Κυριακή 2 Μαΐου 2010

ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ - ΑΕΚ

          Το μόνο θετικό ήταν η γνωριμία μου με τον Καρεμπέ. Καλό παιδί, πολύ μπάλα αλλά ήταν μόνος του , χωρίς την γυναικάρα του. Κι είχα τελικά καλή παρέα να μου λέει κι αυτός την γνώμη του. Πέρασα ωραία κι είδα κάτι καλό σαν θέαμα σε ελληνικό ντέρμπυ με ανοιχτούς χώρους και πολλές ευκαιρίες. Δεν είμαι στενοχωρημένος καθόλου, διότι υπάρχουν και τα οικονομικά μέτρα που είναι πιο σοβαρά απο την απόδοση στο τηγάνι.
          Δυό εικόνες υπήρχαν στο γήπεδο, που αντικατοπρίζονται απο τα ημίχρονα. Μοιρασμένο παιχνίδι σαν τρεχάλα και νομίζω δίκαιο αποτέλεσμα. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ. Δεν μπορούν αυτές οι ομάδες να αγωνισθούν για κάτι παραπάνω. ΔΙΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. Φυσικά θα διαφωνήσετε πολλοί, αλλά δεν πειράζει. Γι αυτό είμαστε εδώ, να γράφει ο καθένας την γνώμη του ελεύθερα και να έχουμε και τις συλλογικές εφημερίδες να αλλάζουν τα πάντα.
         Να το πάω στα στατιστικά; Χαρίσαμε τον ύμνο της ομάδας μας στην δαφνοστεφανωμένη αδερφή. Του Ντουντού και του Ντάτολο. Σπάσανε τα δοκάρια στο πρώτο ημιχρόνιο, λόγω ανυπαρξίας μας. Μετά τον πήραμε πίσω και χωρίς να μιλάω για τα ισοφαρισμένα δοκάρια, μιλάω για τις χαμένες ευκαιρίες, που εύκολα έπαιρνες την ισοπαλία. ΠΟΤΕ ΤΗ ΝΙΚΗ.  Διότι αλλάζει η τακτική μετά απο κάτι θετικό. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Η ΦΤΗΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΗΒΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Η ΤΟΝ ΚΟΥΠΕΡ.
        Να μην λέμε πολλά και να κρίνουμε φτηνά. Τουλάχιστον τόση μπάλα ξέρω. ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΛΕΝΕ. " ΤΟ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΑΕΚ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ", ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΟΙΩΣ. " ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΦΙΛΙΔΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΝΑ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ, ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ". ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΒΑΣΕΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ. ΚΙ ΑΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΠΟΥΣΤΗ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ..
       ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΛΕΩ. ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ, ΠΟΥ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ, ΟΥΔΟΛΩΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΡΙΤΣΩΝΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΥΣΤΡΑΣ ΣΤΟ 1-2 ΣΑΝ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΚΙ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΟΥΣΤΟΓΡΙΑ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΚΡΥΩΣΕ ΚΙ ΕΠΕΣΕ.
         Δεν έχω παράπονο απο την ΑΕΚ σήμερα, ούτε κι απο τον Σέρβο. Στην αρχή ήταν το τηγάνι κι ο φόβος, μετά ήταν τα πάντα σωστά, φυσικά επειδή Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΔΕΡΦΗ ΚΛΑΤΑΡΙΣΕ. Το πάθος ξεχείλιζε και η διάθεση για ανατροπή τουλάχιστον. Και οι αλλαγές ήταν πάνσωστες ( ο Λεονάρντο είναι εκτός τόπου και χρόνου ) και όλη η προσφορά του χαμηλού εργατικού δυναμικού. ΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΕΤΕΥΤΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ. ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ 500000 ΣΤΟ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ, ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙΑ.
       Ναι, μου άρεσε η ΑΕΚ του δευτέρου ημιχρόνου στη ρώσσικη ρουλέτα. Με μακράν κορυφαίο παίκτη τον Καφέ, με το Μανωλά να μου θυμίζει το άσκεφτο αλλά αγωνιστικότατο παιχνίδι του θείου του και τον Μάκο να είναι βελτιωμένος. ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΝ ΑΡΙΘΜΟΣ. ΑΝ Ο ΣΚΟΚΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΟΚ. ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΑΒΒΕΣ - ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ.
       ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΘΕ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ . ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΔΕΙΧΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ ΝΕΜΕΘ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. Ο ΠΑΙΚΤΑΚΟΣ . ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΚΙ Ο ΜΠΕΝΙΤΕΘ. ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ. ΟΧΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΔΑΝΕΙΣΜΟ. ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΟΛΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.
        ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΟΣΟ ΜΕΤΡΑΝΕ. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΩΝΗ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΤΗ ΜΙΣΟΡΙΞΙΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΣΑΝ ΧΕΣΜΕΝΟΣ. ΚΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ. ΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΡΙΖΟ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΟΜΗ ΤΟΥ. ΤΙΠΟΤΑ. Ε, ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΕΛΟΣ.
     ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ. ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ; ΓΙΩΡΓΗ, ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ. 
        

23 σχόλια:

  1. Me Dusan sto timoni pote de tha nyxtwnei.As opsetai i diaitisia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προς Νικο: Όχι δεν φταίει η διαιτησία. Ήταν άψογη. Ο Σέρβος φταίει και σήμερα; Δηλαδή να μάθει στον Ούγγρο να σουτάρει;
    Αλλά τι χαλιόμαστε; ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ. ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ 25ΆΡΗΔΕΣ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ.
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ Μηνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Einai i aura tou i katarameni.Skepsou mono poses xiliades AEKtzides ton exoun katarastei me tis xeiroteres katares pou yparxoun kai tote tha katalaveis giati xanei telikous me 18-17.Prwta feugei o prodotis kai meta ginetai to otidipote.An den mporeis na to katalaveis ok.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μολις κλαταρει ο Ολυμπιακος,ακομα και ο Πανθρακικος φαινεται Μπαρτσελωνα...Αμα εισαι ανικανος απο τα δυο μετρα να σπρωξεις απλα την μπαλλα στα διχτυα,οταν χανεις δυο-τρεις κλασσικες ευκαιρειες,τοτε ερχεται ο Τριτσωνης και σε βγαζει απο την δυσκολη θεση των δικαιολογιων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος02 Μαΐου, 2010 23:48

    Έτσι...πάμε την πρώτη? Η ελλάς έφερε ενάμισυ εκατομμύριο "τουρκόσπωρους" τους γάμησε καλά καμιά 50ρια χρόνια και ξεκάβλωσε. Μετά κατάλαβε ότι καλά που 'ρθαν κι αυτοί και σωθήκαν οι κώλοι μας...Στην περίπτωση της ΑΕΚ, οι τουρκόσπωροι (της) εξακολουθούν να θεωρούνται εκ του καταστημένου ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ.
    Και ο ντσουκαλάς να παρακολουθεί μέσα από την κλειδαρότρυπα, με δίφατσο δονητή εισηγμένο στο ορθό του για να τη βρίσκει ύστερα από όλα αυτά τα χρόνια "κυριαρχίας". Στην άλλη φάτσα ντριτσώνης αναμένεται οσονούπω να έρθει να κάτσει στο "θρόνο" του.
    Παλιοελλαδίτης σου μιλάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνω απολυτα για το Νεμεθ.
    Απο που κι ως που τον καναμε παικτη δεν καταλαβαινω.
    Με τον προπονητη δε χρειαζεται να πουμε πολλα.Αυτος ειναι και δεν αλλαζει εκτος αν αποφασισει ο Παπας να το παιξει αλλιως το εργο.
    Καλη βδομαδα.

    Zastro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να μην ξεχνιομαστε...8% μειωση των αποδοχων στους βουλευτες,30% σε ολους τους υπολοιπους ΜΑΛΑΚΕΣ.Καταργηση των δωρων και του επιδοματος αδειας στους "300" (με μινιμουμ μηνιαιο εισοδημα 15000ε),μειωση 20% στους υπολοιπους ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ με μισθο το πολυ 1200ε.Οι ελληνικες τραπεζες ηταν οι καλυτεροι πελατες των ομολογων,αφου αν το spread δεν εφτανε πανω απο 450 μοναδες,δεν αγοραζαν....Και εμεις καθομαστε και τους ακουμε,και κατα τον Αυγουστο θα παρουν κιαλλα μετρα γιατι με αυτα δεν θα κανουν τιποτα.Καθηστε και κοιτατε τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δείξτε σεβασμό στην αρχαία μας κληρονομιά.

    Προστατέψετε τα αρχαία μας μνημεία.

    Mην πλησιάζετε τον επιστήμονα γεωπόνο Nικοπολίδη εγγύτερα των 50 cm. EυχαρισΘΘΘώ.

    Kαι 4οι να έρθουμε στα φακ οφφ τι έγινε; Γουστάρω να σκληραγωγηθεί ο Xέρσεϊ με αγώνα για το Europa League μέσα Ιουλίου με την Kέφαλβικφιορδουρσντοτιρ FC. Nα φάει βακαλάο με την σέσουλα, να μαζέψουμε και περισσότερα ποντάκια στην UEFA παίζοντας με πιτσαρίες και καφετέριες.

    Tην Tετάρτη ξαναζούν μέρες της σεζόν 1987-88.

    (M)ΠAOK-Δαφνοστεφανομένη νοικοκυρά με μπικουτί 6-1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημερα παιδια.
    Σκληρη-σαν το πεος γεροντα σε κωμα-ανακοινωση της ΠΑΕ, οπου παραδεχεται οτι "η παραγκα-γκα καλα κρατει...".
    Και αφου λετε οτι υπαρχει ακομα, τοτε "ποιο παρτυ τελειωνει"; Απο τον Ιανουαριο κραταει;
    Τι παρτυ ειναι αυτο; Και σε παραλια της Καραιβικης να γινοταν,με χαβανεζες, "μπαφους", ρεγκε και μπυρα απο καρυδες,και αυτο ακομα θα ειχε τελειωσει.
    Δεν αφηνετε τα μεγαλα και ανεξοδα λογια,σαν πολιτικαντιδες σε μπαλκονι;
    Ασφαλως και ταξατε το πριμ σε λαθος "παικτες".Αλλα πως να πας να το δωσεις εκει που πρεπει, οταν σε βλεπουν και ξυνουν τα παπαρια τους;
    Μοναδικος "στοχος" πλεον, να βοηθησουμε τον ΠΑΟΚ να τερματισει πρωτος.
    Και να μεινουμε με την ηθικη αυτο-ικανοποιηση.

    Μετα το παρτυ στην αμμο,συνηθως φοραμε τα καλα μας. Η εμφανιση του 2011 εκανε την εμφανιση της για να τρομαξει τους παντες. Και σημειο-λογικα και συμβολικα,εχει κατ'αναλογια λιγο κιτρινο και φουλ μαυρο χρωμα.
    Γιατι δεν ρωτουσαν τον Γαλατη; Να τους πεμψει σε καμια "φιλη" του σχεδιαστρια; Να φτιαξουν κατι με πουλιες,φιογκους,στρας,κοφτο κοψιμο πισω και να φοριεται με ξωφτερνο;
    Το εμβλημα δεν διεκρινα πολυ καλα. Πρεπει να ειδα οτι αντι για σπαθι κρατουσε ενα αυτοσχεδιο καλαμι για ψαρεμα στο ενα ποδι και στο αλλο αντι για την γη,ενα καπελο γυρισμενο αναποδα.
    Οτι εχετε ευχαριστηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Νίκο: Όχι, τώρα που τα ρίχνεις στα βουντού συμφωνώ απόλυτα. Μου το εξήγησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς όλους: Υπάρχει κάτι θετικό μέσα σε όλα. Δεν θα δώσουμε το πριμ άρα θα υπάρχει χρήμα για να υπογράψει κι ο Δέλλας. Σε όλα σας έχω λύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξενύχτης Νομικάριος03 Μαΐου, 2010 14:22

    Καιρός να τα σούρω στον προπονητή μας, αρκετά έκανα υπομονή. Θα έπρεπε να ντρέπεται ο πολυνίκης για πολλά που συμβαίνουν στην ομάδα μας. Άλλοθι σοβαρά φυσικά και έχει, και είναι και τυχερός, γιατί συγκαλύπτονται έτσι όλα τα έργα κατεδάφισης που έχει κάνει 18 μήνες τώρα. Πρώτα απ’ όλα ο σχεδιασμός του καλοκαιριού: Χτες παίξαμε με αριστερό μπακ τον…Λαγό, γιατί δεν ξαπόστειλε τον τουρίστα Χουανφράν εγκαίρως, αλλά το Δεκέμβρη, ενώ μας κουβάλησε τον Νίκο Καράμπελα(…), ο οποίος είχε γίνει γνωστός στο πανελλήνιο από τις ποδιές που έφαγε από τον Γκαλέτι στον τελικό του Κυπέλλου. Μας ήρθε ο Γιάχιτς, τον οποίο μάλιστα χρυσοπληρώσαμε σε σχέση με την αξία του, μοναδικό αμυντικό χαφ στον κόσμο που έχει…δισκοπάθεια και δε στρίβει με τίποτα. Βασίστηκε στον…Καφέ, ακόμα και στον αστείο Σουηδό, ο οποίος χτες «μάρκαρε» τον Μέλμπεργκ δίνοντας την εντύπωση ότι κάτι τον έτρωγε στην πλάτη του και ήθελε να ξυθεί! Τον Σουηδό τον έχει εκθέσει βέβαια οριστικά ο αμούστακος Μανωλάς, κι ας μην παίρνει ένα(!!!!) εκατομμύριο. Αν είχε σουτάρει Χουανφράν, Ντάνιελ, πιθανόν να μην ξεπούλαγαν οι ρεζίλες μέτοχοι τον Κυριάκο, ο οποίος μπορεί να κρεμάει τη Λίβερπουλ, στην ΑΕΚ όμως θα πρόσφερε πολλά.
    Εκτός όμως από αυτά η ομάδα είναι φανερά αδούλευτη, απείθαρχη, χωρίς πλάνο και χωρίς ίχνος τακτικής συγκέντρωσης. Τα παιχτάκια αυτά που μαγαρίζουν τη φανέλα μας δεν ξέρουν κανένα σύστημα, εκτός ίσως από το 4 4 2, γιατί ο Μπάγεβιτς φανερά δεν τους διδάσκει τίποτα θυμίζοντας τον «δάσκαλο» Φερέρ (που κατάντησες Ντούσαν!!). Σαν να μην έφτανε όμως αυτό, η ΑΕΚάρα δεν καταδέχεται να αμυνθεί: Όσα πάνε κι όσα έρθουνε. Για πολλοστή φορά χτες φάγαμε γκολ από κόρνερ (!!), ενώ οι αποστάσεις των γραμμών είναι μεγαλύτερες κι από αυτές που πρέπει να κρατάμε από την πεθερά μας. Χτες είχαμε άγιο που δε χάναμε 3-0 στο πρώτο δεκάλεπτο (ή μήπως θα ήταν καλύτερα ;). Οι παιχταράδες-σακάτηδες του Έφηβου Όσκαρ, Μαρέσκα και σία είχανε χρυσή ευκαιρία να κερδίσουν μεταγραφή και χρυσό συμβόλαιο, αν τους έβλεπε ΧΤΕΣ κανένας άπειρος σκάουτερ. Σε πόσες ομάδες φέτος έκανε στο πρώτο δεκάλεπτο τόσες ευκαιρίες ο Θρύλος; Ούτε στον Πανθρακικό!!! Και χωρίς μάλιστα Τοροσίδη, ο οποίος χτες θα έκανε χατ τρικ.
    Αμ το πλάνο για το χτεσινό «ντέρμπυ»; Με αυτά τα παιχτάκια της συμφοράς κατεβήκαμε ανοιχτά να «πνίξουμε» την πρακτοροομάδα, η οποία δεδομένα "κρεμάει" μετά το 60΄: 4 2 1 3 άμυαλο χωρίς φρόνηση και σύνεση (Είπαμε, με τέτοιους παιχταράδες που έχουμε, να προσαρμοστούν οι …άλλοι μπας και γλιτώσουν!). Κατέβασε αριστερή πλευρά τον κατά συνθήκη αριστερό μπακ Λαγό βάζοντας μπροστά του το Σκόκο, ο οποίος δε μαρκάρει ποτέ, αντί να ρίξει τον Αργεντίνο πάνω στο παλτό Μπράβο, για να κάνει εύκολο γκολ, όπως στο πρωτάθλημα. Θυμήθηκε ξαφνικά τον Χέρσι, τον οποίο μάλιστα κράταγε πλάγια δεξιά και ψηλά, αδειάζοντας ακόμα περισσότερο τον προβληματικό άξονα. Και όταν όλα είχαν κριθεί, ξύπνησε το θηρίο και πήγε να ισοφαρίσει τον χειρότερο Θρύλο των 20 τελευταίων χρόνων. Χάρη μας έκανε ο Τριτσώνης, βρήκαμε άλλοθι για την εμφάνιση. Όταν μέσα σε μια σκληρή έδρα κατεβάζεις τέσσερις κυνηγούς κρατώντας τους μάλιστα ψηλά, μετατρέποντας σε τέτοιον ακόμα και τον άμπαλο Χέρσι, τότε ήττα με ένα γκολ διαφορά είναι θαύμα…
    Η ομάδα δίνει εικόνα ομάδας που βρίσκεται σε καλοκαιρινή προετοιμασία. Καμία προσωπικότητα, κόμπλεξ για τις περιορισμένες ικανότητες, ευθυνοφοβία, σκυμμένα κεφάλια. Εκεί χρειάζεται ο προπονητής όμως, να μακιγιάρει κι όχι να μεγενθύνει τις αδυναμίες.
    Είμαστε μακράν η χειρότερη ομάδα των πλέι οφ και ειλικρινά δύο χρόνια τώρα έχω φτάσει στα όριά μου. Ο καθένας αντιδρά όπως κρίνει. Ο Χατζηχρήστος φερ’ειπείν στηρίζει…Παππά!!! Εγώ έχω διαλέξει συνειδητά την αποχή από το γήπεδο, όσο κι αν πονάω ή μάλλον ΕΠΕΙΔΗ πονάω…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Χρήστο
    Γιατί Γαλάτης ρε φίλε; Ο Κωστέτσος που είναι και φίλαθλος μας δεν σου κάνει;
    Ασε που του χρόνου με αυτή την στολή θα μας τρέμουν όλοι και έτσι δεν θα χάσουμε δέκα βαθμους από την διαιτησία!
    Έτσι και ο νέος προπονητής θα δείξει έργο τρομερό, κάτι που δεν κατάφερε ο άσχετος Ντούσαν.
    Μόνο ας κοιτάξει η διοίκηση ο νέος προπονητής να είναι δεκτικός στις σφαλιάρες έτσι ώστε να τον αγαπήσουν τα καλόπαιδα μας παίζοντας μαζί τους.Δυστυχώς μας πρόλαβε ο κιντής και μας πήρε την προπονητάρα στο πανιώνιο.
    Και το πάρτυ θα έχει τελείωσει αρκεί ο πανύψηλος Μαρέσκα να μην μας βάζει γκολ με κεφαλιά μέσα στην περιοχή μας.
    Και μια που θα μας αποχαιρετήσει η Σκοκοπαρέα θα γεμίσουμε τώρα με όλους τους Μπακαλιάροσον αφού εκεί στο βορρά ξέρουν καλύτερα την Ελληνική πραγματικότητα.Ασε που σε πολλούς κυλάει μέσα τους Ελληνικό αίμα κι ας μην το γνωρίζουν!Τόσες και τόσες βόρειες κάθε χρόνο γεύονται την Ελλ.φιλοξενία τα καλοκαίρια!
    Μιλάμε ότι ο σχεδιασμός της ομάδας μας είναι έτη μπροστά.
    ΥΓ: Πιστεύω ότι ο Δέλλας στα τριανταφεύγα του θελει κανά δυό Μαιστόροβιτς(των 800.000!) στην καθισιά του. Στο πρώτο γκολ του Μέλμπεργκ( που το ΄βαλε παραπατόντας) ο σουηδός ήταν στο super paradise!Άσε που δεν κάνει και τα τσαφ του σουηδού και δεν θα είχαμε και την αργεντίνικη κλίκα στα αποδητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 100% me ton ksexnyxti Nomikario
    pragmata pou ta vlepoume apo tin TV, les einai adynaton, na min ta vlepei o chef mesa apo ton pagko...
    den ginetai, epoudeni, messie Du$ko, na vgazeis arauxo, kai na vazeis deksi mpak ton Jahic, den yparxei Jahic paixtis, oyte gia termatofylakas..
    Apisteyti proponitiki anyparksia....
    kala apo paixtes, asta na pane....
    merikoi, einai apla diaskedastes, planodiou thiasou , se elliniki tainia...
    HMARTOn pleon...
    gia simera, apla thymizo, esto kai se ena athlima, pou den to gnorizoun oi polloi, alla kouvalaei poly synaisthima, kai agnes protheseis, AEKTZIDIKES, h AEK, sto podosfairo salas, sto kleisto ghpedo handball tou Geraka stis 20.45, diekdikei ton 1o titlo tis istorias ths...
    Tous xairetismous mou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γαλατης. Και για εμβλημα τον πελεκανο.Και απ'το ραμφος του να κρεμεται στην ακρη ενα στριγκ.
    Αληθεια,τωρα που το εφερε η κουβεντα και μια πουτανα φεραμε: Το "Γαλατης" ειναι κανονικο επωνυμο, η παρατσουκλι; Θα μου πεις βεβαια οτι και τα κανονικα ονοματα,δεν ειναι τιποτα αλλο απο "επισημα παρατσουκλια". "Παπαδοπουλος", "Αρβανιτης","Κολοκοτρωνης","Τσαγγαρης","Ραπτης","Κοντος", "Μυταρας","Κλεφτογιαννης","Αρμπακιωλης","Μπακας","Ντακος" "Κακος","Υγροπουλου","Πουτση","Μικρουτσικος" κλπ. Με ελαχιστες εξαιρεσεις,ο καθενας εχει το επωνυμο που του πρεπει.
    Μερικες φορες ομως δημιουργουνται αποριες απο το αντιφατικο του πραγματος.
    Το "Γαλατης" λοιπον, ο ηρωικος Γιαννης της Μυκονου,πως το διαλεξε; Πως του δωθει;
    Καποιος προγονος του να ηταν αραγε συγγενης του Βεργκιγκεντοριξ; Του κακοφωνιξ; Η, το πιο πιθανο του Ιντεφιξ;
    Μηπως παλι το επελεξε ο ιδιος δηλωνοντας την αεναη αντισταση και αντοχη του στα "εμβολα" και τους "πολιορκιτικους κριους" του Καισαρος; Ποιος ξερει. Δεν βαριεσαι.


    Συμφωνω οτι θα υπαρχει μεγαλυτερη ησυχια στα αποδυτηρια με τον βελιγκεκα τον Δελλα και τον μπουρλοτιερη των ψυχων Λυμπε.
    Για αμεσα αποτελεσματα θα ηταν καλυτερα να προσλαβουν τον Θεοφανιδη,τον πρωην διοικητη των Ο.Υ.Κ. Θα τον εχεις ακουστα.Αυτον που εκανε περιδεραιο στο λαιμο του τα κομενα αυτια των Τουρκων στην Κυπρο.
    Δεν θα κουνιεται φυλλο εκει μεσα.Εγγυημενα.
    Ας ξεκινησουν απο'κει και μετα βλεπουμε για "την ομαδα που θα πρεπει να κερδιζει και τους διαιτητες" που λεει και ο Μπαφαλο Μπιλ.
    Ας κερδισει πρωτα εμας η ομαδα και βλεπουμε επειτα για τα υπολοιπα Βασιλιε πουροκρατη.
    Οντως τα δυο προηγουμενα πριμ που δωθηκαν με τον γαυρο και τον βαζελο,στοιχησαν ενα καρο λεφτα,με αποτελεσμα να μην εχει ικανο μπατζετ η ψαροκασελα απο τα φιορδ.
    Χωρια που ταξιδευει-λογω περικοπων-με τραινο ανα την Ευρωπη,ψαχνοντας για καλο γαλεο και του εχουν ερθει τα μεσα εξω απο το ταρακουνημα.Ξερνοβολαει σαν εγγυος. Δυσκολο το μεροκαματο στην Ελλαδα.
    Τωρα που ο στοχος απομακρυνθηκε, ο δικηγορος θα απομακρυνει τον Σερβο;Η θα περιμενει το θαΒμα;Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια...αφου θαψει πρωτα ολους τους αλλους.
    Ας βγαλουν και καμια ανακοινωση εκει στην ΠΑΕ για την πανυγιρικη νικη επι των ιθινοντων στο Λιβερπουλ για την αναναιωση ενος ακομα χρονου της αποκαλυψης Νεμεθ.
    Και αλλη μια για την επικειμενη επιστροφη-μεταξυ ολων των αλλων-του Κυριακου.
    Και αλλη μια για "καλη τυχη και αμεριστη συμπαρασταση στον αδελφο σωματειο της Θεσσαλονικης εις το δυσκολο εργο του στα ριπλαιυ-οφφ. Να σταθουν αρωγοι.

    Η παιοκρουσια επισημα αναφερεται ως: "...η παλινδρομικη κινηση της δεξιας(συνηθως) χειρος επι του αρχοντα των σκελων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κι'αλλο εξωφυλλο απο το FOCUS,με την Αφροδιτη ζητιανα αυτη τη φορα.Αντε, και την επομενη πουτανα στα τεσσερα.
    Toση ντροπη και ξευτυλα,τοσο τσεκουρεμα και τοση εξαθλιωση,τοσες περικοπες και τετοια βασανα,για 110 δις;
    Την σκατοολυμπιαδα να μην εκαναν μονο και να μειωναν τους εξοπλισμους λιγοτερο απο 10% τα τελευταια χρονια,νατα αμεσως-αμεσως τα 100 δισ.
    Τι αφρονες. Τι αχρηστοι. Τι ρεμαλια θεε μου.
    Τελικα ειναι τοσο ευκολο το να ειναι κανεις συνεπης.Δεν υπαρχει κανενα μυστικο.Ολα ειναι μπροστα.Και υπολογισημα.
    Τοτε λοιπον; Γιατι;
    Γιατι ρε πουσταραδες δεν κανατε τα αυτονοητα τοσα χρονια; Που ζητατε και θυσιες που "αυτη τη φορα θα πιασουν τοπο"; Παραδεχομενοι εμεσως αλλα σαφεστατα οτι "τα προηγουμενα τα εφαγαν ημετεροι,αλλλα δεν γαμιεται.Ληθη στο παρελθον και λιθαρια στους μαλακες ψηφοφορους."
    Αλλωστε τι "αλλο" να γινει; Ο λαος τους τιμωρισε.
    Οπως και οι αρχηγοι των κλεφταρματολων καθε κομματος-κρυσφηγετου,ενδιαφερονται μονο για αυτους που "πληγωσαν την παραταξη".
    Την Ελλαδα ποιος την γαμει; Μηπως μας αγγιζει καμια ποινικη η αλλη ευθυνη;
    Θα μας τιμωρισει ποιος και γιατι; "ο λαος"; Αυτοι οι συνενοχοι; Αυτοι οι 10 εκ. που συνεπραξαν και με τον τροπο τους ο καθενας απο αυτους συνεφαγαν μαζι μας στο ατελειωτο μεταπολιτευτικο παρτι;
    300 στη βουλη και καμια χιλιαδα αλλοι αρπαχτικα και μερικα εκατομυρια ομοειδων αλλα μικροκλεφτων οχι απο συναιση αλλα απο δειλια, κουνουν σαν ενας ανθρωπος το δαχτυλο,μημουμενοι τον Παυλιδη στη βουλη.: "οχι κυριοι.Δεν παραιτουμαι.Δεν ειμαι μονος μου.Ειμαστε ολοι μας. Ειμαστε συνενοχοι ολοι και να πατε να γαμηθειτε αν περιμεντε να συναινεσω και να κανω τον πηδηγμενο αποδιοπομπαιο τραγο.Ολοι μας τα φαγαμε.Ολοι μαζι θα τα κρυψουμε.Αρα ετσι δεν υπαρχει και κανενας να απολογηθουμε".
    Τελειο.
    Μονο ο Ελληνας γνωριζει την αξια του " το δημοσιο ειμαστε ολοι εμεις"
    Οχι ομως αυτο που σε μεγαλο βαθμο ισχυει στην Ευρωπη.Οχι. Λαθος. Εδω παμε ακομα πιο περα.Ακομα πιο μακρυα. "ανηκουν ολα σε ολους μας και τα προσεχουμε" λενε εξω.Ειναι τοσο αφηρημενο αυτο.
    Εδω στα βαλκανια ειναι συγκεκριμενη η σχεση κρατους-"πολιτη". Απολυτη.
    "Το δημοσιο ειμαι εγω. Εγω κλεβω.Εγω συναινω με αυτους που κλεβουν. Εγω περιμενω την σειρα μου για να κλεψω.Εγω βρωμιζω και αφηνω και τους αλλους να βρωμιζουν.Εγω αδιαφορω.Εγω ζηταω φακελακια και μιζες.Εγω κλεβω στο ζυγι.
    Δεν απολογουμαι αφου το κρατος ειμαι εγω."
    "L'etat c'est moi" βροντοφωναζουν σαν ενας ανθρωπος εκατομυρια βασιλιαδες της πουστιας και του αισχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΙ.
    ΠΑΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΖΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΝΟΜΙΚΑΡΙΕ.

    ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕ ΚΑΡΚΙΝΕ ΤΗΣ ΑΕΚ.
    ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕ
    ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ03 Μαΐου, 2010 19:49

    ΓΙΑ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ.ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ.ΑΠΛΑ ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΠΑΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ,ΕΙΝΑΙ ΣΥΦΙΛΗ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΓΗΠΕΔΟ.ΣΚΟΚΟ,ΤΖΕΜΠΟΥΡ,ΜΠΛΑΝΚΟ,ΜΑΙΣΤΟΡΟΒΙΤΣ,ΣΑΧΑ,ΑΡΑΟΥΧΟ,ΧΕΡΣΙ,ΘΕΛΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΟΥΤΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ 2-3 ΚΑΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΕΠΙΤΙΔΕΣ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;ΘΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΕΑΝ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ,ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΑΟΥΧΟ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΣΑΝ ΜΠΑΚ,ΣΤΟΝ ΜΑΙΣΤΟΡΟΒΙΤΣ ΝΑΠΕΡΝΕΙ ΚΑΛΗΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ;ΣΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙ;ΣΤΟΝ ΝΕΜΕΘ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΣΕ;ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΘΕΛΩ 5-6 ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ,2-3 ΚΑΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΩΣΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΙΤΛΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ,ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ;ΑΦΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΨΗ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ.ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΗΜΗΘΗΤΕ.Ο ΣΕΡΒΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΞΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ.Ο ΣΕΡΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΠΑΡΟΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.ΑΥΤΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΗΔΗΣΕΙ ΟΛΩΝ.Ε ΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΠΕΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ.ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΤΗΧΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΕΚ Μοσχάτο03 Μαΐου, 2010 21:06

    Γεια σου ανώνυμε,το βάτραχο και τα μάτια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Blanco21: Καλά τα λες για τα συστήματα. Για μένα ο Γιάχιτς ξέρει πολύ μπάλα. Φυσικά δεν είναι αυτός το πρόβλημα. Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρηστο,υπαρχει πολυ οργη και θυμος στον κοσμο.Ολοι λενε οτι καποια απο τα μετρα επρεπε να ειχαν παρθει εδω και 20 χρονια,αλλα μας ηρθαν τωρα μαζεμενα.Αυτη η οργη καπου θα ξεσπασει,και θα ειναι εκτος ελεγχου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ: ( ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ). : ΦΙΛΙΚΑ ΛΕΩ , ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. ΕΧΘΡΙΚΑ ΛΕΩ , ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΡΡΙΨΗ.
    ΑΕΚΖΤΗΔΙΚΑ ΛΕΩ ΑΛΛΟ: "γινετε ολυμπιακοί μπας και δείτε κανά πρωτάθλημα" ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΑΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΟΙΩΣ: " ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑ" .
    ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΤΟΤΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ. ΠΟΣΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΓΥΡΙΣΑΤΕ , ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΔΙΩΞΑΤΕ;( ΑΣΧΕΤΟΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Στουρνάρα Θανάση: αδερφέ, καλά τα λες μέχρις ένα σημείο. ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΥΤΗ. ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΑΣΤΟ ΡΕ ΣΥ.
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΒΟΛΚΑΝΟ ΚΙ ΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ Η ΟΧΟΥΡΑ. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΩ ΖΑΣΤΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή