Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

            Η ασφάλεια του προηγούμενου αποτελέσματος κάτι έλεγε. Κάπου στον αιώνα της παγκοσμιοποίησης, όλα γίνονται φανερά, γνωστά και πλήρως κατανοητά. Κι ήταν εύκολο να γίνει η θεωρία πράξη. Και δεν βλέπω τίποτα κακό. Ούτε συνωμοσία , ούτε  αδυναμία οδηγιών. Όλα καλά 'ηντουσαν κι ήρεμα θα πήγαινε μια δυσβάσταχτη κατάσταση για όλους. Και για αυτούς που υποχρεωτικά φάγανε το παρκέ και γι αυτούς που ξαναήρθανε στο γήπεδο διότι την δαγκωμένη λαμαρίνα δεν είναι εύκολο να την φτύσουν.
       Δεν μιλάω για ευθύνες του προπονητή, που πάντα σαν αρχηγός τις έχει αυθύπαρκτα ή επειδή πρέπει να τις πάρει λογικά. Και δεν διστάζω να τις καταλογίσω. Εξ άλλου ο καθένας τρώει το κεφάλι του με βάση τα έργα του. Θα πω πω όμως ένα: Τα παιδιά μου δεν χρωστάνε τίποτα. Κυριότερα να βλέπουν την πουστιά. Του Σκόκο, με το πεναλτυ και την γενικότερη παρουσία. Διότι δεν μπορεί να μπαίνει κάποιος προαποφασισμένος να διαλύσει  και κάποιοι να κρίνουν τον προπονητή. Δεν μπορεί ένας αληταράς, κλασσική αδερφάρα του επσαγγέλματος της που λογικά θα πάει στην αλογοτροφή που έχει γενική συνάθροιση, να κάνει κουμάντο.
       ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ . ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΣΕ ΕΝΑΝ. ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Η ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ. ΜΟΙΡΑΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.
         Είναι πολύ καλός παίκτης ο Μανωλάς. Κι είμαστε πολύ καλοί φίλαθλοι εμείς, που το είδαμε και θα χαρίσουμε μεγάλη στήριξη στον Γκέκο. Και θα πάμε σε ανίστοιχες καταστάσεις. Βεβαίως ο Σέρβος να φύγει και να προσπαθήσουμε με τον αντικαταστάτη του αλλά δεν είναι δυνατόν να στηριχτούν  αυτοί οι ποδοσφαιριστές. Κι όλοι ξέρουν οτι αυτοί φτιάχνουν τον παγκίτη. Κι όποιος ξέρει και κάτι άλλο, αν είναι δίκαιος, αρχίζει και βλέπει μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι θέμα ανικανότητας αλλά ηθελημένης αποτυχίας. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεγελαστεί κανείς με την απόδοση μεθαύριο. ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ Ο ΤΡΙΧΑΣ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ.
            Τεχνικά δεν μπορώ να μπω στο παιχνίδι. Εξ άλλου τόση πολύ μπάλα δεν ξέρω. Υπάρχουν άλλοι ειδικοί.  Ξέρω το παρασκήνιο και την διοίκηση. ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ΚΙ ΑΡΑ ΔΙΚΑΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΚΑΜΙΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ, ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ Η ΝΑ ΑΚΟΥΩ  ΕΝΑΝ  ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΑΒΟΥΛΟ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΚΑΙΡΩΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΚΑΤΙ ΧΑΜΕΝΟ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ, ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ.
        ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ. ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΕΔΩΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΥΡΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΚΜΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΝ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΞΕΚΑΥΛΩΜΑ.
ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΤΙΟ  ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
                ΕΓΩ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟΝΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΣΕ ΚΛΟΠΗ, ΣΟΡΥ ΣΕ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΝΑ ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ  ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ . ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΙ ΑΣ ΧΑΘΕΙ Ο ΠΑΤΜΕΤΖΙΔΗΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ BUDGET ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ. ΥΠΑΡΧΕΙΑΥΞΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΠΛΑΓΙΟΜΕΤΩΠΙΚΑ. ΑΔΑΜΙΔΙΑ= ΓΗΙΝΑ. ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ. Ο ΔΧ  ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΕΙ.

43 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος17 Μαΐου, 2010 00:50

    Κατ'αρχήν να πω και την καλή κουβέντα για το Σάχα. Μανωλάς=μέλλον της ΑΕΚ...
    Στα λοιπά με εκφράζεις 100%. Ειρωνία: Μ' αυτά κι αυτά, την Τετάρτη μπορούν να ανέβουν 1 θέση στην κατάταξη.
    Καλό θα είναι.
    ΧΕΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ.
    Αλλά αν δε νικήσουν πρέπει να πέσουν ΦΑΠΕΣ.
    Όπως τα λες είναι. ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΑΣ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ...
    ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ...Μία δε σας πληρώνουν στην ώρα τους, μία φταιν οι διαιτητές, μία οι φίλαθλοι, μία οι προπονητές μία ο Ταγίπ και μία ο αντώνης ο βαρκάρης ο σερέτης.
    ΧΕΣΤΗΚΑ ΣΑΣ ΛΕΩ.
    Δηλαδή αν δείτε έστω κι ένα (1) παιδί που το φέρνει ο πατέρας στο γήπεδο στα μάτια, θα του τα πείτε αυτά?
    ΑΥΡΙΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ 2 ΦΩΝΗΕΝΤΑ.
    ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΙΣ ΣΚΑΤΟΓΛΩΣΣΕΣ ΣΑΣ.
    ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ Ή ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Ή ΣΤΟ ΚΑΤ.
    Μεταφράζεται εύκολα αυτό, λέω...
    Α'τα διάλα ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος17 Μαΐου, 2010 00:52

    Πέτρινα χρόνια έχουμε ζήσει πολλά, αλλά τέτοιο δεν πρέπει να έχουμε ματαδεί...
    Τέτοια κωλόπαιδα μαζεμένα δε μπορεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος17 Μαΐου, 2010 00:56

    ....Αφοπλιστική ήταν η απάντηση του Νίκου Γεωργέα, σε ερώτηση που του έγινε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όταν κλήθηκε να απαντήσει αν πιστεύει πως όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα με τον Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική. «Τώρα έτσι όπως είναι το πράγμα, πιστεύω ότι θα το καταλάβουν μια χαρά»...
    ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ. ΕΣΥ ΔΕ ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΣ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ. 5 ΞΕΡΕΙΣ 5 ΠΑΙΖΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ...
    Κλιμάκιο αύριο.
    Ταξιαρχίες πόλεων τετάρτη βράδυ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καλαματιανος τα ειπε ολα σε μια φραση....Και αν και στο παιχνιδι με τους κωλομπαραδες εχουν την ιδια αποδοση και συμπεριφορα,τοτε θα ειναι σαν να λενε μονοι τους "με τρωει ο κωλος μου,ελα γαμα με...".Μονο που θα μαζευτουν πολλοι για να ξεχαρμανιασουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ειχε πει και ο προπονητης" πρωτη φορα στην καριερα μου,εχω τοσα πολλα κωλοπαιδα μαζεμενα σε μια ομαδα."
    Οχι οτι φταιει μονο αυτο.Αλλα ειναι απο τις κυριες αιτιες. Αν υπηρχαν 11 Μανωλαδες,δεν θα λεγαμε τιποτα,γιατι δεν θα βρισκαμε κατι.
    Οι παικτες κανουν τον προπονητη.Σωστα. Απο αυτους αρχιζουν και σε αυτους τελειωνουν ολα.Οταν στο ροστερ σου εχεις μεσα 20 κωλοπαιδα και πρεπει να τους κανεις ροτεισον στην 11αδα,αναγκαστικα την εχεις πατισει.Και σαν προπονητης,και σαν φιλαθλος και σαν ομαδα εν γενει.
    Βαλτε και την γυμνια της διοικησης στα "κεντρα αποφασεων"(ετσι λεγονται κομψα) με το σφαξημο των κορακιων στις πρωτες αγωνιστικες ("να ξεμπερδευουμε με δαυτους γιατι με τον κωλοσερβο ποτε δεν ξερεις")και ειναι ετοιμο το γλυκο.
    Το προβλημα των καθυστεριμενων οφειλων,δεν επαιξε κανεναν ουσιαστικο ρολο στην ασχημη πορεια.Και αυτο φαινεται και απο την συμπεριφορα τους ακομα και τωρα που ειναι πληρωμενοι μεχρι κεραιας.Ειναι ακριβως η ιδια.Απληρωτα κωλοπαιδα πριν.Πληρωμενα κωλοπαιδα τωρα.
    Αλλωστε και αλλου υπαρχουν τετοιες δυσκολιες,αλλα βρισκουν τροπους και ξεπερνιουνται και δεν το αφηνουν να πνιξει την ομαδα.Οταν ομως αυτη εχει μεσα της μια στοιχειωδη υγεια και μια ομοιογενεια.
    Τι μπορει να συμβει,ετσι οπως ειναι τα πραγματα τωρα και αφου μια λυση "παραδισενια" δεν φαινεται στον οριζοντα;
    3 τινα. Πρωτον: μενουν τα κωλοπαιδα,φευγει ο προπονητης. Δευτερον: Φευγουν τα κωλοπαιδα,μενει ο προπονητης. Τριτον: Φευγουν και τα κωλοπαιδα και ο προπονητης.
    Καμια απ'τις τρεις εκδοχες δεν δινει λυση.Καμια δεν προιδεαζει για κατι καλυτερο.Γιατι απλα δεν υπαρχει διοικηση-τουλαχιστον οπως την ξερουμε και την θελουμε. Γιατι τυπικα υπαρχει.Αλλα ουσιαστικα ειναι ανυπαρκτη.Δηλαδη αδυναμη.Ακομα και στα τρεχοντα.Ποσο μαλλον,να κανει τομες,να σχεδιασει,να εμπνευσει,να θεσει στοχους κλπ. Οταν κανεις παζαρια με τον Πανθρακικο,εισαι τελειωμενος.
    Ας ετοιμαστουμε για την πιο κρυα νυχτα του χειμωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. pesame eksw agapite steven

    telika tha meinei

    o adamidis esteile raporto pos den ton dioxnei giati fovate tis adidraseis ton ...defenders kai tis psoras gia spor

    ante kai tou xronou


    mike

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AN THN TETARTH TO VRADY STIS 10, POU THA SFYRAEI O KORAKS TO 1o HMIXRONIO, DEN GRAFEI STO TAMPLO, 3-0, ME TON XEIROTERO GAY OLON TON EPOXON, KAI ME MISH OMADA, TO PIO SOSTO THA EINAI NA ANOIKSEI THN PORTA TON APODYTHRION O VASILOBILLAROS, KAI NA MPOUNE MESA TA PAIDA APO TO PETALO, NA VGALOUN EKSO OLOUS TOUS ELLINES, KAI NA POUNE 2 KOUVENTES, STA PALIKARIA APO OLA TA PERATA THS GHS,....KAI META, AS APOFASISOYN, AYTOI TI THELOUN NA KANOUN....AINTE, ARKETA ME TA XAIDEMENA MAS.....
    AN MAS EVRISKE O GAY, SE TETOIA ANTISTOIXA XALIA, MEXRI POU THA SPAGAME TO REKOR SE PASTELIA....
    YG
    PANTOS PANHGYRIA KAI PYROTEXNHMATA APO TO 70' GIA KATALIPSH THS 2ns THESIS, EYTYXOS MEXRI STIGMHS STA 37 MOU, DEN EXO PANHGYRISEI....
    KAI THN PROHGOUMENH FORA POU VGIKAN TA MPAOGKIA STO CH.L., KAI KOUNAGANE SENTONI APO TON MARTIO, TON AYGOUSTO STON PROKRIMATIKO, VAZANE MESA ME TOUS EVRAIOUS TIMORHMENO PAIXTH......AMPALAKIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. mike θεε παρε την παε, κατι μυαλα σαν τα δικα σου οδηγησαν την αεκ εκει που βρισκεται
    αντε γαμησου εσυ και οι δικοι σου κολοπαιδαραδες της δεκαρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Γιώργη: Ωραία τα λες. ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ.
    ΑΣΤΟΧΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Χρήστο: Υπάρχει κι άλλη λύση. Να φύγουν μερικά κωλόπαιδα φέρνοντας λεφτά και να φύγει ο Αδαμίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Mike: Ναι, το έγραψα πιο πάνω. Νομίζω οτι τα πάντα έχουν να κάνουν με τα οικονομικά και την αποζημίωση. Για τους defenders δεν ξέρω, αλλα οι supporters δεν τον θέλουν. Όπως κι όλο το δοικητικό συμβούλιο. Κοίτα να δεις πού πήγε η κόντρα: ΔΣ εναντίον μετόχων. Για γέλια είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Blanco21: Συμφωνώ κι επαυξάνω. Οι ξένοι, κύρια οι μπροστινοί, θέλουν πολύ ξύλο.
    Για τον ΠΑΟΚ, πέραν των συγχαρητηρίων, τα έγραψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς dimitri: Συγνώμη που επαμβαίνω, αλλά δεν νομίζω οτι έχεις δίκιο αυτήν την στιγμή. Οι μέτοχοι κάνουν άλλο ένα λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο Γαρατζέος17 Μαΐου, 2010 13:13

    @blanco21: Φίλε μου, ΓΙΑΤΙ ΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΔΕ ΓΚΑΤΑΛΑΒΑ...Λαγός 450 χιλιάρικα το χρόνο "τραυματίας", μάκος "μαμά μου πήραν το γλειφιτζούρι"...αυτοί γιατί να μην τις φάνε, δε μασ βγάλαν τα συκώτια 3 χρόνια τώρα? Έστω μιά δυό ψιλές, έτσι για το ονόρε...
    ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ Ο-Λ-Ο-Ι. ΩΣΤΕ ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ (10 ΤΟ ΠΟΛΥ) ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΤΣΙ. Διδακτικό θα είναι, νέα παιδιά είναι, καλό θα τους κάνει.
    ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΓΡΑΜΜΗ ΟΛΟΙ (όσοι έχουν κότσια ακόμα) ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ....
    @steven: Μη μασάς αγόρι μου. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ (σου και μου). Λες κι εσύ κι εγώ αγοράζουμε ψ-ΩΡΑ και έχουμε φωτογραφία του πρίγκιπα με φωτοστέφανο δίπλα στη Μπαναϊα, το Χριστούλη και τα στέφανα τα νυφικά ή την έχουμε στη ντουαλέτα δια χρήσην κατόπιν ανακουφίσεως, πλάι στο εφημεριδάκι με τη μπόμπα...
    ΥΓ: Αν έστω κι ένας ακουμπήσει μικρό, ύστερα λχ από τον Παυλή που δάκρυσε (δε με νοιάζει τι μπάλα ξέρει) εγώ Καλαμάτα Γ' Εθνική και Εργοτελάρα. Δεν υπάρχει λόγος πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιώργης ο Γαρατζέος17 Μαΐου, 2010 13:45

    Και οι παλιοκλανιόλες της τρούμπας θα κατεβάσουν ομάδα νέων...δεν συμπληρώνουν 11δα...κι εσείς ρε σκατόπαιδα θα τραβάτε ζόρι με τον τελειωμένο τον προπονητή?
    ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ -ΒΑΣΙΚΑ- ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΣΑΣ. ΑΝ ΔΕ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΠΑΛΙ? ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ? ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ? Ο ΑΚΑΡΔΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ? Ο ΚΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ? Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ?
    Φανταστείτε να χάσουν την Τετάρτη. θα ακούμε πάλι -και δικαίως!- περι "μαγκιάς του πειραιά" κι εμείς θα αντιτάξουμε τα "υδραυλικά" του σκόκο και τις μάσκες του ζορό...
    ΒΛΕΠΩ Π-Ο-Λ-Υ ΞΥΛΟ...
    ΥΓ: Προς όλους εδώ. Δηλαδή ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? Τελειωμένος είναι εδώ και χρόνια, αλλά δεν θέλει να το καταλάβει.
    ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΝΕΚΡΟΣ, και ας κάτσει 1 χρόνο ακόμα (χέστηκα) και μετά να λέμε όλοι "αιωνία του η μνήμη".
    Μη μασάτε με τα βερμπαλιστικά ψιψιρώλια άλλο ρε. ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. steven ποιοι ειναι αυτοι οι supporters? ονομα δεν εχουν? ποιος τους δημιουργησε? και αν εχουν δυναμη ας βγουν μπροστα διαφορετικα ας κρυβονται πισω απο την ανωνυμια τους
    προς γιωργιο γαρατζεο ΄ξεκολλα με τον προπονητη, τι νομιζεις δηλαδη αν φυγει ο μπαγιεβιτς θα παρουμε πρωταθλημα? ηρεμια χρειαζεται η ομαδα και να αφησουμε τον μπαγιεβιτς να φτιαξει την ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δηλαδή αν ο Μπάγιεβιτς έλεγε φεύγω θα τον αγαπούσαν όλοι ξαφνικά ή θα λέγανε ότι την κοπάνησε ξανά; Ρε άντε από δώ...
    Ευτυχώς κατά τα φαινόμενα θα μείνει να βοηθείσει την ομάδα στην δύσκολη αυτή της ιστορίας της.
    Φανταστείτε να είχαμε κανένα Δώνη ή κανένα Κωστένογλου για προπονητή.Ή κανένα Μπόλονι(αν ο Ντούσαν είναι τελειωμένος αυτός τι είναι;).
    Θα χαιρόντουσαν βέβαια τα κακομαθημένα μας αλλά θα γελούσε ο κόσμος μαζί μας.
    Να μην κάνει ξανά όμως το λάθος που έχει κάνει μέχρι τώρα:
    Να δουλεύει με παίχτες που δεν τους διάλεξε αυτός,εκτός των γνωστών ,Μάκο ,Λεονάρντο,Γιάχιτς(που αν δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα δεν φταίει αυτός,βάλε και την έλλειψη προετοιμασίας).
    Να χτισθεί μια ομάδα με Έλληνες να καταλαβαίνουν πού παίζουν και τι σημαίνει Ένωση.
    Και οι διάφοροι Μπλάνκο αν θέλουν να κάνουν τους προπονητές καλό θα είναι να γίνουν πρώτα καλοί παίχτες και σωστοί άνθρωποι και όχι να καρφώνουν πισώπλατα αυτόν που τους στήριξε σε μια χάλια σεζόν.
    Άν δεν το κάνει(ή δεν τον αφήσουν) και φέτος τότε θα πω και εγώ ότι απέτυχε.
    Γιατί ρεαλιστικά τώρα,επιτυχία είναι να πάρουμε πρωτάθλημα από τις κρατικοδίαιτες συν τα δυνατά Παόκια;(Που ελπίζω να μην τους βγουν ξινά τα γέλια.)Ή να φτιάξουμε μια ομάδα να χορταίνουμε μπάλα;Τα άλλα θα έρθουν μόνα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Γιώργη
    Εκνευρισμό παρατηρώ στο άκουσμα της παραμονής του Ντούσαν και δεν χρειάζεται.
    Όσο καλός προπονητής και να είναι με αυτήν την διοίκηση δεν πρόκειτε να το δείξει(δυστυχώς) ποτέ.
    Τελειωμένος ή όχι κάτι ενεργούς,τύπου Κούπερ,τους έχει για πρωϊνό.
    Είπαμε όμως,οι παίχτες κάνουν τον προπονητή ή προπονητής τους παίχτες άρα την ομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος17 Μαΐου, 2010 15:47

    Χαράλαμπε & Dimitri, όσον αφορά το Ντούσαν εγώ δεν είμαι αγχωμένος, διαβάστε ότι γράφω. Με όλους είμαι έξαλλος, αλλά:
    α. Ο νερετβίτης είτε μας αρέσει είτε όχι είναι ο Νο 1 προπονητής στην Ελλάδα, βάσει επιτυχιών και μπάλας. ΜΟΝΟ 1 ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΑΛΑ, δηλαδή τώρα...ξέχασε αυτά που ξέρει? μπα...
    β. το αδαμίδι, όπως προείπα, το κρίνω αποκλειστικά και μόνο στο οικονομικό επίπεδο. Από τα λοιπά είναι ένας μυρωδιάς και δε με νοιάζει τι κάνει ή λέει. Υπάλληλος είναι άλλωστε
    γ. Η διοίκηση ΔΕΝ υπάρχει.
    οπότε ποιοί μείναν?
    ΤΑ ΣΚΑΤΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ -ΚΑΙ ΚΑΛΑ- ΜΠΑΛΑ.
    αυτοί με κάνουν έξαλλο.
    δ. Α ναι και κάτι παιδάκια της οργάνωσης, που με τια φυλλάδες τους πήγαν να δημιουργήσουν ένα επικοινωνιακό αντίθετο πόλο από το βάτραχο, στο πρόσωπο του σκοκόπαιδου και του ζορό, λουστείτε τους τώρα...αλλά είπαμε, έρχεται ο 34χρονος έφηβος τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ17 Μαΐου, 2010 16:01

    τι αλλο χρειαζεται να δουμε;τα δυο τριτα των παικτων πρεπει να παρουν δρομο.και μαλιστα δαρμενοι.αυτα τα παιδακια βρηκαν και τα κανουν ,και δεν γουσταρουν μπαγιεβιτσ για τουσ γνωστουσ λογουσ.δεν ειμαι fun ου σερβου αλλα ξερω οτι ειναι καλοσ προπονητησ και χωρισ αυτον φετοσ θα ειμασταν δεκατοι.ποσο μεγαλη διαφορα μεταξη μανωλα και σκοκο,που απο την μια μερια βλεπεισ φρεσκαδα και υγεια και αποτην αλλη εμπαιγμο και αδιαφορια.7-8 πιτσιρικαδεσ 3 καλλοι πεκτεσ για κορμο και νατη η πραγματικη ΑΕΚ .ταχω ξαναπη.οποιοσ στοιχειοδοσ ασχολειται με το ποδοσφαιρο δεν χρειαζεται πολλοι για να καταλαβει το τι πεζεται.σκουπα και στο καλο και να μασ γραφουνε.και η διαφορα μασ με ΠΑΟΚ ειναι οτι δεν θα πανηγηριζα ποτε την εξοδο μου στο τσαμπιονσ λιγγ,θα πανηγηριζα για το πρωταθλημα και μονον.αυτη ειναι και η διαφορα μασ.οσο για μπαγιεβιτσ εχω τησ αντιρησεισ μου κατα ποσο ειναι τελειομενοσ και αυτο θα φανει του χρονου το τι ομαδα θα κανει με τα πιτσιρικια τα οποια θα ακουνε και δεν θα γραφουν στα αρχιδεια τουσ την ομαδα και κατ επεκταση ολουσ μασ.υπομονη ενα χρονο και θα δουμε εαν ειναι τελειομενοσ η οχι.σε καλο θα μασ βγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. προς Γιωργη, χαιρομαι για την αμεση επαφη που εχουμε εδω και ευχαριστω τον steven για αυτο
    αρα η ουσια ειναι η ιδια, ενας καλος σεφ δεν μπορει να κανει υψηλη γαστρονομια με κονσερβες, χρειαζονται καλα υλικα, κατα την γνωμη σου ποιος παικτης θα μπορουσε να παιξει στην ομαδα στις αρχες του 90? η γνωμη μου κανενας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιώργης ο Γαρατζέος17 Μαΐου, 2010 16:51

    Συμφωνώ.
    ΑΛΛΑ, το 90 είχες τον ηλία στο τέρμα, τον οποίο, όσο κι αν τον αγαπάω, σε κάτι παιχνίδια τον τρέμαμε κιόλας (να σου θυμίσω, λχ, ΕΚΕΙΝΟ το γκολ από τον Ηρακλή που το έφαγε με πλάτη στο γήπεδο?).
    Δίπλα στο Μανωλά είδαμε και Κούτουλα και Αγορογιάννη κλπ. Εντάξει, δεν ήταν και μπεκεμπάουερ τα παιδιά, ούτε και ο βάιος...
    Πιστεύω ότι ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ -και προσοχή, όχι όπως είναι σήμερα- ο μανωλάς, ο αραούχο, ο γκεντζόγλου και ο Αραμπατζής, ενδεχομένως να φτάσουν σε επίπεδο παικτών εκείνης της εποχής.
    Σήμερα, πάντως, κανένας.
    Αυτό είναι -περίπου- δικαιολογία για το Νερετβίτη, αλλά από την άλλη, οι πιο έτοιμοι παίκτες που εισηγήθηκε να έρθουν (μάκος, γιάχιτς) ούτε αυτοί θα παίζαν εκεί.
    Τέσπα, όλοι -πλην οργάνωσης- καταλαβαίνουν ότι πρέπει να πέσει ΧΟΝΤΡΗ σκούπα στα αποδυτήρια.
    Το αν κάποιος άλλος μπορεί να το κάνει καλύτερα από το νερετβίτη είναι θεωρητική κουβέντα.
    Κι εγώ χαίρομαι για την άμεση επαφή μας σε αυτό το forum...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χαιρετίζω την παρέα. Μέρες τώρα σας διαβάζω όλους
    και εκείνο που διαπιστώνω είναι ότι δεν αποφύγαμε
    τίποτα από εκείνα που βλέπαμε όλοι σαν λάθη. Κι
    έρχονται ακόμη δυσκολότερες ημέρες. Μιλάμε όλοι
    και κατηγορούμε αυτόν, τον άλλο, εκείνο κλπ.κλπ
    Φτάσαμε τώρα να σπάσουμε και στο ξύλο τους αλήτες
    που δεν παίζουν μπάλα και μας κορΟϊδεύουν. Οι ξένοι,
    οι αργεντίνοι, οι έλληνες οι άμπαλοι οι καραφλοί
    και οι μαλλιάδες.
    Και φτάσαμε να κατηγορούμε ή όχι τον Μπάγιεβιτς
    να θέλουμε ή όχι να τον στείλουμε για τσάι. Στον Γάβρο
    ο Σκόκο, στην Τουλούζ ο Μπλάνκο, στην Αεκ ο Λυμπερόπουλος
    και 2 σπουδαίες μεταγραφές Ελλήνων μικρών σε ηλικία
    παικτών και πανηγύρια και χαρές. Ερχεται φίλοι μεγάλυτερη
    απαξίωση, σμίνκρυνση και ανυπαρξία παντού.
    Τι γίνεται τελικά. Τον δεχτήκαμε τον Αδαμίδη? Την εγκρίναμε
    την σύμβαση του προπονητικού? Ολα παιρνάνε μπαϊ. Και
    ευτυχώς που έχουμε και άμεση ενημέρωση από τον φίλο το
    mike σε πρώτη και εμπιστευτική σύνδεση με την Παε και τον
    πρόεδρο. Σε ευχαριστούμε mike αλλά το άγχος μου δεν είναι
    αυτό. Στο έχω γράψει πάλι. ΔΕν πιστεύω σε κανένα Θεο, είτε
    Μαύρο είτε μουρλό είτε καραφλό. Όλοι αυτοί βρήκαν το άρμα
    και καβάλησαν πάνω στην δόξα και στην χαρά. Εσείς τους κάνατε
    εσείς τους αναδείξατε και θα τους τρώτε όσα χρόνια και να περάσουν
    στην μάπα γιατί εσείς τους έχετε ανάγκη. Ποια είναι η θέση σας
    τώρα που θα πουληθεί ο μέχρι πρότεινος ΘΕΟΣ ΣΚΟΚΟ? H μήπως δεν
    καταλαβαίνετε όλοι πως το παιχνίδι παίζετε έτσι για να φύγει?
    Να πάρετε όλοι και μιά ανάσα που θα ξεβρωμίσει η ομάδα. Αυτά
    του είπαν ο Αδαμίδης και οι μανατζαρέοι αυτά κάνει. Αυτά
    γράφουν πληρωμένοι κονδυλοφόροι και δεν καταλάβετε πως
    θα βρεθούμε ξεβράκωτοι και θα περάσει το σχέδιο Παππά για
    μικρότερο μπάτζετ εξοικονόμηση πόρων και συντήρηση μεταξύ
    φθοράς και αφθαρσίας? Ετσι δεν είναι φίλοι? Ετσι δεν είναι
    steven? Ανοίξτε τα μάτια. Μικρύναμε πολύ αλλά δεν πιάσαμε
    πάτο ακόμα. Δεν ξέρω ποια τι θα μας σώσει? Είχα μιά ελπίδα
    παλιότερα σε αυτό που συζητούσαμε και ελπίζαμε αλλά και
    από σκοτάδι μάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και ήρεμα με την Καλαμάτα. Τί πάθατε όλοι βρε?
    Θα μας ματιάσετε. Εκτός κι άμα ζήλέψατε την ομάδα της πόλης και τον φανταστικό μας πρόεδρο
    ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς dimitri: Είναι κάποιοι που φτιάξανε αυτην την κλίκα ( με την καλή έννοια ) και δίνουν αρκετά στην εταιρεία. Ας πούμε το VIP κλαμπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς όλους: Κάνω ένα ρεπορτάζ. Διότι είναι κουφή η κωλοτούμπα. Πιστεύω να βρω νέα και σας καλύψω κάπως στην βραδυνή ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καμαρώστε τους γνήσιους ΑΕΚτζήδες.
    Καμαρώστε αυτούς που κόπτονται μόνο για το καλό της ΑΕΚ και όχι για το δικό τους.
    Διαβάστε τους:
    OΣH ΠPOΣΠAΘEIA KAI AN KATABAΛΛOYN OI BATPAXOΛAΓNOI ME ΣTHMENA ΣKHNIKA ΣYΛΛAΛHTHPIA KAI KATAΛHΨEIΣ ΓIA NA ΣΩΣOYN TON ΠOΛYΛATPEMENO TOYΣ BATPAXO TIΠOTA ΔEN MΠOPEI NA KPYΨEI THN ΔEΔOMENH, ΓIA ΔEYTEPH ΦOPA META THN ΠPOΔOΣIA TOY 1996, A-Π-O-T-Y-X-I-A TOY KAI THN ΔIΣ AΠOTYXHMENH ΠOPEIA THΣ A.E.K. EYXOMAΣTE ΛOIΠON THN TETAPTH ...NA MAΣ AΦHΣEI XPONOYΣ O BATPAXOΣ KAI H A.E.K. NA KATAΦEPEI NA TΣAKIΣEI THN OMAΔA TOY ΠPΩHN EPΓOΔOTH TOY, AYTOY ΣTON OΠOIO ΠOYΛHΘHKE TOTE, NA KΛEIΣEI KAI TO ...KEΦAΛAIO ME HPΩIKH EΞOΔO!

    YΓ: BAΣIΛOMΠIΛAPE AYTH THN ΦOPA ΔEN ΘA KΛAΨOYME ΠOY ΘA ΦYΓEIΣ. KPIMA!

    ΔEN XPEIAZONTAI YΠEPBOΛEΣ KAI KPAYΓEΣ YΣTEPIAΣ, OYTE KOΣMOΣ NA BAZEI ΠANΩ AΠO THN A.E.K. ΠPOΣΩΠA. ME OMOPΦA KAI AΠΛA EΛΛHNIKA, ΓIATI BOΣNIAKA ΔEN ΞEPOYME, ΛEME ...ANTIO AΠOTYXHMENE».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Χαράλαμπο: Χάρυ, πού το βρήκες αυτό το κείμενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μοσχάτο city17 Μαΐου, 2010 19:22

    Ξυδάκι Χαράλαμπε!Διάβασε τα κείμενα της Σιώρη και του Καζαντζόγλου άμα δε γουστάρεις.Και του Γαλάτση βεβαίως βεβαίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. steven στο site της original ειναι αναρτημενο αυτο που γραφει ο χαραλαμπος
    η μαλακια σε ολο το μεγαλειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. "...Δεν χρειαζονται υπερβολες και κραυγες υστεριας,ουτε κοσμος να βαζει πανω απο την ΑΕΚ προσωπα..."
    Κακως δεν το ειχατε καταλαβει μερικες δεκαετιες πριν.Και αδικαιολογητα. Καθε καθως πρεπει αριστερος θα πρεπει να γνωριζει οτι ο λαος πρεπει να ειναι στο προσκηνιο.Και οχι ο μπροσταρης επαναστατης. Ασχετα αν αυτο δεν εχει συμβει ποτε.
    Τα προσωπα οδηγουν. Και οταν παψουν να εμπνεουν,να δειχνουν το δρομο και να ειναι πρωτοστατες,τοτε τα κανουμε στην ακρη.Και οχι τοτεμ.
    Ποιος πρωτοφωναξε "Ντουσαν-Ντουσαν"; Εγω μηπως απο τον καναπε μου; Οποτε, ζηστε τωρα τον ματωμενο γαμο σας και δεν μας νοιαζει και καθολου.
    Δεν υπαρχει κοσμος που βαζει τα προσωπα πανω απο την ΑΕΚ σαχλε. Μια χουφτα ειναι που καθε λιγο ζητανε συγνωμη για τις λαθος επιλογες, εχοντας σαν αλοθι τον ερασιτεχνισμο.
    Γιατι ο επαγγελματιας,εχει επιπτωσεις σε μια ασχημη η αστοχη επιλογη. Ο ερασιτεχνης καμια. Τζαμπα μαγκας. Αλλοι χεζουν κι'αλλοι φτυαριζουν.
    Ζηταει συγνωμη απο τον εαυτο του ενω κοιταζει την ποντικοφατσα του στον καθρεφτη; Μαλλον. Ισως κανει δοκιμες για το επομενο εργο.
    Το μισο μυαλο του, του λεει "λατρεψε" και το αλλο μισο "κανε τουμπα". Τι τραβαει ο αμοιρος. Για μια σφαλιαρα που εφαγε μικρος,καταστραφικε η προσωπικοτητα,εμεινε στασημη η επαγγελματικη του ζωη και χρονια τωρα τυρρανιεται αναμεσα σε κιγκλειδωματα και ερανους.
    Παρακληση θερμη:
    ΜΗ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. steven είπε...
    Προς όλους: Κάνω ένα ρεπορτάζ. Διότι είναι κουφή η κωλοτούμπα. Πιστεύω να βρω νέα και σας καλύψω κάπως στην βραδυνή ανάρτηση.

    ------------

    kala kaneis kai to psaxneis alla de nomizw na xei kryfa noimata

    o ampalos ki asxetos m'auta adamidis , eide 8 (metrimenous) sta episima prin 10 meres ki allous 20 stous thrakomakedones

    o pappas elege prin 2-3 mines pos kapioi tou apeiloune ti kori tou enw eixe ki autos episkepsi sto grafeio tou

    profanws masisane kai ton kratane

    egw allo de mporw na katalavw
    pws autoi oi typoi kanane periousia kai kratane etereies
    tous koroidepse sti mapa kai tous eklepse o kontos, twra tous kanei ta idia o vatraxos



    kai apoduknyete poso katastrofiko itan to "aoratos " tou mousia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. makari na nai kapio sxedio , na tou fortosoune oli tin apotyxia kai tin apopsilosi tis omadas kai na ton soutaroun sa stimeni lemonokoupa opos tou aksizei kiolas

    idaniko senario arkei na mi xathei aaaaaalli mia xronia sto vomo tou servou portofola

    alla dustixws , n istoria me to konto kai to pos tous doulepese kai tous ta fage , de tous deixnei ikanous gia tetoia

    opote menei to profanes
    xestikane apo ta prwtoselida tis psoras gia spor kai ton kratane

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο προπονηταράς Μπόλονι,ο οποίος δεν είναι τελειωμένος,και που ήθελε να φέρει στην ΑΕΚ ο Αδαμίδης και οι συμβουλάτορες του Δημητράκηδες &σια,προτίμησε τα πετροδόλλαρα από το να μείνει στην Ευρώπη για καριέρα.
    Να τα βλέπουν κάποιοι για να καταλάβουν πόσο εύκολα μπορεί η ΑΕΚ σε αυτή την δύσκολη κατάσταση να βρεθεί σε χειρότερη λόγο προπονητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ama eixei protimisei kai o vatraxos tipote petrodolara to 96, tha mastan mia xara twra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ...Και αν τα ειχε προτιμισει απο το '89 θα ειμασταν ακομα "καλυτερα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ας μην ασχολουμαστε με τα σαμαρια αλλα με τα γαιδουρια. Δηλαδη την διοικηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κι αν δεν έτρωγε τις σφαλιάρες του μικρός ο Χατζηχρήστος θα είμασταν άρχοντες και θα τον είχε στο κεφάλι του ο πατέρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς Χρήστο: Μάλλον σε αυτόν τον χώρο, δεν ήμουν σαφής. Και φυσικά παρεξηγήθηκα λόγω προσωπικής μου ασάφειας. Τα λάθη μου τα δέχομαι. Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ και με τα φτερά της θα έπρεπε να σκεπάζει όλες τις διαφωνίες, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προς Mike21 : Αδερφέ, συμφωνώ μαζί σου. Και το λέω φόρα μόστρα. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΔΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ. ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΑΝΕ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ. ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ. ΜΗΝ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΥΩ ΟΜΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΟΓΗΣΩ ΤΑ ΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΘΟΛΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ, ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ.
    ΠΑΝΤΑ Η ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ , ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΜΗΝ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΔΕΣΜΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προς όλους: Ωραία η κουβέντα, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ, αλλά η εταιρεία ανήκει αλλού, άλλοι πληρώνουν ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΔΟΜΗ. ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΟΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΣΟΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΑΕΚ.
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ. ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΥΜΟ.
    ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ, Η ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ 38 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μου αρεσει που δειχνετε εκπληξη για τα τελευταια δρωμενα.Τι διαφορετικο γινεται απο οτι ειχε πει ο Καζαμιας,συρικνωση και ραντεβου τον Σεπτεμβρη.Εγω δεν θεωρω οτι ο Στηβεν επεσε εξω οταν ελεγε για το "γεια" στον Μπαγεβιτς,απλα ηταν τοσο τελεια σκηνοθετημενο το εργο που οπως και εμεις ετσι κι αυτος δεν μπορουσε να δει απο πισω.Μενοντας,ξεκαθαριζει το τοπιο με Σκοκο,Τζιμπουρ,ισως Μπλανκο,αφου "αναλαμβανει"για αλλη μια φορα να μπει μπροστα.to be continue στην επομενη αναρτηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Προς monegascos: Όχι φίλε. Έπεσα εντελώς έξω. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΒΑΛΑΝΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΑΝ. ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΝΑ. ΕΓΩ ΤΑ ΠΑΩ ΑΥΤΑ, ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ.
    Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΗΘΕΙ. ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΥΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΟΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΙΓΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή