Σάββατο 15 Μαΐου 2010

ΣΩΒΡΑΚΑ ΠΑΝΤΟΥ

           Ε, μη μου πείτε οτι δεν έχουμε τρομερό κυβερνητικό εκπρόσωπο. Σειρηνάκης κύριοι και τα μυαλά στα σώβρακα. Λίγες μέρες πριν, ακριβώς την χρονική στιγμή που ελαμβάνοντο τα μέτρα, βγήκε η τσόντα με την Τζούλια. 100000 αγοραστές, πόσοι την είδαν παρέα και σε πόσα χέρια δεν έγινε ανταλλαγή, βάλτε και το διαδίκτυο και βρείτε το νούμερο του αποπροσανατολισμού.
         Σήμερα ήρθε ο Ερντογάν, αύριο υπογράφονται 21 συμφωνίες - ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΕΤΕΥΤΟΥΝ ΚΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ, ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΤΟΥ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"- ,κι ο Σειρηνάκης έριξε στην πιάτσα την τσόντα με την αρκούδα μάνα. Απο κοντά και το υπουργείο οικονομικών που έβγαλε στην επιφάνεια τη λίστα με τους γιατρούς φοροφυγάδες. Στο παραπάνω νούμερο αποπροσανατολισμού που υπολογίσατε, προσθέστε κι άλλο τώρα διότι εκτός απο τους αισθησιακούς πολίτες έχουμε κι αυτούς που παρακολουθούν μόνο τα οικονομικά.
       Άρα; Τι, άρα; ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ, ΤΟΣΟ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΜΕ ΤΑ 10 ΚΙΛΑ ΒΟΜΒΑ, ΠΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΙ ΑΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΓΓΙΧΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΥΤΣΑ. Ο,ΤΙ ΞΕΡΑΝΕ ΕΚΕΙ , ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ.
        Και θαύμασα την ταχύτητα του ελληνικού δημοσίου για τους 36 γιατρούς.Με στοιχεία απο το 2002. ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑΙ; ΑΣ ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ. ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΔΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΑΝΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ, ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΑΝΕ; ΚΑΙ ΜΕΤΑ , ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΣΑΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.
      ΟΠΩΣ ΑΕΚ. Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΙΑΝΟΥ ΑΝΩΘΕΝ; ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΤΙΜΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΟΛΑ.
       ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ ΚΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΠΙΑ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΜΕ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΙ ΑΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΏΝΕΙ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ. ΚΙ ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΓΗ. ΑΥΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΔΗ , ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ , ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ.
              ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ, ΓΝΗΣΙΟΤΑΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.
        ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΟΣ. ΔΙΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΣΕΚΛΗΘΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΑΓΙΠ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΑΡΑ; ΠΑΛΙ ΑΡΑ;  ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΚΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΦΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΑΣΣΟ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ;
       ΕΙΔΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ; ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ. ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΟΥΝ. ΕΝΩ ΕΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΚΤΕΘΩ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ. ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΟΥΝ, ΚΟΙΤΑ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΕΘΩ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΙ ΣΩΒΡΑΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΕΛΙΚΑ.
       ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ, ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ. ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΤΣΑ ΝΑ ΜΑΝΤΑΡΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΝΤΙΣΙΟΝ. ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΕΔΕΙΞΕ Η ΝΤΟΥΒΛΗ, Η ΑΡΚΟΥΔΑ. ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΠΙΑ "ΤΑ ΕΝ ΟΙΚΩ, ΕΝ ΔΗΜΩ".
      ΥΓ. ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΩΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΥΧΗ. ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΞΕΡΑΝΕ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΣΕΤΕΣ. ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΙΟΙ ΗΡΘΑΝ ΣΗΜΕΡΑ; ( ΑΣΧΕΤΟΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΛΛΟΝ ). Η , ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ;
      

14 σχόλια:

  1. Καταλαβες τωρα γιατι εχει χαθει ΚΑΙ η ψυχραιμια? Γιατι ολα αυτα που αναφερεις,δεν ειναι σκεψεις μονο δικες σου.Οταν βαζεις κατω την λογικη,σε αυτα καταληγεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωστας-Φλωρινα15 Μαΐου, 2010 10:18

    Μαλακιες.Δωσανε στη δημοσιοτητα,αστειες παραβασεις του τυπου ''μη αναγραφη στο βιβλιο ασθενων ''. Πουτσες μπλε.Τροφη για τους αδαεις που παρακολουθουν τα πρωινα, και χαιρονται με το κρατος που αρχισε να λειτουργει ξαφνικα και ολως τυχαιως.Ας ξεσκονισουν πρωτα, τους δημοσιους λειτουργους των ΔΟΥ, να δεις γλεντια.Πεντε λεπτακια υποθεση ειναι.Μιλαω βεβαια για την τοπικη κατασταση στην πατριδα μου, αλλα φανταζομαι τι γινεται και παρακατω που παιζουν τα πραγματικα χοντρα πακετα.Οι μισοι παριστανουν τους λογιστες τα απογευματα, και παρεχουν υπηρεσιες στους επιτηδευματιες που υποτιθεται οτι ελεγχουν,και οι αλλοι μισοι διεκπεραιωνουν, ξεκουραστα και με το αζημιωτο.Ειναι και πωλητες φορολογικων συγγραματων, με στανταρ πελατολογιο, τους λογιστες που θελοντας και μη θα παρουν.Μας φορτωσες πρωινιατικα ρε αδερφε, και ριχνει και κατι καρεκλες εξω αλλο πραγμα.Ταμαμ μας ηρθε που λενε και οι καρντασηδες.Καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ15 Μαΐου, 2010 14:02

    σαν επιτευδευματιασ κωστα τα εχω ζεισει στο πετσι μου ολα αυτα.το κολπο πεζοταν ωσ εξησ.πηγαινεσ για περαιωση και για να αποφηγεισ τον τακτικο ελεγχο δεχοσουν το κυκλωμα το οποιο ηταν 2 η 3 ατομα απο το δοη και φησικα ο λογιστησ σου. σου λεγανε οτι χρωστασ 10 ευρω στο πηγαινανε στο 2 και εσκαγεσ αλλα 2 σε αυτουσ.ασ ψαξουνε ολουσ τουσ υπαλληλουσ των δοη να μασ πουνε τα κολοπαιδα απο που βρηκαν βιλεσ και αυτοκινητα οι οποιοι φησικα ειναι μιοψηφια στην υπερησια τουσ γιατι πολλη απλα δεν θελουν πολλουσ στο κολπο.ασε τησ τρακεσ και τα πεσκεσια.τωρα θα μασ φλομοσουν στησ μαλακιε στην t.v για να ξεχασουμε αιγαιο σκοπια κυπρο.σκαταδεσ εχουμε γινει μονο για καμια πουτανα να παιζει σε τσοντεσ ενδιαφερομαστε.αλλα οσο νηχτωνει το αγγουρι μεγαλωνει,οσοι την πηδηξουν ειτε ξερουν ,ειτε ειναι κολοφαρδοι εχει καλωσ.οι υπολοιποι στον κουβα με τα σκατα.και να σασ πω κατι αυτα μασ αξιζουν γιατι αυτον τον ευλογιμενο τοπο τον σκειζουμε καθε μερα ισωσ δεν μασ αξιζει να ζουμε εδω.αλλοιμονο στα παιδια μασ ,τα κοιταζω οταν κοιμουνται και τρελενομαι οταν σκεφτομαι σε τι κοινωνια θα μεγαλοσουν και ποιοι αλητεσ ρουφιανοι προδοτεσ αδερφεσ του κερατα θα τουσ κανουν κουμαντο.μαχαιρι φωτια και τσεκουρι χρειαζεται για να ξεβρομιση η πατριδα.για ενα ειμαι σιγουροσ οτι στουσ επομενουσ 6 μηνεσ θα γινει τησ αποκαληψεωσ.χαιρετισματα σε ολουσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Avant Premiere η περασμενη ...νυχτα 14 προς 15 Μαιου για την πολυαναμενομενη συμπραξη Ντουβλη- Ρεβη.Ασφαλως και ειμαστε μια χωρα μπουρδελο αλλα με την "καλη εννοια"
    Η καραφλη τσατσα,τα φερνει βολτα μια χαρα. Και τα νοικια κανονιζει,και με τους νταβαδες κανενα προβλημα,και τα κοριτσια ικανοποιημενα και τους "μπατσους" χορτατους. Ολα ο.κ.

    Αρχιζω να υποπτευομαι οτι η βιομηχανια της τσοντας εχει πιο ισχυρο πολιτικο κριτηριο απο το μαντρι του Συνταγματος.Γιατι, να ειπαν οι ιδιοι στο Ρεβη "βγαλτη τωρα"-την τσοντα-ειναι αδυνατον.Ειναι τοσο μαλακες που δεν τους εχω ικανους ακομα και για εναν απλα συχρονισμενο αντιπερισπασμο.
    Αυτο ειναι εργο καθαρα του κοσμου της τσοντας,που γευεται τους καιρους,οσφριζεται τις εποχες,καταλαβαινει τις αναγκες και επιλαμβανεται οταν υπαρχει πολιτικο κενο η αδρανεια.
    Και οι πολιτες ασφαλως τους εμπιστευονται απολυτα. Αυτο λενε και τα νουμερα αλλωστε. Πληρης συμπραξη. Οταν θελει να μαθει τα επομενα σκανδαλα,την επομενη φοροεισπρακτικη επιδρομη,η το ποιο κομματι της Ελλαδος επιβουλευονται ξενοι,τοτε ριχνει την ματια του στα κρεμασμενα dvd στα περιπτερα. Οταν κυκλοφορει νεο,ξερει αμεσως οτι τον περιμενουν ασχημα μετρα.
    Το καμπανακι που ξυπνα τον λαο.
    Πολιτικο ενστικτο να το πεις;Αγαπη για την πατριδα να την πεις; Ποιος ξερει. Σημασια εχει οτι κανουν κοινωνικο εργο.
    Για να μη πουμε και πιο "βαθια". Δηλαδη για την σχεση των επικειμενων αποφασεων που θα παρθουν με κοστον για τον dvdολαο και των στασεων η αντικειμενων που χρησιμοποιουνται στην εκαστοτε "τολμηρη ταινια".
    Οι παραλληλισμοι των ερωτικων περιπτυξεων,των προτιμησεων κλπ. στο βιντεο της Τζουλιας π.χ. ειναι φανερο οτι περνα μηνυματα τα οποια για να αποφυγουν οι συντελεστες την λογοκρισια και την δικη, "μιλουν" αλιγορικα μεσα απο τις ταινιες τους.Ζουν και αυτοι την Μακρονησο τους.Μεταφερονται κατω απ'τη μασχαλη τα βραδια,σαν να κρατουν τον "ριζοσπαστη",με διπλους πατους τα αυτοκινητα για την μεταφορα κιβωτιων με "απαγορευμενο υλικο",χαρτζιλικωνονται εισαγγελεις και αλλοι υπαλληλοι για να κανουν την παπια, κλπ.Δυσκολο εργο και επικινδυνο. Αλλα εχει καρπους.
    Ποιος κυβερνητικος παραγων θα μπορουσε να φανταστει οτι η "σαμπανια" π.χ υπονοει τα πετρελαια του Αιγαιου; Η το "Γαλλικο πηδημα" του Σκοτ, ειναι τελικα η βοηθεια του Σαρκοζι,εναντια στην αναλγισια της Μερκελ;
    Ολα βγαινουν μεχρι καποτας και κεραιας.
    Τιμη και δοξα στον κοσμο της τσοντας που αντιθετα στον καιρο,ειδοποιουν-και μαλιστα με ρισκο-ενημερωνουν,προειδοποιουν,παιζουν τα "κεφαλια" τους κορωνα γραμματα,ωστε ο λαος να συνεχισει να απολαμβανει την κατακτηθεισα με κοπους αλλων, ελευθερια του.
    Ο οποιος δειχνει να εχει εθιστει αλλα και να απολαμβανει αυτον τον νεο τροπο "ειδοποιησης". Και πως να μην. Αλλο οι σειρηνες που ειδοποιουσαν τοσο αγαρμπα και τρομαζαν και αλλο ενα αστραφτερο dvd.Τα χρονια περασαν και αλλαξαν.
    Μονο χρειαζεται προσοχη.Γιατι μπορει να χασουμε το δασος και να βλεπουμε το δεντρο,δηλαδη το καβλι του Σκοτ.Οχι. Δεν πρεπει μονο να τερπουμε τον εαυτο μας μα κυρια να τον μορφωνουμε και να τον οξυνουμε.Προσοχη μη χαθει το δασος και βλεπουμε μονο το ξυρισμενο δασος αναμεσα στα ποδια της αρκουδας. Ειναι κινδυνος, για τον οποιον εφιστουν την προσοχη και οι συντελεστες των τολμηρων δημιουργηματων. "δειτε το,σαν να διαβαζετε την Αποκαλυψη".Δηλαδη "μεταφραστε το" μας λενε.
    Πολυ φοβαμαι οτι θα εθιστει τοσο ο μαλακας,που θα καταληξει σαν το σκυλι του Pavlof στο ομωνυμο πειραμα.Καθε που θα βλεπει καινουρια παρτιδα στα περιπτερα,θα βγαζει ενα αντιγραφο της φορολογικης του δηλωσης που θα εχει ετοιμο στο τσεπακι,θα τον παιζει και τελειωνοντας θα το παραδιδει στον περιπτερα και ετσι θα αγοραζει τα τσιγαρα και την εφημεριδα του.
    Οχι φιλε μου. Δεν ειναι αυτος ο στοχος. Κοιτα "μακρυα" και "βαθεια". Μη γινεσαι ενας κοντοψωλης της σκεψης. Ενας συνδιασμος Γκουσγκουνη και Da Vinci ειναι το ιδανικο.
    Και για αυτο παλευομε. Για αυτο γαμιομαστε ολη την ωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Χρήστο: Μα αυτό είπα ακριβώς. Οτι ο Σειρηνάκης είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λόγω ικανότητας. Ο Πεταλωτής τι να πει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Μαΐου, 2010 20:24

    Θα σας πονέσω λίγο...
    ΑΕΚ=Ελλάς=Ντούβλι.
    Για τα 2 πρώτα μέρη της ισότητας τα έχουμε πει, χιλιάδες bytes αφιερωμένα σε αυτό το blog.
    Σε τι βασίζομαι:
    Ντούβλι: "Το έκανα για το παιδί μου".
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ...
    Το Ντούβλι προχώρησε στο γύρισμα αυτό, για να εξασφαλίσει το καγιέν και το αυθαίρετο maisonette (ντούβλο ντούβλο θα το χτίζουν οι δίμετροι άραψ και στο διάλειμμα θα κρατούν τις ρέγκες τους ζεστές...) σε κάποια καμένη υπώρεια της Πεντέλης, σπουδές στα καλύτερα σχολεία της Ελβετίας...
    "Έφαγα ψωλί για να έχει να τρώει το παιδί μου ψωμί" κοινώς...
    Έτσι εκποιεί και η Ελλάς το κορμί της πια...για τα παιδιά της που ούτως ή άλλως έχει εκποιήσει προ πολλού.
    Αφού ξόδιασε (Τζοβόλα δώστα ουόοοοολα....and the host for 2004 Olympics is ....Athens... λεφτά υπάρχουν...) τώρα περιφέρεται κι αυτή -όπως το DVD του ντούβλι- στα περίπτερα όλου του κόσμου, καίτοι με πολλές μορφές: αφροδίτη της μήλου με κωλοδάχτυλο, παρθένα κορασίδα παραδοθείσα στις ορέξεις νταβραντισμένου οθωμανού, μουστακαλής με ένα άδειο λιανοντούφεκο και μιά τρύπια φουστανέλα you name it...
    Όλοι μαζί λοιπόν εκποιούμεθα δια τα εκποιηθέντα παιδιά μας, και τα αποτελέσματα της συναλλαγής κρεμασμένα στα περίπτερα...
    Ντούβλι σ' ευχαριστώ (κατα βάθος). Όπως τα λέει κι ο Χρήστος...είσαι το canary in the coalmine μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Μαΐου, 2010 20:26

    συμπληρώνω φυσικά και το άλλο κοινό...και οι 2 δουλέυουν ΜΟΝΟ με νταβατζήδες. Το πε και ο καραμάν-αλή άλλωστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο Πεταλωτης να πεταλωνει ψυλους.
    Να θυσιαστει ο Θεορατος Παγκλανος για να ζησουν μερικες χιλιαδες συνταξιουχοι απο το λιπος του.
    Το ιδιο και ο Βαρελης Χεζινελος.Μπορει να παρει πανω του αλλους τοσους.
    Η Πιπη η Φακιδομυτη με τα σπορτεξ να παει για τζοκιγκ στον πρωην Εθνικο κηπο.
    Ο Loveρδος εχει παρει σοβαρα το ρολο του. Μαλλον τον επεισαν οτι το ασφαλιστικο τελικα λυνεται.Υπαρχουν και χειροτερα δηλαδη.
    Το "κοριτσι της Μανης" να γυρισει καμια τσοντα καλυτερα. Περισσοτερο θα την λαβουν υποψη τους.
    Η κυρια της οικονομιας να παψει να χαμογελαει συνεχεια.Εκτος και αν γουσταρει την αφαιρεση μισθων,η προσθεση ανεργων,τον πολαπλασιασμο του χρεους και την διαιρεση της τσεπης. Δεν ειναι στο σπιτι της και δεν "συμαζευει" τα οικοκυρικα της.
    Ο γιος του "παμπερς" μπορει ανετα να χρησιμοποιει τα δαχτυλα του οπως θελει.Ακομα και εκτος ποδηλατου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "H επισκεψεις μου στο Αγιο Ορος,ηταν παντοτε για εσωτερικους λογους γαληνης και επαφης με το Θεο" ταδε εφη:
    η κινητη αρρωστια και ποντικομαμη Ρουσοπουλος.
    "Οι επισκεψεις μου στο μεγαρο Μαξιμου,ηταν παντοτε για να δινω προσκλησεις" ταδε εφη : πατερ Offshorιος.
    "τεσσερις πιττες με απολα,δυο πατατες,τρεις μπυρες ενα κεμπαμπ...α και που'σαι...και πεντε νταβατζιδες κυβερνανε τον τοπο..." ταδε εφη καποιος που δεν τους μετρησε και πολυ καλα.Και του βγηκαν περισσοτεροι.Να φορας τα μπρατσακια σου.
    "Οτι ειναι νομιμο,ειναι και ηθικο." ταδε εφη ο καραφλος Καλβινος που ξεσκεπασε την Ολυμπια απο τα αισχη των δασων,σκεπασε τον πρωθυπουργο απο τις συνομιλιες του μεσω vodafon,και αγορασε μερικα καλογεριστικα κελια απο τον πατερ Offshorιο.
    "τα λεφτα υπαρχουν" ταδε εφη ενας βλακας και μισος που μικρος ρωτουσε συνεχεια: "τι ειναι αυτο;" δειχνοντας ενα βουνο αμμοχαλικο εξω απο μια οικοδομη και του απαντησαν "λεφτα".Απο τοτε,οταν δεν βλεπει υλικα εξω απο γιαπια,παντα ρωταει το ιδιο πραγμα με αγωνια: "που ειναι τα λεφτα"; Κριμα το παιδι.Μια χαρα ξεναγος θα μπορουσε να γινει.
    "οχι κυριοι...δεν παραιτουμαι.." ταδε εφη Αριστοτελης Καβλιδης.Ονειρο του η συνενωση των νησιων και επιτελους ρευμα και γιατρος στο τελευταιο νησακι.Ξεκινησε απο το σπιτι του πρωτα,δειχνοντας το καλο παραδειγμα.
    "φερτε πισω τα κλεμενα" φωναζει-ταχα- ο καραφλος τσιγκουνης απο το πρωιναδικο του.Ο Κυριακου δεν ακουει;
    "Γαλλικη επανασταση,Ροβεσπιερος, και κιλοτονες στο Συνταγμα.." φωναζει ο Ντραγκας ναουμε.Τα ιδια λενε για κεινον και οσοι εχουν την ατυχια να δουλευουν στις "δουλειες" του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Μαΐου, 2010 21:36

    Μέσα σε όλο αυτό τον ορυμαγδό, ο ιθαγενής ελοχίμ καρτερεί, υπομένει. Τα μισοτηγανισμένα ψάρια του καλόγερου ξαναπηδάν από το ρυπασμένο Ασωπό πίσω στο τηγάνι, αφού δεν την παλεύουν πιά...
    Ο εξαδάκτυλος πιλοτάρει το διαστημόπλοιο των ελοχίμ στρατιωτών all the way from Serius meeeeen με τα φαντάρια να κρατιώνται σε εγρήγορση με διαρκείς προβολές Ντούβλι.
    Έρχονται να σβήσουν με μιάς το χρέος στο κουτόφραγκο και να ξανακαταστήσουν το αιγαίο ελληνική λίμνη (go back to fucking China you memetia...yeeeah...).
    ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ!
    ΓΥΡΙΣΕ, ΓΥΡΙΣΕ!
    (ιδού τα πειστήρια...)
    http://sirina.gr/main/index.php?page=shop.product_details&product_id=26&category_id=6&flypage=flypage.tpl&option=com_virtuemart&Itemid=98

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι κυριοι υπευθυνοι αλλα και αυτοι που θα επρεπε να προσφερουν εξηγισεις ουτως η αλλως για οτι προεκυψε τα τελευταια 20 χρονια ειναι εξαφανισμενοι.Παντελως.Σαν να ηταν ονειρο.Σαν να ηταν ψεμα.ΣΑν να μην υπηρχαν.
    Σημιτης.Καραμανλης.Πρωθυπουργοι(υποτιθεται) και αρα οι πλεον υπευθυνοι.Αφαντοι. Λαλιωτης.Τσοχατζοπουλος,Παπαντωνιου,Μαντελης,
    Χριστοδουλακης,Σουφλιας,Ρουσοπουλος,Βουλγαρακης
    και και και. Τοσοι αλλοι. Μονο οι προαναφερθεντες,περασαν απο τα χερια τους και διαχειρηστικαν τα 200 απο τα 300 τοσα που ειναι το συνολο του χρεους.Αφαντοι.Περασαν κατευθειαν στο μυθο. Θα γινουν λαικοι ηρωες.
    Τετοιο μαλακα λαο που θα ξαναβρουν; Που βαζει γκαζακια σε καδους,αντι να καιει βιλες.
    Αντι να πολιορκει πολιτικα γραφεια,να σκοτωνει εργαζομενους.
    Αντι να στεκεται ενα μερος του κατω απο μια σημαια που λεει "παμε" και δεν παει πουθενα,να μπουκαρουν στη βουλης τον αχυρωνα και να κανουν δικτατορια.Την οποια προβλεπει και το συνταγμα, που τοσοι κοπτονται.
    ΚΑι οι αλλοι που δεν συμφωνουν με το "παμε"-γιατι ξερουν οτι ακομα και ετυμολογικα αριστοκρατια και αριστερα,εχουν την ιδια ριζα.
    Μαλλον περιμενουν τον επομενο λαοπλανο να γλυκανει τα αυτια τους και να προσκολιθουν πανω του σαν πεταλιδες στο βραχο.Και περιμενουν.Περιμενουν.Δεν μπορει.Η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει.Αφου το λενε και στα σχολεια.
    "Εφαγαν-εφαγαν-εφαγαν" λενε στα καφενεια. "μα δεν εσκασαν ρε πουστη μου.Ημαρτον"ξαναλενε. Δηλαδη ειναι προβλημα ΜΟΝΟ μοιρασιας της κλεψιας και ποσοτητας των κλεμενων.Τιποτα αλλο."και εμεις τιποτα δηλαδη; Ωξω ρε μπινεδες" Δεν θα βρεθει κανενας να "ανοιξει το πουγκι; Α,ρε Αντρεα.Ελαφρυ το χωμα σου.Ενας τετοιος χρειαζεται...αλλα πουν'τος"
    Ν'άστε καλα ρε τερμιτες που σκαβατε τρυπες,χρονια τωρα. Και μετα ερχεται ο μυρμηγκοφαγος και σας αφηνει νηστικους.Ετσι ομως ειναι αυτα. Τωρα,φτου κι'απ'την αρχη;
    Μπα. Ο κινδυνος που αντιλαμβανεται ο πολυς κοσμος δεν ειναι το αδιεξοδο της εργασιας,η το επισφαλες της συνταξης κλπ. Μαλακιες.Αυτα δεν τα κοιταξε ποτε και ουδ'ολως τον ενδιεφεραν.Αν τον ενδιεφεραν θα τα ειχε φτιαξει. Τον ενοχλει μονο,αφανταστα η αδυναμια να βαζει χερι οπου και οπως μπορει.Οπως εκανε μεχρι τωρα δηλαδη. Θα χαθουν "οι ακρες". Τα "κονε". Η πελατιακη σχεση,που αλλη δεν γνωριζει και δεν φανταζεται οτι υπαρχει.Το πανηγυρι θα χαθει.Το ατελειωτο φαγοποτι.Οποιος και οσο μπορει.Που προσφεροταν για τα παντα.Που ηταν δευτερη φυση και φυσικη ροπη.
    Τωρα, που δεν γνωριζει τους νεους κωδικες συμπεριφορας και δεν εχει προβαρει ποτε αυτο το κουστουμι,πως θα τα φερει βολτα;
    Τωρα που θα νοιωθει πραγματικα σαν μεταναστης στην χωρα που μεχρι πριν λιγο ειχε για τσιφλικι του,τι θα κανει ο αμοιρος;
    Δραμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aδαμιδη με την Αδαμιαια περιβολη,αν δεν καταφερεις να φερεις τους παικτες απ τον Πανθρακικο με ουτε μισο εκ.γιουρο και με δοσεις, να ψαξεις κι'αλλου. Μην απογοητευεσαι.
    Στη λωριδα της Γαζας,στο Κιργισταν και στο Μπουρουντι,λογω κοινωνικων-πολιτικων συνθηκων,παρουσιαζουν μεγαλο ενδιαφερον.
    Στειλε τον μπακαλογατο να κανει μια γυρα στις πολυπαθες περιοχες. Θα βγαλεις λαβρακια.
    Ρε ξεφτυλες. Ρε ρομπες ξεκουμπωτες.Που κανετε διακανονμισμο και ζητατε διευκολυνσεις απο τον Πανθρακικο.
    Ρε Κιντιδες.Ρε μιξιαρικα.Ρε τυχαρπαστοι. Βρε λετσοι με κασκολ.Ξερετε που ειστε; Εχετε καταλαβει τι κανετε; Σας κοιταζει κοσμος ρε τσιγγακια. Δεν ντρεπεστε; Ζειτε με τις ντροπες; Σας ταιζαν προσβολες; Μεγαλωσατε με χαστουκια; Τι διαολο νομιζετε οτι κανετε;
    Ρε μπακαλογατοι με μπακαλορεα,εχετε αντιληφθει που ειστε;
    Αφου δεν μπορεσατε να επιβαλετε ουτε ενα ορο πριν ερθετε,απο τους τοσους που θεσατε(και πως θα μπορουσες αραγε;)κρατιστε τα προσχηματα και μη ξευτιλιζετε θεσμικες θεσεις και βαρια ονοματα που σερνετε πισω σας βρε λιμοκοντοροι.
    Κρατηστε τα προσχηματα ρε κουρελιδες.
    Στην ΑΕΚ ειστε φιλοξενουμενοι.Οχι σε motel-γαμιστρωνα,που κανονιζουν τις τιμες στον διαδρομο, ρε μαλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Χρήστο και Γιώργη: ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΜΦΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Χρήστος
    Έτσι μπράβο. Πέστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή