Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

           Δεν καταδικάζω κάτι μέχρι να διαβάσω τις προγραμματικές δηλώσεις και μέχρι να αρχίσω να βλέπω τις πραγματικές ενέργειες. Πόσο συγκλίνουν ή πόσο αποκλίνουν απο τα λόγια. Ανήκω στον ευρύ κιτρινόμαυρο λαό, που πλέον είναι πολύ στενοχωρημένος, πολύ απογοητευμένος και τρομερά καχύποπτος ή σούπερ επιφυλακτικός. Και πολύ καλά κάνει. Διότι ό,τι του ζήτησαν το πλήρωσε. Και σε εισιτήρια, και σε εμπορικά προϊόντα.
           Συστρατεύθηκε και συμπαραστάθηκε. Κι ούτε θίχτηκε που δεν κατακτήθηκε κάποιο πρωτάθλημα. Εκεί ήταν, στην παρέα του πιο μισητού γήπεδου της χώρας, υπομένοντας και καρτερώντας  την σωτηρία της ομάδας. Κι ας μην έβλεπε αγωνιστικά αστέρια κι ας μην έβλεπε τίποτα σαν θέαμα που πάντα η ΑΕΚ προσέφερε. ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ. ΚΙ ΕΔΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
          Διότι δεν έφυγε κάποιος υπάλληλος και πήγε σε άλλη μισθοδοσία. Εδώ έφυγε ο ίδιος ο πρόεδρος που είχε αποτελέσει την αφορμή της συσπείρωσης και μετά την κάνανε όλοι εκείνοι οι επώνυμοι λεφτάδες που τον είχαν στηρίξει. Και η πραγματική προδοσία είναι όταν σε παρατάει  η κεφαλή. Ειδικά όταν φεύγει με ψηλά τα χέρια και με δηλώσεις απαξίωσης. Τότε ο κόσμος μένει πραγματικά μόνος ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΦΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙ ΠΡΟΔΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ.
         Και μάλιστα όταν , αφού για κάποια χρόνια έτρωγε το παραμύθι του ντεμοτεχνείου οτι τα πάντα ήσαν διακανονισμένα και ισοσκελισμένα οικονομικά,  ανακαλύπτει οτι η ομάδα ξαναβρίσκεται στα ίδια σκατά με τότε και ουσιαστικά σαν μην πέρασε μια μέρα. ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ  ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΣΑΝ ΚΡΥΦΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ.
      - ΟΥΤΕ ΓΗΠΕΔΟ
      - ΟΥΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ
      - ΟΥΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ
      - ΟΥΤΕ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
      - ΟΥΤΕ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ
                         ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ;
       - ΜΕ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΦΡΑΓΚΟ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΜΕΤΑ
        - ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ
       - ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ
       - ΜΕ ΜΙΑ ΛΙΜΝΗ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΟΣ
            Πριν προχωρήσω να κάνω μια απαραίτητη διευκρίνηση: Θα με ρωτήσει κάποιος αν με έπιασε ο πόνος για τα ερασιτεχνικά τμήματα κι οτι μαλάκωσα προς τον ΔΧ. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ, ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΑΝ,  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΕΛΙΚΑ, ΟΤΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ 2004 ΟΥΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ BUDGET ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΑ ΕΙΧΕ ΖΕΣΤΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΩΣΕ. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.
           Επομένως το ζητούμενο σήμερα, είναι να ανακτηθεί μια αξιοπιστία που θα βοηθήσει τον κόσμο να ξεπεράσει το σύνδρομο που του δημιουργήθηκε. Και στην κατεύθυνση αυτή δεν βοηθάει μια συνέλευση που bottom line είχε το " θα δούμε ". Ούτε λογάκια για "εχθρούς". Διότι νέε πρόεδρε, οι αντίπαλοι δεν είναι εχθροί. Είναι απλά ανταγωνιστές που φυσιολογικά υπάρχουν σε ένα άθλημα. Η ΑΕΚ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΝΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ; ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ; ΣΑΝ ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΣ; Η ΣΑΝ ΔΕΜΕΝΟΣ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ;
          Προς το παρόν , όλα μου θυμίζουν τις ανακοινώσεις του Πανόπουλου και τα "θα" του Παπανδρέου. Κι ο Γκρέταρσον μπορεί να έρθει ( αυτός πάλι πού έμαθε ; ) κι ο Ντε Μος  κι ο Ριβάλντο κι ο Λυμπερόπουλος. Λεφτά πού θα βρεθούν για να πληρωθούν; Ποιός θα είναι ο μέτοχος μετά το καλοκαίρι; Επί της ουσίας ρωτάω, κι αυτήν περιμένω άμεσα. Και να είστε σίγουρος οτι στην συνέντευξη τύπου την ερχόμενη εβδομάδα, θα σας υποβληθούν συγκεκριμένες ερωτήσεις για να επικοινωνήσουμε καλύτερα. Και για να σας υποστηρίξουμε, όπως θέλει ο καθένας, εφόσον ακουστούν σχέδια, τρόπος δράσης και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης στόχων.  ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ,  ΤΙΝΙ ΤΡΟΠΩ ΘΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ. Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ;
        Κύριε πρόεδρε ήρθατε σε συγκυρία που ο κόσμος δεν κρατάει χαρτάκια και σημαιάκια. Κρατάει στιλιάρια και δίκαια, αλλά δεν θα σας επιτεθεί παρά θα σπάσει ό,τι κιτρινόμαυρο υπάρχει σπίτι του. Θα σπάσει το συναίσθημα. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΗΔΗ. ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ.
      ΚΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΗΣ MORGAN STANLEY. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ; ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ; ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΧΙ. ΠΩΣ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ; ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ.
      ΥΓ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΕΦΤΑΣΕ ΕΚΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ; ΡΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ Η ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΗΣΙ ΤΕΛΙΚΑ.

12 σχόλια:

  1. καλημερα και τα βαθια μου συλλυπητηρια για το χαμο του πατερα σου.
    ενα πραγμα που σιχαινομαι ειναι η μη ελλειψη σεβασμου, δικαιοσυνης και η αλαζονια. πολυ φοβαμαι οτι τα εχει ο αδαμιδης και οι πραξεις του το δειχνουν. δεν εχει μαθει οτι πολλα πραγματα γυριζουν μπουρεμανγκ στη ζωη? ιδιως οταν δεν εχεις τα τυπικα προσοντα (χρηματα) σε μια παε οπως η αεκ και δεν εισαι το απολυτο αφεντικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωστας-Φλωρινα18 Μαρτίου, 2010 11:29

    Καλημερα.Ρε Στηβεν, πες μου σε παρακαλω,γιατι κουνηθηκε το κεφαλι μου.....αυτον τον Γκρεταρσον που τον ξεθαψανε ρεεεεε???? Πιστευω οτι εκφραζω την ευλογη απορια καθε ανθρωπου με κοινη λογικη.
    Ποια επιχειρηματικη λογικη εχει μια τετοια κινηση?
    Ο τεχνικος διευθυντης εχει βαρυνουσα θεση σε ποδοσφαιρικο οργανισμο και απαιτει προδιαγραφες και προσοντα, ετσι δεν ειναι?Δηλαδη για να καπελωθει ο πριγκηψ επρεπε να κουβαλησουν το παλληκαρι απο τις μπακαλιαροθαλασσες,να κανει τον διευθυντη?Σωρος απο υποψηφιους στην Ελλαδα, για τετοιο μετεριζι......Περιμενω εναγωνιως αναλυση, γιατι ειναι ΤΟ ακυρο της δεκαετιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kalimera kai apo mena...
    me ton idio tropo pou ksethapsane ton Antoniou stin alogotrofi....
    dld o antoniou, iksere perissotera otan anelave stous lagous???
    min arxisoume pali tis gkrinies kai tis mizeries, prin kan doume ta prota deigmata kapoion anthropon.....
    to Great Point, einai to opoio project exei stin kefala tou o Adamidis, kai oi diplanoi tou, na stirixtei apo tous vasikous metoxous, xoris tis fanfares kai ta MEGALA logia pou eixe o apelthon zoumpas - neronas, stin 4etia, 2004-08...
    Ayto pou panta ithele h AEK, den itan lefta, ayta ta eixe, ayto pou den eixe, itan ksekathares idees kai skepseis, kai AEKtzidiki nootropia...
    DLD, pote den kanane kati , me 1o kai kyrio gnomona to symfero tis AEK..
    oloi ma oloi, eixan sto myalo tous, pos tha arpaksoun xontra, kentrizontas panta tin kitrinomavri kapsoura ton xiliadon aektzidon...
    enas perase, pou den koitakse tin tsepi tou, kai as min itan aektzis....
    alla eftiakse tetoia omada, pou tin mnimoneyoun akoma, pantou se oli tin Ellada...
    ligi apo tin kapsa tou theioy Loyka na paroun, tha tous gamisoume olous....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σας παιδιά.
    Δοκίμασα - μέσα στη γενική μου απογοήτευση για τη χώρα μας και το γνήσιο κλώνο της την ΑΕΚ - την αποχή από τα πάντα όλα της ΑΕΚ,αλλά παιδιά, δε μου πάει.
    Τέλος η αποχή για μένα.
    ΝΑΙ στη συμμετοχή και στη συζήτηση ξανά.
    Δεν έχει κανένα νόημα να τα κρατώ όλα μέσα μου.
    Θα με πάρει από κάτω,αν ζω με μαύρες σκέψεις.
    Το κεφάλι στο ντορβά κι ας μη το σηκώσουμε ξανά.
    Δε με ενδιαφέρει καθόλου.
    Αποπρωταθλητικοποιήθηκα εξάλλου και ξενέρωσα.
    Όχι γιατί δε παίρνω ένα πρωτάθλημα στα δέκα χρόνια,αλλά γιατί δε μπορώ να το πάρω ούτε με το θεό μαζί μου.
    ΑΕΚΑΡΑ για πάντα και μόνο ΑΕΚ.
    Χωρίς άλλο λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γενικότερα για την ομάδα μας δύο γραμμές.
    Δε νομίζω ότι θα πείσει το κόσμο της ΑΕΚ ο κύριος Αδαμίδης.
    Φαίνεται πολύ λίγος,μέχρι αποδείξεως του "απίθανου" αντιθέτου.
    Τώρα αν πάρει Γκρέταρσον ή τον Οκόνσκι για το ρουφιάνο του στο ποδοσφαιρικό τμήμα,λίγη σημασία έχει.
    Μόνος θα φάει το κεφάλι του.
    Υπάρχει κι αυτός ο περήφανος Μακεδόνας, ο Δημητριάδης,που δε φαίνεται να μασάει από παιδάκια και μοιάζει να χαλάει με τη παρουσία του και μόνο, σχέδια και σχεδίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς dimitri: Συγνώμη, τώρα θα μιλήσουμε για τον Αδαμίδη δηλαδή; Μιλάς για κάποιον όταν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Κώστας-Φλώρινα: Τώρα τι να πω; Οτι δικαιώνεται το blog; Απο πότε σας λέω οτι όλο το σχέδιο είναι να φύγει ο προπονητής; Η ΑΕΚ ΠΑΡΕΔΟΘΗ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς blanco21: Φίλε το παιχνίδι είναι πιο χοντρό. Ο Αντωνίου επελέγη- για το πρώτο σκέλος- διότι έχει χρήματα και δεν θα έκλεβε. Σιγά το έργο. Ας μην είχαν στείλει τα πακέτα στην διαιτησία και θα σούλεγα. Μην αυταπατάσαι. Δεν υπάρχει πια θείος Λουκάς. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΧ ΚΑΙ ΚΙΝΤΗΣ. ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ....ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Sakis: Πόσο δίκιο έχεις! Και πώς πρέπει να κλιμακωθεί η αντίσταση πια! περίμενε λίγο. χαθήκανε κι αρκετοί απο τους σχολιασμούς κι είναι λογικό. Δουλέυουν τα ποντίκια. ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η φωτογραφια τα λεει ολα, μα ολα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η φωτογραφία αποτυπώνει αυτό που λέμε:
    "Χέζε ψηλά κι αγνάντευε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή