Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΜΟΥΡΙΝΙΟ

           Μια παρέκλιση κάνω, διότι έχω να βάλω την αναδημοσίευση του νησιού που πήγε ο φελλός κι έκανε την δήλωση της σωτηρίας . Ενώ έλεγε συγκεκριμένα " ΔΕΝ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟ ΦΠΑ " και " ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ". ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΔΙΑΒΑΖΩΝ, ΟΤΙ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΕΝΑΝ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΕΞΙΣΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΟΙΝΟΣ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΣ, ΕΠΕΛΕΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΩΩΘΕΝΤΟΣ ΜΕ 3-2 ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
          Και το λέω αυτό, διότι δεν άκουσα ποτέ να αποποιείται ό,τι βρήκε κληρονομικά. ΕΝΩ ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ. ΚΙ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΤΣΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ  ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΠΑΛΙΟΥ ΠΗΔΗΜΑΤΟΣ;  ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΙΚΕΙ; ΤΙ Η ΚΑΤΣΕΛΗ , ΤΙ  Η  ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ , ΤΙ Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ;
          Και θέαμα δεν βλέπω, αλλά έρχεται ένας γαμιάς, ένας δαίμονας, και καταργεί τα πάντα. Την κορυφαία ομάδα του γνωστού γαλαξιακού συστήματος και ζητάει, φτύνοντας στα μούτρα του καθενός, την προσωπική δικαίωση. ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ: Είμαστε πιο πολιτισμένοι απο τους Γερμανούς, ΓΙΑΤΙ; ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ , ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΜΕ Ο,ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ , ΚΙ Ό,ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ.
       Και του βγάζω το καπέλλο. Κυρίως για την αλαζονεία του. 100000 τον έβριζαν, η διαιτησία δεν τον πήγε σωστά, και λίγο με την τύχη, λίγο με την ψυχολογία των Ιταλών ( οι επίσημοι νόμιμοι απατεώνες ) και πολύ με την διαμονιώδη ικανότητα του ( η Ρεάλ ή η Γιουνάτεντ θα τον πάρουν ) , έκανε πλάκα στο ρεσιτάλ ενός ματς που ήταν ΑΕΚ - ΠΑΟΚ σε πιο γρήγορο  ρυθμό και σε περισσότερη ντόπα. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΥΠΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΜΟΥΡΙΝΙΟ. ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ. ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑΛΛΟ. ΚΙ Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ.
       ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ, ΔΙΟΤΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΕΙ. ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΧΕΡΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟ ΜΑΤΣ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ Ο ΠΕΠΕ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΙΠΕ. " ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΜΕ ΗΤΤΑ 1-0 " . ΚΑΙ ΠΕΣΑΝΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΙΣΠΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ. ΑΠΛΆ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ.
        Κι είναι μαρτύριο να χάνεις απο χειρότερους. Το έχω πάθει στην ΑΕΚ παλιά με τον Φάντροκ και με τον Μπάγιεβιτς. ΠΟΥ ΣΑΝ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΤΕΡΜΠΥ. ΚΙ ΗΡΘΕ Ο ΤΣΑΙΚΟΦΣΚΥ. ΗΡΘΕ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ. ΑΛΛΟ ΟΡΑΜΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ. ΑΛΛΟ ΩΡΑΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ, ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
         ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ. Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟ. ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΞΙΑ. ΚΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΙΝΙ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΕΡΤΑ  ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΜΟΥΡΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ. ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ, ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ. ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ. Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ . ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΑΛΛΟΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ , ΑΣ ΠΟΥΜΕ  ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ. Η ΤΟΝ ΦΑΝ ΓΚΑΑΛ. ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ. ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΑΤΑΝΑΣ. ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΦΩΝΙΑ;
     ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ. ΣΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ. Ε, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΡΕΑΛ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ. ΚΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ, ΑΛΛΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΛΑΟΣ. Η ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
       Σήμερα είναι απορίας άξιον πώς θα παίξει. Άμυνα, ή επίθεση; Κανείς δεν ξέρει.Πού να ξέρεις με τον σατανά. Απο την γνήσια πάστα των τεράστιων που όπου πάει τους βάζει στο χάρτη πάλι. Με ποιόν είμαι σήμερα; Παραδοσιακά είμαι με τους Ιταλούς. Σήμερα όμως δεν παίζουν αυτοί παρά μόνο ένα brand name. Σήμερα παίζει η Μπάγιερν εναντίον του Μουρίνιο. Σήμερα είμαι με τον δαίμονα. Με τρελαίνει. 
    ΥΓ. Υπέγραψαν χαρτί η Ίντερ κι ο Μουρίνιο, οτι όποιος σπάσει πρώτος το συμβόλαιο θα πρέπει να δώσει στον άλλον 16 μύρια. Και τι είναι για τη Ρεάλ αυτό το ποσό; Και τι είναι για τον δαίμονα, να χάσει το παιχνίδι; Αυτός υπηρετεί τον εαυτό του, δεν είναι υπηρέτης του ποδοσφαίρου. Αυτός είναι καβάλα στο άλογο ό,τι και να γίνει. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΔΝΤ. ΠΑΣ ΚΑΛΑ; ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΩ. ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ; ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΚΕΡΔΙΖΩ. Καλή τηλεθέαση.

37 σχόλια:

  1. Προς τον τύπο του ταχυδρομείου που αλλοιώς λέγεται, αλλοιώς γράφει κι άλλο όνομα έχει: Φιλαράκο οι μαγκιές σου είναι κουράδες επιπλέουσες στον υπόνομο που ζεις. Ό,τι θες θα το γράφεις εδώ και θα αποφασίσεις να πετάξεις τον χαφιεδισμό σου με τα 3 προσωνύμια. Ένας είσαι, τι χρησιμοποιείς άλλα; Τόσο πολύ φοβάσαι; Πιστεύεις οτι πας για κάτι και δεν θέλεις να μην εκτεθείς;
    ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ 100% ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΎΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΣΑΝ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ, ΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΙ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ. ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ. ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΕΛΑΓΟΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙΣ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΧΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΔΟΥΣΕ ΚΙ ΑΛΛΟΣ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΑΡΤΖΗΔΙΚΑ ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΠΟΥΣΤΟΦΛΩΡΑ. ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ. ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς το μαλάκα: ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΟΜΠΑ; ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΓΟΣ; ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΝΑΡΑ ΤΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ; ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παληκάρια και κοπελιές καλημέρα
    Λόγο καιρού πιθανόν κάποια τριήμερα αναβλήθηκαν εξού και το δικό μου και σκέφτηκα να κατηφορήσω Κυριακή προς Λουτράκι να πιούμε καφέ και με τον Γιάννη.
    Όποιος από την παρέα έχει όρεξη ας επικοινωνίσει μέσω Στήβεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Άννα
    Εγά σήμερα θα είμαι με την Ίντερ Άννα μου.
    Σε στεναχωρώ αλλά όποιος έχει κάνει Γερμανία θα με καταλάβει τι εννοώ. Πως λέμε αντι-γαύρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημερα κυριοι
    αν σας αρεσει το χιουμορ και θελετε να γελασετε αυτο το σαββατοκυριακο ξεχνωντας την οικονομικη κατασταση της ελλαδος και ΔΝΤ διαναστε την συνεντευξη του Χατζηχρηστου
    το γελιο κανει καλο
    στο λουτρακι τι ωρα θα ειστε παιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @dimitri
    Αδερφέ δεν έχει κανονιστεί κάτι οργανωμένο,εγώ με την οικογένεια θα πάω προς τα εκεί.
    Ρώτησα τα άλλα παιδιά του blog που έχουμε πιεί ένα ουζάκι παρέα αν είναι να κατέβει κανείς προς τα εκεί.
    Εάν σε ενδιαφέρει να πιούμε καφεδάκι στο Λουτράκι, στείλε τα στοιχεία σου και τα τηλέφωνα σου στο mail του Στήβεν(όπως έχουμε κάνει όλοι όσοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας) και θα επικοινωνήσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαράλαμπε, μπαλίτσα να δούμε κι ας το σηκώσει η ...Bayern.
    Ακόμα και το ποδόσφαιρο, μία προσωπική οπτασία είναι. Ο καθένας το βλέπει διαφορετικά. Η ουσία είναι να μπαίνει η μπάλα στο πλεκτό. Επιστημονικώς, το ποδόσφαιρο αντικαθιστά το κυνήγι του πρωτόγονου ανθρώπου. Αν πιαστεί το θήραμα, μικρή σημασία έχει ποιος το σκότωσε. Όλοι μαζί θα το φάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενώ γούσταρα σα τρελός να δω το ματς σήμερα και το περίμενα πως και πως(έτσι Άννα?),δεν έχω καμιά διάθεση πλέον για ποδόσφαιρο.
    Αντί να κάθομαι να γράφω και να σας εξηγώ,αν θέλετε πατήστε πάνω στο όνομά μου και θα σας πάει στο προφίλ μου.
    Εκεί θα δείτε ένα ακόμη μπλοκ πέρα από της ΑΕΚ.
    Πατήστε το να διαβάστε για τα χάλια μας και το λόγο της πίκρας μου.
    Θα ενημερωθείτε κι εσείς,για ένα ζήτημα του τόπου μου - δίχως να είστε υποχρεωμένοι - έτσι για την ιστορία.
    Πάω να ξεσκάσω και να ξεσπάσω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς dimitri και Χαράλαμπο: Χάρυ σου έχω περάσει το μήνυμα του Δημήτρη στο ταχυδρομείο σου. Επικοινωνείστε.
    Δημήτρη, σε πήρα τηλέφωνο αλλά δεν απάντησες. Τα στοιχεία σου τα έχει ο Χαράλαμπος και να περάσετε καλά στην βολτούλα. Εγώ θα βρεθώ με τον Χρήστο, μάλλον την Κυριακή ή την Δευτέρα.
    ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΑΙ ΤΡΙΤΗ ΜΑΖΩΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Άννα: Φιλενάδα διάβασα στα ΝΕΑ σήμερα την ιστορία του Μουρίνιο και του Φαν Γκάαλ και τρελάθηκα. Μιλάμε για τρομερά πράματα.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ , ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Sakis: Αδερφέ πήγα και τα διάβασα και τα χθεσινά και τα σημερινά. Ευχόμενος σε σένα καλό κουράγιο ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΝΙΚΟ, ΘΑ ΚΑΤΑΘΈΣΩ ΜΙΑ διαφωνία: " ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΔΙΚΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΕ..." ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ, ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟΣ ΚΙ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙ ΤΕΤΟΙΑΣ ΟΜΙΛΟΥΜΕ.
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΟ. ΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΤΙΚΗ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟ. ΑΝ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΜΙΛΗΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και οι δύο, Steven, ανήκουν στην κατηγορία, ο προπονητής κάνει την ομάδα και όχι οι παίκτες τον προπονητή. Οψόμεθα....
    Αναφέρεσαι στη σχέση τους όταν ήταν βοηθός του ο Μουρίνιο? Αν δε βαριέσαι, κάνε ένα copy.
    Για τη συνάντηση, αν γίνεται μετά τις 17 Ιουνίου θα με διευκολύνατε αφάνταστα. Η τρέλα, τελειώνει στις 28, αλλά και μετά έχω αρκετή δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Στήβεν
    Κανε την,δεν τα διάβασα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Χαράλαμπο: Θα τα γράψω, βέβαια κατόπιν εορτής, αλλά δεν πειράζει. Με τον Δημήτρη μίλησα και προφανώς αξίζει τον κόπο να τηλεφωνηθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Steven
    Μιλήσαμε και θα πιούμε και το καφεδάκι μας να γνωριστούμε κι από κοντά.
    Και όταν γίνει και η επόμενη μας συνάντηση για ουζάκι να είναι κι αυτός παρών να μεγαλώσει η παρέα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. προς steven και χαραλαμπο
    χαρηκα πολυ για την γνωριμια και σας ευχαριστω για την υποδοχη σας σαν νεο μελος της παρεας σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΟΥΡΙΝΙΟ,ο ανθρωπος που τα γαμησε ολα και ολους...Για αυτο ειναι ο νουμερο ενας μαγκας στον πλανητη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ....μαζί και το ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝΝΑ,η αποψη μου δεν εχει να κανει με την ομορφια του ποδοσφαιρου.Εχει να κανει με τον ανθρωπο που πηγε κοντρα σε ολους και ολα,και περισσοτερο στην UEFA και στα λαμογια της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κωστας-Φλωρινα23 Μαΐου, 2010 00:25

    Ωχχχχχ δεν αντεχω αλλους διθυραμβους ρε για τον κοντοπουτανο.Απλα.Ειναι ικανος προπονητης και coach, και απιστευτα ρεαλιστης, με την εννοια των ικανοτητων της καθε ομαδας του, και των ικανοτητων του αντιπαλου.Περαν αυτων, μην παραλειπουμε οτι παιζει παντα με παικτες απο τον αφρο,εκμεταλλευεται το Mind game που εχει δημιουργησει ο μυθος του ''the special one'',και οτι ειναι Γκαστονε με τις συγκυριες.Τα περι μαγου και συναφων ιδιοτητων, που του προσαπτουν ειναι υπερβολικα.Ποιους ειχε αντιπαλους στο καμπιονατο εφετος?Τον εαυτο του και μονον.Ποσα κουκουτσια επαιρνε στην Αγγλια συνεχεια?Και σιγα το παιχνιδι που εκανε σημερα.Φοβερη καινοτομια.Περιμενω τα γερμανοπουλα, παταω ενα μαρκαρισμα αλα Μεσι στον Γυαλινο που ειναι ο μονος που μπορει να κανει το απροβλεπτο και να εκτελεσει με ακριβεια, αφου ο Ριμπερι λειπει, και αφου εχω κεντρο το Ολλανδοπουλο που εχει την ασσιστ πασα με μπασκετικη ευκολια,ε, του πουστη, ο Μιλιτο θα κανει ενα γκολ με τους κυκλωπες σεντερ μπακ που παιζουν 20μετρα απο την περιοχη τους. Γερμανικες ομαδες....σοβαρος αντιπαλος για τελικο ρε. Αντε με το καλο να παει στην ομαδα του Φρανκο,να δω τι απιδια πιανει στην πριμερα,που παιζουν ποδοσφαιρο.Ναι,ειμαι ενας πικραμενος blaugrana ρε.Και πελατης του ποδοσφαιρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιατί είναι μεγαλύτερο λαμόγιο, Γιάννη.Θυμάσαι την υπόθεση Μούτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ Άννα
    Του χρόνου που θα κάνουμε καλή ομάδα θα το σηκώσουμε εύκολα.
    Τελικά μπορεί να στοίχισε σήμερα ο σημαδεμένος.
    Συγχαρητήρια όμως στην ΙΝΤΕΡ,διότι το κατέκτησε δίκαια.

    @ Steven
    Έχεις δίκιο φίλε.
    Είναι αντίφαση.
    Για το άλλο δε ξέρω.
    Ο άνθρωπος δεν αλλάζει εύκολα.
    Ο Νίκος δεν ασχολείται με μπάλα.
    Τη βαριέται αφάνταστα.

    @ Χαράλαμπε
    Δεν έχεις κάνει Βαυαρία μάλλον,γι' αυτό τα λες αυτά.
    Εγώ που έκανα τα βλέπω διαφορετικά.
    Εξάλλου μόνο οι φίλοι της Σαιντ Πάουλι συμπαθούν κάπως τη Μπάγερν,από εκτός περιοχής φιλάθλους.
    Δεν έχει καμιά σχέση Ολυμπιακός με Μπάγερν όσον αφορά τη συμπεριφορά τους στα πρωταθλήματά τους και το ξέρεις.
    Μιλάμε για εκ διαμέτρου αντίθετες ομάδες σε όλα τα επίπεδα.
    Μάλλον μιλάμε για μια ομάδα που πάντα έχει αστέρια τους ποδοσφαιριστές της και για μια άλλη που έχει αστέρια τους εξωγηπεδικούς παράγοντες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. + ένα χεράκι που δε σφύριξε η Μικρή Λουλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αννα,ενας και απεναντι του ολοκληρη μεραρχια.Και τους εφαγε αμασητους.Κωστα-Φλωρινα,στην Αγγλια ξαναεβαλε στον χαρτη την Τσελσι,και στην Ισπανια ο κυριοτερος αντιπαλος του θα ειναι ο κοσμος της Ρεαλ που εχει μαθει στο θεαμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σάκη, προέχουν άλλα πράγματα, του ποδοσφαίρου. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.
    Όμάδα με τόσα κύπελα και τόσες συμμετοχές σε τελικούς..κάποια στιγμή θα το σηκώσει πάλι. Νομοτελειακά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αγαπητά μου παιδιά πως να κερδίσει η Μπάγερν την διπλή αμυντική γραμμή της Ιντερ;
    Όταν το σκέφτηκε ο Φαν Γκαλ ότι έπρεπε να τους παίξει ψηλά έτρωγε ήδη δυό μπαλάκια το πουλάκι είχε πετάξει και ο Γκόμεζ και ο Κλόζε που μπήκαν δεν πρόλαβαν να κάνουν τίποτα.
    Εγώ χάρηκα για την νίκη της Ίντερ διότι η Μπάγερν στην Γερμανία είναι κάτι σαν ολυμπιακός οπότε λόγο του περάσματος που είχα από εκεί δεν την γούσταρα σαν ομάδα ποτέ.
    Επίσεις γουστάρω την αληταμπουρία του Μουρίνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Tί σχέση έχει βρε Χαράλαμπε η Μπάγερν με τον Ολυμπιακό? Μόνο τις σημερινές φανέλες. Υγεία αποπνέει σε όλους τους τομείς. Ούτε θείους έχει ούτε σπρωξίματα διάφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @Sakis
    Ο γαύρος δεν συγκρίνεται με την Μπάγερν φυσικά.
    Η σύγκριση γίνεται σε επίπεδι μισητής ομάδας, και φυσικά όπως λές εκτός Βαβαρίας δεν έχει φίλους.Είμουν βόρεια Γερμανία και μάλιστα τις καλες εποχές του Ρεχάγκελ οπότε φαντάζεσαι τι γινόταν στις σφαλιάρες που έτρωγε τότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς Κώστα- Φλώρινα: Ε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μην μου πεις τώρα οτι λάτρευες τον Φαν Γκάαλ. Με αυτόν έπαιζε και με την Τσέλση και την Μπαρτσελόνα. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ άρα είναι της πλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς Άννα: Απλά θα το σηκώσει με τον Μουρίνιο, που θα ξοδέψει τα μισά διότι ξέρει το άθλημα. ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΡΟ, ΝΑ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΑΙΚΤΗ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς Χαράλαμπο: Πήγε και φίλησε τον Φαν Γκάαλ. Ήταν το φιλί που δίνεις μετά το πήδημα όταν γουστάρεις πια να κοιμηθείς. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ. ΕΝΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΑ. ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΜΕΘΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Βάλε ότι ο Ρουμενίγκε και η παρέα του είναι η κλίκα του Γερμανικού ποδοσφαίρου με αλαζονικές συμπεριφορές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς monegascos: ΚΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΕΑ. Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΙ Ο "ΜΟΥΡΙΝΙΟ" ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Θα κρυώνει ο Χοσέ στο Μόναχο. Δε θα τον σηκώσει το κλίμα....και τόσα λεφτά δε δίνουν οι Γερμανοί για να κάνει show o προπονητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δηλαδή Xάρη,εννοείς ότι ο Ρουμενίγκε είναι ο Γκαγκάτσης ή ο Θωμάς Μητρόπουλος της Γερμανίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @Sakis
    Γκαγκάτσης ίσον λέρα.Άστον αυτόν.
    Μιλάμε για αλαζονία και τακτικές αποδυνάμωσης των αντιπάλων ομάδων απο παίχτες που πιθανόν δεν τους χρειάζονταν η Μπάγερν και παρασκήνιο αλλά Ευρωπαικά,όχι το βλαχοχωριάτικο Ελληνικό.
    Τώρα τα ''σφυρίγματα'' της πάντα τα έπαιρνε από τους διαιτητές.Φυσικά κάποιες χρονιές στην Γερμανία είχε και την καλύτερη ομάδα και έχει και χρήμα μην ξεχνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή