Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

ΣΤΟΝ ΚΑΦΕΝΕ

           Κρίμα. κρίμα, κρίμα. Για όλους μας και για όλους τους. Διότι μην γελιόμαστε. Βέβαια η ΑΕΚ δημιουργήθηκε απο κάποιους προγόνους μας, και σίγουρα προχώρησε ερασιτεχνικά με κάποιους που δίνανε τα απαραίτητα οδοιπορικά στους αθλητές, αλλά επαγγελματικά μπορεί να ζήσει μόνο απο τον ενεργό κόσμο της. Και ιδιαίτερα εκείνα τα χάπατα που προκαταβάλουν τα εισιτήρια όλης της χρονιάς ή εκείνα που αγοράζουν προϊόντα για εφήμερη κατανάλωση. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΥΠΟΤΥΠΩΔΕΣ ΛΥΟΜΕΝΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΠΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΛΙΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ Ή ΠΑΛΙΑ CD ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΕΚ. ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΜΙΛΑΜΕ. ΤΟ ΛΕΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ.
           Κι αυτοί οι ηλίθοι, οι πιασμένοι στο χορό του Ζαλόγγου με επικεφαλής κάποιον που λεγόταν Διονύσης, χάσανε λεφτά κι αντί να τα κυνηγήσουν, έστω και σαν ηθική δικαίωση, να αλληλοκαλύπτονται, να εξακολουθούν να μιλάνε ή να κατηγορούν εμένα, οτι κάποτε με είχαν υποπτευθεί σαν εντολοδόχο. Δεν μιλάμε για απίστευτα πράματα. Μιλάμε για ανύπαρκτα .
           Τέτοιος είναι και ο χρόνος που έρχεται με τις σχετικές ευλογίες αυτών που έμειναν και θα φύγουν το καλοκαίρι χαμένοι ή θα φύγουν αλλά απαιτώντας ένα ενοίκιο για κάποια χρόνια. Και η οργάνωση δεν αντιδρά, διότι κανείς δεν διεκδικεί τα χρέη της σαν ερασιτεχνική αλλά και διότι κάνει κουμάντο πλέον, διότι στο πρόσωπο του Αδαμίδη ισχυροποιείται παραπάνω αφού όταν ο τύπος παραιτηθεί, τα πάντα θα έρθουν επάνω της. Μην μπερδεύεστε με τα νούμερα και τα μηδενικά. Αν βγάζεις 100 και χρωστας 101, δεν έχεις λεφτά. Αν βγάζεις 10 και χρωστάς 2 , είσαι πάμπλουτος. Φυσικά αν είσαι μαλάκας, γουστάρεις να το παίζεις οτι βγάζεις πολλά και να χρωστάς, διότι μέχρι να στα ζητήσουν έχεις κάνει το κομμάτι σου.
            Εγώ τα στοιχεία του κυρίου Καζαμία , δεν τα ξέρω. Ούτε καταλαβαίνω την ανωνυμία του, που είπε ξαφνικά σαν σχόλιο σε κάποια ανάρτηση, οτι  " όρος για την αναμειξη ήταν η τήρηση της ανωνυμίας". Δηλαδή με ποιόν συμφώνησε για τον όρο; Με μένα; Με σας; Δεν γνωρίζω. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΑΛΛΑ Η ΑΕΚ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΣΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΝΟΝΤΑ ΛΑΘΗ.
          Το παιχνίδι είναι απλό. Θα παίξουν τα μέσα επικοινωνίας. ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΡΧΗ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΦΥΓΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ. Κι ο Αβραμίδης θα είανι πια ο εχθρός της ΑΕΚ συστήνοντας αποχή. Δηλαδή πιο γρήγορη λύση απο το πρωτοδικείο. Και η οργάνωση θα ξαναέρθει, απειλώντας ή νουθετώντας, διότι πια ευρισκόμενη εντός γηπέδου, θα αναρωτιέται " πού είναι ο κόσμος;"
          Μακριά. Σαν να μένω στην Πατησίων, να θέλω ένα παραθαλάσσιο σπίτι, να μη μπορώ να το αποκτήσω, αλλά να αγαπάω την θάλασσα. Και τι να κάνω λοιπόν; ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕΝΕ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ:
                      ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕΝΕ
                      ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΡΕΦΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕ
                       ΡΕ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ , ΡΕ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΑΔΕΡΦΕ
          Βαρέθηκα τις μπούρδες. Η ποδοσφαιρική ΑΕΚ χάνεται. Μέσω αυτής και η ερασιτεχνική. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΡΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΩΔΕΙΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ. ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑΔΕΣ. ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 44. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΘΟΡΙΣΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ. Ο SUGAR ANAΛAMBANEI ΤΑ ΠΑΛΙΑ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΤΖΑΚΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ. ΟΠΩΣ Η ΑΕΚ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΕΚ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΤΛΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
          ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΔΧ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΣΤΑ 700 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ 50. Η ΝΑ ΒΛΑΕΙ ΕΝΑ ΟΡΟ: ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΘΕΛΕΙ Η ΟΜΑΔΑ, ΚΙ ΑΝ ΒΡΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΧΩΡΟ, Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ. ΔΙΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΟΥ ΝΟΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. ΕΝΩ ΕΔΩ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗΝ , ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ο αεκτζής, που τυγχάνει μέτοχος. ΔΗΛΑΔΗ. ..... ΠΟΥΤΣΕΣ.....
             ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΒΑΡΝΑΛΗΣ :
                ΑΙΝΤΕ ΘΥΜΑ , ΑΙΝΤΕ ΨΩΝΙΟ, ΑΙΝΤΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΙΩΝΙΟ....
                ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ  ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ
          υγ. φυσικά όχι με τον ΔΧ  επικεφαλής. Ψώνιο είναι ο κόσμος. ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ
     

22 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Μαρτίου, 2010 00:59

    Σε αυτό τον τόπο του φωτός, άλλος τρίβεται με ένα μπουκάλι σαμπάνιας και βγάζει 1 μύριο, άλλος πουλάει χονδρική 80.000 μπλουζάκια ρίμπο και βγάζει 3 μύρια, άλλος 1 ύμνο (όχι τον εθνικό...) και βγάζει 130 χαρτιά, άλλος πουλάει ΑΕΚοφροσύνη....Πόσο κάνει αυτή? Όλο και φτηναίνει...
    Καφές ελληνικός μέτριος μονός 1 γιούρο 20 λεπτά. Αυτός ακρίβηνε. Ως εκεί πάει η αγοραστική μου δύναμη. Ή μάλλον διάθεση. Ευτυχώς υπάρχουν 12.000 πραγματικοί ΑΕΚτσήδες εκεί έξω, που θα αγοράσουν κάτι παραπάνω, μπας και σωθεί η φάση. Προσοχή, όχι η ΑΕΚ...η φάση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Γιώργη: ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ. Η ΑΕΚ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ. ΤΑ ΧΑΠΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν νομιζω να υπαρχουν πλεον τοσο ηλιθιοι οπαδοι εστω κι αν ειναι "γαλακτος",που θα τρεξουν να αγορασουν διαρκειας.Οσο "αλλαγη" και να παιξουν οι εφημεριδες και απαλλαγη,δεν θα πεισουν κανεναν να χειροκροτησει την επιστροφη του Λυμπε,η οποιοδηποτε αλλου που περασε απο την ομαδα.Αγοραζεις διαρκειας για να εχεις καπαρωμενη θεση για κατι που σε εχει πεισει οτι ΑΞΙΖΕΙ,κι οχι για φιλανθρωπικους σκοπους,πλεον.Αυτο γινοταν μεχρι πριν λιγο καιρο,τωρα ο κοσμος βαρεθηκε και αγανακτησε.Και τι να παει να δει,τον ανικανο και τον πανανικανο να κανει κοντρολ με το καλαμι η να σε γαμαει η διαιτησια και να λες θελω κι αλλο? Και τα 700 ειναι σκανδαλο,και τα κλεμενα ειναι σκανδαλο,ολοι τους ειναι ενα μεγαλο σκανδαλο...Ας πανε τα γιδια και τα προβατα της οργανωσης να παρουν εισητηρια,και να εχουν ολο το γηπεδο δικο τους.Να ξερετε οτι οσο δεν θα φευγουν τα διαρκειας,τοσο μεγαλυτερη θα ειναι και η στροφη των "εφημεριδων",γιατι δεν ειναι τοσο μαλακες οσο φαινονται.Και εκει να δουμε τον ΑΔΑΜΙΔΗ και τον Νοτια τι θα κανουν,γιατι πλεον θα ειναι με το αγγουρι στον κωλο.Οι πιστωσεις μας τελειωσαν,τις δινουμε μονο σε οσους πραγματικα τις αξιζουν,και για την ΑΕΚ την αξιζει μονο ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ.Αντε και γαμηθειτε,μας πρηξατε τα αρχιδια τοσα χρονια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως γίνεται η ΠΑΕ ΑΕΚ να αναγνωρίζει μήνα Οκτώβριο ή Νοέμβριο ότι το χρέος της προς την ερασιτεχνική ΑΕΚ «αγγίζει» το 1,2 με 1,3 εκατ ευρώ και 5 μήνες μετά να ετοιμάζεται να υπογράψει χαρτί με το οποίο θα αναγνωρίζει το ποσό των 2 εκατ ευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διάβασα ρεπορτάζ για Μελισσανίδη στα Πατήσια.
    Τίμησαν το Γενεράκη,του παρέδωσε το βραβείο ο Μελισσανίδης και του ευχήθηκε να είναι κοντά στην ΑΕΚ με τη πρώτη ευκαιρία,όταν θα χρειαστεί.
    Πρέπει να ήταν ο χορός του Τίγρη σήμερα.
    Λέτε να μας στείλει αδιάβαστους όλους και να αναλάβει από τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Monegascos: Όσο αγώνα δεν έκανα με τον κοντοπούτανο, θα τον κάνω τώρα. Θα φτάσω πολύ ψηλά. Διότι κάποιος πρέπει να γαμηθεί επιτέλους και να πάει προσκυνημένος. ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ. ΚΑΡΤΡΑΙΤ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΗΡΕΜΟ. ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΤΙΣ ΠΑΡΚΕΤΕΤΖΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς ανώνυμο: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ. Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 10%. ΤΕΛΟΣ. ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ , ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ 10% Η 25% ΤΗΣ ΠΑΕ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ Η ΠΑΕ ΗΤΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΘΑ ΖΗΤΑΓΕ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ παε. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΡΗΞΑΝΕ ΟΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.
    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΡΥΣΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΒΔΕΛΑ ΣΤΟ ΕΛΟΣ. ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΟΙ ΚΛΗΤΗΡΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΡΟ. ΣΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΤΟΝ ΔΧ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΑ ΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Sakis: H ANNA EXEI ΠΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΤΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΤΟΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ.
    Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ " ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν την αντεχω την μιζερια και την κακομοιρια.Θα σου ερθουν και καποιες στραβες,ολα στη ζωη ειναι.Αλλο αυτο και αλλο να κατεβαζεις τον πηχη εσκεμενα για να λαμογιαρεις και να φανεις σαν καποιος αναμεσα στις λινατσες.Και αυτο κανουν τον τελευταιο καιρο στην ΑΕΚ,και αυτο ειναι που μου την δινει.Γαμω την πουτανα μου τι σχεση εχουν ολοι αυτοι με την λεξη περηφανεια? Με την λεξη εγωισμος? Καμια.... Και απο την αλλη σνομπαρουν και τον μοναδικο ανθρωπο που μπορει να ξανακανει την ΑΕΚ μεγαλη,και του βαζουν και εμποδια,και πονταρουν στο γεγονος οτι μπορει να του την δωσει κανα πρωι και να τους καταπιει ολους αμασητους,με τις συνβασεις για το προπονητικο υπογεγραμενες,και ψαξε βρες τι αλλο που θα ειναι υποθηκευμενο για χρονια.Για αυτο λεω οτι αν ειναι να γιναι κατι ας γινει οσο το δυνατο πιο συντομα.Αυτοι ωχριουν μπροστα στον Ψωμιαδη,αυτος τουλαχιστον ειχε τα αρχιδια να φερθει σαν πραγματικος "νονος",αυτοι εδω ειναι λυγουρια χειριστου ειδους.Αλλα ετσι ειναι οι τζακατοι,ολο ευκοιλια,πορδες,για να διασφαλισουν τα συμφεροντα τους και στο τελος στο παιζουν ευεργετες και δηθεν λαμογιαραμε για το καλο της ομαδας.Φατε την μιζερια μονοι σας ανικανοι,εσεις και τα οργανωμενα κοπαδια σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Στου καφενειου του βοερου το μεσα μερος,σκυμενος στο τραπεζι καθετ'ενας γερος.Με ενα εφημεριδακι μπρος του,χωρις συντροφια..." κλπ-κλπ.
    Τα υπολοιπα τα γνωριζετε.
    Αυτο που "πρεπει" να γινει ειναι,με το τελος της αγωνιστικης περιοδου, οι εναπομειναντες μετοχοι,δηλαδη Παπας νοτιας να παραδωσουν τις μετοχες τους και αυτοι στην Ερασιτεχνικη.Με προικα και για ξεκαρφωμα απο 2 εκ.γιουρω ο καθενας. Και να αφησουν τον γιγαντα Χατζιχρηστο να διαχειριστει την κατασταση και να τα τρεξει ολα μονος του.Να γελασουμε μεχρι δακρυων.
    Να τριγυρνα στις αμμουδιες το καλοκαιρι και να πουλα ομπρελες και ντονατς.Ξερεις τι ειναι να σου τριβει με λαδι την πλατη ο ιδιος ο "μεγαλομετοχος" της ΑΕΚ;Για πεντε ευρω;
    Μακαρι να συμβει.Μακαρι.
    Μετα την "ΑΕΚ της καρδιας" να δουμε και την "ΑΕΚ του αδειου στομαχου".
    Να την ξευτυλισει και επισημα.
    Μπρος στα καλλη τι ειναι ο πονος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Μαρτίου, 2010 10:45

    Μετά τα 12.000 διαρκείας που προϋπολογίσαν, έβαλαν και την αντιμετώπιση της διαιτησίας στους στόχους τους....θα προστατέψουν την ΑΕΚ, λέει...θα πάει ολόκληρη κουστωδία στην νΤούμπα να τρομάξει τον Κάκο. Το προσπάθησαν να πάνε και στην ομάδα του παλατιού αλλά...έφαγαν πόρτα τα κομάντα μας (εδώ σας θέλω...).
    Λέγετε ότι σε περίπτωση που ο Κάκος σφυρίξει αλά Ξάνθη, με το 1ο φάλτσο μία smart bomb θα εκτοξευθεί από το JSF που έχει ο πρόεδρος να περιπολεί στους αιθέρες της γης, προστατεύοντας την ομάδα πό όποιους την επιβουλεύονται...
    Μιλάμε θα παει το Αδαμίδι και ο διαιτητής θα φοράει διπλό πάμπερς στο γήπεδο μην κατουρηθεί πάνω του. Πληροφορίες από το περιβάλλον του προέδρου μας λένε ότι ο Ζαγοράκης μοίρασε 28.000 φελλούς, μπας και χεστούν όλα εα μΠΑΟΚια πάνω τους από το φόβο τους για τα κομάντα που στέλνουμε εκεί.
    Από τη δε επιτροπή διαιτησίας, πληροφορίες από το περιβάλλον του προέδρου λένε ότι οι μισοί μετανάστευσαν στη Βραζιλία στο χωριό του Μεγγελε για να μην τους βρουν και ότι επιτροπή θα ανέβει Θεσσαλονίκη για να πάει γονυπετής να φιλήσει τα πόδια του προέδρου, μπας και τους λυπηθεί...
    ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ20 Μαρτίου, 2010 17:03

    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΤΗΒΕΝ. ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΩΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.Η ΠΑΕ ΘΕΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΡΑΓΑΛΕΙΑ.ΤΑ ΥΠΟΛΗΠΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ.3000 ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΜΑΣ ,ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΤΡΟΩ 500ΧΛΜ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΓΗΡΙΖΩ 4 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΕΚ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συνωνόματε Θανάση Στουρνάρα,θα προσπαθήσω να περάσω τη δεύτερη μέρα του Πάσχα από τη ταβέρνα σου,μιας και θα κατηφορίσω.
    Να πιούμε ένα καφέ και να τα πούμε λίγο για την ομάδα μας.
    Να γνωριστούμε συνάμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Kαλησπέρα παιδιά.
    Steven, το θέμα με το προπονητικό το θέτεις στη σωστή του βάση. Αν υπογραφεί η σύμβαση, η ομάδα θα είναι δέσμια του Νοτιά για χρόνια. Χωρίς καμία προοπτική. Θα πληρώνει και θα συντηρεί κάτι που ούτε δικό της είναι ούτε πρόκειται να γίνει.
    Οι μέτοχοι, φαίνεται ότι θέλουν να πουλήσουν και να φύγουν. Παράλογο επιχειρηματικά να φορτώσουν στο νέο αγοραστή το προπονητικό με τόσο υψηλό κόστος, πράγμα που θα λειτουργήσει αποτρεπτικά.
    Όποιος υπογράψει αυτή τη σύμβαση, την τόσο δεσμευτική και οικονομικά ασύμφορη, αυτός θα είναι πραγματικά προδότης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Θανάση, Σάκη: Στο Αχλάδι, ένα σούπερ εστιατόριο, τρομερό φαγητό, φοβερό σέρβις με κιτρινόμαυρες φωτογραφίες, το ζυμωτό ψωμί της κυρίας Γεωργίας και τα φρεσκομαζεμένα χόρτα. Θανασάκο, όπως ξέρεις, ΕΠΙΤΑΦΙΟ μαζί όπως κάθε χρόνο.
    Σάκη, να κάνεις στάση οπως και δήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Άννα: Πιστεύω ο ΔΧ να μην υπογράψει, άσχετα με το τι θα κάνει η πλειοψηφία. έστω και για τα μάτια του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Γιώργη: εγώ θέλω σφαγή, για να μην κοπούν οι όποιες ελπίδες του ΠΑΟΚ ( δεν υπάρχουν ) , για να δω την αντίδραση του προέδρου. Άσχετα αν πιστεύω οτι ο Κάκος σαν χρεωμένος στην αλογοτροφή, θα σπρώξει νότο. Οψόμεθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Μαρτίου, 2010 21:50

    Σφαγή προβλέπω, σαν το κλασσικό ξεκάρφωμα για το χειρουργείο με τα σκουλήκια. Ξέρεις τώρα "τι θέλετε πια, αφού πήρατε ΕΚΕΙΝΟ το αμφισβητούμενο πέναλτυ"...το χουμε ακούσει κι εμειιιιιιιςς...η ΑΕΚ προσφέρει ιδανικό "αποδιοπομπαίο" πια. Σαν τον Ηρακλή ένα πράμα....
    Είπαμε όμως, το Αδαμίδη και τα κομάντα του ΕΠΑΓΡΥΠΝΟΥΝ. Τρέμε Πλατινί, τρέμε Μπλάτερ...έρχονται τα καμάρια της Γράμμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κωστας-Φλωρινα21 Μαρτίου, 2010 00:17

    Εγω επιμενω οτι αυριο θα περασει η ΑΕΚ απο την Τουμπα.Ο σαματας ειναι δεδομενος λογω παρουσιας του Κάκου, οποτε στο 1 γκολακι θα παει.Περιμενετε το αυριανο report το βραδυ που θα γυρισω απο Σαλονικη.Θα εχει μπολικο ψωμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Κώστας-Φλώρινα: Εν τω μεταξύ να μου φωνάζει ο γιος μου ο μεγάλος, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ. Είχαμε 2 προσκλήσεις, έτοιμοι να φύγουμε, και πια λόγω της κατάστασης, εδώ. Τέλος πάντων έχω ούζο με τον Χρηστίδη αύριο και μπάλα να δούμε τα παιδιά αύριο. Τους keepers που λέει κι ο Νικολάρας. Θάναι κι ο Μάλλιαρης ( σέντερ φορ αυτός ), μετά τα ποτά τον βάζουμε και τον φορτώνουμε γκολ. Στο ρεπορτάζ Καραγιαννίδης. 3 Νίκοι εναντίον μου. Χάος. Ποιά ΑΕΚ; ΝΑΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΑΠΗΣ.
    ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΤΟΥΜΠΑ ( ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΟΥΛΕΒΙ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Γιώργη: Μπα, ο Κάκος αύριο πρέπει να το παίξει για να σφυρίξει κι άλλο. Το Χατζηεμμανουήλ έπρεπε να δεις απόψε στο Νάμα το κινέζικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Ε.Μ: Πιστεύω να σε κάλυψα για τον Γεωργίου έγκαιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή