Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΣΙΓΗ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ

            Δημοκρατία; Αυτό δεν έδειξε η μπίλια στη ρουλέτα του προλεταριάτου; Ναι. Κι άρα δεν μιλάει κανένας για την ουσία. Όλοι βρίσκονται στην αυστηρή ετυμολογία της λέξης. Κι ανάλογα με το μορφωτικό του επίπεδο ο καθένας, βουτάει τη λέξη και τον θεσμό και τον τρίβει στα απαυτά του ή στον κώλο του διπλανού. Και μετά πάει και στο καφενείο και μεταξύ πρέφας και ταβλιού, κάνει κι έναν καβγά με τον άλλο καφενόβιο που του λέει άλλες μπαρούφες ακριβώς για το ίδιο πράμα.
            Κι ένα απο τα δικαιώματα στην δημοκρατία είναι η απεργία και το συλλαληλητήριο. Στην Ελλάδα είναι και για ψύλλου πήδημα, αλλά αφείστε το αυτό. Διότι ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάποιος δικαιούται να με ταλαιπωρήσει, προκειμένου να πάρει περισσότερα φράγκα. Μα το έχει πει η Celia Green: " Στη μοναρχία ένας άνθρωπος κάνει ό,τι θέλει. Στην αριστοκρατία λίγοι άνθρωποι κάνουν ό,τι θέλουν. Στην δημοκρατία κανέις δεν κάνει ό,τι θέλει.". Και η διπλή άρνηση στην φράση αυτή, σημαίνει πρακτικά στον μπουρδελότοπο αυτόν, οτι ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Η ΚΟΥΤΡΑ ΤΟΥ.
           Διότι επειδή δικαιούται να διαμαρτυρηθεί ή επειδή ακόμα διοικεί η δεξιά αριστερά ( αλήθεια από ποιό μοντέλο εκπορεύεται σήμερα; ) , ο καθένας έχει δικαίωμα στην ζωή κάποιου εργαζόμενου. Λες κι αυτοί δεν θίγονται απο τα μέτρα. ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΑΝΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΔΕΙΑ Η ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΟΙ, ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ Η ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ, ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ". ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ: ΣΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ; ΚΑΝΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΕΊΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;
       Τα πραγματάκια είναι απλά. Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ. ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ. ΑΣΧΕΤΑ ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΜΙΛΑΕΙ, ΤΙ ΦΑΓΗΤΟ ΤΡΩΕΙ, ΤΙ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ. ΕΝΑ ΚΟΠΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΗ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΒΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ( η τέχνη του να ζεις στην πόλη ). ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ, ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ. ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, που δεν ξέρει τίποτα, ΜΟΙΡΑΙΑ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΖΩΟ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΛΙ.
        Κι θα πεταχτεί ο ξυπνιός και θα με κοντράρει λέγοντας μου οτι και σε άλλες χώρες γίνονται φασαρίες. ΕΙΠΑΜΕ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ. ΣΠΑΩ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ Η ΜΟΛΟΤΩΦ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ. ΣΤΑ ΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.
         Irving Kristol: " Η δημοκρατία δεν εγγυάται την ισότητα των συνθηκών, αλλά των ευκαιριών."  Και η ευκαιρία χάθηκε σήμερα. ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ. ΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ( αυτοί δεν χάνουν μισθούς; ) και το σπάσιμο στην Αθήνα. Αύριο και σε άλλες πόλεις σίγουρα. Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ, ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΚΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΒΙΑ, ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΚΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ . ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ. ΤΟ ΝΑ ΚΑΙΣ ΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΤΑΛΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.
         Δεν πήγα στην διαμαρτυρία σήμερα. Προτιμώ σαν άνθρωπος την σιωπή και το υπόγειο χτύπημα. Τα πλακάτ είναι σαν τις ανακοινώσεις μιας ομάδας που δεν ξέρει τι να κάνει. Είμαι με την κουβέντα του μέγιστου Τσώρτσιλ: " Το καλύτερο επιχείρημα εναντίον της δημοκρατίας είναι πέντε λεπτών συζήτηση με το μέσο ψηφοφόρο".  Που απο τύχη δεν δολοφονήθηκε σήμερα ή απο τύχη δεν διώκεται σαν δολοφόνος. Διότι όλοι στο αμήν βρίσκονται. Κι αύριο κάποιοι θα πουν "κυρ ελέησον" και κάποιοι " δόξα τω θεώ". ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΖΩΗΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΝΘΟΥΝΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ , ΟΤΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΦΑΓΗΣ. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΙΚΑΙΩΣΗ. ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η "ΕΞΕΓΕΡΣΗ" ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΗΣΥΧΑ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
        ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ . ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΗΤΑΝ .  ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ. ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΟΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ. ( ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ).

45 σχόλια:

  1. Γειά σε όλους,
    χαθήκαμε λόγο πολύ δουλειάς αλλά πρέπει αυτή την εποχή να μάθω σε κάποιους να μη πεινάσουν αύριο.
    Πολλά θα ήθελα να πώ,όμως λόγο κούρασης δεν μπορώ΄,παρά μόνο ΚΡΙΜΑ μεγάλο να χάνονται αθώοι άνθρωποι λόγο κάποιων ΗΛΙΘΙΩΝ. ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ (και όλοι όσοι τους υποστηρίζουν).Δεν έχουμε κανένα πόλεμο ρε!Που πήγε τόσα χρόνια λαμόγια του κερατά η σημερινή ευαισθησία και βγήκατε στους δρόμους και σπάτε περιουσίες και σκοτώνετε αθώους; Ή μήπως πριν δεν ξέρατε οτι οι πολιτικοί σας κλεβουν;Αλλά κάνατε μόκο όλοι μήπως πιάσετε καμιά καρέκλα στο δημόσιο ή βολέψετε κανένα ανήψι...!
    Τώρα που τον αισθανθήκατε στο ρόβερ σας,θα σας συμβούλευα απλώς να χαλαρώσετε διότι θα σας μπεί που θα σας μπεί,το θέμα είναι άν θελετε να τον απολαύσετε ή να πονέσετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωτη μερα διαδηλωσεων κατα των μετρων, και ειχαμε 3 νεκρους.Επειδη θα ακολουθησουν και αλλες διαδηλωσεις και πορειες ας ευχηθουμε να μην θρηνησουμε και αλλους ΑΘΩΟΥΣ.Οι πραγματικοι ενοχοι της ολης αυτης καταστασης αναλωθηκαν σε συλληπητηρια για τους νεκρους,και σε κομματικες δηλωσεις -κορωνες,και που φυσικα κατα την γνωμη τους δεν εχουν την παραμικρη ευθυνη.Τα κομματα εξουσιας, που εφεραν την χωρα και τους πολιτες της σε αυτη την κατασταση,το μονο που κανουν ειναι να φερνουν τον κοσμο μπρος σε τετελεσμενες καταστασεις,η δε αριστερα,με το χρονιο καπελωμα των απεργιακων κινητοποιησεων και την καθε μορφης αντιδρασης των πολιτων,φανατιζει το ολο αρρωστημενο κλιμα για να παρουσιασει το ρολο υπαρξη της.Ειμαστε φανατισμενοι,ακομα υπαρχουν δεξιοι,αριστεροι,"σοσιαλιστες",χριστιανοπολιτες,ακροδεξιοι,χουντικοι και παει λεγοντας....Ειμαστε φανατισμενοι,με την ΑΕΚ,τον Ολυμπιακο,τον ΠΑΟΚ και τον Αρη.Ειμαστε φανατισμενοι,με τον ιδιο μας τον εαυτο...Τρεις ανθρωποι χαθηκαν σημερα,και ποιος ξερει αυριο-μεθαυριο ποσοι,γιατι ακομα πιστευουμε οτι καποιος θα μας σωσει,καποιος που εντεχνως και με την αμεριστη βοηθεια των λαμογιων,λιγδιαρηδων δημοσιογραφων,διαμορφωνουν μια νοσηρη κατασταση που ο κοσμος την καταπινει αμασητη.Γαμησανε τον ελληνικο λαο,τον εφεραν σε απογνωση,και την αντιδραση του την ονομαζουν τρομοκρατια,ποσο μαλλον οταν υπαρχουν και νεκροι εκει καλλιστα μπορουν να το εκμεταλευτουν στο επακρο,ολοι αυτοι που ειναι οι πραγματικοι ενοχοι.Ας προβληματιστουν απο την οργη και τον θυμο του κοσμου,που λιγο ελειψε σημερα να κανει πραγματικοτητα την επιθυμια εκατομμυριων ελληνων,να τους "καψει" ζωντανους μεσα στο "σπιτι τους"...Την πληρωσαν αλλοι αντι για αυτους σημερα.Αυριο.....???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα παιδιά.
    Δύσκολη μέρα και η σημερινή. Χαμένες ζωές, βορά στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των Δυνατών.
    Η αποδικωποίηση των γεγονότων χρειάζεται καθαρό μυαλό και πολιτική σκέψη.
    Μιας και τα τσιτάτα είναι επίκαιρα, θα θέσω κι εγώ προς σκέψιν, μια ρήση του Κ. Μαρξ.
    Δεν είναι η συνείδηση των ανθρώπων που καθορίζει το Είναι τους, αλλά αντίθετα, το κοινωνικό τους Είναι καθορίζει τη συνείδησή τους.
    Χαράλαμπε, συνάδελφοι τα θύματα, διπλή η πίκρα για σένα.
    Μπίκο, ντροπή πρέπει να αισθάνονται αυτοί που εκτρέφουν και οπλίζουν το χέρι των δολοφόνων. Δε μας παίρνει να φορτωνόμαστε την ενοχή που μας πετάνε στη μούρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προς Χαράλαμπο: Ρε Χάρη, τηλεφωνάει ο Αντρέας και ρωταάει αν φταίει. Φεύγει πίσω απο το νοσοκομειακό και ρωτάει γιατί. ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ. ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΕΞΩ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΕΞΩ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΛΕΦΤΗΣ. ΚΙ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΚΟΜΕΝΙΛΙΚΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.
    ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ. ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΠΕΛΩΣΑΝ ΕΝΑ 5% ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΗΠΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.
    Ε, ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ; ΘΕΣΜΟΣ;
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
    ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΚΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΡΥΘΡΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ, ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΣΤΕΣ; ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς όλους: ΕΞ ΑΛΛΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ; ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ LIFE STYLE ΕΝΤΥΠΑ ; ΠΟΣΟΙ ΣΤΙΣ ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ; ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΨΗΦΟΥ Η ΠΑΡΕΑΣ.
    ΠΑΡΕ ΒΗΜΑ ΚΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ. ΜΟΥΝΟΧΑΒΛΕ. ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΠΑΣΑΡΟΥΝ, ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς monegascos: Κανείς άλλος δεν θα χαθεί, ΔΙΟΤΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Άννα: Φιλενάδα καλησπέρα. ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ. ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΛΑΒΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ. ΟΙ "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ", ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Η ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΑΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ Η ΜΠΟΧΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ.
    ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ. ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΚΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ. ΦΥΣΙΚΑ Ο ΔΧ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ. ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΝΑ ΠΑΕΙ; ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
    ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΕΙΣ; ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΦΥΓΑΝ. ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΗΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχομαι πραγματικα να μην χαθει κανεις αλλος,πανω απο ολα ειναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.Αλλα το βλεπω χλωμο,γιατι ΣΗΜΕΡΑ κιολας αρχισε μεσα στη βουλη η εντεχνη χρονια αντιπαραθεση που ο μαλακας ο Ελληνας την εχει κορωνα στο κεφαλι του.Το 5%,μονιμως καπηλευεται το 95%,με την αμεριστη ομως συμπαρασταση της πλειοψηφιας και με την κρυφη συννενοχη του.Τα νεα μετρα θιγουν μονο το 5%,οποτε στην σημερινη διαδηλωση ηταν μονο αυτο και κανεις αλλος.....Ουτε αυτοι θα ξεφυγουν απο την οργη,ο κοσμος εχει καταλαβει το δουλεμα.Τουλαχιστον,οι 300 καταλαβαν σημερα οτι τελος το δουλεμα, απο αυριο θα φοβονται και την σκια τους,οπως φοβαται ο καθε πολιτης αν θα την βγαλει καθαρη με τα νεα μετρα.Η αντιπολιτευση του κωλου που κανουν οι δηθεν,να γινει πραξη,να παραιτηθουν.ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κωστας-Φλωρινα06 Μαΐου, 2010 00:36

    Το εκνευριστικο ειναι οτι βγηκανε καποια πουσταρια και ζητησανε τα ρεστα απο τους συχωρεμενους.Γιατι πηγανε στη δουλεια και τετοιες ανοησιες.Και μετα αναρωτιομαστε και προσπαθουμε να μπουμε στο μυαλο του τυφλωμενου μαλακα με την μπουκαλα στα χερια και το στουπι.Οχι αγαπητη Αννα.Δεν χρειαζεται καθαρο μυαλο και πολιτικη σκεψη εκει που λειπει η κοινη λογικη.Δεν χρηζουν αποκωδικοποιησης τα σημερινα.Η οποια ερμηνεια, δεν θα δωσει λυσεις, δεν εδωσε ποτε αλλοτε.Ο πατριωτης μου καλα τα γραφει.Τσαουσεσκου και εκτελεση επι τοπου.Οπου δεν πιπτει λογος, πιπτει ραβδος.Απλα και αποτελεσματικα, μπας και αρχισουν να ιδρωνουν τιποτα κωλοτρυπιδες με γραβατες και χωρις.Τοσες μερες με προβληματιζει μεγιστα, οτι δεν φαινεται φως στην ακρη του τουνελ.Μαθηματικα του χαους γιναμε, και εχω τους απαραδεκτους εδω να μου λενε το βραδακι, γιατι αναβληθηκε το ματς στην Τουμπα, και πως θα ξαναπανε αυριο.....
    Αβυσσαλεα μαλακια που μας δερνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Steven, υπάρχει μαζεμένος θυμός σε όλους και δικαιολογημένα.Πως θα εκφραστεί και που θα διοχετευθεί είναι το μέγα ζήτημα.
    Θυμάσαι ένα σύνθημα που έλεγαν οι πασόκοι παλιά...ο αγώνας τώρα δικαιώνεται.Πάντα για τους λίγους είναι δικαιωμένος. Οι υπόλοιποι..στον αγώνα. Η Ελλάς και η ΑΕΚ στο Γολγοθά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Άννα: Είσαι , και λόγω ειδικοτητας , σώφρων. Εγώ δεν είμαι, ίσως λόγω άλλης ειδικότητας. Τα έγραψα επάνω. Ο ΘΥΜΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ - και πρέπει - ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΠΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΠΟΝΟΦΛΟΥΔΑ ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΠΑΝΤΑ. ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ. ΟΚ. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΔΥ, ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ; ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΑΤΕΡΔΕΣ ΜΑΣ. ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ 3 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΡΦΙΝ.
    ΑΜΑ ΔΕΝ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΑΔΕΡΦΑΡΕΣ, ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΚΡΕΜΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σας το περνάω όπως μου το στείλανε...

    Εχω πάει και ελέγξει σχεδόν 30 χώρες. Αυτά που βλέπω εδώ δεν τα είδα πουθενά!"
    Πολ Τόμσον, Δανός Επικεφαλής Επιθεωρητής ΔΝΤ
    Αυτά τα λόγια βγήκαν από το στόμα του δανού Πώλ Τόμσεν ο οποίος είναι και επικεφαλής του κλιμακίου των ελεγκτών ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ που βρίσκονται αυτές τις μέρες στην χώρα μας.
    Σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, οι απαντήσεις των ελλήνων αξιωματούχων στις ερωτήσεις των ελεγκτών άφηναν τους τελευταίους άφωνους!

    Για παράδειγμα:

    Πριμ παραγωγικότητας

    "Εδώ βλέπουμε ένα κονδύλι για πριμ παραγωγικότητας σε δημοσίους υπαλλήλους. Γιατί το πληρώσατε αφού οι στόχοι της αύξησης της παραγωγικότητας, δεν επετεύχθησαν;", ρώτησαν.

    Η απάντηση:

    "Ξέρετε, δεν είναι ακριβώς έτσι, διότι η προσπάθεια που κατεβλήθη για την επιτυχία του στόχου ήταν πραγματικά αξιοσημείωτη..."
    Πόσοι απασχολούνται στο δημόσιο;
    Η απάντηση:
    "Τι ακριβώς εννοείτε; Γιατί εχουμε διάφορες κατηγορίες, και διαφορετικές συμβάσεις εργασίας".
    Ελεγκτες: "Εμείς απλώς θέλουμε τον αριθμό."
    Ελληνες αξιωματούχοι: "Για τον συνολικό αριθμό δεν είαμστε έτοιμοι. Θα μαζέψουμε τα στοιχεία και σε επόμενη συνάντηση θα σας ενημερώσουμε!"
    Πόσους διεφθαρμένους υπαλλήλους έχετε πιάσει;
    "Ξέρετε αυτά τα πράγματα άπτονται της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, οι δε διαδικασίες είναι χρονοβόρες και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε επακριβώς την εξέλιξη της κάθε υπόθεσης..."
    Σ.Σ : Ο Πωλ Τόμσον έχει ελέγξει χώρες όπως η Κολομβία, η Ουκρανία καθώς και αφρικανικές
    Την πρώτη μέρα τους έβγαλαν για μεσημεριανό (lunch) ο κ.Υπουργός και ο κ.Υφυπουργός, σε παρακείμενο εστιατόριο και παρήγγειλαν και πλήρωσαν φαγητά αξίας 750ευρώ (!) δηλαδή 150ευρώ το άτομο.
    Ζήτησαν (ο Υπουργός) να προστεθούν και 50ευρώ μπουρμπουάρ για τον σερβιτόρο και να σταλεί ο λογαριασμός στο Υπουργείο.
    Από την επόμενη μέρα οι 3 ελεγκτές του ΔΝΤ αρνήθηκαν να πάνε για φαί με τον υπουργό και πήγαν μόνοι τους.
    40ευρώ και οι τρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να περιφρουρησουν την βουλη,το συνταγμα,τους νομους,φωναζουν ολοι.Με το προσχημα των 4 θανατων,θα ακουσουμε απο αυριο σε ολα τα καναλια,ολους αυτους που ειναι ΕΝΟΧΟΙ,να καταδικαζουν τα γεγονοτα και να ζητουν απο την κυβερνηση μετρα για την ασφαλεια της εννομης ταξης.Και θα φρουρειται το σπιτι του καθε βουλευτη,υπουργου,προεδρου,απο 10 αστυνομικους.Γιατι κλασανε μαλλι σημερα,που αμα υπηρχε σχεδιο σοβαρο,τωρα θα ειχαν καει και οι 300.Αλλα που να βρεθει το σχεδιο,ολο κλο-κλο και απο τηγανιτα τιποτα.Μεχρι εκει ειναι το ταβανι τους.Οπως καποτε,που δεν αφηναν επιχειρηματια η πρεσβεια ορθια,αντι να πανε να πουν μια καλησπερα σε καποιον υπουργο,και το μονο που εκαναν ηταν να συμμετεχουν κι αυτοι ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ στο σαπιο καθεστως.Εκαναν την μεγαλυτερη αβαντα.Κι αντι να ορμησουν και να παρουν παραμαζωμα τα ΜΑΤ του χιλιαρικου,τα εβαλαν με τον ευκολο στοχο,την τζαμαρια μιας τραπεζας.Ρε γαμημενοι αριστερο-δεξιοι αναρχικοι,μονο για το φαινεστε ειστε,ουτε και ξερετε τι λετε και τι κανετε.Γιατι αμα ξερατε σαν χωρα θα ειμαστε καλυτερα και με σας μεσα.Ολοι στο συστημα ανηκετε,θελετε δεν θελετε.Που το θελετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κωστας-Φλωρινα06 Μαΐου, 2010 01:09

    Ε μη μου πεις ρε Χαρη οτι σε εξεπληξε....
    Το ειχα διαβασει στο Θεμα, πλην του τελευταιου με το γευμα, που μου φαινεται υπερβολικο.Τι εφαγαν δηλαδη και που εφαγαν οι ελεγκται??? Πιτογυρο με τζατζικι και χωριατικη, στου Μπαμπη στα Πετραλωνα?? Ρε πουστη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς monegascos: ΠΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΤΟ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΤΟ; ΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΠΗΔΗΞΕ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ;
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΣΑΜΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ; ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΑΠΟΨΗ Ο ΛΑΟΣ; ΑΠΟ ΤΟ CNN H TO BBC;
    AΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βρε παιδιά, από το σημερινό,ποιος είχε όφελος?
    Πίσω από κάθε έγκλημα υπάρχει ένα κίνητρο.Και μετά από κάθε εγκληματική πράξη εντείνονται τα μέτρα παρακολούθησης και καταπάτησης ατομικών ελευθεριών. Γεμάτη είναι η Ελλάδα απο πράκτορες. Πάντα ήταν Και πάντα θα βρίσκεται ένας Γκοτζαμάνης. Μέ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Και συκοφάντηση όσων διαδηλώνουν και φόβος στους υπόλοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. προς Χαράλαμπο: Σου μιλάω οτι το ίδρυμα κάνει δωρεά τεράστια, κι ήρθαν ειδικοί για τα βιβλία μας απο την Αγγλία, και τραβάγανε τα μαλλιά τους με τον αριθμό. Άσε την συντήρηση. ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς monegascos: ΕΙΠΕΣ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ; ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΤΕΜΠΕΛΗ, 4 ΠΕΘΑΝΑΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Άννα: Δηλαδή τα πάντα ήταν προβοκάτσια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παιδιά, διαβάστε στο blog του Κάρολου, επιστολή εργαζόμενου στη Μαρφιν. Διαφωτιστική και καταγγελτική συγχρόνως. 'Ολα τα νομίσματα έχουν δύο όψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Κώστας
    Δεν είναι θέμα έκπληξης αγαπητέ παρ΄όλη την υπερβολή των γραφθέντων,το αντίθετο θα ήταν έκπληξη.
    Χρόνια τώρα σαν λαός γυρνάμε γύρω από ένα γαϊτανάκι στην ίδια πορεία συνεχώς που όλοι ξέραμε που μας πάει αλλά κανένας δεν τολμούσε να αλλάξει την ροή της κίνησης.
    Και όλα αυτά που γίνονται τώρα με το ΔΝΤ δεν έχουν καμία σχέση με τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη,τα ταξίδια που εκανε ο βλάκας ποδηλάτης στην Αμερική και ο κουμπάρος που έρχετε να ''κλείσει'' την συνεκμετάλευση των πετρελαίων του Αιγαίου.
    Φυσικά όλους μας πονάει το δώρο του Πάσχα που κόπηκε και δεν δίνεται πουθενά αλλού στον κόσμο,και θα αναγκαστούμε τώρα να πουλήσουμε τα SUV μας διότι τα συντηρούσαμε τσίμα-τσίμα.
    Το χειρώτερο,δεν θα μπορούμε να μπούμε στο μάτι του γείτωνα,αυτά μας ενδιαφέρουν.
    Α,και τι μάρκα ήταν η σαμπάνια στο μουνί της Τζούλιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. H δική μου η κρίση και η πείρα, αυτό λένε Steven.
    Σκέψου πόσες διαδηλώσεις και ταραχές θα γίνονταν. Όλος ο κόσμος ξεσηκωμένος. Έτσι και τους τρομάζεις και τους συκοφαντείς.
    Ο πατήρ Μπους, μετά τους πύργους, είχε δηλώσει ότι οι μυστικές τους υπηρεσίες μπαίνουν σε οργανώσεις και στρέφουν τη δράση τους προς την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Άννα: ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΑΚΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ LINK ΤΟΥ AEKOSMOS.
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΙ ΕΜΠΛΟΚΗ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ , ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να πω για τους παπούδες που δεν έχουν τα περιθώρια,ούτε ηλικιακά,ούτε ψυχικά ούτε σωματικά να αλλάξουνε κάτι,ναι,αλλά όλοι αυτοί οι νέοι ανθρωποι που θα έπρεπε να πιάνουν την πέτρα και να την στίβουν που έλεγε και η αγαπημένη μου γιαγιά,κάθονταν στα καφέ χαλαρά με τις γραπεδιές και τους φρέντο και στην υγεία του κορόιδου που την ψάχνει σε βάρος του διπλανού του,να τους διορίσει στο δημόσιο.
    Βγές στην ελεύθερη αγορά εργασίας να δείξεις πόσα κιλά τα έχεις,όχι μας κάνεις τον αντάρτη των πόλεων με το Nike το παπούτσι το Tommy το μπουζάκι...
    Και αφού είσαι και αντιεξουσιαστής να τηλεφωνήσης και στους ομοίους σου απο το i phone σου για τον επόμενο εμπρησμό τραπέζης που θα κάνετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Aχ, βρε Steven, ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα....Σε ένα μαγγανοπήγαδο ζούμε. Συνέχισε όποτε μπορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Στηβεν,υπηρχε και 4 μηνων εμβρυο....Ειναι παιδι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χαραλαμπε,δεν ειναι ολοι ετσι οπως αναφερεις,δεν εχουν ολοι SUV,ουτε ειναι αραχτοι και λαιτ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Άννα: Βλέπω τώρα το άλλο σχόλιο. Δεν συμφωνώ, αλλά δεν τρέχει και τίποτα. Απλά μια μικρή διαφωνία: προβοκατσια ειναι το ναρκωτικό της μειοψηφίας. ΣΚΕΨΟΥ ΑΕΚ, ΧΕΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΒΑΡΑΕΙ ΘΟΥΚΙΔΙΔΗΣ, ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ , ΟΜΗΡΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΟΚΡΟΥΣΤΕΣ ΣΕ ΣΤΕΡΕΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @Γιάννη
    Δεν είναι όλοι, είναι η περισσότεροι νέοι έτσι.Το λαμβάνω καθημερινά μέσα από την δουλειά που κάνω και θα σου εξηγήσω κάποτε όταν βρεθούμε από κοντά.
    Καλο βράδυ σε όλους και μην στεναχωριέστε διότι χαλάει και η υγεία μας και αυτό είναι το χειρώτερο από όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σε τι δε συμφωνείς Steven?
    Στις απειλές ότι θα χάσουν τη δουλειά τους αν απεργήσουν?
    Στην ακαταλληλότητα του κτιρίου και τη λειτουργία χωρίς άδεια?
    Στην έλλειψη πυροσβεστικών μέσων?
    Σου φαίνονται ψεύτικες κατηγορίες όλα αυτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Απο τις εντεκα και μετα βλεπω BBC και FRANCE 24.Πρωτο θεμα τα επεισοδια,με την αναλογη γαρνιτουρα απο φοβο για την πολιτικη της Ευρωπης και του ΔΝΤ.Παραλληλα,και μια δοση ειρωνιας για τα επεισοδια και την περιφρουρηση της δημοκρατιας,και πραγματικος φοβος για το τι θα επακολουθησει σε Ισπανια, Πορτογαλια και αργοτερα σε Ιταλια.Το μεγαλο αγγουρι ειναι στην ΑΓΓΛΙΑ,και μαλλον ο BROWN ηδη πρεπει να αισθανεται τυχερος,κατι αναλογο με τον δικο μας Κωστακη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιάννη, η καμήλα δε βλέπει τη δική της καμπούρα, αλλά της μπροστινής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς Άννα: ΝΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΑ - ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ- ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ( ΕΦΟΡΙΑ, ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΛΠ ) ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. ΞΑΝΑΛΕΩ , Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΑ ΝΟΜΟ. ΑΛΛΟ ΣΑΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.
    ΜΙΛΗΣΕ ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ) ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΠΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΤΑΙΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΚΕΙ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑ 5 ΜΕΤΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ - ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ; ΤΟ ΕΧΕΙΣ;
    ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕ. Η ΝΑ ΕΒΑΖΕ ΒΕΤΟ , ΟΧΙ ΑΦΟΥ ΠΗΓΕ ΚΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΛΟΓΩ ΜΕΤΡΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ; ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
    ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ; ΑΝ ΟΧΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΩΘΕΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ; ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ;
    ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΔΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ.
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ. Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
    ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η 13 ΚΙ Η 14 ΣΥΝΤΑΞΗ, ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ Η ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΛΟΓΩ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ; ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αρα καταληγουμε στο αυτονοητο,Στηβεν.Ολα ξεκινουν απο τους νομους,που οι περισσοτεροι στερουνται κοινης λογικης.Και που πανω σε αυτους,παταει οποιος εχει δυναμη,για να γαμαει τον αλλον...Φυσικα λογω Καλλικρατη πουληθηκε και η θΡΑΚΗ,οπως πουληθηκαν και τα μεταλλεια της Κασσανδρας και το κυριοτερο,δοθηκε αντιπαροχη και η ανατολικη Μακεδονια λογω ουρανιου.Ειπαμε οχι στους Κινεζους,οχι στον Πουτιν,γιατι αυτα δεν επρεπε να πεσουν σε ξενα χερια.Και κατι μεγαλες βραχονησιδες,θα τις εγγυηθει ο Αμερικανος για το ποιανου τελικα ειναι,γιατι θα πρεπει να υπαρχει ησυχια στην περιοχη οταν θα αρχισει η εξορυξη.Και ο πατερας μου που επαιρνε 1000ε συνταξη,τα οποια τα ειχε δουλεψει 35 χρονια,τωρα θα παιρνει τα μισα γιατι του τα εκλεψε ενας νεος νομος..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς monegascos: ΠΑΝΤΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΟΜΩΣ. ΚΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΝΟΥΣ.
    ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ. ΛΟΓΩ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΗ. ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΞΩ Η ΚΟΖΑΝΗ. ΣΑΚΟΥΛΕΒΑΣ, ΓΚΕ ΓΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Έξοχος.

    "...ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ..."

    Mη φοβάσαι Στήβεν, η Iουλία την παλεύει με πάθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ06 Μαΐου, 2010 16:36

    ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΦΡΕΦΤΗ.ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΠΡΙΤΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΡΓΟ, ΠΟΥ ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ,Η ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ,ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΖΩΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΟΥΝ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ;ΣΚΟΤΩΜΑ ΘΕΛΟΥΝ.ΣΚΟΤΩΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΕΜΕΙΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΕΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΜΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΜΑΣ ΦΤΗΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ.ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΓΥΦΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ,ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΒΡΟΜΙΑΡΕΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ,ΟΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΗΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΟΛΩΝΟΝ ΚΑΓΧΑΖΕΙ ΑΓΕΧΩΡΑ,ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΙΑ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ;ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;ΞΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΣΜΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ ΓΝΟΣΤΟΝ ΕΧΕΙ 2 ΔΙΧΑΛΕΣ.ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΥΜΠΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΗΣΤΗΜΑ.ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΒΓΕΙ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΑ.ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.Υ.Γ.ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΤΑ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΧΟΛΙΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλησπερα σε ολους.
    Θληβεροτατα και αναμενομενα.Και θα ερθουν κι'αλλα.
    Και το λμε ολοι χεδον εδω αυτο,οχι απο αγαπη στο αιμα και λαγνωεια στις μαυρες ειδησεις,αλλα γιατι δεν γινεται αλλιως.
    Ακομα και αυτη η γαμημενη η υπομονη,που σκεπαζεται απο λογια,ελπιδες,προσμονες ψευτικες,τελειωσε.
    ΟΛοι πλεον εχουν αντιλιφθει,οτι ξεπουλιθηκαμε,πατωσαμε,χρεοκπησαμε σαν κρατος και αρχιζει το μοιρασμα.Δεν αρκει να καθεσαι πανω στον Σωκτατη,τον Παρθενωνα και τον Πραξιτελη και αεναως να λαμβανεις δανεια απο εξω.Καποια στιγμη,οταν οι ισοροπιες θα αλλαξουν-οπως "καλη ωρα" τωρα- ο αλλος θα γραψει στα αρχιδια του τον αταιριαστο πολιτισμο που διεκδικης ισα-ισα για να τεμπελιαζεις κοροιδευοντας και θα σου αλλαξει την παναγια.
    Τελος λοιπον το παραμυθι.
    Ε,μεσα σε ολα,ας ξεχυθει και η αγανακτηση.Τεκος τα ημιμετρα και οι κουβεντες.Οτι και να προσπαθουν να διασωσουν τα πουτσοκαναλα που υπερασπιζονται αυτον που μεχρι πριν λιγο γελουσαν μαζι του.
    Κρεμαλες και κιλοτινες στο Συνταγμα,εγω απ'τους σταυλους του βασιλεως. Ο βρεγμενος την βροχη δεν την φοβαται. Τι να χασεις πλεον αλλο; Αξιοπιστια και τουρισμο; Αστιευεσαι; Θα μειωθει η παραγωγη; Ποια παραγωγη; Του φραπε; Θα σε αποκαλεσουν σταγονιδιο,προβοκατορα,ανεγκεφαλο και οτι αλλο. Αυτα στους μαλακες με την κουκουλα. Οταν αρχισουν να σπανε και να δερνουν εκατονταδες χιλιαδες η και εκατομυρια στους δρομους,πως θα αποκαλεστουν απο την μειοψηφια που τωρα θήβερα και πουστικα υπερασπιζεται τα δικα της κακτημενα,δηλαδη τις χρονιες "χεριες" στο δγμοσιο χρημα και το σαπιο μηχανισμο που εχουν δεκαετιες στησει. Στο Συνταγμα ρε κωλομπαραδες και εσεις. Κρεμασμενοι αναποδα με λαστιχοπουτσες στον κωλο και να μοιαζουν με αναποδογυρισμενοι ουρακοταγκοι.
    Τι αλλο δηλαδη διακυβευεται; Η δημοσια εικονα; μη γελασω; Οι επενδυσεις που ερχονται και που θα ερθουν; Ρε δεν πατε στο διαολο.
    Ολα τουμπα. Ολα μπουρδελο. Ολα αναποδα.Αυτο θελουν.
    Που μου σπανε -με πρωτομαστορα τον αρχιδοσκαυ- την απεργια μονο και μονο για να βγαλουν εαυτους ΕΞΩ απο ολους τους αλλους που απεργουσαν και διαδηλωναν,θετοντας τους υπευθυνους για τους τεσσεις νεκρους και στιγματιζοντας 150.000 ανθρωπους σαν δολοφονους η συνεργους. Αμεσως να διαχωριστει το πουσταριο των μου-μου-ε,που μουγκανιζει οτι του πουν οι αρχιλισταρχοι που τα εχουν.
    Το θεωρω υψηστη προσβολη στους νεκρους. Τα βρωμοκαναλα και οι πουστοεφημεριδες να "βαφτιζουν" ενοχους και να εμφανιζουν οσους αντιδρουν-και θα αντιδρασουν στο μελλον-σαν εν δυναμει δολοφονους και οσοι βγαινουν στο πεζοδρομιο απο αγανακτηση να παιρνουν στο κεφαλι τους και σε αυτα το παιδων τους το αιμα οσων αθωα και ατυχα βρεθηκαν-η θα βρεθουν- στο λαθος μερος την λαθος στιγμη.
    Η υστατη προσπαθεια να ενοχοποιησουν οποιαδηποτε μορφη αντιδρασης,γιατι θελουν "ησυχια και δουλεια -λεει- για να δουλεψουμε ολοι μαζι για το μελλον των παιδιων μας".
    Δεν θα περασει βρε σκατοφαρα. Ηρθε το "Αμην".Ειστε υπευθυνοι για οσους πεθαναν αλλα και για οσους πεθανουν.Γιατι αν δεν υπηρχατε,δεν θα υπηρχαν και οι λογοι για κατι τετοιο.
    Υ.Γ. τεσσερις οι ζωες που χαθηκαν και οχι τρεις. Εκτος και αν το ανθρωπινο ον που δεν αναπνεει αερα αλλα ζει για μηνες στο υγρο της μανας του, ειναι ψαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Και στο τελος-τελος,οταν αντιδρα το συνολο αυτου που ειναι θεματοφυλακας του Συνταγματος,τοτε τι λογος πεφτει σε μια χουφτα βολεμενες αδερφες;
    "Υπαρχει υπερ αυτου και του Εθνους" "και αφιεται εις των πατριωτισμο των" Ε, λοιπον το αλλαζουμε. Το καταργουμε.
    Αυτο κανει και η αριστοκρατια της μιζας βεβαια με το να παρεχωρει δικαιωματα που εκ'του Συνταγματος(το οποιο υπαρχει στο ονομα μας,μη ξεχνιομαστε)ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝνα εκχωριθουν.
    Το παραβιαζουν χρονια και οχι μονο τωρα,με την ευκαιρια του Δ.Ν.Τ.
    Αντι λοιπον για σας,βρυκολακες, θα το ανατρεψουμε ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ. Θα σας προλαβουμε και θα το ξεσκισουμε εμεις οι ιδιοι. Οι μονοι που πηγαια εχουμε οποιαδηποτε εξουσια σε αυτο.
    Δικο μας ειναι το κανουμε οτι θελουμε. Και θελουμε να το κανουμε κωλοχαρτο. Υπαρχει κανενα προβλημα;
    Και μαλιστα "δημοκρατικοτατα" αφου θα ειμαστε συντριπτικη πλειοψηφια.
    Αντε λοιπον να δουμε τι ειδους "δημοκρατια" και τι αλλα κουβαλα κανεις μεσα του.
    Να επαναφερουμε τον εξοστρακισμο.Ναι, αλλα με τα οστρακα στον κωλο τους ομως.
    Αφου δεν κανετε "ειδικα δικαστηρια"-που τα βαφτιζετε και "ειδικα" διαχωριζοντας τα απο τα υπολοιπα τα δικα μας που δεν εχουμε καμια ελπιδα να δικαστουμε-και να αθωωθουμε ΑΣΦΑΛΩΣ- ερημην απο το Καστρι και γελωντας- τοτε θα κανουμε "λαικα δικαστηρια" Πως σας φαινεται; Και με νομους της ζουγκλας. Ειμαστε στην αρχη.Δεν γνωριζουμε και πολλα απο "αστικο δικαιο" συγχωρεστε μας.
    Και πριν απο αυτην της Εκκλησιας-να επανερθει η δικη σας περιουσια πισω. Ελατε...πρεπει να γινετε το καλο παραδειγμα. Δημευση.
    Ποιο "Συνταγμα" ρε αληταραδες; Και ποια τηρηση του; Ποιος "σεβασμος στην "δημοκρατια". Την μεγαλη αυτη καριολα που μας τυρραναει εκατονταδες χρονια τωρα;Τη "γνωμη" του μαλακα;
    Την "ψηφο" του αμορφωτου; την "θεση" του χιμπατζη; το γκαλοπ στις γαλοπουλες των δρομων; Ποια δημοκρατια βρε επαισχυντοι; Ποτε προετοιμασατε παιδεια; Ποτε κανατε εστω και ενα δημοψηφισμα-οπως το Συνταγμα που τοσο σας κοφτει αυτο ΕΠΙΤΑΣΕΙ;
    Ποτε εμεινε χωρος να αναπνευσει κανενας ανθρωπος της προκοπης βρε ανεπροκοποι φαταουλες και να ανελιχθει; Ποτε εμεινε χωρος για μια νεα ταση,για νεα ονοματα,για φρεσα προσωπα και νεες ιδεες που εχετε πιασει τα μετεριζια με ολο το συγγενολοι,μη τυχων και ξεφυγει καμια θεση και καμια καρεκλα ρε αρχιδομουρηδες;
    Που μου μετρατε τα λευκα σαν "ακυρα" γραφοντας στα αρχιδια σας την γνωμη χιλιαδων και -για να μη ξεχνιομαστε βεβαια- καταπατατε και εδω βρε αποπατοι το "Συνταγμα"σας;
    Παρτε το λοιπον και βαλτε το στον κωλο σας. Μπορει να μη χωραει,με τοσα που εχει μεσα,αλλα θα το κανουμε να χωρεσει.
    "Κοινοβουλευτικη δικτατορια ολιγαρχικου τυπου"
    Αυτο ειναι το πολιτευμα.
    Και οποιος το γουσταρει,ας συνεχισει να το υποστηριζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προς Χρήστο: Αυτά λέω χρόνια τώρα, αλλά φωνη βοώντος εν τη ερήμω. ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ, ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΗΜΕΝΟΙ.
    ΠΑΠΑΡΗΓΑ, ΣΥΡΙΖΑ: " ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ". ΔΗΛΑΔΗ ΜΩΡΗ ΠΟΙΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ; ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.
    ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Μαΐου, 2010 19:58

    Τετέλεσται...
    Φεύγω και αφήνω τη φάση στις λούγκρες. Η χώρα του φωτός μέσα στο thong των λαμογιών, των αχρήστων και των τεμπέληδων.
    ή
    Μένω και με γαμάνε οι λούγκρες. Αυτό κάνουν. Μπας και γυρίσει ο τροχός. Δε γκζέρω.
    Εγώ είμαι διατεθειμένος να πάρω τις ευθύνες μου.
    Εγώ και λίγοι...
    λίγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ06 Μαΐου, 2010 21:11

    ΓΙΑ ΡΟΒΕΣΠΙΕΡΟ ΜΙΛΑΩ.ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Προς Γιώργη: ΠΛΕΟΝ ΝΑΙ. ΗΛΠΙΖΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΟΜΩΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ Η ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ; ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ; ΠΩΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ;
    ΠΑΝΤΩΣ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΥΡΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ. ΕΠΑΝΩ. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ. ΑΚΟΥ 200 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΙΟ. ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ.
    ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ 40 ΕΚΕΙ. ΔΙΟΤΙ ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΛΑΟ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΒΑΛΑ, ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    300 ΔΙΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ. ΤΑ 100 ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ. ΚΑΙ ΤΑ 50 ΜΑΥΡΟ. ΝΑΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ;
    ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ.
    Α, Η ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΣΟΥ ΠΡΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ. ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τον πουλο πηρε η ΝΔ απο την Ντορα,κι οχι το αντιθετο.Οπως τον πουλο πηρε και η Σακοραφα,ο Οικονομου,και ο Δημαρας απο το Πασοκ.Αυτη μαλιστα,ειναι δημοκρατια.Που την εχετε καταγαμησει ολοι στο blog...Διαφωνησαν καποιοι απο το Πασοκ? Εξω απο το μαντρι...Διαφωνησε η Ντορα,γιατι αποσκοπει αλλου? (σιγα μην την ενοιαζε ο ελληνικος λαος)Εξω με ελαφρα πηδηματακια...Ρε,δεν γαμιομαστε να πιασουμε και ρατσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή