Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

TA METΡΑ

     Κάθε οικονομικό μέτρο που εξαγγέλθηκε, δεν έχει στόχο την φοροδιαφυγή, αλλά το μέσο Έλληνα. Τον μισθωτό που δεν μπορεί να κρύψει τίποτα, ή εκείνον τον άνθρωπο που σαν φύση και θέση δήλωνε τα πάντα. Το “ μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά”, δεν ταιριάζει στην ιστορία αυτή που ζούμε. Είναι μια καθαρόαιμη αδικία. Διότι όποια πέτρα κι αν σηκώσεις , όλοι μας θα παραδεχθούμε μικροπαρανομίες , αλλά δεν πρόκειται και να βρεις κανέναν διαμαρτυρόμενο για τα μέτρα αυτά , με βίλες , αεροπλάνα ή off-shore εταιρείες.  Κι αν είσαι λογικός κυβερνήτης , όχι μόνο θα το παραδεχθείς αλλά θα το υποστηρίξεις κιόλας. Διότι αυτό το μαύρο χρήμα, που σίγουρα υφίσταται, ΚΑΙ δεν είναι υπεύθυνο για την εικόνα που εμφανίζει η χώρα μας, αλλά ΚΑΙ ξαναγυρίζει πάντα μέσα στην οικονομία μας.
     Τα μέτρα είναι στοχευμένα για να διαλύσουν την τίμια και υγιή Ελλάδα, που δεν έχει καμία διαφορά από το μέσο Ευρωπαίο. Και οι κεντρικές τράπεζες θέλουν τελικά να αφαιμάξουν την μεσαία και εργατική τάξη της χώρας μας, με σκοπό να αγορασθούν μπιρ παρά οι σοβαρές πλουτοπαραγωγικές μονάδες μας. Ο ΟΤΕ, η ΔΕΗ, το νερό , ο τουρισμός κι όποια σοβαρή βιομηχανία τροφίμων, σε ποσοστό 100%.
     Δεν πιστεύω ότι ο φελλός, που το παίζει εκλεγμένος πρωθυπουργός, συμμετέχει ΕΠΙΤΗΔΕΣ στο παιχνίδι αυτό. Πάντως είναι συνυπεύθυνος διότι, ΚΑΙ μας δούλεψε προεκλογικώς, αλλά ΚΑΙ διότι έχει γίνει ένα κουρδιστό αρκουδάκι στα χέρια οστρογότθων και ούνων. Και ξεκινάει το παιχνίδι από την βάση. Δήθεν υπερασπίζει την ελληνική αξιοπρέπεια και την εθνική κυριαρχία που στηρίζεται σε κόκαλα άμεσων προγόνων μας κι όχι στους αρχαίους κατοίκους αυτής της γης.
     Διότι η δεινή κατάσταση της χώρας, βεβαίως και οφείλεται στον τεμπέλικο χαρακτήρα του Έλληνα και στην πασοκική δημιουργία από το 1981 και δώθε με την διάλυση της εθνικής συνείδησης, αλλά κύρια είναι σκατά, κάποιων λίγων. Διότι λίγοι ήσαν και είναι οι διαπλεκόμενοι που απομύζησαν τα χρήματα μας. Θέλετε να μιλήσω για καναλάρχες άλωσης της κοινής γνώμης με μέσα προβληματικά, γεμάτα εικονικά τιμολόγια και απλήρωτα τα ΙΚΑ και τα ΦΠΑ; Θέλετε κατασκευαστικές εταιρείες με έργα που δεν τελειώνουν ποτέ; Θέλετε οργανισμούς τύπου “2004” που “δουλεύουν” ακόμα; Θέλετε χρηματιστηριακά παπαγαλάκια που στηρίξανε την παιδεία προς τον τζόγο και την πορνεία; Άμα συνεχίσω, δεν μου φτάνει κείμενο. Θέλω βιβλίο ολόκληρο.
     Για τις εφορίες και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς. Για το 60-40 μοιρασιά κυβέρνησης κι αντιπολίτευσης ακόμα και για ένα κάγκελο στο πεζοδρόμιο. Για τους χιλιάδες άχρηστους δημόσιους υπάλληλους, ρουσφέτια των πολιτικών, που πληρώνονται κανονικά, αλλά ξαναπληρώνονται μπας κι εξυπηρετήσουν τον πολίτη. Για τον τύπου ανατολικού μπλοκ αθλητισμό. Με την κάλυψη του μεγαλογιατρού ή του μεγαλοδικηγόρου και την καραμπινάτη φοροδιαφυγή διότι οι πολιτικοί τρώγανε στα σπίτια τους.
     Και ψάχνω να βρω γιατί μετά τόσα καταγεγραμμένα σκάνδαλα, κανείς δεν τιμωρήθηκε. Γιατί κανείς δεν ήρθε σε συμφωνία για να σταματήσει η μαλακία να αγοράζουμε τανκς, ελικόπτερα ή βόμβες για να αισθανόμαστε ασφαλείς σαν χώρα. Επιτέλους , τι να τα κάνουμε; Τι στο διάολο εγγυάται το ΝΑΤΟ και τι η Ευρώπη; Ρε σεις από τότε που μπήκαμε στην εγγύηση, πιο πολλά ξοδεύουμε.
     Μας δουλεύουν ; Κανονικότατα. Και γι αυτό εξ άλλου αγόρασαν όλοι οι μεγαλοκαρχαρίες τα ομόλογα που εκδώσαμε. Για να κονομήσουν από το τεράστιο spread, να μην μπορούμε να αποπληρώσουμε ποτέ το κεφάλαιο και να κονομάνε όλοι καθιστοί, από τους τόκους. Οι Ευρωπαίοι “δουλευταράδες”, που μας θεωρούν λαμόγια, αλλά αν ήμασταν πραγματικά, σιγά μην επένδυαν πάνω μας. Οι δήθεν , μη κερδοσκόποι και μη τοκογλύφοι.
     Και καλά κάνουν αυτοί. Την δουλειά τους κάνουν. Το θέμα είναι άλλο: Εμείς τι κάνουμε; Δεν μπορούμε πια να βρούμε σε όλη την επικράτεια μια προσωπικότητα να βαρέσει το χέρι στο τραπέζι και να αντιπαρατεθεί; Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από τον κομματικό ζυγό που έχει βαφτισθεί τεχνηέντως δημοκρατία; Δεν μπορούμε να καταλάβουμε μια απλή προβοκάτσια εις βάρος όλων μας;
     Διότι έχω μπροστά μου τις προεκλογικές μαλακίες που έλεγε ο εκλεγμένος φαλακρός με το μουστάκι: “ Συγκρίνετε δυο πολιτικές : Μια που μιλάει για πάγωμα μισθών και μια για αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό. Λεφτά υπάρχουν “( 10-09-2009 )
“Αν αυξήσουμε τους φόρους στη μεσαία τάξη, θα μειώσουμε την αγοραστική της δύναμη, θα βαθύνουμε την ύφεση και θα επέλθει ο φαύλος κύκλος της κατάρρευσης. Δέσμευση μας: κανένα νέο φορολογικό βάρος στα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα” ( 12-09-2009)
“ Εγώ δεν θα μιλήσω αύριο με την Ε.Ε, έχω μιλήσει χθες. Δεν θα αυξήσουμε τον ΦΠΑ, ούτε και τα όρια ηλικίας στις συντάξεις” ( 13-09-2009)
     Έχω κι άλλα, που προς το παρόν δεν χρειάζονται. Κυρίως έχω μνήμη και κρίση. Και γνωρίζω ότι τα δυο κόμματα είναι ακριβώς το ίδιο αλλά το σοσιαλιστικό είναι πιο καλό επικοινωνιακά διότι όποτε υπήρχε ή υπάρχει ανάγκη, τραβάει και κανά στέλεχος από την αριστερά και δείχνει ένα δήθεν πιο ανθρώπινο πρόσωπο. Και τσιμπάνε όλοι με το κόμμα του Σημίτη που καθιέρωσε τον πιο στυγνό καπιταλισμό στην Ελλάδα. Τώρα το αν μετά κάνανε κι έναν καβγά στην βουλή οι σοσιαλιστές και οι κομουνιστές, ήταν για τον σαφέστατο αποπροσανατολισμό του κόσμου, που γουστάρει το δένδρο στον κήπο του αλλά για να φτιάξει το σπίτι του κόβει κι ένα δάσος.
     Και που γι αυτόν τον αποπροσανατολισμό για τα άδικα μέτρα, πλακωθήκανε στο Σύνταγμα. Διότι “ it takes two to tango “, να σας το πω σαν τη μαλακισμένη κι ανιστόρητη Αμερική. Που είναι ζούγκλα κατά τους βαθείς παπαροαναλυτές της ιστορίας, αλλά έχει παιδεία, δικαιοσύνη, ελεύθερη ιδιοκτησία και κάνει κι έναν πόλεμο αν θιχτεί μια τρίχα από τα μαλλιά κάποιου πολίτη της.
Ενώ εδώ, στο απόλυτο τίποτα, στο βόλεμα ότι η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της και στην προτίμηση να κλαίμε πάνω από τα μνήματα σαν τις γυναικούλες, χάθηκαν τα βαριά αρχίδια. Κι απαντάει ο Έλληνας πρωθυπουργός σε πλακίτσες για πώληση νησιών ή του Παρθενώνα σε μια Ευρώπη πλήρως αποτυχημένη οικονομικά και κοινωνικά, που υποφέρουν όλες οι χώρες της, αλλά της φταίει η Ελλάδα, δηλαδή το 2% του ευρώ. Και που τα γερμανικά νοικοκυριά είναι σε προσωπικό δανεισμό πιο πάνω από τα ελληνικά.
     Και κάθε μέρα που περνάει να χάνεται η ελληνική αξιοπρέπεια λόγω του πρωθυπουργού σαν μετεξέλιξη του μπαμπά του. Με άλλα λόγια, αλλά με την ίδια ουσία. Και ουσία για μένα είναι μία: Οι κούτες των Pumpers με τα πεντοχίλιαρα από την γραμμή του Κοσκωτά, το εγκεφαλικό του Κουτσόγιωργα μέσα στο ειδικό δικαστήριο, η καταδίκη του Πέτσου και του Τσοβόλα και η αθώωση του μπαμπά με 3-2. Και δεν γουστάρω κανέναν με το ίδιο όνομα να με διοικεί , δεν πα νάναι κι από το θεό σταλμένος.
     Το να με παίζουν πινγκ πονγκ οι απόφοιτοι του Νταχάου και οι μεταπτυχιακοί του Μπέλσεν, που κάποιοι τους βλέπουν και σαν ιδιαίτερα πολιτισμένους, δεν το πάω. Λαός με τέτοια ιστορικά εγκλήματα δεν με πείθει ότι καθάρισε. Πιο πολύ με πείθει ότι έχει συσωρευμένα κόμπλεξ κι απωθημένα που αυξάνονται και με την κλασσική μουσική που ακόμα και στο γλέντι απαγορεύει την εκτόνωση κι επιβάλει την πειθαρχία διασκεδάζοντας να βγάζει σε μια πλατεία μερικούς άοπλους και να τους εκτελεί προς παραδειγματισμόν, αναδεικνύοντας την γνήσια γερμανική δικαιοσύνη.
Τι να κάνουμε; Αλλαγή πολιτικής. Υπάρχει κι άλλο πράμα από την Ευρώπη. Άντε με τους Οστρογότθους που μέσα τους φυλάνε την αρχαιοελληνική κουλτούρα. Τίποτα δεν φυλάνε. Και ποτέ δεν το κάνανε. Μια ζωή τα αγάλματα τα είχαν με τα κωλοδάχτυλα . Θα καταρρεύσουν από εμάς; Ας καταρρεύσουν. Κι ας έρχονται σαν τα ζώα που είναι, να χαπακώνονται και να παρτουζώνονται στα νησιά υπό τους ήχους του Μπετόβεν.
“ …. Χούντα περνάμε, πολεμάτε είναι πιο μαυριδερή…” ( Δ. Σαββόπουλος)

11 σχόλια:

  1. ...Οταν φτανουν ανθρωποι 80 χρονων,και αναπολουν την περιοδο της επταετιας,και που δεν ειχαν ΚΑΜΙΑ φιλικη σχεση μαζι της,τοτε ΓΑΜΑΤΑ με κεφαλαια γραμματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξενύχτης Νομικάριος21 Μαρτίου, 2010 02:01

    Μάγκες, ειλικρινά σας λέω, αύριο θέλω -κατ'εξαίρεση- να κερδίσει ο ένδοξος Π.Α.Ο.Κ. μετά από αυτά που τράβηξε, για πολλοστή φορά στην ιστορία του, από τους αδίστακτους πολυμετοχικούς νταβάδες. ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν ξέρω αν έχασε απο τη διαιτησία του φλωροαληταρά Σπάθα, είναι όμως απαράδεκτο να τον παίζουνε στο κρισιμότερο παιχνίδι των τελευταίων 25 χρόνων 300 μηδέν με δόλο, αυτό και μόνο φτάνει. Θεωρώ τον ΠΑΟΚ τεράστια ομάδα, με δυναμική που κόβει την ανάσα, στη δυναμική μάλιστα θεωρώ πως ξεπερνάει και τους λαγούς, αλλά και μας. Έχω φυσικά και συναίσθηση των κοινών καταβολών μας, ενώ τέτοια σφαγεία έχουμε υποστεί και μεις, αν και νομίζω ότι η μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ακόμα πιο αδικημένη.
    Για όλους αυτούς τους λόγους έχω αγανακτήσει με κάτι νεοαεκάκια που βαζελοφέρνουν, αλλά και κάτι κωλορεπόρτερ που φοβούνται λέει "σφαγή" της Αεκάρας, λες και κυνηγάμε κάτι και θα μας το στερήσουνε, ή γράφουν εμετικά σχόλια περί "ομάδας του Δημοσίου", ενώ στο νέο εφιαλτικό σκηνικό που στήνεται (MARFIN SUPER LIGA) καταπίνουν τη γλώσσα τους και θεωρούν τον εμετικό βάζελο δίκαιο πρωταθλητή! Όλα αυτά δείχνουν ότι ο Μελισσανίδης, την άγια μέρα που θα έρθει, είναι απαραίτητος, όχι μόνο για το πορτοφόλι του και τη γνώση του χώρου, αλλα κυρίως για τον επαναπροσδιορισμό της ιδεολογίας μας, γιατί στην κατρακύλα μας και στην τρεντοποίηση του κοντοπούτανου όλα έχουν ξεφτιλιστεί. Αφήστε που ονειρεύομαι και μια συμπόρευση-συμμαχία ανάμεσα στα δύο τεράστια πολίτικα σωματεία, αντίδοτο στα δύο σωματεία που διαβιούν σε βόθρους και υπονόμους και γεννάνε...Σπάθες, πατέρα και γιο. Το καταθέτω στην παρέα ως ιδέα που τη σκέφτομαι χρόνια με έναν κολλητό φίλο ΠΑΟΚΤΖΗ με ξεχωριστή μόρφωση και κουλτούρα.
    ΥΓ: Αδερφέ Κώστα-Φλώρινα, περιμένω με ανυπομονησία το "ρεπορτάζ" σου από πάνω! Είμαι σίγουρος ότι είσαι καλός και αγνός άνθρωπος, κάτι σπάνιο στις μέρες μας, σε κάτι τέτοια δε λαθεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωστας-Φλωρινα21 Μαρτίου, 2010 08:55

    Μου χαλασες τον πρωινο καφε ρε αδερφε, με τα μετρα.Συμφωνω μεχρι κεραιας παντως με οσα παραθετεις, και συμπληρωνω οτι αν παει ο ποδηλατης στο ΔΝΤ θα εχουμε ακομα χειροτερα.ΠΑΕ-ΔΝΤ:Μεγαλομετοχοι Goldman Sachs και λοιπα χειροτερα ορνια, απο τους τευτονες συνεταιρους(?) μας......Το πραγματικα ανησυχητικο ειναι οτι και ο υγιης πολιτης εχει ποτιστει με τη μιζερια πλεον,και εχει εκλειψει η όποια παραγωγικοτητα που του ειχε απομεινει.
    Οταν βλεπεις οτι δεν υπαρχει προοπτικη περαν των ευκολων λυσεων, δηλαδη της τυφλης φορολογησης σε μια ηδη ματωμενη πηγη,τι αλλο να κανεις δηλαδη?Να πιασουμε τα τουφεκια και να βγουμε στους δρομους?Να αναλαβει κυβερνηση ο Βγενο?Κυκλοφορει και το σοτο οτι στο νομισματοκοπειο ψαχνουν τις μητρες των δραχμων..
    Μαρμελαδα εγινε το μυαλο στου κοσμου.Καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Ξενύχτης Νομικάριος
    Για όσους ζείτε κάτω από το αυλάκι,πιθανόν να τρέφετε μια ιδιαίτερη συμπάθεια για τον ΠΑΟΚ.
    Εμείς πάλι οι Βορειοελλαδίτες(τουλάχιστον εγώ),από λίγο ως καθόλου.
    Για μας είναι ο γαύρος της Βόρειας Ελλάδας.
    Έτσι φέρεται κι ενεργεί.
    Πιστό αντίγραφό του και στη καφρίλα που ξεχειλίζει από τις μάζες του.
    Ελέγχει τοπικό γραπτό τύπο και ραδιόφωνα και η λογοκρισία είναι σε καθημερινή βάση.
    Ρώτα τους οπαδούς των άλλων ομάδων της Θεσσαλονίκης και θα το διαπιστώσεις.
    Περάσαμε πολύ δύσκολα χρόνια.
    Ούτε το δικέφαλο μπορούσαμε να αγοράσουμε από τα περίπτερα,για να μη μας πάρει μάτι ο ΠΑΟΚτζής της απέναντι πολυκατοικίας.
    Τον κρύβαμαι,κάτω από τα μπουφάν ή στη κωλότσεπη.
    Δε θυμάμαι να πήρα δικέφαλο και να μη τσαλακωθεί.
    Κι ο περιπτεράς να μην ήταν ΠΑΟΚ ,εννοείται...
    Τα πράγματα στη συνέχεια έστρωσαν δε λέω,αλλά οι μνήμες έμειναν για να θυμίζουν το παρελθόν.
    Αντιθέτως σπάνια είχαμε προβλήματα με Αρειανούς ή Ηρακλειδείς.
    Ήμασταν στην ίδια μοίρα φαίνεται σαν οπαδοί εναντίον του όχλου τους και τα βρίσκαμε καλύτερα.

    Για εμάς που ζούμε βόρεια, είναι θέμα τιμής να μη χάνουμε από τον ΠΑΟΚ.
    Δε φαντάζεσαι τι καζούρα πέφτει,αν χάσουμε.
    Ενώ αν είμαστε από πάνω,είναι διαφορετικό.
    Άσε που μας τη λένε,επειδή η διαφορά μας στη βαθμολογία είναι διψήφια κι αυτό πρέπει να ελαχιστοποιηθεί.

    Φυσικά έχει και αντικειμενικούς φιλάθλους χωρίς μαύρα γυαλιά,αλλά σπανίζουν,όπως και σε όλες τις ομάδες.
    Στη δική μου παρέα μόνο εγώ είμαι ΑΕΚ.
    Οι πιο πολλοί είναι ΠΑΟΚ.
    Οπότε έχω ένα ακόμα λόγο να θέλω να κερδίσω,σαν μειοψηφία...

    Για την ήττα του από τον Άρη,μπορεί και να αδικήθηκε σε δυο τρεις φάσεις με κάτι κάρτες,αλλά γενικά στον αγώνα του Χαριλάου,παρουσίασε την κρίσιμη στιγμή το γνωστό σύνδρομο που πιάνει το Σάντος "γραβατωμένο".
    Όταν πρέπει να κερδίσει,δε μπορεί να το κάνει.
    Άλλους κατεβάζει στο γήπεδο.
    Και το επαναλαμβανόμενο λάθος,παύει να είναι πια λάθος...
    Και το ξέρεις πολύ καλά από τη δική μας ομάδα.

    Υ.Γ.
    Το πρωτάθλημα αφού δε το παίρνουμε εμείς,τότε όποιος και να το πάρει ,μου είναι εντελώς αδιάφορο.
    Ας το πάρει και η Νέα Καβάλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ετσι,στην κατασταση που εχουμε περιελθει,οικονομια γαματα,πολιτισμος στα καρβουνα,παιδεια καντο οπως η julia, αθλητισμος κατω του ειρασιτεχνικου(ποδοσφαιρο-αρτος και θεαματα..)τι να περιμενεις.. το μελλον για τα παιδια ειναι αχαρο,η μεταστροφη πλεον φανταζει Οδυσσεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς όλους: ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ. ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΛΟΓΩ ΠΑΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΤΕΧΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΩ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ( ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΤΑΤΟΣ ) ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΟΥΣ ΑΡΧΙΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΥ ΝΤΕΜΗ. ΟΧΙ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.
    ΔΕΝΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΟΚ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΜΑΣ. ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ.
    ΤΟΝ ΔΕ ΣΑΝΤΟΣ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ.
    ΔΙΟΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΛΥΨΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Ξενύχτη Νομικάριο: Τι θέλω; Δύο διπλά σήμερα. Να ξεφτυλιστούν οι πρώτοι. Θα δούμε. Δυο ισοπαλίες βλέπω βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @STEVEN,
    ΑΔΕΡΦΕ, ΔΥΟ ΔΙΠΛΑ ΗΘΕΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ,ΔΥΟ ΔΙΠΛΑ ΗΡΘΑΝΕ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Μίλτο: Βέβαια, έπεσα εντελώς έξω. Ισοπαλίες περίμενα, άλλο τι ήθελα. ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ22 Μαρτίου, 2010 21:52

    ΣΤΗΒΕΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΑΡΑΔΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 30 ΕΤΩΝ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΟΥΔΙ.ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παιδιά έχουμε σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθούμε από το νέο φορολογικό νομοσχέδιο (που ούτως ή αλλως είναι μία συνέχεια των προηγουμένων). Π.χ. την έχουν πέσει οι Γερμανοί και οι Ολλανδοί στην Πελοπόνησσο και έχουν αγοράσει όλες τις γαιδάρες για το γάλα τους και έτσι όπως πάμε θα μείνουμε από γαιδούρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή