Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

ΘΕΣΗ

          Είτε καναπεδάτος, είτε στο γήπεδο, δικαιούσαι να έχεις γνώμη. Στο φινάλε μπάλα βλέπεις κι όχι ανοιχτής κυκλοφορίας εγχείρηση καρδιάς. Δίνεις τα χρήματα σου, είτε στο μαγαζάκι ( δεν πας στο γήπεδο), είτε στα εισιτήρια ( δεν κάθεσαι στον καναπέ ), Και σαν πελάτης , ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ. Δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να μετρήσει την Αεκοφροσύνη, να προσβάλει τον άλλον σαν πιο μετριποπαθή ή πιο έξαλλο και τα λοιπά που χρησιμοποιούνται σαν εσωτερικές αλληλοκατηγορίες. Επιτέλους, δεν είναι πιο Έλληνες οι αριστεροί επειδή μάχονταν την χούντα, ούτε λιγότερο Έλληνες κάποια νοικοκυριά που ήταν φοβισμένα στην γερμανική μπότα.
           ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ  ΑΡΤΙΜΕΛΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΥΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΦΕΝΤΑΓΙΝ.
          Και το πράμα μπερδεύεται κι αλλοιώς. Έρχεται κάποιος και παίρνει ένα εισιτήριο που κάνει 4000 ευρώ. Και κάθεται στην αναπαυτική καρέκλα του στο κέντρο του γηπέδου κι απλά τραγουδάει την ΑΕΚ , όταν του έρχεται, ανέχεται κάτι λαμόγια ( λαμόγια επειδή έχουν χρήματα ) παλαιμάχους δίπλα του ( επιπέδου Τσιάρτα , όχι Σεραφείδη ), είναι κι 70 ετών ο κάτοχος και μόνο εκεί μπορεί να πάει, ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΕΚΤΖΗΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΒΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ, ΜΕ λΕΊΖΕΡ ΚΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Η ΓΚΛΑΒΑ ΤΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΧΑΠΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, Η ΠΛΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ;
        ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ  ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ  ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΠΛΟ:  ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ Η ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ Η ΣΤΗΝ ΟΠΕΡΑ Η ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ; ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ . ΔΙΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ 21, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΑΜΑΞΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΣΗΜΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ. ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.
                      ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥΣ. ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΤΩΚΟΡΦΑ ΓΙΑ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.
          Τώρα βέβαια λέμε τα προφανή. Κι ο τραμπουκισμός καταλαβαίνω έχει φτάσει σε πολύ ψηλά επίπεδα. Έχει πλέον μορφωμένα στελέχη, με άποψη και νομικίστικες καλύψεις καθώς και κοινοβουλευτικές. Μα αυτά πάει να διαλύσει και η Ευρώπη τελικά, εδώ στον χώρο του 2% του ευρωνομίσματος. Φυσικά η αντίσταση θα είναι δυνατή, αλλά όλοι ξέρουν το αποτέλεσμα. Τα μύδια θα κρέμονται στο σχοινί καθαρισμού των ιχθυοκαλλιεργειών. Όποιος δεν βλέπει το μέλλον, φυσικά και δεν το έχει.
        Και τα παιδιά της οργάνωσης, που είναι πια τα πιο σοβαρά, τριανταπεντάρηδες, θάπρεπε να τα βλέπουν αυτά και να χαράξουν τον δρόμο της λογικής. Και να μη φωνάζουν εναντίον των Αεκτζήδων, που δεν είναι στο πέταλο αλλά υποστηρίζουν με άλλο τρόπο την ομάδα μας. ΔΙΟΤΙ ΦΙΛΕ ΤΟΛΗ, ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ 18, ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΘΕΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟ 2004, ΞΕΡΑΝΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΘΕΟ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΞΩ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΣ, ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΣ;  ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΥ;  ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ, ΚΙ ΑΛΛΟΝ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ; ΜΑΛΛΟΝ. ΦΩΝΑΖΕΤΕ; ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΛΥΣΤΕ ΤΟ. ΑΛΛΟΙΩΣ , ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ. ΚΕΡΔΕΙΣΤΕ ΣΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
      ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΚΙ ΟΧΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ. ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ. ΑΡΑ; ΑΡΑ; ΑΡΑ; ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ; ΤΟΝ ΝΤΟΡΒΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΕΚ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ. ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΕΣΑΣ. ΙΣΑ, ΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡEΙΣΘΕΙ.  ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΨΑΧΝΕΤΕ.
          " ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΜΑΡΞ. ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΑΡΞ."   ( ΑΣΧΕΤΟΝ)

74 σχόλια:

  1. steven oi tou ektos petalou milane gia mas kai krinoun,oxi emeis..aytoi ta ksekinagan k sto nikos gkoumas aytoi pantou..panta apo makrya,panta apo internet ktlp...kai gt?epeidi eixame allh apopsi pou sthn telikh vgainame k swstoi..gia ta volley k tous eranous pou les,mia xara tigka to xame to kleisto tou irakliou,xwris lefta kala pigenan ta pragmata..omws eimaste opadoi k anagkastika vrethikame sthn thesh tou proedrou,tamia,eforou ktlp ktlp..ta a8limata ths AEK ektos mpalas o kosmos ths AEK ta katastrefei k tha ta apoteleiwsei.me thn adiaforia tou.

    konteyei 6,den eimai gia na grafw alla..

    kalhmera

    kai pote den eipe kaneis oti opoios kopanietai me allous einai pio AEK.egw to kanw isws gt vlepw alliws to thema AEK.h epeidh eimai neyrikos k vgainw ektos elegxou..polles fores kiolas metaniwnw gia kapoia..pote omws dn 8ewrw pio AEK emena kai kathe allon san emena pou an katsei fash tha tsakothei.

    kalhmera k pali

    ]]o mikrasiatis prezakias originalikos pou diabazei to blog sou.[[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Μαρτίου, 2010 10:28

    Steven, πάλι δεν έχω να προσθέσω τίποτα, τα λες εσύ. Βεεεέβαια, τα παιδιά της οργάνωσης....
    ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ από εμάς τους καναπεδάτους να αναλάβουν και τη διοίκηση...διότι ξεμείναμε από πραγματικούς ΑΕΚτσήδες. Σωστόν. Πάλι οι ΑΛΛΟΙ φταίνε. Γιατί, όμως, αναρωτιούνται? Δε μας κάνει,λχ, ο Φιλίππου στο μπάσκετ και την ερασιτεχνική (1ο πρωτάθλημα μετά από τόσα χρόνια και σαπόρτα). Δε μας κάνει ο sugar, διότι θα μας φορτώσει το βάτραχο και προτιμάμε τον γκοντό με τον ΟΔΔΥ και τα this is aek του και προχωράμε στη γνωστή προδοσία. Εν τω μεταξύ τα σπάμε σε ματς βόλλευ και μπάσκετ, μας φταίει το κράτος που μας έχει "στοχοποιήσει" και μας ταράζει στα πρόστιμα και τα κεκλεισμένων. Τελικά φταίνε: ο βάτραχος, ο sugar ο φίλος του, το κράτος, οι καναπεδάτοι, ο φιλίππου ο ξενέρωτος. Εμείς έχουμε δίκιο...
    @]]Μikrasiati prezakia originalike pou diabazei to blog [[: Φίλε μου, όχι δεν είναι έτσι. Μπορεί να έρθει βόλλευ ή μπάσκετ ένας εκτός οργάνωσης με το παιδί του και να ευχαριστηθεί? Κοινώς ο σημαντικότερος όγκος αγοραστικού κοινού/φιλάθλων της ΑΕΚ? Γιατί όποιος πρόεδρος (δες γιαουρτάς) πήγε να την κάνει την ΑΕΚ ελκυστική σε αυτό το κοινό σας βρήκε αντίθετους? Στο λυκόφως (6 το πρωί) έχει απόλυτη ησυχία και μπορείς να κάνεις λίγο καλύτερη ενδοσκόπηση, πιστεύω. Εγώ πάντως αυτό κάνω, όταν είμαι ξύπνιος τέτοια ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai pote den eipe kaneis oti opoios kopanietai me allous einai pio AEK.egw to kanw isws gt vlepw alliws to thema AEK.h epeidh eimai neyrikos k vgainw ektos elegxou..polles fores kiolas metaniwnw gia kapoia..pote omws dn 8ewrw pio AEK emena kai kathe allon san emena pou an katsei fash tha tsakothei.
    ======================================================
    Σωστός ο κύριος.
    Εγκράτεια φίλε και μεγάλη προσοχή από όλους μας,ιδίως σε περιόδους παρατεταμένης κρίσης.
    Με τα νεύρα δε παίζουμε και προπαντώς,δε βγάζουμε άκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος είπε...
    Steven, πάλι δεν έχω να προσθέσω τίποτα, τα λες εσύ. Βεεεέβαια, τα παιδιά της οργάνωσης....
    ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ από εμάς τους καναπεδάτους να αναλάβουν και τη διοίκηση...διότι ξεμείναμε από πραγματικούς ΑΕΚτσήδες. Σωστόν. Πάλι οι ΑΛΛΟΙ φταίνε. Γιατί, όμως, αναρωτιούνται? Δε μας κάνει,λχ, ο Φιλίππου στο μπάσκετ και την ερασιτεχνική (1ο πρωτάθλημα μετά από τόσα χρόνια και σαπόρτα). Δε μας κάνει ο sugar, διότι θα μας φορτώσει το βάτραχο και προτιμάμε τον γκοντό με τον ΟΔΔΥ και τα this is aek του και προχωράμε στη γνωστή προδοσία. Εν τω μεταξύ τα σπάμε σε ματς βόλλευ και μπάσκετ, μας φταίει το κράτος που μας έχει "στοχοποιήσει" και μας ταράζει στα πρόστιμα και τα κεκλεισμένων. Τελικά φταίνε: ο βάτραχος, ο sugar ο φίλος του, το κράτος, οι καναπεδάτοι, ο φιλίππου ο ξενέρωτος. Εμείς έχουμε δίκιο...

    ----------------


    thymase pote epekse o komazets?

    giati persu ton plirwsame pou irthe katasxetirio

    exeis idea ti xrwstage o filippou?

    ti xronia pou efyge thymame to aek.com na anoigei me to logotypo tis FAGE na grafei FYGE
    kai polloi alloi de ton goustarane

    o tsagaris kai o xinas einai ki autoi originalistes pou analabane sto basket ?

    o karxis o antiproedros tis era? ki autos tamias apo mikros ?

    o georgatzoglou pou itan sto psifodeltio me ton galiti ?
    ki autoi originalistes e?

    de mas kanei o sugar alla pios tou zitise na katevei upopsifios to 05? esu?

    afou protimame to konto kai to OODDY giati mas fwnazes "eksw-eksw" to 05 otan krazame to konto gi auti tin epilogi?

    ki o kontos pisw apo ta
    "spasimata" kryftike ki armege , gnwsti texniki ,anaptyxthike idietera apo to ntemotexneio kai voleuei polu kosmo telika

    kali kai agia den einai n organwsi alla oxi ki etsi

    ki oso gia to fadastiko polemo sto vatraxo,na thymisw oti paramones me gavro pou oloi perimenate na faei 4-5 mpalakia, n R itan sto ksenodoxeio , paramones leme panta , oxi meta to mats


    poso m'aresei pou katadikazete ti via !
    eidika otan tin katadikazoun oi proponites tis 18
    alla , se ti anaferotan akrivws otan legane "steiltous maki sto domatiaki"?
    ti na mas steilei re paidia ? pistolades >?
    eseis den eiste kata ?
    eseis de ta katadikazete ola auta ?

    otan esteile ki o troxanas mpravous , pali palamaki ?

    otan epikaleiste to "sugar" na mas gamisei , pali se louloudia anafereste ?


    kalo to paramuthi re mages alla den exei drako
    vevea voleuei gia tin oikonomia tis kouventas

    kai sto dia-tauta zero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κωστας-Φλωρινα09 Μαρτίου, 2010 12:23

    Steven είπε....ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΑΡΤΙΜΕΛΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΥΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΦΕΝΤΑΓΙΝ.

    Ολο το ζουμι,για ολες τις ομαδες.Γιατι καποιοι επιμενουν να μην κατανοουν τα απλα πραγματακια?
    Μα τι ρωταω ο μαλακας...με πειραξε το χιονι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o filipou mexri kai edra ti lamia dilwse prin fygei gia na vrei kosmo ....


    ALLA FTEEI H ORIGINAL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κωστας-Φλωρινα είπε...
    Steven είπε....ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΑΡΤΙΜΕΛΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΥΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΦΕΝΤΑΓΙΝ.

    Ολο το ζουμι,για ολες τις ομαδες.Γιατι καποιοι επιμενουν να μην κατανοουν τα απλα πραγματακια?
    Μα τι ρωταω ο μαλακας...με πειραξε το χιονι.
    ----------------

    einai polloi autoi pou paizoune ksulo diladi ?

    oute 100

    stagona ston okeano sta ekatomuria ton filon tis enosis

    voleuei polu , to ntemotexneio exei deiksei to dromo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. n' na perimenw oti tha pei kaneis edw mesa pos oi akadimies anagenithikan ki apo miden(0) paidakia ksanagemisane otan anelave n R tin erasitexniki

    n' tha pei kaneis oti gemisane kai pali athlites ta tmimata , o stivos , n podilasia kai paei legontas

    varate ki allo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΝΩΣΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΩΣΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι "αιχμηρες" μειονοτητες-φενταγιν,σε ολες τις "ομαδες",αθλητικες,θρησκευτικες,πολιτικες,δεν ξερω αν ειναι απαραιτητες,παντως σιγουρα ειναι αναποφευκτες.Και θα πρεπει καθε ηγεσια να "συνδιαλεγεται" μαζι τους.
    Δεν διεκδικουν το αλαθητο οπως λενε ( και σωστα,αφου σκοπος δεν ειναι η αποφυγη των λαθων)αλλα η περιφορα και προστασια των αρχων και των αξιων καθε "ομαδας" και αρα την με οποιοδηποτε τροπο "περιφρουρηση" τους.
    Ειναι τα αναγκαια "κακα παιδια" που το οφελος,το κερδος, την προοπτικη,την αναπτυξη και ολα αυτα,καθολου δεν τα εχουν κατα νου και δεν ενδιαφερονται.Σκοπος ειναι η "υπερασπηση".
    Αιωνες τωρα αυτη η δουλεια γινεται.
    Δεν αποφευγονται. Γεννιωνται και υπαρχουν μαζι με αυτο που-συνηθως με ακραιους τροπους υποστηριζουν.
    Αν δεν υπηρχαν δεν θα εμεναν τοσο ζωντανα αυτα που και ο υπολοιπος κοσμος μαζι τους υποστηριζει αλλα με πιο "λαιτ" τροπο,οχι γιατι ειναι λιγοτερο ριψοκινδυνοι η "θαραλαιοι",αλλα γιατι εχουν και αλλες δραστηριοτητες και προταιρεοτητες,οπως οικογενεια,εργσια,χομπυ,κλπ.
    Δεν μπορουν ολοι να "αφιερωνουν" το συνολο του χρονου και των δυναμεων τους σε εναν αεναο αγωνα υπερασπισης. Αλοιμονο.Θα ημασταν ακομα σε σπηλιες.
    Μικρες ομαδες,μονο τετοιες,σαν φρουραρχοι"αφοσιωμενες" παντι τροπο και αδιαφοροντας για τα οποια κοστη,ειτε προσωπικα,ειτε επαγκελματικα,ειτε κοινωνικα.
    Αναγκαιο κακο. Που οφειλουμε να ζουμε μαζι του.Που οφειλουμε να συνδιαλεγομαστε μαζι του.
    Να ανοιγουμε- οσο γινεται διαυλους επικοινωνιας για να αποφευγονται εσωτερικες αντιπαραθεσεις.
    Αν δεν υπαρχει "εξωτερικος εχθρος" προς "υπερασπιση" της ιδεας, ανετα μπορει να βρεθει "εσωτερικος". Η να δημιουθργηθει ενας τετοιος.
    Οχι απαραιτητα με την ευθυνη των "φενταγιν".
    Γεμιζουν το κενο της εξουσιας που εφυγε,η που αδυνατισε.
    Οσο πιο ισχυρη ειναι η ηγεσια της "ομαδας",οσο σφιχτοτερα κρατουνται τα γκεμια,τοσο μικροτερο πεδιο δρασης υπαρχει για τους "μπροσταρηδες-μαχητες" των δρομων.Και καλυτερος ο τροπος συνεννοησης.Αρα και λιγοτερες οι αρνητικες συνεπειες.Ειτε αυτες λεγονται σπασμενα παρμπριζ,ειτε σπασμενα κοκκαλα,ειτε τιμωριες καθε ειδους κλπ.
    Γιατι ισχυρη "διοικηση" σημαινει λιγοτερη αδικια,περισσοτερες ευκαιριες για διακρισεις,περισσοτερες χαρες για την "ομαδα" και αρα λιγοτερες δικαιολογιες και ευκαιριες για δρασεις απο τους "φενταγιν". Οι οποιοι αντιδρουν -και δικαιολογημενα- στις κακες και ανυδρες μερες.
    Ας ερθει λοιπον και στην δικη μας "ομαδα" εκεινη η διοικηση,εκεινη η εξουσια που θα αδρανοποιησει- οσο γινεται- την "εμπροσθοφυλακη",η οποια,παρ'ολες τις -αναμφισβητητα-καλες προθεσεις, δεν γνωριζει το μετρο,δεν βλεπει τις ευκαιριες,δεν αναγνωριζει το χρησιμο,δεν ενδιαφερεται για "καλυτερες μερες",γιατι πολυ απλα δεν ειναι για αυτο "προορισμενες".
    Παρα μονο να "παλευει" και να "παλευει" σε δρομους σοκακια, λεοφορους και οπου αλλου,για την "υπερασπηση της ιδεας",-πολλες φορες κυνηγωντας χειμαιρες- ακομα και αν εχθρος κατ'ουσιαν δεν υπαρχει.
    Παρα μονο ο κακος εαυτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Ανώνυμο: Λοιπόν, επειδή είμαι και λίγο μεγαλύτερος σου, ήμουν τόσα χρόνια στην 18 και δεν καταλαβαίνω τι στην ευχή ξεκίνησαν οι "επίσημοι" εναντίον της σκεπαστής, ενώ μια χαρά ήταν με την 21 ( στην οποία πήγαινα όπως γνωρίζεις πολύ καλά με το διαρκείας της 18 ). Μια παρέα 10 άτομα πηγαίναμε και τους συναντούσα μετά για την επιστροφή. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
    Για τα άλλα αθλήματα, δεν είναι θέμα αδιαφορίας αλλά αγοράς. Δεν ξέρω τι μαζεύουν οι άλλες ομάδες. Ξανά την καλημέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Mike21hlk: αδερφέ, καιρό είχα να σε διαβάσω. Καλά τα λέτε για το έργο στην ερασιτεχνική, που δεν αμφισβητώ, αφού δεν το ξέρω. Θα σου πω όμως κάτι και σκέψου το: ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΟΔΑ. ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΑΤΟ. ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
    ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Mike21hlk: Ξέχασα πριν. Περιμένω τις εξαγγελίες του Αδαμίδη, το όραμα και τον στόχο και κατόπιν θα κρίνω. Προς το παρόν καταθέτω το ένστικτο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς όλους: Η ΑΕΚ futsal νίκησε στη Ρόδο με 8-1 και τώρα θα παίξει διπλό παιχνίδι με το Ρέθυμνο για την άνοδο στην πρώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. steven είπε...
    Προς Mike21hlk: αδερφέ, καιρό είχα να σε διαβάσω. Καλά τα λέτε για το έργο στην ερασιτεχνική, που δεν αμφισβητώ, αφού δεν το ξέρω. Θα σου πω όμως κάτι και σκέψου το: ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΟΔΑ. ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΑΤΟ. ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
    ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.
    ----------------------------

    ws twra o mousias exei mpei mesa kana 30-40ari xiliarika

    n proigoumeni dioikisi mpike mesa kana duo ekatomuria kai itan stin A2 me ola ta tmimata dialumena

    oi proigoumenes apo autin , itan mesa kana 3ari ek

    enw exoune plirwthei apo ti twrini dioikisi xreh makroxronia opos athlites ,statistikologoi, nero klp


    tha mou peis oti vgainei diskos, ok reziliki gia to megethos AEK, alla ti na kanoume twra

    opoios mporei kalutera , idou n rodos




    egw xestika gia ton adamidi
    mou ftanoun oi anafores apo londino kai de perimenw tipota

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρηστος είπε...
    Οι "αιχμηρες" μειονοτητες-φενταγιν,σε ολες τις "ομαδες",αθλητικες,θρησκευτικες,πολιτικες,δεν ξερω αν ειναι απαραιτητες,παντως σιγουρα ειναι αναποφευκτες.Και θα πρεπει καθε ηγεσια να "συνδιαλεγεται" μαζι τους.
    Δεν διεκδικουν το αλαθητο οπως λενε ( και σωστα,αφου σκοπος δεν ειναι η αποφυγη των λαθων)αλλα η περιφορα και προστασια των αρχων και των αξιων καθε "ομαδας" και αρα την με οποιοδηποτε τροπο "περιφρουρηση" τους.
    Ειναι τα αναγκαια "κακα παιδια" που το οφελος,το κερδος, την προοπτικη,την αναπτυξη και ολα αυτα,καθολου δεν τα εχουν κατα νου και δεν ενδιαφερονται.Σκοπος ειναι η "υπερασπηση".
    Αιωνες τωρα αυτη η δουλεια γινεται.
    Δεν αποφευγονται. Γεννιωνται και υπαρχουν μαζι με αυτο που-συνηθως με ακραιους τροπους υποστηριζουν.
    Αν δεν υπηρχαν δεν θα εμεναν τοσο ζωντανα αυτα που και ο υπολοιπος κοσμος μαζι τους υποστηριζει αλλα με πιο "λαιτ" τροπο,οχι γιατι ειναι λιγοτερο ριψοκινδυνοι η "θαραλαιοι",αλλα γιατι εχουν και αλλες δραστηριοτητες και προταιρεοτητες,οπως οικογενεια,εργσια,χομπυ,κλπ.
    Δεν μπορουν ολοι να "αφιερωνουν" το συνολο του χρονου και των δυναμεων τους σε εναν αεναο αγωνα υπερασπισης. Αλοιμονο.Θα ημασταν ακομα σε σπηλιες.
    Μικρες ομαδες,μονο τετοιες,σαν φρουραρχοι"αφοσιωμενες" παντι τροπο και αδιαφοροντας για τα οποια κοστη,ειτε προσωπικα,ειτε επαγκελματικα,ειτε κοινωνικα.
    Αναγκαιο κακο. Που οφειλουμε να ζουμε μαζι του.Που οφειλουμε να συνδιαλεγομαστε μαζι του.
    Να ανοιγουμε- οσο γινεται διαυλους επικοινωνιας για να αποφευγονται εσωτερικες αντιπαραθεσεις.
    Αν δεν υπαρχει "εξωτερικος εχθρος" προς "υπερασπιση" της ιδεας, ανετα μπορει να βρεθει "εσωτερικος". Η να δημιουθργηθει ενας τετοιος.
    Οχι απαραιτητα με την ευθυνη των "φενταγιν".
    Γεμιζουν το κενο της εξουσιας που εφυγε,η που αδυνατισε.
    Οσο πιο ισχυρη ειναι η ηγεσια της "ομαδας",οσο σφιχτοτερα κρατουνται τα γκεμια,τοσο μικροτερο πεδιο δρασης υπαρχει για τους "μπροσταρηδες-μαχητες" των δρομων.Και καλυτερος ο τροπος συνεννοησης.Αρα και λιγοτερες οι αρνητικες συνεπειες.Ειτε αυτες λεγονται σπασμενα παρμπριζ,ειτε σπασμενα κοκκαλα,ειτε τιμωριες καθε ειδους κλπ.
    Γιατι ισχυρη "διοικηση" σημαινει λιγοτερη αδικια,περισσοτερες ευκαιριες για διακρισεις,περισσοτερες χαρες για την "ομαδα" και αρα λιγοτερες δικαιολογιες και ευκαιριες για δρασεις απο τους "φενταγιν". Οι οποιοι αντιδρουν -και δικαιολογημενα- στις κακες και ανυδρες μερες.
    Ας ερθει λοιπον και στην δικη μας "ομαδα" εκεινη η διοικηση,εκεινη η εξουσια που θα αδρανοποιησει- οσο γινεται- την "εμπροσθοφυλακη",η οποια,παρ'ολες τις -αναμφισβητητα-καλες προθεσεις, δεν γνωριζει το μετρο,δεν βλεπει τις ευκαιριες,δεν αναγνωριζει το χρησιμο,δεν ενδιαφερεται για "καλυτερες μερες",γιατι πολυ απλα δεν ειναι για αυτο "προορισμενες".
    Παρα μονο να "παλευει" και να "παλευει" σε δρομους σοκακια, λεοφορους και οπου αλλου,για την "υπερασπηση της ιδεας",-πολλες φορες κυνηγωντας χειμαιρες- ακομα και αν εχθρος κατ'ουσιαν δεν υπαρχει.
    Παρα μονο ο κακος εαυτος.

    -------------

    prosopika pote de exw spasei pampriz kai kokala

    oute kai me noiazei gi autous pou ta spane

    eisageleas nomoi kai mpatsoi yparxoune , de xreiazete na tous paristanw oute egw, oute esu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. steven είπε...
    Προς Mike21hlk: αδερφέ, καιρό είχα να σε διαβάσω
    ----------

    parakolouthw to blog

    alla prospathousa na mi sumetexw , pragma pou den apefuga

    giati exei valtosei to pragma
    molis o vatraxos kerdise to kouper , mike kerdisame ton kouper!!

    molis exase apo to papakosta , thymithikame ti via

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Mike21hlk: ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ; ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΒΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΛΛΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ - ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΛΕΟΝ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ( ΔΙΠΛΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ) ΚΙ ΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΩΝ 15 ΕΥΡΩ. ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΑΣΕ ΠΟΥΧΩ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΩ ΚΑΙ ΑΤΥΠΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι, θα κανει και "εξαγγελειες" ο εν δυναμει υπαλληλος; Τι θα πει δηλαδη. Το μονο που μπορει να "εξαγγειλει ειναι: "...τυρι,ριζι,καφε,γαλα,καμπα..."

    Τι θα εξαγγειλει; Μα αυτα που θα του βαλουν στο στομα.
    "καντε υπομονη.Ολα θα φτιαξουν. Ολοι και ολα θα εξωφληθουν.Θα αποπληρωσουΜΕ την Morgan, θα ξεπληρωσουΜΕ και τα υπολοιπα μικροδανεια αλλων τραπεζων, θα υπογραψουΜΕ το νεοσυμφωνητικο για τα Σπατα,θα ρυθμισουΜΕ και την εφορια,θα λυσουΜΕ και τις μικροδιαφορες με την Ερασιτεχνικη,θα προχωρισουΜΕ το μνημοσυνο..συγνωμη μνημονιο για το γηπεδο στην Ν.Φ. κλπ-κλπ.
    Ολα θα πανε καλα.Ειμαστε δυνατοι.Προχωραμε μπροστα. Θα παμε ενωμενοι. Ειμαστε μια γροθια...δεν θα αφησουμε την ΑΕΚ ετσι...θα κανουμε αυτο που πρεπει.Ξερουμε τις δυδκολιες.Λεφτα υπαρχουν (αρχιζει και μου θυμιζει τον ποδηλατοπρωθυπουργο) Ολα πρεπει να αλλαξουν...για το καλο ολων.Ειμασταν πανω απ'τις δυναμεις μας ως ωρα,δεν υπηρχε καλος υπολογισμος και τηρηση πλανου.Ζουσαμε μια τρυφιλη ζωη και πανω απ'τις δυνατοτητες μας.(τωρα μαλιστα...τωρα μιλαει ακριβως σαν τον ποδηλατοπρωθυπουργο)Πρεπει να αρθουμε στο υψος των ιστορικων περιστασεων.Να αναδιαταξουμε τις δυναμεις μας. Να συμμετασχουμε ολοι στην κοινη προσπαθεια.Να συμμετασχουν ολοι.Καθε κοινος ανδρας και καθε κοινη γυναικα.
    Να σωθει ο τοπος...συγνωμη η ομαδα. Ηταν απαραδεκτο αυτο που συνεβαινε τοσα χρονια.Πρεπει να μπουμε σε αλλη ροτα. Να πορευομαστε με βαση τα εσοδα.Και να την "κοπαναμε" με βαση τα εξοδα. Να περικοπουν οι σπαταλες.Να αυξηθουν τα κερδη.Να ανοιξουν οι δουλειες...να ανοιξει ο ποταμος να περασει ο περιουσιος λαος του Θεου.
    Ω,Ισραηλ... οχι...αυτο ειναι απο αλλο βιβλιο.
    Να μεινουν απραγοι οι κερδοσκοποι και οι μανατζερς.Να σωσουμε τα ταμεια και να τα κανουμε ικανα και παλι...καινουρια επιπλα ειναι...κριμα να πανε χαμενα.
    Να περιστειλουμε,η και να διαολοστειλουμε περιτες δαπανες που πονουσαν και ματωναν τον πολιτη-Τζουλια-πελατη,δηλαδη τον οπαδο.
    Να μπουμε σε τροχια αναπτυξης...η τουλαχιστον σε τροχια γυρω απ'την Σεληνη.
    Ειναι μια αρχη.Να νοικοκυρευτουμε πια...40 χρονωνε γιναμε...ποτε θα παντρευτουμε...ποτε θα κανουμε παιδια...ποτε θα γινουμε προεδροι..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Mike21hlk
    Ασε που γεμίσατε παιδάκια,στα Φιλαδέλφια τα έχει όλα ο Ιωνικός που έχει και ένα κλειστό του κώλου μεν,αλλά το έχει.
    Η ερασιτεχνική αν ήθελε να δείξει έργο θα εφτιαχνε ένα κλειστό στο οικόπεδο-που είναι κοινό μυστικό ότι δεν θα φτιαχτεί γήπεδο εκεί- ή μια πισσίνα και θα σου έλεγα εγώ κόσμο.
    Θα έβαζε και ένα εισητήριο για το κοινό τις υπόλοιπες ώρες και να έσοδα.Θα στο αβαντάριζε οικονομικά και η πολιτία.Αλλά σιγά μην είναι αυτός ο σκοπός της.Τουλάχιστον μέχρι σήμερα δεν το έχει δείξει και ότι κάνει γίνεται χωρίς κανένα προγραμματισμό για το αύριο,χαμένος κόπος δηλαδή για να μην πώ για άλλα θέματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    @Mike21hlk
    Ασε που γεμίσατε παιδάκια,στα Φιλαδέλφια τα έχει όλα ο Ιωνικός που έχει και ένα κλειστό του κώλου μεν,αλλά το έχει.
    Η ερασιτεχνική αν ήθελε να δείξει έργο θα εφτιαχνε ένα κλειστό στο οικόπεδο-που είναι κοινό μυστικό ότι δεν θα φτιαχτεί γήπεδο εκεί- ή μια πισσίνα και θα σου έλεγα εγώ κόσμο.
    Θα έβαζε και ένα εισητήριο για το κοινό τις υπόλοιπες ώρες και να έσοδα.Θα στο αβαντάριζε οικονομικά και η πολιτία.Αλλά σιγά μην είναι αυτός ο σκοπός της.Τουλάχιστον μέχρι σήμερα δεν το έχει δείξει και ότι κάνει γίνεται χωρίς κανένα προγραμματισμό για το αύριο,χαμένος κόπος δηλαδή για να μην πώ για άλλα θέματα...

    ------------------

    etsi sou eipe n wra gia spor na peis ?


    prin enamisi xrono EIXES 0 akadimies kai plirwnes enoikio stin ilioupoli kai sti nea ionia kai allou gia na katevenoun na paizoun san AEK sta efivika kathws kati tetoio provlepete gia na sumetasxoun oi kanonikes omades sta prwtathlimata

    twra exeis dika sou efivika se arketa tmimata

    to ti tha ginei to oikopedo , pane pesto sti geniki syneleusi tou somateiou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΕΙΑ
    23 Φεβρουαρίου 2010 - Ξιφασκία
    ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΙ ΞΙΦΟΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ
    -------------------

    «Κιτρινόμαυρο» ρεσιτάλ
    8 Μαρτίου 2010 - Ποδηλασία
    Η ομάδα ποδηλασίας της ΑΕΚ σάρωσε και στην ατομική χρονομέτρηση του Σχινιά
    Στο Σχινιά στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης της ΠΕΠΑ στη μνήμη του Π. Τσιπίδη το βάθρο βάφτηκε κίτρινο, αφού η ΑΕΚ κατέκτησε 4 θέσεις στην πρώτη εξάδα.
    Στην κατηγορία Masters Β' ο Λουκάς Καταπόδης έσπασε τα κοντέρ και κατέκτησε την πρώτη θέση δείχνοντας πόσο δυνατός παίκτης είναι.
    Λίγο πιο πίσω τερμάτισε ο Λευτέρης Παπουτσάς, που σιγά σιγά ανεβάζει ρυθμούς.
    Στην ίδια κατηγορία ο Δημήτρης Καραμπέρος ήρθε 5ος και 6ος ο Μπάμπης Μαλισιάνος.
    Στην κατηγορία Masters Α' ο Γιώργος Καούρης τα πήγε περίφημα και παραλίγο να μπει στην τριάδα. Κατέλαβε τελικά την 4η θέση.
    Την 8η θέση κατέλαβε ο Αθανασάκης και την 10η ο Κώστας Αλεβίζος, ενώ 19ος ήταν ο Θανάσης Δελαρόκας.
    Στην κατηγορία Masters Γ' ο Ανέστης Παπιομύτης και ο Γιάννης Παπαδόπουλος μπήκαν στην εξάδα καταλαμβάνοντας την 5η και την 6η θέση αντίστοιχα. Ο Βασίλης Κουτελέλης κατετάγη 8ος.

    ----------------------------------


    Θρίαμβος της ΑΕΚ
    8 Μαρτίου 2010 - Ποδηλασία
    Σάρωσε τα πάντα ο Σκυλοδήμος στο τοπικό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας Αττικής στην κατηγορία Masters
    Ο ποδηλάτης της ΑΕΚ αψήφισε το κρύο και τη βροχή και έδειξε γιατί θεωρείται ο κορυφαίος της κατηγορίας στην ορεινή ποδηλασία, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

    ----------------------------

    Κέρδισαν τις εντυπώσεις
    16 Νοέμβριου 2009 - Πυγμαχία
    Την παράσταση έκλεψαν σε έναν ακόμη αγώνα όπου συμμετείχαν αθλητές της ΑΕΚ, οι φίλαθλοι της ομάδας. Σαράντα περίπου οπαδοί της Original Ηρακλείου βρέθηκαν στο πλευρό των πυγμάχων της ομάδας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών που ολοκληρώθηκε στην Κρήτη κι απέσπασαν κολακευτικά σχόλια από τους λιγοστούς φίλους του αθλήματος που βρέθηκαν στο κλειστό της πόλης κι οι οποίοι δεν πίστευαν στα μάτια τους! Στο αγωνιστικό σκέλος, πάρα πολύ καλή ήταν η εμφάνιση των κιτρινόμαυρων αθλητών, που πλασαρίστηκαν σε πολύ καλές θέσεις.

    ------------

    Στη θέση που της αξίζει
    8 Μαρτίου 2010 - Σκάκι
    Το σκακιστικό τμήμα της ΑΕΚ πέτυχε τη μεγάλη άνοδο στην Α Εθνική
    Η Ένωση το απόγευμα κέρδισε με 8-4 τον Πειραϊκό Ο.Σ και βρέθηκε μέσα στις δύο προνομιούχες θέσεις, ότι και να γίνει απο δω και πέρα στον τελευταίο γύρο του Προκριματικού Ομίλου Αττικής 2010.
    Μετά το τέλος του αγώνα, ο οποίος κράτησε 5 ώρες και 10 λεπτά η χαρά και η ανακούφηησ στα πρόσωπα όλων ήταν ζωγραφισμένα, αφού είδαν τους κόπους και τις προσπάθειες 5 χρόνων να μην πηγαίνουν χαμένες.


    ainte papakosta,giati pola mas ta pes

    ston ioniko (pou tou riksame ki ena poutso sto handball) na paei ta paidia tou o vatraxos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σαρωτική η ΑΕΚ
    8 Μαρτίου 2010 - Handball
    Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον Διομήδη, τον οποίο νίκησε με 30-21
    Αν και η Ένωση αγωνίστηκε στο κλειστό του Μενιδίου χωρίς την υποστήριξη του κόσμου της, λόγω τιμωρίας, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Διομήδη Άργους, νικώντας τον με 30 - 21 για την 17η αγωνιστική της Α1 χάντμπολ ανδρών.
    Η ΑΕΚ έδειξε ότι στα πλέι οφ του πρωταθλήματος είναι ικανή να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.
    Άλλωστε, οι παίκτες ήθελαν πολύ αυτή τη νίκη όχι μόνο για να επιστρέουν στα καλά αποτελέσματα, μετά την ισοπαλία 25-25, αλλά και για να την αφιερώσουν στον κόσμο της ΑΕΚ που τόσο τους έχει στηρίξει.

    --------------------

    Προχωράει και στο κύπελλο η ΑΕΚ
    22 Φεβρουαρίου 2010 - Handball
    Η ΑΕΚ πήρε μεγάλη νίκη εναντίον του Κύδωνα Χανίων, στο πλαίσιο του Κυπέλλου χάντμπολ των ανδρών

    Σημαντική εκτός έδρας νίκη με 18-24 πήρε η ΑΕΚ εναντίον του Κύδωνα Χανίων για την φάση των «8» του κυπέλλου ανδρών.
    Η Ένωση είχε το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, και έδειξε καλό πρόσωπο απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα των Χανίων.
    Και σε αυτό το παιχνίδι οι Κυπελλούχοι είχαν τη συμπαράσταση του κόσμου τους.
    Περίπου 250 άτομα απο την Original Χανίων, αλλά και απο το Ρέθυμνο και το Ηράκλειo βρέθηκαν εκεί και ενίσχυσαν τις προσπάθειες των παικτών.
    Για ακόμη μια φορά κορυφαίοι παίκτες ήταν οι Καρφάτος και Μπακαούκας.

    ---------------------------

    Εγραψε ιστορία
    Κυπελλούχος Ελλάδας η ΑΕΚ για πρώτη φορά, 33-31 τον Φίλιππο στην β’ παράταση
    Ο συγκλονιστικότερος και συνάμα καλύτερος τελικός στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ έμελλε να διεξαχθεί χθες στις Σέρρες ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Φίλιππο Βέροιας στο 11ο φάιναλ- φορ του Κυπέλλου Ελλάδας. Η «ένωση» μετά από ένα ματς που έσπασε καρδιές και κρίθηκε στην δεύτερη παράταση νίκησε 33-31 τον Φίλιππο και στέφθηκε για πρώτη φορά Κυπελλούχος Ελλάδας στην πρώτη της συμμετοχή σε τελική φάση θεσμού. Παράλληλα όμως κατάφερε και άλλα δύο ιστορικά γεγονότα. Να φέρει την πρώτη κούπα σε ομαδικό άθλημα στην ΑΕΚ μετά από 7 χρόνια
    -------------------------------

    Τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ.
    
    Άνετη επικράτηση στο νησί της Ρόδου
    Κυριακή, 07 Μάρτιος 2010 12:09
    Τη νίκη με 8-1 κατέκτησε η ομάδα της Α.Ε.Κ το Σάββατο στο νησί της Ρόδου απέναντι στην τοπική ομάδα του Σταυρού Καλυθίων στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.

    Την ομάδα ακολούθησαν στο νησί των ιπποτών και κάποιοι εκδρομείς-φίλοι της προσπάθειας από την Αθήνα που μαζί με τα παιδιά από το τοπικό club της Ρόδου βοήθησαν την ομάδα να φθάσει στην μεγάλη νίκη.

    ----------------------


    esy gine ionikos papakosta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ki an den eixe fygei kai o karamanlis apo to team tis erasitexnikis gia na paei na vazei ta lefta tou sto basket (ENO OI METOXES PANTA ANIKOUN STO FILIPOU), tha pernes ena makaroni apo auta me tin trypa papakosta, gia na mas koitas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εύκολο απόγευμα είχε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ
    8 Μαρτίου 2010 - Volleyball
    Τα κορίτσια του Γιώργου Σαμαρά δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής και έτσι νίκησε με 3-0 σετ για την 18η αγωνιστική της Α2 γυναικών.
    Η ΑΕΚ έδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι ότι είναι ικανή να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου χωρίς απώλειες και να πραγματοποιήσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
    (σε 18 αγώνες)
    1. ΑΕΚ 54-4 54
    2. Ηλυσιακός 46-25 40
    3. ΑΓΣ Άρτεμις **46-24 39
    3. ΟΠΕ Ρεθύμνου 42-30 33
    5. Αγ. Παρασκευή 39-33 30
    6. ΑΣΠ Απόλλων 38-34 29
    7. Ίωνες 33-32 28
    8. Βριλήσσια 25-47 17
    9. Ιωνικός 27-42 17
    10. Θρίαμβος **27-42 15
    11. Μεσσηνιακός* 20-43 12
    12. Αστέρας Αγ. Δημητρίου 15-53 4

    -------------------

    kamarwse kai mia prwtia papakosta giati me to vatraxo tha argiseis poluuuuuu na deis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. kai me ta periorismena mesa pou exei o mousias, pire apo ta protodikia ta kataxreomena epagelmatika tmimata tis kae kai tou tap

    gia na mi ftasoune sti dialusi kai kanoume xronia na ta ksanadoume afo0u tha ksekinisoune apo tis mikroteres katigories

    kai pros to paron ta krataei ki auta stis katigories (POLU kakos gia mena , eprepe na afisei tous kanapedatous papakostes kai tous sugar na pane na ta paroun n' na dialuthoun, kai na koitaksei MONO ta erasitexnika pou ta paei yperoxa)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Μαρτίου, 2010 16:07

    Μιχάλη μου...
    Μου αρέσει ότι που το πας που θα 'ρθεις, ότι όλοι εδώ (και ειδικά όποιοι είναι αντίθετοι με τα πεπραγμένα της οργάνωσης, όπως του λόγου μου...) υποστηρίζουν το Ντούσαν θα καταλήξεις. Φυσικόν, αφού αν δεν υπήρχε ο βάτραχος, δε θα υπήρχε η original, ή μάλλον θα υπήρχε, αλλά μάλλον ως ένας ακόμα σύλλογος υποστηρικτών της ομάδος, όχι ως "Η" Οργάνωση...
    Η πλύση εγκεφάλου όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό έχει στηριχθεί και δεν πειράζει. Όλα σε δίπολα, διότι έτσι χτίζονται οργανώσεις και ιδεολογίες για τις μάζες: Πρίγκηπας-βάτραχος, αριστερός- δεξιός, ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, Σύριζα-ΣΥΝ, Λευκοί-Κόκκινοι, χριστιανός-εθνικός, έλλην-ξένος...κλπ κλπ κλπ...
    Αυτά που αναφέρεις περί Φιλίππου-sugar κλπ κλπ τα δέχομαι και δεν τ' αμφισβητώ. Φυσικά ΜΙΛΑΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΟΟΟΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ. ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Η ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙς ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΑΝ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ). Αν το να εγγραφούν 50-60 ή 10000 άτομα σε τμήματα, με την ερασιτεχνική να περιφέρεται ως επαίτης και χωρίς γήπεδο (και με τη δαμόκλειο σπάθη του υποβιβασμού στο μπάσκετ να αποφεύγεται χάρη στην πρόσληψη ενός ανθρώπου), με τα μισά παιχνίδια χωρίς κοινό (ξέρω....το κακό κράτος το πρακατειλημμένο...οι άλλοι είπαμε...) αποτελεί άθλο για την ΑΕΚ, τότε τι να πω, μπράβο.
    Φυσικά, δε μπαίνω σε διαδικασία να κάνω copy-paste αναρτήσεις σου για να ενισχύσω το επιχείρημα μου.
    ΥΓ: Εγώ πάντως ποτέ δεν πήγα 18, μόνο 21 γούσταρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. http://www.youtube.com/watch?v=ruUeKuLtz-M

    pare ki auto na xeis

    enw fername ti prwti koupa apo to 02, tautoxrona sto empath north , o sugar se xoroesperida tou club ton patision moiraze yposxeseis gia gipeda sti filadelfia mpla mpla mpla

    kala pou yparxei kosmos pou ekane erano na mazeutei to poso pou xreiastike gia na anevei n omada stis serres kai to prim kai thymithike kai o triantafulopoulos pos einai AEK kai evale ki autos mia xorigia ton 50.000








    ps : RE APO TON PAPAKOSTA REEEEEEEEEEEEE?
    KAI DUO FORES ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ares mares koukounares

    mono sto papaki exete pesei mesa, exw ena kai de to poluxrisimopoiw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ama den egina antiliptos , na sunexizw na vazw ta katorthomata tou mousia stin erasitexniki

    kathws kai ti katastasi pou epikratouse TH TELEUTAIA 10etia prin apo auton

    prokaleste me

    EINAI GEMATOS DOKSA O MOUSATOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. megali kavla

    na xeis kerdisei ston imiteliko tou Final for ki opos eisai araxtos sti plateia ekei stis serres me tis mpougatses kai ta frapogala enw etoimazese gia arsi varon sti koupa to apogeuma , na ksefylizeis to filathlo pou eixe reportaz apo tin Empati North


    kai tin wra pou to sikoneis , na mpoukonei kai o vatraxos tou karagouni to vlaxiko


    EXOUME GEMISEI DOKSA, DE MPOROUME ALLO REEEEEEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. a nai ksexasa , gia to kalo tis AEK ekane kapote theo to vatraxo kai to roufiano

    kai molis kanane kako , tous ekrakse prwtos


    e kai polu st'arxeidia mas , tha to kseperasoume KAI AUTO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @mike21
    Είσαι τελικά και πολύ ξερόλας...μην ανησυχείς όμως, το ελάτωμα το έχετε όλα τα καλόπαιδα.
    Έλα στα Φιλαδέλφεια-μισή ώρα απο Χαλκίδα- να μάθεις...
    ΥΓ:Καλά ρε ποιός μίλησε για Ντούσαν τώρα;
    Τόσο πολύ τσούζει;Τι σχέση έχει με το δήθεν έργο της ερασιτεχνικής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. kai mias kai to efere n kouventa

    DIAFONOUSAME ORIZONTIA KAI KATHETA STO NA PAEI O MOUSIAS GIA PROEDROS STIN ERA

    ZITIMA AMA THA VRISKE 50 PSIFOUS

    ALLA , VOITHISANE POLU OI ANAKOINWSEIS GIA KLEFTI XATZIXRISTO KAI LOIPA POU EIPOTHIKANE EKEINES TIS MERES

    TETOIA SYSPIRWSI , OUTE O TSAOUSESKOU STA KALA TOU

    APO TO PROIGOUMENO VRADY TON EKLOGON MENAME MESA STO KSENODOXEIO POU EGINE H PSIFOFORIA

    varate ki allo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    @mike21
    Είσαι τελικά και πολύ ξερόλας...μην ανησυχείς όμως, το ελάτωμα το έχετε όλα τα καλόπαιδα.
    Έλα στα Φιλαδέλφεια-μισή ώρα απο Χαλκίδα- να μάθεις...
    ΥΓ:Καλά ρε ποιός μίλησε για Ντούσαν τώρα;
    Τόσο πολύ τσούζει;Τι σχέση έχει με το δήθεν έργο της ερασιτεχνικής;

    ------------------

    poutso kai sti B' n omada tou antidimarxou sto monadiko tmima pou eixe pergamines

    KOUMANTO EMEIS APO DW KAI PERA

    KAI SE OPOION ARESEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. PARE MATI PRWTIES KAI KOUPES RE PAPAKOSTA POU THA MILISEIS GIA DITHEN ERGO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. POU NA XAME KAI THRAKOMAKEDONES NA KANOUME PROPONISH

    STO FEGARI THA XAME FTASEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @mike21
    Φίλε λόγο youtube νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα,μόλις βγείς στο πραγματικό κόσμο δεν ξέρεις που να πας να δεις ένα αγώνα της ΑΕΚ.
    Πρωτιές και κούπες πληρωμένες απο τους μπαμπάδες χωρίς κτηριακές εγκαταστάσεις ίσον παλάτια στην άμμο.
    Ά,ξέχασα έχουμε το σκάκι στεγασμένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ELA RE ORIGINALI PAPAKOSTA NA ME PEIS KANAPEDATO


    AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ELA STA LOGIA MAS SIGA - SIGA

    ELA STA EPIXEIRIMATA MAS


    KLAIW APO TA GELIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. POSH ANYPARKSIA PIA SE AUTIN TIN OMADA GIA NA KANEI KOUMANTO ENAS XATZIXRISTOS?


    POSO TIPOTA, POSO MIDENIKA EINAI OLOI OI ALLOI ??


    POS GINETE MIA NIKI EPI TOU KOUPER NA GINETE SIMEIO ANAFORAS , KAI TITLOI KAI DIAKRISEIS MESA SE ENA XRONO ENW EXEIS PARALAVEI KAMENI GH , NA VAFTIZONTE DITHEN ERGO , PALATIA STIN AMMO K.A.?


    POSH DOKSA EXOUME AKOMA ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. POS GINETE NA VAZEI STO KOLPO TI LEKSI A-METOXOI ME TA GNWSTA LOGOPAIGNIA TOU KAI 6 MINES META NA PIPILANE OLOI AUTOI TH LEKSI ?

    KAI NA KANOUNE KAI TOUS KONIORDOUS OTI O XATZIXRISTOS TAKIMIAZEI M'AUTOUS ?

    POSO PONAEI TELIKA TO NA MHN EISAI ORIGINAL ?

    KAI NA MHN EXEIS KAI PROOPTIKES NA GINEIS POTE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Τρίτη, 09 Μαρτίου 2010

    ΘΕΣΗ
    Είτε καναπεδάτος, είτε στο γήπεδο, δικαιούσαι να έχεις γνώμη. Στο φινάλε μπάλα βλέπεις κι όχι ανοιχτής κυκλοφορίας εγχείρηση καρδιάς. Δίνεις τα χρήματα σου, είτε στο μαγαζάκι ( δεν πας στο γήπεδο), είτε στα εισιτήρια ( δεν κάθεσαι στον καναπέ ), Και σαν πελάτης , ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ. Δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να μετρήσει την Αεκοφροσύνη, να προσβάλει τον άλλον σαν πιο μετριποπαθή ή πιο έξαλλο και τα λοιπά που χρησιμοποιούνται σαν εσωτερικές αλληλοκατηγορίες. Επιτέλους, δεν είναι πιο Έλληνες οι αριστεροί επειδή μάχονταν την χούντα, ούτε λιγότερο Έλληνες κάποια νοικοκυριά που ήταν φοβισμένα στην γερμανική μπότα.

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΑΡΤΙΜΕΛΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΥΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΦΕΝΤΑΓΙΝ.

    --------------------------------

    ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    @mike21
    Φίλε λόγο youtube νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα,μόλις βγείς στο πραγματικό κόσμο δεν ξέρεις που να πας να δεις ένα αγώνα της ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @Μικε21
    Εγώ σαν γονιός ΑΕΚτζής νιώθω απογοητευμένος να μην μπορεί το παιδί μου να γραφτεί σε ένα στεγασμένο τμήμα της ομάδας που αγαπά.
    Εσύ κάτσε και ασχολείσου με τα βατράχια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. mi to pas ekei , einai o xatzixristos

    tha sou prokupsei originalaki kai tha stanaxwretheis

    kses posa koutavia ksafnika ginane pit-bull?

    polla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Προς Χρήστο: Φίλε καλά τα λες,αλλά τα κεφαλαία τα έχεις στο " ΜΕ " , ενώ θα ήταν καλύτερα στο " ΘΑ ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Προς Mike21hlk: Είδες που προετίμασα το έδαφος; Αυτά που είπες, αυτά ήθελα να πω. Θα τα πω βέβαια με το στυλάκι μου, αλλά την ουσία την έχεις καλύψει. Σκίζουν όλοι τα πτυχία τους και παρακαλώ, εκτός απο την ΑΕΚ, πλέον την ποδοσφαιρική, να έρθει ο ΔΧ να αναλάβει και την Ελλάδα και την εταιρεία μου, αφού είναι ο κορυφαίος. Και κάθομαι σα μαλάκας και πληρώνω για την εκαπίδευση των παιδιών μου, ενώ υπάρχει η οργάνωση και το σίγουρο μέλλον. Αφού κι εγώ μετανοιώνω που διάβασα. Θα πάω να χεστώ με τον πατέρα μου τώρα, που έγινα άχρηστος και μαλακίστηκα τόσα χρόνια. Σκέψου και η εταιρεία μου να ήταν και ταχυδρομικής υπηρεσίας.
    Σοβαρολογείς ρε Μιχάλη ή σε έχει πιάσει η διάθεση του χαβαλέ; Εγώ δεν έχω πρόβλημα που ανέλαβε και το ποδόσφαιρο, άντε λοιπόν να ξανάρθεις κι εσύ στο γήπεδο.
    Αλήθεια στο σκάκι, σε κάθε κίνηση φωνάζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Περι ερωτος...
    Η συσπειρωση στο Χ"χρηστο ειναι δεδομενη.Συμφωνουμε. Προσωπολατρικο ειναι το θεμα.Εκεινος δεν την εφτιαξε;, Ε, εκεινος αμα λαχει και την γκρεμιζει,σαν την σκεπαστη. Αλλωστε αν δεν λατρεψεις το προσωπο της οργανωσης κι'αν δεν συρθεις απο αυτο σαν ερωτευμενο πιτσιρικι,πως διαολο θα ερωτευτεις τον προπονητη η καποιον παικτη αργοτερα;
    Και μην ακουω χαζομαρες περι επαγγελματισμου.
    Ειναι δικοπο μαχαιρι και περπατημα στην ακρη του γκρεμου το να "δινεσαι" σε ενα προσωπο.Ειναι καταθεση και ψηφος ζωης. Επικινδυνο μεν,αλλα αξιζει τον κοπο.
    Μεσα απο καθε δυσκολια. Περα απο καθε βασανο,αυτο μετραει. "Η αγαπη μας".
    Τεσσερις ραγισμενοι τοιχοι,το τσουκαλι αδειο,ο μπακαλης να μας κυνηγαει για τα φεσια,να μπαλωνουμε τρυπια παντελονια και να μαγειρευουμε την αγαπη μας κοκκινιστη, η στιφαδο.
    Και να γελαμε με τα μικρα και ασημαντα,εμεις οι ρομαντικοι ειλωτες της ζωης,που την βλεπουμε να περνα απο το παραθυρο με τα σπασμενα τζαμια.
    Αρκει που ειμαστε αγκαλια αγαπη μου. Κι'αν αρωστησεις εγω ...εγω με τις προσευχες στον θεο του ερωτα και στις νυμφες της αγαπης μας,ολημερης θα παρακαλω να σηκωθεις ορθιος ξανα και να φιλιθουμε σαν πρωτα.
    Οι δυο μας μονο. Δυο μικρα νησια που ερχονται ολοενα περισσοτερο κοντιτερα και γινομαστε μια μικρη στερια. Μακρυα απο μεγαλες πολιτειες,φωτα,χορους,γλεντια και εφημερες χαρες.
    Οι δυο μας, στην ακρη της γης,μονοι κατω απ'το φεγγαροφωτο.
    Μακρυα απ'τον κοσμο και τις "ευκαιριες" του.
    Μακρυα απο τις προσκαιρες απαιτησεις του καιρου.
    Μακρυα απο ψυχρα "πλανα" και ακαρδους υπολογισμους.
    Οι δυο μας. Ερασιτεχνες.Που σημαινει,εραστες της τεχνης του ερωτα.
    Ενα βουνο απο λαθη θα σκεπαζει τον καυτο ηλιο του "πρωταγωνισμου" και της "εξελιξης",κρατωντας μας για παντα στη δροσερη σκια της απλης συμμετοχης.
    Μια θαλασσα αγρια απο εμμονες,συμβολα, ηρωες,θα εχει γινει πια με τα χρονια λιμνη απανεμη μικρη μα αρκετη να βρεχουμε τα ποδια μας,διπλα στο ξυλινο καλυβακι μας.
    Και τα χρονια θα κυλουν. Θα μας παιρνουν μαζι τους.
    Και ετσι ροζιασμενοι,γερασμενοι,μα αγκαλιασμενοι σφιχτα, οι δυο μας θα σκεπαστουμε σιγα-σιγα μετα χρονια απο την αμμο.
    Και δεν θα αφησουμε τιποτα για τους επομενους.
    Θα βρουν μονο μπλεγμενα κοκκαλα.
    Μα εμεις,κοντα στο θεο,θα συνεχισουμε τα φιλια και τα χαδια.Θα ειμαστε αιθερας.Και θα περναμε πανω απ'τη γη σαν μαλακο αερακι.
    Ειμαστε αθανατοι.
    Ειμαστε ιδεα.
    και ως γνωστον "...αι ιδεαι δεν αποθνησκουσιν..."
    Και στην τελικη,αν τυχη η δικη μας να πεθαινει,καλυτερα να πεθανουμε εμεις πρωτοι,πρωτου αναγκαστουμε να την δουμε να χαροπαλευει.Γιατι τοτε,αλοιμονο,θα πρεπει να την πνιξουμε με τα ιδια μας τα χερια σαν μωρο στην κουνια του,μη αντεχοντας το βασανο του χωρισμου η της θανατερης αρρωστειας.

    Τι λεω θα μου πειτε.Τι να λεω;Μαλακιες λεω να περνα η ωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Κωστας-Φλωρινα09 Μαρτίου, 2010 20:55

    Συγγνωμη, αλλα την γαμησατε τη συζητηση.Περιμενω την επομενη αναρτηση,μηπως και βρεθει ακρη Στηβεν.Σαραντα σχολια με υπερασπιστικες γραμμες του ΔΧ και των πολεμιων αυτου.Κλαιν-μαιν που λεμε και εδω στο χιονισμενο βορρά.Τεμνονται ρε οι παραλληλες ευθειες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Προς Κώστα - Φλώρινα: Μα αυτή είναι η κουβέντα στην Ελλάδα. Τα ξέρουμε όλα, αλλά δεν μπορούμε να εξηγήσουμε γοατί είμαστε τελευταίοι. Και φυσικά φταίνε οι ξένοι, οι Εβραίοι, οι Αμερικανοί ( εγώ είμαι αμερικανάκι ) κι ο γείτονας που πήδηξε την γυαναίκα μας. Και το οτι δεν υπάρχει κράτος πάνω από όλα, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ. Η επόμενη ανάρτηση μόνο χάος θα φέρει. Αλλά το γουστάρω διότι μόνο σε τέτοια κατάσταση, φανερώνονται τα πάντα.
    Και παρεπιπτόντως, οι παράλληλες ευθείες φυσικά και τέμνονται. Στο άπειρο. Μην γελάς, εδώ είναι το άπειρο, άσχετα αν δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ. Άρα τα πάντα τέμνονται. Άλλο είναι το πρόβλημα: μετά την τομή, συνεχίζουν να υπάρχουν οι ευθείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. steven είπε...
    Προς Mike21hlk: Είδες που προετίμασα το έδαφος; Αυτά που είπες, αυτά ήθελα να πω. Θα τα πω βέβαια με το στυλάκι μου, αλλά την ουσία την έχεις καλύψει. Σκίζουν όλοι τα πτυχία τους και παρακαλώ, εκτός απο την ΑΕΚ, πλέον την ποδοσφαιρική, να έρθει ο ΔΧ να αναλάβει και την Ελλάδα και την εταιρεία μου, αφού είναι ο κορυφαίος. Και κάθομαι σα μαλάκας και πληρώνω για την εκαπίδευση των παιδιών μου, ενώ υπάρχει η οργάνωση και το σίγουρο μέλλον. Αφού κι εγώ μετανοιώνω που διάβασα. Θα πάω να χεστώ με τον πατέρα μου τώρα, που έγινα άχρηστος και μαλακίστηκα τόσα χρόνια. Σκέψου και η εταιρεία μου να ήταν και ταχυδρομικής υπηρεσίας.
    Σοβαρολογείς ρε Μιχάλη ή σε έχει πιάσει η διάθεση του χαβαλέ; Εγώ δεν έχω πρόβλημα που ανέλαβε και το ποδόσφαιρο, άντε λοιπόν να ξανάρθεις κι εσύ στο γήπεδο.
    Αλήθεια στο σκάκι, σε κάθε κίνηση φωνάζετε;

    ----------------


    pigame mia fora sto skaki kai kaname eksedra se ena tournoua kai mas zitisane na vgoume eksw

    kata ta alla sovarologo ,oso sovaro einai kai to oti o FTUSSAN me ton vasilompilaro kratisan tin omada sta duskola

    kai se auto to plaisio panta , tha parakalousa ton xatzixristo na xalarwsei ligaki
    vlepeis auto to gamohandball ,pali perase final4 kai paizei na xoume pali arsi varon stis koupes
    de lew , kala einai , alla anevenei polu o pixis re aderfe
    2n koupa se omadiko athlima se dyo xronia ki enw exeis na deis apo to 02 , pos tha erthei na analavei allos ?
    ante na rthei o sugar leme twra kai na mi parei prwtathlima !!

    gi auto prepei na xalarwsei me ta metallia ligo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Κωστας-Φλωρινα είπε...
    Συγγνωμη, αλλα την γαμησατε τη συζητηση.Περιμενω την επομενη αναρτηση,μηπως και βρεθει ακρη Στηβεν.Σαραντα σχολια με υπερασπιστικες γραμμες του ΔΧ και των πολεμιων αυτου.Κλαιν-μαιν που λεμε και εδω στο χιονισμενο βορρά.Τεμνονται ρε οι παραλληλες ευθειες
    -----------------

    ti leei ?
    tha ton parete ton epagelmatia podosfairisti D.S.?

    giati akouw pos oi dytikoi exoune antiriseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. a , kai sto stivo kaname kapote eksedra se agona tis katsakouli sto akontio

    n kraugi "AEK-AEK ,akontise tous AEK " kyriarxouse sto oaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. pantws apton xaralampo papakwsta den eidame kai kamia apanthsh se osa eipe k edeikse o mike21hlk..

    perastika sou..kai na peis ston vaio oti m xrwstaei apthn ekdromh sthn Polh to 2004 45 eyro apo kati dvd pou THA evgaze apo ekeines tis meres...6 xronia perasan kai akoma ta perimenw egw o pappous m kai o theios mou...EMMANOYILIDIS to onoma..ektos an thelei na ton vrw egw kai na tou zitisw pisw ta lefta...kalutera to prwto..

    steven eipe...

    Προς Ανώνυμο: Λοιπόν, επειδή είμαι και λίγο μεγαλύτερος σου, ήμουν τόσα χρόνια στην 18 και δεν καταλαβαίνω τι στην ευχή ξεκίνησαν οι "επίσημοι" εναντίον της σκεπαστής, ενώ μια χαρά ήταν με την 21 ( στην οποία πήγαινα όπως γνωρίζεις πολύ καλά με το διαρκείας της 18 ). Μια παρέα 10 άτομα πηγαίναμε και τους συναντούσα μετά για την επιστροφή. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

    otan evrize ton troxana h original k aytos ekane ta kwlodaxtula,tote lew...kai maalista den imoun skepasth alla sthn 21 ;-) polus kosmos giouxare k moutzwne..kai meta ta gurisan molis eidan tis palavomares tou troxana,tis poreies sto soe meta thn proponisi ths AEK me ravoush ktlp..

    kalo vrady

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. a pa pa

    kaname poreia sto SOE?

    afou ta xame vrei kai me to kyr-mixali

    syndioikousame kai m'auton

    kata t'alla anonime apantisi de tha deis

    eirwneia,papaki, narkotika,via kai greeklish
    diladi amorfosia kai katourima sto tafo tou sokrati

    ki ama mia fora to mina yparxei kai antilogos sto monodiastato motivo kata tou xatzimousia (pou gamiete etsi ki alios) , tote erxete n kourasi sto blog


    poutsa,mpala kai karate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. GIA ONOMA TOU THEOU KAI TIS PANAGIAS

    EINAI DUNATON NA DIAKOPTOUN TH MATSARA GIA NA DOUME TO MALAKA TO PODILATH STO USA??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Προς Mike21hlk: Δηλαδή είμαστε μεγάλη ομάδα, επειδή πήραμε κούπα στην πυγμαχία; Σώπα ρε αδερφέ. Εσύ πας στην δουλειά σου και λες αυτά; Δηλαδή σε πηδάει ο ΟΣΦπ κι εσύ αντιτάσσεις την πυγμαχία ( σαν άθλημα εννοώ ); Ποιός ασχολείται με την πυγμαχία; ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΝΟΩ. Εντάξει στην Ελλάδα, στην πόρτα του μπαρ, όλο και κάποιες τζούλιες ενδιαφέρονται. ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ; ΤΙ ΑΓΟΡΑ ΕΧΕΙ Η ΠΥΓΜΑΧΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. steven είπε...
    Προς Mike21hlk: Δηλαδή είμαστε μεγάλη ομάδα, επειδή πήραμε κούπα στην πυγμαχία; Σώπα ρε αδερφέ. Εσύ πας στην δουλειά σου και λες αυτά; Δηλαδή σε πηδάει ο ΟΣΦπ κι εσύ αντιτάσσεις την πυγμαχία ( σαν άθλημα εννοώ ); Ποιός ασχολείται με την πυγμαχία; ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΝΟΩ. Εντάξει στην Ελλάδα, στην πόρτα του μπαρ, όλο και κάποιες τζούλιες ενδιαφέρονται. ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ; ΤΙ ΑΓΟΡΑ ΕΧΕΙ Η ΠΥΓΜΑΧΙΑ;
    ---------------------------------

    eswse tiN AEK o vatraxos me to vasimpilaro
    kai de se douleuw katholou!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Προς Μάνο21: Κι επειδή κάθομαι κάπου , στιγματίζομαι; Έχεις πάιξει ξύλο με τον μπράβο του Τροχανά; ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΦΑΠΑ ΣΑΥΤΟΝ; ΕΛΑ ΤΟ ΕΣΤΑΙΤΟΡΙΟ ΟΛΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ. ΚΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
    ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΝΟΥΝ , ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΒΑΙΟΣ - ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ - ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ. ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΑΤΙ ΕΓΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Προς Mike21hlk: ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; ΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ. ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ " ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ". ΣΕΡΒΟ, ΜΑΣΤΡΩΠΟ, ΠΑΡΑΔΟΣΠΙΣΤΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΕΧΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ; ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΑΤΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ; ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ;
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ; ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ; ΟΧΙ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ.
    ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΔΕΝ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ. ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ. ΜΟΥ ΤΑΠΡΗΞΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΟ ΚΚΕ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ, ΠΟΣΑ ΜΕΛΗ ΕΧΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Προς Mike21hlk: Τώρα το είδα. Πούτσα, μπάλα και καράτε. Το πρώτο τι σημαίνει; Μπάλα, λες οτι είσαι εκτός γηπέδου. Καράτε; Έχω καφέ ζώνη, κάνει; Πάμε για γκόμενες; Λες να μετράω λίγο; Πώς με έκοψες;
    ΄ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ. ΚΑΙ ΔΕΙΧΤΕ ΕΡΓΟ ΣΤΙΣ ΣΟΥΙΤΕΣ ΨΑΧΝΟΝΑΣ ΕΝΑΝ ΣΠΟΝΣΟΡΑ. ΓΥΡΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ. ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΤΟ BLOG ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. @mike21
    Πες μας τώρα,στα σχέδια της οργάνωσης υπάρχει κανένα σχέδιο αξιοποίησης της έκτασης ή μόνο γήπεδο ποδοσφαίρου,άρα και εισροή χρημάτων που όμως λόγο έλειψης ταμία θα υπάρχει ο προβληματισμός για την καταμέτρηση τους;
    Φυσικά τα ερασιτεχνικά τμήματα θα εξακολουθούν να είναι τσιγγάνοι.
    Εκτός εάν μετά το ξεχορτάριασμα αρχίσουμε και το χτύσιμο μόνοι μας και το φτιάξουμε με στίβο σύμφωνα με τα αθλητικά ιδεώδη και στεγάσουμε και όλα τα τμήματα από κάτω,όπως το κανόε καγιάκ για παράδειγμα. Η πίστα θα ξεκινάει από την λίμνη στο άλσος εκεί με τις πάπιες(πρώην)και θα τελείωνει φυσικά κάτω από την 21 για να έχουμε και τους ανάλογους ευφημισμούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΗ "ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ".
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Βρε παιδιά, δεν είναι αμάρτημα να έχει μία ομάδα και άλλα τμήματα. Εκτός των άλλων, δημιουργούνται Αεκτζήδες έτσι. Και δεν υπάρχει κανένας λόγος να υποτιμούμε κάτι που δε μας αρέσει. Όπως επίσης, μαγκιά είναι να αναγνωρίζεις τα θετικά ανθρώπων που δε συμπαθείς, όταν το έργο τους το αξίζει. Μιχάλη, μαζί σου διαφωνώ και πάρα πολύ μάλιστα, για τα επεισόδια που δημιουργούνται στο μπάσκετ κυρίως και στοιχίζουν και χρήμα και τιμωρίες έδρας στην ομάδα. Αυτά μία ισχυρή οργάνωση άνετα μπορεί να τα αποτρέψει.Αρκεί να θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Καλησπερα Αννα. Χαθηκες.
    Δεν υποτιμουμε κανενα τμημα.Μη λεμε τα ιδια.
    Οτι φερει το δικεφαλο ειναι αξιο λογου απο μονο του. Και χρειαζεται προσοχη και στηριξη. ο.κ.
    Αλλα πως θα γινει; Την αδυναμια της κυριας αμαξοστοιχιας να προχωρησει γιατι ειχε και εχει μπλεξει με μαλακες και λαμογια,δηλαδη τηνποδοσφαιρικη ομαδα-τετοια πρωτοεφτιαξαν οι πρωτο ΑΕΚτζιδες και οχι σκακι η σκουως-θα την αντιπαρελθουμε με πυγμαχια και χαντμπολ;
    Ολα τα τμηματα πρεπει να πορευονται σωστα.
    Βλεπεις κανεναν να μπορει να τα αναδιοργανωσει,να τα αναδειξει,να τα υποστηριξει οπως τους αξιζει και οχι με ερανους,τραπεζικους λογαριασμους και δισκο στις ενοριες;
    Θα ειναι μπουρδελο η ΠΑΕ,για να χαιρονται και να χοροπηδανε η...ξυφασκια και το γρηγορο γραψιμο με σπρευ;
    Που σοφα δεν θελει να γινει προεδρος στην ΠΑΕ αφου εκει φροντιζουν αλλοι για την αποδομηση.
    3-4-5 ηττες με την ποδοσφαιρικη ομαδα ειναι ξεφτυλα. 4-5 ηττες με την ομαδα του μπασκετ ειναι ηρωικη προσπαθεια.
    Ειναι βαρια η καλογερικη του πρωταθλητισμου.
    Ειναι καλυτερα να βολοδερνεις σε προσπαθειες τμηματων που απασχολουν και γνωριζουν 200 ανθρωποι παρα να βγεις στο πελαγος της σουπερ-λιγδας.
    Καλυτερα στην ασφαλεια του ερασιτεχνισμου.
    Εκει ο "αγωνας" ειναι παντα κερδισμενος γιατι δεν υπαρχει καμια απαιτηση και κανενας στοχος. Μοναχα η ζωη του φυτου και το ιατρικο κωμα.
    Η μανα ΑΕΚ- οπως ολες οι μαναδες,-συμπαραστεκεται,γκρινιαζει,ζητα,απαιτει,φωναζει,μουρμουραει,κλαιγεται κλπ.
    Αλλα ο πατερας ειναι αυτος που λυνει τα προβληματα,φερνει ψωμι στο σπιτι και βαζει τα πραγματα στην θεση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Προς Άννα: πού ήσουν εσύ; Original χαμένη. Και με λέγανε αμερικανάκι οι Έλληνες με τα ξέμα ονόμαατα. Τρόμαξα προς στιγμήν μην χάσω την Κοζάνη, που έχουν όλοι την συνοικία της Αθήνας κι είναι πρόσφυγες και πετυχημένοι στην δουλειά τους.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΡΑΦΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΤΟ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ, ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ,
    ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΠΡΑΤΣΑ, ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΦΑΤΣΑ
    ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.
    ΑΝΔΡΑ ΜΟΙ ΕΝΕΠΩ ΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΣ,
    ΕΜΠΡΟΣ ΣΗΚΩΘΕΙΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,
    ΚΙ Ο ΡΟΦΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΡΟΠΟΣ
    ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΩ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΜΕ ΤΑΡΑΖΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ. ( ΑΝΩΝΥΜΟΣ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ10 Μαρτίου, 2010 18:16

    ΒΡΕ ΣΤΗΒΕΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ'ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝ.ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΚΗΒΕΡΝΗΣΗ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΚΟΥΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 36 ΧΡΟΝΙΑ.ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΙΧΕ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΦΕΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΧΛΑΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. den mas evale kaneis me to zori axladi.

    steven eipes oti pigenes 21 k ayta den ginontoystan.k sou apantisa egw tote pitsirikas traviomoun 21 epeidi skepasti den me afine o pappoys k o thios m k ta xw dei me ta matia m.oso gia to vaio den paei se sena,ston xaralampouko paei.vaios = s.f. katerinis.

    zamponoturopitas 21r

    kalo sas vrady AEKtzhdes mono

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Προς ανώνυμο: ναι πήγαινα εκεί, ΚΑΙ Η ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΚΟΜΑ. ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ; ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟΝ; ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ; ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΧΛΑΔΙ ΜΗ ΜΙΛΑΣ. ΠΟΛΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΗΝ ΕΦΗΒΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΑΝ ΚΑΜΑΡΙ. Η ΑΕΚ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΩ ΕΜΟΥ. ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή