Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

AEK ΟΠΩΣ ΕΛΛΑΔΑ

           Αγαπητοί η ψυχολογία μου σήμερα είναι κάτω του μετρίου. Στην καθημερινότητα του καθενός, μπορεί να παίζονται τεράστια συμφέροντα για  το παντεσπάνι αλλά και για την απλή επιβίωση. Άρα μέχρις ενός σημείου κάποιες κινήσεις " για να την βγάλουμε " ή " θα δούμε αύριο", ίσως και να είναι δικιολογημένες. Δεν έχουμε φτιάξει και το καλύτερο κράτος - ίδιο με τις επιδιώξεις μας- για να μπορούμε να προβληματιζόμαστε ιδιαιτέρως. Δηλαδή, εντάξει αυθαίρετο είναι αλλά, ΚΑΙ ρεύμα θα πάρουμε, ΚΑΙ θα λαδώσουμε την πολεοδομία, ΚΑΙ θα εκλέξουμε στην πλατεία του χωριού τον πολιτικό που θα το νομιμομποιήσει.
            Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί για να βελτιώσει την ζωή του. Σωστά, στον χώρο της ελευθερίας της δημοκρατίας και της ασυδοσίας σαν αποτέλεσμα της ύπαρξης πολλών αντικρουόμενων νόμων και ανάλογα με την οικονομική ευρωστία του καθενός, της επιλεκτικής εφαρμογής ή της μη εφαρμογής απλούστερα. Και το ξέρουμε όλοι αυτό. Όπως και ξέρουμε όλοι το καθημερινό κοινωνικό δήθεν.
           Μέσα σε αυτό το πλάισιο λειτουργεί και το κομμάτι του αθλητισμού . Και του ερασιτεχνικού και του επαγγελματικού. Και κάποιοι, το παίζουν εξωγήϊνοι απο τον Άρη. Σαν να μην ξέρουν, σαν να μην έχουν αντιληφθεί. Το ελληνικό δήθεν. Διότι ΚΑΙ ξέρουν ΚΑΙ έχουν αντιληφθεί. ΚΑΙ κυριότερα ξέρουν το πώς μπορούν να εκμεταλλευθούν τα κενά, την αλληλοαναίρεση του θεσμικού πλαίσιου και την χαμηλότατη παιδεία των Ελλήνων που πλέον είναι και εξ ημισείας με τους λαθρομετανάστες. Που δεν τους ξέρει κανένας, αλλά όλοι έχουν απο έναν στο χωράφι, ή στον καθαρισμό του γραφείου και του σπιτιού ή μια βίζιτα πάνω στο πουλί του. Για τις γυναίκες δεν ξέρω, αν προτιμούν ιθαγενείς.
           Ο κύριος Δημήτρης Χατζηχρήστος έχει δηλώσει οτι η ΑΕΚ του θυμίζει την αριστερά. ΚΑΙ σαν τρίτος ποδοσφαιρικός πόλος εξουσίας, αλλά ΚΑΙ με την τόση διαφωνία που κουβαλάει στα σπλάχνα της. Δίκιο είχε μέχρι του βαθμού του κατακερματισμού της σκέψης. Αν την ολοποιήσουμε θα πούμε κάτι άλλο: Η ΑΕΚ μας είναι η Ελλάδα που ακόμα και σήμερα, στον βωμό του φαύλου και της αρματωλοκλεψιάς, απολογείται στην αριστερά κι ακόμα και τα πιο χουντικά πολιτεύματα που γνώρισε ο τόπος, απολογούνταν σε αριστερίστικα τερτίπια. Υπέγραφες; Σωζόσουν κι έπαιρνες και μια  εταιρεία. Τέτοια ήταν το Εξπρες ή όλος ο ΔΟΛ. Τέτοια ο Γερμανός ή ο Βερόπουλος. Βαριέμαι να λέω κι άλλα. Εξ άλλου είμαι απο τους ανθρώπους που δεν βλέπω σωτηρία για την χώρα, διότι κανείς δεν θέλει να ζήσει πολιτισμένα.
            Αυτό φαίνεται απο την τρομολαγνεία. Μόλις έρθει εδώ μια ευρωπαϊκή τέλεση ενός απλού ποδοσφαιρικού αγώνα, όλοι γινόμαστε κότες. Ό,τι και να σφυράει το όργανο με την επιταγή του δυνατού. Μόλις γίνει ελληνικό παιχνίδι, τα ξέρετε.  Τα ίδια γίνονται και σήμερα με την φοροεπιδρομή. Μόλις η κυβέρνηση δήθεν ήρθε πιο κοντά στην αριστερά, όλα τα μέτρα της Ευρώπης περάσανε, λες κι οι προηγούμενοι λέγανε άλλα προεκλογικώς. Και την φτώχεια την είπανε με το όνομα της κι όχι πράσινη ανάπτυξη. Άκομψοι στο ύφος και σίγουρα ακατάλληλοι πολιτικοί και σωστά πήγαν στα μπιφτέκια.
           Στο ίδιο μπουρδέλο καλείται η ομάδα μας να παράξει κάτι θετικό. Δεν γίνεται. Κολυμπάει στο βόθρο του ελληνικού γίγνεσθαι. Δηλαδή με λαμόγια σε όλα τα θεσμικά όργανα και τον Κόκαλη και τον Πατέρα. Απέναντι σ'αυτά τα πυρηνικά όπλα, θα πας με την Βίβλο, τον Σταυρό ή τον κώλο σου ακάλυπτο; Θα πας με μια φιλοσοφία υγείας και μια προσευχή απέναντι στον Τελώνη και τον Φαρισαίο; Το έκανε κάποιος παλιά και ξέρετε το αποτέλεσμα. Κι αφείστε στην άκρη τον θεό. Διότι σήμερα δια του γιου του μετράει 10% του παγκόσμιου πληθυσμού.
            Τελειώνω για να αρχίσετε να βαράτε. Είναι αλήτης αυτός που πάει και μπαζώνει την ακτή ή το ποτάμι για να φτιάξει σπίτι. Είναι για το απόσπασμα αυτός που πάει και φτιάχνει την πιο καλάισθητη βίλα χαλώντας ένα ωραίο τοπίο. Είναι πούστης αυτός που διέλυσε το ομορφότερο άθλημα, που το έχουμε παίξει όλοι στην αλάνα, ή στην δημόσια πλατεία ή ακόμα και στον διάδρομο του πατρικού σπιτιού μας. Μόνο και μόνο για να χαρούν οι μάζες του, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΚΙ ΑΡΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.  ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΕΛΛΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ. ΕΙΣΑΙ ΦΕΛΛΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ. ΚΙ ΑΝ ΣΚΟΤΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΣΚΕΨΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΣΑΙ.
               Η θέση μου. Δεν βαράω το άγιο με λιβάνια. Αν θέλω να αλλάξω κάτι. ΤΟΝ ΒΑΡΑΩ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ. ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ. ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΩ ΘΕΩΡΙΑ. ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΛΥΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΤΙΖΩ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ "ΔΟΛΟΦΟΝΟ" ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ. ΑΝ ΠΑΩ ΜΕ ΤΣΑΓΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗ ΛΟΙΜΩΞΗ, ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΗΔΕΙΑ. ΠΑΩ ΛΟΙΠΟΝ Η ΧΗΜΙΚΑ, Ή ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΒΑΛΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΙΟΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ.
       Η ΤΑ BLOG ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΦΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΑΣ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ: Ο,ΤΙ ΦΑΜΕ , Ο,ΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΚΙ Ό,ΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ. ΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΜΕΝΟΙ; Η ΕΝΑΝ ΧΟΡΗΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΚΙ;
        ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ. ΚΑΙ ΣΚΕΨΗΣ. ΚΑΙ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ . ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. ΚΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ. ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΩ. ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΤΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ. ΚΑΙ ΤΑ "ΥΠΕΡ" ΚΟΦΤΕ ΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΜΥΑΛΩΝ. ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΤΟ 2004 ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕΣ ΞΥΛΟ ΕΤΣΙ ΚΙ ΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΚΟ; ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ . ΑΚΟΜΑ ΦΑΥΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΩΛΟΓΑΒΡΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΜΕΝΑ  ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.

51 σχόλια:

  1. poso dikio exeis

    eida se kapio blog paliotera ,sto "adiakritos" nomizw, fotografia apo ti kainouria vila tou kontou sto kefalari (kerete ,auti pou ektise afou mplextike me tin AEK )na einai mesa sto dentro kai pola apo auta ta dentra mesa sto fraxti tou ki ap'eksw na einai kamena

    kai tonize to blog pos egine se dasiki ektasi klp

    o idios anthropos prospathise na peisei olo to kosmo pos einai paranomo na xtiseis gipedo sti nea filadelfia
    kai pos n istoria mas, epivalei na to kanoume akrivws me to gramma tou nomou!!

    malista mas efere kai ton Johny Walker tis ouefa ,o anthropos pantelos asxetos me tin elliniki pragmatikotita, na mas pei pos den ginete

    tin idia wra agiostratitis ,ertsos ,j.p avaks pou ftiaksane tin olimpiada legane pos ginete

    paralogo?


    o idios anthropos polemise lusalea sa ton don-kixoti tous mulous ,tin via

    eide kaneis via to 2004? epithesi agapis eixame kanei me tis kaluteres eksedres olon ton epoxon kai parousia SE OLA ta gipeda ektos xwris to paramikro

    dektos o polemos gia ti via alla de mporeis tautoxrona na eisai ydritis tis super-ligas mazi me ton panopoulo , ton periergo pou paradoksos kaike to proponitiko tou kai xtistike gipedo , sto opoio gipedo efyge sideroporta kai skotose anthropo

    paralogo ki auto?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Mike21hlk: ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ. ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΕΡΟ ΚΛΑΜΑ ΜΟΥ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΑΛΛΟΥ BLOG ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ. ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.
    ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΟΧΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ. Ο ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΡΥΨΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΑΠΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΩΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΠΑΤΟ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ; ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ; ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ; ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΕΡ αναπαυσεως των ψυχων ΥΜΩΝ. Που απ'τη μια νοιωθουν ασχημα και ντροπιαστικα με την 6η και 5η και 4η θεση της ΑΕΚ και δεν αντεχουν τα ειρωνικα σχολια και απ'την αλλη μαρτυρουν οτι "...αν η ομαδα πηγαινε καλα και επαιζε καλη μπαλα,εκανε νικες και διεκδικουσε πρωταθλημα,τωρα κανενας δεν θα ασχολουνταν με τα πραγματικα προβληματα και ολα θα ειχαν σκεπαστει απο τις αγωνιστικες επιτυχιες,οι οποιες θα ειχαν σκεπασει τους πραγματικους φταιχτες και ολοι θα ηταν οχι μονο αμοιροι ευθυνων,αλλα θα φαινονταν ολα μια χαρα και καλα καμωμενα...ενω τωρα φαινεται καθαρα το προβλημα..." Παρακατω συμπληρωνουν-για να μη ξεχνιωνται και απο την "εργολαβια" που εχουν αναλαβει-οτι " ενταξει εχουμε ενα καρο προβληματα,αλλα ο προπονητης επρεπε να κανει καλυτερα τη δουλεια του...να ηταν η ομαδα αξιομαχη...να ηταν πιο ψηλα...να μην επιρεαζονταν απο ολα αυτα" και κατι τετοιες κουταμαρες και αρλουμπες.
    Αποφασιστε ρε σουπιες τι ακριβως ζητατε και ξεκαθαρειστε
    τις αποψεις και τις θεσεις σας.
    Τι ανεβηκατε στην εδρα και κουνατε το δαχτυλο σε ολους;Αλλους Παπες δεν θελουμε.Αντι να παιρνετε θεση στιβαρη,κουνατε το κεφαλι ταχα απογοητευμενοι απ'ολους,αναθεματιζετε εδω και κει σκορποντας μαλακοσκονη και τζαμπα ιδεολογιλικι της πλακας και του καμπινε.
    "...να κλεισει την πορτα στους πρωην προεδρους που τρυγυριζουν στις κερκιδες σαν φαντασματα και συντηρουνται στην επικαιροτητα..." ζητανε τα ζωντοβολα απο τον υπαλληλο του Παπα,τον Αδαμιδη,με επιστολη τους.Που τους επεισε ηδη οτι "ειναι αφεντικο στην ΑΕΚ"
    Πως βρε βοδια ενας σταλτος,ενας βαλτος,φυτευτος ενας που απλως εκτελει εντολες-εχοντας υποψην και το προσωπικο του συμφερον ασφαλως-ενας δικηγορος που εκτελει τα των εντολεων του-σαν καλος υπαλληλος,να κλεισει την πορτα στον Μελισσανιδη;(σε αυτον αναφερεσθε αλλα το ονομα δεν το λετε).Και κυνηγαει την δημοσιοτητα ο συγκεκριμενος; να την κανει τι ρε βλακες; Οι μεγαλες δουλειες γινονται στα παρασκηνια.Η δημοσιοτητα ειναι για την
    Μπαστα,βρε μπαστακες.
    Εισαστε με τα καλα σας ρε συγκαμενοι; Ποιος να κλεισει την πορτα σε ποιον βρε χαχολοι; Δεν εχετε αισθηση του μετρου;ουτε της πραγματικοτητας; και με ποιον θα πορευτειτε; Με τον υπαλληλο απο την Αγγλια που θα ανοιξει-μεσω της ΑΕΚ- γραφειο στην Ελλαδα;(μαλλον γιατι εκει οι δουλειες του πηγαινουν "περιφημα").Τι ζητατε απ'τον θυρωρο της πολυκατοικιας;Να βαλει χερι στους ιδιοκτητες,η ακομα χειροτερα,στον μελλοντικο αγοραστη της;
    Οι "αλλοι" ειχαν ονειρο μια "λιμνη".Και κατηντησε στερνα με απλητα. Εσεις τι ονειρο εχετε με την σειρα σας; Καμια φουσκωτη σαμπρελα και να τσαλαβουτατε μεσα στη μαλακια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξενύχτης Νομικάριος11 Φεβρουαρίου, 2010 02:26

    Προς Χαράλαμπο: Φίλε μου, χρόνια πολλά και καλά, αργοπορημένος καθότι...ξενύχτης!
    Αναφέρομαι κατά κύριο λόγο στον Stel με αδελφικά αισθήματα, αφού όλοι Αεκτσήδες είμαστε! Οι πολέμιοι της λύσης Μελισσανίδη, ίσως παρασυρμένοι από την τρομερή προπαγάνδα του Ντεμοτεχνείου, που έβγαζε τον..Φερέρ προπονηταρά, τον Καπετάνο φοράκλα και άλλα πολλά, αναμασούν μονότονα ότι ο Τίγρης πούλησε στον Τροχανά(σε αυτό βέβαια έχουν δίκιο) και ότι αυτό αρκεί για την καταδίκη του. Επειδή λόγω ηλικίας την εποχή Μελισσανίδη την πρόλαβα στα καλύτερά μου χρόνια, ρωτώ: ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ; Δεν πήρε πρωταθλήματα, δεν συντήρησε μια ομάδα υψηλοτάτου επιπέδου που παρέλαβε, και μάλιστα της προσέδωσε μεγαλύτερη δυναμική; Η ομάδα δε λειτουργούσε τότε υποδειγματικά για τα Ελληνικά δεδομένα; Δεν έδειρε ακόμα ακόμα τον Μπάκα και δεν πέρασαν έτσι οι βαζελίστικες βρωμιές του;Μετά τον τελικό εκείνο έβραζα από οργή, αλλά μετά τη...Λαυρίου έρχονταν Γάβροι και μου λέγανε μπράβο για τον Πρόεδρο που είχαμε και είχα ηρεμήσει. Εκτός κι αν έπρεπε να το καταπιούμε κι αυτό! Ακούω επίσης κι όλα αυτά τα γραφικά περί παρασκηνίου, τα οποία κι ο Μελ ίσως αφήνει να πλανώνται, για να γιγαντώνεται περισσότερο η συμβολή του και γελάω: Γελάω, γιατί τότε η ΕΠΟ βαζελοκρατείτο, η Βαζελίνα έπαιζε μίνιμουμ 4 παιχνίδια λιγότερα από όλους, αν δεν ήταν ο Τίγρης και οι Καγιάδες θα είχαν κλέψει κι αυτά τα πρωταθλήματα, όπου ΔΕ-ΔΟ-ΜΕ-ΝΑ είχαμε καλύτερη ομάδα. Εκτός κι αν αδέλφια Αεκτσήδες θεωρούν ότι δεν πρέπει κανείς να διεκδικεί το δίκιο του στην μπάλα, αλλά και στη ζωή. Αν αυτό ΔΕΝ το δέχονται, πρέπει να βρίζουν το Βρωμοβάζελο κι όχι τον Τίγρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. steven είπε...

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΑΠΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΩΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΠΑΤΟ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ; ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ; ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ; ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ TA ΞΕΡΕΙΣ
    -----------------------------------

    giati ton ypostiriksame ..

    giati edwse orama , ti allo
    auto pou leipei ki auti ti stigmi


    giati de fantastike kanenas oti tin epomeni mera to prwi tha ton evlepe stou panopoulou na diapragmateuete souper liges kai anamesa se patera kai yio kokali na pinei cafe apo koupa me ton kefala pano s'auti

    giati de fantastikame pos tin alli mera tha vlepame to 1111 na einai skarfalomeno pano apo ti "mavri wra" tis attikis odou na tsekarei xwro gia to gipedo ligo prin tin eleusina


    apo tin alli , gemise to oaka
    apisteuto theama , pou se parasernei giati eisai AEK
    me kalithea o kseftilas eixe ta pano diazwmata kleista giati oute autos FANTASTIKE POTE TI DYNAMH EIXE, kai mazeutike 45.000 kai de xwrousame sto oaka , apisteuto sunaisthima

    eipe kai o patriarxis pos n AEK einai idea
    otan omos kukloforise to dvd sta periptera me lezanta "n AEK einai idea" me skopo na konomisei n empire24 , itane arga gia dakrya

    vgikame kai to katageilame epi-topou alla tote eixame faei to anathema tis vias kai ti tampela tou prezakia

    oxi de pairnw orko gia xiliades kosmo , kaneis de mporei na to kanei auto

    kserw omos pos n suntriptiki pleiopsifia tis organwsis skeftete me gnomona TO KALO TIS AEK

    kai kanei kai lathi
    to kalokairi tou 04 otan oli n ellada panigirize to euro kai perimene tin olimpiada ki egw imouna katsoufis eksw apo ti vouli me 39 vathmous zesti, PALI tha ksanakana to idio lathos giati etsi itan oi sunthikes tote

    pali tha stiriza auto to kolopaido

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. an n organwsi itan ypopti kai ek tou ponirou , to pio aplo pragma sto kosmo itan na ta vrei me ton xafie

    apo ti prwti mera ginane prospatheies, ti pio eukolo na tou legame proedre kane oti goustareis kai to gipedo opou thes ki emeis tha eimaste mazi sou

    oi theseis sta ds kai se douleies mesa sti pae perimenane

    ant' autou arxise to antartiko kai prin vgei n prwti xronia mas fwnaksane "eksw-eksw"
    de ksipnisame oloi mazi

    ligoi stin arxi kai proodeutika ksupnousane ki alloi

    poloi koimontousan akoma ki ws to 2007

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. deite ta lathi tis organosis

    http://www.youtube.com/watch?v=tDELfG3X8rw

    dwste ligo vasi sto video

    auto xaraktirizete lathos PRIN ginei
    pou pas mesa sti tourkia xwris na sunodeuese apo astynomies , xwris na exeis eisitiria ?

    kai pas mesa sti katamesti edra tis galata , pairneis eisitiria apo ta ekdotiria tous kai mpaineis mesa mono kai mono gia na fwnakseis AEK


    etsi skeftomaste steven

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξενύχτης Νομικάριος11 Φεβρουαρίου, 2010 02:53

    Φυσικά δε θέλω να γίνουμε Βαζελογαβρίστικη ομάδα. Γιατί όμως η μεγάλη μου ανησυχία για το ζοφερό -όπως τώρα διαγράφεται- μέλλον της ΑΕΚ με κάνει...κρυφογάβρο;Γιατί στο κάτω κάτω δε θεωρούνται κρυφογάβροι αυτοί που αποδέχτηκαν τον "προδότη" Ντούσαν πίσω, αλλά μόνο αυτοί που επιθυμούν την επιστροφή Τίγρη;
    Αδέλφια, δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε να πάρουμε πρωτάθλημα από το 1994. Εκείνη τη χρονιά άρχισε η διεφθαρμένη UEFA-τίποτα όρθιο στον κόσμο που ζούμε-να χώνει φράγκα στον εθνικό πρωταθλητή, δηλαδή στους Γαβροβάζελους ντε και καλά!Δεν μας αφήνανε ούτε τη γλύκα της αμυδρής ελπίδας, μπαίνανε με Σπανέα, Τεβεκέλη, Χέλη, Τσαγκαράκη κοκ. Δυστυχώς-και το εννοώ-το χρήμα στη ζωή και στη μπάλα είναι το παν.Είμαι κρυφογάβρος που θέλω το καλό της ομάδας μας; Ας πετύχαινε ο κοντός και θα τον στήριζα, όπως τον πρώτο χρόνο, γιατί μετά...ξύπνησα! Δεν θέλω τον Τίγρη, επειδή τώρα έχει πολλά φράγκα, όπως φερ'ειπείν οι περισσότεροι βολεμένοι Βάζελοι τον Μίστερ MIG, αλλά γιατί με αυτόν παλιά μεγαλουργήσαμε. Εξάλλου τώρα δεν θα είναι Ιδοκτήτης -Πρόεδρος, αλλά "Επενδυτής", δε θα είναι πλέον λαμόγιο, αλλά "επιχειρηματίας". Δε θέλω παράγκα ΑΕΚ -μόνο μια εκδίκηση ομολογώ ως άνθρωπος!-, δε γουστάρω όμως να με κλέβουν άλλο. Κι αν τυχόν ο Μελ κάνει μαλακίες, πρώτος θα βγαίνω να τις λέω. Άλλωστε έχω και μεγαλύτερες απαιτήσεις από αυτόν, από τους Θανόπουλους τι να ζητούσα; Χρωστάει στην ΑΕΚ και πρέπει να το ξέρει, όμως κι εμείς μην είμαστε αχάριστοι για την προσφορά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Ξενύχτη - Νομικάριο: Φίλε Κώστα, δεν μπορείς να καταλάβεις πώς είμαι. Τέλος πάντων , στο λέω ξεκάθαρα , τελείωσα. Το προτιμώ σε εξομολόγηση παρά σε κάτι άλλο. δεν θα το πάρει είδηση ο κοσμος. Ώρα καλή και τα σκυλιά δεμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Mike21hlk: Σε χαιρετώ αδερφικά. Εύχομαι να έχω κάνει εγώ το λάθος. δεν θα με ξαναβρεις πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ
    ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
    ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΜΑΙ


    Steven, κράτα γερά!
    Για πρωταθλήματα ξανά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. steven kopse to tsipouro k arxise to zampon na eisai cool for evah.


    original prezakias
    "eimaste paidia provlimatika"
    in hatziChrist we trust

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. lathi den kanei , mono opoios de zei

    episis den ektithete mono opoios den exei to tharros tis gnwmis tou

    de lew , sfiksane ligo oi koloi kai n kaxupopsia me tin eswstrefeia varesane kokkina otan to 98 % tou kosmou stirikse ton xafie kai prodothike meta ap'auton , alla pali einai malakia na pas na kleisteis kai se monastiri gi auto

    ta xoune valei oloi katw
    eksw apo to internet

    exoune sizitithei ola ta senaria apeires fores.
    OLA , apo laikes vaseis mexri na gyrnouse to konto papari

    n suntriptiki pleiopsifia pisteuei ti dedomeni stigmi pws n katalili lusi einai autos kai fovate na to ekfrasei
    mipos kai kala kanoume kolotoumpa , mipos mas krataei maniatiko apo tis ekloges kai ena swro aguloseis .


    arkei na thelei ki o idios

    opoios de to vlepei n' skalonei sto oti poulise sto troxana kapote , einai malakas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θεσσαλονικιός11 Φεβρουαρίου, 2010 09:48

    Φίλε Στήβεν, ανάμεσα στα πολλά (καλά και άσχημα) που κληρονομήσαμε οι νεοέλληνες από τους Τούρκους είναι το εθιμικό δίκαιο. Το οποίο ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ των νόμων, των θεσμών κλπ. Μου δίνεις, σου δίνω, κάνω την δουλειά μου, σε στηρίζω κι ας είσαι κλέφτης, απατεώνας, καταπατητής, καραγκιόζης κ.ά. Το εθιμικό δίκαιο, λοιπόν τρέχει μέσα στις φλέβες μας. Την παρανομία την σιχαινόμαστε μόνο όταν δεν είμαστε μέρος της. Γι αυτό η Ελλάδα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ. Και όταν λέω ΠΟΤΕ το εννοώ. Κάποτε κυβερνούσαν κάτι φοβισμένα ανθρωπάκια υπο την δαμόκλειο σπάθη του αρχηγού - αφέντη του κόμματος. (εξαιρώ Γεννηματά, Τρίτση, Δρεττάκη και ίσως κάποιους άλλους). Τώρα κυβερνούν κάτι τσογλανοπαρέες που γνωρίζονται σε gala σε sale και σε γυμναστήρια (!). Πολύ φοβάμαι ότι ο φαλακρός πρωθυπουργός με το μουστάκι θα διαλύσει τα πάντα. Ζητώ συγνώμη για την μακρυγορία μου. Θέλω να κλείσω με δύο απορίες:
    1. Πως γίνεται πρίν 6 μήνες ο νυν πρωθυπουργός να είναι απο τους τελευταίους σε δημοσκοπήσεις, και "γιωργάκης" και τώρα να είναι πρώτος - και με διαφορά - με ειδικό βάρος και κύρος, Πρόεδρος της Διεθνούς Σοσιαλιστικής (τι λές βρε παιδί μου).
    2. Ενας 25 χρονος (η) που εργάζεται με τα σημερινά δεδομένα της ευέλικτης εργασίας σε ποιά ηλικία θα συμπληρώσει 10.500 ένσημα για να δικαιούται πλήρη σύνταξη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ Ξενύχτης Νομικάριος
    Συμπληρώνω απλώς,σε όσα σωστά κατά τη γνώμη μου αναφέρεις το περιστατικό για τις φήμες περί στησίματος του διαιτητή στην Έδεσσα επί Μελισσανίδη το 1994,που εκεί τον παραδέχτηκα και κατάλαβα ότι είναι λίγα χρόνια μπροστά από τον διορατικότερο ΑΕΚτζή με την σωστή κι έγκαιρη αντίδρασή του,που πείραξε πολλούς ανά την Ευρώπη και πολλά Ελληνικά ΜΜΕ.
    Από τότε πιστεύω του μπήκε η ιδέα να πουλήσει,για να γλιτώσει.
    Έτσι νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Φεβρουαρίου, 2010 10:54

    Προς όλους εδώ: Αισθάνομαι απίστευτα όμορφα παρατηρώντας ότι συμμετέχουν σε αυτό το μέσο άτομα με λογική κι ευαισθησία που -πιστεύω- ότι πρέπει να χαρακτηρίζει τον ΑΕΚτσή. Αρκετοί από εσάς γνωρίζετε και πράγματα που εγώ δε γνωρίζω και αυτό μου τονώνει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον. Συνεχίστε έτσι.
    Steven, μην εγκαταλείψεις ρε καρντάσ'. Τι "τελείωσα" και μη πω τι (στη Νικομήδεια ή στην Κοζάνη στα λεν αυτά μπρε?). Μόνο και μόνο που δίνεις την ευκαιρία σε όλους εμάς να επικοινωνούμε έτσι, πρέπει να συνεχίσεις! Δες τι κόσμο έχεις βάλει στη ζωή σου μέσω αυτού του μέσου!
    Όσον αφορά τον sugar, νομίζω ότι -ακόμα κι εσύ steven- κάνετε κάποιο λάθος. Τον κρίνετε με πολύ μεγάλο βάρος στο τι έκανε σαν ηγέτης της ΑΕΚ. Αν έστησε το πιασμάν του Καρκαμάνη, αν πούλησε στον ψυχάκια, αν και αν και αν. Αλήθεια μπορεί να ναι όλα αυτά και τα αξιολογώ. ΑΛΛΑ ΧΕΣΤΗΚΑ ΚΙΟΛΑΣ. Το θέμα είναι ποιός είναι ΣΗΜΕΡΑ, ποιός θα είναι ΑΥΡΙΟ, σε ΤΙ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΖΟΥΜΕ (δες Γιουνάν μπεηλίκ) και πως θα πάμε μπρος. Πιστεύω ότι με αυτόν θα πάμε μπρος. Τέλος.
    Παρένθεση: Όλοι εμείς, ενώ τον κρίνουμε και αυτόν και όποιον άλλον ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ, ταυτόχρονα ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ τα πεπραγμένα των υπολοίπων. Ο κοντός τα πήρε-δεν τα πήρε και έχει το τατουάζ. Ο νερετβίτης μας πρόδωσε -αλλά γύρισε να μας σώσει. Ο τάδε ή ο δείνα κερατάς μας έχει αφήσει καράβι ακυβέρνητο στα χέρια ενός άσχετου και των λαμογιών - αγαπάν την ΑΕΚ και πληρώσαν φεύγοντας. Ο Δ.Χ. είναι αρχηγός της πεφωτισμένης οργάνωσης και μόνο αυτός θα σώσει την ΑΕΚ-αλλά όταν κάναμε θεό τον κοντό ή το νερετβίτη ή πουλάγαμε τον sugar ήταν "παρορμήσεις της στιγμής". Παρελθοντολαγνεία και παρωπιδισμός...ενώ το μόνο που μπορούμε να ευχόμαστε (και να συντελέσουμε όπως μπορούμς) είναι να τελειώνει αυτή η νοσηρή κατάσταση στην ομάδα και να πάμε μπρος. Βέβαια αυτή η νύφη (που έχει αυτοκρατορικό αίμα, αλλά την έχουν γαμήσει "οι οικογενειακοί φίλοι", οι κουραδόμαγκες της τρούμπας και οι γεγιέδες των ΒΠ) έχει μόνο ένα μνηστήρα που πήγε 2 φορές κι έφαγε χυλόπιτα. Καιρός δεν είναι να πάει και 3η, αλλιώς τι να ασχολούμαστε μαζί του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημερα παιδια.
    Μη το ψειριζουμε το θεμα με τον Μελ.
    Λαθη κανουν ολοι.Γιατι σε αλλους τα συγχωρουμε και σε αλλους οχι;Γιατι πρεπει να παρει συγχωροχαρτι ο συγκεκριμενος; Και απο ποιους αλανθαστους να το παρει;Πλακα κανουμε;Τα λαθηη ολων αυτων που μετα το '96 ασχοληθηκαν με την ΑΕΚ ΠΟΙΟΣ θα τα πληρωσει;Οι ιδιοι;Μα η ομαδα η ιδια τα πληρωνει 15 χρονια τωρα.
    ο τιγρης ΠΡΕΠΕΙ να γυρισει. οχι απλα θελουμε να γυρισει,η ειναι καλο να γυρισει.Πρεπει και για τον ιδιο και για την ομαδα και για εμας κατ'επεκταση που την ποναμε,την αγαπαμε και την θελουμε ορθια και δυνατη.
    ΠΡΕΠΕΙ για τεσσερις σοβαρους λογους α) λογω καταγωγης β)λογω παρελθοντος(και εννοω οτι ειναι γνωστης προσωπων και πραγματων.) γ)λογω οικονομικων δυνατοτητων.(ενα οικονομικο σπρωξιμο θελει η ομαδα στην αρχη.Μετα,το μαγαζι θα κυλαει μονο του.το ξερει καλα και ο ιδιος) και δ) λογω συγκυριων.Η ΑΕΚ τον χρειαζεται,αν θελει να χτιστει με ασφαλεια,εκ΄νεου και να ανανεωσει τις ημερες δοξας αλλα και κοινωνικης προσφορας της, αλλα και εκεινος σαν κορωνιδα στις επιδιωξεις του και σαν στεφανι στην υστεροφημια του.(ολοι την γουσταρουν και ολοι την κυνηγανε.Μη γελιεστε.)
    Αν ηταν να διαλεξετε αναμεσα σε εκεινον και τον Μπιλ Γκειτς,ποιον θα διαλεγατε;Ασφαλως τον πρωτο.Δεν ειναι "γινατι".Δεν ειναι προσωπολατρια. Ειναι ρεαλισμος.
    Και το ποιος εφταιξε πρωτος και ποιος δευτερος,ποιος λιγοτερο και ποιος περισσοτερο,αφηστε το στην ιστορια,που ειναι και καριολα.
    Απο σημερα και μπρος,τι κανουμε.Αυτο ειναι το θεμα.
    Γεφυρες πρεπει να στηνουμε.Οχι ενεδρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κωστας-Φλωρινα11 Φεβρουαρίου, 2010 13:06

    Γιωργη και Χρηστο, χτυπατε καρδια.Αυτο ειναι το θεμα.Τα υπολοιπα περι παρελθοντος και ιστοριας ειναι τριχες.Αμεση και βιωσιμη λυση πρεπει να βρεθει.Η προοπτικη θα ερθει, αν υπαρξει η υγεια.Εγω δεν κανω εικονισμα ποτε κανεναν, ουτε προπονητη,ουτε χρηματοδοτη.Ολοι περαστικοι ειναι, η ομαδα και οτι αυτη πρεσβευει ειναι το παν.Μερικοι δε λενε να το κατανοησουν, και βασανιζονται ασκοπα.Καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @mike21hlk

    Βλέποντας το video μου βγήκε ένα αυθόρμητο Μπράβο. Και η αλήθεια είναι πως αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους αυτούς που πήγαν πήγαν εκεί.
    ΔΕΝ βρίζει κανένας την οργάνωση όταν κινείται ΑΕΚΤΖΙΔΙΚΑ και δεν "καπελώνει" οποιοδήποτε άλλο ΑΕΚΤΖΗ βρίσκεται εκτός οργάνωσης. Διαφωνώ ότι η οργάνωση είναι το μόνο κακό και όλα τα άλλα είναι ρόδινα. Αλλά έχετε κάνει λάθη κι εσείς ρε παιδιά. Εσείς φτιάξατε τους ΘΕΟΥΣ και τους ΒΑΤΡΑΧΟΥΣ. ΕΣΕΙΣ έχετε ανάγκη τους ΗΓΕΤΕΣ. Κι αν δεν αλλάξετε θα φτιάξετε κι άλλους και ξανάμανα τα ίδια. Πρέπει Μιχάλη (έτσι κατάλαβα ότι σε λένε) να οργανωθείτε σε άλλα πρότυπα ή για να το πω καλύτερα να ξαναβρείτε την αρχή σας. Το ξύλο και βία δεν θα μας οδηγήσουν πουθενά. Χάρηκα πάντως όταν διαβάζωντας από τα γραφόμενά σου κατάρριψα την άποψη μου για τα άτομα της ΟR και να είσαι σίγουρος φίλε ότι έχω φάει βρίσιμο πολύ από το δωματιάκι μέσω mail. Δεν θέλω να κάνω μάθημα σε κανένα και ειδικότερα σε σένα. ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΚΟ.
    @steven. Μην δραπετεύεις φίλε. Οπως σου είπαν παραπάνω ήδη πέτυχες ένα μεγάλο στόχο. Μιλάνε οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΕΝΩΣΗ μην το ξεχνάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η οργάνωση πέρα από τα λάθη έχει κάνει πολλές ενέργειες από πρόθεση.
    Και στο θέμα του ονόματος της,το πως το''πλασάρει''στον κόσμο,και σε δηλώσεις συγκριτικές ΑΕΚοφροσύνης και υβριστικές,και στο θέμα του προπονητή μας και στο θέμα του μετόχου 4%, πρώην προέδρου.
    Επαναλαμβάνω απο ΠΡΟΘΕΣΗ,κακή.
    Το αν η απόφαση για αυτές τις ενέργειες πάρθηκε συλλογικά ή ατομικά δεν έχει καθόλου σημασία,μόνο το αποτέλεσμα εξ΄αιτίας αυτών.
    Η ευθύνη διαφύλαξης του''καθαρού''ονόματος της οργάσης είναι αποκλιστικά και μόνο της ίδιας.
    Για τα πρεζάκια και τα μαστούρια και τα παπάκια φταίει μόνο η οργάνωση.
    Τα όποια καλά στοιχεία σ'αυτήν χάνονται από αυτές τις ενέργειες του παρελθόντος,που επαναλαμβάνω ξανά γίνανε σκόπιμα.
    Μια αναβιώση του παρελθώντος ακόμη και από παιδάκια που στην εποχή του Μπάγιεβιτς-σαν παίχτη ή προπονητή-δεν είχαν τριχούλες στα γεννητικά τους όργανα.
    Και έχουν την λέξη βάτραχος πρώτη απ΄όλες όταν μιλάνε,και φταίει γι αυτό φυσικά ο γλειώδης ηγέτης τους.
    Πίεση αφόρητη δεχόμαστε να μας πείσουν οτι αυτοί είναι και κανένας άλλος.Χαλαρώστε λιγάκι παιδιά,καλή η φιλοσοφία αλλά δεν την έχετε αποκλειστικότητα.
    Ηλικρινά είμαι υπέρ της ενότητας ειδικά αυτή την στιγμή,πως όμως όταν κάποιοι απαξιώνουν τις θέσεις άλλων ΑΕΚτζήδων;
    Θα ήθελε να διaβάζω τις απόψεις κάποιων από αυτών των παιδιών εδώ στο blog αλλά συγνώμη,τα γκρικλις που γράφετε με κουράζουν αφάνταστα.
    Maik hlk21 θα ήθελα να σου απαντήσω αλλά δεν καταλαβαίνω-και κουράζομαι να διαβάσω-αυτά που μου γράφεις.
    Όμως όταν λέμε εμπιστοσύνη στην λύση Sugar εννούμε με όλες τις απόψεις που έχει για την επιτυχία της ομάδας.
    Όχι μου αρέσεις αλλά άλλαξε τα γούστα σου στο θέμα προπονητή.
    Το να θέλετε να επιβάλετε τις απόψεις σας με το έτσι θέλω σας έχει κάνει αντιπαθητικούς στους υπόλοιπους ΑΕΚτζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @xaralampos
    eisai adikos

    ton proponiti de ton goustaroume alla kati tetoio den ekdilothike MESA sto gipedo

    akoma kai sto everton pou etrwge 4 me katw ta xeria , stin eksedra ginotane party

    ena psilokraksimo epese otan eixe tin omada 9n
    alla auta ta kseroune kalutera oi "giorgo doni - n ypomoni teleiwnei" kai oi "AEK ole kai vale ton kone"


    o vatraxos se auti ti thiteia stirixtike para polu katws osoi de ton goustaroune einai EKSW apo to gipedo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. kai na sou pw kai kati , me n' xwris trixes apo katw , opoios itane mesa sto mats-prwtathlima me vazelo , tote pou eimastan filoksenoumenoi kai DIPLASIOI apo tous lagous sto oaka , e de ksexnaei re file pos ekatse ki exase me katw ta xeria me goal tou borelli

    pos edwse mia koupa , TIN EUKOLOTERI pou tha pername pote gia na paei sto limani

    thelei o melisanidis na ton kratisei ?
    xarisma tou , egw thelw gipedo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Savvas είπε...
    lathi den kanei , mono opoios de zei
    =================================================
    Μεγάλε συμπληρώνω:
    Όποιος ζει,πέρα από τα λάθη,έχει και κουσούρια. Κι έχω πολλά....ο ζωντανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Mike21hlk: Αδερφέ, σου εχω στείλει και mail, και σου απεθύνω δημόσια την πρόσκληση για το ούζο. Χαλαρά θα είναι, μεσημεράκι κοντά στο ναό και πολύ καλές γνωριμίες. Αν δεν γίνεται με τίποτα, όπως σου είπα, την άλλη βδομάδα θα έρθω εγώ. ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑΙ, ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΑΜΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΟΥΚΑ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΒΙΚΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Mike: Φίλε εσύ γιατί χάθηκες; Σε περιμένουμε στην συνάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. athina tha eimai to savvato apo nwris
    kai n filadelfia einai epipleon kinitro


    ps: pou ton thymithikes ton perouka , eixa valei kai sxetiko video prin meres

    http://www.youtube.com/watch?v=B8iPiAK42aM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σε σένα που τα συμπεραίνεις κατά το δοκούν:

    Εννοείς το γκολ του Μπορέλι,τη χρονιά που έπαιζε ο ΠΑΟ στα ημιτελικά του τσάμπιονς λιγκ?
    Γιατί δεν αναφέρεσαι και στη προηγούμενη χρονιά με το 2-0 από το τέταρτο με γκολ του επανελλειμένως επαγγελματία όταν παίζει μόνο με την ΑΕΚ πατριωτάκι σου,από την Νέα Αρτάκη,Βλάχου Ευάγγελου?
    Ή στο χαμένο τελικό της ίδιας σεζόν από το Μπάκα με το κάλπικο του 1/2 ΒΑΒΑ?
    Και τέλος γιατί δεν αναφέρεσαι επί Μπάρλου στα δύο γκολ του Αντωνιάδη που του σφάγισαν το τίτλο?
    Σ' αυτά πώς και δεν έφταιγε ο Μπάγεβιτς ή του καταλογίζεις κι εδώ μήπως ευθύνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. nai sto goal tou borelli
    sto mats me ofi kai sto mats me ksanthi

    ti xronia pou valame 7 ston apolona kai pirame to kupelo

    kai pou sai saki , se kali meria ta kousouria sou

    na prosexeis pion les gavro omos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. oso gia to patriotaki mou , ton baggeli , otan pige sto lago , tou eixe kopsei ti kalimera n aderfi tou ki o pateras tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ steven
    Πάρε και το Γιάννη το Καρρά.
    Ο Τροχανάς θα σε προλάβει.
    Θα σε περιμένει εκεί.
    looooooooooolllllllllllll

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Aν ήσουνα ο Μιχάλης αυτός που είσαι εδώ,μα το θεό,μπέσα σου μιλώ,δε θα σου το έλεγα ποτέ.
    Είπα έτσι αυτό το nick που γνώρισα στο aek365 του πρώην φίλου σας.

    Ξέχασες τα 6 στον Αθηναικό.
    Μπράβο στην αδερφή και τον πατέρα του,εύχομαι να τον αποκληρώσουν και για τη δεύτερη φορά επί Σάντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δικά μου είναι τα κουσούρια και φυσικά τα χαίρομαι.
    Από Δευτέρα (μετά τοΠανθρακικό),θα μάθετε ότι απόκτησα ένα ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Διαβάζω εδώ και μερικές μέρες το συγκεκριμένο μπλογκ, προσπαθώντας να βρω τι κρύβεται πίσω από τις γραμμές. Διαβάζω δηλαδή με την αρρώστεια που διακατέχει κάθε οπαδό αυτής της ομάδας σήμερα, που πίσω από κάθε τι, βλέπει μια ίντριγκα, μια δολιότητα έναν ιδιοτελή σκοπό. Έχω σιχαθεί τον ίδιο μου τον εαυτό.
    Υπήρξα ενεργότατος στην οργάνωση που αγαπάει και ο μάικ, και την αγαπώ μέχρι σήμερα κι εγώ. Αποχώρισα από εκεί λόγω προσωπικής στάσης ζωής σε κάποια θέματα, μην έχοντας αν θέλετε τα άντερα να αντέξω την συνύπαρξη με την διαφορετικότητα με τελικό σκοπό έναν: την στήριξη σε ότι μα ότι λέγεται Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως.
    Αυτό που με τρελαίνει είναι όταν διαβάζω για κακές προθέσεις. Αλλά εντάξει, καταλαβαίνω ότι μερικά πράγματα απλώς δεν χωράνε στο μυαλό κάποιων. Η ιστορίες με τον ΔΧ που κονομάει σε βάρος της ΑΕΚ, τα πρεζάκια που το μόνο που τους νοιάζει είναι να κάνουν κουμάντο, ότι μόλις κανείς τα χαλάσει μαζί τους είναι γιατί σταμάτησε το τάισμα είναι γνωστά. Βέβαια όταν ξέρει κάποιος από μέσα τα πράγματα τρελαίνεται που τα ακούει όλα αυτά. Αλλά ας είναι. Ετσι κι αλλίως η ορίτζιναλ είναι μια υπόθεση πολύ προχωρημένη για να βρει ανταπόκριση σε μια κουλτούρα όπως αυτή που ζούμε σήμερα. Το μόνο που έχω να πω σ'αυτό επάνω είναι, να είναι πάντα καλά αυτή η μικρή παρέα, που πάντοτε το μόνο που αληθινά ήθελε είναι να χάνεται μέσα στα πλήθη των ΑΕΚτζήδων.
    Η σημερινή ΑΕΚ έχει έναν κόσμο που πιάστηκε από μέινστριμ όνειρα με ηθικολογικά περιτυλίγματα, και έδειχνε το επίπεδό της πουλώντας βρώμικα με αποδείξεις ταμειακής έξω από το γήπεδο, έβαλε ένα προϊόν της σόου μπιζ να γράψει τραγούδι άφυλο προσπαθώντας να το κάνει ύμνο, και υμνούσε τα αγωνιστικά τσιμπούκια που έκανε στο όνομα του εύ αγωνίζεσθαι, πουλώντας μια αφ'υψηλού αντιμετώπιση την στιγμή που ήταν ανίκανη έστω και να κοιτάξει ψηλά, εκεί που θα έπρεπε να είναι ο αυτοσκοπός της: η μάχη, η ανελέητη μάχη για την κορυφή.
    Δεν φταίει ούτε η θεοποίηση στον μπάγεβιτς, ούτε η στήριξη στον νικολαϊδη. Ο κόσμος δεν αγάπησε αυτούς τους 2 γιατί ήθελε σεξ μαζί τους, ούτε γιατί τα έπαιρνε. Τους αγάπησε γιατί τους ταύτισε με αγώνες με νίκες, με τίτλους, με συμβολισμούς που παρέπεμπαν στο τι είναι η ΑΕΚ. Αποδείχτηκε λάθος. Αλλά λάθος άδολο, γιατί όλοι πιστέψαμε ότι αυτοί οι 2 αντικαθηστούσαν πάντα τον όποιο κοκκαλη και βαρδινογιάννη δεν είχαμε ποτέ για να πολεμήσουμε τους άλλους με τα ίδια εφόδια. Και δεν εννοώ με πουστιές, για αυτούς που πιάνονται από μια λέξη αλλά θέλουν να χάνουν το νόημα. Εννοώ την δύναμη και το δέος που προκαλείς όταν έχεις την ευχέρεια την οικονομική και την διοικητική πυγμη ως παε/καε/ερασιτεχνικη να τα βάλεις με όλους και με όλα. Να τους κάνεις να σκέφτονται διπλά όταν θέλουν να κάνουν κάτι για το κακό σου.
    Στην ΑΕΚ έλλειπε πάντα αυτό, και μέσα από πρόσωπα που γύρω τους συσπείρωναν την πίστη, βρίσκαμε τρόπο να στεκόμαστε αξιοπρεπώς, και να παίρνουμε και τίτλους. Και τους πανηγυρίζαμε διπλά και τρίδιπλα από τους άλλους γιατί ήταν προϊόντα της καύλας μας και όχι της εξωαγωνιστικής δύναμής μας.
    Αυτά πρόδωσαν και ο κοντός και ο σέρβος. Ότι χειρότερο δηλαδή. Να προδίδεται η πίστη σου.
    Και έφτασαν να υπάρχουν σήμερα άνθρωποι που να λένε ότι δεν μας αξίζουν τέτοιοι άνθρωποι στην ΑΕΚ, θέλουμε έναν πράκτορα γιατί είμαστε κρυφογαύροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αυτό δεν με πονάει γιατί με θίγει προσωπικά, άλλωστε το να με πει κάποιος γαύρο, δεν μου λέει τίποτα, γιατί δεν είναι σε θέση να ξέρει. Και μάλιστα δεν έχω πρόβλημα να δηλώσω γαύρος και μόνος μου αν γαύρος είναι όποιος θέλει την ΑΕΚ πρώτη και δυνατή παντού.
    Τα "ΑΕΚΑΡΑ σε χιόνια και βροχές, ΑΕΚΑΡΑ σε δύσκολες στιγμές" και "ΑΕΚ στα εύκολα ΑΕΚΑΡΑ στα δύσκολα" δεν έχω ανάγκη να μου τα μάθει κανένας, με αυτά μεγάλωσα από 6-7 χρονών. Όμως τα πήραν κάποιοι και αφού τους άλλαξαν το νόημα και τα εκφύλλισαν, κυβέρνησαν με αυτά και έφτιαξαν ένα εισητήριο διαρκείας μέτρο πίστης στον πάπα που μου είπε να πετάξω το κασκόλ μου, όταν η μια πίπα διαδεχόταν την άλλη, και ο μαιστόροβιτς - τι φταίει κι αυτός, έτσι του έμαθαν την ΑΕΚ - πανηγύριζε το γκολ με τον αστέρα σα να έδινε πρωτάθλημα.
    Και διάφοροι ανύπαρκτοι τύποι, ή παραστρατημένοι, που κατηγορούσαν για συμφέρον την ορίτζιναλ, τι φοβερό, μέσα από έμμισθες θέσεις της παε ΑΕΚ, παίζοντας το γραφείο τύπου και πληρώνοντας το εισητήριο διαρκείας τους στη μισή τιμή. Η εποχή που ο μπάμπης χριστόγλου, από αυτούς που είναι "μάγκες" στην πιάτσα χωρίς κανένα προσόν -και γνωστός κωλόγαυρος- παρα μόνο το δαιμόνιο του νομότυπου λαμόγιου έγινε ο ίματζ μέικερ της παε ΑΕΚ.
    ο ντέμης πρόεδρος πια ήρθε να μου πει πως να αγαπώ την ομάδα, και έφυγε γιατί λέει δεν κατάφερε να μου αλλάξει νοοτροπία. ο ξαφνικα κολλητός του χριστόγλου και του κωστόπουλου. και να λέει στα παιδάκια που θέλουν πρωταθλήτρια την ΑΕΚ να αλλάξουν ομάδα. ο άνθρωπος που έβγαλε φωτογραφίες στο σάιτ της παε δίνοντας βορά ανθρώπους πριν να έχουν τη στοιχειώδη δυνατότητα να υπερασπίσουν τον εαυτό τους απο το συνταγματικά κατωχυρομένο δικαίωμά τους να είναι αθώοι μέχρι απόδείξεως του εναντίου. Το δικαίωμα της ανωνυμίας που έχουν δηλαδή ακόμα και οι κατηγορούμενοι για βιασμούς παιδιών, μέχρι να δικαστούν. Και μάλιστα σε ανθρώπους που προφανέστατα δεν επιτέθηκαν, αλλά δέχτηκαν επίθεση.
    Και σήμερα ο Μελισσανίδης είναι ακόμα ένοχος που πούλησε στον Τροχανά. Και που οι μόνοι που δεν έπρεπε να τον θέλουν είναι αυτοί που τους έκανε αληθινή πουστιά προσπαθώντας να τους διασπάσει με λοχαγούς και λοχίες.
    Εκ των υστέρων αποδεικνύεται ιστορική μαλακία αυτό που έγινε το 2005. Ίσως η πιο κομβική στιγμή στην νεότερη ιστορία της ΑΕΚ. Αποποιηθήκαμε αυτόν που πούλησε στον τροχανά γιατί είναι προσβολη να λέγεται το γήπεδο της ΑΕΚ "Αγιά σοφιά" για τον συνδαιτυμόνα του γιωργάκη και συνεπιβάτη του ψινάκη στο τζετ σκι.
    γαμώ το ΟΑΚΑ.
    Ελπίζω το λάθος αυτό να διορθώνεται. Όχι για τον ..σούγκαρ, στα αρχίδια μας τα προσωπικά του καθενός. Για την ΑΕΚ. Είτε με τον ίδιο είτε με έναν άλλο καβλωμένο και ικανό να κάνει την ΑΕΚ πρώτη.
    Γιατί αλλώς η ΑΕΚ θα μείνει για πάντα ένα αεκ.κομ με ξάγρυπνους φρουρούς που θα προστατεύουν το όνομα και την ηθική υπόσταση της ΑΕΚ από τίτλους και από αλήτες που αντί για φούστης γράφουν το πούστης με π στην θέση του π.
    Χαίρομαι που βρήκα έναν τόπο που γράφει κάποιος από καρδιά, και έχει τα αρχίδια να γίνει γραφικός γράφοντας ότι κλαίει έχοντας δίπλα το παιδί του.

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Φεβρουαρίου, 2010 18:06

    Ernesto σε διαβάζω και τρέμω...ειλικρινής κραυγή σε απόλυτη αρμονία με αυτή που έβγαζε ο συνονόματος σου από τις ζούγκλες της Βολιβίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @ Ernesto
    Με καθήλωσες,ασχέτως αν συμφωνώ ή διαφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. n diafonia kanei kalo

    me epixeirimata omos kai oxi me tampeles
    kaloproereta kai oxi poustika

    o ernesto katafere na ekfrasei me 2 postarismata auta pou skeftome kai de tha mporousa na ekfrasw grafontas 2 vivlia

    na sai kala aderfe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. mikrokosmos pou ksekinaei apo orestiada kai ftanei xania , ki apo londino ews melvourni ,den yparxei

    ksupna xaralampe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ευχαριστώ για την αποδοχή του μηνύματος μου, αν και ξέρω ότι μέσα έχει περιεχόμενο με το οποίο διαφωνούν πολλοί.
    Επιτρέψτε μου μια αδυναμία όμως στον μάικ, που -επειδή είμαι ο από απόσταση κριτής και άρα εκ των πραγμάτων κάτοχος μιας χυδαίας θέσης παρατηρητή και "κριτή" πλέον- είναι από εκείνους που με έκαναν να νοιώσω αδελφός και περήφανος που η κοινή αγάπη για την ΑΕΚ με έφερε -για λίγο- κοντά σε τέτοιους συνοδοιπόρους, που γι αυτό που αγαπούν είναι έτοιμοι να δώσουν από αυτό που ΔΕΝ έχουν για να το στηρίξουν.
    Ξέρω και την απάντηση του μάικ σε αυτό, και αυτό με κάνει ακόμα πιο περήφανο.
    Αν υπήρχαν άλλοι 100 τέτοιοι ίσως ο μήτσος να είχε παντρευτεί τώρα αντί να ακούει τα μύρια όσα κάνοντας τον φολκορ ηγέτη στα 50 του.
    ΖΗΤΩ Η ΑΦΕΛΗΣ ΑΓΑΠΗ
    και μακάρι να βρω κάποτε κι εγώ ξανά την δύναμη για τον δρόμο αυτό που έχω χάσει..
    Με συγχωρείται για την μεροληψία μου αυτή, αλλά είναι και τα γαμημένα τα βιώματα. Κι ας μην τον γνωρίζω προσωπικά

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Oι αδυναμίες είναι σαν τα κουσούρια αγαπητέ ernesto.
    Έχουν όλοι οι εν ζωή,άνθρωποι.
    Κανένα απολύτως πρόβλημα εκ μέρους μου και σε καταλαβαίνω πολύ καλά.
    Σημασία στο σχόλιο-κόσμημα που έκανες,έχει η διαδρομή για την Ιθάκη κι όχι η Ιθάκη.

    Μαζί σου

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ
    ΑΕΚ ΟΕΟ ΑΕΚ ΟΕΟ

    Πήρε φωτιά το blog.
    Keep walking, boys.


    ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΩΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Να είσαι καλά Ernesto και να είσαι σίγουρος πως δεν έχεις χάσει κανένα δρόμο.
    Σε λίγες γραμμές μας είπες τόσα.
    Κι όσο κι αν διαφωνούν με το περιοχόμενο τους κάποιοι, σίγουρα χαρούμενοι, θα είναι για έναν ακόμα ΑΕΚΤΖΗ. Κι όπως προείπε και ο mike21hlk

    n diafonia kanei kalo
    me epixeirimata omos kai oxi me tampeles
    kaloproereta kai oxi poustika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Κάτσε ρε Αβραμίδη. Το «τέλειωσα» μπορεί να σημαίνει πολλά πράματα. Εάν κατάλαβα θες να μας πεις ότι τέρμα κλείνω το blog? Εγώ σ’ έχω για μαχητή και όχι για αδερφή, άσχετα αν στο παρελθόν σε έχω αποκαλέσει έτσι. Βέβαια blog σου είναι και το κάνεις ότι θες.
    Επίσης εκεί που μπερδεύτηκα είναι με τα Ούζο. Δηλαδή πως λες τελείωσα και μετά κάνεις σχέδια για το Ούζο? Να το πάρω σαν τον μυστικό δείπνο που στο τέλος θα μας πλύνεις τα πόδια και θα μας δώσεις και από μία σαρδέλα βουτηγμένη στο ούζο?
    Σε κάποια δύσκολη στιγμή ένας φίλος μου έγραψε το παρακάτω. Στο δανείζω.

    For I am the lord, your god, who takes hold of your right hand and says to you, Do not fear; I will help you.

    Το god είναι με μικρό γιατί δεν αναφέρεται υποχρεωτικά στον θεό, μπορεί να είναι ένας φίλος, μία ομάδα ποδοσφαιρική, ένα χόμπι ή και ακόμα ένα blog. Η απόφαση δική σου. Κράτα ρε φίλε γερά και πάμε όλοι μαζί για Ουζάρες. Όπως είπε και ο μεγάλος Μπόγκαρτ «the world is two glasses behind»

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τωρα πρόσεξα την φωτογραφία της ανάρτησης.

    Φ Ο Β Ε Ρ Η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Φεβρουαρίου, 2010 22:19

    Να ελαφρύνω λίγο την ατμόσφαιρα:
    Αφού αυτό το έθιμο από την φωλιά του Αητού μας αναβιώνει, γιατί όχι κι ο Αητός ο ίδιος;

    http://tvxs.gr/news/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AC-%CE%BD%CE%AD%CE%B1/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CF%87%CE%BF%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%B9

    ...πόσο θα ήθελα να ήμουν εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Στήβεν είσαι ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ήθελα να σχολιάσω steven για τη σημερινή σου ανάρτηση - αλλά ξεχάστηκα με τα υπόλοιπα - πως είμαι φανατικός υποστηρικτής του δόγματος:
    "η κουτοπονηριά αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά μόνο με την εξυπνάδα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προς Ανώνυμο: Κάποτε είχα την ζωή. Έκανα λάθος και σήμερα έχω την ύπαρξη. Είναι η νομοτελειακή τιμωρία μου. Και συγνώμη να ζητήσω, τα τζάμια είναι σπασμένα και τα φυσίγγια άσφαιρα. Με πονάει το κοριτσάκι στην " πολιτικη κουζινα" που κοίταξε πίσω και κανείς ένοχος δεν ασχολήθηκε. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, μην προσδώσω και στον σκηνοθέτη πράματα που ούτε περάσανε απο το μυαλό του. Σαν το τι " ήθελε να πει ο ποιητής". ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΕΝ ΖΩΗ. ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΟ 10%. ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣΑΣ. " Ο ΝΕΚΡΟΣ ΔΕΔΙΚΑΙΩΕΤΑΙ" . ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΟΥΜΕ; ΜΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΘΑΝΕ;
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΖΩΗ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΠΟΥ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Προς Μπίκο: ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩ. Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή