Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΚΙ

           Δεν θεωρώ περίεργο το οτι ο ΔΧ και ο νέος πρόεδρος συναντήθηκαν, μίλησαν κι έφυγαν και παρέα. Ίσα ίσα πιστεύω οτι μια συνεργασία χρειάζεται, και μόνο προς όφελος της ΑΕΚ μπορεί να βγει. Άλλο θεωρώ παράξενο: Το οτι υπάρχει μια οικονομική οφειλή, που μέχρι πρότινος μας είχε πάει στα δικαστήρια. Και το παράξενο είναι οτι η ερασιτεχνική, είτε κατέχει 10%, είτε 23% των μετοχών της εταιρείας, γιατί δεν πληρώνει τα αναλογούντα χρέη της; Θα μου πείτε οτι εδώ δεν πληρώνει η ΠΑΕ, θα πληρώσει η άλλη; Σωστό κι αυτό. Αλλά πώς διεκδικεί χρήματα αφού στο φινάλε τα χρωστάει;
        Τι, θέλει να τα πάρει για να τα δώσει η ίδια; Φαύλος κύκλος βέβαια, αλλά τι να κάνουμε. Έτσι είναι οι επιχειρήσεις και γι' αυτόν το λόγο δεν γίνονται κι όλοι επιχειρηματίες. Διότι μέτοχος που χρωστάει, απλούστατα, δεν δικαιούται να είναι μέτοχος. Και δεν κατηγορώ τον ΔΧ, διότι δεν φταίει σε τίποτα. Στους άλλους πάει η μιζέρια μου κι απλά παίρνει και τον ιμάμη η θέση μου.
       Επίσης είναι πολύ παράξενη η δήλωση του Μπάγιεβιτς, που γνωρίζει καλά τα Αδαμίδια, και παρόλα αυτά μιλάει για μια αναμόρφωση του αγωνιστικού πρόσώπου λόγω διοίκησης. Κι ενώ όλοι ξέρουν οτι τίποτα δεν άλλαξε αθλητικά, διοικητικά και οικονομικά. Συναντήσεις με τον Πιλάβιο ή την του ΟΑΚΑ, δεν αλλάζουν τίποτα στην ουσία. Σκορδαλιά καλή φτιάχνουν για να μην μυρίζει ο σάπιος μπακαλιάρος. Και πιστεύω οτι η δήλωση είναι ειρωνική τουλάχιστον με πολύ αβέβαια κόντρα. Που έρχεται.
      Τι θα βγάλει; Τίποτα. Ή μάλλον για να είμαι πιο σωστός, ένα σκούτερ. Δίχρονο, νευρικό αλλά χωρίς καμία προοπτική. Διότι οι πόλοι είναι τέτοιοι, που δεν υπάρχει περίπτωση να συνυπάρξουν. Και καλά θα κάνουν. Εξ άλλου οι προϋπολογισμοί των τόσων εισιτηρίων, περιλαμβάνουν εκείνο το κομμάτι του πληθυσμού που θα αποχωρήσει οικειοθελώς και ήρεμα, διότι δεν θα έχει κάτι να τους εμπνέει ή να τους συνδέει με την παλιά υπερομάδα. Θα μείνουν οι άβουλοι ή οι κατευθυνόμενοι. Φυσικά πάντα θα υπάρχει το κενό του χρόνου ή η επικοινωνιακή πολιτική κάποιων εφημερίδων ή κάποια στοχευμένα αποτελέσματα τύπου φετεινού ΠΑΟΚ, για να έρχονται και κάποιοι παραπάνω στους αγώνες. Φυσικά, νομοτελειακά όλα θα τελειώσουν το καλοκαίρι του 2011, τραβώντας τις ζαρτιέρες μέχρι την αντοχή του υλικού. Πιστεύω να γίνομαι κατανοητός.
        Δεν αναμασώ λεπτομέρειες που είναι καταγεγραμμένες σε παλιότερα κείμενα και στα σχόλια του συνόλου των επισκεπτών αυτού του χώρου. Η στατικότητα της χώρας αλλά και του ποδοσφαίρου μας, κάνει τα πάντα πολύ εύκολα προβλέψιμα, ειδικά αν τα μπουγιουρντί των χρεών έρχονται καθημερινά και το έλος παρουσιάζεται σαν ήρεμη λίμνη. Και το παράξενο είναι να ακους παφλασμούς κυμάτων σε έλος. Τραγικό είναι να βλέπεις κύματα σε βόθρο. ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ - ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΙΝ ΤΟΥ- ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΑ ΜΑΡΚΟΥΤΣΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΟΥΤΕΡΑΚΙ. ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ SUGAR, ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟ ΜΑΙΟ.
         Ο νέος είναι άπειρος και θα χρειαστεί τα πλάνα ΄τα σημερινά σαν υποκλοπή ιδεών . Γι αυτό και η συνάντηση για τον δήθεν προγραμματισμό της νέας περιόδου. Που θα είναι διαγωνισμός για να μείνουμε σκούτερ τουλάχιστον. Σε όλα τα επίπεδα. Η σημειολογία είναι δεδομένη. Όπως και η αποτυχία στα πριμ παραγωγικότητας. Και παρεπιπτόντως πρώτη φορά ακούω εταιρικά, οτι μια καταχρεωμένη μοιράζει και μερίσματα. Αλλά στο σκουτεράκι πάνω όλα γίνονται. Κυρίως η δίτροχη ευθύνη της χολυγουντιανής παραγωγής που συνέδεσε τον Walt Disney με τον Σπαθάρη.
       ΥΓ1. Ο παλιός πρόεδρος μας Κιντής, είναι αλήθεια οτι αυτομόλησε στον Πανιώνιο; Πού να πας μπροστά έτσι; σα να έχω στήσει παραμάγαζο απέναντι απο την εταιρεία μου. Ντροπή για όσους τον άκουγαν και τον πίστευαν.
       ΥΓ2. Αυτοί οι Πανιώνιοι που με καλούσαν τότε για τα μπαράζ, γουστάρουν να τα δουν μαζί μου;
      ΥΓ3. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Το σκόρδο κάνει καλό. Και νέα παρέλαση. Χωρίς άρματα. Σε λίγο θα γίνουν σαν τις μετοχές. Άϋλα. Και θα τα αγοράζουμε χωρίς να τα παράγει κανείς. Καλά πάει η παγκόσμια απάτη.

23 σχόλια:

  1. Να κανουμε ενα διαλειμμα,καλη η ΑΕΚ αλλα...Και ενω ολα πηγαιναν καλα και φαινοντουσαν οι πρωτες τριχες της κεφαλης,ο ομφαλιος λωρος ειναι τυλιγμενος γυρο απο το σωμα.Χρονος περιθωριου ανυπαρκτος,ο γιατρος αν και "κιτρινος" απο το αναπαντεχο συνεχιζει ψυχραιμος ωσπου αποφασιζεται η καισαρικη με αναποδη χρονομετρηση...Χρονος για ολικη ναρκωση ελαχιστος.Μεχρι να ερθει ο ετερος γιατρος,να ετοιμασει ο αναισθησιολογος και να γινει η μεταφορα απεναντι,στα ορθια στο διαδρομο ο φιλος γιατρος κανει την ερωτηση που παγωνει και ηφαιστιο..."Τα πραγματα ειναι οριακα,για να ξερω,γυναικα η παιδι?"..Εκεινη την στιγμη παιρνουν τα MIRAGE που γυρναγαν Ανδραβιδα,και τρια δευτερολεπτα μετα του λεω...γυναικα.Δεν προλαβαινει να γυρισει την πλατη να μπει στο χειρουργειο,και κοβεται το ρευμα...Κοκκαλο για 10 δευτερα μεχρι να μπει η γεννητρια.Πεντε λεπτα αργοτερα 17 και 35,γεννιεται ο γιγαντας...και η γυναικα καλα.Να μην σου τυχει τετοιο πραγμα,σε κανεναν να μην μπει σε τετοιο διλημμα,κανενας να μην περασει τετοια εναλλαγη συναισθηματων σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα...Παμε για ΑΕΚ τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαννη σε εσενα ετυχε αυτο; τι να πω; Τουλαχιστον ειναι και οι δυο καλα και μαζι σου.Πραγματικα, δειληματα που σκοτωνουν.Να ειστε παντα καλα.
    Ναι.Παμε στην ΑΕΚ
    "Σχεδιαζουν την ΑΕΚ του 2011."
    Βρε τι βιαστικα παιδια ειναι τουτα; Ακομα δεν τελειωσε η χρονια και πηγαν αμεσως στην επομενη; Ειδες τι καλα που ειναι οταν δεν εχεις στοχους; Κανεις ελευθερο σχεδιο.Δεν ειναι μια αυστηρη παραγγελια καποιου πελατη.Οχι.Ο καλλιτεχνης ειναι ελευθερος να αυτοσχεδιασει.Εξω απο φορμες και καθιερωμενες γραμμες.Σουρεαλιστκα και εξωγιηνα.Αλλωστε λογαριαμο δεν δινει πουθενα.Ουτε και τον ζηταει κανενας.
    Που θα εκθεσεται να ερθουμε να σας καμαρωσουμε βρε καλικατζαροι;
    Που μου κανετε ταχα και σχεδια για τον επομενο χρονο. Με τι μπατζετ;Με τα προσδοκωμενα 12 χιλ. διαρκειας; Η με τις δεσμευσεις των Παπα-Νοτια για φουλ και απροσκοπτη χρηματοδοτηση;
    Και τον κανετε τον "σχεδιασμο" με τον- πιθανον- απερχομενο προπονητη;Και ο επομενος που θα ερθει δεν θα ερωτηθει για τιποτα; Θα τα βρει ετοιμα; Η μηπως θα ειναι ο Τονυ;Εκτος και αν θα μεινει,γιατι δεν μπορειτε να κανετε αλλιως,το ξερετε και δεν το λετε.Και πως να φυγει;Πως να τον διωξεις βρε χαμστερακι; Μηπως σου εκαναν δεκτη καμια αλλη απο τις δεσμευσεις που ζητησες για να σου κανουν και τουτη;
    Δεν πατε καλυτερα να παρελασετε στο Συνταγμα,βρε αρματα βλακειας;
    Steven,στις συναντησεις τους κρατανε και σακουλες για εμμετους; Δεν μας λενε. Η παιρνουν πρωτα χαπι για το βερτιγκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενα μεγαλο ευχαριστω στα φιλο ρωσσικοαγγλικογαλλικα κομματα για το ενδιαφερον τους και την προσφορα τους στην κατακτηση της "ελευθεριας" μας κατα την διαρκεια της εθνικης παληγεννεσιας.Τι θα ειμασταν σημερα;
    Ζητω η 25η Μαρτιου.
    Η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει,γιατι ζει με δανεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Μαρτίου, 2010 11:39

    Γιάννη, εσύ τα πέρασες αυτά? Από κόλαση παράδεισο σε 10 λεπτά...
    Άσε ,έχω κι εγώ την κυρά στον 6ο και παίζει άγχος...
    Συγχαρητήρια για το γίγα και την γυναίκα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Μαρτίου, 2010 12:09

    Χρήστο μου, η φάση μου θυμίζει τις τελευταίες ημέρες στο μπούνκερ του Χίτλερ...Οι Ρώσοι μπαίναν Βερολίνο, οι δυτικοί είχαν σπάσει τις γραμμές, κι αυτός σχεδίαζε πάνω στο χάρτι με ανύπαρκτες μεραρχίες τη μεγάλη αντεπίθεση....Πάμε για να πάρουμε τα πετρέλαια του Μπακού.... Πάμε να ξαναμπουκάρουμε στο Παρίσι...Ντου στην Αίγυπτο για να καναβατζώσουμε το σουέζ...αυτοί οι άγγλοι θα πληρώσουν ακριβά, με τα χιλιάδες γιούνκερς και μέσερσμιτ μας...
    Και του έχουν μείνει...το κόμμα να διατείνεται για την ιδεολογική καθαρότητα (σου θυμίζει κάτι αυτό?), μερικά αμούστακα 15χρονα με τις καθαρές στολές, άδειες κοιλιές και 1 λιανοντούφεκο, 5-10 "βύσματα" και η Eva Brown.
    Φυσικά, ο τύπος εξακολουθούσε να κάνει σχέδια πάνω στο χάρτη με μεραρχίες-φαντάσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Μαρτίου, 2010 12:21

    Ώρα για Σπορ: "ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ"...πω πω πω πωωωωω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Monegasco: Περασμένα ξεχασμένα Γιάνναρε. Να σου ζήσει ο γίγαντας. Με αυτά που γίνανε, σίγουρα είνα αεκτζής εκ μήτρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Χρήστο: Εν τω μεταξύ κανείς δεν έχει πάρει χαμπάρι οτι πρακτικά η επανάσταση δεν ήταν εναντίον του Τούρκου, αλλά εναντίον του Έλληνα. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Γιώργη: Πάντως είναι λίγο κοντόφθαλμοι. Αφού θα πάρουμε το πρωτάθλημα του 2011, έπρεπε ήδη να σχεδιάζεται η σαιζόν του 2012. Μετά δεν χρειάζεται, διότι θα μιλήσουν οι Μάγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ετσι όπως το πάει το έργο το αδαμίδι 12.000 αρχ@δια θα κάνει σίγουρα του χρόνου και από αυτά θα παραβρίσκονται στο γήπεδο τα 3.000 και η οργάνωση φυσικά,για να τα ξύνουν.
    Το πρόεδρο μας δεν θα προσέρχεται πλέον με αμάξι αλλά με Honda astra παπάκι 15ας, την καινούρια μόδα που θα δημιουργήσουμε εμείς οι Αεκτζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Μαρτίου, 2010 13:43

    Είδες Χαράλαμπε? Πάλι τα μέτρησες λάθος:
    12.000 διαρκείας x 2 = 24.000 αρχίδια. θα φέρνουν και όλοι το πιστοποιητικό του στρατού περί "αρτιμέλειας" μαζί με την ταυτότητα στην είσοδο. Ξέρω, θα έχουμε γυναίκες, ανήλικα και αρνητές στράτευσης. Οπότε βάλε μέσο όρο 1,5 και πάμε 12.000 διαρκείας x 1,5 (αρχίδια/διαρκείας)= 18.000 αρχίδια. Φυσικά έχουμε και το γιγαντιαίο φιλοσοφικό ερώτημα του παπιού, το οποίο προσπάθησα να αναλύσω σε παλιότερες αναρτήσεις...Παπί δικάβαλο (Δ.Χ.-αδαμίδι) συνεπάγεται 700 άτομα έτοιμα για όλα. Παπί με έναν (αλλά) περήφανο καβαλάρη, 350 άτομα. Άντε βγάλε άκρη τώρα για τα σχέδια Αδαμίδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Μαρτίου, 2010 13:52

    Steven, καθότι γαρατζέος (σήμερα ο Μπαζίνας μας ανέφερε πάλι, με τους Ντρέδες και το Μητροπέτροβα) λέω ότι και οι "οικογενειακές" εξιστορήσεις μας συνάδουν με την ανάρτηση σου προς το Χρήστο...χρόνια πολλά στους ανένταχτους τους άτακτους και τους πρόσφυγες της καρδιάς σήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Γιώργη
    Για το ξύσιμο πιστεύω να συμφωνείς.
    Της οργάνωσης στα αρχ@δια εννοώ...
    Και κάτι σοβαρό.Να πάρει το αδαμίδι δανεικό το παπί του ΔΧ και να κάνει μια γύρα στους κύκλους αυτών που τα σκάνε για τα ακριβά διαρκείας να μάθει την εντύπωση που προκαλεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Μαρτίου, 2010 14:16

    @ Χαράλαμπο. Ναι ναι, στο ξύσιμο δε μπορώ παρά να συμφωνήσω. Χμμμ, με το παπί στη γύρα....είμαι βέβαιος ότι αν φέρει το Λύμπε, τον οποίον τεχνηέντως προωθεί επικοινωνιακά η "επίσημη" φυλλάδα της οργάνωσης ως αντίβαρο στον βάτραχο, κάποιοι περιμένουν ότι θα πετύχουν τα 12.000. Αλλά που...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Μαρτίου, 2010 14:20

    Τιγκανά για μπακαλιάρο Ισλανδίας στα κάρβουνα, να δούμε πως θα είναι να τον έχουμε και τεχνικό διευθυντή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ monegascos
    Γιάννη,να σας ζήσει ο γιος σας.
    Σε λίγο καιρό όλα όσα περάσατε θα είναι μια γλυκειά ανάμνηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Γιώργη και Χαράλαμπο: Παιδιά δεν ξέρω αν πρέπει να απαντήσω. Μήπως σας υπερασπίζω για να προωθώ τις ιδέες μου. Μήπως για να φτιάξω τον στρατό μου με τους 35άρηδες. Μήπως θέλω υποστήριξη για τον ανένδοτο μου.
    ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΈΥΘΕΡΟΣ; ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΜΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Γιώργη: Και τι νομίζεις οτι είναι ο Μπαζίνας; Ένας Γεωργίου με πτυχίο. Δηλαδή ρεμάλι με μόρφωση.
    Ξέρεις πόσοι μαλάκες υπάρχουν με πτυχία; Δεν στην αλλάζει αυτήν η μόρφωση. Ίσα, ίσα που στην μεγαλώνει διότι νομίζεις οτι κάτι είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Στήβεν
    Φυσικά και θα απαντήσεις
    Υπάρχει η πλειοψηφία που τα βλέπει έτσι τα πράγματα και η μειοψηφία που τα βλέπει αλλιώς.
    Υπάρχει το καϊμένο το κορίτσι η Τζούλια που του κλέψαν τις ιδιωτικές της στιγμές πίπας, υπάρχει και η επαγγελματίας Τζούλια που κουτουπόνεται επι πληρωμή.
    Υπάρχει ο πρόεδρος που τα παράτησε όλα για να σώσει την μεγάλη του αγάπη την ΑΕΚ ,υπάρχει και ο επαγγελματίας πρόεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιώργης ο Γαρατζέος26 Μαρτίου, 2010 00:04

    Από μαλάκες με πτυχία άλλο τίποτα...Αλλά μπρε steven για κάτσε...Στο ΑΣΕΠ μετράνε τα πτυχία και με το παραπάνω. Γι' αυτούς που δεν έχουν βύζζζζμα ομιλώ, διότι για τους έχοντες το "κράτος" διαθέτει πάντα την απαραίτητη πρόνοια.
    Μήπως πρέπει να τη βάλουν και τη μαλακία στη μοριοδότηση, μπας και ανέβουμε ένα βήμα παραπάνω σα λαός? Να αποδεχθεί η κρατική μηχανή μας το ζήτημα αυτό και να προχωρήσει αναλόγως στη στελέχωση και διαχείριση του έμψυχου δυναμικού της. Και η κενωνία βεβαίως βεβαίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιώργης ο Γαρατζέος26 Μαρτίου, 2010 00:11

    Χαράλαμπε μου συμφωνώ κι επαυξάνω.
    Προσοχή όμως! Μιλάς για την Τζουλίτσα με τα πολλαπλά πρόσωπα. Σχιζοφρενής? Ουχί (ακόμα). Η απάντηση, η εξήγηση είναι καταγεγραμμένη σε άσμα Τουντικό:

    "Από το βράδυ ως το πρωί
    δική μου είναι η ζωή
    κι όλο το κόσμο αγαπώ
    την ΑΣΠΡΗ ΣΚΟΝΗ ΣΑ ΡΟΥΦΩ

    Όλος ο κόσμος είναι θύμα μου
    σαν έχω πρέζα και φουμάρω
    κι οι πολισμάνοι όταν θα με δουν
    μελάνι αμολάω

    Ό,τι και να πιεις
    γίνεσαι ευθύς
    βασιλιάς δικτάτορας, Θεός και κοσμοκράτορας
    πρέζα όταν πιεις
    βρε θα ευφρανθείς
    κι όλα πια στο κόσμο ρόδινα θε να τα δεις...."

    Η ζωή μιμείται την τέχνη, που έλεγε και η λούγκρα η ιρλανδικιά....Έχουμε τη Τζουλίτσα έχουμε και το Αδαμίδι από την άλλη. Σήμερα είμαστε φιλαράκια, αύριο "κρίνονται όλοι". Σήμερα "το πάρτυ τελείωσε". Αύριο σύμβαση 700.000 για προπονητικό. Προχθες βλέπουμε τον Πιλάβιο να του δείξουμε ποιοί είμαστε, μεθαύριο βρυχώμαστε σα γατάκια στο Θείο και το Βγενό...βασιλιάς δικτάτορας, Θεός και κοσμοκράτορας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιώργης ο Γαρατζέος26 Μαρτίου, 2010 00:15

    Φυσικά, σε αυτή την ιστορία βγάζω καπέλο στο Δ.Χ. με το αδαμίδι καβαλκερία στο παπί του. ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΕ, ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΧΩΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ...
    Ρισπέκτ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή