Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ

           Εδώ το συμφωνητικό, εκεί το συμφωνητικό, πού είναι το συμφωνητικό; Ψάξε, ψάξε δεν θα το βρεις. Δεν θα το βρεις , δεν θα το βρεις, το συμφωνητικό που αναζητείς. Να θυμηθούμε λίγο και την παιδική μας ηλικία, που πρακτικά τα βιώματα της κουβαλάμε ακόμα που απλά σήμερα λέγονται απωθημένα.
          Πιθανώς και να έχετε ακούσει τα νέα, εξ άλλου δεν διεκδικώ και τα πρωτεία απο το CNN. Θα υπογράψουν οι εναπομείναντες τελικά, αντί για 9 εκατομμύρια θα έρθουν 5 κι ο Αδαμίδης θα αναλάβει αλλά μόνο με το 15% των μετοχών . Επίσης θα υπογραφεί και η προπονητική σύμβαση αντί 680000 ευρώ. Έγινε και σκόντο.
          Είναι πασιφανές φίλοι και φίλες οτι ακόμα και στα στους δυο μετόχους υπάρχουν σοβαρότατες διαφωνίες. Για την ακρίβεια, ο ένας δεν έχει εμπιστοσύνη στον άλλον. Φυσικά υπάρχει κι ο Νάσος Θανόπουλος, που σαν στέλεχος της Morgan Stanley, αφού πήρε τα boni του για το δάνειο προς την ΑΕΚ, βάζει κι αυτός κάποιους όρους. Συμπερασματικά και πολύ χοντρικά, η δική μου η αποκωδικοποίηση λέει τα εξής:
         ΘΑ ΔΟΥΜΕ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΨΟΜΕΘΑ. Μέχρι το καλοκαίρι, να βάλουμε τα απαραίτητα για να γλυτώσουμε προσφυγές και να αποσπάσουμε τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών για να πάρουμε την αδειοδότηση για την συμμετοχή στα μπαράζ ( προσφυγές γίνονται δεκτές μετά την παρέλευση τρίμηνου ), και μετά έχει ο θεός. Με την τράπεζα, θα δούμε. Όσο πληρώνουμε τόκους, το κεφάλαιο δεν είναι απαιτητό. Επειδή όμως δεν μπορούμε και να συνενοηθούμε, θα λειτουργούμε με δυο τοποτηρητές: Τον Νίκο Θανόπουλο και τον Σταύρο Αδαμίδη. Ο καθένας είναι έμπιστος της κάθε πλευράς.
             Κάνω έκπτωση στην σύμβαση ( Νοτιάς), που την κοστολογώ μείωση της δύναμης του εν δυνάμει σε μετοχική κατοχή κατά 25% ( ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟΣΗ Η ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ- ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΚΟΒΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΥΤΑ).  ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ (ΤΟΣΑ ΘΑ ΧΑΣΩ, ΤΟΣΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ), ΚΑΘΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΓΙΟ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
          Φυσικά αυτά είναι μαλακίες, μεταξύ δυο ανθρώπων ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΛΕΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ. ΚΥΡΙΑ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΕΟ ΑΓΟΡΑΣΤΗ.
         Γίνεται όμως και κάτι άλλο. Ο νέος πρόεδρος - που λέει ο λόγος - είναι το απόλυτο υποχείριο και πλέον δεν μπορεί να πάει και να μιλήσει με τον επίδοξο αγοραστή - πάλι που λέει ο λόγος -. Διότι πριν θα είχε 40 + 10 + 15, ενώ τώρα έχει μόνο 10+10+15. Δηλαδή πάει να μιλήσει σαν μειοψηφία. Και καλά αυτό, αλλά αν θυμάμαι καλά, είχε βάλει συγκεκριμένους όρους για να ασχοληθεί, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΤΖΑΜΠΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ.
        ΠΡΩΤΟΝ ΣΕ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΕ ΟΥΣΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ. ΙΣΧΥΡΟ. ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΠΟΥ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΗΛΕΣΥΣΚΕΨΗ, ΕΧΑΣΕ 25% ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΡΓΟ.
         Εγώ στην θέση του Αδαμίδη, δεν θα αναλάμβανα. Ή είμαι επιθετικός ή δεν είμαι. Ή μπορώ να φτιάξω ένα έργο και μετά να καταγγείλω, κι άλλο να μπω με κάτι που με το καλημέρα αμφισβητήθηκε, άλλαξε, και τα λοιπά που τα καταλαβαίνετε μια χαρά. Εκτός, αν προσβλέπω σε κάτι άλλο μετά ΑΕΚ. Θεμιτό απόλυτα, αλλά η ΑΕΚ ΘΕΛΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ. ΔΙΟΤΙ Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ  ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ ΦΩΤΙΕΣ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΡΑΠΟΡΤΟ. ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ;
        Εγώ αυτήν την σκέψη έχω και μακάρι να πέφτω ολοκληρωτικά έξω, να βρισκόμαστε στη λίμνη την ήρεμη κι όχι μπροστά σε νέα φουρτούνα. Που ίσως έρθει και με το σχέδιο ανάπλασης του ΟΑΚΑ απο τον Βγενόπουλο ( εκπληκτικό ) και με άμεση έξωση μας, αφού χρωστάμε για πλάκα και 1,5 μύριο. Με αυτό δε το ποσό, κανείς δεν ασχολείται ακόμα. Λογικά όμως, ΑΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΩ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΛΟΓΩ ΜΑΛΑΚΙΑΣ.
           YΓ. ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΕΝΑ ΠΗΔΗΜΑ ΚΙ ΕΒΓΑΛΕ 1 ΜΥΡΙΟ. 23 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑ ΕΤΗΣΙΩΣ ΚΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ, CD, ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

16 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Μαρτίου, 2010 00:30

    Όχι steven,δε μου κάνει η τζούλια. Προτιμώ τις λούγκρες-μανατζαραίους της για προέδρους. Και τον παίρνουν(αλλά μόνο για πλάκα και ουχί εν ώρα εργασίας, όπως η τζουλίτσα)και κονομήσαν τα ίδια ή και παραπάνω και δε βγήκε ο πάτος τους σε 200.000 DVD....gute nacht...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ειρμος σου ειναι κοντα σε αυτα που πιθανον να προσπαθουν να πετυχουν οι εναπομειναντες μετοχοι.
    Και πολυ αποκρυπτογραφικος και μας βοηθαει πολυ.
    Οντως προκειται για μπακαλουπολογισμους των δυο τους,με τους δυο δορυφορους τους.
    Το θεμα τους δηλαδη ειναι: Πως γινεται να χασει ο καθενας τα οσο το δυνατον λιγοτερα-αποπληρωνοντας οσο γινεται περισοτερα και ριχνοντας το μεγαλυτερο βαρος στο αλλο μερος,μα απο την αλλη να κρατισει ο καθενας για την παρτι του το μεγαλυτερο μεριδιο του ποσοστου επι τοις εκατο των-υποτηθεμενων μετοχων-ωστε να εχει εκεινος δυνατοτοτερο λογο κατα την πιθανη και οταν ερθει η ωρα διαπραγματευση με τον επιδοξο αγοραστη.
    Και πως διαολο γινεται αυτο; Να θες το κομματι σου να μεινει αθικτο η και να μεγαλωσει,μα παρ'ολα αυτα να μην βαζεις αυτα που εκ'των ποσοστων σου σου αναλογουν;
    Και το χειροτερο ειναι οτι δεν θα παρουν μια ποτε,απο οτι εβαλαν και απο ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ως το καλοκαιρι.
    Ο-οποιος- αλλος,θα αγορασει τα χρεη τους. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
    Ειναι χαμενοι και το ξερουν.Και αυτο προκαλει και εκνευρισμο. Και τους κανει να εισαι φτηνοι στο λαδι και ακριβοι στο ξυδι και να διυλιζουν και το κουνουπι,αλλα διχως νοημα πια. Τι φοβουνται; Μη πει ο ενας τον αλλον μαλακα;
    Ο κοσμος το εχει τουμπανο.
    Οι κερδισμενοι-με οποιο τροπο-ειναι σαφως οι δορυφοροι.
    "πολλα βαζεις πολλα χανεις...λιγα βαζεις,λιγα κερδιζεις" το θυμαστε αυτο πιστευω απ'τα παιδικα χρονια.Το φωναζουν και οι παπατζιδες στον δρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στήβεν και λοιποί επισκέπτες, διάβασα μια ολόσωστη ανάλυση («Το συμφωνητικό») … για την ΑΕΚ, για τους επίδοξους, δυνάμει, αδύναμους και αμέτοχους, για την ασήμαντη Τζούλια που παίρνει πάνω της πολύ περισσότερο φως απ’ όσο της αξίζει, κι όλα αυτά χάρη σε μια πεολειξία…
    Τι να τα κάνεις όμως αυτά; Να τα χρησιμοποιήσουμε ως μοχλό αποσυμπίεσης από τα δραματικά που γίνονται γύρω μας, αυτό μάλιστα αλλά… μέχρι εκεί!
    Όσο περνάει ο καιρός, οι ώρες, οι μέρες, οι μήνες και δεν κουνιέται τίποτα στην ομάδα, σκέφτομαι ότι από τις κινήσεις του Μελισσανίδη έχει εκλείψει παντελώς αυτό που τον χαρακτήριζε στην αρχή και -είμαι σίγουρος!- σίγουρα έχει παίξει ρόλο στο να φτάσει εδώ που είναι σήμερα: η τρέλα, η άγνοια φόβου… ακόμη και εμφαινόμενη απερισκεψία! Αν είναι να έπαιρνε ποτέ την ΑΕΚ μετά από ενδελεχείς χρηματο-οικονομικές αναλύσεις, μελέτες σκοπιμότητας και αναλύσεις SWOT, δεν έπρεπε να έχει αφήσει (έστω και χωρίς να το επιδιώξει) να αιωρούνται φήμες και ελπίδες για την επικείμενη/ενδεχόμενη έλευσή του στην ΑΕΚ! Γιατί τώρα που πέρασε ο καιρός με ψίθυρους και παπαριές, η δραματική οικονομική και οικονομική συγκυρία καθιστά αδύνατη την εμπλοκή του. Καταλήξαμε μετά από ένα μαραθώνιο, σε αυτό που θα μπορούσε να έχει γίνει με ένα χαλαρό 100άρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε, που έλεγε και ο Ηλιόπουλος.

    ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ
    Η πασίγνωστη φαρσοκωμωδία

    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

    Με τους βραβευμένους στο φεστιβάλ Τα Έχω Κάνει Θάλασσα

    Νίκο Αδιαφορόπουλο-Προπονητικονοικιαζόπουλο
    Πέτρο {καμία σχέση με τον πελεκάνο} Φευγόπουλο
    Σταύρο Διαίρει-Βασιλόπουλο

    Επίσης πρωταγωνιστούν
    Αφοί Θανόπουλοι
    Μπάρμα-Μμπομπ

    Σκηνοθεσία
    Δημήτριος Χατζημούσιας
    Σκηνικά-κουστούμια
    Άρθρο 44 και οι μετ'αυτού

    Ευχαριστούμε για την εθελοντική συμμετοχή, τους εκατοντάδες χιλιάδες κομπάρσους της Αθλητικής Ένωσης Κωνστανινουπόλεως.
    ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τον κίνδυνο της τιμωρίας να παραμονεύει για το τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ, οι άνθρωποι της Εραιτεχνικής άνοιξαν λογαριαμό στην Alpha Bank που μπορεί να αποδειχτεί σωτήριος.

    Η διοίκηση της Ένωσης μέσα σε διάστημα λίγων ημερών βρίσκεται ξανά σε άσχημη θέση, αφού πρέπει να εξασφαλίσει τα χρήματα των αθλητών, των οποίων οι αποφάσεις τους τελεσιδικούν.

    Και αν υπολογίσουμε το γεγονός ότι ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα για να μπλοκάρει τα χρήματα απο την ΑΕΚ, αλλές πηγές εσόδων δεν υπαρχουν. Έτσι, ο κόσμος καλέιται για ακόμη μια φορά να βοηθήσει την ομάδα να αποφύγει τον υποβιβασμό.

    Ο λογαριαμός για όποιον μπορεί να συμβάλλει σε αυτή την προσπάθεια είναι ο εξής: 353-002101-100324 (Alpha Bank).

    ΑΔΕΡΦΙΑ, ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κωστας-Φλωρινα05 Μαρτίου, 2010 19:39

    Παιρνω καθε μερα την εφημεριδα, και στο ρεπορταζ της ΑΕΚ πηδαω σελιδα.Σιχαθηκα πια.Ποσο μαλλον εσεις.Και να μην εισαι αρρωστος, νοσεις ρε γαμω την αγανακτηση.Στο τελος θα εχουμε κλωτσιες, και απολυτως δικαιολογημενες.Εχω τον ξαδερφο μου, αρρωστο αετοπουλο,εφευγε νυχτα απο εδω ΜΟΝΟΣ για Νεα Φιλαδελφεια στα παιχνιδια,και επεστρεφε παλι.
    Τωρα μονο τα ματια του να δεις, νιωθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Κώστας-Φλώρινα: Εγώ πάλι τα διαβάζω, μπας κι αποκρυπτογραφήσω πιο γρήγορα τον πάτο.¨Μια χαρά ήμουν στα ερασιτεχνικά. Τουλάχιστον ήμουν υπεύθυνος για τις πράξεις μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Κωνσταντίνο: Φίλε, καλά τα λες αλλά κάποιες λεπτομέρειες τις αγνοείς. Οικονομικές μιλώ αλλά και σχέσεις διαπλοκής. Και να σου πω και το κυριότερο: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ. Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΣΕ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ.
    Τώρα το οτι μεγάλωσε ( σχεδόν 60 ) , ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑΣ.
    ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕ, ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Νικόλαο: Φίλε, καλά τα λες. Θα σε προέτρεπα να τα γράφεις δημόσια. Αλλά όπως θέλεις. Μόνο ένα να σου πω. Σε κάποια πράματα χρειάζεται σιωπή. Μαζί με αυτή έρχεται και η αυτοκριτική. Αν σε κουράζουν τα κείμενα μου, όπως κι άλλους, θα το δω στα στατιστικά και θα ακολουθήσω την συμβουλή σου. Φυσικά η ΑΕΚ δεν πεθαίνει , όπως και η Ελλάδα. Είναι θέμα συμβατικού ορισμού.
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ. ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ. ΤΟ ΣΚ ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ. ΚΑΛΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΚΑΚΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ. ΑΝ ΜΑΣ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ...ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διαπιστώνω πως η απογοήτευση στις τάξεις των ΑΕΚτζήδων,ακουμπάει το κόκκινο.
    Πρέπει να μπει ένα φρένο σ'αυτό.
    Θα μας πάρει όλους από κάτω και θα είναι ότι χειρότερο.
    Τα λέγαμε και τις προάλλες Μίλτο.
    Οι έρανοι δεν μπορούν να έχουν μέλλον.
    Η λύση είναι αλλού,αλλά ακόμα δε μπορούμε να την αποδεχτούμε όλοι.
    Κάποιος να μπορεί να αναλάβει το βάρος του μπάτζετ και το ειδικό βάρος της φανέλας.
    Όλα τα άλλα είναι περιττά.
    Χάσαμε έναν Φιλίππου,που θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να είχε τα τμήματα σε μια τάξη.
    Τον επόμενο(αν βρεθεί) δε μας παίρνει να τον χλευάζουμε και να τον αναγκάσουμε να φύγει νύχτα.
    Στήριξη και μόνο στήριξη.
    Δυστυχώς μόνοι μας,δεν είμαστε σε θέση να συντηρήσουμε ένα αθλητικό μέγεθος σαν την ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ με την ανάλυση. Ο Αδαμίδης πρέπει τώρα να σηκωθεί να φύγει από προσωπικό εγωισμό. Δεν μπορείς να ξεκινάς με τα "party is over" και στο τέλος να μένεις χωρίς Κιντή, χωρίς αποπληρωμή, με λιγότερα λεφτά, μικρότερο ποσοστό, Μπαγεβιτς και τους Θανόπουλους στο σβέρκο. Πλέον, δεν μιλάμε για ρίσκο, μιλάμε για βέβαιη αποτυχία. Και προφανώς δεν θα έχει φταίξει ο ίδιος. Γιατί πάει να μπλέξει; "Δένεται", γράφουν, επαγγελματικά με τον Παππά. Άρα δεν είναι μόνο η ΑΕΚάρα που τον φέρνει στην προεδρία... Να τα λέμε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Μίλτο: Χάσαμε τον Φιλίππου. Γιατί; Γιατί δεν ξαναγυρνάει; Κι αυτός έπαθε Μελισσανίδειο βλάψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Stel: Δεν τα είπαμε όλα; Τι να βγάλουμε παραπάνω, στοιχεία για εξώδικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Sakis: Στο Μίλτο τα έλεγα, σε σένα πηγαίνανε. Συγνώμη ακούω και Μητροπάνο τώρα κι έχω ανοίξει τα τσίπουρα, μπας και την βγάλω αύριο. Η νύχτα θα κλείσει με Μπρέγκοβιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. το "να τα λέμε όλα" πάει στον Αδαμίδη. σορρυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Stel: Δικηγόρος και να τα λέει όλα; Μα τότε θα υπήρχε δικαιοσύνη. Ή αυτοκατάργηση. Τα " παρακαλώ", "ευχαριστώ " και " συγνώμη " δεν τα πολυπάω. Δείχνουν ευγένεια αλλά και ελπίδα, υπομονή κι ψυχραιμία. Τα πιο μισητά προσόντα στον ελέυθερο άνθρωπο ( που τα είχε μάθει μια ψυχή ).
    Δεν υποννοώ τίποτα για σένα αδερφέ, απλά με αφορμή το ΚΙΦ που ακούω, το πέταξα.
    ΕΡΑΝΟΣ ή ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ. ΣΤΟΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ Υ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή