Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΥΠΑΡΧΕΙ ;

           Η ουσία της κουβέντας χάνεται, λόγω του ύφους. Έχω σοβαρά επιχειρήματα κι ας πούμε, σωστές απόψεις. Πασπαλισμένα όλα με τον διπλωματικό και τον κατάλληλο τρόπο για να πεισθεί ο απέναντι μου. Που έχει διαφορετική γνώμη κι άλλο τρόπο σκέψης. Κι αρχίζω σιγά-σιγά και τον πείθω. Προσέχτε, τον πείθω. Δεν τον χαλιναγωγώ. Και πάνω που είμαι σχετικά ήρεμος, επειδή στο τέλος μου ξανατραβάει μια διαφωνία, σηκώνομαι πάνω και του τραβάω μια μπουνιά.
          Αυτός ανυποψίαστος, την τρώει, σαστίζει στιγμιαία, αλλά έχοντας την δυνατότητα να με ξανακόψει, το κάνει, και γίνεται της πουτάνας μεταξύ μας. Τρέχει τίποτα για το αύριο; Όχι βέβαια. Το αύριο είναι εκεί που ούτως ή άλλως θα ήταν, κι εμείς κρατώντας μια βεντέτα τύπου Μάνης ή Κρήτης. Εκεί δηλαδή που ακόμα βρίσκονται τα παλληκάρια κι όλοι οι άλλοι είναι απλές οδοντόκρεμες. Δηλαδή καναπεδάτοι ή φοβιτσιάρηδες.
          Είναι μια άποψη αυτή, που δεν με ενδιαφέρει να την αλλάξω. Εξ άλλου, πλέον έχω πεισθεί, οτι το μεγαλύτερο επίτευγμα κάποιου θεού, θα ήταν να γυρίσει το ανθρώπινο αυτοκαταστροφικό ποτάμι προς τα πίσω. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ. Όσο πιο γρήγορα συμβιβάζεται κάποιος με τον ανύπαρκτο ξερόλα, το απόλυτα κραταιό είδος του πλανήτη, τόσο πιο γρήγορα βρίσκει και τη λύση: ΤΡΑΒΑΣ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, Η ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΣΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, Η ΒΟΥΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΤΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΟΥ.
      ΕΣΤΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΤΙ ΤΟΣΟ ΛΟΓΙΚΑ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝΝΟΥΣ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ, Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ.
         Ακόμα και για την ίδια την ιδέα, το ίδιο πορτοφόλι και την ίδια μελλοντική πορεία. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ( ΤΟ 70% ΔΗΛΑΔΗ ), ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΑΔΟΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ..  ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΝΑ ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1943 ΚΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.  ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΡΩΣΣΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΕΑΜ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟΠΙΚΑ. ΚΙ ΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕ ΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΠΟΥ, ΟΛΟΙ ΤΑ ΡΙΧΝΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΑΥΡΙΟ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ.
        ΤΙ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΟΧΗ; ΕΝΑ ΔΝΤ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.  ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ " ΖΥΓΟ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ  ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ", ΑΛΛΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ. ΚΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟΙ. ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΙ Ο ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΣ.
        Τώρα, πώς τόσα ραντάρ δεν είδαν τόσα αεροπλάνα να έρχονται ή πόσος άχρηστος στόλος είχε μαζευτεί να μαστουριάσει σε έναν κόλπο, δεν μπορώ να το εξηγήσω. ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΝΟΠΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΕΑΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑΝΔΡΙΖΟΥΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΟΥΛΑΝΔΡΙΖΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΠΡΑΞΗΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΠΕΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ: ΕΙΤΕ ΤΡΩΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΕΙΤΕ ΓΕΜΙΣΤΕΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΓΕΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΤΡΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΡΕΠΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ.
        Φυσικά γουστάρεις να έχεις άλλη γέυση. Ε, αυτό γίνεται. Σου αλλάζουν την γεύση και την πνευματική άλωση, να ακυρώσεις τις γνώσεις σου ( κι αυτές είναι ελεγχόμενες ) και να νομίζεις οτι βρίσκεσαι μπροστά σε καινούργια πρόκληση. ΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΙΔΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥ. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΝΕΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ: ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΧΕΣΤΗΚΑΝ, ΦΥΓΕ, ΚΥΒΕΡΝΑΩ ΕΓΩ ΚΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΦΕΝΤΗ.
        ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ; ΝΑΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ; ΣΙΓΟΥΡΑ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ; ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.

24 σχόλια:

  1. " προς ολους και ολες";

    ΣΩΣΤΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν το ανωτατο σημειο αντιδρασης ειναι η φωτογραφια στην αναρτηση,τοτε ας ψαξουμε τι χρωμα εχουν τα ραδικια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να μην χαρακτηριστω αναρχικος η οτιδηποτε αλλο κατεβασει η γκλαβα του καθενος,οταν αναφερομαι σε γαμημενους και εξω απο την λογικη του δικαιου νομους,θα φερω ενα παραδειγμα.
    Το ακουσα στις ειδησεις,36χρονος βιασε 10χρονο κοριτσακι,ο οποιος ειχε αποφυλακιστει για ιδιο παραπτωμα.ΠΟΙΟΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ???? Ο ιδιος που τον αποφυλακισε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα σε όλους
    Τζίμι Τζαμπ κύριοι,τίποτα άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς dimitris: Κατά πως φαίνεται, ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτη η παμεμορφη χωρα που λεγεται ελλαδα εχει πολλα κοινα σημεια με την ομαδα μας νομιζω οτι μοιαζουν παρα πολυ.
    ο εκαστοτε πρωθυπουργος μετα το τελος της θητειας του ειναι πλουσιοτερος μαζι με τον περιβαλλον του, στην αεκ το ιδιο (με εξαιρεση τον μπαρλο) ο προεδρος φευγει ποιο πλουσιος αφηνωντας την ομαδα χρεωμενη οπως την χωρα, οι συνδικαλιστες κανουν τα παντα να βοηθησουν τους πολιτικους ανεξαρτητα το πολιτικο χρωμα τους με το δια βατηριο στο χερι για την βουλη, στην ομαδα μας ο συνδικαλιστης της οργανωσης γινεται προεδρος στην μανα αεκ και τα γιουσουφακια του στα διαφορα τμηματα της ομαδος και τελευταια ο κοσμος καθεται στο καναπε και αναρωτιεται οτι κατι πρεπει να γινει και στην ομαδα μας οι 7000 που πανε στο γηπεδο σαν το ΠΑΜΕ που κανει καταληψεις στο στο υπ εργασιας η στο λιμανι.
    ημουν σ ενα τζαζ μπαρ στο παρισι κοντα στο montparnasse και μια γνωριμια της στιγμης με ρωτησε αν ειναι ομορφη χωρα η ελλαδα και της απαντησα οτι ειναι μια απο της ομορφοτερες του πλανητη μονο που κατοικειται απο λαθος ανθρωπους
    θα ηθελα να μου συγχωρεσετε την μελαγχολια της στιγμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ΔΣ της ΟΠΑΠ Α.Ε., στο πλαίσιο της απόφασής του να συνεισφέρει στην πάταξη της βίας στον αθλητισμό, είτε αυτή εκδηλώνεται εντός, είτε εκτός των γηπέδων και μάλιστα από οργανωμένες ομάδες οπαδών και αδιαμφισβήτητα με οργανωμένο τρόπο, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι αδυνατεί να προχωρήσει στη χορηγία προς τον Ε.Σ. ΠΑΟΚ, την οποία αιτήθηκε η διοίκησή του πριν λίγες ημέρες, προκειμένου να αποκαταστήσει την ασφάλεια του γηπέδου της Τούμπας..
    Σε μας τι θα κόψουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς dimitri: Θα ρίξω λοιπόν μέσα στο blog πάλι παλιό κείμενο μου του Φ του 2006.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Χαράλαμπο: Θα την κρατήσουν την απόφαση;
    Τι να μας κόψουν; Δεν έχουμε αιτηθεί κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. στουρναρας θανασης31 Μαΐου, 2010 17:18

    προς στηβεν.ωραια τα εθεσες μας ανοιξες την ορεξη και οταν εφτασες στο κ.πιατο μας αφησες νηστικους.εφτασες στην αντιστροφη των πολων και το αφησες μετεωρο να το ερμηνευουμε ο καθενας με τον δικο του τροπο.το ματς ειναι στο 80 και ειναι ωρα να σκοραρεις γιατι θα χασουμε το παιχνιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Θανάση Στουρνάρα: Εσύ στο διάστημα 14-20/8, θα τα ξέρεις απο πρώτο χέρι. Θάρθει και το σκάφος επάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. στουρναρας θανασης31 Μαΐου, 2010 18:42

    να μην παρεις σκαφος μαζι σου θα σου δοσω το δικο μου να κανεις την βολτα σου.εχω ενα 6μετρο ταχοιπλοο ανοικτο με τεντα 90HP 3 ετων συντηρημενο αψογα και περνει ανετα 5 ατομα μεσα.ας ειναι ψηλος ο γκουρου και η γηναικα του μια χαρα θα βολεφθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Θανάση Στουρνάρα: Αδερφέ δεν με κατάλαβες. Πρώτον, δεν έχω σκάφος και δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσω. ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΝΑ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ.
    Δεύτερον: ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΚΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ. ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς dimitri: ΦΙΛΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ, ΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠOΙΗΣΕ Ο WEB MASTER ΓΙΑ ΚΑΤΙ: ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΕΛΛΑΔΑ" ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΛ ΤΟ ΚΟΙΝΟ, ΣΕ ΠΡΟΤΡΕΠΩ Ν ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΣΟΥ. ΑΝΑΜΕΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς όλους : Το βράδυ θα μιλήσουμε για τη Λαμιάδα. Προς το παρόν ζω την Ισραηλητιάδα. Απο τα δακρυγόνα, δεν παίρνουμε ανάσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. προς steven: φιλε το διαβασα και σε ευχαριστω για το ωραια αρθρο. Οταν ημουν στο εξωτερικο ερχομουν για διακοπες και μολις γυριζα στην ομορφη χωρα μας ελεγα τι μαλακας ειμαι και ξαναεφευγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς dimitri: Φίλε σε ευχαριστώ. Μα να ξέρεις, οτι ξεκινώντας με τέτοια κείμενα, ο Φ γλένταγε, αλλά εγώ έτρωγα χιλιάδες μπινελίκια απο τους ελληνάρες-αναγνώστες. Σήμερα, είμαι ακόμη πιο έντονος, αλλά βελτίωσα την γραφή και περνάνε τα πάντα πιο μαλακά. Ο Καραγιαννίδης με έμαθε, δεν ντρέπομαι να το πω. Ασχολήθηκε πολύ με τα γραπτά μου. Μέχρι το 2015 ( με μια φορά την εβδομάδα που γράφω ), είμαι έτοιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Ανώνυμο: Τα είδα. Κρίμα που δεν ήμουν εκεί. Έχει ωραίες κι εύκολες γκόμενες η Λαμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Tελικά ξέρεις κάτι?ΣΕ ΠΑΩ!! Στα αρχίδια σου όλα και με το γυναικάκι σου δίπλα κάνετε και πλάκα!ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΝΟΥΝΕ.ΟΧΙ για την κυρά σου αλλά για σένα.Και αν είπα και δυό μαλακίες,συμπάθαμε,αλλά πρέπει να προσέχεις.Δεν ήμουν εκεί μέσα αλλά θάθελα ναμουν ανάμεσα στα γκομενάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Ανώνυμο: Μα κι εγώ σε πάω απο την πρώτη στιγμή. Γι αυτό ζήταγα τα στοιχεία σου να βρεθούμε. Φυσικά σεβαστό που δεν θέλεις να με γνωρίσεις.
    Όλοι πρέπει να προσέχουν. Κυρίως τις πληροφορίες τους και τις απόψεις τους. Φυσικά κάνω πλάκα με παρέα την γυναίκα μου και περνάω κι ωραία στην Αργολίδα. ( χαβαλές ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς όλους: ¨"Στο τέλος της ζωής του καθενός, δίνονται οι εξαγνίσεις". ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΙΠΑ: "Η ΕΙΣΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ". ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ( Ο,ΤΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ). ΣΑΝ ΠΑΡΑΓΩΝ, ΣΑΝ ΓΡΑΦΩΝ, ΣΑΝ ΣΥΖΥΓΟΣ, ΣΑΝ ΕΦΗΒΟΣ, ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΣ. ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΙΣ ΗΡΩΪΚΕΣ, ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΚΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ. ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ, ΝΑ ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ. ( κι αλλος χαβαλές ).
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ: ΑΠΟΝΤΟΠΑΡΩΝ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ. ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΟΤΕ.
    ΤΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ! ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΟ ( ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ), ΔΙΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΝ ΗΛΙΟ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ BLOG.
    KAI ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΑ ΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ Ή ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ. ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΜΕ ΚΑΠΗΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟ BLOG ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ. ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς όλους: ΠΡΟΣΟΧΗ: ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ, ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 27/5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.( ΓΥΡΩ ΣΤΑ 12 ΥΠΟΛΟΓΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ). ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΕ 1600 ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ( ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ). ΠΑΡΑΚΆΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ.
    ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ. ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. MAKAΡI ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.Πέρνα απέναντι τότε,αν βρεθείς προς τα μέρη παρέα με την φαμίλια σου ενημερώσε και θάρθω να σε βρώ.Πάρε τα πιτσιρίκια σου και την κυρά σου ή και ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ και μην σε νοιάζει θα κάνεις και εδώ κιάλλους.ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.Η ΑΕΚ είναι παντού,είναι ΔΥΝΑΜΗ.ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Ανώνυμο: ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΘΑ ΣΤΟ ΛΕΩ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ; ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΝΗΣΙΟΙ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙΣ; ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ, ΕΓΩ ΠΙΣΩ ΕΤΕΡΟΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΔΕΧΤΟΥΝ; ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ. ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟ, ΘΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ; ΑΣΕ ΡΕ.
    ΑΝ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΥ ΣΕΒΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΠΛΕΣΣΑ.
    ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΟΥ: ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥΣΤΟΒΛΑΚΑ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΑΠΟ ΤΙ ΣΕ ΕΠΕΙΣΑ; ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΙΖΙΤΕΣ ΛΟΓΩ ΦΡΑΓΚΩΝ, ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή