Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Χαιρετίζω την απόφαση του νέου ΓΓΑ Μπιτσαξή, για την παύση της χρηματοδότησης μέσω ΟΠΑΠ όλων των επαγγελματικών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων κι όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων. Είναι απόφαση σταθμός και το πιο ουσιαστικό και χειροπιαστό μέτρο αυτής της κυβέρνησης. Να κλείσει την κάνουλα προς ένα θεσμό που πλέον έχει καταντήσει κοινό αποχωρητήριο που φωλιάζουν μέσα του κανονικοί άστεγοι ή λεφτάδες του κοινού ποινικού κώδικα.
             Επίσης μου αρέσουν και οι δηλώσεις του Αεκτζή νέου υπεύθυνου για τα " άθλια και αναξιόπιστα πρωταθλήματα, όπου βασιλεύει ο νόμος της ζούγκλας". Κι οτι " οι ποινές είναι μη ποινές." Βρέθηκε και κάποιος να ονοματίσει όλα τα αίσχη που υπομένουμε όλοι μας, από απλούς φιλάθλους που έχουν δικαίωμα να μιλάνε μέσα στο γήπεδο ή έξω απο αυτό , μέχρι ανθρώπους που επειδή μένουν κοντά σε γήπεδο τρέχουν σαν ηλίθιοι να προστατεύσουν την περιουσία τους.
            Αρκετά πια με τη μαλακία των κάφρων και την κινητοποίηση μέσω πρέζας για την δήθεν υποστήριξη της ομαδάρας τους. Που όποιος κάνει έναν απολογισμό, απο τα εισιτήρια που αγοράζουν κανονικά κι όχι απο αυτά που τους μοιράζονται τζάμπα για να σκούν την τρομοκρατία τους, σε σχέση με τις ζημιές και τα πρόστιμα που πληρώνει η εταιρεία τους, μόνο φαλημέντο προκαλούν και τίποτε άλλο. Πρέπει να υπάρχει ξεχωριστό εδάφιο στους προϋπολογισμούς των ομάδων με τίτλο " έξοδα για τα δικά μας παιδιά".
            Και η κατάσταση πλέον είχε φτάσει σε οριακό επίπεδο. Με νομοθετημένη την απαγόρευση των μετακινήσεων, κάποια εντελώς παρακρατικά στοιχεία, ασχέτως οπαδικής προέλευσης, γράφανε τα πάντα στα ανύπαρκτα αρχίδια τους - το λέω διότι μετά την πρέζα ούτε καν τα βρίσκεις- και ήταν ή είναι θέμα χρόνου να είχαμε μαζικούς νεκρούς. Με το οποίο δεν έχω κανένα πρόβλημα αρκεί να είναι απο τις τάξεις εκείνων που πηγαίνουν με εντολές για να σκοτωθούν ακόμα και σε αγώνα τέννις ή σκάκι ή βόλλεϋ γυναικών.  Το θέμα μου είναι να μην την πληρώνουν οι άσχετοι με τον χώρο ή οι σχετικοί που ναι, χρησιμοποιούν τα χέρια τους για άμυνα αλλά δεν διαθέτουν εκρηκτικά ή βόμβες ή στιλέτα ή ό,τι του καυλώσει του καθενός για να αποδείξει μια μαγκιά στο αφεντικό του.
         ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ, ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΟΤΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΚΡΗ.
            Και γι αυτό το λόγο είναι τουλάχιστον για φτύσιμο η ανακοίνωση της σούπερ λίγκας αλλά και της ΕΠΟ. Φυσικά ο Πιλάβιος δεν φταίει σε τίποτα αλλά κι ο  παπάρας που δεν ξέρει το νόμο του κράτους τιμωρείται πάντα όταν είναι ανενημέρωτος. Πόσο μάλλον δει, όταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος δέχτηκε να βάλει το κεφάλι του στο ντορβά και να το παίζει θεματοφύλακας. Διότι με την θεσμική θέση του θα έπρεπε τουλάχιστον, ή να έχει φύγει ή να έχει καταγγείλει ή να έχει δηλώσει ξεκάθαρα οτι δεν μπορεί να συνεργασθεί. Και να του βγάλουν όλοι το καπέλο και να βάλει την σφραγίδα του στον χώρο του ποδοσφαίρου.
         Που μπούχτησε απο τα παρακρατικά στοιχεία. ΠΟΥ ΟΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΤΣΙΠΩΤΑ ΟΝΤΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ. ΑΛΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ, ΕΙΝΑΙ  ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΘΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
        ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ( 1200 ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ) ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ Η ΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ; ΤΟΣΟΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΒΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ; ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΝ ΤΟΣΕΣ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΟΥ . ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΙ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΑ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ; ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ;
        ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΞΕΡΩ ΑΛΛΟΙΩΣ. ΟΧΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΑΦΕΝΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ. ΔΙΟΤΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.  ΠΟΥ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ. ΚΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ.
        Βέβαια το πρόβλημα του χουλιγκανισμού δεν έιναι ευθύνη των ΠΑΕ. Είναι κοινωνικό φαινόμενο και με την αδιάφορη κοινωνία, οι ΠΑΕ το χρησιμοποιούν. Οι εταιρείες δεν μπορούν να κάνουν πολλά και λογικά. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΕΕΠΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ . ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ. ΔΙΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ.
       Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ. ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΛΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΙΤΣΑΞΗ. ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ.  ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΙΛΑΝΕ. ΚΟΦΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ.

19 σχόλια:

  1. Κωστας-Φλωρινα31 Μαρτίου, 2010 01:07

    Επιτελους.Περιμενω την εφαρμογη για να καυλωσω ακομα περισσοτερο.Ηδη αρχισαν να κλαινε σαν τις πουτανιτσες οι ''επενδυτες'' της σουπερλιγδας.
    Αιντε να δουμε, θα σπασουν τα αυγα για την ομελεττα??Κατα τα αλλα παλι φταιει η αστυνομια που δεν κανει καλα τη δουλεια της διαβασα τυχαια οτι ειπε ο Πηλαδακης.Καποιοι αλλοι ειπαν ασυναρτησιες.Φυσικο επακολουθο, με τον κολπο που τους ηρθε.Ομορφιες ρεεεε.Ακομα γελαω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τουλαχιστον βρεθηκε καποιος και πηρε μια γαμηστερη αποφαση.Το αν εφαρμοστει η οχι δεν εξαρταται μονο απο αυτον,αν και θα επρεπε.Η ευθυνη των ΠΑΕ εγκειται στο οτι εκμεταλευονται το ολο αυτο κοινωνικο φαινομενο,μονο για πελατειακους λογους.Κοψε την κανουλα,λοιπον,για να υποχρεωθουν να βαλουν το μυαλο τους να δουλεψει το πως θα γινουν ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ εταιρειες,και οχι εταιρειες του κωλου.Οταν εχεις σιγουρα λεφτα,και μαυρα τα περισσοτερα,επομενο ειναι να χρησιμοποιεις τον οχλο οπως γουσταρεις.Γιατι και ο οχλος αποτελειται απο μαλακες που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα,οποτε ακολουθουν τον ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ προεδρο,τους αρχιμαλακες δημοσιογραφους,τον αρχιμαλακα οργανωτη τους,και παει λεγοντας.....Οι Αγγλοι,εχουν μια αντιστοιχη με την δικια μας ΕΠΟ και διοργανωτρια αρχη,που τα ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗΣ ζυγιζουν 10τονους.Εδω,10τονους ζυγιζουν τα σκατα που αμολανε οπου βρουν οι προεδροι,οι αρχιλαμογιαρηδες,που αμα δεν ανακατευονταν με το ποδοσφαιρο,δεν θα τους γνωριζε κανεις,μονο καμια τσατσα,αντε και καμια ξεπεσμενη πουτανιτσα,και κανα κυβερνητικο λαμογιο....Πολλοι κουραδομαγκες μαζευτηκαν,μοσχομαγκες,αρχιδομαγκες,κολομπαρομαγκες,ελιτομαγκες....Κανα τρενο πουθενα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωστας-Φλωρινα31 Μαρτίου, 2010 01:35

    monegascos είπε... Κοψε την κανουλα,λοιπον,για να υποχρεωθουν να βαλουν το μυαλο τους να δουλεψει το πως θα γινουν ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ εταιρειες,και οχι εταιρειες του κωλου.

    Πιο μυαλο να δουλεψει πασα μου??? Αυτοι ηδη ψαχνουν πως θα κωλομπαρεψουν την αποφαση, για να μην την κανουν με ελαφρα πηδηματακια.Ποιες επενδυτικες εταιρειες??? Κοινος υποκοσμος ειναι η πλειονοτητα, ανεξαρτητου επαγγελματος και εκκαθαριστικου.Ποιους θα κανουν συμβουλους στις επενδυτικες εταιρειες??? Τους στρατους που τους τρεχουν τα σαλια απο την πρεζα και την ανοησια, ή τους μπραβους της νυχτας με τα ακουστικα στο αυτι και τα μπουφανακια STAFF??? Ασε ρε αδερφε να γελασουμε λιγο.Εγω ηδη γελαω με αρθρογραφο απο gazzetta που το γυρισε στην κακια Αθηνα που μας μισει κλπ.Θα μας φυγουν τα προβατα απο τη στανη ρεεεεε σου λεει, κατσε να τους πιασουμε στο τοπικιστικο γιατι μας πηρανε χαμπαρι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΙΟΝ-ΜΠΟΡΤΟ το είδατε; Όχι; Χάσατε...
    Άντε να δεις ξανά Ελληνικό ποδόσφαιρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντε να γίνει ο Μυστικός Δείπνος επιτέλους-που είναι φανερός-για να φτάσουμε στον επιτάφειο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαραλαμπε,απο τοτε που μπηκε το "πιατο",πολλοι εκοψαν ροδα μυρωμενα απο το ελληνικο ποδοσφαιρο...Βλεπεις πχ Λιον-Μπορντω και λαχανιαζεις και βλεπεις ελληνικο ματς και σε παιρνει ο υπνος,γαματα...Κωστα,μυαλο εχουν,απλα βρησκουν προσφορο εδαφος για λιγο γρηγορο χρημα,απο το να εχουν πολυ χρημα σε βαθος χρονου.Αμα δεν φανατιζανε και τον κοσμο με τις δηλωσεις τους και με τις κολοεφημεριδες τις οπαδικες και μη,θα εβλεπαν τα παιχνιδια αυτοι και οι γκομενιτσες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Κώστα- Φλώρινα: Αν κάνει πίσω τώρα, τελειώσαμε. Παει κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς monegascos: Γιάννη, τώρα πρέπει να γαμηθούν όλοι αυτοί που είναι ανεξάρτητοι αλλά βασικά είναι χρηματοδοτούμενοι. Τώρα πρέπει να δουλέψει το αλώνι. Τα μικρόβια που είναι τελικά καρκίνοι.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΟΦΡΟΣΥΝΗ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑΡΑ. ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ. ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΔΝΤ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς όλους: Μη μασάτε με το Λαυρεντιάδη. Της πλάκας είναι. Αεκτζής και πάει εκεί για να προστατευθεί, αυτός και η ΕΚΚΛΗΣΙΑ. Χαμένος απο χέρι και πιο γρήγορα απο τον Κοσκωτά. Βάρεσε το λάθος πλήκτρο. Ποιό είναι αυτό; Έξυπνοι είστε. ΤΑ ΔΙΠΟΛΑ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ. ΠΑΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ. ΑΛΛΟΥ ΨΑΧΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς ΑΕΚόσμος: ΔΗΛΑΔΉ ΑΝ Ο ΜΑΛΆΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΩΣΕΙ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΚΟ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΛΙ ΞΥΛΟ; ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΡΩΤΕΥΘΗΚΑΤΕ. ΑΝ ΔΩΣΕΙ 1Ο ΚΙ ΕΜΕΙΣ 2 ΝΤΕΡΜΠΥ, ΠΑΛΙ ΞΥΛΟ; ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΞΕΡΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το προβλημα του Λαρευντιαδη με τα εκκλησιαστικα ειναι,δυστυχως για αυτον,γνωστο και το γνωριζει...Αυτο που δεν γνωριζει, ειναι το που πηγε κι εμπλεξε,κι εννοω τον Κοκκαλη.Μεχρι τωρα ολα ειναι μελι-γαλα,αλλα οταν αποχωρησει με το καλο ο παππους,τοτε θα καταλαβει οτι εκανε την μαλακια της ζωης του.Ειναι βαρια η παρακαταθηκη ρεεεεε....Και οσο για τον ΣΚΟΚΟ,το ξαναλεω,πουληστε τον με ενα διγραγκο σε οποιον σας χτυπησει την πορτα πρωτος,και αλλο ενα διφραγκο τον Μπλανκο και ξεμπερδεψτε.Αρρωστια ειναι οι ανθρωποι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kαλημερα παιδες .
    Παλι θα πουμε το γνωστο "μακαρι" για την προταση-και οχι αποφαση- του Μπιτσαξη για -προς το παρον αναστολη και οχι οριστικη παυση της χρηματοδοτησης των χρηματοδοτουμενων σουργελων.
    Ειπα-ξειπα δηλαδη,ανετα κι'ωραια.
    Δεν γινεται δουλεια ετσι.
    Περιμενουν λεει για το τι κινησεις και τι μετρα θα λαβουν οι ΠΑΕ ως την ερχομενη αγωνιστικη περιοδο.Μας δουλευουν; Και τι προλαβαινουν να κανουν; Το κοινωνικο προβλημα της μεταφερομενης βιας θα το λυσουν σε ενα καλοκαιρι ο Πατερας,ο Σπανος και ο Ψωμιαδης;Και θα συνεχισουν να χρηματοδοτουνται κανονικα και αδιαλειπτως; Τι λενε Παναγια μου;
    Με 40 εκ. γιουρο το χρονο,συντηρουνται δεκαδες νοσοκομεια η σχολεια η οτι αλλο.
    Κοψτε την πορνοτναβατζιλιδικη σχεση και διαπλοκη αναμεσα στο κρατος και τις ΠΑΕ και αφηστε τες να προχωρισουν μοναχες τους-οπως θα επρεπε- και οπως κανουν τοσες και τοσες αλλες Α.Ε. σε αλλους τομεις-.
    Ναι,γαμιστε τους στις ποινες που να ειναι τετοιες ωστε να το σκεφτονται δυο και τρεις φορες και να λαβουν σοβαρα μετρα βλεποντας το συμφερον τους να απειλειται,αλλα δωστε τους και την δυναμη,τα εργαλεια,να γαμισουν και εκεινες με την σειρα τους ολα εκεινα τα αποβρασματα που εχουν βρει λιμανι και σημειο αναφορας σε αυτες-και με την ευλογια τους βεβαια,ξευτυλιζουν το προιον,απομακρυνουν τηνε μεγαλη αγοραστικη μαζα και δημιουργουν μικρες κλειστες καστες, μεσα σε εναν κυκλο βιας, με ατερμονα ημιμετρα,με ατημωρισιες,απαλλαγες,στρουθοκαμηλισμους και μικροσυμφεροντα.
    Με λιγα λογια και κυρια,ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ και τις οργανωσεις, τα οποια ποτε δεν καταλαβα σε τι αποσκοπουν,περα βεβαια απο την αναγκη καποιων αβουλων να στρατευθουν,να τεθουν υπο διαταγες καποιου-ων,να οργανωθουν αφου εχουν μια ανοργανωτη ζωη και να πολεμισουν για ενα "υψηλο ιδανικο",δηλαδη ενα σωβρακο η μια φανελα.
    Κοψτε τους τα μικρα αρχιδια. Ακυρωστε τους.
    Δωστε την δυναμη και την εξουσια στις ΠΑΕ -και οχι οπως χρονια γινεται στους παρασιτικους οργανισμους που διαβιουν γυρω τους- οπλιστε τες και υποχρεωστε τες να λαβουν μια και καλη δραστικα μετρα και μετα αφου γινουν ολα αυτα,τοτε που η ευθυνη θα ειναι δικη τους, γαμιστε και αυτες αν δεν κανουν οσα πρεπει,με τιμωριες,κενες κερκιδες, υποβιβασμους χοντρα προστιμα κλπ.
    Αλλιως η μπουγαδα δεν ξεπλενει και το γαιτανακι της κακομιριας σε ενα αρρωστο αθλητισμο θα συνεχιζεται εσαει.
    Αλλα αυτα ειναι λιγο υπερελληνικα για να γινουν πραξη.Μακαρι να γινουν ομως.
    Αν και δεν βλεπω φως.
    Με σαχλοαπειλες, "θα σας κοψω την επιδοτηση αν μεχρι την επομενη περιοδο δεν δουμε ειρηνικο πρωταθλημα,καταπολεμιση της βιας,ευγενη αμιλλα" και αλλα πατατοαμυλα, δεν γινεται δουλεια.
    Το μαχαιρι οχι μονο στο κοκκαλο,αλλα να το σπασει και αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "αν πουληθει ο Σκοκο σε αλλη ομαδα θα γινει πολεμος"
    Τι λετε ρε; Και τι ειναι ο Σκοκος;Ποιος ειναι; ο Μανωλας; ο Μαυρος; Τοσο χαμηλα ειμαστε; Χεστηκαμε κι'αν πουληθει η δεν πουληθει.
    Αν υπαρξουν ανταλλαγματα αναλογα γιατι οχι δηλαδη; Που ειναι ο Σκοκο;Καθεται πανω στο δικεφαλο;
    Και στο κατω κατω-γιατι να μην πουληθει; Καθε εταιρεια,τα καλυτερα της προιοντα δεν πρεπει να πουλαει; Τι θα δινει; Τα σαπακια; Πας εσυ να παρεις ξυνισμενο τυρι η κονσερβα ληγμενη; Οχι. Τοτε τι ζητας "να μη πουληθει". Και μη στεναχωριεσαι.Θα σου βρουν αλλον να λατρευεις.Το μοναστηρι να ειναι καλα.Και τα μοναστηρια-καθως θα ξερεις- ειναι πρωτιστως επιχειρησεις και μετα οτιδηποτε αλλο.Γιατι αν δεν ειναι και δεν σκεφτονται επιχειρηματικα,τοτε θα παψουν να υπαρχουν αφου δεν θα μπορουν να ζησουν.Και μετα τι θα κανεις;
    Αγαπας τον δικεφαλο,η τον υπαλληλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να πουληθεί ο Σκόκο και μάλιστα γρήγορα πριν τον πάρουνε χαμπάρι και μας μείνει αμανάτι.
    Θα το ξαναπώ για όσους είδαν τον αγώνα Λιόν-Μπορντό, ο Σκόκο των 4 εκατ.ευρώ σε ποιά από τις δυό θα μπορούσε να παίζει εστω και σαν αλλαγή;
    Για το Ελληνικό-slow motion-πρωτάθλημα δεν λέω,αλλά θα έτρωγε την θέση πχ του συμπατριώτη του Ντελγκάδο;Που θα τον αγόραζε(!!!!χα χα χα) ο Ολυμπιακός; Και θα βολευτεί με τον Σκόκο;
    Να διαλύσουν όλες αυτές τις μαλακίες τις οργανώσεις που μέσα σε αυτές βρίσκει καταφύγιο όλη η λέρα.
    Και όλοι αυτοί που το παίζουν ανήξεροι μορφωμένοι οργανωμένοι,είναι συνένοχοι στα εγκλήματα που κάνουν όλοι οι αληταράδες οργανωμένοι,όπως και να λέγεται η οργάνωση τους,αφού κάνουν πως δεν είδαν και δεν ξέρουν τίποτα οι θεούσες.
    Αλλά που να τα βρεί τα αρχ@δια ο Μπιτσακσής να κάνει ΟΧΙ ΠΑΥΣΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΆΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα είπες όλα Steven. Είναι τουλάχιστον υποκριτική η στάση Πολιτείας , ΠΑΕ,κλπ.

    Δεν χρειάζονται πολλά , μια ματιά να ρίξουν στο πως καθαρίσαν οι Άγγλοι, θα καταλάβουν πολλά. Αρκετά πιά με τους ξεφτυλισμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιώργης ο Γαρατζέος31 Μαρτίου, 2010 16:22

    Γιουνάν μπεηλίκ...οι βάρβαροι είναι εδώ...οι βάρβαροι είμαστε εμείς...οι βάρβαροι έρχονται κατά κύμματα...οι βάρβαροι νομοθετούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προτασεις απο Χηνα.Μαλιστα. Και λοιπον; Τι ζητας απ'τους υπαλληλους βρε ανθρωπε μου να "υλοποιησουν" και να "κανουν πραξη" κλπ-κλπ. Που ζεις; Στη Μοσχα των Τσαρων; Τι ειμαστε; Νοβοσυμπιρσκ,η Λοκομοτιβ;
    "Η ΑΕΚ,η ανοιγεται στις μαζες η κλεινεται σε μια ιακωβινικη(!!!) εσωστρεφεια. Σωστο.Με δημοσιογραφους, ηθοποιους, τραγουδιστες κλπ,οπως τα "ζειδωρα ευρη" του Βουρου και του Καφετζοπουλου και τα "ποιοτικα ανακλαστικα" του Ζαραλικου και του Κοντογιαννιδη,η το πολιτικο σφρυγος των Κουβελη-Κασσιμη,που απλα κανουν το κεφι τους,ακοπα και ανεξοδα,πεταγοντας καμια φορα καμια φιλοσοφικη αποστροφο η καμια καραμανλικη δηλωση,ετσι για το θεαθηναι.(ασε που ακουγοντας τα ονοματα κανεις,διαπιστωνει οτι εχουμε πεσει στην Β'Εθνικη των "επωνυμων)
    Θα ζητησεις την συνδρομη των "απομακρων" για να φερεις κοντα τον κοσμο;
    Την στροφη του κοσμου, την μπορει αυτος που εχει και ερισμα σε αυτον.Και οραμα.Και την δυνατοτητα να πραγματωσει τα ονειρα των πολλων. Με πορδες δεν βαφεις αυγα.
    Ενα μουσειο,ναι. Αλλα να μην ειναι και κενοταφιο μαζι με την ΑΕΚ μεσα. Πεθαμενη και μετρια, μικρομεσαια και ανυμπορη,ας την θαυμαζουμε και να την θυμομαστε.Ζωη σε λογου μας.
    Και το μνημοσυνο με τον Βουρο και τον Ζαραλικο. Τι ειμαστε;
    "...Σας καλω να μην αδρανισετε και να μετασχηματισετε την ΑΕΚ ( μα στα αληθεια σου φαινεται για μετασχηματιστης;) σε ισορροπια πολλων κοινωνικων δυναμεων,αντι να δομειται ως συμβιβασμος ισχυος ενος εξουσιαστικου μπλοκ".
    Μια χαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγόρια, το θέμα είναι να μην βγουν λεφτά από το κρατικό ταμείο.Κανείς δεν ενδιαφέρεται για τη βία{ίσα-ίσα βολεύει πολλούς}.Έχουν αρχίσει οι εκπτώσεις. Για 7 εκ. αρχίζουν οι Πανελλήνιες μία βδομάδα πιο νωρίς.Για να μην πληρωθούν παραπάνω οι καθηγητές.
    Χαράλαμπε, Σιβηρία μεριά, αν γίνεται. Εκεί θα ευτυχήσει ο νέος.
    Αν χρειάζονται και πρόεδρο, έχουμε να δώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς όλους : Φίλοι και φίλες, μόλις γύρισα απο Χαλκίδα που πήγα στο Λουκά με συγγενείς που είχαν καιρό να με δουν. Σήκωσα την ανάρτηση και δεν μπόρεσα να παντήσω σε σχόλια, που είδα δεν πηγαίνανε προσωπικά σε μένα. Άρα οκ για την συζήτηση μας. Είχα και το κομμάτι για την εφημερίδα ( αύριο κλείνει 2 φύλλα ) και πλέον και για το περιοδικό. Όλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή