Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΑΕΚ - ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΗ

          H ρήση που λέει οτι "όταν περιμένεις χαμό, δεν ανοίγει ούτε μύτη", επαληθεύτηκε πλήρως. Μιλάμε για ένα γήπεδο με καμιά δεκαπενταριά χιλιάδες κόσμο και με το πέταλο της οργάνωσης γεμάτο. Με παλμό αεκτζήδικο κι ωραία ατμόσφαιρα. Το χαρακτηρίζω κανονική εκκλησία. Κάποιες αποδοκιμασίες ακούστηκαν στο κακό διάστημα της ΑΕΚ απο την ισοφάριση της δαφνοστεφανωμένης μέχρι το ημίχρονο, αλλά δεν είναι δυνατόν να σχοληθούμε με τρίχες.
       Δεν ξέρω αν το παιχνίδι πήγαινε διαφορετικά, αν θα συνέβαινε κάτι έκρυθμο. Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Πάντως οι φοβίες δεν επαληθεύτηκαν και το πιο σημαντικό είναι οτι δεν πληγώθηκε ο δικέφαλος μας. Πιστεύω οτι όλοι το αντιμέτωπισαν ψύχραιμα το πάρτυ και όλοι οι καλεσμένοι φύγαν ψιλοχαρούμενοι.
       Και πραγματικά το πρόθεμα "ψιλο" χρειάζεται διότι όλοι μας είχαμε μια απογοήτευση για την κατάληξη της σαιζόν αυτής, που ήταν πλήρως αποτυχημένη. Το να κερδίζεις δε, τον κακό αλλά και μισό τρουμπολυμπιακό και με αυτήν την απόδοση και με αυτό το φτωχότατο σκορ και με δυο εντυπωσιακές επεμβάσεις του Σάχα στο τέλος, είναι ενδεικτικά για την κατήφεια. Αλλά και για το κάκιστο ρόστερ, το αδιάφορο - ακόμα και σήμερα - , χωρίς πάθος και χωρίς αγωνιστική φλόγα.
      Φυσικά παίζει ρόλο και η απουσία του Σουηδού, η γκαντεμιά του Μανωλά στην αρχή και το γύρισμα του Γιάχιτς πίσω απο το κέντρο.  Αλλά δεν έπαιζες με κάποιον σοβαρό αντίπαλο με βάση τις απουσίες για να τρέμεις τόσο πολύ. Στο ναδίρ ήταν η ψυχολογία και στο μάξιμουμ να σωθεί η καλοκαιριάτικη προετοιμασία για παίκτες που δεν ξέρω αν θα παραμείνουν τελικά. Φυσικά ούτε κι αυτοί το ξέρουν και γι αυτό μάλλον γυρίσανε μαζικά όλοι πίσω μετά το 60 φοβούμενοι τον Σεφτετσίδη ή τον Σέσκουλα.
       Κορυφαίος για μένα ήταν ο Καφές που έκανε ό,τι παίρναγε απο το χέρι του. Με την γνωστή ψυχή του ο Γεωργέας κι απο κοντά ο τερματοφύλακας. Ο Μπλάνκο προσπάθησε αλλά πολύ χασογκόλης φέτος βρε αδερφάκι μου. Κινητικός ο Λεονάρντο και φιλότιμος ο Γκέντζογλου. Με τους άλλους δεν θέλω καν να ασχοληθώ.
      Θέλω όμως να ασχοληθώ με τον διαιτητή Κάκο. Ειλικρινά εξέθεσε τον ευατό του. Δεν μιλάω για λάθη στο κέντρο του γηπέδου που λογικά γίνονται πάντα. Μιλάω για καραμπινάτα φάουλ που δεν έδωσε, καθώς και κάρτες σε παίκτες του Πειραιά. ΟΦΕΙΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΥΡΑ ΤΗΕ ΕΞΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΠΙΘΑΝΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ.
     Κέφια δεν υπάρχουν πολλά διότι είμαστε όλοι συνειδητοποιημένοι για το αύριο και κυριότερα είμαστε χωρίς βάσιμες ελπίδες οτι τα πράματα θα φτιάξουν. Και κάποιοι θα επιλέξουν την αποχή συνειδητά και κάποιοι άλλοι διότι δεν θα τους περισσεύουν τα χρήματα για να υποστηρίζουν την ομάδα απο κοντά. Η ΑΕΚ λοιπόν θα φτωχήνει κι άλλο και θα δικαιώσει το κεντρικό σύνθημα που δείχνει και το πραγματικό προβλημα: "ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΒΡΕ ΚΟΝΤΕ".
       ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.
      ΥΓ. Μια χαρά είναι και το οτι η δαφνοστεφανωμένη τελείωσε τελευταία και ξεκίνημα σε τρεις εβδομάδες.

33 σχόλια:

  1. @Steven
    Για την οργάνωση δεν ενοούσα εσένα,τα έχουμε πει και από κοντά αυτά.
    Είδα μόνο το δεύτερο ημίχρονο(από την τηλεώραση)λόγο δουλειάς και μεσα στην κούραση μου χάρηκα.
    Γιατί στείλαμε τον γαύρο να παίζει τον Ιούλιο προκριματικά.Γιατί κερδίσαμε δίκαια πλην φτωχά μετά από μια σειρά χαμένων αγώνων τον γαύρο.Γιατί απ'ότι άκουσα δεν έγινε κάτι άσχημο στις κερκίδες εκτός μιας μαρίδας οπαδών που λέγανε τα γνωστά ερωτικά τους στον Ντούσαν.
    Τέλος καλό όχι όμως όλα καλά.
    Και τι είπε το παλικάρι ο Μπλάνκο:θα έχουμε παραπάνω διακοπές!Ούτε παίξαμε για την ομάδα ούτε κερδίσαμε γιατί είμαστε ΑΕΚ!Για να κάνουμε περισσότερες διακοπές!
    Ασ τα βλέπουν αυτά αυτοί που γεμίζουν την ομάδα με λεγεωνάριους και μετά ψάχνουν γιατί περπατάνε στο γήπεδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικα δεν ανοιξε μυτη.Θελεις οτι το καλοσκεφτηκαν οι οργανωμενοι για το παιχνιδι,θελεις οτι δεν τους "πηγε" και το ματς,παντως κιχ δεν ακουστηκε.Οταν ο διαιτητης σφυριζει τα αυτονοητα,αυτα που πραγματικα συμβαινουν στο χορτο,και του ξεφευγουν μια -δυο φασεις μονο,τοτε αδικειται καταφορα η ομαδα των κωλομπαραδων....Ειναι να απορει κανεις με το μυαλο που κουβαλανε,αλλα και για αυτο ερχεται το πληρωμα του χρονου.Και φυσικα ηταν κοκκινη στον Μητρογλου για την χερια στον Μανωλα...ο οποιος δεν καταλαβε οτι τον ακουμπησε!!! Πιστευω οτι σαν μοναδα μετρησης βλακειας και κουταμαρας,για να μην πω ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ,θα πρεπει να αναφερονται πλεον ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ και Ο ΑΒΡΑΑΜ.Και μιλαω απολυτως σοβαρα.Ο Κακος εκανε την υπερβαση σημερα,και πολυ φοβαμαι μην εχει τιποτα ψυχολογικα το βραδυ.Και απο δω και περα κυριοι,ξεκιναει το σηριαλ της ΑΕΚ...Για να χουμε να ασχολουμαστε και να γραφουμε...Και τον Μπαγιεβιτς καβαλα στο αλογο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το εκανε ο Σαχα το θαυμα του. Και κυλισαν ολα ηρεμα.Αλλωστε λογικα και αυτος θα μεινει.
    Το πεταλο ηταν ετοιμο αλλα δεν εκατσε το αποτελεσμα. Και για να μη πανε χαμενα και τα ΜΑΤ που ηρθαν στο γηπεδο,ειπαν να κανουν μια μικρη προπονηση μαζι τους. Ενταξει. Ψιλοπραγματα.
    Ο Αδαμιδης αδικα εφυγε. Μερικες φορες στην ΑΕΚ χτυπα foulse alarm. Αλλα για τον φοβο των Ιουδαιων,καλο ειναι να εισαι μακρυα.
    Αυτοι που επρεπε,παλαιψαν ωστε οι διακοπες τους να μην διαταραχτουν απο μεσοκαλοκαιριατικο μαζεμα. Δηλαδη οι αμεσα ενδιαφερομενοι Σαχα,Καφες,Γεωργεας,Μανωλας,Γκεντσογλου και ολιγον η σκατοριξια ο Λεοναρντο. Ο φευγατος Σκοκο,δεν πρεπει να ανησυχουσε για κουτσουρεμενες διακοπες. Γιαχιτς και Σουηδος-που δεν αγωνιστικαν-ουτε και αυτοι ιδρωνουν αφου θα ειναι ελευθεροι και ωραιοι.Ουτε και ο Μπλανκο που σημερα προσπαθησε να θυμηθει τον εαυτο του και να παιξει πιο κοντα στην περιοχη με αρκετα καλα σουτ,φοβουμενος οτι αν δεν φυγει θα κανει προπονησεις μεσα στον Ιουλιο. Ο Καμιλιερης-που και αυτος δεν επαιξε-σαν γνησιος κυνηγημενος απο χωρα ταλαιπωρη,δεν σταματουν τα βασανα του ουτως η αλλως.Θα τρεχει καλοκαιριατικα στα βαθη της Αφρικης. Α,ναι.Και ο Μακος μαζι του. Ευχαριστουμε Οτο που τον πηρες.Και σαν γυρισεις,αστον εκει.Να περασει χαλκαδες στη μυτογκα του και να κανει το μαγειρα σε κανενα χωριο των Μπαφανα-Μπαφανα.
    Το να σου βγαινει η ψυχη να κερδισεις ενα ομοιωμα,ειναι πραγματι ενδεικτικο της ενδειας.
    Θα παμε παρεα και του χρονου.Ετσι. Σφιχτα και μετρημενα.
    Ελπιζουμε να κρατουν τα προσχηματα εκει στην διαχειρηση της Γραμμου.Να μην κουτουλανε ο ενας με τον αλλον.Να αλληλοδιαψευδονται και να αλληλοαναιρουνται.5 ανθρωποι ειστε και τα κουκια ειναι μετρημενα. Βρειτε τα. Δεν βγαινει τιποτα με αλληλοτρικλοποδιες.Κανατε το αφροτικο σας φετος.Απο του χρονου πιο σοβαρα. Μεχρι να δουμε τι θα γινει.Λιγοτερα λογια λοιπον και πολυ μυστικη δουλεια λεβεντες.
    Ελπιζουμε να βγουν οι δυο-τρεις επιλογες απο- ελευθερους-παικτες και μετα το απαραιτητο ξεσκαρταρισμα, μαζι με τους νεους που υπαρχουν και καμια προσθηκη ακομα, να υπαρξει μια καλυτερη παρουσια την επομενη χρονια και με περισσοτερο ανταγωνιστικο πνευμα.Και γνωση της φανελας που φορουν. Γιατι τιποτα αλλο πιο αισιοδοξο και πιο μεγαλο δεν μπορουμε να περιμενουμε,δυστυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημερα κυριοι
    τελικα ουτε γατα ουτε ζημια , καμμια 30αρια φωναξαν απο το πεταλο εναντιον του μπαγιεβιτς. Κοιταμε το δενδρο και χανομαι το δασος, μαγκας ο ψωμιαδης εφερε τον μπαγιεβιτς τοτε και η οργανωση σαν γνησιοι αεκτζηδες ασχοληθηκαν με τον προπονητη και ο μακης εφυγε με 20μυρια
    ζητω η αεκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Μαΐου, 2010 10:28

    Συμφωνώ μέχρι κεραίας με τα γραφόμενα εδώ. Ποιοί φεύγουν και ποιοί μένουν στην ΑΕΚ φαίνεται και μέσα στο γήπεδο.
    Χωρίς να αποτελεί δικαιολογία αυτό για τη δαφνοστεφανωμένη, αν αυτοί είχαν 14 τραυματίες εγώ είχα παραπάνω ΑΠΟΝΤΕΣ. Και εντός γηπέδου. Τουλάχιστον ο φατε-φαϊ-τζίδης πάλευε το παιδί για ΚΑΤΙ. Ο Σκόκο και ο Μαντούκα κλπ γιατί παλεύαν?
    Πιο σωστά στημένο το κωλοχανείο της τρούμπας, όπως του αρμόζει δηλαδή, σαν τον Πανθρακικό και το Λεβαδειακό. Εκεί ανήκουν. Ταμπούρι, ξύλο και κάθετη μπαλιά την κόντρα, όπως παίζει μία ΜΙΚΡΗ ομάδα στην έδρα μίας μεγάλης.
    Σε αυτό ο νερετβίτης ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ.
    Αν οι δικοί μας κάναν αυτά τα φάουλ που έκανε αυτό το μυγόχεσμα ο Αβραάμ και ο μΠάντος στις "καλές" εποχές της δαφνοστεφανωμένης, θα τελειώναμε με 9 και θα μας είχαν εκτελέσει +10 φάουλ γιόμα για γκολ.
    Μπράβο Κάκο, ότι μπορούσες έκανες κι εσύ...
    (σημειωτέον ότι οι πλάγιοι δώσαν 2-3 οριακά οφσάιντ στο γαύρο που δεν ήταν...).
    Βγήκαμε 3οι λοιπόν, με ποδόσφαιρο ΧΑΛΙΑ...να είμαστε ευχαριστημένοι δηλαδή?
    Μόνη χαρά που πήρα ήταν ο Μανωλάς και η επαναφορά του κωλοχανείου της Τρούμπας με τις ομάδες του επιπέδου του, τις Φαρόες και τα Βασλούι.
    Πάντως το περίμενα ότι δε θα γινόταν τσόντα το παιχνίδι, διότι ο γαύρος ήταν πεθαμένος, αλλά το ίδιο και οι δικοί μας. Και ΠΟΛΥ άγχος...
    Η οργάνωση συγκρατήθηκε, όσοι ήταν αυτοί τέλος πάντων. Καλά έκανε.
    Ας κουνήσουν το μαντήλι στα σκοκόπαιδα και σε 1 χρόνο υπομονή, θα φύγει και ο βάτραχος...
    By the way, με του διαχειριστικούς ελέγχους τι γίνεται?
    Όλα καλά στην ΑΕΚ τελικά και τα λεφτά πήγαν εκεί που έπρεπε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Μαΐου, 2010 10:28

    @ dimitri: ρισπέκτ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος είπε...
    @ dimitri: ρισπέκτ
    -------------------------------
    τι πραγμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Μαΐου, 2010 10:54

    Εγκωμίασα (και προσυπέγραψα) τη σωστή σου παρατήρηση παραπάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημερα παιδια.
    Ο κοντος αποδειχθηκε πιο μαγκας απ'τον Ψωμιαδη. Δεν χρειαστηκε καν να στρεψει τα φωτα αλλου για να αρχισει να κλεβει. Τα εστρεψε πανω του. Ακομα πιο εξυπνο κολπο. Και δεν υπαρχει και κανενα επισημο ποσο με το οποιο κατηγορειται οτι υπεξαιρεσε.Ουτε τον κυνηγαει κανεις. Απλα δεν μπορεσε να αλλαξει την νοοτροπια μας και εφυγε αιδιασμενος εχοντας ηδη προλαβει να μετακομισει στα βορια προαστια μεσα σε ενα φρουριο και με τρεις εταιρειες πισω του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Υπαρχει ζωη και μετα απο σενα" ηλιθιε ΑΕΚτζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Μαΐου, 2010 11:05

    Α ναι, να παινέψω και τις δηλώσεις και την αγωνσιτική συμπεριφορά του Σάχα. Αλάνθαστος δεν είναι, αλλά και καλός τερματοφύλακας είναι και το παλεύει.
    Όσον αφορά το σκοκόπαιδο, δείτε τις κατάπτυστες δηλώσεις του και θα καταλάβετε γιατί σκοκόπανο μιλάμε...
    Και καλά "δε μιλάγα μέσα στη χρονιά μην κάνω κακό στην ΑΕΚ". Ναι όχι εσύ, αλλά η κουστωδία των μανατζαραίων σου.
    Στον αγύριστο να πας...
    Προς μοσχάτο και λοιπούς ανώνυμους: Αυτός ήταν "axioprepis"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Μαΐου, 2010 12:10

    Φυσικά, η διαφορά στην αντιμετώπιση των δεινών μας δείχνει πολλά:
    Εμείς φέρνουμε τον 34χρονο έφηβο Λυμπερόπουλο.
    Ο αιώνιος έφηβος αποκύημα των μπουρδέλων της τρούμπας φέρνει...τον Γκαγκάτση!
    Blast from the past...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο Γαρατζέος είπε...
    Φυσικά, η διαφορά στην αντιμετώπιση των δεινών μας δείχνει πολλά:
    Εμείς φέρνουμε τον 34χρονο έφηβο Λυμπερόπουλο.
    Ο αιώνιος έφηβος αποκύημα των μπουρδέλων της τρούμπας φέρνει...τον Γκαγκάτση!
    Blast from the past...
    -----------------------------------------------
    μπραβο γιωργη
    αυτη ειναι η ουσια δυστυχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο δαφνοστεφανωμένος Γκαγκάτσης είναι ταμάμ για να κάνει αβαβά τα κρίσιμα ματσσάκια μεταξύ Δανοστεφανωμένου Φρανκενστάιν και FC Γκουδμουνδσβικσφιορδούρ τις 15/7, στον απόηχο του τελικού του παγκοσμίου κυπέλλου μεταξύ Ελλάδας - Ισπανίας 0,5 - 0 (μισό - μηδέν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τουλαχιστον αποφύγαμε την σύρραξη κάτι είναι κ αυτό.εχουμε κ τους γαυρους σήμερα να κλαίνε για την διαιτησία.o tempora,o mores!!
    περαστικά στον παλικαρο Μανωλά

    p.s.ειχα λογαριασμό google κ δεν το ήξερα!
    Αφροδίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Μαΐου, 2010 15:55

    Αφροδίτη, καρντάς, σε καλωσορίζω.
    Θα πω μιά κουβέντα, πέραν των βατραχο(ντούσαν)-μυο(ΧΧ)μαχιών.
    ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
    ΑΕΚ 5η και ΑΕΚ 3η είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό πράμα.
    Όχι...για το ονόρε του τριταθλητή, αλλά για το μέλλον.
    Σήμερα καπαρώ Γκεντζό, Μανωλάς, Άρα καθ' οδόν.
    Επειδή όλοι εδώ θυμόμαστε την τραυματική εμπειρία της Σεβίλλης κι επειδή, ας μην κοροϊδευόμαστε, ομίλους CL με αυτά τα λεφτά, τη φαγωμάρα και το ρόστερ δε μπαίναμε, η 3η θέση ήταν ότι καλύτερο ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    Τονίζω ότι, όσο κι αν δυσφορώ με τους κερατάδες, το πρόβλημα μου δεν είναι ΤΟΣΟ η αποψίλωση της ομάδας.
    Είμαι σε αυτό πραγματιστής.
    Έχουν φαγωθεί όλοι να κλαίγονται που φεύγει ο γκαμηλιέρης και ο σκόκο και-ίσως- ο μπλάνκο. Η ομάδα πάνω απ' όλα και προτιμώ να πάρουμε 4-5 πιτσιρικάδες στη θέση τους μπας και κάτσουν 1-2.
    Η ΑΕΚ πρέπει να στηθεί να αρχίσει να αποδίδει από τη σεζόν 2011-12, μην πω 12-13.
    Και με δίχως Ντούσαν.
    Χρειάζεται αποφόρτιση από το κυνήγι του πρωταθλήματος του χρόνου και ΠΟΛΛΗ ΠΟΛΛΗ δουλειά.
    Παιχνίδια Europa league για ψήσιμο, λεφτά και άνοδο στην ευρωπαϊκή βαθμολογία.
    Όλα τα παραπάνω λαμβάνοντας υπ όψιν την έλλειψη χρηματοδότησης, τους παίκτες που -κατά το ήμισυ- δε θέλουν τον προπονητή και τον προπονητή που δεν κάνει τη δουλειά του όπως ξέρει.
    Φυσικά, προσθέτω ότι ΕΧΘΕΣ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΜΠΟΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ. ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΙ.
    Εχουν άπειρους τραυματίες. Όλοι αυτοί πως θα αποθεραπευτούν και θα μπουν σε ρυθμό από Ιούνιο?
    Εχθες δώσαμε το τελειωτικό χτύπημα στο μισητό νταβατζή...
    Κλείνω με το ακόλουθο:
    Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΣΣΑ.
    Στόχος μας πρωτίστως η ΜΠΑΛΑΡΑ και ακολούθως το πρωτάθλημα.
    Αυτά χρειάζονται ΧΡΟΝΟ.
    Κι εχθες κερδίσαμε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. AEK είμαστε,δεν είμαστε μπουρδέλο θα ήθελε να πει ο ποιητής.
    Έλα όμως που το μπουρδέλο έχει το νταβαντζή του και εκεί δεν είναι παίξε γέλασε.Ήρθες κύριε Σκόκο γάμησες θα πρέπει να πληρώσεις.
    Στην ΑΕΚ ήρθες,μας πήδηξες τόσο καιρό τώρα,θα φύγεις και παραπονεμένος για τις υπηρεσίες του μαγαζιού!Που είναι ο νταβατζής,δηλαδή το αφαντικό, να του εξηγήσει πως έχουν τα πράγματα.
    Γιατί ο Σκόκο συνηθησμένος από εμάς θα πάει και αλλού να τα κάνει αυτά και τότε ή θα τον φάει το μαυρο σκοτάδι(βλέπε πάγκος) ως μην πληρώνον ανακουφισμένος σεξουαλικά,ή θα γίνει πάνω απ'όλα άνθρωπος και θα γίνει συνεπής στις υποχρεώσεις του γιατί στην ΑΕΚ δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. TO PETALO XTES, ANALOGA ME TIS FOVIES POU PROYPIRXAN, EDOSE RESTA...
    ETSI GIA NA TA VLEPOUN MERIKOI, KAI NA TOUS KATIGOROUN DIARKOS...PAME PARAKATO
    STO 1o HMIXRONO, META THN ALLAGH MANOLA, AN HTAN STOIXEIODOS PIO EPITHETIKOS O GAY, THA EGRAFE TOULAXISTON 1-2 TO SCORE, MIAS KAI O "PRIGKIPS" STO PAGKO, TON PIRE LIGAKI....
    STO 2o POU TOUS TARAKOUNISE LIGAKI PARAPANO, KAPOS DIORTHOTHIKE H KATASTASH..
    AYTO POU MENEI PANTOS EN KATAKLEIDI, EINAI H APOKTHSH OPOSDIPOTE ENOS VARVATOU AMYNTIKOU HAF, TYPOU AKI ZIKOU, ENOS STOPER, TYPOU KYRGIAKOU, ENOS ARISTEROU MPAK, KAI ENOS DEKSI HAF, MPOUKADOROU....
    ME PORDES AYGA, DEN VAFEIS....
    TELOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γεια σας μάγκες και Άννα... με τη Μπάγερν.
    Τόσες μέρες που έχω να μπω στο μπλοκ λόγω φόρτου εργασίας,έχασα κάτι?
    Μετά το τέλος του αγώνα χθες,γιατί μπήκαν στο γήπεδο κάποιοι οπαδοί μας?
    Πήραμε πρωτάθλημα και ξεβράκωσαν τους ποδοσφαιριστές μας?
    Συμφωνώ steven με τη ματιά σου από το γήπεδο,αλλά θέλω να συμπληρώσω ότι μου άρεσε κατά διαστήματα πολύ χθες ο Λαγός.
    Πολύ βελτιωμένος κι ανεβασμένος ψυχολογικά.
    Έδειξε ότι γνωρίζει το τόπι.

    Τα λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. γεια σου Γιώργη!!
    για το μελλοντικό πλάνο που λες συμφωνω κ εγω,αλλωστε πλεον δεν υπάρχει κ άλλη λύση.ωστόσο στο θέμα τζιμπουρ,σκοκο λογικο μου φαίνεται κάποιοι να "κλαίγονται" γιατί οπως κ να χει,ήταν τα αστέρια της ομάδας μέχρι πέρσι(φέτος δεν έλαμψε κανεις πλην του Μανωλά,κ σίγουρα αυτο σε κάνει να σκέφτεσαι ποσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν ο προπονητής είχε χειριστεί κάποια πράγματα διαφορετικά ή αν έστω η ανύπαρκτη διοικηση μας είχε επέμβει να δώσει λύσεις στα προβλήματα.
    απο Σεπτέμβριο,έτσι οπως το βλέπω εγώ,βαθμολογικά θα ειμαστε στα ιδια πάλι,αλλά θέλω να ελπίζω πως ίσως ετσι επιτελους ξαναφτιάξουμε ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Blanco21: με τι λεφτά;
    ΤΟΝ ΗΠΙΕ ΜΕ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ; ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς afro: πολυ γουστάρω τον Γιώργη σε ό,τι λέει. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ. ΘΕΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΟΥΤΟΠΙΚΙΣΤΗΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. προς Γιώργη: LADIES FIRST. ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ; Η ΠΑΣ ΝΑ ΑΥΤΟΠΕΙΣΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Μαΐου, 2010 23:15

    Ε, λίγο κι απ τα δύο.
    Ρε προσφυγοκοζανίτη, θα σου πω την αμαρτία μου.
    Αυτό το 15λεπτο του μανωλά (γκολ και ΠΩΡΩΣΗ, και μετά να το βλέπεις με φάτσα άνθρωπος-ελέφαντας από το βρώμικο χτύπημα του πουτανόπαιδου της τρούμπας) και οι 2 αποκρούσεις του Σάχα στο τέλος ήταν ΓΝΗΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...
    ΟΠΩΣ λχ: η ΓΚΟΛΑΡΑ του εντίνιο με τη βαζέλα περυσι, οι ΓΚΟΛΑΡΕΣ του σκοκόπανου με το γαύρο και η ΑΠΟΚΡΟΥΣΑΡΑ του άρα με τη βαζέλα.
    Ναι, είμαι μαλάκας ΑΕΚτσής...
    Σε αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα που ζούμε οι χαρές είναι μετρημένες ΓΕΝΙΚΑ.
    Αυτό που βλέπω στα μάτια του παιδιού από τη Νάξο με αναπτερώνουν.
    Με ξέρεις αρκετά, στο είπα πόσο δίσπιστος είμαι με τα ΠΑΝΤΑ.
    Αφού χαϊρι με αυτά που φαγώθηκαν δε βλέπουμε και αφού άλλοι ασχολούνται...με το ντούσαν, εγώ προσπαθώ να βρω το φάρο.
    Αύριο πρωί ξυπνάμε πάλι και κουπί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Aγόρια και Αφροδίτη, διοίκηση χρειαζόμαστε. Σοβαρή και παρούσα. Το παρελθόν μας έχει δείξει πως και με μέτριους ποδοσφαιριστές μπορούμε και πρωτάθλημα και μπαλίτσα. Ο σφιχτός προυπολογισμός, δεν είναι απαραίτητα κακό. Τόσα έσοδα τα προηγούμενα χρόνια...και που πήγαν... Καφέδες και κουρέματα.
    Steven, άσε μας να ονειρευόμαστε, τουλάχιστον. Τσάμπα είναι...θα μου πεις κρατά λίγο, αλλά αυτό μας έχει μείνει.
    Γιώργη, έτσι σε θέλω. Αισιόδοξο, ιδεαλιστή και κυνηγό της ουτοπίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Μανωλας ειναι κυριως που θυμιζει την πραγματικη ΑΕΚ.Περα απο τα αδιαμφισβητητα προσοντα,ειναι και το αγωνιστικο πμνευμα.Και κυριως η αυρα του θειου που δειχνει σαν φαντασμα να τον ακολουθει σε καθε βημα του μεσα στο γηπεδο. Ειναι πολλες στιγμες που νομιζω οτι βλεπω εκεινον. Και επειδη ειναι σοβαρος ανθρωπος ειμαι βεβαιος οτι καθοδηγει σωστα τον μικρο και δεν θα ειναι διατων αστερας.
    Η αταραξια του Αραμπατζη στο τιγανι με τον γαυρο-στον αγωνα πρωραθληματος- μου εδειξε επισης ακομα μερικα πραγματα. Για την ΑΕΚ που ξερουμε και που θα θελαμε ξανα.
    Η εργατικοτητα του Γκεντζογλου-που πολλες φορες απο υπερβαλον ζηλο πολλες προσπαθειες του καταληγουν σε λαθος-ειναι επισης πολυ καλο μυνημα.
    Ας μην δινουμε σημασια στους περαστικους μισθοφορους.
    4-5 ακομα παλικαρακια με ταλεντο και βεβαια με ορεξη για δουλεια.
    Δυο-τρεις προσθηκες απο εργατικους-το λεω ξανα-και ετοιμους ξενους και μαζι με καποιους απ'το υπαρχον υλικο και τα πραγματα θα πανε πολυ-πολυ καλυτερα.
    Φαινεται οτι ειναι περιορισμενα τα πραγματα-γενικως-και ετσι θα πορευτουμε,εχοντας αποδεχθει αυτο το μμοντελο.Μη μπορωντας να κανουμε διαφορετικα. Και οι λογοι ειναι πολλοι. Αλλα ας γινει με τον σωστο τροπο.Αξιοποιηση καθε ευκαιριας.Μελετη και του τελευταιου ευρω. Καθε ημερας που θα περνα να ειναι κατι παραπανω.Κατι προς τα επανω.
    Κυρια ομως περα απο τα αγωνιστικα,πρεπει να παψουν στη Γραμμου να βαζουν ναρκες. Να παψουν να αλληλοαναιρουνται και να αρχισουν να δουλευουν σοβαρα.Που σημαινει, μακρυα απ'την δημοσιοτητα.
    Να παψουν να κανουν τους κριτες και να περιμενουν αποτελεσματα δηλωνοντας ταυτοχρονα και την αμφιβολια τους. Δεν γινεται δουλεια ετσι.
    Να παψουν οι "μπερδεμενες και αμηχανες ανωθεν εντολες που εκτελουνταν με αβεβαιοτητα.
    Να παψουν οι εκατερωθεν τρικλοποδιες.
    "ολοι κρινονται" κυριε Αδαμιδη.Σωστα. Και αυτοι που δεν γνωριζουν ποια εντολη εκτελουν το πρωι και ποια το βραδυ,μεταφεροντας λανθασμενα και μπερδεμενα μυνηματα στο ποδοσφαιρικο τμημα,χανοντας τον ελεγχο και τον σεβασμο. Δηλαδη και εσυ.
    ΠαππαΝοτιαδες κανονιστε τα εταιρικα σας και εξωΑΕΚτζιδικα σας με τηλεφωνα κατ'ιδιαν,με φαξ,η με καμηλες στην ερημο.Οχι μεσω της ομαδας απο την οποια συνεχιζεται ακομα να χανεται λεφτα.
    Συμφωνειστε στον τροπο εξυγειανσης και μην γινεστε πια, ακριβοι στο ξιδι.Αφου ηδη γινατε φτινοι στο λαδι.Μη βγαζεται και το δικο μας. Φερθειτε οπως στις εταιρειες σας.
    Λειτουργειστε το τμημα με καθαρες εντολες.Οποιες και αν ειναι αυτες.Αλλα να ειναι ξεκαθαρες.Τα ηξεις-αφηξεις δεν βοηθανε ποτε.Τι τον θελετε αλλο τζαμπα χρονο πλεον;Δεν εχει νοημα. Ολα ειναι φανερα.
    Να κοβουν το βηχα σε πιθανες απειθαρχιες,πρωτου το πραγμα γιγαντωθει και ξεφυγει απο καθε ελεγχο,οπως εγινε φετος.
    Αμεσες αντιδρασεις και καθαρες αποφασεις που να μην επιδεχονται διαφορετικες ερμηνειες.
    Αποσαφηνιστε την ιεραρχια και ας μεινει καθενας εκει που ειναι το ποστο του.
    Τα μεγαλα και πολλα λογια ειναι για τα καφενεια.
    Τσιμουδια και δουλεια. Σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Γιώργη: Να μην φοβάσαι τίποτα. Αύριο βέβαια, θα του εξηγήσουν τα κατάλληλα. Για τον θείο μιλάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Άννα : Σοβαρολογείς οτι υπάρχει Αφροδίτη; Πλάκα κάνει κάποιος. Τώρα τρελάθηκε και γράφει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς Χρήστο: Συμφωνώ, αλλά στο φινάλε, δε παν να γαμηθούν. ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΑΛΙΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ, ΓΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΒΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ. ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΣΚΥΒΕΙ.
    ΧΡΗΣΤΑΡΑ, ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ; ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μπορεί να έχει afrolook... ξέρω κι εγώ!!!
    Κι εμένα ως άντρα με νομίσατε στην αρχή. Μπορεί να υπάρχει, γιατί οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς Άννα: Ε, δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. προς Steven: Ναι δουλευω,αλλα μπορω να το κανονισω,αν δεν "σηκωνει" αλλη μερα η συναντηση.Ολα γινονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς Χρήστο: Θα κανονίσω και θα σου προτείνω. Με παρέα, αρκεί να μη φύγουν για εκδρομή. Θα τηλ εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή