Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ

          Μπήκαμε σιγά - σιγά στα 38άρια. Ζέστη αδερφάκι μου και πεσμένη διάθεση. Ποτέ δεν συμπάθησα το καλοκαίρι. Μου θύμιζε μια οσμή νεκροθαλάμου κι έναν εντελώς φανερωμένο λεχριτισμό. Και καλά αυτά. Τις εποχές δεν μπορείς να τις αλλάξεις. Αλλά τα κοινωνικά; Ρε σεις απο τότε που μπήκε το ΔΝΤ, δεν έχουμε σταματήσει να βγαίνουμε και να γυρνάμε σαν τις άδικες κατάρες.
        Γάμοι, βαφτίσια, παιδικά πάρτυ. Έρχεται το Σαββατοκύριακο και τρέμω τι θα μου ξημερώσει. Πόσο πανηγυρτζήδες είμαστε τελικά. Γνήσιοι Αεκτζήδες παράγοντες. Που φαντάζονται και σχεδιάζουν και λένε και όλο κλείνουν και συνέχεια τα αυγά βγαίνουν βραστά διότι η κότα έχει πυρετό.
       Ακούστε και τα τελευταία: Παράγων της ομάδας μας ( προς το παρόν το όνομα δεν έχει σημασία ) με συνάντησε το Σάββατο σε φιλικό σπίτι που έκανε μια μεταβαφτίσια εκδήλωση. Γνωριστήκαμε εκεί μέσω του οικοδεσπότη - μάλιστα εκείνος επεδίωξε να μου μιλήσει - κι αφού με ρώτησε για το τι σκοπεύω να κάνω με τα εισιτήρια της νέας περιόδου, μη μένοντας ικανοποιημένος με τις απαντήσεις μου, ξεκίνησε το πίτσι πίτσι. Κι επιθετικά μάλιστα.
       Δεν φτάνει που μου χάλαγε την οπτική για τις γκόμενες, έπρεπε και να συναινέσω. Για τον σοβαρότατο προγραμματισμό, το οικονομικό μάζεμα, την στοχοποίηση των πριμ και το μακρόπνοο σχέδιο. Άκουγα σαν χαμένος λες κι είχα κατέβει απο τον Άρη. Σε κάποια φάση τον διέκοψα και τον ρώτησα τι ακριβώς σχέση έχει με τον Αυνάν. Δεν το κατάλαβε ακαριαία, οπότε είπα και το ρητό του Oscar Wilde : Η μαλακία και η ομορφιά μου αρέσουν πολύ, διότι είναι αυταπόδεικτα πράματα. Περιέργως για τη μαλακία δεν έδωσε σημασία, με ρώτησε για ποιά ομορφιά μιλούσα.
        Την ομορφιά της αποκάλυψης. Το βαθύ μέλλον με το Νικόλα και τον κολοσσό. Που παρέα με τον Καφέ και τον Σουηδό , θα φέρει την ανάγκη για τουλάχιστον 4 μεταγραφές κορμού του χρόνου. Πρακτικά λοιπόν θα πάμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση χτίζοντας μπετά αποδυτηρίων με τον Σάχα να αποχωρεί κι αυτός και με τον Σέρβο να μην χρειάζεται πλέον αποζημίωση.
        Επίσης έκανα και μια παρατήρηση που σας την καταθέτω. Ψάχνουμε παίκτες λογικά. Η δημοσιοποίηση των ονομάτων σε τι πράμα βοηθάει; Εγώ τα πράματα τα ξέρω διαφορετικά. Κινείσαι με μυστικότητα κι ανακοινώνεις αφού έχουν πέσει τουλάχιστον οι οριστικές συμφωνίες, ας είναι και προφορικές. Η πρεμούρα να γράφεις ή να διαρρέεις ονόματα και μετά να τα παίρνεις πίσω, σε τι βοηθάει; Διότι όλα αυτά τα δημοσιεύματα μπορεί να διοχετεύονται στον τύπο για να έχεις καλές σχέσεις αλλά το μόνο που προσθέτουν σε έναν που θέλει να πιστεύει οτι είναι σοβαρός, είναι ένα πετραδάκι ακόμα στα " θα αναλάβω μόλις γίνει διακανονισμός με τη Morgan Stanley " ή " Μπάγιεβιτς, όλοι στο τέλος θα κριθούμε ". Άσε δε που τα ονόματα των παικτών αυτών είναι αλλοπρόσαλλα  αφού είναι απο διαφορετικές σχολές κι αταίριαστα ηλικιακά. Εκτός αν ο Μπάγιεβιτς δεν παρέδωσε λίστα, αλλά τη λάμψη του Φώσκολου και του κάνουν όλοι.
         Ή αν αλληλοδουλευόμαστε. Ή αν είναι τσακωμένοι εκεί πέρα μέσα κι ο καθένας λέει τα δικά του για να αλληλοκατηγορηθούν αργότερα όσο αναφορά ποιανού είναι τελικά οι επιλογές. Και να βγάλει ο κόσμος τα συμπεράσματα του ανάλογα με την συναισθηματική του θέση.Οπότε με το "διαίρει και βασίλευε", ο κόσμος ψιλοελέγχεται αφού θα παραμείνει να ασχολείται με λεπτομέρειες κι όχι με την ουσία. Και η ουσία είναι μία: Ότι όλοι θα κριθείτε στο τέλος φυσικά, αλλά μέχρι το τέλος θα υπάρχει μια κρίση συνεχώς - ανά παιχνίδι - διότι θα μάθετε να λειτουργείτε υπό πίεση. Ακριβώς σαν τις πολυεθνικές που δουλεύατε και τις αφήσατε για να έρθετε εδώ. Για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος. Και πώς θα ισοσκελισθεί το οικονομικό χαρτί έχοντας ευνοϊκά νούμερα, αλλά δυστυχία μάζας.  Δεν βιάζομαι εγώ. Εσείς βιάζεσθε για να δείξετε το έργο. Εγώ το πολύ πολύ να πηγαίνω μια ώρα νωρίτερα στο γήπεδο για να βγάζω το εισιτήριο μου και να παραδέχομαι οτι μου αρέσει η ταλαιπωρία μπροστά στον τόσο σαφή σχεδιασμό που δεν τον είδα εγκαίρως.
        Και περιμένω αδιάφορα ψύχραιμος ή ψύχραιμα αδιάφορος. Διότι αυτή είναι η λύση στο θερμό καλοκαίρι που μας είχαν τάξει κάποιοι μεγαλομέτοχοι για να μας εκδικηθούν που τους υποχρεώσαμε να μπουν πίσω απο τον κοντό και δεν αγοράσθηκαν για το πάρτυ 70000 διαρκείας αλλά μόνο 30000. Κι ευτυχώς διότι πλέον θα μιλάγαμε όχι μόνο για 2 εταιρείες αλλά και για καμιά δεκαριά off-shore και για προπονητήριο που θα γινόταν στην σκεπή της Μεγάλης Βρεττανίας μια που είναι και της μόδας οι ταρατσόκηποι. Τους μετόχους δεν τους κατηγορώ. Τα λεφτά τους βάλανε για το καλό της ΑΕΚ.Που έλαχε να μην πιάσουν τόπο. Τους κατηγορώ διότι ανάγκασαν τον Μελισσανίδη στον βρώμικο πόλεμο αυτό κι ενώ θα είχαν κονομήσει κιόλας. Τώρα βέβαια είναι αργά " για δάκρυα Στέλλα ".
       ΥΓ1. Θυμάστε στις εκλογές της ερασιτεχνικής ποιός ήταν ο νικητής;  ΙΣΟΥΨΗΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
       ΥΓ2. Η πολύ ειρωνεία εκ μέρους κάποιου blog δεν βοηθάει ιδιαίτερα την ΑΕΚ. Η κριτική θέλει συγκεριμένη θέση και πρόταση κυρίως. Αλλοιώς καταντάει μια κοινή κωλοτρυπίδα που τρώει φασολάδα στη μέση του καλοκαιριού και βρωμάει υποχρεωτικά μετά.

17 σχόλια:

  1. hthela na ksera an htan sth thesh tou filathlou-opadou aftos o paragontas an epairne diarkeias me tetoies metagrafikes kinhseis pou exei kanei h omada mexri twra..(kai opws ola deixnoun den prokeitai na ginei..makari na bgw psefths)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομιζω οτι παντα πηγαιναμε σε εκδηλωσεις , απλα τωρα μας φαινεται περισσοτερο κ τα υπολογιζουμε λογω του γενικου πανικου που επικρατει με το ΔΝΤ..
    Στο τελος ο Ντιοπ θα κλεισει αλλου με λιγοτερα απο οσα του εδινε η ΑΕΚ κ η δικαιολογια ειναι οτι δεν ηθελε να ερθει η γυναικα του.Τα ιδια κ για το Ζεοβανι οπως κ για καθε παιχτη που γινεται σιριαλ αλλα Φωσκολος.
    Με πορδες δεν βαφεις αυγα ομως..Αν θες ενα παιχτη τοσο πολυ τον κλεινεις σε 2 μερες.Συμφωνεις συντασεις το συμβολαιο κ υπογραφουν ολοι..Τοσο απλο..Αν δεν μπορουν να καταλαβουν οι διαχειριστες της ΑΕΚ οτι φετος με γρηγορες κινησεις και με λιγο ρισκο παραπανω στο οικονομικο κομματι θα μπορουσαν να διεκδικησουν σοβαρα το πρωταθλημα και οχι μεχρι τις αρχες Σεπτεμβρη..Αρκει να μην αρχιζε ο Σερβος τις ανασφαλειες του παλι..
    Οσο κ να θελουν να μας παρουσιασουν οτι η πωληση των καλυτερων παιχτων κ η αντικατασταση τους με ισαξιους ( με καμια περιπτωση) η΄ εστω παραπλησιας αξιας παιχτες ειναι για το καλο της ομαδας κ οτι ο Σερβος με το μαγικο του ραβδι θα μεταμορφωση τις παπιες σε κυκνους δυστυχως δεν πειθουν κανεναν.
    Η μονες θεσεις που θελαμε ενισχυση ηταν 2. Αρ.μπακ κ αμ.χαφ. Και συμπληρωνες κ ενα αμυντικο και ενα δεξι χαφ και ησουν ετοιμος..Εδιωχνες τα σαπακια που εχεις μαζεψει κ ειχες μια ομαδα με ελαχιστες αλλαγες ετοιμη να μπει δυνατα για πρωταθλημα..Αντ'αυτου πουλανε οτι καλυτερο για να κανουν ανανεωση παιχτες που ακομα κ ο Ρεχαγκελ τους θεωρει μεγαλους..Απο εκει να καταλαβεις..
    Για αλλη μια χρονια σκατα σχεδιασμος στο ποδι..Και αφηνουν υπονουμενα για παιχταρα απο Ισπανια κ αλλες μαλακιες μπας κ τσιμπησουν αυτοι που παιρνουν διαρκειας μονο για τις μεταγραφες..
    Ευτυχως δεν ανηκω σε αυτους. Εγω ανηκω στους αλλους μαλακες που παιρνουν διαρκειας γιατι πολυ απλα πιστευουν ακομα οτι κ οι φανελες της ΑΕΚ απο μονες μπορουν να παιξουν μπαλα..
    Και εννοειτε οτι δεν τρεμουν τα γονατα μου για να μην φυγει ο Παπας σε περιπτωση που δεν ανταποκριθει ο κοσμος στα διαρκειας..Αυτο τον εκβιασμο για να τον κανεις πρεπει να εχεις προσφερει κατι παραπανω απο 2 δοσεις συμβολαιων στους παιχτες .Πρεπει σαν μεγαλομετοχος να κανεις την υπερβαση κ οχι απλα να καλυψεις την υποχρεωση σου και τα ανοιγματα που σε γνωση σου εγιναν.Και μαλλον δεν θα επρεπε ποτε να τον κανεις σε εναν κοσμο που στηριζει χρονια τωρα ενα ψεμα, χωρις να περισσευουν σε πολλους απο εμας.

    24/06 η μερα που ερχονται στην Ελλαδα οι big four του thrash ,Metallica,Megadeth,Slayer,Anthrax .
    24/06 το τριτο ουζο .
    Η επιλογη ειναι ευκολη : ΑΕΚΑΡΑ κ τα μυαλα στα ουζα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα σε ολους. Thomas, δεν καταλαβαινω μια τραμπα διχως νοημα. Αν ειναι να πουλησεις τρεις παικτες και να παρεις με τα ιδια λεφτα τρεις ισαξιους,γιατι δεν κρατας αυτους που εχεις και να αποφυγεις και την ταλαιπωρια; Αφου κανενα συμβολαιο δεν ληγει-εκτος του Μπλανκο,νομιζω. Οποτε,προς τι η ταλαιπωρια;
    θα μου πεις οτι οταν του χρονου ληξουν τα συμβολαια τους θα ειναι ελευθεροι να διαπραγματευτουν οι ιδιοι το μελλον τους και δεν θα παρεις φραγκο. Και λοιπον; Και τωρα να τους δωσεις,δεν θα πρεπει να παρεις αλλους; Το ιδιο ειναι.
    Εδω ειναι το θεμα. Πως να πουν οτι θα ηθελαν να τους πουλησουν,χωρις να παρουν κανεναν,αφου τα νουμερα δεν βγαινουν; Και χρωστανε της Μηχαλους;
    Μπρος γκρεμος,πισω ρεμα και στη μεση ο Αδαμιδης.
    Θελουν να τους δωσουν,να παρουν 5-6 εκ και να φερουν μικροτερης αξιας,με 400 χιλ, εκαστος; Καλη κινηση,εξοικονομεις λεφτα,αλλα τα χανεις απο τα διαρκειας.Και μαλιστα περισσοτερα.
    Κρατας τους ιδιους και τελειωνει το παραμυθι. Βαζεις και τον Καλαματιανο και τον κολλοσο για
    "βελιγγεκες" στα αποδυτηρια και εισαι μια χαρα.
    Το παιχνιδι του "κερδιζω χρονο" το ξερουν πλεον καλα,οντας εκπαιδευμενοι 2 χρονια τωρα. Δεν θα τα καταφερουν μεχρι τον Σεπτεμβρη λες; Εχουν γινει "εξπερ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστο αυτο λεω κ εγω.Χωρις οικονομικο οφελος ειναι αυτες οι τραμπες αφου δεν τους πουλανε για να βγαλουν κερδος αλλα για να ξεφορτωθουν τα συμβολαια τους.Τα οποια συμβολαια τους θα τα προσφερουν σε καποιον αλλον σερβοβοσνιοκροατοσλοβενο παιχταρα..Για να βγαλεις κερδος π.χ απο τον Σκοκο πρεπει να σκεφτεις οτι τον αγορασες 2,5 εκατ. κ σου κοστισαν τα συμβολαια συν εφορια αλλο 1,5 μυριο.Συνολο 4 μυρια..Αρα πρεπει να τον πουλησεις το λιγοτερο 5. Τα ιδια κ για τον Αλγερινο..Αλλα στην λογικη του ξεπουληματος ολων των κωλοπαιδων που κανουν τα αποδυτηρια ανω κατω τοτε θα παρουμε το 1,5 του βαζελου συν τον Πετροπουλο και θα λεμε κ ευχαριστω στο τελος..Και αν τους πουλησουν 3-4 μυρια κ τα δωσουν στην αγορα για καλους παιχτες εχει καλως..Το θεμα ειναι οτι ολοι ξερουμε οτι με αυτα τα λεφτα θα πληρωσουμε τον Τσακιρη,την Morgan και τις φανελες του Ριβαλντο οι οποιες περιμενουν στα ραφια..
    Τα διαρκειας ειναι πικρη ιστορια. Ποσο εξυπναδα χρειαζεται για να καταλαβεις οτι αν μειωσεις 30% την τιμη των διαρκειας την χασουρα απο την αξια θα την καλυψεις απο την μεγαλυτερη πωληση τους..
    Τεσπα ας ετοιμαστουμε κ φετος για μια χρονια στην οποια θα πανυγηριζουμε στο τελος επειδη το κερδος θα ειναι ο Μπερνς και ο Γιαχαγια..
    Οι αλλοι μπορει να μην κινουνται αλλα ηδη εχουν καποιους παιχτες καποιας προσωπικοτητας κ ο ΠΑΟΚ εχει ετοιμη ομαδα..Εμεις διαλυουμε την ομαδα,πουλανε τους καλυτερους παιχτες γιατι φοβουνται να αλλαξουν προπονητη και στα χαρτια εχουμε αγορασει την μιση Ευρωπη..Κ του χρονου αγοραζοντας φετος ολους τους υπεριληκες που ο Ρεχαγκελ σταματησε να καλει , θα αναγκαστουμε παλι να φτιαχνουμε ομαδα απο την αρχη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κωστας-Φλωρινα15 Ιουνίου, 2010 12:46

    Ρε πατριδα.....μα την Παναγια δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα, απο το να σου χαλανε τη γωνια θεασης στις γκομενες, που φανταζομαι λογω καιρικων συνθηκων θα εδιναν ρεσιταλ (μη) ενδυσης!!!Κατα τα αλλα δεν βλεπω να πωλουνται παικτες.Ο γκαμηλιερης ηταν ωσει παρων προχθες στο ματς της Αλγεριας.Μαλλον θα τον χαλασανε οι μαλακες που του φωναζανε ντουσαν-ντουσαν, στο αεροδρομιο, οπως διαβασα.Νοσηρο χιουμορ εχουμε τελικα, και δεν φταιει το ΔΝΤ.Καλημερα.

    @Τομας.
    Αδερφε, προλαβαινεις να πας και στους big four.
    Δεν χανονται αυτα.Μη φορτωθεις ομως στο ουζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Γιάννης Περισσός: Κάναμε μεταγραφή ήδη. Ανανέωσε ο Αραμπατζής.
    ΥΓ. Οι ανανεώσεις είναι μεταγραφές. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΝΙΣΘΕΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς THOMAS SILLYWIZARD και Χρήστο: ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ. ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΚΕΖΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ. ( Άσχετον βεβαίως για τον προγραμματισμό ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΗΒΕΝ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΖΕΛΑΣ ΕΠΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΩΡΓΟΥ..
    ΠΑΕΙ Κ Ο ΚΕΖΟΣ Ε ? ΠΕΦΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΑΛΙ.ΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΕΥΓΕ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΒΕΒΑΙΑ..ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ!! ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΠΑΙΑ ΣΤΟ E-BAY !!!

    ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΚΕΖΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ !!! ΑΕΚΤΖΟΥ Κ ΑΘΛΗΤΡΙΑ Κ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ .REPLAYCE !! ΓΥΜΝΑΖΕΣΑΙ Κ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ..ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ!!!
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΘΑ ΚΟΒΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ Κ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα καταντήσει κουραστικό να το λέμε ξανά αλλά στο τέλος δεν πρόκειτε να πάρουμε κανένα παιχταρά όπως διοχετεύουν στον τύπο τα αδαμόπουλα.
    Η κατάσταση θυμίζει μαγαζί της Ερμού που κάνει εκποίηση προιόντων γιατι το αφεντικό βαρέθηκε να πληρώνει το ΤΕΒΕ και θα γίνει υπάλληλος.
    Θα μαζέψουν ότι μπορούν απο πωλήσεις παιχτών,θα πάρουν παίχτες τύπου Έντερ,θα φορτώσουν στον προπονητή στο τέλος,αλλά θα περισσέψει και κανά ψιλό να πληρωθεί το οακα μην μας διώξουν.
    Στο τέλος θα χαρίσουν τις μετοχές στην ερασιτεχνική σαν τον Κανελλόπουλο που αγαπά πολύ την ΑΕΚ,αρκεί να μην πληρώνει.

    Εγώ παντως αν ήμουν στην θέση σου Στήβεν,τον παράγοντα θα τον έβαζα να μιλάει αλλά η ματιά θα ήταν πάνω στις ελαφρος ενδεδυμένες γκόμενες!Εδικά αν ήταν σαν της φωτογραφίας.Και στην ερώτηση του αν τον προσέχω θα απαντούσα βεβαίος-βεβαίος,συνέχισε,εγώ σε ακούω..αλλά η ματιά,ματιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Χαράλαμπο αλλά και όλους : Τα χαρακτηριστικά του χαφιέ είναι τρία:
    1. Δεν χαμογελάει
    2. Δεν σου σφίγγει το χέρι
    3. Δεν σε κοιτάει στα μάτια όταν σου μιλάει.
    Θα μου ήταν αδύνατο να μου μιλάει ο οποιοσδήποτε και να μην τον κοιτάω κατάμουτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Αραμπατζής είναι τουλάχιστον δυο κλασεις καλύτερος του Τζόρβα που παίζει βασικός(!!!!)στην Εθνική.
    ΔΕν θα ήταν απίθανο να τον χάναμε τζάμπα ή να τον πουλούσαν.
    Ο Κέζος περίμενε να την ''κάνει''το τωρινό τεχνικό τημ αλλά δεν του έκατσε και ψάχτηκε για αλλού...να είναι Νο1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κωστας-Φλωρινα15 Ιουνίου, 2010 17:01

    Χαρηηη.....οχι και δυο κλασεις ανωτερος ο Αραμπατζης.Βλεπε χωρις οπαδικα γυαλια.Αν ηταν ετσι θα τον ειχαν πακετιασει καιρο για τις Ευρωπες.Καλος ο Σουιτσα, αλλα και ο Αλεξουδης ειναι κορυφη.Δεν υπαρχει Ελληνας τερματοφυλακας κλασης.Ολοι του 6-7 ειναι, και αυτο με πολυ ιδρωτα.Εσυ να ησουν Κεζος, θα καθοσουν στην ΑΕΚ με την υπαρχουσα κατασταση???Επαγγελματιας ειναι ο ανθρωπος ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ασφαλως και ο Κεζος δεν εχει καμια σχεση με τον"προγραμματισμο" της ομαδας. Αφου δεν υπαρχει τετοιος. Ξερεις τι ωραιο πραγμα ειναι ο ερασιτεχνισμος,το ελευθερο σχεδιο και η αυθορμητη συμπεριφορα; Διχως δεσμευσεις,διχως απαιτησεις,διχως περιορισμους,διχως επιπτωσεις.Τιποτα. Μεγαλη μαγκια. Και φευγοντας θα παρεις τα αναλογουντα και θα πεις "ευχομαικαλη τυχη στην ΑΕΚ". Ωραια πραγματα.Παστρικα.

    Ο προπονητης-λεει- ενημερωνεται ανελειπως για τις μεταγγραφικες εξελιξεις(!!!). Δηλαδη τι ακουει; Τι του λενε; "παρε το 11880";
    Τελος ο Κεζος,τελος καποιος Βεντ που υποτιθεται οτι ηθελαν.Τελος και ο Ζεοβανι.Τελος-προφανως και ο παπα-Ντιοπ.Τελος και ο παπα-Τσακαλος.Τελος και ο Αρχιμανδριτης του Γιοχανεσμπουργκ.
    Ρε Αδαμιδη πως αντεχεις τοσες "πορτες"; Εσυ που βαρεσες το χερι στο τραπεζι κατα την προσληψη σου και απαιτησες να γινουν ολα με τους "ορους σου",πως το ανεχεσαι; "ειμαστε φτιαγμενοι απο το υλικο που φτιαχνονται οι χυλοπιτες...γιαυτο και οι πιτουλες μας τυλιγονται στο γυρο".
    (sex-σπυρ)
    Υ.Γ.Τα ταξιδια του ιδιου αλλα και του μπακαλιαρου ποιος τα πληρωνει;Πηδανε καθολου τουλαχιστον; Τραβανε καμια γκομενα η τιποτα και απο κει...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λέτε να πάρουμε τον Λουτσιάνο που έμεινε ελεύθερος από την σκοντα;
    Με αυτόν τον απίθανο πρόεδρο που έχουμε τίποτα δεν αποκλείεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. στουρναρας θανασης15 Ιουνίου, 2010 20:02

    τελειωσαν οι ανενεργοι οι οποιοι διναν καθε χρονια700-1000 ε για ενα διαρκειας μεσα σε αυτους και εγω.και αυτο οχι γιατι δεν μπορουν να το πληρωσουν-ειναι μεγαλο το αλκοολικι-γιατι πολλοι απλα ο κοσμος σηχαθηκε το δουλεμα και ολη αυτη την κατασταση.αφου δεν εχουν μαντιλι να κλαψουν ας παρουν κανεναν ελληνα πιτσιρικο μπας και μας βγει αργοτερα κανενας.αλλα με δελλα θα εχει γελιο φετος σας λεω.ρε δε μας παρατανε λεω .Υ.Γ.το σποτακι των διαρκειας το σκεφτηκαν πολλη για να μας το πασαρουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Χρήστο και Χαράλαμπο: Συνιστώ ψυχραιμία. Το βασικό είναι οτι θα συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα και βάσει του ολυμπιακού ιδεώδους " αξία έχει η συμμετοχή." Αν θέλετε τίτλο, αλλάχτε ομάδα. Τα είπε όλα ο original κοντός, που τελικά δεν ήταν original, αλλά απλά κοντός. Η οργάνωση που τον έπαιξε ανέβηκε ένα σκαμπώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Στουρνάρα Θανάση: Μιλάμε να τους λέω για απώλεια χρημάτων της εταιρείας κι αυτοί να μου λένε οτι λεφτά υπάρχουν. Ποιόν μου θύμισαν; Και πώς τον ονομάζουμε εδώ;
    ΑΕΚ=ΕΛΛΑΔΑ, ΔΝΤ=ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ. Βρε καλά κάνει ο δικός μας και δεν μιλάει. ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή