Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

NEA KATAΣΤΑΣΗ

           Τα δεδομένα τα ξέρετε πιά. Ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος  - και το εννοώ - έβαλε στην τσέπη του κάποιο νούμερο που λέγεται Παπάς κι άλλο ένα που λέγεται Νοτιάς. Δηλαδή αντέγραψε τον κοντό που τα ίδια είχε κάνει κάποια χρόνια πριν. Δηλαδή δεν τον αντέγραψε ακριβώς, αλλά  τον διάβασε και τον ξεπέρασε. Και πολύ καλά έκανε. Και όποιος είναι δίκαιος, θα του βγάλει το καπέλο.
         Μπορεί και να αποδειχτεί καλύτερος διαχειρηστής και πρόεδρος και παρασκηνιακός παράγοντας. Στην Ελλάδα βρίσκομαι και γνωρίζω τον πρώτο δημοσιογράφο, τον πρώτο τραγουδιστή και τον πρώτο πολιτικό. Βρίσκομαι στην χρυσή μετριότητα, στην απόλυτη αναξιοκρατία και στην Κούβα της Ευρώπης. Βρίσκομαι σε καπιταλιστικό σύστημα, που όλοι γουστάρουν την αριστερά αλλά κανείς δεν την ψηφίζει διότι πρακτικά η ίδια λέει οτι δεν θέλει να  αναλάβει ευθύνες.
         Φυσικά ο ΔΧ, θέλει ευθύνες. Και τις παίρνει. Δεν έχω παράπονο. Είναι μπροστάρης , με καλό χειρισμό λόγου, με κάποιους πιστούς κοντά του και πλέον μετά την θητεία στην ερασιτεχνική, γνωρίζει το γίγνεσθαι στις αθλητικές εταιρείες, αλλά ΚΥΡΊΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΧΑΠΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
          Φυσικά όλοι θα περιμένουμε τα λόγια του μπροστινού, δηλαδή του Αδαμίδη, για να κρίνουμε. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να βγάλει συμπέρασμα, πριν δει τις εξαγγελίες και τα έργα. Κυριότερα αν θα προσεγγίσει χορηγούς, αν θα ανεβάσει την ομάδα αγωνιστικά, αν όλα τα παιδάκια γίνουν αυριανοί πελάτες και μεγαλώσει η λίμνη κι αν το πέταλο παραμείνει πέταλο ή οι καναπεδάτοι θα πάνε εκεί και η οργάνωση πλέον θα παρακολουθεί τα παιχνίδια κάνοντας και κανά στριφτό από το κέντρο του γηπέδου. Μπορεί κάποιοι να διαφωνήσουν. Ποιοί; Οι απέξω απο την μάσα.
            Εγώ υπομονή έχω. Και θα τα κρίνω μετά. Όπως θεωρώ κι όλοι εσείς, οι 900 καθημερινοί επισκέπτες, είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε. Κουραστήκαμε αρκετά , και πλέον νέοι άνθρωποι - συνομήλικοι μου σαν τον ΔΧ- πρέπει να αναλάβουν. Μπροστά ο Αδαμίδης και πίσω ο Αεκτζής, που πιστεύω οτι ξέρει τι του γίνεται, όπως αποδεικνύεται από την απέραντη δόξα και τα κύπελλα της πυγμαχίας, της ποδηλασίας και των λοιπών αθλημάτων που πραγματικά έχουν πείσει όλη την Ελλάδα, οτι μόνο στο ποδόσφαιρο υστερούμε.
          Βέβαια το πρωτοδικείο να είναι καλά και η ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη. Στο διάολο μου που έγραφα τόσες μαλακίες απο τον Οκτώβριο. Με το απίθανο να στηρίζει τον προπονητή ο Παπάς και να υπόσχεται και μεταγραφικό προϋπολογισμό για το καλοκαίρι, αλλά να αποχωρεί. Και μετά την συνάντηση με τον Σέρβο, να σηκώνει το τηλέφωνο ο Αδαμίδης και να λέει " τον σιχαίνομαι και μόνο που τον βλέπω και τον ακούω" , αλλά εμείς να έχουμε εισιτήρια διαρκείας και να προσκυνάμε.
          Και δεν θα ακούσω τον φίλο Τόλη στις αναρτήσεις να είμαι πιο προσεκτικός διότι θα φάω κάποιο εξώδικο. Ούτε το Ντέμη ξεχνάω, ούτε την καινούργια πραγματικότητα. Στο φινάλε, δικηγόρος είναι, δεν είναι και τίποτα σπουδαίο. Ούτε μηχανικός είναι, ούτε γιατρός. Ούτε και επιχειρηματίας για να πω οτι κάτι κάνει. Δηλαδή τι κάνει; Τι θα κάνει; Ο,τι του πει ο ΔΧ . Και να φοβηθώ για ποιόν λόγο; Θα με απολύσει; Θα μου κόψει το ρεύμα; Θα μου κλείσει την εταιρεία; άσε που έχω και νομικό κενό και ψάχνω και κάποιον φενταγίν για την πάρτη μου. Να τον πληρώνω εννοώ.
                   ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΗΘΩ.
         Και να κλείσω με κάτι που με ενοχλεί σαν Αεκτζή. ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΜΕΝΕΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΙΣΤΙΚΕΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΣΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ, ΤΩΡΑ, ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΣΥΧΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΝΑΛΙΑ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΝΕΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ. ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΑΠΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ.
         ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ. ΚΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΠΡΙΝ, ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΙΑ. ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΑΧ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΑ. ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΧΑΧΑΧ.
     ΥΓ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΓΟ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΦΩΝΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ. ΚΙ  ΕΙΜΑΙ  ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΠΑΜΕ. ΤΙ ΝΑΚΑΝΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΜΑΣΤΕ.
       

24 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Μαρτίου, 2010 12:36

    Ωραία λοιπόν, δεν έχει τανάλια...ας χαρούμε όλοι με τις λαοπρόβλητες επιτυχίες μας στο softball, στο skore 4 και το χόκεϋ επί χόρτου, χάρη στο δίσκο που βγαίνει κάθε κυριακή στη σύναξη των (εναπομείναντων αλλά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ) πιστών. Και η ένωση 1924 θα είναι ευχαριστημένη, θα γίνουμε επιτέλους λαϊκής βάσης (με 2 κουμπιά, 80.000 μπλουζάκια ρίμπο και αναμενόμενα έσοδα από προπληρωμένα 850.000 ημερολόγια στο ταμείο, κατόπιν επανειλημένων οικονομικών εφορμήσεων στο λαό της ΑΕΚ). Και ο γκοντός θα μπορεί με την ησυχία του να πουλάει φωτογραφίες από τα μπούτια της μπιγιονσέ. Και οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚτσήδες θα εκτοξεύσουν τα τμήματα της ΑΕΚ στο δέλτα της ανδρομέδας. Και οι καναπεδάτοι θα κάνουν αυτό που ξέρουν -και τους ευχαριστεί, ας μη γελιόμαστε- κλαψομού από τον γ-καναπέ τον ΙΚΕΑ...
    Εγώ παιδιά στην απόξω με τους καναπεδάτους, δε χρειάζεστε τους ντεμύ, τους γιαλατζί, τους μπάι, τους έτσι κι έτσι, τους νοικοκυραίους και τους ξενερώ.
    Α ναι, υπάρχει ένα πρόβλημα...τώρα που θα ξεφορτωθούμε (ΥΠΟΜΟΝΗ! 13 και σήμερα...) τον βάτραχο, ποιός θα μείνει να σταυρώσουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ11 Μαρτίου, 2010 15:09

    @Γιώργη
    Ο σταυρός να ΄ναι καλά και απο υποψήφιους...
    Σκέψου μόνο ότι το DVD της Τζούλιας είχε 900.000 κατευάσματα από ένα γνωστό side.
    Εμείς που είμαστε 1.000.000 δεν θα βρούμε ανάμεσα μας έναν να σταυρώσουμε;
    Εξ άλλου έχω εμπιστοσύνη στην οργάνωση,αφού καταφέραμε και βγήκαμε πρώτοι στο πέταγμα κορμού δένδρου,λες να μην έχει έτοιμη λύση;
    Μην σου πώ ότι και τον ξύδι στο δόρι έχει αλείψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ11 Μαρτίου, 2010 15:16

    Είναι δυνατόν από την μία να είσαι από τους καλεσμένους του Ομπάμα και από την άλλη να κάθεσαι στο ίδιο τραπέζι με τον Μάκη και τα άλλα λιμά του Ελλ.ποδοσφαίρου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ11 Μαρτίου, 2010 15:30

    @Γιώργη
    Από την άλλη σκέψου να τα κανόνιζε όλα το αδαμίδι χωρίς την συμβουλή της οργάνωσης.
    Ποιόν θα μας έφερνε προπονητή και θα τον γούσταρε η οργάνωση;Ο Λυμπερόπουλος ,που τον θέλει για ηγέτη θα τον γούσταρε ή θα στράβωνε;
    Οι Αργεντίνοι θα παίζανε μπάλα ή θα είχαμε τα ίδια με το Ντούσαν;Άσε σου λέω,πρώτο υποψήφιο για σταύρωμα τον έβλεπα.
    Ενώ τώρα με τις κατάλληλες συζητήσεις και ζυμώσεις όλα βαίνουν καλός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Μαρτίου, 2010 16:55

    Μιχαλη, θα παραβώ την προσωπική μου αρχή να μην απευθύνω προσωπικούς χαρακτηρισμούς και θα πω ότι από την ερμηνεία σου στα λεγόμενα μου πρέπει ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Μαρτίου, 2010 17:31

    Χαράλαμπε, το αδαμίδι καλά κάνει για την πάρτη του. Ο καθένας έχει τους σκοπούς και τα μέσα του και αναλόγως πράττει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Μαρτίου, 2010 18:52

    Καλή η απάντηση σου. Αλλά γιατί δεν έκανες, όπως κάνεις πάντα, copy paste την ανάρτηση μου για να απαντήσεις ΑΚΡΙΒΩΣ στα σημεία που σου έδωσε το ανακοινωθέν η οργάνωση, έστω και με greeklish?
    Δε νομίζω ούτε ότι η ανάρτηση μου ήταν ούτε προϊόν μαστούρας ούτε διφορούμενη πριν.
    Οπότε, κάτσε να σε βοηθήσω εγώ:

    Μιχαλη, θα παραβώ την προσωπική μου αρχή να μην απευθύνω προσωπικούς χαρακτηρισμούς και θα πω ότι από την ερμηνεία σου στα λεγόμενα μου πρέπει ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα σε όλους. Μια δυσάρεστη ειδηση : Δυστυχώς εφυγε σήμερα ο Ηρακλής Αβραμίδης, ο πατερας του Στηβεν. Δεν γνωρίζω αν ο Στηβεν επικοινωνήσει μεσω του blog αποψε. Η κηδεία είναι αυριο στις 14.00 αν δεν κανω λάθος στο νεκροταφείο Ζωγράφου.
    Ο Ηρακλής Αβραμίδης ενας αξιόλογος ιατρός και επιστήμονας και ανθρωπος με πλούσιο συγγραφικό (και όχι μόνο) εργο είναι ο αυτός που με εφερε σε επαφή με τον Στηβεν και ετσι ξεκίνησε η συνεργασία μας. Ενας μεγαλος μαχητής της ζωής εφυγε. Πραγματικά λυπάμαι που δεν θα μπορεσω αυριο να του πώ απο κοντα το αντίο...
    Στηβεν συλλυπητήρια και καλή δύναμη.

    κώστας σαρρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Μαρτίου, 2010 20:32

    Steven, συλληπητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο Γαρατζέος είπε...

    Καλή η απάντηση σου. Αλλά γιατί δεν έκανες, όπως κάνεις πάντα, copy paste την ανάρτηση μου για να απαντήσεις ΑΚΡΙΒΩΣ στα σημεία που σου έδωσε το ανακοινωθέν η οργάνωση, έστω και με greeklish?

    sovara twra.pisteyeis oti mporei na asxoleite to dwmatiaki me oti grafei o kathenas k na dinei apantiseis?me ayta pou lete apo monoi sas deixnete poso agnoia exete gia thn R ton xxristo ton tsakardoki k.a.

    3dvd 21R

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. sulupitiria steven.eilikrina an mporesw tha erthw.gt o pateras sou einai ths genias tou pappou mou..k ekeinoi htan oi pio agnoi k swstoi AEKtzides.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ11 Μαρτίου, 2010 21:21

    λοιπον για να τελειωνουμε τα πολλα λογια.αυτοι που διωξανε τον μελλισανιδη,οταν ηταν να παρει την ερασιτεχνικη τον κρεμασε ο ντεμησ με τον ΧΧ στο τσιγγελι.συμειοτεον οτι τωρα κυριοι θα ειχαμε το ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ετοιμο,και 3 πρωταθληματα στην τσεπη μασ για πλακα.και δεν θα ετρεμε η ψυχη μασ για ποδοσφαιρο,μπασκετ,βολεικτλ.οι ηθικοι αυτουργοι τησ σημερινησ καταστασησ να βγουνε να ζητησουν πρωτα συγνωμη απο τον κοσμο,και μετα απο τον μοναδικο ανθρωπο που μπορει να ανατρεψει την μιζερεια μασ και την σημερινη μασ εσωστρεφεια.η συγνωμη αν θελετε καποιοι να ξερετε ειναι ανδρικο προνομιο.αλλα σε μασ τον κοσμο μπορει να αρκει,αλλα σε εναν μεγιστανα ο οποιοσ ξεκινησε απο το τιποτα,μετα απο τετοιο καζο που ειχε παθει απο ντεμη ΧΧ που τουσ βλεπει σαν να μην πω τωρα τι,χρειαζετε μεγαλητερη προσπαθεια απο μια απλη συγνωμη.τι αλλο δεν ξερω,ασ το βρουν μονοι τουσ.γρηγορα ομωσ γιατι αυτο το σιχαμα δεν ειναι η ΑΕΚ.Υ.Γ.στηβεν σου συνιστω το tzoni blue απιστευτο ουισκι αλλα και πανακριβο.φιλικα ΘΑΝΑΣΗΣ -ΑΧΛΑΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ11 Μαρτίου, 2010 21:46

    ΣΤΗΒΕΝ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΗΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΓΑΠΗΤΕ STEVEN,
    ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΗΝΗ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ,ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ.
    ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ,ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ...
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΦΙΛΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ είπε...

    λοιπον για να τελειωνουμε τα πολλα λογια.αυτοι που διωξανε τον μελλισανιδη,οταν ηταν να παρει την ερασιτεχνικη τον κρεμασε ο ντεμησ με τον ΧΧ στο τσιγγελι.συμειοτεον οτι τωρα κυριοι θα ειχαμε το ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ετοιμο,και 3 πρωταθληματα στην τσεπη μασ για πλακα.και δεν θα ετρεμε η ψυχη μασ για ποδοσφαιρο,μπασκετ,βολεικτλ.οι ηθικοι αυτουργοι τησ σημερινησ καταστασησ να βγουνε να ζητησουν πρωτα συγνωμη απο τον κοσμο,και μετα απο τον μοναδικο ανθρωπο που μπορει να ανατρεψει την μιζερεια μασ και την σημερινη μασ εσωστρεφεια.η συγνωμη αν θελετε καποιοι να ξερετε ειναι ανδρικο προνομιο.αλλα σε μασ τον κοσμο μπορει να αρκει,αλλα σε εναν μεγιστανα ο οποιοσ ξεκινησε απο το τιποτα,μετα απο τετοιο καζο που ειχε παθει απο ντεμη ΧΧ που τουσ βλεπει σαν να μην πω τωρα τι,χρειαζετε μεγαλητερη προσπαθεια απο μια απλη συγνωμη.τι αλλο δεν ξερω,ασ το βρουν μονοι τουσ.γρηγορα ομωσ γιατι αυτο το σιχαμα δεν ειναι η ΑΕΚ.Υ.Γ.στηβεν σου συνιστω το tzoni blue απιστευτο ουισκι αλλα και πανακριβο.φιλικα ΘΑΝΑΣΗΣ -ΑΧΛΑΔΙ.


    eleeines mpourdes k asxeta les..elpizw o mike gia 21321435243 fora na ta ksanaeksigisei.koyrastika na asxoloume me kollimenous k anthrwpous pou xoun gnwmi mesw tis efimeridas pou diavazoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ12 Μαρτίου, 2010 15:38

    EAN ΛΕΩ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ.ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΑΥΤΟ ΛΕΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΕΚ-KPR 3-0 ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΑΕΚ.Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 11 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΕΝΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΑΤΣ.Α ΞΕΧΑΣΑ, ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΣΦΠ Η ΠΑΟ.Υ.Γ ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΑ ΛΕΩ ΕΠΩΝΗΜΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. kai mena sto qpr-AEK htan mesa o theios m foititis tote kai o pappous mou.kai gw sta arxidia tou patera mou apolwnisth-filovazelou..den diafwnw se tpt ap ayta pou grafeis sto teleutaio minima.mias k m thn les,san na mai nikolaidikos enw pio panw ta xwneis sthn original,pios tou kane polemo tou karioli?to 04 ypirxe kanenas melisanidis?oloi ntemis den legame?to oti parakoloutheis apo tote thn AEK den se kanei k sxetiko k me alla pragmata.ton melisanidi pios ton efage na katevei stis ekloges?.oi perissoteroi htan uper nikolaidi,o melisan katevike viastika xwris na valei sto psifodeltio tou varvata onomata k otan tou milagan gia erasitexniki eksine ta tetoia tou..otan o kontos moiraze yposxeseis k htan se ola ta pigadakia,o melisan tpt..episis tote an ksereis eixe k alla sto kefali tou o tigris k isws gi ayto den estise kala to thema eklogis tou..opws kai na xei,den exoume kamia pi8eia sto dwmatiaki na kseroume ti tha ginei sto mellon...kai den psifisame mono emeis...

    yg.an esy ponas pou den egine h Agia Sofia kai den einai o melisan proedros twra,mia,egw ponaw 201,gt imouna paidi dimotikou otan sikwname tropaia.osa xronia traviemai me thn AEK mesa k eksw genikws mpala basket volley,mono kati kypella exw dei sta ntouzenia mou kai tpt allo pera apo dixonoia,kinigita,"polemous"

    xairete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ12 Μαρτίου, 2010 23:47

    πολλη ευχαριστωσ να συνεχησω την κουβεντα μαζι σου αλλα οχι ανωνημα.εγω ειμαι ο στουρναρασ θανασησ εσυ ποιοσ΄'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. esy mporei na thes na les to onoma sou pantou kai na valeis kai kamera sto spiti sou kai na dwseis ta stoixeia sou pantou.egw pali oxi.ti simasia exei pws me lene?dld an sou pw panagiotis stefanidis tha eisai ok na miliseis?tha to pistepseis?den katalavainw thn logiki sou.onomatepwnimo tha valw mono otan thelw na riksw katigories kapou i na upograpsw yper kapiou k paei legontas.ama se endiaferei toso polu h gnwmi mou kai thes na matheis pios thn leei,ela na milisoume sto gipedo simera na sou deiksw k taytotita kai na me xeis k mprosta sou na se peisw oti les mpouredes gia to 05 ton xx ktlp.ayta ta : me lene stournara 8anasi einai ths plakas file.k mena me lene tzimi patika,xarika.gia ta parapanw pou grapsa exeis na peis kati?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ13 Μαρτίου, 2010 22:17

    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΟΒΑΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΗΣΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ Κ.ΑΝΩΝΗΜΕ.ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΕΝΔΗΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΤΟΝ ΣΕΡΑΦΕΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΕΙ ΑΕΚ.ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΕΚ.ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΔΙΟΤΙ ΜΕΝΩ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή