Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

TO ΤΙΠΟΤΑ

           Πάντα στα της ΑΕΚ ευχόμουνα να κάνω λάθος. Όπως τα γράφω απο τον Οκτώβριο και δώθε. Δηλαδή με περίσσεια απαισιοδοξία και χωρίς δυνατότητα αντίδρασης εκ των έσω. Διότι μέσα είναι  όχι ακριβώς οι εχθροί , αλλά οι άνθρωποι που θα σκυλέψουν επι του πτώματος για εντελώς προσωπικά μικροσυμφέροντα. Άνθρωποι πολύ μικροί για να δικαιούνται να περιφέρονται με την ταυτότητα μέλους, οπαδού ή φιλάθλου του δικέφαλου αετού.
           Δεν είμαι καθόλου υπεβολικός. Μην γελαστεί κανένας. Και μην παρασυρθεί σε Θανάσιες υπερβολές που βρήκε εμένα ένοχο ή εξυπηρετούντα κάποια συμφέροντα που τα έπιασε εγκαίρως και προειδοποιήσε τον κόσμο. Ο άνθρωπος που δεν ψάχνει θεσμικές θέσεις, απλά πληρώνει και συμμετέχει στα κοινά με γνώμη, κρίση και φωνή, επιτέλους στο απόλυτο μπουρδέλο που ζούμε όλοι, ας αντιμετωπίζεται στην σωστή διάσταση του. Και τέτοιος είμαι εγώ, όχι επειδή το λέω, αλλά επειδή τόσα χρόνια, ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ.
           Το σύστημα απέτυχε με το καλημέρα. Ο νέος πρόεδρος, εκτός του οτι είναι αδύναμος οικονομικά, δεν διαθέτει την μετοχική πλειοψηφία και δεν μπορεί να να ανακυρηχθεί σε θεματοφύλακα των αρχών και των αξιών που κάθε Αεκτζής θα έπρεπε να κουβαλάει μέσα του - να πω και μια υπερβολή - σαν μοντέρνος πρόσφυγας. Διότι ζούμε μια νέα κατάσταση σε νέο περιβάλλον. Και πρέπει όλα να συνδυάζονται. Κι όχι όλα να τινάζονται.
           Ο κύριος Αδαμίδης είναι άγνωστος στον κόσμο της ΑΕΚ. Δεν είναι το πρόσωπο που μπορεί να συσπειρώσει το λαό. Δεν  έχει πείρα σε διοίκηση επιχειρήσεων, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - όσο και να περιμένω να ακούσω τις εξαγγελίες του - ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΣΑΝ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΑΡΑΓΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
          Τα λοιπά περί Γιδόπουλου ή Γενεράκη, ΕΝΩ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ, εγώ τα ακούω βερεσέ. Διότι χρήματα δινόντουσαν, ο ένας ήταν έμμισθος πολύπειρος παράγοντας κι ο άλλος γνωστότατος φαρμακοβιομήχανος της εταιρείας Φαρμανίκ στο Καματερό. Επιτέλους πια με τα παραμύθια που σερβίρει ο Χατζηχρήστος, ο Κιντής κι ο οποιοσδήποτε άλλος, ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΑΕΚΟΦΡΟΣΥΝΗ. ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ " Ο Μελισσανίδης δεν με συμπαθεί πια".
           Και ο κυνισμός, κύριε Καζαμία, μου αρέσει. Και κυνισμός πρακτικά σημαίνει οτι βουτάς και γαμάς τους φταίχτες. Συμφωνώ οτι δεν μπορείς να πάρεις τίποτα πίσω, αλλά έχει μεγάλη σημασία να πυροβολήσεις το λαϊκό ανύπαρκτο ήρωα στην πλατεία του χωριού και να προειδοποιήσεις κόσμο που θα ξαναστενοχωρηθεί διότι θα πιστεύει μπούρδες, κάστρα στην άμμο και πυροτεχνήματα που θα παρουσιάζονται σαν βόμβες Ναπάλμ. Στην ΑΕΚ ο κυνισμός σημαίνει την ξερρίζωση του υγιούς κομματιού του λαού της, το αλισβερίσι παιχνιδιών για να βγει το budget και ανά κάποια διαστήματα με μια διατησία να παίρνεις κανά ντέρμπυ ή κανά league cup ( που θεσπίζεται και τέτοιο ξανά ) για να χαίρεται ο μαλάκας.
          Ο νέος πρόεδρος και οι συνεργάτες του δεν υπάρχουν σε κανένα χάρτη. Και στα αρχίδια τους τι θα γίνει μετά το καλοκαίρι. 300 παίρνει ο Αεκτζής νέος για να διοικεί. Πόσα είχε ζητήσει ο ΔΧ; 1 εκατομμύριο απο την δαφνοστεφανωμένη; Και δίκιο είχε, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ. Και εξ ίσου χειρότερος σε όραμα και σε προοπτική. ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΣΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ. ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ.
          Την ανάρτηση την χαρίζω στον μαχόμενο πληθυσμό. Του Γκρέταρσον, του Μαύρου - πόσο εύκολα παρασυρόταν το παιδί αυτό - και του Λυμπερόπουλου ή του Νικολαϊδη. Στον πληθυσμό που παρά τις αντιξοότητες, θα συνεισφέρει κύρια σε φωνές. Γιατί απο χρήμα δεν γίνεται. Δεν υπάρχει. Όπως δεν υπάρχει δολοφονία εχθρών με προειδοποιητικές βολές , " οι εχθροί θα με βρουν μπροστά τους ". Οι εχθροί θέλουν φαλτσέτα και τανάλια. Αλλοιώς τα ξύνουν κανονικά, γαμεί ο Ξέρξης κι εμείς κοιτάμε μνήματα και σταματάμε τα αμάξια μπροστά στο Λεωνίδα για να κατουρήσουν τα παιδιά παραδίπλα ή μας σταματάει η αστυνομία για το απαραίτητο κοντρόλ της ταχύτητας. Και φυσικά λέμε μαλακίες, γνησιότατες ελληνικές.
       Κι όχι το σωστό : Ήταν σε ακατάλληλο τόπο, σε λάθος χρόνο. Φυσικά έγινε ήρωας.
     Άντε κι επειδή το blog είναι κιτρινόμαυρο: Ανακάλυψα οτι όσο περνάει ο καιρός, όλοι γινόμαστε περισσότερο θρυλικοί. " Θρύλος" σημαίνει βασικά " μπούρδα" ( Joel Rosenberg ).
               Tην προσπάθεια μου θα την συνεχίσω. Δεν δέχομαι εύκολα τα διπλωματικά, ούτε παρασκηνιακούς βλάκες που πουλάνε Αεκοφροσύνη τζάμπα. Ένας αγαπημένος μου ήρωας στην μυθολογία ήταν ο Τηλέμαχος. " Τηλέ" σημαίνει εκ του μακρόθεν. Εύχομαι στην οργάνωση καλή συνέχεια. Κύρια στον αρχηγό της. Μακάρι να κάνω λάθος ζωής. Και μακάρι να το πληρώσω μόνο εγώ. Σας είπα οτι το κακό θα τρίτωνε. ΖΗΤΩ Η ΤΗΛΕΑΕΚ.

21 σχόλια:

  1. Δηλαδη,για να καταλαβω,ολοι εμεις οι "μαλακες",θα αφησουμε στα χερια του Αδαμιδη και του σιχαματος την ΑΕΚ,κοιτοντας απλα να βαζουν το μαρμαρο στο μνημα? Και γιατι να τους κανουμε την χαρη ρε Στηβεν? Ειναι πιο ανικανοι και απο τους προηγουμενους,εδω δεν εχουν τα αρχιδια να διωξουν τον Μπαγιεβιτς και το πανε μεσω Ρευκιαβικ,θα τα βαλουν με τα θηρια? Και αν λακισουν τον Σεπτεβρη που δεν θαχουν μια,τι θα γινει η ΑΕΚ? Που θα λακισουν,γιατι απο διαρκειας θα παρουν τα αρχιδια μου,και οι χορηγοι θα ειναι καφετεριες και περιπτερα και τιποτα μπουρδελα της Φυλης...700 χιλιαρικα για το προπονητικο,ποιοι ειμαστε ρε,η Ρεαλ? Και θα ειμαστε παλι εδω το φθινοπωπο και θα λεμε τα ιδια? Οχι ρε Στηβεν,τωρα να γινει οτι ειναι να γινει...Γκρεταρσον,σε λιγο θα φερουν και τον Λανγλευ και τον Ρος και το μουνι της ευας τους ...Μαυρος και μαυρα αλογα,τι δουλεια εχουν οι παλαιμαχοι που γαμηθηκαν να μπουνε για μοστρα στη διοικηση,ας κατσουν εκει που ειναι και ας αφησουν τους ρομαντισμους για τις φωτογραφιες τους.Οι αλλοι ξεκιναν με 15μυρια,και εμεις με 15χιλιαρικα των κινητων!!! Θα γελανε ολοι μαζι μας,και εμεις καθομαστε και τους ακουμε να παπαρολογουν και το φθινοπωρο δεν θα υπαρχει κανεις τους....Αυτο θελουμε Στηβεν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αναρτήσεις σας τον τελευταίο καιρό είναι αδύνατον να μένουν αναπάντητες διότι βρίθουν αγάπης για την ομάδα μας και στα δικά μου μάτια είναι καταθέσεις ψυχής.
    Κατά πρώτο λόγο και σηκώνοντας το γάντι της απάντησης στο σχόλιο της προηγούμενης ανάρτησης,σας τονίζω ότι η ανωνυμία ήταν από την αρχή μέσα στους όρους ανάμιξης.Στην πoρεία κατέστη αναγκαίο να απομακρυνθεί ο άνθρωπος που απέτυχε και κάποιος έπρεπε να αναλάβει το βάρος.Και συνδέεται άμεσα η παραπάνω διατύπωση με το κομμάτι του κυνισμού που αναφέρετε στην παρούσα δημοσίευση:
    Πάμπολλες φορές έγινε έκκληση στο υγιές κομμάτι όπως το αναφέρετε.Και δεν υπήρξε απάντηση.Όπως έγιναν και προσεγγίσεις στον άνθρωπο που μπορούσε να βοηθήσει αλλά δεν το έκανε.Σεβαστοί οι λόγοι του και σεβαστό ότι δεν επιθυμεί να έρχεται δεύτερος και έχει μια δική του θεώρηση των πραγμάτων.
    Ο κόσμος προειδοποιήθηκε.Και προειδοποιήθηκε έμπρακτα με τη μη χρηματοδότηση του εγχειρήματος Αδαμίδη.
    Αναζητούνται κεφάλαια και δόθηκε πίστωση χρόνου διότι κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν στον κο Αδαμίδη και τον κο Καπετανάκη.Εγώ κι εσείς όχι.Κι εσείς ήρατε την εμπιστοσύνη σας και τονίσατε ήδη ότι παύετε να συμμετέχετε οικονομικά στο μικρό κομμάτι που σας αναλογεί.
    Δόθηκαν κάποιες υποσχέσεις κε Αβραμίδη.Κάποιες υποσχέσεις κάλυψης του deficit που ανέρχεται στα 8,85 εκ. Ευρώ εξαιρουμένων των χρημάτων των μετόχων που σας εκθέτω στη συνέχεια.Εάν και εφόσον διαπιστωθεί ότι το μεγαλεπήβολο σχέδιο στεφθεί με επιτυχία,τότε ξανασυζητάμε.Γι αυτό και η παραπομπή στις καλένδες του φθινοπώρου.
    Και αν θέλετε γίνομαι και πιο συγκεκριμένος:

    Ξεκαθαρίζω ότι ομιλώ για εισροή μετρητών και όχι μετοχοποιήσεις ή ταμειακές διευκολύνσεις.Ο κος Χατζηιωάννου συνεισέφερε το ποσό των 2,7 εκ. ευρω προκειμένου να απεμπλακέι.Από το συγκεκριμένο ποσόν είναι ακόμη διαθέσιμα 1,35 εκ. διότι το υπόλοιπο ήδη χρησιμοποιήθηκε για διάφορες ανάγκες.Προσθέστε σε αυτό το ποσόν το 1,65 εκ. ευρω από την πλευρά του κου Νοτιά, συν τα 2.2 εκ. ευρώ του κυρίου Παππά όπως ο ίδιος δεσμέυτηκε ότι θα συνεισφέρει και προς τιμήν ξεκίνησε να το πράττει.
    Απομένουν λοιπόν 8,85 εκ. τα οποία ο κος Αδαμίδης θεωρεί ότι είναι εφικτό να συγκεντρωθούν μέσω αύξησης χορηγιών με τη βοήθεια παλιών γνώριμων, πωλήσεων ποδοσφαιριστών, μείωσης προσωπικού και γενικότερων δαπανών και ξεκαθαρίσματος του υλικού όπως ανέφερε, με αναπροσαρμογές συμβολαίων που θα αναλάβει ο ίδιος προσωπικά.Υπολογίζει επίσης ότι ο κος Καπετανάκης θα συνεισφέρει με ένα ποσό της τάξης του 1 εκ. ευρώ.Ο κος Κοσμάτος,ο ίδιος ο κος Αδαμίδης,ο κος Καψής και ο κος Κουδούνας είναι απίθανο να συγκεντρώσουν ακόμη και το ποσό που δύναται να συνεισφέρει ο κος Καπετανάκης.Ο κος Στραγάλης,εάν και εφόσον δραστηριοποιηθεί,θα ασχοληθεί μόνον με τα γραφεία της εταιρίας στις εγκαταστάσεις των Σπάτων (σας διαβεβαιώ εκτός Μεσογαίας και αμισθί).Με τους αισιόδοξους υπολογισμούς του κου Αδαμίδη και με δεδομένο ότι το όριο που ετέθη για τα διαρκείας αγγίζει τις 12 χιλιάδες, το deficit θα μειωθεί δραματικά και θα ξεφύγουμε από το συναγερμό.
    Δε θέλω να σας κουράσω άλλο με το γενικό πλάνο.Άλλωστε από τα γραπτά σας συμπεραίνω ότι το γνωρίζετε πολύ καλά.
    Στην ουσία δόθηκε μια ευκαιρία σε ένα νέο άνθρωπο που πιστεύει ότι μπορούν να συμβούν όλα όσα σας περιέγραψα πιο πάνω και πήρε το χρίσμα από τον κο Παππά,προχωρώντας στις απαραίτητες κατόπιν συμμαχίες.Ο μισθός που αναφέρετε δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και σας καλώ να το διερευνύσετε καλύτερα.Είναι λιγότερα τα χρήματα και το bonus παραγωγικότητος θα ισχύσει μόνο στην περίπτωση που εκπληρωθούν όσα υπεσχέθη ο κος Αδαμίδης.
    Πολύ σοφά θα αναρωτηθείτε τί σχέση έχουν όλα αυτά με την Α.Ε.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι αναρτήσεις σας τον τελευταίο καιρό είναι αδύνατον να μένουν αναπάντητες διότι βρίθουν αγάπης για την ομάδα μας και στα δικά μου μάτια είναι καταθέσεις ψυχής.
    Κατά πρώτο λόγο και σηκώνοντας το γάντι της απάντησης στο σχόλιο της προηγούμενης ανάρτησης,σας τονίζω ότι η ανωνυμία ήταν από την αρχή μέσα στους όρους ανάμιξης.Στην πoρεία κατέστη αναγκαίο να απομακρυνθεί ο άνθρωπος που απέτυχε και κάποιος έπρεπε να αναλάβει το βάρος.Και συνδέεται άμεσα η παραπάνω διατύπωση με το κομμάτι του κυνισμού που αναφέρετε στην παρούσα δημοσίευση:
    Πάμπολλες φορές έγινε έκκληση στο υγιές κομμάτι όπως το αναφέρετε.Και δεν υπήρξε απάντηση.Όπως έγιναν και προσεγγίσεις στον άνθρωπο που μπορούσε να βοηθήσει αλλά δεν το έκανε.Σεβαστοί οι λόγοι του και σεβαστό ότι δεν επιθυμεί να έρχεται δεύτερος και έχει μια δική του θεώρηση των πραγμάτων.
    Ο κόσμος προειδοποιήθηκε.Και προειδοποιήθηκε έμπρακτα με τη μη χρηματοδότηση του εγχειρήματος Αδαμίδη.
    Αναζητούνται κεφάλαια και δόθηκε πίστωση χρόνου διότι κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν στον κο Αδαμίδη και τον κο Καπετανάκη.Εγώ κι εσείς όχι.Κι εσείς ήρατε την εμπιστοσύνη σας και τονίσατε ήδη ότι παύετε να συμμετέχετε οικονομικά στο μικρό κομμάτι που σας αναλογεί.
    Δόθηκαν κάποιες υποσχέσεις κε Αβραμίδη.Κάποιες υποσχέσεις κάλυψης του deficit που ανέρχεται στα 8,85 εκ. Ευρώ εξαιρουμένων των χρημάτων των μετόχων που σας εκθέτω στη συνέχεια.Εάν και εφόσον διαπιστωθεί ότι το μεγαλεπήβολο σχέδιο στεφθεί με επιτυχία,τότε ξανασυζητάμε.Γι αυτό και η παραπομπή στις καλένδες του φθινοπώρου.
    Και αν θέλετε γίνομαι και πιο συγκεκριμένος:

    Ξεκαθαρίζω ότι ομιλώ για εισροή μετρητών και όχι μετοχοποιήσεις ή ταμειακές διευκολύνσεις.Ο κος Χατζηιωάννου συνεισέφερε το ποσό των 2,7 εκ. ευρω προκειμένου να απεμπλακέι.Από το συγκεκριμένο ποσόν είναι ακόμη διαθέσιμα 1,35 εκ. διότι το υπόλοιπο ήδη χρησιμοποιήθηκε για διάφορες ανάγκες.Προσθέστε σε αυτό το ποσόν το 1,65 εκ. ευρω από την πλευρά του κου Νοτιά, συν τα 2.2 εκ. ευρώ του κυρίου Παππά όπως ο ίδιος δεσμέυτηκε ότι θα συνεισφέρει και προς τιμήν ξεκίνησε να το πράττει.
    Απομένουν λοιπόν 8,85 εκ. τα οποία ο κος Αδαμίδης θεωρεί ότι είναι εφικτό να συγκεντρωθούν μέσω αύξησης χορηγιών με τη βοήθεια παλιών γνώριμων, πωλήσεων ποδοσφαιριστών, μείωσης προσωπικού και γενικότερων δαπανών και ξεκαθαρίσματος του υλικού όπως ανέφερε, με αναπροσαρμογές συμβολαίων που θα αναλάβει ο ίδιος προσωπικά.Υπολογίζει επίσης ότι ο κος Καπετανάκης θα συνεισφέρει με ένα ποσό της τάξης του 1 εκ. ευρώ.Ο κος Κοσμάτος,ο ίδιος ο κος Αδαμίδης,ο κος Καψής και ο κος Κουδούνας είναι απίθανο να συγκεντρώσουν ακόμη και το ποσό που δύναται να συνεισφέρει ο κος Καπετανάκης.Ο κος Στραγάλης,εάν και εφόσον δραστηριοποιηθεί,θα ασχοληθεί μόνον με τα γραφεία της εταιρίας στις εγκαταστάσεις των Σπάτων (σας διαβεβαιώ εκτός Μεσογαίας και αμισθί).Με τους αισιόδοξους υπολογισμούς του κου Αδαμίδη και με δεδομένο ότι το όριο που ετέθη για τα διαρκείας αγγίζει τις 12 χιλιάδες, το deficit θα μειωθεί δραματικά και θα ξεφύγουμε από το συναγερμό.
    Δε θέλω να σας κουράσω άλλο με το γενικό πλάνο.Άλλωστε από τα γραπτά σας συμπεραίνω ότι το γνωρίζετε πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην ουσία δόθηκε μια ευκαιρία σε ένα νέο άνθρωπο που πιστεύει ότι μπορούν να συμβούν όλα όσα σας περιέγραψα πιο πάνω και πήρε το χρίσμα από τον κο Παππά,προχωρώντας στις απαραίτητες κατόπιν συμμαχίες.Ο μισθός που αναφέρετε δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και σας καλώ να το διερευνύσετε καλύτερα.Είναι λιγότερα τα χρήματα και το bonus παραγωγικότητος θα ισχύσει μόνο στην περίπτωση που εκπληρωθούν όσα υπεσχέθη ο κος Αδαμίδης.
    Πολύ σοφά θα αναρωτηθείτε τί σχέση έχουν όλα αυτά με την Α.Ε.Κ.
    Απολύτως καμία σας απαντώ.Αλλά δεν θα ήταν και έντιμο να αφεθεί η εταιρία και η ομάδα στο έλεος.Χάθηκαν πολλά χρήματα κε Αβραμίδη.Πάρα πολλά.Και η προσπάθεια κοιτά προς μία κατεύθυνση: να μη χαθούν ακόμη περισσότερα.
    Το γιατί χάθηκαν το ξέρετε και το ξέρω και το γνωρίζουν οι περισσότεροι εχέφρονες ΑΕΚτζήδες.Το γνωρίζει και ο κος Μελισσανίδης,ο οποίος μάλιστα το διέγνωσε από τους πρώτους,απ’όταν εμείς κοιτούσαμε καταστάσεις και briefings στελεχών.
    Ο οργανισμός της Α.Ε.Κ. δε θέλει ενόχους διότι οι συγκεκριμένοι ένοχοι δεν εξυπηρετούν κανέναν πλήν των ελαχίστων που έχασαν πραγματικά πολλά χρήματα. Άλλωστε αποδιοπομπαίοι τράγοι υπάρχουν πολλοί.Ήδη ο κος Θανόπουλος εσφάγη και το μόνο που προσπάθησε ήταν να ικανοποιήσει τον προπονητή της Α.Ε.Κ. και να μειώσει το έλλειμμα,γεγονός που είχε αναγγελθεί και επισήμως τη 2α Ιουνίου,μαζί με την αναγκαιότητα εξεύρεσης επενδυτών και συμμετόχων.
    Πλέον προφανώς δεν έχουμε ανάγκη από συμπαίκτες και έχουν λυθεί τα προβλήματα.Κι ας γίνεται προσπάθεια προσέγγισης του κου Μελισσανίδη.Δεν πρόκειται να βρεθεί σημείο επαφής.Συνεπώς θα περιοριστούμε στον επικοινωνιακό οργασμό αισιοδοξίας της νέας εποχής που μας επιστρέφει στην προθύστερη.Η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα.Τουλάχιστον θα μείνει και ένα προπονητήριο να θυμίζει ότι κατά της διάρκεια της 6ετίας δεν υπήρξε μόνον οπισθοδρόμηση.Κι ας είναι πλέον λάθος με τις συγκεκριμένες συνθήκες το συγκεκριμένο έργο,γι'αυτό και συρρικνώθηκε.

    Σας τη χρωστούσα αυτή την εξομολόγηση διότι, εν τέλει, έχω την αίσθηση ότι συμφωνούμε κι ας μας χωρίζουν τόσα πολλά.Μας ενώνει η αγάπη για την Α.Ε.Κ. που είναι ανιδιοτελής και προέρχεται από πατρικά βιώματα.Εύχομαι να συνεχίσετε να εκθέτετε τις απόψεις σας και να αγαπάτε την Α.Ε.Κ. με το πάθος που σας διακρίνει όταν σαν μικρό παιδί παίζετε ποδόσφαιρο.Και να μεταδώσετε την αγάπη και στα παιδιά σας αν δεν το έχετε ήδη κάνει.
    Το μόνο που σας συνιστώ, είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μείνετε διαυγής στα μελλούμενα διότι όπως διαπιστώνω από τα σχόλια, επηρεάζετε αρκετό κόσμο.Σας είχα παρεξηγήσει στην αρχή και σας κατηγόρησα ως εντολοδόχο,χαρακτηρισμό που αποσύρω.

    Καλή συνέχεια και καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στηβεν,μαλλον εχει δικιο ο Καζαμιας...Κοφτο εδω,γιατι επηρεαζεις τα αμορφωτα και τα 10χρονα,παιζοντας το επαναστατης εκ του ασφαλους...Στο κατω-κατω ας δουμε κι αυτο το σχημα,τοσα και τοσα ειδαμε μεχρι τωρα,ενα παραπανω δεν βλαπτει.Αν δεν πετυχει,θα υπαρξει καποιο αλλο,και μετα αλλο...και παει λεγοντας.Οπως ειχα αναφερει,τα σχολια αναφερονται προσωπικα στο Στηβεν,αφου ολοι οι υπολοιποι ειμαστε απλα επηρεασμενοι...Με 12000 διαρκειας ειναι απολυτα ευχαριστημενοι,με 12100 θα χαριζουν δωρα στους αυτοχθονες ιθαγενεις.4 θυρες στο ΟΑΚΑ,και μια ακομη για τους μη εχοντες διαρκειας,το ΟΑΚΑ γινεται πλεον πολυ οικονομικοτερο.Και φυσικα,το bonus,για πρωτη φορα στα χρονικα,θα το παρει ο "προεδρος" και οχι ο υπαλληλος!!! Κυριε Καζαμια,η γυαλινη σφαιρα μπορει να μας πει αν τον Σεπτεβρη θα ειναι το ιδιο σχημα στη διοικηση,η θα χουμε αλλαγες στους προεδρους-υπαλληλους?? ...Σωκρατη,Ανδρεα πεστε αλευρι,ο Αδαμιδης σας γυρευει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημερα παιδια.
    Ο καθενας ειναι ελευθερος να λεει οτι θελει.Και μαλιστα κατοπιν εορτης.
    Το ποσο ΑΕΚ ειναι ο οποιοσδηποτε-λεω και παλι-ειναι αδυνατον να διαγνωσθει. Αρα,μενουμε σα αυτα που πραττει.Η που δεν πραττει.Και αυτα, μπορει να ειναι η σωστα, η λαθος.Αλλο δεν μπορει να συμβει. π.χ. "εβαλα 5 εκ γιουρω, μου τα εφαγαν,τους πιστεψα,πεσαμε εξω,δεν υπολογισαμε καλα" κλπ. Αλλα αφου τα εβαλα, εχω μεγαλυτερη αναγκη να πω τα δικα μου και να παριστανω τον Καλχα σε μελλουμενα δεινα η να προτεινω ταχα τροπους αποφυγης του Κερβερου." Μπουρδες. Απλα δεχεσαι οτι η - οποια- αγαπη για την ομαδα δεν αρκει για να την βγαλει απ'τα αδιεξοδα και δεν ειναι απο μονη της ικανη να χαραξει ευδιακριτους δρομους και να πετυχει στοχους.Γιατι με την αγαπη δεν "πετυχενουμε στοχους" ουτε "κανουμε πλανα" αλλα μονο απολαμβανουμε το συναισθημα.Αυτο ξερουμε ολοι απο τα παιδικα μας χρονια.
    Και αφηνουμε την δουλεια σε αυτους που γνωριζουν και κυριως ΜΠΟΡΟΥΝ να σπρωξουν την ομαδα μπροστα. Και εσυ συνεχιζε να την αγαπας οσο θελεις.
    Αμα την θαψουμε με την αγαπη μας,θα την αναστησουμε και με αυτην;Αδυνατον.
    Μανιατισες μοιρολογιστρες δεν θελουμε.
    Αν την "αγαπατε" αρθητε πανω απο μικροεγωισμους που κανενα οφελος-πια-δεν εχουν και τιποτα δεν μπορουν να περισωσουν και δωστε την στο Μελισσανιδη. Ξεκαθαρα πρααγματα.
    Η συντηριση και η φορμολη δεν ταιριαζει στην ΑΕΚ. Το οτι δεν μπορειτε να κανετε κατι αλλο γιατι ειστε αδυναμοι,δεν συμαινει οτι θα ακολουθησει και ο συλλογος.Και ο κοσμος.Και να μπουμε ολοι στο δυαρι διαμερισμα που θελετε να μεινετε.
    Αντι να κλαιτε και να κανετε τους ιωνοσκοπους,μαζευτειτε αποτυχημενη μετοχικη ομαδα,καντε διαχειριστικο ελεγχο-αν πραγματικα σας ενδιαφερει να μαθεται ποιοι και ποσα σας εφαγαν-να μαθει και ο αλλος που θα αγορασει τι παιρνει,πληρωστε τα γαμησιατικα απ'το '04 και δωθε,γιατι ειναι ολα δικα σας,κανονιστε τα της εφοριας και ολα οσα συνδεουν την ομαδα με τις κρατικες υπηρεσιες και συνυπογραψτε ολοι σε χαρτι επισημα την ανοιχτη πλεον και κοινη προσκληση σας στον Δ.Μ. Και αναφερω αυτον,γιατι μονο αυτος θελει και ΜΠΟΡΕΙ. Αν εχετε κι'αλους κατα νου,καντε το.Μπορει και ο Λατσης,ναι. Αλλα ΘΕΛΕΙ;
    Τελειωστε με τα μικροσυμφεροντα και το κρυφτο του "ποιος εφταιξε λιγοτερο","και τωρα δηλαδη τι κανουμε" και τα λοιπα που μοιαζουν με την αδρανεια μιας γριας με ανοια.
    Παραδωστε την ομαδα εκει που μπορει να γινει ξανα μεγαλη και συνεχιστε να την αγαπατε απ'την εξεδρα.
    Αφου με τροπο σκληρο και ισως εξευτελιστικο ηδη διαπιστωσατε οτι με το συναισθημα δεν πας πουθενα.
    Το πολυ-πολυ να πας μεχρι την λιμνη Πλαστηρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά όσα λες,όμορφα κι ωραία κύριε ΚΑΖΑΜΙΑ,μέτοχε της ομάδας μας.
    Η προσωπική μου γνώμη είναι - μπορεί να είμαι λάθος από πολύ έως λίγο - ότι πράγματι προσφέρατε όταν δεν υπήρχε κάποιος άλλος να αναλάβει το καυτό φορτίο,ξοδευτήκατε αρκετά για το μέτρο των δυνατοτήτων σας,κάνατε αρκετά μεγάλα και μικρά λάθη,άρα δουλέψατε.
    Το μόνο που δε θα σας κατηγορήσω ποτέ,είναι ότι κλέψατε,εφόσον δεν αποδεικνύεται κάτι τέτοιο.
    Απορώ όμως φίλε μου,πώς αφήσατε να διογκωθούν τα χρέη,αφού είχατε όλη την άνεση να τα ελέξετε?
    Τέτοια ευκαιρία,δεν πρέπει να είχε άλλος στη ζωή του.
    Δε θέλω να κατηγορήσω μόνο το Ντέμη για κακοδιαχείρηση,αφού ομάδα ήσασταν.
    Αυτό που ξέρω είναι ότι χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία,να εξαλείψουμε εντελώς τα χρέη που έμειναν από το άρθρο 44 και τώρα να μιλάμε αλλιώς.
    Αλλά και τώρα με τα 7,9 εκατομύρια που συγκεντρώθηκαν από μετρητά,έπρεπε πρώτα να καθαρίσουμε με τις τράπεζες και μετά με τα υπόλοιπα, επίσης σημαντικά κι επείγοντα θέματα.
    Αντίθετα όμως δε βλέπω καμιά προσπάθεια αποπληρωμής του δανείου,παρά μόνο κάποιες συζητήσεις για μείωση του αρχικού ποσού.
    Ο κύριος Αδαμίδης στα μάτια μου είναι το αποτέλεσμα της ψυχολογικής σας κούρασης και του αδιεξόδου που μόνοι σας εισήρθατε.
    Και η κουρασμένη ΑΕΚ δε μπορεί να πετάξει.
    Η πρότασή μου είναι να πληρώστε μεγάλο μέρος των χρεών για να βγείτε από το αδιέξοδο,αναλογικά με τις μετοχές, όλοι ανεξαιρέτως ακόμα και η ερασιτεχνική με το μεγαλύτερο ποσοστό που κατέχει τώρα,αφού αποδέχτηκε τις μετοχές του Κανελλόπουλου,για την υστεροφημία σας,να μη σας κατηγορήσουμε κάποια μέρα σαν Ψωμιάδηδες της σύγχρονης ιστορίας μας και μετά να βγείτε στην αγορά και να πουλήσετε.
    Ένα μαγαζί γωνία και τακτοποιημένο οικονομικά σε μεγάλο βαθμό,νοικοκυρεμένο, σίγουρα θα βρει αγοραστή.
    Στο χέρι σας είναι να γυρίσετε το κλίμα υπέρ σας,με γενναίες αποφάσεις.
    Αυτό όμως που δε σας παίρνει άλλο,είναι να συνεχίσετε με μεσοβέζικες λύσεις τύπου Αδαμίδη και Θανόπουλου,που τη πληρώνουν οι άνθρωποι δίχως να φταίνε κατά βάση.
    Δε ξέρω τιο μπορεί να κάνετε και πως,αλλά οφείλετε να μας βγάλετε γρήγορα από αυτό το λούκι.
    Εμείς δε μπορούμε σίγουρα να το κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Μαρτίου, 2010 11:00

    Αυτά που είπε ο Καζαμίας για το παρελθόν δε με νοιάζουν. Το "πλάνο" που αναφέρετε είναι, όπως λέει ο Χρήστος, η φορμόλη, το πτώμα που διατηρείται ίσα ίσα να μην το φαν τα σκουλήκια. Αυτό ΔΕΝ είναι ΑΕΚ φυσικά....
    Σέβομαι τα λεφτά κάποιων που χαθήκαν. Κρίμα. Και δεν λέω "Βάλε ρε σαχλαμπούχλα 30 μύρια" λες και μου τα χρωστάει ο κάθε μέτοχος ή τα έχουν για στραγάλια.
    Πιστεύω ότι ο τρόπος που περιγράφετε το πλάνο Αδαμίδη είναι αληθής. Δε μπορεί να υπάρχει άλλο πλάνο από αυτό ούτως ή άλλως. Ερωτήματα: 12.000 διαρκείας...ποιοί θα αγοράσουν? Σε εποχές οικονομικής στενότητας και με την ΑΕΚ στη φορμόλη ΠΟΙΟΙ θα κάνουν χορηγίες και θα πληρώνουν για διαφήμιση? Το σκυλάκι το κανΕίς, λέω 'γω.
    Στο διαταύτα: Εγώ από το προηγούμενο καλοκαίρι απέχω από το γήπεδο. Έτσι γουστάρω. Από δω και πέρα δεν πρόκειται ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΟΧΟΥΣ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ. Ούτε διαρκείας ούτε εισητήριο, ούτε NOVA, ούτε μπλουζάκια ρίμπο. 1,5 ευρώ ο ελληνικός στο καφενείο της γειτονιάς και πολύς είναι. Καλύτερα πεθαμένη η ΑΕΚ και στην Δ', μπας και ξαναρχίσει παρά μούμια στη φορμόλη. Έτσι μπορεί και να ξυπνήσουν τοι α-μέτοχοι/κερατάδες...Το μόνο που μπορεί να κάνει το "σχέδιο" Αδαμίδη είναι να συμμαζέψει 2-3 deficits που τα λέτε, μπας και την ομάδα την πάρει κάποιος που μπορεί. Άκου 12.000 διαρκείας...(ας τα πάρει η Οργάνωση, επί τη ευκαιρία, που τον πάει και τον Αδαμίδη τώρα που τον #$%^ει τον βάτραχο με τον μπακαλιάρο νέο δεβέναγα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Καζαμία: Μυ θυμάστε λοιπόν απο τον τρόπο που έπαιζα ποδόσφαιρο. Εκεί στο χωμάτινο γήπεδο που υπήρχε το έθιμο οι μικροί να τις τρώνε απο τους μεγάλους. Και που γινόταν η φιγούρα της πιο φανταχτερής στολής. Εκεί που όποιος πείραζε δικό μου, είχε να κάνει μαζί μου. Και εκεί που λόγω αυτού ακριβώς του λόγου, με πήραν στη μεγάλη ομάδα για τρία χρόνια.
    Αν λοιπόν τα θυμάσθε αυτά, θα πρέπει να ξέρετε οτι ποτέ δεν επηρέασα κανέναν. Αν κάποιος με πιστεύει, ΘΕΩΡΩ ΥΨΙΣΤΗ ΑΤΙΜΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΖΕΨΩ ΣΕ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΩ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΝ ΚΡΙΣΗ ( ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑ ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΝΑ ΑΠΟΚΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ( ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ) , ΑΛΛΑ ΟΥΔΟΛΩΣ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ BLOG ΑΥΤΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ.
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ; ΟΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ.
    ΘΑ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ. ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ BUDGET ΜΕ ΤΑ 12 ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΔΙΑΡΚΕΊΑΣ, ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ ΣΜΙΚΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΠΗ. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ, ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΙΑ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ ( θα ήθελα να μάθω, όταν με θεωρούσατε, ποιανού ήμουν ). Σας χαιρετώ και να κρατάτε την ανωνυμία σας πάντα. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΜΙ. ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ, ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΖΗΤΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΟΥ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ, ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΤΗ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΡΙΓΥΡΩ. ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Χρήστο : Φίλε είσαι στην καρδιά. Ακριβώς αυτή είναι η θέση μου, αλλά ο κάθε μέτοχος είχε ένα ταβάνι και δεν μπορεί να υποστεί κι άλλες θυσίες. Φυσικά θα την πληρώσει η ΑΕΚ. Και γυρνών σε κάτι αναρτήσεις παλιότερες, ψιλοδακρύβρεχτες, και αναρωτιέμαι τι είχα πάρει και τις έγραφα. Φυσικά βαλτώσαμε και το κακό είναι άλλο: ΑΝ- κατά Καζαμία - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΤΥΧΕΙ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ; ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ ΜΙΛΑΕΙ ΣΩΣΤΑ, ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΠΛΑΝΟ. ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; ΜΟΝΟ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Γιώργη: Πόσα μέλη έχει ή οργάνωση; Το budget θέλω να φτιάξω. Θα το αναπροσαρμόσω την άλλη εβδομάδα μετά τις δηλώσεις Αδαμίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aυτή η αθώωση των μετόχων, με φτάνει στα όριά μου.
    Τι είναι δηλαδή οι μέτοχοι? Αθώες περιστερές, που τις δούλεψε χοντρά ο Ντέμης? Εκαναν μια επένδυση και την άφησαν στο έλεος του διαβόλου? Ή είναι τόσο Αεκτζήδες που δεν τους ένοιαζε η ζημία?
    Δε γνωρίζω το χρηματικό ταβάνι του κάθε μετόχου, η ομάδα όμως είχε τεράστια έσοδα μέχρι πέρυσι.Οπότε, δεν πρέπει να έβαλαν και πολλά.
    Και όταν αποχωρεί ο μπροστινός καταρρέει το οικοδόμημα? Αφήνουν την επένδυσή τους να φθίνει, να χάνει την αξιοπιστία της και αγωνιστικά να είναι ανύπαρκτη?
    Μιλάμε για ανεξήγητα πράγματα...και φτάνουμε στο σημείο να περιμένουμε το Γκρέταρσον, ώστε να απομακρυνθεί ο προπονητής. Γιατί έτσι θέλει η οργάνωση. Σε μια παράνοια ζούμε.
    Οι μέτοχοι είναι το λιγότερο επικίνδυνοι και το περισσότερο ένοχοι για εγκλήματα πολλών ειδών και κατά πολλών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Μαρτίου, 2010 16:03

    Νομίζω, steven, ότι είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ προφανή υα σημεία του "σχεδίου" Αδαμίδι που θα αποτελέσουν τα σαθρά θεμέλια του τα οποία, ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΘΑ ΑΣΤΟΧΗΣΟΥΝ. Τα ίδια βλέπουμε όλοι εδω. Και δεν αμφισβητώ την περιγραφή του Καζαμία, για τον πολύ απλό λόγο ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΟ. Φάση ΑΕΚ=Ελλάς. Δες αναμενόμενα έσοδα ΑΕΚ: 12000 διαρκείας+Δε γκζέρω πόσα μίλλιονς από χορηγίες. Δες αναμενόμενα έσοδα Ελλάδος: Έλλειμα 12,7% φέτος-8% του χρόνου, 3% του παρααντιχρόνου!(από που θα τα βγάλουν?)
    Κοινώς, όλοι εδώ μπορούν να σχεδιάσουν βάσει ΣΤΟΧΩΝ (που έτσι γίνεται παντού) που απλά κατεβάζουν από την κούτρα τους ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ(που έτσι γίνεται στο Γιουνάν μπεηλίκ και στην ΑΕΚ), ασχέτως της 0% πιθανότητας να επιτευχθούν. Ο πλατωνικός κόσμος των ιδεών ενώνεται με τον δικό μας στο σχέδιο "Αδαμίδι" ή Παπακωνσταντίνου...
    Α, ναι. Το σχέδιο Αδαμίδι πλεονεκτεί σε σχέση με του ΓΑΠ: Φεύγουν οι αποδιοπομπαίοι (νερετβίτης), έρχονται οι αγαπημένοι (δες Λύμπε) και μαγικά πιάνουμε 12.000. Αν το κάνουμε κι αυτό οι ΑΕΚτσήδες, τι να πω..., θα αποτελούμε ομαδικό δείγμα για συλλογική ψυχολογική έρευνα...
    Στο ΓΑΠ φύγαν οι αποδιοπομπαίοι (καραμάν-αλής+blue tooth), αλλά δεν περιμένουμε κανέναν "αγαπημένο" σταρ να 'ρθει να μας σώσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ19 Μαρτίου, 2010 22:15

    ΣΤΗΒΕΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΕΙΑ,ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΙΔΑΝΟΥΣ,ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ.ΤΙ ΔΙΑΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΙ ΗΤΑΝ Η ΑΕΚ ΠΑΛΙΑ.ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥΛΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΓΕΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΩΔΙΑ.ΦΙΛΙΚΑ ΘΑΝΑΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Steven, τί γνωρίζεις για τη συνάντηση Μελισσανίδη-Παππά? Είναι γεγονός ή όχι? Και αν είναι, σε τι επίπεδο βρίσκεται το θέμα?
    Μια τεράστια αντίφαση μας έχει περικυκλώσει.
    Πόση υπομονή μπορούμε να κάνουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Άννα: Φιλενάδα, πιστεύω έχεις διαβάσει τα πάντα. Και τα της οργάνωσης, που διακριτικά παρακολουθεί, και τα του Θανάση, και του Καζαμία, και τα των προσωπικών αναρτήσεων μου. Μπορείς να καταλάβεις τα πάντα. Είσαι " στο φως του φεγγαριού και στην σκιά του ήλιου". Δεν είσαι στα blog που σε λίγο διάστημα θα αλληλομηνυθούν για την εκμετάλλευση του σήματος της ΑΕΚ, ΔΙΟΤΙ ΧΑΝΕΙ ΛΕΦΤΑ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΑ. ΔΧ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΠΙΣΤΕΥΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΠΑΠΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ; ΤΡΑΠΟΥΛΟΧΑΡΤΟ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΑΙ. ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ. ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΡΤΕΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Γιώργη: Αδερφέ, δεν έχει πλάνο ο Αδαμίδης. Και δεν υπάρχει Αδαμίδης. Ξεκάθαρα. Κι αυτοί που τον πιστεύουν, ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΜΠΙΛΙΑ: ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΩ ΚΑΤΙ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 12000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΤΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ, ΟΥΤΕ 500 ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΟΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ. ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΤΡΟΦΙΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ; ΓΙΩΡΓΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΔΟΥΈΜΑ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΟΛΟΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΚΙ ΕΚΕΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ, ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ; ΔΧ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ.
    ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ. ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ. ΤΙΜΙΟΙ, ΑΛΛΑ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ, ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Καζαμιας,ο παλιος γνωριμος του Στηβεν,πιστευω να καταλαβε οτι δεν υπαρχει μαντρι.Οχι οτι δεν το ξερει,απλα του επιβεβαιωθηκε για μια αλλη μια φορα.Ας κοιταξει λοιπον το δικο τους μαντρι μηπως και αρχισουν και λακιζουν και οι οργανωμενοι,γιατι πολλοι απο αυτους δεν ειναι γαλακτος ειναι απο ζυγουρια και πανω και τους εχουν καταλαβει.Και μηπως το ταβανι των 12000 διαρκειας (...τι γελοιοι ειναι)πεσει τελικα και τους πλακωσει και ησυχασουμε μια και καλη απο ολο αυτο το συφερτο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Μonegascos: ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΟΣΟ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΜΑΖΑ, ΤΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ. ΓΕΛΑΓΑ ΤΟΤΕ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ. ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟΙ - ΤΟ 12000 ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ - ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ; ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ ΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΒΛΑΚΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΔΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς όλους: Επίσης, δεν ξέρω τον Καζαμία. Εκείνος με ξέρει. Και με παρακολουθεί και με συμβουλεύει.
    ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ( 81- 85 ) ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ.ΜΟΝΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΚΛΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΚΡΑΙΟΣ ΣΑ ΝΕΟΣ. ΝΑΣΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 18. ΝΑΣΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΠΡΙΝ ΖΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή