Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΑΕΚ - ΣΚΟΥΛΗΚΑΡΗΣ

            Περίεργος αέρας φύσαγε. Άλλαζε και κατευθύνσεις. Ιδανικός καιρός για ιστιοπλοϊα παρά για ποδοσφαιρικό παιχνίδι.Τέλος πάντων, καμιά εικοσαριά χιλιάδες συναντηθήκαμε στο στάδιο για να χαρούμε τη νίκη μας αλλά και το παιχνίδι του Άρη. Που με τον Κούπερ είναι μεταμορφωμένος, αλλά είναι αδύνατον ο Αργεντίνος προπονητής να τους μάθει στοιχειώδες πλασέ  και πώς σκοράρεις σε κενό τέρμα απο τα τρία μέτρα. Πολύ ταλέντο αδερφάκι μου οι ξένοι του Άρη, αλλά απο ουσία τίποτα.
          Μέχρι το εικοστό λεπτό καλά πηγαίνανε, πολύ κλο-κλο αλλά αυγό τίποτα. Ευτυχώς για μας που το είχαμε ρίξει στο θαλάσσιο σπορ. Και μετά ξεκίνησε μια μεταμόρφωση και σε αγωνιστικότητα και σε μαχητικότητα και σε κάποιες σπάνιες ενέργειες κυρίως του Σκόκο. Που σήμερα χάρηκα την διάρκεια του. Και ισοφαρίσαμε τις χαμένες ευκαιρίες του αντιπάλου με επίσης δυο απίστευτες χαμένες δικές μας.
         Και τα πράματα συνέχισαν έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά πια με περισσότερους διακριθέντες. Και μπορούσε το σκορ να είναι μεγαλύτερο με λίγη εντατικοπίηση της πρσοχής. Μπορούσαμε και να ισοφαριστούμε βέβαια σε κανά δυο περιπτώσεις αλλά το αποτέλεσμα το κρίνω δίκαιο με την συνολική εικόνα. Όπως δίκαιες κρίνω και τις αλλαγές του Μπάγιεβιτς διότι σήμερα ο Γεωργέας και  ο Λεονάρντο ήταν σε άλλο αγώνα. Με τον Τζιμπούρ δεν ασχολούμαι διότι εξακολουθώ να ρωτάω πού ακριβώς θέλει τη μπάλα αλλά κι όταν την πάρει τι στο διάολο θέλει να την κάνει. Μάλλον και σήμερα η τακτική ήταν λάθος.
        Απο κει και πέρα, κορυφαίους είδα τον Γιάχιτς και τον Καφέ. Ειδικά για τον πρώτο θέλω να πω οτι όσο μπορεί κόβει αλλά βλέπει και τους κενούς χώρους του γηπέδου σπάζοντας τη μπάλα σωστά δεξιά αριστερά μπας και γίνει κάτι. Εκτός του είναι αρκούντως ποδοσφαιρικός αλήτης κι εύκολα μπορεί να κόψει τον τσαμπουκά σε επικίνδυνο παίκτη. Το έκανε με το νούμερο 2 του Άρη που είχε κάνει γιογιό τον Γεωργέα, φάση βέβαια που για μένα ήταν για κόκκινη κάρτα. Ο Καφές ήταν ο πολυτιμότερος λόγω του γκολ. Κοντά σ' αυτούς ο Αραούχο και ο Σάχα με μια τεράστια απόκρουση κι αξιοσημείωτη σταθερότητα. Φυσικά ο Σουηδός ήταν αλάνθαστος κι ο Μπλάνκο φιλότιμος όταν γύρισε δεξί χαφ. Γιατί σαν επιθετικός ήταν κλάφτα Άννα μου μια νύχτα με φεγγάρι.
         Για τέτοιας σπουδαιότητας αγώνα, ο κόσμος ήταν λίγος. Όμως θερμός κι εκδηλωτικός. Ειδικά το πέταλο της οργάνωσης που δεν σταμάτησε να παροτρύνει συνέχεια και να υπενθυμίζει σε όλους τον μεγάλο άτυχο του τότε Χαριλάου, το Νίκο Ξηροκώστα. Και με τα ταμπελάκια και με το τραγούδι. Ο διαιτητής πέρασε απαρατήρητος αν και είχε μια εύκολη κάρτα για μας και καθόλου για τον αντίπαλο. Πταίσματα φυσικά για την φετεινή ΑΕΚ. Όλα καλά λοιπόν και μια διαφορά ασφαλείας για τα μπαράζ.
        ΥΓ1. Καλός τεματοφύλακας ο Σηφάκης
        ΥΓ2. Η καινούργια κατηγορία για τον Σέρβο είναι οτι βάζει τους παίκτες και υπογράφουν συμβόλαιο με φίλο του manager. Όποιος δεν υπογράφει, τον τρώει ο πάγκος. Τώρα σε ποιούς αναφέρονται δεν ξέρω, διότι δεν βλέπω κάποιον παικταρά εκτός ενδεκάδας. Ο Ταχτσίδης ήταν στην εξέδρα  με την Σάσα. Αυτός είναι το μήλο της έριδος; Μπορεί, όλα γίνονται στην Ελλάδα, δηλαδή στην ΑΕΚ.     

125 σχόλια:

  1. Κωστας-Φλωρινα21 Φεβρουαρίου, 2010 21:57

    Kαλα το πηγε σημερα το ματσακι η αυτοκρατορισσα.
    Η μονη απορια που εχω ειναι γιατι ενω τεχνικα και θεωρητικα μπορει, δε σκοτωνει τον αντιπαλο.Ειδα φασεις στο β' που ηταν για μπουκες χοντρες και η μπαλα γυριζε πισω-πλαγια-πισω-πλαγια.Λιγο παθος ρε γαμωτο, λιγο ποδοσφαιρικος εγωισμος???
    Στηβεν, τελικα δεν καθισε το διπλο στην Τουμπα...
    Αρχιζω και γουσταρω με την ολη κατασταση. Μυλος θα γινει το πρωταθλημα και τα πλαιη-οφφ.Και να ρωταγες πριν το ματς...9 στους δεκα Παοκτσηδες,δεν το πιστευαν με καμια πουτανα. Πως να παρουν μετα πρωταθλημα ρεεεεε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Κώστα-Φλώρινα: ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΕΚΑΤΣΕ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΟΝΤΩΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ. ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, ΑΝ ΚΙ ΕΞΑΚΟΥΛΟΥΘΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΕΙ. Η ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΙ Ο ΠΑΟΚ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΑΠΛΑ Ο ΠΑΟ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΟΣΦΠ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΝΑ ΧΗΝΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΙΑ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΩΡΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ, ΟΠΟΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ, ΚΑΙ 5-6 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΕΙΧΕ 30000 ΜΕΣΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέταξαν ψηλά οι δικέφαλοι σήμερα. Κώστα, συγχαρητήρια!!!Ωραία γκολ, δε φοβηθήκατε, το χτυπήσατε στα ίσα. Και τι να πω για το λαο...προσκυνώ.
    Steven, καλά τα λες για Μπλάνκο σήμερα. Αλλά και ο Σουηδός δεν ήταν αλάθανστος. Στο πρώτο τέταρτο...καρδιοκτυπήσαμε. Νομίζω ότι σήμερα είχαμε για πρώτη φορά φέτος καλή κυκλοφορία και μάλιστα διαρκείας.
    Μιχάλη, Ντούσαν-Κούπερ 1-0. Ολέοοοο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δίκαιη νίκη σήμερα,θα μπορούσαμε κι άλλο γκολ όπως βέβαια θα μπορούσε και ο poust-άρης κάποιο.
    Καλή ομαδούλα ο αρούλης,πιστεύω δεν έχει κάποιες μονάδες που έχουμε εμείς.
    Σίγουρα δεν είναι καλύτερη ομάδα από μας,φάνηκε και στα δυό μεταξύ μας παιχνίδια.
    Επιθετικά τουλάχιστον δεν θα άλλαζα-παρά την βλαμενήτιδα που κουβαλάει-τον Τζιμπούρ με τον Τζόνσον ή τον Κόκε.Αμυντικά σίγουρα προτιμούσα τον περσινό Ρονάλτο Γκιάρο από τον Μαιστό που σήμερα δεν έκανε το καθιερωμένο τσαφ.
    Ο Σάχα σήμερα θύμισε τον περσινό καλό του εαυτό.
    Τώρα γιατί ο κοντός θεώρησε ότι ο Μορέτο ήταν καλύτερος του Σηφάκη και τον πήρε δεν απαντιέται,εικάζεται και μου μυρίζει μίζα.
    Ο Λεονάρντο όσο έπαιζε δεξιά σαν να μην υπήρχε,στο 20' που άλλαξε με τον Σκόκο και πήγε αριστερα ανέβηκε όλη η απόδοση της ομάδας.
    Στο Β' που ξεκίνησε δεξιά ξανά ,ήταν χώμα με αποτέλεσμα την αλλαγή του.
    Ο προγραμματισμός της πούτσας που είχε η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια έφερε τον Μπλάνκο(σέντερ)τον Τσιμπούρ(σέντερ)τον Σκόκο(επιθετικός β')τον Εντίνιο(σέντερ)και κανένα δεξί επιθετικό,δυό αριστερούς(Λεονάρντο,Μαντούκα) και κανένα κεντρικό να βγάζει καμιά μπαλιά της προκοπής.Θέλουν να παίζουν και όλοι.
    Ξέχασα,φταίει ο Μπάγιεβιτς γι αυτό που παρεπιπτόντος θα σας αποκαλύψω μια κατηγορία που λέει ότι εντεκάδα βλέπουν μόνο όσοι του παίρνουν πίπες,συγνώμη,πεοθυλασμό ήθελα να πώ.
    Τα καλύτερα φυσικά τσιμπούκια τα κάνει ο Αλγερινός γι αυτό γύρισε σηκωτός πίσω.
    Αλήθεια,τώρα έγινε καλύτερος ο απολυμένος από τον τον Κούπερ;
    Mike21hlk : Mpagievits-Kouper 1-0 kai poly klapsa tora aderfe pou kerdise to vatrahaki.
    Στήβεν για τον Μπλάνκο προς τιμή του που δεν μιλάει όταν ο προπονητής του λέει να παίξει σε θέσει ξένη προς αυτόν.Να το αναγνωρίσουμε και πιστεύω ότι απαραίτητα να πουληθεί του χρόνου ή αυτός ή ο Τζιμπούρης διότι και οι δυό δεν χωράνε στην ΑΕΚ.
    Το πανώ καλούσε τον Τίγρη να καθαρίσει την μπουγάδα αλλά αυτός ακόμη δεν γουστάρει.29 κατασκευαστές τον συνιστούν αλλά αυτός κόβει την πίσω μεριά του πούρου αυτή την στιγμή.
    Το κρύο ήταν τσουχτερό και κρίμα που δεν υπήρχε περισσότερος κόσμος διότι ήταν ένα καλό σχετικά παιχνίδι συν το ότι η ομάδα έχει πάρει τα πάνω της. Μην ξεχνάμε με +10 ΚΛΕΜΕΝΟΥΣ βαθμούς που θα είμασταν τώρα;
    ΥΓ: Μετά από καιρό άψωγο το πέταλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    Αλήθεια,τώρα έγινε καλύτερος ο απολυμένος από τον τον Κούπερ;
    Mike21hlk : Mpagievits-Kouper 1-0

    -----------------

    hahahaha

    ase re xaralampe na dw tin wra gia spor aurio ,mi mou ti diavazeis apo simera kai mou stereis ti xara na ti diavasw me to prwino ksalafroma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. wraios o daskalos simera

    kai ti niki mas plirwse kai to akrives score

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αννα είπε...
    Πέταξαν ψηλά οι δικέφαλοι σήμερα. Κώστα, συγχαρητήρια!!!Ωραία γκολ, δε φοβηθήκατε, το χτυπήσατε στα ίσα. Και τι να πω για το λαο...προσκυνώ.
    Steven, καλά τα λες για Μπλάνκο σήμερα. Αλλά και ο Σουηδός δεν ήταν αλάθανστος. Στο πρώτο τέταρτο...καρδιοκτυπήσαμε. Νομίζω ότι σήμερα είχαμε για πρώτη φορά φέτος καλή κυκλοφορία και μάλιστα διαρκείας.
    Μιχάλη, Ντούσαν-Κούπερ 1-0. Ολέοοοο.
    ---------

    anna, n AEK kerdise n' o vatraxos?

    alla ante na tsimpisw mias kai sigontareis to xaralampo
    a) 100-0 na ginei to score, kaluteros tou den upologizete o vatraxos
    o kouper exei paei teliko kai diekdikise ti koupa me ta megala autia
    o vatraxakos , edw se ena koloxwri pire merikous aksious titlous me tin AEK, merikous titlous me ti paraga tou gavrou kai that's all

    b) o vatraxos exei tin omada tou apo persu kai to kalokairi pige sto zeefeld pou o idios epelekse , ekane tis metagrafes pou ithele kai fysika klp klp
    o kouper , pire ena mpourdelo kai miso prin duo mines kai evale to purgo tis vavel se mia taksi kai poreuete
    toulaxiston , pros to paron , diekdikei kai mia koupa , enw o froggy oxi

    na mi valw sto kolpo ton sugrisewn kai ton megalo daskalo pou me kati Linous ,malezades kai vitola, DIEKDIKEI TO PRWTATHLIMA !
    kai malista auta ta Lino einai ki aplirwta kai kanoun ki apergies !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ti eipe o theos o algerinos pali !

    "n omada YSTEREI se automatismous"

    pragma pou simainei pos o vatraxos koimate orthios kai stis proponiseis

    tyxeros o froggy omos pou o Rafik thelei na paei mudial kai ton kselasponei

    n kali poreia exei ksekinisei apo tote pou gyrise o tzimpour stin omada kai fysika kanenas den anarwtiete giati autos o toso aksiologos paiktis , itan ektos toso kairo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μ Α Λ Α Κ Ι Ε Σ ! ! !
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG.
    ΑΝΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΖΑΜΙΑ ΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαίρετε!η αλήθεια είναι ότι μόλις πρόσφατα σας ανακάλυψα αλλά ανέτρεξα και σε παλιότερα σας ποστ ώστε να αποκτήσω μια πιο πλήρη εικόνα...Η μεγαλύτερη μου ένσταση αφορά την κριτική των παιχνιδιών.Αναρωτιέμαι αν παρακολουθείτε τους αγώνες δια ζώσης ή απο την τηλεόραση σας..
    Επιτρέψτε μου να κρίνω ότι μάλλον ισχύει το δεύτερο..
    Ενδεικτικά για τον αγώνα με τον αρη δεν μπορω να δεχτώ τη διαπίστωση σας για τον Γιάχιτς...Αν ξεχνάτε πρόκειται για αμυντικό χαφ,δεν μπορεί λοιπον να μην κόβει..Δεν του ζητάμε να κάνει παιχνίδι αλλά να πιέσει,να κόψει και να δώσει μια σωστή πάσα στα 2 μέτρα..Πόσο δυνατά να παίξει όμως όταν σε κάθε παιχνίδι εχει και μια κίτρινη μέχρι το 15'.Για να μην σχολιάσω τα σουτ που επιχειρεί κατά καιρούς...
    Τη στιγμή που ο άρης δημιούργησε τόσες επικίνδυνες φάσεις που ευτυχώς δεν μας στοίχησαν λόγω της αδυναμίας τους στο τελικό σουτ,λυπάμαι αλλά το κέντρο μας δεν μπορεί παρά να "παραπέμπεται"...κι ο καφές σώζεται λόγω του γκολ...
    Επιπλέον,όσον αφορά τον τζιμπούρ, που απο ότι διαπίστωσα του έχετε μια ιδιαίτερη αδυναμία, για μένα είναι παραπάνω απο θετική η προσφορά του..Είναι μόνιμη η κατηγορία ότι θέλει μια μπάλα μόνος τους αλλά αναρωτιέμαι αν παρατηρεί κανείς πόσες φορές παίρνει την μπάλα και σε τι θέσεις απο τους συμπαίκτες του.Προσωπικά θεωρώ ότι "παίζει" αρκετά με το Σκόκο,κάποιες φορές περισσότερο από ότι με Μπλάνκο,αλλά είναι ακόμη περισσότερες οι φορές που ενώ βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση η μπάλα δεν φτάνει ποτέ...Αλήθεια τι θα έπρεπε να πούμε ανάλογα για τον Λεονάρντο που κάθε του καλή ενέργεια συνοδεύεται απο άλλες δέκα που καταστρέφουν τις προσπάθειες της ομάδας?
    Σαφώς οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές και ειλικρινά ο Τζιμπούρ θα μπορούσε να ενεργήσει καλύτερα σε κάποιες φάσεις.Αλλά δυστυχώς,η μεγαλύτερη αναγνώριση για τον Τζιμπούρ έρχεται από τους αντιπάλους του που πέφτουν δυό και τρεις για να τον μαρκάρουν.Όσο για τις δηλώσεις του περί έλλειψης αυτοματισμών&τακτικής λέει δυστυχώς την αλήθεια.Ο άρης με εντυπωσίασε με τον τρόπο που έβγαινε μπροστά,γρηγορα με παίκτες να κινούνται στο χώρο.Οι αντεπιθέσεις μας είναι τουλάχιστον τραγικές αν συλλογιστεί κανείς την ποιότητα μας μπροστά...Όση ευθύνη έχει αυτός που ταλαιπωρεί την μπάλα άλλη τόση έχει κι αυτός που δεν βοηθά με τις κινήσεις του χωρίς την μπάλα.
    Επιπλέον,αντιλαμβάνομαι ότι ο Μπλάνκο είναι φιλότιμος κτλ αλλά δυστυχώς αν δεν παίζει στο κουτί ας μένει εκτός.Δεν μπορεί να παίζει χαφ ούτε εξτρέμ γιατί δεν είναι.Είναι λοιπον ένα τακτικό λάθος αυτό δεν νομίζετε?
    ολοκληρώνοντας,και συγχωρέστε με για την έκταση,το 2ο ΥΓ είναι μάλλον παλιά ειδηση και κατά πολλούς πραγματική.Κάποιοι ήδη άλλαξαν (παυλής,γκετζογλου) κάποιοι άλλα όχι και αγνοούνται(Γιαχάγια).Θα μου πείτε πρόκειται για παικταρά?Σαφώς όχι.Πρόκειται για παίκτη που μέχρι πέρσυ έπαιζε στην Β',υπήρξε καθ'ομολογία όλων των "ανταποκριτών"
    η αποκάλυψη στην προετοιμασία κι ίσως στην ΑΕΚ των τόσων πειραμάτων(βλ.Άλβες αμυντικό χαφ στην Ν.Σμύρνη)και προβλημάτων στο χώρο του κέντρου θα άξιζε μια ευκαιρία παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αννα είπε...

    Πέταξαν ψηλά οι δικέφαλοι σήμερα. Κώστα, συγχαρητήρια!!!Ωραία γκολ, δε φοβηθήκατε, το χτυπήσατε στα ίσα. Και τι να πω για το λαο...προσκυνώ.

    emetiko post

    zamponR21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς egw: Ευτυχώς που κάποιοι με ξέρουν προσωπικά ή έχουν διαβάσει προηγούμενα, ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Ανώνυμο: ΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΜΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΠΛΕΟΝ ΤΟ BLOG. ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΣΑ ΜΕΤΟΧΟΣ, ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟ BLOG ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ " YPERAEK " Ή ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ( ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ, - ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ).
    ΤΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΔΩ , ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΖΑΜΙΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ. ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΏ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΕΣ ( OSCAR WILDE , τον ξέρεις αυτόν το μαλάκα; )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς nikos: Την γνώμη σας την σέβομαι και φυσικά δεν θα μπω σε συζήτηση για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Το μόνο που θα πω είναι να κοιτάξετε το κέντρο μας όταν λείπει ο Γιάχιτς ( του 7 είναι και δεν είναι αμυντικό χαφ ) και παίζουν άλλοι στην θέση αυτή. Επίσης σήμερα έχω μπροστά μου δυο εφημερίδες ( όχι οπαδικές ) και βλέπω τις βαθμολογίες της ενδεκάδας καθώς κι οτι MVP βγήκε ο Καφές. Το κάνω για να ΒΛΕΠΩ ΠΟΣΟ ΕΞΩ ΠΕΦΤΩ. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ( 3 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΧΩ ) ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΡΙΝΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΒΓΟΥΝ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ. ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΔΑ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΤΗΛΕΚΡΙΤΙΚΟΣ ΣΗΚΟΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΔΙΟΤΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΛΛΑ Η ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ. ΚΙ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΚΡΙΣΗ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ.
    ΤΕΛΟΣ Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΥΓ, ΗΤΑΝ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΣΟΥΡΟ. ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΓΚΑΡΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΤΗΣ Ρ1. ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΠΟ ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ ΜΕΤΟΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στήβεν θα συμπληρώσω:
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΠΕΤΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΙ ΦΑΝΤΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ!
    Νίτσε..
    Εμείς εδώ πετάμε πολύ ψηλά για κάποιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "O ANTHROPOS EINAI FOVERA ANAXRONISTIKOS"

    G. Georgiou...



    http://www.youtube.com/watch?v=RDBlV4M7CS0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μιχάλη, ότι λέει ο Γεωργίου είναι θέσφατο? Να ψάξω κι εγώ να βρω τι έχει πει για το Χατζηχρήστο. Δεν οδηγεί πουθενά αυτό.
    Αναχρονιστικό δεν τον λες όμως. Μία βάτραχο, μία αμφίβιο και μία αόρατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. anna , auto pou eipe o steven me ta managerilikia, s'arese? s'odigei kapou ?

    ki omos isxuei apo ta palia ta xronia

    kai fetos to kalokairi mas stoixise para pola

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ostoso Anna , se exw rwtisei ki egw kati , apo kairo, ki apofeugeis na apantiseis

    ti antimetopisi tha eixe opoiosdipote proponitis an n AEK epi ton imerwn tou eixe ta simerina xalia ?

    apo kei kai pera , ooooti kai na peis gia ton xatzixristo , to gegonos einai pos apo ti mera pou pige sto ksenodoxeio na empsuxwsei tin omada , apo tote ksekinise kai n kali poreia

    kai einai o monos pou olo to kairo ekane dilwseis kalontas olo to kosmo na stiriksei tin omada kai na gemisei to OAKA

    n' kano lathos ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @mike21hk
    Σπουδαία προσωπικότητα ο Γεωργίου,να τον μελετήσουμε τον στοχαστή.
    Ηλικρινά κανά σοβαρό θα μας πείς ή θα ασχολείσαι με αυτόν που σε κεράτωσε κάποτε και εσύ δεν το βάζεις κάτω σαν πολλά βαρύς άντρας;
    Και μια συμβουλή σαν μεγαλύτερος σου,μάθε να γράφεις Ελληνικά,θα σου χρειαστούν κάποτε.
    ΥΓ:ΣΕΒΑΣΜΟΣ. Μάθε να σέβεσαι την γνώμη των άλλων,δεν είσαι το κέντρο της γης.Τα περί αβανταρίσματος να τα λες σε αυτούς που ξέρεις διότι εμένα δεν με έχεις γνωρίσει αγαπητέ,οπότε αν έχω ανάγκη αβάντας είσαι ο τελευταίος που θα το πεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. se oti afora to elliniko podosfairo , o georgiou einai polu pio sxetikos apo to Nitse

    ta ellinika de tha mou xreiastoune pouthena .
    ta kinezika einai n glossa tou mellontos ki ekei kineite pleon olo to emporio

    ps: opa tromaksame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γεια σας λεβεντες.
    Ναι μιχαλη. Απο τοτε. Εχει "αστρο",ειναι αληθεια. Την τελευταια φορα που πηγε στο γηπεδο,εκεινο γκρεμιστικε.Την τελευταια φορα που ειπε καλημερα στο Μελισσανιδη,μας πηρε ο διαολος.Οταν πλησιασε κοντα στον Φιλιππου,το μπασκετ πλησιασε κι'αυτο στις θεσεις του υποβιβασμου.
    "Ανοιξε το σπιτι του" στον Κοζωνη οπως ελεγε,και ειδαμε και την "προκοπη" του Ελληνοαμερικανου. Τον κυνηγα η μιση Αμερικη,τον τρεχουν ασφασλιστικες εταιριες,δεν μπορει να σταυρωσει δολαριο,δημευτικε η περιουσια του και ειναι αναγκασμενος να εργαζεται-υπο επιτηριση-σαν υπαλληλος πλεον στο παγωτατζιδικο του Πρασσα.Με ποδια και σκουφο.Σε αυτη την ηλικια δηλαδη.Τι να πεις.
    Στην κοπη της πιττας της Ερασιτεχνικης,τις προαλλες,με το μαχαιρι που εκοψε την πιττα,με το ιδιο, εγινε ενα φονικο για λογους ερωτικης αντεκδικησης λιγα τερταγωνα πιο πανω.
    Ειναι λαγοποδαρος,δεν λεω. Λεω να τον "χρησιμοποιησω",με την καλη εννοια. Να δω και εγω λιγο φως,λιγη τυχη βρε αδερφε. Τι τρεχω και γω απο μοναστιρι σε μοναστιρι και εχω γεμισει φυλαχτα και ματια και κομποσκινια.δεν εκανα τιποτα.Καμια προοδος.
    Μια ειναι η λυση:
    Στο Δημητριο το "μυροβλητη".Γονατιστοι. (τι εννοειτε "για ποιον Δημητρη μιλαω"; Τον γνωστο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ευτυχως που το εμποριο κινηται απο τους Κινεζους. Δυσκολα μεν τα ιδεογραμματα,αλλα θα τα μαθουμε.
    Φανταζεσαι να ανεκυπταν ξανα στο εμποριο οι Φοινικες, και οι Ασσυριοι; Να ψαχναμε για σφηνειδη γραφη και Γραμμικη α'; Τρελα σκετη.
    Ενω τωρα, με λιγα ταχυρυθμα Κινεζικα,μπορουμε να γινουμε μετοχοι στην COSCO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. diladi o xaralampos an iksere germanika , tha itan metoxos sti mercedes?

    prepei na ton gnwrisw auton to nitse gia na apoktisw antagwnistiki eirwneia gia tis anages tou blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Νομιζο οτι τα ελινικα τα εχις παρεξιγισι. Σιγα-σιγα,γινετε μια εφκολι,κατανοιτι κε το κιριοτερο,μια πρακτικι γλοσα. θα καταργιθουν τα διαφορετικα φονιεντα κε ι τοσες διαφοροπιισις κε παραλαγες.πτωσεις,χρονι,ιπερσιντελικι,σιντελεσμενι κε παρακιμενι,κεφαλεα,μετοχες κε μαλακιες.
    απλα πραματα. ι συνθετι εγκεφαλι χριαζοντε την πολιπλοκοτιτα. τα απλα μιαλα χριαζοντε απλι γραφι. με 10-12 γραμματα το αλφαβιτο και 100-200
    λεξις το πολι.
    δεσ τιν φισι.ποσο απλα λιτουργι. τα προβατακια. τα γαιδουρακια. τις κοτουλες. ενα "μπεε",ενα "γκαα" και ενα "κο-κο" ινε αρκετα. τι μπερδευομαστε ιθελα να ιξερα.
    τελικα οι αρχει προγονι μας,δεν ιταν κε τοσο εξιπνι.ο ομιρος ηταν για γελια. αλοστε ιταν κε τιφλος.τι περιμενις; ο αριστοτελις μαλον ελεγε μαλακιες. ο σοκρατις,τον ενδιεφερε να κολοδαχτιλιαζι κανενα πιτσιρικι. ι σοφιστες,τα επερναν απο τους πολιτικους.
    μεγαλιτερος μαλακα ολον, ο πιθαγορας-ο οποιος "αγορευε" μεσα σε ενα πιθαρι-κε πιστεβε οτι θα μιλαι με τους αριθμους κε θα βρι κενουρια γλωσα,ανοτερι. μαλακιες. συμφονο.
    δεν ξερω αν με καταλαβενις τι ενοο. και κιριος τι γραφο. ελπιζω πος νε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. kai to "pan metron ariston " tairiazei ganti pisteuw

    to oti gnwrizw agglika , de me kanei lordo agapite xristo
    to oti milaw germanika , de me kanei synetero sti Siemens
    to oti sunenooume sta italika , de me ekane metoxo sti Fiat
    to oti mathaina 3 xronia latinika gia tis anages ton panellinion , de tha kanei auti ti poutana ti Regina na mou prosferei ta triantafyla pou toso agapaei

    ta greeklish ta xrisimopoiw apo tote pou o karatzaferis onomaze to THLEASTY, TeleCity epeidi tote den ypirxe n katallili gramatoseira

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σε καθε εντος εδρας παιχνιδι της ομαδας,στην εξοδο των επισημων,ν'ασου πρωτη μουρη εδω και 2-3 Κυριακες ο Αδαμιδης. Με τα μικροφωνα τεντομενα στη μουρη του και να τον ρωτανε οι ταξιδιωτες : Ζει ο Βασιλιας Αλεξανδρος;
    -Ζει...ζει να απανταει εκεινος και να εφησυχαζουμε ως την επομενη Κυριακη που θα εχουμε την χαρα και το αγχος να τον ξαναδουμε και να τον ξαναρωτησουμε.
    Και εκεινος απο το τιποτα τεσσαρων τοιχων ενος γραφειου,να βγαινει τωρα σαν την Πυθια απο τα ανακτορα καθε τελος του αγωνα και να μας αναγγελει τα διφορουμενα αλλα στο τελος-τελος- χαρμοσυνα νεα.
    Δεν ειναι κακο να ειναι κανεις υπαλληλος. Και μαλιστα,αν ειναι και καλος στην δουλεια του,αυτο ειναι ευσημο.
    Αλλα να παριστανει στους ιθαγενης το αφεντικο και τον ρυθμιστη αυτος που κοιταει ολη μερα το κινητο του και περιμενει να χτυπισει για να παρει εντολες και να κινηθει,αυτο ειναι για γελια.
    Ρε δε πας απο κει που'ρθες βρε κοντοκουρεμενο γιαπακι και τεχνοκρατη της πλακας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το οτι απαξιωνεις την γλωσσα που προσπαθησαν να σου μαθουν-και αποδεδειγμενα η χρηση της κανει τον ανθρωπο πιο εξυπνο και ευστροφο γιατι ειναι τετοια η "κατασκευη" της-και προσπαθουν να την μαθουν με ζηλο ανθρωποι απ'ολο τον κοσμο και μας θεωρουν τυχερους και προνομιουχους που εχουμε την ευκαιρια να την μιλαμε και να διαβαζουμε τα αγια κειμενα των προγονων-που δεν ειναι πια δικοι μας-απ'το προτοτυπο,αυτο δεν ειναι αντισταση,ουτε αντιδραση,ουτε καινοτομια,αλλα μια μαλακια και μιση.
    Γνωμη μου.
    Εσυ, μπορεις να κανεις οτι θελεις. Μπορεις και να μη μιλας και καθολου αμα λαχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. pali exases to metro pou einai kai aristo kata tas arxaias ellinikas grafas

    de xrisimopoiw ta greeklish oute gia antistasi , oute gia magia,oute gia kainotomia

    eukolia kai sinitheia einai mono

    kai twra pou ta sinithise kai o xaralampos , de tha mpo sti diadikasia na t'allaksw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Milame gia tin idia glwssa pou o panexypnos kai eustrofos prigkipas den mporei na arthrwsei lexi e!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. se ligo tha mas pei o xristos pos o Varouxas pou xrisimopoiouse 100 lekseis oles ki oles alla tis milage sti kathareuousa, itan Ainstein

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. "Για ευκολια". Αυτο λεω και εγω.
    Οσο μεγαλυτερος ο εγκεφαλος,τοσο μεγαλυτερες και οι απαιτησεις του.Και τα εργαλεια που χρειαζεται.
    Συνεχιζε να κατουρας πανω στον ταφο του Ομηρου.
    "Για ευκολια" φανταζομαι,επειδη,δεν βρισκεις τουαλετα καπου εκει κοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χρηστος είπε...
    "Για ευκολια". Αυτο λεω και εγω.
    Οσο μεγαλυτερος ο εγκεφαλος,τοσο μεγαλυτερες και οι απαιτησεις του.Και τα εργαλεια που χρειαζεται.
    Συνεχιζε να κατουρας πανω στον ταφο του Ομηρου.
    "Για ευκολια" φανταζομαι,επειδη,δεν βρισκεις τουαλετα καπου εκει κοντα.
    ----------------------

    sto katourima eimai epilektikos

    kapote tha ftasw sto mostar gia ena wraio katourima . (ti syntelesti duskolias exei auto?)

    mi mou kaneis kirigma apo ti stigmi pou exeis dei MEGA-channel , exeis parageilei carbonara apo deliveradiko me salata rialto xwris fystikia

    ektos an epernes tilefono sto deliveradiko kai zitouses na sou feroune mia makaronada pou tha periexei panseta bakon komeni se mikra komatakia,
    trimeno kaseri ,krokous avgou,voutyro ,gala ki alati

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εκτος απ'τον βατραχο,υπαρχουν ενα σωρο αλλοι αμετρητοι αλλογλωσοι,που προσπαθουν να μαθουν Ελληνικα.
    Ρωτησαν τον Ομαρ Σαριφ,που διανυει τα τελευταια χρονια της ζωης του πιο ειναι το τελευταιο του ονειρο. Και απαντησε οτι "θα ηθελα-και προσπαθω-να μαθω Ελληνικα για να μπορω να διαβαζω τα αυθεντικα κειμενα και κυριως Ιλιαδα και Οδυσσεια απο το προτοτυπο".
    Και σεις γραφετε με ορνιθοσκαλισματα.
    Και καλα γαμαω,αλλοιωνω και καταστρεφω κατι για να παραστησω τον νεοτεριστη και τον αντιδραστικο.
    Μπουρδες δηλαδη.
    Αυτα τα λεει καποιος-εγω δηλαδη- που δεν γνωριζει αριστα την Ελληνικη και προσπαθει και την μαθαινει συνεχως.Και συνεχως εκπλησεται και θαυμαζει το τελειοτερο ανθρωπινο δημιουργημα.Αυτο το Θειο δωρο.
    Τελος παντων. Ενι γουει, νο προμπλεμ.
    Καθενας με την λοξα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @Χρήστο
    Αστο, το παλικάρι δεν παίζεται.Άλλα του λέμε άλλα καταλαβαίνει.Μητέρα Τερέζα να γίνουμε;
    @μικε21χλκ
    Στην ζωή αγαπητέ υπάρχουν και πιο σοβαρά πράγματα από το ποδόσφαιρο και ειδικά τον Γέωργίου(αυτός σοβαρός ούτος ή άλλως δεν είναι).
    Τα σκαλίσματα σου δεν τα έχω συνηθείσει ούτε τα διαβάζω μέσες άκρες μόνο.
    Όταν λέω σεβασμό(που εσύ δεν έχεις)σε κάνει καλύτερο άνθρωπο και φυσικά ομιλητή.
    Θα μπορούσες να ξεκινήσεις από την Άννα-που είναι Κυρία εδώ στο blog-που δεν είναι κανένα κοριτσάκι από το msn, που γράφουν και εκεί τα μαϊμουδίστικα, να συνεχίσεις κατόπιν να σέβεσαι και τους υπόλοιπους,άσχετα αν διαφωνείς μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. re xristo , de se peirazei pou grafo me ornithoskalismata

    se peirazei to oti de goustarw to vatraxo

    ki opoios de ton goustarei , einai sixama kata ton xaralampo, einai anaksiopistos kata tin Anna , ama xrisimopoiei greeklish , einai anistoritos kai viastis tis ellinikis glwsas kai tha tou vriskete sunexws kousouria opos i ilikia pou de prolave to vatraxo podosfairisti ki alla tetoia wraia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @μικε21χλκ
    Τα Ελληνικά θα σου χρειαστούν όταν στην πατρίδα σου θα είσαι μειωψηφία.
    Φυσικά για να διαβάσεις κανά βιβλίο των ελεύθερο χρόνο σου διότι ο Γεωργίου σε πουλάει και σε αγοράζει μαζί και 'συ πίστεψες ότι είναι γνώστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @μικε21χλκ
    Ο σεβασμός μαθαίνεται.
    Δεν είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. den eisai se thesi na gnwrizeis ti gnwseis exw parolou pou paramelousa to sxoleio logo A.E.K.

    apla eisai arnitika prokatilimenos kai psaxneis na mou vreis psegadia gia na autodikaiotheis

    se kana xrono tha me katigoriseis giati de piga sto feggari

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    @μικε21χλκ
    Ο σεβασμός μαθαίνεται.
    Δεν είναι αργά.
    -------

    o sevasmos kerdizete
    ki esy prolavaineis akoma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τον ΔΧ τον θεωρώ σίχαμα.
    Σέβομαι όμως ότι έχει καταφέρει να φτάσει εκεί που είναι τώρα.Κάτι σημαίνει.
    Εσύ Μικε σεβάστηκες ποτέ το όλο έργο του προπονητή της ομάδας σου;Το να τον δείς επαγγελματικά όπως αρμόζει στην ιστορία του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. fysika kai sevastika to ergo tou ews to 96 kai panigirisa ta prwtathlimata pou efere

    san anthropo ton exw akurwsei

    allo to ena , allo to allo

    alla mias kai to fere n kouventa , esu ton eides san epagelmatia proponiti n' san AEKtzi?
    n' kata peristasi ?
    p.x. otan feugei einai epagelmatias ki otan gyrizei einai AEKtzis?

    kai ksanarwtaw, an enas opoisdipote proponitis xrewne tin AEK me megala posa gia na psonisei paixtes apo to koumparo tou , exane to kupelo kai tin exodo sto champions leage , afine tin AEK ektos stoxon apo ton mina oktombrio, PIA THA ITAN H TYXI TOU ?

    an to ekane auto o ferer , o santos , o soulis papadopoulos, o kouper ,o trapatoni , TI TYXI THA EIXE?

    deston loipon esu prwta epagelmatika, kai meta pesmou ki emena pos na ton dw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Και γιατι περιμενες την αδθυναμια ευρεσης γραμματοσειρας του "τηλεαστυ" για να αντιδρασεις;
    Εδω υπαρχει ολοκληρη πλατεια "Κανιγγος",τοσα χρονια.Και οδος "Κοδρικτονος".Και "Ιβανοφειο" Και..και...και... Ενω τα ξενα ονοματα δεν "κλεινονται".
    Εσενα περιμενε νομιζεις η Ελληνικη γλωσσα;
    Αυτα που περιγραφεις ειναι η δυνατοτητα της Ελληνικης να αφομειωνει και να εμπεριεχει τους ιδιωματισμους.
    Τωρα ανακαλυψες την "Αμερικη";
    Αυτο γινεται χιλιαδες χρονια. Δεν ειναι καινουριο.Ειναι διαδικασια χιλιετηριδων.
    Αλλα δεν αλλοιωνεται η ιδια,γιατι πολυ απλα ειναι ενας ζωντανος οργανισμος.
    Και οι οποιες αλλαγες στην γλωσσα θελουν χρονο.Πολυ.Και γινονται αργα.
    Και κυριως δεν το αποφασιζουν οι ανθρωποι,αλλα η ιδια η φυση της γλωσσας. Δεν αλλαζει αρδην, με διαταγματα και νομους ουτε με ψευτο-γκρικλις της πλακας,για να κανουμε χαβαλε.
    Οποτε,δεν συνιστας κινδυνο. Μπορεις να συνεχισεις.Απλα γελαει μαζι σου.
    Οσο για το Μοσταρ,μακαρι η επιθυμια σου να γινει εργο.Αν αυτο ειναι το μεγαλο σου ονειρο,χαλαλι σου.
    Αλλος θελλει να γινει εκατομμυριουχος.
    Αλλος θελει να ανεβει στο Εβερεστ.
    Αλλος να γαμησει την Μπιγιονσε.
    Εσυ ασχολησου με τον βατραχο.
    Δινει γευση, μαλλον, στην ανοστη ζωη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Καλησπέρα σε όλους σας.

    steven
    Συμβουλεύτηκες τον ιστορικό σου,
    για την ερώτηση που έθεσα τις προάλλες στο μπλοκ?

    Πάει κι ο Άρης - τελικά εύκολα - πήραμε και το πρώτο βαθμό για τα play off,θα πάρουμε ακόμα έναν έως το τέλος και μπαίνουμε με ένα πόντο διαφορά αντί για τρεις.
    Εκεί όλα γίνονται.
    Από πρώτη θέση έως τελευταίος.

    Να δείτε στο τέλος ότι μπορεί να τερματίσουμε 6-7 βαθμούς πίσω από τον πρωταθλητή,όσοι οι βαθμοί που χάσαμε άδικα στο ΟΑΚΑ από γαβροβάζελο.
    Εκεί χάθηκε το παιχνίδι κι όχι στις άλλες έδρες που χάνουν και οι υπόλοιποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Κωστας-Φλωρινα22 Φεβρουαρίου, 2010 17:57

    Ρε μαγκες....κουραστικοι γινατε.Γιατι προσπαθειτε να γεμισετε το κεφαλι καποιου, που δεν εχετε κωδικα επικοινωνιας.Περιττο.Αφου δε θελει το παλληκαρι να αλλαξει τροπο γραφης, ας ειναι.Οι προσωπικες αντεγκλησεις δεν οδηγουν καπου.Νομιζω.
    Φιλικα, ο δικος σας αλλοθρησκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Χρηστος είπε...
    Και γιατι περιμενες την αδθυναμια ευρεσης γραμματοσειρας του "τηλεαστυ" για να αντιδρασεις
    ---------

    pos adedrasa diladi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Χρηστος είπε...
    Οσο για το Μοσταρ,μακαρι η επιθυμια σου να γινει εργο.Αν αυτο ειναι το μεγαλο σου ονειρο,χαλαλι σου.
    Αλλος θελλει να γινει εκατομμυριουχος.
    Αλλος θελει να ανεβει στο Εβερεστ.
    Αλλος να γαμησει την Μπιγιονσε.
    Εσυ ασχολησου με τον βατραχο.
    Δινει γευση, μαλλον, στην ανοστη ζωη
    ------------------

    eipa kapia stigmi tha paw , esu to ekanes oneiro mou!
    me mpixtes gia anosti zwi klp
    mporw na sou apantisw eukola pws :
    Αλλος θελλει να γινει εκατομμυριουχος.
    Αλλος θελει να ανεβει στο Εβερεστ.
    Αλλος να γαμησει την Μπιγιονσε.
    ki esu exeis filodoksia na yperaspizese to vatraxo se internetikes kouventes ftanontas mexri ton aristoteli gia na apodeikseis kati pou to diapseudoun ta idia polu prosfata gegonota .

    kati sa ton sisifo me ti kotrona diladi

    de lew , kala pernouse o sisifos me ti petra pano-kato , eidika tote pou den eixe efeurethei n tileorasi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. an to ekane auto o ferer , o santos , o soulis papadopoulos, o kouper ,o trapatoni , TI TYXI THA EIXE?
    =================================================

    Άρα συμπερασματικά κι εμμέσως πλην σαφώς,ο Ντούσαν,(κολλητός του Τίγρη και φανατικός εχθρός του,ο Τροχανάς),δεν είναι ο οποιοσδήποτε προπονητής και υποστηρίζει μια ΑΕΚ η οποία δεν είναι η οποιαδήποτε ομάδα.


    Να δω Σούλη στην ΑΕΚ και τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. @Χρήστο
    Σε παρέσειρε το ρέμα.
    Προσπάθησε καλύτερα να πείσεις την γάτα της Άννας να τρώει σπανακόρυζο που έχει και βιταμίνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ο Τσακίρης πήρε Κιντή.
    Δεν παίρνει μαζί και τον ΔΧ μήπως σωθούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. einai ekseretika eukolo na faei n gata spanakorizo

    tin afineis 2 meres nistikia , tis to dineis kai to twrei

    to duskolo einai na sou zitisei lemoni gia na stipsei na to kanei pio nostimo

    n aporia ostoso paramenei aporia

    strivein dia tou aravonos ellinisti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    Ο Τσακίρης πήρε Κιντή.
    Δεν παίρνει μαζί και τον ΔΧ μήπως σωθούμε;

    -------------

    o DX einai vraxos, den paei pouthena

    antitheta me allous "synAEKtzides" pou einai gyrologoi tou prwtathlimatos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. @Sakis
    Την ΑΕΚ την φοβόντουσαν από την αρχή και γι αυτό μας καθαρίσανε σαν αυγό.
    Παρ'ότι δεν είχαμε σοβαρή διοίκηση είμασταν υπολογίσημη δύναμή, όπως και όλες οι ομάδες που φτιάχνει ο Σέρβος,και έτσι τέθηκε σε υσχύ το σχέδιο εξώντωσης.
    10 από τους κλεμμένους βαθμούς να είχαμε που θα είμασταν;
    Η ψυχολογία των παιχτών πως θα ήταν με αποτέλεσμα να μην χάναμε τους τσάμπα βαθμούς;
    Τώρα λέμε με πόσους βαθμούς και τι διαφορά θα έχουμε από τον πρώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ρε παιδια,μισο λεπτο.
    Γιατι απαιτουμε απο τον προπονητη,η οποιον αλλον τελος παντων να ειναι "ΑΕΚτζης";
    Το δηλωσε ο ιδιος θα μου πεις,τωρα προσφατα. Ωραια. Και τι μ'αυτο;Μπορει τωρα να ανενηψε.
    Τοτε που επερνε τα πρωταθληματα και ηταν "ειδωλο" χωρις να τον ρωτισει κανενας και τον ειχε ο κοσμος σαν γκομενα στο προσκεφαλι του,ειχε μηπως δηλωσει οτι ηταν ΑΕΚτζης; Δεν νομιζω.
    Εμεις το θεωρουσαμε αυτο δεδομενο.
    Τον ρωτησε κανενας τοτε "ποσο ΑΕΚτζης" ηταν; Ζητησε καμια αλλαγη θρησκευματος;
    Μονος του εγινε τοτε ΑΕΚαρχης; Οχι.
    Ο οπαδος που εχει παντα αναγκη απο ημηθεους,αφεντες,οδηγους,ηγετες.Αυτος ειναι ο μεγας φταιχτης.Και το μεγαλο κοροιδο.
    "Καλως ηλθες κυριε Μπαγεβιτς. Περαστε στη ζυγαρια του Χατζιχρηστου να σας μετρησουμε"; Θυματε κανεις κατι τετοιο;Οχι βεβαια.
    Απλα το θεωρουσαμε αυτονοητο. Αμ,δε.
    Μπορει να εγινε στην πορεια.Μπορει να μην εγινε και ποτε.
    Στα παπαρια μου και εμενα. Τι με νοιαζει;
    Προσεφερε τις υπηρεσιες του; Εχω καλες αναμνησεις; Μου εδωσε χαρα; Εκανε την ΑΕΚ λιγο μεγαλυτερη απο οσο ηταν; Συνεβαλε σε αυτο; Ε, λοιπον; Και τι με νοιαζει αν ειναι η ηταν , η αν θαγινει Μουσουλμανος,Μορμονος,καντηλαναυτης,τορναδορος Ιλουμινατος,οπαδος της Καλαμαριας η οποιου αλλου.
    Την εκανε σωστα την δουλεια του; Ηταν συν; Ηταν θετικο το περασμα; Ηταν. Απο κει και περα τα υπολοιπα ειναι θεωρειες θρησκειολογικες και ερωτηματα μεταφυσικα.
    ΑΕΚτζηδες,ειναι-πρεπει να ειναι-και ειναι λογικο και απαραιτητο αυτο,να ειναι μονο οι οπαδοι.Αυτο ειναι αρκετο.
    Αν τυχει και ειναι ΑΕΚτζης και κανενας απ'την διοικηση,η ο προπονητης,η ο φυσιοθεραπευτης,η η καθαριστρια,ενταξει.Καλο θα ηταν κι'αυτο.Αλλα και αν δεν ειναι κανεις,τι με νοιαζει;
    Παραγουν εργο; Καλως. Δεν παραγουν και ειναι ζημια; Να πανε να γαμηθουνε,ειτε ειναι ΑΕΚτζηδες,ειτε οχι.
    Και εδω καταληγουμε στον Δ.Χ.
    Εισαι ΑΕΚΞτζης. ο.κ. Δεν αντιλεγω. Μεγας οπαδος. ο.κ. και παλι. Δεν μπορω να διαφωνησω. Δεν μπορω να αποδειξω το αντιθετο. Και ουτε και με νοιαζει κι'ολας.
    Τα εργα σου "γιατρε" μου με νοιαζουνε. Τα συναισθηματα απο τα οποια ορμωμενος κανεις οτι κανεις,δεν με ενδιαφερουν καθολου. Ενδιαφερουν μονο εσενα. Δεν γινεται αλλιως.
    Αλλα τις πραξεις σου θα τις κρινω. Τις πραξεις. Οχι το ποσο ΑΕΚτζης εισαι. Αυτο δεν το ξερω και μου ειναι και αδιαφορο στο τελος-τελος.
    Οι πραξεις ομως, που εχουν αντικτυπο στην πορεια του συλλογου και υποφερει απο το πολυ συναισθημα το οποιο ειναι γνωστο οτι ειναι τυφλο. Αρα το σωστο και το λαθος παει περιπατο,εις τερψην της καρδουλας.Της δικης σου.
    Που νομιζεις κι'ολας οτι καπως ετσι "νοιωθουν" και κατι τετοιο "θα ηθελαν" και καπως ετσι "θα αντιδρουσαν" και το συνολο των αλλων οπαδων. Και αμα αυτο συμβαινει το θεωρεις "ΑΕΚτζιδικη καρδια".Οταν ομως δεν συμβαινει-το θεωρεις "πουλημα". Η "αδιαφορια". Η αλλωτριωση του συνολου των οπαδων που δεν ξερουν εκεινοι καλα τον ΑΕΚτζιδικο συναισθηματικο δρομο και οφειλεις να τους συναιτησεις και να τους επαναφερεις.
    Και οταν αυτο δεν γινεται,δηλωνεις απογοητευμενος απ'τον κοσμο και τις αντιδρασεις του,η τις μη δρασεις του,μα παρ'ολα αυτα συνεχιζεις ως μειοψηφια ελαχιστη να αντιπροσωπευεις τις "αυθεντικες αρχες". Και ταχα,χωρις να σε εχει ρωτισει κανενας,κρατας τις επαλξεις. Και ο πυργος κονταινει.Οι στρατιωτες φευγουν. Οι συμμαχοι δεν υπαρχουν.
    Αλλα δεν βαριεσαι.Αρκει που δεν προδιδεις το συναισθημα και που συνεχως με καθε καταστροφικο τροπο-αδιαφορο αυτο-αποδικνυεις τα πιστευω σου.
    Λες και μας πολυνοιαζει δηλαδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. xaralampe
    ...ki an i giagia mou eixe rouleman tha itane patini....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αδελφε,δεν ειμαι με κανεναν. Με την ΑΕΚ μονο.
    Με κανενα προσωπο. Υπηρετες ειναι.Αυτο θελω να βλεπω.Και δεν το βλεπω.
    Αν'αυτου βλεπω "πρικγηπες", βλεπω "θεους", βλεπω "ΑΕΚαρχες", βλεπω "ινστρουκτορες",βλεπω "θεμελιους λιθους","ακρογωνιαιους λιθους", βλεπω "ινδαλματα",βλεπω "σωτηρες" και ενα καρο μαλακιες. Ολοι πανω απ'το εμβλημα δηλαδη. Πανω απ'τον δικεφαλο.
    Και ο συλλογος να γινεται λινατσα στα ποδια τους και πετσετα μετα το φαγοποτι...και πεδιο πειραματισμων...και προσωπικο στοιχημα...και μεσω επιβεβαιωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. tralala - tralala
    paliopousti troxana

    re aristoteli , sokrati , platona ,isokrati kai solona megale nomotheti ,omire kai ploutarxe , sofi athina ki omorfi afroditi ,
    ama enas opoiosdipote proponitis ,apo valverde mexri trapatoni, itane sti thesi tou skatompine tis servias , ti tha eixe akousei sto oaka ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Χαράλαμπε,
    έτσι είναι,συμφωνώ κι επαυξάνω.
    Θα κάνουμε ομάδα όμως που θα κερδίζει και τους διαιτητές.
    Δε χρειάζεται μυαλό να καταλάβουν και οι αντίπαλοί μας οπαδοί,ότι με κάποιους από τους κλεμμένους βαθμούς,θα ήμασταν με διαφορά μπροστά,αν υπολογίσεις ότι θα κοβόταν κάποιοι βαθμοί,από αυτούς.
    Άσε που δεύτερος θα ήταν ο ΠΑΟΚ,μετά από μας κι όχι οι βαζελόγαυροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Δε βαριέσαι όμως φίλε Χαράλαμπε.
    Αυτά έχει η ζωή.
    Ανακύκλωση της μιζέριας.
    Θα τα πάρουν στο τάφο τους μαζί,όταν πεθάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Kερνάω μάγκες.
    Μόλις έπιασα στο στοίχημα τις Σέρρες για το πρώτο γκολ με σκόρερ τον πρώην παίχτη μας Σωτήρη Κωνσταντινίδη,εναντίον του πρώην δικού μας Ιβάν Ρούσεφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ...στου κουφου και του μαλακα την πορτα,οσο θελεις βροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Χρηστος είπε...
    ...στου κουφου και του μαλακα την πορτα,οσο θελεις βροντα.

    ------------

    mi xalas tis athanates ellinikes mas paroimies, ti klironomia mas kai to plouto mas, me neoteristikes, potapes lekseis opos to "malakas "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. kai vale kai kana tono re xristo

    to kaname kai monotoniko gia na einai PIO EYKOLO

    gama tes tis perispomenes kai tis dasies, mi kaneis kai misi wra na apantiseis , alla kana tono vale pou kai pou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. o DX einai vraxos, den paei pouthena

    antitheta me allous "synAEKtzides" pou einai gyrologoi tou prwtathlimatos
    ===================================================
    Σε τέτοιους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς που ζούμε,τζαμπέ δε πάει κανείς πουθενά.
    Αν πέσουν τα ευρόπουλα,μην απορήσετε αν δείτε καμιά μέρα και το χχ στο θρύλοςtv.
    Δεν το αποκλείει εξάλλου κι ο ίδιος,όπως δήλωσε σε κάποια συνέντευξη που έδωσε πριν λίγο καιρό.

    Έλα ρε Χρηστάκο,μη χαλιέσαι τζάμπα ρε φίλε.
    Να κάνεις ότι κάνουν και κάποιοι που δε θέλουν τον Μπάγεβιτς και τον βλέπουν ως αόρατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. saki, ki ama n giagia mou eixe arxeidia , tha eixa 3 pappoudes

    pros to paron , o agapitikos sas pige 2 fores sto peiraia ki apo mia se mpaok ki ari
    eno ton arpaksame kuriolektika mesa apo ta xeria tou .....astera tripoleos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Περπάτησε στο δρόμο που χάραξε ο δικός σας,που έχει προυπηρεσία σε βάζελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. saki, ki ama n giagia mou eixe arxeidia , tha eixa 3 pappoudes

    ======================================================

    ο δικός σου τα είπε Μιχάλη και το ξέρεις πολύ καλά,εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ki esy na akoloutheis kata gramma tis symvoules tou dimitriadi sto koumari kai tha prokopseis

    OTAN tha valeis simea tis AEK liga metra makrya apo to vazelogipedo kai tha tin exeis sikomeni gia 30 xronia , tote tha mporeis na milas gia vazeles kai gavrous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. sakis είπε...
    saki, ki ama n giagia mou eixe arxeidia , tha eixa 3 pappoudes

    ======================================================

    ο δικός σου τα είπε Μιχάλη και το ξέρεις πολύ καλά,εσύ

    ----------------

    nai eipe pws ta 5 tou itan mpaok kai sta 10 tou vazelas

    kai apo to 82 kai meta , eksafanise opadika tous vazeles gia pano apo 2 dekaeties enw anagase kathe vazela pou pigaine sti leoforo , na pernaei mprosta apo simees tis AEK kai na einai animporos na adidrasei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. OTAN tha valeis simea tis AEK liga metra makrya apo to vazelogipedo kai tha tin exeis sikomeni gia 30 xronia , tote tha mporeis na milas gia vazeles kai gavrous
    ======================================================
    Σημαία έχω έξω από το σπίτι μόνιμα και μόνος,εκεί που δε μπορεί ο δικός ούτε κατά διάννοια να το σκεφτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. sakis είπε...
    saki, ki ama n giagia mou eixe arxeidia , tha eixa 3 pappoudes

    ======================================================

    ο δικός σου τα είπε Μιχάλη και το ξέρεις πολύ καλά,εσύ

    ----------------

    nai eipe pws ta 5 tou itan mpaok kai sta 10 tou vazelas

    kai apo to 82 kai meta , eksafanise opadika tous vazeles gia pano apo 2 dekaeties enw anagase kathe vazela pou pigaine sti leoforo , na pernaei mprosta apo simees tis AEK kai na einai animporos na adidrasei

    =========================================================
    Δε κατάλαβες και δεν εννοώ αυτά.
    Αυτά που λες γνωστά.
    Εννοώ τη πρόταση που αν του κάνει ο παππούς μπορεί και να μη την αρνηθεί αν είναι με πολλά λεφτά.
    Δε θυμάμαι το περιοδικό,αλλά θα το βρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. sto lifo to eipe kanontas xavale gia na tsimpisoun merikoi mpaglamades

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ki esy na akoloutheis kata gramma tis symvoules tou dimitriadi sto koumari kai tha prokopseis
    =====================================================
    Εδώ σου βγάζω το καπέλο.
    Αλλά τι σου είναι η τύχη ρε παιδί μου?
    Δεν έδινε πουθενά Τζιμπούρ σκόρερ και σκέφτηκα να παίξω διπλό τον Πανθρακικό.
    Τα πήραμε και μια μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. sto lifo to eipe kanontas xavale gia na tsimpisoun merikoi mpaglamades
    ========================================================
    Χαβαλέ το λέμε τώρα!!!
    Αυτό το λες μόνο εσύ,γιατί έτσι σου αρέσει να το μεταγλωτίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. kontra ti larisa epekse n misi ellada
    enw n kerkyra vromage proxtes apo xiliometra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. θα σου πω κι'αλλες. Οπως:
    "Ανθρωπος αγραμματος,ξυλο απελεκιτο".
    "Οτι ειναι τα σκατα,ειναι και το φτυαρι"
    "τον αραπη κι'αν τον πλενεις..."
    "δεν γινεται η αλεπου 100 και το αλεποπουλο 105"
    "καθε κατεργαρης στον παγκο του"(αυτη μη σου φαινεται και τοσο ασχετη.Ειναι σχετικοτατη)

    Υ.Γ. 1 μονοτονικο το κανανε για να αντιμετωπισουν τους ηλιθιους που εφτιαχναν. Αλλα, που.Δεν υπαρχει γιατρια.

    Υ.Γ.2 Ελπιζω τωρα που θα "σε παρατησει η ΑΕΚ",να συνεχισεις το σχολειο. Και να μαθεις να γραφεις σωστα πια και να μη κρυβεσαι πισω απ'τα γκρικλις που ταχα απο θεση τα χρησιμοποιεις,ενω απλα δεν γνωριζεις αναγνωση και γραφη.
    Δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο.
    Αλλα: "...δεν ειναι κακο να ειναι κανεις φτωχος.Κακο ειναι το να μη κανει τιποτα για να το αλλαξει αυτο..." (μη με ρωτας ποιος το ειπε αυτο.Και να σου πω,δεν εχει κανενα νοημα)
    Καλο βραδυ.
    Ας ασχοληθουμε με κατι αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. sakis είπε...
    sto lifo to eipe kanontas xavale gia na tsimpisoun merikoi mpaglamades
    ========================================================
    Χαβαλέ το λέμε τώρα!!!
    Αυτό το λες μόνο εσύ,γιατί έτσι σου αρέσει να το μεταγλωτίζεις.

    ----------------------

    esy tis proales piges se mia xoroesperida kai timises ton xatzaki , enan typo pou mexri prin ligo itane podosfairistis tou ergoteli , menei monima stin athina enw diatirei sundesmo sto irakleio pou anoikse molis persy kai diadidei pos prosferei sta tis AEK apo to 1970kati
    malista exei kai 900 meli !!!

    zise to psema sou re file kai min asxoleise
    oloi kseroune pios einai o xatzixristos kai pio kala to kseroun oi vazeles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. kontra ti larisa epekse n misi ellada
    enw n kerkyra vromage proxtes apo xiliometra
    =====================================================
    H αλήθεια είναι πως δεν σκέφτηκα καθόλου τη Κέρκυρα.
    Την ΑΕΛ με 9 απόδοση κόντρα,δεν την αφήνεις με το Πανθρακικό.
    Σήμερα μας πλήρωσε και ο Σωτηράκης,καλή του ώρα.
    Φτάνουν αύριο πάλι.

    Καλή η παρέα,αλλά έχουμε και παιδιά με υποχρεώσεις που τρέχουν.
    Από το ένα στο άλλο.
    Έτσι steven?
    Τα λέμε
    Γεια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. mike21hlk είπε...
    sakis είπε...
    sto lifo to eipe kanontas xavale gia na tsimpisoun merikoi mpaglamades
    ========================================================
    Χαβαλέ το λέμε τώρα!!!
    Αυτό το λες μόνο εσύ,γιατί έτσι σου αρέσει να το μεταγλωτίζεις.

    ----------------------

    esy tis proales piges se mia xoroesperida kai timises ton xatzaki , enan typo pou mexri prin ligo itane podosfairistis tou ergoteli , menei monima stin athina enw diatirei sundesmo sto irakleio pou anoikse molis persy kai diadidei pos prosferei sta tis AEK apo to 1970kati
    malista exei kai 900 meli !!!

    zise to psema sou re file kai min asxoleise
    oloi kseroune pios einai o xatzixristos kai pio kala to kseroun oi vazeles
    =======================================================
    Δε προλαβαίνω,
    θα στο απαντήσω αύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Χρηστος είπε...
    θα σου πω κι'αλλες. Οπως:
    "Ανθρωπος αγραμματος,ξυλο απελεκιτο".
    "Οτι ειναι τα σκατα,ειναι και το φτυαρι"
    "τον αραπη κι'αν τον πλενεις..."
    "δεν γινεται η αλεπου 100 και το αλεποπουλο 105"
    "καθε κατεργαρης στον παγκο του"(αυτη μη σου φαινεται και τοσο ασχετη.Ειναι σχετικοτατη)

    Υ.Γ. 1 μονοτονικο το κανανε για να αντιμετωπισουν τους ηλιθιους που εφτιαχναν. Αλλα, που.Δεν υπαρχει γιατρια.

    Υ.Γ.2 Ελπιζω τωρα που θα "σε παρατησει η ΑΕΚ",να συνεχισεις το σχολειο. Και να μαθεις να γραφεις σωστα πια και να μη κρυβεσαι πισω απ'τα γκρικλις που ταχα απο θεση τα χρησιμοποιεις,ενω απλα δεν γνωριζεις αναγνωση και γραφη.
    Δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο.
    Αλλα: "...δεν ειναι κακο να ειναι κανεις φτωχος.Κακο ειναι το να μη κανει τιποτα για να το αλλαξει αυτο..." (μη με ρωτας ποιος το ειπε αυτο.Και να σου πω,δεν εχει κανενα νοημα)
    Καλο βραδυ.
    Ας ασχοληθουμε με κατι αλλο.

    ----------------------

    n thesi?!?!! mou itan ksekathari
    ta sunithisa , mou einai eukola sti xrisi kai ta xrisimopoiw

    esy o ellinaras o tourkofagos omos , to gnisio tekno tou ssokrati kai tou alkiviadi , krazeis emena men pos gia tin eukolia mou katouraw tafous , ALLA TONOUS DEN VAZEIS GIA TI DIKI SOU EUKOLIA
    daskale pou didaske kai nomo den ekrateis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Μιχάλη, χαλάρωσε λίγο, σε παρακαλώ. Ο τρόπος που γράφεις αφορά μόνον εσένα και κανέναν άλλο. Είναι αλήθεια, ότι κάνει λίγο δύσκολη την ανάγνωση, αλλά, είναι επιλογή σου. Δεν παραδίδουμε μαθήματα ελληνικών εδώ μέσα.
    Πάμε τώρα στην ουσία. Οι περισσότεροι, που γράφουν στο blog, έχουν τη χειρότερη γνώμη για το Χατζηχρήστο και έχουν εκφραστεί άσχημα εναντίον του.Για τις επιλογές του, που έχουν στοιχίσει ακριβά στην ομάδα.Και μόνο γι'αυτές.
    Όταν πήγε στο ξενοδοχείο ή όταν έβαψε τα καθίσματα, τα σχόλια ήταν θετικά. Πράγμα που σημαίνει, ότι όταν περιορίζεται στο ρόλο του αρχηγού των οργανωμένων γίνεται αποδεκτός.
    Από τη στιγμή που εσύ και κάποια άλλα παιδιά της οργάνωσης αρχίσατε να γράφετε στο blog, οι χαρακτηρισμοί κατά του Χατζηχρήστου, μειώθηκαν κατά πολύ. 'Οπως καταλαβαίνεις αυτό έγινε προς χάριν της ενότητας, που κρίνεται απαραίτητη αυτήν τη στιγμή. Η ομάδα μας χρειάζεται όλους. Δεν περισσεύει κανείς.
    Κατά τη γνώμη μου, όλοι μαζί ενωμένοι για το καλό της ομάδας προχωράμε μπροστά. Το παρελθόν ορίζει αυτό που είμαστε σήμερα. Δεν το διαγράφουμε. Μειώνουμε την ένταση, όποτε χρειάζεται το παραμερίζουμε και εστιαζόμαστε στα κοινά. Που είναι η αγάπη για την ομάδα και η αγωνία για το μέλλον της.

    Υ.Γ Η γάτα μου, σίγουρα δεν τρώει κουτόχορτο.

    ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΩΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ο Αδαμιδης πηγε στους Θρακομακεδονες σημερα.
    Ηθελε να σιγουρευτει ο ανθρωπος. "Ειναι σιγουρα η ομαδα που βλεπω με τα κιτρινα και αλλοτε με τα μαυρα και αλλοτε με τα ασημι,η ιδια ομαδα που προπονειται εδω περα"; Σωστος.
    Και τον αναγνωρισαν-λεει- και δυο τρεις παικτες.
    Δεν ηταν και τοσο ευκολο. Δεν πηγε μεν μεταμφιεσμεμος -οπως εκαναν οι βασιλεις ντυμενοι ζητιανοι τρυγυριζοντας στους δρομους τις πολης τους και πιανοντας τον παλμο αλλα και τα μπινελικια των εξαθλιωμενων κατοικων-αλλα και παλι το εργο του ξεχασιαρη Καφε και του μαστουρωμενου Γεωργεα ηταν πολυ δυσκολο.
    Για τους αλλους δεν μιλαμε. Μολις τον ειδαν οι Αργεντινοι και τους ψηθυρισαν οτι ειναι δικηγορος,νομιζαν οτι τους εκαναν εξωση απο το χωραφι που εκαναν προπονηση.
    Ο δε Μαιστοροβιτς,νομισε οτι καποιο λαθος θα εγινε και θα διαμαρτυρηθηκε καμια επιταγη του εν αγνοια του και ερχεται ο υπαλληλος της γειτονικης τραπεζας να του εξηγησει.
    Ο Αλ΄γερινος τρομοκρατης,νομισε οτι ειναι καποιο νεο σεντερ-φορ υπο δοκιμη και ορμησε να τον κουτουλισει. Στο τσακ τον προλαβε με μπλονζον στα ποδια του ο Αραμπατζης.
    Ο Πανταζης τον περασε για ιατρικο επισκεπτη και εσπευσε να τον παρακαλεσει για ιατροφαρμακευτικο υλικο. Μυλος.

    Ο Κιντης θα δωσει τα φωτα του στον Νεο Πανιωνιο. Υποσχεται οτι δεν θα ξαναχρειαστει να γινει παλι νεος-νεος-Πανιωνιος; Δεν το ξερω. Αλλα θα εχουμε την τιμη αλλα και την δυσδιακριτη επαφη να εχουμε κοινους "εξυγιαντες". Της συντηρησης της μετριοτητας που τοσο πολυ πιστευε και πιστευει ο αχαιρευτος οτι ταιριαζει και στην ΑΕΚ.
    Ενας κανονας, που μαθανε στη σχολη δηλαδη, για ολους. Στο προκρουστειο κρεβατι του "ισα βαρκα ισα νερα."
    Δειλη οικονομικη πολιτικη που δεν χρειαζεται να πας στο Λονδινο να την μαθεις. Αν ρωτησεις και τον μπαρμπα-Γιωργο με την αποθηκη οσπριων και μπαχαρικων,το ιδιο θα σου πει.
    Και γιατι λοιπον δεν ρωτανε και κανεναν,πρωτου πεταξουν λεφτα απ'το παραθυρο για να μαθουν πως να κλεινουν τις τρυπες στα τζαμια;
    Αυτο στην ιατρικη λεγεται "ιατρογενης ζητηση" Δηλαδη: "...και εμεις που "σπουδασαμε" τι θα γινουμε;Κλεφτες";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Απίστευτα πράγματα διαβάζουμε ότι φτιάξαν σχέδιο για να εξοντώσουν την ομάδα του Ντούσαν.Και επειδή εγώ είμαι κομπλεξικός και κατά της ενότητας στην ΑΕΚ αν μείνει και του χρόνου στην ομάδα μακάρι να μας σφάξουν αλύπητα μέχρι να φύγει ο βάτραχος απο την ΑΕΚάρα.

    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ο υπευθυνος υγειας του Συμβουλιου της Ευρωπης,δηλωσε-πια ξεκαθαρα-οτι η περιφημη και "θανατερη" "νεα γριπη" δεν ηταν-και δεν ειναι- τιποτα αλλο απο ενα παγκοσμιο φιασκο προκειμενου να πατενταριστουν εμβολια της πλακας που θα αντιμετωπιζαν στην πραγματικοτητα μια γριπη ΕΛΑΦΡΟΤΕΡΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΡΙΠΗ προκειμενου βεβαια να κινηθει το απιστευτα μεγαλο γραναζι των φαρμακοβιομηχανιων και ολων οσων αυτες σερνουν μαζι τους και να αποκομησουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ,τα οποια θα ηταν απολυτως απαραιτητα για την ανακουφηση μεγαλων και ασθενων στρωματων των κοινωνιων,που δοκιμαζονται ουτως η αλλως αυτες τις δισκολες εποχες.
    Αλλα που. Δεν γαμιονται σου λενε...ας πεθανουνε.Θα γεννηθουν αλλοι.

    Οι Γερμανοι-τους οποιους θεωρω απο τους κυριους πνευματικους κληρονομους του Ελληνικου πολιτισμου- στο περιοδικο FOCUS-το οποιο εχει εξωφυλλο την αφροδητη της Μηλου να δειχνει με το γνωστο σε ολους μας κωλοδαχτυλο-και να μας αποκαλουν-διχως καποια ενδειξη αστεισμου-σαν "ΟΙ απαταιωνες της Ευρωπης" "2000 χρονια κοροιδιας" και τετοια ωραια.
    Που καθολου ψεματα δεν ειναι. Και που τωρα πια και επισημα -ανεπισημα ημασταν απο την εποχη του Μακρυγιαννη-θα ειμαστε μονιμως υπο επιτηρηση και αρα προτεκτορατο της κλωτσιας και της σφαλιαρας και μια βρωμικη παροικια της Νοτιοανατολικης Ευρωπης.
    Με ζαμπλουτο πολιτικο κοσμο και μια χουφτα αυλικων, κοινωνικη κοροιδια και πληρη ατιμωρισια,αυτο που δηλαδη εμεις θεωρουμε πια θεσφατο και αποδεκτο,οι "κουτοφραγγοι" τωρα,με καθε δικαιωμα, θα ριχνουν κλωτσιες και θα φτυνουν καταμουτρα και διχως να εχουν-κατα την γνωμη μου- ουτε μια υποψια αδικου.
    Αυτη ειναι η τιμωρια του αγραμματου τεμπελη.Και η μοιρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Εισαι και "κομπλεξικος" και "ανωνυμος";
    Τι αλλο εχει συμβει στη ζωη σου παλικαρι μου;
    Πεσ'τα ελευθερα. Ο χωρος της ακρατης μαλακιας ειναι εδω. Μη φοβασαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Σορυ, βλεπω το ονομα σου. ο.κ.
    Γιατι αδερφε πιστευεις-και θελεις -κατι τετοιο;
    Θες να φυγει απο την θεση του προπονητη; Θα σε πειραζε αν ηταν σε καποιο αλλο ποστο; Και αν θα ειναι σε αλλο ποστο αλλα παντα στην ομαδα,θα σε ενοχλουσε;
    Εμενα προσωπικα,δεν θα με πειραζε αν εφευγε και τελειως. Η αν κρατουσε καποιο ποστο που απο εκει θα μπορουσε να προσφερει. Τελος παντων θελω να πω,δεν ειναι αυτο το μεγα θεμα και το κυριο προβλημα τωρα.
    Αντε και εφυγε αυριο. Και λοιπον; Θα εχεις γηπεδο απο αυριο; Θα εχεις διοικηση; Θα εχεις βαρβατο μπατζετ; Θα εχεις πλανο για χρονια;Θα εχεις εγκαταστασεις; Θα εχεις ακαδημιες; Η μηπως μπασκετ;
    Απο ολα αυτα που ΔΕΝ εχεις, καθολου εκεινος δεν φταιει.
    Υπαρχει χρονος για να δουμε ποιος θα ειναι υπαλληλος σε αυτην την θεση. Για αλλα, πιο σημαντικα, δεν υπαρχει χρονος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. νικο μαζι σου.
    αλλα ο Χρηστος εχει δικιο : εδω ειναι ο χωρος της ακρατης μαλακιας.
    απο Νιτσε μεχρι Δημουλα διαβασαμε στο βωμο του εντυπωσιασμου.
    σουρεαλισμος και μαλακια που εξυπηρετουν το τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Φεβρουαρίου, 2010 22:31

    Χρήστο μου, καλά ΠΟΛΥ καλά τα λες...δυστυχώς. Είπαμε, θα βρούμε ο καθείς τον αποδιοπομπαίο του και το πρόβλημα θα λυθεί αυτομάτως. Το κακό θα εξατμιστεί σα σε ομαδικό ξεμάτιασμα 11 εκατομμυρίων κατοίκων συτού του τόπου με "δικαίωμα" ψήφου. Τουλάχιστον πολλοί ΑΕΚτσήδες έχουν το νερετβίτη, οπότε αυτοί το λύσαν το πρόβλημα τους. Συνολικά εννοώ, όχι μόνο στα της ΑΕΚ. Ημείς? Υμείς? Δεν περιμένουμε τους βαρβάρους να νομοθετήσουν άλλο. Τώρα ήδη νομοθετούν, κραδαίνοντας ευμεγέθη πλαστικά φαλλόμορφα εργαλεία άνευ καλωδίου ηλεκτρικού ρεύματος, καθότι τυγχάνουν πυρηνοκίνητα με διάρκεια ζωής 2500 χρόνων (εδώ έχουμε ιστορία ΡΕΕΕΕΕ, δε δεχόμαστε πράμαα που δεν κρατάνε πολύ), και τριών χρωμάτων: Το "φιλογαλλικόν" εις χρώμα bleu, το "φιλοαγγλικόν" εις χρώμα άσπρο με κόκκινες ρίγες (the saint george flag, για τους παροικούντες της Moscow Road του Αδαμίδι) και το "φιλορωσσικόν" εις χρώμα κόκκινο με άσπρο πουά (Σας θυμίζουν κάτι? οι πρώτες παρατάξεις αυτού του κρατιδίου είναι...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Φεβρουαρίου, 2010 22:36

    Ρε ανώνυμε, αφού εδώ το χουμε ρίξει στη μαλακία, εσύ τι κάνεις -ακόμα- εδώ, μαζί μας? Μήπως γουστάρεις κατά βάθος? Μη ντρέπεσαι, μοιράσου κι εσύ μαζί μας αυτές τις ίντιμετ στιγμές σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. βεβαια γουσταρω μαζι σας..
    κανω μελετη πανω στην μαλακια.
    κι επειδη δεν το κατεχω προσωπικα το θεμα, το ψαχνω στο blog...
    πως καποιος που δεν ειναι γαλλος διαβαζει γαλλικα για να μαθει...???
    ετσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Φεβρουαρίου, 2010 22:58

    Δνε πειράζει που δεν το κατέχεις προσωπικά το θέμα. Προφανώς κάποιος άλλος σου την έχει δείξει. Όλοι έχουμε το δικό μας προσωπικό δρόμο προς τη σεξουαλική νιρβάνα. Άλλος γουστάρει με παρέα και άλλος μέσα απ' την κλειδαρότρυπα και με δάσκαλο. Συνέχισε το μπανιστίρ και που θα πάει, θα το βρεις το στυλ σου...Ποτέ δεν είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Κάποιοι τα έχουν στραγάλια και τους ενοχλεί ο Νίτσε.
    Διότι αν τα είχαν τουλάχιστον κανονικά θα μπαίναν επώνυμα και μιλούσαν και δεν θα κρυβόντουσαν πίσω από την ανωνυμία τους.
    Πρόβατάκια του ποιμένα για την κατάντια σας δεν φταίει κανείς άλλος παρά εσείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Γιωργη
    προφανως κανεις δεν μου την εχει δειξει, διοτι δεν γνωριζω κανεναν σας.
    κανετε και ιδιαιτερα μηπως ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Γιωργο,τιποτα δεν εχει αλλαξει καθως βλεπεις.
    Χερι-χερι πανε μεσα στα χρονια ο νταβατζης-χωραφας Μαυρομηχαλης,ο καταπατητης-πατριδοκαπηλος Μακρυγιαννης,ο ηλίθιος Θεμ.Σοφουλης,ο πανιβλακας και κλεφτης Δηλιγιαννης και παει λεγοντας.Μεχρι τον λαοπλανο-μπουζουκοβιο Αντρεα,τον Καρπαθιο Μητσοτακη και τον υπαλληλο-διεκπεραιωτη και ιδιοκτητη "χαρτοπαικτικης λεσχης" Σημιτη.Και επεται συνεχεια.
    "Η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει" γιατι ζει με δανεια.
    Και η μαλακια επισης ειναι αθανατη οπως διαπιστωνεις.
    "Το γινατι μου να γινει και δεν παει να γαμηθει το συμπαν." Ενω στην ουσια δεν σου ανηκει τιποτα. Ουτε το κομμα,ουτε η ομαδα, ουτε ο εκαστοτε συλλογος,ουτε η ενορια,ουτε η ταδε λεσχη.Τιποτα.Και συμπεριφερεσαι σαν αφεντικο.Και χωνεις την μουρη σου στα μικροπροβληματα και τις ψευτικες αγκυλωσεις και τις επιδοτουμενες πουστιες,αφηνοντας να φυγουν οι μεγαλες ευκαιριες για παγματικα μεγαλες αλλαγες και πραγματικη προοδο.
    Χωμενοι στη μπουρδα "της συμμετοχης" και καλα.Και βαζεις συρματοπλεγματα.Και χωριζεις κοσμο.Και τον κανεις και μετα και αυτον κοινωνο της μαλακιας με τις φραξιες,τα χωριστα αμπελια,τα διαιρεμενα στρατοπεδα,κατακερματισμενος.Με ολο και μεγαλυτερη διαιρεση,ολο και μεγαλυτερη,που στο τελος θα καταληξεις εκει απο οπου αρχισες. Μονος.Μοναδα.Και θα ψαχνεις ξανα για καμια ενωση να κρυψεις την γυμνια σου.Και φτου κι'απ'την αρχη.
    Μαλακα ανθρωπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. χαραλαμπε..
    υποθετω πως το χαραλαμπος ειναι ονομα και πως αφου το δινεις, αυτοματως εισαι και γνωστος...
    τελος παντων, εγω φιλολογικο blog εψαχνα, αλλα δεν βρηκα αλλο...
    πατησα "Νιτσε" και μου εβγαλε εσας...
    προσφερετε στα γραμματα και στην λογοτεχνια.
    ....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Εσείς ρε ανώνυμα κουνουπίδια νιώσατε την ευνοιά της διαιτησίας φέτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. @ανώνυμο
    τι να το κάνεις το φιλολογικό blog ειδικά κάποιος σαν και σένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Γιωργο,για εμας,το να λεμε και καμια μαλακια,ειναι ξεκουραση.
    Για αλλους κατα πως φαινεται ειναι επιστημη.
    Σαν την Γαλλικη φιλολογια ας πουμε.Και ζητανε και διατριβες.Και ντοκτορα.
    Η μαλακια ειναι ξεκουραση.Ακομα και αν γαμας,μπορει καμια φορα να σου΄ρθει να τον παιξεις. Δικαιωμα σου ειναι.
    Αλλα αλλο αυτο και αλλο να ζητας αλοιφη για τους καλους στο χερι βρε αδερφε.Εχει μια αποσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Επρεπε να πληκτρολογισεις "Νιτσα" Ειναι μια παλια πουτανα στην Τρουμπα.Πρεπει να ζει.Δασκαλα στο "παιξημο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. αντε ρε που θα μου κανεις εμενα μαθηματα ΑΕΚοφροσυνης...
    κατι σαν κι εσας ταλαιπωρουν την ομαδα.
    ολοι γινατε προπονητες και γνωστες και δηθεν καλλιεργημενοι.
    κι αν καποιος ειναι λιγο σοβαρος οπως ο Καζαμιας τον απομακρυνετε λογω κομπλεξ σας.
    αν θελετε να γραφετε γραψτε σε κανενα blog κορασιδων και αναλυστε Γιαλομ και Καμύ. αφου τους επισκεφθειτε πρωτα για μια ψυχαναλυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. χρηστο αγορι μου γιατι δεν προσπαθεις να ριξεις καμια γκομενα. επι πληρωμη το βρισκεις ακομα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Κάποιοι σαν και μας ταλαιπωρούν την ομάδα!
    παιδιά αυτό κι αν ήταν στοχασμός!
    Φέρτε τον Καζαμία πίσω μην φύγει το κελεπούρι αυτό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Φεβρουαρίου, 2010 23:42

    Τι να πω, το μπανιστίρ αποτελεί σημαντικότατο εργαλείο σεξουαλικής διαπαιδαγώγισης από αρχαιοτάτων χρόνων. Άλλος τη βρίσκει με δίμετρες, άλλος με δίμετρους, άλλος με μας εδώ στο blog. Με τιμά, κατά κάποιον τρόπο, αυτό κι ας μην ξέρω γαλλικά. Ξέρω πιάνο όμως. Σου προτείνω το εξής. Παίξε ασκήσεις αρπέζ του Beyer επί διώρου ημερησίως, συνέχισε το μπανιστήρ οδώ αδιαλείπτως και μετά από κάνα δυό μήνες άσε το clavier και πιάσε το χερογλύκανο, solist θα είσαι κι εκεί...η Νίτσα θα σου κοστίσει κατιτίς παραπάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Προς όλους: Τελικά έγινε το καπέλλο του Κουμ Καν. Τις θείες θυμούνται κάποιοι κι ενω η ανάρτηση δεν ανέφερε πουθενά τον ΔΧ χτύπησε νούμερο φοβερό και ξεπέρασε τα Αεκτζήδικα blogs και την επισκεψιμότητα, τι να πω. Μιλάω τώρα, αν επιτρέπεται, διότι ξαναγύρισα απο το νοσοκομείο με έκτακτο περιστατικό.
    Φυσικά το blog αυτό, είναι φιλολογικό. Γι' αυτό το έκανα. Οι μη αγαπούντες την φιλολογία, τι κάνουν εδώ; ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ. ΑΣ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ. 1+1 ΚΑΝΟΥΝ 2. ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ.
    Η ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΟΧΙ Η ΕΠΝΕΥΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΑΣΑΝΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΒΔΗΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Κάποτε υπήρχε μια ομάδα που η αξιοπρέπεια ήταν το σημείο αναφοράς και το κύριο γνώρισμα , που την έκανε να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες της Ελλάδας. Σε ένα ταξίδι ζωής που περιελάμβανε από πρωταθληματικές χρονιές, μέχρι πέτρινα χρόνια, ο παρονομαστής ήταν κοινός. Εν πολλοίς αυτός έδιδε και τη κατάλληλη ώση ώστε η ομάδα να τραβηχτεί από το εφήμερο τέλμα που είχε βρεθεί, κατά καιρούς. Η θεώρηση των πραγμάτων γινόταν με ένα ΑΕΚτζηδικο γνώμονα, ξένο προς τους αλλόθρησκους. Οι βάζελοι, πιο ορθολογιστές, για να κινήσουν τις διαδικασίες που οδήγησαν στη πολυμετοχικότητα, έπρεπε να υπάρχει έτοιμη αυτή η λύση. Οι γαύροι πέρα από τη γηπεδική άκοπη γκρίνια , στο ερώτημα "Εγώ ο πρόεδρος" η' εκάστοτε προπονητής, ασυζητητί θα φώναζαν , εν είδει "μονωδίας" "Εσύ, μέγιστε των μεγίστων" . Στα αντίστοιχα δικά μας παραδείγματα , ο Ζαφειρόπουλος οδηγούνταν προς την έξοδο, χωρίς να υπάρχει διάδοχη λύση, ενώ ο μελλοντικός προδότης έπαιρνε ψήφο εμπιστοσύνης έναντι εκείνου που έβαλε τέλος στα πέτρινα χρόνια.
    Όλα αυτά μέχρι πρότινος. Ο ΑΕΚτζής μαθήτευσε ως πελάτης τα χρόνια του ντεμισμού , φθάνοντας να μετεκπαιδευτεί ως γαύρος τα χρόνια του επάρατου. Για όλα αυτά υπάρχουν κάποιοι που αντιδρούν, που δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να σκεφτούν την επόμενη μέρα, όποια και αν είναι αυτή,πόσο μάλλον να κάτσουν να κρίνουν ως προπονητή (τον ούτως ή αλλιώς αποτυχημένο) γαύρο. Για αυτούς η επόμενη μέρα περνάει μόνο από την αποπομπή του προδότη από την ομάδα. Διαδικασία που είναι η μόνη ικανή να ξυπνήσει αυτές τις δυνάμεις, οι οποίες θα μας οδηγήσουν στην κορυφή και πάλι, αλλά κυριότερα να κρατήσει ζωντανό τον παρονομαστή. Διαφορετικά, ετοιμαστείτε όλοι σας να πανηγυρίσετε εφήμερες χαρές, ερυθρόλευκης "απόχρωσης".
    Έχω καταλήξει στην αιτία που οδηγεί όλους ατούς να προσκυνούν έναν εξόφθαλμα ανεπαρκή και ξεπερασμένο προπονητή. Η λαίλαπα του δικού μας ανθρώπου έβαλε τις βάσεις για αυτό που βιώνουμε σήμερα. Ο κοντός κατάφερε να αποξενώσει ένα κομμάτι των οπαδών από την υπόλοιπη εξέδρα.
    Με την αρωγή των έμμισθών κονδυλοφόρων του, το κομμάτι αυτό εκτός από το χαρακτήρα του ξένου, έλαβε και το χαρακτηριστικό του εχθρικού.
    Σημεία των καιρών , άλλωστε αυτός που ταράζει τη νιρβάνα των μικροαστών να λαμβάνει και το προσωνύμιο "εχθρός τους έθνους", άλλο αυτό είναι μια άλλη κουβέντα...οχι βέβαια από εδώ και επ' ουδενί με συνομιλητές αυτόκλητους δασκάλους και υπερασπιστές ενός πολιτισμού που δεν τους ανήκει.
    Τέλος, ως μη Έλλην, γνωρίζω πολύ καλά κάτι που οι Νεοέλληνες αγνοούν. Να χάνω!!. Αυτό ακριβώς ! Αν η προσπάθεια του προδότη και οι συν αυτώ τελεσφορήσει και η λοβοτομή προχωρήσει μέχρι το πυρήνα εγώ δεν θα έχω καμία δουλειά στο πάρτι των κιτρινόγαυρων . Όπως είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν θα περνάνε ούτε απ έξω και κάποιοι άλλοι που σας κάθονται στο στομάχι,..ειδικά αυτοί. Τουτέστιν, τα κουβαδάκια (μας) μου και σε άλλη παραλία. Μέχρι να ζήσω όμως και το δικό μου ρέκβιεμ δεν θα σταματήσω ποτέ να φωνάζω πόσο γαύρος και αληταράς είναι ο προδότης .
    . Όχι ότι θα αλλάξει κάτι, αλλά διάολε δεν έχω μάθει να εγκαταλείπω τις μάχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Προς ανώνυμους: θεωρώ περιττό να σας ζητήσω ένα όνομα. Θα μπορούσε να είναι ψεύτικο. Τόσο πολύ όμως φοβάστε στο διαδίκτυο να ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ; ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ; ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΧΕΣΗ. ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ. ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΗΡΕΜΑ. ΟΛΟΙ ΑΕΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΚΟΜΕΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Οι "ανωνυμοι" μοιαζουν σαν τον "αγνωστο στρατιωτη".Οπου και σε εκεινου την καμπουρα,του μαλακα τεθνεωτα,καποιοι εκαναν και κανουν περιουσιες.Διχως αποζημιωση στον "αγνωστο και ανωνυμο μαλακα" βεβαια που παντα "πεφτει" υπερ βωμων και εστιων.Και εκεινοι που μενουν "ορθιοι" κερδιζουν αντι στεφανου πισινες,Cayen,κοτερα και βιλλες.
    Και αν οχι αυτα,τουλαχιστον εξασφαλιζει τα προς το ζειν ανετα,"πουλωντας" ιδεες,συμβολα,κλπ.
    Συ πρεπει αινος...συ πρεπει υμνος αιωνιε στενοκεφαλε αβουλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. "...η λαιλαπα του δικουμας ανθρωπου..." ποιου δικου σας; Εκτος και αν εννοεις "ολων μας". "Δικος" μου ανθρωπος δεν ηταν ποτε.Σου τον χαριζω να πανιγυριζετε στα καγκελα.
    Ποιοι ειναι οι αυτοκλητοι δασκαλοι εδω μεσα; Υπαρχει κανενας τετοιος; Και πως ξερεις ποιος πολιτισμος τους ανηκει και ποιον πρεσβευουν;Θα τους επιλεξεις εσυ καποιον πολιτισμο να εχουν; Τι μπουρδες ειναι τουτες;
    Απο εμενα προσωπικα-αλλα και απο οσους γνωριζω δια ζωσης,απο κανεναν δεν υποστηριζεται ο "ουτως η αλλως ξεπερασμενος και αποτυχημενος προπονητης",με νυχια και με δοντια.Δεν ειναι κανενας ζηλωτης εδω μεσα.Οι γνωμες μας και οι σκεψεις μας αλλα και οι ανησυχιες μας πανε ακομα πιο περα. Αλλου ψαξε για "ταλιμπαν"
    Και το αν ειναι "προδοτης η οχι,αυτο ειναι προσωπικο του θεμα. Οπως και εγω η ο καθενας μπορουμε να "προδωσουμε"η οχι και η γνωμη των υπολοιπων να ειναι υποκοιμενικη και μακρυα απ'την αληθεια. Για να προδωσεις,θα πρεπει να πιστεψεις πρωτα. Τον ρωτησες ποτε τοτε,τι πιστευε;Μπορει οντως να ειναι η να ηταν γαυρος.η Βουδιστης.Η οπαδος των εντομων με τεσσερα φτερα και κατω. Και τι με νοιαζει; Θα τον παντρευτω;Η θα τον βαλω δεξια απ'τον δικεφαλο;
    Ο ιδιος ουδολως προδοσε. Εσυ ενοιωσες προδομενος. Και αυτο ειναι κατι αλλο.Και δεν διορθωνεται με τιποτα.Οπως και καμια ευθυνη δεν εχει ο φερομενος "προδοτης" για την δικη σου την συναισθηματικη ανωριμοτητα,που ψαχνεις "πατερουληδες".
    Καλη τυχη στον διχως αντικειμενο αγωνα δονκιχωτικο που δινεις. Ολοι πρεπει να πολεμαμε και να μαχομαστε κατι.Βρικες το ανωδυνο,διχως παρον και μελλον και διχως νοημα πεδιο μαχης.
    Και η ΑΕΚ που "ερχεται", καμια σχεση δεν εχει ουτε με τον γαυρισμο-αυτος ηταν μια ενεση του παιδιου σας του κοντου που ευτυχως δεν επιασε-ουτε προδοσιες της πλακας που εγειρουν οργη μονο σε "κατοικους νηπιαγωγιου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. mike21hlk είπε...
    aurio saki , pare kai ti voitheia tou koinou
    ============================================================
    Του κοινού να την εκμεταλευτείς εσύ.
    Έχω του θεού και μου φάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. esy tis proales piges se mia xoroesperida kai timises ton xatzaki , enan typo pou mexri prin ligo itane podosfairistis tou ergoteli , menei monima stin athina enw diatirei sundesmo sto irakleio pou anoikse molis persy kai diadidei pos prosferei sta tis AEK apo to 1970kati
    malista exei kai 900 meli !!!

    zise to psema sou re file kai min asxoleise
    oloi kseroune pios einai o xatzixristos kai pio kala to kseroun oi vazeles
    ========================================================
    Tα παράπονα που δεν έκανε εκείνο το βράδυ η R Θεσσαλονίκης για τον Χατζάκη,να τα κάνεις εσύ στο πρόεδρο ή στο συμβούλιο του ΣΦ ΑΕΚ Κατερίνης.
    Θα σε ακούσουν με μεγάλη προσοχή,μη τους φοβάσαι δε δαγκώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. de trogome re saki ,tsampa to dagoma

    kata t'alla min anisixeis , rotisa ton idio sto ergotelis -AEK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. αχαντου είπε...
    Κάποτε υπήρχε μια ομάδα που η αξιοπρέπεια ήταν το σημείο αναφοράς και το κύριο γνώρισμα , που την έκανε να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες της Ελλάδας. Σε ένα ταξίδι ζωής που περιελάμβανε από πρωταθληματικές χρονιές, μέχρι πέτρινα χρόνια, ο παρονομαστής ήταν κοινός. Εν πολλοίς αυτός έδιδε και τη κατάλληλη ώση ώστε η ομάδα να τραβηχτεί από το εφήμερο τέλμα που είχε βρεθεί, κατά καιρούς. Η θεώρηση των πραγμάτων γινόταν με ένα ΑΕΚτζηδικο γνώμονα, ξένο προς τους αλλόθρησκους. Οι βάζελοι, πιο ορθολογιστές, για να κινήσουν τις διαδικασίες που οδήγησαν στη πολυμετοχικότητα, έπρεπε να υπάρχει έτοιμη αυτή η λύση. Οι γαύροι πέρα από τη γηπεδική άκοπη γκρίνια , στο ερώτημα "Εγώ ο πρόεδρος" η' εκάστοτε προπονητής, ασυζητητί θα φώναζαν , εν είδει "μονωδίας" "Εσύ, μέγιστε των μεγίστων" . Στα αντίστοιχα δικά μας παραδείγματα , ο Ζαφειρόπουλος οδηγούνταν προς την έξοδο, χωρίς να υπάρχει διάδοχη λύση, ενώ ο μελλοντικός προδότης έπαιρνε ψήφο εμπιστοσύνης έναντι εκείνου που έβαλε τέλος στα πέτρινα χρόνια.
    Όλα αυτά μέχρι πρότινος. Ο ΑΕΚτζής μαθήτευσε ως πελάτης τα χρόνια του ντεμισμού , φθάνοντας να μετεκπαιδευτεί ως γαύρος τα χρόνια του επάρατου. Για όλα αυτά υπάρχουν κάποιοι που αντιδρούν, που δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να σκεφτούν την επόμενη μέρα, όποια και αν είναι αυτή,πόσο μάλλον να κάτσουν να κρίνουν ως προπονητή (τον ούτως ή αλλιώς αποτυχημένο) γαύρο. Για αυτούς η επόμενη μέρα περνάει μόνο από την αποπομπή του προδότη από την ομάδα. Διαδικασία που είναι η μόνη ικανή να ξυπνήσει αυτές τις δυνάμεις, οι οποίες θα μας οδηγήσουν στην κορυφή και πάλι, αλλά κυριότερα να κρατήσει ζωντανό τον παρονομαστή. Διαφορετικά, ετοιμαστείτε όλοι σας να πανηγυρίσετε εφήμερες χαρές, ερυθρόλευκης "απόχρωσης".
    Έχω καταλήξει στην αιτία που οδηγεί όλους ατούς να προσκυνούν έναν εξόφθαλμα ανεπαρκή και ξεπερασμένο προπονητή. Η λαίλαπα του δικού μας ανθρώπου έβαλε τις βάσεις για αυτό που βιώνουμε σήμερα. Ο κοντός κατάφερε να αποξενώσει ένα κομμάτι των οπαδών από την υπόλοιπη εξέδρα.
    Με την αρωγή των έμμισθών κονδυλοφόρων του, το κομμάτι αυτό εκτός από το χαρακτήρα του ξένου, έλαβε και το χαρακτηριστικό του εχθρικού.
    Σημεία των καιρών , άλλωστε αυτός που ταράζει τη νιρβάνα των μικροαστών να λαμβάνει και το προσωνύμιο "εχθρός τους έθνους", άλλο αυτό είναι μια άλλη κουβέντα...οχι βέβαια από εδώ και επ' ουδενί με συνομιλητές αυτόκλητους δασκάλους και υπερασπιστές ενός πολιτισμού που δεν τους ανήκει.
    Τέλος, ως μη Έλλην, γνωρίζω πολύ καλά κάτι που οι Νεοέλληνες αγνοούν. Να χάνω!!. Αυτό ακριβώς ! Αν η προσπάθεια του προδότη και οι συν αυτώ τελεσφορήσει και η λοβοτομή προχωρήσει μέχρι το πυρήνα εγώ δεν θα έχω καμία δουλειά στο πάρτι των κιτρινόγαυρων . Όπως είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν θα περνάνε ούτε απ έξω και κάποιοι άλλοι που σας κάθονται στο στομάχι,..ειδικά αυτοί. Τουτέστιν, τα κουβαδάκια (μας) μου και σε άλλη παραλία. Μέχρι να ζήσω όμως και το δικό μου ρέκβιεμ δεν θα σταματήσω ποτέ να φωνάζω πόσο γαύρος και αληταράς είναι ο προδότης .
    . Όχι ότι θα αλλάξει κάτι, αλλά διάολε δεν έχω μάθει να εγκαταλείπω τις μάχες

    ---------------

    aderfe , pesta me greeklish giati xalaei n piatsa

    h apo dw pleura den ekfrazete me ellinika , poso mallon me tonous kai sosto syntaktiko

    AHAHAHAHAHAAHHAHAHHAHA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Χρηστος είπε:
    Ο ιδιος ουδολως προδοσε. Εσυ ενοιωσες προδομενος. Και αυτο ειναι κατι αλλο.Και δεν διορθωνεται με τιποτα.Οπως και καμια ευθυνη δεν εχει ο φερομενος "προδοτης" για την δικη σου την συναισθηματικη ανωριμοτητα,που ψαχνεις "πατερουληδες".

    -------------

    kai giati zitise sugnwmi ?

    ------------

    Καλη τυχη στον διχως αντικειμενο αγωνα δονκιχωτικο που δινεις. Ολοι πρεπει να πολεμαμε και να μαχομαστε κατι.Βρικες το ανωδυνο,διχως παρον και μελλον και διχως νοημα πεδιο μαχης

    kai ton diko sou anemomulo ton exeis isopedosei , mi perniese gia kaluteros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. http://www.youtube.com/watch?v=B_rRrkwsB5U&feature=related


    tsampa sygnwmes vatraxe , egoistis anthropos kai se riksane toso xamila ...

    se exoun athoosei ta paidia , de prodoses den ekanes tipota


    kakomiri aspida , ti travas ki esu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Συγνωμη ζητησε που σας πικρανε βρε. Ο ιδιος δεν θεωρει οτι εκανε κατι λαθος.
    Και ο Αντρεας οταν ειχε πει "mea culpa" καταλαβε κανεις τιποτα;
    Αλλα και που την ειπε εγινε κατι; Λες συγνωμη στους θρησκοληπτους; "συγνωμη σας κοροιδεψαμε;Η πεσαμε εξω.Τελικα θεος δεν υπαρχει";
    Ο οχλος με "ευχαριστω" και "συγνωμες" ζει.
    Υ.Γ. Σε πειραζουνε οι τονοι στις λεξεις; Μαλλον γιατι τις συλλαβιζεις ακομα και δεν ξερεις πως να τις πεις.
    Σιγα-σιγα.: "φου-φου η φωτια" "να Λολα ενα μηλο".
    Ολοι καπως ετσι αρχισαμε.
    Αλλωστε ειναι μια ξενη γλωσσα για σενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Προς Mike21hlk: ωραία όλα κι ο καθένας έχει το δίκιο του. ΔΗΛΑΔΗ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ.
    ΑΣΠΙΔΑ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΟΧΟΥΣ, ΗΡΩΑΣ ΟΧΙ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ. ΤΟ 1996 ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ; ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΟΤΕ. ΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΑΔΕΡΦΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Χρηστος είπε...
    Συγνωμη ζητησε που σας πικρανε βρε. Ο ιδιος δεν θεωρει οτι εκανε κατι λαθος.
    Και ο Αντρεας οταν ειχε πει "mea culpa" καταλαβε κανεις τιποτα;
    Αλλα και που την ειπε εγινε κατι; Λες συγνωμη στους θρησκοληπτους; "συγνωμη σας κοροιδεψαμε;Η πεσαμε εξω.Τελικα θεος δεν υπαρχει";
    Ο οχλος με "ευχαριστω" και "συγνωμες" ζει.
    Υ.Γ. Σε πειραζουνε οι τονοι στις λεξεις; Μαλλον γιατι τις συλλαβιζεις ακομα και δεν ξερεις πως να τις πεις.
    Σιγα-σιγα.: "φου-φου η φωτια" "να Λολα ενα μηλο".
    Ολοι καπως ετσι αρχισαμε.
    Αλλωστε ειναι μια ξενη γλωσσα για σενα.
    -------------

    opos vlepeis , n sugnomi den egine dekti

    ara de milas me oxlo

    kai n amuna sou einai eleini san ta epixeirimata sou

    mpourdologeis apo to mesimeri xanontas ti psyxraimia sou , ftanontas ti kouventa 2.500-3.000 xronia pisw kai sto dia tauta kataligeis sta tetrimena "eisai malakas, amorfotos ,tempelis ,ilithios ,anonimos , complexikos " ki ena soro alla

    kattholou den sulavizw enw me ta ellinika milaw kai grafw se 4 glwsses ki afinw latinika ki arxaia ap'eksw

    o tonos eksigei kati polu aplo
    katadikazeis emena pou grafw se greeklis gia tin eukolia mou enw esy de vazeis tonous gia ti diki sou eukolia , klasikos neoellinas diladi pou de koitaei ti kampoura tou

    st'arxeidia mou , grapse opos thes , emena to noima me noiazei ki oxi an tha erthei me mail n' me peristeri , an tha graftei se papyro n' grafomixani

    vale kai ton antrea sto kolpo na goustaroume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. steven είπε...
    Προς Mike21hlk: ωραία όλα κι ο καθένας έχει το δίκιο του. ΔΗΛΑΔΗ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ.
    ΑΣΠΙΔΑ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΟΧΟΥΣ, ΗΡΩΑΣ ΟΧΙ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ. ΤΟ 1996 ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ; ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΟΤΕ. ΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΑΔΕΡΦΕ.
    ---------------

    ksereis tin apopsi mou kai gia to protodikio kai gia to adamidi

    MONO AEK , symfwnw
    ostoso de ginete na min amunthw otan meta apo mia niki routinas kata tou rouli, me perimenane sti gwnia na me pliroforisoun pos o frogy kerdise ton ksekoli-ARI

    ki afou exoume kerdisei alles 100-200 fores ton papARI opote den egine kati syntaraxtiko extes ,to riksame sti glosologia kataligontas pos opoios de goustarei ton mpine , den gnwrise pote ti kyra-Nitsa tis troumpas !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Προς Mike21hlk: Όχι αδερφέ, κάνεις λάθος. Δεν το βλέπουν έτσι το πράμα εδώ μέσα. Δεν είναι blog του Σέρβου εδώ. Όμως ο καθένας δικαιούται την άποψη του. Και δεν επιτίθεται κανένας προσωπικά σε σένα, όταν διαφωνεί με την γνώμη σου. Αντιθέτως εσύ μοιάζεις σαν να μην δέχεσαι τίποτα, που κι αυτό λογικό είναι.
    ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΚΑΦΤΥΡΙΑΖΑ ΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟ ΣΤΟ 1-1 ΠΑΡΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΦΤΑ. ΒΑΖΟΥΝ ΓΚΟΛ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ. ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΟΕΟΕ, ΟΕΟΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή