Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

EN ANAMONH

          Ξεκίνησα το πρωί της Τρίτης να καθαρίσω μια υπόθεση στην εφορία Ζωγράφου. Μετά σκέφθηκα να πάω στον τάφο του πατέρα μου. Πριν μπω, αγόρασα ένα ετοιματζήδικο κερί κι ένα μπουκέτο λουλούδια. Η κυρία που με εξυπηρέτησε, μου είπε να τα κρατάω ανάποδα αφού είναι για κακό σκοπό. Της είπα οτι θα ξαναγύριζα. Και το έκανα, διότι έπρεπε να αγοράσω κι άλλα λουλούδια για να τα δώσω στη μάνα μου, που είχε γενέθλια. " Πώς τα φέρνει η ζωή! ", μου είπε η κυρία. " Αυτά να τα κρατάς σωστά, διότι είναι για καλό σκοπό."  Την κοίταζα απορημένος καθώς πλήρωνα. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ. ΣΚΟΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ.
         Και πώς ξαναφτάσανε τα πράματα σαν τότε!. Μπαγιεβιτσικοί κι αντιμπαγιεβιτσικοί, σε θέση μάχης. Πόσο μπορεί να ταλαιπωρείται ΕΝΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ απο κάτι σαχλαμάρες. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΕΚ. ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
       Οι απο εδώ γουστάρουν την αντιπαράθεση και να απολυθεί τώρα ή να εξαναγκασθεί σε παραίτηση. Με αιχμή του δόρατος τα πανώ και τα ποιήματα που θυμίζουν την τότε φυγή στο ματς εναντίον του Ηρακλή. Έχουν δικαίωμα να το κάνουν; ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ.
      Οι απο εκεί, ετοιμάζονται για μια ανάποδη διαδήλωση , πηγαία κι όχι οργανωμένα, ΔΙΟΤΙ Η ORIGINAL ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ; ΦΥΣΙΚΑ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΟΤΙ "ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΣΚΟΤΩΜΑ".
        Η πείρα μου λέει άλλα πράματα. ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΧΑΜΟ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΤΑΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ, ΔΕΝ ΣΚΑΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ. ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ "ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ", ΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ. ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΟΤΙ Η ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΡΥΘΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ. ΗΔΗ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΡΑ, ΠΟΥ ΑΝ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΧΕ ΨΙΘΥΡΙΣΕΙ ΤΟ 10%, ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ.
       ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΕΛΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΧ. ΜΕ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΤΡΙΤΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟ NOVA:
     - ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ( δεν υπάρχει ηγέτης που δεν ελέγχει τον κόσμο)
    - " Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΠΑΠΑ ΑΛΛΑ..."
         Προσέχτε τα αυτά. Είναι όλη η ουσία. Μην τρώτε κουτόχορτο. Καταλαβαίνω την αγανάκτηση του " όλοι θα κριθούμε μετά τα μπαράζ" κι οτι η κρίση είναι μια κωλοτούμπα, αλλά ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟΧΩΡΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΜΕ ΤΗΝ ORIGINAL,   ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗ; ΠΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΚΙ ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΤΑΤΟΣ ΛΑΜΟΓΙΣΜΟΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ.
         Η εταιρεία ανήκει στους μετόχους. Αυτοί κανονίζουν την πορεία της κι ο καθένας κάνει τα κουμάντα του. ΤΟ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ Ο ΤΟΣΟΔΟΥΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΧ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΕΙ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ. Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ " ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ", ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑ, ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ 2004 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ, ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΧΗ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ( ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ " ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ" ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΥΡΙΟ.
      ΔΙΟΤΙ Η ORIGINAL ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΘΑΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΚΙΟ. ΔΙΟΤΙ ΤΟ " ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ" ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΕΝΑΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ Η ΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΛΗΓΗ ΜΕ ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΟΥ, ΤΙΜΩΡΙΑΣ Η ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ.
      "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΓΕΤΗΣ", ΕΙΠΕ Ο ΔΧ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ. "ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ". ΣΥΜΦΩΝΩ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ; ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΣΗ; ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΙΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ. ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ, ΤΟΥ ΠΑΠΑ, ΤΟΥ ΔΧ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ.
                ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΓΑΝΕ ΤΙΣ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ . ΟΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΚΛΕΨΑΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ; ΝΑΙ. ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΑΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ;
                                            ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ

46 σχόλια:

  1. Προς όλους: Χρώσταγα κάτι για τις επαναστάσεις: ALBERT CAMYS. Αυτός το είχε πει. ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Όλους: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΖΙΝΑ ΦΟΡΑ ΜΟΣΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ( ΑΣΧΕΤΟΝ ). ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pera apo tous giatrous kai tous eforiakous , pisteuw to epomeno gelio tha einai sto polemo pou tha ksespasei metaksy dimosiografwn - politikon

    an ontos proxwrisei to 20% epi ton diafimisewn kai argisoune ligo na ta vroune ypogeios , thewrw pos tha pesei trelo ksekatiniasma kai tha doume polles gerekou-ifigeneies ekaterwthen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.youtube.com/watch?v=Hfo3QE4wsdA&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Mike: ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ. ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΔΙΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ( ΔΝΤ, ΕΕ, ΗΠΑ, ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ). ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΥΛΗΣΗ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΤΙ, ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ, ΑΛΛΑ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ. ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ. ΚΑΝΩΝ.
    ΤΩΡΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΛΑΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΥΣ. "ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ " ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΙ". ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ. ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΣΤΙΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΙ Ο ΕΝΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
    " Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΜΕ ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ;". ΑΘΑΝΑΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΗΣ ΓΚΕΡΕΚΟΥ.
    ΥΓ. ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ. ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ Η ΓΚΕΡΕΚΟΥ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ; ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ; ΚΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ.
    ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ; Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ, ΛΕΩ ΕΓΩ. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ; ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΕ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΙΛΑΩ.
    ΣΕ ΠΕΘΥΜΙΣΑ, ΚΙ ΑΣ ΣΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΛΙΑΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς το Blog σας
    Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
    Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
    Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
    Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
    www.ksipnistere.blogspot.com

    www.ksipnistere.gr
    Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλημερα σ ολους
    σημερα ολοι στο γηπεδο εναντια στην προβοκατσια και να εγγυηθουμε την υπαρξη της ομαδας μας
    ΣΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ερωτηση της ημερας: Γιατι οι Παππας-Νοτιας ΕΠΕΛΕΞΑΝ τωρα να ανακοινωσουν την συνεχιση της συνεργασιας τους με τον συγκεκριμενο προπονητη και δεν περιμεναν λιγα μονο 24ωρα,οπως θα ηταν και το φυσιολογικο,να τελειωσουν οι αγωνιστικες υποχρεωσεις;Ξεμειναν απο υπομονη;
    Εδω τρενεραν τοσα και τοσα και αποζητουσαν χρονο διακαως με καθε τροπο για τα παντα.
    Τι πρεμουρα τους επιασε να κλεισουν συμφωνια μαζι του και να την ανακοινωσουν πριν απο ΑΥΤΟ το ματς;
    Μηπως για να τον προετοιμασουν να αντεξει τα σημερινα; "μην ακους τιποτα και μη κανεις καμια μαλακια και σηκωθεις και φυγεις απ'τον παγκο.";--"ναι αλλα και εσεις θα πρπει να δεσμευτειτε δημοσια οτι θα ειμαι και του χρονου,ωστε να ειμαι καλημενος,γιατι οι κατ'ιδιαν συμφωνιες μπορει να κανουν κωλοτουμπες." Παιζει και αυτο.
    Αλλα για ποιο λογο να τον αναγκασουν να υποστει κατι τετοιο; Δεν μπορουσαν να περιμενουν να τελειωσουν οι αγωνιστικες υποχρεωσεις,δηλαδη δυο-τρεις μερες μονο και μετα να πουν και να κανουν οτι νομιζουν,διχως τον κινδυνο η οποια πολωση να εκραγει στο γηπεδο και να εξαλειψουν την δυνατοτητα μαζικων διαμαρτηριων που προσφερει εκ'των πραγματων ενας εντος εδρας αγωνας και μαλιστα τετοιος;
    Μηπως δηλαδη αυτο ηταν το ζητουμενο;
    Απαντηση ευκολη: ΝΑΙ.
    Το λουκουμι στον κυριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρωτησαν τον Τζεμπουρ γιατι δεν τον εβρισκε ο ομοσπονδιακος τεχνικος του. Και εκεινος απαντησε: "δεν σηκωνω το τηλεφωνο μου οταν με παιρνουν με αποκρυψη"(!!!)
    Ειναι "αλλο" να εισαι ΑΕΚ.

    Μαντουκα: "...δεν ξερω αν θα ειμαι εδω και του χρονου..."
    Θα σου απαντησω εγω παιδι μου: Οχι,δεν θα εισαι.

    Ο καιρος προβλεπεται βροχερος σημερα. Οπως καθε χρονο, καθε Μεγαλη Παρασκευη δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. που χαθηκατε ολοι σημερα, ετοιμαζεστε για το γηπεδο? ο mike ο ανδρας που ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Χρήστο: Είναι τρομερά σωστή η σκέψη σου. Βέβαια ανήκει στη συνωμοσιολογία αλλά έτσι όπως έχουμε καταντήσει, κανείς δεν εμπιστεύεται τίποτα. Πιστεύω οτι είναι άλλη μια χαζομάρα του Παπά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς dimitri: Αδερφέ έχουμε τρελαθεί όλοι. Ο Μιχάλης είναι απόλυτα σωστός και διαφοροποιημένος. Στο εγγυώμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. steven είπε...
    Προς dimitri: Αδερφέ έχουμε τρελαθεί όλοι. Ο Μιχάλης είναι απόλυτα σωστός και διαφοροποιημένος. Στο εγγυώμαι.
    ----------------------------------------------
    steven με δουλευεις? ειναι απολυτα σωστα και διαφοροποιημενα αυτα που γραφει? εκτος και αν ατα γραφει απο αντιδραση τοτε πασο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς dimitri: Λοιπόν κανονικά, θα έπρεπε να σου απαντήσει ο Μιχάλης, αλλά μάλλον θα βρίσκεται στην δουλειά χωμένος.
    Να σου λοιπόν εγώ: Ο άνθρωπος είναι οργανωμένος αλλά έχει σοβαρότατες διαφωνίες με τον ΔΧ. Απο παλιά και για διάφορα θέματα. Στο γήπεδο δεν πατάει λόγω προπονητή αλλά και θεάματος. Σε όλα τα άλλα αθλήματα πηγαίνει, πληρώνει ξελαρυγγιάζεται. Κι έχει σκυλοβαρεθεί τα παρκέ.
    Έχει κάθε δικαίωμα να μην θέλει τον Σέρβο. ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΕΒΑΛΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. Απλά του τραβάει μερικά κοσμητικά επίθετα, που ίσως εσένα δεν σου αρέσει να τα διαβάζεις.
    Αν εσύ γουστάρεις πχ εμένα, δεν ανέχεσαι να με βρίζουν. Αν ο άλλος δεν με γουστάρει, η κριτική του χρησιμοποιεί λέξεις αντίθετες απο τις δικές σου. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ημερα μνημης της γενοκτονιας των Ποντιων,σημερα 19η Μαιου.
    Ενδεικτικα επιλεχθηκε η ημερα. Αφου το να σφαξεις εκατονταδες χιλιαδες απαιτει δουλεια πολυ και κοπο που θελει και χρονο.Δεν αρκει μια μερα. Αλλα απο καπου πρεπει να ξεκινησει κανεις.Και να σφαζεται και να θυμαται.
    Τρομερος λαος,αοκνος, με ολα εκεινα τα κυρια χαρακτηριστικα-οχι μονο εξωτερικα-που διεκριναν τους αρχαιους και πραγματικους Ελληνες,και τετοιοι καταφεραν να μεινουν ακομα και μεχρι τις μερες μας.
    Με εργαλεια το γρηγορο μυαλο,την καπατσωσυνη και την σκληρη δουλεια,ειχαν-και εχουν-εφεση στις θετικες επιστημες,την οικονομικη αναπτυξη,το εμποριο και την τεχνη,κυριως σε θεατρο και μουσικη.
    Σφηνωμενοι για χιλιαδες χρονια σε εκεινη την γωνια της Αν.Ασιας ανεπτυξαν εναν ιδιαιτερο,ξεχωριστο και απολυτως αυθεντικο πολιτισμο,πρωτου τους προλαβουν οι θυελες στις αρχες του 20ου αιωνα που τους εστειλαν-οσους καταφεραν να επιζησουν- στα τεσσερα σημεια του οριζοντα. Και οπου πηγαν,ενσωματωθηκαν ηκμασαν,χωρις ποτε να αφομοιωθουν και να αλλοτριωθουν.
    Και φυσικα αυτη η γενοκτονια δεν ειναι επισημα αναγνωρισμενη απο κανεναν οργανισμο,αφου δεν βλεπει κανενα συμφερον σε αυτο.Προηγουνται η προστασια των λεπτοπτερων εντομων του Αμαζονιου και η περιφρουριση των δικαιωματων των πουστιδων.
    Ζητω η προσφυγια,κατω το γηγενες πουσταριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @STEVEN
    Εάν είναι ο μικε σωστός σε αυτά που λέει τότε είμαστε οι υπόλοιποι λάθος επειδή θέλουμε τον Μπάγιεβιτς προπονητή.Σωστά;
    Είναι σωστός ενας άνθρωπος ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι επίτευμα της ορίτζιναλ το σκάκι και η ποδηλασία ενώ το βόλευ που έπεσε κατηγορία σαν να μην υπάρχει.
    Είναι σωστός κάποιος που υποστηρίζει ότι τα πάντα λύνονται με το ξύλο..
    Καλά μην τρελαθούμε τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Χαράλαμπο: Χάρυ, δεν είπα αυτά. Ούτε άκουσα να θέλει να λύσει κάτι με το ξύλο. Την γνώμη του καταθέτει, φυσικά αρκετά έντονα, κι έχει κάθε δικαίωμα. Επίσης με τα αθλήματα που αναφέρεις δεν ασχολούμαι. Τα έχουμε πει.
    Τώρα για σωστός και λάθος αυτός ή οι υπόλοιποι, δεν κάνω συγκρίσεις. Φυσικά την άποψη μου για τον προπονητή την ξέρεις , και στις δυο συναντήσεις την είπα ξεκάθαρα και την έχω γράψει 500 φορές. Να την ξαναπώ: ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΚΑΙ Ο ΔΧ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΔΙΠΟΛΟ.
    ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ; ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΩΣΤΟΣ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΔΥΟ ΑΚΡΑΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗ ΜΕΣΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ.
    ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χαραλαμπε δεν ειναι αυτο που θελουμε ολοι εμεις οι υπολοιποι. Το να μεινει ο Μπαγεβιτς.Αν ειναι δυνατον. Εκει ειναι το θεμα; Ενας ερχεται,ενας φευγει. Ετσι ειναι αυτα. Το θεμα ειναι να μην χρησιμοποιουν σαν αλοθι, καποια προς καταναλωση προσωπα για να κρυφτουν τα πραγματικα προβληματα και οι μεγαλες αιτιες για το σημειο μηδεν που φτασαμε.
    Ειτε μεινει,ειτε φυγει το προβλημα παραμενει.Απλα αμα φυγει το προβλημα θα ειναι ξεβρακωτο και αυτο ειναι που δεν θελουν.
    Θα μου πεις "ε,τοτε τι διαολο φωναζουν τοσοι για να μεινει;Για να κουκουλωνει το προβλημα"; Οχι. Γιατι αν τον διωξουν,θα φερουν απλα καποιον αλλον και θα παρουν αλλη μια "ζωη" που λεγαμε και στο "pacman".Θα παρουν παραταση.Και αυτο θα ηθελαν να κανουν,πιστεψε με. Αλλα κατα εναν "περιεργο" τροπο,δεν μπορουν.Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. Καλυτερα. Δεν θελουμε παραταση. Θελουμε απ'ευθειας διαδικασια των πεναλτι.
    Δεν λεμε λοιπον να μεινει η να φυγει,αλλα να ερθει καποιος οι καποιοι για να αναδιαταξουν τον συλλογο. Και το τι θα κανουν με τον προπονητη,δεν μας νοιαζει καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Χρήστο: Ακριβώς φιλάρα.
    ΕΦΥΓΕ; ΝΑΙ. ΣΩΘΗΚΕ Η ΑΕΚ; ΟΧΙ
    ΕΜΕΙΝΕ; ΝΑΙ. ΣΩΘΗΚΕ Η ΑΕΚ; ΟΧΙ
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ", ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΛΑΜΠΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΕΤΣΙ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Steven
    Όποιος πάει να επιβάλει την γνώμη του στον άλλο λέγεται χούντα.
    Για το πρόβλημα της ΑΕΚ που δεν είναι ο προπονητής και κακώς γυρίζουμε γύρω από αυτό ξανά και ξανά τα έχουμε πεί και τα έχουμε συμφωνήσει.
    Το θέμα είναι να υπάρχει μια γεωμετρική πρόοδος στην ομάδα και όλες οι κινήσεις που γίνονται να αποσκοπούν σε αυτό.
    Όχι μόνο για λόγους εντυπώσεων.Να φύγει ο Μπάγιεβιτς και έρθει ένας ανώτερος του.Όχι να φύγει και μας έρθει ο Μπόλονι(!!!)
    Να φύγουν οι δημόσιοι υπάλληλοι παίχτες και να έρθουν δουλευταράδες που αγαπούν την ομάδα.
    Ποιές κινησεις γίνονται στην ομάδα σε αυτήν την κατευθυνση δηλαδή και δεν τις καταλάβαμε;
    Και είναι πρόοδος να υποστηρίζεις μια οργάνωση η οποία δεν κάνει Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α να διώξει όλους αυτούς που δεν την εκφράζουν (κατά δήλωση της)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και το πηγαίνουν λάου-λάου οι μετοχοι,να βγάλουμε και αυτήν την χρονιά και οι οπαδοί θα πάνε απόψε να βρίσουν την γυναίκα του Μπάγιεβιτς που δεν έκανε παιδιά και να γιορτάσουν με το εμετικό γνωστό πανό.
    Γιατί είναι πελάτες και πληρώνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. και νιώθω τόση αηδία με αυτούς που το διαρκείας στην 29 το έδωσα να πάει απόψε ένας γνωστός μου να εκτονωθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η προοδος ερχεται απο πανω προς τα κατω και οχι το αντιθετο.Δεν εχει συμβει αυτο ποτε και πουθενα.
    Εκει βολοδερνει και η οργανωση και εχει χασει την μπαλα.Μπλεκοντας το συναισθημα και την προοδο.
    Ποτε κανενας ερασιτεχνης δεν καταφερε κατι αξιο λογου.Παρα μονο εκανε την πλακα και το κεφι του,ζωντας σε ενα παραλληλο συμπαν.
    Υπαρχει λαος που μορφωσε τους "διοικητες" του; Κανενας.
    Αν δεν υπαρξει αλλαγη διοικητικου σκηνικου,δεν προκειται -στην ουσια- να αλλαξει τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. στουρναρασ θανασησ19 Μαΐου, 2010 16:01

    δεν κατεβενω αθηνα σημερα για το ματσακι,αν και μου το ζητησε ο γιοσ μου.φοβαμαι για το παιδι,και τουσ ανωνημουσ αλητεσ οι οποιοι θα πανε με σκοπο στο γηπεδο να κανουν τα μαιμουδιστικα τουσ.ετσι καταντησε η ΑΕΚ,το σηνωνημο ηθουσ και αξιοπρεπειασ στο ποδοσφαιρο.εχει δικιο ο στηβεν ειμαι ΑΕΚ και τιποτα αλλο,ολουσ τουσ αλλουσ του γραφω εκει που δεν πιανει μελανι.αλλα αν θελουν να βρισουν να μαζευτουν να πανε στο σπιτι του κοντου που μασ δουλεψε ,και που εφτασε την ομαδα σε αυτο το σημειο και να του τα κανουν λιμπα.να μασ πει που ειναι τα λεφτα .αλητες μισθοφοροι τησ πλακασ κολοπαιδα του κερατα αυτο που εχω μεσα μου δεν μπορειται να το αγγιξετε την τεραστια αγαπη και το παθος για αυτην την ομαδα.ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Και μεσα σε ολα-για να ξεφυγουμε και λιγο- ο σουπερ λιγκας διοργανωνει και τους δυο αγωνες σημερα τελευταια αγωνιστικη της παρωδιας,ξεκινοντας τους την ιδια ωρα.Για την αποφυγη μαγειρεματων και περιεργων "παιχνιδιων" που θα μπορουσαν να βλαψουν το αδιαβλητο της διαδικασιας,να πληξουν το κυρος του θεσμου και να δωσουν λαβη για σχολια σε κακοπροαιρετους,σπηλωνοντας την αξιοκρατικη διαδικασια αλλα και το καθαρο ονομα του Ελληνικου ποδοσφαιρου.
    Ο Μπιτσαξης τι κανει με τους φακελους των στημενων; Περιμενει να του πουνε ποιες τα πηρανε για να τις αποκλεισει απο την επομενη χρηματοδοτηση;
    Και αφου δεν θα αποδειχθει παλι-οπως παντα-ποτε τιποτα και ο φακελος-που ποτε δεν ανοιξε- θα κλεισει,να επιδοτησουν-λεω εγω- ολες τις ομαδες ανεξαιρετως,σαν επιβραβευση του fair-play και του διαμαντενιου ανταγωνισμου.
    Και ετσι θα ειναι ολοι ευχαριστημενοι και ξανα ολα καλα καμωμενα.
    Αθανατο μπουρδελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...

    Όποιος πάει να επιβάλει την γνώμη του στον άλλο λέγεται χούντα.
    ----------

    xounta einai na epivalete eseis 3o xrono to vatraxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...

    Όποιος πάει να επιβάλει την γνώμη του στον άλλο λέγεται χούντα.

    -----------

    xounta einai na epivalete o vatraxos stin omada gia 3o seri xrono me ntou sta episima , epiles meso efimeridwn , ntou sto grafeio tou megalometoxou kai apeiles pros ti kori tou


    auto einai xounta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. fysika auti n via peranei etsi

    asxoliasti

    sixeneste ti via, alla protrepete na ginoun mpaxala sto spiti tou kontou

    tiga ypokrisia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ante kante kana sulalitirio to prwi na meinei o maistorovits kai to vrady travate thrakomekedones na tou triksete ta dontia

    giati ws gnwston , apo ta palia ta xronia , o vatraxos douleuei me talantouxous ellines

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν ειναι σωστο να τα βαζουμε με τον "Βοσκοπουλο".
    Αλλα με αυτους που διοικησαν.
    Βια εκει που πρεπει ειναι το σωστο.Και οχι "καθολου βια" και αλλα τετοια χριστιανικα που κανενας δεν εφαρμοσε.
    Οταν σπας και καις λαθος πραγματα και ανοιγεις λαθος κεφαλια,τοτε εισαι ενας χαλιας και μισος. Και σου αξιζει κι'αλλη κλεψια,κι'αλλη πουστια κι'αλλο πηδημα.
    Αυτη ειναι η γνωμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Μαΐου, 2010 17:10

    @ ανώνυμο από πάνου.
    Άσχετον: Αγο'άκι μου μπορείς να εγκαταστήσεις ελληνικούς χαρακτήρες σε παρακαλώ για να καταλαβαίνω τι λες?
    Όσον αφορά τη χούντα σου έχω ένα νέο:
    Αν λέω ΑΝ σήμερα έκαναν μία δημοσκόπηση, δημοψήφισμα πες το όπως θες είσαι βέβαιος ότι η πλειοψηφία θα ήθελε να φύγει ο βάτραχος?
    Διότι μπορεί να βγει αποτέλεσμα που δε σου αρέσει...και να προκύψεις εσύ μελανοχίτωνας και δοσίλογος....
    Θεωρώντας ότι χούντα είναι η επιβολή της άποψης της μειοψηφίας φυσικά.
    Απο κει και πέρα, ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.
    Να βράσω και τα πτυχία μου και τα χρόνια μου, ευτυχώς που μου ανοίγεις εσύ και το εφημεριδάκι και ο τηλεφωνητής και ο ΣΚΩΡ-ος και το website (που ΕΙΠΑΜΕ, δεν ελέγχεται από τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής...)
    Χούντα είσαι ΕΣΥ και τα υπόλοιπα παιδάκια που το παίζετε "τιμητές" των πάντων και μοναδικοί κοινωνοί και προστάτες της "ιδέας" της ΑΕΚ.
    Επίσης, έχετε και το άλλο χαρακτηριστικό της χούντας. Την προπαγάνδα με σκοπό τον αποπροσανατολισμό του "ποιμνίου".
    Διότι το προφανές είναι ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΕΚ δεν είναι ο βάτραχος.
    Και ΕΙΝΑΙ πρόβλημα...δεν πιστεύω ότι είναι ΚΑΘΟΛΟΥ αμέτοχος στα χάλια μας.
    Τώρα τράβα με εκείνο το φιλαράκι από το μοσχάτο, τραβήξτε 2-3 ανάποδες αλβάνι και παέντε γήπεδο να δείξετε την "αξιοπρέπεια" σας.
    Άντε, μην κάθεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Μαΐου, 2010 17:15

    @ ανώνυμο: Επίσης, μιας και μιλάμε για το βάτραχο και αξιοπρέπεια, ΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ 3ο ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ?
    ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ!
    Από κει που είμαι εγώ, αυτοί που φοράν παντελόνια τιμάνε τα συμβόλαια τους.
    Και η ΑΕΚ έχει ένα ακόμα χρόνο μαζί του.
    Είτε μας αρέσει είτε όχι.
    Δεν είναι αναξιοπρεπές κάποιον που έχει συμβόλαιο μαζί σου να το σπάς και να αθετείς τους όρους του?
    Ποιά επιβολή λοιπόν, παρά μόνο η τήρηση των συμβατικών υποχρεώσεων της ομάδας απέναντι στον προπονητή της?
    Τώρα είπαμε, παρέα με τον γάτο στο μοσχάτο να φωνάξετε "ΟΥΣΤ ΒΑΤΡΑΧΕ" όσπου να βγουν οι αιμορροϊδες στα βρακιά σας.
    άιντε μην κάθεστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. kai o tzimpour sumvolaio eixe....

    nten exw ypograpsei ston olimpiako

    an paroume to kupelo ,menw

    egkw skotwsei autous

    giorgo doni h upomoni teleiwnei





    andrika pragmata ,ap' to topo katagwgis tou gkaratzeou

    ki ama exeis ki antitheti apopsi, eisai mastouris ki odigas papaki

    tsou re laki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χρηστος είπε...
    Δεν ειναι σωστο να τα βαζουμε με τον "Βοσκοπουλο".
    Αλλα με αυτους που διοικησαν.
    Βια εκει που πρεπει ειναι το σωστο.Και οχι "καθολου βια" και αλλα τετοια χριστιανικα που κανενας δεν εφαρμοσε.
    Οταν σπας και καις λαθος πραγματα και ανοιγεις λαθος κεφαλια,τοτε εισαι ενας χαλιας και μισος. Και σου αξιζει κι'αλλη κλεψια,κι'αλλη πουστια κι'αλλο πηδημα.
    Αυτη ειναι η γνωμη μου.

    ---------------

    endiaferousa prosegisi

    to ntou sto grafeio tou papa itan via ekei pou prepei ?

    ta giaourtia sti pae me ypografi to pano "dussan xryso kefalaio tis AEK" ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @Γιώργη
    Διάβασες Νικολάου;
    Σου φαίνεται ο άνθρωπος ασόβαρος;
    Εδώ σου απομονώνουν μια φράση από ένα ολόκληρο κείμενο και παραφράζουν το νόημα από όλα έχεις πει.Τι ψάχνεις από ανθρώπους που συνέχεια λένε ''εμείς κάνουμε αυτό και το άλλο''.
    Ζούνε στην κοσμάρα τους και προσπαθούν να βγούνε στον αφρό πιο πάνω από τις άλλες σαρδέλλες.Μην ασχολείσε μπρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Μαΐου, 2010 18:40

    Ναι Μπάμπη, εσύ που δεν κάνεις copy paste τμηματικά ώστε να ταπώνεις τους βατραχολάγνους και τους όχι βεριτάμπλ αεκτσήδες δεν είσαι "axioprepis"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ19 Μαΐου, 2010 18:52

    προσ ανωνημο.εχω μια απορια.εαν υπηρχε οργανωμενο κρατοσ και μπουκαρηζε ενασ εισαγγελεασ για τα οικονομικα εγγκληματα που εχουν διαπραχθει στην ΑΕΚ  δεν θα ειχε μεινει κοκαλακι απο τα λαμογια των διοικησεων και των επαγγελματιων οπαδων.ερωτημα ποσοι ζουν απο τηνΑΕΚ εκτος διοικησης και προσωπικου;ασ ανοιχτουν οι λογαριασμοι ολων των παρατρεχαμενων για μια δεκαετια πισω και θα γελασει το παρδαλο κατσικι.ετσι νομιζω εικαζω αλλα νασαι σιγουρος θα ειχε γουστο.οσο για τον σερβο αυτοσ ζητησε αντρικα μια συγνωμη .απο καποιον αλλο περιμενω να ακουσω κατι αναλογο,αλλα εκει δεν υπαρχουν παντελονια.αλλα βρισκουν και τα κανουν.να χωσουν καμια 50αρια λεσα στην ψηρου για κανα 2-3 χρονακια να σου πω πωσ θα κανεισ μοκο και οχι βρωμειεσ στο γηπεδο.αντε τωρα σκεφτομαστε να φερουμε τα παιδια μασ στουσ αγωνεσ .εκει εχει καταντηση η ΑΕΚ και μονο αν ξεβρωμισει το τοπιο θα δουμε θεου προσωπο.μιλησε ο νικολαου και ειπε αυτα που ειπε.ποσο σωστα και ποσο λογικα μιλησε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ είπε...
    προσ ανωνημο.εχω μια απορια.εαν υπηρχε οργανωμενο κρατοσ και μπουκαρηζε ενασ εισαγγελεασ για τα οικονομικα εγγκληματα που εχουν διαπραχθει στην ΑΕΚ δεν θα ειχε μεινει κοκαλακι απο τα λαμογια των διοικησεων και των επαγγελματιων οπαδων.ερωτημα ποσοι ζουν απο τηνΑΕΚ εκτος διοικησης και προσωπικου;ασ ανοιχτουν οι λογαριασμοι ολων των παρατρεχαμενων για μια δεκαετια πισω και θα γελασει το παρδαλο κατσικι.ετσι νομιζω εικαζω αλλα νασαι σιγουρος θα ειχε γουστο.οσο για τον σερβο αυτοσ ζητησε αντρικα μια συγνωμη .απο καποιον αλλο περιμενω να ακουσω κατι αναλογο,αλλα εκει δεν υπαρχουν παντελονια.αλλα βρισκουν και τα κανουν.να χωσουν καμια 50αρια λεσα στην ψηρου για κανα 2-3 χρονακια να σου πω πωσ θα κανεισ μοκο και οχι βρωμειεσ στο γηπεδο.αντε τωρα σκεφτομαστε να φερουμε τα παιδια μασ στουσ αγωνεσ .εκει εχει καταντηση η ΑΕΚ και μονο αν ξεβρωμισει το τοπιο θα δουμε θεου προσωπο.μιλησε ο νικολαου και ειπε αυτα που ειπε.ποσο σωστα και ποσο λογικα μιλησε.....

    -------------------------

    giati de pas me ta paidakia sou sto spiti tou kontou na kaneis epeisodeia kai protrepeis allous na pane ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Μαΐου, 2010 19:25

    Ο Νικολάου δεν είναι "axioprepis", ούτε ΑΕΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προς όλους: Ξεκινάμε για το γήπεδο. Διπλό θέαμα σήμερα, άρα οικονομία κλίμακας. Άρχισε η οικονομική ανάκαμψη. Μετά έχει σουβλάκια με τα παιδιά μου και μετά η ανάρτηση. Εκτός αν αναγκαστούμε να πεισπεύσουμε την αναχώρηση μας. ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προς Χαράλαμπο: Χάρυ, τώρα το είδα το σχόλιο σου. ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ( αν αναφερόσουν σε μένα), ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΖΩΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
    ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΤΑ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ.
    ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μαϊκ αγαπημένε μας πελάτη.
    Γαιτί βρίσκεσαι εδώ αφού εμείς σου επιβάλλουμε
    την χούντα μας? Θα ήθελα να ήξερα πως από την μιά Ρε ΣΤηβ υπερασπίζεσαι τον mike που ίσως να είναι χωμένος στην δουλειά και δεν βρίσκεις τίποτα να πεις για όλες τις λάσπες που μας ρίχνει? Είναι επί προσωπικού? Η μήπως επειδή εμείς δεν έχουμε γνωριστεί και δεν πίνουμε ούζα?
    Γιατί μιλάς μαζί μας αγαπημένε μας πελάτη και δεν πας κάπου να βρείς ομοειδεάτες σου και να μην σου σπάνε τα νεύρα?
    Μήπως θυμήθηκες τις απαντήσεις που μου είχες στείλει σε ένα mail? Anyway. Η να κάνω και γω copypaste.
    Καλέ μου πελάτη φαίνεται πως όταν σε στριμώχνουν δεν το γουστάρεις το μαγαζί. Δεν θέλεις ποτέ να νοικοκυρευτείς και δεν αισθάνεσαι το μαγαζί δικό σου και αυτό είναι χειρότερη στάση άπό την στάση του καναπέως. Μου δείχνεις σημάδια γραφής οπαδικής μιζέριας και μαζικής ψυχολογίας όχλου.
    Αγαπημένε μου πελάτη. Δεν γουστάρω μια ζωή να αισθάνομαι προδομένος, παραπονεμένος, κατατρεγμένος, ξεριζωμένος. Η ΙΔΕΑ δεν είναι μόνο αυτά. Δεν αντιπροσωπεύει μόνο την οργή και την κατάρα.Θα τα θυμόμαστε πάντα , θα παραδειγματιζόμαστε μα Η ΙΔΕΑ πρέπει να δίνει κι ένα όραμα για το καλύτερο. Για την χαρά , την ομορφιά που υπάρχει μέσα της και κάθε τι άλλο θετικό που πρέπει να εξελίσσεται , να προχωρά εμπρός και να μην μένει στάσιμο. Οι πόρτες , οι κερκόπορτες που ανάφερες έχουν κλείσει.Ποτε δεν θα ξεχάσουμε αλλά δεν θα μείνουμε για πάντα πληγωμένοι. Δεν συντηρείται κάτι στάσιμο. Οτι δεν εξελίσσεται είναι καταδικασμένο να εξαφανιστεί.
    Καλέ μου πελάτη, αν θες να μείνεις για πάντα μικρός δικαιωμά σου. Αν θεωρείς το μαγαζί δικό σου δικαίωμα σου.Κοιμήσου τον ύπνο του δικαίου. Δικαιωμά σου. Βρες το εληξίριο της νεότητας και μείνε πάντα μικρός. Δικαιωμά σου. ΣΚΕΨΟΥ, αν έχει μείνει κανένα σημείο στον εγκέφαλό σου που δεν στο έχει κάψει η οργάνωση, πως υπάρχουν και άλλοι που έχουν και αυτοί δικαίωμα στο όνειρο που ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ κι ας μην είναι πειρατές. Και ίσως να μην είναι μόνο ΠΕΛΑΤΕΣ. Θα τα ξαναπούμε. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ.
    ΥΓ. ΜΗν κάνεις copypaste τα κείμενα μας. Δεν είμαι τόσο βλάκας, θα καταλάβω τι εννοείς, η σε ποιό σημείο αναφέρεσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Προς SawaS: Αδερφέ, δεν υπερασπίστηκα κανέναν. Ο καθένας κρίνεται απο τον εαυτό του κι απο το τρόπο που εκτίθεται απο την ομήγυρι. Έλαχε να γνωρίσω τον Μιχάλη, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΕΧΘΡΙΚΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ( μέσα κι ο Τόλης ), αλλά δεν έχω κολλήματα. Ένα θα σου πω: ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ( ΟΛΗ Η ΧΑΛΚΙΔΑ ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΒΟΣ Η ΠΡΟΒΑΤΟ.Αν θέλεις με πιστεύεις. Τον υπερασπίζομαι ( ερήμην του ), διότι ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΓΝΩΜΗ. ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Η ΜΕΣΩ ΟΥΖΟΥ.
    ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΟΤΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑΗΡΘΕ;
    ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ19 Μαΐου, 2010 20:55

    προσ ανωνημο.φιλε ειναι πολλη απλο.ειδηκευση σε αυτα εχουν οι τζουτζουκοι που κρηβονται στο μπουγιο και κανουν οτι κανουν.οσο για μενα αστο .ντου θα κανω εκει που πρεπει και εκει που νομιζω εγω .παντωσ οχι στο σπιτι του κοντου.εκει να πατε εσεις που ακομα νομιζετε οτι εχει δικιο.α δεν νομιζεισ οτι πρεπει να μασ δειξει τα περιουσιακα του 7 χρονακια πριν;Υ.Γ.σου δεινω μια ευχη.οταν σε αξιωσει ο θεος να πας στο γηπεδο με το παιδι σου τοτε θα καταλαβεισ για τι πραγμα μιλαμε.με φιλικουσ χαιρετισμουσ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Προς ανωνυμο (οποιος: οταν λεω "σε αυτους που διοικουν" εννοω στον κοντο. Ποιον Παππα και ποιον διακο μου λες; Διοικουσε κανενας απο αυτους απο το '04; Αφου ειχαν εν λευκω εξουσιοδοτησει τον marlboro. Για τετοιους μιλαω. Για τους κλεφτες και καταχραστες και οχι για αυτους που κανουν λαθη,η ειναι αδαεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αξιότιμε steven,
    με την σειρά μου, δεν έχω τίποτα προσωπικά και με κανένα. Σε ανακάλυψα στο Φ πολύ καιρό , σε γνώρισα μέσα από κέιμενα που δεν είχαν να κάνουν αποκλειστικά με την ομάδα και το ποδόσφαιρο. Σε ακολουθησα και σε αυτό το χώρο. Και δεν δέχομαι όσο κι αν θες να ξεγυμνωθείς ότι είσαι ένας μαλάκας. Για μένα θα παραμείνεις ένας "δημοσιογράφος" με ύφος αληθινό ανθρώπινο, μη βολεμένο και ανήσυχο. ΔΕΝ θέλω μήτε και γω να επιβάλλω την γνώμη μου σε κανένα μα πρέπει πανω από όλα να υπάρχει μια φιλική διάθεση , μια διάθεση συνύπαρξης σε αυτό τον χώρο και δεν θα δεχτώ το καπέλωμα κανενός. ΔΕν είμαι υποστηρικτής του Μπάγιεβιτς από την μιά και από την άλλη πιστεύω πως το ποδόσφαιρο είναι ένα απορ αντρικό μόνο στον αγωνιστικό χώρο μέσα. Καταδικάζω κάθε μορφή βίας γιατί δεν οδηγεί πουθενά και επιφέρει βία. Αυτά τα λίγα. Η νίκη ήρθε απόψε αλλά θα επαναλάβω πάλι. Δεν θα θεοποιήσω κανένα. Δεν με ενδιαφέρει. Απλά θα χαρώ μιά ακομα νίκη της ομάδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή