Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

AEK - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

           Να ξεκινήσω απο τα σημαντικά:
          - Ο SUGAR, παρόντος του προέδρου, πιάνοντας μου το μαγουλάκι, αρνήθηκε οτι θα ασχοληθεί με την ομάδα. Την Τρίτη βέβαια, έχουμε το ραντεβού για το κρασί μας. Μακριά απο ΑΕΚ. Στηρίζουμε και το τελευταίο οχυρό.
          - Ο πρόεδρος στο ημίχρονο, πολύ φουριόζος, όρμηξε στο μπαρ κι άρχισε να γράφει ένα εξώδικο για τον διαιτητή Κύρκο. Ειλικρινά, παραδίπλα, είδα τον Φύσσα να τρέμει για την τρομακτική αντεπίθεση που ετοιμάζεται δικανικά.
         - Η εκμυστήρευση του Δέλλα για την πρόταση που έχει για μελλοντική επιστροφή, που παρέα με το Λυμπερόπουλο ( απών αυτός ), θα αποτελέσουν τον μπαμπούλα των αποδυτηρίων και θα σου πω εγώ αν το ρεπορτάζ του Φίλαθλου περί της παραμονής Δημητριάδη άσχετα με τον προπονητή, έχει κάποια αξία.
         Επίσης ξεκίνησε η μεγάλη εβδομάδα, που όπως γνωρίζετε η νηστεία κορυφώνεται και γίνεται ακόμα πιο σκληρή. Θέλω να σας συστήσω προσοχή, διότι η υπερβολική πείνα δημιουργεί παραισθήσεις, απότομες βαρυστομαχιές και έλκη.
         Έτσι λοιπόν νηστήσιμα κινήθηκε και η ΑΕΚ σήμερα. Σαν τον κοκκαλιάρη στηλίτη. Και δικαίωσε τον κόσμο, που της γύρισε την πλάτη. Και προκάλεσε τον θυμό μου διότι τη νίκη την ήθελα πολύ. Χίλιες φορές να μην είχε υπάρξει το διπλό στην Τούμπα. Ήθελα να παρθεί αγωνιστική εκδίκηση απο τον Πανιώνιο λόγω του εμετικού πανώ του πρώτου αγώνα. Όχι για τίποτε άλλο. Γνωρίζω οτι η ομαδούλα της γειτονιάς είναι πολύ κάτω απο εμάς βαθμολογικά, αλλά δεν το είδα σήμερα αγωνιστικά. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ " ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ", το καταδικάζω απερίφραστα διότι εγώ είμαι Αεκτζής και δεν είμαι αυτομολήσασα αλογοτροφή σαν τον πρόεδρο του πάλαι ποτέ ωδείου.
          Η ΑΕΚ ήταν απαράδεκτη για να παραμείνω σε κόσμια επίπεδα. Και ήταν συμβατή με την προηγούμενη εμφάνιση της που κέρδισε κατά τύχη κι επειδή ο ΠΑΟΚ είχε την συγκεκριμένη εντολή. Ούτε αρχή, ούτε τέλος. Ακόμα και οι κλασσικοί φιλότιμοι ήταν ωσεί παρόντες. Χωρίς πλάνο, χωρίς πάθος, χωρίς δυνάμεις και χωρίς κανέναν αυτοματισμό. Μου έκανε εντύπωση, που σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε παίκτης εκτός περιοχής για να μαζέψει τη μπάλα απο τυφλές αποκρούσεις της αντίπαλης άμυνας. Κι αυτό είναι θέμα προπόνησης, αλλά και οξυδέρκειας παίκτη που γράφει στα παλιά του τα παπούτσια κάποιον που κοιμάται στον πάγκο.
        Φυσικά τα πάντα θα καλυφθούν πίσω απο την απαράδεκτη διαιτησία του Ντάκου, που είναι ο ορισμός του ακατάλληλου διαιτητή. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ. ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙΝΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ, ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΑ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΚΟΨΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ, Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΙ Ο,ΤΙ ΓΙΝΕΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙΑ. Όμως δεν είναι η αιτία ο διαιτητής. Αυτό θα το πουν όλοι εκείνοι, που σε κάθε φάση, αφού βρίσουν, παίρνουν το κινητό τηλέφωνο και ρωτάνε την επιβεβαίωση της τηλεόρασης απο κάποιον βουτσά τους που δεν έρχεται στο γήπεδο.
        Όμως το γήπεδο είναι αλλοιώς. Και μέσα σε αυτό σήμερα, εγώ είδα κορυφαίο τον Μανωλά που μακάρι να ξεπεράσει τον θείο του, όσο κι αν δεν μου αρέσει να ξεπερνάω γίγαντες για μένα. Με περισσό θράσος και διάθεση να γίνει ηγέτης. Και με σωστό τσαμπουκά, υγιέστατο, που ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΙΕΡΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ. ΚΑΙ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ. Σαν αυτόν που έχει μόνιμα σπασμένο ο Σκόκο, ο αρχιαδιάφορος, που θέλει να φύγει κι εγώ του εύχομαι να πάει στο διάολο κι αλοίμονο στον Αδαμίδη που θέλει και να τον παρακαλέσει. Όμως κι εδώ θα μπερδευτούμε λόγω του γκολ της ισοφάρισης. Ακούστε: Στο γήπεδο πάω για να δω θέαμα, όχι ένα σουτ. Αλλοιώς πάω και βλέπω ρυθμική γυμναστική του αγαπημένου μου αθλητή.
       Ο προπονητής δεν χειρίσθηκε καλά το παιχνίδι. Διότι ο Γιάχιτς, που ήταν καλός ξανά και βλέπει το γήπεδο, χαραμίσθηκε . Δεν με ενδιαφέρει αν δεν υπήρχε διαθέσιμο δεξί μπακ. Ας έπαιζε ο Λαγός ή το κατσίκι ο Χέρσι. Το νευραλγικό είναι το κέντρο κι όχι το άκρο. Εκεί στήνεις το στρατηγείο σου και κάνεις τα κουμάντα σου. Και βέβαια προστατεύεις και τον Γκέντζογλου, που ήταν επίσης φιλότιμος, αλλά είναι αργός, λίγος και με άπειρες λάθος πάσες κι είναι ιδανικός να μπαίνει μέσα αισθανόμενος οτι είναι αδικημένος. Κι αυτό που λέω για τον Γιάχιτς ( γλύτωσε κόκκινη ), θα το δείτε στα δυο παιχνίδια που είναι τιμωρημένος.
        ΥΓ1. ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΠΑΙΚΤΗ, ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΑΤΟ, ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ. ΒΡΟΧΗ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΩΝ Η ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΙΚΠΑ ΣΤΟ BOWLING. ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ.
      ΥΓ2. ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ .ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ.

20 σχόλια:

  1. Κωστας-Φλωρινα28 Μαρτίου, 2010 22:45

    Ειδες ρε πατριδα.Στα ελεγα την προηγουμενη Κυριακη απο την Τουμπα, για τον Μανωλακο.Αν τον προσεξουν και θελει ο ιδιος, ο Παπασταθοπουλος θα ειναι λιγος μπροστα του.Το εχει το παλληκαρακι, και προσωπικα γουσταρω να βλεπω νεο αιμα να πιανει απο τα μαλλια ευκαιριες και να δειχνει τα αρχιδια του.Υγεια.Στο περιστερι δεν το ειδα, αλλα αντιλαμβανομαι οτι πρεπει να εγινε της Γουατεμαλας, ε???Κρυβε λογια βρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Κώστα-Φλώρινα: Κρύβω, διότι ο Μπαμπάς βαράει και τρέμω. Όπως τότε που πήρε το μακρύτερο, που ήθελε να πληρώσει και τον λογαριασμό στη Μύκονο και κλάσαμε όλοι μέντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπερα
    Πολυ ξενερωμα εμφανιση ρε steven,ενα βημα μπροστα δυο πισω.Θα συμφωνησω σε ολα μαζι σου αλλα θα προσθεσω και τον ανυπαρκτο Σουηδο,εκτος τοπου κ χρονου κ εξωφρενικα αργοστροφος.Απο το σημειο που ειχε το δοκαρι ο Τζιμπορ, πεταξαμε λευκη σημαια.
    Ευτυχως που πηγε η προεδρα μας στον πιλαβιο για να εχουμε ιση μεταχειρηση.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ξανακανε ο Σκοκο,αρα δεν ειναι τυχαιο.Και απορω με την ρεντα του Αδαμιδη,γεννανε και τα κοκορια του,με το φυλλο που εχει στα χερια του.Το 1,8 που του δινει ο Πατερας μπορει να φαινεται λιγο,αλλα για την παρουσια του Σκοκο στο φετινο πρωταθλημα ειναι καλα λεφτα.Αν ειναι εξυπνος ο "προεδρος" ζηταει τωρα 2,3 και οποια προταση ερθει για τον Μπλανκο γυρω στα 2εκ,την υπογραφει αμεσως.Εδω ο ανθρωπος εχει τοξικα ομολογα στα χερια του,και αντι να τα ξεφορτωθει καθεται και συζηταει για το πως θα φορτωθει κι αλλα....Δελλας,Λυμπεροπουλος και βαλτε να πανε πηγανε...Μαζι με τα κελεπουρια Καραμπελα,Μακο θα δουμε του χρονου την αγρια ομορφια του ποδοσφαιρου.Το γειτονακι ο Φανουρης το κανε το γκολακι σημερα,αλλα χαλαλι του γιατι ειναι καλο παιδι.Και φυσικα να μην ξεχασουμε την ομορφια του ποδοσφαιρου στην Καβαλα και στο Καραισκακης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεννανε και τα κοκορια του Αδαμιδη.Πριν το γκολ του Σκοκο αν του δινε ο Πατερας 1,8εκ, τωρα ανετα παιρνει 2,2...Αν ερθει και προταση για Μπλανκο κανα διφραγκο,θα μιλησουν και οι μουγγοι...Μιλαμε οτι ο ανθρωπος εχει τοξικα ομολογα στα χερια του,και αντι να τα ξεφορτωθει καθεται και συζηταει πως θα φερει κι αλλα,Δελλα,Λυμπεροπουλο και βαλτε να πανε...Το γειτονακι ο Φανουρης μας το κανε το γκολακι σημερα,αλλα συγχωρειται γιατι ειναι καλο παιδι.Κατα τα λοιπα σε Καβαλα και Καραισκακης ειχαμε την αγρια ομορφια του ποδοσφαιρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολιτικό γραφείο φαίνεται ήταν η ΑΕΚ, γιατί αν είναι αλήθεια αυτά που γράφτηκαν στις εφημερίδες, όταν μίλησε ο Σταύρος στους υπαλλήλους εμφανίσθηκαν 50 υπάλληλοι. Ο πρόεδρος Ντέμης διόριζε αβέρτα (γιατί από ότι ξέρουμε επι Θανόπουλου έφυγαν κάποιοι και δεν αντικαταστάθηκαν). Και να σκεφθεί κανείς όταν η ΑΕΚ έπαιρνε τίτλους στις αρχές της δεκαετίας του 90 είχε μαζί με την καθαρίστρια των γραφείων 10 υπαλλήλους. Ήταν το νταβάνι που είχε βάλει ο διευθυντής των γραφείων ο κυρ Νίκος. Οι καιροί άλλαξαν μπήκαν χρήματα στο βασίλειο της ΑΕΚ και έτσι φθάσαμε ως εδώ. Για να ακούμε μάλιστα από τον πρόεδρο για λαμογιές υπαλλήλων κάτι θα ξέρει περισσότερο. Λογικά αυτές θα έγιναν (αν έγιναν) όπου υπάρχει χρήμα σε λογιστήριο, εισιτήρια, καταστήματα ή μήπως τα λόγια αυτά πήγαιναν κάπου αλλού; Γιατί υπάλληλοι είναι και οι ποδοσφαιριστές. Και τα πουλάκια λένε ότι έγιναν λαμογιές σε κάποια πονταρίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Μαρτίου, 2010 10:20

    Ηα ανάλυση σου για χθες πολύ σωστή. Απλά πράματα.
    Νερετβίτης: Τον ΒΙΔΩΣΕ ο μουστάκιας, έστησε την ΑΕΚ εκ'αρχής λάθος. Υποτιμήσαμε, λέει, το αντίπαλο. Και ποιά είναι η δουλειά του προπονητή ρε αρχηγέ μου? Να τους ξυπνάει όλους αυτούς εκεί μέσα. Αλλα κοιμόσουν κι εσύ...
    Αδαμίδι: Καλά που είδε Πιλάβιο, Μπιτσαξή αυτή την εβδομάδα και κατάλαβαν τα παιδιά ποιό είναι το αφεντικό, το πάρτυ τελειώνει και δε συμμαζεύεται. Απλά ΑΣΤΕΙΟΣ κι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. Τράβα φάε μιά καλή φασολάδα βελβεντού μπας και κλάσεις καλύτερα την παράγκα στ' !@#$δια ρε...Νενέκο...
    Αντίπαλοι: Καλοστημένος νιόνιος, μανιάτης ηγέτης, τερματοφύλακας φάρδος, πολύ καλός Ριέρα.
    Δικοί μας παίχτε: "Πίνω και μεθώ, φω αμάν μέρα νύχτα τραγουυυυδωωωωωω".Καλά που πληρωθήκατε ρε κωλοπαίδια, για να παίζετε έτσι....Διασωθέντες: Μανωλάς: Μπράβο στο παιδί, έκανε και λάθη, αλλά το παλεύει και έχει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ στοιχεία και αγωνιστική νοοτροπία. Άρα: Στο γκολ ΔΕΝ έφταιγε και γενικά, με τέτοια αμυντική λειτουργία, το 1 ήταν επιτυχία. Επισημαίνω την ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ λειτουργία του με τη μπάλα στα πόδια. Σωστές πάσες και διωξίματα υπό πίεση. Βελτιώνεται κι αυτός. Γκερέρειρο: 3-4 καλές πάσες, το πάλεψε να δέσει το κέντρο. Θετικός κι έχει στοιχεία που λείπουν αν και στερείτε ταχύτητας και με Γκέντζο-Καφέ-Σλάβο στο κέντρο θα είμαστε πολύ στατικοί και με αυτόν. Ίδωμεν.
    Συγχωρεμένοι: Σλάβος: λόγω λάθος θέσης. Καλά βρε νερετβίτη, ο άλλος θα σε πιέσει στο κέντρο και τα άκρα και παίρνεις το βαρύ κορμί και το βάζεις δεξί μπακ? ήμαρτον. Γκεντζόγλου: Το πάλεψε, έκοψε αλλά έκανε αρκετές λάθος μεταβιβάσεις. Θέλει προσοχή στη νοοτροπία του. Κι αυτό ευθύνη νερετβίτη. Μπλάνκο: Πάλι έχασε μεγάλη ευκαιρία. Γκίνια? Τουλάχιστον το παλεύει...
    Απαδάδεκτοι: Σουηδός: ΟΥΤΕ 1 σωστή πάσα ή διώξιμο. Χωρίς μαλακίες. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Σκόκο: Δε με νοιάξει το γκολ. Βαριέται το παιδί. Πείτε μου για 1 σωστή προσπάθεια στο παιχνίδι, άντε η πάσα απ΄ τ' αριστερά στο 70'. Τζεμπουρ: Που παίζεις ρε φίλε? Στο δρομοκαίτειο... Καφές-Λεονάρντο: Μήπως γυρνάμε που και που να κουβαλήσουμε και να μοιράσουμε καμιά μπαλίτσα στο κέντρο, ειδικά όταν βλέπουμε ότι μας πιέζουν?
    Κύρκο, άσε τη σφυρίχτρα και πιάσε τη φυσαρμόνικα , σαν το συνονόματο σου, λέω. Κωλόπαιδο...
    Αυτά, βέβαια, να τα βλέπουν οι θιασώται της "πολυμετοχικής" της "λαϊκής βάσεως" του "γκοντό" της διοίκησης με στρατηγείο το παπί και της διοίκησης με εξώδικα και πομφόλυγες. Ρε ζουλάπια, σα κρομμύδια σας καθαραίζουν οι τυχαίοι....Ξέρω σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Μοnegascos: Και που είσαι ακόμα να δεις τις ομορφιές. Όχι μόνο στον πάτο, παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς billys: Ναι, αλλά περιμένουμε να ακούσουμε τις λαμογιές. Έστω μια. Πολύ μιλάει ο τύπος. Να τον δω την ημέρα που θα παίζει με τη Λειβαδιά, τι θα αποφασίσει. Δεν έχει πληρωθεί κι ο Λαονάρντο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Γιώργη: Πάντως κάποια χρήματα οφείλΑμε ακόμα για Τζιμπούρ και Μάκο.
    " ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ" ( ρητόν προέδρου ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεια σας.
    Ο Μπάγεβιτς έκανε καλά κατά τη γνώμη μου που έβαλε το Γιάχιτς δεξί μπακ,αφού ο Παράσχος χτυπάει σε αδυναμίες των αντιπάλων του.
    Κι ο μόνος αξιόπιστος να καλύψει αυτή τη θέση ήταν ο Γιάχιτς.
    Οπιοοσδήποτε άλλος έπαιζε θα είχαμε μεγαλύτερο πρόβλημα.
    Έχουμε όμως ποδοσφαιριστές με πολύ κακή νοοτροπία που όπως τους έλεγε κι ο Ντέμης,δε ξέρουν πόσο καλοί είναι.
    Με κουράζει το γεγονός ότι παίζουν όταν θέλουν.
    Γιατί όταν θέλουν,παίζουν πολύ καλά.
    Άρα δεν είναι σωστοί επαγγελματίες και δεν αξίζουν καμιά υποστήριξη.
    Φυσικά μιλάω για μερικούς,αλλά παίχτες ποιότητας και βαρόμετρα.
    Καλά είναι να φύγουν,εφόσον δε θέλουν άλλο να μείνουν,για να ησυχάσουμε όλοι.
    Θα βρούμε καλύτερους.
    Από τη στιγμή που παλιότερα με Μπάγεβιτς προπονητή,μας έφυγε ο Μπατίστα(το θεώρησα καταστροφή όταν έφυγε ο παιχταράς) και πήραμε τρία πρωταθλήματα σερί,θεωρώ κανόνα της ζωής μου το ουδείς αναντικατάστατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. kalispera kai apo mena....
    h AEK sto podosfairo salas, to gnosto FUTSAL, telika epikratise stin Kriti, tou Rethymnou, me 6-5, kai pleon xreiazetai mia isopalia sto entos edras paixnidi sto kleisto tou Geraka, stis 17 Apriliou mallon, stsi 2 to mesimeri, gia na sfragisei kai typika tin anodo tis omadas stin A' ethniki. megales stigmes zisame oloi mas, mazi me olous tous AEKtzides tis Kritis pou itan mazi mas stin prospatheia ayti, kai mas voithisane pragmatika....
    tosa xronia akouga tosous athlites tis AEK, na lene kai na perigrafoun poso poly tous voithoun oi opadoi tis omadas, alla 1n fora to ezisa apo tin pleyra tou stelexous tis omadas, kai oxi tou aplou opadou....
    ena megalo eyxaristo stin R21 irakleiou kritis, gia ola osa kanane gia mas....
    Kai na kseroun pos kai to na eisai opados kai athlitis aytis tis terastias OMADAS, den antallasete me ola ta $$$$ xrimata tou kosmou....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Μαρτίου, 2010 18:40

    Αυτό το αδαμίδι στις δηλώσεις είναι πρωταθλητής. Σε λέει, "στη μπάλα, μπααααααα, αλλά τι σόι καμάρι της moscow road είμαι". Το έψαξε απο δω το 'ψαξε από 'κει και βρήκε το συγκριτικό πλεονέκτημα του -και κατά προέκταση της ομάδος μας! ΔΗΛΩΣΕΙΣ. Θυμάστε οι παλιότεροι τους "δηλωσίες"? Τώρα έχουμε ένα "δηλωσία" ή "δηλωσάκια" ή "δηλωσο-πρεζάκι". Στα λόγια, λοιπόν, και πρωτάθλημα θα πάρουμε (άλλοι το πήραν στα χαρτιά...) και το ποδόσφαιρο θα εξυγιάνουμε και οι διαιτητές θα μας τρέμουνε και τα χρέη θα εξαφανιστούνε και μπαλάρα θα παίζουμε και οι παίκτες μας θα μετατραπουν σε galaktikos. Γαλαξιακοί ή, μάλλον, γαλακτώματα. Για τα μαλλιά τα κουρασμένα.
    Τρέμε Κούγια...οι δηλώσεις του -όχι πια εν δυνάμει- προέδρου μας σου έρχονται με μεγαλύτερη ισχύ κι από το τακούνι της βατίδου.
    Τρεεεεεεεμε δαφνοστεφανωμένη. Τρεεεεεεεμε πολυμετοχικέ του παλατιού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ξενύχτης Νομικάριος29 Μαρτίου, 2010 18:44

    Μάγκες, τι νέα; Αννούλα, καλά; Δυο λόγια για τον Γκρέταρσον, που σαν παίχτης ήταν καλός και υποτιμημένος. Κανείς δεν ξέρει τις ικανότητές του. Ούτε εγώ ούτε ο Αδαμίδης ούτε κανείς. Και μόνο αυτό είναι το εξοργιστικό της επιλογής. Όταν επιλέγεις έναν τελείως άπειρο για τη θέση άνθρωπο, ο οποίος έχει μεγαλύτερη εμπειρία ως...τραπεζικός υπάλληλος, τότε μικραίνεις και την ομάδα και τη -νευραλγική- θέση του τεχνικού διευθυντή, ο οποίος σημειωτέον είναι στην ιεραρχία ανώτερος του προπονητή, μιλάμε βέβαια για τις πολιτισμένες χώρες. Η προσδοκία βέβαια για ταλαντούχους παίχτες από την...ποδοσφαιρομάνα ερασιτεχνική Ισλανδία-και τη Σκανδιναβία γενικότερα- είναι ανέκδοτο. Αφήστε που όταν κάποιος δεν έχει στη διάθεσή του χρήματα, το φρόνιμο είναι να πηγαίνει στα σίγουρα κι όχι να παίρνει τέτοια ρίσκα. Η πρόσληψη του Γκρέταρσον θα ήταν σκάνδαλο σε μια άλλη ΑΕΚ κι όχι στην εξευτελισμένη εδώ και χρόνια ομάδα μας, που έχει δει να κάθονται στον πάγκο της Κωστένογλου, Παθιακάκης, Τουμπάκοβιτς, Ραβούσης κ.ο.κ.Απλά δεν έχουμε πιάσει πάτο φαίνεται και στην ΑΕΚ μπορεί τελικά να βρει δουλειά ο οποιοσδήποτε. Κι όταν ακούω ότι το προσόν του Άρναρ είναι η...τιμιότητα - ο φερετζές της ανικανότητας και της έλλειψης προσόντων, χωρίς φυσικά να την απαξιώνω- τότε στο μυαλό μου έρχεται...Τάκης Κανελλόπουλος!!Θα τον κρίνουμε στην πράξη, αλλά καλό είναι να είμαστε από τώρα υποψιασμένοι. Θα κακόπεφτε φερ'ειπείν στην ΑΕΚάρα μας, στην τωρινή κατάντια, ο Λυράκης;
    ΥΓ 1 : ο Μπόλονι παιδιά είναι καλός και έμπειρος προπονητής, ήταν στο μυαλό μου ήδη, όταν έφυγε από τη Σταντάρ. Με θητεία στο γαλλικό Championnat, στη Ρεν και τη Μονακό, δεν είναι... Σέρα Φερέρ. Βέβαια όταν σε διοικούν ανδρείκελα...και η κουβέντα ξαναγυρίζει στο πραγματικό πρόβλημα!
    ΥΓ 2 : Ξέρετε ότι θαυμάζω το Σκόκο και θεωρώ ότι χαραμίζεται στο συνοθύλευμα των Μπάγεβιτς-Ψηφοφόρου του Πατέρα. Όμως ο υγιής Τζεοβάνι θέλει πέντε Νάτσους για πρωινό. Απλά δεν πιστεύω ότι αυτός ο παιχταράς θα έρθει στο Ελλαδιστάν, εκτός αν οι χιαστοί του είναι σμπαράλια. Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς blanco21: Συγχαρητήρια κι απο μένα. Στη ρεβάνς στον Γέρακα, θα έρθω κι εγώ να σας θαυμάσω απο κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Γιώργη: Εγώ ακόμα περιμένω την συνέντευξη τηε προηγούμενης εβδομάδας. Εν τω μεταξύ, δεν περίμενε να δει πρώτα τον Κύρκο, πήγε πριν στους "ιθύνοντες" κι έκαψε το χαρτί, ΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Αυτό είναι που λένε για το timing.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Ξενύχτη Νομικάριο: ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΔΑΑΜΙΔΗΣ, ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΘΑ ΡΩΤΑΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
    " ΟΧΙ ΑΜΕΣΑ ΝΤΟΥΣΚΟ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στην Τούμπα κέρδισαν οι παίχτες.
    Χτες το Χ το έφερε ο προπονητής.
    Α ρε λεχόνες...
    Ο Αδαμίδης αφού έγλειψε τον Μελισσανίδη θα πάει να ρωτήσει τον Βάτραχο για το επόμενο βασιλόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Ανώνυμο: Μάλλον αναφέρεσαι σε μένα. Αν κατάλαβα καλά λοιπόν σου απαντώ: ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΥΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΡΙΝΩ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΠΑΓΙΑ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΚΙ ΑΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ.
    Ίσως θα έπρεπε να καταλαβαίνεις το χιούμορ μου για το το τι θα έπρεπε να ρωτήσει ο Αδαμίδης τον Μπάγιεβιτς. Αλλά πώς να το καταλάβεις, όταν μιλάς για λεχόνες, προφανώς αναφερόμενος σε πιθανό υπόθετο. Δηλαδή τι κυοφορεί το blog ακριβώς; Τι κατάλαβες εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι επώνυμοι ανώνυμοι είναι πάλι εδώ...
    Φυσικά και φταίνε όλοι ή κερδίζουν όλοι.
    Και είναι φυσικό όταν υπάρχουν παιχταράδες και θέλουν να παίξουν μπορούν να κάνουν τον Παράσχο να φαίνεται Μουρίνιο.
    Ακόμη και κάποιοι άσχετοι σφυρίζουν δεξιά και αριστερά για τα λεφτά που χρωστάει η ΑΕΚ στην Λειβαδιά και τι σημαίνει αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή