Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

TO DVD

          Σίγουρα, κάτι θα έχετε ακούσει ή θα έχετε διαβάσει για το επίμαχο περιεχόμενο του DVD κατ' άλλους ή για τα δυο cd ακριβέστερα. Και σίγουρα θα έχετε αντιληφθεί οτι έχουν πέσει λυτοί και δεμένοι, δικαστές, εισαγγελείς, πολιτικοί, οικονομικοί και όχι μόνο, παράγοντες, για να μην βγει τίποτα στην επιφάνεια. Και μέχρις στιγμής τα έχουν καταφέρει, απειλώντας τα διάφορα blogs και sites μέχρι και με κλείσιμο ή και με ποινικές διώξεις.
        Τα πάντα στηρίζονται στο γράμμα του νόμου: Οι κασσέτες είναι παράνομες δίοτι είναι προϊόντα υποκλοπής. Κι είναι σωστό αυτό δικανικά, αλλά ηθικά, πολιτικά και κυρίως κοινωνικά είναι παντελώς απαράδεκτο. Διότι ο κόσμος πρέπει να ξέρει τα πάντα και να κάνει τα κουμάντα του. Δεν μιλάω για ενόχους, που είναι του κοινού ποινικού δίκαιου, αλλά για την επικινδυνότητα της φοροδιαφυγής ( υποτίθεται διώκεται στις μέρες μας ) και για την δημιουργία σαχλών, στρεβλών και διεστραμμένων συνειδήσεων που νομίζουν οτι είναι πηγαίοι φίλαθλοι ή οπαδοί.
      Κι όταν δημιουργείται τέτοιος κίνδυνος, κανέναν δεν απασχολεί το γράμμα του νόμου. Όλοι συντάσσονται με το πνεύμα του νόμου ή ακόμα καλύτερα Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ. ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΕΝΩ ΤΩΡΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΠΟΔΟ. ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ Η ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΟΣΜΙΑ, ΕΝΟΧΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΕΝΟΣ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΑΘΩΑ ΤΟ ΚΑΣΚΩΛ ΤΟΥΣ.
       Κι επίσης, όταν ακόμα κι ένα προϊόν υποκλοπής, καθαρίζει κάτι ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ, το δικαστήριο και γενικά η δικαιοσύνη είναι υποχρεωμένη να το χρησιμοποιήσει. Αλλοιώς δεν ενδιαφέρεται για τους αθώους αλλά για τους ένοχους. Και θέτω το απλό ερώτημα προς ένα έγκριτο και αδιάφθορο δικαστή της υψηλότατης βαθμίδας: ΑΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΩ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ, ΒΟΗΘΑΩ Ή ΟΧΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑ; ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ; ΒΟΗΘΑΩ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΚΟΔΙΚΙΑ Η ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ Η ΟΥΣΙΑ; ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΤΟΜΠΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ Η ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΔΡΑ.
      Το οτι τρέμει κάποιο οικοδόμημα ή συγκρότημα, δεν μας ενδιαφέρει καθόλου. Το οτι ο τάδε ή ο δείνα, ελέγχει στο έτσι τον έτσι, κι αυτό μας είναι αδιάφορο. Ενδιαφέρον έχουμε όλοι μας - πλην των απατεώνων - να πετάξουμε τα γυαλιά και να ξέρουμε. Κι όχι να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας για μερικά σκουλήκια που θέλουν κανονικό εξοστρακισμό. Και προσέχτε: Η ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Ή ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ. ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ; ΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΤΣΙ, ΣΑΝ ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ; ΡΙΧΤΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΤΕ. ΥΠΕΡ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙΣΘΕΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΟΠΟΤΕ " ΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΜΑΣ ".
       ΥΓ1. ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ; ΠΩΣ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ; ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΛΕΦΤΑ ΚΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΣΕ;
       ΥΓ2. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 1 ΜΥΡΙΟ Ο ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ; ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙ. ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Η ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ.
       ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ. ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΕΡΑΝΟ Η ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.
    ΥΓ3. Καλωσορίζω τον Έντερ. Ο πρώτος καρκίνος έφυγε ( έκανε και δήλωση: Η ΑΕΚ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.- Αν του δίνανε τα λεφτά που ζήταγε ο τίποτας, τότε θα σκίζαμε ). ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΦΙΔΙ ΚΟΛΟΒΟ, ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΛ. ΑΠΟ ΕΛ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΚΕΤΟ ΑΠΟ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ.

59 σχόλια:

  1. Κι όμως,ούτε το πως πήρε ο Λεμόνις με τα δυναμωτικά και τους φυσικούς χυμούς το πρωτάθλημα βγήκε στον αέρα,ούτε τα μπινελίκια στον κατάσκοπο,ούτε η βρώμα με την διαιτησία και το στοίχημα...
    Όλα τα κόψανε εν την γενέση.Δεν τα''ανέβασε'' τελικά κανένα side.
    Ζήτω η Ελλάδα της λαμογιάς,της πουστιάς και του κωλομπαρισμού...
    ΥΓ: Πότε θα έρθει η ώρα που θα αρχίσειο κόσμος να φτιάχνει επιτέλους κρεμάλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοιμήσου αγγελούδι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα Steven, γι'αυτο ακριβως κατασκευστηκαν τετοια νομικα τερτιπια περι "προσωπικων δεδομενων" και τριχες κατσαρες. Για να μην ενοχλουνται οι μαγκες και να κανουν την δουλεια τους απο τους πιθανον ενοχλητικους.
    Εφ'οσον το "οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο" το στιλιτευεται βρε στιλιαρια ταχα υπεραπιζομενοι την ηθικη ρε ξεκωλιαρες αδερφες,γιατι στην πριπτωση που σκονταψει μια υποθση που βρωμαει πανω σε ενα τετοιο νομοθετιμα-τερατουργημα,δεν παρακαμπτετε την κωλοδιαδικασια και δεν προχωρατε στην ουσια; Σας εκοψε η αναγκη μη και μαθει ο κοσμος τι στριγκ φορατε βρωμιαρες με τριχες στην πλατη.
    Αλλα υπαρχει δυστυχως για εσας και το καταραμενο το διαδυκτιο. Τι να πρωτοκλεισεις απο κει και απο που να πρωτομαζεψεις μια κατασταση; μεχρι να παρεις τηλεφωνο και να ξυπνησεις τον φιλο σου τον εισαγγελεα,το εχει διαβασει-ακκουσει ολος ο πλανητης.
    Τιποτα δεν κρυβεται οπως παλια,πλεον.
    Καταργηστε με διαταγμα την λειτουργια των υπολογιστων και νομοθετηστε εναντιων του ιντερνετ ρε κωλομπαραδες. Να γελασουμε και λιγο οπως γελαει και ο Μαντελης στην επιτροπη.
    Και μιας και πηγαμε εκει, να πουμε οτι ο καιμος και το βασανο του θειου δεν ειναι ο ολυμπιακος,ουτε η πορεια του, ουτε αν βρει να τον πουλησει οσο πρεπει και μπουρδες. Το τσουναμι τρεμει. Και εφ'οσον ο καιρος εχει αλλαξει και απο ανατολικος εχει γινει δυτικος,μη τον παρει και τον σηκωσει. Siemens ακουμε. Roko λογαριασμους ακουμε.Στοματα ανοιγουν και κλεινουν με λιγο περιεργο τροπο. Συνεργατες γινονται ξαφνικα ξενοι. Τηλεφωνα βουιζουν. Και τον εχουν ζωσει τα μαυρα φιδια. "Ποσο θα κρατισει" αναρωτιεται; "αλλη μια σκοτουρα. Ενταξει.ελλαδα ειναι εδω. Εχω μερικες ακρες ακομα. Τιποτα αλλωστε δεν αποκαλυπτεται εδω στο μπουρδελο." Ναι σωκρατες,οκ. Μαζι σου. Αν ομως υπαρχουν και option που δεν εχεις υπολογισει; Η μαλλον αν δεν σε υπολογιζουν τοσο εκεινες; τοτε τι γινεται; Τσιμενταρισμα στο φαλιρο; Χαρακιρι; Η φυλακη; Μαζι με τη στρατια των "μολουκων" που εφτιαξες για την προστασια σου,υπαρχει και ενας κοσμος ολοκληρος που ευχεται ν σε δει επαιτη στο δρομο. Η και χειροτερα. Δυσκολοι καιροι Σωκρατη. Και μεγαλωσες. Και απογονοι της προκοπης δεν υπαρχουν. Οχι μονο παραγοντες αξιους δεν εκανες για να συνεχισουν το "θεαρεστο" εργο σου,αλλα ουτε και το πολιτικο μελλον δεν προεβλεψες. ουτε φροντισες για αυτο, παρασειρομενος απ την ευδαιμονια του γλυκου "σημερα-αυριο ολα δικα μου ειναι".
    Νεμεσης ρε πρακτορα. Ετσι λεγεται. Για αλλον ερχεται ετσι,για αλλον αλλιως.
    Με εσενα θα στο κρατησουμε εκπληξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπετο,ταχειας πηξεως αλλα Τσερνομπιλ,εριξαν στα blogs και σε οσους ηταν ετοιμοι να ανοιξουν το στομα τους για τα του Σαββα,κι οχι μονο...Ετσι ειναι,πρωτοι οι δικαστες να εφαρμοσουν τον νομο,τον γαμημενο νομο που υπερκαλυπτει τις παρανομιες.Για αυτους παρανομη δεν ειναι η δολοφονια,παρανομη ειναι η καταγραφη της.Η ανεξαρτητη δικαιοσυνη για αλλη μια φορα εκανε το καθηκον της,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ,και οποιος λεει το αντιθετο ειναι εχθρος του κρατους(...αλλες αμερικανιες αυτες..,).Να τηρουντε οι νομοι που ειναι ιδιοι για ολους κατα το συνταγμα,που τωρα τελευταια το εχουν κανει κωλοχαρτο,αλλα οταν θιγουν ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,και λοιπους που αποτελουν την αφροκρεμα της χωρας,να προλαβουμε να τους προστατεψουμε μην και τους χασουμε απο πελατες....Και να πεις οτι ειπε τιποτα καινουργιο,να πω αει στο διαολο,αλλα να σου λεει κι αυτο που βλεπεις χρονια τωρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεδομενες δυναμεις,εξαερωνονται σε ενα 24ωρο. Χρονιοι νταβατζιδες γινονται φουσκα σε μια νυχτα.
    "ενοχλητικα προσωπα" ακρωτηριαζονται.Καμια φορα αναγκαζονται και σε χαρακιρι.
    Ποντικια,αρουραιοι,σαλιγκαρια και αλλα ζωα του δασους,που τοσο απροκλητα και κοντρα στο μεγεθος τους τοσο καιρο εκαναν σουλατσα αμεριμνα βγαζοντας την γλωσσα σε ολους,δεν θα βρισκουν σχοινι να ανεβουν,ουτε κουπαστη να κρυφτουν.Και σκαβουν τη γη με τα νυχια να μπουν μεσα να κρυφτουν.
    "φενταγιν" του σαπιου συστηματος που χρονια φαγαμε στη μαπα, με μιας εχασαν την επαρση και την αλαζονια και τωρα ευχονται να βρισκονταν στο βορειο πολο,η να μην ειχαν γεννηθει καν.
    Εικονικοι νικητες μαζευουν τα κομματια τους.
    Παραμορφωμενες αληθειες ερχονται στα ισα τους,δειχνοντας τις πραγματικες διαστασεις.
    Ενα παραλληλο συμπαν,βρωμικο οσο τιποτα, ολοενα και πιο καθαρα πλεον αποκαλυπτεται και μετετρεπει πια τις υποψιες και τις υποθεσεις μας σε σκληρη πραγματικοτητα αλλα και την επερχομενη τιμωρια νομοτελειακη,με καθε τροπο.
    Οτι ηταν δεδομενο και καλα χτισμενο με τα ψευτικα χρονια που περασαν,σαν τραπουλοχαρτα θα σκορπισουν,κανοντας μας να απορουμε τοσο με την στεγανοτητα της μποχας οσο και με το μεγεθος του εμπαιγμου που χρονια τωρα ενας ολοκληρος κοσμος υπεμενε.
    Η γαγγραινα-ειναι γνωστο- δεν παιρνει γιατροσοφια και φαρμακα.Μονο κοψιμο.
    Και οταν θελεις να χτισεις το σπιτι σου,πρεπει πρωτα να διαμορφωσεις τον χωρο γυρω του.
    Με μπουλντοζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Ανώνυμο: ( συστηματικό οφείλω να πω, άρα συνήθεια ). ...γλυκά με το τραγούδι μου... ( Θεοδωράκης ) , για να σου απαντήσω στην ευχή σου. Βλέπεις να κοιμάται κανείς; διότι εγώ βλέπω να κρύβεται κάποιος. ΕΛΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ ΓΩΝΙΑ, διότι έχεις αρχίσει και μ' εκνευρίζεις ΣΗΜΙΤΗ. Έλα να σε ακούσω με το σχέδιο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Χρήστο:¨" Κύριε ( άκου προσφώνηση ) Μαντέλη, θα τα δώσετε πίσω;"
    " Ό,τι πει το δικαστήριο".
    ΟΛΕ, ΟΛΕ, ΟΛΕ , ΟΛΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΑΜΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΝΗ.
    ¨" ΚΑΚΙΑ ΑΣΠΡΟΥΛΑ, 4 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΧΗ." " ΚΑΚΙΑ ΜΑΥΡΟΥΛΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΠΟΥ ΧΤΕΣ ΤΟΚΑΝΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ".
    ΝΤΑ, ΝΤΑ , ΝΤΑ, ΑΝΕΚΡΑΞΕ ΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα σφραγησαν ολα Γιαννη. Τι αλλο θα εκαναν;Αλλα ηδη ειναι αργα.Το εχουν ολοι.
    Αλλ να δω.Εισαγγελεας με σωβρακα και χωρις σουτιεν υπαρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς monegasco: Αύριο η ανάρτηση είναι αφιερωμένη στο τέλος του Κεμάλ. Τώρα την έγραψα, για να θυμούνται οι παλιοί και να μας γράφουν στα αρχίδια τους οι νέοι. ΤΑΜΑΜ; ΓΚΟΥΝΤΓΙΟΥΝΑΊΝΤΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπερα Στηβ.Σημερα θα σταθω στο 2ο υστερογραφο σου:

    Κλειστό Θέρμης - ΠΑΟΚ

    Η απόφασή για την υλοποίησή του ελήφθη το 1991, αλλά η ολοκλήρωση των έργων έγινε το 2000. Χτίστηκε πάνω σε οικόπεδο που παραχώρησε ο Ιωάννης Δεδέογλου και σε οικόπεδο του δημοσίου στο οποίο επρόκειτο αρχικά να κατασκευαστεί νοσοκομείο από το ΙΚΑ. Το 1995 ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Λιάνης θεμελίωσε το γήπεδο, στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Είχε προηγηθεί υπογραφή σύμβασης, στις 18 Απριλίου του 1995, μεταξύ του ΑΣ ΠΑΟΚ και της γενικής γραμματείας Αθλητισμού, σύμφωνα με την οποία το κράτος θα αναλάμβανε όλες τις δαπάνες για την κατασκευή του έργου σε διάστημα 18 μηνών. Μάλιστα ο κ. Λιάνης υπολόγισε το κόστος σε 4 δισεκατομμύρια δραχμές.

    Το 2000 όταν το έργο παραδόθηκε, ο τότε υφυπουργός Αθλητισμού Ανδρέας Φούρας υποστήριξε ότι το συνολικό κόστος ήταν 10 δισεκατομμύρια. Μάλιστα, σε διαμαρτυρίες των παραγόντων του ΠΑΟΚ για εύνοια του κράτους στις ομάδες της Αθήνας, ο Πατρινός πολιτικός είχε δηλώσει ότι "ο ΠΑΟΚ είναι το μοναδικό ελληνικό σωματείο που έχει ευεργετηθεί τόσο πολύ από την Πολιτεία. Δεν υπάρχει αντίστοιχο φαινόμενο εύνοιας σε άλλη ομάδα". Το γήπεδο δόθηκε στον ΠΑΟΚ ως περιουσιακό στοιχείο και τα έξοδα συντήρησής του ανέλαβε η ΓΓΑ, σε αντίθεση με την υπουργική απόφαση 12513/26 του Γιώργου Φλωρίδη, που εκδόθηκε το 2000.


    Γήπεδο Τούμπας

    Κατά την περίοδο της Ολυμπιακής προετοιμασίας της Ελλάδας, τα ιδιόκτητο γήπεδο του ΠΑΟΚ χαρακτηρίστηκε Ολυμπιακό προπονητήριο. Υπουργός Πολιτισμού ήταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος και το κράτος θα αναλάμβανε την ανακαίνιση μέρους του γηπέδου. Έτσι χτίστηκαν νέα κτίρια στη θέση των κεντρικών κερκίδων, δημιουργήθηκαν γραφεία και λοιπές υποδομές. Το κόστος ξεπέρασε τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

    Προπονητικό Κέντρο ΠΑΟΚ - Νέα Μεσήμβρια

    Η έκταση των 75 στρεμμάτων παραχωρήθηκε χωρίς αντίτιμο από το Δήμο Νέας Μεσημβρίας που είναι χορηγός του έργου.Μέρος του έργου θα περατωθεί με δανειοδότηση από τη Marfin Bank.
    Τριτεγγυητής είναι ο κύριος Βασίλης Σεργιαννίδης,η εταιρία του οποίου εκπόνησε και τις μελέτες του έργου,ενώ οικονομικός αρωγός είναι ο δήμος και ο κύριος Γιώργος Σαχπατζίδης που είναι και μέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
    Τα αποδυτήρια θα κατασκευαστούν στο εργοστάσιο του κυρίου Σεργιαννίδη και η κατασκευή και η τοποθέτηση θα είναι υπό μορφή δωρεάς.Τα δέντρα για τις δεντροφυτεύσεις θα παραχωρηθούν από το δασαρχείο και το χώμα για τις χωματουργικές εργασίες από όμορους δήμους,ενώ ακόμη γίνονται δεκτές προσφορές για την περίφραξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρηστο το θεμα δεν ειναι ποσοι τοχουν.Αν θα κινηθει ο εισαγγελεας ειναι το θεμα,εκτος αν τον βολευουν τα καλτσον και οι ζαρτιερες που του εκαναν δωρο.Παραπηγε το πραγμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έργα υποστήριξης Τουμπας 2010

    Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης με επιστολή που έστειλε στον Γ.Γ.Α. Παναγιώτη Μπιτσαξή μεταξύ των άλλων αναφέρει:
    «Όπως γνωρίζετε ο ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ήδη η διοίκηση του Α.Σ. έχει υποβάλει στην Γ.Γ.Α μελέτη για βελτιωτικά έργα της Τούμπας (στεγανοποίησης, υποστυλώσεων, φροντίδα αποδυτηρίων και wc) συνολικού προϋπολογισμού 1 εκατομμυρίου ευρώ, μελέτη η οποία έχει ήδη εγκριθεί από τους αρμόδιους μηχανικούς της Γ.Γ.Α.
    Τέτοια κονδύλια έχουν εγκριθεί για πολλά γήπεδα της χώρας, πολύ δε μεγαλύτερες δαπάνες και σχεδιασμοί προωθούνται για ομάδες όπως του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.
    Σας παρακαλώ να εγκρίνετε άμεσα τη δαπάνη ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ προκειμένου να ολοκληρωθούν εγκαίρως οι σχετικές εργασίες και να δοθεί το Ο.Κ. από την UEFA για να διεξαχθούν αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ στην Τούμπα».


    Ο νομαρχης λοιπον στο διαβημα εβαλε ΚΑΙ την ΑΕΚ μεσα σαν ευνοημενη και ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ για το σωματειο της Τρουμπας και τη σκανδαλωδη παραχωρηση του Καραισκακης.

    Αυτα για τους φιλους μου τους Παοκτζηδες που βριζουν το κατεστημενο της Αθηνας.

    Υ.Γ. Τον «κυριο Σαββα» δεν τον ακουσα ακομα αλλα μου το εστειλε ενας φιλος το ηχητικο.Στηβ εμπλεκεται ο Βαγγελης ο Δουκακος,παλιος σου γνωριμος αν δεν κανω λαθος και για πολλα χρονια ρεπορτερ διαιτησιας στο Φ.
    Ολοι μιλουν για την υποκλοπη και το προιον εγκληματος, κανεις δε στεκεται στο γεγονος οτι ΟΥΔΕΙΣ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.Τα υπολοιπα οταν ακουσω προσεκτικα τα δυο τηλεφωνηματα.

    Υ.Γ.2 Στηβ αν δεν εχεις το ντοκουμεντο,ολα μπορουν να γινουν μεσω ηλεκτρονικου ταχυδρομειου

    Υ.Γ.3 Χαιρετισμους σε ολους,αναγνωστες και γραφοντες.

    Υ.Γ.4 Καζαμια ακομα σε περιμενω...

    Υ.Γ.5 Αλεπουδελη τελικα δεν εισαι κιριζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Ζάστρο: Καλησπέρα αδερφέ και σε ευχαριστώ για τα στοιχεία, που τα αγνοούσα. Είνα χρήσιμα για όλους τους επισκέπτες του χώρου και κύρια για τα αδέρφια , τους παοκτζήδες που το παίζουν ανεξάρτητοι.
    ΤΟ ΥΓ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ DVD ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ, το δένδρο , κι όχι το δάσος. ΔΙΟΤΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Σαββας-βρουτος που " εεεε-οοο...αλλιως ονειρευομαστε τον ολυμπιακο" με τον "γαυρο" παει κοντρα στον κοκκαλη,"αυτο το κτηνος" οπως τον αποκαλει "με τους μαλακες γιους",εχει καμια αντηρηση για την διαρροη του "υποκλαπεντος" τηλεφωνηματος;
    Δεν νομιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Ζάστρο: Ο Βαγγέλης μπορεί να έχει δικαίωμα προτίμησης, αλλά είναι άντρακλας κι εξακολουθεί στον Φ στην διαιτησία. Και τιμιότατος βαρκιζιώτης.
    Τα τηλ δεν λένε τίποτα. Κάποιος τώρα θα πεθάνει για να σωθεί το μονοπώλιο.
    ΤΟΝ ΚΑΖΑΜΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΙΑ. ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΙ ΕΝΑ ΚΥΛΙΚΕΙΟ.
    ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΕΠΟΥΔΕΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στηβ εχεις υπ οψη σου η καινουρια εφημεριδα συμφεροντων Ολυμπιακου σε ποια φραξια ανηκει;
    Διοτι ειδα οτι ο Πουλοπουλος επιστρατευσε ΠΑΛΙ το Θεμο στον Πρωταθλητη.
    Δεν ξερω αλλα κατι παιζεται στο σωματειο της Τρουμπας και πλην της κοντρας Λου με Σαββα.
    Ειναι κι αυτη η πουτανα η Ζημενς και η απολογια του Κινεζου οσονουπω,ειναι κι ο εθνικος προμηθευτης στα σχοινια.
    Σα τραπουλοχαρτο επεσε το οικοδομημα και το κακο ειναι οτι ο μεγαλος ο γιος δεν κανει για διαδοχος ενω ο μικρος τα εκανε μουνι-καπελο με τη ΗΟL.

    Θα εχει πολλα sequel το εργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απορια,τον Σαββα τι τον τσιμπησε ξαφνικα και τα ξερασε ολα μεχρι εντερου? Να πεις οτι ειχε απωθημενα,τωρα τα θυμηθηκε μετα απο τοσα χρονια?,το βλεπω χλωμο.Να τον βαρεσε η μαλακια της "γαυροσυνης" αστραπιαια,δεν κολλαει πουθενα.Να ηταν πανω σε ευφορια για τα περι Πιλαβιου-Πατερα και σκεφτηκε ας πω και για τον θειο κατι,παλι δεν δενει.Και επειδη εχει αποδειξει οτι το παιζει ανετος και τσαμπουκας μονο αν καλυπτεται,ΠΟΙΟΣ εβαλε τον Σαββα να τα πει????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Χρήστο: ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΥ ΠΑΕΙ Η ΒΟΜΒΑ. ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΣΑΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΤΗ ΣΟΣΚΟ. ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ. AND THE EYE OF THE TIGER.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΛΑ ΦΑΝΕΡΑ. ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΑΡΑΙΤ ΚΙ ΟΙ ΦΑΜΕΛΑΡΧΕΣ ΑΝΑΒΟΥΝ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ( ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ), ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΤΑΝΑΛΙΑ. ( ΤΟΠ ΚΑΠΙ, ΔΩΜΑΤΙΟ ΟΠΛΩΝ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Ζάστρο: Αδερφέ, πάμε για σκληροπυρηνική αντίδραση. "Ο ΣΩΖΩΝ ΕΥΑΤΩ ΣΩΘΗΤΩ" είναι η χώρα. ΤΑ 10 ΠΟΥ ΠΑΝΕ; ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΥ 10% ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;
    ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΘΕΛΑΝΕ ΓΕΜΑΤΑ. ΑΛΛΟΙΩΣ , ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ; ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ, ΑΛΛΑ 2 ΣΑΒΒΑΤΑ ΠΡΙΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΟΛΑ. ΕΝΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ: Ο ΕΒΡΑΙΟΣ.
    ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ουτε η GazProm ειχε τσιμπησει ουτε η CosCo θα τσιμπησει τωρα.
    Και παγιδευτηκε απ το Λ.Λ. ο Ροκκο
    Ο Μαρινακης το κομματι του κανει και ο κατασκοπος ελπιζει μονο στον οικτο του Αγγελοπουλου.
    Ο κυριος Σαββας κουκου ειναι και εβγαλε και μια πικρα για τοσα χρονια που ανεχεται την πρωην με το Ροκκο.
    - Ο Βαγγελης Στηβ για μενα πουληθηκε στο χρημα.Τιμιος ειναι βεβαια αλλα διαλεξε στρατοπεδο.Και ανηκει στην παλιου τυπου δημοσιογραφια.Μονο ο Ηλιας ο Μπαζινας εμεινε απο τους παλιους να σταζει σοφια στο Φ τον Καραγιαννιδη πλεον δεν τον αντεχω.βαρεθηκε,κουραστηκε δεν ξερω.Αλλη κουβεντα αυτη ομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς monegasco: ΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Η ΜΠΑΣΤΑ, Η ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ; Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΤΑ ΕΙΠΕ; ΕΛΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παντα ο εβραιος μενει στο τελος Στηβ.
    Και το μαζελτοφ αυτος θα το πει οταν ο Τιτανικος θα βυθιζεται.Και η πλακα ειναι οτι οταν βυθιζεται το καραβι ολοι τον εβραιο ψαχνουν να εμπιστευτουν απο πορτοφολια μεχρι τα παιδια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οπου Μαντελης ισον Σαββας,Στηβεν.Αδεια πηραν για να μιλησουν και οι δυο.Ειπαν ομως αυτα που ειπαν,εγραψε και δεν ξεγραφει το γαμημενο.ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Ζάστρο: Καρδιά είσαι, αλλά όχι αορτή. Κουκου ναι, αλλά ο Βαγγέλης δεν πουλήθηκε και θα φανεί. Εξ άλλου σε συγκριμένο κανάλι δουλεύει και δεν είναι Κ.Κ. ( δημοσιογράφος ). Ο Καραγιαννίδης είναι ξεπερασμένος αλλά όχι τελειωμένος ( θα το δεις ). Για τον ΗΛΙΑ Γ. διαφωνώ πλήρως με την γνώμη σου. Φυσικά η γνώμη σου σεβαστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ζαστρο,εσυ τα παιδια και το πορτοφολι σου δεν θα τα αφηνες σε εβραιο? Ειναι ο μονος που εχει αποδειξει οτι ειναι ΙΚΑΝΟΣ,οταν ολοι οι αλλοι ΑΠΕΤΥΧΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς monegasco: ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΖΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ.
    Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ. ΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο Π.Σ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ε.Π;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ωρα ειναι να αρχισουμε να μιλαμε για το κατεστημενο της θεσαλονικης(υπαρχει και παραυπαρχει αλλα ισχυει απο την Λαμια και πανω.) Και να ζητησουμε επιστεμενως την ιση μεταχειρηση με τον ευνοημενο ΠΑΟΚ. Να επανελθουν οι προ-ολυμπιακες γηπεδικες ρυθμισεις και να σηκωσουμε γηπεδο και εμεις δωρεαν. Με 6 χρονια καθυστερηση.
    Νισαφι ρε καρντασια με αυτο το παραμυθι. Η μιση ελλαδα δικη σας ειναι. Τι διαολο σκουζετε; Και αν μεχρι τωρα φωναζατε-οντας καλομαθημενοι-απο Λιανηδες,Βενιζελους και Τσοχατζοπουλους,τωρα που ερχεται πειναι γενικη τι θα κανετε. Τιποτα,ειναι το πιο σωστο. Να συμορφωθειτε με την νεα ταξη (μη)-πραγματων.
    Υ.Γ. Προς Ζαστρο. Δεν υπαρχει κυριζι ΑΕΚτζης. Μονο υπερβολικα ρομαντικοι οπως ολοι οι προσφυγες καθε ειδους. Και σε ολους μας, αρεσει η ποιηση.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε να κλεισουμε το βιβλιο και να το πεταξουμε σε κανενα αδειο ξεροκεφαλο.
    Αλλωστε,θελουμε το ιδιο πραγμα.Ετσι δεν ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μου φαινεται εχουμε να πουμε πολλα οι δυο μας για το συναφι.
    Στον Ηλια ειμαι υποκειμενικος γιατι του αρεσει το μποξ.Δεν εχω μιλησει ποτε μαζι του αλλα ειναι ο μονος που γραφει για μποξ μπραντεφερ και παλη.
    Ο Καραγιαννιδης απο τοτε που ξαναπαντρευτηκε χαλασε (χιουμορακι εσωτερικης καταναλωσης αυτο)

    Πηγε αργα περιμενω τον ανωνυμο Καζαμια να μου πει που βρεθηκανε οι προκαταβολες για τα 450 στον Πανθρακα και το 300 στο βραζιλιανο αλλα αδικα περιμενω μου φαινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς monegasco: Με τον Ζάστρο, συμφωνείτε. Και είστε μαζί. Χαρείτε τη μάχη τώρα. Κοιμήθηκαν κι οι ανώνυμοι επιτέλους. Χάθηκε και το Ντεμοτεχνείο κι ευτυχώς που υπάρχουν και οι βάτραχοι και δεν θα μπει και καμιά μύγα στο στόμα τους, που το έχουν τσιμπουκωτό ανοιχτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς Ζάστρο και Χρήστο: Μια χαρά είμαστε και μια χαρά θα τα πούμε όλοι απο κοντά.
    Ο Καραγιαννίδης μιά χαρά είναι, αλλά πλέον λίγο ανασφαλής. Ε, κι εμείς τι κάνουμε; Οι φίλοι γιατί υπάρχουν; Οι άλλοι, οι μόνοι ή οι φαλημέντο ( συναισθηματικά ) τι να πουν;
    Για το μποξ καλός είναι, αλλά αυτό δεν άλλαξε, απο τότε ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΕ; ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς ¨ολους: ΣΤΙΣ 27/5 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΝΟ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η DANIELLA Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ. ΤΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΕΠΙ ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ.
    Η ΠΛΑΚΑ ΗΤΑΝ Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΖΙΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΓΙΕΡΝ. ΡΕ , ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΩ , ΜΟΥΡΙΝΙΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
    ΣΩΣΤΑ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΣΦΠ, ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ. ΜΠΑΛΑ, ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ Η ΣΤΟ ΡΙΝΓΚ ΕΠΑΝΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Χρηστο ειχες μπει πολυ επιθετικα και απαντησα στο ιδιο υφος.
    Επισης ειμαι της αποψης οτι τα περισσοτερα κιριζια ειναι Αεκτζηδες αλλιως δε θα χαμε το κοντο αρχιδι να μας παει 30 χρονια πισω.ΤΟ θεμα ειναι οτι οσοι Αεκτζηδες δεν ειναι κιριζια ειναι ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ απο τους υπολοιπους.
    Εγω τοτε στη γαλαρια φωναζα για Δ εθνικη.Και διπλα μου ητανε ο Καραλης και Κιντης.Και γυρισε και μου ειπε ο Καραλης «που να πεις σε 12 χιλιαδες κοσμο να πεσει στη Δ εθνικη;» Ασε γιατι ακομα με ποναει η ΑΕΚ κι ολο λεω οτι δεν ξανασχολουμαι.
    Χτικιο βγαζω κι εγω 2 η ωρα το πρωι στο ιντερνετ επειδη βαρεθηκα τη μαλακια τοσα χρονια.Οι ελπιδες μου τελειωσανε οταν ειπε το ΟΧΙ ο Μελισσανιδης στο Νοτια πριν κανα χρονο.Αλλα δε βριζω κανεναν απ τους δυο.Αλλοι ειναι οι υπευθυνοι και κυκλοφορουν με εταιριες και υποληψη.Ποτε δε θα πω ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ γιατι τ αφεντικα με ταιζουν και μενα.Αλλα δε μου δωσανε καραβι να οδηγησω.Αν μου δινανε κι εγω σε ξερα θα το ριχνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πρός steven:( συστηματικό οφείλω να πω, άρα συνήθεια ). ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς Ζάστρο: Αν είναι κίριζα οι Αεκτζήδες, σκέψου τι υπάρχει δίπλα σου σε αυτό το ψηλότερο επίπεδο.
    ΑΝ ΣΟΥ ΔΙΝΑΝΕ ΚΑΡΑΒΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΡΙΧΝΕΣ ΣΤΗΝ ΞΕΡΑ, ξέρω τι λέω απο τα λεγόμενα σου.
    Ο ΔΜ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΑ ΑΥΡΙΟ ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ, όπως έγραψα για πίσω απο τις γραμμές και στο twilight zone.
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς Ανώνυμο: Μου αρέσει να τσιμπάς. Το καλοκαίρι μαζεύω μπαρμπούνια...ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς Ζαστρο. Τελος παντων. Δεν θα μεινουμε στις λεξεις. Αλλωστε μας χωριζουν παρανυχιδες και μας ενωνει η ΑΕΚ(και ποιος ξερει τι αλλο).Θα τα πουμε και απο κοντα.Καλο βραδυ, οπως και σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δεν ξέρω αν απ΄το μεθύσι σου μπορείς να τα ξεχωρίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ζαστρο,χωρις αφεντικα δεν υπαρχεις ουτε εσυ ουτε εγω ουτε κανεις.Νομος και αρχη του συμπαντος...Ποιος θα διαλεξει εσενα κι εμενα για υπαλληλους,αυτο ενδιαφερει τους τριτους.Εμας τι μας ενδιαφερει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Παρακαλειται ο "Καζαμιας" να γινει "Δαντης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλημέρα παιδιά.
    Κοιμάμαι με τον Κικέρωνα και κάθε λατινική μ*&λ@#α,ξυπνάω χαρούμενη που τελείωσαν οι εξετάσεις και τι βλέπω.....dvd, εισαγγελείς, τον αλήστου μνήμης Δουκάκο.
    Τι στο καλό γίνεται...
    Ενημερώστε τους αδαείς, βρε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλημερα Αννα. Σε τι να σε ενημερωσουμε; Δεν εγινε και τιποτα. Απλα ενας γεροξεμωραμενος κερατας εκδικειται μετα απο χρονια εναν γεροξεμωραμενο πρακτορα γιατι του πηδαγε την γυναικα.
    Αποσπασμα:
    -- Θα σε βγαλω στη σεντρα ρε κτηνος.
    -- Θα σε τσιμενταρω στο φαληρο με τα αρχιδια εξω να σου τα τσιμπανε οι γλαροι ρε σκατοπουστα.
    --Τελειωσες. Μεχρι εδω ητανε. Θα κανω τα παντα για να πας μεχρι και φυλακη. Μου εβγαλες την ψυχη τοσα χρονια ρε κακομουτσουνε πρακτορα.
    --Θα μου κλασεις τα αρχιδια. Νομιζεις οτι κοιμαμαι μαλακα;
    --Θα σε ξεφτιλησω ρε πουστη. Θα σε εχω στη μπουκα,μεχρι να βγαλει ο ηλιος κερατα.
    --Μονο αυτος μενει να βγαλει κερατα ρε κοροιδο. Τα δικα σου τα βλεπεις που εχεις γινει σαν τρολευ; Ρε, και σε γαμαω και σε δερνω.
    --Σου ορκιζομαι στο "στεφανι μου" οτι εγω ο ιδιος θα ανοιξω την πορτα του κορυδαλου για να μπεις.
    -- Ποιο στεφανι σου ρε αρχιδογερε; Το χυμενο;
    -- Σε εχω φακελωσει μαλακα.
    -- Γιατι εγω τι κανω τοσα χρονια ρε μαντροσκυλο;
    -- Καλα-καλα.Οταν καποιοι ψευτοπηδαγανε ανεμελα,καποιοι αλλοι φροντιζανε το μελλον τους.
    --Ποιο μελλον σου ρε; Εχεις δει τη μουρη σου τα τελευταια 50 χρονια;
    --Μη μιλας εσυ ρε τελειωμενε πρακτορα.Θα σε πακεταρω. Δεν γλυτωνεις.
    --Εχω ακρες ρε κοροιδοοοο.
    --Η μονη ακρη που εχεις, ειναι η ακρη του γκρεμου ρε σατραπη. Θα σε τυλιξω στα καλωδια που τοσα χρονια μοσχοπουλαγες.Το μουνι που πηδαγες,ηταν δηλητιριασμενο.
    --Δεν σε βλεπω καν μπροστα μου.Παρε το βερνικι και το πινελο πανω απ'το γραφειο και ουστ στο διαολο απο εδω μπινε.

    Αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αννα εχεις δει την ταινια "ο μονομαχος";
    Αυτο συμβαινει. Ο "Κομοδος" δολοφονει κρυφα τον πατερα του "Μαρκο Αυριλιο" και αναλαμβανει την εξουσια,στελνοντας τον "Μαξιμο"-με την βοηθεια και του προδοτη πραιτωριανου "Κοιντου" στην εξορια να παλευει με τα λιονταρια. Εκεινος υφαινοντας υπομονετικα το σχεδιο επιστροφης και εκδικησης του,συνεγαζεται με την αδερφη του "κομοδου",την "Λουκιλα" -την οποια πηδαγε οταν ηταν πιτσιρικας- και μετα απο αγωνες επιστρεφει στο "Κολοσσαιο" για την τελικη αναμετρηση και τον θανατο του διεφθαρμενου και ανωμαλου "αυτοκρατορα". Το τελος εινια λιγο διαφορετικο ομως Ο "Κοιντος" ναι μεν μετανοιωμενος ανανηπτει,αλλα στελνεται στις κερκιδες της αρενας κα διχως καμια αρμοδιοτητα. Ο "Μαξιμος δεν πεθαινει,αλλα ζει μαζι με την φιλοδοξη,αστατη αλλα και ευαισθητη καυλιαρα "Λουκιλα" και βασιλευει "for a thousand years".
    THE END

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Χρήστο, σ'ευχαριστώ.
    Λόγω δουλειάς, δεν είχα χρόνο και ενημερώνομαι ακόμα και για τα πολιτικά από σας.
    Το πρωί διάβαζοντας την ανάρτηση και τα σχόλια δεν καταλάβαινα γιατί πράγμα μιλούσατε.
    Το επίμαχο dvd, ποιος το κυκλοφόρησε?
    Μπορούμε να το βρούμε κάπου...όχι ότι θα μάθουμε τίποτα καινούριο, αλλά να... το τρίψουμε στις μούρες γαύρων φίλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Γιώργης ο Γαρατζέος28 Μαΐου, 2010 14:46

    Προς προσφυγοκοζανίτη+Χρήστο: Παιδιά, κάτι καταλαβάινω, αλλά χρειάζομαι το πρωτογενές υλικό.
    Κάνα link ή τέλος μπάντων mp3 ή mp4 στο email μου?
    Ολυμπιακός, από πίσω κι από μπρος απ' ότι κατάλαβα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Προς Γιώργη: Δύσκολα ζητάς, αλλά κάτι θα κάνουμε ιδιωτικά. ΌΧΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αννα και εδω πολιτικα μιλαμε. Το ποδοσφαιρο ποιος το χεζει;
    Η λεξη "φυσουνα" αποκτα το νοημα που της πρεπει. Δεν ειναι πλεον η πτησομενη εισοδος για απο και προς τα αποδητηρια στον αγωνιστικο χωρο. Ειναι ενα μπουρι με ουσιες που δημιουργει πρωταθλητες.
    Ο θειος βρηκε τον χαρακτηρισμο τον σωστο: "κτηνος". ονομα και πραγμα.

    Ασχετο: η καρα του κοζωνη εφτασε στην χωρα μας;Τετοιες φημες υπαρχουν.Καποιος ειδε κατι,ειπε κατι,διεδωσε κατι. Δεν θα βγει σε λαικο προσκυνημα ομως.
    Δεν ξερω,εγω εχω επιφυλαξεις ακομα και για την φυσικη του υποσταση. Δηλαδη η εγινε πνευμα πρωτου προλαβει να παρει σαρκα και οστα,ξεπερνοντας ακομα και τον Ιησου που αναγκαστικε να ενδυθει την ανθρωπινη σαρκα και να ξεφτυλιστει τοσο. Αυτος-μαλλον ειχε καλυτερες ακρες με τον Πατερα(οχι τον "δικο μας" αλλα τον επουρανιο)και περασε κατευθειαν σε συσκευασια πνευματος,παρακαμπτοντας την ντροπη της γης.
    Αλλοι παλι τον τοποθετουν στη σφαιρα του μυθου,κατι σαν τον Βααλ.
    Αλλοι λενε οτι υπηρξε με σαρκα και οστα,πεθανε και τον συντηρει η φημη του κοσμου που πιστευει οτι ζει ακομακαι θα επιστρεψει καποτε.Μπρους Λι,Χιτλερ,Ελβις,Μονροε,Τζακσον και Κοζωνης.
    Τι ειναι τελικα ο κοζωνης; Μην ειναι οι καμποι και τα ψηλα βουνα;Τα φρυγανα; Τα κρεμασμενα στριγκ μαγιω που κρεμονται να στεγνωσουν στον καυτο μεσημεριατικο ηλιο; Ενα αδειο μπουκαλι μπυρα σε τραπεζι με αποφαγια σε καποια απομακρυσμενη φτηνη ψαροταβερνα στη
    Μανη; Το δεξι εξαπτερυγο σε περιφορα επιταφιου; Τι στο διαολο ειναι; Ηλεκτρονιο στον εππιταχυντη CERN;Σημα της Παναφον που το ψαχνουμε κουνοντας τα κινητα μας περα-δωθε; Ειναι μηπως ενα μικρο "κριλ" αναμεσα σε δυσεκατομυρια αλλα,που φτιαχνουν στην θαλασσα ποταμια τροφης για φαλαινες;
    Ειναι μηπως ευχη αλητισσσα που ξεφυγε απο το λιχναρι του αλαντιν και βολοδερνει αιωνες ψαχνοντας τον αφεντη;
    Τι στο διαολο ειναι τελικα το "κοζωνης"; Τετραγωνικη ριζα; Φαρμακευτικο σκευασμα για την ποδαγρα; Ειδος μπαμπουινου;Ανταλλακτικκο της Ford;Κρυφος ορυφορος του Δια;
    Ουδεις γνωριζει.
    "ειμαι με τον Κοζωνη". Ασφαλως. Ειναι ευκολο να εισαι με αυτο που δεν υπαρχει αφου ποτε δεν θα χρειαστει να αποδειξεις το αντιθετο η να εκτεθεις αργοτερα υποστηριζοντας οτι τελικα "δεν ειμαι με τον Κοζωνη",αφου εισαι με το υπερπεραν,με το αγνωστο,με τον μυθο,με την ζωνη του λυκοφωτος.Δηλαδη με το αυταποδεικτα αναποδεικτο.Μπερδεμα.Και λυση μαζι.
    Παω να φτιαξω εναν κρυο καφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Δυστυχως Γιωργο,εγω δεν μπορω να βοηθησω. Προλαβα να ακουσω την συνομιλια απο το blog theodoridisavas.blogspot.com
    Μετα απο 10 λεπτα το blog αυτο σφραγηστικε,οπως και ολα οσα το ειχαν και σκοπευαν να το παιξουν.Τελικα επαιξαν το πουλι τους και τελειωσαν πανω στα τραβηγμενα βυζια της ολιγαρχικης δικτατοριας που εχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Γιώργης ο Γαρατζέος28 Μαΐου, 2010 16:57

    Παιδιά, να ναι καλά το γιουτιούμπ.
    Τ' ακούμε εδώ με το συνάδελφο-χανούμι του βορρά.
    ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ.
    ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Σ΄ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΠΑΝΤΟΤΙΝΕ...
    ποντίκι που βρυχάται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προς Χρήστο: Ήρθε με πλήρη μυστικότητα για να αποφύγει τους δημοσιογράφους ( ούτε έναν δεν είχα ακούσει οτι επρόκειτο να πάει) και έφυγε για ανάπαυση σε άγνωστο νησί. Ο Φιλίππου τα ξέρει όλα.
    Μακαρι λοιπόν να αποκτήσουμε γήπεδο μπάσκετ. Μπορεί και ποδοσφαίρου. Με την αμερικάνικη προφορά βέβαια το όνομα του προφέρεται " Καζάνης" ή Κάζα-νης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Για όποιον δεν το πρόλαβε αλλού τη μπουρδελοσυζήτηση ακούστε τη εδώ πριν κοπεί:
    http://www.youtube.com/watch?v=buoFWuCvZJQ
    Και το δεύτερο μέρος:

    http://www.youtube.com/watch?v=85R3tvG0iMI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Προς Χαράλαμπο: Δηλαδή, δεν τα ξέραμε; Πάντως την Δευτέρα πάνε για μηνύσεις και οι δυο. Ενώθηκε ο ΟΣΦΠ κι ο Εθνικός.
    Σήμερα, θα έχουμε νέα . Αν είναι σοβαρά θα αλλάξει η κυριακάτικη ανάρτηση. Η αυριανή είναι δεδομένη. Αλλοιώς θα πάμε για σούρσιμο Δευτέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Προς Σ.Κ : Ευχαριστώ, θα το χρησιμοποιήσω απο σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. @Στήβεν
    Φυσικά τα ξέραμε αλλά άλλο να τα ακούς από το στόμα των πρωτεργατών.
    Πίνοντας τον καφέ μας με τον Dimitri ο οποίος είναι ένας πολύ αξιόλογος συζητητής και άνθρωπος σχολιάσαμε τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα και την ΑΕΚ μας...Στο επόμενο ουζάκι μας θα έχει μεγαλώσει η παρέα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. πιστευω το ουζακι να μην αργησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Χαραλαμπε,δεν τους "βουτας" ολους ναρθειτε κατω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Προς Χαράλαμπο, dimitri και monegascos: Φίλοι, είμαι χαρούμενος που πιστοποιείτε την διαπροσωπική σας αξία, αλλά κλέβω λίγο απο την χαρά σας υποχθόνια, μια που ο χώρος αυτός βοήθησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Φυσικά και βοήθησε και είμαι χαρούμενος που μέσω του blog γνώρισα και κάποιους αξιόλογους πραγματικά ανθρώπους με κοινές ή μη απόψεις αλλά με την ίδια αγάπη στην καρδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Εμεις στα μπλογκς να μην βαλουμε την συνομιλια?
    Στο youtube παιζουν κανονικοτατα τα βιντεο του κυρ σαββα με τον δουκακο...
    Η superleague σaς ευχετε καλες φυσουνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Προς aekosmos: Φύλαγε τα ρούχα σου καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή