Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΕΚ

         Μαλακίες εδώ δεν γράφουμε. Το ματς δεν το είδα κι άρα δεν μπορώ να γράψω κριτική. Ο μεγάλος μου ο γιός κάτι μου είπε, αλλά δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ μια που το παιχνίδι το είδε μετά το 65, κι ο μικρός βρίσκεται με το σχολείο του στην Βαρκελώνη. Άρα δεν θα το παίξω δημοσιογράφος που δήθεν είδα , οσμίστηκα και κατάλαβα.
           Βρισκόμουν στην " Βυζαντινή γωνιά" κοντά στο ναό. Με δυο καινούργιους φίλους, τον Τόλη και τον Μιχάλη. Είχαμε στήσει την συνάντηση και το μαγαζί είχε στήσει την πολιτική να μην μεταδίδει αγώνες ποδοσφαιρικούς. Ψιλοτσαντίστηκε ο Τόλης στην αρχή, αλλά το χωνέψαμε κι οι τρεις μας θεωρώντας οτι η παρέα είναι πιο σημαντική. Εξ άλλου όλοι μας θεωρούσαμε οτι η ΑΕΚ θα έπρεπε να κερδίσει τον τελαυταίο παρά τις τεράστιες απουσίες του Κουτρουμάνου και του Αραμπατζή.
             Και πράγματι η συζήτηση ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Και κατατοπιστική για μένα, που σαν στάση ζωής απέχω απο οποιοαδήποτε μορφή οργάνωνσης. Και που έχω την στοιχειώδη πληροφόρηση που διαβάζω στα μέσα ή αντιλαμβάνεται το φτωχό μυαλό μου. Κι έμαθα πολλά παρόλο που η συζήτηση ήταν ψηφιακή. Δηλαδή τρεις άγνωστοι άνθρωποι που θέλουν να επικοινωνήσουν και να πουν τα σώψυχα τους, είναι σχεδόν απίθανο να βγάλουν έναν αναλογικό ειρμό. Όλοι παλεύουν να κλείσουν απορίες ( κυρίως εγώ ) κι  όλοι θέλουν να μεταβιβάσουν εμπειρίες ή προσωπικές στιγμές.
            Τι απεκόμισα; Οτι σαν Αεκτζήδες είμαστε σούργελα. Έχουμε έναν τρομερό διχασμό που είναι απόρροια της τεράστιας προσωπικότητας του Αεκτζή αλλά και της φτώχειας που επικρατεί σε αγωνιστικό επίπεδο. Οι δυο φίλοι, που πιστεύω οτι θα καταθέσουν την σκέψη τους και στο ούζο μας την άλλη εβδομάδα, απλόχερα και χωρίς καμία δεύτερη σκέψη βγάλανε τον πόνο τους αλλά και τον υγιή προβληματισμό τους για το μέλλον μας. Με βαθύτατη γνώση του παρασκηνίου και των παρελθοντικών ζυμώσεων, όλα τα παρουσίασαν στην σωστή διάσταση και μέκαναν κοινωνό πραγμάτων που ούτε καν το μυαλό μου δεν θα πήγαινε.
          Τα συμπεράσματα είναι δυο: Η πολυποικιλότητα που πλέον υπάρχει μέσα στην Original - κάτι που το αντιμετωπίζω υγιέστατο - κι οτι ο Ντέμης έχει κόσμο πολύ που σε  πιθανή επιστροφή του θα γύριζε ξανά τούμπα το τηγάνι. Εντυπωσιακή ήταν η θέση οτι ο Μελισσανίδης δεν έχει το ρεύμα που νόμιζα οτι είχε. Μια θέση σοβαρή με επιχειρήματα, χωρίς φανατισμό, που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ'όψιν μας. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ Η ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΙΝΙ.
          Τα λοιπά για πρόσωπα που διαδραματίζουν ρόλο σήμερα, δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία. Και οι συμπάθειες και οι αντιπάθειες. Όλοι δεχόμαστε οτι η ΑΕΚ είναι πάνω απο όλα και ψάχνουμε να βρούμε ένα κανάλι σύμπλευσης για να πηγαίνουμε στα γήπεδα της επιλογής μας , να σηκώνουμε τίτλους ή τουλάχιστον να φεύγουμε γεμάτοι οτι οι παίκτες προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν.  Η κουβέντα έβγαλε ξεκάθαρα οτι δεν υπάρχει κάποιο σκοτεινό παρασκήνιο για μια ομάδα ανθρώπων, που παρόλο που βρίστηκαν εδώ μέσα, όλοι θέλουν να πάνε εκεί που πρέπει κι αξίζει ο καθένας. Άλλος στην εξέδρα κι άλλος  όπου προβλέπεται απο τη μοίρα σαν θέσει υποστηρικτής.
           Δεν μας ταράζει η αντίθεση δογματικών θέσεων που κατά καιρούς έχω εκφράσει. Μας ταράζει οτι πιαστήκαμε κορόϊδα απο ιμάμηδες  κοντούς που χρησιμοποίησε ανθρώπους και καταστάσεις για ίδιον όφελος και εις βάρος της ομάδας μας. Ανατριχιαστικά πράματα, που βεβαίως δεν θα γραφτούν εδώ πέρα. Ευχόμενος καλά κούλουμα σε όλους, ελπίζω η επερχόμενη νηστεία να δώσει υγειά στην ομάδα μας που την χρειάζεται και την διατήρησε ούσα και σήμερα στην τέταρτη θέση. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΑΜΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΖΥΓΙΑ.

33 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Φεβρουαρίου, 2010 23:36

    Είδα το παιχνίδι ως το 60, λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης. Συμπαθητική ΑΕΚ, με συμπαθητική ανάπτυξη , λαμβάνοντας υπ όψην τον αγωνιστικό χώρο. Όλοι οι παίκτες παίξαν ανάλογα με τις δυνατότητες τους (ο Μάκος που ήταν πάλι στο γήπεδο? ) και η διαφορά στην ψυχολογία επηρεάζει και την απόδοση τους. Ο Πανθρακικός κάνει τα σωστά πράγματα και δεν έχει άγχος. Εύχομαι να συνεχίσουν έτσι και να επιστρέψουν στην Α σοφότεροι, αντίθετα με το παράρτημα της παράγκας στη διπλανη πόλη, που μας έχει ταράξει και στα ανακοινωθέντα.
    Ξέρω ότι θα τ' ακούσω, αλλά μου άρεσε ο Μπλάνκο κι ας μην το έβαλε, λόγω των άμεσων εκελέσεων του. Δεν είναι φλύαρος και παλεύει να είναι ομαδικός. Τελικά η διαφορά του με τις προηγούμενες χρονιές είναι η έλλειψη του Ρίμπο και του Λύμπε που τον τάιζαν ασίστ και η ψυχολογία.
    Για τον Σκόκο αυτό το είδος παιχνιδιού είναι βούτυρο στο ψωμί και το απέδειξε με το όμορφο γκολ. Θα τα πιάσει τα 5 μίλιονς το καλοκαίρι με τέτοια σκολ στο DVD, καλή φάση.
    Ως και ο γαμπρός του Τεν Κάτε ήταν μαχητικός και σκόραρε! Φαίνεται η κόρη του ΤΚ του το κρατάει διαρκώς σηκωμένο (το ηθικό εννοώ...).
    Να πω την αλήθεια, το γεγονός ότι η φιλοσοφία του νερετβίτη έχει αρχίσει να βγαίνει, προκύπτει και από την έλλειψη ΑΤΟΜΙΚΩΝ παρατηρήσεων για παίκτες (πλην σκοκόπαιδου)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερνεστο,γιατι κολλησες με το "σιχαμα"? Εγω να σου αραδιασω 5 λογους γιατι ο συγκεκριμενος ειναι οπως τον λεω.Εσυ θα κανεις το αντιθετο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά από ένα εξαντλητικό,αλλά γεμάτο ΑΕΚ διήμερο,που τελείωσε πριν καμιά ώρα,πάλι πίσω στη βάση μου και σας εύχομαι καλά κούλουμα.
    Παρασκευή βράδυ ο πετυχημένος χορός του ΣΦ ΑΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ μας κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες και μετά από λίγες ώρες ταξιδάκι με παρέα, στη Κομοτηνή.
    Γιώργη καλός ο Μπλάνκο συμφωνώ,όπως κι ο Γιάχιτς σε πιο επιθετικό ρόλο.
    Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο γενικότερα,αλλά μόνο με ένα γκολ υπέρ μας αντί για τρία τουλάχιστον.
    Στο δεύτερο ημίχρονο,μου φάνηκε για οφσάιτ ο Μπλάνκο στο δεύτερο γκολ μας,αλλά στο τέλος και πάλι αγωνία.
    Κόσμος στις κερκίδες παιδιά,δίχως τα χρώματα και τα πανώ της ομάδας του είναι άνοστος και ξενέρωτος,όσο κι αν φωνάζει.
    Καλύτερα να μη πηγαίνει κανείς υπό το νέο καθεστώς.
    Ο Σκόκο έβαλε γκολάρα,αλλά ήταν πολύ τσατισμένος και στο γήπεδο δε κατάλαβα το γιατί.
    Μόλις ηρέμησε με το γκολ,χάθηκε πάλι.
    Γεωργέας και Καράμπελας έμειναν στην Αθήνα.
    Ο Πανθρακικός απορώ πως έχει κάνει τέτοια χάλια πορεία,αφού δεν του αξίζει.
    Καλή ομάδα έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς όλους: φυσικα δεν ξέρω λεπτομέρειες και δεν με ενδιαφέρουν. Το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι το να κάνω το μαλάκα. Μαρέσει το παρασκήνιο. Ευχαριστώ τους φίλους και προχωρώ αταλάντευτα.
    ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Φεβρουαρίου, 2010 12:35

    Σάκη, εγώ το Σλάβο δεν τον έθαβα ποτέ, πάντα μου άρεσε λόγω attitude και σωματοδομής. Χρήσιμο εργαλείο. Στη σημερινή ΑΕΚ βασικός αμυντικός χαφ, στην κανονική ΑΕΚ 20δα (αλλά ΕΝΤΟΣ ρόστερ). Το ίδιο πιστεύω αντιστοίχως και για τον μπλάνκο, αν και μου έχει σπάσει τα νεύρα με την φετεινή του αστοχία. Και οι 2 το παλεύουν πάντως. Ε, έχει ο steven το σουηδό, να μην έχουμε κι εμείς τις αδυναμίες μας στο ρόστερ?
    Εντάξει, η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας δεν είναι ούτε για διθυράμβους, ούτε για τα μπάζα. Ηρεμια και δουλειά θέλει, κι λίγη ψυχολογία, μπας και περισώσουμε τη χρονιά και το καλοκαίρι υπάρχει καθαρό μυαλό και προοπτικη ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ σε ρόστερ κι αποδυτήρια. Γκαμηλιέρης και σκοκόπαιδο, καθώς και μίζα από μεταγγραφή Παπασταθό μπορούν αν αποφέρουν 10+ μίλλιονς, τα οποία με έξυπνη διαχείριση και επιλογές μπορούν να φέρουν 3 παίκτες στον άξονα (κεντρικός αμυντικός, αμυντικό χαφ και φορ) για να φτιάξουμε την επόμενη ομάδα.
    Ξέρω ότι όλοι οι ΑΕΚτσήδες θέλουν το μεγαλοεπενδυτή να μπει καβάλα στο άλογο και να αγοράσει 5 σισέ, αλλά εγώ σκέφτομαι το μέλλον με αδαμίδι και όποιος έρθει (be it sugar or whoever) ευπρόσδεκτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Γιώργη: Γιώργαρε δεν έχω αδυναμία στον Σουηδό. Απλά τον θεωρώ τίμιο κι αυτό το τιμώ. Ο Γιάχιτς μου αρέσει δίοτι βουλώνει τρύπες αν και είναι καρτάκιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. sorry steven pou allazw a8lhma alla exw mia aporia gia to basket.
    ta episodia sto basket ta konoun oi organwmenoi giati den tous aresei o proedros k 8eloun na fygei?

    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Φεβρουαρίου, 2010 19:58

    Άποψη μου είναι ότι αμυντικό χαφ που τελειώνει παιχνίδι (και ειδικά με τέτοια μαρκαρίσματα από τα σκοκόπαιδα κλπ) χωρίς κίτρινη δεν έχει κάνει τη δουλειά του. Όλο και κάποια επικίνδυνη επίθεση θα πρέπει να ανακοπεί με φάουλ...συμφωνούμε πάντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. anwnime vlakeies les..kirioi eimastan.h astunomai ftaiei..pigame xwris diakritika,dn peiraksame kanenan,oute 20 atromitakia pou etyxe na perasoun apo dipla mas..kamia 10ara mlkismena riksane 2,3 petres k tis piran pisw.valane kosmo sto gipedo xwris astunomia mesa.apthn mia AEK apthn allh kati peristeriotakia.logiko einai na ginei fasaria..as eixame dioikhsh san tou vazeelou h gavrou kai ta legame tote..
    plirwsame OLOI eisitirio,den pirame tipota pisw k diwksane olo ton kosmo..

    sthn mpanania pou zoume an eixan ligo myalo,tha mporousan na kanoun oti kai palia.300-500 eisitiria stous filoksenoumenous k me astynomia me poreia mesa sto gipedo kai fysika diaxwristika PRIN kan mpei kaneis sto gipedo.oxi auta ta peiramata pou kanoune..
    den yparxei pio epikindino pragma ap ayto pou kanoun..na lene oxi se filoksenoumenous me diakritika me skopo na pigenei o kosmos xwris diakritika kai ANTE na vgaloun akrh sto gipedo POIOS EINAI POIOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. fisika h kapsa olwn einai twra pou h vasilissa valetai apo pantou na prokaloun..exei omws o kairos gurismata...

    kai anwnime oso gia ton proedro pou les,ekeinos ekane kiniseis mazi me kapious 50arides ths original kai pirame ta eisitiria mas..

    KAI KSANA KSANA THA GINEIS VASILISSA,AEKARA MAZI GIATI SAGAPW POLU..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Ε.Μ: Δεν παρακολούθησα τίποτα για μπάσκετ και δεν ξέρω. Αν γίνανε φασαρίες υπάρχουν όργανα να πάρουν μέτρα και δικοί μας άνθρωποι που παρακολουθούν τα γεγονότα.
    ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΑΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΥΛΙΣΩ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟ ΝΑ ΨΑΞΩ ΑΙΤΙΕΣ, ΑΦΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ. ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΦΥΣΙΚΑ Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Ανώνυμο: Δηλαδή στη μπανανία, που συμφωνώ, έχεις απαίτηση να υπάρχει αστυνομία; Δεν γίνονται αυτά τα πράματα. Η αστυνομία υπάρχει για τα ρουσφέτια και μόνο. Και καλά κάνει που δεν επεμβαίνει. Πάντα κατηγορούμενη θα είναι, είτε επέμβει είτε όχι, οπότε αυτοπροστατεύεται. Άμα διοικεί ο ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που περιμένουμε είναι το κωλοδάχτυλο της Εύρώπης που βέβαια έρχεται σβουριχτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. allo thelw na pw..efoson eksw eixan 3,4 klouves k posa mat,tha prepe toulaxiston mia dimoiria na exei kanei diaxwristika anamesa se mas kai stous peristeriotes..protimisan na einai eksw,na mas exoun mantrwmenous posh wra..mas valane agorasame eisitiria k meta apo ligo,lene na figoume..ennoeite oti den pirame apanthsh kamia gia ta 15eura pou tsepwse to peristeri eis varos mas..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Ανώνυμο: Απο τη μεριά σου δίκιο έχεις με την οπτική σου γωνία. Η αστυνομία που ξέρουμε όλοι οτι είναι ανίκανη και δεν είναι κι όργανο πρόληψης - αυτά είναι τρίχες που διάβασα αλλού - δεν μπορεί να επιβάλει πολιτισμό. Αυτός είναι μέσα μας κι όλοι ξέρουμε την αυτοπροστασία μας ΕΔΩ. Στη ζουγκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. rwthsa aplws giati,
    entaxi sena pexnidi alla sxedon se ka8e pexnidi den ginetai na ftene mono oi alloi

    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απίστευτη ανικανότητα της αστυνομίας,πραγματικά κάπου είναι βαρετό να τα ρίχνουμε όλα στην αστυνομία αλλά σήμερα επειδή ήμουν εκεί είδα την ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ της Ε.Α. σε όλο της το μεγαλείο.Δε θα γινόταν τίποτε εάν δίνανε πρόσβαση στον κόσμο της ΑΕΚ στα εισιτήρια,που κανένας δεν ήθελε να μπει στο τσάμπα και βγάλανε το κτικιό σε όλο τον κόσμο που ήταν εκεί.Απο κει και πέρα η κίνηση του Καραμανλή να κάνει ένσταση είναι άτοπη και αχρείαστη.Ας φροντίσει να προετοιμαστεί η ομάδα σωστά για το επόμενο παιχνίδι στην Καβάλα γιατί η κατάσταση είναι πραγματικά κρίσιμη.

    Κώστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος είπε...
    sorry steven pou allazw a8lhma alla exw mia aporia gia to basket.
    ta episodia sto basket ta konoun oi organwmenoi giati den tous aresei o proedros k 8eloun na fygei?

    e.m

    ----------------

    eisai gata me petala

    pigame os ekei , kaname olokoliro sxedio na paroume eisitiria kai na mpoume mesa, eidame ti prothermansi , riksame kai to klama mas kai vgikame prin arxisei to mats gia na dioksoume to proedro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. steven είπε...
    Προς Ανώνυμο: Απο τη μεριά σου δίκιο έχεις με την οπτική σου γωνία. Η αστυνομία που ξέρουμε όλοι οτι είναι ανίκανη και δεν είναι κι όργανο πρόληψης - αυτά είναι τρίχες που διάβασα αλλού - δεν μπορεί να επιβάλει πολιτισμό. Αυτός είναι μέσα μας κι όλοι ξέρουμε την αυτοπροστασία μας ΕΔΩ. Στη ζουγκλα.
    -----------

    epeidi imouna gipedo , mallon alla eixane sto mualo tous oi mpatsoi

    profanos n apagoreusi metakinisewn ,tous kovei merokamata (stis duskoles epoxes) kai deiksane pos de mporoun na mou apagorepsoun emena xwris diakritika na paw na parw eisitirio (ki ontos etsi einai)

    ostoso proklitika katsane eksw apo to gipedo gia na deiksoune pos einai aparaititoi kai stis sunodeies kai san diaxwristika metaksy ton ilithion

    sou leei , tha vrethoune apo 5 vlakes apo dw ki apo kei na tin anapsoun ti manoura ki exoun dikio


    apo kei kai pera , yparxoune kai vlakes pou de tous endiaferei n AEK
    pane na kanoun ti manoura tous kai st'arxeidia tous n omada


    terastio katorthoma, deirame tous fedayin !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Κώστα και Mike21: Φίλοι δεν έχω λόγο να κοντράρω τα γεγονότα όπως τα λέτε. Με την αστυνομία όμως μην ασχολείσθε. Άκρη δεν βγαίνει όπως εξ άλλου και με κανέναν κρατικό φορέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κοιν : Φιλάθλους μας ( που πραγματικά αγαπούν ΑΕΚ ) , Κο Παππά ,
    Ντούσαν , Παίκτες ΑΕΚ , Κο Γαλάτση Γ.
    Αγαπητέ Στήβ
    Εγώ πάντα εκ των υστέρων προσπαθώ να επιβεβαιώσω κάποιες από τις προβλέψεις μου
    και δεν λέω μπαρούφες και το μάτι – εγκέφαλος μου στα θέματα παρατήρησης – αντίληψης,
    είναι αετού και ξυράφι αντίστοιχα . ( Στ` άλλα μπορεί να είμαι και ελαφρώς ηλίθιος ) . Και
    απαντώ στο ''Αμπαλος '' που μου προσήψαν κάποια καλόπαιδα, ( κατά δική σου ρήση ), ( όχι
    κωλόπαιδα, ά – πα – πάαα ...) μαζ'ι με τό γλείφτης του Μπάγιεβιτς ( για το οποίο αναφέρθηκα - κάλυψα νομίζω επαρκώς ) .
    Τι έκανε ο Μπάγιεβιτς στίς αλλαγές του αγώνα της Κομοτηνής , προκειμένου να βοηθήσει
    την Αμυνά μας ;? Οτι είχα προτείνει εγώ , ήτοι: τοποθέτησε συμληρωματικά στα Χαφ τον
    Γκέντζογλου , ώστε να καλύψει την Αμυνα ,απ` αριστερά , δεξιά και το Κέντρο ( και λόγω
    ύψους ) Και έκανε πιό επιθετικό το Γιάχιτς και νομίζω ότι έπιασε .( Μπορεί να έγινε και
    τυχαία . Και το κλείνω εδώ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά η μεγάλη ανάγκη της Ομάδας μας για μεταγραφές :
    Ενός Χαφ Κόφτη ( φτασμένου , αξίας πάνω από 1,5 εκατ Ε. ) και ενός Χαφ Οργανωτή (το ίδιο).
    Μετά το ανέβασμα της απόδοσης του Γκέντζογλου και μεγαλύτερο πιθσνόν του Μάκου και
    ενδεχομένως του Ρίκα , μπορεί ο Χαφ Ορανωτής να είναι πιό αναγκαίος . ( Γιατί τώρα λείπει
    ο Καφές και έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα . Υπόψη ότι Καφές στον Ολυμπιακό ήταν αναπλη ρωματικός , για μένα βέβαια κακώς , αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι μία μέρα παίζει super , μία μέτρια και μία έξω .).
    Αν ε πιστρέψει ο Αλεξόπουλος , όπως τον ξέρουμε δίνω άκυρο για Κεντρικό Αμυντικό ( βε
    βαίως αν υπάρχουν χρήματα , δεν θα ήταν και άσχημα να α π οκτηθεί ένας , γιατί οι θέσεις
    των αμυντικών , λόγω τραυματισμών ή καρτών , έχουν συχνές απώλειες και χρειάζονται 2 ή 3,
    Παίκτες ,αναλόγως, για κάθε θέση ), και βεβαίως είναι αναγκαία η ανανέωση του συμβολαί ου του Αλβες , γιατί μπορεί να μην είναι Super , αλλά έ χει ανέβει , έγινε πιό προσεκτικός
    και αποδίδει Στάνταρ το αναμενόμενο ).
    Αν ο Αλεξόπουλος είναι Ο.Κ. , τότε ο Αλβες μπορεί να χρησιμοποιείται και αριστερά . Κρίνε
    ται σκόπιμο όμως , να αποκτηθεί και για το αριστερό της Αμυνας ένας Παίκτης εφάμιλλος
    τουλάχιστον του Αραούχο και για να πάρχει εφεδρεία και να δ οθεί χρόνος να βελτιωθεί
    περισσότερο ο Καραμπελλας . Για όλα αυτά βεβαίως πρέπει να ερωτάται πρώτα απ` όλα
    ο Μπάγιεβιτς , ( αλλά η απόκτηση νέων Παικτών να μην γίνει με τσιγκουνιές , και αν βγεί
    βγήκε ;?) και ιδιαίτερα για την επίθεση . Για τον Τζιμπούρ δεν θέλω να πω τίποτε .[ Αν έχει
    όμως όρεξη να δουλέψει , χωρίς να γκρινιάζει, να είναι πειθαρχημένος και να εφαρμόζει
    τις εντολές – οδηγίες Μπάγιεβιτς , τότε δεν το συζητάω να μείνει και π ιστεύω , ότι η αξία
    του θα φθάσει πάνω από 5-7 εκατ. Ε. Αλλιώς προτείνω να φύγει . Αν είναι έξυπνος όμως
    θα μείνει ένα χρόνο ακόμη , αλλά πρέπει να είναι Στρατιώτης μπροστά στον Μπάγιεβιτς για
    τί μόνον αυτός θα τον βοηθήσει πάρα πολύ να εξελιχθεί .] .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συνοψίζοντας λοιπόν , ώστε να είμαστε ρεαλιστές και σφικτοί Οικονομικά : Αν ο Αλεξόπου λος επανέλθει , όπως τον ξέραμε και γίνει ανανέωση των συμβολαίων Αλβες – Γεωργέα(;) και αξιοποιηθεί ο Γκέντζογλου , ώστε στην ανάγκη να μπορεί να παίξει και Κεντρικός Αμυν τικός , είναι δυνατόν με δύο Χαφ ( ένα Κόφτη και ένα Οργανωτή ), να καθαρίσουμε =3
    εκατ. Ε. Περίπου . Για την επίθεση δεν θέλω να πώ τίποτε το ιδιαίτερο ==2-3 εκατ. Ε. (Όλα
    μαζί== 6 εκατ. Ε., το ελάχιστον). Εννοείται ότι το Ψάξιμο πρέπει ν` αρχίσει από τώρα . (Αρα
    χρειάζεται Οργάνωση Σκάουτινγκ). Νομίζω ότι ο πιό κατάλληλος και για σύμβουλος του Προ
    έδρου είναι ο Στέλιος Μανωλάς , για να βοηθήσει ουσιαστικά τον Πρόεδρο και την Ομάδα
    και ιδιαίτερα τον Μπάγιεβιτς .( Εννοείται για ψάξιμο στην Ελλάδα και έξω απ` αυτήν, ακόμη
    -ακόμη και από Ομάδες που παίζουν τώρα στην Α Εθνική Κατηγορία .
    Επειδή ο Ντούσαν είπε κάποια πράγματα για Ελληνες – Προπονητές κλπ, δεν ξέρω αν διαβάζει
    αυτά που γράφω και συμπεριλαμβάνει μέσα σ` αυτούς και μένα , θέλω να επισημάνω όμως
    ότι : Στα συστήματα ποδοσφαίρου και για τη διάταξη προς αντιμετώπιση αντιπάλων , ο Ντού
    σαν πρέπει να είναι μέσα στους 5 καλύτερους στον Κόσμο, πραγματικό έμψυχο ( που σημαί σνει λαμβάνει υπόψη ψυχολογία – συναισθήματα δικών μας και αντιπάλων κλπ)ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ
    ( Εγώ όταν πρότεινα σε προηγούμενες επιστολές μου κάτι σχετικό με το Αμυντικό Σύστημα
    που είχε εφαρμόσει με την Μπενφίκα και τον Ολυμπιακό και τη χρησιμοποίηση κάποιων
    Παικτών , δεν μιλούσα για εφαρμογή συστημάτων , Θά έκανα ιεροσυλία. Απλά έρριχνα κάποι ες ιδέες για χρησιμοποίηση ορισμένων παικτών, σύμφωνα με στοιχεία που μας έδωσε γι`
    αυτούς ο ίδιος στο παρελθόν .) . Τον παρακολουθώ χρόνια και ξέρω τι λέω . Θέλω να πω--
    τονίσω – επισημάνω, ότι το καλύτερο σύστημα να επιλέξεις , αν δεν έχεις Παίκτες να το υπο
    στηρίξουν, κατάλληλα εκπαιδευμένους - ενημερωμένους για τον αντίπαλο με λεπτομέρειες και προετοιμασμένους....., με δοκιμές επί δοκιμών του συστήματος και άλλων πονηρών κόλπων και προπάντων με απόλυτη πειθαρχία ( αυτή που ζητά ή ζητούσε ο Μπάγιεβιτς και ατόνισε
    ,λόγω της συστηματικής , πρωτοφανούς και ανεπανάληπτης ολιγωρίας της διοικήσεως ) , ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ και ας είναι οι καλύτεροι παίκτες στον Κόσμο. Το αντίθετο , μπορεί να
    είναι μικρότερης ή πολύ μικρότερης αξίας και να έχουν θεαματικά αποτελέσματα . (Βεβαίως
    η ευσυνείδητη πειθαρχία είναι η καλύτερη , ακόμη και μέσα στην οικογένεια , αλλά χρειάζον ται πολλά πράγματα για να επιτευχθεί ) . Και βεβαίως δεν φθάνουν μόνον όσα προαναφέρθη καν , γιατί χρειάζεται και ένα σωστό Προπονητικό Κέντρο , ώστε να μπορεί η Ομάδα να δο
    κιμάζει – εξασκεί διαρκώς και αδιαλείπτως τα πάσης φύσεως συστήματα , εκπαιδεύεται στα
    τελειώματα των Φάσεων, με όλους τους πιθανούς – δυνατούς συνδιασμούς,, ΜΈΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚ
    ΤΟΞΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΟΥΤ Ή ΚΕΦΑΛΙΩΝ ή στην αλληλοκάλυψη και στα διάφορα αμυντικά ΜΠΛΟΚΑ , σε διάφορα σημεία του γηπέδου , στα ΣΟΥΤ ιδιατέρως , από διάφορες θέσεις εν
    στάσει και εν κινήσει κλπ.( Είδατε εχθές πόσες Φάσεις για έτοιμα Γκόλ δημιουργήθηκαν κλπ
    κλπ;? Και πιό ήταν το αποτέλεσμα ;? Μόνον δύο Γκόλ , ενώ έπρεπε να είναι τουλάχιστον Πέντε και ας είχαν και τερματοφύλακα Γάτο .) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θα πρέπει όλοι οι εν δυνάμει Γκολζήδες , για να μην πω Όλοι οι Παίκτες , ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥ ΟΝΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΎΣΕΩΣ ΣΟΥΤ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΕΣ
    Αλλά που ;? στο βούρκο των Θρακομακεδόνων:? [ Προχθές ο Νέμεθ πήγε να κάνει ένα, ένα
    ,έναααααααααααα ΣΟΥΤ και έπιασε Λάσπη==7—10 ημέρες έξω ( ;?) . Επίσης , δεν πιστεύω
    να νομίζει κανείς ότι ο Σκόκο Σουτάρει από την απόσταση που το κάνει και βάζει Γκόλ
    τυχαία ή μόνον από ταλέντο .Για μένα σημαίνει ότι το αντικείμενο το έχει διδαχθεί , σπου
    δάσει, δοκιμάσει πάρα – πάρα πολλές φορές και έχει διαθέσει αμέτρητες ώρες , μέχρι να φθά
    σει στο επίπεδο αυτό . ( Οι δε Αγγλοι λένε ότι σε μιά δουλειά το 1% είναι μυαλό και το 99% προσπάθεια και Δοκιμές - Παρατήρηση για Διορθώσεις ) . Και κάτι άλλο , μήπως είδατε
    εχθές τα δύο Γκόλ του Λούα – Λούα ;? Αν και εκτελέσθηκαν βιαστικά , έκανε την καλύτερη
    δυνατή επιλογή και μάλιστα υπό δύσκολες συνθήκες .Μα Αυτός που έμαθε να Σουτάρει με
    τόση άριστη επιλογή , γλυκύτητα , ακρίβεια κλπ ;? Αυτός όταν έφυγε από τον Ολυμπιακό ήταν
    στα Σουτ Αλμπάνης . Αρα κάτι έκανε εκεί που πήγε και δεν πιστεύω ότι ήταν τυχαία τα εν λόγω Γκόλ . Για να είμαι ειλικρινής μου θύμιζαν ορισμένα Γκόλ του Ριβάλντο . Εσείς τι
    πιστεύετε , ότι ο Ριβάλντο έβαζε τα Γκόλ ( όχι μόνον τα στημένα ) , όπως τα έβαζε , λόγω ταλέντου ή έφαγε αμέτρητες ώρες για να τα μάθει .( Και όχι βεβαίως εις βάρος του χρόνου της κύριας προπόνησης , στην οποία είναι δυνατόν να δίδονται κατευθυντήριες οδηγίες για
    το πώς πρέπει να εκτελούνται τα Σούτ ) . Νομίζω ότι και ο Ριβάλντο καθόταν επί πολύ ώρα ,
    μετά τις προπονήσεις και δοκίμαζε πάσης φύσεως Σούτ κλπ .
    Για να το ψάξουν λίγο οι Αρμόδιοι και να δώσουν λύση στο Πρόβλημα , κατά το δυνατόν, στο συντομότερο χρόνο . Εχω μάθει ότι ο Χέρσι κάνει ή έκανε και έξτρα Προπονήσεις ,( γιατί αγαπάει αυτό που κάνει , θέλει να βελτιωθεί και να έχει εξέλιξη , είναι επαγγελματίας και θέλει ν` αυξήσει τη μεταγραφική του αξία ). Το ίδιο μπορούν να κάνουν και άλλοι που υστερούν στα Σουτ – κεφαλιές και άλλους τομείς , προκειμένου να βελτιωθούν και να βάζουν
    Γκόλ . Έτσι Κε Μπλάνκο και μετά να ζητήσεις και αύξηση αποδοχών .] .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ . Ο Ντούσαν μπορεί να σκέφτεται ότι δεν έχετε
    λεφτά να νοικιάσετε ένα έξτρα Προπονητικό Κέντρον , ώστε να καλύπτονται οι περιπτώσεις
    που οι Θρακομακεδόνες είναι τελείως Ακατάλληλοι ;??? Εσείς τον σκέφτεστε ;? ή δηλώσεις,
    κόντρα δηλώσεις , δηλώσεις περί προσωπολατρείας και λοιπές Χοντρές Μαλακίες – Μπούρδες
    ,για πλάνα , νέα πλάνα , συμληρωματικά και εναλλακτικά πλάνα , πλάνα αναντικατάστατα κλπ
    πλάνα – υποσχέσεις ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΞΗ ΜΗΔΕΝ( 0) . Και κάτι άλλα επιγραμματικά και
    ΑΜΕΣΑ : Αποπληρωμή Παικτών στο μεγαλύτερο βαθμό και στο συντομότερο χρόνο και εξα
    σφάλιση κατάλληλου Χώρου για Προπονήσεις , για όσο χρόνο απαιτηθεί (;) Και στήριξη του
    Προπονητή μέσα - έξω γιά να εξαλειφθεί τελείως η καλλιεργηθείσα και καλλιεργούμενη
    αμφισβήτηση και φανεί το έργο του . Είπαμε ότι για τους Παίκτες ο Προπονητής είναι ή
    πρέπει να είναι ο Αρχηγός , ο Διοικητής , το Αφεντικό , ο θεός ( μεταφορικά ) . Οταν ή πάσης
    Φύσεως τσογλαναρία τον αμφισβητεί και κάνει αστειάκια και λέει Μαλακίες , ποιό λέτε είναι
    το αποτέλεσμα στους Παίκτες ,( τους γκρεμίζουν το θεό ... κλπ ) , και αυτό μόνον οι μη ΑΕΚ
    τζήδες μπορούν να το κάνουν , ή οι Ταλιμπάν φανατικοί και ανεγκέφαλοι που έχουν άλλα
    συμφέροντα – λόγους και εννοείται ότι στην πραγματικότητα , αν λένε ότι είναι ΑΕΚτζήδες , δεν μπορεί να ΑΕΚτζήδες, με βάση την ψυχολογία και τη λογική . ( και το κλείνω εδώ) .
    Ζητάω μεγαλύτερη προσπάθεια ( προπονήσεις – αγώνες ) από Μάκο ,( ακόμη περισσότερο, είναι πολύ βαρύς για νεαρός ) και Λεονάρδο , για να μην διαψεύσουν , και για να δικαιώσουν τελι
    κά τον Μπάγιεβιτς που τους επέλεξε, ( εκτός αν δεν έ χουν Φιλότιμο , οπότε πάσο..........και
    είναι δικαίωμά τους .) . Και αν μέχρι τώρα είχαν κάποια δικαιολογία , ότι χάθηκαν από τις
    λίαν αντίξοες αρνητικές συγκυρίες ,............,τώρα αυτή τους τελείωσε και δεν έχουν .( Ετσι
    φαίνεται τουλάχιστον και δεν πιστεύω ν` αρχίσει νέα τέτοια περίοδος ). Από τον Μπάγιεβιτς
    εγώ περιμένω γι` αυτούς τους δύο μεγαλύτερη αυστηρότητα , όταν δεν αποδίδουν σύμφωνα
    με τα αναμενόμενα .Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους άλλους Παίκτες της Ομάδος , πχ. Για
    το Γιάχιτς , θέλω να πώ ότι παρουσίασε πολύ καλή απόδοση στη θέση του Χάφ Οργανωτή
    με αρκετές επιθετικές εκδηλώσεις και νομίζω ότι αν δουλευτεί περισσότερο ,( ενδεχομένως
    σε μια μίνι προετοιμασία ), ώστε να γίνει πιό γρήγορος , με καλύτερα αντανακλαστικά και
    πάσα – σούτ ( πολλές δοκιμές ), θα γίνει μπορώ να πώ του επιπέδου Καφέ . ( Τον θεωρώ πο
    λύ υψηλού επιπέδου όταν αποδίδει ). Το ίδιο βέβαια πρέπει να προετοιμάζεται καλύτερα και
    να έχετε ( Ντούσαν) μεγαλύτερες απαιτήσεις , όταν παίζει και στην Αμυνα ( κυρίως με ενημέ ρωση , δοκιμή ή δοκιμές και συνεργασία - συζήτηση – κουβέντα με τους πα'ικτες που υπηρε
    τούν κανονικά τη θέση και σχολιασμό ενδεχομένως των αντίπαλων παικτών από βίντεο ) και
    πιστεύω ότι μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο Παίκτη . Δεν το κρύβω ότι μέχρι πρότινος με εί
    χε απογοητεύσει . Ενδεχομένως να είχε επηρεασθεί και αυτός από το γενικότερο κλίμα της
    ανασφάλειας και της έλλειψης προοπτικής που επικρατούσε στους Παίκτες , για την Ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Για δε τον ''κύριο'' , εντός εισαγωγικών , θεσμικό πρόεδρο της Ερασιτεχνικής , το Μεγάλο.
    ..., τον ανεπανάληπτο............, είπαμε ότι εκτός των άλλων , λίγη μεγαλύτερη σοβαρότητα - υπευθυνότητα δεν θα έβλαπτε ,( Τί είπα ;? Εδώ οι Μέτοχοι τους οποίους έβριζε τον αποζημίω
    σαν για τον πόλεμο που έκανε στον Μπάγιεβιτς και από κοντά τους έγλειφε και παρά λίγο να τον κάνουν και πρόεδρο στην ΠΑΕ , γιατί να μην το κάνει ; αφού αυτοί έβαλαν 20 εκατ. Ε. Και σκόρπισαν 150 εκατ. Ε. Των Α Ε Κ τζήδων , θάβοντας συγχρόνως και τα ονειρά μας για την Ομάδα ), για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τον Προπονητή μας , τον οποίο δεν
    θέλουμε να κάνουμε δώρο στον Ολυμπιακό ή Παναθηναικό , αν τον διώξουμε , ( όπως θέλει
    αυτός και το διατυπώνει δημόσια στην τηλεόραση , όπως έκανε προχθές και αφού πήρε την
    αμοιβή του για τις προσφερθείσες υπηρεσίες του 150000 Ε. Ποιά είναι η άποψη περί αυτού
    του Κου Παππά και αυτών που του έδωσαν τα χρήματα , για το ΧΑΒΑΛΕ που προσπαθεί
    επιμόνως ο εν λόγω ''κυριούλης'' να δημιουργήσει στην Ομάδα , εν μέσω – τέλος σοβαρής προ σπάθειάς της και μήπως ξέρει κάτι που εμείς δεν γνωρίζουμε και γιατί του έδωσαν τα χρή
    ματα ;? Και εν πάσει περιπτώσει , αποτελεί για την Ομάδα μας , μια ασήμαντη θορυβώδη
    μειονότητα ( έτσι λέει ότι είναι ΑΕΚτζής ) και να μην σαμποτάρει , υποσκάπτει πούστικα – ύποπτα το έργο του προπονητή μας , εκτός αν δεν θέλει να πάει καλά η Ομάδα μας και για να αναρριχηθεί στά ύπατα αξιώματά της ,όταν αυτή θα έχει διαλυθεί . Και με την ευ καιρία αυτή ήθελα να ρωτήσω αν θα κοινοποιήσει δημόσια που θα πάνε οι 150000 Ε.
    Και πόσα απ` αυτά θα πάρει ο ίδιος και οι άμεσοι ..........συν......... .
    Στηβ σ` Ευχαριστώ και για να απαντήσω σ` αυτά που έγραψες ιδιαιτέρως σου
    λέω ότι δεν έχω χρόνο και ηρεμία για να δώσω εκτεταμμένη απάντηση . Θα απαιτούσε
    διαλλεκτική – Φιλοσοφική συζήτηση υψηλοτάτου επιπέδου . Πιστεύω απολύτως όμως στην
    τιμιότητα , κατά το δυνατόν ( και στη δύναμη του καλού και του αγαθού..........., υποστήριξή
    του κλπ) και στην προσπάθεια που πρέπει να καταβάλουμε , ώστε να γινόμαστε διαρκώς κα
    λύτεροι – καθαρότεροι και όχι κακοί χωρίς λόγο . Και οπωσδήποτε πρέπει για να επιβιώσου με ( σαν άτομα με πεποιθήσεις – πιστεύω ) να κρατάμε όταν χρειάζεται τουλάχιστον αμυντική
    θέση και ν` αντιμετωπίζουμε τους........, με αντεπιθέσεις , που μπορεί αν χρειαστεί να μετατρα πούν σε Φουλ επιθέσεις με κανόνια κλπ ή πλήρη αποστασιοποίηση .( Είναι τεράστιος ο αριθ
    μός των φιλάθλων μας που έχουν αποστασιοποιηθεί ή βρίσκονται στα όρια αυτής , λόγω κυ
    ρίως της αδιαφορίας και του τρόπου αντιμετώπισης της Ομάδος μας από τους Μετόχους της
    και ορισμένα λαμόγια που υποκινούν φασαρίες , προσπαθούν να μειώσουν με απίθανους τρόπους τον προπονητή μας , για να δείχνουν ότι είναι παράγοντες και έχουν ισχύ , ενώ στην
    πραγματικότητα είναι τενεκέδες ξεγάνωτοι , πουν κάνουν μεγάλο κακό στην Ομάδα μας .).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Υ.Γ:Κάτι επί πλέον για τον Ντούσαν και για το γλείψιμο που ανέφερες σε προηγούμενη επι
    στολή , στην συνέχεια αυτών που γράφτηκαν παραπάνω , αν αγαπάμε την Ομάδα μας πρέπει
    κάποιος ή κάποιοι να στηρίζουν ή στηρίξουν αυτόν τον προπονητή και εμπράκτως , όχι μο
    νον νοερώς , εξασκώντας θετική ενέργεια . (πιστεύω ότι είναι πάνω από το 75% των Φιλάθ λων μας ), γιατί ναι μεν κάνει το καθήκον του , αφού αμοίβεται.............. και για τις συνθήκες -δηλώσεις κλπ που αντιμετωπίζει;;??........... αλλά τι λέτε ;? μιά καλή κουβέντα δεν θα είχε α
    ποτέλεσμα ;? δεν θα βοηθούσε να δεί καλύτερα τα πράγματα ;? μιά και γνωρίζουμε πόσο
    μεγάλο ρόλο παίζει η αναγνώριση στη δουλειά – εργασία – οποιαδήποτε προσπάθειά μας .
    Τι λέτε οι εκδηλώσεις στην Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή των Φιλάθλων μας δεν έπαιξαν ρόλο στο αποτέλεσμα της Ομάδας μας ;​
    Αγαπητέ Ντούσαν ανέφερα και στην προηγούμενη επιστολή μου την ανάγκη να κερδίσου με κατά το δυνατόν , όλους τους αγώνες , απ` εδώ και πέρα . Και εσείς και οι Παίκτες όλο το Τιμ , εννοείται και η μεγάλη δύναμη που λέγεται Δημητριάδης , νομίζω ότι πρέπει να
    καταβάλλετε την καλύτερη σας προσπάθεια , ώστε οι Παίκτες μας να κατεβαίνουν στούς α
    γώνες πλήρως συνειδητοποιημένοι κλπ , κλπ , Σωστοί ΒΙΕΤΚΟΓΚ , ώστε να τα δίνουν όλα
    από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό . Σημασία νομίζω είναι να πάμε στα play offs, μόνον
    με ένα βαθμό διαφορά από τους δύο προηγούμενους . Κλειδί νομίζω μεγάλο θα είναι και ο
    αγώνας με τον ΠΑΟΚ ( όπως και της Καβάλας , μετά το τελευταίο παιχνίδι της , καθότι έχει
    Παίκτες , ο δε νέος Προπονητής είναι μεγάλος Γάτος και νομίζω ότι δεν θα έχετε τον Μα
    ιστόροβιτς , οπότε πρέπει να προετοιμάσετε από τώρα και τον αντικαταστάτη του ) . Ηδη 4
    βασικοί παλαιοί Παίκτες σου παίζουν στον ΠΑΟΚ και επί πλέον ο Σάντος σε ξέρει απ`
    έξω και ανακατωτά και κάτι πρέπει να αποδείξει , όπως και εσύ αυτόν .( Σημασία νομίζω
    έχουν η παραπλάνηση που θα εφαρμόσεις , τα συστήματά σου και πότε θα τ` αλλάξεις και ό τρόπος χρησιμοποίησης των Παικτών , ώστε να κερδίσουμε πόντους απεναντί τους. ΒΕΒΑΙΑ
    ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΝΑ ΓΕΛΑΤΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΈΣΩ
    ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ) . Και επί πλέον απ` ότι φάνηκε και με τον Πανθρακικό ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ
    ΤΙΠΑΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ και όλα τα παιχνίδια θα χρειαστούν: Σωστή προετοι μασία , Μεγάλη προσπάθεια και Μεγάλη προσοχή . Εγώ πχ. Με τον Πανθρακικό ήθελα μεγα
    λύτερο πάθος - δύναμη – αποφασιστικότητα , ΔΙΑΡΚΕΙΑ . Τέτοια που χρειάζονται όλα τα υπό
    λοιπα παιχνίδια για να τα κερδίσουμε . ( Ισως να ήσασταν και δικαιολογημένοι . Αλλά όσο ο
    καιρός φτιάχνει και μπορείτε να κάνετε καλύτερη προπόνηση , ζητάμε μεγαλύτερη διάρκεια
    στην αντοχή και στην αγωνιστικότητα ): Αρης , Εργοτέλης , Λάρισα , Καβάλα κλπ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ολοι παρου
    σιάζουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας και επί πλέον έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη από βαθμούς( πχ
    η Λάρισα που μέχρι προχθές εμφανιζόταν ως ερείπιο ). ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ για την προετοιμα σία όλων των Παικτών μας για τα PLAY OFFS .[ Για να βγεί η Ομάδα ΠΡΩΤΗ στα play offs χρειάζεται νομίζω σοβαρή δουλειά και προετοιμασία σε βάθος από τώρα και σε πολλούς τομείς ( το ξέρεις καλύτερα απ` όλους μας και το απέδειξες πέρισυ ). Εμείς ζητάμε Φέτος
    να είναι πιο έντονη η προσπάθεια , ακόμη και σε ή με Παίκτες ξεχασμένους και αχρησιμο ποίητους .
    Είδατε τι έπαθε ο Παναθηναικός . Βέβαια για μένα δεν ήταν 'εκπληξη και το είχα προβλέ
    ψει [ Άλλο λόγια – θεωρία και άλλο πραγματικότητα και μεγάλη πίεση , εκδήλωση συνειδητής
    δύναμης με πειθαρχία .(αναφέρομαι στους παίκτες και στην εφαρμογή των συστημάτων ) . Αυτά απαιτούν μεγάλη πείρα , εξειδικευμένες γνώσεις .............. κλπ .) .
    Οι Φίλαθλοί μας να στηρίζουν – ξουν την Ομάδα μας στο μεγαλύτερο βαθμό για να μπο ρέσει αυτή να αντεπεξέλθει , κατά το δυνατόν ή όσο μπορεί καλύτερα , γιατί γνωρίζουμε όλοι
    τι συμβαίνει .
    Η δε διοίκηση , νομίζω ότι πρέπει από τώρα να μελετήσει , τι Πρίμ θα ορίσει για τα play
    offs ;? κατά περίπτωση , μιά και έκανε μεταγραφές κλπ...... .
    Και επειδή κάποιος ή κάποιοι ονειρεύονται από τώρα Πρωτάθλημα για του χρόνου, (έτσι
    λένε , χωρίς ν` αναλάβουν ακόμη και δούνε ποιά είναι η πραγματικότητα και άρχισαν να
    μας δουλεύουν και θα πάρουν........... δεν χρειάζεται να γράψω τι θα πάρουν ...) , εγώ λέω τα
    εξής : Μην ονειρεύεστε , γιατί θα πάθουμε ότι πάθαμε και πέρισυ – Φέτος , [ θα βάλω μόνον μία παράμετρο . Αν υπολογίσουμε τους βαθμούς που χάσαμε φέτος ( ανεξάρτητα από τα χά
    λια μας ) από τη διαιτησία και την επίδραση που είχαν στη συνέχεια οι εν λόγω χειρουργι
    κές επεμβάσεις και το χρόνο για ανάνηψη κλπ , σε ποιά θέση θα βρισκόμασταν σήμερα ;? ].
    Αρα θα πρέπει πάσει θυσία να μπεί στη διοίκηση και ο Κος Μελισσανίδης , όστις διαθέτει
    ιδιαίτερες γνώσεις και το απαραίτητο μέταλλο για το εν λόγω αντικείμενο .Δεν θέλουμε να
    μας αδικούν . Θέλουμε να μας παίζουν 50-50 , γιατί .......( το έχω αναλύσει πολλές φορές .......
    δεν είμαστε λαμόγια και πιστεύουμε στον Αθλητισμό....) και αν αξίζουμε να πάρουμε Πρω
    τάθλημα καλώς , αλλιώς ας το πάρει αυτός που τ` αξίζει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και τέλος για το υπό κατασκευή γήπεδο . Λέω τα εξής (Τά έχω ξαναγράψει σε προηγού
    μενες επιστολές μου και με λεπτομέρειες ) : Αν μπορεί να γίνει γήπεδο 60000 θ. Με προοπτι
    κή να γίνουν 80000 θ. Και απαραίτητες εμπορικές χρήσεις και μία εκκλησία για την Αγιά
    Σοφία στη Ν. Φιλαδέλφεια, να γίνει εκεί . Αν όχι τότε αμετάκλητα να γίνει στο Ελληνικό κλπ.
    Στην Ελλάδα και εξωτερικό πρέπει να είμαστε πάνω από 4000000 ΑΕΚτζήδες ή Κρυφο ΑΕΚ
    τζήδες και μάλιστα οι περισσότεροι στην επαρχία . Αν λοιπόν ο ΑΕΚτζής από τα Γιάννινα ,
    Θεσ/νίκη , Αλεξανδρούπολη , Καβάλα ,Θεσσαλία , Πελοπόννησο , Κρήτη , Νησιά κλπ ξέρει ότι
    θα βρεί εισητήριο και η Ομάδα μας είναι Ομαδάρα, θα συνδυάσει και κάποια άλλη δουλειά
    στην Αθήνα και θα έλθει να δεί την αγαπημένη του Ομάδα . Αν γίνει γήπεδο 30000 θ. Κλπ,
    η Ομάδα μας θα είναι επιπέδου Ολυμπιακού ή χαμηλότερου επιπέδου . (Σήμερα δεν είναι
    όπως παλιά , που οι Παίκτες έπαιζαν για τη Φανέλα ή πενταροδεκάρες κλπ...... . Σήμερα οι
    μεγάλοι Παίκτες για να έλθουν θέλουν λεφτά κλπ. Υπόψη αυτά που υφίσταται τώρα η Ομά
    δα μας ή ο Ολυμπιακός , ο οποίος άπειρες φορές βγήκε Ευρώπη και είχε πολλά επί πλέον
    έσοδα , ενώ τώρα με γήπεδο 30000 θ, έχει πολλά χρέη ,
    ¨Ολα τα παραπάνω κατά την αποψή μου , με συναίσθημα και λογική . Ενδεχομένως κά
    ποιοι άλλοι να έχουν καλύτερες απόψεις . Εγώ προσπαθώ να βοηθήσω και δεν έχω απολύ τως τίποτε προσωπικά με κανέναν, εξάλλου για την Ομάδα μας μιλάμε , αλλά μερικοί πρέπει
    να προσέχουν και να μην πουλάνε τρέλα γιατί δεν έχουν την αποκλειστικότητα σ` αυτήν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. poustika kai ypopta uposkaptei o thanasis tin erasitexniki epitithemenos ston eklegmeno proedro tis

    exei geniki suneleusi se liges meres , trava rwta pou pigan ta 150.000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς Mike21hlk: O Θανάσης είναι Αεκτζής γνήσιος. Δεν υποσκάπτει τίποτα αδερφέ. Κριτική κάνει κατά την γνώμη του.
    Στείλε μου το τηλ που σου ζήτησα για να πληρώσω τα δικά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. thanasis eipe:
    Οταν ή πάσης
    Φύσεως τσογλαναρία τον αμφισβητεί και κάνει αστειάκια και λέει Μαλακίες , ποιό λέτε είναι
    το αποτέλεσμα στους Παίκτες( τους γκρεμίζουν το θεό ... κλπ ) , και αυτό μόνον οι μη ΑΕΚ
    τζήδες μπορούν να το κάνουν , ή οι Ταλιμπάν φανατικοί και ανεγκέφαλοι που έχουν άλλα
    συμφέροντα – λόγους και εννοείται ότι στην πραγματικότητα , αν λένε ότι είναι ΑΕΚτζήδες , δεν μπορεί να ΑΕΚτζήδες, με βάση την ψυχολογία και τη λογική .

    ----------------

    kritiki kai sevasmo sto proponiti pou afise tin omada xwris stoxous apo ton mina oktombrio

    ki ama peis kai tipota eisai kai tsoglanos kai exeis sumferonta ki alla tetoia ....perierga

    auto den einai kritiki filtate

    oso ta pernw egw , pou kanw kritiki sto geleio ergo tou vatraxou kai den eimai AEKtzis , to idio kai parapano (me morfi kritikis vevews-vevews) isxuei sto akeraio gia osous suntiroun ton egklimatia proponiti sto posto tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς Mike21hlk: Για τον προπονητή έχω γράψει την άποψη μου. Απο κει και πέρα, ο καθένας το βλέπει όπως γουστάρει. ΕΞ ΑΛΛΟΥ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. steven είπε...
    Προς Mike21hlk: Για τον προπονητή έχω γράψει την άποψη μου. Απο κει και πέρα, ο καθένας το βλέπει όπως γουστάρει. ΕΞ ΑΛΛΟΥ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
    -------------------

    ok , dekton pos to vatraxo ton sunteirei n dioikisi

    ton xatzimousia omos ton suntiroun ekei pou einai oi psifoi tis pleiopsifias kai n diki mou psifos

    opote to "poustika kai ypopta" einai xazo

    aan kati de sou aresei , psifizeikai to allazeis efoson exeis to dikaioma opos se auti ti periptwsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή