Κυριακή 9 Μαΐου 2010

ΑΕΚ - ΚΟΥΚΟΥΛΑΡΗΣ

           Ωραία μέρα, ξεκινάς να πας να δεις κάτι, έστω να ζοχαδιαστείς με την ομάδα σου, κι όλα πάνε καλά με Κόκα- Κόλα. Χωρίς κάτι το εντυπωσιακό, απολαμβάναμε έναν καλό ρυθμό και κυρίως τις χαμένες ευκαιρίες του Άρη. Και ξαφνικά ξεπήδησε ο κορυφαίος του αγώνα, τον πήρε πάνω του για να μας ξυπνήσει και να προσφέρει το καλύτερο φετεινό παιχνίδι: ο "διαιτητής" Κουκουλάκης.
           Το γήπεδο είχε τιμήσει τους νεκρούς της τράπεζας. Μιλάω δηάδή για 5000 άτομα, που είπαν να τιμήσουν την ΑΕΚ και τον Κούπερ. Ο Κουκουλάκης θυμήθηκε οτι σήμερα ήταν η γιορτή της μητέρας κι απεφάσισε να τιμήσει την δική του. Τώρα δεν ξέρω αν η μάνα του είναι πουτάνα κατά τον σημερινό κόσμο, αλλά σίγουρα την τίμησε υπέρ του δέοντως. Όπως και τον Βασάρα κι όλη την ΚΕΔ που τον όρισαν. Ναι, οι άνθρωποι ενδιαφέρονται τόσο πολύ που είπαν να ορίζουν τους άξιους και να μην ασχολούνται με παιχνίδια της κλήρωσης. Οπότε με τον ορισμό, δίνουν και τις εντολές τους νωρίτερα και προετοιμάζεται το κλίμα για τους ύποπτους κι επίδοξους ποδοσφαιριστές.
        Βέβαια άμα είσαι άσχετος, υποχρεωτικά θα εκτεθείς. Και μετά ψάχνεις, καθώς αυξάνονται οι άνδρες ασφαλέιας γύρω απο τον αγωνιστικό χώρο, να ολοκληρώνεις την ανικανότητα σου ζευγαρώνοντας τα λάθη. Δεν υπάρχει καμία κόκκινη στον Γιάχιτς και φυσικά είναια αστεία η κόκκινη στον παίκτη του Άρη για να επέλθει αριθμητική ισορροπία. Θέλετε να πω οτι είναι πέναλτυ του Σάχα και κόκκινη; Τότε είναι πέναλτυ του Τζιμπούρ καραμπινάτο και μάλιστα όταν το σκορ είναι 1-1. Διότι μετά πέφτει το ηθικό των παικτών και φρεσκάροντας την ομάδα ο Έκτωρ, γίνεται το 1-2 κι όλα είναι στη ρουλέτα , δηλαδή στην τύχη.
      Κι η ΑΕΚ σήμερα είχε πολύ τύχη. Ό,τι ευκαιρία δημιουργήθηκε, έγινε γκολ. Ο Λεονάρντο ξαφνικά έγινε υπερανατροπέας κι αξίζει μνημόνιου. Η σέντρα του Σκόκο ήταν εκεί που έπρεπε. Φυσικά φταίει οτι ο Άρης είναι φοβιτσιάρης και δεν περίμενε την γκαντεμιά του. Θαύμαζα τον Κούπερ που χτυπιότανε. Ο Σέρβος έριξε τα χαρτιά του σε σωστές αλλά και υποχρεωτικές αλλαγές τόσο παικτών όσο και συστήματος. Ασφαλώς παίρνει πόντους κι αυτός. Να μην είμαστε άδικοι, διότι με 9 εναντίον 10 και με εις βάρος σου σκορ, δεν έχεις και πολλά περιθώρια εκτός αν σε βοηθήσει ο αντίπαλος.Αυτός βοήθησε κυρίως και μετά ο διαιτητής που έψαχνε την ισοφάριση των πέναλτυ και το τράβηξε απο τα μαλλιά για το 3-2. ( ΠΡΟΣΕΧΤΕ, ΟΙ ΤΗΛΕΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ. ΜΙΛΑΩ ΤΙ ΕΙΔΑ ΖΩΝΤΑΝΑ).
      Και ζωντανά, η αίσθηση μου ήταν οτι ο Κουκουλάκης δεν ήταν σίγουρος για τις αποφάσεις του και τόψαχνε συνεχώς. Θα μου πείτε γιατί όχι το πέναλτυ το πρώτο, του Τζιμπούρ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ, ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΓΥΩΜΑΙ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΕΝΩ Η ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΠΟΙΝΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ, την χώρα του καχύποπτου. Η δεύτερη στον Άρη ήταν σωστή, αλλά είναι ενδεικτική του πόσο κι οι αντίπαλοι είχαν καταλάβει οτι ο διαιτητής έκανε την κωλοτούμπα.
       Τέλος πάντων μην τα πολυλογούμε. Φύγαμε γελώντας κι είμαι σίγουρος οτι ο κόσμος ξαναμπερδεύτηκε.Με τις ικανότητες του Μπάγιεβιτς ή την χρησιμότητα του Σκόκο, την φιλοτιμία του Τζιμπούρ ή αν ο Αδαμίδης πρέπει να βγάλει μία ή δύο ανακοινώσεις ή να στείλει εξώδικο. Έτσι είναι ο κόσμος. Μία πάνω και μία κάτω. Δεν μας πειράζει αυτό, ούτε μας επηρεάζει. Το ποδόσφαιρο είναι για τα συναισθήματα. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΥΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΘΕΩΡΩ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ. Αρκετά καλός ήταν κι Αραούχο. ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΚΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΙΠΟΙΕΙΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΣΑΙΖΟΝ.
     ΥΓ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΠΑΘΩ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ . ΕΙΠΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΔΙΟΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ. ΚΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΖΑΠΙΝΓΚ ΑΠΟΚΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΤΙ, ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ; Ε, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΕΙΜΑΙ. ΚΑΝΤΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΣΗ.

24 σχόλια:

  1. Όταν θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο οι βεντέτες μας έστω και για λίγα λεπτά,δίνουν τα ρέστα τους.
    Το πρόβλημα είναι αν τα πρωινά ανήμερα των αγώνων,ξυπνήσουν στραβά ή με κέφι!!!
    Αν είναι με κέφι κάτι θα κάνουν,αλλώς μια από τα ίδια με όλη τη χρονιά.
    Μου άρεσε χθες η νοοτροπία νικητή που έδειξε η ομάδα μας,μετά την ανατροπή του Άρη.
    Φάνταζε ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίζαμε τον αγώνα,έστω και με εννιά.
    Εμένα αυτό μου έβγαινε.
    Είχε κάτι καλό χθες η ΑΕΚ σαν ομάδα,μια υγεία,μια ουσία,λιγότερα αβίαστα λάθη,δίχως όμως να εντυπωσιάζει.
    Μακάρι να πάμε ως το τέλος έτσι και μετά ας κάνουμε ταμείο.
    Πάμε για διπλό στο Βικελίδης και να χάσει ο ΠΑΟΚ στο τηγάνι, για να έχουμε ελπίδες.
    Αν και δεν είναι καιρός τώρα για μπάλα...με τέτοιες θερμοκρασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο ποδόσφαιρο πάντα παίζει ρόλο ο παράγοντας τύχη.Χτές μπορεί να είχαμε τύχη αλλά δεν κερδίσαμε απ'αυτήν.
    Κερδίσαμε γιατί οι παίχτες μας(οι περισσότεροι) το πιστεύανε και γιατί ο Μπάγιεβιτς έκανε τις κατάλληλες κινήσεις την κατάλληλη στιγμή.
    Ξέχωρα ότι παίζαμε και ενάντια ενός βλάκα διαιτητή που απέβαλε δυο παίχτες μας σε θέσεις κλειδιά.
    Ο Μανωλάς έλειπε από την άμυνα,ο Σουηδός συνέχεια εκτός θέσης(το μυαλό του είναι στα μπάνια)παρά λίγο να την πατήσουμε χτες.
    Αραούχο, προσπαθεί όσο μπορεί,Τζιμπούρ,τον αισθάνονται οι άμυνες,Λεονάρντο,άντε παίξε λίγη μπαλίτσα,αφού το κατέχεις το σπόρ.
    Ο Μαντούκα αν του χρόνου παίζει Περιστέρι μην σας φανεί παράξενο.Μόλις βγήκε πήρε η ομάδα τα πάνω της...Άντε να πάρουμε και κανένα βαθμό θεσσαλονίκη η σειρά τώρα.
    Κατά τα 'αλλα μην αγχώνεστε.Έχουμε όλοι μας πολλά δημιουργικά χρόνια μπροστά μας. Στα 60 οι γυναίκες σύνταξη στα 65 οι άντρες..με 35 χρόνια εργασίας τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ10 Μαΐου, 2010 16:02

    παρομοιο ματσ θημαμε μεξανθη με μητροπουλο τασο μεσα.απο 3-1,3-4 αν θημαμαι καλα αλλα οχι με μειονεκτημα αριθμητικο.απλα χτεσ ξεβρακοθηκαν ολοι.τι εννοω;απλα το προβλημα τησ ομαδασ ειναι η νοοτροποια των παικτων οι οποιοι εαν θελουν μπορουν να παιξουν ομορφο επιθετικο ποδοσφαιρο.αυτη η ομαδα ελαχιστεσ μεταγραφεσ χρειαζεται.αλλα πρεπει να εχει το ιδιο αγωνιστικο παθοσ οπωσ με τον αρη.αν παιζουν ετσι για πλακα το παιρνουν το πρωταθλημα.υ.γ.προσ ΣΤΗΒΕΝ.ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Μαΐου, 2010 16:28

    κουκουλάκης=λουμπίνα ή μάλλον ΓΡΟΘΟΣ (είναι και...κρητικός...ντρέπομαι που έχω και κοινή καταγωγή με αυτό το άντερο ρε...).
    Γιατί δηλαδή τα ματς της ΑΕΚ να είναι ΟΛΑ ΡΟΝΤΕΟ από τους διαιτητές. Μετά πως παίζεις σοβαρό ποδόσφαιρο? Αυτή η λουμπίνα τα κανε ρόιδο...και οι 2 αποβολές του Άρη ΔΕΝ ήταν και του Γιάχιτς ΔΕΝ ήταν και το πέναλτι στον Τζεμπούρ ήταν.
    Και οι 2 ομάδες μπορούν αν επικαλεστούν αλοίωση αποτελέσματος, φυσικά.
    ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΛΟΥΜΠΙΝΕΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ Η ΤΟΥ ΠΑΛΑΤΙΟΥ? Α ρε ξέκωλιάρες που σας δώσανε και συρίχτρες, αντί να σας δώσουν ένα τσαντάκι και 2 τακούνια και να σας ξαμολήσουν για πιάτσα στη Συγγρού με τη Ντοντό και την Παλόμα.
    Ά ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Μαΐου, 2010 16:37

    Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων έχασα το 1ο ημίχρονο.
    Προσπαθώντας να απομονώσω το παιχνίδι από τον παράγοντα "λουμπίνα με σφυρίχτρα", παρατηρώ τα ακόλουθα:
    1. Αν ο Άρης αποτελεί παράδειγμα για μας (κύριε Κανελλό?) τότε ΑΣΤΟ. Γουστάρω Κούπερ, γουστάρω Κάμπορα, Σηφάκη και 2-3 ακόμα, αλλά ομάδα με τόσους ξένους λεγεωνάριους (που ΧΕΣΤΗΚΑΝ κιόλα) είναι καταδικασμένη να παθαίνει τις ανατροπές σαν τη χθεσινή. ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΠΑΣΧΕΙ...ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΣΟ ΤΩΝ ΛΕΓΩΝΑΡΙΩΝ?
    2. ΑΕΚ: Εμένα μου άρεσε ΠΟΛΥ το 3ο γκολ. Ο Λεονάρντο εκτελεί τεχνικά κι έξυπνα, αυτό που θέλω από βραζιλιάνο. Διάρκεια? μπα. Άψογος Αραμπατζής (στο λέγαμε steven!) Γκεντζόγλου πολυεργαλείο και με διαρκές ψάξιμο για καλή κάθετη και διαγώνια πάσα, που τόσο μας λείπει.
    Αραούχο συμπαθητικός.
    Τους άλλους (ξένους) δεν τους σχολιαζω ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ.
    Η ΑΕΚ έχει αυτή τη στιγμή μαγιά 4-5 νέων παικτών, που, εντάξει, δεν είναι επιπέδου μπαρτσελώνα, οι οποίοι αποτελούν την τελευταία ευκαιρία να επενδύσει μπας και σε 3-4 χρόνια δούμε άσπρη μέρα.
    Μου άρεσε που ο Γκέντζο πήγε και τσαμπουκαλέυτηκε στη φάση της αποβολής του Κάμπορα, όπως θυμάμαι και τον Μανωλά να τσαμπουκαλέυεται με τον Ριέρα. Έτσι σας θέλω. γκολ και ξύλο. Οθωμανικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπογράφηκε η ρύθμιση για την λειτουργεία των ΚΑΝ(κέντρα αποτέφρωσης νεκρών)Έτσι όποιος θέλει πλέον θα μπορεί να αποκτήσει κινούμενο φέρετρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Fysika siga siga prospa8oun na mas ton parousiasoun san ...Lobanovskyi. Asxeta an einai apla enas kahmenos karagkiozakos, kakos antigrafeas tou Franticek.

    Gia na doume ti ekane x8es.

    X8es o kurios Poustaras Aiwnios Prodoths, katevase thn omada opws sunh8ise na thn katevazei kairo twra. To klassiko 4-4-1-1 me terasties apostaseis stis grammes (wide) kai slow pace (argo ru8mo).

    O Nacho Scocco mazi me ton Djebbour eixan orekseis kai arxise sxetika kala epi8etika, enw pisw klassika titanikos...

    O Kuper ton eixe kanei mat, o Nafti ton ekane OTI h8ele (klassika opws o Dudu ekane oti h8ele sto karaiskakh), kai o Javito me ton Kalvo kanane anw-katw thn amyna mas.

    Prohgeitai apo ena wraio goal tou Djebour pou prohl8e apo kontra se pasa tou Scoco. Apo ekei kai pera o Skoulhkis de mporouse na sprwksei thn mpala mesa logw anikanothtas.

    Trwei Kokkinh karta o Jahic me deuterh kitrinh. Htan akrws anamenomeno afou apo thn pleura tou eixe ton Panagiwth Lago pou opws panta den einai podosfairisths alla o Mpines sta play off epimenei na ton paizei aristero back. Eixe hdh mia kitrinh, trwei kai 2h kai xairetaei.


    O Mpines travaei ton Gketzoglou se center back kai ton Manduca amuntiko xaf (xaxaxa)....

    Sta kapakia trwei kokkinh o.... Kalvo.

    Pleon o Kuper 8a eprepe na paei monon apo aksona kai mesw Javito. Kai to ....katafernei.

    O Skoulhkis tou ekane 2-3 faseis vazei to goal kai ton isofarizei me penalty afou apovalletai KAI o Saja. Fanero pleon oti o Gketzoglou de mporei to paidaki, exeis aerodiadromo sta aristera, kai pleon den exeis amuntiko xaf giati o Manduca den einai tetoios, enw o Kafes de kovei oute me vale.

    O proponhtaras skeftetai to EKSHS tromero. De vgazw ton Manduca, na valw Epi8etiko meso???? Travaei ton Kafe amuntiko xaf (xaxaxa), kai vazei mesa lepon ton ....Leonardo sth 8esh tou manduca. Enw vgazei ton blanco gia Arampatzh.

    O Kouper sto 69' vgazei ton Arano pou koutsaine kai gemizei to kentro tou gia katoxh me Fernandez. Vgazei Javito kai vazei Meriem enw h omada tou exei xasei hdh 2 tet-a-tet. Ti ginetai?

    1-2 sentra Meriem, kefalia Johnson.

    Kai vgazei ton Pritta pou eixe faei kitrinh gia na valei ton Nacho Garcia...
    Kai edw h gkantemia htan h fugh tou Pritta. O Garcia den apodidei kai perpataei mesa sto ghpedo.
    O Scocco vriskei xwro kai kanei voltes mazi me ton Kafe pou eksaitias tou Nafti pou exei kourastei, anevainei pio pshla.

    2-2 sta kapakia me Kafe na pataei perioxh kai na pasarei ston Leonardo. Ekeinh th stigmh gia prwth fora h AEK eixe 4 paiktes sth perioxh tou Arh pou eixe xasei to kentro aneu logou kai aitias (epaize me 3 xaf kai 1 paikth parapanw).

    Sta kapakia kanei katevasia o Nacho (o xwros pou legame) pataei perioxh, swriazetai panw tou o Nasouti, penalty kai 3-2.

    Sta kapakia paei na kanei fash o Skoulhkis, alla o Kampora trwei kokkinh epeidh fanhke na sverkwnei ton Kafe. Kapou ekei teleiwse to ergo.

    To mats fusika eixe teleiwsei me thn kitrinh ston Pritta pou kratouse to kentro tou Arh. Otan mphke o Garcia o ksoulhkis klatare.

    Kamia magikh kinhsh o MPINES POYSTARAS loipon.
    Malista otan ekane thn kinhsh o Kouper ton kleidwse kai prohgh8hke 2-1. An o Garcia epaize anw tou metriou to skor 8a htan anapoda. O Leonardo den ekane tipota to kataplhktiko, apla vrhke dipla tou enan Scocco pou ekane oti h8ele kai me thn fugh tou Blanco apo thn epi8esh logw KOKKINHS TOU SAJA, h AEK apeleu8erw8hke apo to argo kai kako paixnidi tou Ismael....

    Auto 8a apodeix8ei sto Vikelidis pou den 8a einai ka8e mera pasxalia gia ton Mpine me kokkines klp ;)

    Mou aresei otan ginontai tetoia kai anevainei to h8iko ton Mpine-opadwn. Exei plaka.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ.
    ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΑΕΚ?
    ΑΔΙΚΗΣΕ ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΚΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΠΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ

    ΖΟΖΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. eyxaristoyme Mpinedoanwnyme gia tin alalysi soy.
    Ontws oi mpinedoopadoi xarikan ligo parapamw adika.
    Alla kai oi alloi,oi a-mpinedotoopadoi,poy einai kai polloi perissoteroi, xarikan apla me tin niki, den psahnoyn ton mpinedopsylo sta mpidenoaxira,alla apla mpidenoxairontai ligo,hwris vevaia na mpinedoparamythiazontai kai gnvrizoyn kala tin mpinedoalitheia.
    Opote mi mpinedotsantizesai,den trexei tipota.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Sakis: Τύχη είχαμε απλά και τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Χαράλαμπο: Αδερφέ, μόνο τύχη και τίποτε άλλο. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Θανάση Στουρνάρα: Αδερφέ, σου είπα προσοχή. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟΥ ΦΑΝ ΠΑΡΚ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΒΑΛΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Ανώνυμο ( πρώτο): Συμφωνείς με την ανάλυση μου λοιπόν στην ανάρτηση. ΑΛΛΑ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΙΑ ΧΕΡΑΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ, ΚΑΘΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΗΛΙΘΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΤΕΜ ΚΑΙ ΞΟΑΝΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ. ΡΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΙΣΠΑΝΟΙ ΘΑ ΛΑΤΡΕΥΑΜΕ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟΜΑΧΟ.
    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΤΑΥΡΟΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ; Η ΑΓΕΛΑΔΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΕΙ; ΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Ανώνυμο ( Ζοζέ) : Εσύ πάλι σε ποιόν Κώστα απαντάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ "ΝΟΎΜΕΡΟ 1"
    ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΥΤΟΣ

    ΖΟΖΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ10 Μαΐου, 2010 22:07

    O.K. OVER.ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΧΗ ΕΙΧΑΜΕ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΗΜΑΜΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΚΤΕΣ.ΟΤΖΕΜΠΟΥΡ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΛΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΝΑΜΕΙΣ.ΝΑΧΕ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Steven
    και έτσι να το δείς η τύχη μας έλειψε πολύ φέτος.
    Ας μας χαμογελάσει και καμιά φορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τωρα ειναι αργα Χαραλαμπε.Τι να το κανεις τετοιο χαμογελο; Σαν της Βασιλειαδου ειναι,μετα το γαμο.
    Κ.Α.Ν.; Δηλαδη καψιμο πλεον και οχι σκαψιμο;
    Λοφω θρησκειας τα σκουλικια στην Ελλαδα ηταν απο τα προνομιουχα,με απανωτα γευματα.Μπες-βγες στους ταφους και τα Ελληνοσκουλικα ηταν μεχρι τωρ5α τετραπαχα. Τωρα,με τετοια αποφαση κολαφο για αυτα,τα βλεπω να μεταναστευουν υπογεια για αλλου. Η Ρωσσια πεφτει μακρυα;
    Τα καλυτερα κεντρα δυνατισματος ειναι τελικα τα νεκροταφεια. Μπαινεις 80-100 και βγαινεις 10. Κοκκαλο-χωρις το πετσι.Εκτος και αν προοριζεσαι για οσιος οποτε θα γινεις πετσι και κοκκαλο.Δηλαδη λιγακι βαρυτερος.

    Ας πουμε και κατι ουσιωδες. Σε αγωνα των παλαιμαχων της ΑΕΚ και αυτων της Λαμιας, στο τοπικο γηπεδο,σημερα(σκορ 3-2 υπερ της Λαμιας) συγκεντρωθηκε το ποσο των 50.000 ευρω για την αντιμετωπηση των εξοδων και νοσηλειων ενος μικρου ΑΕΚτζη απο την ομωνυμη πολη οπου ειχε ενα τρομερο ατυχημα πεφτοντας απο το μπαλκονι του σπιτιου του. Και οι γονεις του, κανοντας εκκληση για βοηθεια,διωργανωθηκε ο παραπανω αγωνας.Λενε οτι τα χρηματα αρκουν και-εκτος απροοπτου-το μικρο παιδι θα γινει καλα και θα συνεχισει να λεει "ΑΕΚ" και να το χαιρονται οι γονεις του.
    Μπραβο σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς ανώνυμο : Γουστάρω να μιλάτε μέσω του blog. Μην μου ζητήσει διαφυγόντα κέρδη ο Κόκαλης. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ, ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΧ ΓΙΑ ΕΡΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ. ΣΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ; ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Η ΕΙΣΤΕ ΒΑΛΤΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Χαράλαμπο: αδερφέ, μέχρι τώρα. ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΕΞΩ. ΜΙΛΑΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Θανάση Στουρνάρα: ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΕΣ ΜΕΘΑΑΥΡΙΟ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΠΑΙΞΕΣ ΕΘΝΙΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Χρήστο: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΕΚΤΖΗ. ΠΕΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΔΩ. ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΜΕ. ΣΑΝ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 7 ΠΟΥ 2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν υπαρχει αριθμος λογαριασμου.Θεωριθηκε οτι το ποσο αυτο των 50 χιλ. ευρω,ειναι αρκετο να καλυψει τις οποιες αναγκες.
    Ασφαλως και δεν υπαρχει κοντρα στον θανατο.Το "ΑΕΚ"τζης το ανεφερα,γιατι αυτη ηταν και η επικληση των γονεων στους παλαιμαχους της ΑΕΚ που σωστα ανταποκριθηκαν.
    Μακαρι ολα να πανε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή