Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ

          Τι άλλο να πει ο άνθρωπος; Μιλάω για τον υπουργό εξωτερικών της Τουρκίας. Που προσπαθεί με τον τρόπο του να προστατεύσει. Εμάς .  " ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΤΑ ΑΠΛΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΟΔΕΥΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ. ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ."
          Φυσικά είναι Τούρκος και φυσικά είναι εχθρός. Ποιός το λέει αυτό; Ο Καλαματιανός ( μιλάω συγκεκριμένα ) που δεν ξέρει απο προσφυγιά., ποτέ δεν ήρθε σε επαφή με  Τούρκο και το μόνο του μέλημα ήταν να βρίσκεται στο κόμμα το φιλογερμανικό ή το φιλορωσσικό ή το φιλοαγγλικό ή το φιλογαλλικό για να εισπράττει τις προσωπικές προμήθειες του. Στο όνομα της σημαίας, στην θυσία της δημοκρατίας , στην δήθεν ισότητα και φυσικά στα χρήματα που ρίχνω στα σημερινά ΜΜΕ που είναι θεσμός στην μαλακοκρατία. ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΣΟ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ.
           Φυσικά κάνω πλάκα. Πρέπει να με έχετε πάρει χαμπάρι, καιρό τώρα. Διότι ο ατομικισμός μου και το αντίθετο με την παπαριά του ανθρώπινου κοινωνικού όντος, έχουν υπερτονισθεί. Και πιστεύω και η οργάνωση ( η οποιαδήποτε ) να έχει καταλάβει οτι δεν έχω κάτι εναντίον της για τα έργα και τις ημέρες της. Απλά η φύση μου και πλέον η υποχρεωτική θέση μου λόγω αυτής, δεν μου επιτρέπει να μιλάω για μαλακίες: τύπου πολυμετοχικότητας, τύπου συστράτευσης, τύπου συνδικαλισμού και τύπου συνδεσμιακού κινήματος. ΤΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΙ ΟΧΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ. Συγνώμη που με διδάσκει κάτι η φύση, κι ενώ όλοι γίνανε οικολόγοι και διασώστες των θηρίων, δεν ασχολήθηκαν ποτέ με την διαδικασία της αρχηγίας των ειδών που υπερασπίζονται.
          Και φυσικά όλα για πλάκα γίνονται. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΕΕΕΣ ΚΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΠΗΒΟΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΙΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΑΦΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΙ ΟΧΙ ΖΩΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ, ΚΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΡΟΤΥΠΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΣΩΜΗ.
        Κι ένα ηφαίστειο αρκεί. Ή μια αλβανική μαφία. Ή ένας σεισμός. Ή ΕΝΑΣ ΓΚΟΡΓΚΟ ( αυτό προς το παρόν αφείστε το ) . ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ Π[ΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ. ΚΙ ΑΚΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΥΤΟ ΤΟΝ ΣΥΝΩΝΟΜΑΤΟ ΜΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΛΟΓΩ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ, πότε ο ανάπηρος γίνεται μαλάκας ή άχρηστος ή απλά κομπλεξικός.
       Μην το κουράζουμε όμως.Η ΝΑΣΑ έγινε με δημοψήφισμα; Με ρώτησε ο μαλάκας πού θέλω να πάνε τα λεφτά που πληρώνω ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΛΑΝΗΤΗ; ΟΧΙ. ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ. ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ. ΚΙ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΥΣΗ;
         " ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ, ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΡΕΙΑΝΟΙ, ΤΟΝ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ".
          ΔΙΟΤΙ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ: Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΤΣΙ ΛΕΓΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ. ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ; ΣΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ Η ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ; ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ , ΤΟ ΩΔΕΙΟ, ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΡΕΣ.
          ΤΑΓΙΠ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΑΡΑ.
      ΥΓ. Η ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ, ΝΑ ΔΩ ΜΠΑΡΑΖ. ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ; ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΚΙΡΗ ΚΙΟΛΑΣ.
            ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ,  ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΠΕΞΩ. ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ , ΤΙΜΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΕ.
              

16 σχόλια:

  1. Καλό STEVEN.
    Να ξεκαθαρίσουμε όμως κάτι. Από που κι ως που ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ το παληκάρι. Μεσσήνιος ναι, από το Πύλος. Που να τους βρεί τόσο μάγκες η Καλαμάτα ρε φίλε? ΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧα!!! Αντε καληνύκτα. Πάω να φιλήσω τον Ιάσονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλεον λογοι υπερεξοπλισμων και τεχνιτων κρισεων δεν υφιστανται.
    Ειναι ολα κανονισμενα.
    Και δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ερχονται οικονομικες καταστροφες για να σου υπενθυμιζουν τα απλα και λογικα.
    Μερικα γεγονοτα ειναι σαν το κρασι.Περιμενουν.
    Και οι δυο πλευρες-για διαφορετικους λογους η καθε μια-ειναι πλεον ετοιμες να δουν τα πραγματα καταφατσα.
    Απο Ανατολη η γεννηση,απο ανατολη και η σωτηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Sawas: ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ. ( 12-5- 2010 ) . ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Χρήστο: Ακριβώς, αλλά ποιητικά. Και τι είναι η ποίηση; ΑΠΛΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΡΥΘΜΟ.
    ΨΙΛΟΜΟΥΡΛΑΘΗΚΑ ΑΠΟΨΕ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ; ΧΑΡΤΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στηβεν,κι εσυ στο team εξοδου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φυσικα,ουτε εγω εχω τιποτα με τους ΔΥ,αλλωστε τον διαχωρισμο της...καστας δεν τον εκαναν οι ιδιοι αλλα η εκαστοτε κυβερνηση.Και ειναι διαφορετικο SAWAS να εισαι εξω να δουλευεις και να ζεις καπως καλα και αλλο να δουλευεις σαν το σκυλι και να τρως τα σκατα που σου πεταει το καθε αρχιδι και να εισαι μεσα στην μιζερια συνεχεια.Στηβεν,θα μπεις κι εσυ στο team εξοδου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tσιμβούκια, πίπαι και άλλα είδη καπνιστού θα πέσουν τώρα που έρχεται το Eρδογάν. Nα δούμε τώρα ποιος θα τα πάρει στον στόμα του.

    Mια τρίχα από τα αρχίδια του Στήβεν Xώκινγκ έχει περισσότερη ψυχή από 10.000 ρέδνεκς από την Aλαμπάμα, ή 35.000 αγγειοπλάστες (τσουκαλάδες).

    Kαι μια και είπαμε για εξωγήινους, από κάτω ακολουθεί ιερόν λίνκιον για μια σειρά ιερών βίδεων, που παρουσιάζουν την πρόσφατη διάλεξη επί του θέματος του καθηγητή Πέτερ Oύλμσναιντερ στο τμήμα Φυσικής του πανεπιστημίου Αθηνών.

    (Ήχος: Aγγλικά με Γερμανική προφορά σαν του Xένρυ Kίσινγκερ. Yπότιτλοι γιόκ).

    http://www.youtube.com/user/mwakangu#grid/user/656F1A7CB79E3FA0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος12 Μαΐου, 2010 12:39

    @ pølsemannen: Διόρθωσις: Ο Henry Kissinger αμερικανοεβραίος ήταν ο άνθρωπος και βασικά εβραίος. Η προφορά του ήταν εξοχως εβραϊκή. Τώρα, αν είχε κάτι από ashkenazim του reich, μπα...κυρίως προς brooklyn έφερνε και όχι προς βερολίνο...
    @ steven: Καλά, κάτω απ΄τ' αυλάκι δεν το χουνε, σωστά τα λες...τα 9/8 ηχούν, το ζεϋμπεκικο, το αρτοζείν, ο κοινός αρχέγονος χορός.
    Όχι όπως τον χορεύει ο μισός αμερικάνος, εν τέταρτον πολωνός μουστακαλής. Αντρίκιος. Μπορούμς να τον χορέψουμε ή θα μας σφάξουν σαν τον ταύρο στο κουρμπάνι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς monegascos: Γιάννη, προς το παρόν κάνω εξαγωγές. Μόλις φύγουν τα παιδιά, βουρ για έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. In and Out of Each Other’s European Wallets

    Despite the best efforts of the International Monetary Fund, the financial crisis in Europe seems full of suspense. Will Germany and the European Union actually cough up the money to help bail out Greece, which is on the edge of a financial meltdown? Will the contagion spread to other vulnerable countries, like Portugal and Spain?

    But like some mystery novels where the ending is telegraphed in the opening pages, the denouement will probably be unsurprising. For all the handwringing, the reality is that the Germans, the French and the rest of Europe have little choice. In the decade since the introduction of the euro, the economies on the continent have become increasingly interwoven. With cross-border banking and borrowing, many countries on the periphery of Europe owe vast sums to one another, as well as to richer neighbors like Germany and France.

    Like the alliances that drew one country after another into World War I, a default by a single nation would send other countries tumbling. If that message was lost on anyone, there was a reminder last Tuesday when Standard & Poor’s downgrade of Spanish and Portuguese debt hammered stock markets everywhere, including in the United States.

    The first domino is Greece. It owes nearly $10 billion to Portuguese banks, and with Portugal already falling two notches in S. & P.’s ratings and facing higher borrowing costs, a default by Greece would be a staggering blow. Portugal, in turn, owes $86 billion to banks in Spain; Spain’s debt was downgraded one notch last week.

    The numbers quickly mount. Ireland is heavily indebted to Germany and Britain. The exposure of German banks to Spanish debt totals $238 billion, according to the Bank for International Settlements, while French banks hold another $220 billion. And Italy, whose finances are perennially shaky, is owed $31 billion by Spain and owes France $511 billion, or nearly 20 percent of the French gross domestic product.

    “This is not a bailout of Greece,” said Eric Fine, who manages Van Eck G-175 Strategies, a hedge fund specializing in currencies and emerging market debt. “This is a bailout of the euro system.”

    Solutions are also not easily forthcoming. “In the end, we’re all saying we don’t know how to deal with it,” said Dirk Hoffmann-Becking, a bank analyst with Alliance Bernstein in London. “We don’t know how the channels work, or where the problems will pop up next.”

    NELSON D. SCHWARTZ - NY Times

    *Στηβ στο ταχυδρομειο σου ακομα 2-3 πραγματακια

    Καλο απογευμα σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η μοιρασιά έπρεπε να είχε γίνει χρόνια τώρα.Εμείς όμως το παίζαμε ζόρικοι σε κάτι που μας το δώσανε υπό προϋποθέσεις.
    Τώρα βάζουμε την ουρά κάτω από τα πόδια και λέμε και ευχαριστώ που θα πάρουμε το 1/2 από το 40% των μελλοντικών κερδών.
    Διότι όπως λέει και ο μεμέτης υπουργός ότι ο εχθρός δεν είμαστε εμείς και κόντρα δεν πρέπει να υπάρχει μεταξύ μας, έρχεται αμέσως ο κεμάλ Στρατηγός και σου κάνει δέκα παραβιασεις την ημέρα πάνω από την Σκύρο.
    Και μόλις βγεί το πετρέλαιο όλα θα λειθούν δια μαγείας αφού ας μην ξεχνάμε ότι το υπόλοιπο 60% θα το μοιράζονται Αμερικάνικες εταιρείες με συμμετοχή(;)Ελλήνων επιχειρηματιών.
    Φυσικά για να σου δώσει φράγκα ο φίλος Σαρκοζί σε υποχρεώνει να πάρεις γιουροφάιτερ και Γαλλικά οπλικά συστήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όπως λέει και ο φίλος NELSON SCHWARTZ ο στόχος είναι το ευρώ το οποίο τείνει να αντικαταστήσει το δολλάριο στις συναλλαγές πετρελαίου.
    Έτσι εύκολα θα το αφήσουν αυτό να συμβεί τα γεράκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Διαβάστε αυτό για να σας ''φτιάξω''λίγο:

    Απίστευτες καταγγελίες για Κράτος-«πυραμίδα», συνδυασμένο με επαιτεία, εξάρτηση και πολιτικούς που χρηματίζονται γράφει με άρθρο του στην εφημερίδα «Νational Ρost» του Καναδά επενδυτής, ο οποίος ενεπλάκη κατά το παρελθόν με την ελληνική γραφειοκρατία. Πρόκειται για τον κ. Στίβεν Ερλ, διευθύνοντα σύμβουλο της ΑirSea Lines Ιnternational Canada Ltd., η οποία δρομολόγησε ανεπιτυχώς υδροπλάνα στη χώρα μας.

    Στο άρθρο του ο κ. Ερλ μιλάει για την επένδυσή του, εξαιτίας της οποίας είχε «άμεση επαφή με όλους τους υπουργούς της κυβέρνησης, με διοικήσεις τραπεζών, με δημόσιους λειτουργούς, καθώς και με τα μέσα ενημέρωσης» , όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. «Γνωρίσαμε τη νοοτροπία της αγοράς εργασίας και τους κανόνες λειτουργίας των επιχειρήσεων. Όπως διαπιστώσαμε, ήμασταν σαν την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων»!

    Σημειώνει επίσης ότι χρημάτιζε πολιτικούς. «Επένδυσα 20 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να συνδεθούν μεταξύ τους τα απομακρυσμένα νησιά Όπως έγινε και στη δική μου περίπτωση, τα χρήματα που έφταναν σε χέρια πολιτικών ξοδεύονταν για την εξαγορά ψήφων και για τη δημιουργία μηχανισμών που επέτρεπαν σε κομματάρχες να τα εγκολπώνονται.

    Είναι σαν τον επαίτη που ζητάει χρήματα και αντί να αγοράσει τροφή τα ξοδεύει σε αλκοόλ..»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Ζάστρο: Αδερφέ σε ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κωστας-Φλωρινα12 Μαΐου, 2010 18:54

    Forza ΠΑΟΚΑΡΑ.....Παει η εφηβη, επιτελους.Κριμα που δεν θα παω την Κυριακη στην Τουμπα να δω συγκρουση δικεφαλων χωρις πολυ αγχος.Γαμωτο.
    Στηβεν, πηρε το ματι μου σημερα ενα μονοστηλο στο Φιλαθλο, για στοιχεια της τραπεζης της Ελλαδος, περι συναλλαγων με Μαλαισια μερια, και προεδρο να παιζει ενα μυριο κοντρα στην ομαδα του.Ο Μπιτσαξης λεει θα πασαρει νεα στοιχεια στις αρχες.
    Τι ξερεις επ'αυτου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Κώστα- Φλώρινα: Αδερφέ συγχαρητήρια και εις ανώτερα. Για το ερώτημα σου, δεν ξέρω τίποτα πέραν των δυο υποχρεωτικών αποχωρήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή