Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

TO ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ

           Πόνος έχει πιάσει κάποια blogs για το νέο γήπεδο.Εξυπηρετούν κάτι, δεν εξυπηρετούν, δεν το ξέρω και φυσικά δεν με νοιάζει. Ξεκινώ απο την αφετηρία οτι η ΑΕΚ θέλει γήπεδο και μάλιστα αθλητικό πολυχώρο. Δηλαδή τα πάντα κοντά, άμεσα προσβάσιμα και κύρια ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ. Η κυψέλη πρέπει να δημιουργηθεί, όχι η πολυδιασπορά.
           Αυτό που με ενοχλεί, για να μην χρησιμοποιήσω άλλο ρήμα, είναι οτι κάποιοι δήθεν Αεκτζήδες μιλάνε οτι πλέον η λίμνη μίκρυνε κι άρα θα υπάρξει μια ικανοποιήση με ένα γήπεδο χοντρικά 15-20 χιλιάδων θέσεων. Σαν το γήπεδο του ΟΣΦΠ ( πληθυσμιακά αναλογικά πάντα), που περνιέται και για παράδειγμα επιτυχούς επένδυσης. Ενώ είναι μια μαλακία και μισή σαν χωρητικότητα, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣ.
          Επίσης αυτό το οποίο με ενοχλεί, είναι οτι οι ίδιοι που μιλάνε για το τέτοιο γήπεδο, παραδέχονται κάποια ήττα σε επίπεδο ενεργού κόσμου. Κι αυτό το τελευταιο με τρελαίνει. Υπάρχει Αεκτζής που δέχεται τέτοια μαλακία; Άλλο να απομακρύνεται ο άλλος διότι υπάρχει μια ανίκανη διοίκηση κι έλλειψη τίτλων, κι άλλο το αποδέχομαι. Δηλαδή δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα; Μου θυμίζουν όλοι αυτοί  τον Τσουκαλά που πραγματικά δεν θα ξέρει τι θα κάνει αύριο που ο Κόκαλης θα φύγει λόγω ηλικίας. Και μη μου μιλάτε για Αγγελόπουλους και για Λαυρεντιάδηδες που δήθεν τα έχουν φροντίσει όλα. Τίποτα δεν υπάρχει. Οι χούντες ήταν κάποτε, και κανείς δεν μπορεί να τις ξαναφτιάξει.
            Το πιο εξοργιστικό όμως είναι, οτι ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ, ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΠΟΥ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΟΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΡΑΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΝΑ ΚΛΑΜΠ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΙΜΩΝ, Η ΜΕΣΩ ΜΕΣΩΝ. ΚΙ ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ, ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΧΩΡΟ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΑΦΟΝΑΡΕΙΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ. Η ΝΑ ΤΑ ΑΥΞΑΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΏΝΤΑΣ ΑΕΚΖΗΔΙΚΗ ΕΛΙΤ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΠΟΔΟ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΛΑΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ, ΑΛΛΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Μιλάμε για άστοχη κίνηση, Η ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ.
         Φυσικά μπροστάρη έχουν την Νέα Φιλαδέλφεια, δηλαδή το ισχυρό συναίσθημα του περισσότερου κόσμου. Αυτό είναι κατευθυνόμενο και στοχοποιημένο μίκρημα του κιτρινόμαυρου κόσμου. Διότι όσο κι αν αντιμετωπίζουμε προβλήματα, δεν μπορεί να γίνει ένα έργο που θα έχει άμεσα ημερομηνία λήξης. Εκτός αν υπάρχει σιγουριά, ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ. ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟ.
         ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΗΔΗ ΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ " ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΠΙΑΝΕΤΑΙ" ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ORIGINAL.
      ΥΓ1. ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ( " ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ...¨"). ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ;
      ΥΓ2. Την Κυριακή παιζει Δώνης με Καραγεωργίου. Δυο αδικημένοι στην ίδια χώρα. Γουστάρω τον διαιτητή να πηδήξει και τους δυο. Και να συγκρίνουν ομάδες, δικαιώματα κι ομορφόπαιδα. Οι καρακαλτάκες.

39 σχόλια:

  1. Το πιο εξοργιστικό όμως είναι, οτι ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ, ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΠΟΥ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΟΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΡΑΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΝΑ ΚΛΑΜΠ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΙΜΩΝ, Η ΜΕΣΩ ΜΕΣΩΝ. ΚΙ ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ, ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΧΩΡΟ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΑΦΟΝΑΡΕΙΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ. Η ΝΑ ΤΑ ΑΥΞΑΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΏΝΤΑΣ ΑΕΚΖΗΔΙΚΗ ΕΛΙΤ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΠΟΔΟ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΛΑΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ, ΑΛΛΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
    -------------------------

    sorry kiolas alla auti AKRIVWS itan n epixeirimatologia tou roufianou ti mera pou kerdise san antipalos sou tis ekloges

    AUTA AKRIVWS

    akriva eisitiria, kosmos pou tha menei ap'eksw, gipedo pou se 10 xronia tha xreiazomaste allo
    (kai grafiko onoma)


    ektos an mou les emesos pos to apotelesma tou 05 itan opos eprepe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pisteuw gyrw stoys 40000 8eates einai oti prepei.
    an 8ymamai kala kapote to ghpedomas me or8ious xwrouse gyrw stous 33000

    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν ο παππους εφτιαξε το Καραισκακης,ηξερε οτι δεν γινοταν μεγαλυτερο.Υπηρχε ομως τροπος,να αυξησει την χωρητικοτητα κατα 11000 θεσεις.Δεν το εκανε γιατι ηθελε πολυ "τρεξιμο"....και γιατι αυτο αρκουσε για να μεινει το ονομα του ανεξιτηλο εκει κατω στην βουρκαδα,μια που η διαδοχη κατασταση ποτε δεν θα ειναι ιδια με την δικη του περιοδο.Στον δικο μας αγρο,ειναι πολυ πιο ευκολες οι παρεμβασεις για ενα γηπεδο 42-45000 θεσεων,αρκει να πειστουν καποιοι οτι ειναι πολυ καλυτερα για ΟΛΟΥΣ,να αξιοποιηθουν 15 στρεμματα αλσους,παρα να ειναι καταβοθρα οπως τωρα.Κι αυτα που λενε για συρικνωση του λαου της ΑΕΚ ειναι για τον πουτσο καβαλα...Ας υπαρξει μια ΣΟΒΑΡΗ διοικηση,που θα φτιαξει μια ΣΟΒΑΡΗ ομαδα,με ΣΟΒΑΡΕΣ προυποθεσεις για μακρυ χρονικο διαστημα,και θα σου πω εγω για ποτε θα γυρισουν πισω ολοι αυτοι που τους "εδιωξαν" εδω και 10 χρονια απο το γηπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ghpedo mono sth nea filadelfeia.kai xwro apto alsos an xreiastei..k dipla sthn 3 ta ergostasia ereipia einai..ola ginonte arkei na thelei o leftas.

    opws kai na xei mono ekei.arketa apoksenothike h AEK ap ta merh ths,ap oti presvevei,apto patriko ths.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Μαρτίου, 2010 09:46

    Την άποψη μου την ξέρεις, αυτά που ξέρω ξέρεις. Γίναν μαλακίες χοντρές μέχρι τώρα. Οι νόμοι εφαρμόζονται (δυστυχώς) μόνο στους φτωχούς. Άρα και στην ΑΕΚ. Το οικόπεδο Καππαδοκίας και Φωκών έχει παραχωρηθεί από το κράτος ΜΟΝΟ για αθλητικές και μορφωτικές χρήσεις, έτσι λέει το παραχωρητήριο. Χωράει και κάνα AEKshop, αλλά τα μεγαθήρια mall, δε μπαίζει να περάσουν, μπάζουν και νομικά. Επίσης, το άλσος δεν παίζει να το φάνε. Η τρέλα του ελληνικού κράτους? Προτιμάνε να είναι χώρος που παρκάρουν τα σκουπιδιάρικα! Πάλι παράνομος βέβαια. Αλλά του κράτους και με χρήση "άλσος". 35 χιλιαρικάκια να χωράει θα είναι μία χαρά. Φυσικά γουστάρω κι εγώ Sam
    Mames, 39 χιλιάρικα πέρνει, άρα τα 35 για το τζαμί γίνονται και ίσως και λίγο παραπάνω. Σε 4 άντε 6 παιχνίδια (με τα ευρωπαϊκά) το χρόνο θα μένει κόσμος απ' έξω και αυτό σε καλές χρονιές. Δείτε τι εισητήρια έκοβε η ΑΕΚ κάθε κυριακή στο τζαμί, δε μπορείς να ζητάς επένδυση (που νομικά θα κωλύσει ούτως ή άλλως, άρα και έχει τεράστιο ρίσκο) χωρίς να δίνεις ρεαλιστικές προοπτικές. Άρα αυτά τα 45-50 χιλιάρικα ξεχάστε τα, δεν είναι βιώσιμα από κάθε άποψης.
    Ο προλαλήσας καλά το είπε, εκεί είναι η λύση, στα παρακείμενα οικόπεδα της Μπριτάννια, που μπορούν να κάνουν μιά χαρά mall και βοηθητικούς χώρους, με την Καππαδοκίας και Φωκών να είναι ΜΟΝΟ γήπεδο με τις high class εμπορικές και γραφεία. βάζεις και 1-2 ντιζαϊνάτες πεζογεφυρούλες να ενώνουν τα 2 συγκροτήματα και είσαι ταμάμ.
    Επίσης, παίζει σαν ιδέα το οικόπεδο του Πολυκλαδικού στη εθνική, το οποίο μπορεί να ανταλλαχθεί με την Καππαδοκίας και Φωκών, ώστε να αυξηθεί ο συντελεστής δόμησης και νο μπορεί να χτιστεί 35-40ρι γήπεδο με mall. Χωράει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Μαρτίου, 2010 09:54

    Όσον αφορά τη λαϊκή βάση, το όνειρο (που είχα κι εγώ) απόθανε. Βανδής, "επαγγελματίες" παράγοντες της ομάδος και οργάνωση γαρ. 60-70 εκατομμύρια για να χτιστεί γήπεδο που θα βρεθούν? Με έρανο? Με το δίσκο? Με ημερολόγια με το μπλάνκο στο εξώφυλλο? Με τις φανέλες του ρίμπο? Με συγχωροχάρτια? Με διαρκείας (δείτε πόσα θα πουλιόνται απο δω και πέρα). Εδώ ο μΠΑΟΚ έκανε αύξηση, ων στα χάι του με όλους να πωρώνονται, και μαζεύτηκαν 300 χιλιάρικα. Ξέρω. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ...ξέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Μαρτίου, 2010 10:23

    Steven, σου στέλνω οικόπεδο μπριτάννια...
    α, ναι, ανήκει στο Σάλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Mike21hlk: Δεν κατάλαβες την ανάρτηση αδερφέ. Αν έχεις υπομονή ξαναδιάβασε την. Ακριβώς το ανάποδο λέω απο την επιχειρηματολογία του ρουφιάνου. Και προειδοποιώ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΤΟΝΙΖΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΗΠΕΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Μονεγάσκο: Έτσι ακριβώς. Εδώ στο εντελώς αδιάφορο παιχνίδι με τον Άρη ήταν μέσα 23000. Σκέψου να είχαμε και στόχους. Τι να σου κάνει το γηπεδάκι με τα 20000 καθίσματα ΣΥΝ ΠΙΘΑΝΕΣ ΝΕΚΡΕΣ ΖΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Ανώνυμο: Ακόμα καλύτερα και με μια γενικότερη ανάπλαση όλου του χώρου. Βέβαια όπως θυμάσαι, 20 μέτρα απο το γήπεδο, δεν δείχνουν πια ούτε τον αγώνα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Γιώργη: Συμφωνώ μαζί σου καθότι είσαι και πιο ειδικός. Η ανάρτηση αφορά κύρια την ιδέα της λαϊκής βάσης άσχετα αν υπάρχει η σπόντα του γηπέδου. ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΦΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΜΙΛΑΕΙ, ΠΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΕΤΗΣΙΩΣ ΑΠΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΝΑ BUDGET ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΤΗΡΕΙΤΟ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. steven,to alsos apo ena poso apta eisitiria pou kove h AEK den to sintirousan?etsi exw akousei..gia ta magazia pou les,mporei na mhn deixnoun ta paixnidia ths AEK,den kserw,pantws otan htan h AEK ekei,xezontoustan sto xrima pousoukou alla kai kathimerines..mono ta profiterol pou xw faei egw ston tilla k tis kortsopites dipla sto inteal ftanoun,heah..

    o giorgos o garatzeos mia xara ta eipe gia to gipedo..o katallilos anthrwpos na vrethei kai kanoume to nao ekei pali k ola kitrinomavra apo kentro kai katw lemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    zamponoturopitas21R

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. san idea kai mono, vevaia, tha itan idaniko, na paroume to gipedo tou apollona, na to ftiaksoume apo tin arxi, na ginei ekei to diko mas Mestagia, me kathetes eksedres, ekei na einai to klouvi, me piso apo to terma tis grammes tou trenou, kai apo tin alli, rixneis to kleisto pou exoun, kai ftiaxneis thn NEA SKEPASTI, pou apo piso exei to rema...ante na se do meta pos tha erxontai, kai kyrios pos tha feygoun ola ta korakia...
    pame meta ston iero xoro...
    kaneis, ena gipedaki me 5000 theseis, gia tin B' omada, 2-3 koulouar stoivou to poly, kai meta kaneis 2 kleista ghpeda to ena me 6000 kai to allo me 1500, gia basket, kai to allo gia volley-handball-futsal, pygmaxia, klp klp
    ftiaxneis kai mia oraia pisinoula, na erthoun mpampades kai paidakia, kai etsi ftiaxneis to kalytero athlitiko kentro pou yparxei stin Ellada, vazeis kai 5-6 magazia, mouseia kai grafeia, kai apo tis ypodomes kai tis akadimies, mazeyeis kathe xrono, polla lefta..
    vazeis kai ton Apollona na paizei ekei mesa, sto neo ghpedaki, mexri na anevei A' ethniki, kai otan anevei, ton ferneis apo dipla sto neo mas Mestagia..
    kai kaneis kai to Mall pou thes, ston xoro tis Britannia, xoris na xalietai kaneis...
    enas leftas an vrethei, se 10-15 xronia, exei kanei tin aposvesi tou, mono apo tous xorigous, kai tis syndromes ton akadimion....
    pano apo 2-3000 paidia tha einai ekei, gia na paiksoun stin AEK...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ01 Μαρτίου, 2010 15:38

    Γήπεδο ΑΕΚ = καυτή πατάτα.
    Κατ'αρχήν όπως λέει και ο Γιώργης το οικόπεδο έχει παραχωρηθεί στη Αεκ για συγκεκριμένη χρήση αθλητικού σκοπού.Οπότε εμπορικά κέντρα στον συγκεκριμένο χώρο ας ξεχαστούν. Οι 131-αλήθεια,τόσοι δεν κάνανε προσφυγή και στον βοτανικό;- περιμένουν στην γωνία σαν κομάντο να επέμβουν.Είτε σαν φίλοι του Άλσους είτε σαν κάτοικοι δεν έχει σημασία,οι ίδιοι είναι που πάνε και στις διαδηλώσεις,μια σαν δάσκαλοι και μια σαν οικοδόμοι.
    Ας πούμε ότι με κάποιο μαγικό τρόπο το ξεπενούσαμε αυτό το νομικό εμπόδιο.
    Το σημαντικότερο μήπως είναι το χρηματικό;
    Έχει βρεθεί αυτός που θα το χρηματοδοτήσει,στην πραγματικότητα,όχι στα λόγια και στα πλάνα, και δεν τον ξέρω; Όλοι αυτοί που βγαίνουν και απαιτούν γήπεδο στα Φιλαδέλφεια,απο ποιόν αλήθεια το ζητάνε; Από την διοίκηση; Από την κυβέρνηση; Από το άγιο πνεύμα;
    Τα 70-80 εκατ.ευρώ που είπε ο Γιώργης είναι λίγα,βάλε μια 100άρα να είσαι κοντά.Μην ξεχνάμε ότι χρειάζεται πάρκιν και η αγορά του παρακείμενου οικοπέδου της Τρ.Πειραιώς για βοηθητικούς χώρους.
    Άσε που και να βρισκόταν το κορόϊδο που θα έβαζε τα λεφτά, θα τσακωνόμασταν πάλι για την χωρητικότητα.Που και εδώ οι γνώμες διίστανται. Χωράει 30 ή μήπως 32-33χλδ; Μήπως και 35;
    Εγώ θα ήθελα 40.000 πιο καλά μου κάθεται.Ας είναι και σε 10 παιχνίδια μισο-γεμάτο.
    Τι λέμε τώρα.Όταν είχε βρεθεί αυτός που θα το έφτιαχνε εμείς τον σαμποτάραμε και τώρα κάνουμε όνειρα θερινής νυχτός. Και η ομάδα θα γίνει λαϊκής βάσης και θα κάνουμε εκδηλώσεις με τον Ψαριανό DJ μαζέψουμε χρήμα να το χτίσουμε.
    Ρεαλιστικά ,τα πράγματα είναι από δύσκολα έως απίθανα να γίνει γήπεδο στα Φιλαδέλφεια.Για να μην αναφέρουμε και την πρόθεση της πολιτείας για παραμονή της ομάδας στο Καλατράβα για να το συντηρεί κατα κάποιο τρόπο.
    Συναισθηματικά θα το ήθελα και εγώ στα Φιλαδέλφεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς zamponoturipitas21R : Αδερφέ συμφωνώ μαζί σου πλήρως. Θα μου κάνεις όμως μια χάρη , αν δεν βαριέσαι. Πήγαινε σε παλιότερες αναρτήσεις , νομίζω του 2009, κι εκεί θα βρεις τις θέσεις τις δικές μου αλλά και των θαμώνων για το γήπεδο, το άλσος κλπ.
    Η σημερινή ανάρτηση εξυπηρετεί μια σπόντα για τη λαϊκή βάση.
    Στο μαγαζάκι που πήγαμε με τα παιδιά, την ΑΕΚ τη είχαν κομμένη. Αλήθεια σου λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς blanco21 : Ναι, συμφωνώ και παρασυμφωνώ. Αυτά έχουμε πει στις προηγούμενες αναρτήσεις, που σε καλώ να τις διαβάσεις.
    Το σαν Μαμές ήταν και είναι το πρότυπο μου, αλλά δεν θα τα χαλάσουμε εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Μαρτίου, 2010 16:35

    Χαράλαμπε, 131 είναι ο -εκ νόμου- ελάχιστος αριθμός υπογραφών για προσφυγή στο ΣτΕ. Οπότε ο αριθμός δεν είναι τυχαίος και, όντως, αρκετά μικρός για να βρίσκονται πάντα οι 131 που θα προσφεύγουν ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ...Σήμερα οι προστάτες του άλσους, αύριο οι παγωτατζήδες, αντιμεθαύριο οι ταβερνιάρηδες, παρααντιμεθάυριο οι κυνηγοί, χθες οι συριζαίοι, αντιπροχθες η αντιπολίτευση, παρααντιπροχθές περίοικοι που τους ενοχλούν τα παπάκια. Με αυτό το δεδομένο (δε με απασχολούν τα κίνητρα) και με τους περιορισμούς στους όρους δόμησης λόγω παραχωρητήριου χρειάζεται κάποιος και με χρήμα αλλά ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @steven

    Στα αληθεια,παιρνεις στα σοβαρα την ιδεα της λαικης (φ)ασης και ανησυχεις (ετσι τουλαχιστον καταλαβα)?Ποιοι μωρε θα κανουν λαικη βαση?Ο λαος της ΑΕΚ που ειναι διαχρονικα για τα πανηγυρια?

    Η συλληψη της ιδεας περι λαικης βασης προερχεται πρωτιστως απο το καφε της χαρας ή αλλιως Ε1924 οποτε καταλαβαινεις ποσο σοβαρο ειναι το εγχειρημα.Ειχαν μια πρωτης ταξεως ευκαιρια απο το 2003 να εγγραψουν κοσμο,ειδικα το 2004 που ηταν η κορυφωση του οραματος της λιμνης και τελικα καταφεραν να μεινουν...15 χαβαλεδες του συριζα που εχουν μπερδεψει την ΑΕΚ με τον τσιπρα!!!

    Το σοβαρο της υποθεσεως δεν ειναι η λαικη βαση και το αν η R θα τσιμπησει αλλα το ζητημα του γηπεδου.Διαβαζω κατα καιρους γνωμες αρκετων για γηπεδο χωρητικοτητας 40χιλ,50χιλ και τρελαινομαι.

    ΡΕ,ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΟΠΑΔΟ Η΄ΦΙΛΑΘΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ?

    Λες steven για τους 20χιλ που πηγαν με τα σκουλικια.Σιγα τα ωα.Με τον Ζ την περιοδο 86-87 πιασαμε το ιστορικο υψηλο (μ.ο 31.000)οταν τερματισαμε στην 7η θεση και οταν επιστρεψαμε την επομενη χρονια στον ναο και χτυπησαμε στα ισα το κατσαρολι με ΤΟΖΑ στον παγκο κοψαμε μ.ο 13.000!!!

    Την επομενη χρονια που σηκωσαμε την κουπα,ο ναος γεμισε-πλην ντερμπι-μονο με την γρια μετα την ξεφτιλα της ριζουπολης και τα λαικα δικαστηρια και στην φιεστα με τον παοκ.ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ,ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ,ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΚΑΡΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ,ΠΗΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ 12.000 ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ 25.000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ!!!!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    Μηπως να μιλησουμε για τις χρονιες που γαζωναμε και παιρναμε τις κουπες παιζωντας παραλληλα και το καλυτερο τοπι που ειδε ποτε ο ελληνας ποδοσφαιροφιλος.Το 91-92 κοψαμε μ.ο 13.500,το 92-93 14.800 και το 93-94 11.700!!!Στη δε φιεστα του 94 με τον οφη και τα τρενακια του μελ μολις και μετα βιας μαζευτηκαμε 16.000 επειδη ταχα μου απογοητευτηκαμε απο τον χαμενο τελικο με τους ζελες που παρεμπιπτοντως ουτε εκει εξαντλησαμε τα 28.000 εισιτηρια που ειχαμε παρει για το οακα.

    ΑΕΚΤΖΗΣ,Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΗ.Μια ολοκληρη χρονια την βγαζαμε με 8 και 10χιλ κοσμο στον ναο (96-97) και οταν ηρθε το ματς με την παρι,27.000 εισιτηρια εκαναν φτερα σε 5 ωρες και καθομασταν εμεις στα κλαμπ και τσακωνομασταν μεταξυ μας για να εξυπηρετησουμε τους πουθεναδες που εχουν την ΑΕΚ γραμμενη στα παπαρια τους και την θυμουνται μονο οταν αστραφτουν τα φωτα.Πηγαμε να παρουμε νταμπλ το 2002 με τον καρπουζα του εστοριλ και ο αεκτζης θυμηθηκε την ομαδα μονο στο 4-3.Στα υπολοιπα ουτε 5.000 δεν ημασταν στο ναο.

    ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ=ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

    Και 25.000 να μπορει να γινει γηπεδο στη ν.φ,εμενα δεν με χαλαει καθολου.Ετσι κι αλλιως το εργο το εχω δει πολλες φορες στη ζωη μου.Αφηστε δε που ο σημερινος αεκτζης εχει γινει και ολιγον φλωρος και δεν του αρεσει να περπαταει 5΄ απο το γεφυρακι για να'ρθει στο γηπεδο.Του μαθε και το κοντοπουτανο τα περι παρκινγκ...ε,πως θα δειξει το νεο του αυτοκινητο που το αποπληρωνει σε 783543892 ατοκες δοσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. steven είπε...

    Προς zamponoturipitas21R : Αδερφέ συμφωνώ μαζί σου πλήρως. Θα μου κάνεις όμως μια χάρη , αν δεν βαριέσαι. Πήγαινε σε παλιότερες αναρτήσεις , νομίζω του 2009, κι εκεί θα βρεις τις θέσεις τις δικές μου αλλά και των θαμώνων για το γήπεδο, το άλσος κλπ.
    Η σημερινή ανάρτηση εξυπηρετεί μια σπόντα για τη λαϊκή βάση.
    Στο μαγαζάκι που πήγαμε με τα παιδιά, την ΑΕΚ τη είχαν κομμένη. Αλήθεια σου λέω.
    ------------------------------------------------
    Tοσο για τον μπεο ειμαστε που πας στην Βυζαντινη Γωνια να δεις ΑΕΚ και στο απαγορευουν.Μεσα στην φιλαδελφεια και δεν μπορεις να δεις ΑΕΚ.Και οι γαυροι μαζευονται στο κωλομαγαζο του χαφιε που πουλαει μπλουζες και καποτες με το σημα της ΑΕΚ κι αν τολμαει κανεις ας παει να τους διωξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Μαρτίου, 2010 16:48

    Μπλάνκο21, πάνω κάτω κι εγώ το ίδιο πιστεύω όσον αφορά τον Απόλλωνα. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΑΕΚΤΣΗΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ, Ο ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ (ΠΑΛΙ) ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΩ ΤΟ ΟΑΚΑ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ? ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Μ-Ε-Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α!!!!!!!!!! Καλύτερα να...συντηρώ τον Απόλλωνα...Εγώ θέλω το γήπεδο αυτό ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. Αλλά με προοπτική ότι αρχίζουν να γίνονται τα δέοντα για τα Φιλαδέλφεια. Πάντως το όραμα σου δε στέκει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. Είναι πολλή μεγάλη επένδυση 2 γηπεδικά συγκροτήματα+εμπορικό. Εδώ δε μπορούμε 1.
    Και επιστρέφω στη θεματολογία του steven: Συμφωνούμε ΟΛΟΙ εδώ, ανεξαρτήτως φράξιας ΑΕΚτσήδικης και όσο κι αν βριζόμαστε, ότι το γήπεδο στα Φιλαδέλφεια είναι εγχείρημα που θέλει ΟΡΑΜΑ, ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΑ, ΤΡΕΛΗ ΜΟΝΤΑ. Και ότι η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας εκεί το θέλει.
    Καλώς... Όλα τα προαναφερθέντα ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ, ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ? Όσο εγώ είμαι ο Ρόκο Σιφρέντι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Μαρτίου, 2010 16:59

    Τόλη, από άλλη σκοπιά το προσεγγίζεις, αλλά στο ίδιο καταλήγουμε. Ποιές 45.000 μωρέ παιδιά? Εντάξει, όχι και 15, αλλά η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. ΣΤΟ ΕΦΙΚΤΟ. Να πω και το άλλο? Γιατί, το 1ο γήπεδο θα είναι το δικό μας ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΙΜΟ? Δηλαδή πρέπει αμέτι μουχαμέτι 45.000 εν μία νυχτί? Χτίστο με 25 χιλιάδες χωρητικότητα και με κατασκευή που επιτρέπει να ρίχνουμε 1 νέα σκεπαστή ανά 2-3 χρόνια. Δηλαδή η σκεπαστή ήταν εκεί από το 1930?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιωργη ειναι απλα τα πραγματα.Αυτος που εχει το μαρουλι μπορει να κανει ο,τι παιχνιδι γουσταρει.Απο το να εξαγορασει τους 131 πουσταραδες και να αναγκασει τον καθε βλαχοδημαρχο της ν.φ να του κανει πιπες χερμπ και να βαλει τα πλοια της αγαπης του αλσους στην κλανα του μεχρι να χτισει...παγοδρομιο στο ερειπωμενο εργοστασιο της ΠΡΙΤΑΝΙΚΑ ετσι για την καυλα του.

    Και φυσικα,ξαναλεω,αυτα τα περι λαικης φασης ειναι για να τα ακουμε το καλοκαιρι και να αεριζονται τα κακαλα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ghpedo sthn rizoupoli ama den gineta sthn nea filadelfia k ena kleisto gia ola ta alla sthn n filadelfeia
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ta senaria gia 40.000+ einai gia ta panigiria

    se tetoia periptwsi as paroume to oaka NA TO VAPSOUME KITRINOMAVRO kai eimaste mia xara

    n ORIGINAL alloste , edeikse to dromo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. fysika eksartate kai ti thelei o kathenas

    egw thelw edra klouvi , tromokratia kai tous ounous tou Attila mesa

    na leei o mavromatis tou gavrou oti molis strivame sti Renault , oloi koitazame ta paratyhyra kai perimename apo pou tha mas erthei

    kai fusika xaname apo dekeleias

    tetoia edra thelw egw ki as parkarw sto..... peristeri gia na paw .-


    allos mporei na thelei edra village park , na pigainei sto allu fan park na kanei ti trampala tou , sto cinema na dei ti malakia tou kai ligo gipedo afou teleiosei ta psonia tou
    63.000 mazepsame me tis lesvies kai tous foivous alloste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ένα γήπεδο 35-40.000 πιστεύω είναι ιδανικό για την ΑΕΚ.Φυσικά μιλάω για μια ΑΕΚ πρωταγωνίστρια με φιλοδοξίες και χωρίς Εφιάλτες στον πάγκο της.Η χωρητικότητα των 30-35.000 είναι αποδεκτή και άνετη απο κει και κάτω όμως χαλιέμαι!Τέσπα,έτσι κι αλλιώς είναι απο δύσκολο έως απίθανο να δούμε γήπεδο ΑΕΚ μέχρι να ψοφήσουμε οπότε η παρέμβαση μου ήταν καθαρά τυπική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλησπερα παιδια. Θεμα το γηπεδο βλεπω σημερα.
    Οι περισσοτεροι συμφωνουν-και εγω-οτι ενα γηπεδο με 30 χιλ. περιπου ειναι αρκετο.και εφικτο.Και στο χωρο που ηταν το παλιο βεβαια.
    Οποσδηποτε Ν.Φ. για χιλιους λογους που ολοι εχουμε κατα νου.(προσωπικα θα προτιμουσα ανασυσταση και επαναανεγερση του παλαιου.Απ'τις σταχτες του.Καινουριο,αλλα οπως ηταν πριν.Ακομα και με τους 4 πυλωνες και τον εναν χωμενο στην 1-2. Εφικτοτατο.)
    Το σε τι θα μοιαζει και ποσους εμπορικους χωρους θα εξυπηρετει,αυτο κανονιζεται με ενα "σφιχτο" αρχιτεκτονικο πλανα.
    Αν υπαρχει τι χρημα και το οραμα,τιποτα δεν στεκεται εμποδιο.Ουτε το γελοιο νομικστικο εφευρημα των "131 κατασκευαστων πληντυριων" ουτε τα εσοδα της Ερασιτεχνικης(ας υπαρξει αναπροσαρμογη και αναδιαταξη των ποσοστων της.Αν δεν της αρκουν τα ποσοστιαια εσοδα απο τα εμπορικα,ας της δωσουν μεγαλυτερο ποσοστο απ'τα τηλεοπτικα π.χ. ολα βρισκονται,)
    Το παρκινκ-θα μπορουσει-να μην αποτελει προβλημα. Η νεα -και σωστωτατη- πολεοδομικη και αρχιτεκτονικη θεση ειναι οι χωροι μαζικης προσελευσης μεσα στα αστικα κεντρα να κατασκευαζονται ετσι ωστε να αποτρεπουν τους επισκεπτες τους να χρησιμοποιουν τα Ι.Χ.-για λογους συμφορυσης,περιβαλλοντικης επιβαρυνσης κλπ.- αλλα να χρησιμοποιουν τα μεσα μεταφορας που ειναι απαραιτητο να ειναι προσβασιμα και πολυποικιλα( ο ηλεκτρικος και τα τρολευ-λεοφ. μια χαρα κανουν-και εκαναν-την δουλεια τους στην Ν.Φ.
    Γιατι, με το προηγουμενο γηπεδο, ειχαμε 3-4 χιλιαδες θεσεις παρκιγκ, η μηπως αργουσαμε να φυγουμε;
    (Πανω σε αυτο,θα μπορουσε να πει περισσοτερα ο Γιωργης.)
    Εκτος και αν εχουν κατα νου-οποιοι το αποφασισουν-να κονομανε και απο 'κει,οποτε,ενταξει,με εκεινα και με τ'αλλα,δεν αρκουν ουτε 2000 στρεμματα και να πανε να το χτισουν στην Σαχαρα να τους βλεπουν βεδουινοι πανω σε καμηλες.
    Χρειαζομαστε κατι μαζεμενο-δεν εννοω μικρο, και με τιποτα την μαλακια των 15 χιλ. της νεοκοπης πλακας των "λαικοβασιστων".
    Μαζεμενο,εννοω με ολους τους χωρους και τα υπολοιπα αθληματα μαζι,ζεστο,συμβολικο,λειτουργικο.
    ΑΕΚ ειμαστε. Δεν ειμαστε ουτε Πανιωνιος,αλλα ουτε και Μπαρτσελονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Τόλης, Νίκος : Σας είπα την θέση μου για το γήπεδο τότε παλιά. Φυσικά δεν έχω την απόλυτη αλήθεια, την γνώμη μου λέω, αλλά βρίσκω με τον τρόπο ΜΑΣ, ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΣΟΥ.
    Ξαναλέω οτι η ανάρτηση είναι για τη λαϊκή βάση και σε αυτήν θα επιμείνω σήμερα.
    Τόλη μου, καταλαβαίνω τον φανατισμό σου, σε διαβεβαιώ οτι υπάρχουν πιο φανατικοί απο εσένα λόγω ηλικίας, αλλά σήμερα το γαμήσι δεν γίνεται πια στο Μεταξουργείο. Άκουσε με, χωρίς φυσικά να υπονοώ τίποτα για σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς Mike21hlk: Στην αρχή με πήγαινε ο πατέρας μου. Μετά εγώ με τη μηχανή και κατόπιν με το αυτοκίνητο που το παρκάραμε 10΄απο το γήπεδο πάνω απο το ρέμα με το παλιό μπλέ εργοστάσιο. Και σήμερα ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕ 3 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗ Ρ1 ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ. " ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ" ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ. ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΑΔΕΙΑ Η ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΟΧΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ Η ΛΑΜΟΓΙΑΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΓΕΣ Η ΟΧΙ;
    ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΕΙΠΑ. Η ΑΕΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.
    ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΥΡΩ. ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Συμφωνήσαμε σε κάτι τελικά. Δεν ήταν και τόσο δύσκολο.
    Το θέμα του γηπέδου είναι μεγάλο αγκάθι.Επηρεάζει και την αγωνιστική πορεία της ομάδας και τον ψυχισμό των οπαδών.
    Η Bayern πριν κατασκευάσει το νέο της γήπεδο έκανε δημοψήφισμα στο Μόναχο. Και τα 2/3 των κατοίκων συμφώνησαν. Με αυτοχρηματοδότηση, στοίχισε 340 εκ.και πληρώνει τις δόσεις των δανείων κανονικά. Δεν είναι πάντα μέσα στους στόχους της. Αλλά έχει καταπληκτική οργάνωση, βασίζεται για τη λειτουργία της σε παλαιές δόξες της και οι οπαδοί της είναι δίπλα της ..με χιόνια και βροχές.
    Δυναμική χρειαζόμαστε. Και μόνο εμείς μπορούμε να τη δώσουμε.Να πιστέψουμε στην ομάδα. Να είμαστε κοντά της. Χωρίς φαγωμάρες. Να της δώσουμε την προοπτική που έχει ανάγκη. Ομάδα με τόσους οπαδούς μπορεί να μεγαλουργήσει. Και γήπεδο να κάνει.
    Είμαστε η καρδιά αυτού του τεράστιου οργανισμού που λέγεται ΑΕΚ. Όσο χτυπά η καρδιά μπορούμε να ονειρευόμαστε. Και να θέτουμε τις βάσεις για την πραγματοποίησή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. steven είπε...

    Προς zamponoturipitas21R : Αδερφέ συμφωνώ μαζί σου πλήρως. Θα μου κάνεις όμως μια χάρη , αν δεν βαριέσαι. Πήγαινε σε παλιότερες αναρτήσεις , νομίζω του 2009, κι εκεί θα βρεις τις θέσεις τις δικές μου αλλά και των θαμώνων για το γήπεδο, το άλσος κλπ.
    Η σημερινή ανάρτηση εξυπηρετεί μια σπόντα για τη λαϊκή βάση.
    Στο μαγαζάκι που πήγαμε με τα παιδιά, την ΑΕΚ τη είχαν κομμένη. Αλήθεια σου λέω.


    den vrika tpt sto 2009,alla dn peirazei..swsth kai h apopsh tou Xrhstou.....ena ghpedo san to palio...28.000 dn htane?sxedon 30.000 dld?mia xara...

    o melisanidis leipei mono.h o kathe melisanidhs,g%$mw ta lefta ts

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο Καραγεωργιου-οπως σωστα λες- αλλα και ο Δωνης,και ορισμενοι αλλοι που βρισκουν στεγη στις μικρομεσαιες και χωρις απαιτησεις ομαδες,κλαψομουνιαζουν σαν "προπονητες",αλλα εκαναν μοκο,οταν πανιγυριζαν καλπικα γκολ με τον παο εναντι αλλων μικροτερων ομαδων. Τσαμπα μαγκες και γκρινιαριδες τοσο,ισα για να βγαινει ο μισθος.Και καλα σταυροφοροι των εκαστοτε "Εργοτελιδων΄" και "Ατρομητων". προπονητες-περκοχανα.
    Ο Αδαμιδης το σπιτι το νοικισε τελικα; Ειναι σιγουρο;
    Απο τα προσυμφωνα του Μπομπ, στα συμφωνιτικα με τον "38χρονο δικηγορο". Χοντρη πλακα. Δηλαδη εγω ειμαι ο εργοδοτης σου,σου αναθετω μια δουλεια και εσυ μου λες :"α, ολα κι'ολα.αυτο θα γινει μονο οταν οι προυποθεσεις "α-β-γ-δ..." που εχω θεσει τηρηθουν,οταν το ταδε και το δινα γινουν ετσι και αλλιως και αν εγω κρινω σκοπιμο τοτε..." Ρε δεν πας να φορτισεις το κινητο σου σε καμια μπυραρια στην Τραφαλγκαρ;
    Αν παλι αυτο ειναι το "σχεδιο" των μονιμως ασχεδιαστων αμετοχων-του Παπα συγκεκριμενα-τοτε εφτιαξαν-αλλη μια- οπερετα του δρομου.Να φορεσουμε και εμεις τις μασκες μας-εγω θα ντυθω Ιντεφιξ-και να βγουμε στους δρομους.
    Οπως και να εχει,ειτε ετσι εχει το κολπο,ειτε αλλιως, αυτος ο αδαμιδης ειναι για γελια.Ενταξει, οι αλλοι την δουλεια τους κανουν,δηλαδη αγοραζουν χρονο ως το καλοκαιρι. Αυτος πραγματικα νομιζει οτι πειθει κοσμο με την "αρχιγικη" παρουσια και την περιφορα του σαν αδειος επιταφιος κιθε τελος των εντος εδρας αγωνων;εινε τοσο "παρμενοι" οι χαρτογιακαδες;
    Ρε πληρωστε τα σπασμενα σας και παραδωστε τα κλειδια, να δουμε και μεις τι θα κανουμε βρε νουμερα.
    Τα μονα που μπορειτε να υπγραψετε και θα σας ταιριαζε,ειναι τα α-συμφωνα.
    Για την εταιρεια λαικης βασης,τα ειχαμε πει. Θα το πεταγε ο "μεγαλοεκδοτης απ'την Κυπρο,αλλα μαλλον μετα το φτυσιμο του ματσ-προγκραμ,δεν βγαινει ο ιδιος μπροστα,αλλα εχει ηδη προλαβει να το σφυριξει και να ψησει κατι μικρομετοχους χαπατα και ολοι μαζι ζουν το ονειρο της Καταλονιας και του νουεβο Καμπο.Ξεχνωντας οτι εχουν να κανουν με βαλκανια και δει με Ελλαδα και δει με ΑΕΚ.
    Καμια ιδεα καινουρια. Καμια τολμηρη προσπαθεια. Κανενα σοβαρο και κυριως ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΙΜΟ ΟΡΑΜΑ,αρα,τη μενει; Η μπαλα στον κοσμο.Στον "μεγαλο Σολωμοντα".
    Δουλεια δεν ειχαμε,σε δουλεια να βρισκομαστε δηλαδη.
    "Απορια ψαλτου,βηξ ξηρος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς zamponoturopitas21R: Επιμένω, δεν έψαξες καλά. Υπάρχει ανάρτηση για το γήπεδο. Αφού κι ο Γιώργης απο εκεί έφερε τις μελέτες του.
    Θέλω 40000 και τον Μελισσανίδη - ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΘΡΩΑΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ( διαφωνία μου) - κι όπου γίνεται. Ο ναός πρέπει να ανήκει στην ερασιτεχνική με λαίκότατη αυτοδυναμία λόγω βάσης. Τι σου λέω; Μαλακίες, διότι έχει και δίκιο ο Τόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς Χρήστο: Η λαϊκή βάση είναι επιδίωξη του Κανελλόπουλου, που τα έχει πολύ καλά με τον ΔΧ. Ένα παράξενο σενάριο παίζεται, κι αυτό είπα στην ανάρτηση. Συμμάχησε ο διάβολος με την παρθένα; ΦΙΛΕ, ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΞΑΝΑ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΡΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ; ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΨΗΦΙΣΤΑ.
    Ο ΛΑΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ, Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΤΕ. ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ. ΒΑΡΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ; ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ; ΟΧΙ, ΔΙΟΤΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΘΕΣΦΑΤΑ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @steven

    Ειλικρινα καποιες στιγμες σε χανω.Επειδη ειμαι και λιγο καθυστερημενος,αυτο με την ΑΘΡΩΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ σε ποια βαση το στηριζεις?Τι σημαινει καταρχας για σενα αθρωα προσελευση?20χιλ,30χιλ,50χιλ????Εχεις κολλησει τοσα χρονια στα γηπεδα βαρεα και ανθυγειινα ενσημα και ελπιζεις οτι ο αεκτζης θα αποκτησει στο μελλον (εννοειται οτι τωρα δεν την εχει) γηπεδικη συνειδηση?Δες τα γεγονοτα οπως ειναι.Παιζεις απο το 2004 στο χλιδατο οακα μετα απο ενα γεγονος (euro2004) οπου εμαθε και η κυρα μαριγουλα απο την φαρκαδονα το ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ,εχεις ολους τους τροπους προσβασης στο πιατο σου,σε διοικει ενα μαλακισμενο με σταλινικα ποσοστα αποδοχης και καταφερνεις μεσα σε 6 χρονια να γεμισεις τον καλατραβα μια φορα με τον γαυρο,αλλη μια με την μιλαν και μετα παπαλα.Στα δε παραδοσιακα ντερμπι με τους απαταιωνιους εχεις κοψει απο 22.000 εισιτηρια (1-4 με ζελα) μεχρι 41.000 (παλι με ζελα το 04).Για την ευρωπη ας μη μιλησουμε καλυτερα.Αν εξαιρεσεις τη μιλαν που πηγαν μεχρι και οι πεθαμενοι,με την αντερλεχτ εκοψες 37.000 εισιτηρια και με την λιλ 31.000 σε μια χρονια οπου διεκδικησες την προκριση στην επομενη φαση του τσου.λου!!!

    Αν ειναι να φτιαξω ενα 40αρι οπως λες ή 50αρι οπως γουσταραν τα κοντοκλανιδια για να γεμιζει (με προυποθεσεις) 3 φορες τον χρονο και στα υπολοιπα ματς να ειμαστε οι γνωστοι 15χιλ μαλακες...ε τοτε να λειπει το βυσινο.Και τεχνοκρατικα να το εξετασεις,τα λειτουργικα εξοδα ενος μεγαλου γηπεδου καθως και η συντηρηση του ειναι δυσβασταχτα αν αυτο δεν γεμιζει τουλαχιστον 10 φορες τον χρονο.Σκεψου αυτη την παραμετρο και γυρνα πισω στο 2004 οταν ο κατασκοπος σε μια αποστροφη του λογου του κατα την διαρκεια των εγκαινιων του τηγανιου ειπε σε σχετικη ερωτηση για την χωρητικοτητα πως ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΓΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΩ.Ε,ο γαυρος λογω καυλας για το καινουργιο γηπεδο,το γεμισε την πρωτη χρονια και μετα τον πηρε η κατω βολτα.Δες σημερα ποσα εισιτηρια κοβουν οι μουλοι στα μικρα παιχνιδια και κανε τον αντιλογισμο με τον κοσμο τον δικο μας που ειναι ΥΠΟΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΦΩΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΑΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΘΟΥΣ.

    Στο ξαναλεω.Οταν τις χρονιες που γαζωνες κωλοτρυπιδες και επαιζες μπαλαρα εκοβες μ.ο μεχρι 15χιλ εισιτηρια,τοτε καθε σκεψη για μεγαλο γηπεδο ειναι απαγορευτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. sumfwnw me toli

    ektos ama mpei o tigris , dioksei to vatraxo, ftiaksei skepasti kai ferei terim proponiti me ribery kai torez
    opote 40ari tha gemizei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γιώργης ο Γαρατζέος02 Μαρτίου, 2010 09:51

    Τόλη ΚΑΛΑ τα λες. Χωρίς αναισθητικό, αλλά ειλικρινέστατα και με βάσιμα επιχειρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς Τόλη: Κατ' αρχάς συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση.
    Όλα τα επιχειρήματα σου είναι σωστά και τα δέχομαι. Άκου όμως τι καρτερώ ( φυσικά με αλλαγή διοικητική, όχι υποχρεωτικά Μελισσανίδη): ΄Στάνταρ 20000 διαρκείας. Μια προσέλευση ακόμα 5000 Αεκτζήδων. Προσέλευση φιλοξενούμενων ( καταλαβαίνω οτι μόνο 4 ομάδες μπορούν να φέρνουν αρκετό κόσμο ). Διανομή δωρεάν εισιτηρίων σε μαθητές, φοιτητές, στρατιώτες κάθε Κυριακή ( μην γελάς ). Και προώθηση του γηπέδου στην Ευρώπη. Επίσης μην ξεχνάς πόσοι απο εσάς θα ξανάρθετε στο γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. steven είπε...

    Προς zamponoturopitas21R: Επιμένω, δεν έψαξες καλά. Υπάρχει ανάρτηση για το γήπεδο. Αφού κι ο Γιώργης απο εκεί έφερε τις μελέτες του.
    Θέλω 40000 και τον Μελισσανίδη - ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΘΡΩΑΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ( διαφωνία μου) - κι όπου γίνεται. Ο ναός πρέπει να ανήκει στην ερασιτεχνική με λαίκότατη αυτοδυναμία λόγω βάσης. Τι σου λέω; Μαλακίες, διότι έχει και δίκιο ο Τόλης.


    mipws thymasai ton titlo tou ar8rou sou pou legate gia to gipedo?gia na to vrw eykola..epsaksa kala to 09 olo,alla dn vrika kati..

    zampon-21R

    ΑπάντησηΔιαγραφή