Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

           Τα θέματα ήταν πολλά. Άλλα σοβαρά κι άλλα δευτερεύουσας σημασίας. Όμως είχαμε κατααγχωθεί όλοι κι έτσι το κλειστό οικογενειακό συμβούλιο, ήταν μονόδρομος.  Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα βρισκόμασταν την Δευτέρα και μάλιστα αρκετά πρωί. Να έχουμε όλη τη μέρα μπροστά μας, μπας και προκύψει και τίποτα έκτακτο. Κάτι που δεν υπήρχε στην ατζέντα.
            Παρά τον οικογενειακό χαρακτήρα, υπάρχει ένα πρόβλημα συννενόησης. Υποπτεύομαι την θεία μου αρκετά, όπως και εκείνη τον μεγάλο μου γιό. Ο μικρός μου δεν πολυγουστάρει την γιαγιά του, η οποία με την σειρά της θεωρεί τον λογιστή, πιόνι μου. Εγώ πάλι τα έχω με την γραμματέα διότι πιστεύω οτι κρατάει επιλεκτικά τα πρακτικά παίζοντας παιχνίδι με τον κουμπάρο μου.
           Τα θέματα μας ήταν να ανακατέψουμε την τράπουλα των χαρτοφυλακίων και να δώσουμε καινούγιες αρμοδιότητες στους διάφορους συγγενείς. Επίσης να μιλήσουμε για το νεοκλασσικό κτίριο που θέλουμε να στεγάσουμε τα γραφεία μας, τον τρόπο χρηματοδότησης αλλά και τον τρόπο εισροής νέων πόρων στο κοινό μας ταμείο για να προχωρήσει η οικογένεια. Όλοι ξέραμε οτι τα τελευταία είναι και τα πιο σοβαρά.
          Τα λύσαμε όλα μαγικά. Οι θέσεις μοιράστηκαν ξανά κι όλοι καταχάρηκαν. Όλοι χαμογελαστοί προχωρήσαμε στην ουσία: Το ακίνητο και το χρήμα. Αποφασίσαμε να μην σκοτωθούμε όλοι με όλους και ειδικά μπροστά στο λογιστή και στην γραμματέα, που δεν ανήκουν στην οικογένεια. Είπαμε να μαλώσουμε οίκοθεν κι ελεύθερα. Έχουμε έναν ολόκληρο μήνα μπροστά μας μέχρι να ξανασυναντηθούμε. Διότι ξέχασα να σας πω οτι για την ουσία αποφασίσαμε ομοφώνως, να μην αποφασίσουμε τίποτα και να αποφασίσουμε - αν αποφασίσουμε - μετά απο 30 ημέρες.  Αλλοιώς την επόμενη φορά μπορεί να αποφασίσουμε οτι θα αποφασίσουμε μετά απο 90 ημέρες. Ολόκληρη ζωή έχουμε μπροστά μας.
          Πρόεδρος εξελέγη ο μικρός μου γιος που διαφαίνεται οτι μετά απο 30 χρόνια θα γίνει κολοσσός σαν επιχειρηματίας. Τον βγάλαμε απο τώρα για να αποκτήσει και την σχετική εμπειρία νωρίτερα. Εγώ που βασικά πληρώνω τα λάθη όλων, τους είπα οτι κουράστηκα αλλά στο παιδί συμφωνώ να δώσω μια ευκαιρία. Εξ άλλου σπίτι μου μένει ακόμα, αν πολυδιαφωνήσει θα του αρπάξω το play-station και τότε θα δούμε τι αποφάσεις θα πάρει. Αν δεν εισπράττω το τίμημα που θέλω απο το κτίριο, εξουσιοδότηση να υπογράφει δεν του δίνω.Θα μου πείτε είναι ανήλικος, δεν έχει δικαίωμα υπογραφής ούτως ή άλλως. Μα γι' αυτό σας λέω οτι η οικογένεια δεν έχει καμία λογική.
         Πάντως ο μικρός μου είπε οτι στο νέο κτίριο θα φτιάξει και καφετέρια με γιγαντοοθόνη να βλέπουμε και κανά ποδόσφαιρο, θα βάλει καροτσάκι με ψητά λουκάνικα απέξω για να κονομάμε κι απο τους περαστικούς που πεινάνε ακριβώς μπροστά στην πόρτα μας και στην στέγη θα βάλει τεράστια ταμπέλα για να σπεύσουν όλες οι εταιρείες να διαφημισθούν. Κι άλλα έσοδα. Ρε τι μυαλό έχει το παιδί ! Φαντάσου τι θα γίνει όταν πάρει και το πτυχίο του. Μέχρι και μαρίνα μπορεί να φτιάξει στον δρόμο και να κονομάμε κι απο τα σκάφη που θα δένουν εκεί οι περαστικοί. Αυτό δεν του το λέω διότι δεν είναι σωστό να κατευθύνεις το παιδί. Ένα πρόβλημα που υπάρχει είναι οτι το κτίριο είναι στην Κυψέλη και δεν υπάρχει νερό εκεί. Ε, δεν θα τα ΄λύσω κι όλα εγώ. Μεγάλωσα πια. Ας σκεφτούν κάτι κι οι νεότεροι .
        Πάντως με την αγορά του ακινήτου διαφωνώ τώρα εν μέσω κρίσης. Και με τέτοιο τίμημα. Θα μπορούσαμε σαν οικογένεια να ανακαινίσουμε το πατρικό με ψίχουλα και να γλυτώσουμε το δέσιμο με την τράπεζα για τόσα χρόνια μόνο και μόνο για να είναι χαρούμενος ο θείος. Τέλος πάντων. Τουλάχιστον δεν υπογράψαμε. Έχω ένα μήνα να τους πείσω. Θα δούμε. Ζήτω ο χρόνος.
      Τον γιό μου πάντως τον χάρηκα, όταν απείλησε την γιαγιά του. Βρήκα μια επιθετικότητα που δεν διδάσκεται στα πανεπιστήμια, αλλά είναι θέμα DNA. Και μου άρεσε που είπε για εκπληκτική πορεία της οικογένειας περιέργως κοιτάζοντας την τσέπη μου. Και τον θείο που συνταξιοδοτείται το καλοκαίρι και ψάχνει μια καινούργια ενασχόληση και σίγουρη σύνταξη στο καφενείο. Νάστε καλά όλοι συγγενείς μου, δηλαδή που πρέπει να συναλλάσσομαι αλλά δεν σας έχω επιλέξει, και να προχωράει η οικογένεια.
        ΥΓ. Δεν σας είπα κάτι που είπε η κόρη της τρίτης γυναίκας του ξαδέρφου μου: Ζήτησε στη μάζωξη να δώσω κάτι για την εκκλησία της ενορίας της που δεν έχει ολοκληρώσει την αγιογράφηση. Κι οι πιστοί δεν προσέρχονται διότι είναι εικονολάτρες κι όχι εικονοκλάστες. Θυμήθηκα τον Ιουλιανό τον Παραβάτη. Τι έκανα; Χαμογέλασα και την ρώτησα: "Αφού μωρή μαλάκω δεν έχεις λεφτά, τι ασχολείσαι; Αν τα δώσω, θα αποσυρθείς;"  Παράξενα με κοίταξε σαν να μην καταλάβαινα κάτι. Ρομαντικός άνθρωπος η κορασίς κι εγώ πραγματιστής. Χάσμα γενεών μάλλον; Μπα. Χάσμα αρχών. Δεν βαριέσαι μωρέ. Μεγάλο έργο θέλει να κάνει, το ξέρω. Και χωρίς προβολή. Που λέει ο λόγος. Διότι είπε να κάνει και μια επιγραφή με το όνομα της σαν συντονίστρια για την δωρεά που θα έκανα εγώ. ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ.
  

25 σχόλια:

  1. Οικογενεια "χωραφα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στηβεν,λογω του οτι αυτον τον καιρο κανω τον Αρδιζογλου,τρεχω σφεντονατος χωρις αποτελεσμα,δεν παρακολουθησα λεπτομερως τα του νεου ΔΣ.Απο οτι εκοψα στα στιγμιοτυπα,μαλλον σαν μαζωξη μνημοσυνου μου φανηκε,καφεδακι-παξιμαδακι κτλ...Ειδα και τον Τροχανα με την κιτρινη την κουπα,γαματα σου λεω,ηταν να τους λυπασαι...Πολυ μπλα-μπλα ο Αδαμιδης,με τοσους εχθρους απορω πως κυκλοφορει τοσο ανετος.Τα μπαζα στο "αγροτεμαχιο" μαλλον εχουν πιο πολυ αξια απο τα "μπαζα" της μαζωξης.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαθέτεte μια μαγική ικανότητα ερμηνείας και την καταθέτετε με πολύ εύσχημο τρόπο.
    Έχετε δίκαιο να μην είστε αισιόδοξος,τα πράγματα δεν είναι όσο ευοίωνα τα παρουσιάζει ο ελληνικός τύπος.
    Αυτή η άτυπη εκεχειρία όμως, επιτρέπει στην Α.Ε.Κ. να συνεχίσει μέχρι το φθινόπωρο όταν και θα εισρεύσουν κάποια από τα απαιτούμενα κεφάλαια.
    Δυστυχώς ολόκληρος ο οργανισμός της εταιρίας δεν επιθυμεί άλλες λύσεις,παρά τις προσπάθειες που έγιναν.Και θα συνεχίσουν να γίνονται αλλά αυτή τη φορά από ανθρώπους που δεν έχουν ούτε το ειδικό βάρος ούτε το επαγγελματικό συμφέρον να αναζητήσουν τις συμμαχίες εκείνες που θα ωφελούσαν (και) την ομάδα μας.
    Επελέγησαν κάποιοι άνθρωποι που δεν θα πολεμηθούν από την αρχή και έχουν εξασφαλίσει πίστωση χρόνου.Μακάρι να τα καταφέρουν και να μην υποπέσουν στα λάθη των προηγούμενων ανθρώπων που είτε παρασύρθηκαν είτε λειτούργησαν με γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον.
    Διαπιστώνω ότι και εσείς γίνατε πιο ήπιος και αντιμετωπίζετε με συγκατάβαση την κατάσταση.Έτσι είναι το πρέπον αυτή τη στιγμή και γι'αυτό σημειώνονται και οι αμοιβαίες υποχωρήσεις.Ο δρόμος είναι δύσβατος και πολύ δύσκολος.Και για να μείνω και στο ύφος του κειμένου σας,δεν κληρονομούμε τον κόσμο από τους προγόνους μας,τον δανειζόμαστε από τα παιδιά μας.
    Η Α.Ε.Κ. είναι πολύ μεγάλη ομάδα και όλοι έχουμε το χρέος να τη βοηθήσουμε.Και το χρέος μας είναι να προσπαθήσουμε να την κρατήσουμε μεγάλη.


    υ.γ. Διάβασα σε κάποιο από τα άρθρα σας ότι σκέφτεστε να απομακρυνθείτε από το γήπεδο και διέκρινα και μία πικρία για τη θέση σας στους αγώνες.Είμαι βέβαιος ότι επρόκειτο για απογοήτευση της στιγμής.Για το δεύτερο σκέλος σας καλώ να ξαναπροσπαθήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξερω,Καζαμια,οτι δεν θα μου απαντησετε,αφου τα σχολια σας ειναι επιστολες που απευθυνονται προσωπικα στον Στηβεν.Καποιες αποριες που εχω,θα τις πω και αν δεν σας κανει κοπο....Ποια ειναι τα απαιτουμενα κεφαλαια και γιατι θα πεσουν το φθινοπωρο που πεφτουν και τα φυλλα? Απαξιωνεται την νεα διοικηση αφου δεν εχουν το ειδικο βαρος που απαιτειται,τους καρφωνετε κιολας γιατι ουτε συμμαχιες για την παρτη τους και τα συμφεροντα τους δεν ειναι ικανοι να κανουν!!! Οι προηγουμενοι(!!!),το δευτερο το καταφεραν σε μεγαλο βαθμο,το πρωτο που το ειδατε? Εδω και μια δεκαετια οσοι μετειχαν στα ΔΣ της ΑΕΚ,προσπαθουσαν με ΑΟΚΝΕΣ,ΕΠΙΠΟΝΕΣ,και ΕΠΙΜΟΝΕΣ προσπαθειες να κρατησουν τηνΑΕΚ μεγαλη,αλλα το αποτελεσμα ηταν το τελειως αντιθετο.Τι σας κανει να πιστευετε οτι ο κοσμος θα δειξει την απαιτουμενη υπομονη στο νεο ΔΣ,αφου η βαση του ειναι η ιδια εδω και χρονια? Χαμηλωσε πολυ ο πηχης,τοσο που τον πηδαει και ενας 5χρονος....Αυτα....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος17 Μαρτίου, 2010 10:10

    Προς οικογένεια "Μπες βγες" μου πάει.
    Και Ισλανδικός μπακαλιάρος να δέσει με την κατακίτρινη σκορδαλιά-στόκο.
    Τρέμε Θείο, τρέμε βγενό έρχονται ο Αδαμίδης με τον Ισλανδο.
    Οεο οεο...(ωχ μου βγήκε και σύνθημα αυθόρμητα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Mην κάνεις σήμερα αυτό που μπορείς να αναβάλλεις για αύριο"

    (Σοφή Παπαβουκλανιώτικη παροιμία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Καζαμία: Αγαπητέ φίλε, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Ναι θεωρώ οτι μπορώ να διαβάζω πίσω απο τις γραμμές. Με βοηθάει το οτι δεν είμαι απο τζάκι κι επομένως δουλεύει το μυαλό μου ακόμα.
    Η μοναδική εκεχυρία που επετεύχθη είναι προς το παρόν με την Orιginal ( παρά το σημερινό δικαστήριο ) , που έχει δίκιο για τα χρωστούμενα. Δεν βλέπω καμία άλλη ειρήνη, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΛΟΠΗ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΥΤΕΙ Ο ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ-ΙΔΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΡΕΒΥΘΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΑ ΣΑΝ ΣΟΛΩΜΟ. ( ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ -,δηλαδή τι ξέρει το παιδί αυτό,ΚΑΙ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΝΤΕ ΜΟΣ ).
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ "ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ". ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ, όπως παραδέχεσθε κι εσείς με την ρήση σας "''' προσωπικά επαγγελματικα συμφέροντα...".
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΑ. ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΕΣ: ΜΟΝΟ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΠΙΟ ΗΠΙΟΣ. ΠΙΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ.
    Για την προσωπική ερώτηση περί γηπέδου, σας απαντώ: Μεγάλωσα πια και δεν χρειάζεται να σπάω τα νεύρα μου οικειοθελώς. Επίσης εκεί που κάθομαι δεν ανέχομαι να βλέπω δίπλα μου τζαμπατζήδες. Όταν θελήσω να έρθω στο ΟΑΚΑ, θα πάω και θα αγοράσω το εισιτήριο μου. Νομίζω οτι δεν θα δυσκολευτώ. Επίσης τα παιδιά μου, σαν πιο νέα, ας πηγαίνουν στο πέταλο να χορεύουν και να τραγουδάνε.
    Την κατάσταση την ξέρω καλά και δεν ασχολούμαι με τον τύπο. Όπως ξέρετε, ακόμα και τα κείμενα μου στον Φίλαθλο ( 4 χρόνια ), είναι πολιτικά κι όχι αθλητικά. Να είστε καλά και να παρεμβαίνετε στο blog αυτό, διότι οι πληροφορίες σας είναι χρήσιμες για όλους. Προσωπικά εγώ, θα σας εξασφαλίσω ειρήνη ( άρα ζητώ συγνώμη για το παλαιότερο ύφος μου ), διότι δεν έίναι σωστό να μαλώνουμε πάνω απο τάφους. ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αντι(ντεμης-χχ)17 Μαρτίου, 2010 14:36

    Ο κ. τιποτα,
    Οπως παντα ευγενης μα συμπλεγματικος και διχαστικος.
    Ο πριγκηπας ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ γιος και ανηψιος.
    Που παει σχολειο με σωφερ.
    Και που σε μια (υποθεση κανω) προταση που μπορει να του εκανε ενας Νικαιωτης αυτοδημιουργητος για να του αγορασει κατι αγαπημενο, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, θα την αρνιοταν ευγενικα γιατι δεν θα ταιριαζαν τα χνωτα τους.Σνομπ και μικροψυχος.
    ΔΕν μπορει ,λογικο ειναι, να δεχτει οτι καποιοι ανθρωποι γεννιουνται και πεθαινουν στη ΝΙκαια ή το Περαμα και το Κερατσινι.
    Εχουν 2 ποδια ,2 χερια, συναισθηματα, ψυχΗ
    και δυστυχώς για τον καζαμιούλη μπορει να υποστηριζουν και την ιδια ομάδα Μ ΑΥΤΟΝ.
    Μάλιστα αυτοί ΟΙ ΝΙΚΑΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ο καζαμιουλης μπορει να ασπαστηκε την ιδεα? ΑΕΚ? ΜΕΤΑ ΤΙς παραινεσεις του σωφερ που τον πηγαινε στο σχολειο του (ας πουμε στο κολλεγιο ΑΘΗΝΩΝ). Και ετυχε να ειναι (δυστυχως για ολους εμας τους ανωνυμους) ΑΥΤΟς Ο ΣΩΦΕΡ ΑΕΚΤΖΗΣ.ΝΑ ΠΩς τυχαια γεγονοτα μπορουν να κατασρεψουν τον ψυχισμο εκατομμυριων ανθρωπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς αντι(ντεμης-χχ): Σε παρακαλώ πολύ επικοινώνησε στο ταχυδρομείο μου στέλνοντας μου το κινητό σου ( stevenavramidis@yahoo.gr ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κωστας-Φλωρινα17 Μαρτίου, 2010 15:35

    Πολυ κουιζ για λιγους το κανατε ρε αδερφια.Ειναι που ειναι θεατρο η κατασταση, μεταδοθηκε και εδω ο ιος.Οι δυο-τρεις που γνωριζουν και οι υπολοιποι να παρακολουθουν με το βλεμμα της αγελαδας που κοιταει το τραινο.Ελληνικη τηλεοραση η κατασταση.
    Ξερω αλλα δεν μπορω να μιλησω.Σε τι βοηθα ακριβως αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαθητευόμενος πρόεδρος,μαθητευόμενος τεχνικός διευθυντής,φέρνουμε και μαθητευόμενο προπονητή και οι οσμές από τα αέρια των οχτρών της ομάδας καλύπτουν αυτές της άνοιξης!
    Κρίση κατά το δοκούν εάν οι οσμές παράγονται λόγο φόβου ή λόγο γέλιου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Κώστας-Φλώρινα: Εγώ ό,τι ξέρω, το γράφω. Δεν εξυπηρετεί η συγκάλυψη τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ17 Μαρτίου, 2010 19:19

    ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟΝ ΙΣΛΑΝΔΟ ΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΑΣ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΠΑΧΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΘΗΜΗΘΗΤΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟ ΛΑΜΙΑ ΑΕΚ 1-0.Ε ΡΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μια δοτή κυβέρνηση χρησιμότατη για την υπογραφή της αποικιοκρατικής σύμβασης του προπονητικού. Το οποίο παρεπιπτόντως θα φέρει το όνομα του πατρός του ιδιοκτήτου-μετόχου. Όλα τα υπόλοιπα είναι καθρεφτάκια και χαντρούλες για τους ιθαγενεις, εμάς δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. steven,pires to e mail mou?

    zamp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Άννα: Κατά τα λοιπά, η ΑΕΚ είναι ανεξάρτητη κι ο Αδαμίδης τα βάζει σε σωστό δρόμο. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ, ΑΝ ΦΑΛΗΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΝΟΤΙΑΣ. ΚΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ. ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΜΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: κι άλλους κι άλλους και κάλους. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΛΩ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΠΙΣΩ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ. ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩ. ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΗΚΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΑΜΕΜΠΤΟ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΡΕΤΟ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΜΠΡΕΣΑΝΤΑΤΑΝΑ. ΘΑΝΑΣΑΚΟ, ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ;
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ( ABBIE HOFFMAN ).
    ΓΚΕ ΓΚΕ; ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥ SHAW ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΚΟΜΑ, ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΑΝΑΧΡΕΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΙΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. na rwthsw kati asxeto
    xereis giati o gewrgioy pareth8hkeapo ola entypo k radiofwno-thlewrash
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Ε.Μ: Πολύ λεπτό θέμα. θα σου απαντήσω αύριο με την διασταύρωση απο αλλού. ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Από την αρχή και το πρώτο μου σχόλιο αν θυμάστε κύριε Αβραμίδη,είχα σημειώσει ότι η Α.Ε.Κ. απέθανε.Τότε αντιμετώπισα τη χλεύη,τώρα συμφωνείτε μαζί μου.
    Και όχι,δεν δουλεύτηκε ο λαός.Ο λαός τελικά προτιμάει την προηγούμενη κατάσταση.Μη με ρωτάτε πως γίνεται αυτό.Δεν το γνωρίζω.
    Υπάρχουν και ορισμένοι όπως εσείς που πιστεύετε στη λύση Μελισσανίδη.Έχω αναφερθεί στο ζήτημα και δε χρειάζεται να επανέλθω.Πιστέψτε με,ακόμα και η καθυστέρηση στο θέμα του κυρίου Κοζώνη,οφείλετο στη διερεύνηση των προθέσεων του κυρίου Μελισσανίδη.
    Δεν υπάρχει σημείο σύγκλισης με τον κύριο Μελισσανίδη και δυστυχώς ο άνθρωπος που χρηματοδοτεί την ΠΑΕ γενναία την τελευταία 6ετία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο μέγεθος της Α.Ε.Κ. ολομόναχος.Και δεν προθυμοποιήθηκε κανείς να βοηθήσει.Επομένως κάποια στιγμή πρέπει να λειτουργήσει και λίγο πιο κυνικά το πράγμα.
    Ειλικρινά δεν πιστεύω κι εγώ ότι θα επιτύχει ο κύριος Αδαμίδης.Όχι επειδή δεν έχει όρεξη ή πυγμή.Επειδή επιστρέφει στην Α.Ε.Κ. ένας συγκεκριμένος μηχανισμός που θα καλύπτει και πάλι τα πάντα κάτω απ'το χαλί.Έτσι το θέλησε ολόκληρος ο οργανισμός Α.Ε.Κ. πλήν ενός.
    Καταλαβαινόμαστε νομίζω και δεν είναι ανάγκη να εμπλέκεται το όνομα του κυρίου Κανελλόπουλου στο χώρο αυτόν.Άλλωστε σας είναι πολύ εύκολα προσβάσιμος ο κύριος Κανελλόπουλος και μπορείτε να τον ρωτήσετε τί διακυβεύτηκε στην κηδεία του Πατρός του και πόσες αλήθειες παραδέχτηκκε κι ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κάποτε διεξάγατε δίκες καλών προθέσεων και δεν θέλατε να καταλάβετε ότι τα πάντα έγιναν εν αγνοία.Πλέον το εν αγνοία είναι συνειδητό και θα καλύπτεται μόνο το αναλογούν.Και αυτό όποτε καθίσταται πολύ μεγάλη ανάγκη και επειδή οι μν.ημες και η υστεροφημία κάποιων ανθρώπων είναι πιο πολύτιμες από τη δίψα της εξουσίας κάποιων όψιμων παραγόντων και ειδώλων του λαού.
    Το τίμημα είναι μεγάλο και η κούραση ακόμα περισσότερη.Αν θέλετε όπως κουραστήκατε και βαρεθήκατε κι εσείς,έτσι και κάποιοι άλλοι.
    Την πορεία των πραγμάτων σας την είχα σημειώσει εξ αρχής λοιπόν και πλέον αντιληφθήκατε κι εσείς ότι είναι αδύνατον ακόμα να βοηθηθεί όπως πρέπει η ομάδα μας.
    Πώς να βοηθήσεις κάποιον ο οποίος δεν το επιθυμεί;Ακολουθήθηκε μήπως η παραίνεση της Νέας Υόρκης προς του οπαδούς;Είδατε καμιά κινητοποίηση εσείς;
    Είναι ατελείωτη η κουβέντα και τα λάθη αμέτρητα εκατέρωθεν.Και όσο κι αν σας ενοχλεί το τζάκι είναι ένα υπαρκτό πρόβλημα της άλλης πλευράς διότι τα συμπλέγματα ποτέ δεν αποβάλλονται.
    Σας εύχομαι καλή συνέχεια στις αναρτήσεις σας και όποτε κριθέι απαραίτητο θα σας επισκεφτώ ξανά για να συζητήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. elpizw nanai oi stratoi k oxi logoi ygeias
    e.m
    exei kanenas allo apo fila8lo twra ekpomph sto radio?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τί έγινε ρε μάγκες με το Γεωργίου?Το μεσημέρι τον άκουσα στον Ρίαλ ΦΜ.Είπε τίποτα στην τηλεοπτική εκπομπή τώρα το βράδυ(δεν την είδα)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Καζαμία: Δυστυχώς είαι υποχρεωμένος να ξαναγίνω επιθετικός. Όχι με εσάς φυσικά. Δεν σας καταλαβαίνω στο φινάλε σχεδόν σε τίποτα. ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΠΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ORIGINAL KAI TON ΔΧ. ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΣΑΝ ΓΝΩΜΗ ΚΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΔΙΚΗ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΜΩΣ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΞΑ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΘΩΟΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΜΠΛΕΧΤΗΚΕ. ΝΑΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ "ΚΑΖΑΜΙΑΣ" ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΜΕ ΤΟ "ΑΝΩΝΥΜΟΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Ε.Μ. και Νικο: Χρωστάω μια απάντηση απο χθες για τον Γεωργίου. Δεν έγινε τίποτα και μην ανησυχείτε. Κάποια καβγαδάκια είναι λογικά κι αναπόφευκτα στα δημοσιογραφικά κυκλώματα. Όπως και μια προσέγγιση στρατών. Μην ανησυχείτε. Σε λίγο καιρό, θα κάνει την γνωστή κωλοτούμπα. Προσεχώς μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή