Κυριακή 23 Μαΐου 2010

O ΠΡΟΔΟΤΗΣ

          Μου θυμίζει κάποιο ζώο, αλλά δεν μου έρχεται. Κάτι σαν ερπετό αντίστοιχα, αλλά δεν είμαι και καλός στην βοτανική ή στην εξεύρεση νέων  πολυκυτταρικών τύπων. Δεν θα κουράσω και πολύ το μυαλό μου. Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ. ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ.
          Φυσικά δεν είμαι οπαδός της ομάδας του Μιλάνου. Ούτε και με ενδιαφέρει. Αλλά τους λυπάμαι όλους αυτούς που κάνανε την τελευταία εκδρομή. ΘΑ ΧΑΡΟΥΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ, ΑΦΟΥ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ; ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ; ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ; ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ. ΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΡΕΑΛ, ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ;  ΓΙΑΤΙ 3;  Ε, ΤΟΣΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ. ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ.
          Είναι τόσο αστεία η κατάσταση όλου του παγκόσμιου συστήματος. Η δαφνοστεφανωμένη ήταν μια Ελλάδα με αχυρένια πόδια. Ο πολυμετοχικός σανός μια φούσκα σαν την Ίντερ. Η Ίντερ κάτι, που ενώ θα έπρεπε να εκμεταλλευτεί, κινδυνεύει απο την φυγή ενός ανθρώπου που λογικά θα πάει αλλού να αλλάξει ταυτότητες, μέχρι να πείσει οτι έχει ομάδα να πηδάει στα ίσια. Η Ελλάδα που έκανε ολυμπιακούς αγώνες και πήρε και το ευρωπαϊκό , να είναι χειρότερα απο την κατοχή. Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα του σκεπτόμενου είδους, που λέγεται άνθρωπος. Υπενθυμίζω, το τελειότερο δημιούργημα του θεού.
         Και φαντάζομαι τις γειτονιές του Μιλάνου. Γριές και γέροι, φανατικοί ή ανοργάνωτοι, πλούσιοι ή φτωχοί, να παρακαλάνε τον ψηφισμένο αλλά και αγωνιστικά πετυχημένο δαίμονα, να μην φύγει. 38 χρόνια εκτός χάρτη και με τον Σνάϊντερ να επιμένει οτι θα το βάλει απο τα 200 μέτρα. Χώρια οι ντόπιοι τίτλοι που είχαν να τους δουν απο την Κιβωτό του Νώε. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ; ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ; Ε, ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ; ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΤΟ ΣΕ "ΛΑΘΟΣ" ΘΕΣΗ.
        Και τα πάντα να είναι γνωστά. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ, ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ; ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΟΛΑ.
        ΚΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΛΑΙΕΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΛΑΙΕΙ Ο ΔΧ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΛΑ ΤΥΠΟΥ, " ΑΝ ΕΜΕΝΕ Ο ΖΟΖΕ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΝΤΕΡ", ΑΛΛΆ  ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΒΛΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΕΟΚΡΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΙΚΑ ΥΓΡΑ.
         Και φαντάζομαι την αλληλουχία των γεγονότων. ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΙΝΤΕΡ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥ 2010 ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΠΑΕΙ Η ΙΝΤΕΡ. ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ.
        ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΕ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ. ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ. ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΗ Η ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ. Η ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ  ΠΙΣΩ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΟΓΩ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ. ΕΔΩ Η ΙΝΤΕΡ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΤΗΣ ΕΜΕΙΝΕ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ.
      ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΚΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ. ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΡΕΑΛ; ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΙΟΛΑΣ; ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Ο ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑΣ! ΕΙΔΑΤΕ, ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ ΒΡΗΚΑ ΜΕ ΤΙ ΖΩΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΩΡΑ, ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΙΝΤΕΡ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.
         ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ; ΤΡΙΧΕΣ . ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΕΝΑΝ ΧΑΖΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΜΙΚΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟ ΚΙ ΑΝΑΣΦΑΛΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΧ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΔΗΛΑΔΗ , ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ ΚΙ ΟΧΙ ΙΝΤΕΡ. ΚΙ ΕΧΩ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ. ΕΝΩ Η ΙΝΤΕΡ ΜΑΥΡΟ ΜΕΛΛΟΝ.

31 σχόλια:

  1. Διάσημες δηλώσεις του Μουρίνιο
    Ο Μουρίνιο φημίζεται για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του και κυρίως για τα απαξιωτικά σχόλια προς τους αντιπάλους. Μερικά από τα πιο πετυχημένα του Πορτογάλου προπονητη είναι τα παρακάτω:

    Δεν φοβάμαι κανέναν, φοβάμαι μόνο την ανωτερότητα της ομάδας μου (πριν από το Τσέλσι-Άρσεναλ τη σεζόν 2005-06)
    Μετά από 3 χρόνια στο νησί, παραιτείται ο Τόνι Μπλερ. Ακόμα ένας θρίαμβος
    Η Τσέλσι κατακτά το Λιγκ Καπ. Όμως η καινούρια μου λακ δεν έγινε αντιληπτή από πολλούς
    Στην Πορτογαλία είμαστε μόνοι μας. Η σεζόν όμως θεωρείται επιτυχημένη μόνο αν πάρουμε το ΟΥΕΦΑ
    Δε μπορούν να μιλάνε. Το σκορ έπρεπε να είναι 5-1. Τότε σίγουρα δε θα μιλούσαν! (Ίντερ-Κατάνια 2-1)
    Ο Μαντσίνι είναι φίλος σου, εγώ όμως όχι! (αποστομωτική απάντηση σε Ιταλό δημοσιογράφο)
    Παρακαλώ μην με αποκαλείτε υπερόπτη, άλλα είμαι πρωταθλητής Ευρώπης και νομίζω πως είμαι ξεχωριστός
    Ήταν η πιο γλυκιά ήττα της ζωής μου (μετά τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, όπου η Ίντερ προκρίθηκε στον τελικό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στηβεν,δεν νομιζω ναχει η ΙΝΤΕΡ παρομοιο σιχαμα σαν το δικο μας.Εστω οτι εχει,αν θα αποφασισει ο Μουρινιο να γυρισει ο πρωτος που θα τον υποδεχθει θαναι αυτος.Γιατι αποκλειεται να ειναι τοσο μουνοπανο σαν το δικο μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αποθεωση του ατομου.Και οχι του ατομικισμου.Μη τα μπερδευουμε. Ανεδειξε την ομαδικοτητα χωρις να χασει τιποτα απο τον σκοπο και τον στοχο: Να αναδειχθει ο ιδιος.
    Ποτε ηταν ντροπη και αισχος το να αναδεικνυεσαι οταν εχεις ικανοτητες; Αυτα ειναι για τους κομπλεξικους "μετριοφρονες". "Ολοι σας και μονος μου". Εδω βρισκει την τελεια εφαρμογη του.
    Αυτο για την "προδοσια" το σκεφτομουν και εγω αδερφε.
    Δηλαδη εχουμε ενα τυπο που απο οπου περναει,καθεται 2-3 χρονια, παιρνει κουπες και αναχωρει για αλλου.Και πισω του αφηνει αναμνησεις.Μονο. Ενας προδοτης κατασυρη δηλαδη.
    Α,ρε Χατζιχρηστος που σου χρειαζεται. Να συνενωθει η οργανωση μας με αυτες των Πορτο Τσελση και Ιντερ. Μπορει το αποτελεσμα να ειναι οτι οι αλλες οργανωσεις να κυνηγανε την δικη μας σαν αλλοκοτη,χαζομουνα και παραδοξη,αλλα οι δικοι μας δεν θα το καταλαβουν. Θα ειναι αφοσιωμενοι στο κυνηγι του μαγιστρου. Ασε που δεν θα χρειαστει να τυπωνουν ξεχωριστα χαρτονομισματα για καθε χωρα.Ουτε λιρες,λιρετες κλπ. Γιουρο παντου. Πενταευρα.
    Σκοταδι και μεσαιωνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τελικα εισαι μαλακας - επιβεβαιωθηκε Στηβεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Χρήστος
    Ποιός σου είπε ότι δεν υπάρχουν οργανώσεις σαν την δική μας και αλλού;
    Εδώ ένα εξέχων μέλος της οργάνωσης από την επαρχία μας εχει ήδη πληροφωρήσει μέσω του blog οτι οι δικοί μας είναι στο εξωτερικό για σεμινάρια.
    Τώρα αν υπάρχουν αντίστοιχοι Χατζηχρήστοι δεν το ξέρω,θα μας το πουν κατά την επιστροφή τους.

    Προς όλους:
    ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΤΟΣ... Ή ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ
    Καληνύχτα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Ανώνυμο ( και τι άλλο θα μπορούσε να ήταν ): Φυσικά και είμαι μαλάκας, αλλά εσύ που διαβάζεις κι απαντάς κι όλας είσαι στο ζενίθ της μητρικής σου κληρονομικής μαλακίας. Φρόντισε να μην κανεις και παιδιά διότι θα είναι χειρότερα απο εσένα πουστόφλωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παλι καλα που εμεινε κι ο Μπαγιεβιτς,αμα περιμεναμε τον Μουρινιο...γαματα..!!! Τι γινεται με τους ανωνυμους και πλακωθηκανε στα γαλλικα? Στηβεν,για βαλε μια ταξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσον αφορά τους λόγους που αποχωρεί, εξήγησε: «Έχω κερδίσει οτιδήποτε διεκδίκησα. Είμαι ένας από τους μόλις τρεις προπονητές που έχουν κερδίσει Τσάμπιονς Λιγκ με δύο διαφορετικές ομάδες και θα ήθελα να γίνω ο πρώτος που θα το κάνει με τρεις. Θέλω να ρισκάρω και αν έρθω στην Ισπανία και αγωνιστώ εναντίον της σούπερ Μπαρτσελόνα, θα είναι μεγάλη πρόκληση. Το ιταλικό ποδόσφαιρο με έκανε καλύτερο προπονητή».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς monegascos: Όχι μωρέ, εγώ τα είπα τα γαλλικά. Βλέπεις φυσάει σήμερα ξένος αέρας κι είπαν τα κουτσαβάκια ανωνυμάκια να πουν κάτι. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΜΟΥΡΙΝΙΟ. ΑΝΩΝΥΜΑ, ΕΚΘΕΤΑ, ΝΟΘΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΤΟΥΣ. Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ! ΒΑΡΕΣΑΝΕ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΕΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ.
    ΕΚΑΝΕ BLOG ΚΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ, ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΤΙ . ΚΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ. ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΣΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΟΒΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΥΡΙΕ ΑΒΡΑΜΙΔΗ,ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ.ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
    ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ.Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΧΝΟΣ-ΠΥΚΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΟΥ BLOOG ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΥΔΕΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.slang.gr/lemma/show/otinanismos_otinanismos_7481/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Κύριο Ανώνυμο: Κύριε Ανώνυμε, δεν σχολίασα τις αναρτήσεις σας. Αλλού αναφερόμουν. Επίσης δεν έχω πρόβλημα με την ανωνυμία σας κι επίσης δεν έχω πρόβλημα με την συμπεριφορά σας ό,τι κι αν επιλέγετε. Εγώ για μένα έχω επιλέξει, ξέρετε ποιός είμαι και το κουμπί του zapping είναι δικό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Ανώνυμο με το link: Τώρα με έκανες καλύτερο άνθρωπο αλλά δεν είχα τέτοιες περιέργειες. Καλό Άγιο Πνεύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. feugei apo inter kai paei sti real , siga t'auga

    na pigaine sti milan na xei noima n anartisi

    n' feugontas apo ti tselsi na paei stin arsenal kai na tous pei " tha sas GAMISW STO EMIRATES"

    n' feugontas apo ti porto ,na paei sti benfika kai na pei tha sas gamisw sti lisavona

    kai gyrnwntas na pei "eiste kai nekroi"

    ksexasa , oi eurwpaioi einai politismenoi anthropoi , gi auto petaksane GOURONOKFALI ki ena mpoukali Whiskey sto figo otan patise to ksero tou sto nao tou podosfairikou politismou sti varkeloni

    edw omos o talaiporakos ,kakomoirakos prosfygas pou afise ta spitia sti Poli xwris na kapsei estw ena tzami (istoriko recor ,enas laos na diokete xwris na antidraei), akoma diplotsimpoukonei to vatraxo

    parolou POU OLOI ,MA OLOI ton exoune mpinelikosei , tou xoune vrisei ta panta ola kai kanane to gipedo kolasi opou ton petyxainan

    mporw na fantastw to figo na gyrnaei sti varkeloni se ena opoiodipote posto kai na leei "eimai BARCA apo mikros kai opoios antidrasei ,einai nekros ki egkw skotosei arxigo organomenon"
    apo twra yfainoun to kokino xali

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. twra thymithika kai ton teliko tou euro

    aautoi oi kseftiles ypanthropoi opadoi tis barca , kanane manoura sto figo tin wra tou telikou elladas-portogalias

    sa de ntreponte , de lupounte to kakomoiro ,talaiporo epagelmatiko podosfairo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κυριακή, 23 Μαΐου 2010
    Εχασε τη ζωή του γιατί η Ιντερ δεν έχει Ιταλό!

    Ένας 63xρονος άνδρας έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα, όταν μαχαιρώθηκε από άγνωστο σε μπαρ του Τορίνο, μετά από λογομαχία που είχε ως αντικείμενο την Ιντερ.

    Αφορμή ήταν η σύνθεση των «νερατζούρι» στον χθεσινό τελικό του Champions League με τη...
    Μπάγερν!

    Οι δύο άνδρες διαφώνησαν για το κατά πόσο μπορεί να θεωρείται ιταλική μία ομάδα που παρατάχθηκε χωρίς ούτε έναν Ιταλό στην ενδεκάδα.

    Η κατάσταση εκτραχύνθηκε και κατέληξε στον θανάσιμο τραυματισμό του 63χρονου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ενότητα(εικονική) και χαμηλό μπάτζετ με σερβοβόσνιους υποτακτικούς είναι το νέο σύνθημα του βατραχοσυστήματος.Υπομονή ένα χρόνο ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. η διαφορά τους είναι οτι ο μουρίνιο βγήκε κ παραδέχτηκε οτι έχει μιλήσει με ανθρώπους της ρεαλ κ οτι θα φύγει.δεν κορόιδεψε τους οπαδούς της ιντερ.έτσι νομίζω.
    κ κάτι άσχετο που δίαβασα σήμερα:
    "πριν απο 2 μήνες έγινε κρούση στον Βίκτωρα Ρέστη να συμμετάσχει στη μετοχική ομάδα σε μια κουβέντα,στην οποία ήταν παρών κ ο Πέτρος Στάθης.Η απάντηση του?Δεν έδειξε καμια διάθεση.Φέρεται να είπε οτι"στην καλύτερη σας δίνω 10 εκατ.ευρώ,δίχως να έχω την παραμικρή ανάμειξη"Kαι δεν τα δέχτηκαν!"(sic)
    γιώργος γαλάτσης εθνοσπορ.
    ξέρουμε κατι τετοιο?ισχύει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Ανώνυμο: ( ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΔΑ, ΓΟΥΣΤΑΡΩ ) ΞΕΡΕΙΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑΥΡΟΜΑΧΙΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΠΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ. ΔΙΟΤΙ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΨΟΥΡΕΣ ΜΕ ΣΕΡΒΟΥΣ ΜΑΣΤΡΩΠΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ G8 που έχει την δική του κόντρα. Και λογικά έχουμε κι εμείς εδώ στο Κοκαλιστάν. ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΜΑΝΟΥΡΑ ΠΗΡΕ 15 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ. ΧΩΡΙΣ ΜΑΝΟΥΡΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ; ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΥΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ;
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΣΤΟΧΗ. ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ. ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΛΥ ( ΒΑΣ ΒΑΣ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Ανώνυμο: ο 63 κρίμα που πέθανε. ΔΙΌΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΚΗ, ΜΙΑ ΠΟΥ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Ανώνυμο: Ένα είναι το πρόβλημα: Μην πάρουν οι σερβοβόσνιοι υποτακτικοί ελληνική υποκοότητα και μπερδευτούμε. ΞΕΡΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΣΤΗΡΟΙ: Ο ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΤΕ. ΑΥΣΤΗΡΟΙ, ΑΤΕΓΚΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς afro: Πότε το παραδέχτηκε; 7 ημέρες πριν υπέγραψε τη ρήτρα των 16 μύριων με την Ίντερ ( αμφίπλευρα ), ότι όποιος σπάσει πρώτος το συμβόλαιο θα πρέπει να τα σκάσει στον άλλον. ΥΠΕΓΡΑΨΕ , ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΞΕΙΠΕ.
    "ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗ" . Γ. ΛΑΤΣΗΣ
    ΣΕ ΜΑΣ 1 ΜΥΡΙΟ ΕΛΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΙΜΑΜΗ.
    Για την συνάντηση που λες, δεν ξέρω τίποτα. Το μόνο που ξέρω είναι οτι ο Ρέστης είναι κοντός, γουστάρει τις ψηλές κι αναρωτιέται γιατί του φεύγουν.
    ΟΣΟ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΕΜΑΣ, ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ( ΑΝΑΤΟΜΙΑ, ΙΑΤΡΙΚΗ, ΤΟΜΟΣ 8 ΚΕΦ 14 ΕΔΑΦΙΟΝ 25 ). ( ΑΣΧΕΤΟΝ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τελειωσε και η εκδρομή στο ωραίο λουτράκι,ήπιαμε και τον καφέ μας με τον Γιάννη τον monegasco.Ελπίζω στο επόμενο ούζο μας να είναι κι αυτός να τον γνωρίσουν και τα άλλα παιδιά γιατί το αξίζει.
    Διάβασα στον φίλαθλο σήμερα τον Μαρινάκη που είπε οτι ο Ολυμπιακός είναι ιδέα!!!!!!!
    Μας τα μπέρδεψε λίγο ο μαουνιέρης.Νόμιζα μόνο η ΑΕΚ είναι ιδέα μέχρι τώρα γι αυτό χρωστάμε της Μιχαλούς.Συμπτωματικά 'αλλη μια ιδέα είναι κι αυτή καταχρεωμένη και μάλιστα το αφεντικό θέλει να τα πάρει πίσω.
    Ρε τι γίνεται με αυτές τις ιδέες,λέτε να είναι και ο βάζελος ιδέα;
    Εμ αυτή η Καβάλα με τον Ψωμιάδη,αυτή κι αν είναι ιδέα...Ο παραιτηθής πρόεδρος του Ολ.Βόλου μήπως ξέρει κι αυτός τίποτα;
    Τελικά στην Ελλάδα όλα είναι μια ιδέα μου φαίνεται και τίποτα αληθινό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Χαράλαμπο: Χαίρομαι που βρεθήκατε. Τον Γιάννη, δεν το έχω δει ποτέ.
    Συγνώμη, αν η καβάλα δεν είναι ιδέα τότε τι είναι; Κι ο Ψωμιάδης απο εκεί είναι κι η Βανδή επίσης. ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΠΟΛΗ ΛΕΩ ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΥΦΑΔΑ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΦΠΑ 15% ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΓΚΑ ΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Μαΐου, 2010 22:34

    Όπα κι εγώ τη βρήκα τις προάλλες με την κλειτορία. Του νομού Αχαϊας εννοώ. Ας αρχίσουμε να ερίζουμε για την σεξουαλικότερη των πόλεων. Θέμα γούστου άλλωστε και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
    Δυστυχώς εκεί όλα 23% ΦΠΑ. Πλην ντούβλι, 3 γιούρο από Μπαγκλαντές-φανάρ-μεμέτ, άνευ ΦΠΑ καθότι μεταχειρισμένο το DVD...
    Εμένα μ' άρεσε που το έφερε στο Μουρίνιο το θέμα με τις μεταφορέ του.
    Ο καθείς το εκλαμβάνει όπως θέλει.
    Ο οργάνωσις, λχ, θέτει το αέναον ζήτημα της "axioprepeias".
    Οι πριγκιπικοί των επιτυχιών-ε αλλά δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες τέως και νυν. Εδώ πιάσαν την τέως δούκισα της Υόρκης, τη Fergie να τα παίρνει για κονέ με τον τέως σύζυγο της, ο οποίος τυγχάνει νυν πρίγκιψ...
    Όλοι έχουν προβλήματα και -δει- οι axioprepeis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Μαΐου, 2010 22:37

    ΥΓ: Θα ακουστώ μετά Χριστόν προφήτης, αλλά του μουρίνιο του κατσε μιά χαρά η έλλειψη του ριμπερί. Όλο από τα δεξιά (ρομπέν) μπάτερνε η βαυαρική και βρήκε εύκολα λύση.
    Μου άρεσε ΠΟΛΥ ο μιλίτο, όχι τόσο λόγω των γκολ, αλλά είχα παρατηρήσει από την μπαρτσελώνα πόσο ΟΜΑΔΙΚΟΣ και ολοκληρωμένος παίκτης είναι. Ρισπέκτ.
    (και φυσικά μαγκιά του μουίνιο που το συνδύασε έτσι με ετό και σνάιντερ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Μαΐου, 2010 22:40

    Μήπως θα στείλει ο καισαρόπαπας και καμιά λούγκρα από το δωματιάκι της συγγρού undercover μπας και τσακώσει τη στανίση να τα παίρνει για κονέ με τον πρίγκιπα? Η αυτό το έχει εργολαβία ο Καινούργιος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Γιώργη: Καλά τα βρήκες όλα. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ( που έχει όλους τους άχρηστους ). Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ; ΚΑΙ ΧΕΣΕ ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ. ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ; ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ.
    ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ . ΠΟΥ ΕΧΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ. ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ. ΟΧΙ ΠΑΙΚΤΗ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΩΞΑΤΕ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ; Η ORIGINAL ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ; ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΡΑ; Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΦΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ; ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΤΑΡΑΙΤ. Η Ο ΜΠΑΚΑΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ; ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ; ΘΕΛΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΣΑΣ; ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ; ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΤΕ; ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ. ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΑΤΗΜΕΝΗ ΓΚΟΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. προς Όλους: ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΑΚΑΛΗ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ; ΑΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ; ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ.
    ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΙΚΗ ΣΑΣ; ΟΚ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΛΕΥ. ΠΑΙΧΤΕ ΤΟ.
    ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ. ΚΑΙ ΠΛΥΝΤΕ ΤΑ. ΔΙΟΤΙ Η ΤΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ. ΘΑ ΞΑΝΑΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΑΦΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΗΠΕΔΟ. Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΑΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χαραλαμπε,ελπιζω να ευχαριστηθηκες θαλασσα και καλο φαι.Για το πρωτο υπαρχει εγγυηση,για το δευτερο υπαεχει περιπτωση να σε κανει ρομπα ο ταβερνιαρης ανα πασα ωρα και στιγμη.Και ασε τον Στηβεν στο....θεοκλειστον αστυ...Πολλα κιλα μαγκια εβγαλε ο Μαρινακης,και βλεπω τα αρχιδια του να σερνονται στο πατωμα.Βεβαια τα ιδια ελεγε κι ο παππους καποτε,αλλα ο Μαρινακης μαλλον εχει σαν ειδωλο τον Πατερα,κι απορω με τον Κοκκαλη γιατι δεν τον παιρνει ενα τηλεφωνο τωρα που απολυθηκε απο τον Παο,για να αποδειξει οτι στην κοντρα θα νικησει τον Παυλο.Πλακα-πλακα,να δειτε που η ΑΕΚ θα βγει κι απο πανω σε πολλα πραγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. προς monegascos: Κι έχω έτοιμη την ανάρτηση την βόμβα. Τρίτης ή Τετάρτης. ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥ. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ ΛΟΓΩ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ. ΟΙ ΧΥΔΑΙΕΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΧΥΔΑΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΟΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
    ΒΡΕ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΙΧΑΝ ΧΑΘΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΑΝ ΖΩΑ, Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΕΛΑΤΑ. " ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΑΓΩΝΑΣ". ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΣ ΕΤΣΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή