Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

OK

           Aποχτύσαμε νέο πρόεδρο και καινούργια διοίκηση. Κι όλα καλά. Πού; Στο πρωτοδικείο, στον συνταξιούχο ή στον ενεργό οπαδό; παντού, είναι η απάντηση, και φυσικά η ουσία. Που δεν έγινε τίποτα για την γαμημένη αλήθεια, την πουτάνα αυτήν.  Και που όλοι την θέλουν , κι ας μην το λένε, και κρύβονται πίσω απο το ψέμα.
          Οι άνδρες τι θέλουνε , την θεούσα; Να τους διαβάζει ευαγγέλια; ¨΄Η να τους τσιμπουκώνει; Οι γυναίκες , ενώ το έχουν, να μην το χρησιμοποιούν; Στην αρχή καλές και μέτά σκατά διότι δεν πηδούσε καλά, ή γούσταρα στο κρεβάτι να ήμουν πουτάνα για τον άνδρα μου; ΚΑΝΤΟ , μπας και σωθείς. ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ, ΔΕΙΞΕ ΑΡΣΕΝΙΣΜΟ Η ΘΥΛΗΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ. ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ φυσικοί ΠΙΑ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ.
           Κι άλλα υπάρχουν βέβαια. Να γίνεις γυναίκα, ενώ δεν είσαι. Με το ζόρι να σε κάνει ο μαλάκας. Και να πεις οτι ναι θα γίνω για να μην παραβιαστουν οι ορμόνες. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Η ΤΟ ΕΧΕΙΣ Η ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ. ΑΣΕ  ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΓΕΝΕΤΗΣΙΟΥ ΚΏΔΙΚΑ. Ο ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Η   ΚΟΡΕΣ.
        Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΜΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ. ΟΛΟΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. Ο ΦΙΛΟΣ, Η ΜΑΝΑ, Ο ΕΡΩΤΑΣ, Η ΒΙΖΙΤΑ, Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.
          Μην μπερδευτούμε. ΕΊΝΑΙ ΠΡΌΕΔΡΟΣ; ΕΙΝΑΙ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΕΝΩ  ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ 10% ΠΕΣΑΝΕ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ; ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ    ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ   ΤΟ ΠΛΑΝΟ    ΘΑΝΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΝ ΚΟΛΠΑ ΚΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΧΑΤΖΙΑΒΑΤΙΚΑ.
           Διότι πλάνο δεν υπάρχει ξεκάθαρα, και γι αυτό θα το πουν την άλλη εβδομάδα. Αν έχεις, το λες. Δεν περιμένεις.  Κι επειδή κούρασα με τηνν φιλολογία, αλλά μαρέσει, ρωτάω, πώς γίνεται μια γενική συνέλευση να ανακοινώνει τους στόχους  μια  άλλη χρονική περίοδο; Μαζευόμαστε για να μιλάμε; Μάλλον, και να χρεώνουμε την εταιρεία με τα ποτά και τις μαλακίες του σχεδιασμού. Δηλαδή τρίχες, αφού ό,τι και να γίνει θα αναλάβει η εκκλησία. Και καλά θα κάνει. Η επανάσταση στο 1821, δεν έγινε απο Έλληνες αλλά από την αρβανίτικη οργάνωη. Βάλαμε και κάτι ξένους στο παιχνίδι , κι όλα καλά με την ιστορία που γράφτηκε σαν τους μύθους του Αισώπου. ΤΙ  ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΣΟΥ; ΜΑΛΑΚΑ, ΗΜΙΜΑΘΗ ΠΟΥ ΞΕΦΥΛΛΙΣΕΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΑΝ ΚΟΜΙΚΣ;
        ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΡΕ ΑΔΑΜΙΔΗ. ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΧΡΩΣΤΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΟΥ, ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ. ΕΤΣΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΝΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΧΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ.
         ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ;. ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ; ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ.
          ΑΛΛΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΣΤΑ ΕΠΙΙΣΗΜΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΠΟΥ  ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΔΧ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ, ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ΄ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΙΟ ΤΊΜΙΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ , ΚΙ Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΟΙ  ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ.
    ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ; ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ; ΓΙΑΤΙ; ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ , ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ;
       ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ... ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
        ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΚΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ. ΡΕ, ΣΥ ΤΡΟΜΑΞΑ.

         υΓ.

11 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος16 Μαρτίου, 2010 10:21

    Ναι σε λέω. Ο μαρμαρωμένος βασιλεύς επέστρεψε και ο οχτρός, ο δυνάστης θα εξαϋλωθεί. Αλλά έχει μείνει και καμία βάβω να περιμένει?
    Α, ναι, ο τροχανάς και η "ένωσις 1924" με την ελπίδα ότι θα μετατραπούμε στην μπαρτσελώνα της ψωροκώσταινας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος16 Μαρτίου, 2010 10:28

    Απορία: "Στην ΑΕΚ δεν αξίζει ΤΙΠΟΤΑ λιγότερο από την 1η θέση". Δηλαδή, κύριε Αδαμίδη, εάν τον Οκτώβρη, λχ, είσαι 15 βαθμούς πίσω από τον οχτρό (μας...έχει συμβει αυτό ξανά...), θα πάρεις το καπελάκι σου και θα φύγεις σαν ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ? Γιατί το ΜΕΓΑΛΟ στόμα σου δημιουργεί και ευθύνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eγώ πάντως θέλω μια Bιετναμέζα θεούσα να μου διαβάζει την Bίβλο στα Σουαχίλι. Παράλληλα θα ράβει και παπούτσια NIKE με αεροσόλα, γιατί δεν μπορεί να χάνει τα μεροκάματά της για την πάρτη μου.

    Θα μου δώσει κουράγιο για να αντιμετωπίσω τους οχτρούς.

    Tώρα για τον Aδαμίδη, δεν ξέρω τι κάνει για να βρει κουράγιο, ο καθένας όπως την βρίσκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε,όχι δεν πλάνο η καινούρια διοίκηση.Μην ακούω βλακείες.
    Έχει και παραέχει και μάλιστα έχει και μάλιστα με το κωδικό όνομα: Κ.Τ.Ρ.(ΚΟΥ-ΤΟΥ-ΡΟΥ).
    Δεν έχει ανακοινωθεί φυσικά ακόμα κάτω από τον φόβο να το κλέψουν οι εχθροί της ομάδας μας.
    Σε αυτό προβλέπονται γεναίες περικοπές εξόδων όπως:αλαγή μηχανής κοπής γκαζόν από βενζινολίνητο σε χειροκίνητο.(η τιμή της βενζίνης εχει φτάσει στα ΄υψη!)
    Αντικατάσταση εμφιαλομένων νερών με κανάτες από την βρύση.
    Ισοτονικά ποτά τέλος.Επσα και πάλι Έπσα.
    Holliday in και Intercontinental τέλος.Οι παίχτες πριν τους αγώνες θα αποσύρονται στην Πανσιόν η Γωνιά των Αναστεναγμών.Το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
    Ρουχισμός:Την επόμενη χρονιά δεν θα φορέσουμε νέες φανέλες, αλλά θα φορεθούν αυτές που περισσέψαν από τον Ριβάλντο.40.000 είναι να μην πάνε χαμένες.Και στο τέλος κάθε αγώνα οι παίχτες μας θα τις μοιράζουν στις κερκίδες!Βέβαια θα γράφουν όλες το ίδιο όνομα,αλλά σκεφτείτε πόσοι από τους παίχτες μας θα νιώσουν περίφανοι, πχ ο Χέρσι με φανέλα που θα λέει Ριβάλντο!
    Τέλος για την νέα χρονιά θα προσλάβουμε για τεχνικό τημ τον παπά-Λάμπρο που κάνει τα ευχέλαια,με κόουτς τον Αναστασιάδη φρέσκω- αφιχθείς από την Μεγαλόνησο με βοηθό τον Κωστένογλου.Και στο τέλος κάθε προπόνησης θα κάνουμε και μία δέηση ώστε στον προσεχή μας αγώνα να πατάξουμε τους οχτρούς!Συνδιασμός μεταφυσικού και τεχνοκρατικού μαζί.Όχι διπλά έξοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ16 Μαρτίου, 2010 16:14

    ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙΟΙΟΙ.ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ.ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΓΕΛΟΥΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........Α ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαραλαμπε εγραψες! Αψογο!
    Επισης να προσθεσω,κομμενα τα εξοδα για μπογες..Στο εξης το βαψιμο καθισματων να γινεται με κροκους αυγων.Το υπολοιπο αυγο κατευθειαν στους μετοχους και τον Αδαμιδη!...
    Yes...

    Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σαν σήμερα πριν από 33 χρόνια με τη συνοδεία του μακαρίτη του πατέρα μου πάτησα για πρώτη φορά το πόδι μου στο ναό.Τα συναισθήματα και οι μνήμες ακόμα έντονες προσπαθώντας να χωθώ μπροστά στα κάγκελα στη θύρα των όρθιων κάτω από τη 18 για να πάρω λίγο μάτι στον αγωνιστικό χώρο. Ολα είχαν πια τελειώσει και ακόμη δεν είχα καταλάβει αν ζούσα ένα όνειρο.Στο ναό είχε στηθεί το πάρτι για την μεγαλειώδη και πανηγυρική πρόκριση που έμεινε στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο Λουκάς Μπάρλος από τα επίσημα του γηπέδου καμάρωνε τα παλικάρια του στο γήπεδο και το πανηγύρι των οπαδών. Η ιστορία είχε γράψει ΑΕΚ-ΚΠΡ 3-0 και χιλιάδες Ενωσίτες γιόρταζαν σε Νέα Φιλαδέλφεια, Ομόνοια και όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη... Η μεγάλη εντός και εκτός συνόρων ΑΕΚ ήταν (και πάλι) εδώ. Ηρωες της οι: Στεργιούδας (117' Χρηστίδης), Θεοδωρίδης, Ιντζόγλου, Ραβούσης, Νικολάου (115' Ζαρζόπουλος), Τσάμης, Τάσος, Νικολούδης, Βάγκνερ, Παπαϊωάννου, Μαύρος. Προπονητής: Φάντροκ. Πρόεδρος: Μπάρλος.
    Καλή δύναμη Steven ,να είστε όλοι καλά αδέρφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Λάζαρο: Ήμουν μέσα στην θύρα 5. Είχε τον ξάδερφο του ο πατέρας μου και με ξαπόστειλε εκεί. Τέτοιο ματς δεν έχω ξαναδεί. Ούτε τόσο σνομπισμό από ξένη ομάδα. Σπουδαίοι όλοι αλλά. Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ - ΤΕΤΟΙΟ ΟΚΤΑΡΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ - ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΑΛΛΑ Ο ΧΡΗΣΤΙΔΑΡΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΚΙΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΑΚΗ. Ο Ο Ο Ο Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΞΥΝΩ ΠΛΗΓΕΣ ΑΛΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ,ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ,ΟΛΑ ΜΕ 2-0.
    ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙΑ.
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΓΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗ,ΟΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ `76.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΡΕΒΑΝΣ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ,ΤΟ `ΜΑΘΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΤΗΝ ΜΑΝΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Μίλτο: Η ρεβάνς εκεί ήταν για έμφραγμα. 100000 άνθρωποι, μας έχουν σκίσει κι όλοι έχουν να θυμούνται το ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ. Το γκολ του Βάγκνερ μας έσωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. den 8ymamai an ayto htan to paixnidi poy eida gia prwth fora thn aek estw kai apospasmatika sthn thlewrash h stigmiotipa sena kafeneio kapoy sta pathsia den hmoun den hmoun 8
    e.m

    asxeto ston gewrgiou akousa oti o dm kati sxediazei na kanei sthn aek se 3 m 4 mhnes

    ΑπάντησηΔιαγραφή