Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

ΤΖΙΜΠΟΥΡ

            Εγώ την αμαρτία μου θα την πω. Και πέστε μου ό,τι θέλετε: Δεν έχω καταλάβει αν το παιδί αυτό ξέρει μπάλα. Και καταλαβαίνετε τον τρόπο που το λέω. Για να παίζεις στην εθνική ομάδα της χώρας σου και σε πρώτη κατηγορία ομάδες., δεν είναι δυνατόν να είσαι άσχετος. Απο εμένα λοιπόν ξέρει καλύτερα, απο τους υπόλοιπους συμπαίκτες του ξέρει;
           Να το πάρω όμως με την σειρά. Στον Πανιώνιο σίγουρα ήταν μια μονάδα σημαντική. Έπαιρνε και σχεδόν όλα τα τελειώματα των επιθέσεων, είχε τη λεζάντα του στις εφημερίδες. Δεν έχω παρακολουθήσει πόσα έβαζε, πόσα έχανε ή πόσο επιρρέαζε το αγωνιστικό σύστημα μιας ομάδας που υπάρχει και  βωλοδέρνει χωρίς ουσιαστικούς στόχους. Και λογικά, όλοι παίζανε για να πάρει τη μπάλα ο Αλγερινός και μετά ό,τι προαιρείσθε.
            Στην ΑΕΚ έκανε το παραπάνω βήμα στην καριέρα του. Θεωρητικά με καλύτερες υποδομές και καλύτερους συμβουλάτορες. Το πάθος του παραμένει ισχυρότατο, το κίνητρο του να φύγει απο  την Ελλάδα  εξίσου δυνατό και το όποιο ταλέντο του αντίστοιχα φανερό. Τον έχουμε δει, τον έχουμε ζήσει και τον ξέρουμε πια. Ξαναρωτάω: Κάνει για μεγάλη ομάδα; Κάνει για ομάδα με στόχους; Αντέχει την πίεση και το καλούπωμα για το συνολικό καλό;
           Διότι βλέπω οτι είναι μπουκαδόρος, αλλά βλέπω κι έναν Αρδιζογλουκισμό. Να την πάρω τη μπάλα και μετά έχει ο θεός. Θα δούμε. Θα σουτάρω, θα περάσω πέντε αλλά θα βρίσκομαι στην γραμμή του άουτ,  θα περιμένει ο Σκόκο ή ο φούφουτος και ανάλογα με την αδρεναλίνη μου θα ρωτήσω το όργανο μου; Εγώ αυτά βλέπω.
           Που δεν είναι και πάντα κακά. Διότι κατά τον ίδιο τρόπο μπερδεύεται και ο αντίπαλος προπονητής και η αντίπαλη άμυνα. Αλλά αυτά ισχύουν στην αλάνα, όχι σε οργανωμένο τρόπο παιχνιδιού, ούτε και σε ασκήσεις επί χάρτου που λογικά κάθε σοβαρός προπονητής αναλύοντας, ζητάει το πλάνο του. Προσοχή, δεν μιλάω για νούμερα τύπου Αλέφαντου και μπείτε γερά με τσαμπουκά και δεν έχω καμία σκέψη αλλά έχω μάτι στον πάγκο και διορθώνω στην πορεία του αγώνα τις μαλακίες μου. Μιλάμε για τακτική μάχη κι όχι για άναρχο ανταρτοπόλεμο πόλης με πρόχειρα οδοφράγματα και κάψιμο κάδων.
             Τι με έπιασε απόψε; Τίποτα το σημαντικό. Εξ άλλου άλλοι αποφασίζουν κι άλλοι σκορπάνε χρήματα χωρίς να έχουν πλήρες βιογραφικό ή πλήρες στατιστικό ραπόρτο. Διότι βάσει του δεύτερου κοστολογείται ένα παίκτης και βάσει του πρώτου αξιολογείται αν ταιριάζει στα χνώτα της ενδιαφερόμενης ομάδας. Και βάσει αποτελέσματος, έχω να πω, οτι εκτός του οτι πρόκειται για ένα ζιζάνιο στα αποδυτήρια, ούτε ο χαρισματικός σκόρερ είναι, ούτε γουστάρει να ακούει για πειθαρχίες και τακτικές, ούτε γουστάρει να ενταχθεί.
           Καταλαβαίνω οτι είναι ένα φτωχόπαιδο με έντονα τα στοιχεία της Αφρικής αλλά και συγκεκριμένα της Αλγερίας, αλλά όταν δεν μπορείς να πάρεις την ομάδα στις πλάτες σου, ούτε να εμπνεύσεις τους διπλανούς, ό,τι και να πιστεύεις για τον εαυτό σου, κάθεσαι ήρεμα κάποια στιγμή, κουνάς το κεφάλι σου, και δεν κάνεις καμία κριτική στον προπονητή για την αποτυχημένη τακτική του ντέρμπυ ή στους τόσους μήνες που ήσουν ελεύθερος για να βρεις ομάδα, αναρωτιέσαι γιατί καμία δεν σε ζήτησε έστω και με λιγότερα χρήματα. Και τελικά ξαναγύρισες στην ΑΕΚ και ξαναχώρεσες στην ενδεκάδα μόνο και μόνο διότι ο Σέρβος σέβεται την επιθυμία σου να παίξεις μουντιάλ, φυσικά θέλοντας να σε ξεφορτωθεί και να έρθουν και κάποια φράγκα.
             Θα έπρεπε κύριε Ραφίκ να σέβεσαι και κάτι. Η ΑΕΚ δεν παίζει με την κόντρα αλλά θέλει να είναι το αφεντικό του παιχνιδιού. Φυσικά καταλαβαίνω οτι παίζεις με χιλιάδες προβλήματα και με πολύ ισχυρές δόσεις ντόπας για να τα ξεπερνάς, αλλά αυτά δεν σε αναγορεύουν σε παικταρά ούτε σε ηθικό ηγέτη του δικέφαλου. Και την τρέλα δεν την ανέχομαι, διότι είμαι πελάτης της ΑΕΚ εκτός των άλλων, και δεν γουστάρω να διαβάζω δηλώσεις υπόδειξης προς τον διευθυντή σου. Όπου γουστάρει θα σε χρησιμοποιεί κι εσύ θα σκάζεις και θα παίζεις. Αυτά για την θέση σου, στην Ν.Σμύρνη που σε παραχαϊδέψανε καλά την είχες ελλείψει άλλου. Και τον τσαμπουκά να τον κάνεις γενικά για να  δούμε πόσο σε παίρνει καρχηδόνιε. Με την αδερφάρα και τη μύτη της, τα βάζει κι ο μικρός μου ο γιός. Και σου μιλάω εγώ τώρα, που έχω δει απείθαρχους ποδοσφαιριστές αλλά που μόνοι τους αλλάζανε τα παιχνίδια. Προς το παρόν είσαι στα 3 γκολ, όταν πρέπει να τρέξεις σταματάς, τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ντέρμπυ εσύ την έχασες αβίαστα κι έχασες και το πέναλτυ με τον Ηρακλή. Μήπως είσαι μαλάκας και δεν το έχεις πάρει είδηση;  Συμβουλευτικά ρωτάω για σένα.
        ΥΓ1. Φίλε Κώστα, έχεις κάποιο θέμα με τον Σουηδό. Δεν είναι Γκαμάρα σίγουρα, αλλά δεν βρίσκεται και στο pay-roll της αλογοτροφής. Ακριβώς επειδή δεν είναι παικταράς. Αλλά θέλω να μάθω, ποιός είναι ο συνολικά MVP  της ΑΕΚ φέτος. Ο Καντέ ή ο Μέλμπεργκ;  Ο Κυργιάκος ήταν το δυνατό σημείο; Εγώ λέω οτι ευτυχώς που δεν έπαιξε πέρσι στα μπαράζ. Στον τελικό φτάσαμε.
      YΓ2. Αμυντικό χαφ σαν τον Ασουνσάο είχαμε πολλά χρόνια να δούμε. Φυσικά και δεν έμεινε εδώ.
       ΥΓ3. Παιδιά, θα βρεθούμε στις 6/2; Περιμένω τις αποφάσεις σας.

32 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Φεβρουαρίου, 2010 01:09

    Όσον αφορά τη συνάντηση, παιδιά τα δεδομένα, όπως τα έχω κωδικοποιήσει εγώ, είναι τα ακόλουθα:
    Όλες τις ημερομηνίες: Συνάντηση κοντά στο ναό. Έχω πρόταση. Χαράλαμπε περιμένω άποψη για πως τη βλέπεις.
    6/2: Λογω ματς στις 19.00 ΕΑΝ συναντηθούμε θα πρέπει να δεχτούμε ότι θα είναι σύντομο το get together. Πολύ. Για μετά το ματς και γενικότερα για αργά παίζουν δυσκολίες οικογενειακού τύπου.
    13/2 Αδύνατο. Αποκριά και αρκετοί θα λείπουμε. Άρα αυτό το ΠΣΚ εκτός.
    ΟΠΟΤΕ οι επιλογές που βλέπω είναι:
    α. Συνάντηση 20/2 στις 15.00
    β. 6/2 νωρίτερα (13.30?) και μετά το σπάμε κατά τις 18.00 να πάμε ματς.
    γ. 7/2 μεσημέρι. Μπορείτε Κυριακή?

    Παρακαλώ να πείτε πως νοιώθετε για το κάθε ενδεχομενο παραπάνω ή να προσθέσετε κάποια άλλη επιλογή που μπορεί να έχετε στο μυαλό σας.
    Εγώ είμαι ΟΚ και με τα 3, αλλά ΔΕΝ προτιμώ το β, διότι θέλω άνεση χρόνου. Μάλλον το γ (κυριακή 7/2) μου πάει καλύτερα από α), αλλά περιμένω και ως τις 20.
    Πώπω, σαν ΑΕΚτσής ακούγομαι...1 άνθρωπος 15 απόψεις...
    Για κόφτε το γόρδιο δεσμό αετόπουλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. LYPAMAI ALLA EISAI POLY ASXETOS APO MPALA.. TYXAIA EPESA EDO MESA, PSILOGLYFTHS TOU DUSAN EISAI???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωστας-Φλωρινα03 Φεβρουαρίου, 2010 10:06

    Καλημερα.Ο Αλγερης θα καταληξει σε ομαδα της ηπειρου του στο τελος.Δεν μπορει να σταθει σε σοβαρο οργανισμο-ομαδα του εξωτερικου.Ατιθασοι στο παιχνιδι τους υπαρχουν δεκαδες,το παλληκαρι ομως εχει προβλημα ενταξης, το οποιο ακομα και στις σοβαρες ομαδες που διαθετουν και το καταλληλο προσωπικο αξιολογησης-ψυχχολογιας, αμφιβαλλω αν μπορεσουν να το λυσουν.Κριμα, γιατι απο μπαλα ξερει κανταρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα αγόρια.
    Για τη συνάντηση ψηφίζω 20/2. Χωρίς άγχος και περιορισμό χρόνου. Αν αποφασιστεί όμως άλλη ημερομηνία είμαι μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς MIKE: Καταλαβαίνω οτι έπεσες "τυχαία" εδώ μέσα. Και "τυχαία" σχολίασες. Παρά το "τυχαίο" λοιπόν θα σου απαντήσω. Τις απόψεις μου για τον προπονητή τις έχω γράψει. Να τον γλύψω για ποιό λόγο ρε μεγάλε; Για να με προσλάβει στην εταιρεία του; Επίσης δεν το έπαιξα ούτε Κούπερ, ούτε πήγα να αναλάβω καμιά ομάδα. Είπα την σκέψη μου για ένα παίκτη κυρίως εστιάζοντας στην συμπεριφορά του και στο οτι δεν βρήκε ομάδα. Αυτά τα ολίγα. Απο εκεί και πέρα, δεν θέλω να πικραίνεσαι αν δεν ξέρω μπάλα. Δεν μπορεί όλοι να κατέχουμε τα μυστικά σαν Μίκηδες. Απάντησα, ΄διότι μπορεί "τυχαία" να ξαναμπεις ή να διαβάσεις παλιότερα κομμάτια για τον προπονητή. Αλήθεια, αυτόν που σε πληρώνει στην καθημερινότητα σου, εσύ τον γλύφεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Steven σε διαβάζω εδώ και κάνα μηνα. Πολύ καλός, bravo συνέχισε, το πιο διασκεδαστικό κομμάτι αυτό για τα καθίσματα. Ο tzibouris ακριβώς όπως τα λες. χαιρετισμούς από λονδίνο αλλα τον εν δύναμη δε το ξέρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KATARXAS DEN GLEIFO. O JEBBOUR DEN EVRISKE OMADA GIATI HTAN STON PAGO (OUTE STON PAGKO). EINAI MEGALOS PAIKTHS OPOS KAI O EDINHO POU PAIZEI STON PAOK. H ANALYSH SOU GIA PAIKTH ALANAS EINAI AKROS LANTHASMENH, DYSTYXOS DEN PREPEI NA KSANAGRAPSEIS ANALYSH GIATI DEN KSEREIS APO MPALA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά, το ποδόσφαιρο σάλας, έχει ιστοσελίδα.
    Για όποιον ενδιαφέρεται www.aekfutsal.com

    Aνώνυμε, για να τον μάθουμε τα κάνει όλα αυτά.
    Για το προσωπικό του όφελος.
    Πάντως, δε χάνεις κάτι που δεν τον ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπερα σε ολους. Κατ'αρχας να ευχηθω κουραγιο και δυναμη στον μεγαλο Κωστα Νεστοριδη που εχασε τον μικροτερο γιο του.
    Δεν γνωριζω την αιτια του θανατου. Αν ηταν δηλαδη αιφνιδιος η υπηρχε καποιο προβλημα που επιδεινωθηκε. Οπως και να εχει το πληγμα που δεχθηκε ειναι μεγαλο. Τι να πεις.Οταν ζουν οι γονεις και πεθαινουν τα παιδια τους, δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας.
    Ας εχει δυναμη ο ανθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα.
    Ας πούμε ότι ο Τζιμπούρ άσχετος από μπάλα δεν είναι,ούτε και παιχταράς.
    Στην Ευρώπη ΤΙ θα κοιτάξουν περισσότερο,να βάλουν ένα καλό παίχτη στην ομάδα και να τους διαλύσει τα αποδητύρια ή μήπως έναν άλλο ίδιας κλάσης αλλά ''καλό'' παιδί;
    Κακά τα ψέματα,ο Τζιμπούρ αγοράστηκε για να καλύψει ο κοντός την μαλακία αποχώρησης του Ριβάλντο.
    Ούτε και αξίζει 3.000.000.Για 1500.000 κάτι λέει,αν αλλάξει μυαλά.
    Τώρα στον Πανιώνιο έπαιζε και ο Χούτος,αρα θεός ο Τζιμπούρ εκεί.
    Συμπέρασμα όση μπάλα και να ξέρεις(δες Μπέν Αφρά)άμα έχεις τέτοια μυαλά(Τζιμπούρ)γίνεσαι παντού ανεπιθιμητος,για σοβαρές ομάδες μιλάω.
    Φυσικά συμφωνώ απόλητα με τον Στήβεν ότι δεν κατάφερε να βρεί καμιά σοβαρή ομαδα στην ευρώπη,διότι άλλα λέει το βιογραφικό...
    Για την συνάντηση προτείνω όχι άγχος,άρα συμφωνώ καλύτερα να πάμε για 20/2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οσο για τον Τζιμπουρ αυτη ειναι και η δικη μου γνωμη Steven.
    Λογω καταγωγης κυρια,εχει αυτην την-και ποδοσφαιρικη και εξωποδοσφαιρικη συμπεριφορα.
    Δικαιολογημενη εν μερει,αλλα καριερα δεν προκειται να κανει.Οπως και τοσοι αλλοι "ατιθασοι" που ο τσαμπουκας τους και η αναρχια τους,ηταν μεγαλυτερη απ'το οποιο ταλεντο ειχαν.
    Εξαιρουνται βεβαια αυτοι που εχουν το αναποδο.Δηλαδη το ταλεντο τους, ξεπερνα και υπερχειλιζει την οποιας μαγκια η "αλητεια" μπορει να κουβαλανε λογω των συνθηκων που μεγαλωσαν και της χωρας που ανατραφηκαν.
    Τρανο παραδειγμα ο συμπατριωτης του "τρελοτρομοκρατη" ο μεγας Ζινταν, ο οποιος απλα ειναι πολιτογραφημενος Γαλλος.Αλγερινος ειναι μεχρι τα μπουνια.Αυτα δεν αλλαζουν με μια ταυτοτητα. Κι'ομως. Η οποια αλητεια του στο γηπεδο,οι απειρες κοκκινες καρτες που ετρωγε,τα μπουνιδια,τα κουτουλιδια, οι βρισιες και η συμπεριφορα που θυμιζε υφαιστειο,ερχοταν σε δευτερη και τριτη μοιρα,γιατι ειχε ενα απαραμηλο ταλεντο και μια βαθεια και ενστικτωδη γνωση των μυστικων της μπαλας, οπου επερνε την -οποια- ομαδα που επαιζε απ'το χερι και αμα λαχει σηκωνε παγκοσμιο κυπελο ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
    Εκει μαλιστα. Εκει να την δεχθω την αλλοκωτη συμπεριφορα,την απροβλεπτη.Αφου το ταλεντο ειναι 100 φορες μεγαλυτερο.Αλλα αυτα ειναι σπανια πραγματα.Γι'αυτο και εχουν τετοια αξια αλλωστε.
    Στην περιπτωση του Τζιμπουρ,δυσκολευομαι να δω ποιο υπερτερει: Το ταλεντο στο ποδοσφαιρο,η η μαλακια που τον δερνει; Αρα αυτο ειναι προβλημα απο μονο του. Φιλε αμα δεν αρπαζεις παιχνιδια μονος σου,δεν παιρνεις την ομαδα πανω σου και δεν μπορεις με την εικονα σου-διαχρονικα και οχι σε ενα παιχνιδι- να κανεις την διαφορα σε εναν ομηλο παιχτων- τοτε κατσε στα αυγα σου.Και αν δυσκολευεσαι να ενταχθεις στο συνολο,παρε το φερετζε και το κορανι σου και τραβα να νοικιαζεις καμηλες στο Αλγερι.
    Αμα ειναι για μια τριπλα σημερα και ενα γκολ μετα απο 10-20 αγωνιστικες, η για μια καλη κεφαλια του χρονου,να μου κανεις την ομαδα μπουρδελο και να μου δημιουργεις φασαριες,τοτε εισαι προβλημα,δεν εισαι-εστω ακομα μια-λυση. Οποτε δρομο.Αλλα να παρουμε και κανενα φραγκο,γιατι ο Τσακιρομαγκας τους "αλλους" τους επιασε μαλακες.Ας μη την πληρωσουμε εμεις.
    Αλλα ποιος να τον παρει;
    Ρωταει-και σωστα- η αλλη ομαδα : καλος ειναι.Γιατι πωλειται;Δεν εχει συμβολαιο; "Εχει" τους λενε. "..και μαλιστα ειναι στον πρωτο χρονο απ'τα τρια που εχει υπογραψει και πλουσιοπαροχο μαλιστα." "και γιατι ρε παιδια δεν τον θελετε...;" θα ρωτουν ασφαλως. "Να, κοιταξτε να δειτε...κανει κατι νουμερα στις προπονησεις. Ριχνει κατι κουτουλιες στους συμπαικτες του...γαμοσταυριζει τον προπονητη του...κλωτσαει μπαλες...σχολιαζει δημοσια τις τακτικες της ομαδας...ειρωνευεται...τετοια πρ;αγματα.Αλλα κατα τα αλλα,χρυσο παιδι. Να εγω τις προαλλες,τον εστειλα στο φουρνο για ψωμι και σκοτωθηκε να με εξυπηρετησει...μου εφερε και τα ρεστα σωστα.Αυτο που το πας;" "Αιντε στο καλο ανθρωπε μου και συ και τουτος που θα μου κανετε την ομαδα μπορδελο.Απλως εναν παικτη θελω.Ενα εργαλειο δηλαδη. Οχι να βαλω αμμο στη μηχανη μου και να την κολλησω τελειως. Αιντε στη ευχη της Παναγιας και οποιου αλλου θελετε "
    Που να βρει ομαδα λοιπον ο παλιομασκαρας. Οποτε ας κανει υπομονη εδω.Ας παιξει λιγη μπαλιτσα ηρεμα κι'ωραια και ας βοηθησει την ομαδα ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΝΝΙΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για την συναντηση και εγω συμφωνω με την 20η Φεβρουαριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς MIKE: Φίλε, ευχαριστώ για την συμβουλή σου. Δεν θα την ακολουθήσω βέβαια, διότι τελικά κι όλοι οι άλλοι επισκέπτες του blog συμφωνώντας μαζί μου, απλά αναδεικνύουν εσένα σαν άσχετο με τη μπάλα. Επίσης καλό θα ήταν να δεις το ποδοσφαιρικό μου βιογραφικό κάποια στιγμή και σε προσκαλώ στην συνάντηση μας, ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ 27/2 ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Εκεί λοιπόν Mike αδερφέ μπορείς να μας κάνεις τεχνική ανάλυση κι ό,τι άλλο θέλεις ελεύθερα κι αεκτζήδικα. Ή μήπως απαξοιείς να βρεθείς με αδαείς; Για σκέψου το. Τα φώτα σου θέλουμε μπας και δούμε όλοι σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα ιδια περιπου-για αλλους λογους και με αλλες εκφανσεις- ισχυουν και για τιν Μπαστα. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ποδοσφαιρικη μετριοτητα, που χανεται αναμεσα στις μοντελοτραγουδιαρες,τα ξενυχτια τα ουισκι τα πρωτα τραπεζια τα αυτοκινητα,τις κογκξες και ολα αυτα τα εφετζιλιδικα πραγματα.Τα οποια απλα αναδυκνειουν και αποδυκνειουν την ελειψη πραγματικου ταλεντου. Αλλα στην Ελλαδα ειναι και μπορει να νομιζει για τον εαυτο του οτι προκειται για παιχτουρα ολκης. Για να μετρησεις την μετριοτητα,θα πρεπει να υπαρχει μια σοβαρη κλιμακα και οχι της πλακας οπως εδω.
    Στην Αγγλια π.χ. τον συγκεκριμενο με τα συγκεκριμενα "κολπα" που κανει,θα τον εδεναν πισω απο ενα ρυμουλκο και θα τον εσερναν ολημερης πανω-κατω στον Ταμεση για να τον καθαριζουν απο τα αποβλητα. Ουτε σε προπονηση δεν θα παταγε.
    Οσο βρισκουν, αυτα θα κανουν τα παιχτακια της τρυπιας δεκαρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. O Τζιμπούρ, είναι ο μόνος που δηλώνει ευτυχισμένος στην ΑΕΚ. Κάτι δείχνει αυτό για τον χαρακτήρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Την φωτογραφία που ο Δημοσίας Χρήσεως κόβει την πίττα την είδατε;
    Ακριβώς στην μέση το μαχαίρι...
    Διαίρει και βασίλευε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ένα μεγάλο ελάτωμα είναι να πιστεύεις ότι όλοι είναι εναντίον σου,και εσύ μόνος.
    Αυτό το έχει σίγουρα ο Αλγερινός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Φεβρουαρίου, 2010 19:18

    ΟΚ παιδιά, προφανώς πάμε για 20/2 ή 27, για λόγους ασφαλείας.
    Οπότε χιονίζουμε την 6/2 και επανερχόμαστε απο Καθαρά Δευτέρα για αναδιοργάνωση.
    Αλήθεια στήβεν, τι παίζει στις 20 που σε κάνει να επικαλείσαι λόγους ασφαλείας?
    @ mike: Ρε φίλες είσαι μεγάλος ΑΕΚάρας, αντίθετα με όλους εμάς εδώ. Ξέρεις κι από μπάλα. Αλήθεια ξέρεις και ελληνικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Χρήστο: Πάντως φίλε, δεν έχω καταλάβει τι κάνει η Μπάστα μ'αυτόν. Ούτε πολλά λεφτά βγάζει, ούτε απο το Μπάκιγχαμ είναι. Με ένα σμαρτάκι την πηγαινοφέρνει. Ρε συ πέσανε τόσο οι τιμές και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι; Για πήδημα μη μου πεις, διότι το κοριτσάκι ακόμα για κατούρημα το έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Χαράλαμπο: Ναι, αλλά δεν πρόσεξες ίσως ΠΩΣ κρατάει το μαχαίρι. Σαν να μισεί την πίττα ή κάτι άλλο. Εσύ στο σπίτι έτσι το κρατάς και την χασαπώνεις την πίττα; Κουνέλι σφάζεις με το πιάσιμο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Άννα: Κι ο ΔΧ υπερασπίζεται τα golden boys πλέον. Μιλάμε για σχίζα, σχάση του πυρήνα και τα λοιπά θρησκευάμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Γιώργη: Λάθος έκανα. Αντί για 20 πάτησα άλλο. Ήμουν και στην εταιρεία με καβγάδες. Παιδιά αφείστε το 6/2. Όλα τα άλλα παίζουν μετά την Καθαρά. Θα έρθει κι ο MIKE ελπίζω να ρίξει τον ηλικιακό μέσο όρο. Περιμένω το τηλέφωνο του στο ταχυδρομείο μου. MIKE, δεν τρώμε ανθρώπους. Παρέα είμαστε. Συναλλάσσεσαι με τέτοιες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οι τιμες οντως εχουν πεσει πολυ χαμηλα. Πανε οι καλες βιζιτες στο Ντουμπαι. Τωρα οτι παρουμε.Καλιο πεντε και στο χερι...
    Οσο για τον Δ.Χ. σιγουρα θα εφτιαξε μονος του την πιτα,ισα-ισα για να εχει την χαρα να την κοματιασει.
    Αργοτερα πρεπει να χρησιμοποιησε και τα χερια του και να την διελυσε τελειως για να βρει το φλουρι ο μπαγασας.Η μαμα ΑΕΚ εχει εξοδα.
    Ο ανθρωπος-χωρις αστεια-εινε φανερο οτι εχει το "συνδρομο του ηρωα" : φερνω κατι η καποιον σε δυσχερη θεση για να εχω αργοτερα τη χαρα να τον "σωσω" και να μου χρωστα ευγνωμοσυνη.
    Χρειαζεται ψυχιατρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Χρήστο: Όχι ψυχίατρο. Ιατρικό συμβούλιο. Θα του αφιερώσω την ανάρτηση σήμερα για να βγουν τα σταγονίδια, τα "τυχαία"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παιδιά, η εύκολη λύση είναι να θεωρούμε υπεύθυνο για όλα τα δεινά της ομάδας το Χατζηχρήστο.
    Ότι και να κάνει, σωστό ή όχι, σημασία έχει ότι βρί
    σκεται στις επάλξεις. Κάθε μέρα, όλη μέρα, ασχολείται με την ΑΕΚ.
    Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, χρειάζεται να βρούμε και να υπερτονίσουμε αυτά που μας ενώνουν. Όλοι γνωρίζουμε ότι ως οπαδοί, χαρακτηριζόμαστε από διχόνοια και φαγωμάρα. Αν συνεχίσουμε αυτήν την πρακτική, αυτές τις ώρες που η ομάδα βρίσκεται σε κρίση, θα βγάλουμε εμπάθεια και εμμονές. Λύσεις και υποστήριξη όχι.
    Δεν ξέρω Steven, πως και γιατί υποστηρίζει τον Αδαμίδη, αλλά είναι φανερό. Μπορεί να του είπε αυτό ακριβώς που ήθελε να ακούσει, πράγμα που δείχνει ποιο είναι και το ταλέντο του αγνώστου εις τας Αγγλίας δικηγόρου. Αυτός άρχισε το διαίρει πριν ακόμα την ενθρόνιση. Σκέψου το μετά..αν υπάρξει μετά γι'αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το άλλο που είπε για τον Φιλλίπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @Άννα
    Μα αυτό είναι το πρόβλημα,αυτός είναι στις επάλξεις και όλοι οι άλλοι που θα μπορούσαν να βοειθήσουν έχουν κάνει πέρα εξ αιτίας του και των τακτικών που ακολουθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτο ειναι το προβλημα Αννα. Ασχολειται ΟΛΗ ΜΕΡΑ με την ΑΕΚ.
    Να παψει να ασχολειται του λεμε. Δεν χρειαζεται.
    Και μη μας λεει περι προβληματων και κρισημων ημερων και ολα αυτα τα πονηρα,γιατι τα περισοτερα αυτος τα προκαλεσε.
    Παρε ενα καλαμι ρε μεγαλε,σηκωσε και τα μπατζακια σου και πηγαινε για ψαρεμα.
    Κανε κουκλοθεατρο σε παιδια.
    Ανοιξε ενα πακτορειο προ-πο.
    Αλλα προς Θεου, μην "ασχολεισαι" αλλο με την ομαδα.Σηκω φυγε και τραβα στην εξεδρα.Εκει οπου ανηκεις και απο οπου απεδρασες για να μας παριστανεις τεχνιεντως τον "προσφυγα" στα χαλια που δημιουργησες.
    Δεν θελουμε αλλα "δωματιακια", αλλα γηπεδαρα,σαν αυτη που γκρεμησες.
    Δεν θελουμε αλλα "μονοπατια", καντουνια και στενοσοκακα, αλλα λεοφορους να περπατησουμε.
    Δεν θελουμε αλλα "κουρελια". αλλα το περιφανο αυτοκρατορικο λαβαρο που σου πεφτει βαρυ κι'ασηκωτο.
    Δεν θελουμε "κλαψομουνιαση",αλλα επαναφορα και γιγαντωση,αθλητικη και κοινωνικη του συλλογου, που για τετοιος ιδρυθηκε.
    Παρε τα κομπλεξ σου και αντε στην ευχη της "Παναγιτσας και του Χριστουλη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χαράλαμπε, αν θέλεις να βοηθήσεις πραγματικά, δε χρειάζονται δικαιολογίες τέτοιου τύπου.
    Όσοι χρησιμοποιούν αυτήν την καραμέλα, το κάνουν εκ του πονηρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. O Αθήνης μόλις σταμάτησε να τρώει μέσω Empire και matchprogram εξαφανίστηκε.
    Εμ ο άλλος υποψήφιος κύπριος επενδητής-το όνομα του δεν θυμάμαι-βάρεσε φαλιμέντο η εταιρεία του.
    Άρε ΑΕΚΑΡΑ γιατί σε γουστάρουν όλα τα λαμόγια...
    Τελικά όχι μόνο βρεγμένη σανίδα χρειάζεται αλλά και με πρόκα επάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αγαπητή μου Άννα, εγώ πρόβλημα να δώσω 30(και όχι μόνο)δεν έχω.
    Το ίδιο και γνωστοί μου και φίλοι με μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια από εμένα πάλι για τον ίδιο λόγο δεν το κάνουν.
    Θυμίσου και την ιστορία με τον Φιλλίπου στο μπάσκετ.
    Δεν γίνεται τέτοιος συγχονισμός Άννα μου.
    Στο κάτω κάτω αυτός που-όπως λέει ο ίδιος-αγαπά πραγματικά την ομάδα να σηκωθεί να φύγει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και έτσι θα αποδειχθεί ποιός είναι ο μαλάκας της υπόθεσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Χαράλαμπε, δεν μπορώ να δεχτώ ότι το πρόβλημα στην ΑΕΚ είναι ο Χατζηχρήστος. Με τίποτα. Μόνος σου ανέφερες μεγαλοκαρχαρίες. Το αίμα της ομάδας, χρόνια τώρα, το πίνουν κουστουμάτοι και έχοντες.
    Η ευθύνη είναι ολότελα δική τους. Ο Χατζηχρήστος έχει κάνει άπειρα λάθη, μερικά μάλιστα χοντρά. Πολλά τα έχει παραδεχτεί και ο ίδιος. Η δική μας απουσία και την αφορμή του δίνει και το δικαίωμα να συνεχίσει να κάνει λάθη. Αν δε μας αρέσει μια κατάσταση, την αλλάζουμε. Με νόμιμους τρόπους, που υπάρχουν.
    Ειλικρινά Χαράλαμπε, δεν μπορώ να αθωώσω τους διοικούντες, προέδρους, μετόχους κ.τλ. καταδικάζοντας το Χατζηχρήστο.

    Υ.Γ Η χρησιμοποίηση 2ου προσώπου, ήταν γενικής φύσεως και όχι προσωπικά για σένα, Χαράλαμπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή