Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Ο ΞΕΡΟΛΑΣ

           Θεωρώ κατάπτυστο το νόμο για την σχέση επαγγελματισμού κι ερασιτεχνισμού. Δεν ασχολούμαι με τα ποσοστά του. Θεωρώ αδύνατη κι ανεδαφική την ύπαρξη του. Και δεν με ενδιαφέρει αν έχει περάσει απο το συμβούλιο επικρατείας ή απο τις δέκα εντολές του Μωυσή ή απο την στέρνα του Σιλωάμ. Και φυσικά δεν με καίει ποσώς αν τον έχει ψηφίσει η βουλή ή τα αγγελάκια του Άγιου Ποτάπιου ψηλά ή χαμηλά.
           Διότι οι λέξεις έχουν και κάποια ουσία. Και μια εφαρμόσιμη πρακτική. Και μια καταστατική πορεία, που όσοι την ακολουθούν λογικά πρέπει και να την εφαρμόζουν και μετά να την οικειοιποιούνται. Πλήρωνοντας την αποτυχία και την καταστροφή ή γεμίζοντας την τσέπη την εταιρική ή την προσωπική τους και δημιουργώντας το μύθο τους, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ.
        Φυσικά στην Ελλάδα, τα πάντα είναι μπερδεμένα κι είναι απόλυτα λογικό αυτό. Όταν είσαι προτεκτοράτο και μέχρι πρότινος στην ιστορική καθημερινότητα είχες κόμματα που επίσημα λεγόντουσαν φιλογερμανικό, φιλοαγγλικό ή φιλοαρχιδικό, όταν το ΟΧΙ το έχει πει ένας δικτάτορας, όταν όλες οι εθνικές επέτεοι δεν γιορτάζουν την ουσία του τελειώματος ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΛΑΙΚΗ ΟΥΣΙΑ, αλλά την έναρξη που προκαλείται απο το αφεντικό, τα πάντα εξηγούνται. Κύρια το μπέρδεμα.
          Και ρωτάω επι της ουσίας: Αν κάποιος είναι γνήσια υπέρ του ερασιτεχνισμού, του ρομαντισμού για το καλό του όποιου αθλήματος, τι σχέση έχει με τον επαγγελματία που στόχο έχει μέσω ενός οχήματος μόνο για το προσωπικό του κέρδος; Εγώ δουλεύω επαγγελματικά κι είμαι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο αν παραβιάσω εργατικά δικαιώματα ή κάνω αστκά ή ποινικά αδικήματα. Δεν κάνω το χόμπυ μου σαν ιδιοκτήτης της εταιρείας. Δεν κάνω πλάκα μαζεύοντας γραμματόσημα ή ακρίδες. Αλλά κι αν το κάνω, αν δεν μπορώ λόγω οικονομικής στενότητας να το συνεχίσω, το σταματάω.
       Πάντως παρέμβαση στον χομπίστα ή αντίστοιχη δική του στο μετοχικό μου συμβούλιο για την εταιρική πορεία δεν κάνω, αλλά και δεν ανέχομαι. Όχι διότι είμαι δικτάτορας, αλλά δεν πάνε τα χνώτα μας. Ο ένας διάλεξε γιατρός, ο άλλος μηχανικός. Ο ένας οικοδόμος κι ο άλλος εργαλάβος. Καταλαβαίνω οτι όσο πέφτει η εξειδίκευση όλοι πιστεύουν οτι τα ξέρουν όλα, αλλά εγώ δσαν άνθρωπος δεν κοιτάω κάτω προς τη μπλέμπα, αλλά προς τα πάνω προς τον γνήσιο διαχωρισμό. Είμαι και τύπος που δεν πίστεψε και ποτέ στην ισότητα. Άλλος γεννιέται όμορφος, άλλος πλούσιος, άλλος έξυπνος κι άλλος σαν΄ανάποδο γαμώτο. Τι να κάνουμε τώρα; Να τα βάλουμε με την φύση; Αφετηρία δεν υπάρχει πάντως κοινή. Υπερασπίζομαι όμως τις ίσες ευκαιρίες και δέχομαι τον ικανό.
          Στο μπέρδεμα λοιπόν του ελληνικού νόμου, υπάρχει και το 10% της ερασιτεχνικής ΑΕΚ και της κάθε ομάδας. ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. ΣΩΣΤΑ; ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ. ΟΜΩΣ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΑ ΞΕΡΩ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΟΒΕΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΕΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΕΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ, ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΘΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥ.
         Και προσβάλουν εμένα , σαν άτομο μιλάω, να έρχεται ο οποιοσδήποτε πρόεδρος της ερασιτεχνικής, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΑΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ - και να έχει γνώμη στο συμβούλιο μιας εταιρείας για το τι να κάνω. Με τον κατάπτυστο νόμο, να πάρει τα έσοδα που δικαιούται, αλλά ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ON THE RECORD. Σαν φίλαθλος ας πει ό,τι θέλει, όπως λέω και εγώ. Δεν συνεχίζω διότι ξέρετε καλά τι γίνεται. Δεν έχω θέμα με τον ΔΧ αυτήν την στιγμή. Το θέμα μου είναι θεσμικό ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΡΗΤΟ, ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΡΥΠΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΔΥΣΘΕΟΡΑΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ, ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΙΦΑΣΚΙΑ Η ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΛΕΥ.
        Φυσικά μπροστάρης σήμερα είανι ο Παπάς. Δηλαδή ο κανένας. Που θα φύγει το καλοκαίρι, αλλά εγγυάται μεταγραφικό budget ( ! ). Και ο Αδαμίδης που μας έχει φλομώσει στη μαλακία, του φωνάζει ο Σκόκο οτι θέλει να φύγει, άλλα λέει στους δημοσιογράφους κι άλλα δημόσια για τον Σέρβο, δεν απαντάει ο Μελισσανίδης στα τηλέφωνα του λόγω Ομπάμα, θα έμπαινε μόνο με πληρωμένο το δάνειο στην MS και με 40%, ενώ μπαίνει χρωστώντας και με 15% και με το ΣΔΟΕ συνοδεία. Βλέπει κι αυτά ο ΔΧ που είναι στο συμβούλιο ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΑΤΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ, και δηλώνει " έχει την διάθεση αλλά δεν ξέρω κι αν έχει την δυνατότητα", κρατώντας και μια πισινή για την πιθανή στραβή ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΣΚΟΥΠΑ.
        Καλά κάνει. Τυχαία δεν πήγε η Ελλάδα άκλαφτη. Οι κούτες με τα πεντοχίλαιαρα του Κοσκωτά πηγαίνανε στο Καστρί. Στο ειδικό δικαστήριο πέθανε ο Κουτσόγιωργας και καταδικάστηκαν οι Τσοβόλες και οι Πέτσοι. Ο αρχηγός αθωώθηκε με 3-2. Και μετά έγινε , ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΑΣΧΕΤΟΝ; ΕΝΤΕΛΩΣ. ΑΛΛΑ Η ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ.
      ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΡΑΦΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ. ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ.
       ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ: ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΧ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ Η ΑΕΚ. Την έχει κόψει στα μέτρα του.
     ΥΓ1. Και μη μου μιλήσει κανείς για Μπάγιεβιτς. Βαρέθηκα και με τον έναν και με τον άλλον. Και τα εισιτήρια και τις φανέλες τις πληρώνω σαν πελάτης. ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ, ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΩ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ. ΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΩ ΚΙ ΑΛΛΟΥ. ΦΙΜΩΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΩ. ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΔΧ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΛΕΞΗ.( ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ).
     ΥΓ2. ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΩΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ; ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ;  ΕΜΕΝΑ, Η ΤΗΝ ΑΕΚ; ΚΑΝΕΝΑΝ. ΔΙΣΚΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Ε, ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΝΑΛΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ BLOG ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ.
    ΥΓ3. Άσχετον βέβαια, αλλά πιθανώς να ξέρετε οτι το μεγαλύτερο πουσταριό του πλανήτη είναι εδώ. ΑΡΧΑΙΟΘΕΝ. ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ 2000 ΕΙΧΑΝ ΓΝΩΜΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. ( ΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ).
    ΥΓ4. ΘΑ ΑΛΑΞΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ BLOG.  ΘΑ ΤΟ ΠΩ " ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ". ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΕΜΑ. ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΙΧ, ΟΧΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΔΧ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. " ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ" . ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΑΝΕ. ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΧΑΠΑΤΑ.

46 σχόλια:

  1. Κακως και πολυ στρουθοκαμηλικα-αλλα και τεχνιεντως- οι ερασιτεχνες πιστευουν οτι εχουμε παρατησει τα τμηματα,οτι δεν συνεισφερουμε.
    Και κακως και εσυ δεν το υπερασπιζεσαι Steven αφου μαλιστα διατηρεις τρια διαρκειας.Και οποιες αλλες εισφορες.Και για τα διαρκειας σου ειναι στα δικαστηρια ο Δ.Χ. γιατι εχει λεει λαμβανειν μερτικο.
    Οπως και ολοι οσοι δινουν εστω και ενα ευρω.
    Το 10% τους συντηρει.Η τουλαχιστον αυτην την εννομη απαιτηση εχουν.Αλλο αν η ΠΑΕ ειναι ξεβρακωτη και ανυπαρκτη και δεν μπορει να αντεπεξελθει.
    Ο επαγγελματισμος συντηρει τον ερασιτεχνισμο. Για να κανω το χομπυ μου-που προυποθετει καποια χρηματα ασφαλως- θα πρεπει να εργαζομαι,να απασχολουμαι σοβαρα με κατι.Αλλιως δεν γινεται.
    Αν θελω να εχω χομπυ με προυποθεσεις και οχι σαν γυφτος,πρεπει να πριμοδοτουμαι απο καπου,συνεχως,αδιαλειπτα,σταθερα.Για να μπορω να κανω το κεφι μου.Αλλιως ειναι ταλαιπωρια.
    Αν δεν εργαστουν οι "καναπεδατοι",οι "φτωχοι πλην τιμιοι" δεν θα εχουν ουτε σπρευ για βαψιμο.
    Και μη μας λενε για ερανους,δισκους,καταντιες,ρεφενε, "μονοι μας τα βγαζουμε περα" και τα σχετικα.
    Γιατι αυτο, ειναι το παραπονο της μη καταβολης των απαιτητων απο το επαγγελματικο-ποδοσφαιρικο τμημα.Δεν ειναι μια κατασταση που ηταν αποδεκτη εξ'αρχης.Αλλα τους ειπαν,αλλα ελεγαν τα κιταπια και αλλα βλεπουν.Και "σωστα" παραπονουνται. Οταν τον μαθεις τον αλλον με τα ετοιμα,δυσκολευεται μετα. Ειδικα αν ειναι και τεμπελης.
    Ας τους κοψουν το βηχα και το χρημα με μια επικειμενη αλλαγη αυτου το υποκριτικου και παρασιτικου νομου και θα δουμε τοτε ποσα απιδια βαζει ο σακος.
    Η μιση Ελλαδα ζει παρασιτικα πανω στην αλλη μιση.Και ολη μαζι πανω στη καμπουρα της Ευρωπης.
    Υ.Γ. Οταν αναφερεις αυτην την "ταναλια" τρελενομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kapou ta xw akousei ola auta

    a nai , ta elege o kontos , o antipalos tis parataksis tou steven stin eklogiki diamaxi gia tin proedreia tis tempelas erasitexnikis

    na ton katargisoume ton .....parasitiko nomo, alla meta apo kathe psomiadi n AEK den tha yfistate

    opos kathe etereia pou sevete ena onoma kai paei kai to katoxurwnei, etsi katoxyrwthike kai to onoma AEK

    gia na mi paei kanas mpaglamas vlepontas kati petyximeno , na to antigrapsei , na tou dwsei kai to idio onoma kai na anoiksei paradipla to magazaki tou.
    EPEIDI EINAI TEMPELIS KAI PARASITO KAI DE MPOREI NA DIMIOURGISEI KATI DIKO TOU

    kai thelei na klepsei tin pelateia tou allou

    yparxoune kai ta franchise

    theleis kurie na legese Goody's , plerwne 5-10-12%
    kai pososto gia ti diafimisi, paneladiki kai topiki

    allios vgale to magazaki "to antami tou mpismpiroula" kai kane ta koumanta sou

    ki ama eisai magas , poula esy tin eponimia sou meta

    tha mou peis oti yparxoune kai ekloges sti mesi

    e ti na kanoume , kai oi mualopolides oi amerikanoi (pou einai eksupnoteroi apo mas kata tas grafas) , psifisane ton george Bush Junior x2

    panta yparxei enas astathmitos paragontas

    theloume ostoso nomo zouglas ,na epivionei o omorfos kai o morfomenos , alla ama peftei kamia fapa apo kana dynato , vgazoume diagelma kata tis vias !

    skata stous omorfous diladi

    kai stous parasitikous nomous

    xari stous opoious epivionei auti ti stigmi to basket

    vevea mavres selides grafei , alla an den upirxan auti oi nomoi tha itan sa to manos travel , anamnisi diladi gia osous eixane taksidepsei mazi tou
    enw twra fytozoei kai yparxei stin A' katigoria perimenontas ton lefta na to kanei pali na prwtagonistei (egw psifisa louketo pantos )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kuriolektika sto poutso mou ta erasitexnika

    n mpalitsa einai to zoumi ki exw sixathei na vlepw parke

    alla me trelenei n ypokrisia

    kata t'alla n erasitexniki exei na dei xrima apo tous epagelmaties edw kai polla xronia
    alla tosa xronia exei na dei apo to basket kai to volley

    :O
    anatrapikane oi nomoi
    kai oi tempelides taizoune (apo to ysterima) ta epagelmatika tap kai kae

    kserw - kserw

    sas epriksa ta paparia , grafw kai se greeklish kai gyrofernei kai n tanalia

    ainte kalunuxta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Na parei i erasitexniki to sima apo tin pae na teleiwnei to paramythi.Na ftiaksoun omada me sima to vatraxo kai to ntemi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Κατοχυρωση" πραγματικη. Δηλαδη κατοχη απο 5 αμυαλους και οχυρωση απο αλλους 100 στρατευμενους.Γι'αυτο και δεν προκειται να δει ποτε το 10% ουτε προκοπη αλλα ουτε και λεφτα απο το υπολοιπο 90%.
    Και θα ζει με σουπες απο το ορφανοτροφειο της ενοριας.
    Μεχρι να ερθει η ταναλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα παιδιά.
    Αφού όλοι το ίδιο θέλουμε, γιατί διαφωνούμε?
    Όλα τα τμήματα της ΑΕΚ να πετάνε. Αν βγάλουμε ένα νέο Κασπάροφ θα μας κακοπάει? Ή έναν ποδηλάτη? Ότι έχει το δικέφαλο στο στήθος το αγαπάμε.
    Το ποδόσφαιρο βέβαια είναι περισσότερο εκλυστικό, αλλά όλα τα αθλήματα έχουν την ομορφιά τους.
    Επειδή δε μας αρέσει ο Χατζηχρήστος, ακυρώνουμε γενικά το ρόλο της ερασιτεχνικής. Για σκεφτείτε όλα αυτά τα καλόπαιδα που έχουν περάσει από την ομάδα να μπορούσαν να διαχειρίζονται το σήμα της ομάδας...Τι θα λέγαμε τότε?
    Σημασία έχει να βρούμε αυτά που μας ενώνουν.
    Και είναι πολλά. Με το να κατηγορούμε οι μεν τους δε, το μόνο που κάνουμε είναι να διαιωνίζουμε μια άσχημη κατάσταση, κάνοντας κακό στην ομάδα που αγαπάμε.
    Νομίζω, ότι ήρθε ο καιρός να γίνει μια συνάντηση με το Χατζηχρήστο. Με καλή θέληση να γνωριστούμε και να βρούμε τη χρυσή τομή. Όποια και αν είναι αυτή.

    Υ.Γ Μέχρι αρχές Ιουνίου, έχω τρελή δουλειά. Νομίζω ότι αν γράψω μερικές λέξεις ακόμα θα εκραγεί ο εγκέφαλός μου.
    Σας διαβάζω μετά μεγίστης προσοχής όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αποδεχθηκε ο Δ.Χ το 12% των χρεων που του παρεχωρισαν οι κουλης-καννελοπουλος.
    Κατ'αρχας δεν παρελαβε τιποτα,γιατι τιποτα δεν του δωθηκε.μπουρδες.
    Εγινε μαλιστα και "νομικος ελεγχος" πρωτου τις παραλαβουν. Αν ειναι δυνατον.Αφου οι "μετοχες" ειναι απο το υπερπεραν.Απο ποιους εγινε ο ελεγχος; Απο τον πρακτορα Μολντερ και την Σκαλυ;
    Ενα υποθικευμενο στην Μοργκαν ποσοστο πηρε.
    αντε και το παρελαβε με συγκινηση.Τι να το κανει; θα εχει τους λογους του θα μου πειτε.
    Να κανει το ποσοστο 22; Αφου με επομενη αυξηση μ.κ. θα ξαναγινει 10.
    τι νοημα εχει να αποδεχεται ποσοστο της ΠΑΕ,αφου δεν θελει να εμπλεκεται με αυτην;
    θελει να παει στην Γ.Σ μεθαυριο πιο "ισχυρος";
    Αγιος ο θεος,αγιος ισχυρος...
    τι γυρευει η αλεπου στο παζαρι;
    Αν ενας πιστωτης,η τραπεζα, στην οποια χρωσταει η ΠΑΕ,κακοβουλα προχωρισει σε καμια κατασχεση στο περιουσιακο στοιχειο της ερασιτεχνικης,δηλαδη την εκταση στην Ν.Φ.,τοτε τι γινεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα σας.
    Όπως τα λες steven.
    Μπερδεμένα πολύ τα πράγματα στην Ελλάδα,αλλά έτσι βολεύει όλους.
    Όλους όσους αναζητούν μια θέση στη σκιά του ήλιου,διότι κάτω από τον ήλιο τσουρουφλίζεσαι και το ξέρεις καλά όπως κι όλοι εδώ μέσα φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Χρήστο: Τι να υπερασπιστώ δηλαδή; Ειδικά ο Μιχάλης τα ξέρει. Και για την συνδρομή μου στην ερασιτεχνική και για το 10% των εισιτηρίων μου που είναι ένα τρακοσάρι. Το αν η ΠΑΕ δεν τα δίνει, δικαίως η ερασιτεχνική πάει στα δικαστήρια. Εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Επίσης ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ( ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ) ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΧ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΗΣΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΩΡΩ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟ ΔΙΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΠΑΘΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ ( ΣΑΥΤΟ ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ).
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΛΥΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΑΤΙ , ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Νικο: Έχεις διαβάσει εδώ μέσα κανέναν να υπερασπίζεται το Μπάγιεβιτς ή το Ντέμη; Δηλαδή κακώς χρησιμοποιεί το ποδόσφαιρο τον δικέφαλο; Για πες μας κι άλλα να σε πάρουμε σύμβουλο στο υπουργείο έργων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγω που ειμαι καναπεδατος και πληρωνω την Nova συνεσφερω στην ΑΕΚ ναι η οχι?αστε τα μπλουζακια,φανελες,κασκολ,πετσετες κ.λ πολλα,ο καθενας συνεσφερει με τον τροπο του.Και αμα υπηρχε κ ενας Δ.Μ πχ θα επερνα και δειαρκειας αμαλαχει,εγω σ αυτα τα καργιολια που ειναι τωρα δοιηκηση δεν δινω μια ,να τα ξεχασουν αυτα!μ το μπασκετ δεν ασχολουμε,οτι πεζετε με τα χερια ειναι μαλακια εξαλου.δεν με συγκινει,δεν με ενθουσιαζει δεν,δεν.δεν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κωστας-Φλωρινα10 Μαρτίου, 2010 14:34

    Ερασιτεχνισμος και επαγγελματισμος.Απλα χρησιμοποιειται η ορολογια στην Ελλαδα,την ερμηνεια ουδεις ασχοληθηκε να κατανοησει, για αυτο παμε γενικα κατα διαολου.Σε ολες τις εκφανσεις.Ο σχετικος νομος ειναι τουλαχιστον ανεπαρκης και ανεδαφικος,αφου εμπλεκει χομπιστες σε ανωνυμες κερδοσκοπικες εταιρειες.Τα περι εμβληματων και brand names,μπορουν καλλιστα να ρυθμιστουν σε αλλο νομικο πλαισιο που θα κατοχυρωνει.Τοτε θα δουμε ποσο θα τους παιρνει ο πονος τους ρομαντικους, και ενιοτε ανεπαγγελτους εραστες.Αιντε γιατι σιχαθηκα και εγω να προσβαλλεται η νοημοσυνη μου βαναυσα καθε μερα, απο αχρηστα πουσταρια με τις εναλασσομενες προβιες του πολιτικου, του προέδρου,του δικαστή,του έμμισθου καφρου,καιγω δεν ξερω τι αλλο πια.Και ματια εχουμε και αυτια και κριση, και οταν πληρωνουμε μιλαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. financial fair play
    Η μαγικές αυτές λεξούλες,που πίσω τους είναι ένας κανονισμός τηςUEFA, που όταν θα αρχίσει να εφαρμόζεται θα πάει ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του.
    Χρωστάς 50 εκατ.και θέλεις να κάνεις μεταγραφές;
    Έλα κύριε Σωκράτη να μας πεις πως θα πληρώσεις τα 9 εκατ του Ντιόγκο.
    Εσείς αγαπητή ΑΕΚ θέλετε να αγοράσετε νέους παίχτες;Τι έσοδα είχατε πέρυσι σαν ομάδα;
    Να δούμε τότε όλους τους τσάμπα μάγκες πως θα λειτουργήσουν,πόσοι θα την κοπανήσουν από τις ομάδες και αν θα γίνει πρώτος μάγκας ο κιντής!
    Εαν εφαρμοστεί ο κανονισμός πιστεύω θα βελτιωθεί κάπως η κατάσταση στο άθλιο αυτό χώρο του Ελλ.ποδοσφαίρου που λυμαίνεται χρόνια τωρα από τους ''επιφανείς παράγοντες''του αγοράζω και δεν πληρώνω.
    Να σε δω κύριε 10% πως βοηθάς την Παε να γίνει κερδοφόρα επιχείρηση και όχι να κάνεις αντιπολίτευση της αριστεράς.
    Και όσες ομάδες δεν είναι κερδοφόρες να μην κάνουν μεταγραφές.Να πέσουν κατηγορίες και να διαλυθούν αν δεν μπορουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ανταγωνισμού.Του υγειές ανταγωνισμού όμως,όχι του σημερινού της λαμογιάς και των στρατευμένων οπαδών,των οργανώσεων και του κάθε μαλάκα που πρέπει για χάρην μιας ιδέας να μας επιβάλεται.
    Βαρεθήκαμε πια,χρόνια τώρα αυτή η ιστορία με τα χρέη,τους σωτήρες,τα χατζηχριστάκια και τους διάφορους απίθανους,λεφτάδες ή μη.
    Να πάρετε φευγοντας και τα brand name να τα κάνετε κορνίζες ,να τα δώσετε να τα πουλάνε οι πακιστανοί στην Κωνσταντινουπόλεως.
    Ο αετός όταν είναι ψηλά δεν μας πειράζει αν τα νύχια του θα είναι γαμψα ή όχι.
    Πόσο πιο κακό θα είναι να αγαπάμε κάτι νέο,υγειές όμως; Αν έχει πεθάνει το παλιό η αγάπη να μείνει ορφανή;
    Από την αρχή ,οργανωμένα όμως.
    Την ερασιτεχνική θα την αγαπάμε αφού όλοι αυτοί που είναι τώρα μαζεμένοι εκεί δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης και θα έχουν γίνει καπνός και ανάμνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έκανε ρεκόρ η ΑΕΚ



    Για το Κυριακάτικο σιρκουί «Γιώργος Τρανόπουλος» σημειώθηκε ο μεγαλύτερος αριθμός συμμετοχής αθλητών της ΑΕΚ στην ιστορία του αθλήματος




    Σήμερα το απόγευμα καταρτίσθηκε και η σύνθεση με την οποία θα κατέβει στο σιρκουί «Γιώργος Τρανόπουλος», στη Νέα Φιλαδέλφεια η Ένωση.

    Συνολικά οι αθλητές που θα αγωνιστούν στο σιρκουί φτάνουν τους 39. 11 στην κατηγορία των Ανδρών, 11 στους Masters A', 12 στους Masters B' 3 στην κατηγορία Masters Γ', ένας έφηβος και μια γυναίκα.

    Αυτό μάλιστα, αποτελεί για την ιστορία του αθλήματος ρεκόρ, αφού σημειώθηκε ο μεγαλύτερος αριθμός συμμετοχής αθλητών της ΑΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι αθλητές στίβου της ΑΕΚ βραβεύτηκαν σήμερα στην καθιερωμένη ετήσια γιορτή του ΣΕΓΑΣ




    Κορυφαία αθλήτρια στην κατηγορία Νέων(20-22) αναδείχθηκε η Βούλα Παπαχρήστου. Εκτός απο αυτό όμως πήρε και το έπαθλο «Βαγγέλης Μιχαήλ».

    Το ίδιο βραβείο δόθηκε και σε άλλους δύο αθλητές της ΑΕΚ. Καταρχάς στην πρωταθλήτρια των 100μ. Γεωργία Κοκλώνη, που αποκτήθηκε από την «Ένωση» το περασμένο καλοκαίρι, όπως επίσης και στον πρωταθλητή σφυροβολίας, Αλέξανδρο Παπαδημητρίου. Τέλος, βραβεύτηκαν ο προπονητής της Παπαχρήστου, Γιώργος Πομάσκι και ο αντίστοιχος της Άντριας Δρακάκη, Χρήστος Παπαχρήστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σάρωσε στο Μεσολόγγι η ΑΕΚ


    Σε ακόμα ένα αγώνα ορεινής ποδηλασίας η ΑΕΚ είχε μεγάλη επιτυχία




    Στους αγώνες ορεινής ποδηλασίας, που έγιναν στο Μεσολόγγι η ΑΕΚ κατέκτησε δύο χρυσά με τον Σκυλοδήμο και τον Μυλωνά και ένα αργυρό με τον Ροβάκη.

    Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ράμιας, που ήρθε 6ος, πραγματοποιώντας την πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα της Ένωσης.

    Το βάθρο βάφτηκε κίτρινο στο Μεσολόγγι με τον Παναγιώτη Σκυλοδήμο να τερματίζει πρώτος στην γενική κατάταξη και στην κατηγορία Α3. Και στην κατηγορία Α2 είχαμε παράσταση για έναν ρόλο με την ΑΕΚ να είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια κατακτώντας πρώτη και δεύτερη θέση με τους Χρήστο Μυλωνά και Δημήτρη Ροβάκη αντίστοιχα. Πολύ καλά τα πήγε και ο Ξενοφώνας Ράμιας στην πρώτη του εμφάνιση μετά την ένταξη του στην ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010 - 19:05

    Ευχάριστα νέα για την πυγμαχία




    Το τμήμα πηγμαχίας της ΑΕΚ είναι έτοιμο να μπει στη νέα αίθουσα, στην οποία ξεκινούν και οι εργασίες




    Τα κλειδιά της αίθουσας στη Νέα Φιλαδέλφεια που θα στεγάσει τους πυγμάχους της ΑΕΚ είναι ήδη στα χέρια των ανθρώπων της ομάδας.

    Απο τις αρχές τι εβδομάδας θα είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις της Ένωσης.
    Μάλιστα, ο προπονητής της ομάδας, Αρτούρ Μικαελιάν ήρθε σε συμφωνία για χορηγία από την adidas που θα ενισχύσει το τμήμα στο θέμα του εξοπλισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. para polloi isxyrizonte pws agapane oti foraei to dikefalo sto stithos ....















    .....arkei na legete ftoussan mpaevits

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. a nai ksexasa

    DEN EINAI AGORASTIKI DYNAMI TO NA FORANE OLO KAI PERISOTERA PAIDAKIA TH FANELA TIS AEK

    DEN EINAI AGORASTIKI DYNAMH KAI TAUTOXRONA H KALUTERH DIAFIMISI NA YPARXEIS PANTOU

    DEN EINAI AGORASTIKI DYNAMH NA GINONTE NEOI ANTHROPOI AEK (kai mellontikoi pelates tis pae gia na riksw to epipedo)


    na katargithoun oi parasitikoi nomoi NAI, alla o spanos me ti xalkidona tou , parakalese to peristeri na tou dwsei to onoma meta apo liga xronia mpas kai dei 500 atoma sto gipedo tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Tα ξίφη της ΑΕΚ έκοψαν την πίττα τους


    Σε μια πολύ Ενωσίτικη τελετή στη Νέα Φιλαδέλφεια




    Σε μια Ενωσίτικη τελετή στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί που στεγάζεται το τμήμα, τα ξίφη της ΑΕΚ έκοψαν την πίττα για το 2010. Παρών ο πρόεδρος της ΜΑΝΑΣ ΑΕΚ Δημήτρης Χατζηχρήστος που μεταξύ άλλων τόνισε στην ομιλία του: "η ΑΕΚ είναι και εδώ. Κοντά σε εσάς τα νέα παιδιά της ομάδας πέρασα ένα από τα πιο ωραία πρωινά μου". Παρών και ο γενικός γραμματέας Βασίλης Τόγελος και βέβαια ο έφορος, προπονητής, ιδρυτής και ακούραστος εργάτης του τμήματος Κώστας Ποτού. Ηταν εκεί όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες του τμήματος ξιφασκίας.

    Κατηγορία κοριτσιών: Μαίρη Αγγελή, Ναταλία Σοφιανού, Θεοδώρα Γκουντουρά, Κλαίρη Μπένου, Μαρία Φραγκοζίδη, Γεωργία Γκιώνη, Νάντια Μποχάντι, Μαρία Αντωνίου, Ασημίνα Γκιώνη, Ευαγγελία Στουραϊτη, Αναστασία Σταθοπούλου, Αθηνά-Ελένη Ψωφάκη, Ευρυδίκη Ποτού, Βλάχου Νικολίνα .

    Κατηγορία αγοριών: Κωνσταντίνος Αλεξανδρής, Όουεν Οσούντε, Μάριος Φώτος Νικόλαος Φραγκοζίδης, Αβραάμ Κορακίδης, Βαγγέλης Καλομοίρης, Βλάσης Πάγκαλος, Αλέξανδρος Κολομπέρ, Παναγιώτης Λαμπρίδης, Δημήτρης Κορδολαίμης Σταύρος Αληφραγκής, Νέστορας Μπέσιος, Χάρης Μαργαρίτης, Ανδρέας Γαβαλάς Αντώνης Τσοπανάς, Ορέστης Ποτού, Βασίλης Ανθιμίδης.


    ---------------------

    a pa pa , einai stegasmeni n ksifaskia kai mesa sti vdomada stegazete kai n pygmaxia

    treme ionike papakosta

    erxomaste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χρηστος είπε...
    "Κατοχυρωση" πραγματικη. Δηλαδη κατοχη απο 5 αμυαλους και οχυρωση απο αλλους 100 στρατευμενους.Γι'αυτο και δεν προκειται να δει ποτε το 10% ουτε προκοπη αλλα ουτε και λεφτα απο το υπολοιπο 90%.
    Και θα ζει με σουπες απο το ορφανοτροφειο της ενοριας.
    Μεχρι να ερθει η ταναλια.\
    -----------

    kapioi douleuoune polu

    kai me liga mesa

    kai kapioi alloi pernane to kairo tous vrizontas autous pou douleuoun apokalontas tous tempelides,amualous ,parasita ,strateumanous k.a
    enw tous apeiloune me tanalia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. suntasome me ton kaxri

    ton antiproedro pou diafonise sti metavivasi ton metoxon

    etsi prepei

    kai to proxoraw

    LOUKETO edw kai twra sta epagelmatika basket kai volley
    xanete polus xronos kai xrima kai energeia apo tin erasitexniki pou n douleia tis einai ta erasitexnika athlimata kai mono auta

    LOU KE TO
    ki otan erthei o leftas kai thelei pali na kanei basket , as to ksekinisei apo to topiko

    autoi pou to kratane orthio ,plironontas xwris antikrysma kathws den exoun metoxes, kerdisane mono xleuasmo kai polu ekspermatonoun ston ypno tous stin idea oti tha apotyxoun

    Louketo kai pame na vapsoume ti filadelfia katakitrini gia na skasoune apo to kako tous oi koufales oi ....ionikoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. malaka AJAX pou ependyeis se paidika tmimata kai ypodomes se olo to kosmo
    pios asxoleite me ta 10xrona pou paizoun mpala se olo to planiti gia party sou ?

    kanenas

    paparia agorastiki dunami exoun sumfona me tous neous nomous tis agoras

    Malake giannakopouloi, pou ependyete tosa xronia sta pitsirikia tou vazela kai kratisate to kosmo tou panathinaikou sta xronia tis pantokratorias tou gavrou,fernontas tous eurwpaikes koupes sto basket ,ta volley kai tis pisines

    malakes e malakes
    irthe enas tyxarpastos kai sas eipe kai gavrous


    malaka arsen wenger pou ependyeis se 5xrona kai exeis scouters se olo to planiti
    kai tous plerwneis odoiporika kai ksenodoxeia terastia posa
    oute esy emathes ta new oikonomics
    ta 5xrona den exoune agorastiki dunami


    malakes oloi , e malakes

    39 podilates TIS AEK me tis kainouries gamates stoles tha kanoune parelasi sti filadelfia ti kuriaki


    parakalounte oi papakostides na kleisoun tis kourtines , mi tous erthei ksafniko kai pathoune kai tipota

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. steven , ama nomizeis pos ta lefta sou (n etisia sundromi ton 70e) den exoune piasei topo (ta pososta apo ta eisitiria exei na ta lavei dioikisi erasitexnikis pano apo 10 xronia, to idio kai ta pososta apo basket - volley), mporw na anartw epi wres nea tis erasitexnikis mexri na peisteis

    ama sou prizw ta paparia opos eipes xtes , stamatw
    an kai mou eixes pei sti filadelfia pos o kosmos de kserei ti ginete stin erasitexniki kai prepei na enimerwthei kalutera
    dikos sou einai o xoros , esy to kathorizeis auto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @mike21
    Βρε ξερόλα πολυλογά τις στολές και τα ποδήλατα τα αγόρασε η ερασιτεχνική;
    Καπηλευεσαι την τρέλλα μερικών ανθρώπων που βάζουν το χέρι στην τσέπη και μας την παρουσιάζεις για έργο της ερασιτεχνικής;
    Πραγματικά σας λυπάμαι για τον τρόπο προσεγγισης που χρησιμοποιείτε να πείσετε τον κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    @mike21
    Βρε ξερόλα πολυλογά τις στολές και τα ποδήλατα τα αγόρασε η ερασιτεχνική;
    Καπηλευεσαι την τρέλλα μερικών ανθρώπων που βάζουν το χέρι στην τσέπη και μας την παρουσιάζεις για έργο της ερασιτεχνικής;
    Πραγματικά σας λυπάμαι για τον τρόπο προσεγγισης που χρησιμοποιείτε να πείσετε τον κόσμο...

    --------------------------

    re papakostiko , ti kuriaki tha xei athlites me kainouries stoles egrapsa

    pou einai to psema ?

    o xorigos vazei tis stoles kai n erasitexniki tous athlites
    APO TA PALIA TA XRONIA GINETE ETSI


    TI DEN KATALAVES GIA NA SE VOITHISW NA KATALAVEIS

    KOITA DW RE POU XOUNE KAI APAITISEIS OI A-METOXOI

    OI PRAGMATIKOI A-METOXOI


    AGORASE RE XATZIMOUSIA TIN NIKE KAI TIN ADIDAS KAI VALE KOPTORAPTOUDES NA RAVOUNE STOLES NA FXARISTIETE O PAPAKOSTAS

    SA DE NTREPESE LIGAKI
    PRIN APO ENA XRONO DEN YPIRXE PODILASIA KAI PODILATO STIN AEK GIATI EIXE DIALUTHEI, POU THA VRIKSE RE O TRELOS NA KANEI TI XORIGIA TOU

    THA MOU PEIS OTI KAPILEUOME KIOLAS


    H PODILASIA LEGETE AGELIDIS, TO SKAKI ARMPIS , O STIVOS POTOU KAI PAEI LEGONTAS

    KAI OLA MAZI LEGONTE ERASITEXNIKI

    KAI POU SAI , KLEISE TIS KOURTINES TI KYRIAKI , EIPAME GIATI, THA KANOUME PARELASI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. KAI ANTE , EGW KAPILEUOME TIN TRELA, PAEI STO DIAOLO

    ESU PIOS EISAI POU KATIGOREIS AUTI TI PROSPATHEIA RE?

    PIOS EISAI ESU POU KATAKRINEIS TI TRELA TOU ANTHROPOU POU PLIRWSE TIS STOLES

    TI TRELA AUTOU POU AFIERWNEI TO XRONO TOU NA KANEI TON ODIGO STA PITSIRIKIA TON AKADIMION

    TA XRIMATA TON ANONIMON POU TSONTAROUN KATHE MINA GIA NA PLIRONONTE TA ISOTONIKA KAI ALLA EIDI PROPONISIS

    PIOS EISAI RE POU TA KATADIKAZEIS OLA AUTA ?

    PIOS EISAI ESU POU THA KATADIKASEIS TO TRELO POU PLIRWSE TO ENOIKIO TOU GIPEDOU VOLLEY

    PIOS EISAI ESY POU KATADIKAZEIS TO TRELO POU PLIRWSE TIS EMFANISEIS STO VOLLEY

    H' MIPWS PROTIMOUSES TIN PROHGOUMENI KATASTASI ?
    DIALYMENA OLA ME 6 ATHLITES


    ANTE RE KANE MAS TI XARI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ.
    ΚΑΙ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. oloi exoune omades se ola ta athlimata

    giati einai agorastiki dunami na paizei ping-pong ena pitsiriki (apo ta 100 pou goustarei ping-pong)forontas ti fanela sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλησπέρα σε όλους.Είναι γεγονός ότι στο τμήμα ποδηλασίας ο Romeo έχει κάνει φοβερή δουλειά,με πολύ μεράκι και μπράβο του.Τέτοιες προσπάθειες αξίζουν την αναγνώρισή μας και είναι παράδειγμα προς μίμηση.Εγώ βγάζω το καπέλο στην οργάνωση με κάτι τέτοια όπως αυτό http://dl.dropbox.com/u/3684841/25811_1402729587780_1218565631_31184241_446979_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Να κάνω μια απαραίτητη επισήμανση. Στην Ερασιτεχνική εννοείτε ότι υπάρχουν πάρα πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι που όντως παράγουν έργο, που τους ξέρω και με ξέρουν, και φυσικά δεν έχουν καμιά σχέση με τις απόψεις του Μιχάλη ούτε φυσικά με το στυλ πιτμπουλ που θέλει να περάσει σαν γραμμή.
    Παρασύρθηκα όμως και έκανα αυτή την λάθος γενίκευση.
    Δυστυχώς όμως αυτοί οι άνθρωποι ούτε πρόσφορο έδαφος βρίσκουν να περάσουν τις απόψεις τους και φυσικά ποιος θέλει να μπλέξει.
    Άκου στο σκάκι εξέδρα να φωνάζει!!! Το λένε με υπερηφάνεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς μικε
    Δηλαδη η ερασιτεχνικη φιλοδοξει να φτασει στα αχναρια του...Αγιαξ και να ξεπερασει την Αρσεναλ;
    Αστιευεσαι;αυτα γινονται με υποδομες,σχεδιο,γνωση,τεχνοκρατικη σκεψη,μακροχρονιες τακτικες,χρημα,επιστιμονικη καταρτηση απο ειδικους κλπ.
    Η ερ.ασιτεχνικη ΑΕΚ,το πολυ-πολυ να φτιαξει κανενα τμημα προσκοπων με φουλαρια στο λαιμο και φτυαρακια στα χερια και να φυτευει ελατακια στην Παρνηθα.
    Υ.Γ τα "παρασιτα","τεμπελιδες","στρατευμενος","αμυαλος" κλπ δεν ειναι βρισιες.που το ειδες; Χαρακτηρισμοι ειναι.Περιγραφω απλως με λογια κατι.
    Και η "ταναλια" δεν ειναι απειλη. Λυση ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς Mike21hlk: Αδερφέ, ό,τι είπα το είπα και δεν αλλάζει. Μάλλον παρέλειψες να διαβάσεις τα σχόλια μου ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑ ΡΗΤΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΝ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΑ ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ.
    ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΟΝΟ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΗΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΚΙ ΤΧΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΣΠΟΝΣΟΡΑ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΩ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟ. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΛΟΥΚΕΤΟ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΔΙΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΜΙΑ ΒΙΟΨΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ.
    Ο ΔΧ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς Mike21hlk: Δηλαδή τον χώρο αυτόν, τον βλέπεις οτι εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα και θάβει κάποιες προσπάθειες; Διότι αυτό είναι κατηγορία σε μένα.
    ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΞΗΓΟΥΜΑΙ: ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ. ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ. ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΤΕΡΜΑ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΟΥΤΕ ΚΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ, ΠΕΣ ΤΟΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΓΜΑΧΙΑ Η ΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ. ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ Η ΤΗΝ ΜΠΙΡΙΜΠΑ. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΜΕ.
    ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΙΑΣΤΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ρε mike21hlk, ρε ξερόλα, αντί να γράφεις συνέχεια και να μας πρίζεις τα ούμπαλα, ρε μαλάκα δε πα να πλύνεις κάνα πιάτο?, άντε παπάρα μας τρέλλανες.

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Exw klasei mentes me tin tanalia kai eimai se diadikasia dimioyrgias sxediou me titlo kavouras.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Απο την εφημεριδα "Φανταστικα Νεα":
    03/7/2009
    Νεο πανελληνιο ρεκορ απο την σαυρα(η αλλιως κασιδα,η σκουταρελα)"Αναις" στο πρωταθλημα εκθεσης στον ηλιο που διοργανωνεται ως γνωστον καθε χρονο στη Ροδο.
    Επισης να αναφερουμε τα κατορθωματα ενος νεοσυσταθεντος τμηματος της ερ/κης: το τμημα καταδυσεων απτερων εντομων(ψυλλων) απο βατηρες 2 και 5 ποντων αντιστοιχα. Κουπα κα εκει με δυο παρουσιες σε τελικους
    ακομα:
    Πρωταθλητης ο ψυλλος "τζωνυ' στο μακροβουτι σε δαχτυλιθρα.

    εφημερις "κιτρινομαυρος κηρυξ"
    13/5/2010
    Ακομα να πουμε την τιμητικη καταταξη με 3 παρουσιες στα ημιτελικα και δυο μεταλλια,στο πανελληνιο πρωταθλημα σαλιωματος και επικολλησης γραμματοσημων.

    Και αυτα δεν ειναι τιποτα.
    ερχονται κι'αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ti xaliesai re mike,allazei o xaralampos kai o kathe xaralampos?den allazei..

    yg.den eipe kaneis oti prepei na asxolounte oloi swnei kai kala me ayta ta athlimata,alla den mporei kaneis na vgazei xolh gia mia toso simantiki prospatheia..an ola auta pou xei kanei h original sthn mana AEK ta xe kanei px o sullogos anuparktwn AEK irakliou krhths kserw gw,o xarala-mpikos tha varage palamakia

    xaralampe 45 euro pisw.emmanoyilidis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ρε Mike, όλα καλά τα λες και σε πάω με χίλια, αλλά βρε παιδί μου, με τον Μπάμπη ασχολείσαι ακόμα; Χαρά στο κουράγιο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προς Νίκο: Να απαντάς στα ερωτήματα. Αν έχεις κλάσει μέντες ουδόλως απασχολεί κανέναν. Να τρως φασόλια κι όχι τσίχλες, βαρύμαγκα. Για πες μας για τον κάβουρα. Και στείλε μας και κανά τηλέφωνο για να τα πούμε απο κοντά. Ο Μιχάλης βρέθηκε μαζί μου, έλα κι εσύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προς Ανώνυμους : Σιγά ρε παιδιά που χαλιέστε τόσο εύκολα. Μην πάθετε και τίποτα και χαλασθείτε με τους γιατρούς που θα έχουνε και γνώμη. Ή με μηχανικούς που θα φτιάξουν το σπίτι σας. Ή με τους δικηγόρους να σας αθωώνουν όταν φταίνε οι άλλοι. Πολύ εύκολα χαλιέστε ρε επιτυχημένοι, που δεν σας ξέρει ούτε η μάνα σας. Διότι δεν ξέρω ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ, ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ Η ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΔΙΣΚΟΣ. ΟΛΟΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ; ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΜΕΝΑ ΣΑΣ. ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ;
    ΑΡΚΕΤΑ. ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΚΟΥΩ Η ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ Η ΑΤΣΙΜΠΟΥΚΩΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ.
    ΑΣΤΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ , ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ.
    ΘΕΛΩ ΕΞΩΔΙΚΟ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΕ ΠΗΔΗΞΕΙ. ΠΕΣΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΒΟΥΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Προς ανώνυμο ( και λογικά ): Σου λείπουν ρε μαλάκα τα 45 ευρώ; Αυτό έχεις να πεις; Αει στο διάολο που έχεις κι απειλητική γνώμη. Φυσικά δεν έχω απαίτηση να καταλάβεις οτι είσαι βλάκας αλλά για να μιλάς για το ποσό αυτό, 100% αυτό αξίζεις κι είσαι πουστομαλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς Mike21hlk: Τι είχες πει στην γνωριμία; ΜΠΡΡ ειναι ΑΕΚΤΖΗΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ; Είσαι σίγουρος για τα μαλακισμένα που μιλάνε σήμερα; Μάζεψε βρε τα ηλίθια που ξέφυγαν κι έχουν και γνώμη. και φοβάμαι τον ζαμπον... μη με πιάσει στις γρήγορες. Αυτός είναι απο αλλού, Αεκτζής βαράει Αεκτζή. Κι έχω χεστεί απάνω μου. Απο τον φόβο μιλάω. Φοβάμαι πολύ. Τρέμω σου λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. steven eipe...

    Πολύ εύκολα χαλιέστε ρε επιτυχημένοι, που δεν σας ξέρει ούτε η μάνα σας. Διότι δεν ξέρω ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ, ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ Η ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΔΙΣΚΟΣ. ΟΛΟΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ; ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΜΕΝΑ ΣΑΣ. ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ;
    ΑΡΚΕΤΑ.

    eisai polu lathos.aytos pou asxolithike me to volley evale lefta(giannis mavros) k prin kala kala ksekinisei h season tsakwthike ksenerwse h den kserw ti kai ta paratise,einai xruso paidi,epitiximenos,morfomenos k polu edaksei..mexri k provlima ygeias epathe ap ola ayta.mallon den ksereis thn organwsh gi ayto les ayto to pragma..o vasilis o togelos einai k aytos ena tpt?o akis takis?oloi aytoi sthn original htane..mhn tsoyvaliazeis steven..o zampon pou les kai o 45 eyro eimai egw pou opote thes milas normal opote thes arxizeis na kaneis xeirotera k apo mena (genikws) pou xw ta misa sou xronia..ksanadiavase ayto to post pou elega gia tis grigores ktlp k tha deis oti lathos thimasai ti eipa.

    kai ta 45 euro den ta exw anagkh.mporei na eimai anergos alla guftos dn ginomai..oyte kai ta xei anagkh k o theios m pou tou gleife ta .... kapoios otan emathe oti einai sthn amerikanikh presveia kapoios k oxi kanas securitas..lew loipon gia ayta ta 45,gt polu apla ayth h gkomena o xaralampos,leei allous k allous kleftes k tona k to allo,alla ekei ston s.f. mazeyane ta 15 eura pigenontas pros Polh gia to dvd pou tha vgaine kai tha mas to stelnane..an to xe kanei kanas allos ayto ston xaralampouko,tha skouze twra..xaralampoumpouko an kanw lathos k dn eisai o kateriniotis sorry e,krata tous xaraktirismous k sto thema s.f. bale X

    kai epeidh den mporw na se katalavw steven apo dw mesa k pws apo thn mia milas normal kai ola ok kai apthn allh mou ta xwneis k thimasai oti nanai les k apeilisa pote..ama ws thn paraskeuh kateveis pros ta merh edw n.filadelfeia,pes mou,na me deis kai face2face gia na kopseis ta mpinelikia xwris logo gt k gw dn eimai ths upomonhs.na me deis apo konta kai an se xalasw h me xalaseis ekei pou pinoume mpires,plakwnomaste k sta mpounidia. ;)
    parakolouthw kathe mera to blog,otan einai k an ertheis pros ta dw,pes m na s steilw mail na ta poume.
    kai kati teleutaio,xalarwse ligo m ayta Κι έχω χεστεί απάνω μου. Απο τον φόβο μιλάω. Φοβάμαι πολύ. Τρέμω σου λέω. soy xa pei kati tote se keino to post gia tis grigores pou xeis kollisei.oti isws na mhn asxolithike k kaneis gt opws eipes eisai enas k eimaste polloi..ama toso polu kollas kai den xampariazeis apo kanenan k tpt trava ekei pou mazeuonte k rimakse tous olous..yparxoun omws k alloi 40arides kai me kafe zones k alles istories..

    efoson den se tsigklaei kaneis ti to sinexizeis,den mporw na katalavw..ksereis posoi sthn ilikia s yparxoun sthn original k einai typoi gamata me kefalaia gramata?kai me epixeiriseis k ap ola.ase file kalytera..

    (kai sorry kiolas,ta 3 diarkeias sou den m lene tpt mprosta sthn opws les kalh epixeirish sou)

    kalh mera stous AEKtzides

    ΑπάντησηΔιαγραφή