Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΣEΞ


     Η κατάσταση όσο πάει και χειροτερεύει. Ο Tiger Woods χάνει τους σπόνσορες του επειδή πηδούσε γυναίκες και τον κλείσανε σε κλινική αποτοξίνωσης για να βελτιώσει την δημόσια εικόνα του. Δηλαδή ότι πήδαγε πολύ και τελικά δεν ήταν φυσιολογικός, αλλά άρρωστος. Το δε χρονικό διάστημα της νοσηλείας του θα χρησιμοποιηθεί σαν ελαφρυντικό στο επερχόμενο σχετικό δικαστήριο.
     Πού φτάσαμε; Και καλά φτάσαμε. Πού πάμε; Ήδη η κουβέντα του Γάλλου σκιτσογράφου Wolinski, ξεπεράστηκε: «Στις μέρες μας οι γυναίκες θεωρούν υποχρέωση των ανδρών κάτι που για αιώνες ήταν αγγαρεία γι ‘αυτές.» Και μετά φτάσαμε στην επισήμανση των γυναικών ότι δεν υπάρχουν άνδρες πια και στον εγκλεισμό σε νοσοκομείο κάποιου που γουστάρει να πηδάει.
     Όσο κι αν θέλω να υποστηρίξω την πατρίδα μας, πρέπει να ξεφύγω από τα σύνορα. Εκεί δηλαδή που ταξίδευα παλιά κι ήθελα να τον χώσω κάπου, μια που εδώ οι περισσότερες γυναίκες πάνω στην καύλα τους, το είχαν ταγμένο στον Άγιο Φανούριο. Πρώτα να το βρουν οι άνδρες τους και μετά οι εξωσυζυγικές σχέσεις. Α, όλα κι όλα. Στην Ελλάδα υπάρχει μια χριστιανικοελληνική ιεραρχία: Πρώτα η οικογένεια και μετά όλα τα άλλα. Πρώτα ο πούστης της γειτονιάς και μετά η γυναίκα.
     Όμως τώρα υποφέρει ο πλανήτης. Έρευνες του πανεπιστημίου Swinburne της Μελβούρνης, έδειξαν ότι το διαδίκτυο πλέον καλύπτει το 60% των παντρεμένων ζευγαριών στις εξωσυζυγικές σχέσεις. Μπορεί να μην συναντάει κανείς τον άλλον δια ζώσης, αλλά η πράξη γίνεται κανονικά και διαλεκτικά. Μπήκε κι ο Σωκράτης στο πήδημα. Η πράξη γίνεται περιγραφικά που λένε. Με χιλιάδες καλά : Ασφάλεια του σπιτιού, ασφάλεια για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και με κενό στην παγκόσμια νομοθεσία για το τι είναι κέρατο ή μοιχεία. Χύνει ο άλλος ή η άλλη με ένα ποντίκι στο χέρι και με μια ψεύτικη φωτογραφία. Δηλαδή ικανοποιείται σεξουαλικά εξ αποστάσεως, ηλεκτρονικώς και φαντάζοντας. Μιλάμε για τηλεσέξ πλέον.
     Ένας στο σπίτι λοιπόν, χιλιάδες στο γαμήσι. Αλλά αρχίζω κι ανησυχώ. Αρχίζω και κοιτάω τριγύρω μου και μαζεύομαι. Αν την πέσω σε κάποια, είμαι κανονικός ή ένοχος σεξουαλικής παρενόχλησης; Αν αυτή μου κάτσει τελικά, θα είμαι φυσιολογικός ή θα καταδικασθώ; Θα μου πείτε, ότι αν φροντίσω να είναι ενήλικη, δεν έχω μπλέξιμο. Προς το παρόν λέω εγώ, που βλέπω και μπροστά.  Διότι μπορεί και να πέσω σε πράκτορα που θέλει να ανακαλύψει τον ανώμαλο που εξακολουθεί να γαμεί. Πώς κάνει η αστυνομία με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα για να συλλάβει την βιζιτού; Αύριο μπορεί να ψάχνουν τον επίδοξο που θέλει να τον βάλει κάπου και να δικαιωθεί και το ρήμα fuck ( Fornication Under Consent of the King ). Πού ξέρω, πού θα πάει η δικαιοσύνη αύριο;
     Ε, όχι να βρεθούμε και κατηγορούμενοι κι εγώ και η συντρόφισσα. Και καλά εμείς. Άντε είμαστε στην αντίσταση. Τα παιδιά που έπονται; Τι να τους πω; Πηγαίντε να γαμήσετε τον υπολογιστή που τα έχει όλα; Και καλά. Αν θέλουν, ας το κάνουν. Αν δεν θέλουν κι είναι ατίθασα και θέλουν αυτά που κάναμε εμείς παλιά; Θα πλακωθούμε στις δίκες, τα πταίσματα , τα πλημμελήματα και τα πρόστιμα; Κι αν συλληφθούν και συρθούν στις φυλακές του γαμησιού, θα ξυπνάνε εμένα για να δώσω την εγγύηση μεσονυχτίς επειδή κάνανε κάτι που ήταν φυσιολογικό αλλά τώρα επειδή διοικούν οι αδερφάρες έχει κηρυχτεί εκτός νόμου;
     Μπορεί να βρεθούμε όλοι έκθετοι κοινωνικά, οικονομικά ηλεκτρονικά και ηθικά. Όλοι, τι θα πει όλοι; Διότι τον γείτονα τον έχω συλλάβει να το κάνει διαδικτυακά . Την φώναζε πουτάνα RAM και ROM κι εκείνη τον αποκαλούσε μοντέλο της HP. Κάτι της ούρλιαζε για το bus κι εκείνη τον έβριζε για την cyber camera που δεν είχε ακριβώς όσα pixels χρειαζόντουσαν για να δει την μορφολογία του σημείο G. Φυσικά δεν έκανα παρατήρηση για διατάραξη κοινής ησυχίας καθότι δικαιούται κι ο γείτονας να τηλεγαμήσει, αλλά δεν θα ανεχτώ να με καταδώσει επειδή πήδηξα την γυναίκα μου κανονικά.
     Βέβαια το ανθρώπινο μυαλό είναι πλατύ και σφύζει από δικαιοσύνη. Μπορεί να με βουτήξει από το μαλλί και να με ρωτήσει το προφανές: "Ρε μαλάκα, αφού όλοι το κάνουν μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, πώς σου ήρθε εσένα να το κάνεις αλλιώς; " Την απάντηση την έχω έτοιμη. Όπως και να με κοιτάξει, θα του υποσχεθώ να του βάλω δορυφορικό πρόγραμμα εξεύρεσης νέων γυναικείων οργάνων, να το πληρώνω εγώ, κι αυτός τα ίδια λεφτά που θα πλήρωνε στο μπαρ ή στο εστιατόριο να τα δίνει στο modem. Και θα παραδεχθώ δημόσια ότι είναι πιο φυσιολογικό να πηδάς μια οθόνη από το να κινδυνεύεις φυσικά.
     Έχω τρελαθεί με την προσαρμογή μου. Όπως οι παλιότεροι που παντρευόντουσαν επειδή οι γυναίκες που τους αγάπαγαν, μένανε έγκυες. Αυτό όμως είναι το θετικό του συστήματος, για να μην γκρινιάζουμε συνεχώς. Αν ξαναβγεί κάποιος έξω και βρει γκόμενα, δεν έχει την υποχρέωση να την πάρει, εκτός αν αυτή γεννήσει κανά lap top.
     Τι θα κάνουμε λοιπόν; Α, συγνώμη. Έχουμε ελευθερία, δημοκρατία , χάρτα προστασίας και ασφαλείας και όργανα. Και ηλεκτρονικές συσκευές. Θα βγούμε λοιπόν στην επανάσταση. Με τις καπότες στα χέρια κι αν δυσκολέψει ο διάλογος και σφίξουν τα μέτρα, θα βγαίνουμε με τους φορητούς υπολογιστές που μικρύνανε πλέον και θα μπορούμε να τους έχουμε στα μαγαζιά και να μιλάμε μέσω αυτών. Και θα μπορούμε να έχουμε και τα τσιπάκια για να βρίσκουμε γκόμενες με το internet on the go.
     Φυσικά εγώ θα πάω να συναντήσω τον Woods. Να μου πει κάτι. Όχι δεν έχω την ίδια «αρρώστεια», αλλά αν βρίσκομαι στο ίδιο δωμάτιο, όλο και κάτι θα μάθω. Όπως έμαθα πάντα στην ζωή από τα αντίθετα. Τι να μάθω από τους ίδιους πόλους; Και να τον κάνω σύμμαχο μου στην κυβέρνηση του βουνού. Του πούτσου δηλαδή. Πολύ αυτός, λίγο εγώ, κάτι θα βγει. Κανά παϊδάκι για μένα, και καμιά μπριζόλα γι ‘ αυτόν. Και μετά, και οι δυο θεραπευμένοι με χαρτί. Δύο υγιείς, δήθεν δηλαδή. Αυτός υγιής κι εγώ ακόμα στην αντίσταση εναντίον της δικαιοσύνης , της θεσπισμένης από τον αναφροδίσιο.
     Χρήματα θα υπάρχουν για τα πρόστιμα και για τον διακανονισμό με την βίζιτα. Με την γυναίκα μας ποτέ. Αυτή θα βρίσκεται στον υπολογιστή μπροστά, και κυρία των ηλεκτρονικών εξελίξεων. Κι εγώ, πάλι πίσω από τις εξελίξεις ψάχνοντας τελικά το ηλεκτρονικό όργανο και το κωλομηχάνημα δήθεν, ενώ θα είμαι εκεί που ήμουν. Βέβαια αναρωτιέμαι τελικά μήπως μαλακίες κάνω και το ηλεκτρονικό μουνί είναι καλύτερο. Ε, δεν θα τα απαντήσω κι όλα σήμερα. Πάντως το τσιμπούκι μου αρέσει καλύτερα όπως το έχω μάθει. Κι είμαι με τον Woods που είναι αθώος διότι γούσταρε να πηδάει . Και θα είναι ένοχος έτσι και το κόψει για κάτι αδερφάρες του παγκόσμιου συστήματος που θέλουν να κάνουν τους άνδρες ανίκανους μπας και πεθάνουν με τίποτα λουμπίνες στα κρεβάτια τους να τους λένε ότι τις αγαπάνε.

31 σχόλια:

  1. o tiger woods ειναι ενας τρομερος αθλητης, η τελειοτητα στην τεχνικη του swing φθανει στα 100%.
    Λεγεται οτι η nasa εχει βοηθησει στην τεχνικη του. εχασα την μεγαλη ευκαιρια να τον δω αγωνιζομενο απο κοντα σε ενα τουρνουα στο παρισι αλλα ειχαμε τοτε τους διδυμους πυργους και για λογους ασφαλειας δεν ταξιδεψε στην ευρωπη, περιττο να σας πω οτι τα εισιτηρια του τουρνουα ξεκιναγαν απο τα 250 ευρω
    ο tiger δεν εκανε και τιποτε κακο, γαμουσε μονο αλλα επειδη ειμαστε υποκριτες τον κατηγορουμε για ΗΘΙΚΗ
    και το μεγαλο ερωτημα, η οργανωση που πηδαει την ομαδα μας εδω και μια 25ετια τι ειναι?

    παιδια μια φορα στην ζωη σας δοκιμαστε να παιξετε γκολφ ειναι φανταστικο αθλημα
    ειμαι στην διαθεση σας οποιος θελησει να δοκιμασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς dimitri: Μια φορά, πριν απο 5 χρόνια, μίλησα με τον πρόεδρο της ομοσπονίας γκολφ διότι ήθελα να μάθω. Ο άνθρωπος με κατατόπισε αλλά το θεώρησα πανάκριβο. Παρόλο που ο Λανδράκης ( ο διαιτητής και δήμαρχος Γλυφάδας ) μου εξασφάλιζε δωρεάν είσοδο με κάρτα. Με βολεύει και το καλοκαίρι που πάω και μένω στο Καβούρι. Όλο δυσκολίες έυρισκα ακόμα και στον τρόπο του αγώνα ( χρόνος για να μην καθυστερείς τους επόμενους ) και τόσοι μήνες μέχρι να μπεις στο τεραίν. Τελικά το εγκατέλειψα. Μου αρέσει όμως.
    GOLF: GENTLEMEN ONLY LADIES FORBIDDEN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σημερα οσο ποτε ειναι επικαιρη και επιτακτικη η ρηση: "ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ".
    Μετα την επιθεση στην γυναικα που την αφησαν κακασχημη και λειψανο,αποκρουστικη,unfuckable,κανουν επιθεση και σε οσους εχουν μεινει και πηδανε ακουσον-ακουσον- γυναικες και το απολαμβανουν κι'ολας.Ψυχοθεραπειες,φαρμακα,ηλεκτροσοκ και οτι αλλο για να φυγει απο πανω τους η καταρα του μουνιου.
    Εχουν παρει τον ελεγχο τα μουστακια που καθονται στα τεσσερα.
    Αυτες οι τρυπες με τις τριχες,ειναι ικανες να δημιουργησουν κανενα GATAGA. Να μας προγραμματιζουν γεννετικα για τις ορεξεις τους.Οι αδερφες με τις λευκες ρομπες ειναι πολλες και εκει.
    Αντισταθειτε.
    Ηδη ο Ψαλτης, ο Γαρδελης και ο Γκουσγκουνης ειναι ετοιμοι να καταθεσουν επερωτηση στη βουλη.
    μια γιαγια προχθες,καταραστηκε τον Βαλιανατο "...να σου ραψουν την κωλοτρυπιδα με συρμα μωρη" του ειπε.
    Τα γκαζακια οχι στους καδους και στις τραπεζες.Μπορει καπου να χρειαστουν και αυτα.Να τα ριχνεται στα gay-bar.Φωτια στο "Σπαρτακο".
    Οπου βρισκετε πουστη,να τον απαγαγετε,να τον δενετε αναμεσα σε δυο λυγισμενα κυπαρισια και να κανετε το ονειρο του πραγματικοτητα: Να τον σκιζετε στα δυο.
    Να δημιουργηθει αυτονομη οργανωση με το ονομα "Σινης ο Πιτυοκαμπτης".Και μπλουζακια με το εμβλημα: δυο κυπαρισια λυγισμενα,σαν αναποδος κωλος.
    Απανω του. Να μη μας παρει τα σκηπτρα η Ψινακαινα με την τραχια απ'τα τσιμπουκια φωνη.
    Την καταρα μας να εχεις μωρη. Που να μη βρισκεις ουτε ψημενο καλαμποκι να καθησεις απανω.Που να βρισκετε ολες μονο φαγκρια για τον κωλο σας.
    Εχετε την καταρα μας. Αλλα κυριως αυτες των γυναικων, που μενουν "νηστικες" εξαιτιας σας.
    Να βουλιαξει το "Paradise" σαν την Ατλαντιδα.
    Να βγαλετε φλυκταινες στους πατους σας.
    Να βρισκετε μονο Κινεζους για τις παρτουζες σας.
    Να σας φυτεψουν με τον κωλο στο χωμα να τον τρωνε τα σκουλικια και να μοιαζετε σαν μαρουλια με κορδελες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Χρήστο: Αδερφέ, όπως πάντα απολαυστικός. Με έκανες να γελάσω ανάμεσα σε κάτι ασκήσεις γεωμετρίας που λύνουμε με τον μεγάλο μου. Έχουμε τρελαθεί απο το πρωί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναθεμα τον Ευκλειδη. Καλη επιτυχια ευχομαι.
    Η γεωμετρια παντα μου αρεσε. Αν και με τα "θετικα" μαθηματα ποτε δεν τα πηγαινα καλα γιατι εβρισκα στειρους και μονοτονους τους αριθμους.(ετσι μου εμαθαν.Με αυτον τον ξερο τροπο που "διδασκονταν" κανοντας τα αποκρουστικα. Αργοτερα ανακαλυψα την μαγεια,την αρμονια και ολα οσα κρυβουν,αλλα ηταν πια αργα για μεθοδολογικη μαθηση τους.)
    Αλλα τα σχηματα της γεωμετριας με γοητευαν. Ο τροπος μετρησης εκτασεων,ογκων κλπ ηταν ενα συνεχες παιχνιδι για μενα αναμεσα στα θεωωρηματα τα οποια ποτε δεν αποστηθησα. Και σε καθε τεστ η διαγωνισμα παντα ευρισκα μια μεση λυση,μια μεσοβεζικη οδο για να φτασω στην λυση, η οποια δεν ηταν βεβαια η ενδεδειγμενη και συμφωνη με την "παραδωθεισα υλη". Αλλα οι καθηγητες αναφωνοντας το: " τι μας λεει ο παπαρας,που τα σκαρφιστηκε,δεν λεει τιποτα τετοιο το θεωρημα...χμ μουμπλε-μουμπλε ...χμ...", θεωρουσαν ημισωστο-ημιλανθασμενο το αποτελεσμα και ετσι, για τον νεο,ανατρεπτικο τροπο που εβλεπα τις μετρισεις και τους υπολογισμους,επαιρνα ενα 14-15,μαζι με ενα κουτι χαπια που μου προτειναν "να ερθω στα ισα μου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προς steven
    προσωπικα πιστευω ειναι μυθος οτι το γκολφ ειναι ακριβο αθλημα, μπορει για την ελλαδα που δεν υπαρχουν πολλα γηπεδα, στην αρχη μπορει να ενοικιασεις τα μπαστουνια και ενα μαθημα κανει περιπου στα 40 ευρω η ωρα
    εαν καποιος αρχιζει και παιζει ενα μπαλακι μπαινει μεσα στον εγκεφαλο που τον πιεζει να παιζει συνεχεια
    πιστευω οτι μαζι με τις καταδυσεις ειναι το πιο τεχνικο σπορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Steven


    LADIES DO NOT ASK FOR PERMISSION.http://www.lpga.com/default_new.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. προς Αννα

    σωστη
    πως το γνωριζεις αυτο το link?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Άννα: ¨οχι απλά σωστή, ΣΩΣΤΟΤΑΤΗ. Πάντως αυτά είναι τα αρχικά του σπορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς dimitri: Ναι, για την Ελλάδα μου φάνηκε ακριβό. Και μου φάνηκε και σαν κλειστό club. Λίγο σνομπίστικο αν και ο πρόεδρος ήταν ευγενέστατος και πολύ κατατοπιστικός. Σίγουρα είναι σπορ που δεν έχει ημερομηνία λήξεως. Αν βρεθούμε τώρα που θα κατέβω ( 20/6 ), πάμε να το ξαναδούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Τα χρόνια πέρασαν, 557 μετράμε πια. Η Πόλη τούρκεψε. Οι ΠΟΛΛΟΙ και τότε ΠΑΛΙ κρύφτηκαν, ΚΑΠΟΙΟΙ φόρεσαν τα ράσα, κάποιοι ΑΛΛΟΙ προσκύνησαν τον τούρκο πριν καν μπει μέσα στην Πόλη, οι Μαχητές των τειχών, ελάχιστοι, προσπάθησαν να την σώσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Οι ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ όμως Αγωνίστηκαν, Πάλεψαν, Πολέμησαν και γιαυτό έδωσαν την ζωή τους. Ο Αυτοκράτορας, ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ, δίπλα τους και δίπλα στην Πόλη του μέχρι την τελευταία στιγμή της ελευθερίας της. Η κερκόπορτα άνοιξε και μπήκαν μέσα οι οχθροί.
    Εάλω η Πόλη...
    Η Πόλη όμως Ζει..."

    Δεν υπαρχει καμια αμφιβολια για τα παραπανω. Αν και οι συγκρισεις ειναι παιδικες και οι ρολοι αναποδοι.
    Και ολα θα ξαναγινουν οπως περιγραφουν τα παραπανω.
    Αλλωστε ο "πορθητης" ειχε πολλα καραβια και ο πεινασμενος αυτοκρατορ κανενα.
    Γιατι η ιστορια επαναλαμβανεται σαν φαρσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Χρήστο: Αλληγορικός κι υπερβατικός , και σωστά.
    Φυσική με το μικρό, σαν να παίρνω ξανά πτυχίο.Άκου άσκηση: Χήνα κολυμπάει κι είναι βυθισμένο στο νερό το 25% του όγκου της. Βρείτε την μέση πυκνότητα του πουλιού.
    Αδερφέ, η φάρσα επαναλαμβάνεται σαν ιστορία. Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ, ΚΙ Ο,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ( ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ).
    ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΜΕ ΤΙΣ ΚΗΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΝΩΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1 δις δολαρια θα φτασει το κοστος του "kill Bill". Δηλαδη της επιχειρησης "top kill" της BP.
    Μα τι "ατυχια" και αυτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρός Χρήστο: ....Αλλα κυριως αυτες των γυναικων, που μενουν "νηστικες" εξαιτιας σας.

    Γιαυτό και μονό ρε φίλε θα πρέπει να χαιρόμαστε .ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΓΑΜΗΣΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.ΤΡΑΜΠΑ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΟΛΕΥΟΥΜΕ ΟΛΕΣ.Εκτός και αν έχετε κόψει το άθλημα,που δεν κόβεται.Τα καλύτερα γαμήσια γίνονται με τις γύναικες πούστηδων και για τις βιζίτουδες ρώτα steven

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Ανώνυμο: Γιατί να με ρωτήσει; Αφού το κατέθεσες σαν άποψη σου. Επιβεβαίωση θέλεις;
    ΕΠΙΣΗΣ ΣΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΝΟΙ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ "ΠΟΙΟ". Ποτό ή ζαμπόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ζαμπόν για μένα,ποτό για σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Ανώνυμο: Άρα; Γιατί δεν μου στέλνεις τα στοιχεία σου να μιλήσουμε; Είμαι και σε δίαιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δημήτρη, θύμωσα με το σεξιστικό σχόλιο του Steven και έφερα ως αποδεικτικό στοιχείο τη σελίδα. Από golf, μια φίλη φανατική στο Freiburg και αρκετές ...γαμήλιες δεξιώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Άννα: Δεν ήταν σεξιστικό φιλενάδα. Ήταν αυτό που γίνεται τώρα, που βέβαια οι αδερφάρες του πλανήτη δεν έχουν εχθρό τον άνδρα. Αυτόν τον χρειάζονται. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΗΣΥΧΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΖΩΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ. ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ: ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟΥ.
    Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΔΕΞΙΑ. ΑΥΤΗ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΣΑΝ ΕΧΘΡΟΣ. Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ;
    ΟΙ 7 ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ, ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ..Φούλες. Δεν έγιναν 5?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Άστρος: Καλά μου τα λες, αλλά η γνώμη σου να ακούγεται επώνυμα. Εγώ σέβομαι την διάθεση σου και γι αυτό μιλάω για την πόλη σου έτσι. Μην φοβάσαι για τίποτα. Ένα blog είναι, επώνυμο, που θα κλείσει απο χιλιάδες μεριές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Άννα: Το 7 είναι γεγονός και δεν το αφήνουν, διότι είναι και προληπτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. προς Αννα
    συμφωνω μαζι σου οτι ηταν σεξιστικο το σχολιο του steven (χαριτολογω)
    γαμηλιες δεξιωσεις???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στις εγκαταστάσεις του γκολφ Γλυφάδας.....γίνονται ΚΑΙ γαμήλιες δεξιώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς dimitri: Πες μου σε ποιό γυναικείο ( veritable- λόγω σπουδών σου )επάγγελμα, είναι κορυφαία μια γυναίκα. ΜΟΔΑ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ, ΜΑΝΑ. ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΦΑΩ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ.
    ΚΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ, Η ΤΑΔΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ. ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟΣ. ΒΡΕ ΕΔΩ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.
    ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΑΝΕ; ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ. ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΦΤΙΑΧΝΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΕΣ. Ε, ΑΣ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
    ΑΝΝΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΛΑ Η ΠΕΡΑΣΑ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οι γραμμές είναι για να τις περνάμε....
    Άντρες και γυναίκες, δεν ξεκίνησαν από την ίδια αφετηρία. Απλά καλύπτεται η απόσταση, αυτή τη στιγμή.
    Ηandicap, boys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς όλους και όλες: ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΜΙΑΣ ΠΑΕ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΚΕΙΜΕΝΩΝ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ. ΣΑΝ ΤΡΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΚ, ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ MIKE ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΔΧ.
    ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΤΑ ΔΧ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Άννα: Μιλάς κοινωνικά. Βιολογικά; Πάντα φυσικοί άνθρωπο είμεθα. Άρα πάντα handicap θα υπάρχει, σε κάποιους τομείς.
    Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΤΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ. ( ΣΤΗΒΕΝ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η κοινωνία είναι κατασκεύασμα. Άρα, κάτι εξυπηρετεί.
    Στη φύση, και τα δύο φύλα θα δρούσαν συμπληρωματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τι εγίνε ρε steven;
    Εχουμε και άλλους απο το χωριό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή