Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ

           Είναι μια τέχνη κι αυτή του συστήματος. Αντί να σε αφήνει να σκέφτεσαι και να λυπάσαι, να σε φορτώνει με χίλιες δυο εκκρεμότητες που αφήνει θέλοντας και μη ο εκλιπών και να πορεύεσαι με την περίφημη εργασιοθεραπεία. Να ασθάνεσαι κάπως χρήσιμος τρέχοντας να βουλώσεις τρύπες στα ασφαλιστικά ταμεία, στις κληρονομιές , στους συμβολαιογράφους, στις τράπεζες και στα λοιπά κοινωνικά μπαρμπούσταλα. Τι να κάνουμε όμως; Σκύβουμε το κεφάλι και λέμε την απίστευτη παπάρα οτι κομάτι της ζωής είναι κι ο θάνατος, ενώ ισχύει το ακριβώς ανάποδο. Η ζωή είναι ένα διάλειμμα στον αέναο θάνατο.
            Κι έτσι είναι και η ΑΕΚ μας, που περιμένουμε ΄σήμερα τις συνελεύσεις και τις ανακοινώσεις. Δεν μπορεί , κάτι θα πουν για τον στόχο και το όραμα. Το σύστημα να αναλαμβάνει. Ολοκληρώνεται η τζάμπα διαφήμιση κι αρχίζουν τα χέρια να σηκώνουν τα μανίκια και τα κεφάλια να μπαίνουν μέσα. Και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Κι αυτοί είναι ιεραρχικά οι εξής:
        Ο Αδαμίδης, που θα πρέπει να μας πει τα πραγματικά έξοδα και ποιοί τα έκαναν.
        Οι μέτοχοι που θα πρέπει να συμπληρώσουν τον πρόχειρο προϋπολογισμό για την επόμενη περίοδο.
         Ο Μπάγιεβιτς με τον βραχυπρόθεσμο στόχο, να βγάλει την ομάδα δεύτερη αλλοιώς τον πούλο.
         Ο ΔΧ πόσο θα κοντράρει την πραγματικότητα σαν Αεκάρας και σαν μέτοχος με περισσότερες μετοχές απο τον προεδρο. Φυσικά και περισσότερα χρέη.
          Θα τα ακούσουμε, θα τα ζυγίσουμε και θα τα συζητήσουμε πάντα καλοπροαίρετα. Με το προσωπικό του στυλ ο καθένας μας , αν και θα με πικράνει πολύ που θα απουσιάζει ο Θανάσης, που αφού επείσθη οτι είμαι υγιής δύναμη και με διόρισε γενικό γραμματέα στην εταιρεία, μετά - κι απόλυτα λογικά - με απέλυσε και με ονόμασε και συγγενή του Αυνάν. Αυτή όμως είναι η μοίρα των στελεχών και την αποδέχομαι. Όπως αποδέχομαι και τον Αυνάν που είναι αδερφός του θεού Καύλου και που για να γίνει το δεύτερο πρέπει να υπάρχει το πρώτο. Το πρόβλημα είναι μην τυχόν, σαν τζάμπα μάγκας, δεν έχεις τίποτε απο τα δυο κι απλά μιλάς.
          Και γω που είμαι ξερόλας, λέω οτι ο Αδαμίδης καλές δηλώσεις έκανε. Οτι " πάμε για πρωτάθλημα ", γενικώς και αορίστως, " Ντούσκο δυνατά " κι " ευχαριστούμε κύριε Μελισσανίδη που είστε δίπλα στην ομάδα". Με την τελευταία ατάκα ειδικά, οι σακούλες του εμετού θα έπρεπε να είναι ζευγάρι ( πάντα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ - πιο πολύ ξερόλας δεν θέλω να το παίξω ).
          Και η απίστευτη πλάκα είναι το πριμ για την πρώτη θέση στα μπαράζ. Μισό για να την κατακτήσουν ( σωστά ) και μισό αν προκριθούν στους ομίλους. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ Η ΠΑΚΕΤΟ; ΔΙΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΜΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΙΓΟΥΡΟΣ 90 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ. ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΔΙΝΩ ΠΟΛΛΑ.
        ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ; ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΘΕΑΤΕΣ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ;  ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΠΕΙΣΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΒΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ; ΚΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ, ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ;  Να πω ένα τραγούδι;  Για να σπάσω τη μονοτονία ρε αδερφέ. Σα να λέμε, μουσικό διάλειμμα. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΑ ΕΜΒΟΛΙΜΟ. ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΑΠΑΓΑΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΝΑ. ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΧΩ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΛΑΩ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ, Η ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ.  ΣΑΓΑΠΑΩ, ΘΕΙΤΣΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΝΕΥΕΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ.
        Άσε δε τους παίκτες. Που ό,τι και να πεις, δεν είδαν και το Ροκφέλερ να μπαίνει οπότε είναι σίγουροι για την αποπληρωμή τους. Διότι ο Παπάς αποχωρεί κατά πως λέει. Και μένει ο Νοτιάς, ο ΔΧ κι ο τετραμελής δικηγόρος. Κι έχει χεστεί όλη η UEFA, ο Κόκαλης κι ο Βγενόπουλος μπροστά στην ανατολή της καινούργιας εληνικής υπερδύναμης. Κι όλοι στην εξέδρα παρακαλάνε να πουληθούν οι Τζιμπούρ και Σκόκο, μπας και μαζευτεί και κανά φράγκο. Πάλι κανείς δεν ξέρει; Η οι ακαδημίες της ΑΕΚ έχουν ξεπεράσει την Άρσεναλ και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι το χρυσωρυχείο;
        Δεν λέω άλλα. Θα περιμένω. Απλά πιστεύω οτι η Ελλάδα αλλά και το ποδόσφαιρο της, σαν γνήσια προτεκτοράτα, θα έπρεπε να στοχεύουν  σε άλλη διοργάνωση με πιο σίγουρα χρήματα για να ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΡΗΜΑΔΟΣΑΙΖΟΝ. Κι όχι να ακούμε καφενειακές μαλακίες για κάτι που θα σε διαλύσει τον Οκτώβρη ή το Μάρτη. Χωρίς να έχεις μιλήσει με κάποιον υπεύθυνο για το ρόστερ, χωρίς να έχεις κάποιον υπεύθυνο και χωρίς να έχεις και χρήματα σίγουρα.
       ΥΓ1. Το αγαπημένο μου έργο ήταν παλιά το " Αρχίστε την επανάσταση χωρίς εμένα". Σας το συστήνω.
       ΥΓ2. Όλους σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Ειδικά αδερφούς που πρωτογράψανε. Εντυπωσιακή θα ήταν μια συνάντηση με όλους. Το προτείνω.
       ΥΓ3. Τηλέφωνο δεν έβαλα σε ανάρτηση, άρα λογικά δεν το βρίσκεις. Όμως ξαναλέω το ταχυδρομείο μου: stevenavramidis@yahoo.gr. Στείλε μου το τηλ σου και θα επικοινωνήσω μαζί σου. Καταλαβαίνεις οτι αναφέρομαι σε σένα ζαμπον...Κάνω ειδική μνεία για ειδικούς λόγους.
        ΥΓ4. Ξέρετε τι θα πει Σπάθας; Πείτε ό,τι θέλετε. Μου θύμισε παιχνίδια της ΑΕΚ παλιά, που και χάνεις τα πάντα, και σε αποδεκατίζει. Φυσικά φταις εσύ που δεν έχεις ομάδα, αλλά μετά, προετοιμάσου και για το διπλό. Όχι ρε, οι κανονισμοί εφαρμόστηκαν κι ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ. ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΩ; ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ. ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ. ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ.

11 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Μαρτίου, 2010 11:49

    Θα κάνουμε πόλεμο στους οχτρούς, λέει, και συνεργασία με τους φίλους, λέει. Αμααααααααν. Μιλάμε το ακούσε ο βγενό και ο θείος και τρόμαξαν. Η μεγάλη αντεπίθεση ξεκινάει. Τώρα και σε δεκάτομο χρυσόδετο με έγχρωμες φωτογραφίες και αναλυτικές αναπαραστάσεις των μαχών. 1ο Δώρο: Εμφάνιση Ρίμπο υπογεγραμμένη από το βοηθό μεταφραστή του και τον Έντσον Ράμος. 2ο Δώρο: Δώρο το DVD με το backstage της Τζουλίτσας.
    Ο καιρός γαρ εγγύς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωστας-Φλωρινα15 Μαρτίου, 2010 12:12

    Οχι ρε και εδω μεσα Σπαθας.Δεν αντεχω αλλο απο χθες.Το χθεσινο σεναριο με κουρασε.Δεν βλεπουνε οτι ο θειος θελει να βγει τσαμπιονς για να ρεφαρει?Σε λιγο θα ακουσουμε οτι ηταν στην 13 απο μωρο....Αν και δεν παιζω, σκεφτομαι να ριξω λεφτα στο διπλο της ΑΕΚ το ΣΚ.Ξεκουραστο και δεμενο.Μεχρι χθες ηταν τα καρντασια,οι ανακοινωσεις τα λενε ολα.Η πετσετα πεταχτηκε και επισημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Μαρτίου, 2010 12:30

    Κώστα, τρέμω για το τι θα δούμε στα play-offs από το Θείο. Δε σε κάνω πλάκα, τρέμω...Χειρουργεία άνευ αναισθητικού, να σωθούν τα άσωστα. Με τον κηπουρό μπακότερμα να κόβει πόδια με φαλτσέτα και να παίρνει κίτρινη. Επεξήγηση ΝΕΤ: ΣΩΣΤΗ! Είχαν επιστρέψει οι αμυντικοί και δεν ήταν σε προφανή θέση για γκολ ο "κακός".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κωστας-Φλωρινα15 Μαρτίου, 2010 13:41

    Γιωργη,απο χθες αρχισαν τα οργανα.Αλλα και παλι δε με πειθει η εφηβη.Φετος ειναι για πολλα ασαλιωτα.Οποιος δεν το δεσει κομπο οτι θα σφαχτει, θα τους πηδηξει πατοκορφα.Τα καρντασια κλαιγανε μια βδομαδα για το Σπαθοπουλο,και τον ηπιαν αλυγιστο, πριν κατεβουν απο το λεωφορειο.
    Εγω πραγματικα πιστευω στην ΑΕΚ στα πλαιη-οφφ.
    Θα αρχισει απο την Τουμπα το σκ, θα το δεις.Μπορει να παει για δευτερη και εστω να γλυκανει τον κοσμο της.Επεσε και το τυρακι απο τον εν δυναμει, πλησιαζει και μεταγραφικο καλοκαιρι για τους παρτακηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαλημέρα, αγόρια.
    Ο Ντέμης τελικά δεν έχει μετοχές?
    Στο μετοχολόγιο δεν αναφέρεται.

    Αλέξανδρε Ζήβα, τι φωτοβολίδα ήταν αυτή?
    Δώσε μερικά στοιχεία ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.mediashipping.gr/?q=node/531


    zampon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπερα παιδες.
    Εγινε η περιφημη Γ.Σ. με 3 αποτελεσματα τα εξης 2: κανενα. ο steven σωστα αναρωτιεται 5 φορες στην αναρτηση του: " την επομενη εβδομαδα το "πλανο;Γιατι;Δεν το εχετε ετοιμο...";Και σωστα φτανει στο συμπερασμα που..υποψιαζομαστε ολοι μας: δεν υπαρχει κανενα πλανο.
    Αλλα πως να πουν οτι "απλα πρεπει να πληρωσουμε τα γαμησιατικα του '04 και δωθε,να διακανονισουμε οποιες αλλες εκρεμοτητες και να παραδωσουμε την ομαδα σε εκεινον που ενδιαφερεται.δηλαδη στον Δ.Μ."
    Και πολυ σωστα κατα την γνωμη μου διαλεξαν εναν δικηγορο να τρεξει την υποθεση,η μαλλον τις υποθεσεις.εφ'οσον ολες απτονται του αντικειμενου του:Αποπληρωμες δανειων,απεγκλωβισμοι μετοχων,συναψη συμφωνητικων,δικανονισμους χρεων,εκρεμεις δικαστικες υποθεσεις με ερασιτεχνικη,η με το δημοσιο κλπ.
    Στην προκειμενη περιπτωση δηλαδη,δεν χρειαζομαστε καποιον με γνωσεις στην διοικηση επιχ/σεων,η μανατζμεντ η κατι αναλογο.Τι να διοικησει και τι να μανατζαρει; Χρεη;
    Οποτε δικηγορο χρειαζομασταν.
    Απλα,αυτο που με ενοχλει ειναι που ΚΑΙ ετουτος ο φλωρος,εκμεταλευεται το ονομα της ΑΕΚκαι την θεση του 'προεδρου" και πουλαει τζαμπα μαγκια στον κοσμο μιλωντας για "παρτι" και "πολεμους".Φτιαχνοντας παραλληλα και ονομα για το μελλοντικο γραφειο του στην Αθηνα με ετοιμο πελατολογιο.
    Πες'το καθαρα ρε:"δουλεια κανω.υπαλληλος ειμαι.Να διεκπαιρεωσω μερικες υποθεσεις μου εχουν αναθεσει,γι'αυτο ειμαι εδω. Και τιποτα παραπανω δεν εχω να κανω.Ουτε και μπορω".
    Ποια "επομενη χρονια",και "ανταγωνιστικη στο πρωταθλημα" και "πρωτη παντου" και κουραφεξαλα γαμω το μουσακι σου το ψωριασμενο παλιο χλεχλε.
    που απευθυνεσαι; Σε μαλακες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Χρήστο: Φίλε, το πλάνο του Αδαμίδη είναι να πει στον Μελισσανίδη να πάρει την ομάδα. ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. Όλα τα άλλα είναι τρίχες, όπως τρίχες είναι η αναλογία των μετοχών της ερασιτεχνικής ή του οποιουδήποτε άλλου πήγε εκεί. ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΕΛΙΑ. ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΑΥΡΙΟ.
    ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ; ΑΝ ΝΑΙ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ. ΑΝ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΤΕΡΜΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΕΠΙΣΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΑΡΑ; Η ΑΕΚΟΦΡΟΣΥΝΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ. ΤΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΜΟΥ.
    ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΔΜ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΦΑ ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ. ΓΚΑΡΑΝΤΙ ΣΤΟ ΛΕΩ. ΚΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ.
    ( ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ. ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ - ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΚΕΝΟ ΑΦΗΣΑ- ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΟΧΟ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ. )
    ΚΑΙ ΝΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ : ΚΑΝΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΝΟΥΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΦΡΑΓΚΑ Η ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΚΑΧΡΗΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΑΛΑ ΕΜΑΘΕ; Η ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΛΗ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΤΟΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ; ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΗΓΗΘΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Αλέξανδρο Ζήβα: Κατάλαβα. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΙΗΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΚΕ; ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΠΗΓΑΙΟΣ; ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΝΑΙ. ΑΥΤΟ ΔΕ ΛΕΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ, ΒΑΣΕΙ ΟΝΟΜΑΤΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το διαβασα το μετοχολογιο και ξεραθηκα στα γελια.Ν'αναι καλα τα παιδια.
    Λεω να αγορασω και εγω τρεις μετοχες για να βαρατε εμενα σαν α-μετοχο και να ησηχασουν εκεινοι.
    Οσο για αυξηση Μ.Κ. το λενε-οπως και σε ολες τις "αποφασεις" τους "ξεκαθαρα": "...αποφασιστηκε οπως συζητηθει...( αποφασησαν να συζητησουν αργοτερα,δηλαδη)
    ...σε νεα Γ.Σ(οχι στην επομενη,αλλα σε νεα,δηλαδη σε οποιαδηποτε επομενη.Γελαστε) ...η προοπτικη(οχι αυτη του Μπρουνελεσκι) για αυξηση Μ.Κ.
    Πιο ασαφες και απροσδιοριστο δεν μπορει να γινει. Γιατι μπερδευεστε, δεν καταλαβα;

    Πραγματικα αστεια πραγματα.Κωμικοτραγικα, απο τραγους και γιδια.
    Εγω ξερω οτι οταν κρατας τις τυχες στα χερια σου και εισαι κυριος του εαυτου σου αλλα και των σχεδιων που εχεις-και εφ'οσον εχεις και τις δυνατοτητες βεβαια- Αποφασιζεις 5 πραγματα καθαρα και κρυσταλινα και βγαινεις και λες ΜΙΣΗ κουβεντα.
    Ομως οταν εισαι ερμαιο αλλων,αβουλος,αδυναμος και υπο πιεση,δεν αποφασιζεις τιποτα απο τα πεντε και λες ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΠΑΧΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ για τα ματια του κοσμου.
    Μαλακιες εις το πατερον δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κανε καμια Αναρτηση και ας αρχισουμε να μπαινουμε ξανα σε γνωριμους ρυθμους,γιατι το κενο το γεμιζουν "σχιζοφρενεις με αποσιωπητικα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή