Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

ΑΕΚ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

          Εγώ την αμαρτία μου θα την πω. Τον συμπαθώ τον Εργοτέλη που έχει και πολύ Αεκτζήδικο πληθυσμό μέσα του. Οπότε πήγα αφανάτιστα να χαρώ το παιχνίδι κι ας γινόταν ό,τι ήθελε. Ήθελα να δω και τον αντιπαθέστατο προπονητή του ( το μόνο που με εκνευρίζει στην κρητική ομάδα ) για να δω τι μαλακίες θα έλεγε για τις μεγάλες ομάδες που πάντα ευνοούνται και που δεν τον ενδιέφερε τίποτα όταν έπαιζε στην αλογοτροφή.
          Πραγματικά σιχτήρισα σήμερα. Έχασα δυο ώρες απο την ζωή μου. Δεν είδα τίποτα και κανέναν. Σα να μην παίχτηκε το παιχνίδι. Μια Αεκ χωρίς αρχή και τέλος που πάλευε να χάσει τον αγώνα κι έναν Εργοτέλη που δεν θυμάμαι να έχω δει φέτος πιο ακίνδυνη και άνευρη ομάδα στο ΟΑΚΑ. Το όλο σκηνικό άχρωμο, άνοστο, ανάλατο που δικαίωσε όλο τον κόσμο που δεν ήρθε και πρέπει να γέλαγε με τους 11000 που είδαν την παρωδία.
         Δεν είναι δυνατόν να κάνεις κριρική σε κάτι που δεν έγινε. Να μην ενθουσιάζεσαι με τίποτα απο την ομάδα σου και να μην αγωνιάς κι απο τον αντίπαλο. Λες και είχαν πάθει όλοι μια ποδοσφαιρική λοβοτομή. Συναγωνισμός λαθών, κάτι ατομικές ενέργειες που σταμάταγαν πριν καν ξεκινήσουν και να σε βασανίζει κι ο χρόνος που προχώραγε σαν την σταγόνα του κινέζικου μαρτύριου. Μπάχαλο. Το μόνο θετικό είναι οτι κερδίσαμε και προχωράμε ακάθεκτοι προς τα μπαράζ που δεν αποκλείεται να αποκτήσουν και κάποιο ενδιαφέρον με την ενδεχόμενη τιμωρία της δαφνοστεφανωμένης.
         Ψηφιακά να αναφέρω μόνο την γκολάρα του Τζιμπούρ. Την βελτίωση του Καράμπελα κι οτι κορυφαίους είδα τον Σουηδό και τον Σάχα χωρίς κάποια ιδιαίτερη πίεση. Επίσης ξαναείδα την έλλειψη του Γιάχιτς. Τι να κάνω; Γίνομαι κουραστικός αλλά δεν μου δίνει και κάποιος άλλος την ευκαιρία να εποποιήσω για πάρτη του. Οπότε περιορίζομαι κι εγώ στην αγγαρεία που κάνανε όλοι και με βάλανε συμπρωταγωνιστή. Πάλι καλά που υπήρχαν και οι δημοσιογράφοι δεξιά μου και πιάσαμε κουβέντα μια που κι αυτοί δεν είχαν τι να περιγράψουν.
       Επίσης θα ήθελα να τονίσω την σημαντικότατη κάθετη ανάπτυξη μας με τα καλοδουλεμένα βολέ του Σάχα που όμως δεν είχαν αποδέκτες. Να υπερθεματίσω για την πληθωρική παρουσία του Λαγού που πιστεύω οτι πρέπει να υπογράψει άμεσα στην Κάτω Τραχανοπλαγιά και να προλάβει τα Άσπρα Χώματα που διεκδικούν τον παικταρά. Εντύπωση μου έκαναν οι κόκκινες γόβες του Μαντούκα , η ευκαιρία του Μπλάνκο που θέλει προσπάθεια για να χαθεί και τα ξυραφένια αράουτ του Αραούχο.
        Δεν θέλω να θυμάμαι τίποτα απο σήμερα παρά μόνο την περιέργως δίκαια απόφαση του διαιτητή να μην καταλογίσει πέναλτυ στο 93. Διότι αλλοιώς τα είχα μάθει φέτος, αλλά μάλλον η ΚΕΔ άρχισε να συνειδητοποιεί οτι ο Αδαμίδης δεν αστειεύεται με τις αγωγές. Που θα έπρεπε να κάνει μερικές και στους παίχτες που τολμάνε να φοράνε την φανέλλα μας. Δηλαδή κάτι κοπρίτες δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν ντρέπομαι μόνο στις ήττες, ντρέπομαι και να με δουλεύουν. Δέκα μεταγραφές θέλουμε ακριβώς. Καλή Κυριακή. Το σκοτώσαμε το θηρίο και σήμερα.

21 σχόλια:

  1. Δίκαια κερδίσαμε απόψε, διότι απέναντι μας δεν είχαμε καμιά σοβαρή ομάδα.
    Οπότε μια ασόβαρη ΑΕΚ κέρδισε έναν ασόβαρο Εργοτέλη και τον αντιπαθητικό του προπονητή που για μένα είναι καλός, αλλά επειδή είναι κομπλεξικός δεν θα προπονήσει ποτέ μεγάλη ομάδα.
    Στον πρώτο αγώνα στην Κρήτη, πάλι είχε πολύ αέρα και βροχή.
    Κόσμο δεν είχε στο γήπεδο ,όμως με μια σωστή πολιτική στις τιμές των εισιτηρίων θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα. Με τον Εργοτέλη έπαιζες.
    Γκολάρα του Τζιμπούρ που ανέβασε την τιμή πώλησης του.
    Κοντέψαμε να κοιμηθούμε από την ανία και θα ήθελα να συμπληρώσω τον Στήβεν , ότι άλλος ένας παιχταράς μας που κάνει τον δύσκολο στην ανανέωση του συμβολαίου του θα γίνει το μήλο της έριδος για της ομάδες της Πορτογαλίας. Τον Ζεράλδο εννοώ. Από την μέση της βαθμολογίας και κάτω.
    Επιτέλους πρέπει κάποιους αγώνες- όπως τον σημερινό-να τους κερδίζουμε με την φανέλα, διότι είμαστε ΑΕΚ. Όχι ότι είδαμε κάνα ωραίο θέαμα σήμερα αλλά τουλάχιστον κερδίσαμε και αυτό όπως και να το δεις μετράει.
    Και για την ψυχολογία της ομάδας διότι την επόμενη Κυριακή ο αγώνας με την Λάρισα θα είναι για αυτούς ζωής ή θανάτου καθότι αύριο δεν βλέπω να παίρνουν βαθμούς από τον Άρη .
    Όχι και πέναλτι η ενέργεια του Μαιστό, την είδα και στο video. Δεν μας έκανε καμία χάρη ο διαιτητής που βέβαια αν ήμασταν κοντά στην κορυφή ‘’άνετα’’ κατά την προσφιλή τους μέθοδο θα μπορούσε να το δώσει.
    Τέλος καλό , όλα καλά….42 φτάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΑΛΙ ΑΠΟΨΕ!!!!!
    ΔΥΟ ΠΑΚΕΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ, ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ STENDS (ΜΠΑΛΟΝΑΚΙΑ) ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΜΠΑΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΟΥΣ.
    ΤΙ ΘΕΟΥΣ , ΗΜΙΘΕΟΥΣ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπομονη. 6 αγωνιστικες εμειναν.Κουραγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κωστας-Φλωρινα27 Φεβρουαρίου, 2010 23:59

    Ρε τι θα γινει με σας?Ο Καραγεωργιου αντιπαθητικος, ο Νιοπλιας τα ιδια,ο πριγκηψ ασε,
    σαν γεροντοκορες κανετε ωρες-ωρες.Ποιος δηλαδη?
    Ο dutchman του αγαπουλα? Ο θυμωμενος Φερναντο?
    Ο σκαουτερ του θειου? Ο θα με φυγουν παλι Βλαχος?
    Ο μπαρμπα Παρασχος? Ουφφφφ.Ενταξει, δεν βλεποταν παλι η Αυτοκρατορισσα.Αλλα ποιος βλεπεται ρε αδερφια? Κρατηστε κανα κουραγιο για τα πλαιη-οφφ.
    Αιντε να σας φουντωσω λιγο.Βαρατε τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος28 Φεβρουαρίου, 2010 00:13

    Έτσι, για να περνάει η ώρα πριν πάω για ύπνο ερωτώ: Αυτή η κόντρα που τους φάνηκε των Εργοτέληδων ότι ήταν πέναλτυ? Είμαστε σοβαροί? Ήμαρτον πια...δεν είμαστε οι δραγουμάνοι του ΠΟΚ, το ξεκάρφωμα τους είμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Κώστα - Φλώρινα: Ο Καραγεωργίου διότι τα λέει τώρα. Αν τα έλεγε πάντα, θα πήγαινα πάσο. Βαρέθηκα με τους ντουκατζήδες της πόκας. Αυτό φταίει στην Ελλάδα. Πανέξυπνοι όλοι, αλλά χοντρά ατομικίστικα. Ο Παο ήταν πολύ καλός προχθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8a parafrasw mia diafhmhsh ths nova pou eixe sto ghpedo
    ANTEXEIS TETOIA MPALA

    E.M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Γιώργη: Και τρέχανε οι Αεκτζήδες, να δουν την επανάληψη της φάσης. Αμέσως το καταλαβαίνεις απο το πού πάει ή μένει η μπάλα. Λογικά πράματα όμως. Ο Τόλης δεν βλέπει διότι ξελαρυγγιάζεται κι οι άλλοι δεν βλέπουν διότι ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ. ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΜΑΤΑ; Η ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Ε.Μ.: Ναι αλλά ερωτηματικά το λέει. Δεν είναι σίγουρη. Άρα λοιπόν αν δεν αντέχεις, ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Μίλτο: Αδερφέ, ΠΑΡΑΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΛΑΛΟΥΜ ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ ΚΑΙ ΧΑΒΑΛΕΣ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ.
    ΦΡΕΣΚΑ ΧΑΠΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΣΕ ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΕΣΗ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΚΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΕΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ, " ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΩΣΤΟ". Δεν μπορεί σε ανοιχτό χώρο. Τώρα βέβαια θα μου πεις για το φάουλ στο Νικοπολίδη, ΠΟΥ ΤΟ ΗΘΕΛΕ. ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ, ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Χρήστο: 6 και τα μπαράζ. Δηλαδή 12. Δεν στερεύει ποτέ η υπομονή. Και πέφτει και νωρίς το Πάσχα. Θα ασπασθώ τον Μορμονισμό, δεν στο έχω πει ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εβλεπα Μπαρτσα. Το δευτερο γκολ ειναι ισο με την μιση "σουπερ λιγδα". Η αλλη μιση ειναι ιση με ενα καυλοσπυρο του Κ.Ροναλντο.
    "Καληνυχτα και καλη τυχη".
    Ευτυχως που ειναι κοντα το Πασχα αδελφε και θα εχουμε την ευκαιρια -ξανα σταυρωνοντας Τον- να φαμε κανενα κοψιδι της προκοπης στην εξοχη.
    Τα play-off τα περιμενω με ενδιαφερον. Για να δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ...και καπακι,μετα το ματς,γυριζω και πεφτω πανω στον Χαρδαβελα ο οποιος αυτη τη φορα ψαχνει μες σε υγρες σπηλιες της Ελλαδος μας τα πατηματα Νεραιδων και Νυμφων και τους δρομους της αναδρομης πορειας απο τον θανατο στη ζωη.
    Το Πασχα ειναι κοντα. Περιμενω να κανει εκπομπες για τα νομικα κενα της παρανομης συλληψης του Ιησου με καλεσμενο τον Πετρο Λεωτσακο(θα ειναι και η Πεπη;) να περιγραφει λαβρος,την αηθη και εξω απο καθε εννοια νομικου δικαιου την παρανομη νυχτερινη επιδρομη στον κηπο της Γεσθημανη,την παρανομη κρατηση και καθυβρηση,την μη υπαρξη υπερασπισης,την αποκρυψη στοιχειων και την ψευδη καταμυνηση αργυρωνητων φιλοφαρισαιων.Οπως και την μη αρμοδιοτητα του Πιλατου να εκδικασει υποθεση μεταξυ Εβραιων. Πιθανον,να προτινει και αναψηλαφηση της δικης και ανασυσταση του σωματος των δικαστων και να οριστει νεα δικασιμος.Το μονο προβλημα ειναι η αδυναμια εκταφης του κατηγορουμενου. Ειναι γνωστο οτι αν δεν υπαρχει πτωμα,δεν υπαρχει φονος. Αυτο δεν ξερω πως θα το αντιπαρελθει.Προβλημα...
    Ρε τι τραβαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εχω ακουσει για Αλεποτρυπες,συγκοινωνουντες στοες μεταξυ Λυκαβητου-Ακροπολης(ποτε εγινε αυτο το μετρο;)την σπηλια του Νταβελη, για υπογειους δαιδαλωδεις και αγνωστους ακομα δρομους,(λετε πριν απο ανθρωποι να ημασταν τερμιτες;)τις παρτουζες του Πανα με μια ντουζινα Νυμφες (μαζι σου ρε μεγαλε) και πολλα αλλα.
    " Νταβελης - Ντιαβελης- Διαβελης -Διαβολος.Μια μαγικη ετοιμολογια του δασους και των ρεματων.
    Οπως εγραψε καποτε και ο Μπαζινας : Λονδινο = Κωλον δινω. Ολα εξηγουνται.
    Επισης εφιστουν την προσοχη στον κοσμο,ακουγοντας ολα αυτα,να μην αρχιζει μετα μανιας να ανοιγει καπακια της ΕΥΔΑΠ και να μπουκαρει με φακους σε υπονομους και καταγωγια ψαχνοντας για σεντουκια με χρυσο και Νυμφες με σι-θρου και ζαρτιερες,γιατι ελωχευουν κινδυνοι αγνωστοι.Αφηστε που μπορει να χαθουν και να εγκλωβιστουν σε αδιεξοδα απο μπαζα που δεν καθαριστηκαν τα προηγουμενα 50 καλοκαιρια στις σωληνες και να πρεπει ισως εσαει να μεινουν εκει μεσα και να βγαλουν μουστακια και νυχια και να βγαινουν παγανια με αλλους συμ-ποντικους για να εξασφαλιζουν τα προς το ζειν.Και δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο απο το να πρεπει να διαβεις μεσ απ'τις σωλινωσεις της αποχετευσης που για χρονια εχεζες,για να βγεις απ'την λεκανη στο φως και την οικογενιακη θαλπωρη. Αυτη κι'αν ειναι αναδρομη πορεια προς την ζωη.

    Δεν με παιρνει ο υπνος και διαλεξα αυτον τον τροπο,μηπως τα καταφερω.Μεταφεροντας με, η αθεατη εκπομπη σε κοσμους μαγικους,αυλους,εξωκοσμικους.
    Δεν εχω και κανενα "μπαφο" μαζι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κωστας-Φλωρινα28 Φεβρουαρίου, 2010 08:44

    Βρε Χρηστο...καλα εβλεπες την Μπαρτσα.Για υπνο επρεπε να πας κατευθειαν, και να σκεφτεσαι το τριγωνομετρικο στο δευτερο γκολ.Τι τον ηθελες τον Χαρδαβελα? Αεκτζηδικη αλληλεγγυη?Καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλήμερα σε ολους.
    Κωστα γεια σου. Μαλλον οπως το λες. Και χειροτερα :ΑΕΚτζιδικη διαστροφη.
    Και ξαξα-μανα παλι στη γη. Δεν αλλαξε τιποτα μετα τον χθεσινο υπνο.Παλι εδω.Απεναντι με τον προεδρο της πλακας,τα χρεη την επιτηρηση,τη χλευη την γκρινια,την μετριοτητα,τα εκτακτα μετρα,την βιωσημη λυση κλπ.
    Οχι,για την ΑΕΚ μιλαω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος28 Φεβρουαρίου, 2010 11:19

    Guten morgen kardas. Παιδιά είδα κι εγώ Μπάρτσα χθες βράδυ. Μιλάμε ότι πρέπει να απαγορεύεται να τα δείχνουν τα ματς της στην Ελλάδα, διότι μας πιάνει μελαγχολία μετά. Τι όμορφο ποδόσφαιρο βρε παιδί μου. Παιχταράδες είναι ΟΛΟΙ και μου αρέσει ότι στον τρόπο που παίζουν φαίνεται ότι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ. Επιθετική μπάλα με απίστευτη κατοχή και ταχύτητα στην ανάπτυξη. Έχουν, λέει, την καλύτερη άμυνα, όχι μόνο διότι οι αμυντικοί είαι αποτελεσματικοί, αλλά και διότι με 75% κατοχές, ο αντίπαλος κάνει πολύ λιγότερες επιθέσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιώργης ο Γαρατζέος28 Φεβρουαρίου, 2010 11:23

    Όσον αφορά την ομάδα του παλατιού την Πέμπτη, μπράβο τους. Αυτό το 6λεπτο του Νίνη πρέπει να ήταν η καλύτερη αναλαμπή που έχω δει ποτέ σε έλληνα επιθετικό στην Ευρώπη. Εμείς εδώ έχουμε το Μπάστα να λάμπει στις πίστες με το Σασουλίνι, βέβαια. Βασικά το ίδιο κάνει με το Νίνη, αλλά από την ανάποδη. Ο κοντός πρώτα πάει γήπεδο και μετά μπουζούκια, ο ψηλός πρώτα μπουζούκια και μετά γήπεδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος28 Φεβρουαρίου, 2010 11:41

    Χρήστο ησουν "στη ζώνη του λυκόφωτος" χθες βράδυ. Γουστάρω. Χαρδαβέ έχει ξεφύγει ρε φίλε. Τι πίνει και δε μας δίνει, δε χρειάζεσαι μπαφιέτο. 2 ωρίτσες εκπομπή και κάνεις κεφάλι...Τα καλύτερα βρίσκει με σούπερ εκείνο τον τύπο της ομάδας έψιλον (από πότε έχει να φάει?, μου αρέσει η χαιτούλα όμως), που ξέρει ποιοί είναι αλλά δε μας λέει, μιάς (την τελευταία φορά που παρακολούθησα) και είναι στη Βραζιλία και την Ελβετία. Σαν τους α-μετόχους και τους επενδυτές της ΑΕΚ ένα πράμα. Μήπως ξέρει κι ποιός θα πάρει την ΑΕΚ? Μην είναι ο Θείος Μπομπ στο Τσικάγκο, ο Αδαμίδι στη Moscow Road, ο Ηλία ο μπεζεβεννννγκη?

    Έρχεται και το θείον Πάσχα, οι ΑΕΚτσήδες είμαστε στα καλύτερα μας, μιας και ΟΛΟΙ έχουμε κάποιον να σταυρώσουμε Πως έλεγε ο αγαπημένος ποιητής της Άντζελας: "Ο Χριστός ξανασταρώνεται". Δε ρωταγε ο Καζαντζάκης το Νερετβίτη που το χει κάνει τρις? Ανάσταση δε χρειαζόμαστε τα χανούμια, περνάμε απ ευθείας στο τρίγωνο κοψίδι-ταχτσίδι-αδαμίδι (κοινώς χρήμα-ομάδα-διοίκηση). Γιουσουφάκια και αγάδες είναι όλοι ταυτόχρονα, με το Σασουλίνι στο ρόλο της Μαρίας της Μαγδαληνής σε λέω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιώργης ο Γαρατζέος28 Φεβρουαρίου, 2010 12:05

    «Υψηλώτατε, μεγαλοπρεπαίστατε, ντεβλετλή, μερχαμετλή βεζήρ εφένδη μου, τη υψηλώτητά σου σκλαβικώς προσκυνό, τον μεγαλοδίναμον θεόν παρακαλώ να σου αυξάνη το οτζάκι σου με ώλλα τα χαϊρλή μουράτια της καρδιάς σου, αμήν...».
    Όχι δεν είναι ο τρόπος που απευθύνονται στον Θείο ο Τσουκαλάς κι ο Αλέφα...ο Αλή πασάς τ' άκουγε αυτά...ή μήπως είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. OI PERIKOPES POU PSAXNEI O GIORGAKIS GIA NA EPIVALLEI STOUS ELLINES, PREPEI AMESA NA KSEKINISOUN APO KAPOIOUS POU NOMIZOUN OTI EINAI PAIXTES KAI PAIZOUN XARISTIKA, KAI PLIRONONTAI ADRA STHN AEK....
    AYTOS O LAGOS, PREPEI NA EINAI H MEGALYTERH MOUFA POU EXOUME FAEI META TON SEBWUE....
    KAI PAIRNEI KAI 400K TO XRONO..
    ETSI OPOS EIMAI, ANETA PAIZO, STHN THESI TOU GIA 4K / XRONO, MONO KAI MONO NA FORAO THN FANELLA ME TON DIKEFALO, OPOS KANOUN KAI POLLA ALLA PAIDIA STO PODOSFAIRO SALAS THS AEK...
    OKSO OI DHMOSIOI YPALLILOI APO THN AEK...
    PS.
    AN DEN EXEI KEFIA O NATSO, OLH H OMADA, EINAI APLA TRAGIKH....

    ΑπάντησηΔιαγραφή