Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ

           Ψιλοπαρεξηγηθήκαμε με την χθεσινή ανάρτηση. Ουδόλως αναφέρθηκα στο γήπεδο, που ο καθένας έχει την άποψη του και καλά κάνει, και δεν θα ήμουν τρελός να αλλάξω μια ανάρτηση μου γραμμένη κάπου το 2009 με την θέση μου. Εξ άλλου, στην πρώτη συνάντηση του ούζου, είχαμε και κάποιες εικόνες και προτάσεις ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ, ΕΝΑ "ΣΑΝ ΜΑΜΕΣ" ΝΑ ΦΥΤΕΥΤΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ μαμές χωρίς παιδιά. ΔΙΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΑΔΙΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ.
          Να καταθέσω κάτι πριν προχωρήσω στην ουσία : ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ Η ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΝ ΑΕΚ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑ. ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΟΛΟΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ , ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΤΡΙΚΟ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΙΣΜΑ.
          Λαϊκή βάση λοιπόν. Για να καλυφθεί ποιό κεφάλαιο; Με πόσα μέλη; Με τι ποσό θα μπορεί να συμμετέχει ο καθένας; Επιτρέπεται κάποιος που έχει πιο πολλά χρήματα - ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟΣ - να αγοράσει περισσότερες μετοχές ή να θέλει να συμμετέχει ενεργά στην εξουσία;  για πόσα άτομα μιλάμε; Αν όλοι είναι ίσοι βάσει συνεισφοράς, επαρκούν οι καλές  θέσεις του γηπέδου; Ποιοί με τα ίδια χρήματα θα πάνε στο πέταλο και ποιοί θα κάθονται στο κέντρο; Με τα ίδια λεφτά, πώς θα επιλέγονται οι κριτές και πώς οι γνώμες για το έργο των στελεχών ή των αθλητών; Λαϊκή βάση σημαίνει βίαιη εξίσωση των πάντων που δεν υπάρχει πουθενά στην φύση και στην κοινωνία.
         Σημαίνει δημοκρατική διαδικασία, φαλτσέτα κονδυλίων κι ανα πάσα στιγμή αναίρεση εκλεγμένου εκπροσώπου είτε για οικονομική διαχείρηση είτε για αστοχία επιλογών τυπικού προγραμματισμού. Θα γίνει η κατάσταση ένα κοινοβουλευτικό μπουρδέλο και μοιραία η πραγματικότητα θα ξαναφέρει άλλα πράματα στο προσκήνιο. Γνήσια δικτατορικά ή γνήσια επιχειρηματικά, που είναι ακριβώς τα ίδια.
        Φυσικά εξυπηρετείται ένα παιχνιδάκι τώρα, διότι TA BLOGS ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ - ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. ΔΗΛΑΔΗ, ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ Ο ΚΟΠΑΝΟΣ, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΩ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΡΙΦΙΛΕΝΙΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΑΞΙΩΝΕΙ 700 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ....
             Λαϊκή βάση επίσης σημαίνει, οτι όλοι γίναμε ίσοι ασχέτως προσόντων. Κουτσοί , στραβοί, παράλυτοι στον Άγιο Παντελεήμονα. Χρόνια λέω οτι την εξουσία στην Ελλάδα την έχει η αριστερά. Ή οτι η δύναμη του χρήματος απολογείται σε κάτι μίζερους που θα τα κάνανε όλα καλύτερα, αλλά προς θεού μην μας παραδώσετε την εξουσία. ΛΑΜΠΡΟΤΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ. ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΞΕΡΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ. ΠΟΥ Η ΚΑΤΙΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΟΤΗΤΑ, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ, ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,    ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ  Ο ΑΡΧΗΓΟΣ  ΚΙ ΕΝΑΣ Ο ΙΚΑΝΟΣ.
       ΚΙ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΜΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΦΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ- ΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΗΔΕΝ- ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΦΑΥΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ.
        ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ. Η ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ( ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ- ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΔΕΤΟ) . Η ΚΑΤΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ 2004.
         ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ; ΡΕ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ, ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΓΝΗΣΙΑ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΛΑΙΚΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΗΔΑΕΙ, ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ.
              
        

17 σχόλια:

  1. Κωστας-Φλωρινα02 Μαρτίου, 2010 07:47

    Λαικη βαση στην Ελλαδα? Αιντε να δουμε ποτε θα τελειωσει αυτο το παραμυθι.Η τελευταια παραγραφος σου,και μονον,ανταποκρινεται στη λαικη βαση.Τα μοντελα Μπαρτσελονα κλπ που ονειρευονται αρκετοι ειναι ανεφικτα και μη εφαρμοσιμα.Δεν το εχουν διαβασει καλα το προτζεκτ, ή μαλλον το εχουν, αλλα κινουνται εκ του πονηρου.Και μην διαβασω περι ΠΑΟΚ σαν οδηγο εφαρμογης.Λαικες βασεις με διοικησεις πρωτοδικειου που ψαχνουν να τσιμπουκωθουν με το δημοσιο,ψαχνουν θυματα να ριξουν βενζινη στο ντεποζιτο χωρις δικαιωμα στην ουσια, απλα,δεν ειναι λαικες βασεις.Τρυκ επιβιωσης και προσωπικων βλεψεων στο βαθος.Μονο πισω απ'τα συρματα αδερφε, οπως το γραφεις.Καλημεριζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα παιδια.
    Ωραιο το κωλαρακι.μας καλομαθες.
    Αν θελουν να δουν την δυναμικη και την πρακτικη εφαρμογη της λαικης βασης στην ελλαδα-και οχι αλλου-ας δουν-σαν πρωτο και προχειρο παραδειγμα- τον πολυ,διψασμενο,παθιασμενο κοσμο του ΠΑΟΚ,που και με αριστη ποδοσφαιρικη χρονια για την ομαδα,με το ανοιγμα της διοικησης στον κοσμο,για αυξηση Μ.Κ. τελικως εμαζεψε κατι ψιχουλα.
    Πραγματικα τοσο μικρο νουμερο,που μου εκανε εντυπωση.
    Αν οι μουτζαχεντιν της βορειου ελλαδος με πορεια πρωταθλητισμου,καταφερνουν να μαζεψουν 300 χιλ. τοτε βαλτε με νου σας τι εχει να γινει-αν χρειαστει κατι τετοιο,που δεν το βλεπω- εις τας αθηνας με την-συγκεκριμενη ΑΕΚ,αυτην την εποχη,με αυτα τα δεδομενα.
    Οχι οτι το προβλημα ειναι η χρονικη συγκυρια και μονο.Και στις καλυτερες στιγμες της να γινοταν,κανενα αποτελεσμα που να γεννα ελπιδες για λαικη βαση δεν θα υπηρχε.
    Ποσω μαλλον τωρα,που ο κοσμος ειναι παγωμενος,απομακρος,πικραμενος.
    Αρα,παρατηρητης. Και πως θα κανεις τον παρατηρητη συμμετοχο; Πως θα τον εγειρεις; Πως θα τον ταρακουνισεις; Πως θα τον εμπνευσεις; Με την ερασιτεχνικη και την σημερινη της κεφαλη,που η μη συμμετοχη και η συνειδητη αρνηση του κυριου ογκου του κοσμου να εγγραφει και να συνεισφερει ειναι το παραπονο της; τι θα αλλαξει αφου τα προσωπα θα ειναι τα ιδια. Η παρουσια του κανελοπουλου μηπως; ο οποιος ασχετως χαρακτηρα και του ποσο καλο παιδι ειναι κλπ. εχει την εξωθεν κακη μαρτυρια απο τον κοσμο και καλως κακως-ειναι συνυφασμενος με την παρεα του 2004 που ο κοσμος ουτε να βλεπει ζωγραφιστους δεν θελει;
    Με ποιους; με 2-3 παλαιμαχους που θα πεισθουν οτι "και αυτοι πρεπει να δωσουν τις δυναμεις τους" και " να συμβαλουν αυτες τις δυσκολες στιγμες" και κατι τετοια ελαφρα και ανουσια που καμια διαφορα δεν κανουν;
    Με ποιους; με ποιους βρε παιδια;
    Και πως; με ποια δυναμικη με ποια κοινωνικη ωση, με τι μαγνητες θα τραβηξετε τον-συνειδητα απαθη αλλα και εξω απο την ιδιοσυγκρασια του σε τετοιες "συμμετοχες" κοσμο; Πως;
    Στην Βαρκελωνη εισαστε; Η στο Μπιλμπαο; Η μηπως στο Μοναχο; Η στη Μοσχα του Σταλιν;
    Τι ανεφικτα και ουτοπικα πραγματα ειναι τουτα;
    Στα βαλκανια και ειδικα στην Ελλαδα του κοινωνικου ψηφιδωτου,οπου ο κατακερματισμος,η ιδιωτευση,η αντιδραση σε οτι "κινηματικο" η αδυναμια συσπειρωσης και η μονιμη αρνηση σε οποια "ενταξη", σε οτι εχει να κανει με "συναιτερισμους" "συνασπισμους" κλπ. ειναι μια φυσικη θεση και σταση ζωης;
    Και οποιοι τετοιοι υπαρχουν, ποτε δεν ανδρωθηκαν,ποτε δεν πετυχαν τον σκοπο τους,ποτε δεν αλλαξαν τιποτα,απλα υπαρχουν στον κοινωνικο χαρτη σαν χαριτωμενες και "ακινδυνες"μειοψηφιες.
    Που το πανε λοιπον;
    Γνωμη μου; Μια παρεα "Γαλατων" μα αρχηγο τον "Βεργκιγκεντοριξ", προσπαθει να πεισει τους "γειτονες" για μεχρις εσχατων αντισταση στον "Καισαρα". Με νυχια και με δοντια.Για να συνεχισει να υπαρχει "το χωριο". Και δεν παν'να γαμηθουν οι αλλοι. Καλως.
    Μα ολα ειναι θεμα χρονου.Και το ξερουμε ολοι.
    Και ο χρονος εκτος απο πανδαματωρ,ειναι και ανεμοστροβιλος.Και ξεχασιαρης.Και απονος. Και πολλα αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Κώστας-Φλώρινα: Συμφωνώ κι επαυξάνω. Απλά το γράφω διότι κάποιοι μπορεί να παρασυρθούν, όπως παλιότερα που πανηγύριζαν κάποιοι με την ανακάλυψη του μπαρουτιού ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Χρήστο: Είσαι άψογος. Το καράβι θέλει καπετάνιο, όχι συνέλευση των επιβατών για να αποφασίσουν δημοκρατικά την χάραξη της ρότας ή τους ελιγμούς ανάμεσα στα βράχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ02 Μαρτίου, 2010 15:25

    Εταιρεία λαϊκής βάσης στην Ελλάδα ακούγεται σαν ανέκδοτο.
    Είναι τόση η σήψη και η βρομιά στο ποδόσφαιρο μας που δεν υπάρχει κανένας να παίξει το ρόλο του θεσμικού εγγυητή για να πετύχει μια τέτοια προσπάθεια. Στην ΑΕΚ ποιος θα παίξει αυτό το ρόλο;
    Η ένωση 1924; Ιστορία της πλάκας . Βγάζουμε και καμιά ανακοίνωση και έχουμε εκπληρώσει τα καθήκοντα μας.
    Η ερασιτεχνική; Δύο φορές της πλάκας διότι αυτοί πιστεύουν ότι προσφέρουν έργο .Άσε που τραγουδούν με τον Τουρνά το ‘’όπου με πάει ο άνεμος πάω’’!
    Και οι δύο μαζί; Να κάνουμε καμιά εκδήλωση με τον Ψαριανό στα πικ-απ και τον Χατζηχρήστο στο μικρόφωνο που έχει ταλέντο. Να πάρουν μαζί και τον Κανελλόπουλο να τους βαράει το ντέφι. Όλο και κάτι θα μαζέψουνε για να συντηρούνε την ΠΑΕ που έχει περίπου 10 εκατομμύρια ,έξοδα μόνο τον χρόνο.
    Φυσικά μιλάμε για ευρώ πλέων, όχι δραχμές !
    Αυτά στην Ισπανία θα μπορούσαν να πετύχουν,στην Ελλάδα ποτέ, πόσο μάλλον στην ΑΕΚ στην κατάσταση αυτή απαξίωσης που βρίσκεται η ομάδα.
    Μόνη λύση ένας ισχυρός ιδιοκτήτης μεγέθους Μελισσανίδη , που θα αγοράσει ένα μαγαζί γωνία, με χρέη μεν αλλά και με πολύ πελατεία, αφού θα το ανακαινίσει και θα το κάνει ελκυστικό.
    Και μετά ο κάθε κατεργάρης στην γωνιά του…
    ΥΓ: Η μόνη λαϊκή βάση που μετράει στην Ελλάδα είναι σαν της φωτογραφίας.Του κώλου δηλαδή,του Ελληνικού όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε Στίβεν κάθισα και σε διάβασα πρώτη φορά. Πολύ μπινελίκι και από... τηγανίτα τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Ανώνυμο: Φίλε ανώνυμε. Σ'ευχαριστώ που με διάβασες. Το μπινελίκι πού το είδες; Αλλά κι αν το είδες, πού σε ενόχλησε; Ζωντανός διάλογος είναι και μερικές φορές πέφτει και τέτοιο. Εσύ πού ενοχλήθηκες; Στις κακές λεξούλες ή στις σκέψεις;
    Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΣΤΑ "ΝΕΑ" ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ; ( Η ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ).
    ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ. ΣΟΥΡΗ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ OSCAR WILDE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να καταθέσω κάτι πριν προχωρήσω στην ουσία : ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ Η ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΝ ΑΕΚ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑ. ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΟΛΟΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ , ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΤΡΙΚΟ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΙΣΜΑ.

    an den ginetai me tpt sto nao(to palio den eixe kathetes eksedres,se ena neo kai me ligh vithish ginetai gipedara..sun ton salla....an omws den ginetai tpt,pragma xlwmo otan leei h avaks o ertsos o mel kai alloi oti GINETAI,as pame kapou konta ekei trigirw...dld se perioxes konta sth n.f. me entono prosfigiko stoixeio pou tha xei dipla kai to patriko mas pou an ginei allou to gipedo mporei na ginei ekei mesa kleisto k allo kleisto kai polla pragmata...thn nea ionia thn eixe aporipsei o kontos(kakh tou wra tou poustara)isws tha prepe na ksanakoitaxtei o xwros tou Ikarou..h nea ionia omada thigatrikh ths AEK einai eksalou..gurw gurw prosfigika,AEKtzides full(ekei konta menw kai kserw)ti kaluterh lush ap ayth an dn ginetai ston Nao,estw opws prin,kai me 25.000 me prooptikh epektashs sthn telikh....

    o leftas pou einai...pou?

    (steven epsaksa tis anartiseis touy 2009 alla den vrika kanena ar8ro gia to gipedo)

    zamponotiropitas 21R

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς zamponoturopitas 21 R: Αδερφέ συμφωνώ μαζί σου. Θέλω ένα διάλειμμα, άκου με:
    @ ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΦΙΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΩ ΨΕΥΤΗΣ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΒΟΗΘΑ ΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kυριακή, 8 Νοεμβρίου 2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οπως είπε η Αννα ειναι. Η αναρτηση εχει τιτλο Γηπεδο της ΑΕΚ (8-11-09)

    http://steven-avramidis.blogspot.com/2009/11/blog-post_08.html

    κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Steven,αναρτηση σου για το γηπεδο υπαρχει την 9η Νοεμβριου 2009 ημερα Παρασκευη με τιτλο "ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ". (αν ειναι αυτο που ψαχνετε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Άννα, Χρήστο, costas: Ευχαριστώ πολύ φίλοι και φίλες. Προς zampon... λοιπόν, 11/2009 , πιστεύω να το βρεις κι εσύ. Κι εγώ πήγα να τρελαθώ, σα να μην το είχα γράψει το ρημάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σωστα, Κυριακη 8 ειναι. Ειμαι 24 ωρες μπροστα.Σαν την Βιργινια Λεουση.
    Αυτο θα μπορουσε να ειναι και τηλεπαιχνιδι.
    Καποιος θα ρωταει και πεντε συμμετεχοντες θα απαντουν.μεχρι να βρεθει νικητης που θα κερδιζει τον 14ο μισθο του, ο οποιος ως γνωστον,ειναι πια παρελθον.
    θα γυρισουμε στα χρονια του Μαρξ ο οποιος ελεγε το ευστοχο για την εποχη του και αστοχο μεχρι χθες: "...δεν εχουν να χασουν παρα μονο τις αλυσιδες τους...".
    Και φαινεται να ξημερωνουν παλιες "καλες" μερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Μαρτίου, 2010 00:18

    Μάλλον αυτό είναι. Ούτως ή άλλως επανερχόμαστε στο θέμα τακτικά.
    Ζαμπονοτυρόπιτα κι εγώ πάντα απορούσα γιατί δεν το ψάξανε παραπάνω με το χώρο αυτό στη Νέα Ιωνία. Και πρόσβαση καλή και επαρκής (μάλλον) έκταση και μέσα στην προσφυγιά και ήδη γήπεδο και όχι άλση.
    Δε βγαίναν αρκετές μίζες για όλους? Δε χώραγε οκταπλό Mall? Πάντα η πρόταση αυτή απορριπτόταν στα γρήγορα χωρίς επεξήγηση σε όλα τα fora...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν ειναι μακρυα ο καιρος οπου ο εργαζομενος καθε τελος του μηνα αντι για την τραπεζα,θα πηγαινει κατευθειαν στο λογιστηριο της εταιρειας που εργαζεται και θα ρωτα : "...αυτο το μηνα δουλεψα 20 μερες. Πειτε μου τι χρωσταω να σας πληρωσω"
    Και ΘΑ ΔΙΝΕΙ χρηματα απ'τηντσεπη του.
    Οσοι τυχεροι θα εχουν ακομα εργασια οπου θα-ΑΚΟΥΣΩΝ-ΑΚΟΥΣΩΝ-ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ,θα ειναι σε "προγραμμα προστασιας εργαζομενων".
    Τεραστιες τριποδες κινουμενες μηχανες θα αναζητουν τους κρυμενους σε συραγγες διαθεσιμους Σταυροι με χιλιαδες αποστατες σταυρωμενους στημενοι κατα μηκος της κεντρικης οδου,δεξια και αριστερα νεκροι και λουσμενοι με πετρελαιο,θα τους λαμπαδιαζουν την νυχτα οι φυλακες,ωστε να δειχνουν τον δρομο στα βαρια οχηματα των χρηματαποστολων που θα κουβαλουν κουραδες με κοκους διαμαντιων και χρυσου απο τους ανθρωποσυλλεκτες των ποταμων που με τον στομα θα καταπινουν λασπη σε αναζητηση πολυτιμων πετρεδιων και με καθαρτικα θα τους "αδειαζουν" το περιεχομενο σε ειδικους μεταφρομενους καδους.
    MAD MAX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Μαρτίου, 2010 00:52

    Έτσι. Θυμάσαι στο Mad Max III? Master-Blaster το λεγαν. Blaster ο Πάγκαλος, master o Παπαθεμελής και ντου από παντού, ο ανίκητος συνδυασμός. Ορίζουν τη Μακεδονία μέχρι τη Βιέννη, Γιουνάν μπεηλίκ πίσω στα όρια του 1828, επιτέλους οι Μυκηναίοι, οι Αχαιοί και οι Δωριείς αυτοδιατίθενται. Ο Τάκης Τσουκαλάς και οι γίβωνες της τρούμπας επάνω σε κωλοφτιαγμένα 4x4 με πολυβόλα και διαφημίσεις vodafone επιβάλουν την τάξη στο όνομα του Θείου και ο κόσμος σφάζεται για ένα μπιτόνι βενζίνη (αυτό όπου να ναι γίνεται ούτως ή άλλως). Μάχονται με τη φιλή των ορίτζιναλζ, κιτρινόμαυροι κατάφρακτοι επάνω σε 350 παπάκια έτοιμοι να σκοτώσουν ή να πεθάνουν στο όνομα του μεγάλου Σάι-Μπάμπα-Χ'μούσια. Ο ΓΑΠ παρέα με τους θαλαμηπόλους του, όλοι πράσινοι, έχουν κλειδαμπαρωθεί στο Mall του Βωβού-ντε Μποτανίκ και τη βγάζουν με τον Καραγκούνη να κάνει διαγωνισμούς με το Νίνη στο ποιός θα προσποιηθεί καλύτερα ότι πέθανε από ένα τάκλιν στη μεγάλη περιοχή.
    Πλλλλάκα πλλλλάκα, στη Μακεδονία Master Blaster μόνο έναν περιπλανώμενο μαχητή φοβάται. το Γκαρσία, που πολύ γουστάρει φάση λέω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή