Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ

           Υπάρχουν και καλά και κακά νέα. Πώς να ξεκινήσω τώρα για να σας ανεβάσω; Ας πάμε με εναλλαγές. Τα καλά είναι οτι οι Παοκτζήδες πανηγύρισαν για τον πόντο που έκοψε ο Άρης και θα πάνε στην ύπατη διοργάνωση, νομίζω δικαίως. Και τα καλά θα είναι αν ομονοήσουν και δυναμώσουν την Θεσσαλονίκη ποδοσφαιρικά και κάνουν γκέτο. Είναι προτιμότερο απο την γελοία κόντρα που αποδυναμώνει και τους δυο.
         Επίσης καλά νέα είναι οτι η δημοσιουπαλληλική ΑΕΚ δεν έχασε αλλά δεν έχει και άγχος πια. Ούτε πριμ θα πέσει, ο σχεδιασμός μπορεί να ξεκινήσει ακόμα πιο άμεσα με παίκτες απο την Άνω Σουρμούγελη κι εμείς δεν θα βαρεθούμε μέσα στο καλοκαίρι. Που θα είναι δύσκολο μια που θα κορυφωθούν οι απολύσεις. Επίσης καλό νέο είναι οτι ο Αδαμίδης θα κάνει επιτέλους και το πρώτο εξώδικο στον επόπτη που είχε μάτια ηλεκτρονικά.
        Καλά νέα επίσης ήταν η εμφάνιση του Μανωλά και του Αραμπατζή αλλά και του Μάκου. Απο κοντά κι ο Αραούχο. Κακά νέα ήταν η εμφάνιση των παικτρονιών και του Μαντούκα που για να παίζει στην ΑΕΚ μάλλον σε κάποιον κάνει πίπες. Καλά οτι έρχεται ο Ερντογάν και κακά που ξηλώνεται ο εθνικοσοσιαλισμός μας. Δεν πειράζει , θα κρίνει ο κόσμος που στο φινάλε ό,τι και να γίνει, αυτός θα πληρώσει το λογαριασμό.
          Κοιτάχτε, για να είμαστε σοβαροί. Η ΑΕΚ ήταν εντελώς ακίνδυνη, αλλά καλά οργανωμένη. Και πήγε να κλέψει το αποτέλεσμα. Που θα το έκανε αν δεν υπήρχε η ατυχία του γκολ του Άρη. Βέβαια με το αν δεν γίνεται δουλειά και συμφωνώ. Αλλά αν οι παίκτες δεν πιστεύουν τον προπονητή, κι αν κάποιοι είναι φευγάτοι, η διοίκηση είναι αυτή πλέον που επεμβαίνει και λύνει την πατάτα που τείνει να γίνει γόρδιος δεσμός. Φυσικά παίρνοντας στα χέρια την πατάτα που θα κάψει αργότερα με την στάση πληρωμών και με τα νούμερα που δεν θα βγαίνουν, ούτως ή άλλως κι ασχέτως αποφάσεων. Στην ομάδα επικρατεί μια φαυλότητα με συνεχές κλέψιμο χρόνου και καρτερική υπομονή για το μοιραίο.
     Και το διαίρει και βασίλευε καλά κρατεί για να μένει η διοίκηση στο απυρόβλητο. Διότι η νοσηρότητα είναι ολοφάνερη και τον καρκίνο δεν τον αντιμετωπίζεις με ασπιρίνη, όπως και την κρίση δεν την διώχνεις μακριά με παθητική στάση. Χρειάζεται απόφαση και μέτρα και φυσικά μετά εισπράττεις την κριτική για τις ενέργειες σου με βάση τα νούμερα αλλά και το θέαμα που βλέπει ο άλλος μέσα στο τεραίν. Και μιλάμε για πράξεις, όχι για θεωρίες.
        Καλά νέα είναι οτι τελείωσε και το άγχος που θεωρητικά είχε ο καθένας και η φαρσοκωμωδία των μπαράζ θα συνεχισθεί με πρωταγωνιστή τον ΠΑΟΚ που θα πρέπει να διασφαλίσει την καθαρότητα του θεσμού. Θα παίξει ή θα δείξει προτιμήσεις για τον απο κάτω του; Θα γίνει ευρωπαϊκή ομάδα παίζοντας για την φανέλα του ή θα ασχοληθεί με ψιλοσυμφέροντα; Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, αλλά απο κάπου πρέπει να γίνει η αρχή. Και μακάρι να είναι αυτή ένας δικέφαλος.
      Επίσης κακά νέα είναι οτι η νέα τάξη πραγμάτων, θα προκαλέσει μεγάλους τριγμούς. Κι όσοι αιθεροβατούν θα πάθουν μεγάλο γδούπο. ΟΙ ΣΟΛΩΜΟΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ , ΟΧΙ ΟΙ ΦΑΚΕΣ. ΚΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ , ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΖΑΠΛΑΜΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ. ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ.
      ΥΓ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ. ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ. ΜΕΤΑ, ΤΟ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ  ΘΑ ΣΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟΝ ΚΏΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΜΟΥ.

14 σχόλια:

  1. Υπομονη,τελειωνουμε.Γενικα.
    Αγωνιστικα,δεν λεμε τιποτα,οπως παντα,αξιο λογου.Τι να πεις; μονο: "ΑΕΚ πως καταντησες".
    Τωρα που καθαρισε η μπουγαδα θα δουμε καμια εξελιξη; Θα ορμηξουν στην αγορα τα τσακαλια με εντολη της διοικησης που εχει χρημα αφθονο και θα κουρσεψουμε τα παντα.
    Θα παρει αυτος ο Κοζωνης το μπασκετ;
    Το γηπεδο θα προχωρισει επιτελους;"...αν ολα γινουν νομιμα, νομοτυπα,και συμφωνα με τους νομους χωρις παρανομιες,σεβομενοι το νομο και το δικαιο,νομιζω οτι δεν υπαρχει κανενα νομικο προβλημα στο να εχει η ΑΕΚ ενα απολυτως νομιμο και μεσα στα νομιμα πλαισια γηπεδο..." οπως λεει και ο μη παρανομος δημαρχος. Αυτος μαλλον νομιζει οτι θα χτισουμε γηπεδο μεσα στη Μονμαρτρη του Παρισιου,η στα δαση της Βαυαριας.
    Ηρεμησε ανθρωπε μου. Ολα θα γινουν "κανονικα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Χρήστο: Μιλάμε για πολύ μαλάκες, ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΕΓΩ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ, ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΦΤΑΙΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑ ΤΑ ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ. ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΙ Ο BLOG MASTER ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΗΡΕΜΑ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΒΑΝΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΕΚ ισον Ελλαδα.Ναι..
    Αλλα και ο γαυρος ισον Ελλαδα,ο οποιος ειναι η φωτογραφια της. για να μη ξεχνιομαστε.Ειδικα της νεοτερης.Και ακομα πιο ειδικα της φρεσκιας Ελλαδας που αποδειχθηκε σαπια ως το κουκουτσι.
    1996-2010.Ενα πολιτικοποδοσφαιρικο εξαμβλωμα. Μια κοινωνικη δηλητιριαση με φρυδια.
    Και οι δυο μαζι,λιμανι και μαξιμου,με τα ψεματα,με την πουστια,με την "τρομοκρατια" με τις μιζες,με το ξεπλυμα,με την αλαζονια και την επαρση,την ατιμωρισια,τις ψευτικες φιεστες,τις κορδελες, τα εγκαινια και τα γυφτοπανιγυρια,την αρρωστια που απλωσαν τα τελευταια 12-13 χρονια,εριξαν το ψευτικο και φτιασιδωμενο σαπιοκαραβο τους στα βραχια.
    Μαζι ξεκινησαν-στην ουσια-την μοναχικη και βρωμικη πορεια τους αποκλειοντας οτιδηποτε διαφορετικο,που θα μπορουσε να ταραξει την μονοκρατορια.
    Μαζι εστηναν δουλειες,και ειχαν το μονοπωλιο καθε εσοδου,η οποιας ευκαιριας για τετοιο.
    Μαζι εκαναν φιεστες σαν "πρωτοι στο χωριο", ισα-ισα για να αρπαζουν τα λεφτα της Ευρυρωπης.Με καθε τροπο.
    Μαζι κρατουσαν τον κοσμο στη μαλακια και την αγνοια προσφεροντας του ασκοπους αλαλαγμους,νικες κανονισμενες,θεαμα αθλιο,για να τον εχουν σαν ασπιδα και σαν αλοθι.
    Μαζι μοιραζονταν τους στρατευμενους κολωμπαραδες δημοσιογραφους και τις φυλλαδες τουαλετας.
    Μαζι εστησαν μια ατυπη 15ετη δικτατορια,αφηνοντας φιμωμενους και στην ακρη τοσους.
    Μαζι ανδρωθηκαν,χερι χερι περπατησαν,μαζι πεθαινουν.
    Το μεγαλο υβριδιο μιας αρρωστης χωρας.Που το ετρεφε με τα λυματα της,σαν στοργικη μανα-τερας.
    Το υψος τις αναιδειας,της κλεψιας και της απρεπειας,ειναι το ιδιο και αναπτυχθηκαν μαζι.
    Μια ομαδα-γλαστρα που την ποτιζε ενας βασιλικος μεταλλαγμενος,ο οποιος τελικα αποδειχθηκε γαιδουραγκαθο.
    Η ΑΕΚ ειναι το θερμομετρο της Ελλαδας.
    Και ο γαυρος το κωλοβυθομετρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Μαΐου, 2010 10:53

    Χρήστο μου, έχεις κατασκηνώσει στην καρδιά και το μυαλό μου, ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΥΡΟ...Τα λέγαμε χθες με οθωμανούς βορρά και νότου, τα περιμένουμε τα γιουσουφάκια της τρούμπας στο δανεικό σαράι μας τώρα. Τώρα θέλω το κιτρινόμαυρο χέρι να βγει από τα τάρταρα και να τραβήξει μαζί του αυτό το κρατικοδίαιτο έμετος.
    Φυσικά, αφού ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΑΛΗΡΙΣΕ, ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ...ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΠΙΠΛΕΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ Η -ΚΑΙ ΚΑΛΑ- "ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ", ΚΟΙΝΩΣ ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ... Α' ΤΑ ΔΙΑΛΑ ΡΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ...
    @Κώστα φλώρινα: αγόρι μου, να και κάποια χαρά μέσα στο μέλανα ζωμό που μας κερνάνε...πιες ένα τσίπουρο τοπικό και για πάρτη μου...
    @ steven: κι εγώ το παιχνίδι έτσι το είδα. Α' ημίχρονο από τα πιο καλά ανασταλτικά μας και οργανωτικά προς τα πίσω. Μιά χαρά. Β' μπήκε το ΚΩΛΟΦΑΡΔΟ γκολ με 2 ώμες και γύρισε το παιχνίδι. Πάντως ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...αλλά τουλάχιστον ΚΑΠΟΙΟΙ το παλεύουν.
    Ο μανωλάς με τρελαίνει, διαμάντι βρήκαμε...ο γκέντζο έκανε λάθη, αλλά τουλάχιστον παλεύει να βγάλει και καμιά πάσα στο ΣΩΣΤΟ παίκτη, να ανοίξει παιχνίδι κι ας μην του κάθεται πάντα....αραμπά μιά χαρά τερματοφύλακας και αραούχο εχθες με πολύ καλές αμυντικές επεμβάσεις και τοποθετήσεις. Μου άρεσε. Α ναι, μπράβο και στο λεό για το σωστό και ψύχραιμο πλασάρισμα στο τέλος. Στα συν του και η πολύ όμορφη ενέργεια με την πάσα στον Τζεμπούρ. Διάρκεια θέλει κι αυτός. Μάκος αντεχότανε, αλλά λίγος...ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ...
    Σκόκο "προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός", σε κατάσταση αταραξίας. Γκαμηλιέρης στη γκοσμάρα του, άιντε να μας φέρει 3 να φύγει, μπλάνκο όλο ξινίζει και μου τη δίνει...βάλε κάνα γκολ αγόρι μου και μετά ζήτα...άντε τώρα.
    Βασικά το ΧΑΣΜΑ μεταξύ 80% των παικτών και του προπονητή, καθώς και της διοίκησης ΜΕ ΟΛΟΥΣ βγαίνει στο γήπεδο. 2 παιχνίδια ακόμα να διαλυθεί το συνωθύλευμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξενύχτης Νομικάριος13 Μαΐου, 2010 13:36

    Η ομάδα μας έχει καταντήσει όχι απλώς (ιλαρο)τραγική, αλλά ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ! Χάνει για πλάκα τον ένα "στόχο" μετά τον άλλο και έχει γίνει περίγελος μαζί με την άλλη άρρωστη ομάδα της χώρας, τη δαφνοστεφανωμένη. Χτες κατέρρευσαν για άλλη μια φορά οι ύμνοι των "αναλυτών" για το πάθος και το χαρακτήρα της Κυριακής κόντρα στον Αρούλη. Χτες κόντρα σε μια ομάδα απογοητευμένη, αποδεκατισμένη και μικρότερου πρεστίζ, αλλά πάντως ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ, ήμαστε ξανά ο γνωστός θίασος. Με εξαίρεση τον Μανωλά και τον Γιαννάκη τον Αραμπατζή, όλοι οι άλλοι δεν κάνουν για ΑΕΚ, ίσως ούτε και για Σούπερ Λίγκα. Ακόμα και ο Λεονάρντο πάσχει από έλλειψη σοβαρότητας και μεστότητας. Τι να λέμε όμως, χτες η απουσία του Καφέ(!!!) φαινόταν όσο και η απουσία του μεγάλου Ριβάλντο στην τότε εμετική Ντεμοομάδα, σκεφτείτε που έχουμε φτάσει!! Ο Μάκος -μέχρι τώρα- δεν κάνει ούτε για Β Εθνική, ο Γκέντζογλου είναι μεγάλο παραμύθι, σοφτ για τη θέση, χωρίς κλεψίματα και χωρίς πάσα σωστή, ο Λαγός δεν κάνει για τίποτα, ποσο μάλλον για αριστερό μπακ, ο Μπλάνκο έχει καταντήσει...Αλέκος Τάτσης (τον θυμάστε;) κι έχει το θρασος να ξυνίζει τα μούτρα, όταν γίνεται αλλαγή, οι Νέμεθ και Αραούχο δεν κάνουνε τη διαφορά (πάντως δεν είναι τραγικοί).
    Πάνω απ' όλα όμως δεν υπάρχει προπονητής. Ακόμα κι αυτά τα παιχτάκια έχουνε περισσότερες δυνατότητες, εδώ μιλάμε ότι σπανίως αλλάζουμε σωστή πάσα για τρίτη φορά, δεν το έχω ξαναδεί αυτό στην ΑΕΚ, όσο τουλάχιστον θυμάμαι. Ο ωχαδερφισμός βασιλεύει, κάποιοι μάλιστα νομίζουν ότι είναι και παιχτούρες (!!!) και συμπεριφέρονται σα ντίβες!! Αντί η ομάδα να είναι σε καλή κατάσταση στα πλέι οφ, είναι στη χειρότερη δυνατή, άναρχη, αδούλευτη, χτες κατέβηκε λες κι έπαιζε με την...Τσέλσι, με τον Μπλάνκο δεξί χαφ(!!!!!!!!), ενώ κοντρα σε μια λάιτ ομάδα έκανε 3 τελικές προσπάθειες!!!(ολογράφως τρεις!!!).Η ομάδα είναι αιχμάλωτη, όπως και η πατρίδα μας, καθεστώτος λιτότητας που φτάνει τον κανιβαλισμό, ακούμε ότι δεν θα ... υπάρχει μπάτζετ για μεταγραφές και δεν τρέχει τίποτα, κάνουμε όνειρα για γήπεδο στη Νεα Φιλαδέλφεια, όταν δεν μπορούμε να κλείσουμε Γκέντσογλου, Παυλή!!!
    ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ "ΕΝΤΙΜΟΥΣ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΕΤΑΡΤΟΠΕΜΠΤΟΥΣ, ΤΟ ΣΠΥΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΜΕΣΑ, ΠΡΙΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ!!! ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΕΝΑΣ "ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ" ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ. Του χρόνου θα ανταγωνιζόμαστε Άρη, Καβάλα, Πανιώνιο, Λάρισα και Ηρακλή!! Όταν η ανικανότητα και η ασυνειδησία βαφτίζεται "εντιμότητα"...
    ΥΓ: Χίλια μπράβο στον μεγάλο ΠΑΟΚ, που μόνος του πλέον κρατά ψηλά τη σημαία του Δικέφαλου Αϊτού. Φαίνεται στη Θεσσαλονίκη δε διοικούν έντιμοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ολοι εχετε γινει προπονητες δεν γαμιεστε καλυτερα, αλλαζει ο προπονητης αν δεν τον γουσταρετε και τι εγινε? και ο προπονητης να φυγει, αυτος που θα ερθει θα ειναι για γελια αν δεν υπαρχει η στηριξη απο την διοικηση και τον κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H AEK δεν προσφερετε για πανιγυρια.Για ξεπλημα και "δουλειες".Μαζι με το δημοσιο.Δεν μπορει να περπατισει παρεα με τους πολιτικους υπαλληλους.Δεν ειναι εκεινη η χρυση ευκαιρια και το καταλληλο περιβαλλον για αλλαξωκωλιες με την εξουσια.
    Οσες φορες επιχειρηθηκε αυτο,εκεινη βουλιαξε και αρρωστησε.Ξεσκεπαστηκε ο θιασος που επιχειρηθηκε να στηθει σε εναν συλλογο που απο γεννησιμιου του δεν προσφερεται για συναλλαγες με κοτζαμπασιδες.Το 2004 κατι τετοιο ηταν. Αλλα αγνοησαν οι κοντομαγκες και οι αβουλοι συν αυτω οτι ο συγκεκριμενος συλλογος εχει αλλη φτιαξια.Αλλο dna. Ναι υπαρχει και τετοιο.
    Και ειναι επικινδυνο να χρησιμοποιεις την ΑΕΚ.
    Οι "δυο αλλοι" ειναι οτι πρεπει για κατι τετοιο. Αλλωστε σαν τετιοι δημιουργιθηκαν.
    Η Αυτοκρατορισσα -ακομα και σαν προσφυγας-δεν καταδεχεται να συνδιαλεγεται με χωριατες.
    Η Βασιλισσα-ακομα και με ρουχα ζητιανου-παραμενει τετοια.
    Οταν η ΑΕΚ ευημερει,σημαινει οτι τα χρονια ειναι καλα για ολους.
    Οταν εκεινη εχει προβλημα,σημαινει οτι και η Ελλαδα ειναι αρρωστη.
    Δεν θα μπορουσε ποτε να πατισει σε πτωματα. Δεν θα μπορουσε ποτε να εκμεταλευτει "ευκαιριες". Δεν θα μπορουσε ποτε να συμπορευτει με το εκαστοτε "συστημα". Της ειναι αδυνατον.
    Αποδειξη αυτου ειναι το οτι οποτε επιχειρθηκε κατι τετοιο εκεινη εκτεθηκε απ'την αρχη,εχασε αντι να κερδισει,παραγκωνιστηκε αντι να πρωταγωνιστει,καικαν οι μπαταριες της αντι να γεμισουν.
    Ενω αντιθετα, οι "αλλοι δυο" μεσουρανισαν στην πουστια,τα κασταφεραν μια χαρα μεσα στην πολιτικη σαπιλα,ελιχθηκαν οπως "επρεπε" μεσα στα κεντρα αποφασεων,ηταν μια χαρα καραβια με καπεταναιους-μουτσους και πολιτικα λιμεναρχεια.
    Η ΑΕΚ δεν ενδεικνυται σαν ορμητηριο και αντρο πολιτικων σαλτιμπαγκων ουτε και μπορει να γινει πολιορκιτικος κριος και μεσω πιεσης.Καθε αλλο. Ειναι ενα "προβλημα" για τους ιθαγεννεις. Ειναι γεννημενη εξω απο την την χωρα των κατσαπλιαδων,και σαν τετοια -ευτυχως ακομα-αντιμετωπιζεται.
    Η τελευταια τραγελαφικη προσπαθεια του 2004,ανεδειξε ακριβως αυτο.
    Η ΑΕΚ ειναι το πιτσιρικι που κατεβαζει τη σημαια και την κρυβει στον κορφο του.
    Και οχι η κορη του λαδεμπορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...να πανε να γαμηθουνε και εκεινοι που παριστανουν τους "προεδρους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ13 Μαΐου, 2010 23:15

    ναι οπροπονητησ μασ φταιει τωρα.αλλα τουσ λεει και αλλα κανουν.δεν τον γουσταρουν και θελουν να τον φανε,για να συνεχισουν το δημοσιοπαληλικι.αλλα βρισκουν και τα κανουν.δεν αρμοζει στην ΑΕΚ η μιζερεια.παιζαμε καποτε με χειροτερουσ αλλα αυτοι οτι ειχαν το δηναν μεσ το γηπεδο.γουσταρω μανωλα και αμα σηνεχισει ετσι θα γραψει την δικια του διαδρομη στην ομαδα και εν γενει στο ποδοσφαιρικο στερεωμα.το παιδι οταν παιζει βγαζει υγεια και φρεσκαδα,και απο την αλλη εχεισ τουσ τουριστεσ να βγαζουν την μπαγιατιλα τουσ μεσ το γηπεδο.δεν εχω κολημα με τον μπαγιεβιτσ αλλα εαν φηγει θελω εναν προπονητη καλητερον απο αυτον αποδεδηγμενα,και οχι κανεναν τηχαιο γιατι ναστε σιγουροι θα γινουμε μπασκετ.εχουμε τον μπαγιεβιτσ μπροστα και δεν ασχοληται κανεισ με την διοικηση.για να δουμε θα κερδισουν τον χρονο τουσ,ωστε μετα να τον πεταξουν στην ακρη;ζεστο καλοκαιρι οσμηζομαι για να δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν οι τουρίστες Σκοκο και λοιποί βγάζουν μπαγιατίλα τότε ο Σέρβος τί βγάζει κύριε Στουρνάρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1.000.000 οπαδούς έχει η ομάδα μας;
    Προπονητές ξέρετε πόσοι είναι από αυτούς;Άσε το άλλο που όλοι έχουν παίξει μπάλα και ξέρουν...
    Αγαπητά μου παιδιά χαλαρώστε και μην εκτίθεστε άλλο...Ο Ντούσαν θα φύγει,αυτός που θα έρθει θα είναι χειρότερος οπότε κρατήστε τις προπονητικές σας γνώσεις για αργότερα.
    Όλοι πικραμένοι είμαστε με την ομάδα,αλλά άλλοι είναι οι πραγματικοί ένοχοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρηστο,ανεφερες στον ποντο το τι ακριβως συμβαινει.Εχουμε γινει κατι σαν την Κυπρο οπου οι ομαδες αντιπροσωπευουν τα κομματα.Μονο που εδω,ειναι τετοια η διαπλοκη που χανει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Μοσχάτο: Μοσχάτο βγάζει, μέχρι Κούπερ. ΚΑΛΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ, ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΧΕΙΣ; ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΠΑ. ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ; Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, Η ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ; ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΛΕΓΧΟ;
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
    ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΤΣΑΞΗ; ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς monegascos: Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΙ Η ΝΟΤΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ. ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΦΑΤΣΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ.
    ΑΚΟΥ: Δεν μας ενδιαφέρει τι φωνάζει ο λαός, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΜΕ ΔΙΧΑΣΜΟ, ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΣ. ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΕΛΕΙΣ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ. Ο ΛΑΟΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ( ΣΑΒΒΑΤΟ ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ , ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΟΧΗΣ.
    ΑΕΚ; ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΚΛΑΜΠ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝΟΝΤΑΙ. ΕΛΑ ΓΙΑΝΝΗ, ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή