Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ

           Είναι μερικές φορές που ευχαριστείς την τύχη που δεν πήγες στο γήπεδο και κάθισες στην τηλεόραση . Όχι λόγω κρύου τόσο πολύ, αλλά λόγω απόδοσης. Να βλέπω το πρώτο ημίχρονο και να νομίζω οτι παίζει η Μποταφόγκο με τα πράσινα πουλιά. Να μουρλαίνεσαι με το σύστημα, τις απανωτές ευκαιρίες και την χοντρή αδιαφορία όλων των παικτών μας. Ποιών παικτών μας δηλαδή; Έπαιζε η Λάρισα εναντίον του Σάχα και του Μαϊστόροβιτς. Κι ευτυχώς που ήταν ανίκανη.
          Όταν είπε ο Καραλής οτι " ο Μπάγιεβιτς ανακουφίστηκε που έγινε καλά ο Μάκος ", δεν ξέρω γιατί με έπιασε μια ανησυχία. Μάλλον διότι δεν είχα ιδέα για τα λάθη του Καράμπελα και για την ανυπαρξία όλων των άλλων. Που δεν καταλαβαίνω τι διάολο δουλεύουν στις προπονήσεις. Έχουν κάποιο πλάνο ανάπτυξης, κάποιο σχέδιο άμυνας ή μαζεύονται όλοι στους Θρακομακεδόνες κι επειδή ο χώρος είναι ακατάλληλος, λύνουν τίποτε σταυρόλεξα και μετά "ό,τι βρέξει ας κατεβάσει". Κι ο Αδαμίδης νάναι καλά που του χρόνου θα πάει για πρωτάθλημα.
         Υπήρχε η λύση να κλείσω την τηλεόραση και να σηκωθώ να πάω μια βόλτα. Δεν το έκανα διότι είμαι τελικά μαζοχιστής ή περίμενα μια κάποια βελτίωση. Είναι αυτό που λένε, όσο ζεις ελπίζεις. Κι Αεκτζής σημαίνει δεν απογοητεύομαι. Έμεινα λοιπόν, να δω και το δεύτερο ημίχρονο ελπίζοντας σε κάποιο θαύμα ή στο νόμο του ποδοσφαίρου: όταν χάνει η μια ομάδα γκολ, μάλλον θα το βάλει η άλλη. Κοίτα να δεις τώρα διάθεση για μπάλα. Τέλος πάντων.
        Και ξανά τα ίδια χάλια. Ξανά η βιασύνη, η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, η αδιαφορία του Σκόκο,  το με το ζόρι κλείσιμο σε μικρούς χώρους, το κλωτσοσκούφι ( γι αυτό φταίει κυρίως η πτώση της απόδοσης της ΑΕΛ ) και το ξυλίκι. Τι να κάνεις μόνο με την φιλοτιμία του Μπλάνκο, σε λάθος θέση ή με τον εκνευριστικότατο Τζιμπούρ που είναι παίκτης για μικρή ομάδα και θέλει χώρους για την κόντρα και μόνο. Άγιος Σάχα και τέλος.
           Δεν είναι άμοιρος ευθυνών ο προπονητής τόσο για το σύστημα, όσο και για τις αλλαγές. Δεν είναι δυνατόν να παίζει εκεί πίσω ο Γιάχιτς, επειδή είναι πολυεργαλείο. Επιτέλους πια με τις επιλογές, που ο κάθε αδαής, βλέπει πότε η ΑΕΚ κρατάει το κέντρο. Κι επιτέλους πια με τα πειράματα τύπου Αλέφαντου, που να μην βλέπει τα πέντε χαφ της Λάρισας κι αυτός να παίζει με δύο.  Εν πάσει περιπτώσει δεν θα τον πυροβολήσω κι εντελώς, διότι οι παίκτες κάνουν τον προπονητή και σήμερα ήταν όλοι για τα μπάζα.
         Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά. Δίνω συγχαρητήρια στη Λάρισα, που έπρεπε να έχει κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ. Δίνω συγχαρητήρια στον Πανθρακικό που την κέρδισε εκεί μέσα.  Δίνω φάσκελα σε μένα που ήλπιζα, ενώ πρακτικά ΕΛΠΗΖΑ. Δίνω κουράγιο και σε σας που καρτερούσατε μέχρι το τέλος για κάτι διαφορετικό και δεν το έχετε γυρίσει σε προγραμματισμό χειμερινών διακοπών για του χρόνου, που θα χτυπάμε το πρωτάθλημα με τον Ενσαλίβα, που πλέον κρίθηκε απαραίτητος. Άμα υπάρχει έκρηξη στο κρανίο του διευθυντή, τι να περιμένει κι ο υπάλληλος; Διαχείρηση κρίσεων; Μπα, μόνο κριτική διαχειριστών.
        Πάμε γι' άλλα λοιπόν. Καμιά παρέα για το βραδάκι και χαμόγελο οτι το παιχνίδι το είχαμε συμφωνήσει με τον Πηλαδάκη για να αποσπάσουμε τον Παπακώστα του χρόνου. όχι τον προπονητή της ΑΕΛ, αλλά τον υπεύθυνο της ενορίας για κανά ευχέλαιο. Πρώτη φορά βλέπω ένα αλογάκι να πηδάει ένα δικέφαλο. Τόχο χαμηλά πέταξε όμως σήμερα, κι άνετα τον πήδαγε κι ένα ποντίκι. Σαν αυτό που πήγε να δει και το ματς σήμερα ευχαριστημένος για τον επαναπατρισμό. Ρε δεν γαμιόμαστε λέω εγώ να πιάσουμε και ράτσα.
       Δεν έχω παράπονο απο τον διαιτητή. Δεν μου έφταιξε σε τίποτα. Άλλοι θέλουν τις φάπες. Αν κι είναι τόσο ηλίθιοι που δεν περιμένω σημαντική βελτίωση. Πόσο να συνέλθει ο βλάκας; ( Αυτή είναι βρισιά, το μαλάκας είναι ελληνική καλημέρα ).

24 σχόλια:

  1. afou ekane xtes o sdoe syfwna me thn goal elegxo sta vivlia ths pae aek k twn allwn pae,me ti ka8aro myalo perimenes na pexoun shmera oi paixtes?
    tous prolave o sdoe

    e.m

    an den eixa filmnet sto spiti den 8a hxera ama 8a to evlepa olo.den yparxei tipota axio sxoliasmoi apo to mats .mono h epenemfanish toy nemeth me krathse apo periergia sthn tv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΤΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ...
    ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ,ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ,ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ,ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΠΟΡ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ.ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ,ΣΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΤΙ Η ΑΕΛ ΗΤΑΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΚΑΙΑ...
    ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ `ΞΕΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωστας-Τα ματια μου πονανε-Φλωρινα.06 Μαρτίου, 2010 23:33

    Toσο χαλια ε? Και γω που νομιζα οτι ο υπνος που με πηρε στην Τουμπα ηταν το χειροτερο.Σεβασμος στον πελατη ρεεεεεεεε.Ανοιγω σκαι να δω ποδοσφαιρο.Τελικα δεν εχει πατο το πρωταθλημα μας.
    Μα τι στο διαολο με αυτην την ΑΕΚ,ουτε για την παρτη τους δεν θελουν να παιξουν πια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ...ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ,ΣΤΥΛΙΑΡΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κουραγιο αδερφια. 4 εμειναν.
    ("κουραγιο,υπομονη και ελπιδα" για να συμφωνησει και ο Steven)
    Καλοκαιριαζει σιγα σιγα.κατι οι γιορτες, κατι τα γυμνα ποδια καοι ρωγες στους δρομους,θα ξεχχαστουμε.
    ειναι αργα πια για ναρκωτικα. αν το ξεραμε απ'τον Αυγουστο,θα ειχαμε κανει τα κουμαντα μας.
    τωρα,πρεπει να εχουμε διαυγεια για να απολαυσουμε το "διοικητικο",το πραγματικο γηπεδο δηλαδη.
    στο επομενο με την καβαλα,ας δειξουν το βιντεακι της τζουλιας στα matrix.δεν θα μαζευτουμε για πλακα 60 χιλ.;
    να βοηθησουμε και το βολευ και να "απασχληθουμε" και εμεις με κατι αξιο λογου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. diavasa prin ligo sthn sentragoal oti skeftonte gia ton valerde .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Ε.Μ: Ναι, βέβαια τώρα έχουν και θέμα με το ΣΔΟΕ. Της κοντής ψωλής, οι τρίχες της φταίνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Μίλτο: Βρε μήπως το δώσαμε για του χρόνου που πάμε για πρωτάθλημα; Αυτός ο Αδαμίδης είναι δαίμονας και τα κόλπα τα έμαθε γρήγορα. Νομίζω είχε μιλήσει προσωπικά στον Χέρσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Κώστας-Φλώρινα: Στις ομάδες που βυθίζονται μάλλον υπάρχει σύμπνοια. Για την Τούμπα , δεν ξέρω βέβαια, αλλά χωρίς μπάλα και 3-0; Καλά ήταν σαν αποτέλεσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Χρήστο: Φίλε, τη λέξη "κουράγιο" δεν την χρησιμοποιώ διότι δεν αυτοτιμωρούμαι. ΥΠΟΜΟΝΗ, κάτω απο τη μονή ή κάτω απο αυτό που προτείνεις για το επόμενο παιχνίδι, σε λαρισαϊκή προφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Ανώνυμο: Σας έχω πει οτι τα πάντα είναι διαβρωμένα κι ο προπονητής είναι τελειωμένος.
    Αυτόν το Βαλβέρδε, μην τον χάσουν. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΣΑΒΕΒΣΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς ανώνυμο: Τέτοια ευγένεια, δεν είναι ενδεικτική λέξη για το σήμερα. ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΓΟΒΕΣ ΜΕ ΚΑΡΦΑΚΙΑ. ΤΑ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ, ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΠΟΥ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΟΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΓΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΙΚΑΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς monegascos: Φίλε τραγική κατάσταση και μη αναστρέψιμη. Ούτε γενικός αρχηγός δεν υπάρχει να πάρει την ομάδα και να φύγει ή να κάνει αυτός τις αλλαγές και να αφήσει μόνο 7 να παίζουν. ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
    ΣΕ ΒΓΑΖΩ ΕΞΩ ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕΣΑ. ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΗ. ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ. ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝΕ. ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το ΣΔΟΕ τι πηγε να βρει στην ΑΕΚ? Αφου οτι ηταν να βρεθει το βρηκε ο "ελεγχος" πριν κανα μηνα.Εκτος και αν παραπεσαν τιποτα παλιοχαρτα,οποτε συμφωνα με την πρασινη αναπτυξη,πρεπει να μαζευτουν να μην μολυνεται το περιβαλλον...Για να μην κουραζονται παντως τα καλοπαιδα,του ΣΔΟΕ,ας περιμενουν καμια βδομαδα και μετα να ρωτησουν τον Αδαμιδη.Αυτος θα ξερει...Οσο τωρα για την Ακροπολη που ειπαν οι Γερμανοι,γιατι να μην την πουλησουμε? Να την παρουν να φυγουν δεν γινεται,εδω θα ειναι παλι,τι χειροτερο μπορουν να της κανουν απο οτι εμεις? Να πουλησουμε και τους Παξους στους Ιταλους και την υπολοιπη Μανη στους Γερμανους,χοντρικης,για να τα παρουμε μαζεμενα.Ετσι κι αλλιως πανω απο το 60% το εχουν αγορασει,και για να παρουν τα νησια να τα πανε αλλου ειναι καμματακι δυσκολο.Ας δωσουν και αντιπαροχη και καμια 20αρια βραχονησιδες,οποτε το λυσαμε το προβλημα.Απορω δηλαδη με τους 300σους,τι στο διαβολο κανουν ολη μερα και δεν σκεφτονται τα αυτονοητα.Τι να χεις 131τετραγωνικα χιλιομετρα εκταση,τι 125...Και αν αυριο-μεθαυριο ερθει κανα μπουγιουρντι,ας δωσουν αντιπαροχη και την Πελοποννησο.Καμμενη ειναι η μιση,οποτε γλιτωνεις και την αναδασωση.Και η μαγκια ειναι να προλαβεις να τα δωσεις πριν στα παρουν...Χαιρετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Monegasco: Αμ το άλλο. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ; ΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΓΑΜΕ, ΘΑ ΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΥΛΑΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΟΠΛΑ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΑΥΤΗ. ΑΦΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΤΟΠΟ, ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Monegasco: Το ΣΔΟΕ - έχει ήδη πάρει την ταβανόβουρτσα ο Ψωμιάδης - και που μπαίνει, τι κάνει; Ανταλλάσσει γράμματα ενδουπηρεσιακώς κι όλοι οι μάγκες ξύνονται μια νύχτα με φεγγάρι.
    ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΙ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ:
    ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ
    ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ
    ΜΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΜΑΙ
    ΒΡΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΛΕΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να δειτε που θα χουμε γλεντια προσεχως.Αυτα που κανανε στον Πολυζογοπουλο θα ειναι πταισματα μπροστα σε αυτα που θα ακολουθησουν.Καπου πρεπει να ξεσπασει,ας ξεσπασει σε αυτους που φταινε.Ας πιασουν κανα-δυο λαμογιαρηδες και να τους κανουν οτι εκαναν οι συνταξιουχοι στον αεριτζη,οπως εγραψε ο Καραγιαννιδης στον Φιλαθλο σημερα,και οποιος δεν το διαβασε εχασε.Αυτοδικεια? ΝΑΙ...Δεν γινεται αλλιως,η δικαιοσυνη ειναι στον κοσμο της...Να πανε μετα να αφησουν στην βουλη απο ανα πακετακι με τριχες τους για να κανουν DNA για να δουν ποιανου ειναι.Να σου πω εγω αν θα ξανακλεψουν παλι.Δεν γινεται αλλος να βουτα και αλλος να πληρωνει.Πως την πληρωνουμε ολοι μας σημερα για καποιους αλλους που φαγανε? Ετσι ας την πληρωσουν κανα-δυο απο αυτους για ολους τους υπολοιπους.Μια τους και μια μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σήμερα (εχθές μάλλον) το ματσάκι μου φάνηκε ότι το έδωσαν οι βεντέτες μας, Σκόκο-Τζιμπούρ-Μαντούκα-Μπλάνκο ήταν να μασάς και να φτύνεις, πολλά λέγονται για παιχνίδια των μανατζαρέων με παίκτες της ΑΕΚ και παράνομο στοιχηματισμό, ποιος να ξέρει τι σκατά γίνεται εκεί μέσα.

    Ο έλεγχος της ΥΠΕΕ που έκανε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ έβγαλαν αρκετά θεματάκια. Τα παπαγαλάκια ρεπόρτερ θα το διαψεύσουν και όλοι θα παρουσιάσουν ότι τα πράγματα είναι αρκετά καλά.
    Λοιπόν οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο έλεγχος έδειξε:

    -Μη απόδοση παρακρατούμενων φόρων που υπερβαίνουν αρκετά εκατομ ευρώ .
    Η εντολή που δόθηκε ήταν να γίνει πλήρης έλεγχος στα συμβόλαια των παικτών, ποιοί μάνατζερ εμπλέκονται τι ποσοστά έχουν πάρει για να γίνουν έλεγχοι αν οι μάνατζερ έχουν πληρώσει τους αναλογούντες φόρους.
    Επίσης αν στα πριμ των παικτών έχουν αποδοθεί οι φόροι.
    Επίσης έλεγχος όλων των τιμολογίων και τις συμβάσεις διαφήμισης και χορηγίας. Οι πρώτοι έλεγχοι έδειξαν σημαντικά προβλήματα και οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και αυτή την εβδομάδα.
    Το βασικό σημείο που αναδείχθηκε από τον έλεγχο αφορά τους "δανειστές"της ΠΑΕ είτε αυτοί είναι βασικοί μέτοχοι, είτε τρίτα πρόσωπα. Το ερώτημα που θα απασχολήσει την οικονομική υπηρεσία είναι αν αυτά τα χρήματα προέρχονται από επιχειρηματική δραστηριότητα ή από αφανείς πηγές. Η εντολή από τον κ Παπακωνσταντίνου είναι όχι μόνο για όσους εμπλέκονται με την ΑΕΚ ,αλλά και με τις άλλες ΠΑΕ (ψάχνουν και τον ΠΑΟΚ και τον Αρη) είναι να ανοιχτούν οι λογαριασμοί των βασικών μετόχων, αλλά και των "δανειστών' προκειμένου να διαπιστωθεί η προέλευση των χρημάτων, επίκειται έλεγχος και στις ναυτιλιακές εταιρείες του κ Παππά.
    Πάντως το μεγάλο κελεπούρι είναι με τον Ηρακλή και τον Αντώνη Ρέμο. Το γνωστό καλλιτέχνη θα τον ξετινάξουν μετά την περσινή συναυλία στο "Νamos" της Μυκόνου , ενώ δόθηκε ήδη εντολή να ανοιχθούν οι λογαριασμοί του Πηλαδάκη μια και στη Λάρισα έχει βρεθεί γκρίζα ζώνη.
    Αντίθετα λέγεται ότι σε Ολυμπιακό και Παναθηναικό δεν υπάρχουν φορολογικές παραβάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η επικαιρότητα μέσα από συνθήματα στους τοίχους:

    Προτροπές Γερμανών για πωλήσεις νησιών:
    «Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του»

    Σαφής οικονομική πολιτική της κυβέρνησης:
    «Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω καταπληκτική μόρφωση»

    Τι θα λέμε μετά το ταξίδι ΓΑΠ σε ΗΠΑ:
    "Κολόμβε, γαμώ την περιέργειά σου"

    Απαγόρευση καπνίσματος
    "Δεν υπάρχουν παθητικοί καπνιστές, μόνο αντιπαθητικοί αντικαπνιστές"

    Julia
    «Το Lifestyle είναι μαγικό, από μηδενικό σε κάνει νούμερο.»
    «Τα καλά κορίτσια πέφτουν στο κρεβάτι στις 9 για να’ναι σπίτι στις 12"»

    Αντιμετώπιση της κρίσης από τους έχοντες και κατέχοντες:
    «Η χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς billys: Καλά μας τα λες , όπως πάντα. Στον Ηρακλή δεν θα γίνει τίποτα, διότι οι μετοχές είναι άλλου. Στη Μύκονο, ο Ζαννής θα την πατήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κωστας-Φλωρινα07 Μαρτίου, 2010 22:21

    Oι παε οφειλουν καμια δεκαρια μυρια ευρω απο τα συμβολαια στην εφορια,ολες.Στηβ για την ωρα στη μυκονο τους εκλασαν τα αρχιδια.Βεβαιωσαν προστιμα 10 χιλιαρικα που αν πληρωθουν σε 60 μερουλες γινονται 3χ.Γιουναν μπεηλικ ελεγχος που λεει και ο αδερφος εδω στο μπλογκ.Δεν γνωριζω τι πληροφορηση εχεις επι του θεματος, αλλα μακαρι να δουμε λιγο αιμα.Την αμοιρη την εφηβη την ειδατε?
    Με μια ελαφρως σοβαροτερη ομαδα να επαιζε, τρια θα αρπαζε,αλλα οι γριες δεν φημιζονται.Η τελευταια ανακοινωση της οριτζιναλ περι στομαχοπονου και τασεις εμέτου,με προβληματισε.
    Σε τι αποσκοπει,ακομα να καταλαβω σαν παρατηρητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Κώστας - Φλώρινα: Τον Ζαννή το ξέρω προσωπικά κι έχω άποψη. Τα έχει με ένα κορίτσι που κάνω παρέα με τους γονείς της. Νηπιαγωγός είναι κι ο πατέρας υποδιευθυντής στην Εθνική. Τίποτα δεν έγινε. Στα πλαίσια του αποπροσανατολισμού, λέγονατο μαλακίες.Υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια για νοίκι, τζίρο και λοιπά. Όλα τα άλλα είναι τρίχες του ΣΔΟΕ.
    Σου έχω πει οτι ο αντίπαλος του ΠΑΟ, δεν με πείθει, τρεις βδομάδες πριν. Φυσικά είχε πλάνο, όχι σαν την ΑΕΚ.
    Η ανάρτηση μου το βράδυ, θα σου λύσει τις απορίες. ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ. ΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ; ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ; ΛΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ CLUBS ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΡΟΧΘΕΣ, ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ; ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΝΤΕΙΣ.
    ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΣΤΟ BLOG ΤΙ ΛΕΜΕ TΟΣΟ ΚΑΙΡΟ; ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ, ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΠΟΙΟΣ; Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ. ΜΕ ΤΟ 25%, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ; ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ;
    ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΩΡΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΙ ΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ. ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ. ΤΟ ΞΥΛΟ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ, Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΕΤΡΑΕΙ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΑΝΟΙ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΛΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Μαρτίου, 2010 23:56

    Μόλις γύρισα από τα Καλάβρυτα. Πανέμορφος τοπος. Καθώς πλησίαζα στην Αθήνα, κάπου κοντά στον Ισθμό, μιά έντονη μυρωδιά -μην ήταν σκατά? μην ήταν αίμα? μην ήταν σήψη? μην ήταν καπνός από το πούρο του Ντον?- αιωρείτο στην ατμόσφαιρα. Τελικά οι "παίκτες" της ΑΕΚ ξαναθυμήθηκαν τον πραγματικό εαυτό τους, αφού εξασφάλισαν την 6η θέση. Το ίδιο και ο ΓΑΠ, που πήγε στη μαμά στο Βερολίνο και στο Μπαμπά στο Παρίσι τον έλεγχο τριμήνου με διαγωγή κοσμιοτάτη από τον Ντ-Ολι -Πάρτον- Ρεν. Αυτοί του χτηπήσαν την πλατούλα και του υποσχέθηκαν ως δώρο ένα μεγάαααααααλο ενθύμιο. Του καλού μαλάκα...τυπωμένο σε 10 μίλιον αντίτυπα για να μοιραστεί από αέρος, όπως τα αεροπλάνα της USAF ρίχνουν τη βοήθεια στους ιθαγενείς του Αφγανιστάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή