Τρίτη 18 Μαΐου 2010

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ

         Έψαξα αρκετά και στα δημοσιογραφικά και στα επιχειρηματικά. Οφείλω να σας πω, οτι πρακτικά το παρασκήνιο ουσιαστικά ταυτίζεται με το προσκήνιο. Διότι αλλού είχε πάει το μυαλό μου, αλλά τελικά ήταν άνθρακες ο θησαυρός. Ας τα πάρουμε λοιπόν με μια ιεραρχική σειρά απο πάνω προς τα κάτω κι ας τα δούμε ψύχραιμα.
         Παπάς-Νοτιάς: Καταγράφεται μια συμφωνία στην παραμονή του Μπάγιεβιτς. Κάνοντας την απαραίτητη διασταύρωση, φέρεται να είχαν τηλεφωνική επικοινωνία οι τρεις τους. Του αναλύθηκε το υπερβολικά φτωχό budget με το οποίο συμφώνησε. Όπως πήρε την στήριξη για σκούπα και φαράσι και διαμόρφωση ενός πιο ελληνικού ρόστερ και μικρής ηλικίας. Στα υπέρ της παραμονής του έπαιξε ρόλο η αποζημίωση του καθώς και το οτι δεν μιλάει παρόλο που εξακολουθεί ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ.
         Αδαμίδης : Ο αδύνατος κρίκος της ΑΕΚ πλέον. Ήρθε βάζοντας όρους και συνέχισε κάνοντας οτι τους ξέχασε. Παντού διεκήρυξε οτι ο προπονητής θα φύγει, έπαιξε αρκετά στο αποδυτηριακό παρασκήνιο κι έκανε τις συμμαχίες για το "έργο" του. Οι παίκτες του Πανθρακικού που υπέγραψαν σήμερα με μικρή άνοδο της προκαταβολής, αρπάχτηκαν απο τα χέρια του Πηλαδάκη και ΔΕΝ αποτελούν επιλογές Μπάγιεβιτς.
        Μπάγιεβιτς: Δεν είναι θέμα ελπίδας η παραμονή. Είναι θέμα πείσματος αλλά και ρεβανσισμού. Θα καθαρίσει πλέον κόσμο, με αμφίβολα όμως αποτελέσματα δημιουργίας θεάματος ή υποστήριξης του κόσμου. Με την απ'ευθείας επικοινωνία του πλέον, δεν έχει δικαιολογίες διοτι ΑΝΕΒΗΚΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ.
         Φίλοι και φίλες, αυτό είναι το σκηνικό στο οποίο καλείται ο κόσμος να πάρει τις αποφάσεις του. Ένας κόσμος ταλαιπωρημένος, στενοχωρημένος, που όμως θα βρίσκεται και στην δίνη τεράστιων προσωπικών οικονομικών προβλημάτων του. Κι αυτό είναι αρκετά σημαντικό. Διότι πολύς κόσμος που γουστάρει τον Μπάγιεβιτς, δεν θέλει τους εναπομείναντες μετόχους αλλά και δεν θα μπορεί να δίνει χρήματα και να υποστηρίζει το όποιο έργο μέσα στο γήπεδο. Και πλέον δεν θα είναι του καναπέος λόγω τεμπελιάς, αλλά λόγω ανέχειας.
        Επίσης οι μέτοχοι, με την κίνηση αυτή, πρακτικά δικαιώνουν τον Μπάγιεβιτς για το ατίθασο και απείθαρχο ρόστερ, για την διαιτητική αδικία και για την προσωπική τους οικονομική ασυνέπεια. Άρα υπόσχονται οτι την νέα επένδυση τους θα την διαφυλάξουν κι όλα θα κυλίσουν ομαλά. Κι εδώ βρίσκεται το πρόβλημα μου: Ο Παπάς παντού έλεγε οτι αποχωρεί. Τώρα παραμένει; Και θα πληρώνει τακτά; Ξεσκαρτάροντας το ρόστερ, η αντικατάσταση του είναι σχεδόν σίγουρο οτι δεν θα κάνει ανταγωνιστική την ομάδα  κι άρα δεν πρέπει να έχεις απαιτήσεις. Το μόνο θετικό είναι οτι η οικονομική συγκυρία θα ρίξει κι άλλες ομάδες και η βαρύτητα της φανέλας μπορεί πάλι να παίξει το ρόλο της.
       Πάντως την πιο δύσκολη θέση την έχει ο σημερινός πρόεδρος. Που του τράβηξαν το χαλί κάτω απο τα πόδια και τον αναγκάζουν σε συνεργασία με τα χέρια στα πιστόλια. Με πληγμένο κύρος μεν αλλά στο κορμί της ομάδας πολλά μπορεί να γίνουν για να δικαιωθεί είτε ο ένας ( πρόεδρος )  είτε ο άλλος ( προπονητής ). Οι οργανώσεις ( πληθυντικό χρησιμοποιώ ) θα παίξουν το ρόλο τους και ο νοών νοείτω. ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ για καποια μάχη, αλλά βαθύτατα διχασμένοι με μια σοβαρότατη διαφωνία όχι στην κερκίδα ( που σίγουρα λύνεται με ένα ούζο ) αλλά πιο ψηλά. Μεταξύ του ύπατου αξιώματος και του δεύτερου τη τάξει.
       Ο Μπάγιεβιτς παίζει το τελευταίο του χαρτί προπονητικά. Ή αποδεικνύει οτι το ρόστερ και η διοίκηση του έφταιγαν για την φετεινή καθολική αποτυχία παρουσιάζοντας κάποιον αυτοματισμό και μια βάση για αργότερα ή φεύγει σαν καθολικά αποτυχημένος. Διότι πλέον οι παίκτες θα είναι δικής του επιλογής θεωρητικά ή ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΠΤΕΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ. ΚΙ ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ BUDGET, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΜΑΧΟ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ.
       Όλα αυτά σημαίνουν για μένα, οτι δεν υπάρχει φως. Δεν βοηθάει και η γενική κατάσταση, αλλά δεν συνεπικουρεί και η ειδική. Και πιστεύω οτι θα ζήσουμε κωμικοτραγικές καταστάσεις με μια εξαίρεση: ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ, που αν ήμουν εγώ στην θέση του, θα την είχα υποβάλει. Πού; ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΑΝ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΚΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝ.  ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.
      ΥΓ1. ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
      ΥΓ2. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΠΑΓΕΙΑ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ. ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ " ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ", ΕΧΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΞΗΧΘΗΣΑΝ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ. AND IT TAKES TWO TO TANGO, αγαπητέ Καζαμία. Ή μήπως κάνω λάθος;
     ΥΓ3. ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ, Η ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ; " ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΒΑΛΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ". ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ; ΝΑ  ΜΗΝ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ; Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΠΑΙΞΑ , ΕΧΑΣΑ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΣΑΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΜΠΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΣΠΕΡΜΑ ΙΚΑΝΟΥ. Η ΑΝΑΜΟΧΛΕΥΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.  ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΕ; ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΒΑΝΔΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ;
        ΜΕΤΟΧΕ ΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΦΑΓΑΝΕ; ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ; Η ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ; ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ; ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΞΕΡΕΙς ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΣ; ΑΛΛΗ, ΤΙΠΟΤΑ; ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ; ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΔΩΡΩΝ;
        ΥΓ4. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ "ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ". ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

107 σχόλια:

  1. akrivws etsi opos ta xeis grapsei

    akrivos omos gia oloous kai gia ola

    prosthese kana duo parametrous opos to prim pou etakse o adamidis gia to handball mi tyxon manouriasei twra n ORIGINAL
    kai to oti o vatraxos kineite KATHARA EGWISTIKA
    oute perimenei tipota oute yparxei tigris apo pisw, tipote apolutos


    e loipon , egw den anexome auti ti mounara na kanei tis xeiroteres xronies me tin AEK kai na dilwnei de feugw kai de kanw les kai einai to tsifliki tou
    kai arxise na me trelenei asxima kai n auli tou
    to idio kai ta nai men alla tou mousia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ σας τα είπα στις 5 το απόγευμα. Διαβάστε τώρα και τις δηλώσεις του παπα Πέτρου και θα καταλάβετε που πάμε.
    Μέχρι να καταλήξετε στο τι και πως Κουκάκι θα χει γίνει η ομάδα. Η κούκος μονός με δύο καπέλα. Το δεύτερο και τελευταίο θα είναι σίγουρα του Ντούσαν τότε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στηβεν,ο Αδαμιδης ειναι ενας υπαλληλος των μετοχων,αρα δεν παει κοντρα στις αποφασεις τους.Σαν "φτασμενος" δικηγορος ομως,και στην Αγγλια μαλιστα,θα περιμενε κανεις να εχει υποβαλει απο καιρο την παραιτηση του αφου τον εχουν αδειασει γυρω στις 5 φορες.Απο κει φαινεται ποσο σοβαρος ειναι ενας ανθρωπος,ποσο μαλλον οταν σε εχουν κανει ρομπα δημοσιως.Καλυτερη λυση για αυτους ειναι ο Μπαγιεβιτς,θα συνεχισει να κανει αυτο που ξερει καλυτερα,τον κυματοθραυστη,κατι που το εχουν αναγκη πολυ περισσοτερο τωρα παρα ποτε.Θα "αναλαβει" την φυγη του Σκοκο,ισως και των αλλων δυο καλοπαιδων,και θα ριξει τον μεσο ορο ηλικιας (sic..!),κανοντας παιδομαζωμα,αρα με 3 μυρια απο τις πωλησεις αγοραζει ολοκληρη 10αδα σαν τα αυγα στα super-market.Αναλαμβανει το ρισκο,ολα πανω του,και τον Αδαμιδη θα τον εχει γραμμενο στα αρχιδια του.Και ειμαι σιγουρος οτι ηξερε εδω και μερες το τι θα γινει,και πως...Εξω στις προβλεψεις του πεφτει καποιος οταν βασιζεται σε καποια δεδομενα,για αυτο θεωρω οτι ουτε εσυ ουτε κανεις μας επεσε εξω,πολυ απλα γιατι δεν υπαρχουν δεδομενα σε αυτο το μπουρδελο.Δεν υπαρχει μια βαση να στηριχτεις,να πεις κατι...Ολα ειναι στον αερα,και τελικα το μονο που ενοιαζε τον Νοτια ηταν η υπογραφη της συμβασης,βρεξει-χιονισει να πεφτει το νοικι.Ο κοσμος δεν θα ακολουθησει,λιγο το οικονομικο,λιγο το οτι η ΑΕΚ εγινε ΑΕΚ Στιμαγκας,λιγο οι οργανωμενοι,λιγο...απο ολα,φαινεται οτι πανω απο 5000 κοσμος δεν θα ειναι μονιμος στο γηπεδο.Εκτος αν ο Μπαγιεβιτς κανει το απιθανο,να ειναι η ΑΕΚ πρωτη μεχρι τα χριστουγεννα και με ωραια μπαλα.(θα το δω και εγχρωμο,αυριο το πρωι...).Τελικα,αποδειχτηκε πως η μονη διαχρονικη,σοβαρη,και αξιοπιστη λυση ειναι ο Μπαγιεβιτς,για ολους και για ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή αν είχε απολυθεί ο Μπάγιεβιτς θα γινόταν πιο ανταγωνιστικό το ρόστερ;
    Ο καινούριος θα έκανε θαυματα ή θα ζητούσε πίστωση χρόνου;
    Οι μέτοχοι θα σήμαινε ότι το πήραν πάνω τους το παιχνίδι ενώ τώρα κρύβονται;
    Ο Μπάγιεβιτς μένει από εγωϊσμό ή γιατί θέλει να βοηθήσει έστω και σαν εξιλέωση;
    Ποιός βάζει το χέρι του στην φωτιά για αυτά;
    Αντί να κοιτάτε την ομάδα και το πως θα μπορούσατε να την βοηθήσετε τα βάψατε μαύρα για την παραμονή και σας ξεφυει η ουσία που είναι αλλού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαραλαμπε,που ειναι....??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Xwris tigrh de pame pouthena dustuxws kai afou to leei kai o steve kati tha kserei..o kosmos sthrikse sto egxeirhma tou 2004 kai me to parapanw..TOOOOSA xronia xwris prwtathlima einai polla...egw pistebw oti tou xronou o kosmos den tha einai dipla sthn omada(se oti sunepagetai afto apo oikonomikhs plebras) oxi giati den thelei...alla giati twra PRAGMATIKA kourasthke....Xairethsmata apto kitrinomabro Perisso..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ουτε για μια σστιγμη δεν πιστεψα οτι ο Μπαγεβιτς θα φυγει.Ειτε κατα την διαρκεια της χρονιας,ειτε τωρα στο τελος του.
    Να ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαι "Μπαγεβιτσικος" η "αντιμπαγεβιτσικος" και αυτες τις αιδιες που σε ολες τις ομαδες-κομματα-καστες-θρησκειες υπααρχουν ισα-ισα για να διαιρειται ο κοσμος και να περνουν τα μετρα και τα ημιμετρα πιο ανετα.
    Αυτα ειναι γνωστα.
    Ουτε και πιστευω οτι εχει πολλα να περιμενει πλεον η ΑΕΚ απο αυτον.
    Γιατι λοιπον μενει;
    Ας αναρωτηθουμε γιατι ηρθε. Δευτερο λαθος;Οχι πλεον.Εμμονη και πεισμα; Μπορει. Αρκουν ομως αυτα; Τα ριχνουμε ελαφρα στο "ειναι μεγαλος και σκουριασε". Ενταξει. Αλλα δεν ειναι και 96 χρονων με ανοια. Σιγα. Τετραπερατος Σερβος ειναι.
    Το σιγουρο ειναι οτι δεν προκειτε να φυγει αν η ΑΕΚ δεν πεσει σε ηρεμα νερα και δυνατα χερια.
    Για αυτο κυριως ηρθε. Για να κανει τον κερβερο.Και στους της "κοντοπαρεας" που λεει και το "ΑΕΚ μια ζωη" σωστα. Και οχι μονο.
    Να απομακρυνθουν τα λαμογια καθε λογης που ενα χρονο τωρα τρωνε τα λυσακα τους που μενουν στην απεξω και τον κατηγορουν για ακριβως το ιδιο. Δηλαδη μιζες,δωρακια,"κονε" με μανατζαραιους.Μεχρι και για στημενα παιχνιδια "μιλησαν".Τωρα μαλιστα.Αλλα το αυτι δεν ιδρωνει.
    Υπαρχει στοχος.
    Ουτε και η θεωρια της ασπιδας αρκει,οσο και αν δειχνει να βολευει τους μετοχους με τον χρονο τους.Δεν ειναι μαλακας.Οτι αλλο, ναι.
    Δηλαδη ερχεσαι να γινεις σκουπιδι και να σωζεις απ'τα δυσκολα αυτους που εφταιξαν; Και θα γινεις στο τελος και ο αποδιοπομπαιος τραγος; Επειδη αυτοι οι μαλακες πειστικαν οτι σε επεισαν να γυρισεις και καθεσαι απο τυψεις; Τι ειναι αυτα ρε; Κανενα βιο αγιου διαβαζουμε,η μυθιστορημα του Ουγκο;
    Ουτε αρκει να λεμε οτι "καθεται για να λουστει την φυγη των πρωτοκλασατων παικτων". Και ποιος ειναι; Ο Ιωβ; Αστιευομαστε; Αλλωστε ποιος θα πειραχτει αν φυγει ο Σκοκος,ο Μπλανκος, και ο τρελοαλγερινος;Αφου το 80% του κοσμου λεει να φυγουν τα κωλοπαιδα και να ερθουν Ελληνες πιτσιρικαδες;Σκουπα και με τις ευλογιες του κοσμου.Ο ιδιος κανει ανω κατω τα συστηματα και τους εκθετει-αφου βεβαια φροντησαν αυτοι πρωτοι να τον εκθεσουν στην αρχη. Τωρα και να θελουν -οποτε θελουν-να παιξουν καλα,δεν τους βγαινει. Οποτε γουσταρει ο Σερβος τους βγαζει στην "σεντρα".
    Οχι που θα κανουν κογκξες τα κωλοπαιδα,θα τον διωξουν και θα μεινουν να φυλανε το μαντρι. Θα εκτεθειτε,θα φατε και ξυλο απο τον κοσμο και θα φυγετε τρεχοντας.
    Δεν γινεται 100 η αλεπου και 105 το αλεποπουλο.
    Ειναι το ρανταρ της ομαδας.Ειναι το μαντροσκυλο της.
    Με τον ερχομο του Μπαγεβιτς,αποκλειστικε και οποιοσδηποτε αλλος ιδιοκτητης-αγοραστης περαν του Δ.Μ. Η, οποιαδηποτε αλλη "περιεργη στροφη" του καραβιου. Για να ξερουμε και τι λεμε δηλαδη.
    Ειναι εκει,μεχρι να ερθει αυτος. Δεν θα ερθει; Θα πεθανει στην ΑΕΚ ο Μπαγεβιτς.
    Δεν λεω θεσεις δικες μου,ουτε κανω ευχες,επναλαμβανω. Απλα λεω τι νομιζω.
    Δεν υπαρχει ασφαλως Αδαμιδης. Και οσες φορες λεμε κατι για κεινον ειναι γιατι δεν κανει καλα την δουλεια του σαν υπαλληος του προπονητη. Δεν τον αξιολογουμε βεβαια σαν "προεδρο". Αν ειναι ποτε δυνατον.
    Ο προπονητης θα κρινει,ποσο θα μεινει ο Αδαμηδης.
    Και τους αλλους δυο-μεγαλομετοχους μονο στα χαρτια-αυτος τους κουμανταρει. Σε αυτον δινουν λογο στην ουσια και αυτον υπολογιζουν.Δεν υπαρχει Αδαμιδης,Καπετανακης, και οποιος αλλος μετοχος τουριστας.
    Κοιτουν στα ματια το Σερβο και κρυφακουν με το ενα αυτι αυτα που λεει ο Δ.Χ. Και πρεπει να ξεμπλεξουν τον Γορδιο δεσμο-οχι μονο οικονομικο-ωστε να παει η ομαδα εκει που πρεπει και να ολοκληρωθει και το εργο του προπονητη.
    Δεν υπαρχει Μπαγεβιτς προπονητης.Τυπικα μονο.
    Ειναι προεδρος.Ατυπος μεν, αλλα με ολες τις εξουσιες πανω του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @monegascos
    Γιάννη νομίζω διάβασες το κείμενο ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ.
    Τα λέει και ο Στήβεν για αυτούς που θέλουν να έχουν ακόμη λόγο στην ομάδα.
    Ονοματα δεν λέμε αλλά λόγο προσθετικής δεν χρειάζεται να φορά καλοκαιριάτικα σκούφο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στήβεν,
    Τα γράφεις αρκούντως καθαρά τα πράγματα και τα αποσαφηνίζεις, στο μέτρο του δυνατού. Όλα αυτά λίγο πριν από το ματς ΑΕΚ-ΟΣΦΠ το αυριανό βράδυ. Αυτό το ματς περιμένουμε οι ΑΕΚτζήδες με μεγάλο ενδιαφέρον και ξεχνάμε το βάζελο. Κι εγώ αντιπαθώ σφόδρα το γάβρο, αλλά ο αληθινός αντίπαλος της ΑΕΚ είναι ο ΠΑΟ. Γράφει η μία οπαδική εφημερίδα της ΑΕΚ «Με Ντούσκο και Έλληνες», βγαίνει η άλλη με τεράστιο τίτλο «Τους στήνει στο απόσπασμα» και έχει και τις φωτογραφίες τους μήπως κάποιος δεν καταλάβει για ποιους μιλάμε (Σκόκο, Μπλάνκο, Τζιμπούρ, Σάχα). Καλά, σε αυτούς τους τέσσερις δε θα βασιστεί η ομάδα για να κερδίσει αύριο τον δαφνοστεφανωμένο; Ήταν ανάγκη να γίνει ΤΩΡΑ αυτό το μπάχαλο; Αν τα έγραφαν Πέμπτη πρωί μετά από μια πεντάρα επί του δαφνοστεφανωμένου άσκημα θα ήταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κυριοι καλημερα,
    steven και ο εγωισμος κανει καλο καμμια φορα, δεν ξερω αλλα βλεπω το ποτηρι μισοαδειο.....
    βλεπω δυσκολιες στην συνεχεια αυτη η οργανωση ταλαιπωρει την ομαδα μας εδω και μια εικοσαετια και δεν βλεπω φως στο τουνελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Μαΐου, 2010 10:44

    ...."Χαρακτηριστικό του εκνευρισμού πάντως που υπάρχει ακόμα και εντός της ομάδας είναι και το ξέσπασμα του Κώστα Μανωλά με τη λήξη της αναμέτρησης της Τούμπας.

    Ο νεαρός ήταν έξαλλος σε «πηγαδάκια», σημειώνοντας πως με τέτοιες εμφανίσεις και με την αδιαφορία κάποιων παικτών η ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει.

    Και όταν ένα 19χρονο παιδί με λίγες επίσημες εμφανίσεις φτάνει στο σημείο να εκρήγνυται, γίνεται κατανοητό πως αρκετοί παίκτες θεωρούν πως οι συμπαίκτες τους αδιαφορούν, αφήνοντας μόνο τους ίδιους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα..."
    Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΔΗΛΑΔΗ?
    ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ "ΝΙΚΗ Η ΚΑΤ"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Steven, σ' ευχαριστούμε πολύ για την ανάλυση-ενημέρωση! Καλημέρα από την πατρίδα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. TI wraia pou ta leei n psora gia spor simera

    elampse n alitheia leei , menei o duscos leei , polounte ola ta alla leei

    ma kala , n psora me to 365.gr de diorganwsane prosfata sulallitirio mi tyxon kai polithei o skokos apo ton kako papa ?

    twra ti fasi?


    apantiseis gia olous kai gia ola aurio sto oaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. pige na kanei ti diafora to ntemotexneio,katevale filotimes prospatheies , alla o vatraxos einai 100 xronia mprosta sti propaganda

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Μαΐου, 2010 12:35

    Όχι, η Ψώρα ψιλοχέστηκε. Το aek365 έχει φάει κόλλημα με τον ηγέτη, που δεν τον αφήνει ο νερετβίτης -και καλά- να δείξει ότι ξέρει στο γήπεδο.
    Ο Σκόκο είναι επικοινωνιακός αντίθετος πόλος στην κλίκα Ντούσαν από τον Σκώρ-ο και την παρέα του καισαρόπαπα.
    Ποντάρανε όμως σε λάθος "ηγέτη". Αυτή η λούγκρα από την 1η μέρα ψαχνότανε γι' αλλου και φαινόταν...
    Σημειωταίον: Μιλάω για μένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, δεν τον ήθελα πίσω το νερετβίτη ΟΥΤΕ τη 2η φορά, πόσως δε την 3η. Α πα α γαμηθεί ο προδότης... Αλλά να "ποντάρω" σε μία κλίκα κωλόπαιδων (αργεντίνοι), ή σε ένα ψυχοπαθή γκαμηλιέρη για να τον διώξω, άσε βρες κάνα 16χρονο, τάισε τον κάνα αλβανικό τρίφυλλο και προχώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Μαΐου, 2010 12:39

    Πως να μην είναι μπροστά ο παλιός (προδότης) ρε Μιχάλη, όταν αυτός έχει 35 χρόνια στην ελλάδα, ένα κάρο τίτλους και τα άλλα τα κωλόπαιδα νοιάζονται μόνο για τη μαγκιά τους κάνα καλό συμβόλαιο στην εσπερία και να πληρώνονται στην ώρα τους...
    Δίκιο έχεις, αλλά ας ποντάρανε σε καλύτερα άλογα του ντεμοτεχνείου. Εδώ που τα λέμε δεν υπαρχουν, γεγονός που καταδεινύνει την ένδεια μας. ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΜΟΝΟΦΘ....ΝΕΡΕΤΒΙΤΗΣ (ήθελα να πω...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. mike απο κατι κολοπαιδα σαν και σενα που νομιζουν οτι αγαπουν την αεκ ταλαιπωρειται αυτη η ομαδα
    διαβασε score του λαυρεντιαδη να μορφωθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Μαΐου, 2010 13:44

    Dimitri, δεν νομίζω ότι προσωπικοί χαρακτηρισμοί βοηθάνε σε τίποτα, ούτε ΑΕΚόμετρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. dimitri είπε...
    mike απο κατι κολοπαιδα σαν και σενα που νομιζουν οτι αγαπουν την αεκ ταλαιπωρειται αυτη η ομαδα
    διαβασε score του λαυρεντιαδη να μορφωθεις

    --------

    to pes mia , to pes duo

    idi katexeis eksexousa thesi ekei pou de vlepei ilios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτή η οργάνωση που ονομάζεται Original είναι ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ(KARKINOS)της ομάδας μας.Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της.
    Δυστυχώς τα κατακάθια σκέψης,η χούντα των οπαδών έρχονται για μια ακόμη φορά να διαλύσουν την ΑΕΚ...Μπράβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. to pes mia , to pes duo

    idi katexeis eksexousa thesi ekei pou de vlepei ilios
    ---------------------------------------------
    μπορει να εχεις δικιο μονο που εγω τον ηλιο τον εχω δει λιγες φορες
    εσυ δεν νομιζω να τον εχεις δει ποτε, γιαυτον τον λογο συνεχισε να μας διασκεδαζεις με τις
    αποψεις σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μοσχάτο city18 Μαΐου, 2010 14:13

    Χαράλαμπε και dimitri περαστικά.Σιώρη και Σηφάκης το φάρμακο για το score LOL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. dimitri είπε...

    μπορει να εχεις δικιο μονο που εγω τον ηλιο τον εχω δει λιγες φορες
    εσυ δεν νομιζω να τον εχεις δει ποτε, γιαυτον τον λογο συνεχισε να μας διασκεδαζεις με τις
    αποψεις σου
    -------------------------

    oi alloi diaskedazoun , esy oxi

    apla ekneurizese giati eisai xazos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. χαραλαμπε ο mike kai o μοσχατο city το ιδιο προσωπο ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κρυφοαναρχοαυτόνομα αγόρια, σας χαιρετώ.
    Σας βρίσκω σε άριστη φόρμα, ενημερωμένους και πολυγραφότατους.
    Ο κ. Παππάς, μας απειλεί ότι θα ξενερώσει...το νου σας!!!Διαρκείας όλοι του χρόνου και μάλιστα ακριβά. Πόσα θέλουν για να μας τρελάνουν τελικά?
    Δεν ξέρω αν διαβάζει κάποιος ψυχολόγος το blog,αλλά μια ομαδική ψυχανάλυση, καλό θα μας έκανε.
    Steven, η επόμενη συνάντηση καλό θα ήταν να γίνει στα Σπάτα. Καλαθάκια για πικνικ, καρό τραπεζομάντηλα και τα μυαλά...στα τούβλα{ του προπονητικού βρε..}.
    Σάκη, στην τροπαιοθήκη και το δεύτερο, πάμε τώρα για το τρίτο και βαρύτερο, χωρίς το Γάλλο, που μάλλον παραμένει.
    Με τι νίκη αύριο να σκοτώσουμε...το θηρίο.
    Υπάρχει καμία σοβαρή πρόταση για τα σκοκόπανα ή θα τα πληρώνουμε και του χρόνου τζάμπα?

    Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μοσχάτο city18 Μαΐου, 2010 14:37

    ο mike kai o μοσχατο city το ιδιο προσωπο ειναι
    ____________

    Θα το διαπιστώσεις αύριο αυτό.Έλα μια βόλτα από ΟΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Και μια που η Άννα μιλάει για γερμανούς το ξέρετε ρε χάμστερ της Original ότι ο μέσος όρος εισητηρίων στην Μπουντεσλίγκα είναι 42.000 ενώ στην Ελλάδα 7.000!!!
    Απλά εκεί δεν έχουν θύρες 13,7,21,4 και όλα τα σχετικά αποβράσματα και έτσι ο κόσμος πάει να δεί ποδόσφαιρο και όχι ρεμάλια να βρίζουν και να σκαρφαλώνουν στα κάγκελα και να καταστρέφουν περιουσίες,χρεώνοντας τις ομάδες τις οποίες υποτίθεται αγαπάνε.
    Μαλακία αγάπη είναι αυτή και το μόνο που κάνουν όλοι αυτοί είναι να βγάζουν το κόμπλεξ τους.
    Και φτάσαμε στο 2010 και πληρώνουμε τις μαλακίες ενός γονιού που πρίν 45 χρόνια διαπαιδαγωγούσε το παιδί του ρίχνοντας του σφαλιάρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ο mike kai o μοσχατο city το ιδιο προσωπο ειναι
    ____________

    Θα το διαπιστώσεις αύριο αυτό.Έλα μια βόλτα από ΟΑΚΑ
    ----------------------------------------
    εγω θα ειμαι εσυ θα εισαι? η θα κρυβεσαι πισω απο τα αρχιδια του χατζηχρηστου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. pata enimeromenos o kur - xaralampos

    ostoso autes tis meres n misi original einai se camp opadon germanikis omadas

    polloi gyrnane espeusmena gia na prolavoun to auriano party

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς Γιάννη Περισσό: Σε χαιρετώ κι εγώ και σε καλωσορίζω. Όπως τα γράφεις είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς Κωνσταντίνο: Αδερφέ, χάθηκε το μέτρο πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς dimitri: Τώρα εσύ τι έπαθες; Αντί να δούμε την κατάσταση, σκοτωνόμαστε στα καλά καθούμενα. και να πεις οτι η ανάρτηση μου ήταν τίποτα προκλητική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς Mike21hlk: Αδερφέ, τι πάρτυ έχουμε αύριο; Έλεγα να μην πάω στο γήπεδο, αλλά τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ki egw aderfe elega na mi paw opos kanw edw kai kairo , alla aurio tha travixtw

    ama den adidrasei kaneis , tha nai kai teleutaia fora
    ama ginei epitelous auto pou prepei , tha paw kai sto kazakstan gia to prokrimatiko tou europa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. oriste kai to prosklitirio


    Η ΑΕΚΑΡΑ δεν χρειάζεται προπονητή στον πάγκο της για να διεκδικεί την 3η θέση στο πρωτάθλημα. Η Α.Ε.Κ. δεν χρειάζεται προπονητή να προσπαθεί να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, να φέρνει ισοπαλία στο 93’ στο Χαριλάου με τα σκουλήκια και να πανηγυρίζεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως πανηγυρίστηκε στο κέντρο του γηπέδου η γκολάρα του Μαιστόροβιτς, μόνο και μόνο για να διεκδικεί μια καλύτερη θέση στο Γιουρόπα Λιγκ. Προπονητή χρειάζεται για να μην γίνεται ρεζίλι στη Φυλή από τον Θρασύβουλο.

    Η Α.Ε.Κ. πρέπει να τραβήξει μπροστά. 2 χρόνια τώρα ψάχνουμε να βρούμε το δρόμο μας αγωνιστικά και κάθε χρόνο πάμε και πιο κάτω. Κάθε χρόνο και χειρότερα. Κι όμως. Ο προπονητής στο απυρόβλητο. Τα παλιά τα αφήνουμε για αυτούς που θυμούνται αλλά τα καινούργια αφορούν όλους μας.

    2 χρόνια τώρα η ORIGINAL κάνει το μαλάκα. Για το καλό της Α.Ε.Κ. Για να μην υπάρξει νέος διχασμός. Για να είναι καλό το κλίμα στην εξέδρα. Κάνει το μαλάκα για να μην χρεωθεί μια νέα ενδεχόμενη φυγή του αποτυχημένου. 2 χρόνια τώρα προσπαθεί να μην ασχολείται μαζί του θεωρώντας ότι είναι αόρατος. Προσπαθεί να βρίσκει τη δύναμη και το κουράγιο όπως τόσος κόσμος κάνει που γυρίζει στο σπίτι του κουρασμένος και αηδιασμένος από το θέαμα που βλέπει κάθε Κυριακή.

    Κι όμως. Η προσπάθεια που γίνεται ώστε να μην τσαλακωθεί το προφίλ του αποτυχημένου είναι εντυπωσιακή. Πότε με παρεμβάσεις του φίλου του πρώην προέδρου, πότε με δηλώσεις του ξενιτεμένου Αμερικάνου, πότε με αφιερώματα σε εφημερίδες και ραδιόφωνα και πότε με επισκέψεις στους Θρακομακεδόνες για να « φοβηθούν » οι ξένοι αφού έχουν προηγηθεί συλλαλητήρια για πάρτη τους ώστε να αποφευχθεί μια ενδεχόμενη πώλησή τους.

    Όλοι κρίνονται. Και ο αποτυχημένος κρίθηκε όταν ο μισός ΠΑΟΚ γλεντούσε στα μπουζούκια και ο άλλος μισός βρισκόταν στο αεροπλάνο παίρνοντας τη 2η θέση και κάνοντας πλάκα στην Α.Ε.Κ. Όλοι και όλα κρίθηκαν στην Τούμπα.

    Η δική μας ανοχή δεν ήταν ποτέ αποδοχή. Κάτι που οι σημερινοί μέτοχοι Παππάς και Νοτιάς δεν σεβάστηκαν και αποφάσισαν ότι το έργο του αποτυχημένου κρίνεται επιτυχημένο. Κρίμα !!!

    Ραντεβού στο ΟΑΚΑ για να γιορτάσουμε την μεγάλη νίκη και την οριστική απόλυση.

    ΟΥΣΤ αποτυχημένε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. "...οποιος 'φαει" τον Μπαγεβιτς,θα "φαει" το κεφαλι του..."
    ποια "οριστικη απολυση" ρεεεεεεεεεε;
    Κοιμαστε με τα παπουτσια.
    "...ο αποτυχημενος κριθηκε στο ματς της τουμπας οταν ο μισος ΠΑΟΚ γλενταγε..."
    Δηλαδη αν εβαζε-αν ηθελε-το πεναλτι ο Σκοκο και το ματς γυρναγε "τουμπα" τοτε ο αποτυχημενος θα ειχε κριθει επιτυχημενος; και θα επερνε παραταση;
    Τι μαλακιες ειναι τουτες;
    Αλλου ειναι το θεμα.Οχι εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. paradoksws ,sumfwnw me to xristo

    kai ta dika mou kinitra den einai agwnistika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς Mike21hlk: OK, θα πάμε λοιπόν. Καταλαβαίνω οτι το θέμα του πάρτυ δεν είναι " Η ΑΠΟΛΥΣΗ ", αλλά " Η ΕΞΩΘΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς όλους: "ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, ΑΛΛΟΙΩΣ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ " ( ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ).
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ, ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Να δω άμα φύγει ο Μπάεβιτς ποιόν άλλον θα ανακαλύψετε? Τι τέλετε λοιπόν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Με ποιούς έχουμε να κάνουμε;
    Θα το πω απλά και όσοι είναι γονείς θα το καταλάβουν.Ποιός πατέρας ή μάνα θα εμπιστευόταν κάποιον από την original να πάει παρέα το παιδί του στο γήπεδο;
    Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. steven είπε...
    Προς όλους: "ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, ΑΛΛΟΙΩΣ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ " ( ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ).
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ, ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ.

    ----------

    a geia sou

    pros olous tha nai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    Με ποιούς έχουμε να κάνουμε;
    Θα το πω απλά και όσοι είναι γονείς θα το καταλάβουν.Ποιός πατέρας ή μάνα θα εμπιστευόταν κάποιον από την original να πάει παρέα το παιδί του στο γήπεδο;
    Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Σ

    ---------------------

    eimai apoluta sigouros pos o vatraxos se katalave

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @mike
    Είσαι ΕΜΕΤΙΚΟΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ.
    Βεβαια δείχνεις καιτο επίπεδο σου και των ομοίων σου.
    ΥΓ: Ρώτα την μάνα σου που είναι γυναίκα να σου πει την γνώμη της για τον ΜΠΆΓΙΕΒΙΤς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Μαΐου, 2010 18:57

    Καισαρόπαπας: "Τον Παππά και τα μάτια μας αλλά να φύγει ο Μπάγεβιτς"..."Τη σκότωσα γιατί την αγαπούυυυυσααα" κοινώς...ή "...σε αγαπώ μωρό μου, αλλά αυτή τη μάνα σου τη μέγαιρα γιατί επιμένεις να τη φιλοξενουμε 6 μήνες το χρόνο? Γιατί δε μπάει στην αδερφή σου?".
    Τέτοια φάση...
    Πλάκα έχει, αυτοί που τον είχαν θεό πως τώρα τον λούζονται.
    Και αν ο Παππάς βγει και πει "όταν φύγει ο νερετβίτης φεύγω κι εγώ". Που -βασικά- αυτό λέει κατ' εμέ. Τότε τι θα κάνουμε?
    Όξω όλοι και λαϊκή βάση.
    "Όλοι μέλη στην ντούβλι κόρη της μάνας ΑΕΚ"....
    Όχι με τον Αργυρίου, το Γκεντζόγλου και το Φροξυλιά θα παίζουμε, αλλά ούτε με τα τσικό της Απομάχων και του Βάβουλα της Γούβας.
    Όταν ο Ιούδας καεί, ποιός θα μείνει να κάψουμε στη συνέχεια?
    Α ρε σέρβικο κεφάλι είσαι πουτάνα γαλλικιά τελικώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Απο κολοτούμπες πάντως έχω να πω ότι πάμε καλά. Το μαθαίνουν το σπορ και άλλοι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. tosa exete sourei sto papa, twra diladi tha sas peiraksei ama xairetisei ?


    otan elege o mousias "exoume kati asxetous alla ama fygoune ki autoi ,den tha xoume kanenan " ton pernages genees 14 re gkaratzeo
    kai dwstoou sullalitiria kai katalipseis oi alloi
    kai skouzane oloi na parei to poulo o papas gia na erthei o kozonis

    tis proales kanate sullalitirio gia to skoko pou ithele na poulisei o papas kai twra mou thelete vatraxo me talantouxos ellines kai na parei skoupa na skoupisei tous argentinous ?



    telika to kalutero gia aurio , tha itan na pame na APOTHEOSOUME TO VATRAXO gia na pate na ton kataspareksete meta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανδρέας Ρουσάκης18 Μαΐου, 2010 19:29

    Αγαπητέ Χαράλαμπε,

    Είμαι γονέας δύο παιδιών και δάσκαλος στο επάγγελμα. Το μεγάλο είναι 18 ανήκει στην Original. και το μικρό είναι 11 χρονών. Και οι δύο πηγαίνουν στο γήπεδο μαζί και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Κατά την γνώμη μου είσαι λάθος, αφού εγώ σαν γονέας αφήνω τον μικρό μου να πηγαίνει με τον μεγάλο στο γήπεδο.
    Λυπάμαι που καταδικάζεις την Original την οποία θεωρώ την πραγματική καρδιά της ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. τόσο σκατά είμαστε που κ πρωτάθλημα να πάρουμε πάλι δεν μονιάζουμε.αν γίνει αυτό που λέει ο mike,δηλαδή επανάσταση προς ΟΛΟΥΣ θα γίνουμε ακόμα χειρότερα.η γνώμη μου είναι οτι η original πρέπει επιτελους να αντιδρασει εστω κ με τον τρόπο της.
    πάντως αν δω το πέταλο με χεράκια να φωνάζει dusan-dusan και το υπόλοιπο γήπεδο να απορεί, πραγματικά θα γελάω για καιρό!
    steve πρώτη φορά γράφω αν κ σε διαβάζω καιρό κ πάντα έχεις μια αντικειμενικη αποψη που ειναι στα υπερ σου.
    mike απο χαλκιδα,να γραφεις πιο συχνα.τα λες απλά κ όμορφα.δεν σε ειρωνευομαι

    Αφροδιτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Μαΐου, 2010 20:02

    α. Σου φαίνεται εγώ να πήγα σε συλλαλητήριο για να μείνει ο Σκόκο?
    β. Σου φαίνεται εγώ να πήγα σε συλλαλητήριο για να μείνει ο Ντούσαν?
    γ. Σου φαίνεται εγώ να πήγα σε συλλαλητήριο για να φύγει ο Ντούσαν?
    δ. Σου φαίνεται εγώ να πήγα σε συλλαλητήριο για να μείνουν οι α-μέτοχοι?
    ε. Σου φαίνεται εγώ να πήγα σε συλλαλητήριο για να φύγουν οι α-μέτοχοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος είπε...
    τόσο σκατά είμαστε που κ πρωτάθλημα να πάρουμε πάλι δεν μονιάζουμε.αν γίνει αυτό που λέει ο mike,δηλαδή επανάσταση προς ΟΛΟΥΣ θα γίνουμε ακόμα χειρότερα.η γνώμη μου είναι οτι η original πρέπει επιτελους να αντιδρασει εστω κ με τον τρόπο της.
    πάντως αν δω το πέταλο με χεράκια να φωνάζει dusan-dusan και το υπόλοιπο γήπεδο να απορεί, πραγματικά θα γελάω για καιρό!
    steve πρώτη φορά γράφω αν κ σε διαβάζω καιρό κ πάντα έχεις μια αντικειμενικη αποψη που ειναι στα υπερ σου.
    mike απο χαλκιδα,να γραφεις πιο συχνα.τα λες απλά κ όμορφα.δεν σε ειρωνευομαι

    Αφροδιτη
    ------------------------


    etsi einai

    dustixos to oneiro tou enomenou laou me ti terastia dynamiki , kaike eks'aitias enas kontou pou apodeixtike elaxistos gia ti timi pou tou egine

    apo kei kai pera giname 100 fules pou n kathemia yperaspizete ta mikrosumferonta tis

    kai sti mesi o vrykolakas tou neretva

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Γιώργης ο Γαρατζέος είπε...
    α. Σου φαίνεται εγώ να πήγα σε συλλαλητήριο για να μείνει ο Σκόκο?
    β. Σου φαίνεται εγώ να πήγα σε συλλαλητήριο για να μείνει ο Ντούσαν?
    γ. Σου φαίνεται εγώ να πήγα σε συλλαλητήριο για να φύγει ο Ντούσαν?
    δ. Σου φαίνεται εγώ να πήγα σε συλλαλητήριο για να μείνουν οι α-μέτοχοι?
    ε. Σου φαίνεται εγώ να πήγα σε συλλαλητήριο για να φύγουν οι α-μέτοχοι?

    -----------

    mou fainete oti kathosouna sti mesi ki ekane ton troxonomo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Το θέμα είναι σοβαρό και χρειάζεται προσοχή μεγάλη. Και βέβαια δεν έχει να κάνει με τον Μπάγιεβιτς σαν άνθρωπο από ότι μας λέει η R αλλά με τον προπονητή. Τί έκανε λέει ο κ.Χατζηχρήστος σε σημερινές δηλώσεις του και γιατί τόση ασυλία. Να φύγει όπως λοιπόν μας λέει και μας λένε και άλλοι φίλοι εδώ , ο mike κλπ,κλπ. Ετσι?
    Ωραία. Μήπως μπορείτε να μας πείτε ποιά ιδιότητα είναι αυτή που σας δίνει το δικαίωμα να ζητάτε , να απαιτείτε κάτι τέτοιο? Και τι θα γίνει αν δεν σας αρέσει και ο επόμενος και ο μεθεπόμενος? Αυτός είναι ο ρόλος σας? Γιατί δεν κάθεται ο κ.Χατζηχρήστος στον πάγκο να τελείωνουμε ρε παιδιά. Αξιότιμε κ.Ρουσάκη, χαίρομαι για τα λεγόμενά σας και για την εμπιστοσύνη που δέιχνετε στα παιδιά σας και μπράβο σας. Προσωπικά δεν έχω τίποτα με την R. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ γεγονότα και καταστάσεις που υπερβαίνουν τον ρόλο της. Και ο καθένας μας έχει το ρόλο του και τον καθένα μας θα τον γράψει η ιστορία της ομάδας. Αυτούς βέβαια που ασχολούνται με τα κοινά της ΑΕΚ από θέσεις. Ε λοιπόν όλοι ξέρουμε το ιστορικό λάθος του κ.Χατζηχρήστου με την απόρριψη του Μελισσανίδη και κατόπιν τις σχετικές του δηλώσεις γι αυτό το θέμα ακόμα και σήμερα. Πως λοιπόν να εμπιστευτούμε την κρίση του σε τόσο σοβαρά θέματα γνωρίζοντας και την εμπάθεια που τρέφει για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Και μάλιστα επαναλαμβάνω σε θέματα που εγώ τον θεωρώ αναρμόδιο. Αλλά βέβαια ποιός είμαι εγώ?
    Θα μιλήσω πάλι για να επαναλάβω:
    ΕΝΩΣΗ.
    Ολοι αυτό ζητάτε αλλά δεν φροντίζετε να το τηρείτε. Ομορφα δεν χρειάζονται βρισιές. Αφήστε και τα παιδιά της R να μιλήσουν , να εκφραστούν ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ είναι και αυτοί. Ας τεκμηριώνουν και αν μπορέσουν να μας πείσουν και μεις μαζί τους. Αλλά εγώ αξιότιμε κύριε Ρουσάκη, αξιότιμε κύριε Χατζηχρήστο , αξίότιμε mike δεν θα έβαζα τα παιδιά μου να βάψουν καθίσματα και να πληρώνει η ομάδα την ζημιά. Δεν καταστρέφω κάτι που δεν μου ανήκει γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς τι μου απάντησες mike. Ετσι δεν πρόκειται να φανεί κανένας Μελισσανίδης (καλά πάει αυτός , κάηκε, στα έλεγα από πέρσυ τον Οκτώβριο steven και σε πίστεψα οτι ίσως..., δεν θα μείνει κανένας Παππάς , δεν φανεί ποτέ ένα φως μες το σκοτάδι)
    Ξυπνήστε πρίν να είναι αργά ακόμα και για τον έρανο (Λαϊκή Βάση) που μας προτείνει ο κ.Καζαμίας.
    Ξυπνήστε και όσοι μπορείτε ας ενωθούμε τώρα για την Πέμπτη θα είναι αργά.
    Οχι άλλες κολοτούμπες φίλε.Κατάλαβες ελπίζω τι εννοώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. με αυτόν τον λαό όμως που πάμε?να καταφέρουμε τι?εγώ έγινα ΑΕΚ το '96, 11 χρονών.Σαλονικιά είμαι.πρώτη φορά είδα τον λαό της ΑΕΚ(απο την τηλεόραση!)κ σοκαρίστηκα.
    γηπεδο να σείεται,πεντοχιλιαρα να πεφτουν,λαος να σου σηκωνεται η τρίχα.πρωταθλήματα δεν ήξερα κ ουτε κ τώρα ξέρω.τον λαό θαύμασα κ έγινα ΑΕΚ.στην πορεία ήρθαν κ τα υπόλοιπα.
    αυτό που θέλω να πω είναι: την προδοσία δεν την έζησα κ ούτε είχα κάποιον να με σιγοντάρει κατά του μπάγεβιτς.αλλα αν είναι να υπερασπιστω καποιον τοτε είναι αυτος που θα ειναι διπλα στην ΑΕΚ μια ζωη.κ αυτος ειναι ο οπαδος αδερφος ΑΕΚτζης κ οχι ο καθε μπαγεβιτς που θα φυγει.
    ο παοκ δηλαδη είχε πολυ καλύτερο ρόστερ?ενωμενο κόσμο εχει γι αυτο κ ανεβαινει.
    εδω η ομαδα ξεπουλιεται κ ολοι ασχολουνται με τον χατζηχρηστο.τι διαολο?πάντα ετσι ήταν ή ο κοντός τους έκανε πλυση εγκεφαλου?

    Αφροδιτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Savvas είπε...
    Το θέμα είναι σοβαρό και χρειάζεται προσοχή μεγάλη. Και βέβαια δεν έχει να κάνει με τον Μπάγιεβιτς σαν άνθρωπο από ότι μας λέει η R αλλά με τον προπονητή. Τί έκανε λέει ο κ.Χατζηχρήστος σε σημερινές δηλώσεις του και γιατί τόση ασυλία. Να φύγει όπως λοιπόν μας λέει και μας λένε και άλλοι φίλοι εδώ , ο mike κλπ,κλπ. Ετσι?
    Ωραία. Μήπως μπορείτε να μας πείτε ποιά ιδιότητα είναι αυτή που σας δίνει το δικαίωμα να ζητάτε , να απαιτείτε κάτι τέτοιο? Και τι θα γίνει αν δεν σας αρέσει και ο επόμενος και ο μεθεπόμενος? Αυτός είναι ο ρόλος σας?
    ---------------

    me tin idiotita tou ...pelati

    me tin idia idiotita pou exoun kai osoi theloun na meinei

    ti na kanoume agapite , de mas aresei pia to proion vatraxos



    kai de plirwsame kathismata agapite , eleos me ti parapliroforisi

    n' mallon na to paiksw garatzeos
    a) sou fainete na imoun sto gipedo ti mera pou vaftikan ta kathismata ?


    oso gia ta istorika lathi , pes mas kai tin istoriki alitheia
    pou vrike o melisanidis tous psifous pou pire ?
    kai pios eixe to mualo na ton ferei ekei?
    kai pios plirwse ti kathodo melisanidi stis ekloges ?
    ti ekane tote n pleiopsifia tou kosmou?
    mipws katigorise gia aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalli mia fora tin ORIGINAL pos anoigei ti kerkoporta fernontas to melisanidi?



    exoune eipwthei -analuthei xiliades fores auta


    se teliki na pw kai kati ?
    emeis de goustaroume to konto kai ton kinigisame sti nova
    opos tha kinigisoume kai to vatraxo

    kante kai eseis to idio
    kinigiste ton xatzixristo afou de ton goustarete na teleionoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Savvas είπε...
    Το θέμα είναι σοβαρό και χρειάζεται προσοχή μεγάλη. Και βέβαια δεν έχει να κάνει με τον Μπάγιεβιτς σαν άνθρωπο από ότι μας λέει η R αλλά με τον προπονητή. Τί έκανε λέει ο κ.Χατζηχρήστος σε σημερινές δηλώσεις του και γιατί τόση ασυλία. Να φύγει όπως λοιπόν μας λέει και μας λένε και άλλοι φίλοι εδώ , ο mike κλπ,κλπ. Ετσι?
    Ωραία. Μήπως μπορείτε να μας πείτε ποιά ιδιότητα είναι αυτή που σας δίνει το δικαίωμα να ζητάτε , να απαιτείτε κάτι τέτοιο? Και τι θα γίνει αν δεν σας αρέσει και ο επόμενος και ο μεθεπόμενος? Αυτός είναι ο ρόλος σας?
    ---------------

    me tin idiotita tou ...pelati

    me tin idia idiotita pou exoun kai osoi theloun na meinei

    ti na kanoume agapite , de mas aresei pia to proion vatraxos



    kai de plirwsame kathismata agapite , eleos me ti parapliroforisi

    n' mallon na to paiksw garatzeos
    a) sou fainete na imoun sto gipedo ti mera pou vaftikan ta kathismata ?


    oso gia ta istorika lathi , pes mas kai tin istoriki alitheia
    pou vrike o melisanidis tous psifous pou pire ?
    kai pios eixe to mualo na ton ferei ekei?
    kai pios plirwse ti kathodo melisanidi stis ekloges ?
    ti ekane tote n pleiopsifia tou kosmou?
    mipws katigorise gia aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalli mia fora tin ORIGINAL pos anoigei ti kerkoporta fernontas to melisanidi?



    exoune eipwthei -analuthei xiliades fores auta


    se teliki na pw kai kati ?
    emeis de goustaroume to konto kai ton kinigisame sti nova
    opos tha kinigisoume kai to vatraxo

    kante kai eseis to idio
    kinigiste ton xatzixristo afou de ton goustarete na teleionoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αυτό είναι το σχέδιο λοιπόν?
    Σε αυτό το πάρτυ καλείται τον κόσμο αύριο?
    Μήπως τελικά μετά τις έξυπνες χρονικά δηλώσεις
    του Χ.Χ πέσει και καμμιά ψιλή για να πιστεί και να φύγει χωρίς αποζημίωση? Μήπως λέω ότι δεν κατάφεραν οι μέτοχοι το καταφέρετε εσείς αφιλοκερδώς?
    Από τα γραπτά μου και τις θέσεις μου καταλαβαίνεις αν θέλω όλα αυτά που λες και κρίμα γιατί δεν είμαι παιδάκι ούτε ψέμματα συνιθίζω να λέω. Εκτός αν θες να σου την ξαναστείλω την απάντηση σου στο mail που μου έστειλες?
    Από τον περασμένο Οκτώβριο μιλώ και πέρνω θέση και δεν χρειάζεται να τα ξαναπώ. Οι αναρτήσεις όλες εδώ είναι . Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. katigoreite tin ORIGINAL oti theopeiei prwta kai aforizei meta

    kai trexete na kanete dilwsi pos oute theopoinsate kai oute anethematizete (xx fotini ekseresi)

    ostoso pou einai to paralogo?

    APOTHEONOUME OPOION KANEI KALO STHN AEK , KAI TOU GAMAME TO THEO AMA KANEI KAKO

    de mporw na katalavw giati auto eklamvanete ws arrwstimeno
    nai ton kaname theo to vatraxo giati apo to pouthena pire prwtathlimata kai telika paiksame kai mpalara stis meres tou
    kai tha GAMITHEI giati apo toses xiliades omades sto planiti ,epelekse na paei stous apogonous tou stolou

    giati pano apo ola einai n AEK

    oi dithen antikeimenikoi eksoterikoi paratirites kai yperanw kritikoi epeleksate na ton kanete simeio anaforas ston anendoto kata tis ORIGINAL

    sto poutso sas n AEK
    vatraxo ki as mi gamisw pote (stin paoktzidiki)

    o malakas o xatzixristos epelekse sti deuteri epistrofi na kanei to malaka kai na steilei osous thymomastan to 96 ,spitia mas gia na kanete to komati sas se mia apelpida prospatheia epanalipsis tou 04

    perasane 2 xronia kai pirame pali to makrytero
    kai agwnistika kai sto thema omonoias klp

    aurio tha gyrisoume kai de mas empodizei kanenas xatzixristos oute tha sevastoume kana papa oute kanenan allo


    einai ekseretika apla ta pragmata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. kai n megaluteri ypokrisia paramenei n katadiki tis vias , tis "kamias psilis" kai de kserw ki egw ti , enw parakaleite ton tiger na parei ti tanalia kai apotheonete ton psomiadi gia to spasmeno propotzidiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    @mike
    Είσαι ΕΜΕΤΙΚΟΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ.
    Βεβαια δείχνεις καιτο επίπεδο σου και των ομοίων σου.
    ΥΓ: Ρώτα την μάνα σου που είναι γυναίκα να σου πει την γνώμη της για τον ΜΠΆΓΙΕΒΙΤς
    ---------------------------

    vale ksanaa ti kokini ti forma
    sto gipedo sa prigipas na mpeiss
    kane ksana ,mia dilosi stin WRA
    pos tha sai panta AEKtzis

    pos noiazete gia to kalo tis AEK
    pos agapas tis AEK to lao
    kai me to zori se pire o sokratis
    KSANA ston olimpiako

    anikane proponiti kai antra
    kai ti gynaika sou poulas gia ta lefta
    gi auto o theos de sou dwse paidakia
    mi ta prodoseis kai auta
    POUSTARA




    tha akoustei stereofonika aurio , parto apo twra gia na sinithizeis , mi vretheis pro ekpliksews

    ypodeikseis gia emetous kai tetoia , dexome mono apo gipedikous pou den exoun vriksei ti mana tou vasara ,tou ioanidi kai paei legontas
    de dexome tipote apo ypokrites

    oso gia ti mana mou , me patera kostadinoupoliti kai mana perifani pontia , exei stamatisei na kavlonei me ti xwristra tou malakantra sas apo to 96 kai ton sixainete opos sixainete kai to trikalino tis FAGE kai de to mpazei spiti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Μοσχάτο city18 Μαΐου, 2010 21:35

    Πέστα ρε μαγκίτη απο πάνω.Καμιά ΑΕΚ δε σας ενδιαφέρει.Κρεμόσαστε απο τα παπάρια του Ντούσαν.Αυτή είναι η αξιοπρέπεια σας.Υποκρισία και Άγιος ο Θεός.Τελείωσε το παραμύθι.Και ας γαμηθεί η ενότητα(!) αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Μαΐου, 2010 21:44

    Μοσχάτο city...
    Εκτός του ότι ΔΕΝ είμαι υπέρ του Ντούσαν (άλλο θέμα)...
    Την αξιοπρέπεια μου δε σου επιτρέπω να την κρίνεις.
    Ούτε με ξέρεις, ούτε στο φινάλε θέλω να με ξέρεις για να είσαι τιμητής μου.
    Αυτά τα μυαλά κουβάλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Προς Χαράλμπο κοινώς Μπάμπης

    Για να είσαι μέρος της οικογένειας της Original. πρέπει να έχεις κάρδια δηλ. αυτό που σου λείπει. Όπως σε κόβω, εσύ πρέπει να το πλάθεις το κουλουράκι. Να πάρεις πίσω όλες τις βρισιές που εκτόξευσες κατά της Original. Εμείς αύριο θα δώσουμε τα ρέστα μας. 475 παπάκια κατεβάζω με 4 πανό που θα αφήσουν εποχή.
    Το παιχνίδι δεν θα τελειώσει αύριο. Και επειδή σε θεωρώ μεγάλη κότα, καλλίτερα κάτσε σπίτι σου να το δεις από την T.V. Και πούσαι, μη σε πετύχω πουθενά γιατί θα σε κάνω σέλλα για τα παπάκια.
    Ζήτω η Original Original και ΟΛΑ τα παιδιά της. Ακόμα δεν καταλάβατε ότι πραγματικό κουμάντο στην ΑΕΚ κάνουμε εμείς?
    Άντε και γαμηθείτε όλοι εσείς που βρίζετε την Original μας. Ο Μ(π)άγιεβιτς μένει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Προς Αφροδίτη: Σε καλωσορίζω και σένα. ΑΕΚ δεν έγινες λόγω λαού. Έγινες διότι το είναι σου είναι διαφορετικό απο το λαμογισμό που κυριαρχεί δίπλα σου, κρατικά κι άρα και ποδοσφαιρικά.
    ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΩ, ΔΙΟΤΙ Η ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΒΟΗΘΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Προς Ανώνυμο που απάντησε στον SawaS: ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ. ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Μαΐου, 2010 22:02

    Μπίκο!
    Βλέπω ανέβηκες κατηγορία...
    Τελευταία φορά είσαστε 350 παπάκια.
    Δικάβαλα.
    Από που ως που γίνατε 475?
    Το βρήκα.
    125 από σας γίναν 18 και βγάλαν δίπλωμα.
    Αλλά περίμενε...
    Τα λεφτά που τα βρήκαν για τα παπάκια?
    Καπέλλο στα εισητήρια?
    Αφού δεν πάτε γήπεδο.
    Καπέλλο στα τρίφυλλα ή σας βγήκε μούφα?
    Απορώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. steven είπε...
    Προς Ανώνυμο που απάντησε στον SawaS: ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ. ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

    ----------
    ola ta greeklish anonima stin anartisi einai tou mixali xalkida

    mpainw apo to spiti twra kai de thymame to pass tou account tis google

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Προς Ανώνυμο με το ποίημα: ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
    Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞ, ΒΙΑ, ΧΡΗΜΑ. ΠΑΝΤΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. se oti afora to papa

    esy pos to vlepeis steven ?

    enas anthropos pou plironei to fax apo to opoio stelnei n agelikoula tis enantion tou anakoinoseis stin wra gia spor ,

    enas anthropos pou pigane na tou paroun praksikopimatika tin etereia mesa apo ta xeria o xodrovasilis kai o allos ,

    enas anthropos pou ton epiase kotso o agramatos kontos

    enas anthropos pou katouriete apo silalitirio 8 atomon kai reportaz tis psoras

    enas anthropos pou TA KSEREI ola ta parapano kai parolauta pleon , ypokuptei pali

    akizei autos na xei opoiadipote sxesi me tin AEK ?


    einai dunaton o agathomalakas o mousias na perimenei ap'auton na tou kanei gipeda kai de kserw ki egw ti?

    esy ti nomizeis re aderfe>?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Steven, τα καλόπαιδα, που αγαπούν την ομάδα τόσο μα τόσο πολύ, θα τη βοηθήσουν αύριο. Τη γνωστή βοήθεια. Να ξεκινήσει τη νέα σεζόν με εξοντωτική τιμωρία της έδρας.Έχουν κάνει το κουμάντο τους. Με επίσημες δηλώσεις και εμφανίσεις δεξιά κι αριστερά.
    Ψυχιάτρου επέμβαση χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Προς Γιώργη Γκαρατσέο,

    Λεφτά έχουμε και σύντομα θα έχουμε ακόμα περισσότερα. Από τότε που ανέλαβα την οργάνωση επενδύω κερδοφόρα by shorting the market. Όλα τα κέρδη πάνε σε επενδύσεις. Δεν έχεις δει τίποτα ακόμα.
    Αύριο θα μιλήσουμε και να με θυμάσαι. Το παιχνίδι είναι για άντρες. Αλήθεια, θα πάς ή θα το δεις με αυτήν την αδερφάρα τον Χαράλαμπο?
    Ζήτω η Original

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Αννα είπε...
    Steven, τα καλόπαιδα, που αγαπούν την ομάδα τόσο μα τόσο πολύ, θα τη βοηθήσουν αύριο. Τη γνωστή βοήθεια. Να ξεκινήσει τη νέα σεζόν με εξοντωτική τιμωρία της έδρας.Έχουν κάνει το κουμάντο τους. Με επίσημες δηλώσεις και εμφανίσεις δεξιά κι αριστερά.
    Ψυχιάτρου επέμβαση χρειάζεται

    ---------------

    de variese , isws na glutwsei n omada ti miza tou iouliou pou afora to zeefeld kai patsisei n opoia zimia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Προς Mike Χαλκίδα: οκ, δεν είχα καταλάβει οτι τα σχόλια είναι δικά σου. Ξέρεις οτι σε εκτιμώ και το έχω γράψει προς όλους ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ακόμα και τον καιρό που δεν έγραφες τίποτα. ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΗΛ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΑ ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΠΑΛΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ BLOG, ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ.
    ΟΜΩΣ ΑΔΕΡΦΕ, ΤΟ "ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ", ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ostoso eimai sigouros pos auti n thryliki AEKtzidiki morfi apo to mostar , akoma ki an ton ksaposteiloume ,
    tou xronou pali tha mazepsei tous palaimaxous sto kineziko kai tha diorganwsei alli mia ekdilosi gia ta genethlia tis AEKaras
    opos diorganwse kai fetos , kai perusi ,kai propersy kai stin epeteio ton 80 xronon kai paei legontas


    trelenome - trelenomee
    to poustara to vatraxo sixainomee

    trelathikaa - trelathika
    to poustara to vatraxo sixathika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Προς Άννα: ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. @Κύριο Ρουσάκη
    Αγαπητέ κύριε λάθος μπορεί να κάνω, άλλωστε το αλάθητο το έχει ο πάπας και ο Χατζηχρήστος της ορίτζιναλ, όμως θα μπορούσα ευχαρίστως να σας παραπέμψω σε γονείς παιδιών οι οποίοι στην καλύτερη περίπτωση πλήρωσαν κάποιες χιλιάδες ευρώ εγγύηση για να βγάλουν τα παιδιά τους από την φυλακή, και στην χειρότερη πλήρωσαν πολλά λεφτά στα νοσοκομεία για τους καυγάδες τους στα γήπεδα.
    Να μην το προχωρήσω για κηδείες κλπ.
    Φυσικά αυτά δεν συμβαίνουν κάθε μέρα αλλά εύχομαι να συνεχιστεί η τύχη σας διότι περί τύχης πρόκειται. Εξού και η παροιμία, όποιος ανακατεύετε με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.
    Τώρα εάν νομίζεται σαν εκπαιδευτικός που είστε ότι είναι σωστή συναναστροφή αυτή με την ορίτζιναλ μπορείτε να το προτείνεται κιόλας, άλλωστε και εγώ την πρώτη μου εκπαιδευτική εμπειρία μου με τους μπάφους την είχα στην πάλε ποτέ σκεπαστή, κοντά στην ηλικία του μικρού σας γιού…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Άννα χαίρομαι που σε ξανακούω.

    Καιρός είναι να επέμβω και να βάλω τα πράγματα σε τάξη. Ο Μπάγιεβιτς παραμένει με την αξία του. Οποιοσδήποτε άλλος προπονητής θα έφευγε τρέχοντας υπό τις υπάρχουσες συνθήκες.
    Αύριο θα γίνει διάσπαση της Original. Νικητής θα είναι η πλευρά που υποστηρίζει την παραμονή το Ντούσαν. Η μάχη θα δωθεί σώμα προς σώμα όποιες και αν είναι οι συνέπειες
    Όπως και νάχει ζήτω η ΕΝΩΣΙΣ

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. @Κύριο Ρουσάκη
    Δεν ξέρω αν είναι η καρδιά της ΑΕΚ η ορίτζιναλ πάντως το μυαλό δεν είναι σίγουρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. steven είπε...
    Προς Mike Χαλκίδα: οκ, δεν είχα καταλάβει οτι τα σχόλια είναι δικά σου. Ξέρεις οτι σε εκτιμώ και το έχω γράψει προς όλους ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ακόμα και τον καιρό που δεν έγραφες τίποτα. ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΗΛ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΑ ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΠΑΛΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ BLOG, ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ.
    ΟΜΩΣ ΑΔΕΡΦΕ, ΤΟ "ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ", ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΓΩ.
    ---------------------

    de me peirakse to paramikro apo merous sou
    apla opote egrafa kati , ginotane to blog rodeo kai den to aksize giati legonte polla swsta pragmata edw kai n manoura leitourgouse apoprosanatolistika

    sxetika me to papa kai ta matia sas,
    se ena pragma kaneis psilolathos ektimisi.
    mi perimeneis ton mousia na igithei kanenos petalou
    o mousias exei dwsei agona na empodistei to auriano me kindyno na xaraktiristei synypeythinos...
    alla opos gnwrizoume ki apo tis tote ekloges ,den epivalete panta o mousias

    o mousias thelei na ta xei kala me olous
    "ilia mou " - "mimi mou" pou legame kai ston cafe

    auto den isxuei apo aurio kai mexri na ksekompistei o servos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ρε παπάρα Μπάμπη, αφού λοιπόν πέρασες και συ από την ορίτσιναλ και απ ότι φαίνετε έβαλες μυαλό, γιατί δεν αφήνεις τα παιδιά του Κ. Ρουσάκη να περάσουν την ίδια εμπειρία? Μπορεί στο μέλλον να γίνουν καλλίτερα από σένα. Όλο φιλοσοφίες και φρου φρου είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    @Κύριο Ρουσάκη
    Αγαπητέ κύριε λάθος μπορεί να κάνω, άλλωστε το αλάθητο το έχει ο πάπας και ο Χατζηχρήστος της ορίτζιναλ, όμως θα μπορούσα ευχαρίστως να σας παραπέμψω σε γονείς παιδιών οι οποίοι στην καλύτερη περίπτωση πλήρωσαν κάποιες χιλιάδες ευρώ εγγύηση για να βγάλουν τα παιδιά τους από την φυλακή, και στην χειρότερη πλήρωσαν πολλά λεφτά στα νοσοκομεία για τους καυγάδες τους στα γήπεδα.
    Να μην το προχωρήσω για κηδείες κλπ.
    Φυσικά αυτά δεν συμβαίνουν κάθε μέρα αλλά εύχομαι να συνεχιστεί η τύχη σας διότι περί τύχης πρόκειται. Εξού και η παροιμία, όποιος ανακατεύετε με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.
    Τώρα εάν νομίζεται σαν εκπαιδευτικός που είστε ότι είναι σωστή συναναστροφή αυτή με την ορίτζιναλ μπορείτε να το προτείνεται κιόλας, άλλωστε και εγώ την πρώτη μου εκπαιδευτική εμπειρία μου με τους μπάφους την είχα στην πάλε ποτέ σκεπαστή, κοντά στην ηλικία του μικρού σας γιού…
    ------------------------

    polloi goneis pirane autokinito sta paidia tous kai katariounte tin wra kai ti stigmi

    pola paidia gnwrisan to mpafo sto sxoleio enw se oles tis stratiotikes monades kukloforoun TONOI narkotika

    telos to pio brutal ksulo pou exw dei , na anoigoune kefalia apo lostaria kai na mi mporei kanei na epemvei , itane sti ...moni esfigmenou


    ps : polounte yales gia xrysopsara se ola ta megethi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. @Μπίκο
    Ρώτα και εσύ την μάνα σου τι γνώμη έχει για τον Ντούσαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    @Μπίκο
    Ρώτα και εσύ την μάνα σου τι γνώμη έχει για τον Ντούσαν...

    ------------------

    Kyr - xaralampe , mipws piges twra konta apo indonisia meria ?

    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1137964&lngDtrID=252

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Αγαπητέ Μπίκο, για ποια ένωση ζητωκραυγάζεις? Του μισού της οργάνωσης? των δικάβαλων? της Ανατολικής και Δυτικής εκκλησίας?
    Παρεμπιπτόντως, μήπως γνωρίζεις ποιο κείμενο θα πέσει αύριο στη Λογοτεχνία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Αλήθεια Xαράλαμπε. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το .
    Εγώ πάντως την μάνα σου δεν την έχω θίξει και ούτε πρόκειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. mike ψυχαρα για παντα ΑΕΚαρα.Αυριο θα ανοιξω TV να δω Ποντικα να αποθεωνει το Ντουσκο

    Στηβ ειχα οικονομικα/πολιτικα να γραψω αλλα μπηκα και ειδα 82 και λαλησα.
    Ειδα αυτο που ελεγες στις παλιες αναρτησεις.Οντως μιλησες για αερα+χρεη στην αγοραπωλησια εταιρειων αλλα δε το χα διαβασει.Συμφωνουμε λοιπον.Το ζητημα ειναι τι θα γινει στα Ποσειδωνια Στηβ.Θα ψηθει ο αλλος ή παλι θα αρχισει τα δεν εχω χρονο,δεν ξερω,δεν κανω,δε ρανω;

    Χαιρετισμους σε ολο το μπλογκ και ειδικα σε Μικε Χαλκιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Αγαπητή, αγαπητή Αννα,

    Φαντάζεσαι το γήπεδο χωρίς την παρουσία της Original? Μάλλον μελαγχολικό θα ήταν.
    Σου το έχω ξαναπεί: το προφίλ σου ταιριάζει με το προφίλ της Original. Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν όντως είσαι αυτό που δείχνεις, η είσαι μέλος της οργάνωσης. Όπως και νάναι, αν αποφασίσεις να μας ακολουθήσεις μπορείς να αναλάβεις το γυναικείο τμήμα της Original το οποίο θα αρχίσει να λειτουργεί από του χρόνου. Η πρόβλεψη είναι ότι θάχουμε για αρχή, 1.450 νέες κοπέλες και χρειάζονται καθοδήγηση από δυναμικές παρουσίες σαν και σένα.
    Για νάμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω ποιο είναι το αυριανό κείμενο στη Λογοτεχνία. Μπορώ ίσως να μάθω αλλά θα πάρει χρόνο. Καλή επιτυχία anyway.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Αννα είπε...
    Αγαπητέ Μπίκο, για ποια ένωση ζητωκραυγάζεις? Του μισού της οργάνωσης? των δικάβαλων? της Ανατολικής και Δυτικής εκκλησίας?
    Παρεμπιπτόντως, μήπως γνωρίζεις ποιο κείμενο θα πέσει αύριο στη Λογοτεχνία?
    _____________________
    εγω ποντάρω στον κρητικό του Σολωμού ή κάποιο πεζό
    Αφροδιτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Στον Κρητικό, ποντάρουμε χρόνια, Αφροδίτη.
    Το ένα του Ιωάννου κάηκε στην προσομοίωση.
    Το Αμάρτημα, έχει πέσει, όπως και τ'Όνειρο στο κύμα.
    Η Δημουλά, έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να πέσει κάτι δικό της. Ζαριά είναι. Ευχαριστώ, πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Προς Mike: Αδερφέ, είσαι σωστός και διαθέτεις κοινό νου. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ.
    ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ. ΚΙ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ. ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Προς Ζάστρο: ΑΔΕΡΦΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ: ΑΠΕΤΥΧΑ. ΜΟΝΙΜΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΜΟΥ, ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΡΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
    ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΑΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ. ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Η ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΑΚΛΑΥΤΟΙ.
    ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Η πιο ενδιαφερουσα μερα της αγωνιστικης περιοδου,ειναι παντα η τελευταια.
    Αφηστε τα μιση και πιαστε το γαμισι.
    Οτι ειναι να γινει θα γινει.
    "εσυ τον εδιωξες,εσυ θα τον φερεις πισω"

    Κοιτατε.Ενα καλο σεναριο ειναι το εξης: να γινει αυριο της πουτανας το μαγκαλι,να στριψουν τις -ισχνες εστω-κανουλες ο Παππας και ο Νοτιας και να φορτωσουν τις μετοχες τους στην Ερασιτεχνικη.Αλλωστε δεν αξιζουν τιποτα.Χρεη ειναι.Και να αναλαβει την ΠΑΕ ο Δ.Χ. απο το πρωτοδικειο. Και να πρεπει να αποπεμψει το Σερβο.
    Ποιο μουντιαλ και μαλακιες; Ολα τα "λεφτα" ειναι εδω.
    ΑΕΚ= ουτε μια μερα με ηρεμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Προς Χρήστο: Είμαι υπέρ αυτής της λύσης, αλλά η σύμβαση του προπονητικού είναι ένα θέμα. ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ, δηλαδή λεπτομέρειες. ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Κωστας-Φλωρινα19 Μαΐου, 2010 00:19

    Κατι ψυχουλες απο πιο βορεια μου θυμιζετε με τα σημερινα σχολια.Δεν εχει γιατρεια τελικα.Εδω ο κοσμος καιγεται και το μουνι χτενιζεται, αβερτα λεμε.Πατριδα, σορρυ για την παρεμβαση στην δημοκρατικη μαχη.Δεν εχω λογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Προς όλους: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΗΓΕΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟΙ. ΕΔΩ ΔΙΑΣΠΑΣΘΗΚΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, Η ΑΕΚ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕ;
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΞΕ ΕΝΑΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΚΙ ΕΞΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ.
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ; ΚΙ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΠΑ, " ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ;"
    ΑΣΤΕ ΡΕ. ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΑΕΚ; ΕΓΩ. ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ; ΠΑΛΙ ΕΓΩ. ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ.
    ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΠΑΛΙΑ. ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ. ΕΝΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΤΡΕΙΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ. "ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ". ΕΛΕΓΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ. ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΕΝΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΞΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Ο Αδαμιδης θα λειπει-λεει- στο Λονδινο για δουλειες. Εμαθε πια ποτε μυριζει "μπαρουτι" στο οακα και προσαρμοζεται αναλογως.
    Κατι μου λεει οτι αυτο το παιδι το εχουν και δουλευει ανασφαλιστο.

    Τα δυο μερη του εγκεφαλου του Δ.Χ συνομιλουν:

    -- "...καταληψη στο σπιτι αυτου που θα πουλησει τον Σκοκο".
    Δηλαδη σε αυτο του Παππα.
    -- Ναι,αλλα τον Παππα "πρεπει να τον εχουμε σαν τα ματια μας"
    -- Συμφωνω αλλα "ο βατραχος πρεπει να φυγει". -- Το ξερω,μα ελα που τον θελει -εκτος των αλλων-καιο Παππας.
    -- Ε,τοτε "καταληψη στο σπιτι του Παππαβατραχου".

    Τα παντα εχουν λυσεις. Ειδικα αμα εχεις εγκεφαλο "δυο σε ενα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Προς Κώστα-Φλώρινα: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. Αδερφέ, ετοίμασε τα ψαρώνια στη λίμνη. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Προς Χρήστο: Κι ο " Κιντής έφυγε διότι εγώ του είπα να μείνει ο Μπάγιεβιτς". ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΚΟΥΡΙΕΡ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΟΓΡΑΦΟΥΣ.
    ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑ ΤΟΤΕ, "ΤΟΣΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΝΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ;", ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΣΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΥΤΟΝ; ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.
    ΤΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ, ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ; ΑΠΟ ΤΟ 2000; ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΑΝΕ; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΦΕΛΙΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΘΕΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΨΕΜΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΟΛΟΙ. ΑΕΙ, ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΓΡΑΚΙΑ. ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. steven είπε...
    Προς Χρήστο: Κι ο " Κιντής έφυγε διότι εγώ του είπα να μείνει ο Μπάγιεβιτς". ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΚΟΥΡΙΕΡ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΟΓΡΑΦΟΥΣ.
    ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑ ΤΟΤΕ, "ΤΟΣΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΝΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ;", ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΣΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΥΤΟΝ; ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.
    ΤΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ, ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ; ΑΠΟ ΤΟ 2000; ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΑΝΕ; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΦΕΛΙΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΘΕΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΨΕΜΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΟΛΟΙ. ΑΕΙ, ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΓΡΑΚΙΑ. ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΣΟΥ.

    -----------

    eisai theos, telos


    akoma anarwtieme gia to target group ton mesimerianadikon opou prospathousan na athoosoun ti lamia kai na kanoun to kosmo na stenaxwrethei pou paraitithike n psolou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Zastro είπε...
    mike ψυχαρα για παντα ΑΕΚαρα.Αυριο θα ανοιξω TV να δω Ποντικα να αποθεωνει το Ντουσκο

    ------------------

    pros to paron o pontikos apothewse to douvlo to savato sti metamorfwsi, stin ekthesi

    me to prosxima tis fotografias , ti xouftwse ki arxise na trexei n vouvalompempeka kai na fwnazei "katw ta xerakia"

    theos leme

    HAHAHAAHAHAHAHAAHHAAHAHAAHAAHAH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ασφαλως και "ειναι δυνατον να εχουν επικεφαλης αυτον".γιατι οχι;
    Εδω μια χωρα ολοκληρη εχει επικεφαλης αυτο που δεν εχει τριχα επι κεφαλης.Και συν τοις αλλοις ειναι και μαλακας.
    "...Υπάρχει ένας κόσμος που περιμένει να δει τι θα πει η Original για να πει το αντίθετο..." Και εμεις που νομιζαμε οτι ειστε εκφραστες το συνολου που απλα ειναι ατολμο;
    Δεν εχουμε αλλη εννοια,παρα περιμενουμε με ανοιχτο το στομα,τι καπνος θα βγει απ'την καπνοδοχο της Αλεξανδρας.Ασπρος η μαυρος.

    "...Φαίνεται όμως ότι τώρα υπάρχει μια διοίκηση που αποφασίζει επηρεαζόμενη από οπαδούς και δημοσιεύματα..." Αν ειναι η μειοψηφια,τοτε ειναι μια δικτατορικη διοικηση.Αν ειναι ομως η πλειοψηφια,τοτε ειναι μια δημοκρατικη διοικηση. Η τυρρανια της δημοκρατιας. Αρα πρεπει η να κανεις επανασταση, η να κανεις μοκο. Η υπομονη δεν βοηθαει αδερφε.


    "...και εξάλλου αν είχε προβλήματα με τον Θανόπουλο ή τον Αδαμίδη, γιατί δέχθηκε να συνεργαστεί με μια διοίκηση που δεν ΗΘΕΛΕ..."; Την διοικηση δεν την επιλεγεις.Η μηπως εκεινος μπορει και την επιλεγει; Μας μπερδευεις.


    "...Είπαμε να σταματήσουμε να τον κρίνουμε ως προδότη, να τον δούμε ψυχρά και ρεαλιστικά..." Επρεπε να το κανεις πριν 15-20 χρονια.Τωρα δεν σε πιστευει κανεις. Δυστυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Προς Μιχάλη ( υποθέτω ): ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΟΛΑ ΔΙΟΤΙ, ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ. ΚΙ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΜΩΤΟ.
    ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ligi apo ti malakia pou kouvalame na eixe kai o allos sti nikaia , tha xane teleiwsei ta provlimata mas

    alla distixws ,mas proekupse ypologistis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Προς Χρήστο: Αδερφέ, άκρη δεν βγαίνει. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ. Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΚΙ Ο ΝΟΤΙΑΣ ( αν είναι διαφορετικοί ) θα πληρώσουν μέσω του Παπά. Σιγά τα λάχανα.
    Ξέρουμε τους πάντες. ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ
    ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ, δεν απέχει απο την αλήθεια. ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΙΔΙΑ. ΤΟ Χ, ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;
    ΣΙΓΑ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Ε, ΟΤΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ, ΘΑΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΡΧΙΒΛΑΚΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΙΑ; ΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΒΑΝΔΗ, ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΛΑΙΖΕΡ Η ΜΕ ΖΙΛΕΤ;
    Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ; ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΑΝΕ. ΟΙ ΚΟΝΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΔΙΠΟΛΑ. Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΞΕΡΩ ΦΥΣΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Προς Mike: όχι, δεν είναι έτσι και το ξέρεις. Βάλε ανάλυση για το Νίκαια. ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ. ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΕΛΑ ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥ, ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ;
    ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ; ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΠΕΣ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ.
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; ΜΙΧΑΛΗ, ΚΑΡΤΡΑΙΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. poooooo, tha arxisw na oneireuome megaleia paramones tis sugrousis

    ΑπάντησηΔιαγραφή