Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΤΑ ΜΕΤΡΑ

           - Φταίτε όλοι, διότι δεν κάνατε αυτό που σας είχα πει.
           - Δηλαδή εσύ , δεν είχες καμία ευθύνη σήμερα;
************************************************************************************
          - Σκόκο, γιατί δεν γύριζες να μαρκάρεις και να καλύπτεις το ζώο που έπαιζε πίσω;
         - Διότι όταν βγαίναμε για αντεπιθέσεις, δεν είχαμε αρκετούς παίκτες ( ! )
************************************************************************************
         - Μαντούκα, πού πας; Τώρα μιλάω.
         - Δεν με ενδιαφέρει να δω το βίντεο. Ό,τι έγινε, έγινε. Εξ άλλου μόλις μπήκα, ανέβηκε όλη η ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν μπουρδέλο. Πάω να κάνω προπόνηση.
        - Με ποιόν;
        - Μόνος μου και μη μου τα παραζαλίζεις.
*************************************************************************************
          Αυτοί ήταν μερικοί διάλογοι, που έλαβαν χώρα στο προπονητήριο την Δευτέρα. Μιλάμε για μπάχαλο. Παίζει ρόλο και η Βαβέλ της γλώσσας που επικρατεί, αλλά κυριότερα δείχνουν το μπουρδέλο που υπάρχει στην Ελλάδα, συγνώμη στην ΑΕΚ. Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Η λάτιν παροικία, ο προπονητής που πάντα τα έχει σκεφτεί όλα και η διοίκηση που ακριβώς ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει οτι έγινε πια τέτοια. Και πλήρωσε κι άρα μπορεί να εφαρμόσει και κάποιον εσωτερικό κανονισμό που υποτίθεται οτι υπάρχει.
         Μιλάμε για το θέατρο του παραλόγου και φυσιολογικά σωτηρία δεν υπάρχει. Πού να μαζέψεις πια τα κομμάτια και να τα κάνεις ομάδα; Διότι εδώ σηκώθηκαν τα αγγούρια να χτυπήσουν το μανάβη. Και μανάβης δεν πια ο Σέρβος. Είναι ο πρόεδρος. Αυτόν φτύνουν κι όχι τον προπονητή που είναι ούτως ή αλλως τελειωμένος. Κι άρα ο μανάβης πρέπει να καθαρίσει, κι όχι ο "πολυνίκης".
         Διότι στον πρόεδρο θα βασισθεί ο σχεδιασμός και το όραμα. ( μην δίνετε και πολύ σημασία στις λέξεις που χρησιμοποιώ, του συρμού είναι ). Και τα νέα εισιτήρια και οι χορηγίες και ο καινούργιος σεβασμός προς το νέο προπονητή για τον οποίο θα είναι θεματοφύλακας. Και η μαυρομύτα γράφει για την ικανότητα του δικηγόρου και για την διαχείρηση κρίσεων. Και καταλαβαίνει εύκολα το τι θα γίνει στο μέλλον. ΠΡΟΣΕΞΤΕ: ΔΕΝ ΒΑΡΑΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ.
         Και ο στόχος μαθηματικά δεν έχει αποκλεισθεί. Δεν είμαστε πια σε διαδικασία παιχνιδιών να τελειώσουν και να πάμε διακοπές. Όπως θα πηγαίνουν οι εργαζόμενοι τον Αύγουστο και γυρνώντας δεν θα βρίσκουν το γραφείο τους με τα νέα μέτρα που ήδη είναι προ των πυλών. Ακόμα δεν διάλυσε η σαιζόν. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ. ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΕΚ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΗΘΙΚΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΤΟΤΕ.
       Ο Σέρβος όμως είναι Σέρβος. Δεν είναι Έλληνας. Και η μεγαλύτερη απαξίωση είναι το φτύσιμο στα μούτρα, όχι μια λουμπινίστικη συμπεριφορά ( σύσκεψη για τις μεταγραφές), ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ. ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΤΛΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ. ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ: ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ. Ο ΒΑΣΑΡΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ.
       Το τι έγινε στα αποδυτήρια, δεν το γνωρίζω μόνο εγώ. Τα γνωρίζει ο Αδαμίδης και το κονκλάβιο του.  Για τα μάτια του κόσμου, δικαιούται να τραβήξει και κανένα αυτί. Όχι για τον προπονητή, αλλά για την ομάδα μας ρε γαμώτο και κύρια για τον κόσμο μας. Που μπορεί να πάει πάσο την απόλυση και να ξαναμπεί στο γήπεδο, αλλά δεν θα πάει πάσο ξανά διοικητικά λάθη. "Αχ Ελλάδα σ'αγαπώ...". Συγνώμη ξανά. ΑΕΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ...
         ΥΓ. Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΧΑΝΕΙ. ΨΑΧΤΕ ΤΗΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΗ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ.

11 σχόλια:

  1. Απο ολο αυτο το κακο συναπαντεμα που το παιζουν αντικειμενικοι δημοσιογραφοι,και η γλωσσα τους εχει γινει τυρκουαζ απο το γλειψιμο,δεν παει ενα ταξιδι στην Κινα να μαθει γιατι τους αρνηθηκαν την βοηθεια που εδιναν στην Ελλαδα? Γυρνωντας,ας πανε για καφε στον Πουτιν να τους πει,τι προσφερε σαν ανταλαγμα για να παρει τα ναυπηγια στην Συρο,και του ειπαν οχι.Ντε και καλα να παμε στο ΔΝΤ,και στην αγκαλια των Αμερικανων,που εχουν βαλει στο ματι τον ΧΡΥΣΟ,το ΟΥΡΑΝΙΟ,τον ΒΩΞΙΤΗ,και πανω απο ολα το ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ του Αιγαιου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβασα τα πρωτα Steven,απο τα e-mails.Μαζι με σχολια της Κανελη και σε λογο δικαστικο-υπηρεσιακο. Θα το συνεχισω αυριο. Ειναι λιγο κουραστικο και εκτενες αλλα κρατα το βλεμα και τη ροχαλα,ετοιμη να εκτοξευσθει.
    Να διαβαζεις σε επισημο κειμενο και με καθως πρεπει λογο,ενα καρο μηχανοραφιες,μιας μουστογριας που θελει να πραγματωσει το ονειρο της,δηλαδη να ανελκυσει τον γιο-ναυαγιο απο την μετριοτητα οπου ανηκει και να τον αναδειξει στην υπατη πολιτικη θεση και κυβερνητη. Πραγματικα αντιφατικο.Πραγματικα διασκεδαστικο.Και σκληρα πραγματικο.Και εξοργιστικο.
    Και απογοητευτικο.Αλλα και πολυ κατατοπιστικο οσο αφορα το γιατι ειμαστε εδω που ειμαστε σημερα.
    Και οσο πιο σαθρη και γελοια ειναι μια χωρα,τοσο μεγαλυτερος ο χωρος που καταλαμβανουν και οι φελλοι αλλα και οι Εβιτες-καριολες.
    Το κλασσικο αεναο παραμυθι. Η κουκουβαγιομανα που θελει να πεισει τον κοσμο-αλλα και τον εαυτο της- οτι το κουκουβαγιοπαιδο της ειναι το ομορφοτερο στην ταξη.
    Ακομα και αναγνωριζοντας οτι το βαζει σε ενα "πολιτικο κοτετσι και πρεπει να βγει πρωτο στην κοκορομαχια",οπως λεει και η ιδια η Φρειδεφρικη νο 2.
    Η βρωμια και η λασπη για μερικους ανθρωπους ειναι η ιδια τους η φυση.Πως να απαλλαγουν απ'τη μοιρα τους;
    Μανες Μεγαιρες με παιδια πειραματοζωα.
    Και η καταστροφικη τους φιλοδοξια να ξεπερνα τα γερικα κορμια τους και να περνα σαν καταρα σε αυτα των απογονων τους,στελνοντας τα σαν σε καποια θεικη αποστολη αδιαφοροντας για τα παντα. Λες και θα ζησουν 10.000 χρονια.
    Με μια ξετσιπωσια και μια αμετροεπεια απιστευτη,εναν κομπασμο απαραδεκτο και απαραμιλο.
    Θα πω κατι που εχω ξανασυστησει. Και ταιριαζει γαντι.Και το προτεινω σαν βιβλιο.
    Ο W.G.Sebald στο βιβλιο του "οι δακτυλιοι του Κρονου,αναζητωντας τις ριζες της ανθρωπινης εξουσιας και αλαζονειας,διαπιστωνει πως:
    "...όσο πιο φανταχτερά είναι τα μέσα που η ίδια (η εξουσια)χρησιμοποιεί προς επίδειξη, τόσο περισσότερο κυριεύεται από την αγωνία μην τυχόν και απολέσει την παντοκρατορία που έχει συγκεντρώσει στα χέρια της με τόσο καταστροφικό μόχθο, σε μιαν αποτυχημένη προσπάθεια να μιμηθεί τη φύση που νομοτελειακά αλέθει στον μύλο της καθετί που έχει πλάσει νωρίτερα".
    Τι να πεις.
    Μονο, τιμη και δοξα στους "τριτους,μη διαδικους".Δηλαδη τους χακερς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστο,που θα τα βρω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Μαΐου, 2010 10:04

    Χρήστο, steven τα θέλω κι εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Μαΐου, 2010 10:14

    Περί ΑΕΚ: Steven, αυτά που γράφεις δε χρειάζονται "επιβεβαίωση". Φαίνονται στο γήπεδο. Αυτό το συναπάντημα δε μπορεί να συνεχίσει μαζί. ΟΛΟΙ. Να φύγουν, να αφήσουν πίσω 3-4 καλούς νέους και τον Τόνι και να παν στην ευχή του Θεού...Όσον αφορά το αδαμίδι, μην περιμένεις ούτε εσύ ούτε εμείς τίποτα. Ο άνθρωπος δικηγόρος είναι, με ειδικότητα στις χρεωκοπίες και τις "αναδιαρθρώσεις χρεών". Τώρα ασχολείται (και καλώς) με την empire, άιντε να βάλει μπρος και το διαχειριστικό έλεγχο το corporate καμάρι της Moscow road και θα έχει εκτελέσει την αποστολή του. Περί αγωνιστικών και...διαιτητικών, καθαρίζουμε με καμιά ανακοίνωση (γραμμένη στο laptop σε 5 λεπτά). Αυτά καταλαβαίνει, αυτά κάνει και γι' αυτά τον κρίνω από δω και πέρα. Όχι ως πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδας. Μετά την ΑΕΚ, πάει ΠΑΣΟΚ?
    Περί Ελλάδος: Επειδή πήγα χθες στο ΤΕΒΕ και απεγούσε μόνο ένας (1) κι επειδή σήμερα βλέπω ότι όλοι πάνε δουλειά (συγγνώμη όχι όλοι, ξέχασα το ΠΑΜΕ...) το συζητάω με κόσμο και όλοι λένε ότι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΠΙΑ 100ευρο (απώλεια εισοδήματος) ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ. ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ. όλο αυτό δε θα ξεσπάσει στις συνηθισμένες χειραγωγούμενες απεργίες και πορείες. Άιντε, άσε και το ΠΑΜΕ να καταστρέφει ότι απόμεινε σε αυτό τον τόπο...
    Το ξέσπασμα θα αρχίσει από κει που τελείωσε ο Δεκέμβρης...(που κατ' εμέ δεν πήγε και όσο μακρυα μπορούσε...). Τυφλή βία και όχλος. Μακάρι να κάψουν και τη βουλή με τα λαμόγια μέσα, αλλά που...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Χρήστο: Αδερφέ ενημέρωσε την παρέα πού τα βρήκες, διότι σε μένα ( δημοσιογράφος γαρ ) , μου τα δώσανε τυπωμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ05 Μαΐου, 2010 21:27

    AΦΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΡΑΘΕΙ ΤΟ ΛΑΡΙΓΓΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΦΩΝΑΖΩ.ΟΠΟΥ ΑΕΚ ΒΑΛΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ.Η ΜΠΑΛΑ ΘΑ ΠΕΧΤΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΤΟ ΤΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΒΑΛΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΚΙΝΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΣΤΗΒΕΝ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ,ΚΑΙ ΣΗΝΑΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ.ΘΙΑΣΩΤΗΣ ΓΑΡ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΤΟΥ ΓΚΟΥΡΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΕΙΣ,ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ,ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΑΦΟΒΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΩΝ 3 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΒΕΡΕΣΕ.ΔΗΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΜΗΝΗΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΟΙΩΣΕ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΝΤΑΝΤΟΝ,ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΡΟΒΕΣΠΙΕΡΟΥ.ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΝΗΣΗΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΠΟΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ,ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.....Υ.Γ. ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επρεπε να κάψουν την Βουλή και όλα τα σπίτια των πολιτικών.

    Ντροπή μας, σκοτώθηκαν 3 αθώοι για 300 κολόσκυλα.

    Ντροπή...................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Μπίκο: Ολόσωστος, κρίμα να μην καταλαβαίνεις και τα άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς όλους: Η ανάρτηση βγήκε νωρίτερα για ειδικούς λόγους, δηλαδή το εξωτερικό. Θα μείνει όλη την ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γειά σε όλους,
    χαθήκαμε λόγο πολύ δουλειάς αλλά πρέπει αυτή την εποχή να μάθω σε κάποιους να μη πεινάσουν αύριο.
    Πολλά θα ήθελα να πώ,όμως λόγο κούρασης δεν μπορώ΄,παρά μόνο ΚΡΙΜΑ μεγάλο να χάνονται αθώοι άνθρωποι λόγο κάποιων ΗΛΙΘΙΩΝ. ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ (και όλοι όσοι τους υποστηρίζουν).Δεν έχουμε κανένα πόλεμο ρε!Που πήγε τόσα χρόνια λαμόγια του κερατά η σημερινή ευαισθησία και βγήκατε στους δρόμους και σπάτε περιουσίες και σκοτώνετε αθώους; Ή μήπως πριν δεν ξέρατε οτι οι πολιτικοί σας κλεβουν;Αλλά κάνατε μόκο όλοι μήπως πιάσετε καμιά καρέκλα στο δημόσιο ή βολέψετε κανένα ανήψι...!
    Τώρα που τον αισθανθήκατε στο ρόβερ σας,θα σας συμβούλευα απλώς να χαλαρώσετε διότι θα σας μπεί που θα σας μπεί,το θέμα είναι άν θελετε να τον απολαύσετε ή να πονέσετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή