Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

MΠΟΥΡΓΚΑ

     Μ’ έχει εκνευρίσει το Ισλάμ. Κι όλοι αυτοί που το ακολουθούν. Δεν φτάνει που ταλαιπωρηθήκαμε να τους δεχθούμε στην Ευρώπη και να υποστηρίξουμε την λατρευτική τους διαφορετικότητα. Δεν φτάνει που ξοδέψαμε χρήματα για δικά τους σχολεία ή για τεμένη να πηγαίνουν να προσεύχονται. Και δεν φτάνει που καταξοδέψαμε κονδύλια σε διαφημιστικές εκστρατείες να πείσουμε τους συμπολίτες μας για ανεξιθρησκία.
      Παραπάει το πράμα όμως. Και θα μιλήσω. Η υπομονή μου εξαντλήθηκε. Έχω κι εγώ δικαιώματα. Εδώ ήρθαν, δεν πήγα εγώ εκεί να τους χαλάσω τα τσάγια και τα μετά θάνατον ατζέμ πιλάφια. Και το λέω ξεκάθαρα: Η μπούργκα πρέπει να καταργηθεί. Συντάσσομαι πλήρως με τον πρόεδρο της Γαλλίας που κάνει τον δικό του ανένδοτο αγώνα. Επιτέλους πια. Καλοί οι ισλαμιστές, αλλά μοναχοφάηδες. Και στα τσιμπούσια, θέλω να συμμετέχω οπωσδήποτε. Όπως και στα τσιμπούκια.
      Και μπαίνω στην ουσία. Όλες οι γυναίκες στην Ευρώπη κυκλοφορούν με τα βυζιά και τους κώλους έξω. Και τις κοιλιές και τα πρόσωπα. Όλες οι διαφημίσεις των δρόμων ή των τηλεοράσεων, αναδεικνύουν το προϊόν τους μέσω της γυναικείας γύμνιας. Κι αυτά τα βλέπουν οι κύριοι του Ισλάμ. Και τα δέχονται για τις γυναίκες μας. Και δεν έχω δει κανέναν να διαμαρτύρεται, ή να ρίχνει πανιά στην γυμνή της αφίσας . Κανείς ισλαμιστής δεν δείχνει την αποστροφή του στην πορεία αφανισμού που έχει πάρει πλέον παγκοσμίως ο χριστιανισμός. Ακόμα κι ο Βουδισμός.
      Και τελικά τι κάνουν; Οφθαλμόλουτρα. Βλέπουν τις γυναίκες μας, τις τρώνε με τα μάτια τους και παίρνουν και ιδέες για το σπίτι . Ενώ τις δικές τους, τις κρατάνε ντυμένες. Και τι ντυμένες; Στην κυριολεξία καμουφλαρισμένες με αυτήν τη μπούργκα. Δηλαδή τις θέλουν μόνο για την πάρτη τους. Όχι κύριοι. Έχετε άδικο. Θέλουμε κι εμείς να βλέπουμε τις δικές σας και να τις πηδήξουμε κιόλας αν γίνεται. Όπως για σας είναι μυστηριώδη τα θηλυκά μας που γδύνονται, έτσι και για μας υπάρχει το ίδιο μυστήριο για τα ντυμένα δικά σας.
Την στάση σας ισλαμιστές δεν την καταλαβαίνω. Τα δικά σας δικά σας, αλλά και τα δικά μας δικά σας; Τι λέτε ρε; Κι έχει δίκιο ο πρόεδρος της Γαλλίας να διαμαρτύρεται. Όλη η υφήλιος, συμπεριλαμβανομένου και του Ισλάμ, έχει δει την σύζυγο του θεόγυμνη. Να μην δει κι αυτός τις μουσουλμάνες γυναίκες σας γυμνές; Αύριο μπορεί να χωρίσει. Να μην έχει οπτική πληροφόρηση για το επόμενο ταίρι του; Και μαζί μ’ αυτόν βέβαια, κι εμείς. Οι γλάστρες του βασιλικού.
      Κύριοι αλλόθρησκοι, τις ευαισθησίες για τη μπούργα να τις αφήσετε. Και μιλώ εγώ, που σαν άνθρωπος στην ζωή του, υποστηρίζει όλες τις θρησκείες κι είμαι ελεύθερος σαν τον μεγάλο Bob Hope, που είπε: « Πηγαίνω στις εκκλησίες όλων των θρησκειών. Δεν θέλω να χάσω την αιώνια ζωή για τεχνικές λεπτομέρειες.» Για τέτοιο ευρύ πνεύμα μιλάμε ότι διαθέτω.
     Γιατί ρε πούστη μου, τις έχετε καλυμμένες; Τόσο πολύ τις εμπιστεύεστε; Τις έχετε ρωτήσει αν αισθάνονται άνετα εκεί μέσα, αν ζεσταίνονται ή αν κρυώνουν; Έχετε ελέγξει ποτέ αν από μέσα έχουν καρφωμένο κανά δονητή ή αν φοράνε τίποτε σέξυ εσώρουχα κι όταν πάνε στο γραφείο που απασχολούνται, ψιλοσηκώνουν τη μπούργκα και κάνουν το περίφημο μπουργκάτο;
     Τώρα, αν δεν σας αρέσει η Ευρώπη, άνετα μπορείτε να γυρίσετε πίσω στις πατρίδες σας, εκεί που συμφωνείτε όλοι. Αν μάλιστα σας καυλώνει και τόσο πολύ το ένδυμα αυτό, προτείνω να το βάλετε κι εσείς άνδρες του Ισλάμ. Όπως οι δικοί μας Σκωτσέζοι φοράνε τα κιλτ ή όπως ο δικός μας ο Ρουβάς βάζει φούστα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα τι θα φοράτε εκεί. Εδώ όμως έχω. Βλέπεις την γυναίκα μου; Θα βλέπω κι εγώ την δική σου. Σκέφτεσαι πράματα για την δική μου; Θα σκέφτομαι κι εγώ για την δική σου. Ισότης κι αδερφότης. Και, στον κίνδυνο του κέρατου και της ονείρωξης, και, στον βωμό του πεοκρουστικού χόμπυ. Δεν γίνεται αλλιώς. Η αλήθεια της Ευρώπης είναι γυμνή. Η αλήθεια της Ασίας είναι ντυμένη. Διαλέχτε.
      Και πρέπει αδέρφια μου του Ισλάμ να το καταλάβετε και να το δεχτείτε. Και να αφήσετε τα κόλπα με τα ειδικά μπανιερά που σκαρφίζεσθε, τα μπουργκίνι, και τα λοιπά κουραφέξαλα περί ηθικής. Διότι ο πέλεκυς της Ευρώπης θα πέσει βαρύς. Διότι η Ευρώπη γουστάρει να πηδιέται κι αν δεν μπορεί, γουστάρει να φαντασιώνεται. Άρα λοιπόν, δεν θα επιτρέπεται διορισμός σας στο δημόσιο, ούτε μεταφορά με δημόσια συγκοινωνία, ούτε και νοσοκομειακή περίθαλψη.
     Και για το νοσοκομείο, υπάρχει και τεράστιο τεχνικό θέμα. Ας πούμε ότι είμαι γιατρός και μου φέρνεις την μπουργκοφορεμένη. Πώς να την ξεγεννήσω; Πώς να βρω τον πιθανό καρκίνο του μαστού; Πώς να διαγνώσω ρε αδερφέ; Πώς να εγχειρήσω; Όσο καλός γιατρός και να είμαι, πρέπει, και να βλέπω, και να πιάνω. Τι διάολο, εκεί στις χώρες σας ο συνάδερφος μου μαθαίνει μπουργκοιατρική; Τι έχουν τα μάτια του; Ακτίνες Χ;
      Τι, επιτρέπεται να γδυθεί όταν το θέμα είναι ιατρικό; Πού το λέει το κοράνι αυτό; Και καλά βρέθηκε κάτι και χρειάστηκε να γδυθεί μπροστά στα μάτια του άπιστου δυτικού. Αν δεν είχε τίποτα; Θα κατηγορηθεί ο επιστήμονας ότι το έκανε επίτηδες για να δει την μουσουλμάνα γυμνή και θα του κηρυχτεί τζιχάντ; Για σκεφθείτε λογικά λιγάκι.
      Καταλαβαίνω ότι είστε πιστοί. Κι εμείς είμαστε. Κι έχουμε φάει τεράστιες χλαπάτσες. Οι πρωτόπλαστοι μας φορούσαν φύλλα συκής. Οι αρχαίοι μας την βγάζανε με μια χλαμύδα. Οι επαναστάτες μας σκοτώθηκαν με μια φουστανέλα. Τρέχω λίγο την ιστορία μας όπως βλέπετε. Ξέρετε τι πόνος ήταν για μας να βάλουμε τα εργαλεία μας μέσα σ’ ένα παντελόνι; Το κάναμε όμως τελικά. Και κάναμε κι άλλα, που αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θα καταργούσα και τα μπετά και τα πετρέλαια και θα σκαρφάλωνα σε καμήλα, κατά προτίμηση τρικάμπουρη του Μπαγκλαντές.
      Τι άλλο κάναμε; Δεχθήκαμε να γίνουν οι γυναίκες μας ίσες και να πηγαίνουν στις παραλίες με τους σκατοκόφτες πίσω και topless. Να φοράνε τα ίδια ρούχα μ’εμάς. Ε, τώρα θα δεχθείτε κι εσείς να πετάξετε τη μπούργκα. Λογικά πράματα, μακριά από τα παραμύθια που κουβαλήσατε από τις εκκλησίες σας. Και ξέρετε καλά τι είναι αυτές: " Οι εκκλησίες σε σχέση με τον θεό, είναι σαν τις διαφημίσεις σε σχέση με την Κόκα –Κόλα : προωθούν την δίψα, χωρίς να την σβήνουν" John Updike.
      Τέλος πια στον αγώνα αυτόν που διεξάγεται χωρίς να έχουμε ακούσει καν τις γυναίκες σας. Τι είπατε; Ότι στο Ισλάμ η γυναίκα δεν επιτρέπεται να έχει γνώμη; Εντάξει δεν σας βρίσκω και πολύ λάθος σε αυτό, αλλά τώρα έχουμε άλλη θεσμικότητα . Με τον συμβιβασμό μονόδρομο. Για το κοινό καλό της Ευρώπης μας, της πατρίδας μας.
      Και τώρα που το σκέφτομαι, ξανακαταλαβαίνω πόσο μαλάκας ήμουν και είμαι που σηκώθηκα κι έφυγα από την Αμερική. Κι ήρθα στον πολιτισμό που δεν μπορεί να διαχωρίσει τα άχυρα από τα πίτουρα. Διότι εκεί, στα States, δεν ασχολείται κανείς με την διαφορετικότητα του κάθε μαλάκα κι ας μην υπάρχει ιστορία. Καταλαβαίνει τον χρήσιμο πολίτη είτε φοράει είτε δεν φοράει μπούργκα. Βέβαια, πριν την αεροπορική πτήση θα την βγάλεις και θα πεις κι έναν αμανέ. Το κοράνι τι λέει επί της ασφάλειας των πτήσεων; Πώς, τα θεωρεί λεπτομέρειες; Μα γι αυτές μιλάω τόση ώρα. Για τη μπούργκα, τη λεπτομέρεια της πίστης.

32 σχόλια:

  1. Ο χρονος μετραει αντιστροφα εδω και καιρο.Αφου ειναι εφικτο,τουλαχιστον θεωρητικα,να ξεκινησει σιγα σιγα και η πραξη.Καηκε απο τους οργανομενους,οι οποιοι δειχνουν να το μετανειωσαν,καιρος να το δειξουν με πραξεις.Το κυριοτερο ομως ειναι να το δειξουν οι "ανοργανωτοι",που ειναι και οι περισσοτεροι.Δεν ξερω με τι τροπο,παντως πρεπει να καταλαβει οτι δεν θα πουληθει και τωρα,και δεν θα τον αφησουμε μονο του.Γνωριζει πως αν κουνησει λιγο το δακτυλακι του,ο κοσμος θα ειναι διπλα του οσο απογοητευμενος και να ειναι.Δεν αλλαξε τιποτα απο οταν εφυγε,στο ελληνικο ποδοσφαιρο,οπως το αφησε ετσι ειναι και χειροτερο.Μπαινει και παιζει την μπαλλα που ξερει,ισως καλυτερα απο οποιοδηποτε αλλον.Απο οτι εχουμε καταλαβει εδω στο blog,κανεις δεν ειναι αρνητικος στην επιστροφη του.40000 κοσμος να μαζευτει στην Χατζηκυριακου δεν γινεται.Αλλιως ομως,καπως μπορει να γινει,και ειμαι σιγουρος οτι το εχεις σκεφτει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ελπισω οτι στην επομενη συναντηση,οι προγνωσεις θα δειχνουν λιακαδα για καμια βδομαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενα καρο κομπλεξικοι,αγαμητοι,μισογυνηδες ηγετες-ποδηγετες λαων απολυτως αβουλων,με μηδενικη σκεψη,επιβαλουν αιωνες με την καταρα του φονταμενταλισμου περιορισμους που οι βασανισμενοι υπηκοοι καθολου ως τετοιους δεν τους εκλαμβανουν,γιατι πολυ απλα δεν εχουν την εμπειρια του διαφορετικου-το οποιο ειναι καταραμενο.Σαν την καμηλα με τις καμπουρες της.Αντε να της πεις τιποτα.Και αυτη εχει και ενα σοβαρο λογο που τις εχει.Εκει μιλαει η φυσικη εξελιξη και επιλογη.

    Θελετε Ευρωπη;Βγαλτε τους κωλους σας εξω.
    Τον περιορισμο τι τον θελετε;
    Ποσο μακρυα φτανει η ελευθερια,δεν το ξερουμε.Και αυτο ειναι προβλημα για ολες τις κοινωνιες.
    Οι μουσουλμανοι,δεν σκοτιζονται με τετοια προβληματα και λυνουν τους γορδιους δεσμους των προσωπικων επιθυμιων και των οριων δρασης του καθενος με το μαχαιρι της απαγορευσης.
    "Δεν θα φαινεσαι μωρη καριολα καθολου" λεει στη γυναικα- υποζυγιο. Τελος.Και εχει το κεφαλι του-προσορινα- ησυχο.Το πανω.Γιατι το κατω υποφερει.
    Οχι οτι οι δικοι μας εδω πριν αιωνες ηταν τιποτα καλυτεροι. Ζωνες αγνοτητας με λουκετα και συνδιασμους φορουσαν στις κορες και τις γυναικες τους οταν εφευγαν για εκστρατειες(και εκει,γαμουσαν τις γυναικες αλλων,που ηταν "ξεκλειδωτες").
    Και εδω οι εραστες-κατα την απουσια των ανδρων-σκρφαλωναν στους πυργους και με τα συνεργα στα χερια,προσπαθουσαν να ξεκλειδωσουν το μουνι της πυργοδεσποινας.Και που να ψαχνεις για αντικλειδια νυχτιατικα.Και πως να πας στο σιδερα και να του ζητησεις βοηθεια,που και αυτοι ρουφιανοι των συζυγων που ελειπαν, ηταν.Και τι συναγερμους να ειχαν επινοησει.Ποιος ξερει.Μπορει οι ρωγες κατα την διαρκεια του υπνου να ηταν δεμενες με σπαγγο που ηταν ενωμενος στην αλλη ακρη του εξω απ'το παραθυρο,στην αυλη με το ποδι καποιας γαλοπουλας.Και ξερετε τι θορυβο κανουν αυτες.Δεμονισμενο. Δυσκολο και επικινδυνο το κερατο.Παντως τα τσιμπουκια πρεπει να πηγαιναν συνεφο.Σιγουρατζα. Πρεπει να ηταν και μαστορισσες και πως το φανταζομαι.
    Και τα χρονια περασαν.Πως να κρατισεις τις διψασμενες βορειες και τους τρικαυλους Ιταλους,Ισπανους Γαλλους Ελληναραδες κλπ. Οποτε σου λενε οι Ευρωπαιοι αρχοντες "αν ειναι να γινουμε Χουντινι για να δουμε μουνι,μεχρι να το καταφερουμε,θα σκαλωσει η φαια ουσια στον εγκεφαλο και αντι για τις γυναικες,θα πηδαμε απο τα παραθυρα."
    Και ετσι,σιγα σιγα,με τα χρονια: "...free at last...fre at last..."
    Φιλοι μουσουλμανοι.Καμια διαθεση να προσβαλω δεν εχω.Αλλα επιτελους.Αφηστε τις γυναικες να ανασανουν.Να ανασανουμε και εμεις.Και εσεις. Ο Θεος(οποιος κι'αν ειναι αυτος)δεν μας εφτιαξε με ρουχα.
    Χαρειτε τα σωματα,τον ερωτα.Και θα σταματησετε-μαρτυς μου ο Θεος μου-να πεφτετε με τα τζιπ πανω σε πρεσβειες και να ζωνεστε με εκρικτικα. Θα εχεται να χασετε πολυ περισσοτερα απο οσα νομιζατε ως τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστο,φανταζεσαι τις μουσουλμανες εξευρωπαισμενες? Και να τα πετανε ολες εξω σαν τις δικες μας? Τοτε ειναι που θα απασφαλισουν τελειως οι "σκουροι" και θα ανατιναζονται μεχρι και μεταξυ τους....Χωρια που εδω θα γινει της μουρλης.Θα πεταει η ανατολικη τις καμπυλες,ΟΛΕΣ,εξω,και αντε μετα να γυρισεις στον ΟΡΘΟ δρομο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιαννη,θα βρεθει τροπος.Ειμαι βεβαιος.Για τοσο κοσμο εκει,ειναι δυσκολο οντως.
    Θα τα πουμε ολοι απο κοντα και θα το οργανωσουμε.
    Στην αναγκη,ας μαζεψουμε υπογραφες,οπως ο μακαριτης τον Χριστοδουλος.
    Και θα απαιτησουμε να αναγραφεται στην ταυτοτητα μας : Γεννηθεις το ετος: 1924 εις Αγιαν Σοφιαν. υπηκοοτης: Βυζαντινη. κατοικος:Κωνσταντινουπολης.
    Ο καραφλος πρωθυπουργος μας εχει καλα κονε με τους απεναντι.Θα την βρει την ακρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...και εμεις απο "οθωμανικο" γνωριζουμε...
    Η πλακα ειναι να βαζουν οι ιδιες βομβες στα αποκρυφα.Ε,ρε γλεντια. Εκρηκτικα πηδηματα.
    Η τιποτα δοκανα για λαγους. Αουτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. steven , ama einai na ksanadw tin AEK opos prepei kai sti NEA FILADELFIA, vazw kai burga kai kelempia ki aspazome kai to 12theo tautoxrona

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξενύχτης Νομικάριος13 Φεβρουαρίου, 2010 04:35

    Προς sakis (αλλά και tolis): Αδέλφια, δεν πιστεύω ότι ο Παπα ήθελε σώνει και καλά να φύγει ΤΟΤΕ από την ΑΕΚ. Μια καλή πρόταση μπορούσε να κρατήσει έναν δεκαεννιάχρονο στόπερ σε ομάδα επιπέδου ΑΕΚ, δεν τον είχαν πάρει τα χρόνια. Άλλοι ήταν οι λόγοι της πώλησης: 1. Άγνοια των κανόνων του σύγχρονου ποδοσφαίρου, κάτι που προκαλεί οργή, αφού ο κοντός όφειλε να ξέρει από μπάλα, καθώς υπήρξε όντως μεγάλος κυνηγός 2. Νεοπλουτισμός με έντονα trendy χρώματα(να φέρω πίσω τον Sotis)3. Εκνευρισμός λόγω της συνεχώς αυξανόμενης οικονομικής τρύπας κι όχι της λίμνης, όπως μας παραμύθιαζε και κυρίως 4. Η ύπαρξη μιας πρωτοφανούς και αμαρτωλής ρήτρας, σύμφωνα με την οποία ο παίχτης έμενε πρακτικά ελεύθερος, ΑΝ ΑΛΛΑΖΕ Η ΠΑΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!!Την έχει επιβεβαιώσει ο ίδιος ο Παπα και ουσιαστικά αυτό σημαινε ότι ο παίχτης δεν ανήκε στην ΠΑΕ, αλλά στην παρέα του 2004, όπως και στον...Φερέρ, αφού αυτός εδικαιούτο ποσοστό μεταπώλησης!!!
    Ασφαλώς και στην εποχή του άκρατου επαγγελματισμού όλα έχουν την τιμή τους, όμως από την άλλη σοβαρές ομάδες έχουν κορμό και κάνουν σχεδιασμό ποδοσφαιρικό χτίζοντας πάνω σε παίχτες αναφοράς, πόσο μάλλον όταν το κενό τους- σε περίπτωση πώλησης- είναι δυσαναπλήρωτο για τους λόγους που σας εξήγησα χτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. o pap efuge gia na konomisei o ferer kai o tapas kai ypirxe kai sxetiki ritra gi ayto

    n enic ekane gyrw stis 75 metagrafes kai xreiastikame 44

    o fasoylas ekane 5-6 parapano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το συμβολαιο του Παπα... ποτε εληγε? Ποτε εμενε ελευθερος,θυμαται κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. monegascos είπε...
    Το συμβολαιο του Παπα... ποτε εληγε? Ποτε εμενε ελευθερος,θυμαται κανεις?

    ------------

    an de kanw lathos , elige ti mera pou den tha itan o tapas proedros
    nomizw ypirxe tetoia ritra

    to paidi eixe dilwsei pantos pos ithele na meieni stin AEK kai ton xalage n genoa pou den itan kai roma (an mporei na parei kaneis sta sovara diloseis podosfairistwn)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το συμβολαιο εληγε το επομενο καλοκαιρι.Θα καθονταν ολοι πανω στο παγωτο,γιατι ολα τα λεφτα τα επαιρνε ο Παπ....,αυτος ειναι ο λογος που τον πουλησαν.Ιδια ρητρα ειχε και ο Κατσουρανης,θυμασαι? Σε προηγουμενη αναρτηση ειπες οτι ολοι θυμονται ποιος πουλησε τον SUGAR,αλλα δεν λεει κανεις ποιος τον εφερε....Λοιπον,ειχε την καυλα να κατεβει και η original προσφερθηκε να τον στηριξει,και σε δυο μερες τον ΠΟΥΛΗΣΕ.θεωρω πως εισαι απο τους ελαχιστους που αν μην τι αλλο μιλας μπεσαλιδικα για το τι εγινε τοτε,απο τους οργανωμενους.Σεβομαι την αποψη σου για τον Μπαγιεβιτς,ασχετα αν διαφωνω,και οσα αναφερεις για τον Νικολαιδη ειναι αληθεια.Τωρα τι γινεται? Πιστευεις οτι ολοι μαζι μπορουμε να κανουμε κατι ωστε να ασχοληθει ο Μελισσανιδης παλι με την ΑΕΚ? Το ολοι μαζι το λεω,πιστευοντας οτι στην οργανωση δεν γινεται να ειναι ολοι ανεγκεφαλοι και μαλακες σαν το σιχαμα....Mikehlk τι λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιο είναι το σίχαμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. e oxi re fille , de ton poulise mono o XX

    ton poulise o kathenas ektos apo tous 300-400 pou psifisane


    imarton me ti karamela

    kai paparia gavla eixe , se pro pro proigoumeni anartisi eipa oti ekane kai agareia

    "mi mou skotizete t'arxeidia me ta volley kai tis pugmaxies"


    vrikate papa kai thavete me ton soro


    by the way , eimaste provata ki autos tsopanis opos lete stis dikes sas anartisis, POS DIAOLO EGINE TO KATA SINIDISI LOIPON ?

    TI SOI PROVATA EINAI AUTA POU EXOUNE KAI SINIDISI, APOFASISTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ki an mi ti allo , osoi sumeteixane sti diadikasia , vgalane ti burga pou leei o steven .-


    vgalte tin kai oi ypoloipoi na doume ti tha ginei

    de mporei xiliades pio ametoxoi ki apo tous torinous metoxous na ta xrewnoun ola s'autous pou symetexoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. eida anthropous pou sampotarane ekeini ti mera tin ypopsifiotita melisanidi (epeidi ton efere n R ) katevazontas dikous tous sundyasmous

    kai 4 xronia meta na katigoroun ton mousia me anakoinwseis san ypeuthuno gia oti egine tote

    e oxi re , paei polu

    toulaxiston autos eixe ta arxeidia kai paremeine ekei kai to palepse

    o zoupides , oi kourepides , o dimitriadis pou esteile meta o tigris , oi 8 edres pleiopsifikes yper filadelfias , EKSAFANISTIKAN

    kai n erasitexniki kratiete apo ton vosko kai ta provata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε μεγαλε,που τοχεις δει γραμμενο να ενδιαφερεται καποιος για το ποδοσφαιρο,και να φορτωνεται και οτι φοραει κιτρινο? Θα εβαζε και 3-4 δικους του να τρεχουν τα ερασιτεχνικα τμηματα,και αυτος θα ηταν στην ΠΑΕ.Μηπως ξεχασες τις μαζικες εγγραφες στην ερασιτεχνικη πριν τις εκλογες? Η ξεχασες οτι το σιχαμα ειχε ανακοινωσει την στηριξη στον Μελισσανιδη και μετα πηγε με τον κοντο.Ηθελε να φτιαξει το γηπεδο,ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ....Για ποια αγγαρεια που δηθεν ελεγε μιλας? Μηπως ξεχασες τι εγινε την ωρα των εκλογων,που πηρε τον λογο ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ο κοντος? Να μην τρελλαθουμε κιολας.....Και με ποιανου την υποστηριξη εγιναν ολα αυτα? Με του σιχαματος,και αν θελεις θα σου εξηγησω προσεχως γιατι τον λεω σιχαμα,αν δεν τοχεις διαβασει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. monegascos είπε...
    Ρε μεγαλε,που τοχεις δει γραμμενο να ενδιαφερεται καποιος για το ποδοσφαιρο,και να φορτωνεται και οτι φοραει κιτρινο?

    -----

    nai to eida grameno , sto katastatiko tou somateiou

    mazikes egrafes kai na ginoun , prepei na perasei enas xronos gia na apoktisoun dikaioma psifou

    ki auto to leei to katastatiko

    me kanenan de pige , eipe molis eide melisanidi-nikolaidi kai filipou mazi ,koitontas ton granitsa "mou thymizeis ti semina digeni me to koita ti ekanes" kai den eipe alli kouventa

    alla ante kai mas edwse grami na psifisoume konto , pou diaolo vrike o melisanidis psifous ?
    apo tous 15 sunolika getopatisiapeirates pou moirastikan sta psifodeltia tou melisanidi ,tou anatoliotaki aki tou papastavrou ?

    n' pire apo tous mpeton psifous tou xafie ?

    n' pire tous akoma pio mpeton psifous tou granitsa ?

    pou tous vrike tous psifous kai tis 6 edres ?

    kai pou sto diaolo itane OOOOOOLOI autoi oi xiliades pou katigoroun ton mousia , na ton psifisoun na parei kai tis 15 edres ?


    malakia tou mousia pou zitise kai sugnwmi.
    oi ekloges einai kata sinidisi diadikasia , den ekane kanena egklima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οτι θυμασαι χαιρεσαι φιλε,ρωτα καλυτερα τον τσοπανη σας και αν ειναι ειλικρινης θα σας πει τι εγινε...καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. esy oti thymase xairese

    kai trava rwta ton diko sou tsopani

    se teliki ta dika tou provata kanane apoxi

    kallhnyxta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. a , kai sixamenoi einai autoi pou stinane odofragmata sti dekeleias kapote ki anoiksane odofragmata kai podia meta

    epeidi xairome kai thymame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. monegascos είπε...
    Ρε μεγαλε,που τοχεις δει γραμμενο να ενδιαφερεται καποιος για το ποδοσφαιρο,και να φορτωνεται και οτι φοραει κιτρινο? Θα εβαζε και 3-4 δικους του να τρεχουν τα ερασιτεχνικα τμηματα,και αυτος θα ηταν στην ΠΑΕ
    -------------------------------

    sti pae tha itan o nikolaidis , mi mperdeuese

    autos skeftike to 44 ,apefyge ti D ' etniki kai to anevasma "nerrrrro"

    pos tha itane sti pae loipon ?

    evale ypopsifiotita gi auta pou den eprepe na tou skotizoume t'arxeidia

    ntaksei , eipame na ksexastoume na pame partakatw , kolo , egw toulaxiston , de stino

    o mousias mporei kai na stine gia to kalo tis AEK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Φεβρουαρίου, 2010 10:40

    Περί μπούργκας: Κι εγώ έτσι το βλέπω. Σωστόν. Εγω ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΕΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ-ΙΜΑΜΗ-ΡΑΒΙ-ΜΠΑΜΠΑ-ΓΚΟΥΡΟΥ και ότι άλλο ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ (και ότι άλλο). Τα ΄χεουμε λύσεις αυτά εδώ και 250 χρόνια.Η ιστορία με τα σκίτσα του Μεμέτη ή με το φόνο του Βαν Χοχ αντί να αφυπνίσει κάποιους, θάβεται στο όνομα του "σεβασμού των δικαιωμάτων του άλλου", κι εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να κάνουμε τουμπεκί, απεμπολώντας 250 χρόνια ευρωπαϊκής ιστορίας και σκέψης (από Διαφωτισμό και τούδε). Αλλά η δυτική κενωνία (όπως ορίζεται τέλος πάντων), μετά από 2 παγκόσμιους πολέμους, το τέλος της αποικιοκρατίας και αφού έσπειρε 2 ολόκληρες νέες ηπείρους (και τα άκρα της 3ης) έχει ξεμείνει από κάυσιμα. Κι έχει ανοίξει τα πόδια στραμένα προς ανατολάς (και πάλι, όπως τόσες φορές εδώ και χιλιάδες χρόνια) και περιμένει.
    "...Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα.
    Τι νόμους πια θα κάμουν οι Συγκλητικοί;
    Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν.".
    Βέβαια στα σύνορα υπάρχουν και είναι και μπόλικοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Φεβρουαρίου, 2010 10:43

    @ όλους εδώ και περί γηπέδου: Αν ξέρετε έστω μία τρίχα από το το έπαιξε στο θέμα αυτό θα πω το εξής. Τα τετραγωνικά των εμπορικών χρήσεων μοιράζονταν σαν κουφέτα σε γάμο για να αλλάξουν στάσεις...και τα κουφέτα δίνονται ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλημερα παιδια.
    Ας μη γυριζουμε αλλο πισω.Νομιζω εχουμε διδαχθει.
    Κατι εχουμε μαθει.Το κυριο ειναι οτι χωρις ενωση,δεν γινεται τιποτα σε μια ομαδα με δεκα κομματια και αλλους τοσους "προσανατολισμους".
    Τα λαθη ειναι γνωστα.Και οι μαλακιες που εγιναν κατα καιρους και τις πληρωσε ακριβα ο συλλογος επισης.
    Το θεμα με την οργανωση ειναι οτι θεωρουν οτι τους φορτωνουμε μεχρι και το προπατορικο αμαρτημα.Δεν ειναι ετσι.Οταν π.χ. λεω εγω προσωπικα,η ο ταδε οτι ο Δ.Χ θεωρω οτι εφταιξε σε αυτο,η εκανε λαθος σε εκεινο,δεν σημαινει οτι του τα φορτωνουμε ολα.Ουτε και ειναι σωστη αντιμετωπιση εκ'μερους των παιδιων της οργανωσης να απαντουν ετσι απλα:"...ελα μωρε...για ολα αυτος φταιει;" Οχι βεβαια.Αλλα τι θα πει αυτο;
    Καποτε ρωτησανε το Γκλετσο αν πιστευει οτι ειναι καλος ηθοποιος. "...ενταξει...δεν ειμαι και Λορενς Ολιβιε...". Δηλαδη τετοιες απαντησεις απλα γενικευουν,θολωνουν και συμψηφιζουν τα παντα με αποτελεσμα ακρη να μη βγαινει.
    Ειναι και η θεση του αυτη καθ'αυτη βεβαια που μεγενθυνει τα οποια λαθη κανει και τους προσδιδει μεγαλυτερη εκταση αλλα και μεγαλυτερες συνεπειες.Και αυτο ειναι λογικο.Και για αυτο, φιλοι της οργανωσης, αγανακτει περισσοτερο ο κοσμος.
    Αν κανω ενα λαθος εγω,ο.κ. Αν παρω μια λαθος θεση. Υποστηριξω λαθος ανθρωπους,η βαλω λαθος προτεραιοτητες,δεν θα εχει και μεγαλο αντικτυπο.
    Αλλα ο θεσμικα υπευθυνος εχει αλλη βαριτητα.Καιη γνωμη του-και μαλιστα η λανθασμενη-εχει μεγαλυτερο αντικτυπο στον απλο κοσμο. Γιατι πολυ σωστα σου λεει ο αλλος: "...αφου ρε μεγαλε εκει που εισαι εχεις κανει περισσοτερα λαθη απο οσα θα εκανα και εγω ο ιδιος που δεν γνωριζω και πολλα,τοτε τι διαολο κανεται εκει περα; κιτρινομαυρα πειραματα...";
    Δεν αρκει το συναισθημα.Χρειαζεται και γνωση.
    Τελος παντων.Οτι εγινε εγινε. Το σιγουρο ειναι-οσο αφορα τις εκλογες της ερασιτεχνικης,τα ψηφοδελτια,τους συνασπισμους και ενα καρο μπουρδες λες και ειμαστε το μεταπολεμικο κκε.
    Καμια αλλαγη δεν ηρθε με δημοκρτατικες διαδικασιες.Τιποτα δεν αλλαξε αρδην με καλπες και αιδιες.Σιγα να μην εχουμε και προεδρο 15μελους για να αποφασιζει που θα κανουμε το παρτυ για να μαζεψουμε λεφτα για την πενταημερη εκδρομη. Αυτα μας μαρανανε.
    Ποτε ξερει ο λαος τι του γινεται για να ηξερε και στις εκλογες του'06; Οι λαοι και οι ψηφοφοροι ειναι της πλακας.
    Μια φορα-καποτε- του ζητησανε να παρει μια σοβαρη αποφαση και διαλεξε το Βαραβα.Τι περιμενεις απο κει και περα. Α, ρε Πλατων ποσο δικιο εχεις.Αλλα που να το βρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλημέρα σε όλους
    Μπορεί εδώ στην Ελλαδίτσα σαν πολίτες να μην την φοράμε την μπούργκα,το κράτος όμως που την πρωτοφόρεσε πριν καμια 500αριά χρόνια δεν την έχει βγάλει ακόμη.
    Αλήθεια,μια που ήρθε η κουβέντα για ψήφο κατά συνείδηση-στις εκλογές της Ερασιτεχνικής εννοώ-,έχετε ακούσει πως διαμορφώνονται οι συνειδήσεις;
    Θα ήθελα πολύ να απαντήσει ο mike21hlk και μετά να αποποιηθεί των ευθυνών για λογαριασμό της οργάνωσης.
    Θα σας διαβάζω από μακριά καθότι ο χαρταετός ανυπομονεί να ανέβει στους αιθέρες ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Χαράλαμπο: Φίλε να περάσεις καλά στην εξοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς Χρήστο: Φίλε αυτο πρέπει να κάνουμε. Να κοιτάξουμε μπροστά και να συσπειρωθούμε στο αυριανό πλάνο δράσης. Να μην ενδιαφέρει κανέναν το παρελθόν. Στο φινάλε την ΑΕΚ βλέπαμε, δεν κάναμε μεταπτυχιακά ούτε τους ντεντέκτιβ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Διαβάζω για σιχάματα και πρέπει να σεβαστώ κιολας. Να σεβαστώ τι? Ας πούμε το ότι δεν πρέπει να γίνει σε ένας ακόμα χώρος ανταλλαγής απόψεων πουταναριό. Αλλά πρέπει κάποιος να παραδέχεται ότι η πρόκληση είναι μεγάλη, όταν διαβάζεις από ανθρώπους με άγνοια ή παραπληροφόρηση (ας πούμε ότι δεν είναι κόλλημα ή σύμπλεγμα) να μιλάνε έτσι για ανθρώπους της καρδιάς σου. Και κουρδίζεσαι λίγο, έτσι? Ας είναι, δε γαμιέται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς Ερνέστο: Να πεις την άποψη σου και μόνο. Και να μην σεβαστείς τίποτα όσο αναφορά τον χώρο. Ο χώρος δεν είναι η Αγία Τράπεζα. Αν σου βγαίνει μπινελίκι να το ρίξεις. Αν σου βγαίνει σε επιχειρήματα, κάντο. Ό,τι γουστάρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή