Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΑΚΗ

           Κάθε εφημερίδα που θεωρητικά προασπίζει τα συμφέροντα της ομάδας μας, είναι καλοδεχούμενη. Δεν μας απασχολεί απο πού εκπορεύεται και τι πισώκεντρα εξυπηρετεί. Αυτά ας μείνουν στην ικανότητα των αναγνωστών. Και στην κρίση τους. Με τόσα κέντρα διαφορετικά - πράγμα που δείχνει την παμπάλαια αλήθεια "ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ" - ο καθένας μπορεί να καταλάβει το συμφέρον του. ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ. Να αγοράζει, να διαβάζει και να αποφασίζει ψυχρά κάνοντας τις απαραίτητες διϋλίσεις. ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΝΤΥΠΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ.
         Η νέα εφημερίδα λοιπόν είναι απαραίτητη. ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΕΚΤΖΗΣ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ. ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ. ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΟΤΩ.
        Όμως ο κύριος Τάκης, πάντα απο αγνές προθέσεις, δεν έκανε φάουλ στο κέντρο του γηπέδου, αλλά καθαρό εξώφθαλμο πέναλτυ. Φυσικά ποδόσφαιρο παίζει κι έχει κάθε δικαίωμα, αλλά κι ο κόσμος που πλήρωσε το εισιτήριο, γνωρίζει απο διατησία κι απο το τι βλέπει.
      Και μέχρι τώρα έχει δει όλο το έργο, ή σχεδόν όλο. Έχει δει την αποτελεσματικότητα της παρέας του 2004, την σημερινή κατάσταση και το ποιός ήταν ένας απο τους κύριους θύτες των εκλογών της ερασιτεχνικής τότε. Επίσης, όντας αθώος ο κύριος Τάκης, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΝΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ, δεν σηκώνεται να φύγει για να σωθεί. ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΘΑΡΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΠΩΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙ ΝΑ ΧΑΜΠΑΡΙΑΣΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ; ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΙ; ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;
       Και οι ευθύνες σε κάθε χώρο, δεν είναι μόνο μια κακοδιαχείρηση ή μια κατασπατάληση χρημάτων ή μια λαμογιά, αλλά είναι και η αδυναμία ευελιξίας του πνεύματος. Σαν το ισλάμ που με το ζόρι, κι ενώ το γαμήσι είναι φυσική ανάγκη, απαγορεύεται, και υπάρχουν και ποινές. Το να κατευθύνεις ένα λαό σε λανθασμένες παρόδους, είναι τουλάχισον στρεβλό διότι ναι μεν εσύ θα ξεφύγεις λόγω αναβαθμισμένου οικονομικού στάτους και λοιπών διεξόδων, αλλά οι άλλοι που σε ακολούθησαν θα μείνουν εδώ κι απλά θα κλαίνε τη μοίρα τους. ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΛΛΑ ΧΑΖΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Η ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ . ΤΑ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΥΠΟΥ ΧΟΜΕΪΝΙ.
         Και για το σημερινό αδιέξοδο της ΑΕΚ, δεν πάει να λέει ο καθένας ό,τι θέλει, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ. Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ. Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΚΙΣΤΟ ΘΕΑΜΑ. ΣΤΗΝ ΑΕΚ, που είναι μια ιδιωτική εταιρεία που θεωρητικά υπόκειται στους νόμους του υπουργείου εμπορίου, Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ. ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΝΣΗ: ΟΥΤΕ ΔΧ, ΟΥΤΕ ORIGINAL , ΟΥΤΕ CLUB ΠΑΤΗΣΙΩΝ, OYTE SUPPORTERS H DEFENDERS ΟΥΤΕ ΛΟΙΠΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ φταίνε.
        ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ, ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΗΓΕΤΗΣ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ. ΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ. ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙ ΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΑΝΤΕΡΟ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ. ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΤΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕ. ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ. ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. ΚΙ ΑΛΛΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΘΑ ΦΑΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΙ ΑΛΛΗ Ο ΑΠΛΟΣ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ ΚΥΡΙΕ ΤΑΚΗ. ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ. Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ Η ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ  ΦΕΡΟΥΝΕ. ΟΧΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΚΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΧΕΙΡΟΚΡΑΤΑΓΑΝΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΜΠΟ.
         Και δεν καταλαβαίνεις τι κάνεις Τάκη. Είπες:¨" ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ". ΕΠΟΜΕΝΩΣ  ΗΤΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΕΡΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ 2004, ΗΡΘΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΑΤΕ, ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ: ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΓΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ; ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ( ΟΠΩΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ) ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟ; ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 400000 ΚΙΛΟΤΕΣ ΤΟΥ ΡΙΒΑΛΝΤΟ; ΕΓΩ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ;
          ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ; ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΣΕ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟ; ΤΟΣΟ ΤΙΜΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΡΙΑΝΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΕΣ ΤΟΤΕ;
         ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗΣ ΟΥΣΙΑΣ : ΠΟΙΑ ΑΥΡΙΑΝΑ ΧΕΡΙΑ ΦΟΒΑΣΑΙ; ΤΟΥ ΝΟΤΙΑ, ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ; ΤΟΥ ΡΕΣΤΗ; ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΥΡΙΕ ΤΑΚΗ;  ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΚΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ; ΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ; ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΙ ΑΛΛΑ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΤΑΚΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ Η ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΝΙΔΙΟΥ;
          ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. 50 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ. ΠΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ. ΒΡΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΟΜΩΣ, ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ , ΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ( ΚΑΤ ΕΣΑΣ ) ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΥΡΙΕ ΤΑΚΗ, ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΜΠΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΝΕΟΚΟΡΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ. ΕΝΑΝ "ΔΟΛΟΦΟΝΟ" ΘΕΛΩ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ, ΠΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΤΡΩΣ. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ.
          ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ. ΟΙ ΣΩΦΡΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ. ΑΣΕ ΤΑ ΕΝΩΣΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΚΟΜΕΝΑ. ΟΧΙ ΜΙΑ ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ.
        ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΗΤΑΝ ΑΚΑΙΡΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ TIMING ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΙΛΑΜΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΩ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙΣ.
          ΤΑΚΗ, ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕΣ. ΑΕΚΤΖΗΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ "ΧΑΡΙΣΕΣ" ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΙΜΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ. ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΕΣΕΝΑ. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ; ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ. ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΜΕ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΟΥΛΑ ΠΑΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΩΚΕΑΝΟ. ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΥΡΙΔΑ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΙ. ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΔΧ  ΤΟ ΞΕΡΕΙ. ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕΣ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΑΙ.

8 σχόλια:

  1. ...Σαν πολυ "αθωος" δεν φαινεται ο Τακης? Αυτος ο ανθρωπος ειναι συνιδιοκτητης στον ΤΙΤΑΝ,και καθεται και λεει μια μπετονιερα παπαριες περι λαικης βασης...Ρε μεγαλε,το ξαναπαμε,γιατι δεν κανεις πρωτα τον Τιταν,και αμα πετυχει εδω ειμαστε εμεις,μαζι σου...Καλα,κανα μεγαλυτερο αδερφο να του τραβηξει το αυτι να τον φερει στον ισιο δρομο δεν εχει?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα Στηβ και σε ολη την παρεα.
    Σε γενικες γραμμες συμφωνω με οσα εγραψες και εχω μονο μια αντιρρηση εκει που γραφεις να πληρωσουν τα χρεη τους κλπ οπως βλεπω να γραφουν και αρκετοι δημοσιογραφοι και να παπαγαλιζει ο κοσμος.
    Οταν μια εταιρια πωλειται και εχει κερδη πουλας με αερα.
    Οταν εχει χασουρα τοτε πουλας με χρεη.Νομος της αγορας αυτος και νομιζα οτι το σκεφτεσαι ετσι κι εσυ.
    Αυτη ειναι η ενσταση στο κειμενο chief και πιστευω οτι ετσι ειναι το πραγμα.
    Για τον Τακαρο δεν εχω να πω πολλα.Μια χαρα τα λεει στη θεωρια λες και δεν ηταν ποτε ο νουμερο2 στη ντεμοδιοικηση.Σα να ξεχασε που λες κι εσυ οτι υπηρξε μελος αυτης της διοικησης.
    Οσο για τα υπολοιπα,ειναι γνωστο οτι ο Τακης εχει θεμα με τον ταναλια απο εποχες Φιλαδελφειας που εστελνε επιστολες στο Λιβι για το λαμογιο Μελισσανιδη.
    Και εννοειται οτι αμα γινει αυτο που γραφεις με Τιγρη Γεωργοπουλο Νοτια και Ρεστη θα φανει αποτυχημενος αυτος και ολη η παρεουλα του 2004 που μαζευτηκε στην ομαδα γι αυτο και ακαιρα βγαινει και μιλαει για απατεωνες και δε συμμαζευεται.

    Zastro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα σε ολους.
    Οι "καλοσυνες" μας μαραναν. Οι καλες προθεσεις μας κατεστρεψαν.
    Δεν θελουμε αλλες. Θελουμε δυνατοτητες εξελιξης.Και γνωση του αντικειμενου.Και γροθια στο τραπεζι.Και ανθρωπους που μιλουν την γλωσσα μας.
    Και οχι καντιλαναφτες.Που και αυτοι κλεφτες ειναι, αλλα θρασυδειλοι και ατολμοι.Και διχως ονειρα.
    Αν θελει να διοχετευσει την καλοσυνη που του βαραινει την πλατη και τον τυρρανα,να τα παρατησει ολα και να γινει ιεραποστολος στον Αμαζονιο.
    Να διαμελισει την εταιρεια του και να τα μοιρασει στους φτωχους,που απο δω και μπρος θα γινονται ολο και περισσοτεροι.
    Που θα προειδοποιησει κι'ολας.Για εισοδο "απατεωνων". Αφου εισαι εκει,στις επαλξεις Τακαρε,δεν φοβομαστε τιποτα. Με τον Δ.Χ. παρεα,θα εκδιωξετε,ξανα-μανα οπως το '06 αυτους που επιβουλευονται το κακο της ΑΕΚ.Και θα απομακρυνετε τον κινδυνο-για αλλη μια φορα-αλλα και την πιθανοτητα να παει η ομαδα εκει που πρεπει.
    Προτιμω τον "απατεωνα" που γνωριζει να υπερασπιζεται το συμφερον του και την επενδυση του,απο τον καλοσυνατο βλακα,που συνεχως "προδιδεται",ζηταει χαρες και του φταινε παντα οι αλλοι.
    Μηπως να μας φερει τον Εφραιμ που μυριζει λιβανι και κερι;
    Αποτυχατε-σαν την Ελλαδα. Και προτιμουμε το Δ.Μ.Γ.Ρ.Ν.Ταμειο απο την Παπαντωνεια-Αδαμιδεια διαχειρηση.
    "τα λεφτα υπαρχουν". Ναι,αλλα τα εχουν αλλοι και οχι εσυ, καραφλε πρωθυπουργε.Που σε σενα "ελαχε"- καθολου τυχαια- να παραδωσεις την καταχρεωμενη χωρα-εταιρεια σε "αλλα χερια". Στην ΑΕΚαρα μας,ποιος θα εχει την τιμη να την παραδωσει εκει που πρεπει;Υπαρχει κανεις;
    Και θα πρεπει αργα η γρηγορα να καταλαβεις οτι οταν η αληθεια ειναι σκληρη σαν μαρμαρο και η μαλακια πολυ σαν την αμμο της θαλασσης,τα χρεη σαν τον Ολυμπο και μπροστα σου εχεις το φαραγγι της Σαμαριας,τοτε-αν θες να αποφυγεις το Ζαλογγο, μονο με πτωχευση-διαλυση μπορει να επιτευχθει επανακαμψη και μια καποια προοδος σε εναν χωρο γεματο ρεμαλια,κλεφτες,τεμπεληδες και αιθεροβαμωνες.
    Που ονειρευονται την ΑΕΚοελλαδα στα χερια του λαου.
    Ο λαος δεν μπορει, γιατι στο ενα χερι κρατα το πουλι του και στο αλλο τα απληρωτα δανεια.
    Και που πληρωνει τουλαχιστον τις κακες και αστοχες επιλογες του.
    Εσεις τι "πληρωνετε"; Τι επιπτωση εχετε; Ψυχολογικη κοπωση; Η φουσκαλες στο χερι απο το γραψιμο επιστολων παριστανοντας τον αποστολο Παυλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Zastro
    Μιλάμε μόνο για μια απλή εταιρία?
    Συμφωνώ ότι στις εταιρίες έτσι γίνεται.
    Αλλά στην ΑΕΚ υπάρχουν κι άλλες παράμετροι,πέρα από οικονομικά και ισολογιστικά μεγέθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ09 Μαΐου, 2010 12:09

    ΑΣΕ ΡΕ Κ.ΤΑΚΗ.ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ.ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ;ΤΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ;ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΑ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ,ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝΕΒΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΡΟΧΑΛΑ ΚΑΙ Η ΝΤΟΜΑΤΙΑ ΣΥΝΕΦΟ.Υ.Γ.ΕΤΣΙ ΔΙΟΙΚΗΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Ανώνυμο ( Ζάστρο ): Αδερφέ καλημέρα και σε σένα. ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ , ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟ Η ΝΟΕΜΒΡΙΟ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΜΕΝΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΠΟ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ.
    ΟΜΩΣ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΣΑΝ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ( 22 ) ΚΙ ΕΝΑΝ ΑΕΡΑ ΧΡΕΩΝ ( 10 ). ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΑΖΩ 30 ΒΑΛΤΕ 30.
    ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ, ΕΝΝΟΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ "ΠΛΑΚΑ" ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ 40. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 19 ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΑΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Μαΐου, 2010 12:44

    ΑΕΚ=Ελλάς.
    Από το περιεχόμενο της επιστολής:
    Κανελλό=Τσίπρας?
    (κοινώς άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε?)
    Τετέλεσται κύριε Κανελλόπουλε.
    Τετέλεσται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ερωτηση: Αυτος που-μια δεδομενη στιγμη-λεει οτι η ΑΕΚ αξιζει 200 εκ. γιουρο και μερικους μονο μηνες μετα, λεει οτι "πωλειται και με ενα ευρω",αυτος τι ειναι; Κοινος απατεωνας,η απλα πολυ βλακας;
    Ελπιζω για το "καλο" της ΑΕΚ,το δευτερο.
    Οι "κουτοθωμαδες" και τα "παλιοπαιδα τα ατιθασα",να αφησουν την γυρα με την "λατερνα φτωχια και φιλοτιμο",να παραδωσουν την "νυφη" εκει που πρεπει και πουνε "καλως ηλθε το δολαριο".
    "...οχι αλλο καρβουνο μωρε..."!

    ΑπάντησηΔιαγραφή