Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

TOTE ΠΑΛΙΑ

           Αγαπητοί κι αγαπητές, σήμερα θα κάνω σαν ανάρτηση μια αναδημοσίευση ενός κείμενου που δημοσιεύτηκε στον Φίλαθλο στις 28-4-1996. Μάλιστα ήταν πρωτοσέλιδο. Ζητώ εκ των προτέρων την κατανόηση σας για το ατελές της γραφής. Δεν είχα την κατάλληλη πείρα τότε κι ήμουν κι έξαλλος.
  ( TO KEIMENO ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ).


            ΤΗΝ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ, ΑΝ ΒΓΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟΝ...
                           ....  ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΗΔΗΧΤΕΙ .....

                               Απόψεις χύμα για ΑΕΚ- Bayevitz.
            Όπως το λέω. Η ΑΕΚ είναι για τους lovers. Ήταν πάντα, αλλά ιδιαίτερα στη μοντέρνα εποχή. Ποιός ξέρει για Βυζάντια, Φανάρια και καταστροφές; Η συγχωρεμένη η γιαγιά μου, μου μίλαγε για το Φουντουκλί της Νικομήδειας, μετά πήγαινα διάβαζα και σιγά-σιγά ήρθε κι έδεσε. Εγώ έμεινα όχι σε εποχή τίτλων αλλά σε ιδιαίτερη παρακμή.
             Σήμερα οι κύριοι εκφραστές, δηλαδή οι ποδοσφαιριστές, είναι ravers στην Αθήνα.Ο πρόεδρος δεν έχει χρήματα να τελειώσει την Σητεία. Ο πρόσφυγας πλέον βρήκε στέγη και δεν καταδιώκεται. Το σύστημα τον απορρόφησε.Εδώ μέχρι και Έλληνας έγινε. Και ξέρετε, μόνο η Ελλάδα και το Ισραήλ έχουν μονοσήμαντες τάσεις υπηκοότητας. Κι ήθελε να πολιτογραφηθεί ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΒΟΣ.
            Η ΑΕΚ δεν μπορεί να προστατεύσει δικά της δικαιώματα. Και σκέφτεται ο πονηρός ηττοπαθής προπονητής τέσσερις παράγοντες:
     1. Πόσο μπορώ να βελτιώσω την ομάδα πλέον;
     2. Τον Κόκαλη που μόνον αυτόν φοβάται ο Βαρδινογιάννης.
     3. Το ΦΩΣ και την τεράστια παρασκηνιακή προστασία που θα προσφέρει ο ΟΣΦΠ για τον πόλεμο που πρόκειται να γίνει του χρόνου εκτός γηπέδων. ( Άλλη μια απόδειξη της ηττοπάθειας, αφού πια γουστάρει να πορευθεί με πυρηνικά όπλα. - Το μόνο που δέχομαι είναι οτι μεγαλώνει, παρακμάζει, έρχονται οι ανασφάλειες κι άρα πάμε για το σύστημα ).
     4. Τα άπειρα χρήματα. Εδώ βρίσκεται και η βλακεία του Κόκαλη, διότι με αυτά θα μπορούσε να προσλάβει τον Van Gaal κι όχι να μπει στο ρίσκο μ'έναν τοσοδούλη.
          Αν η ΑΕΚ δεν θέλει να είναι ηττοπαθής - τώρα είναι διότι είναι ελληνοσερβική - θα πρέπει να παραμείνει ήρεμη δύναμη. Μια ομάδα με πίστη στην ιστορία και την παράδοση, δεν είναι δυνατόν να μην βρει ικανούς ανθρώπους για συνεργασία κι ακόμα ψηλότερους στόχους. Έξω απο τα σύνορα πλέον. Φτάνει πια με το ελληνικό μπουρδέλο που θα γίνει κανονική τρούμπα του χρόνου. ( μακάρι να πέφτω έξω ).
         Και γυρνάω ξαφνικά και δεν βλέπω την ΑΕΚ μου σαν ομάδα, αλλά σαν εταιρεία. Αλλά να κάνω και μια παύση: Δεν είναι εύκολο να πεισθώ, παρά τις περίεργες νόρμες πολιτικών συμφερόντων. Διότι αν τελικά οι ομάδες είναι εταιρείες, τότε απο πότε θα έπρεπε να είχε διαλυθεί ο ΟΣΦΠ, όπως επίσης η μισή Β εθνική κι ολόκληρες η Γ και η Δ;
        Και πάω ξανά στην ΑΕΚ. Ο αποδυτηριάκιας έγραψε : Χούντα Bayevitz. Κι έτσι είναι. Αλλά εγώ λέω κι άλλα. Χούντα και του κόσμου και μπορεί να φοβάται ο Τροχανάς. Όμως έτσι είναι οι εταιρείες; Δηλαδή υπάρχουν αυθεντίες και κρυφοί εκβιασμοί; Δηλαδή σκέφτεσαι " να απολύσω τον διευθυντή μου ή θα έχω την κατακραυγή του κόσμου;" Σοβαρολογείτε κύριε; Εγώ αισθάνομαι οτι με δουλεύει, δεν το αισθάνεσθε εσείς; Έλεος.
       Εγώ σαν εταιρεία αλλά και σαν ομάδα, ό,τι θέλετε βάλτε, θα ΤΟΝ απέλυα πια. Σκέψου να είναι εδώ και να φτιάχνει την ποδοσφαιρική λίστα του άλλου.
        Την γκόμενα σου που βγαίνει ραντεβού με άλλους επίδοξους αλλά δεν έχει πηδηχτεί ακόμα διότι πρέπει πρώτα να σε χωρίσει για λόγους ηθικής, την κρατάς; Δηλαδή το σωματικό σε νοιάζει μόνο; Το εγκεφαλικό γαμήσι που σου κάνει δεν σε απασχολεί;
        Και να πω και κάτι άλλο. Η Τουρκία μας λέγανε " την σκλάβωσε μεν την Ελλάδα, όμως το πνεύμα παρέμεινε ελεύθερο".  Ο Bayevitz μας σκλάβωσε αλλά μας πήδηξε κιόλας. Πιστεύω οτι δεν πρέπει να συνεχισθεί αυτή η συνεργασία.Τα πράματα θα γίνουν χειρότερα και θα ταλαιπωρηθούμε πολύ στο μέλλον.Δεν θέλω να γίνω Κάλχας κακών, αλλά τα βλέπω να έρχονται. Εύχομαι να κάνω ολοκληρωτικό λάθος αλλά δεν μπορώ να βλέπω τον υπερήφανο δικέφαλο αετό και τον κοσμάκη του, ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ. ΔΙΩΧΤΟΝ ΠΡΙΝ ΣΕ ΔΙΩΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ.
                                                    ΖΗΤΩ Η  ΕΝΩΣΙΣ
                                                  ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
                                                                                          Στήβεν Αβραμίδης


                Αυτά είχα γράψει τότε, ανήμερα του παιχνιδιού μας με τον ΟΦΗ Β στην Κρήτη. Και δεν παίρνω κεραία πίσω σήμερα, ΑΠΛΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ. Η ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ, ΔΙΟΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΝΑΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
                ΥΓ1. ΑΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ - ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ - ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ. ΜΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.
               ΥΓ2. Το futsal κέρδισε και παρέμεινε πρώτο. Σας υπενθυμίζω την γιορτή του την Παρασκευή.
 

66 σχόλια:

  1. Ο πρώτος που πρέπει να αναλάβει είναι ο Κανελλόπουλος που την βγάζει με 50.000 δείχνωντας την αγάπη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως, εγινες μαντης Καλχας.Εστω και με μερικα χρονια καθυστερηση.Και το κειμενο δηλωνει σταθεροτητα αποψεων στο χρονο και διορατικοτητα.
    Και το κυριοτερο ΑΕΚ ΜΟΝΟ.
    Και βεβαια απο τοτε-κυριως-αρχισαμε να βλεπουμε την ομαδα ΚΑΙ σαν εταιρεια.Και αλλιως δεν γινεται.Παρ'ολο που και σαν τετοια,εκεινες τις μερες,δεν λειτουργησε τεχνοκρατικα αλλα συναισθηματικα.(οξυμωρα καταστροφικο αυτο).
    Και μετα την φυγη του μεσσια,εχασε χρονια, αναμεσα σε καταρες,θληψη και μετριοτητα.
    Επρεπε να "σφουγγαριστει" με τις πρωτες ενδειξεις και τα πρωτα σημαδια.
    Για τα παρακαλια τοτε,πραγματικα ντραπηκα.
    "πρωτος στον ερωτα,πρωτος στις προπονησεις..." ομως, οπως τραγουδουσε και η νυχτογκομενα του.
    Και ο κοσμος σαν να νομιζε οτι αφορα και εκεινον.Και ολοι μαζι γαμηθηκαμε κανονικα.

    Ολοι μας ξερουμε ανθρωπους που πονανε πραγματικα κατι που εχουν. Αλλος το χωραφι του γιατι ειναι κληρονομια και σε αυτο κυλιοταν οταν ηταν μικρος.Πρωτομυρισε φρεσκο χωμα.Εφαγε ψωμι κατω απο ενα δεντρο με τους γονεις του.Και εγινε κομματι του.
    Ξερω ανθρωπους που δεν απαρνιουνται το καικι τους.Μπορει να εχουν και καποιο αλλο,πιο καινουριο,πιο μοντερνο.Μπορει να χανουν σε ψαριες. Η σε επιδοτησεις.Αλλα η αγαπη και η συμπαθεια πηγαινει σε αυτο που τον μεγαλωσε,που κοιμηθηκε μεσα του,που πηγε βολτα με τους φιλους του,που εβγαλε τα πρωτα του χρηματα,που η αρμυρα του ηταν ενα με το σωμα του τα καλοκαιρια.
    Και το ενα και το αλλο ομως,για να δουλεψουν για να κινηθουν και να συνεχισουν να ειναι αυτο που ειναι,πρεπει να εχουν εργατες.Και εχουν. Σημερα αυτους,αυριο καποιους αλλους. Και η σωστη λειτουργεια τους, ειναι θεμα αξιολογησης προσωπικου και καλης διαχειρησης του.
    Αλλα το συναισθημα συναισθημα. Πρωτιστως με το χωραφι,η το καικι, η οτι αλλο τελος παντων.Και επειτα η συμπαθεια προς τους κατα καιρους συνεργατες η εργαζομενους.
    Γιατι αν ερωτευτεις και σκλαβωθεις απ'τα προσωπα που υπηρετουν και εργαζονται σε αυτο που αγαπας,τοτε του κανεις κακο.Το δεσμευεις αναμεσα σε αυτα και σε εσενα και τελικα το συνθληβεις. Το καταστρεφεις.Και εισαι ο πρωτος που το προδιδεις. Αργοτερα ερχεται η- πιθανη- δικη τους προδοσια.Πολυ αργοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @steven

    Το οτι χαθηκε τοτε η αξιοπρεπεια με τα παρακαλετα στον σερβο ειναι γεγονος και αυτο το εχουν παραδεχτει απαντες.Για τα υπολοιπα ομως και ειδικα για αυτα που του επιφυλαξαμε στην πρωτη του επισκεψη με την κοκκινη φορμα,εγω προσωπικα δεν μετανοιωνω για τιποτα.Δεν ηταν μονο θεμα προδοσιας αλλα και του πουστικου πολεμου που μας εκανε απο την ωρα που τα βρηκε με τον κατασκοπο.Η νεμεσις ξεκινησε οταν ο αεκτζης διαβασε εκεινη την συνεντευξη του βατραχου στον Λαλα.Ενταξει,οσο ψυχραιμος και να ειναι καποιος ή ακομα και αναισθητος,καποια στιγμη το αιμα ανεβαινει στο κρανιο και ξεσπας.Ποσω μαλλον οταν ο αεκτζης ειναι lover οπως πολυ σωστα αναφερεις.

    Εχω κι εγω ενα αρθρο να σου δειξω.Ειναι του Γιαννη Πρετεντερη που δημοσιευτηκε στο ΒΗΜΑ με ημερομηνια 19/01/1997.Αμεσως μετα τον αγωνα με τα πεντοχιλιαρα.Φυσιολογικα πραγματα τοτε,ανηθικα και αλητειες για το 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ
    Καλά έκαναν!
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ | Κυριακή 19 Ιανουαρίου 1997

    ΟΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ κατά του Ντούσαν Μπάγεβιτς από τους οπαδούς της ΑΕΚ μπορεί να ήταν απρεπείς ή κακόγουστες αλλά έσωσαν απερίφραστα την αξιοπρέπεια και την ιδεολογική συγκρότηση του ποδοσφαιρικού κόσμου της χώρας. Καλά έκαναν και μπράβο τους! Μόνο ένας άνθρωπος που δεν έχει πατήσει ποτέ στο γήπεδο θα μπορούσε να ενοχληθεί από τις ύβρεις, τα τυπωμένα πεντοχίλιαρα, τα πανό και τα σχετλιαστικά συνθήματα. Διότι ένας άνθρωπος που έχει πατήσει έστω και μία φορά στο γήπεδο γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Μπάγεβιτς είναι προδότης όχι μόνο για τους ΑΕΚτζήδες αλλά και για τους ΠΑΟΚτζήδες, τους «βάζελους», του Αρειανούς, ακόμη και για τους ίδιους τους Ολυμπιακούς. Ο Μπάγεβιτς είναι γενικώς προδότης σύμφωνα με την άγραφη και άτυπη ηθική του ποδοσφαίρου. Δικαίως διασύρεται...

    Κατ' αρχήν, προς τι η έκπληξη; Οι ΠΑΟΚτζήδες, οι «βάζελοι» ή οι «γαύροι» έχουν στο παρελθόν (και ορθώς...) αποδοκιμάσει με ακόμη χειρότερο τρόπο τον Κούδα, τον Δομάζο ή τον Αποστολάκη που άλλαξαν ομάδα επικαλούμενοι τους ίδιους ακριβώς λόγους που επικαλείται ο Μπάγεβιτς: περισσότερα χρήματα, καλύτερες συνθήκες εργασίας, μεγαλύτερες επαγγελματικές προοπτικές... Στο μυαλό του μέσου οπαδού, οιασδήποτε ομάδας, όλα αυτά δεν είναι παρά άλλοθι προδοσίας, άθλιας και αναξιοπρεπούς συμπεριφοράς.

    Με απορία διαβάζω διάφορα σημειώματα ή δηλώσεις διαφόρων κηρύκων του «ποδοσφαιρικού καθωσπρεπισμού» που δήθεν εξανίστανται από τη σκληρότητα, τη χυδαιότητα, την αχαριστία που επέδειξαν οι ΑΕΚτζήδες στον Μπάγεβιτς. Μπα; Αυτός δεν επέδειξε σκληρότητα, αχαριστία απέναντί τους όταν εγκατέλειψε την ομάδα και αλλά ανέλαβε την ηγεσία του αμεσότερου αντιπάλου της; Αν αυτός είναι «επαγγελματίας προπονητής» και πάει όπου του αρέσει καλύτερα, ε, τότε και αυτοί είναι «επαγγελματίες οπαδοί». Με μια διαφορά: αυτοί δεν μετακινούνται, παραμένουν στο διηνεκές ΑΕΚτζήδες... Είναι δυστυχώς ένα πρόσφατο φαινόμενο στον αθλητικό χώρο... Διάφοροι φλώροι που λένε «εγώ είμαι με τον Μπάγεβιτς ή με τον Γκάλη ή με τον Σαραβάκο ή με τον Ιωαννίδη, διότι τι καλός που είναι κλπ.»... Και δίπλα τους διάφοροι επιτήδειοι του καθωσπρεπισμού που τους σιγοντάρουν εμπορευόμενοι τα πρόσωπα, επειδή τα πρόσωπα πουλάνε! Ισα, κυρά μου! Στην μπάλα η καταλυτική επιλογή είναι η ομάδα, το σωματείο, το χρώμα, η φανέλα... Αυτό και τίποτε άλλο! Οι καλοί είναι οι δικοί μας όσο είναι δικοί μας, και οι κακοί είναι οι άλλοι, όλοι οι άλλοι. Τελεία και παύλα...

    Μα ο άνθρωπος, λέει, είναι επαγγελματίας... Αμα είναι επαγγελματίας να πάει στο επαγγελματικό μπριτζ, όχι στην μπάλα. Η μπάλα είναι πάθος, είναι φανατισμός, είναι τσαμπουκάς, είναι συγκίνηση, είναι ξεχείλισμα... Δεν είναι φάιλοφαξ και «πι-αρ» σε ώρες γραφείου. Ο άνθρωπος της μπάλας δεν είναι ένας κοινός επαγγελματίας για έναν απλούστατο λόγο: οι επαγγελματίες δεν έχουν οπαδούς... Η μπάλα έχει!

    Δικαίως, λοιπόν, αποδοκιμάστηκε ο Μπάγεβιτς. Οπως εξίσου δικαίως οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι τον αποθέωναν πέρυσι. Αυτό είναι η μπάλα και έτσι αρέσει σ' όσους την ζουν. Σε όσους δεν αρέσει ως διαδικασία πάθους και εμπάθειας υπάρχει η διέξοδος του μπάμπινγκτον, του καλλιτεχνικού πατινάζ και της τοξοβολίας. Η μπάλα είναι πάθος, λατρεύει και διασύρει ταυτοχρόνως. Διότι το πάθος δεν είναι ποτέ μονόδρομος, έχει δύο κατευθύνσεις... Η αποδοκιμασία είναι η άλλη πλευρά της αποθέωσης. Το ίδιο πρόσωπο είναι κατά περίπτωση ίνδαλμα και βδέλυγμα. Ακριβώς όπως τίποτα δεν χωρίζει τον Σωτήρα από τον Ιούδα Ισκαριώτη. Ισως μόνο το χρώμα μια φανέλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον προδότη κανείς δεν τον αγάπησε...
    ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ...

    Κέρκυρα 11-6-09:
    ...Και εγώ αύριο, βέβαια, μπορεί να προδώσω αυτό που αγαπάω. Δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή. Μπορεί να έρθει αύριο ο Κόκκαλης, να μου δώσει 1.000.000 ευρώ να οργανώσω τους οπαδούς του...
    Δημήτριος Χατζηχρήστος

    Καλημέρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κωστας-Φλωρινα24 Φεβρουαρίου, 2010 11:30

    Γιατι ρε συ Στηβεν το σημερινο?Τι ειναι?Απολογια?
    Δηλωση φρονηματων?Πρεπει δηλαδη να γινει αναρτηση για να καλυφθουν οι διαφοροι-μονιμοι διαφωνουντες και παντογνωστες, που κανουν επιλεκτικες περατζαδες απο το μπλογκ?Την δικη μου αποψη την εχω καταθεσει περι Φρεσκοελληνα.Πολυ ασχολειστε μαζι του, περαν του απαραιτητου.Ειναι ο προπονητης αυτη την περιοδο και τιποτα παραπανω, τιποτα παρακατω.Ο βιος και η πολιτεια του, γνωστα, για αυτους που βλεπουν και κατανοουν.Αλλα ειναι τα αγγουρια και τα ξερεις πολυ καλυτερα.Την καλημερα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "...Φτάνει πια με το ελληνικό μπουρδέλο που θα γίνει κανονική τρούμπα του χρόνου. ( μακάρι να πέφτω έξω )..."

    Στο φτερό το έπιασες τότε Στήβεν.

    Tώρα με την ΠAE που θυμίζει ζόμπι σε αμερικάνικη B movie τι θα γίνει;

    Θα πρέπει να γίνει ακόμα πιο ζόμπι για να την αναλάβει κάποιος (ένας είναι ο κάποιος μέχρι στιγμής) που θα μπορέσει να την οδηγήσει στην κατάκτηση του βαρύτιμου τεντζερεδίου της Σούπερ Λιγδός; (Εναλλακτική ονομασία: Bοθροπισίνα Champion-shit).

    Eμένα αυτή η κατάσταση με αρρωσταίνει. Χίλιες φορές κάθαρση με το πυρωμένο μαχαίρι και ανασυγκρότηση έστω και από χαμηλότερη κατηγορία.

    Oύτως ή άλλως, τώρα τα περισσότερα παιδάκια στο σχολείο γαβράκια γίνονται, γιατί ο Aη - Σωκράτης μαζεύει εγχώρια σουρωτήρια και μπρίκια και μοιράζει Kinder αυγά - έκπληξη (sürpriz yumurta) στα παιδάκια που φοράνε ερυθρόλευκα σωβρακάκια.

    Ίσως έπρεπε να έχει γίνει AYTO το 2004 και όχι αυτά τα απίστευτα της Nτεμοκρατίας, που έσπρωξαν την AEK ακόμα πιο κάτω από ότι ήταν προ του άρθρου 44.

    Tο γήπεδο να το ξαναχτίσει ο Γρανίτσας, πηλοφόρι και μυστρί. H δουλειά δεν είναι ντροπή.

    YΓ.

    Tα δαφνοστεφανωμένα τραβέλια λένε ότι έπρεπε να μετρήσει το τέρμα στο τέλος με την Bορδών; Δεν πειράζει, δεν πειράζει, ας νιώσουν και αυτοί σαν τους παίκτες του Θρασύβουλα που εσφαγιάσθησαν στο τηγάνιον, πέρυσι θαρρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα σας.
    Διαφωνώ κάθετα κι οριζόντια,
    αλλά σέβομαι τις απόψεις σας.

    Ιδίως με το γνωστό σαλιοβάζελο επιστήμονα και το άρθρο του.

    Ο Μελισσανίδης τι γνώμη έχει για όσα λέτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κωστας-Φλωρινα24 Φεβρουαρίου, 2010 12:44

    sakis είπε..
    Ο Μελισσανίδης τι γνώμη έχει για όσα λέτε?

    Σπαστα και ξαναριχτα αδερφε.Διατυπωσε τις διαφωνιες σου, για να εχουμε επαφη.Ο Aιγεας για την ωρα ειναι εκτος,οποτε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε που μας έφτασαν ή φτασαμε μόνοι μας.
    Να κάνουμε επίκληση στην αυθεντία του Πρετεντέρη.
    Χρήστο, να φύγει ο Ντούσαν, γιατί δεν αρέσει στην οργάνωση. Να φύγει ο Χατζηχρήστος γιατί δεν αρέσει στους υπόλοιπους. Έτσι θα πορευθούμε από δω και μπρος? Όποιος δε μας αρέσει να φεύγει? Και ποιος μας αρέσει και για πόσο?
    Λες ότι είναι αναχρονιστικοί. Χρειαζόμαστε κάτι άλλο. Το είδαμε και αυτό το άλλο. Με το Ντέμη. Ευτυχώς δεν γίναμε μοντέρνοι.
    Ίσως είναι αναχρονιστικό τελικά να πιστεύει κανείς σε φανέλες, ιδέες και λάβαρα. Αλλά έτσι είμαστε εμείς. Έχουμε θεό το Δικέφαλο Αετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Αννα
    Πάντως ο Ντέμης θα χαμογελάει τώρα διότι καταφέραμε να τρωγόμαστε μεταξύ μας αντι για αυτόν.
    Και την δουλίτσα του την έκανε και θα νιώθει δικαιωμένος κατόπιν της φαινομενικής διάλυσης.
    Δηλαδή η σημερινή ανάρτηση διαφέρει σε κάτι απο αυτές που έβαλε το ζιζάνιο:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Κώστα-Φλώρινα: Πουθενά δεν απολογούμαι. Δείχνω την θέση μου -ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ- την τότε, και την μουγκαμάρα μου σήμερα για ό,τι καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς polsemannen: Για κάθαρση μίλαγα το 2004 ξεκάθαρα, αλλά πάλι ήμουν κακός και ανεδαφικός. Τότε βέβαια ΄σχεδόν όλοι ήταν στρατευμένοι πίσω απο τα απίστευτα διοικητικά ταλέντα του κοντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Xαράλαμπε, η διαφορά είναι ότι ο προπονητής είναι παρών, ενώ ο Ντέμης απουσιάζει. Είναι αόρατος.
    Απ'ότι καταλαβαίνω, η οργάνωση κρίνεται χρήσιμη από τον μελλοντικό σωτήρα. Θέλει πλήρη υποστήριξη. Και γι'αυτό, ο φίλος ο καρδιακός θυσιάζεται.Εμείς οι υπόλοιποι, αν και περισσότεροι, θεωρούμαστε αόρατοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Χαράλαμπο: Φυσικά και διαφέρει απο το ζιζάνιο. Διότι πρακτικά δεν εξυπηρετεί την διχόνοια και κάποια μετοχική θέση, αλλά δείχνει τρόπο συμπεριφοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Τόλη: Το κείμενο μου είναι γραμμένο πολύ πριν τα γεγονότα. Και είναι αμισθί - όπως γνωρίζεις -. Του Πρετεντέρη είναι επι πληρωμή και προφητικό για τους καφέδες που πέταγε στο μπάσκετ και ενεδεικτικό του ήθους του. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΗ ΗΤΑΝ Ο ΔΟΛ. ΣΕ ΠΑΕΙ ΨΗΛΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΙ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Άννα: Τεράστιο λάθος. ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 1996. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ - ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ - ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για τρόπο συμπεριφοράς μιλά και ο Τόλης, ο Μιχάλης και γενικά η οργάνωση. Δεν τον κρίνει ως προπονητή. Τότε ήταν προπονηταράς. Σήμερα είναι ξεπερασμένος. Σε όλα εκτός από τη συμπεριφορά.
    Νερό στο μύλο της οργάνωσης ρίχνει η ανάρτηση Steven. Kαι μεγαλώνει τη διχόνοια.
    Το ότι γράφτηκε τότε, δε σημαίνει κάτι το διαφορετικό.
    Το μόνο που κρατώ είναι το ΖΗΤΩ Η ΕΝΩΣΙΣ.
    Τα πρόσωπα, πάνω ή κάτω, έρχονται και παρέρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Φεβρουαρίου, 2010 14:44

    Εγώ χαλλλλλλαρώνω στο πληκτρολόγιο μου και θα μετρήσω πόσοι άξαφνα θα κάνουν λεκτική (προσοχή, όχι ΔΙΑλεκτική) πράξη αντίστασης ενάντια στον αποδιοπομπαίο εδώ μέσα. Κόκκινος συναγερμός στην οργάνωση...έχουν το echelon, και όποτε τσιμπάει τις λέξεις "ντούσαν", "νερέτβα", πρίκιπας" (προσοχή, υπάρχουν και τόσοι βασιλικοί οίκοι στην Ευρώπη και θα την πέσουμε σε κάνα γαλαζοαίματο), "βάτραχος",
    "Δ.Χ.", "Πρόεδρος ερασιτεχνικής", "Χ΄χρήστος", "Χ'μούσιας", ειδοποιούνται με SMS και email οι ομάδες κρούσης και παίρνουν θέση στο διαδικτυακό πεδίο μάχης. Ο Μπίκο ξεμπουκώνει την εξάτμιση του παπακίου, τα υπόλοιπα 349 με το κλειδί στη μηχανή και το λοστό στο χέρι. Στο αντίπαλο στρατόπεδο δεν υπάρχει λόγος άγχους, η "ψ-ΩΡΑ των σπορ" βγάζει το ημερήσιο ανακοινωθέν και είμαστε όλοι ντάγκλα. "Καλπάζουμε προς τη 2η θέση"..."Ο πρίγκηψ κατεύθυνε αριστοτεχνικά την κτρινόμαυρη αρμάδα"..."Έργο τέχνης η ανάπτυξη που τους δείχνει κάθε μέρα στην προπόνηση ο πρίγκηψ"..."κεντάμε στο χορτάρι με τις διαδιδασκαλείες του Μέγα Ντούσαν"..."Αποκλειστικόν: η Αυτού Μεγαλειότης απέρριψε πρόταση της Man U για χάρη της ομάδος της καρδιάς του"..."Είμαι ΑΕΚτσής: Σας τα λέγαμε εμείς και τη 2η φορά που πήγε στον ΟΣΦΠ"...
    Μπρε Νικομηδειοκοζανίτη, μη μασάς. Εσύ, τουλάχιστον, τα λεγες. Άλλοι κάναν θυμιατά και εικονίσματα και μετά ψάχναν τον Ιούδα για κάψιμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Άννα: Μπορεί να έχεις δίκιο. Τότε όμως, επί της ουσίας ήταν σωστό; Ρωτάω απλά.
    Επίσης επιμένω οτι δείχνει συμπεριφορά ενότητας.
    Η γνώμη μου ήταν αυτή , διότι ποτέ δεν πίστεψα οτι ήταν προπονηταράς. Φυσικά το ίδιο πιστεύω και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κωστας-Φλωρινα
    Δεν υποννόησα κάτι για σένα.
    Δύο σχόλια και κάτι από την ανάρτηση,διότι ως οπαδός δε μπορώ να δω την ΑΕΚ εταιρία.
    Δε μου φτάνει το μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χαιρετώ την παρέα
    Διαχρονικό το άρθρο και για μένα όλη η ουσία είναι στο ΖΗΤΩ Η ΕΝΩΣΙΣ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.Αποδείχθηκε ότι αν και περάσανε 14 χρόνια σ΄αυτό πάσχουμε ακόμα.
    Το άρθρο του Πρετεντέρη θα είχε γραφτεί αν ο Bajevič πήγαινε στη βαζέλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τη γκόμενα τη ρώτησε κανείς?
    H γκόμενα το ήξερε ότι τα έχει με το πρόεδρο που κατά φαντασία πίστευε και φερόταν σαν αγαπητικός και νταβατζής της?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Tότε ήταν σωστό. Τώρα είναι άκαιρο. Και σε ποια ενότητα συμβάλλει Steven? Να ενωθούμε όλοι κατά του προπονητή? Να έχουμε την ίδια άποψη με την οργάνωση? Να είναι αόρατος? Για ποιου είδους ενότητα μιλάς, για να καταλάβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. hahahahha

    originali kai o steven

    kai dostou tampela

    ps: me to konta ta spasame gia de ta vriskame sta veria

    HAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHHAHA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. steven sou vgazw to kapelo gia to keimeno

    eixes t'arxeidia kai ton ekrazes otan egw akoma ton eixa psila

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @Steven
    Δεν έχει να κάνει με δόλο η ανάρτηση,το αποτέλεσμα τελικά ποιό είναι;
    Ενότητα;
    Εδώ η οργάνωση έστειλε τα μεγάλα της όπλα προς συμμόρφωση και μας επιβάλει και τι θα γράφουμε μην θίξουμε τους ηθικούς επαγγελματίες οπαδούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Άννα και Χαράλαμπο: Στην ενότητα, οτι όπως εγώ κάνω το κορόϊδο, -ή είμαι - ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς Mike21hlk: Δεν είναι θέμα αρχιδιών. Είναι θέμα δικαιώματος πελάτη που πληρώνει και μπορεί να λέει την άποψη του κόσμια. Γι' αυτό το λόγο σκοτωθήκαμε τότε με τον Τροχανά.( Εκτός γηπέδου στο Σπουντίνο, Ν.Ψυχικό παρουσία τριών δημοσιογράφων. Και μπράβοι ήρθαν. ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ).
    Τα ίδια είπα, ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΡΘΡΑ, και το 2004 για τον άλλο σωτήρα. ( όποτε απαιτηθεί θα τα αναρτήσω για ΝΑ ΜΗ ΜΟΙΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ ). Πάλι κανείς δεν άκουγε, οπότε πήρα το καπελλάκι μου κι έφυγα απο το γήπεδο. ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    Τώρα να δεις που θα τριτώσει το κακό με κάτι άλλο. Υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. steven είπε...
    Προς Mike21hlk: Δεν είναι θέμα αρχιδιών. Είναι θέμα δικαιώματος πελάτη που πληρώνει και μπορεί να λέει την άποψη του κόσμια. Γι' αυτό το λόγο σκοτωθήκαμε τότε με τον Τροχανά.( Εκτός γηπέδου στο Σπουντίνο, Ν.Ψυχικό παρουσία τριών δημοσιογράφων. Και μπράβοι ήρθαν. ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ).
    Τα ίδια είπα, ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΡΘΡΑ, και το 2004 για τον άλλο σωτήρα. ( όποτε απαιτηθεί θα τα αναρτήσω για ΝΑ ΜΗ ΜΟΙΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ ). Πάλι κανείς δεν άκουγε, οπότε πήρα το καπελλάκι μου κι έφυγα απο το γήπεδο. ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    Τώρα να δεις που θα τριτώσει το κακό με κάτι άλλο. Υπομονή.

    ------------------

    oti thema kai na nai , einai magia

    tote pou ta grapses pigaines kontra me olous
    kai fysika eixes ki apoluto dikio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @Steven
    Οπότε ξανά το κορόϊδο τώρα που βλέπουμε την κατάντια της ερασιτεχνικής, το παιχνίδι που παίζεται με τις υποθηκευμένες μετοχές και σε ποιού τα χέρια πάνε να καταλήξουν, το κοροΪδο που λέμε την άποψη μας και έρχονται φασιστικά τα μέλη να μας καπελώσουν.
    Ή μήπως γράψαμε διθύραμβους για τον προπονητή;
    Δεχτήκαμε στο τέλος φραστική επίθεση από το παλικάρι με τα μακριά μανίκια διότι τολμούμε να διαβάζουμε και κανά βιβλίο.Το κορόϊδο λοιπόν και άντε γειά σας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αννα είπε...
    Βρε που μας έφτασαν ή φτασαμε μόνοι μας.
    Να κάνουμε επίκληση στην αυθεντία του Πρετεντέρη.

    ----------------------------

    kratame to noima kai petame ton sygrafea

    opos kratame to epos kai petame ton ypourgo aneu xartofylakiou tis kuvernisis mitsotaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χαράλαμπε,νομίζεις ότι μόνο εσύ μπορείς να μιλάς για σιχάματα και τα συναφή?Τότε,δέν είναι φασιστικό?Άκου και την άλλη άποψη γιατί είναι απόλυτα υπαρκτή παρά την καλή δουλειά του μηχανισμού του Ντούσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Νίκος είπε...
    Χαράλαμπε,νομίζεις ότι μόνο εσύ μπορείς να μιλάς για σιχάματα και τα συναφή?Τότε,δέν είναι φασιστικό?Άκου και την άλλη άποψη γιατί είναι απόλυτα υπαρκτή παρά την καλή δουλειά του μηχανισμού του Ντούσαν.
    -------------------

    n opoia alli apopsi , perithoriopoihthike kai apo tin idia tin organosi

    "opoios thelei na kraksei to vatraxo, na katsei spiti tou"

    "o vatraxos einai aoratos"

    kai 1.5 xrono twra den ekfrastike to paramikro sto gipedo

    oi symthikes itane idanikes gia ton proponiti o opoios apetyxe ksana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @Νίκος
    Η άλλη άποψη να ακούγεται, γι αυτό μιλάω;
    εδώ κοπιάρουν αποσπάσματα από αυτά που λέμε, που πιθανόν αλλάζει όλο το νόημα, και σχολιάζουν εμάς αντί για άποψη.
    Ή μήπως είμαι εξωγήινος και δεν καταλαβαίνω ότι ο ΔΧ έχει οπαδούς ή Τόλης εκπροσωπεί την οργάνωση;
    Ποιος από αυτούς εχει πει άποψη για το τι θα κάνουμε τώρα;;;;
    Είναι στο blog μόνο για να αντικρούουν τα λεγόμενα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. kai mias kai thymithikame ta palia ,

    http://yper-aek.blogspot.com/2008/11/blog-post_2649.html

    poinikopointhike n nea filadelfia

    a pa pa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @ steven
    Έκατσα και διάβασα ξανά με μεγάλη προσοχή την ανάρτηση και συμπέρανα,πως αν θέλω να σου κάνω την οποιαδήποτε κριτική για όσα δε συμφωνώ,θα είμαι τζάμπα μάγκας.
    Έπρεπε να στη κάνω τότε.
    Τώρα,14 χρόνια μετά δεν έχει καμιά ουσία.
    Ετεροχρονισμένος σχολιασμός δεν είναι η ειδικότητά μου.
    Ίσως κάποια στιγμή τα φέρουν οι περιστάσεις μετά από χρόνια και σου θυμήσω κάποια που δε συμφωνώ.
    Έως τότε θα κάνω ή θα παραμείνω κι εγώ το κορόϊδο.
    Συμπερασματικά και μόνο,προσπαθείς για την ενότητα κι αυτό είναι προς τιμή σου,ασχέτως αν το καταφέρεις ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    @Νίκος
    Η άλλη άποψη να ακούγεται, γι αυτό μιλάω;
    εδώ κοπιάρουν αποσπάσματα από αυτά που λέμε, που πιθανόν αλλάζει όλο το νόημα, και σχολιάζουν εμάς αντί για άποψη.
    Ή μήπως είμαι εξωγήινος και δεν καταλαβαίνω ότι ο ΔΧ έχει οπαδούς ή Τόλης εκπροσωπεί την οργάνωση;
    Ποιος από αυτούς εχει πει άποψη για το τι θα κάνουμε τώρα;;;;
    Είναι στο blog μόνο για να αντικρούουν τα λεγόμενα μας...
    --------------------

    filtate , eimai sto blog giati goustarw parolo pou ti prwti mera mpika gi auto to skopo pou les

    kai me diathesi gia tin perivoiti enotita parolo pou tin gamostayrisa 10des fores xtes vlepontas tin anartisi me ta casious kai ton diogmo tis Annas (eytixos to eixe karfwsei n bordeux)

    n anartisi tou steven , emena eksethese pio polu apo olous kai ton mousia mazi

    pou den eixame ti dioratikotita na doume ti rolo varaei o vatraxos apo ton 4o tou 96

    kai ta gegonota ton dikaionoun pera gia pera

    kai einai kalo na milame me gegonota genikotera

    na pairnoume sa vasi AUTA POU EXOUN GINEI, na koitame ta lathi kai na mi ta epanalamvanoume

    kai oxi na xreonoume opoion na nai me ena soro malakies akoma kai poinikes kai na yiothetoume fantastika senaria xreonontas agnostous ftaixtes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
    Τελικώς, εσείς οι βιβλιοφάγοι έχετε μεγάλο γούστο. Αναρωτιέμαι αν σε κάποιο κεφάλαιο από τους τόνους βιβλίων που διάβασες υπήρχε και κάποια αναφορά για το δικαίωμα του καθενός να εκφράζεται ελεύθερα. Μην κοιτάς ,εγώ. Απόφοιτος δημοτικού είμαι, φασίστας, μέλος μιας οργάνωσης που έχει ως σκοπό τη κατάλυση της τάξης στις κερκίδες. Αλλά εσυ, ρε παιδάκι μου ο διαβαστερός, είναι δυνατόν να μη δέχεσαι την αντίθετη άποψη, αναζητώντας δόλο, η' οποιοδήποτε άλλο λόγο, πίσω από αυτή ; Η συχνότατη αναφορά για την οργάνωση που επιβάλει γνώμες, απόψεις σε όλους εσάς τους νοικοκυραίους των εξεδρών, στο τέλος θα σε κάνει και να πιστέψεις και την ύπαρξη της. Υπάρχει ψυχιατρικός όρος, μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή, αλλά πρόσεξε το καλού, κακού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @mike21
    Φίλαθλο διαβάζω 24 χρόνια τώρα, το άρθρο το θυμάμαι σαν χτες και μάλιστα αρχικά συμφωνούσα με την άποψη,τότε.
    Μετά βλέποντας τις μαλακίες που έκανε ο Τροχανάς κατάλαβα ότι ο σέρβος θα την κάνει και θα λειτουργήσει καθαρά με το ένστικτο της επιβίωσης.
    θεώρησα δε ότι γκόμενα δεν είναι,οπότε να πάει να πηδηχτεί με όποιον γουστάρει,το μοναστήρι να είναι καλά.
    Τα άλλα είναι μαλακίες για τους αισθηματίες διότι με το που έπεσε χρήμα στο ποδόσφαιρο και δέχτηκες τον Μητρόπουλο στην ομάδα σου, που σε ξέσκιζε,τι να μου πείς για προδοσίες.
    Και ο δημητράκης για πλάκα το λέει άμα πέσει το ζεστό χρήμα να σου πώ κατι γέλια.
    Και εσύ το ίδιο.
    και λέμε και καμιά κοινωνική μαλακία να περνάει η ώρα..Ο τόλης που του αρέσει να βγαίνει στο γυαλί έρχεται να μας πει και τι να λέμε λες και είμαστε στο δωματιάκι.
    Φανταστικά σενάρια είναι για σένα πιθανόν διότι δεν γνωρίζεις κάποιες πληροφωρίες.
    Και όπως εγώ λέω για τον Μελισσανιδη ότι είναι η λύση περιμένω και από σένα ή τον αγόρι με τα μακρυα μανίκια να μας πειτε για το αύριο.Οχι μόνο για τον βάτραχο.
    Στο κάτω κάτω υπάρχει ταμείας στην οργάνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. yparxei kosmos pou kai to mitropoulo de goustare kai faskelose to saravako otan karfwse to deutero sti rangers

    de kserw ti leei o dimitrakis , to topiko club edw pantos, epi nikolaidi kai vatraxou , den pairnei eisitiria , den vgazei mplouzes ,anaptires autokolita kai loipes malakies gia enisxysi kai den kanei katholou ekdilwseis mexri na ksekoumpistoun autoi
    kai fysika den vazei ekdromes gia to podosfairo kathws oloi edw apexoun

    ki yparxoun polloi akoma pou tiroun tin idia stasi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @Αχαντου
    Άσε το μπλαζέ το ύφος που σου θίξαμε την άποψη.
    Μόνος σου μπήκες στην κατηγορία και με γειά σου.
    Ούτε θεωρώ το διάβασμα μονοπώλειο.
    Ή πιστεύεις αγαπητέ σε ιδέες ή όχι.
    Όχι όπου σε βολευει.Η πατρίδα δηλαδή δεν είναι ιδέα και είναι μόνο η ΑΕΚ;
    Την πατρίδα σου που την πηδάνε καθημερινά δεν είδα το σχόλιο σου στον Σέρβο σε έπιασε ο πόνος.
    Όταν πιάστηκε ντοπέ ο Κεντέρης χάρηκες; Ή άκουγες Αγνή Μπάλτσα αυτή την ώρα;
    Φασίστες διότι σας πονάει να ακούσετε μια καλή κουβέντα για κάποιον που εγώ τον έχω γραμμένο, όπως λέω και για τα καλά που έχει κάνει η οργάνωση.
    Και θα σου πώ γιατί ο βοηθός δεν είναι προδότης,διότι πήγε στον βάζελο που είχαμε συνηθίσει στην τράμπα.
    Και σίγουρα σου αρέσει να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ ο Λύμπε όχι ο προδότης όμως.
    Που είναι 61 ετών και τον φέρανε στην ομάδα και ξερει οτι διχάζει.Ο Μητρόπουλος δεν δίχαζε,μήπως τον χειροκτοτούσες τον γεννήτσαρο;
    Ο Ντέμης που μας παράτησε για Ισπανία τον δέχτηκες μετά βαϊων και κλάδων ψέλνοντας ώφθησαν αι πηγαί της αβύσσου...
    Που την είδες την διαφωνία; Εκτός αν μιλάς για λογαριασμό τρίτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Α ρε Μελισ(σανίδα) που χρειαζόμαστε όλοι για να στρώσουμε.
    Ο ''εμφύλιος'' έχει αρχίσει και γίνεται βαρετός ακόμα και στους ''αλλόθρησκους''.Υπομονή μέχρι το καλοκαίρι που θα φύγει έτσι κι αλλιώς όπως δείχνουν τα πράγματα.
    Μετά δεν θα υπάρχει κάτι να χωρίζει τ' αδέρφια και όλοι θα αγωνιζόμαστε για τον κοινό σκοπό η μήπως όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @αχαντου
    Λόγο του ότι το στόμα σου τρέχει πολύ πριν την σκέψη σου οργάνωση είναι η oritzinal και κάνε τον κόπο να με γνωρίσεις, μέσω Στήβεν φυσικά,και θα καταλάβεις την ψυχική μου υγεία.
    Δεκτή κάθε ψυχανάλυση σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. @Λάζαρος
    Αγαπητέ το πρόβλημα δεν είναι ο σέρβος.
    Πάλι θα τρωγόμαστε διότι υπάρχει το ΑΕΚόμετρο και κάποιοι θέλουν να δείξουν ότι αυτοί και όχι οι άλλοι.
    Άκουσες πουθενά για πιο γαύρους;
    Μόνο εμείς είμαστε χωρισμένοι σε φατρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. @ Αχάντου
    Είπες το ανέκδοτο της ημέρας!! Ο Χαράλαμπος διαβασμένος;;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ. Ούτε πως τα ρήματα καταλήγουν σε Ω δεν ξέρει. Όχι πως έχει σημασία καθότι γνωρίζω αμόρφωτους ανθρώπους πολύ πιο καλλιεργημένους από μορφωμένους. Πάντως όπου βλέπεις πολλή επίκληση αποσπασμάτων βιβλίων και συγγραφέων, να είσαι σίγουρος πως το πιθανότερο είναι να υπάρχει δίπλα κανένα βιβλίο με αποσπάσματα και να χρησιμοποιείται ανα περίσταση. Άλλωστε διαφέρει ο τρόπος χρησιμοποίησης αποσπάσματος στον πραγματικά διαβασμένο από τον άσχετο. Ο Γίώργης κι ο Χρήστος ας πούμε, φαίνεται πως είναι διαβασμένοι. Μπαμ κάνει.
    Η δική μου ένσταση με τον Χαραλαμπο είναι πως αρνείται να δεχθεί με σεβασμό την διαφορετική άποψη.Αυτό είναι το ειδοποιές στοιχείο που δηλώνει κατωτερότητα και έλλειψη καλλιέργειας.
    Με άριστα το 10 , το blog χάνει 3 από τον Χαράλαμπο κι άλλα 2 από την miss xerola και δυστυχώς πέφτει στο 5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. @mike21
    Στο κάτω κάτω δεν γουστάρεις κάποιον ή μια κατάσταση και απέχεις.
    Είναι πιο τίμιο από τα ημίμετρα ή τα μισόλογα και τα αόρατα.
    Όπως και γουστάρεις και χειροκροτείς και δεν θεοποιείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. milise i klosa i lina tora

    vefa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    @mike21
    Στο κάτω κάτω δεν γουστάρεις κάποιον ή μια κατάσταση και απέχεις.
    ------------------------

    auto pou den exeis antilifthei einai pos n organosi kalos n' kakos exei arketo kosmo kai polles taseis/apopseis

    n diafonia mas einai sto tsouvaliasma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. @Λίνα
    Αγαπητή ξέρεις τι χρώματα φοράει η ομάδα μας;
    Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια όμως είσαι εσύ που έχεις το κόμπλεξ κατωτερότητας.
    Μέχρι και το όνομα σου το άλλαξες ΑΠΟ ΤΟ ΚΌΜΠΛΕΞ που κουβαλάς καθότι Στέλλα σε βάφτησαν και ντρέπεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Βέφα στείλε μου μια ομελέττα ντελίβερυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. zesti n inter

    to karfwse kiolas


    ps: na doume pia poutana kivernisi tha kleisei n' tha poulisei auto to mpourdelo tin ert

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. @Στήβεν
    Προτείνω την επόμενη ανάρτηση να την γράψει η Λίνα ή Στελλίνα να ανέβει λίγο το επίπεδο του Blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Προς όλους: ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΥΠΕΡΕΒΗΝ ΤΑ ΕΣΚΑΜΜΕΝΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ, ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ, ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ 18 Η ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ ΤΩΝ "ΕΠΙΣΗΜΩΝ". ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ Η ΟΙ ΒΟΣΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ.
    ΩΡΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. @ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

    Γυαλι???
    Μακρυα μανικια???
    Τι εννοεις ρε ποιητη φανφαρα?
    Ξερεις κατι που δεν ξερω εγω ή σε επιασαν τα σπασμενα φρενα και δεν ξερεις τι λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Προς όλους: ΞΑΝΑΛΕΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΧΘΕΣ.
    ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΤΙΘΕΜΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΙ ΕΚΦΡΑΣΗ. ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ. ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΘΑ ΛΕΓΟΤΑΝ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗ.
    ΤΟ 1996 ΑΝ ΕΛΕΓΑ ΑΥΤΑ , ΘΑ ΕΤΡΩΓΑ ΞΥΛΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ 2004. ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΠΤΑ. ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ.
    ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ; ΞΕΡΑΔΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΩΝΙΑ.
    ΑΓΑΠΗΣΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΙΟΛΑΣ, ΟΛΟΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΕΦΗΒΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΗ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ:
    ΟΛΟΙ ΣΚΑΣΜΟΣ.ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΝΕΣ. ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ; ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ. ΣΤΟ ΤΕΛΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΘΟΣ ΦΩΝΗ. ΤΟ ΞΕΡΩ. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ. ΟΛΟΙ ΑΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Προς όλους: To blog αυτό ήταν για τον προπονητή. Μετά έγινε για την οργάνωση. Ενδιαμέσως ήταν για την εέυθερη άποψη του Αεκτζή. Τελικά ήμουνα τα πάντα.
    Είμαι περήφανος, διότι όταν κατηγορείσαι από τους πάντες, τελικά δεν ανήκεις πουθενά.
    Σαν τον Φίλαθλο που άλλος τον λέει έτσι κι άλλος αλλοιώς.
    ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, ΔΕΝ ΕΠΕΒΑΛΑ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. ΟΥΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ, ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Προς Χαράλαμπο: Λίνα και Βέφα, είναι ευπρόσδεκτες για ένα ωραίο τσιμπούκι. Άντε δυο. Άντε τρία. Πιστεύω το blog να πάρει καλύτερο βαθμό. Αν δεν το κάνουν καλά, μπορεί και να πέσουμε σε rating.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Προς Χαράλαμπο: Μπλέ όχι. Μου θυμίζουν την Ελλάδα, που είναι γεμάτη πουστόφλωρες. Πούτσες όμως ναι. Όπου μπορεί ο καθένας.
    Και το λέω αυτό διότι είμαι και σε δύσκολη ηλικία, που είπε κι ο ανώνυμος, ΚΑΙ ΤΡΕΜΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΔΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. @ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
    Πατρίδα μου είναι η γη. Ωραίο ακούγεται !! Εδώ συμπλογκίτη έπεσες στη παγίδα που σκέφτηκες να στήσεις. Από που και ως που ένας απατεώνας αθλητής να εκπροσωπεί ένα ολόκληρο έθνος. Αν καταφέρατε (γιατί προσωπικά δεν μου καίγεται καρφί) να ισοσκελίσετε τη πολιτική, πολιτισμική και οικονομική ένδεια με ένα κάλπικο μετάλλιο, ε τότε υπάρχει πρόβλημα και στη πατρίδα σας και σε εσάς τους ίδιους. Η φιλοπατρία ούτε με πειρατικά έχει να κάνει, ούτε με ρήσεις που εξαργυρώνονται με αφορολόγητα μπαξίσια. Και σιγά την εξυπηρέτηση που μας έκανε , κιόλας, η κυρία. Προσωπικά χάρηκα για το ξεσκέπασμα της φάμπρικας των μεταλλίων. Όπως χαμογελώ μπροστά στη καρμανιόλα, που θα έλεγε και ο Αγγελάκας, τώρα που το γενικευμένο ξευτυλίκι έχει πάρει οικουμενική διάσταση . Στο πάρτι της εθνικής ανάτασης και της ισχυρής Ελλάδας δεν πέρασα ούτε απ έξω από τη πόρτα. Δεν έχω φίλο πολιτικό, πληρώνω τους φόρους μου με το παραπάνω και δικαιούμαι να ελπίζω πως μια μέρα θα συναντήσω τη πατρίδα που επιθυμώ, μακριά από αιθεροβάμονες "λεβεντοπατριώτες" και ενοχλητικούς γείτονες που θεωρούν υποχρέωση μου την συνακρόαση ασμάτων του Καρρά . Ξέχασα να σου αναφέρω ότι αν χρειαστεί να υπερασπιστώ το κομμάτι γης που μου αναλογεί ,τη κοπέλα μου, την οικογένεια μου, τους φίλους μου θα το πράξω χωρίς δεύτερη σκέψη
    Ο βοηθός τι σχέση έχει με το προδότη ; Έχω και για αυτόν ράμματα για τη γούνα του ..αλλά, απείλησε ότι θα με πηδήξει στο Πειραιά ; Μήπως τηλεφωνούσε στο Σαβέφσκι προκειμένου να τον πείσει να αλλάξει ομάδα ; Ξέχασα.. Αν θα διάλεγε ποιος θα ακολουθούσε στο τσουλου το γαύρο, αυτός θα ήταν ο βάζελος. Δεν υπάρχει ,πια, λόγος να παραθέσω τη λίστα της ντροπής με τις διαχρονικές (δώσε σημασία στη λέξη) αθλιότητες του. Αντί η συζήτηση να επικεντρωθεί σε αυτές προσπαθούν κάποιοι να βρουν ομοιότητες με άλλες μελανές στιγμές της ιστορίας μας. Πως να το κάνουμε ; Δεν μπορώ να βάλω στην ίδια ζυγαριά μια τράμπα και τη συμφωνία με το σατανά που έκανε ο εν λόγω ,με το δόλιο σκοπό του, να μας σβήσει από το χάρτη.
    υγ.. Δεν ακούω Μπάλτσα, προτιμώ τη Φωτεινή Δάρρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. @αχαντου
    Και εγώ την Δάρρα προτιμώ αλλά για κανά τσιμπούκι μια που το έφερε η κουβέντα.
    Η Μπάλτσα είναι σιτεμένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Προς Αχάντου: Φυσικά δεν μίλαγες σε μένα, αλλά επειδή είμαι ανάγωγος, θα πω την γνώμη μου.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΔΗΓΕΤΗΣ. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΦΙΛΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ.
    ΕΔΩ ΘΑ ΒΑΡΑΣ ΕΜΕΝΑ. ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΧΕΣΕ ΜΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΛΛΟΦΡΟΣΥΝΗ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΜΠΑΛΤΣΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΤΣΗΣ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΛΟΓΩ NETMED.
    ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΝ, ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΑΥΤΑ. ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ. ΤΕΛΟΣ. ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΣΦΠ. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ; ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΚΙ ΥΠΗΡΞΕ ΚΟΚΑΛΗΣ.
    ΣΥΝΕΛΘΕ. ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟ. ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΤΟΤΕ. ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΚΟΥΓΕ; Ο ΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ 18;
    ΗΡΕΜΕΙΣΤΕ ΠΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΕΒΛΗΘΗ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ. ΟΛΟΙ ΑΕΚ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΘΕΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΠΟΣΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ; ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Προς Αχάντου: Και ξέχασα. Και δεν διαφωνώ με την πατρίδα σου τη Γη. Εγώ θεωρώ πατρίδα μου τον Ουρανό. Σκέψου να μπλέξουμε σ' αυτά. Σου κλείνω το μάτι και κλείστο εκεί που σε παίρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. steven είπε...

    Προς Χαράλαμπο: Μπλέ όχι. Μου θυμίζουν την Ελλάδα, που είναι γεμάτη πουστόφλωρες. Πούτσες όμως ναι. Όπου μπορεί ο καθένας.
    Και το λέω αυτό διότι είμαι και σε δύσκολη ηλικία, που είπε κι ο ανώνυμος, ΚΑΙ ΤΡΕΜΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΔΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    24 Φεβρουαρίου 2010 11:04 μ.μ.

    xaaxaxa,ropiases k pire k mena h mpala?afou vlepeis oti dn enoxlw to filathlo koino,diavasw kai den milaw..anyway,mias k anaferthikes se kati pou sou xa pei k me kanes na gelasw,as sou pw k kati k ksanapaw sto dwmatiaki mou kai tha koitaw apo apostash.
    steven,egw ayto pou vlepw pantws einai oti apo tote pou akougontai 3,4 fwnes diaforetikes edw oi xaralampides oi annes kai oi alloi anorganwtoi pou omws einai toso organwmenoi gia to servopano k ta sixamata ths original,exoun arxisei kai den thn paleyoun,strimwxnonte,den apantane..mexri kai se sena petane mpixtes...mipws na mhn milame katholou emeis oi organwmenoi na ksanavreis thn ygeia sou?to mpela sou tha vreis gia xarh ths enotitas..mexri k o mike allakse,prwth fora pou diavasa gia enothta,koitaksa mipws diavazw allounou post..ta idia k su,oi xaralampides omws den.komplex,kritikh apto internet k sto pouthena..poia enothta k poia AEK twra..kati tetoioi mikrotsoutsounoi oneireuonte pote tha rthei kapoios na dialisei tous opadous k na kanei to gipedo ekklhsia,thn ellada agglia,na skaei me vivliaraki mou-nitse sto gipedo agkalia me thn patsola thn anna..sto xazo tou myalo,ton melisanidi theorei tetoio(haha).mexri k tou xxristou tis mlkies ksetripwse,kapou to eixe filagmeno staaaaadar k to kane copy paste..molis tou prosvaloun ta iera k osia,amesws paei ston eggrafo keimenou mou_nitse_s,sorry lathos,sto egg.keimenou tales from domatiaki,kanei cp kai me dinamh k pigmh pataei to enter k vazei ta stithia t mprosta enantia sthn organwsh me tous skoteinous skopous.


    yg.xaralllampe,h lina dld h stella h poph h kaliwph,me to prwto post,sou akoumpise thn koutala ths sta xeilia,mi miliseis,tha katapieis to laxanorizo ths.

    yg1.anna,tha maxairwnes pote gia ton bajevic?


    zamponotiropitas 21R(parakalounte oi thaymastes tou nitse na foresoun prostateytiko,me to post ayto kindineuoun na molinthoun me ypatitida alfa)

    Kalo ksimerwma se kathe A.E.K.tzh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. http://www.youtube.com/watch?v=HNh-GB-zqXo


    KANE TO GHPEDO RE MLKA PONTIE

    LYPISOU TOUS PAPPOUDES MAS AN DEN LYPASAI THN AEK KAI EMAS

    ANATHEMA TA LEFTA SAS.80 MIRIA NA MOU KATHONTOYSTAN STO LOTTO TO GHPEDO THA KANA


    ZMPNTRPTS 21R

    ΑπάντησηΔιαγραφή