Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

            Δεν πρέπει να είμαστε άδικοι. Καλά τα κάνει όλα ο νέος πρόεδρος. Έχει μια αγωνιστική κινητοποίηση. Βλέπει διάφορους και βάζει την στάμπα του. Στον Πιλάβιο, στον πρόεδρο της ομοσπονδίας, στον προπονητή και στο Λαζόπουλο. Τι ; Δεν πήγε σ' αυτόν; ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ; ΔΕΝ ΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, Η ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΩΣ ΚΙΝΕΙΣΘΑΙ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΟΣ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΑΝΑΣ; ΜΕ ΤΙ ΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ; ΤΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟΙ , ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΩ ΕΝΑΝ ΧΑΜΕΝΟ ΑΝΔΡΙΣΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΜΕΝΑ. ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ Η ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.
        ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΜΟΙΒΗ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΔΡΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΛΙΑ. ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ, Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ; 
      ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ. ΑΥΤΟΣ ΓΚΡΙΖΟΜΑΛΛΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΟΜΟΔΙΝΙ; ΚΑΦΕ ΕΓΙΝΕ. ΣΕ ΚΟΜΜΩΤΗ ΠΗΓΕ Ή ΣΤΑ 120 ΕΝΩΜΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ; ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΚΦΡΑΖΩ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ , ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;
         Ειδήσεις όμως θέλετε. Για την ΑΕΚ. Και τις έχω. Δηλαδή κακά νέα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ. ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΝΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ; ΕΓΩ ΛΕΩ, ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙ Ο ΔΧ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΧ ΤΡΙΧΕΣ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΒΙΚΤΩΡΑ ( ΟΝΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ), ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.
       ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ. ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΟΛΛΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΕΖΙΚΑΡΙΟΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ, ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ;  ΑΠΟΨΗ. ΣΩΣΤΗ. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΑΚΙΑ; ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΑΔΑΜΙΔΗΣ.
         ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΗΣΥΧΑ. ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΑΡΓΙΑ Η ΠΕΜΠΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ, ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΥΡΙΟ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ; ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ; ΤΙ ΣΥΣΚΕΦΘΕΣΘΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΠΑΤΕΩΝΑ ; ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΣΟΥΝ , ΘΑ ΣΕ ΑΦΉΝΑΝΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ; ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗ. ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΠΙΑ, - ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ - ΜΠΑΣ ΚΙ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ.
     Α, ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ.

22 σχόλια:

  1. Ωραία ανάρτηση,με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
    Ο ανερχόμενος δικηγόρος,παράτησε μια λαμπρή καριέρα για 700€!!!
    Στο Λαζόπουλο αν δούλευε,ίσως έπαιρνε κάτι παραπάνω.
    Δεν του κάνει καμιά πρόταση?
    Μαγαζί γωνία το έκανε το τσαντηράκι ο Λάκης,έχει πιο πολύ σιγουριά από την ΑΕΚ.
    Αλλά τελικά νομίζω πως βρήκα το λόγο για τον οποίο ήρθε ο πρόεδρος στην ΑΕΚ.
    Αν προσέξτε καλύτερα,συμπίπτει ο ερχομός του με το χωρισμό του στρατιώτη Ταχτσίδη.
    Μάλλον τη Σάσα Μπάστα έβαλε στο μάτι ο πρόεδρος και μάλιστα τον κρατούσε μακριά της,κι εσκεμμένα δεν τον έφερνε νωρίτερα με μετάθεση κοντά,ενώ σαν ΑΕΚ μπορείς την ίδια ώρα να το κάνεις.
    Τι μου λέτε τώρα για καριέρες και ΧΧηδες?
    Σάσα Μπάστα κύριοι.
    Το μ...ί σέρνει καράβι.
    Κι όλα όσα ισχυρίζεται η Μπάστα,είναι επειχηρηματολογία του εν λόγω εκ Λονδίνου δικηγόρου.
    Είμαστε για πολλά γέλια τελικά,αλλά το σίγουρο είναι ότι ο Αδαμίδης δεν ήρθε να γίνει πρόεδρος της ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα παει το μαμοθρεφτο στην δασκαλα να πει οτι τα αλλα τα παιδια τον κοροιδευουν και οτι τον βαζουν να κυνηγαει τις μπαλλες...Και θα του πει η δασκαλα οτι θα μιλησει στα παιδια, και οτι απο αυριο θα σταματησει να τρεχει για την μπαλλα και θα κανει το...δοκαρι!!!Εεε...ρε μεγαλεια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι πολλές εφημερίδες steven και όχι οι λίγες ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,μεταφέρουν ότι αρπάξουν από τα μπλοκ και τα σχόλιά τους.
    Δε κάνουν καμιά έρευνα,διότι δε ξέρουν,δε θέλουν και δε μπορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι σε επιασε με τον Λακη τωρα; Δεν σου αρεσει που κρυβει το πουστριλικι-γιατι ντρεπεται γι'αυτο- και ξεμπροστιαζει τις "κραγμενες" δηλαδη αυτες που δεν μπορουν να κρυφτουν κανοντας τες σκετσακια για το βραδυνο σωου του, μα που στην πραγματικοτητα τις "καλει" με αυτον τον τροπο στην εκπομπη του για να τουν κανουν παρεα; Και αυτος ειναι και ο λογος που τις ξεμπροστιαζει; Δηλαδη για να εκδικηθει τον εαυτο του που δεν του επιτρεπεται να αυτοπαρουσιασθει σαν αδερφη κανονικη και φανερη,-γιατι οι δουλειες και τα συμβολαια θα πεσουν-παρα κρυβεται πισω απο παντελονια που δεν του ανηκουν και δεν του ταιριαζουν; Με λιγα λογια ειναι ενας πραγματικος πουστης. Δηλαδη αλλο ειναι και αλλο φαινεται.Σιγα το πραμα.
    Και δεν ειναι κακο να "φερνεις" τον εαυτο σου πανω στην σκηνη.Το θεμα ειναι τι φερνεις και τι προσπαθεις να περασεις. Και κυρια, αν το κανεις για να αυτοκαθαρθεις και να ζητησεις συγνωμη, η αν το κανεις για να φερεις απ'την πισω πορτα τα απωθημενα και τα κομπλεξ σου.
    Ο Μοτσαρτ,(βαρυ και ανισο το παρασειγμα αλλα αυτο εχω προχειρο) με τον Δον Τζιοβανι "εφερε" τον νεκρο πατερα του στην σκηνη,"αυτομαστιγωθηκε", εκτεθηκε και ζητησε συγχωρεση απ'αυτον,μπροστα στο κοινο του.
    Αλλο αυτο και αλλο να φερνουμε κανοντας εκπομπη, το πουσταριο στο προσκηνιο,γελωντας ταχα αφελως και με πουστικη υπονοια να χορταινεις αυτα που δεν μπορεις να κανεις δημοσιως γιατι δεν εχεις το θαρος-η το θρασος να παρουσιαστεις σαν αυτο που πραγματικα εισαι και ξερογλυφεσαι παρατηρωντας αλλους.
    Η αξια φανερωνεται και αποδυκνειεται μονο απ'τις πληγες.Το δικαιωμα στη νουθεσια το εχουν μονο οι εκουσια δαρμενοι,αυτοι που διαλεξαν να χασουν ενω θα μπορουσαν να κερδισουν.Αυτοι που επελεξαν να απωλεσουν αυτα που θα μπορουσαν να απολαυσουν.Οι αβολευτοι. Οι ανενταχτοι. Οι ρονιν.
    Σηκωσε τα παντελονια σου που συνεχως σου πεφτουν-λες και κατι ξερουν-και πες την αληθεια.Ειμαι μια δειλη ακραχτη αδελφη που μιλαω εκ'του τηλεοπτικου αμβωνος παχυλα αμοιβομενος και μακρυα απο τις πραγματικες μαχες της ζωης.
    Και σταματα να κουνας το δαχτυλο ανεξοδα και ακοπα,διχως καμια επιπτωση στην τρυφιλη ζωη σου,ταχα δειχνοντας τον δρομο το σωστο,κοροιδευοντας. Και αν -ω μη γενοιτω- παραστει αναγκη να βαλεις τα στηθη σου μπροστα- μη γελατε- τοτε θα κρυφτεις στο πυθαρι σαν τρεμαμενη φτωχη χορευτρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διακανονιζω: επιλυω μια διαφορα η αντιδικια,κλεινω εναν λογαριασμο,διευθετω.
    το εμπροθετο ρημα θα πρεπει εχει την φωτογραφια του Αδαμιδη στα λεξικα.
    Γιατι τον αποκαλειτε "προεδρο",δεν καταλαβαινω. Βρισκεται σε καμια εδρα; Θα επρεπε να τον αποκαλουμε "προεδρο",οσο ηταν εν δυναμει.Δηλαδη προ της εδρας.
    Τωρα που τον ανεβασαν στην εδρα-σαν μαθητουδι του δημοτικου που το αρπαζει ο δασκαλος απ'τις μασχαλες και το στηνει στην εδρα και του ζητα να του πει το ποιματακι για την 25η Μαρτιου-τωρα,δεν μπορει να λεγεται "προεδρος".
    Οταν μαλιστα τον κοιταζει επιτιμητικα και ο απουσιολογος της ταξης, ο οποιος καθως ολοι γνωριζουμε, ειναι και ο ρουφιανος της.
    "...τι θελεις αμοιρο παιδι,τι θελεις να σου δωσω.
    - Βολια μπαρουτι θελω. Να!"
    Ηταν-αποσπασμα- το αγαπημενο μου ποιημα και το πηρα τρεις-τεσσερις χρονιες στο δημοτικο.Δεν το αλλαζα.
    -Μα βρε μαλακισμενο- μου ελεγε ο δασκαλος- πρεπει να αλλαζεις. Τοσα εχουμε. Τα ιδια θα λες;
    Εγω εκει.Το ιδιο. Με γοητευε η απεγνωσμενη αναζητηση πυρομαχικων.Να θες να πολεμισεις και να μην εχεις οπλα;Τιποτα; Και να σε ρωτανε κι'ολας: "τι θελεις αμοιρο παιδι..." - τι να θελω βρε μαλακα; Δεν με βλεπεις οτι ειμαι γυμνος; Τι ρωτας;
    Εκτοτε,συνεχιζει να με συγκινει αυτη η απελπιδα προσπαθεια για αντισταση.Με οτι ν'άναι. Ακομα και με τα δοντια,σαν τον Κυναιγειρο.

    Κανει βολτες ο Αδαμιδης στους -καθε ειδους- πιστωτες μας και τους συστεινει υπομονη,νεες δοσεις,νεες ημερομηνιες κλπ.
    "...μα δεν εχουμε βρε παιδια...σε λιγο ομως θα εχουμε κατι...καντε λιγο υπομονη."
    -"εγω θελω τα νοικια μου" του φωναζε η διευθηντρια του οακα με τα χερια στη μεση σαν την Σαπφω Νοταρα. "...εχετε χιλια δικια.Λιγο ακομα.Να, επιασα δουλεια.Οταν παρω τον πρωτο μου μισθο,θα ερθω καταυθειαν σε σας."
    Μετα γραμμη για τον διαχειριστη. "...καλησπερα σας και συγχαρητιρια για την εκλογη σας.Και εγω τωρα μερικους μηνες ειμαι και..."
    -Ακου να δεις παλιοκουναβι.Μην ενοχλεις τα μεσημερια τους ενοικους και μην κανεις φασαριες,γιατι ξερουμε τι ποντικος εισαι.Σε πεταμε στον υπονομο μεχρι να πεις κιμινο"
    --μμμμαλιστα ... ψελισε ο φτωχος νοικαρης. Κατευθειαν για το σπιτι.Να σιγυρισει,να πλυνει τα πιατα,να σκουπισει,γιατι οπου ν'αναι θα'ρθουν οι συγκατοικοι.Κουρασμενοι απ'την δουλεια και πρεπει να τα εχουν ετοιμα.Ασε που μπορει να κουβαληθει-κατα πως ακουσε-και καποιος μουσαφιρης απο μερα σε μερα.
    Φασινα γερη λοιπον και να αστραψουν ολα.
    "Αν ειναι και τιποτα κονομημενος,μπορει να με παρει στην δουλεψη του και να φυγω απο τουτο δω το ρημαδι", θα σκεφτηκε πονηρα ο ποντικος του διαμερισματος της παμπαλαιης πολυκατοικιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστο,δεν γραφεις καμια επιθεωρηση και τα εσοδα να τα δωσεις στον "προεδρο"? Πιο πολλα θα ειναι απο οτι τα διαρκειας που ΘΑ πουλησουν ολοι μαζι οι μετοχοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλη σκεψη Γιαννη.Γιατι οχι;
    Να βοηθησουμε ο καθενας οπως μπορουμε στην διατηρηση της μαλακιας διαρκειας που προτεινει το "τρυφερο ποδι" φερμενο απ'το Λονδινο.
    Ειμαι βεβαιος οτι εφυγε απο κει λογω ηλιου.
    Τωρα που εχει ανοιξει ο καιρος,που τον χανεις που τον βρισκεις,στα επισημα ειναι.
    Ζεστενεται σαν σουρικατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το μονο διαρκειας που αγοραζω απ'το 2004, ειναι το γαλα.Αν ληξει και ξυνισει,παιρνεις αλλο.
    Το διαρκειας της αγωνιστικης περιοδου πως να το πιεις ξυνισμενο;Και να σου ζητανε "κι'αλλο ενα";
    Ρε δε πατε να αγορευτητε. Και δεν τα τρωω σε κανενα καζινο η σε κανενα στριπτιτζαδικο καλυτερα; Η ακομα καλυτερα,δεν τα δινω σε κανεναν που τα εχει πργματικη αναγκη;
    Φτιαχνει ατμοσφαιρα ο ποδηλατοπρωθυπουργος με τον "υπερ παντων αγωνα για σωτηρια","τις θυσιες που δεν θα πανε χαμενες" και ολα αυτα τα κουραφεξαλα και θα περασει το εργο και στον συλλογο για να νοιωθουμε - κανοντας το πατριωτικο καθηκον μας- εκτος απο Ελληναρες και ΑΕΚαρες;
    Ο παιζων χανει και ο πινων μεθα.
    Τι γινεται οταν δεν εχουν οι ιδιοκτητες; Βαζουν οι πελατες;
    Τι γινεται οταν δεν εχουν ουτε οι ιδιοκτητες,ουτε και οι πελατες; Λουκετο.
    Νεος ιδιοκτητης.Και καδρα στους τοιχους να θυμιζουν παλιες εποχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γραφτη που σου λεω,δεν ξερεις ποτε τι γινεται...Μπορει να σου πει ο προεδρος οτι αφου δεν εχουμε λεφτα για παιχτες,να το γυρισουμε σε θεατρικο συλλογο οπως ηταν μουσικος ο Πανιωνιος...Χωρια που θα σε τιμησουν ως μεγα ευεργετη για την προσφορα σου στην ομαδα,και θα δωσουν το ονομα σου σε καμια θυρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Μαρτίου, 2010 10:06

    http://www.aek365.gr/article.php?id=52343

    Μπικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και με τι να πηγαινε βρε Γιωργο; με την λιμουζινα του; Τα ιδια κανουν και οι υπουργοι που πηγαινουν στο Μαξιμου με μηχανακια και σακιδια στην πλατη. παριστανοντας τους οικονομους και καπατσους.ενω η αληθεια ειναι οτι ζητιανευουν σ'ολη την Ευρωπη για-αλλη μια φορα-δανικα κι'αγυριστα.για να τα ξανα-μανα φανε και να ζητουν πατριωτικη συνειδηση και θυσιες απο τους αιωνιως μαλακες της ιστοριας.

    Και ο Τροχανας-οπως διαβαζω-ειχε παει δικαβαλο με το παπι και τωρα εχει τρεις μετοχες και συντηρειται με ψυχοφαρμακα.
    Να φορανε παντα κρανος γιατι μπορει να "αγκαλιαστουν" με κανενα γκρειντερ που ισως ερχεται απο απεναντι.

    Πονηρος ο Σερβος: "τωρα εχουμε προεδρο" ειπε,
    ριχνοντας λιγο λαδι στην ασφαλτο.

    "μεινε εσυ τελευταιος" -"οχι,εσυ να μεινεις" λεει ο νοτιας στον Παπα. "οχι εσυ" -"οχι εσυ"
    -το βρηκα ...λεει ο Παπας. Θα βαλουμε τον Αδαμιδη. δικος μου
    - τι ειναι αυτος;
    -λατζερης στο Λονδινο.ασ'το πανω μου.θα το κανονισω.
    - o.k my friend λεει ο Νοτιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Χρήστο: Χρηστάρα, ρούφηξα τα κείμενα σου. Απόλαυση σκέτη αδερφέ. Πραγματικά αξίζει μια κιτρινόμαυρη επιθεώρηση. Απο το 2004 και μετά, το υλικό είναι άφθονο. Και πιο πριν υπάρχει βέβαια, αλλά να πάμε στα πιο πρόσφατα καρτουνς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Μαρτίου, 2010 14:17

    Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα, όντως...
    Ο Τρόχα βγάζει ανακοινώσεις σκέτη μπαρκουλήτιδα. Τα γραπτά του θα ανέβουν εκεί μία μέρα των ημερών ψηλά με του πίνακες του Van Gogh, που έπαθε κι αυτός τη μπαρκουλητίδα κι έκοψε τ' αυτί του και τις άριες του Νέρωνα, που οι χριστιανοί λέγαν ότι λάλησε κι έκαψε τη Ρώμη. Άλλη μούφα του ιερατείου -που κλαίγεται διότι πληρώνει και φόρους, λέει- κι αυτή, εκεί ψηλά με το κρυφό σχολειό...
    Μην πω για τις εκπληκτικές παρμβάσεις αυτού του ογκόλιθου του Πρέκα. Ας γράψει κι αυτός κάτι για την ΑΕΚ. Μιά μετοχούλα είναι και θα συμμετάσχει και σε ΔΣ! Του την κερνάω εγώ , άμα είναι. Πόσο να κάνει εκεί που το έχουν πάει το σωματείο? 1 μίλκο? 1 παστέλι 125 gr? 250 gr ρεγκάτο? Να τα στερηθώ, λοιπόν, για το κοινό καλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Μαρτίου, 2010 14:19

    Ωχ, μαλακία είπα...είναι υποθηκευμένες στη Μorgan Stanley! Ούτε με 2 κιλά τελεμέ δεν τις παίρνεις πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Γιώργη: Όταν θα γίνει η δημόσια εγγραφή, προτείνω να κάνουμε κοινοπραξία blog και να αγοράσουμε σαν θεσμικοί επενδυτές. Θα συμμετέχουμε στα ΔΣ πλεόν και θα πήξουμε σαν πληροφορία. Κοινοπραξία προτείνω για να πηγαίνει κάθε φορά αυτός που θα έχει πιο έντονη την ανάγκη να ξεσκάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Μαρτίου, 2010 15:42

    Το Σάββατο πάω στα δερβισάκια στο μέγαρο....45 γιούρο το κεφάλι. Τώρα που το σκέφτομαι, δε θα έπρεπε να χρεώνουν και αντίστοιχο εισητήριο για συμμετοχή στο Δ.Σ.? Περί θεάματος Α.Α.Α. πρόκειται. Ξέσκασμα μετά πλατωνικής φιλοσοφίας. Και τσιφ δερβίσης ο Αδαμίδης, περιστρεφόμενος ως πλανήτης γύρω από τον ένα, αληθινό ήλιο, τον "αταλάντευτον" Δ.Χ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ24 Μαρτίου, 2010 22:28

    ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΜΠΑΡΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΤΗΒΕΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΗΠΟ ΚΑΙ ΚΟΥΠΕΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΡΑ ΑΠΟΛΑΥΣΑ.ΑΦΟΥ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΠΟΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ.ΚΡΙΜΑ ΘΛΙΒΩΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΙΚΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΣΤΗΒΕΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΗΠΟΥΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΕΚΤΣΗΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κυριακη 25 Μαρτιου 2001,παραδεισος-κολαση-παραδεισος σε 20΄...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Θανάση Στουρνάρα: Μα δεν ψάχνω απο μηχανής θεό. Ούτε καν θεό. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΑΕΚ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
    ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΚΑΤΩ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ; ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Η ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ; ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ; ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΔΩ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ. ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ, ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ - ΓΕΝΕΡΑΚΗΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ- ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΕ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΑ Η ΑΕΚ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
    ΑΣ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ , ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΚΟΜΑ. Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ.ΠΟΣΟ ΝΑ ΜΙΚΡΗΝΕΙ Η ΛΙΜΝΗ; ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ; ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ;
    ΡΕ ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΔΩ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΑ; ΤΟΣΟ ΠΗΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ; ΣΦΥΡΙΞΕ Ο ΤΙΠΟΤΑΣ ΚΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΥΤΕ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΝΑ ΗΝΤΟΥΣΑΝ. ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ. ΚΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στήβεν, επίτρεψέ μου ένα σχόλιο που θα κάνω με κάποιο μικρό δισταγμό, επειδή γνωρίζω πως ίσως ακολουθήσουν μπινελίκια.
    Αν κάποιοι δεν σχολιάζουν πια στο blog,είναι γιατί μεροληπτείς υπέρ όσων συμφωνούν κατά γράμμα μαζί σου και δεν υπερασπίζεις ποτέ την πιθανά αντίθετη άποψη των άλλων, παρά την παντιέρα "εδώ μπορείς να σχολιάσεις ελεύθερα την άποψή σου". ΜΕΡΟΛΗΠΤΕΙΣ και βρίζεις άσχημα και δεν είναι μαλάκας κάποιος για να κάθεται να τρώει μπινελίκι.
    Από την άλλη δεν απαντάς πια και δεν ασχολείσαι ιδιαίτερα με το blog, πράγμα απολύτως κατανοητό και δικαιολογημένο λόγω των τραγικών γεγονότων της ζωής σου, όμως οι απαντήσεις σου είναι το κίνητρο και το διαταύτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ..Να προσθέσω στο παραπάνω σχόλιό μου, "πού καταντήσαμε λοχία, ποιός είμαι εγώ ποιός είσαι εσύ..."
    Ανώνυμα πάντα, αλλά για σένα επώνυμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Ανώνυμο: Αγαπητέ φίλε ευχαριστώ για το σχόλιο σου. Φυσικά διαφωνώ κάθετα και οριζόντια. Την παντιέρα που λες την υπερασπίζομαι μέχρι κεραίας και κανένα σχόλιο δεν έχει λογοκριθεί. Επίσης δεν μπορώ να βρω κάποια μεροληπτική στάση υπερ κάποιου. Τα μπινελίκια πέφτουν όταν τα ακούω κι εγώ.
    Παρά την κηδεία του πατέρα μου δεν έλειψα καμιά μέρα απο το blog. Όταν τα σχόλια είναι λιγοστά και δεν απευθύνονται σε μένα, δεν έχω λόγο να σχολιάσω. Ούτε και να διακόψω κουβέντα μεταξύ επισκεπτών.
    Κάποιο λάθος κάνεις , κατά την γνώμη μου, όπως η τελευταία φράση σου " ανώνυμα πάντα, αλλά για σένα επώνυμα ". Χρόνια σου πολλά για τη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή