Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

ΑΕΚ - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ

           Με την συμπαθέσατη πόλη της πατρίδας μου της Μακεδονίας, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είναι απο τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας, τις πιο γραφικές με φοβερά φιλόξενο κόσμο. Και καλό σε συναίσθημα και σπουδαίο σε παρέα. Γι αυτό το λόγο βρέθηκε εκεί απάνω κι αυτός κι έβαλε το νέα μπροστά. Τι να κάνουν κι οι άνθρωποι, καιρό είχαν να δουν σούπερ λίγδα, τον ανέχτηκαν .
           Πολλά τα χρεωστούμενα όμως και δίκαια η νέα-ομάδα κάθισε κι έχασε απο την ΑΕΚ, σχεδόν με κάτω τα χέρια. Κάποιες ευκαιρίες μετά το 3-0, δεν δείχνουν τίποτα.  Ίσως και να ήταν η πιο ακίνδυνη ομάδα που είδα φέτος στο ΟΑΚΑ. Άνευρη, χωρίς φυσική δύναμη και χωρίς κάποιον στοιχειώδη προσανατολισμό. Κι έβλεπα σοβαρά κορμιά στο γήπεδο, που αν θέλανε θα κάνανε πάρτυ.
           Καλά, με τόσα ντράβαλα, πήγα στο γήπεδο; Ναι διότι αυτό με ξεκούραζε κι έτσι θα ξέφευγα για το δίωρο. Εξ άλλου κι ο Ηρακλής αυτό θα ήθελε, όπως το είχε κάνει τότε με τον παπού μου, που τον φωνάζανε από τα μεγάφωνα. Κι ήξερα βαθειά μέσα μου, οτι η ομάδα θα έπαιζε και γι' αυτόν, όπως συγκινητικότατα έγραψε κι ο Σάκης στο blog του.
           Κι έπαιξε πράγματι καλά. Φυσικά έπαιξε ρόλο κι η ανυπαρξία των αντιπάλων, αλλά αυτό είναι δικό τους θέμα. Διότι η ομάδα σήμερα είχε κινητικότητα, αγωνιστικότητα και σοβαρή διάθεση για να πάει στα μπαράζ. Κι είχε και τέσερα ελληνάκια στην αρχική ενδεκάδα, που δεν διαβάζουν βαθμολογίες, αλλά ξέρουν οτι η Νέα Καβάλα, είναι απο τριάρα και πάνω. Όσο κι αν την προστατεύει ο διαιτητής  στον πειθαρχικό έλεγχο. Κι όσο κι αν ο κόσμος ( καμιά δεκαριά χιλιάδες ) περίμενε ένα μεγάλο διπλό λόγω απουσιών.
          Όμως όλοι διαψεύστηκαν. Η εκτυφλωτική απόδοση του Μανωλά ( ήθελα να ήξερα γιατί δεν είχε χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα κι όλο διάβαζα οτι θέλει δουλειά ) , παρέα με την συνεισφορά του - των πολλών λανθασμένων πασών - Γκέντζογλου, σε γέμιζε κουράγιο και πίστη για την επόμενη σαιζόν. Θεωρώ οτι  βγήκε MVP ο Κωστάκης με το τεράστιο όνομα, λόγω του νεαρού της ηλικίας. Διότι εγώ κορυφαίο είδα τον Γιάχιτς, τον μόνο παίκτη που βλέπει γήπεδο άνετα, και τον Καφέ. Όπως είδα και το Μπλάνκο πολύ φιλότιμο και πιστεύω ακράδαντα οτι σύντομα θα αρχίζει πάλι να σκοράρει, όπως τις δυο προηγούμενες χρονιές. Μη με ρωτάτε γιατί. Αυτήν τη μπάλα ξέρω.
        Φυσικά είδα και το περπάτημα του Σκόκο αλλά και τον μπροστινό Τζιμπούρ που δεν καταλαβαίνω τι διάολο κάνει. Μπορεί να του φταίει η τακτική, δε λέω, αλλά ένας που το παίζει και παικταράς, κάνει κάτι κι εκθέτει τον προπονητή. Διότι βαρέθηκα την γκρίνια χωρίς να βλέπω κάτι σωστό.
          Ιδιαίτερο κέφι δεν υπάρχει, αλλά το χρέος το είδα τι έγινε, όπως και η σταθεροποίηση στην θέση που επιτρέπει πιθανόν προμοτάρισμα του ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή. Διότι αφού η δαφνοστεφανωμένη τελείωσε, όπως σας είχα πει προ 5 αγωνιστικών, μας νοιάζει να μην ισχυροποιηθεί κι άλλο η αλογοτροφή με εκατομμύρια και να χάσει αυτό το πρωτάθλημα για να σκοτωθούν και μεταξύ τους οι ούτως ή άλλως ευρισκόμενοι στα χαρακώματα " αδιαίρετοι".
        Μαζί μου είχα μόνο το μεγάλο μου τον γιό , διότι ο μικρός είχε μια σοβαρή υποχρέωση. Όπως καθόμασταν με μια κενή καρέκλα ανάμεσα μας, ειλικρινά νόμισα οτι είχα τον πατέρα μου εκεί. Εξ άλλου η ψυχή περιφέρεται για σαράντα ημέρες και μάλλον πρέπει να ανησυχούσε και για την ομάδα, αλλά κι αν θα λυπόμουνα απο το παιχνίδι και δεν θα πέρναγα ένα χαμογελαστό βραδάκι όπως θα ήθελε. Και μου θύμιζε εκείνο το ματς με την απλή Καβάλα, το 7-0, με 3 του Μαύρου, 2 του Μπάγιεβιτς, κι απο ένα του Τάσου και του Νικολούδη. Γαμώτο, έτσι θα πάμε τώρα;
        Ο κόσμος θα ήθελα να είναι περισσότερος, διότι για να γλυτώσεις απο απατεώνες και να πάρεις κάτι πίσω, θέλει συστράτευση και μαζικότητα. Μάλλον όμως δεν ελπίζει σε τίποτα κι αρχίζει να δείχνει την μελλοντική εικόνα. Ο πατέρας μου με ρώτησε αν κάθε φορά τόσοι λίγοι έρχονται και γω τον ρώτησα να συμμετείχαμε στα έξοδα για την αναμόρφωση του χλοοτάπητα, κι αν ναί πού τα χρωστάμε. Φυσικά μείναμε κι οι δυο βουβοί. Όπως σχεδόν πάντα έφτανε μια κουβέντα μας  όταν βάραγε την φιλοσοφία. Δηλαδή την προσπάθεια να βρεις την αλήθεια. Αδιέξοδο και τίποτε άλλο.
      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΒΡΕΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΡΑΧΗΚΕΣ ΠΑΤΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ. ΜΗ ΜΟΥ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ.
      ΥΓ1. Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για όλα τα μηνύματα που μου έχουν έρθει. Άνθρωποι που δεν γνωριζόμαστε. Νέοι αδερφοί, blogs που τσακωθήκαμε, δημοσιεύματα που δεν τα είχα καν υπόψη μου. Μέσα στο κενό βρήκα χρυσάφι.
      ΥΓ2. Είμαι σε αρκετή μοναχικότητα που την εκφράζω με τον τρόπο μου. Κι η νύχτα γίνεται πιο άγρια. Ίσως τελικά έτσι πρέπει να συμβαίνει για να δικιολογήσει η ζωή την αδικία της και να αλλάζει χαρακτήρες. Αυτή είναι η εμπειρία και η ωριμότητα; Αν ναι, να την χέσω.
      ΥΓ3. Γιάννη, ευχαριστώ και κουράγιο και σε σένα. Όλα είναι κρίμα. Κι είναι φοβερό το πώς σε πλακώνει ένα σπίτι και το πώς αυτοί κατορθώνουν τώρα να βολεύονται τόσο στενά κάτω απο τη γη.

13 σχόλια:

  1. Φιλε,το πως σε πλακωνει το σπιτι και δεν σε χωραει ο τοπος το καταλαβαινει κανεις οταν χανει κατι η καποιον πολυ δικο του.Ειναι φυσιολογικη ροη των πραγματων.Εκει χρειαζεται η ψυχικη δυναμη για να ξεπεραστει οσο το δυνατον γρηγοροτερα και ανωδυνα.Χανοντας εναν γονεα,και πιστευω ο γιος τον πατερα,φευγεις απο την σφαιρα του "παιδιου" και εισαι εσυ ο ιδιος που αναλαμβανεις αυτον τον ρολο προς ολους...Φιλε,εδω ειμαι ολη την νυχτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Μονεγάσκο: Φίλε Γιάννη, να δω πότε θα γνωριστούμε, είμαι ψύχραιμος συνέχεια. Έχω θέμα με τη μάνα μου και πρέπει να κρατηθώ. Όχι οτι έχω το ίδιο συναισθηματικό δέσιμο. Αλλά ... Η κόλαση είναι το μυαλό του ανθρώπου και η μνήμη του κυριότερα. Πόσο θα ήθελα να έχω στιγμιαίο Αλτσχάιμερ; Δεν είμαι και καλά, ακούω Θεοδωράκη κι αλλάζω τα δισκάκια σαν τρελός.
    Χθες το βράδυ, έδωσα εντολή να μπουν όλα τα ρούχα σε σακούλες για να τα πάω στο ίδρυμα ανιάτων, που έκανε δωρεές ο Ηρακλής. Κάθε ρούχο που πέταγε η μάνα μου μέσα, σαν εκείνη τη φορεσιά που φορέσανε τότε παλιά στον ημίθεο και τούτρωγε την σάρκα του.
    Και κάθε ρούχο και μια φωτογραφία. Σα να ρίχνεις ένα σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπαρχει χειροτερο απο το να σκεφτεσαι,συνεχεια..Καποτε πριν καιρο,για να μην μου "στριψει" απο κει που σηκωνα 1 τοννο λαμαρινα στην στραντζα,εφτασα να σηκωνω πανω απο 1,5 και κανεις δεν καταλαβαινε τι στι διαολο συνεβαινε.Και ειχα πιασει και νυχτερινη δουλεια,γιατι δεν μπορουσα να κοιμηθω...Φυσικα,δεν μου ειχε τυχει κατι αναλογο με θανατο,μολις ειχα "τελειωσει" απο την "μαργαριτα"...Η σκεψη ειναι ΚΟΛΑΣΗ φιλε,και μονο ο χρονος γιατρευει,μονον αυτος...Δεν θελω να φανταστω τι θα γινει σε αναλογη περιπτωση...Υπομονη φιλε,κουραγιο και ασε τον χρονο να τρεχει παραλληλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα σε όλους
    Ήταν μια άνετη νίκη η χτεσινή απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα όπως η Νέα Καβάλα,με έναν προπονητή που βάση βιογραφικού είναι ο καλύτερος εβρισκόμενος στην Ελλάδα.
    Η εμφάνιση της ομάδας μας ήταν απολαυστική και ευχάριστη και σε κάποια άλλη εποχή θα συνοδεύονταν με μεγαλύτερο σκορ.Βάση απόδοσης και βάση ονόματος.
    Τελικά εγινε κάτι διαφορετικό χτες;
    Νομίζω πως ναι και ίσως να είναι η λύση του προβλήματος,του αγωνιστικού φυσικά.
    Μέσα σε μια γενική θολούρα διοίκησης προπονητή και παιχτών,αλλά και οπαδών μήπως δεν μπορούμε να δούμε το προφανές που είναι δίπλα μας και όχι στην άλλη μερια του κόσμου;
    Μήπως η ομάδα θα έπρεπε να έχει περισσότερους ενδεκαδάτους σαν τον Μανωλά,τον Γκέντσογλου,τον Λεονάρντο,τον Παυλή,τον Αραμπατζή,τον Γιαχάγια και άλλους πιτσιρικάδες οι οποίοι μαζί με την προσθήκη κάποιων έμπειρων Ελλήνων και ξένων παιχτών θα αποτελούσαν ένα σύνολο από ΑΕΚτζήδες και όχι παίχτες που απλά παίζουν στην ΑΕΚ;
    Να ξερουν την διαφορά όχι σε βαθμούς αλλά σε βαρύτητα ονόματος που λέει και ο Στήβεν.
    Δυστυχώς όμως θολούρα μεγάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Μαρτίου, 2010 11:54

    Καλημέρα Γιάννη και Steven. Steven, δεν ξέρω με τις αγρύπνιες πως θα την παλέψεις, κι εμένα το παραμικρό στον ύπνο με χτυπάει. Έρχονται όλα, τα παρόντα, τα πρώην και τα επόμενα και κάνουν πάρτυ στο κεφάλι μου...Με τάραξε και αυτή την εβδομάδα η κυρά με τα άγχη τα μητρικά (καλά είμαστε τελικά...).
    Πάντως κάτι έβγαλα από τις αγρύπνιες...έμαθα να καταλαβαίνω cricket! Στη γηραιά αλβιώνα όταν το σκεφτόμουνα να γυρίσω, πέρασα άπειρα βράδια με το μάτι γαρίδα. Τι να κάνω? Αγγλική TV είχε μεταμεσονύκτια Live κάλυψη τα Ashes μιας και τότε παίζαν στην Αουστρέλια.
    Πρωί επεξήγηση από αγγλόνια συναδέλφους.
    Για να σε γλιτώσω από το...cricket...προτείνω καλή μουσικούλα. Έχεις τα γούστα σου, αλλά, νομίζω ότι αυτό σου πάει γάντι:

    http://www.youtube.com/watch?v=4wxpPUgChf4

    Keep rocking νικομηδειο-κοζανίτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Μαρτίου, 2010 11:56

    Χαράλαμπε κι εγώ το ίδιο είδα. Συμφωνώ και τι να πεις? Μπράβο στο νερετβίτη που τους έβαλε ή γ@#$ το κέρατο του που δεν το έκανε από νωρίτερα? Και τα 2 μάλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Μαρτίου, 2010 12:27

    Επειδή έχασα το μισάωρο από 45-75. θα πως πως τα είδα στο υπόλοιπο.
    Νερετβίτης: Αμυντικό στήσιμο (και ειδικά στο κέντρο) και σε επιλογή εντεκάδας η καλύτερη φετινή του επίδοση. Επιθετικά, έβαλε αυτούς που έχει και είναι ο κορμός μας. Με τα χάλια τους μπήκαν 3. Σημαντικό ότι ΟΝΤΩΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΝΕΑ-ΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ. Πολύ σωστή -κατ' εμέ- η επιλογή Γκεντζόγλου αντί Γιαχάγια (τους πιστεύω ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2!) λόγω σωματοδομής. Η Νέα-Κα είχε τα μαυράκια με κορμιά 1.90. Χρειαζόμασταν ένα γερό παιδί να κάνει μαρκαρίσματα και όχι ένα κοντό πιτ μπουλ.
    Νέα-Κ: Αμυντικά, πιθανότατα η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ το στήσιμο τους και το πόσο κοντά ήταν οι γραμμές τους. Αλλά, επιθετικά, δεν είχαν ΣΧΕΔΙΟ. Έφαγαν το γκολ και δεν ήξεραν τι να κάνουν.
    ΑΕΚ: Από αυτή τη χρονιά, ας μείνει η δημιουργία ενός κορμού νέων ΕΛΛΗΝΩΝ ή ξένων που καταλαβαίνουν ΠΟΥ βρίσκονται παικτών. Εγώ βλέπω ότι κάτι μπορεί να μείνει. Σωστή η ανακοίνωση πριμ για CL. Επίσης, χθες ήταν το 1ο παιχνίδι που ΜΑΡΚΑΡΑΜΕ στο κέντρο. Τσαμπουκάς, προσπάθεια, τρέξιμο και ας γίνονταν λάθη σε πάσες. Επιθετική άμυνα με υπομονή, ειδικά όταν στο 1ο μισάωρο δε μας έβγαινε τίποτα. Για τα λάθη ευθύνονται κυρίως ο γκαμηλιέρης και το Σκοκόπαιδο...
    Σκοκόπαιδο: Βαριέται. Ναι, θα βάλει ακόμα 5-6 γκολ για το DVD του και μπράβο του. Μακάρι να μας φέρει 4 χαρτιά να πάει στην ευχή του θεού...
    Γκαμηλιέρης: Ψυχάκιας. Όσο τον είδα δεν μου άρεσε, αλλά εξάρω την πάσα του στο γκολ του Μαντούκα (όταν όλα είχαν τελειώσει βέβαια). Αυτός δε θα γίνει σοβαρός όχι με το νερετβίτη, αλλά ούτε με το μουρίνιο!
    Μαντούκα: Κάντου προσφορά 200, βία 250 και κράτα τον. Αν βρει παραπάνω αλλού be my guest. Καλός για πάγκο (αλλά άξιος για ΑΕΚ) και γι αυτό θα πρέπει να πληρώνεται.
    Μανωλάς: ΕΥΓΕ!!!! Είδαμε όλοι στοιχεία. Με πολλή δουλειά αποκτάμε κεντρικό μπακ για 10 χρόνια.
    Γκεντζόγλου: Εμένα μου αρέσει ΠΟΛΥ. Από ανέκαθεν. Ξέρω, είναι αργός. Αλλά έχει τσαμπουκά, κάνει σουτ, έχει τεχνική και ΜΑΡΚΑΡΕΙ σωστά και δυναμικά. Πιστεύω ότι με ένα αμυντικό χαφ τύπου γιαχάγια να τρέχει θα κάνει πολύ ωραίο ντουέτο. Αμάν πιά με τον Μακ-ακ-ο...
    Σλάβος: Χθες σούπερ, απλά.
    Μπλάνκο: Προσπαθεί πολύ (και εκθέτει τα σκοκόπαιδα) και μπορεί από αυτή την κακή χρονιά να βάλει στοιχεία στο παιχνίδι του. Του χρόνου θα είναι βασικός στην κορυφή. Ας κρατήσουμε Νέμεθ+ένας ακόμα φουνταριστός+Παυλής και είμαστε ΟΚ.
    Λεό: Η έλλειψη προετοιμασίας έχει επιδράσει στη διάρκεια του. Αδιάφορος δεν είναι και έχει τεχνική που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Είναι φλώρος,ομως. Επίσης στο 1ο μισάωρο ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. Κρίνεται από του χρόνου. Πάντως είναι καλύτερα από τον Μακ-άκ-ο.
    Καφές. Ο άνθρωπος που λατρεύω να μισώ. Μόνο εχθές με διέψευσε.
    Αραούχο-Γεωργέας: Καλοί χθες, προσηλωμένοι (και ορθά) στην άμυνα λόγω ελλείψεων κεντρικών αμυντικών.
    Σάχα: Δε με τρέλανε χθες, αλλά δε χρειάστηκε κιόλα. Μας τρέλανε πριν, όμως και πιστεύω ότι ο ανταγωνισμός με τον Αραμπατζή, τον οποίο θέλω να ξαναδω, του έκανε καλό. Λέγεται ότι ήταν κύριος κι επικοδομητικότατος όταν ο Άρα είχε πάρει τη θέση του. Αυτό φαίνεται και στο γήπεδο...
    Αυτά για χθες. Η Νέα-Κ ήταν ιδανικός αντίπαλος (όπως και ο Άρης( για συμπεράσματα και η εμφάνιση ήταν ελπιδοφόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τετοιες στιγμες,η αποσυρση απ'τον κοσμο ειναι απαραιτητη και αναποφευκτη.Βουτηγμενος στις μνημες,κολυμπωντας στο παρελθον.
    Ετσι ενοιωθα κι'εγω.Με βρηκε σε πολυ μικροτερη ηλικια βεβαια,αλλα δεν ξερω τι ειναι χειροτερο.
    Να χανεις ανθρωπους σου σε μικρη ηλικια μη εχοντας το βαρος των δεκαετιων στην πλατη σου,η σε υστερο χρονο οταν οι δεσμοι εχουν γιγαντωσει;
    Ο χαμος ενος οικειου προσωπου-εκτος απο σκληρη υπενθυμιση της κοινης μοιρας και του δρομου που θα παρουμε και εμεις,-ειναι και η απωλεια ενος μερους της ιδιας μας της ζωης.
    Ενα μερος μας θαβεται μαζι του.Φευγοντας απ'τον φρεσκο ταφο του,εχουμε αφησει ενα κομματι μας κοντα του,απαραιτητο κτερισμα.
    Και απο εκεινη την ημερα και για αρκετες επομενες νοιωθουμε σαν προσφυγες ακομα και στο ιδιο μας το σπιτι.Οτι δεν μας ανηκει τιποτα.
    Οπως και να εχει,το συναισθημα ειναι ενα: Αδειασμα.Κενο.Τιποτα.
    Η απωλεια ειναι σα χτυπημα στο κεφαλι.Ειναι τραυμα.Και επουλωνεται.Με τα σημαδια της βεβαια,αλλα τελικα μενει πισω. Η φυση μας εχει κανει-ευτυχως η δυστυχως- δυνατους.
    Στις ομορφες μερες,θα θελαμε να ζουμε για παντα με τους ανθρωπους μας γυρω, απαραλλαχτους και υγειεις.
    Στις ασχημες και επωδυνες θα θελαμε να κανουμε την ζωη ενως εντομου, που γευεται τα παντα και πεθαινει σε μια μερα,μη εχοντας τον θανατο να το φοβεριζει και το χρονο να το σκαβει.
    Και τα δυο,ειναι ανεφικτα και αταιριαστα για μας.
    Οποτε, μονη λυση ο χρονος.Με συνοδευτικα το ποτο,το τσιγαρο και την καλη μουσικη.
    Και ολα θα παρουν τον δρομο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπερα σας
    Ανεκαθεν γνωριζουμε οτι εχουμε καλους πιτσιρικαδες και παλι καλα που εχουμε κ τον Καφε να περνουν παραδειγμα.Μπραβο στον Κωστακη που ξερει πολυ καλα σε ποια ομαδα παιζει.

    Στηβεν τα συλληπητηρια μου.
    Κουραγιο ρε μαγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημερα Γιωργο.
    Δεν ειδα το παιχνιδι-μονο το ακουσα-λογω δουλειας.
    Δεν σχολιαζω εδω και καιρο τα αγωνιστικα.Εκτος απο ανουσια και μετρια,ειναι κυριως δευτερευοντα,αφου αλλα μας καινε.
    Τελος παντων,για αυτον τον αγωνα,και τα σχολια σου ειναι απαραιτητα για να σχηματισω γνωμη και να πω οτι για πρωτη-ισως- φορα φετος επαιξε σαν ΑΕΚ και οχι σαν οτιδηποτε αλλο.
    Αν ειναι τυχαιο η οχι,θα δειξει.Παντως η χρησιμοποιηση παικτων που γνωριζουν που παιζουν-δεν μιλω για την θεση τους αλλα για την φανελά που φορανε-βοηθα την ομαδα,διχως αλλο.
    Κανενας στρατος ποτε δεν επικρατησε με αποκλειστικα μισθοφορους.Αυτοι ειναι οι αναλωσιμοι.Η κυρια δυναμη βρισκεται στο "ομοδοξο" και "ομοαιμο".
    Επαιξε και το ρολο του-να το πουμε- και το ενα εκ. γιουρω. Και οτι πληρωθηκαν την προηγουμενη τους μισθους τους,ομοαιμοι και ημιαιμοι. Νηστικο αρκουδι,δεν χορευει.Το πολυ-πολυ να ροχαλιζει.

    Ασχετο: Η Τζουλια ετοιμαζει κι'αλλο dvd;
    Ροκυ νο 2. Αυτο το κοριτσι το εχει η μοιρα της να βρισκεται μεταξυ "σφυρας και ακμονος";

    Ας μην εχει "kair", αλλα ρετσινουλα ρε γαμωτο.Πεντε τυποι με μισοκατεβασμενα παντελονια και κανοντας στην ακρη τα καρο πουκαμισα,να την πηδανε εναλλαξ στην ακροθαλασσια,στο απογευματινο αερακι κοντα στα βραχια.Και να ξανακουσω την απιθανη ατακα: "...πιασε βραχο μωρη γιτι θα σπρωξω..."
    Και ολα να μυριζουν κρασι κι'αρμυρα.
    Και να γινει σποτ του υπ. τουρισμου. "fuck your myth in Grecce".

    Η ας εχει "semtex" και νιτρογλυκερινη.
    Ισως ειναι καλη ιδεα να την κουτουπωνει κανενας ζωσμενος με εκρηκτικα Αφγανος,που θα απενεργοποιει σιγα σιγα,για χαρη του ερωτα.
    Να δωσουμε και καμια ιδεα και κανενα καλο παραδειγμα στους αλληλοσπαρασομενους.
    Καν'τε ερωτα,οχι εκρηξεις.

    Στη χωρα οπου ο ενας πηδαει τον αλλον,μια τσοντα εινα μια μικρη λεπτομερια.Κατ'αυτην την εννοια και μονο, ειναι υποκριτικο το να βαλουμε κατα των συντελεστων της με ηθοπλαστικο ενδιαφερον.
    Αφου "γυριζουμε" τσοντες καθημερινα ολοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Μαρτίου, 2010 17:57

    Μάλλον προς η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται μου φαίνεται η φάση παρά για Ρόκυ ΙΙ. Με γερμαναρά να κάνει τη δουλειά τώρα: Hans (p)Solo...Το death star υπό τη μορφή μπουκαλιού σαμπάνιας το κατάπιαμε, τώρα πάμε για ολόκληρους πλανήτες...
    ΑΕΚ=Ελλάς=Τζουλίτσα..."Η ΑΕΚ=Ελλάδα=Τζουλίτσα ποτέ δεν πεθαίνειιιι...δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιάαα(καμιά καμιά...)Μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίιινειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!
    Και ξανά προς τη δόξα τραβά (ΤΡΑΒΑ ΤΡΑΒΑ) και ξανά προς τη δόξα τραβα (σου-τιέν...).
    Αλλά αφού το είπε ο ΓΑΠ : "Ο κόπος σου (κορόιδο) δε θα πάει χαμένος". Τώρα ο ύπνος μου έχει γίνει ελαφρύτερος σε λέω...ο κόπος μου αξιοποιείται πια, γι αυτό και ΔΕΝ χρειάζεται να πάει κανείς φυλακή, ε?
    Τσόντα τρελή παθητική, όμως. Μας !@#%$νε και μας λεν και μαλάκες από πάνω. Ενώ το Τζουλάκι τους τα πήρε τουλάχιστον (ρισπέκτ σε λέω...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Μαρτίου, 2010 18:01

    Και στα καπάκια Αδαμίδης, να μας λέει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι και ο ΓΑΠ "Το πάρτυ τελείωσε". Ρε φίλε τους λόγους του γράφεις? Αλλά τι λέω, στα ίδια κορόιδα απευθύνονται όλοι, Αδαμίδης, ΓΑΠ και Τζουλάκι. Και Νικοπολίδης να κόβει πόδια και να παίρνει κίτρινη. Τα πάντα όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργος Χρυ15 Μαρτίου, 2010 00:59

    Στήβεν τα θερμα μου συλληπητίρια φίλε μου, κουράγιο και καλή δύναμη, θέλουν πολύ δύναμη αυτές οι στιγμές...Οταν χάνεις ενα τόσο στενό σου άνθρωπο οτι και να πείς είναι λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή