Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΑΔΑΜΙΔΗΣ

           Πολύ τους γουστάρω τους επιθετικούς τύπους. Τους " θα μπω μέσα και θα τα κάνω λαμπόγυαλο". Ειδικά αν είναι και γήινοι, όπως μαρτυράει η ετυμολογική ανάλυση του ονόματος τους. Κι αν είναι και ρομαντικοί και παρατάνε μια καριέρα στην γηραιά Αλβιόνα κι έρχονται στο φαλημέντο ελληνικό κράτος που έχει ένα φαλημέντο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα και μια φαλημέντο ομάδα που συμμετέχει, τους αγαπάω ακόμα πιο πολύ. Μαρέσουν ιδιαίτερα οι ανεδαφικοί γήινοι, για να μην μακρυγορώ.
            Επειδή λοιπόν κάθε μέρα κάνουν και δυο τηλέφωνα στον Μελισσανίδη μπας και πάρει την εταιρεία μας, χαίρομαι που όλα τα προβλήματα θα λυθούν. Δηλαδή το θέμα των τραπεζικών δανείων, οι πληρωμές των δόσεων για το έμψυχο υλικό και κατόπιν θα αποσπασθούν οι υπογραφές των ποδοσφαιριστών, για να μπορέσει η ομάδα να συμμετάσχει στα μπαράζ ( 31/3 η λήξη της προθεσμίας ). Και τα πάντα θα ανατεθούν στον κύριο Κιντή όπισθεν, με τα μεγαλεπήβολα σχέδια να κοιτάξουμε να αποφύγουμε τον υποβιβασμό τη νέα χρονιά.
          Αλλά δεν  είναι έτσι τα πράματα. Το συμφωνητικό δεν υπογράφεται λόγω σοβαρής διαφωνίας Παπά και Νοτιά. Κι όλα πάνε στον αέρα για τον σχεδιασμό και την εξαγορά του χρόνου. Και το καλοκαίρι έρχεται πιο κοντά κατά ένα τρίμηνο. ΠΡΟΣΟΧΗ : ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΑΦΟΥ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙ, ειδήσεις πάω να αποκωδικοποιήσω.
          Και η διαφωνία έγκειται σε δυο σοβαρότατα σημεία: Την εν λευκώ διαχείρηση και το προπονητικό κέντρο. Ο Νοτιάς δεν ξαναπιάνεται κορόϊδο με λευκές επιταγές και θέλει αυτά τα χρήματα για την προπονητική αλάνα . Είναι και στην Αμερική και δεν κινδυνεύει από τίποτε εξτρεμιστές. Ο Παπάς, αντιπροσωπεύει το παλιό μπλοκ των μετόχων που δεν θέλει να χρεώσει την ομάδα τόσο, βαρέθηκε να πληρώνει μόνος και θέλει ένα μπροστινό εντολοδόχο που θα αποτελέσει τον κυματοθραύστη, λες κι ο κόσμος της ΑΕΚ εξακολουθεί να τρώει κουτόχορτο. Χάνοντας την ευκαιρία, να κάνει το απλό: Να βγει μπροστά, να πει οτι προσωρινά ηγείται, να απορρίψει την προπονητική σύμβαση και να πάει να ρίξει καινούργιο γκαζόν στους Θρακομακεδόνες, όπως πολύ σωστά έχει καταγράψει κι έχει διαμαρτυρηθεί ο Μιχάλης. Βέβαια ο Παπάς είναι εδώ και κινδυνεύει- που λέει ο λόγος.
          Και ξαφνικά ο Αδαμίδης γίνεται δεξί χαφ σαν το Μπλάνκο. Και βλέπει ξεκάθαρα οτι όχι μόνο το μέτωπο του 2004 δεν ήταν σφιχταγκαλιασμένο, αλλά ακόμα και σήμερα, δυο απέμειναν κι αυτοί δεν μπορούν να τα βρουν. Ειλικρινά μιλάω οτι τα φεγγάρια που έρχονται, με βάση την σημερινή πληροφόρηση, δεν προιωνίζουν καλά αρμενίσματα, έστω και μεσοαστικά βαθμολογικώς. Διότι αν ο Μελισσανίδης πρόκειται να έρθει, πρέπει να μιλήσει με κάποιον κι όχι με πέντε ή με δύο. Διότι στο παιχνίδι υπάρχει κι ο Νάσος, που για κάποιον λόγο δεν θέλει τον δικηγόρο. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
       Αυτό που ξέρω είναι οτι γίνεται μια μάχη κανονική αλλά κι εντυπώσεων, διότι όλοι στηρίζονται σε ψευτικα στοιχεία. Αυτά που δεν έβγαλε κανένας έλεγχος και πρακτικά κανείς δεν ξέρει τι γίνεται μέσα στα βιβλία. Κι ενώ όλοι θέλουν να φύγουν αλλά κι ο Μελισσανίδης να έρθει, οι μεν να μην ξέρουν τι πουλάνε κι ο δε τι στο διάολο αγοράζει. Το να αγοράσεις με ρήτρες δεν βγάζει πουθενά. Είναι σαν τα λεφτά που υπεξαίρεσε ο Ψωμιάδης και φυσικά δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Ή τα λεφτά που διεκδικεί ο Πόλυς απο τον Φράγκο ( με αγορασμένα δικαιώματα ) και το μόνο που κατόρθωσε είναι να κάνει το GRAND CHALET να μην δουλεύει. Δηλαδή, μπαρμπούτσαλα .
       Διότι κύριε Αδαμίδη, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΕΛΕΓΧΟ. ΜΥΣΤΙΚΟΤΑΤΟ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΙ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΦΑΩ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΚΙ ΟΧΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΡΕΒΙΘΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΩ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ, ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΘΑ ΑΠΟΣΒΕΣΘΕΙ ΣΕ 20 ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ. ΑΛΛΟΙΩΣ, ΔΙΟΙΚΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΚΟΙΝΩΣ ΠΟΥΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΠΙΑΝΟΥΝ.
ΚΙ ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΛΟΙ.
        Η ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ, ΞΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ. ΚΙ ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΧΟΜΠΥ: ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΩ ΤΖΑΚΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.
      ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΑΔΑΜΙΔΗ, ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ;  ΧΡΕΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ; ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΞΟΔΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ή ΠΟΥ ΗΔΗ ΗΡΘΕ.
     ΥΓ1. Συνεχίζονται οι μαλακίες για λαϊκή βάση. Και προτάσσονται οι Ρεάλ κι η Μπαρτσελόνα. Η Ρεάλ χρωστάει 750 μύρια τώρα. Για την άλλη δεν ξέρω. ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ . ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ πρόεδρο ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ( απάντηση στο blog που μου κάνει κι αντιπολίτευση με τις καθημερινές 20 επισκέψεις που δεν δημοσιεύει και σχόλια.  Και υμνεί ακόμα το Ντέμη. Μάθανε κι αυτοί οικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων ).
     ΥΓ2. Στο ματς με την Καβάλα θα υπάρξει καπέλο 5 ευρώ στα εισιτήρια, προκειμένου να σωθεί η ομάδα βόλεϋ, που πληρώνει τα σπασμένα άλλης διοίκησης, άσχετα αν η σημερινή έχει ευθύνη για αυτήν την άλλη διοίκηση. Πρέπει να το πληρώσουμε όλοι. Και πρέπει να βρεθεί μηχανισμός για τα διαρκείας. Περιμένω τις προτάσεις.

55 σχόλια:

  1. wraio thema

    anepiveveotes plirofories lene pws tha ferei lymperopoulo ama o teleutaios dextei na riksei polu to cashe tou


    kaneis den kserei entometaksy an kai persy itan AEK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατ'αρχας,να πω κατι που εψαχνα στο κεφαλι μου καιρο.Ποιον μου θυμιζει...ποιον μου θυμιζει; αυτος ο Αδαμιδης μου θυμιζει τον Mikey Mouse. ειναι τρελα ιδιος.
    Και αδικα περιμενεις Steven καμια τοποθετηση και κανενα ξεκαθαρισμα απο μερους του κλπ.
    Και μαλλον το γνωριζεις.
    Τον ρωτουν ταχα με αγωνια οι "δημοσιοραφοι"(συγκεκριμενοι και τραπεζωμενοι απο τον ιδιο): "θα μπειτε"; "πως πανε οι συνομιλιες"; "θα εχουμε συντομα νεα"; Και κατι τετοιες ετοιματζιδικες αρλουμπες.
    Λες και υπαρχει ανθρωπος που δεν πασχει απο σπογγωδη εγκεφαλοπαθεια, που πιστευει οτι θα αλλαξει ο διοικητικος ρους και θα ειναι κινητης των εξελιξεων ενας υπαλληλακος που εψησε τον εργοδοτη του οτι μπορει να του εξασφαλισει λιγη ακομα αδρανεια.Δηλαδη χρονο. Με το- οποιο- αζημειωτο βεβαια. Δηλαδη ηρθε για να ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ.ουκ α αν λαβεις παρα του μη εχοντα. τι να δωσει το ξυπολυτο;
    Λιγο χρημα και πολυ δημοσιοτητα.Αυτο παιρνει.
    Και τι πλανα να ετοιμασει; τι εδαφος να καλλιεργησει; Δεν ξερω αν ειναι ικανος για αυτο η οχι, αλλα σιγουρα δεν ειναι για αυτο το λογο εκει που ειναι. Που ειναι; Μα "εν δυναμει προεδρος" Λιγο πραγμα ειναι; ειναι τιμιτικο,ουτων η αλλως. Και δεν κανω πλακα.αλλο το αν ειναι ανουσιο.
    Προτεινω,οταν τα πραγματα διορθωθουν στο μελλον,να υπαρχει μια τετοια διαδικασια. Δηλαδη, μεσα απο εναν μακρυ και ελευθερο προς εγγραφες καταλογο με φιλους της ομαδας,καθε εβδομαδα,να γινεται κληρωση και να γινεται "εν δυναμει" προεδρος της ΑΕΚ και απο ενας φιλος της. Καθε βδομαδα αλλος. ενδιαφερον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Μαρτίου, 2010 01:19

    Δεν υπάρχει θέμα steven. Κάποια εκπληκτική λύση θα βρίσκεται, ως δια μαγείας πάντα, για να μην μπουκάρει ο sugar ή για να μη βγουν τα άπλυτα του βανδή και των κερατάδων στη φόρα. Θα έρθει ο "Μεσσίας" επενδυτής απάνω σε παπάκι από χρυσό? Θα φτιάξουμε ποδοσφαιρικό κολχόζ και θα αποδείξουμε ότι γίνεται κι αυτό? θα βάλουμε ένα ξόανο σε σχήμα πούτσας με φανελάκι ριβάλντο, το οποίο θα προσκυνάμε και το ιερατείο του (you know who...) θα διοικεί στο όνομα αυτής της νέας θεότητας? θα χαριστεί η ομάδα στο λαό της, ο οποίος θα τα κάνει όλα πια? (αφου δε θα έχει να πληρώσει επαγγελματίας παίκτες)? Θα δωθεί στον Ψινάκη, ο οποίος θα διοργανώνει καλλιστεία για να μαζευτούν τα έξοδα της χρονιάς? θα γίνει ο ΟΦΗ-ΝΦ για να έχει η ομάδα του παλατιού και ένα αθηναϊκό φυτώριο-γηροκομείο παικτών? Οτιδήποτε, αρκεί να μη μπει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ahahahahha

    mages , prosexte kai ti grafete giati tis agoges tis exei eukoles autos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. by the way , apo xtes t'apogeuma psaxnoume to malaka pou eipe ston giorgaki oti dexete na tou kopei o misthos kai ta lefta na ta kanei o giorgakis oti thelei

    edw xalkida den einai , sikosame kathe petra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τωρα θα μου πειτε και τι μ'αυτο; τι βγαινει;Τιποτα μαλλον. πως να ξερω;
    Γιατι ξερουν τι θα γινει, αυτοι;Πολυ θα το ηθελαν να γνωριζουν τον τροπο απεμπλοκης τους.
    Ο ενας περιμενει τον αλλον.Και ο χρονος περνα. Μα καποια στιγμη ο χρονος θα τους στριμωξει στη γωνια εφ'οσον θα πλησιαζουν καταληκτικες ημερομηνιες.Που δεν θα σηκωνουν αναβολη.
    Και αλοιμονο σε αυτον που θα εχει μεινει τελευταιος.
    Λεμε συνηθως οτι "ο τελευταιος κλεινει την πορτα" εδω θα πρεπει να γινει το αντιθετο. Να την ανοιξει.
    Και ποτε δεν ζοριζεται ο αγοραστης, αλλα μονο ο πωλητης. Αγγουρια τα πραγματα δηλαδη.
    Οσο και να τα σπρωχνεις κατω απ'το χαλι,θα ερθει η στιγμη του "μη παρ'εκει".
    Και οτι δεν εγινε εναμιση χρονο τωρα ,θα γινει σε λιγες μερες. Δεν γινεται αλλιως.
    Οπως στρωνει κοιμαται ο καθενας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οποιος το ειπε στο Γιωργο τον ποδηλατη αυτο,μαλλον ηταν ανεργος. Η
    Αποκλειεται να εχει σωας τας φρενας.
    Αλλα μαλλον ειναι επικοινωνιακο εφευρημα.Τρικ για τους μαλακες που μπορουν νετα πια να νοιωσουν Γερμανοι μετα τον πολεμο,ετοιμοι να επανασυστησουν το κρατος τους με προσωπικες θυσιες.
    Και δεν κουνιεται φυλλο. Τα κεκτημενα θα γινουν διεκδικουμενα ξανα. Φτου κι'απ'την αρχη.
    Τζαμπα κρεμαστηκε ο Ιουδας,ο πρωτος ως γνωστον στην Ιστορια, που ελαβε "δωρο Πασχα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. pithanon na einai kai mythiko prosopo

    n' en dynamei malakas sa to sinigoro apo to london

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. malakas laos

    ta paidakia megalonan me duo pragmata
    me ti mpala kai to podilato

    kai itan xazoxaroumena paidakia pou to ena pige na klotsisei mia mpala ki espase to podi tou kai to allo anevike se ena podilato kai mourloskotothike ki auto

    kai parolo pou den exoun kolisei oute ena ensimo , o malakas laos , evale auta ta duo xazoxaroumena paidakia na ton kuvernisoun ....

    plerwne malaka twra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ?

    θΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ?

    ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς : Φιλάθλους ΑΕΚ ( που την αγαπούν πραγματικά , χωρίς υστερούβουλες
    σκέψεις ), Ενωση 1924 , Κυρίους Παππά – Νοτιά – Αδαμίδη – Ντούσαν ,
    Παίκτες Ομάδος , Κο Γαλάτση Γ.
    Θέμα : Διάφορα
    1.Αγαπητέ Στήβ πίστεψα πως δεν θά ξαναγράψω άλλη φορά αλλά αυτή η Ομάδα μας ,
    έτσι που έχει μπλέξει και διαρκώς μπλέκει , είναι όλο εκπλήξεις που τελικά δεν μπορείς να
    δεχθείς αυτό ή τ` άλλο που δεν χωράει στη λογική ή στα ισχύοντα παραδεδεγμένα αντίστοι χα , ( με βάση αυτά που αναγράφονται στον τύπο ή στα διάφορα Σάιτ και μπορώ να έχω
    πρόσβαση και εννοείται ότι έχουν γίνει αντιληπτά . Ενδεχομένως λοιπόν ορισμένα από τα
    παρακάτω να μην ισχύουν ή να έχουν καλυφθεί και θα είμαι έτοιμος να τα πάρω πίσω ,
    αν κάποιος μας βεβαιώσει ότι έχουν γίνει διαφορετικά ), όπως :
    α. Η πληρωμή των παικτών.(Το οποίο θεωρώ πρώτιστης και μέγιστης σημασίας , έναντι όλων
    των άλλων και έφόσον βέβαια υπάρχουν χρήματα να πληρωθούν) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το τελευταίο που γνωρίζω είναι η δήλωση του Μαιστόροβιτς πριν από 15 ημέρες περίπου ,
    ότι έχει 3 μήνες να πληρωθεί , που σημαίνει ότι οι Παίκτες είναι απλήρωτοι 31/2- 4 μήνες,
    καίτοι δόθηκε υπόσχεση σ` αυτούς , όταν πληρώθηκαν για τελευταία φορά (;), ότι θα πληρω θούν τα υπόλοιπα ή αρκετά από τα υπόλοιπα σε μια βδομάδα. Λεφτά απ` ότι έμαθα μπήκαν στην Ομάδα αρκετά έως πολλά , γιατί λοιπόν αυτή η καθυστέρηση ;? ή θα πληρωθούν οι Παίκτες κατόπιν εορτής και όταν θα έχει γίνει ήδη η ζημιά , όπως στο πρόσφατο παρελθόν .
    Τα Τσιράκια ή τα Παπαγαλάκια , όταν εξετάζουν την απόδοση της Ομάδος , ( επειδή θέλουν
    να ρίξουν τις ευθύνες ξέρετε που;? ''Διά πάσαν Νόσον και Μαλακίαν.....Φταίχτης...ο Μπάγιε
    βιτς ''), ξεχνούν ΠΑΝΤΑ να συνεκτιμήσουν αυτήν την παράμετρο.) .
    Ερωτήματα τα οποία δημιουργούνται – προκαλούνται , λόγω της μη πληρωμής των Παικτών για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ( και τα οποία καλείσθε ν` απαντήσετε μόνοι σας ) :
    Ασχολείται κανείς σοβαρά με την Ομάδα ( εκτός Προπονητών και Παικτών ) και εκτός των
    όσων λέγονται με το στόμα ;? Θέλουν πραγματικά οι Μέτοχοι να μπεί η Ομάδα στα Πλέυ
    Οφφς και να καταλάβει την 1η θέση ;? Μήπως σαμποτάρετε εμμέσως η προσπάθεια της
    Ομάδος και οι σκοποί τους οποίους αυτή επιδιώκει ;? Μήπως σαμποτάρετε εμμέσως το έργο του Προπονητικού Τιμ ;? Εάν εσείς στη δουλειά σας είχατε να πληρωθείτε τον ίδιο χρόνο
    ποιά θα ήταν η απόδοσή σας , έστω και άν είχατε χαμογελαστά πρόσωπα ,( αν είχατε ) ;? ή
    κάνατε πως τα δίνατε όλα, ενώ στην πραγματικότητα κάνατε αγγαρεία , δεν δείχνατε το ενδια
    φέρον – προσοχή που έπρερε κλπ ;? πχ. Ο Πανθρακικός κέρδισε εκτός τον Αρη και Λάρισα
    και εντός τον Εργοτέλη και μάλιστα με πολύ καλή απόδοση και πηγαίνει στην έδρα του η
    μισή ΑΕΚ και τον κερδίζει.(Μετά την πληρωμή των Παικτών ). Με τον Αρη ( εντός ) η Ομά
    δα κέρδισε με δυσκολία . Με τον Εργοτέλη προχθές ( εντός ) η Ομάδα κέρδισε , αλλά έκανε
    αγγαρεία . Ο Μπάγιεβιτς όλη την εβδομάδα , έκανε πλύση εγκεφάλου στους Παίκτες για να τα δώσουν όλα και να δείξουν τη δέουσα σοβαρότητα , κατά τη διάρκεια του αγώνα , κλπ.
    Η μή πληρωμή των Παικτών είναι στήριξη πρός το έργο των Προπονητών ή έμμεση τρικλο
    ποδιά σ` αυτό ; ? Και ξέρουμε πόση μεγάλη προσπάθεια κατέβαλαν όλοι για να επανέλθει
    η ομάδα μας στην παρούσα παραδεκτή αγωνιστική κατάσταση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΤΑΣΉ ΜΟΥ : Να πλη
    ρωθούν οι Παίκτες μας και το Προπονητικό Τιμ ΑΜΕΣΑ τουλάχιστον για ένα δίμηνο και
    τα υπόλοιπα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εκτιμώ ότι οι Φίλαθλοί μας την Κυριακή , όταν σφύριζαν διαμαρτυρόμενοι για την προσπάθεια των Παικτών και για το θέαμα που έβλεπαν
    δεν σφύριζαν και φώναζαν ''ΑΕΚ , ΑΕΚ , Παίξε μπάλα ΑΕΚ '' ( και συγχαρητήρια , πολλά συγ
    χαρητήρια για το σύνθημα αυτό , γιατί δεν ήταν υβριστικό , δεν προγκούσε τους Παίκτες και
    δευτερευόντως το Προπονητικό Τιμ , αλλά πρόσφερε το ίδιο μήνυμα , είχε την ίδια αξία και
    μπορώ να πώ μεγαλύτερη, με άλλο ύφος – ήθος .....) , για τους Παίκτες – Προπονητές , αλλά
    ΑΠΕΥΘΥΝΌΤΑΝ στη Διοίκηση και τους Μετόχους αυτής .
    β. Εγιναν κάποιες προτάσεις σε Παίκτες ( θεωρητικά ), για ανανέωση των συμβολαίων τους ,
    ορισμένες δε απ` αυτές ήταν για μείωση αποδοχών ( και μετά ξεχάστηκαν ), για δύο ήταν γι`
    αύξηση αποδοχών και για ένα – δύο που μας ενδιαφέρουν , δεν έγινε καμιά πρόταση .Το ερώ
    τημα που τίθεται είναι , αν είναι δυνατόν ν` αντιμετωπίζονται τα θέματα αυτά έτσι ;? και στο
    στέλος -τέλος , αν ο εν λόγω τρόπος υποδηλώνει ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ή λέει στους Παίκτες , παιδιά
    εδώ δεν υπάρχει μέλλον ;? Ή εδώ παιδιά θα είναι των αρχόντων και των κωλοπαίδων ;?
    ( εννοείται ότι τα προδιαγραφόμενα κωλόπαιδα αρχίζουν να μην αποδίδουν και η Ομάδα προσπαθεί να συγκεντρώσει βαθμούς και για να συμμεθέξει με καλύτερους όρους - δυνατότη
    τες στα Πλέυ Όφφς και ( εννοείται επίσης εδώ , ο συνυπολογισμός της άρνησης του Κου Νοτιά να συμμεθέξει στην ΑΜΚ ή στην καταβολή χρημάτων για να τελειώσει η χρονιά ομα λά και χωρίς απρόοπτα, Και σε κάθε περίπτωση αυτή η διχογνωμία των Μετόχων δεν πρέπει να αφήνεται , μέχρις ότου ληφθεί οριστική απόφαση, να βγεί προς τα έξω, με ευνόητα για την Ομάδα αποτελέσματα). Γι` αυτό ορίζονται Πρόεδροι με πλουσιοπάροχες αμοιβές (;?), ώστε ν`
    αντιμετωπίζονται τα εν λόγω θέματα επιστημονικά και χωρίς να προκαλούν και μειώνουν
    τους υπόλοιπους Παίκτες . Ή δεν δίδονται οι εν λόγω αμοιβές γι` αυτό το λόγο ενώ πληρώνο νται από την Ομάδα – Φιλάθλους μας γι` αυτό ;? και πληρώνονται για να δουλεύουν υπέρ
    του ενός Μετόχου( όπως γινόταν μέχρι τώρα και αρκετές φορές ελαμβάνοντο αποφάσεις ακό μη και εις βάρος της Ομάδος ) ή όλων των Μετόχων μαζί (;?) Και εδώ τίθενται σχεδόν τα
    ίδια ερωτήματα , όπως στην παράγραφο 1α .
    γ.Το ίδιο συνέβαλαν ή συμβάλλουν οι πάσης φύσεως δηλώσεις ξένων Παικτών της Ομάδος
    σε εφημερίδες της Πατρίδας των και τα διάφορα δημόσια παιχνίδια των μανατζαρέων αυτών
    για μεταγραφές των σ` άλλες Ομάδες κλπ και η ολιγωρία της ανύπαρκτης διοίκησης να δώ
    σει άμεσα τις κατάλληλες απαντήσεις με αυστηρές προειδοποιήσεις προς αυτούς , ώστε να
    μην ξαναεπαναληφθούν . Και εδώ επίσης , τίθενται τα ίδια ερωτήματα όπως παραπάνω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δ. Η προσπάθεια για υπογραφή του συμφωνητικού – σύμβασης για το Προπονητικό Κέντρο
    στα Σπάτα την οποία παρακολουθούμε να γίνεται εδώ και κάτι μήνες( πολλούς ) , χωρίς απο
    τέλεσμα , ξεκίνησε νομίζω με απαίτηση μισθώματος1,2 εκατ. Ε. Ετησίως και φθάσαμε στα
    700000 Ε. Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο μεγάλη η απαίτηση και αν αυτή απορρέει από το γεγο
    νός ότι αγοράσθηκε ακριβά το οικόπεδο ( όπως αφήνετε να διαρρέει τεχνηέντως ) ;? Αλλά
    αυτό είναι θέμα που πρέπει να απασχολεί τους ΑΕΚτσήδες και την Ομάδα ;? [Είναι απαράδε κτο να ισχυρίζεται ο Κος Νοτιάς (αν ισχυρίζεται), με τόσους οικονομολόγους ως συμβούλους
    ότι αγόρασε ακριβά το χώρο του εν λόγω Κέντρου , λέτε και αγόραζε γουρούνι στο σακί .
    Ενα απλό αμόρφωτο άνθρωπο να έβαζες να τ` αγοράσει, δεν θα έκανε τέτοια γκάφα. Και αν
    δεν έγινε γκάφα , τότε, γιατί τόσο ακριβά ;? ] . Και δεν είναι μόνον αυτό . Δείχνει για τους δικούς του λόγους , ότι δεν προτίθεται να βάλει επί πλέον χρήματα .
    Δεν μπορώ να γνωρίζω λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει ακριβώς , αλλά προτείνω να ληφθούν
    σοβαρά υπόψη τα παρακάτω , πριν από οποιαδήποτε υπογραφή του υπόψη συμφωνητικού:
    (1) Να μην δεσμεύει αρνητικά την Ομάδα και τον οποιοδήποτε νέο επενδυτή που θα ήθελε να επενδύσει - εισέλθει στην Ομάδα. [δηλαδή σε καμιά περίπτωση το μίσθωμα δεν μπορεί να είναι παραπάνω από 500000 Ε ,(τώρα νομίζω στους Θρακομακεδόνες είναι 240000 Ε, μέχρι πρό τινος ήταν 312000 Ε ) Και εφόσον βέβαια κατασκευασθούν επί πλέον κτίσματα αυτών που παρέχουν σήμερα οι Θρακομακεδόνες ( κλειστά γυμναστήρια , αίθουσες αναμονής, ιατρεία,
    επί πλέον γραφεία κλπ και όχι γύφτικο τσαντίρι παλαιού τύπου ) ]. Ομοίως ,θα πρέπει να εξε
    τασθεί σοβαρά πόσο είναι το πραγματικό κόστος των οικοπέδων στην περιοχή , για να υπο λογισθεί ο χρόνος και το κόστος , κατά το οποίο και με το οποίο το εν λόγω Κέντρο θα περιέλθει στην ιδιοκτησία της Ομάδος .
    (2) Να εξετασθεί σοβαρά η περίπτωση αγοράς του Κέντρου των Θρακομακεδόνων (αν προσφέ ρεται ), σε βάθος χρόνου , ή και η ανακατασκευή του ( όχι τύπου Ψωμιάδη ), με νέους χλωρο
    τάπηττες στα γήπεδα και ενδεχομένως επί πλέον κατασκευές.( εννοείται ότι τυγχάνουν απαραι
    τητες οι συμφωνίες για συμψηφισμούς των εξόδων κλπ ,για την περίπτωση διατήρησης του ενοικίου ή συνδυασμού των περιπτώσεων ενοικίου και εξαγοράς του). Τα κοστολόγια και οι
    παρεχόμενες υπηρεσίες στους Θρακομακεδόνες να ληφθούν σοβαρά υπόψη , για τις απαιτήσεις
    του Κου Νοτιά , που αφορούν στο Κέντρο στα Σπάτα . Μπορεί επίσης , να συνεχίζει να χρη
    σιμοποιείται το Κέντρο Θρακομακεδόνων , μέχρις ότου ολοκληρωθεί το γήπεδο και αρχίσουν
    να υπάρχουν έσοδα εξ αυτού ,( γιατί αν δεν γίνει το γήπεδο , με έσοδα και από επιχειρηματι κές δραστηριότητες , τότε δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για Ομάδα με προοπτική και μέλλον,
    αλλά για μια καταβόθρα κατανάλωσης χρημάτων, χωρίς πάτο ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. (3) Να ενημερωθούν για την υπόψη σύμβαση πρίν αυτή υπογραφεί ,όλοι οι οργανωμένοι Φί
    λαθλοι ( αντιπροσωπείες ) και αξιόλογα Στελέχη της Ομάδος ( παλαιά και νέα ) .
    (4) Αν αποφασισθεί το γήπεδο να γίνει στο Ελληνικό (60000 θ. Με προοπτική για 80000 θ.) ,
    λύση την οποία θεωρώ γενικά , ως Μοναδική και Σωτήρια για την Ομάδα μας και για την προσέλκυση σοβαρών επιχειρηματιών και για τη δημιουργία μιας Ομάδας εφάμιλλης των πο λύ μεγάλων του εξωτερικού καθώς και για τη σωτηρία – αναβάθμιση των ερασιτεχνικών τμη μάτων της .(Εχω αναφερθεί για το θέμα αυτό αρκετές φορές και με λεπτομέρειες στο Σάιτ του Κου Στήβ Αβραμίδη ) , τότε θεωρώ το Κέντρο στα Σπάτα , πολύ χρήσιμο και απαραίτη το και για άλλους λόγους ( έχω αναφερθεί ), αρκεί ο Κος Νοτιάς να μην προβάλει παράλο γες και ασύμφορες απαιτήσεις αποκρουστικές , για τον κάθε ενδιαφερόμενο νέο επενδυτή .
    ε. Η εξαγγελία ενεργοποίησης Εισαγγελέα για μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει από το 2003 ή Ένωση 1924 (για οικονομική κακοδιαχείριση κλπ κάποιας μεγάλης περιόδου στην ομάδα, μέχρι το 2003). Δεν ξέρω, γιατί αυτή ενεργοποιήθηκε τώρα, αλλά ελπίζω να φθάσει μέχρι το τέλος, η δε Ένωση 1924, πρότασή μου είναι, να εμφανίζεται τώρα στην απόφαση αυτή σύσσωμη και αποφασισμένη και όχι με το όνομα του πρώην προέδρου της. Δεν πιστεύω να είναι κόλπο της Εισαγγελίας για να πνίξει το θέμα, γιατί τώρα τελευταία πολλά τέτοια περίεργα γράφονται στον τύπο που κοντεύουν να μας τρελλάνουν.Είναι και θέμα τιμής και παρακαταθήκη για το μέλλον, γιατί νομίζω, ότι πρέπει να εξεταστεί διαχειριστικά και η περίοδος από εκεί και πέρα μέχρι τώρα,ώστε στο μέλλον οι διοικούντες να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί, οι δε ΑΕΚτζήδες να ξέρουν, ότι τα λεφτά που δίνουν για υποστήριξη – στήριξη της ομάδας τους δεν πάνε στις τσέπες λαμογιών.
    Γιατί νομίζετε, ότι τα εισιτήρια διαρκείας επί Νικολαΐδη έφθασαν στις 25.000;? Γιατί οι φίλαθλοι πίστευαν,ότι βοηθούνε και ότι τα λεφτά τους θα πιάσουν τόπο και ότι αυτά δεν θα πάνε στις τσέπες.... Εγώ προσωπικά πιστεύω, ότι αν αναλάβουν την ομάδα άτομα υπεύθυνα και τίμια μέχρι αηδίας και γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις, τα εισιτήρια διαρκείας μπορούν να φθάσουν και τις 40.000 -50.000, μπορεί και παραπάνω. (Πρώτα όμως πρέπει να ξεκαθαρίσει, ποιοι θα κάνουν κουμάντο τα χρήματα ή εν πάσει περιπτώσει, θα είναι κοντά στο Δ/ντή Οικονομικού και θα ενημερώνονται – ελέγχουν τα πάντα).Και τέτοια άτομα νομίζω, ότι υπάρχουν μέσα στην ΑΕΚ από
    αυτά που απαρτίζουν τους οργανωμένους συνδέσμους ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και με την ευκαιρία αυτή,στην Ένωση 1924 (ενδεχομένως και σε συνεργασία με την Ερασιτεχνική), προτείνω να συγκροτηθεί κατάλληλη ομάδα (νομίζω, ότι έχει τη δυνατότητα), η οποία θα διερευνά τις περιπτώσεις επενδυτών που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην ΑΕΚ, με συγκεκριμένες προδιαγραφές για την ομάδα, ερασιτεχνική, το προπονητικό κέντρο, το γήπεδο (στην παλαιά θέση ή το Ελληνικό, γιατί οι επιχειρηματίες κοιτάζουν πρωτίστως να κάνουν επένδυση και όχι να χάσουν τα λεφτά τους), έσοδα, κλπ οικονομικές δυνατότητες, ώστε να υφίσταται εναλλακτική λύση της τώρα κατάστασης, η οποία απ' ό,τι φαίνεται δεν τραβάει, ούτε πρόκειται να τραβήξει, εκτός της δυνατότητας να τακτοποιήσουν κάποιες εκκρεμότητες, οι οποίες είναι πιθανόν να τους εκθέσουν σε 2ο χρόνο και όταν θα έχουν φύγει από την ομάδα, π.χ. διερεύνηση των δυνατοτήτων και των σκοπών - ιδεών του κυρίου Κοζώνη και Μελισσανίδη κλπ και των προϋποθέσεων υπό τις οποίες αυτοί είναι δυνατόν να εμπλακούν στην ΑΕΚ ακόμη και χρονικά. Επίσης, να εξετάσουν και την περίπτωση να συνυπάρξουν με σοβαρούς επενδυτές, μπαίνοντας μπροστά και εκφράζοντας τη μερίδα της λαϊκής βάσης (διάβασα ότι έχουν κάνει σχετική πρόταση), γιατί πιστεύω, ότι ενώ υπάρχει τεράστιος αριθμός φιλάθλων μας (όχι μόνο Αθήνα) που θα ήθελαν να βοηθήσουν και να συμεθέξουν σε κάποια πολύ μεγάλη ΑΜΚ, αυτοί με αυτά που βλέπουν, διαβάζουν, ακούν, έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους, ότι μπορεί να γίνει κάτι καλό, γιατί πάντα εμφανίζονται μπροστά πολλοί μεσάζοντες, επιτήδειοι και αρπακτικά που δεν εμπνέουν ούτε προκαλούν, ώστε ο κόσμος να τρέξει και να συμβάλει. Νομίζω, ότι πρέπει πρώτα να συγκροτηθεί η ομάδα που προανέφερα και εν συνεχεία να διερευνηθούν όλα τα επιμέρους θέματα που απασχολούν στην ομάδα, ώστε να υπάρχει λύση – πρόταση – σκοπός, οι προτεραιότητες επιδίωξης – επίτευξής τους για όλα. Και με βάση αυτά να γίνει μία προεγγραφή όλων όσων επιθυμούν να συμμετέχουν σε μια σοβαρή ΑΜΚ εταιρείας λαϊκής βάσης ,σε συνεργασία με κατάλ ληλους επενδυτές (αυτοί με ιδιαίτερα ποσά), με διάφορα ποσά, αρχίζοντας από τα πολύ μεγάλα μέχρι τα πιο μικρά, π.χ. των 2 ή 1.000.000, των 750.000, των 500.000, των 250.000, των 200.000, των 150.000, των 100.000, των 75.000, των 50.000 – 40.000 – 30.000 – 10.000 – 7.500 – 5.000 – 1.250 – 1.000 – 750, 400, 300 , 200 έως 100 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 2. Διάφορα :
    α. Ο κύριος Καραγεωργίου (προπονητής Εργοτέλη) στο τέλος του προχθεσινού αγώνα, πήγε να επαναλάβει αδικαιολόγητα το “σόου” του πρώτου αγώνα, ότι αδικήθηκε κλπ βλακείες και καραγκιοζιλίκια (ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...ΝΑ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ Η ΑΕΚ, ή θέλει να εμπλέξει και την ΑΕΚ στο κλαμπ των υπολοίπων, κατά προτεραιότητα Παναθηναϊκού–Ολυμπιακού- ΠΑΟΚ. Μήπως ο κύριος δουλεύει για τον ΠΑΟΚ με τις εντυπώσεις που προσπαθεί να δημιουργήσει και ό,τι γίνεται γραφικός,ή περίμενε να πάρει και αυτός το σχετικό πριμ του κυρίουΠαπουτσάκη;? Άσχετος δεν πιστεύω να είναι λέγοντας, ότι η απόκρουση του Μαϊσόροβιτς στο 93' ήταν πέναλτι (αυτό δεν μπορεί να το πει ούτε ο πλέον άσχετος).
    - Αν ο Μπάγιεβιτς είχε στομαχόπονο για το λόγο αυτό, γιατίδεν ανέχεται τα καραγκιοζιλίκια, σωστά ενήργησε και τον άδειασε στον κύριο με την παρουσίαση και τα λεγόμενα του βοηθού του. Κι αν ήταν καλύτερος ο Εργοτέλης κύριε από τέτοιε μας, γιατί δεν κέρδισε την ΑΕΚ που ανεξάρτητα αν δεν τράβηξαν οι παίκτες της, του είχε κάνει κεφαλοκλείδωμα ο Μπάγιεβιτς, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πλησιάσει ούτε την εστία της (όχι να βάλει και γκολ).
    β. Τρεις εφημερίδες είδαν πέναλτι εις βάρος της ΑΕΚ. Δεν θέλω να τις χαρακτηρίσω (μάλιστα μία είδε και δύο) και να κόψουν τη σπέκουλα (είναι δυνατόν οι διαιτητές να ρίξουν τον κάθε αντίπαλο της ΑΕΚ, μας δουλεύουν τα παιδία...)
    γ. Κύριο Μπάγιεβιτς και λοιπό προπονητικό τιμ :
    (1) Νομίζω, πάντα νομίζω και δεν το παίζω ξερόλας ή προπονητής, ότι χρειάζεται η συνέχιση της εκπαίδευσης στα τελειώματα των φάσεων και ιδιαίτερα στο τελευταίο στάδιο αυτών και της συνεργασίας μεταξύ των παικτών. “Αν βλέπει ο ποδοφαιριστής, ότι τον κλείνει κάποιος παίκτης με τον τερματοφύλακα και δεν βλέπει κενό στην εστία, να μην σουτάρει, μορεί να κάνει την τελευταία– τελευταία στιγμή τρίπλα, ώστε να βρεθεί σε πιο ευνοϊκή θέση ή να κάνει πάσα σε συμπαίκτη που έχει πιο ευνοϊκή θέση από αυτόν. Εννοείται ότι και οι συμπαίκτες θα πρέπει να τρέχουν να βοηθήσουν και να πάρουν θέσεις για γκολ και να έχουν ετοιμότητα να πράξουν αυτό. (Εκεί δε φαίνεται πολλές φορές και η διαφορά των μεγάλων ομάδων, παίκτες δηλαδή να αλλάζουν πάσες μέσα στη μεγάλη ή και μικρή περιοχή, την τελευταία στιγμή ή να κάνουν αριστοτεχνικά κόλπα προκειμένου να πετύχουν το γκολ), π.χ. την ευκαιρία που έχασε ο Τσιμπούρ : τον έκλεισε πολύ καλά ο αμυντικός, ο τερματοφύλακας τον έκλεισε λίγο πιο αριστερά με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κενό στο τέρμα και να κάνει σουτ απελπισίας. ΑΝ ο Σκόκο που βρισκόταν αρκετά πιό πίσω, είχε τρέξει δίπλα του, ώστε να μπορεί να τον δει ο Τσιμπούρ, τότε με μία μικρή πάσα θα ήταν σίγουρα γκολ.Το ίδιο και στην περίπτωση της πάσας που δέχθηκε ο Σκόκο, έκανε το σουτ νομίζω προκαταβολικά με ελάχιστες πιθανότητες, ενώ δεν είχε αντίπαλο μπροστά του και θα μπορούσε να κόψει την μπάλα και να αδειάσει τον τερματοφύλακα που έπεφτε αριστερά και να βάλει εύκολα το γκολ (θα πει κάποιος, ότι δεν υπάρχουν συνταγές. Σωστά, υπάρχουν όμως, ελεγχόμενα αντανακλαστικά και η εντατική εκπαίδευσή των μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. ΠΑΝΤΑ ΝΟΜΙΖΩ κύριε Μπάγιεβιτς ).
    (2) Ντούσαν, οι παίκτες μας δεν είχαν στον αγώνα το επιβαλλόμενο πάθος, δύναμη κλπ. Τα ξέρετε καλύτερα. Νομίζω, ότι πρέπει να ψάξετε και να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο, ώστε αυτά να βγαίνουν σε κάθε αγώνα. Φαίνεται, ότι με τα λόγια δεν γίνεται πάντα αυτό που θέλουμε . Θυμάμαι παλιά τον Γκμοχ που έβαζε τους παίκτες π.χ. πριν τον αγώνα, 30' να κάνουν έντονη – συστηματική προθέρμανση για να ξυπνούν και να είναι πανέτοιμοι και φούλ ενεργοποιημένοι με την έναρξη του αγώνα. Βέβαια ο Γκμοχ, ξέρουμε, ότι ήταν και περισσότερο γυμναστής.... (εγώ πάω και πιο μακριά και γιατί όχι μια συζήτηση μαζί του, δε θα ήταν υποτιμητική για το θέμα αυτό).
    (3) Ντούσαν, να προτείνετε δια μέσου του κυρίου Δημητριάδη, αν και είμαι βέβαιος, ότι το έχετε κάνει, να πληρώνονται οι παίκτες κατά το δυνατόν κανονικά (δεν μπορεί π.χ. ο κύριος Παπουτσάκης να έχει πληρωμένους τους παίκτες του και όχι μόνον, να τους τάζει και πριμ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. (4) Ντούσαν, το τελευταίο διάστημα μας αρέσει αρκετά η αμυντική λειτουργία της μάδας. Πάντα βέβαια υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση. Ο προπονητής της Καβάλας δήλωσε μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ότι μελέτησε πριν, τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, τρεις φορές και ότι δεν υπήρχε περίπτωση ο Παναθηναϊκός, όπως έπαιζε να βάλει γκολ, ούτε στην Καβάλα, ούτε στην ΑΕΚ.
    (5) Ο εν λόγω προπονητής στα 30' του κάθε αγώνα (αφού δηλαδή δει πώς παίζει ο αντίπαλος) κάνει αλλαγές και παίρνει όλους τους αγώνες άνετα. Τί συμβαίνει; Δεν πιστεύω να κάνει το ίδιο και στην ομάδα μας, γιατί είναι και λίγο σαματατζής και δεν θέλω να κάνει χαιρετούρες και το παγώνι και σε μας. Και για να το πετύχουν αυτό οι παίκτες μας, πρέπει να παίζουν όχι με πάθος αλλά λυσσασμένα (λένε, ότι έκανε στρατό και μετά από κάθε αγώνα, η μαύρη σακούλα δίνει συνέχεια λεφτά του Μάκη μας, κατ' άλλους των ΑΕΚτσήδων).
    (6) Το ίδιο και με τον ΠΑΟΚ ,δεν πιστεύω να τους αφήσετε με τους παίκτες μας να μας νικήσουν ,αν και βλέπω, ότι ο κύριος Σάντος, χρησιμοποιώντας παίκτες παλαιούς δικούς σου, έκλεψε όλα τα συστήματα – κόλπα σου και ιδιαίτερα εκείνο με την μακρινή μπαλιά στον σέντερ φορ από την άμυνα... (θυμάμαι που το έκανες ακόμη και όταν έπαιζε ο Νικολαΐδης σε ένα αγώνα με τη Ρεάλ που έβαλε γκολ, μετά από μακρινό του Τσάρτα (;).
    (7) Κάποιοι παίκτες κάνουν δηλώσεις μετά από αγώνες, όπως ο προχθεσινός και λένε ότι είναι κουρασμένοι (;). Μήπως πρέπει να το δείτε; Γιατί τώρα τελευταία μόνον κουρασμένοι δεν πρέπει να νιώθουν. (Πολλές χάρες τους κάνετε).
    (8) Ντούσαν, συνέχισε, όπως μέχρι τώρα με μεγαλύτερη όμως αυστηρότητα και όσο μπορείς και σου επιτρέπει η στήριξη των Μετόχων και αν υπάρχουν προβλήματα στις σχέσεις με τους Μετόχους κλπ, Συζήτησέ τα μαζί τους μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Εν τω μεταξύ συνέχισε την προετοιμασία των παικτών για τα play off, εντατικά και με πληρότητα. Όσον αφορά την πίεση που εμφάνισες κατά τη διάρκεια του αγώνα, μία συμβουλή, κόψε το αλάτι τελείως – μαχαίρι (αφού έκοψες και το κάπνισμα) και εκτιμώ και ότι οι καφέδες σου “ελληνικοί” θα είναι το πολύ 1 ή 2 (η καμήλα που έχει μεγάλο λαιμό και πρέπει να στείλει το αίμα στον εγκέφαλό της με
    πίεση , το κάνει ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΕΣΗ, γιατί δεν τρώει ούτε ίχνος αλατιού. Μόλις φάει πρασινάδα που έχει στοιχεία αλατιού τη φτύνει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κύριοι μέτοχοι, στον αγώνα με τον Άρη, ήταν στο γήπεδο 18 – 20.000 φίλαθλοι. Με τον Εργοτέλη 30-32.000. Πληρώστε τους παίκτες και ενθαρρύνετέ τους να προσπαθήσουν περισσότερο, ώστε να τα δίνουν όλα, γιατί αν παίξουν, όπως προχθές, την άλλη Κυριακή. Θα είναι μέσα στο γήπεδο 10.000 μόνον και βλέπουμε. Και να μην ξεχνάτε, ότι έρχονται και τα play offs και θα πρέπει να ενεργοποιήσετε όλους τους ΑΕΚτσήδες (πανελλαδικά), ώστε σε κάθε αγώνα το γήπεδο πρέπει να έχει τουλάχιστον 40.000 φιλάθλους (πρέπει όμως να αποδίδει καλά και η ομάδα ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ και για να συμβεί αυτό, πρέπει να πληρώσετε άμεσα τους Παίκτες, ώστε απερίσπαστα να κάνουν το καθήκον τους και να μην ατονίσουν – χαλαρώσουν, όπως έγινε στο πρόσφατο παρελθόν και άντε μετά, Φτου κι` απ` την Αρχή , το δε Προπονητικό τιμ να βοηθηθεί περισσότερο στο έργο του και να έχει τη δυνατότητα να απαιτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, πάθος, προσοχή και συγκέντρωση και για να μην τους πεί κανένας Παίκτης ''ΑΣΕΜΕ ΗΣΥΧΟ '' , όταν του ζητήσουν να κάνει κάτι . ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ
    ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ .(Γιατί εννοείται ότι τελικά θα το πληρώσετε και σε κάθε περίπτωση ,
    Δεν σας φταίει σε τίποτε η ΑΕΚ. Βλέπετε ότι τον Κο Κοζώνη τον βγάλατε Ταβερνιάρη , ενώ
    θα μπορούσατε να τον καλέσετε να αποδείξει χειροπιαστά αυτά που έλεγε με τα λόγια .Το πιθανότερο βέβαια να φοβηθήκατε , αλλά τι θα γίνει όμως ;? μπορείτε να κρατάτε αδικαιολόγη
    τα ΟΜΗΡΟ την Ομάδα , χωρίς να λαμβάνετε θέση ή το χειρότερο να κάνετε μεταξύ σας παι
    χνίδια τακτικής βυθίζοντας τους Φιλάθλους μας στην στενοχώρια και χωρίς να φαίνεται τίποτε στον ορίζοντα .
    Ευχαριστώ.

    ΥΓ Άμα κωλοβαράτε, κωλυσιεργείτε, ολιγωρείτε και διαρκώς αναβάλλετε, δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτε κύριοι Μέτοχοι.( Αντρίκες κουβέντες και ελπίζουμε να σοβαρευτείτε . ΟιΦίλαθ
    οί μας δεν θα σας περιμένουν για πολύ ακόμη και νομίζω ότι εσείς θα το μετανιώσετε – χάσετε , γιατί αν και κάνατε μέχρι τώρα τραγικά λάθη , η κατάσταση έχει σχεδόν Ομαλοποιηθεί . Στην ανάγκη ζητείστε τη συμβολή των Φιλάθλων μας , αλλά όχι στη βάση
    που βάζει ο Κος Νοτιάς , με αυτά που ζητάει για το Προπονητικό Κέντρο , ( έτσι Κε Νοτιά ,
    δεν φτάνει που πάρα λίγο να μας διαλύσετε την Ομάδα και ότι αυτή εκφράζει , με τα διά φορα κόλπα σας , τώρα θέλετε να βάλετε και ταφόπλακα ή να μας απαυτώσετε κιόλας ;? ) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κωστας-Φλωρινα03 Μαρτίου, 2010 13:07

    Tι λες ρε Μαικ???Θα ερθει και ο Λυμπεροπουλος?
    Αιντε με το καλο.Ζηλεψαν απο το βαζελο που πληρωνει τον Κλατσουρανη και τον Καραβουτη ε??
    Ε ρε γαμησι ασαλιωτο που θελουν μερικοι.Και μετα αναρωτιουνται γιατι εφυγε ο κοσμος απο το γηπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Χρήστο: Μετά όμως ο Ιούδας ανακηρύχθηκε αθώος και εμφανίσθηκε και ιερόν Ευαγγέλιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Mike21hlk: Εν τω μεταξύ , έχεις δει πρωθυπουργό και ειδικά Έλληνα να περπατάει στο δρόμο και να συνομιλεί με πολίτες; Διότι εγώ ξέρω για κάτι τεθωρακισμένα αυτοκίνητα και καμιά εικοσαριά μπράβους. ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΦΕΛΛΟΣ.
    ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΣΑΦΗ ΓΝΩΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Κώστας-Φλώρινα: Μπορεί να έρθει κι ο Νεστορίδης. Κι εύκολα μπορεί να πάρει φανέλλα ο Μπάγιεβιτς. Εκεί να δεις μπέρδεμα. Διότι σαν προπονητής θεωρείται προδότης, όχι σαν παίκτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. stin R London pantws pou pige na dei to mats o adam , oute imixrono den antekse

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Θανάση: Ωραία τα λες, αλλά να κάνω 2 επισημάνσεις: Με τον Εργοτέη ήμασταν 11000 όλοι κι όλοι( μαζί με τα διαρκείας).
    Η Ένωση 1924 είναι εναντίον του Μελισσανίδη και υπέρ της λαϊκής βάσης. Βλέπουν και πόσο καλά συμφωνούν εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ κι είπαν να εξάγουν το μοντέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς Mike21hlk: TO ΤΡΙΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ, ΠΡΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ, ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΟ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΠΑΛΙΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΕΦΑΓΑ ΜΕΣΩ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΘΗΚΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΑΝΕ.
    ΑΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΟ BLOG.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. enosi 24 n' allios cafe tis xaras

    otan ydrithike , itan ena trendy panigiri me celebrities

    thymitheite kontogianidi,arvanitaki ,kati alles tragoudistries ,psarianous klp

    otan anelave o nikolaidis , o proedros tou cafe ,egine antiproedos tis pae

    enw ta meli tou DS tis , proslifthikan apo ti pae san ypeuthinoi eisitiriwn , grafeia tupou kai alla posta

    ki ekei pou milage gia laikes vaseis , edwse to tameio tis sto konto me antalagma to 0.5% tis pae ( to opoio exei idi eksafanistei) me antalagma thesi sto ds tis pae

    edw kai 2-3 xronia exoun meinei oute 10 atoma sto cafe 24 kai oi ekdiloseis pou kanoun de mazeuoun oute 20

    otan costologousan mazi me to kanelopoulo tin pae 200.000.000 , ti akrivws laiko oramatizontan ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. http://www.youtube.com/watch?v=5q-YWHsPLUU


    O malakas o laos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς Mike21hlk: O KANEΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΤΑ ΤΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΕΣ ΡΑΤΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @ Steven ...του οποιου το ευαγγελιο-μαζι με αυτο του Θωμα-ειναι τα πιο αυθεντικα και τα πιο πιστα στο πνευμα των λεγομενων του Ιησου. Αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.Ας μην το πιασουμε τωρα.

    Προς το παρον εχουμε Ανατολιωτακη - εις τον οποιον οφειλουμε να αναγνωρισουμε την μεγιστη συμβολη του,εις το θεαρεστον εργον της κατεδαφισεως του Ν.Γκουμας-που ειναι παντου και πουθενα ("..ανοιξε καθε ξυλο,σηκωσε καθε πετρα και θα με βρεις εκει..")
    Ο οποιος εκανε μηνυση στους νυν και τως προεδρους της ΠΑΕ και Ερ/κης λεγοντας κατι για "απατες" "υπεξαιρεσεις","υπεξαγωγες εγγραφων" κλπ. μπουρδες δηλαδη.Στην πραγματικοτητα τους εγκαλει γιατι δεν εδωσαν και γιατι δεν δινουν(!!) παρ'αυτα την ομαδα στον Μελισανιδη "...δωστε ρε τσογλανια την ομαδα στον Τιγρη τωρα..." τους λεει.
    Μα,θα μου πειτε,αυτος δεν ειναι που σαν προεδρος της Ερ/κης το '06 δεν ελεγε "...και τι τις θελουμε τις εκλογες τωρα... μονο προβλημα θα δημιουργησουν..."κλπ-κλπ";
    Ε,και λοιπον; Την ιδια εποχη παλι ελεγε "θα ΒΟΗΘΗΣΩ την ΠΑΕ,σε περιπτωση που δεν γινει εφικτη η κατασκευη του γηπεδου στην Ν.Φ. αυτο να γινει στον ΟΔΔΥ.." και δυο χρονια μετα-αφου τον δουλεψε ο κοντος- ελεγε "θα κανω τα παντα για να μην γινει αυτο.Θα μας βρουν μπροστα τους...κλπ-κλπ"
    Για αυτον τον μαλακα μιλαμε. Αλλα No problem
    Απο μαλακες σωρο. Απο σοφρονες πασχουμε.
    Γυναικουλες με μουσακι υπαρχουν παντου. Αντρες με αρχιδια και λογο, που θα βρουμε.Αυτο ειναι το προβλημα.

    Να δω στο ιδιο σκαμνι τον κοντο,τον Κιντη,τον Θανοπουλο και τον Δ.Χ., αλληλουπερασπιζομενους,και τι στον κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. o anatol leei pos daneise stin erasitexniki 1.000.000

    malista

    epi thiteias tou , kontepse na dialuthei to handball
    epese to volley stin A2 andriko kai gynaikeio

    oi prosfuges ton athliton pou itan epi proedrias tou , skane twra

    eixe afisei ton sullogo me oute 10 athlites

    dilause akadimies

    afise akoma kai to nero apleroto kai irthe katasxetirio tou oikopedou apo tin etereia ydreysis

    alla parola auta tou xrwstame ki 1.000.000 tamiakes dieukolinseis

    kai syn tois allois , krazei ton mousia oti den psifise mellisanidi to 05 enw o idios eixe katevasei diko tou aneksartito syndyasmo (ki allon enan syndyasmo o papastaurou me ton opoio enosan tis dunameis tous argotera )


    varethika

    kalutera na kleisoun ola na teleionoume

    ki ama yparxoume sa laos , na ta ksananoiksoume opos prepei , apo tin arxi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το γιοφυρι του Βοτανικου,περναει των παθων του τον ταραχο. Μειωνονται οι εμπορικοι χωροι και ενσωματωνονται στο κυριο κτισμα του γηπεδου και στο κυριο εμπορικο κεντρο. Πρασινη αναπτυξη.(εχω την εντυπωση οτι αντι για παρκο 30.000 τετρ. μετρων που λενε,θα κανουν ομαδικους ταφους,μετα τα νεα -και τα επομενα- μετρα.)
    Και μετα φωναζουνε οι δικοι μας "δεν χωρανε τα εμπορικα κεντρα...και που θα φτιαχτουν κλπ-κλπ"
    Το "τιγανι" που ειναι τοσο στριμωγμενο στους εμπ.χωρους δηλαδη,ειναι μειον η συν; Γιατι δεν πανε να δουν τα εσοδα-εξοδα;
    Τι θελουν δηλαδη; την 8η λεοφορο του Μανχαταν να φτιαξουν;
    Τελος παντων.

    Ας κανουμε ενα διαλειμα,ενα κιτ-κατ.
    Γκρεχενλαντ - Σενεγκαλεζεν στις 5 στο Πανθεσαλουχεν σταντιουμ.
    Κατι μου λεει οτι μετα την Αφροδιτη της Μηλου,θα μας δειξουν κωλοδαχτυλο και η Σενεγαλεζοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ03 Μαρτίου, 2010 15:22

    @Στήβεν
    Λόγο των ημερών καλή θα ήταν μια αναδημοσιευση του κειμένου.
    Να ακούσουμε κανά μπινελίκι, μας έλειψε.
    Ψηφίζω υπέρ...
    Τώρα περί Αδαμίδη λέω τα εξής:
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΏ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΉΚΑΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.
    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κωστας-Φλωρινα03 Μαρτίου, 2010 15:42

    Εχω μια απορια που τυρανναει το φτωχο μου μυαλο καιρο.Γιατι ειναι τοσο δυσκολο να κανεις ενα γηπεδο.Κανω πλανο επενδυσης-βρισκω,αγοραζω εκταση-πληρωνω-κατασκευαζω-εκμεταλλευομαι.Καπως ετσι δεν γινεται παραεξω εις τας Ευρωπας???Γιατι δηλαδη πρεπει να κρεμεσαι απο τα αρχιδια του καθενος???
    Μαλλον δεν κανω για μπιζνες ετσι??? Ισως για αυτο να δουλευω εξι μερες τη βδομαδα και να εχω σπιτι-αμαξι στα δανεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Μαρτίου, 2010 16:21

    @ steven: Ανάρτησε το, το @#$%^νο, δε μπορώ δε μπορώ να περιμένω...
    @ Κώστα: Εεεεεε, το πλάνο επένδυσης που περιέγραψες έχει μία αλληλουχία όχι πλήρη. Είναι: λαδώνω-Κανω πλανο επενδυσης-λαδώνω- βρισκω,αγοραζω εκταση-λαδώνω-πληρωνω-λαδώνω-κατασκευαζω-λαδώνω-εκμεταλλευομαι-λαδώνω. Ρε μιλάμε για γιουνάν μπεηλίκ, ποιός μπορεί να επενδύσει σοβαρά σε αυτό το μόρφωμα? Άσε που, αν το πας με το νόμο (δηλ δεν είσαι ο Θείος), κάθεσαι στον άξονα. Αλλά, είπαμε, και με το νόμο να το πας, κάντο σωστά για ξεκάρφωμα...
    Φυσικά και στας ευρώπας κρέμεσαι απ΄τα ρχίδια κάποιων, αλλά άμα κάνεις κάποια πραγματάκια σωστά, κάπου καταλήγεις. Εδώ...μόνο ο τσουκαλάς και ο αλέφαντος μπορούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μα τι ρωτας βρε Κωστα και συ τωρα; Η σειρα της "επενδυσης" εχει ως εξης : τρεχω-μαζευω-λαδωνω-ταλαιπωρουμαι-βριζω-σβυνω-γραφω-ξαναπληρωνω-ξαναβριζω-καταριεμαι-σχεδιαζω-σχιζω-τσαλακωνω-καθυστερω-τρεχω-καταγγελομαι- μυνηωμαι-καταδικαζομαι-ξαναμαναπληρωνω-ψευτοχτιζω-μενω αφραγκος-σιχτιριζω-τα παραταω-παω για ψαρεμα στο χωριο μου. Τελος.
    Αφου ειμαστε ειδικα κατασκευασμενοι για σερβιτοροι.
    Ποια επιχειρηση και ποιο γηπεδο; Αφου σου το λενε ξεκαθαρα: Μη κανεις τιποτα.Μη κατασκευαζεις.Μην επενδυεις. Ποσο πιο καθαρα να το πουνε; Να βγαλουν νομο; Εχουν βγαλει ενα εκατομυριο εκατον ογδοντα πεντε χιλ. νομιδια και διαταξεις και αρθρα,και υποσημειωσεις και παραπομπες και τα λοιπα. Ο Δαιδαλος ειχε πιο ευκολο εργο στα ανακτορα του Μινωα.
    Οταν για το σπιτι που χτιζεις (λεμε τωρα) χρειαζεσαι ενα καροτσι οικοδομης γεματο εγγραφα και να πηγενοερχεσαι ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ σε 1.357 υπηρεσιες διεσπαρμενες σε ολη την επικρατεια,-με τους απαραιτητους "ντενεκεδες" με λαδι βεβαια-φαντασου τι γινεται με μια σοβαρη επενδυση. Θα την αρχισεις εσυ και θα την τελειωσει το παιδι σου σε βαθυ γηρας.
    "σιγα μη τους εχουμε και ανταγωνιστες" σου λενε οι Ευρωπαιοι, οι οποιοι ειναι και οι σωτηρες και οι αιμοδοτες μας. Αρα με καθε δικαιωμα.
    "θα βρισκουμε καθε φορα τους πιο ακαματηδες και πιο ηλιθιους εκ'των πιο ακαματων και ηλιθιων απο τον λαο τους-και δεν θα δυσκολευομαστε καθολου σε αυτο- και θα τους τοποθετουμε σε κυβρνισεις της πλακας για να λενε οτι ειναι ανεξαρτητοι.Αλλωστε με μυθους συντηρουνται αυτοι χρονια τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς όλους: ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΙ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ¨
    ORIGINAL ΣΕ ΑΓΑΠΩ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΑΚΟΛΟΥΘΩ, ORIGINAL AEK ΟΛΕ...
    ΑΝ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ, ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ;
    ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς Χαράλαμπο και Γιώργη: Το βρήκα, αφού μου έφυγε ο τάκος, και ψάχνει ο web master την φωτογραφία. Που να δείτε κι άλλα παλιότερα, ORIGINAL κείμενα. Τελικά το blog θα καταλήξει πολιτικό δηάδή κοινωνικό δηλαδή αθλητικό δηλαδή κιτρινόμαυρο. Μαλάκες μου σαν τους κύκλους της ολυμπιακής θα γίνουμε ΠΟΥ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ. ΤΟ ΕΙΔΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΔΕΝ ΕΙΔΕ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΟΞΥΔΕΡΚΗ ΛΑΟ ΠΟΥ ΞΥΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΕΙ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΤΗΝ ΦΥΛΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΞΕΧΑΣΑ.
    ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ. ΟΜΒΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΤΑ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΟΠΕΣΙ ΤΟΥ ΑΧΤΑΡΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΠΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΑ 400 ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ. ΟΛΟΙ ΠΑΤΣΟΚ. ΚΑΙ ΚΚΕ Λ-Μ ( λόγω μαλακίας ) ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΣ. ΟΛΕ ΟΛΕ ΗΡΘΕ Η ΑΕΚ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ03 Μαρτίου, 2010 22:58

    @Στήβεν
    Πάτα γκάζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Η μεσσητία πόσο κοστίζει;
    Το παιδί από την Αγγλία ξέρει κάτι σχετικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κοιν :Φιλάθλους ΑΕΚ, Κους Παππά – Αδαμίδη , Ενωση 1924 , Κο Γαλάτση Γ.
    Αγαπητέ Στηβ , εδώ και αρκετό καιρό έχω κάνει το σπίτι μου Κλινική και μακάρι να πάνε
    όλα καλά και μην ξεχνάς ότι έχουμε και κάποια ηλικία . Για τις 32000 Φ, στο ματς με Εργοτέλη το διάβασα σε Σάιτ (όπως και τα περισσότερα στοιχεία που χρησιμοποιώ) και απ`
    ότι φαίνεται το καμπανάκι , για την Ομάδα μας , άρχισε να κτυπά νωρίτερα .( Ιδωμεν ).
    Σ` απαντώ περισσότερο για την Ενωση 1924.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Εγώ προσωπικά βάζω πρώτα την Πατρίδα και στο
    ίδιο επίπεδο τη θρησκεία μας και τον άνθρωπο – οικογένεια και μετά τα κομματικά ή τις
    οποιεσδήποτε άλλες ενασχολήσεις – πιστεύω – χόμπι κλπ . Ιδιαίτερα τα κομματικά τα έχω σε
    πολύ δεύτερη μοίρα [ όχι ότι δεν υπάρχουν αξιολογώτατοι άνθρωποι σε όλα τα κόμματα , για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα, αλλά γενικότερα είμαστε λίγο Βαλκάνιοι ,αν και ΕΛΛΗΝΕΣ -
    SUPER συναισθηματικοί, όχι Βόρειοι και ψυχροί ( έτοιμοι και με δυνατότητες για το καλύτε ρο και το χειρότερο ) ,ο τόπος μας δεν είναι πλούσιος κλπ, κλπ , και όπου φτώχεια – γκρίνια και το κακό συναπάντημα ] και όταν ψηφίζω , ψηφίζω το λιγότερο κακό ή έστω την οποιαδή
    ποτε μικρή ελπίδα, έστω και αν είμαι βέβαιος ότι την επομένη που θα πάω στο Νοσοκομείο
    θα πρέπει να είμαι έτοιμος να βρίσω , να μαλώσω , να κάνω παράπονα που δεν ακούει κανέ
    νας , εκτός αν υπάρχει κίνδυνος να εκτεθούν κλπ , να πληρώσω...( θέματα τα οποία αν ήθελαν να σπάσουν αυγά θα μπορούσαν να λυθούν μέσα σε μια βδομάδα – ένα μήνα) . Αρα χρειαζό
    μαστε παιδεία , συστηματική – μεθοδική- προγραμματισμένη μακροπρόθεσμα κλπ ιδιαίτερα στα
    μικρά χρόνια , που έχουν εγκαταλειφθεί και να ελπίζουμε ότι μετά από 20-30 χρόνια θα γίνου με πολύ καλύτεροι. Για να γίνουν αυτά Στηβ χρειάζονται Αρχίδια και στην πολιτική της Αγίας
    ψηφοθηρίας και της καρέκλας δεν υπάρχουν ( άλλο τι λέει ο Γιώργος τώρα που τον ψήφισα
    και άλλο τί γίνεται . Πολλές φορές στον τόπο αυτό και να θέλεις ν` αγιάσεις – κάνεις το κα
    λό ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ . Πρέπει να είσαι πολύ ΤΣΑΚΑΛΙ και έτοιμος για όλα , για να κάνεις
    κάτι και βλέπουμε αν στο τέλος θα βρίσκεσαι στην καρέκλα σου κλπ. Βλέπεις ο άλλος γίνεται Υπουργός ( μέγιστη τιμή ) και καταδέχεται πολιτικά δώρα , πάντα με το αζημείωτο , για τα βαπτίσια της εγγονής του-της ( αρκετά χρήματα ). Εμένα κάποτε μου έφεραν δώρο 5 κιλά
    ψάρια και μια άλλη , πορτοκάλια και ψάρια κλπ και έγινε σεισμός , όχι ότι εγώ είμαι καλός ,
    αλλά έτσι μ` έμαθε ο πατέρας – μητέρα μου. (Βλέπεις ότι δεν επικαλούμαι τίτλους σπουδών
    κλπ πτυχία , αλλά την παιδεία που μου έδωσαν οι Γονείς μου και οι δάσκαλοί μου ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Και
    επανέρχομαι στους Υπουργούς(δεν λέω όλοι , αλλά αρκετοί, γιατί δεν είμαι οπαδός της ισοπέ
    δωσης ) ,που ασχολούνται με όλα , εκτός από το καθ` αυτό έργο τους ,γιατί....κλπ . Καλά παι
    διά ο Ανδρέας , ο Κώστας (;) , ο άλλος Κώστας και ο άλλος ο Κώστας , ο Γ ιώργος , αλλά
    Νοσοκομεία, Παιδεία , Ενοπλες Δυνάμεις ( πάνε να τις κάνουν και αυτές Υπηρεσίες του Δημο σίου, απ` ότι φαίνεται και με ότι αυτό συνεπάγεται , και ο Θεός να βάλει το χέρι του ) κλπ , δεν θα έχουμε ποτέ , γιατί όλα Θυσιάζονται στο βωμό της Ψηφοθηρίας και της καρέκλας (
    και άμα χρειαστεί να αντιμετωπιστούν σοβαρά θέματα , καίγεται όλη η Πελοπόννησος , η
    Αθήνα στά περίχωρα και στο Κέντρο ,γίνονται πόσες ληστείες – φόνοι κλπ την ημέρα , αντιμε τωπίζουμε τους Τούρκους ( άκουσον – άκουσον , τα μεμέτια ), στην Κύπρο , στά Ιμια και αλλού σαν κότες ,πέφτουμε παγκοσμίως σε οικονομική ανυποληψία , δίνοντας το δικαίωμα σε
    ορισμένους Γερμαναράδες να μας κάνουν πλάκα ( ποιούς τους Γερμαναράδες που ένιωσαν για τα καλά τι σημαίνει πραγματικός Ελληνας και μετά ναι μεν υπέφεραν ,αλλά έκαναν και τεράστιες ζημιές στην Πατρίδα μας και αν και ηττημένοι ακόμη πληρώνουν , χάριν των προ
    ναφερθέντων Μεγάλων Παιδιών ) .Σε κάθε περίπτωση όλα τα κόμματα προσπαθούν να προ
    σφέρουν . Το θέμα - πρόβλημα βέβαια είναι να εντοπίσουμε αυτό που θα κάνει το μικρότερο
    κακό. ( Και η επανάσταση των Μπολσεβίκων άρχισε Θεωρητικά με τα πιό αγνά ιδανικά και
    τελικά κατάντησε η πλέον στυγνή δικτατορία , που έφερε Ανθρώπους – Κράτη σε απόγνωση
    και διάλυση ) . Οχι δεν είμαι μαζοχιστής γι` αυτό παλεύω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Στο θέμα της ΑΕΚ τώρα . Αν η εν λόγω Ενωση βάζει πραγματικά Πρώτα την ΑΕΚ είμαι
    μαζί της , αν βάζει το κόμμα ( σύμφωνα με τα λεγόμενά σου ), δεν μου κάνει και ας ήταν
    και του κόμματος που ψήφιζα-σα, (Εχω ξαναγράψει ότι αρνούμαι κάθετα την πολιτικοποίηση
    του αθλητισμού, και την όποια σκοπιμότητα εξυπηρετεί αυτή , γιατί τη θεωρώ κατάντημα -ξευ τίλα), γιατί Εκεί που έφθασε η ΑΕΚ έχει την ανάγκη όλων μας , όπως μπορεί ο καθένας , γι` αυτό μίλησα ακόμη και για συνδυασμό Επενδυτή Κεφαλαίου -με εταιρεία Λαικής βάσης ,για την ΑΕΚ ( όχι τύπου Κόκκαλη , τα εμά για εμάς και τα εσά πάλι για εμάς , με ερωτηματικό, γιατί δεν ξέρω καλά το θέμα ), σε αγαστή συνεργασία και υπό τον απόλυτο έλεγχο των δύο και όλων των Φιλάθλων , που ούτως ή άλλως γίνεται (;) ή πρέπει να γίνεται .
    Μακάρι ν` αναλάβει ο Μελισσανίδης και δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να γίνει αυτό σε α
    γαστή συνεργασία με την Ενωση 1924 . Αρκεί και οι δύο να βάζουν πάνω απ` όλα την ΑΕΚ
    και ότι αυτή εκφράζει , αλλιώς δεν μου κάνουν .
    Για να γίνει σκέτη Εταιρεία Λαικής βάσης και ν` αναλάβει την ΑΕΚ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ,γιατί χρει άζεται πολύ δουλειά και πολλούς τίμιους , μέχρι αηδίας Ανθρώπους ,που υπάρχουν μεν , αλλά
    δεν μπορούμε να τους βρούμε ή και ενδεχομένως , να τους βρούμε διαθέσιμους και ποτέ δεν
    μπορούμε να είμαστε απολύτως σίγουροι για κανέναν κλπ (Οι φυλακές έχουν μέσα αρκετούς
    τίμιους που ανδραγάθησαν, για διάφορους λόγους ). (Δεν έχει βγεί ακόμη Τιμιόμετρο , άρα εύ κολα μπορεί να γίνει το κόλπο από τον καθένα μας και δυστυχώς απ` ότι έχω καταλάβει το μόνον που ενδιαφέρει ορισμένους ΑΕΚάρχες για την ΑΕΚ είναι το κουμάντο για να κάνουν
    την αρπαχτή . Και οι προτάσεις και οι αντιπροτάσεις και οι ιδέες και τα νομίζω – πιστεύω τις περισσότερες φορές κρύβουν αυτό το σκοπό. ( Ιδωμεν και μακάρι να πάνε όλα καλά ).
    Εγώ πάντως προτείνω , όπως όσοι μπορούν και έχουν ιδέες που δύνανται να πραγματοποιη θούν, να βοηθήσουν για να βγεί η Ομάδα μας από το εν λόγω αδιέξοδο , Να το κάνουν όσο
    πιο γρήγορα μπορούν , έστω και αν αυτό αποτελεί διάδοχη κατάσταση της σημερινής , καλύ
    τερης όμως που να δίνει ελπίδα και έστω κάποια προοπτική για το μέλλον, γιατί απ` ότι
    φαίνεται η σημερινή κατάσταση δεν μπορεί να περπατήσει , με τα εκβιαστικά διλήμματα
    του Κου Νοτιά και την προσπάθεια απεμπλοκής των υπολοίπων , στο συντομότερο χρόνο.
    (Μακάρι βέβαια να επικρατήσει η λογική και ο συμβιβασμός , για να σωθεί πρώτα η Ομάδα
    μας , χωρίς να υποβαθμιστεί – διαλυθεί και μετά βλέπουμε . Μπορεί τελικά να επέλθει η υπό
    ψη σωτηρία , σε συνεργασία και με την τωρινή κατάσταση ή μέρος αυτής .).

    Ευχαριστώ και πιστεύω να κατάλαβες γιατί μου είναι πολύ δύσκολο ν` απαντώ.

    Υ.Γ: Οι προτάσεις για έρευνες κλπ που πρότεινα στην Ενωση 1924 , εννοείται ότι μπορούν
    να γίνουν, από οποιονδήποτε σύνδεσμο ή και Ομάδα ΑΕΚτζήδων που έχει τη δυνατότητα
    αυτή .( Ακόμη και από την Ομάδα του Κου Αδαμίδη , για λαγαριασμό του Κου Παππά ή
    και την Ομάδα του σκέτη , χωρίς το καπέλο Παππά .)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Προς Θανάση: Αγαπητέ φίλε, που θέλω να είσαι στο επόμενο ραντεβού μας, μην ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ BLOGS. ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΝΕ. ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΗΜΑΣΤΑΝ 11095 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΣΤΟ ΠΕΙΦΗΜΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ ΔΩΔΕΚΑ ΧΑΠΑΤΑ ΚΙ ΟΧΙ 6000 ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ. ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΛΛΆ SITES. Κατάλαβες τι γίνεται. Σαν την ιστορία που την έχουμε μεγάλη, αλλά μας την δίνουν μικρή.
    Φίλε μην αγχώνεσαι. Τώρα για την κλινική, στείλε μου μια πληροφορία, διότι γουστάρω να έρθω. Και πάντα περαστικά. Μην φοβάσαι. ΑΕΚΤΖΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΗΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ. ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΣΧΙΖΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Προς Χαράλαμπο: Ναι, το βρήκα, μίλησα με Θεσσαλονίκη και το βγάζω σε λίγο. Έχω κι άλλα ΚΑΘΟΤΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ. ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΕΛΒΕΤΟ ΥΠΗΚΟΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μεσιτης ειναι ο Mikey Χαραλαμπε;
    Τους ειπε : "αν δεν γινει η συμφωνια της πλακας που μου ειπατε,θα το πω στον μπαμπα μου"
    "Καλα,θα δουμε" του λενε οι δυο.
    Ε, ρε γλεντια. Ελπιζουμε να αρχισει το παρτι και οχι να τελειωσει.
    Ερωτηση αφελης: Αφου οι παπας-νοτιας,αργα η γρηγορα,με τον ενα τροπο η τον αλλον,εχουν σκοπο να πληρωσουν τα χρεη της χρονιας που τρεχει και να αποπληρωσουν τα δανεια των τραπεζων,(εκτος και αν ΔΕΝ εχουν τετοιο σκοπο)τι τον θελουν τον μπροστινο προεδρο; Για να τους φαει τη δοξα; Για να παρει αυτος τα ευσημα; τι νοημα εχει;
    Για να τους κανει οικονομοτεχνικη μελετη;Δεν εχουν καταλληλους υπαλληλους για αυτο;Δεν εχει η ΑΕΚ μηπως; Περιμενουν απο εναν δικηγορο;
    Τι το θελουν το ποκεμον στην καρεκλα; Ντρεπονται να καθησουν οι ιδιοι; Αφου οτι ειναι να κανουν,θα το κανουν.
    Θα μεταβιβασει τον συλλογο καπου και θελουν τα φωτα του;Ας τον χρησιμοποιουσαν οταν ερχοταν εκεινη η ωρα.
    Και γιατι χρειαζεται αυτο τελος παντων;
    Τι ετοιμαζουν;
    Για να φαει αυτος το κραξιμο; Μα γιατι; Αφου θα πληρωσουν. Η ΟΧΙ;
    Δεν εχουν το θαρος να πλησιασουν τον-οποιονδηποτε-ενδιαφερομενο και να του πουν "αυτα ειναι...αυτα παιρνεις...αυτα πληρωσαμε...τοσα ειναι τα υπολοιπα...κλπ-κλπ"
    Θελει μεσολαβητη ο Νοτιας για το προπονητικο; Γιατι,τι ειναι;Αναπηρος;
    Τι νοημα εχει μια προεδρικη "τσοντα" 2-3 μηνων;Γιατι παραπανω δεν υπαρχει περιπτωση.Το λενε και οι ιδιοι.Τελος τα οποια χρηματα.Βλεπουν μεχρι τον Ιουνιο το πολυ.
    Μετα; Εχετε ετοιμο αγοραστη και δεν μας το λετε;
    Μας τον κρατατε για εκπληξη; Η-οπως ειναι το ποιο πιθανο-δεν εχετε ιδεα μετα το 3μηνο;
    Θα την αγορασει... ο κοσμος της μηπως;
    Δεν μπορειτε οι ιδιοι να συνδιαλαγειτε με τον- οποιο- επιδοξο αγοραστη; Επιχειρηματιες δεν ειναι; Οταν αγοραζετε και πουλατε,βαζετε τους δικηγορους σας "μπροστα";Οχι.
    Εδω τι "παιζει";
    Για να πειτε στον μελλοντικο αγοραστη-οταν θα ειναι αργα- "ξερεις,αυτος εφταιγε...αλλιως μας τα ελεγε...";
    Καμια απαντηση ικανοποιητικη υπαρχει;
    Ρωταμε βρε παπα και νοτια. Βρε ακεφαλοι αετοι των θαλασσων.
    Ρωταμε οι μαλακες τις υποθεσης. Υπαρχει καμια απαντηση;
    Μπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προς Χρήστο: DO YOU KNOW ΑΠΟ ΜΑΜΟΘΡΕΥΤΑ; ΤΥΠΟΥ ΚΑΖΑΜΙΑ; Η ΜΑΜΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΑΣ. ΚΙ ΑΥΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ BUDGET ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜ. ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΑΝΕ ΤΑ ΚΙΛΟΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΓΑΜΙΑΣ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΜΙΛΑΩ, ΔΙΟΤΙ Ο ΓΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΑΜΑΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ.
    ΩΧ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΠΑΡΑΒΙΑΣΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ, ΤΟΥ ΕΧΟΝΤΟΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΥΜΦΕΥΟΜΕΝΟΥ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥΛΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΡΥΘΡΙΑΖΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ; ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΑΚΟΥΩ, ΟΧΙ ΑΙΜΟΦΙΛΙΚΟ ΜΗΝ ΑΜΑΥΡΩΘΕΙ Η ΡΑΤΣΑ ΤΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ.
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΤΩ. ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ,ΔΗΛΑΔΗ ΣΚΥΨΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΕ ΣΦΑΞΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΤΑΙΕΙΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΝΟΥΝ. ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ. ΑΡΚΕΙ Ο ΔΧ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ. ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΑΝΕΙ ΤΟ 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Γεια σας και πάλι αγαπητοί φίλοι.
    Μετά από μερικές μέρες "αποτοξίνωσης",επανήλθα δειλά δειλά.
    Σαββατοκύριακο ήμουνα στο Καϊμακτσαλάν και δεν είχα τη διάθεση να ανοίξω ούτε υπολογιστή,ούτε να ασχοληθώ με καθημερινά μικρά και μεγάλα γεγονότα.
    Μόνο τον αγώνα της ΑΕΚ είδα στη τηλεόραση με χίλια ζόρια,αφού έπαιζε και ο ΠΑΟΚ την ίδια ώρα.
    Ηρέμησα και χαλάρωσα με την οικογένειά μου στο βουνό.
    Προσπάθησα κάποιες στιγμές να σκεφτώ καμιά λύση γενικότερα για τη ζωή μας,με το λίγο μυαλό που μου απέμεινε,αλλά τζίφος.
    Χθες άνοιξα το κομπιούτερ,σας διάβασα και έως σήμερα που σέρφαρα σε κιτρινόμαυρα σάιτ και μπλοκ,σιχάθηκα πολλά γύρω από την ΑΕΚ.
    Λυπάμαι πάρα πολύ,που πρώτη μας προτεραιότητα είναι τα διοικητικά σε όλα τα τμήματα της ΑΕΚ κι όχι τα αθλητικά.
    Που το πάμε όλοι μας?
    Ξέρουμε τι θέλουμε από την ΑΕΚ?
    Γιατί να συμβαίνουν όλα αυτά?
    Τι αμαρτίες πληρώνουμε?
    Δε ξέρω παιδιά,αλλά πολύ μπλα μπλα κι από μαρμίτα τίποτα.
    Δε βλέπω πως θα υπάρξει γιατρειά ή σωτηρία για τη μιζέρια και τη κατάντια μας.
    Θεωρώ ότι κι ο θεός ο ίδιος να έρθει στην ΑΕΚ,δε θα δώσει ικανοποιητική λύση που να βολεύει τον καθένα μας.
    Ευθύνες δε χωράνε ατομικά,πουθενά και σε κανέναν.
    Είναι συλλογικές.
    Όλοι βάλαμε ένα χεράκι να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε και δεν εξαιρώ κανέναν μας.
    Αυτό που με απασχολεί είναι μόνο τι θα κάνουμε.
    Και δε μπορώ να δω φως.
    Χώρια που εκτός από τα "ενδοοικογενειακά" της ΑΕΚ,έχουμε και τα οικονομικά και πολιτικά της χώρας μας.
    Άλλο παλούκι αυτό πάλι.
    Τι να πεις!!!
    Κι εδώ εμείς φταίμε,που τους εκλέγουμε και τους εκτρέφουμε για φρέσκια επιδερμίδα.
    Όπου κι αν στρίψει κανείς το κεφάλι προβλήματα και προβλήματα θα ακούει και θα βλέπει.
    Καλά να πάθουμε.
    Τουλάχιστον στη ζωή,τα μαθηματικά μας διδάξαν ότι για όλα τα προβλήματα υπάρχουν λύσεις έστω και προσωρινές και βάσει αυτού ελπίζω σε καλύτερες στιγμές στο μέλλον κι όχι σε καλύτερες μέρες.
    Ακόμα και τα λεγόμενα άλυτα, όπως ο τετραγωνισμός του κύκλου έχει, απλώς ακόμα δεν έχει βρεθεί.

    Μακάρι να βγω ψεύτης,αλλά δε θα αντέξουμε για πολύ,αυτή τη κατάσταση και τη κοροϊδία.
    Θα γίνει μεγάλο πολιτικό και κοινωνικό νταβαντούρι,αλλά και πάλι δίχως κανένα στόχο και διάδοχη κατάσταση.
    Στα χαμένα όλοι μας.
    Οπότε θα βγει κανένας Βγενόπουλος μετά και θα εκμεταλευτεί τη κατάσταση και με τιμές ήρωα θα μας αγοράσει και θα μας υποτάξει όλους.
    Ακούς εκεί ράδιο αρβύλα,βρήκε λέει ο Παπανδρέου πολίτη,που τον ενθάρρυνε να προχωρήσει σε περικοπές των μισθών.
    Δε μας είπαν που και ποιος ήταν αυτός ο ανύπαρκτος,τα λαγωνικά των καναλιών.
    Πώς και τους ξέφυγε?

    Οι "καλές μέρες" πέρασαν ανεπιστρεπτί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Όλα θα γίνουν όπως θέλει αυτός που θα πάρει την ομάδα. Έτσι απλά. Γιατί δεν αντέχουν και γιατί δεν ξέρουν να κάνουν κουμάντα σε ποδοσφαιρική ομάδα.
    Ένας μόνο ξέρει, θέλει και μπορεί.
    Έχει και η αναμονή τη γλύκα της.
    Βάλανε μπουγάδα. Ας την απλώσουν.
    Τα καλύτερα θα έρθουν.
    Κι έχω και τρεις μεταγραφές. Δύο επιθετικούς και ένα στόπερ.
    Φιιιιιιιι - λιαααααα ααααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Προς Ανώνυμο: ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΚΙ ΕΓΩ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΦ ΠΑΝΤΩΣ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΦΕΡΤΟΝ ΕΣΥ ΣΑΝ ΔΩΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Για χαφ το ψάχνουμε . χαχαχαχαχαχα.
    Θέλει να τα χώσει και θα το κάνει.
    Λίγη υπομονή ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. @@@@
    Προς όλους: ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΙ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ¨
    ORIGINAL ΣΕ ΑΓΑΠΩ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΑΚΟΛΟΥΘΩ, ORIGINAL AEK ΟΛΕ...
    ΑΝ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ, ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ;

    ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

    FILE STEVEN MIA MIKRH DIORTHOSI....
    DEN EINAI ORIGINAL SE AGAPO, ALLA

    DIKEFALEEEE SE AGAPOOOO , OPOU KAI AN PAIZEIS PANTA THA S'AKOLOUTHOOOOO,
    AEK OLEEEE ORIGINALLLL, AEK OLEEEE, ORIGINAL ORIGINALLLLL

    POUTHENA DEN LEEI TO SINTHIMA, ORIGINAL SE AGAPOOO....
    GIA NA MIN TA MPREDEYOUME..
    THN KALISPERA MOU SE OLOUS....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Προς blanco21: Φίλε, έχεις 1000% δίκιο κι ευχαριστώ για την διόρθωση. Ζητώ συγνώμη για το μπέρδεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή