Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

          Αγαπητοί κι αγαπητές, το κείμενο αυτό είναι αναδημοσίευση απο τον Φίλαθλο. Είναι δημοσιευμένο το 2008 στην σελίδα 2, που γράφω ΑΜΙΣΘΙ, και το ζήτησε ο Χαράλαμπος να το δει. Κι είναι αυθόρμητο. Θα το καταλάβετε διότι το στυλ γραφής μου έχει ψιλοαλλάξει σε ειρμό λέξεων, όχι σαν ψυχή. Φυσικά απόλυτα χλευαστικό και φυσικά φιλαθλέϊκο και φυσικά καλυμμένο κοινωνικά για την ΑΕΚ. Που δεν είναι τίποτα παραπάνω η ομάδα μας απο το σκεπτόμενο κομμάτι του λαού μας, που την ύπαρξη του την περιγράφει μια διαρκής αντίδραση στα δίπολα. ( ΚΚΕ- Σύριζα, ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, Δεξια-Αριστερά, ΗΠΑ- Ρωσσία, και δυο αντιμαχόμενα αρχίδια για να πληρώνεις πάντα τους φόρους και να μην έχεις τίποτα).


« Φεύγω διότι δεν κατόρθωσα να αλλάξω τη νοοτροπία του κόσμου» , ήταν η δήλωση παραίτησης του κυρίου Νικολαίδη. Και τώρα βρίσκω ότι έκανα μεγάλα λάθη, διότι ήμουν απρόσεκτος. 
      Ο κύριος Νικολαϊδης έκανε λάθος όταν μας απέκρυψε το βασικό σκοπό του προγράμματος του. Γιατί βασικός; Μα διότι αυτός ήταν ο λόγος παραίτησης του. Όλα τα άλλα ουδόλως τον απασχόλησαν. Η ΑΕΚ ήταν απλά ένα περιτύλιγμα για να επιτευχθεί κάτι ανώτερο , κάτι απόκρυφο, κάτι πνευματικό. 
      Το σχέδιο ήταν καλά οργανωμένο. Στην αρχή, η οικονομική σωτηρία της εταιρείας. Όλα τα κοινωνικά κινήματα χρειάζονται οικονομική άνεση. Κατόπιν προχωρήσαμε σε αλλαγές φιλοσοφιών, έμπρακτη ανανέωση αφού δεν απεκτήθησαν παίκτες γεννημένοι το 1940, και σοβαρότατη καθοδήγηση από προπονητές μπαρουτοκαπνισμένους. Όλα αυτά με απόλυτο στόχο τη φετινή χρονιά. Να παίζεται το χειρότερο ποδόσφαιρο, και προς Θεού μακριά από την πρώτη θέση. Οι τίτλοι δεν βοηθούν στην αλλαγή της νοοτροπίας μας. 
      Μετά από τόσο κόπο , χρόνο, χρήμα , ήρθε αυτό το κατάπτυστο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης κι όλα τινάχτηκαν στον αέρα. Ο προπονητής να κλαίει, που κέρδισε την παντοδύναμη αρκαδική ομάδα στο τελευταίο δευτερόλεπτο . Οι παίκτες, όλοι μια γροθιά, να ουρλιάζουν που κράτησαν την έκτη θέση. Όλοι αυτοί είχαν αλλάξει τη νοοτροπία τους. Ο κόσμος; Αίσχος. Να έχει μείνει στα παλιά. Να μην θέλει να παραδεχτεί ότι η ΑΕΚ θα παλεύει μόνο για την τρίτη θέση . Να γουστάρει να δει ποδόσφαιρο . Να έχει απαιτήσεις. Ε, άνθρωπος είσαι , δεν είσαι Θεός . Λυγάς και παραιτείσαι για την αχαριστία.
      Αν όμως ο κύριος Νικολαϊδης , μας είχε μιλήσει για τον βασικό κοινωνικό στόχο του, όλα θα ήσαν τόσο διαφορετικά . Πρώτα πρώτα, εγώ δεν θα είχα κόψει το γήπεδο. Γιατί το έκοψα; Διότι έβλεπα από τότε ότι η διοίκηση και η ιδιοκτησία ήταν ανεπαρκής. Δεν μπορεί να είσαι κάποιο οικονομικό μέγεθος και να κρύβεσαι πίσω από έναν παλαίμαχο. Κι έχω άλλη νοοτροπία. Που λέει ότι επειδή κάποιος κονόμησε κλωτσώντας μια μπάλα, αυτόματα ΔΕΝ γίνεται και διευθύνων σύμβουλος, ούτε μπορεί να εμπνεύσει εμένα. Και το γήπεδο το έχω για διασκέδαση. Δεν το έχω για τόπο καβγάδων με τους διπλανούς μου, που τότε ήταν όλοι μουτζαχεντίν υπέρ του κυρίου Νικολαϊδη –τότε βέβαια που η νοοτροπία τους βόλευε –και σήμερα είναι σαν εμένα προς τετραετίας. 
      Αν λοιπόν γνωρίζαμε τον κοινωνικό στόχο του προγράμματος, θα πηγαίναμε στο γήπεδο. Και θα είχαμε ακριβότατο διαρκείας σε ειδική κερκίδα. Η κερκίδα αυτή θα είχε καθίσματα ανάποδα από τα κανονικά: Με την πλάτη προς το γήπεδο. Δεν θα παρακολουθούσαμε τον αγώνα. Με μαλακίες δεν θα ασχολιόμασταν. Θα κοιτάζαμε τα μπετά του γηπέδου και το κενό. Και τα μάτια των λοιπών φιλάθλων που αγωνιούσαν για την ομάδα. Εμείς θα πηγαίναμε στο γήπεδο για να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας. Στην αρχή, συζητώντας μεταξύ μας. Σιγά σιγά προχωρώντας και στις λοιπές κερκίδες, με κατσαβίδια στα χέρια, για να αλλάξουμε την φορά των καθισμάτων εκείνων που θα ήσαν πρόθυμοι να ασπασθούν το κήρυγμά μας. 
     Εδώ ακριβώς είναι τα λάθη που έκανα. Θα μου πεις ότι δεν ήξερα. Δικαιολογίες δεν σηκώνω. Έπρεπε να το καταλάβω. Γι’ αυτό και τώρα θα τιμωρηθώ. Πρώτα με αυτοχαστουκισμό μπροστά στον καθρέφτη δις την ημέρα, και κατόπιν με αγορά 5 διαρκείας για όλη μου την οικογένεια. Μέχρι και τον σκύλο θα παίρνω.
      Τέλος πάντων όλοι κάνουμε λάθη . Το βασικό είναι να τα διορθώνουμε. Υπάρχει όμως και το αύριο. Διότι ο κύριος Νικολαϊδης έφυγε. Έμειναν όμως οι πισινοί. Τι σχεδιάζουν; Πώς θα πορευθούν; Το ότι ήρθε ο πρίγκιπας , καιρός ήταν να συσπειρωθεί η ΑΕΚ, δεν μου λέει τίποτα. Για τον κοινωνικό στόχο τους μιλάω. Έχουν ή δεν έχουν; Μιλάω για τη νοοτροπία μας . Την έχουν αποδεχθεί, με βάση την αποτυχία του προγράμματος Ντέμη, στο οποίο βέβαια ήσαν συνεργοί, και κάνουν κωλοτούμπα Μελισσανίδειο – τι είπα πάλι- , ή έχουν άλλα μέσα για να μας την αλλάξουν; Ή μήπως μας θεωρούν ποταπούς, χαμένους μέσα στην απληστία μας για τίτλους, και άρα σωτηρία δεν υπάρχει για μας; Άρα παραμένει η νοοτροπία μας κι εξακολουθεί να μας βγαίνει η Παναγία. Είναι ερωτήματα αυτά και πρέπει να απαντηθούν. Διότι έχω και δύο παιδιά και πρέπει να ξέρω πώς να τα φέρω στο γήπεδο πια. Κόσμια με ελεύθερη γνώμη, ή με ηρεμιστικά, χαμογελαστά αδιάφορα, για το τι βλέπουν.
      Μιλάω πολύ σοβαρά και θέλω τις απόψεις των ηγετών μου. Να έχουμε απαιτήσεις από την ΑΕΚ, ή να χειροκροτούμε για τις καρπαζιές που θα τρώμε από τις Σέρρες και τον Ηλυσιακό; Για τον Θρασύβουλο εντάξει. Είναι ομαδάρα. Να δεχθούμε ότι το ποδόσφαιρο θα γίνει σαν το μπάσκετ, ή μπορεί και να φύγουν; Να συνεχίσουμε να έχουμε την ΑΕΚ σαν πρώτη ομάδα μας, ή να δεχθούμε ότι θα γίνει σαν την ομάδα της γειτονιάς , ή της ιδιαίτερης πατρίδας μας; Ξέρετε εκείνες που είναι σε χαμηλότερες κατηγορίες, που πηγαίνουμε και τις βλέπουμε όταν δεν ξέρουμε τι να κάνουμε , ρίχνουμε και κανά κέρμα προς ενίσχυση, και βέβαια δεν περιμένουμε και κάτι . Μέχρι σε ποιο σημείο το κοινωνικό έργο του κύριου Νικολαϊδη αλλά και το δικό τους θα συνεχισθεί; Ή μήπως διεκόπη;
      Αν διεκόπη ΟΚ. Αν όμως συνεχίζεται, γιατί δεν κάνουμε κάτι άλλο; Επειδή τα κόκαλα του Μπάρλου αρχίζουν και τρίζουν, κι επειδή η ΑΕΚ είναι σοβαρότατο μέγεθος, γιατί δεν αντιστρέφουμε όλοι μαζί το στόχο του κοινωνικού έργου; Γιατί δεν παραιτούνται , να γίνουν απλοί θεατές με δωρεάν είσοδο στα VIP, κι όταν χάνει η ΑΕΚ, ή όταν δεν μπορεί ν’ αλλάξει μια μπαλιά στα δυο μέτρα , να σηκώνονται και να χειροκροτάνε ενθουσιασμένοι; Δείχνοντάς μας πώς θα έπρεπε να είναι η νοοτροπίας μας . Αφού δεν θέλουν να είναι πρώτοι, γιατί δεν πουλάνε την ομάδα σε κάποιον πιο ικανό;
     Γιατί δεν παραδέχονται ότι είναι Δώνηδες διοικητικοί; Γιατί δεν πάνε να βοηθήσουν τον κύριο Νικολαϊδη στο έργο του στην Αλεξανδρούπολη; Εκεί μπορεί να υπάρχουν καλύτεροι άνθρωποι από εμάς. Και μια νοοτροπία που δεν χρειάζεται αλλαγή. Η ομάδα της συμπαθούς πόλης, πόσο χειρότερα να πάει; Θεοί θα είναι, λατρεμένοι. Μάλιστα εκεί μπορεί να πάρουν και τον Δώνη για να μην λείπει και στέλεχος από το team τους. Και να έρχονται και να κρυφοκοιτάνε την ΑΕΚ που και που. Σαν δεύτερη ομάδα τους. Αν παίζει καλύτερα, ή πάρει και κανά τίτλο, ας μουντζώσουν. Δεν θα κατηγορήσω τίποτα. Θα έχουν κάθε δίκιο. Κι εγώ άδικο που δεν άλλαξα τη νοοτροπία μου!




ΥΓ. Αγαπητέ φίλε, σου χαρίζω το ψηφοδέλτιο με την υπόμνηση οτι ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ. ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ ΚΑΤΙ, ΤΟ ΒΑΡΑΩ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΑΘΕΤΩ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΜΠΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ 750, ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΤΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΛΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΛΑΤΣΗΣ; ΕΛΑ ΝΤΕ. ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΒΟΥΡΑ.

Ψηφοδέλτιο Δημήτρη Μελισσανίδη
1. Δημήτρης Μελισσανίδης 
2. Κώστας Γενεράκης 
3. Ιάκωβος Μελισσανίδης 
4. Ευάγελλος Ασλανίδης 
5. Τάκης Ζαχόπουλος 
6. Γιώργος Κανδύλης 
7. Πέτρος Γκλάβας 
8. Ανδρέας Δημητρέλος 
9. Εδουάρδος Καρέρ 
10. Μάνος Μακρής 
11. Γιώργος Μπέρκοβιτς 
12. Κωνσταντίνος Κανάκης 
13. Πανταζής Φύκιρης 
14. Κωνσταντίνος Μάρκου 
15. Αριστείδης Αριστοτέλης 
16. Μιχάλης Παπαδημητρίου

Εξελεγκτική επιτροπή 
1. Θεόδωρος Γεωργίου 
2. Σταύρος Αβραμίδης 
3. Δημήτρης Φασούλας

84 σχόλια:

  1. Προς όλους: ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΗΚΩ. ΕΙΜΑΙ ΦΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ. ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ. ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ. ΚΙ ΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑ.
    ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ ΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΞΑΝΑΟΡΓΑΝΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Κώστα- Φλώρινα: Κοίτα τι γίνεται εδώ. Να πας στο γήπεδο ή να βρεθείς μετα, με άνθρωπο της ΑΕΚ για τα τσίπουρα. ΤΙ, μιλάω αλαμπουρνέζικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θυμαμαι,τον παππου μου οταν ημουν γυρω στα 10,να μου λεει οτι τα καραβια που βλεπω μπροστα στη θαλασσα με το κιτρινο φουγαρο,οτι ειναι του Λατση.Η αυτα με το ΝΒ,οτι ειναι των Βαρδινογιαννηδων,ενα τεραστιο Μ στην πλωρη εδειχνε τα βαπορια του Μαμιδακη.Ολοι ειχαν ενα χαρακτηριστικο στα καραβια τους.Και μιλαμε τωρα για καραβια που δεν τα μετραγες με το ενα χερι...Και ξαφνικα,ακους τον εναν εφοπλιστη,τον αλλον...εφοπλιστη,τον παραλλο ξανα μανα εφοπλιστη,και μανιμανι καμια 10αρια εχουν μαζευτει στην ΑΕΚ.Ειχαν...κατα το ορθοτερο!Αμα κατσεις και διαβασεις τις αθλητικες,ποσοι ειναι οι εφοπλιστες που ασχολουνται σε ολυμπιακο και ΑΕΚ,θα νομιζεις οτι βρισκεσαι στο tea club του commity στο Λονδινο.Ειδικα οταν ειναι να μπερδευτουν σε καμια ομαδα,,χανεις τον μπουσουλα,μεγιστανας της σαρδελας ο ενας,υπερποντοπορος ψυγειας ο αλλος,εξεχοντας θεσης ξηρου φορτιου ο τριτος,καιπαει λεγοντας.Και αναρωτιεσαι τι στο διαολο θελουν και ανακατευονται με την ΑΕΚ,μια ιστορια της πλακας για τα κυβικα τους,την στιγμη που οι περισσοτεροι δεν εχουν πατησει ποτε στο γηπεδο,ουτε ξερουν τι χρωματα φοραει.Και γω δεν λεω οτι δεν εχουν καραβια,λεω οτι πως γινεται να τους μαθαινει ο κοσμος μονο οταν ειναι να ανακατευτουνε με καμια ομαδα,και μετα παπαλα...Ουτε τα καραβια τους βλεπουμε,ουτε τον παρα τους νε "επιπλεει".Περιεργα πραγματα...Στα κρουαζεροπλοια και στην ακτοπλοια,βλεπεις και κανα χαρακτηριστικο εστω και για μουρη,σε ολα τα αλλα δεν βλεπεις τιποτα.Αν εξαιρεσεις αυτα που αναφερονται στηναρχη ,το μονο που βλεπεις σημερα ειναι "μαργαριτες" να ανθιζουν στον μπλε αγρο.Εκτος κι αν εχουν βαλει τιποτα μπροστινους οπως στην ΑΕΚ,για να μην εχουν μπερδεματα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ομολογώ οτι το κείμενο αυτό δεν το είχα διαβάσει.
    Σωστότατος ο συγραφέας στα γραφόμενα,στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.Το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε ή μάλλον με ποιό τρόπο διότι την λύση την γνωρίζουμε όλοι.
    Θα επαναλάβω κάτι που είχα αναφέρει καιρό πριν και ο Στήβεν τότε διαφωνούσε.
    Ο Sugar κατα την γνώμη μου μια τελευταία ευκαιρία να πάρει την ΑΕΚ.Όσο περνάει ο καιρός χάνει από δημοτικότητα και θα φτάσει στο σημείο να γίνει αντιπαθής στους ΑΕΚτζήδες.Φυσικά με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα αφού μιλάμε για επιχειρήσεις πλέον.Όμως ακόμη και η προσέγγιση που έχει πάνω στο θέμα αγοράς ή όχι για τον πολύ κόσμο δεν γίνεται κατανοητή.Είδωμεν..
    Αλήθεια,οι μέτοχοι την νοοτροπία του κοντού, την ασπάζονταν απόλυτα; Ο Τάκης τι έλεγε για ολα αυτά επί του κοντού ημέρες και έργα;Διότι σαν παιδιά και αυτοί παρασύρθηκαν ,όπως οι πιο πολλοί από εμάς άλλωστε.Και αν ήταν αντίθετοι και μιλούσαν θα ήταν σφετεριστές του μεγάλου έργου;
    Τι να λέμε τώρα τα ζητάμε όλα αυτά εμείς οι ΑΕΚτζήδες και πάντα έξω από τα μεγάλα κόλπα.
    Τον αετό σας τον πετάξατε;Κατά ένα μαγικό τρόπο που μόνο το Ελλαδιστάν ξέρει να κάνει,ο γυρισμός στην πρωτεύουσα έγινε πιό μακρύς.Όχι δεν ξεχείλωσε η Εθνική Οδός αλλά έγινε κάτι νέο που σε κάνει να απολαμβάνεις τον γυρισμό κατά μιά ώρα ακόμη σε σχέση με πριν.
    ΔΙΟΔΙΑ. Αυτό έγινε και δεν φτάνει που είσαι μέσα στην πίκρα που γυρνάς ξανά στο κλουβί,πληρώνεις από πάνω δήθεν για την βελτίωση των δρόμων,καθυστερείς κιόλας.
    Η ανάθεση των διοδίων έγινε νύχτα φυσικά,και δεν έχεις και εναλλακτική λύση,ούτε καν την τρία,εντελώς τυχαία φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προς Τόλη: Η άποψη μου είναι οτι πιο μαλάκας απο τον Βαρδινογιάννη, δεν υπήρξε. Ο Κόκαλης είναι τουλάχιστον και μορφωμένος και αλάνι και σαφώς πανέξυπνος. και στα αρχίδια του η ΑΕΚ. τον ΠΑΟ είχε στη μπούκα και τον γάμησε. Εμείς ήμασταν παράπλευρες απώλειες διότι είχαμε ακυβερνησία. Ή διοίκηση "αλωμένη" και ξέρεις τι εννοώ. Φυσικά τα σπίτια στην Εκάλη, δεν υπάρχουν. ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΩ ΕΥΚΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @steven

    Τοσο στα αρχιδια του ειχε την ΑΕΚ ο γιος της πουτανας που της βουτηξε τον σερβο και εστελνε τους πεζοναυτες για τα χειρουργεια.Που ηρθε το μουνι να κανει επιδειξη δυναμης στο ναο με τους φουσκωτους σε ενα παιχνιδι κεκλεισμενων των θυρων και επεσαν πιστολιες.Δηλαδη σκεψου και να μη την εγραφε την ΑΕΚ στα παπαρια του τι θα εκανε.

    Αυτο με την εκαλη δεν το επιασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρς Τόλη: Εντελώς στα παπάρια του. Και δεν ασχολήθηκε ποτέ, για να σε μάθω και παρασκήνιο. Άλλα μου μαθαίνεις κι άλλα εγώ. Ούτε σήμερα ασχολείται. Οι λοχαγοί τα κάνανε όλα και γι'αυτο πήγε και μαζί τους ο κοντός. Μιλάς για το ματς με τον περούκα που δεν τόλμησε να έρθει ο παππούς.
    Εκάλη: Οτι ο ΔΧ έχει δήθεν σπίτι. Φόλα που δεν την έφαγα ήταν ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Κανέναν: ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μιλαω για το ματς με τον δημητροπουλο που και φυσικα ηρθε το μουνι παρεα με 4 μπραβους στην 18 και εφυγε αρον αρον στο ημιχρονο.Εκει ημουν.Ηταν το ματς με τις πιστολιες στο μεμπερς απο τον οδηγο του βικτωρα.Αυτα με τους λοχαγους και τους δεκανεις τα ακουω βερεσε.Μια ζωη την ΑΕΚ ειχε ο μπινες στη μπουκα.Θυμισου αλεξανδρη και μπατιστα για να στο γυρισω και στον μελ.Επειδη ειπες κατι πριν για ακυβερνησιες.Ειδα και με τους ισχυρους κυβερνητες τα χαιρια μας.

    Εκαλη:Καπου τα εχεις μπερδεψει.Σου ειπα προχθες για καποια μουνακια που πολεμανε τον χχ και βγαζουν βρωμες οτι εχει φτιαξει σπιτι στην εκαλη.Εννοειται οτι ειναι φολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @steven
    ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ. ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ. ΚΙ ΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑ.
    ----------------------

    n voitheia sou tha itan polutimi sta tis erasitexnikis kathws leipei organosi ki empireia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Τόλη: Εντάξει διαφωνούμε, αλλά υγεία είναι αυτό. Το σημαντικό είναι οτι κι οι δυο παλεύουμε ενωμένοι για τον δικέφαλο μας.
    Για την Εκάλη, μια χαρά το κατάλαβα. Ήταν πεπονόφλουδα για να δεις τι θα γράψω. Έτσι χτίζεται η εμπιστοσύνη και δεν με πειράζει που το έκανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Mike21hlk: Φίλε μακάρι να δούμε τι βοήθεια χρειάζεται και τι χρόνο διαθέτουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. peri nootropias opadofilathlon
    _______________________________________

    ΔΕΥΤΈΡΑ, 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2009

    15 χρόνια φαγούρα
    Η μήπως 3 ; Τι θα αντιμετωπίσει ένας αναγνώστης ,μη ΑΕΚτζης. όταν προσπαθήσει να ξετυλίξει το μίτο όλων αυτών που γράφονται στα ενδότερα ; Η Σκύλα του Ντεμισμού από τη μία, η Χάρυβδης του αντιΝτουσανισμού(στις ήττες) από την άλλη. Αμφότερες τόσο διαφορετικές έννοιες, αλλά ταυτοχρόνως και τόσο όμοιες. Η άκρη του νήματος βρίσκεται σε αυστηρώς φυλασσόμενο χώρο. Κρύβει ,άλλωστε, τη μεγάλη αλήθεια, αυτή που ψιθυρίζουμε μεταξύ μας, αλλά ποτέ δεν τη παραδεχόμαστε. Να τα πάρουμε από την αρχή, όμως..Ανεξάρτητο φόρουμ δεν υπάρχει στο παγκόσμιο ιστό. Όπου υπάρχει παρουσία του ανθρώπινου παράγοντα όλα θα εμπίπτουν στη κρίση το συμφέρον και την άποψη του διαχειριστή του ιστοχώρου, ο οποίος ενδόμυχα εκφράζει και την συνισταμένη της πλειοψηφίας των μελών. Κάτι που συμβαίνει, άλλωστε και σε όλα τα νεοφερμένα αετζήδικα πόρταλ με την απρόσκοπτη και εσκεμμένη στρέβλωση της ιστορίας της ΑΕΚ , αφενός με την προσπάθεια καθαγιασμού του μιάσματος του πάγκου, αφετέρου με το φιλτράρισμα των λίγων αντίθεων σκέψεων και απόψεων. Τα υπόλοιπα είναι για το θεαθήναι. Ο στρατευμένος Ντεμικός σε καμία περίπτωση δεν διαφέρει από τον "ανεξάρτητο" αντιντουσανικό (αλλά μόνο στις ήττες), γιατί αν υπάρξει αντιστροφή των εννοιών , πάλι το ίδιο συμπέρασμα θα προκύψει. Και οι μεν και οι δεν, έχουν αποφασίσει να πουληθούν. Ο τσακωμός μεταξύ των έχει να κάνει με το τρόπο και το τίμημα που θα λάβει χώρα αυτή η εμπορική πράξη. Ουσιατικά πρόκειται για ένα πλειστηριασμό ,με έπαθλο την εξασφάλιση μιας θέσης στο πάρτι της εφήμερης χαράς . Ευτχώς που το οακα είναι τεράστιο και θα "μας" χωρέσει όλους!
    Ολα αυτά φυσικά, δεν θα μπορούσαν να μείνουν εντός των τοιχών του διαδικτύου. Δεν ξεκίνησαν από εκεί . Αποτελούν, όμως, το καθρέπτη ενός οπαδού που κάποτε ήταν οπαδός πριν εξελιχθεί σε μέλος της ερυθρόλευκης στρατιάς η' των mad boys. Τον καθρέπτη, άλλωστε, δεν μπορείς να το ξεγελάσεις ποτέ. Είτε κλείσεις τα φώτα στις νίκες ώς Ντουσανικός, για να μην σε δουν ότι πανηγυρίσεις, είτε τα ανάψεις σε ήττες ως αντιΝτεμικός..και τούμπαλιν.. εξαρτάται, είπαμε και σε πιο φόρουμ γράφεις. Η κρίση, όμως, που νομοτελειακά θα μας οδηγήσει στην ανυπαρξία δεν έχει να κάνει με την παρουσία κλειστών και εν πολλοίς στρατευμένων-"ανεξάρτητων" φόρουμ, αλλά με τη παθητικότητα, την μαλθακότητα και την αγένεια που αντιμετωπίζουμε τα πεπραγμένα στο σύλλογο. Η αξιοπρέπεια , με τη παρουσία του προδότη στην ομάδα, πνέει τα λοίσθια και επειδή αυτός ο σύλλογος πορεύτηκε σε όλα αυτά τα χρόνια με γνώμονα αυτή ,η απώλεια της θα σημάνει και το τέλος της ομάδας που ξέραμε και αγαπήσαμε μέχρι τώρα και την υπαγωγή της σε ένα πλαίσιο που θα βασίζεται στη ρήση "όλα πωλούνται και αγοράζονται". Οι γαύροι αγοράζουν πρωταθλήματα, οι βάζελοι διαιτητές με άνθη. Εμείς επειδή δεν έχουμε αυτή την οικονομική δυνατότητα για να φέρουμε τη πολυπόθητη εφήμερη χαρά, βγάλαμε προς πώληση τα πιστεύω μας. Αν ο Θεός μας μισεί, θα δικαιώσει την επιλογή μας. Τα μεθεόρτια των "στρατευμένων" και των "ελεύθερων" φόρουμ θα δικαιώσουν , με τη σειρά τους, την υποκρισία και την κυνικότητα μας Μέχρι τότε , όλες αυτές οι δικτυακές διαφορές θα ταφούν πάνω στο μεθύσι της χαράς μαζί με όσους δεν πουλήθηκαν για να δουν το προδότη τροπαιούχο και δικαιωμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. peri nootropis opadofilathlon vol#2
    __________________________

    ΚΥΡΙΑΚΉ, 09 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2009

    Η ομάδα με τα νούμερα 9
    Κατάντια !! Ολόκληρη ΑΕΚ να κρέμεται από τις ορέξεις ενός ταλέντου... Του ίντερνετ και των πρωτοσέλιδων μέχρι στιγμής καθώς η ως τώρα αγωνιστική του παρουσία σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί όλο αυτό το ντόρο για το όνομα του. Οι παρενέργειες από τη πρόσληψη του βατράχου είναι πλέον εμφανείς. Το ειδικό βάρος του συλλόγου συρρικνώνεται συνεχώς γιατί η αναίδεια που ακολούθησε την 2η επιστροφή του προδότη αντί να αντιμετωπισθεί εν τη γένεση της δυναμικά, αντιμετωπίσθηκε ως μια ακόμα γραφικότητα των νεοαεκτζήδων , απόρροια της κοντοπεριόδου. Σήμερα λουζόμαστε την άμεση ή έμμεση παραδοχή ότι "Μόνο ο Ντούσαν μπορεί..". Για ένα σαμπουάν που είμαστε όλοι υπεύθυνοι Άλλος έβαλε το άρωμα , άλλος το χρώμα, ένας τρίτος την ιδέα για το σχήμα του μπουκαλιού Και βέβαια πολλοί μα .. πάρα πολλοί ήταν αυτοί που το αγόρασαν. Δεν βρέθηκε , όμως , ούτε ένας να πάρει το μπουκαλάκι να χύσει το περιεχόμενο και να πετάξει το "Λούσου με Ντούσαν και δεις" στα σκουπίδια . Αντιθέτως με 1002 προσχήματα, προσπαθώντας να δικαιολογήσουμε την αποχή (=παραδοχή) μας δώσαμε στο άθλιο αυτό σαμπουάν και τη κατάλληλη διαφήμιση, έτσι ώστε να μάθουν οι πάντες ,εντός της ομάδας, ότι το συγκεκριμένο αποτελεί και εθνικό μας προιόν. Αλήθεια τι θα γίνει αν ξυπνήσουμε μια μέρα και ανακαλύψουμε ότι το 'έχουν οικειοποιηθεί η' εξαγοράσει άλλοι ; Θα διαλυθούμε σαν τον ελληνικό τουρισμό που τόσα χρόνια έμεινε προσκολλημένος στο "Μουζάκα" και σήμερα που "Μουζάκα" φτιάχνουν καλύτερο και φθηνότερο αλλού, ψάχνει για νέο όραμα και σημαία στο πρόσωπο του Ρουβά ; Είμαι περίεργος ποιος θα είναι ο δικός μας Ρουβάς. Σε ποιον θα να ανατεθεί ο ρόλος ώστε να δώσει το καινούργιο όραμα στα νεοαεκάκια όταν η μόδα για το σαμπουάν περάσει.
    Μιλώντας για το βαθύ ύπνο. Με τη ίδια ακριβώς απορία που θα ξυπνήσουν τα ναοαεκάκια, ξυπνήσανε και αρκετοί από εμάς την ημέρα της ντροπής. Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω πως η νύχτα του " Τι πάει να πει λαός και ιστορία.." μετατράπηκε σε "αόρατους, καλό της ομάδας, πέρασαν τόσα χρόνια..κτλ" Και πότε ακριβώς ; Την ώρα του βαθύ ύπνου ; Μήπως τις πρώτες πρωινές ώρες που ό άνθρωπος βλέπει και τα περισσότερα όνειρα του ; Και αν συμβαίνει το πρώτο , κάποτε θα ξυπνήσεις. Μα θα είναι με ξυπνητήρι με σφαλιάρα , ..επειδή χόρτασες ύπνο ; Αν συμβαίνει όμως το δεύτερο και τα όνειρα του ύπνου δώσουν τις θέσεις τους στις ονειρώξεις της πραγματικότητας τότε διάολε κάτι άλλο συμβαίνει. Κάτι που χρήζει ιατρικής αντιμετώπισης και έντονου προβληματισμού για τους οικείους σου καθώς κάθε άλλο παρά φυσιολογική είναι η (μη) αντίδραση σου. Όπως και να έχει ξυπνήσαμε με το πραξικόπημα των πουθενάδων, όχι μόνο εδραιωμένο , αλλά και ντε φάκτο αναγνωρισμένο από όλους μας. Στον ίδιο ,τον ζωτικό , χώρο κουμάντο κάνουν πια κάποιοι απίθανοι που πέρα όλων των άλλων έχουν αναλάβει και την "εκπροσώπηση" μας με τον έξω κόσμο. Για τους περισσότερους είμαστε όλοι προσκυνημένοι, μοιρολάτρες, και συγκαταβατικοί με το δυσοίωνο μέλλον που είναι προ το πυλών. Ακόμα και ο πιο καλόπιστος "παρατηρητής" από τη μια βλέπει κατεβασμένα παντελόνια και από την άλλη..(αλήθεια υπάρχει κάτι άλλο ;) Εύλογο λοιπόν, να επενδύσει στη μία και μοναδική φωνή και άποψη που ακούγεται στον αέρα. Την ίδια που σιγοντάρουμε όλοι μας και μετά έχουμε την απαίτηση να ακούσει τη δική μας αλήθεια ένας τρίτος (μέτοχος, δημοσιογράφος..). Την αλήθεια που ντρεπόμαστε ακόμα και να ψιθυρίσουμε μη τυχών τη πιάσει κάποιο αυτί( κανενός πουθενά) και μας μας κακοχαρακτηρίσει φορτώνοντας μας , μάλιστα, με τις αγωνιστικές ευθύνες του βατράχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όταν όλα θα έχουν τελειώσει (και όπως πάνε θα τελειώσουν και συντομότερα από ότι νομίζουμε) θα είναι πολύ αργά και για το "πως" και για το "γιατί". Ακόμα και αν το βατράχι μας εγκαταλείψει εν καιρώ , που βιολογικά είναι και το πιθανότερο, αυτό που θα αφήσει πίσω είναι το παρών του μέλλοντος μας. Κομμάτι της ιστορίας που μέσα από αυτή θα προκύψει το αυριανό παρών είμαστε και εμείς, ως οπαδοί. Ο συμβιβασμός, οι αόρατοι, το καλό της ομάδας είναι ο μπούσουλας που θα δώσει τη ρότα που θα πορευτούμε τη μετά προδότη εποχή. Τα πρόσωπα άλλωστε είναι αναλώσιμα . Αυτό που μένει είναι οι ιδέες το τι πιστεύεις εσύ ο ίδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @mike21hkl
    Φίλε τι προσπαθείς να πείς με αυτά τα άρθρα που κοπιάρεις;
    Σε τι πιστεύεις οτι βοηθούν αυτές οι απόψεις;
    Δηλαδή τώρα αυτό που κάνεις λέγεται ενότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να τη χέσω την ενότητα ρε φίλε!Στο όνομα της ενότητας να μην πούμε τίποτα εναντίον του Ντούσαν,να μην πούμε τίποτα εναντίον του Νικολαίδη ούτε κατά του Καφέ και του Μάκου.Ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος είπε...
    Να τη χέσω την ενότητα ρε φίλε!Στο όνομα της ενότητας να μην πούμε τίποτα εναντίον του Ντούσαν,να μην πούμε τίποτα εναντίον του Νικολαίδη ούτε κατά του Καφέ και του Μάκου.Ελεος.

    ---------------

    epitrepete omos , sto onoma tis enotitas panta , na gamas ton xatzixristo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @mike21hlk
    Ούτε δικηγόρος του να είσουν.
    Πιστεύεις ότι με τις ενέργειες του ή τις δηλώσεις του βοηθάει ή μήπως ξεκαθαρίζει τους ''πολύ Αεκτζήδες'' με τους ''λίγους''με κριτήρια που τα επιλέγει αυτός;
    @ανώνυμο
    Μάλλον φρέσκος είσαι,εδώ λέμε για όλους και για όλα,ο τρόπος όμως μετράει.
    ΔΕΝ ΜΕΙΏΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΙΏΝΟΥΝ πχ ΔΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Mike21hlk: Αδερφέ, κι εγώ δεν καταλαβαίνω τι σημαίνουν τα άρθρα αυτά. Δεν θέλεις ενότητα; Ας μην έχουμε. Κι όποιος επιβιώσει επιβίωσε. Ο ΔΧ δηλαδή είναι στο απυρόβλητο; Κι εγώ λέω οτι είναι. Εκπροσωπεί το 10% των μετοχών της ερασιτεχνικής- σύμφωνα με τον κατάπτυστο νόμο της μπανανίας - και το ρομαντισμό σε απούτα επαγγελματικό κι ανταγωνιστικό περιβάλλον. Μέχρι εκεί. Μετά τέλος. Κι ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ο,τι του κατέβει, φυσικά με επιχειρήματα.
    ΚΑΙ ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΣΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. mike,φρεσκα κουλουρια λεει ο κουλουρας.
    Δεν υπαρχουν θεοι και προδοτες. Υπαρχουν ανθρωποι επαγγελματιες που σεβονται τον μισθο τους και κανουν την δουλεια τους οσο καλυτερα μπορουν.αν δεν μπορουν,η δεν μπορεσουν στην πορεια,δηλωνουν αδυναμια και φευγουν.και ψαχνουμε για αλλους.υπηρετες ολοι.οπως και εμεις.αλλοτε καλοι αλλοτε κακοι.Και αυτο εξαρταται απο το ποιος τους επιλεγει.
    Οταν η κεφαλη υπαρχει και ειναι σοβαρη,τα συν ειναι περισοτερα απο τα μειον και η πορεια ειναι θετικη και προς τα πανω.Οπως αρμοζει και σε μια υγειη εταιρεια αλλα και οπως αρμοζει σε εναν συλλογο με ιστορκες καταβολες και σοβαρες κοινωνικες παρακαταθηκες.
    απλα τα πραγματα.
    Μη φτιαχνουμε λαιστρυγονες και κυκλωπες για αντιπαλους.ουτε τοτεμ και βουδες για λατρειες.Ουτε καστρα και σινικα τειχη για εμποδια.
    Απο δω και μπρος τι κανουμε.Αυτο ειναι το θεμα.
    προτασεις.ιδεες.
    φτανουν οι χαρακτηρισμοι.Εγω ο ιδιος εχω πει απειρους τετοιους εδω μεσα.και δεν μετανοιωνω.και αν χρειαστει θα το ξανακανω και χειροτερα.αλλα οταν υπαρχει διαθεση απο τους περισοτερους για κουβεντα-δεν εννοω"σε δουλεια να βρισκομαστε,αλλα κουβεντα σοβαρη-με διαθεση συνεννοησης,τοτε καλο ειναι να εκμεταλευτουμε με τον καλλυερο τροπο για την ομαδα που ολοι αγαπαμε την συγκυρια αυτη και τελικα να εχει κερδος και αποτελεσμα.Ας μην κανουμε διαγωνισμο ευρηματικοτητας,εμονης και πεισματος-δεν το λεω σε εσενα προσωπικα αλλα σε ολους και πρωτα απο ολους σε εμενα-αλλα το θεμα ειναι μετα την μπορα να εκμεταλευτουμε τα φρεσκα χωματα.
    Απο αυτην την ζυμωση-που δεν συμβαινει μονο εδω σε αυτο το blog,αλλα και σε πολλους αλλους χωρους και ειναι το κυριο ρευμα που υπαρχει την δεδομενη στιγμη-να την αφησουμε να εξεληχθει,να την βοηθησουμε,να εχουμε ενα αποτελεσμα βρε αδερφε.
    Ενταξει.και εγω θα ηθελα να ειναι τα πραγματα ιδανικα και οπως ακριβως ΕΓΩ τα εχω σκεφει.Δεν συμβαινει ποτε αυτο.γι'αυτο ειμαστε παντα ετοιμοι για επαναπροσεγγισεις,για διορθωσεις πορειας,για συνενεση,για κατανοηση.
    δεν ειναι απαραιτητα "πουλημα ιδεων" και "προσωπικων πιστευω" αυτο. μη το βαραινουμε τοσο. Δεν μας ζητηθηκε να αλλαξουμε εμβλημα στην ομαδα.Ουτε να απαρνηθει τις καταβολες της.ουτε "προδοτες" θα γινουμε αν ξανασκεφτουμε μερικα πραγματα.Και αν συγκλεινουμε αφηνοντας τα βαρη του παρελθοντος κρατωντας μονο αυτα που μας ενωνουν.
    Δεν αναφερομαι-το λεω ξανα- μονο σε εσενα.Με αφορμη τα τελευταια σχολια σου, απευθυνομαι σε ολους μας.
    οι ατερμονες αναφορες σε νουμερα,προσωπα,καταστασεις,και δωστου ξανα πισωγυρισμα και ξανα αναμασημα και αναψηλαφηση και δωσ'του παλι καταρες και φτου κι'απτη αρχη.τοτε εγινε αυτο...τοτε εγινε εκεινο.αν δεν ηταν αυτος...αν ηταν εκεινος.Τα κερουμε.γνωστα ολα.Ο καθενας εχει την θεση του στην καρδια και την εκτιμηση μας.αυτη που του πρεπει. ενταξει. Και τωρα; θα γινουμε κκε; Η θα κραταμε απειρα αρχεια σαν την Σταζι και θα ανασυρουμε φακελους απο αποθηκες οταν χρειαζεται να κανουμε μια κουβεντα για την ΑΕΚ; Αυτο ειναι ξεπεσμος,ειναι καταντια.Και το κυριοτερο στροφη 180 μοιρων απο αυτα που "διεταξαν" οι πρωτοι ΑΕΚτζηδες. Που αν ηταν παρον,θα γουρλωναν-σιγουρα-τα ματια με τα "κουμασια" που εχουν περασει απ'τον συλλογο,και την τελευταια 15ετη παρακμη του και θα θυμωναν με τα λαμογια και τα παρασιτα.αλλα ειμαι βεβαιος οτι θα απογοητευονταν και απο την δικη μας σταση.Απ'τον διχασμο που σαν παιδια μας επιβαλλουν.Και τον δεχομαστε σαν απαραιτητο μερος ενος παιχνιδιου.Και γινεται δευτερη φυση μας.Και κραταει χρονια αυτο.πολλα. ας αρχιζουμε να αλλαζουμε.και μαζι με εμας να δημιουργουνται καινουρια,υγειη ΑΕΚοπουλα. Καλυτερα απο εμας.
    Αλλιως η ΑΕΚ,δεν θα γινει καλυτερη.
    Αν σταυρωσουμε ενα προσωπο, η αν απτην αλλη βαλουμε σε θρονο ενα αλλο,δεν αλλαζει τιποτα.
    οπως και αν απαλλαξουμε καποιον αλλον βεβαια,η τον ριξουμε στην ληθη και στο αναθεμα,παλι δεν αλλαζει τιποτα.Ασφαλως.
    Απλα κραταμε το κονταρι.σημαιοφοροι ειμαστε.
    και ευελπιστουμε να συμμετασχουμε σε ωραια γεγονοτα.Και σε πρωτο πλανο μονο η ΑΕΚ και κανενα προσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Mikehlk...,πιστευεις οτι αν τραβηξουμε μια γραμμη και σβηστει οτι εχει σχεση με το χθες,το μελλον θα ειναι καλυτερο? Η μηπως θα ειναι καλυτερα αν πεσει μια "βομβα",και τα εξαφανισει ολα,η ΑΕΚ θα ξεκινησει απο την αρχη να γινει ΑΕΚ? Ωραια οσα γραφεις,αλλα δεν καταλαβα τι ακριβως θες να πεις.Ερωτηση,αμα θες απαντας,ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΞΕΚΑΘΑΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. monegascos είπε...
    Mikehlk...,πιστευεις οτι αν τραβηξουμε μια γραμμη και σβηστει οτι εχει σχεση με το χθες,το μελλον θα ειναι καλυτερο? Η μηπως θα ειναι καλυτερα αν πεσει μια "βομβα",και τα εξαφανισει ολα,η ΑΕΚ θα ξεκινησει απο την αρχη να γινει ΑΕΚ? Ωραια οσα γραφεις,αλλα δεν καταλαβα τι ακριβως θες να πεις.Ερωτηση,αμα θες απαντας,ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

    --------------------


    2 pragmata thelw mono

    a)AEK xwris granitsa - nikolaidi - vatraxo

    b) gipedo sti filadelfia

    ola ta alla de me poluapasxoloun
    eite prwtoi eimaste , eite ypovivastoume , edw tha mai

    twra to na proteinw egw oti prepei na erthei o melisanidis , einai aparaitito na thelei ki o idios ,opote de leei kati sa protasi

    kati pio realistiko , einai osoi pisteuoun pos o xatzimousatos den kanei gia ti thesi pou einai , na pane na psifisoun na pesei

    me to 1/3 ton upografon ton melon , auto ginete kai aurio to prwi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χρηστος είπε...
    mike,φρεσκα κουλουρια λεει ο κουλουρας.
    Δεν υπαρχουν θεοι και προδοτες. Υπαρχουν ανθρωποι επαγγελματιες που σεβονται τον μισθο τους και κανουν την δουλεια τους οσο καλυτερα μπορουν.

    -------------

    AEK eksw apo olous tous stoxous apo mina oktomvri!!!!!!

    o proponitis ypo K.S. , eprepe na kremastei sto kalatrava mias kai milame gia epagelmatismo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. steven είπε...
    Προς Mike21hlk: Αδερφέ, κι εγώ δεν καταλαβαίνω τι σημαίνουν τα άρθρα αυτά

    ---------------

    tipote apolutos de simainoun

    einai arthra pou graftikan merikous mines prin kai tonizoun to provlima pou sizitousame sti vyzantini gwnia , peri dixasmou ,enotitas kai apeirwn diaforetikon apopsewn ,omadon mesa stin AEK

    gia na luthei ena provlima , nomizw pos prepei na katanoithei prwta
    as poume esy den fantazosoun pos o kontos exei akoma isxyro reuma sta tis AEK
    ki omos einai polos elksis gia pollous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αγαπητέ Mike, φάσκεις και αντιφάσκεις. Δε γίνεται να μη σε απασχολεί σε ποια βαθμολογική θέση βρίσκεται η ομάδα και συγχρόνως να θεωρείς ότι πρέπει να κρεμαστεί ο προπονητής γιατί είμαστε εκτός στόχων από τον Οκτώβρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Mike21hlk: Ναι, δεν το φανταζόμουν. Αλλά αυτό μου το είπατε εσείς και το άκουσα με ενδιαφέρον. Όπως κι οτι ο Μελισσανίδης δεν είναι επιθυμητός όσο νομίζω. ΤΑ ΑΚΟΥΣΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΣΤΕΡΝΙΖΟΜΑΙ. ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ. ΤΙ ΒΙΑΖΕΣΑΙ; ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΦΤΑΝΕΙ. Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ. ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΟ ΝΑΟ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΙΑ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ ΠΡΩΤΑ. ΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΛΥΣΗ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αννα είπε...
    Αγαπητέ Mike, φάσκεις και αντιφάσκεις. Δε γίνεται να μη σε απασχολεί σε ποια βαθμολογική θέση βρίσκεται η ομάδα και συγχρόνως να θεωρείς ότι πρέπει να κρεμαστεί ο προπονητής γιατί είμαστε εκτός στόχων από τον Οκτώβρη.
    -------------------

    2 pragmata thelw mono

    a)AEK xwris granitsa - nikolaidi - vatraxo

    b) gipedo sti filadelfia

    ola ta alla de me poluapasxoloun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. opos eides , anna , exw apantisei idi pio panw stin aporia sou

    alla mias pou milise o xristos gia epagelmatismo , gia pes mou esy , an enas opoiosdipote proponitis eixe tin AEK ektos olon ton stoxon apo oktomvri mina , pia tha itan n tyxi tou ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς Mike21hlk: Και μάλιστα έχει αλλάξει κι ο νόμος και υπάρχει δικαίωμα ψήφου και στα νέα μέλη. Αλλά γιατί να φύγει ο ΔΧ; Δεν βρίσκω το λόγο. Την ερασιτεχνική μια χαρά την πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς Mike21hlk: Τα έχουμε πει στο blog αυτά για τον προπονητή. Αλλά είπαμε οτι είναι τελειωμένος. Εσύ μου είπες οτι τον κράτησε ο ΔΧ ή άλλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. steven ,opote mporeis , kane mia volta sto aek.com , ena site pou yparxei apo to 94 ki exei 100des mporei kai xiliades meli

    tha deis an yparxei kosmos pou thelei to konto n' oxi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. steven είπε...
    Προς Mike21hlk: Και μάλιστα έχει αλλάξει κι ο νόμος και υπάρχει δικαίωμα ψήφου και στα νέα μέλη. Αλλά γιατί να φύγει ο ΔΧ; Δεν βρίσκω το λόγο. Την ερασιτεχνική μια χαρά την πάει.
    ----------------

    sti geniki suneleusi an de kanw lathos , tha sizitithei kai n psifos meso internet , kai diaforoi tropoi na psifisoun osoi de mporoun na einai parontes sto xwro ton eklogon

    gi auto sou lew tha xei endiaferon auti n GS

    o mousias de paei mia xara , kai den einai megethos AEK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. steven είπε...
    Προς Mike21hlk: Τα έχουμε πει στο blog αυτά για τον προπονητή. Αλλά είπαμε οτι είναι τελειωμένος. Εσύ μου είπες οτι τον κράτησε ο ΔΧ ή άλλος;
    -------------

    nai , ton kratise me to "aoratos" ki gia osous einai oratos na meinoun eksw apo to gipedo

    kai san symvouli pros adamidi "mi ton diokseis giati tha ksekiniseis strava"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς Mike21hlk: Θα το κάνω. Αλλά τον κοντό αδερφέ, δεν τον υπολογίζω σαν δύναμη. Ξεκάθαρα σου λέω, πριν το δω, οτι αν γυρίσει πίσω, θα κάνω τατουάζ. Αν θέλεις, να με βοηθάς εσυ να πηδάω την τάφρο καθότι μεγάλωσα. Θα γυρίσει - ΑΝ - με τι χρηματοδότες; και θα δηλώσει να μεγαλώσει το έλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. μαικ, που γραφεις και ελληνικα με αγγλικα και μοιαζουν φουστανελα με σκαρπινια,-μαλλον ντρεπεσαι-σε οσα εγιναν τα τελευταια χρονια,για το τελευταιο που ντρεπομαι ειναι η -περιστασιακη 5η η 6η θεση-στο πρωταθλημα.Αυτο με 6-7-8 αγωνες διορθωνεται.και ειναι παροδικο.ουτε με πολυνοιαζει που ειμαστε απο οκτωβρη εκτος στοχων.αυτα δεν ειναι αιτιες για να στεναχωριεμαι και να τσαντιζομαι.ειναι απλως οι αφορμες στις κυριες αιτιες της αποδομησης της ΑΕΚ και αυτο ειναι που με προβληματιζει.
    Δηλαδη περυσι και προπερσυ που ηρθες δευτεροτριτος και "παρ'ολιγο να παρουμε και πρωταθλημα" οπως λεγαμε-και ευτυχως που δεν το πηραμε λεω εγω-ηταν καλυτερα; που η προσοχη ηταν στραμενη στις εφημερες χαρες του βανδη και στο τελος εμαθες για το μπουγιουρντι που σου ετοιμασαν αυτος και τα κορακια του;Το καραβι βυθιζοταν και εμεις οι μαλακες κοιταγαμε ενα βρακι που ηταν αντι για σημαια στο ψηλακαταρτι;
    Με ενα πρωταθλημα θα εσβυναν ολα.ειμαι βεβαιος.και αντε να τον κουνισεις μετα τον κοντοπουτανο.αν τωρα εχει ρευμα-12βολτο λεω και παλι-σε εκεινη την περιπτωση θα ειχε τριφασικο.
    Το παραπονο σου μεσα απο ολα αυτα ειναι γιατι η ομαδα ειναι "εκτος στοχων απ'τον Οκτωβρη"; και αν ηταν 1-2-3 βαθμους απ'την κορυφη τι διαολο θα ελεγες για τον βατραχο;
    Δεν ειναι καλυτερα τωρα που "δικαιωνεσαι";
    Εγω προσωπικα,την ντροπη του αρθρου 44 δεν την εχω νοιωσει ποτε αλλοτε.και δεν θα φυγει.Και ειναι βαρια ρετσινια.και δραγουμανικο.Και ειναι τελειως αντι ΑΕΚτζιδκο αυτο.Και τελειως ερμαφροδητο.Και τελειως φλωρικο.Και ντρεπομαι.
    Να την χεσω την πρωτη και την δευτερη και την τριτη θεση και αρχιδια στο πατερον.
    Η καταταξη μας μαρανε τωρα.
    Αντε και στο τελος του πρωταθληματος-με τα play off βγουμε και στα προκριματικα του C.L. Θα νοιωσεις καλυτερα-λογω ΑΕΚ, η χειροτερα-λογω βατραχου; Δειλημα και βασανο.Ουτε ψυλος στον κορφο σου.
    ε,και τι εγινε λοιπον; Λυθηκε το προβλημα; το σκεπασαμε οπως οι γατες τα σκατα τους; Παμε για αλλα;
    Αμ,δε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. steven είπε...
    Προς Mike21hlk: Θα το κάνω. Αλλά τον κοντό αδερφέ, δεν τον υπολογίζω σαν δύναμη. Ξεκάθαρα σου λέω, πριν το δω, οτι αν γυρίσει πίσω, θα κάνω τατουάζ. Αν θέλεις, να με βοηθάς εσυ να πηδάω την τάφρο καθότι μεγάλωσα. Θα γυρίσει - ΑΝ - με τι χρηματοδότες; και θα δηλώσει να μεγαλώσει το έλος;
    -------------

    meta apo tosi fthora (pou tin vlepame egw ki esu kai oi misoi peripou AEKtzides) , tou protathike na ginei vouleutis kai malista apo to kuvernon koma

    den exei ksoflisei kai einai lathos na epanapauomaste

    twra pou einai telios anenergos sta tis AEK,exei ena reuma pou to upologizw gyrw sto 20%

    an kounisei tin oura tou kai pei kana paramythi gia laikes vaseis klp , mporei na ftasei kai 40% isws kai 50%

    de tha gurisei pisw (pote mi les pote ,vlepe vatraxos) alla tha ferei sigoura anastatwsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς Mike21hlk: To ερασιτεχνικό είναι κάποιο μέγεθος; Πόσα μέλη έχει; Πόσοι ψηφίζουν; Μια χαρά μέγεθος είναι ο ΔΧ. Και συμβουλές δίνει μια χαρά και καλά κάνει. Το 10% πρέπει να έχει γνώμη ειδικά σε νεόκοπους που είδαν την Ελλάδα κι αφήσαν την Αγγλία. Συμφωνούμε.
    Στην ερασιτεχνική χρωστάω κι αισθάνομαι την υποχρέωση μου. Επίσης αντιπολίτευση μέσω υπολογιστή δεν κάνω κι ας περάσει η απόφαση για την ψήφο. ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΩ. ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΩ ΣΤΑ ΜΙΣΑ. ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ. ΕΓΩ ΤΙΜΩ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΤΕ, ΤΟ 1976 , ΔΕΝ ΜΕ ΓΡΑΦΑΝΕ ΜΕΛΟΣ ΚΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ 1958 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @Xristo
    oso goustara tin AEK tou xafie , allo toso goustarw tin AEK tou vatraxou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προς Mike21hlk: Του προτάθηκε να γίνει, συμφωνώ. ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ; Για την ΑΕΚ δεν αντιλέγω, μπορεί. Και για την αναστάτωση συμφωνώ. Αλλά λέω ποτέ και το υπογράφω. Για τον προπονητή, ήμουν σίγουρος οτι θα γύριζε. ΔΙΟΤΙ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΤΗΣ. ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΓΙΑΤΙ; ΛΟΓΩ ΕΣΟΥ, ΛΟΓΩ ΕΜΟΥ, Η ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ; ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ; ΣΤΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. steven , safws kai einai TERASTIO megethos

    a) diaxeirizete to sima kai to onoma tis omadas!
    n ekastote PAE ,ypoxreoute na noikiazei apo ton erasitexni to onoma kai to sima

    b) to oikopedo ton 30kati strematwn , anikei stin erasitexniki

    c) ta ypoloipa athlimata , ta mi epagelmatika , anikoun ki auta ston erasitexni

    kai polla alla

    ta meli tou einai gyrw sta 8.000 kai tamiakos entaksei oute to ena trito

    dikaioma psifou exoun ta tamiakos entaksei meli

    o XX den einai megethos AEK otan sto vazela einai oi gianakopouloi kai sto gavro kokalis kai loipoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. steven είπε...
    Προς Mike21hlk: Του προτάθηκε να γίνει, συμφωνώ. ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ

    ---
    hahahaaha, stin ellada eimaste re c

    edw egine vouleutis (kai ypourgos) n gerekou, n xazi tis lampsis ki ena soro alla sourgela
    GIA PLAKA tha ginotan o tapas , sto stoixima oute kan tha paizotan

    pia sarakosti ?
    tsiknopempti efaga fakes kai xtes mprizolika
    AEK eimai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. αυτο ειναι το θεμα. Δεν ειναι η ΑΕΚ του κοντου, η του χαφιε,η του βατραχου.
    ΑΕΚ σκετο και φτανει.Υπεραρκετο.
    Δεν ταυτιζομαι,οπως και δεν ταυτιζω την ΑΕΚ με κανενα προσωπο.
    Οπως αυτα που λενε οι δημοσιογραφισκοι : η ιντερ του καραγκουνη και η Μπενφικα του κατσουρανη.
    μη βλεπεις προσωπα.θα σωθεις.
    Ο "αορατος" προπονητης,επρεπε να ειταν και αορατος-η τουλαχιστον διαφανης για να βλεπουμε και απο πισω-και στις καλες εποχες και οχι να δινουμε το ονομα του στο παπι μας. Τι μαλακιες ειναι τουτες;
    εχω δει βαρκες να εχουν το ονομα της γκομενας. Γαιδουρια να εχουν το ονομα του μακαριτη που πεθανε και τον συντηρει η χηρα εις αναμνησην.
    αλλα σε τετοια ηλικια βρε δημητρακη να βαφτιζεις το παπι;
    Στο χωριο,ειχαμε τον κυρ'Σωτηρη.εχει πεθανει πια. ο "τρελος" του χωριου που λεμε.Ωραιος τυπος. το ποδηλατο του το ειχε ονομασει "νικολα". Οταν στεκοταν στην ταβερνα,το ειχε κοντα και οταν ερχοταν η ρετσινα του,του αφηνε ενα ποτιρακι κοντα στη ροδα και αναβε και ενα δευτερο τσιγαρο και το αφηνε κοντα στα πεταλ.
    Οντος ακουγεται τρελο κι'αστειο.Δεν γελασα ποτε μου,οσες φορες και αν το ειδα αυτο.Χαμογελουσα μονο. κατανοοντας.Και λυπημενος.
    Μοναξια.πολυ μοναξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς Mike 21hlk: Μπερδευτήκαμε για τα μεγέθη. Άλλο έλεγα. Ο ΔΧ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΛΟΓΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΟΣ Η ΠΑΛΑΙΟΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΟΣ. ΑΛΛΟΣ Ο ΙΜΑΜΗΣ ΚΙ ΑΛΛΟΣ Ο ΤΕΛΑΛΗΣ. Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΗΡΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ, ΑΛΛΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΩΘΕΙ. ΤΑ ΤΑΜΕΙΆΚΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕΛΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΚΑΙ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΧΤΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΘΑ ΣΤΡΕΒΛΩΝΕ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕ ΚΕΚΛΙΜΜΕΝΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ Η ΜΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ. ΚΑΒΑΛΑ-ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ. Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΓΥΡΩ. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ ΤΡΩΕΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ. ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΜΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΣΣΟΝΟΙ, ΟΙ ΝΑΙΤΕΣ ΚΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΑΔΕΡΦΕ, ΚΑΝΤΑΡΙΑ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΓΕΝΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Προς Mike21hlk: Ναι αδερφέ, αλλά γιατί έγινε βουλευτίνα; Ποιός την πηδάει; Τσικνοπέμπτη πάντα τρώω φασολάκια και φυσικά δεν νηστεύω. Δεν έχω αμαρτίες εγώ, αλλά και να είχα, θα φύγουν με την δίαιτα; Σε μένα μιλάς τώρα, που την παράδοση και τα έθιμα, τα θεωρώ ποδηγετισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Για να καταλάβω, καθότι δυσκολεύομαι και με τη γραφή και με τα νοήματα Mike. H οργάνωση δεν ενδιαφέρεται για πρωταθλήματα, διακρίσεις, παιχταράδες, αποδόσεις. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η απομάκρυνση προσώπων που δε γουστάρει για χ, ψ λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Χρηστος είπε...
    αυτο ειναι το θεμα. Δεν ειναι η ΑΕΚ του κοντου, η του χαφιε,η του βατραχου.
    ΑΕΚ σκετο και φτανει.Υπεραρκετο.
    Δεν ταυτιζομαι,οπως και δεν ταυτιζω την ΑΕΚ με κανενα προσωπο.
    Οπως αυτα που λενε οι δημοσιογραφισκοι : η ιντερ του καραγκουνη και η Μπενφικα του κατσουρανη.
    μη βλεπεις προσωπα.θα σωθεις.
    Ο "αορατος" προπονητης,επρεπε να ειταν και αορατος-η τουλαχιστον διαφανης για να βλεπουμε και απο πισω-και στις καλες εποχες και οχι να δινουμε το ονομα του στο παπι μας. Τι μαλακιες ειναι τουτες;
    εχω δει βαρκες να εχουν το ονομα της γκομενας. Γαιδουρια να εχουν το ονομα του μακαριτη που πεθανε και τον συντηρει η χηρα εις αναμνησην.
    αλλα σε τετοια ηλικια βρε δημητρακη να βαφτιζεις το παπι;
    Στο χωριο,ειχαμε τον κυρ'Σωτηρη.εχει πεθανει πια. ο "τρελος" του χωριου που λεμε.Ωραιος τυπος. το ποδηλατο του το ειχε ονομασει "νικολα". Οταν στεκοταν στην ταβερνα,το ειχε κοντα και οταν ερχοταν η ρετσινα του,του αφηνε ενα ποτιρακι κοντα στη ροδα και αναβε και ενα δευτερο τσιγαρο και το αφηνε κοντα στα πεταλ.
    Οντος ακουγεται τρελο κι'αστειο.Δεν γελασα ποτε μου,οσες φορες και αν το ειδα αυτο.Χαμογελουσα μονο. κατανοοντας.Και λυπημενος.
    Μοναξια.πολυ μοναξια.

    _____________________________

    pote den exw agorasei fanela me onoma paixti

    lathos kai to papi , lathos kai o mikros tamias tis alexadroupolis

    se ena mats , sto gipedo tis kalitheas , ksekinouse o okkas
    kai itan mia parea pou fwnaze epimona "einai varia n poutsa tou okka" prospathontas na to "perasei" se oli tin eksedra
    giname mpilies otan tous rwtisa an einai zygaria o patos tous ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αννα είπε...
    Για να καταλάβω, καθότι δυσκολεύομαι και με τη γραφή και με τα νοήματα Mike. H οργάνωση δεν ενδιαφέρεται για πρωταθλήματα, διακρίσεις, παιχταράδες, αποδόσεις. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η απομάκρυνση προσώπων που δε γουστάρει για χ, ψ λόγους.
    -----------------

    an endiaferete leei ??
    se mia prwtathlimatiki xronia , tetraplasiazete .

    egw prosopiki apopsi katathetw , oxi tis organosis

    kai stin apopsi gia to vatraxo , eimai meiopsifia kai mesa stin organosi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. steven , ta tamiakos entaksei meli , einai ta perisotera pou eixes pote

    me ton XX , exoun pollaplasiastei alla einai liga gia megethos AEK

    oi mpougatsokumades tis salonikis (kai oi treis) , se kathe geniki tous suneleusi mazeuonte apo 1500 ews 4.000 meli

    enw edw endiaferonte 150-200

    o gavros exei panw apo 50.000 meli

    o granitsas otan eixe tin erasitexniki kleisto club me oles autes tis agyloseis tou katastatikou opos to eixe ftiaksei, pire apofasi tis genikis suneleusis gia na gremisei to gipedo

    pos loipon den diaxeirizete tipota ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. n sumvasi tou proponitikou , pou kolose steven ?

    stin erasitexniki

    allios tha eimastan twra sta spata na plerwnoume gia 12 xronia 1.000.000 to xrono, pio polla ki apo to oaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Το άκουσα και αυτό. Η οργάνωση υπέρ του προπονητή. Μάλλον μας δουλεύεις, αγαπητέ. Μπορεί και να προσπαθείς να ωραιοποιήσεις την εικόνα της, σε μας που είμαστε απ'έξω.
    Καλό θα ήταν, να εκλέξετε καθοδηγητές στην οργάνωση για να υπαρχει μια κοινή γραμμή προς τα έξω.
    Αλήθεια σε ποιο club ανήκεις? Εδώ είσαι σαν Μike, ή εκπροσωπείς την οργάνωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αννα είπε...
    Το άκουσα και αυτό. Η οργάνωση υπέρ του προπονητή. Μάλλον μας δουλεύεις, αγαπητέ. Μπορεί και να προσπαθείς να ωραιοποιήσεις την εικόνα της, σε μας που είμαστε απ'έξω.
    Καλό θα ήταν, να εκλέξετε καθοδηγητές στην οργάνωση για να υπαρχει μια κοινή γραμμή προς τα έξω.
    Αλήθεια σε ποιο club ανήκεις? Εδώ είσαι σαν Μike, ή εκπροσωπείς την οργάνωση?

    _____________________

    me sugxoreis alla pote itane KATA stin triti tou epistrofi ??

    -exase to kupelo , de kounithike fulo
    -exase to champions leage mesa stin edra tou apo to vazela, de kounithike fulo
    - exase entos kai ta duo derby , den kounithike fulo
    -exane 4-0 sto everton kai oli n eurwpi thaumase ton tropo me ton opoio oi opadoi tis AEK sumparastekonte stin omada
    http://www.youtube.com/watch?v=QRzi7XvU67U

    kapies sporadikes apodokimasies eixame sti kriti me ergoteli ( o pathiakakis eixe katevei apo to poulman , o ferer efyge prwtos , giorgo - doni n upomoni teleionei , oe oe kai vale ton kone legame sto santos) kai kati liga sti tripoli opou ta vrikane stous thrakomakedones meta

    pou eides esy , tin original na polemaei ton vatraxo kata ti diarkeia tis tritis tou epistrofis ?

    sto internet ?


    n' mipws n organwsi den pige sto ksenodoxeio na empsuxwsei tin omada tou ftussan paramones tou derby me to gavro ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αννα είπε...
    Καλό θα ήταν, να εκλέξετε καθοδηγητές στην οργάνωση για να υπαρχει μια κοινή γραμμή προς τα έξω.
    Αλήθεια σε ποιο club ανήκεις? Εδώ είσαι σαν Μike, ή εκπροσωπείς την οργάνωση?

    ________________________

    kathodigites , de tha vreis stin original
    (oute meli me sundromi)

    ki afou rwtises ,
    aniko sto HALKIDA CLUB-ORIGINAL to opoio apexei apo to 06 apo to oaka kai den pairnei katholou eisitiria gia to podosfairiko tmima
    (pragma pou den kanei n ypoloipi organosi)

    n apopsi pou katathetw ,einai tou mike (mixalis an protimas) kai se kamia periptwsi den einai n apopsi tis R

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Μη περιμενετε μεσσιες.Γιατι μπορει να ερθουν.Και μετα να φυγουν...και μετα να πληγωθειτε...και να νοιωσετε προδομενοι...και να βριζετε...και να μη βλεπετε...και να σερνετε το προβλημα σας σαν ιο μεσα στον κοσμο σας...και να μολυνετε και αλλους...για χρονια...και να καταριεστε γιατι τους χρειαζεστε...αλλα γιατι,αφου παντα φευγουν...και γινονται "της Αναληψεως" κυριολεκτικα και μεταφορικα...και μενετε με το ανεκπληρωτο ονειρο...το οποιο ειναι ολοκληρωμενο... αλλα δεν θελετε να το δειτε να τελειωνει...και δεν λετε να καταλαβετε οτι ολα τελειωνουν...περισσοτερο μαλιστα κινδυνευουν απ'αυτην την αρωστια τα ωραια...και πρεπει να μαθουμε να ζουμε σαν ανθρωποι...ημιτελεις και ρουφοντας τις στιγμες...και να τις αναπολουμε...και να προσπαθουμε ξανα και ξανα να φτιαξουμε κι'αλλες τετοιες...γνωριζοντας οτι ολα αρχιζουν και τελειωνουν καπου...καπως...με οποιονδηποτε τροπο...δεν εχει σημασια...ετοιμοι για την καινουρια αρχη αλλα και για το επικειμενο τελος...προετοιμαζομενοι για μια καινουρια αρχη...και ου το καθ'εξης...κοιταμε μπροστα...

    Καλο βραδυ σε ολους. Τα λεμε αυριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Mikehlk,γηπεδο στην Φιλαδελφεια γινεται? Και οι τρεις που αναφερεις,γινεται να μην υπαρξουν στην ΑΕΚ.Αυτη την κολογαμημενη νοοτροπια που υπαρχει στους οργανωμενους,που εχουν μεν αποψη και σωστα την εχουν,αλλα να θελουν να την επιβαλουν κιολας σε οτιδηποτε και σε οποιονδηποτε μπορεις εσυ να βρεις τροπο νατην εξαλειψεις? Η την συμμεριζεσαι? Αλλο να μην γουσταρεις κατι,και αλλο να προσπαθεις ντε και καλα να περασεις την αποψη σου και στους υπολοιπους και το κοστος να μην το φορτωνεσαι εσυ αλλα η ομαδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. mike21hlk είπε...
    monegascos είπε...
    Mikehlk,γηπεδο στην Φιλαδελφεια γινεται?
    -------------

    o melisanidis ,eipe oti ginete

    to idio kai o avaks , o agiostratitis kai o ertsos


    kata ti diarkeia tis tritis epistrofis tou vatraxou , den eida kana pano sxetiko m'auto.

    isa - isa pou oi ypostiriktes tou servou exoun kapelosei OLO TO KOSMO tis AEK ( mono 5-6.000 apemeinan sto gipedo, oute ena sold-out sti thiteia tou antitheta me santos-ferer) diatirontas sti thesi tou enan kakisto,apotyximeno proponiti

    psaxnontas gia allothi ekei pou den yparxoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αφου λοιπον τοσοι ελεγαν οτι γινεται γηπεδο στην Φιλαδελφεια,γιατι δεν τον ψηφισαν,αλλα προτιμησαν τον κοντο? Τι ρολο επαιξε ο Χατζηχρηστος,και γιατι ενω ειπαν του Μελ. πως ειναι μαζι του,μετα τον πουλησαν? Ολοι βοηθησαν μετα τον κοντο,και εγω,ξαναπηγαινοντας στο γηπεδο.Να μεγαλωσει η λιμνη,που κατεληξε βουρκος...Ο Μπαγιεβιτς ειναι ΑΕΚτζης.Αυτοι που τον εφεραν τον εφεραν για τους λογους που ολοι ξερουμε.Αυτος ηρθε γιατι ειναι Αεκτζης.Λαθη εχει κανει και χοντρα μαλιστα,αλλα η ΑΕΚ θα ειχε σκορπισει αν δεν ηταν αυτος,με ολους τους ανικανους που μαζευτηκαν εκει μεσα.Λαθος...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. monegascos είπε...
    η ΑΕΚ θα ειχε σκορπισει αν δεν ηταν αυτος,με ολους τους ανικανους που μαζευτηκαν εκει μεσα.Λαθος...???
    ----------------

    ta provlimata anadeixtikan eks'aiteias tis anikanotitas tou vatraxou

    an o vatraxos eixe kanei ta stoixeiodi gia to megethos AEK, diladi na einai mesa sti diekdikisi tou prwtathlimatos kai mesa sto kupelo , sigoura den tha itan toso tragika ta pragmata

    AEKtzis den einai se kamia periptwsi ,irthe gia aspida stous ametoxous kai ekane tin omada mpourdelo yper kapiou agnostou apo to chikago

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Αρα για τα παντα φταιει ο Μπαγιεβιτς.Ηρθε,γιατι η διοικηση εψαχνε μια ασπιδα,και την βρηκε στο προσωπο του σερβου..!!!!! Γιατι ηταν ο ανθρωπος που ειχε την ΚΑΘΟΛΙΚΗ αποδοχη απο τον κοσμο της ΑΕΚ,κανενας δεν ελεγε κακη κουβεντα για αυτον,οποτε η διοικηση ειχε ησυχο το κεφαλι της για ολες τις μαλακιες που εκανε...!!!Δρακο εχει το παραμυθακι στο τελος??? Για τον Χατζηχρηστο ομως δεν ειπες κατι η μου διεφυγε??? Γιατι στο ιδιο σχολιο μου ηταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Προς όλους: ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Με ποιους όρους Steven, υπέρ της ομάδας ή υπέρ Νοτιά? Αυτό έχει σημασία. Υπέρ και των δύο δε γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. monegascos είπε...
    Αρα για τα παντα φταιει ο Μπαγιεβιτς.Ηρθε,γιατι η διοικηση εψαχνε μια ασπιδα,και την βρηκε στο προσωπο του σερβου..!!!!! Γιατι ηταν ο ανθρωπος που ειχε την ΚΑΘΟΛΙΚΗ αποδοχη απο τον κοσμο της ΑΕΚ,κανενας δεν ελεγε κακη κουβεντα για αυτον,οποτε η διοικηση ειχε ησυχο το κεφαλι της για ολες τις μαλακιες που εκανε...!!!Δρακο εχει το παραμυθακι στο τελος??? Για τον Χατζηχρηστο ομως δεν ειπες κατι η μου διεφυγε??? Γιατι στο ιδιο σχολιο μου ηταν.
    ----------------

    stis anartiseis ton teleutaion imerwn exei ta panta gia ton mousia kai tis ekloges

    ama de mporeis na ta vreis , pesmou na ta antigrapsw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Προς Άννα: Λεπτομέρειες δεν ξέρω, αλλά υποθέτω για το καλό του Νοτιά που στα μέσα θα περάσει για το κοινό καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. steven είπε...
    Προς Άννα: Λεπτομέρειες δεν ξέρω, αλλά υποθέτω για το καλό του Νοτιά που στα μέσα θα περάσει για το κοινό καλό.

    -------------

    etsi akrivws

    idi arxise n propaganda gia tous akatalilous thrakomakedones pou prokaloun traumatismous klp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. @monegascos

    Aυτο με τον βατραχο και την ασπιδα το ειπε ο θανοπουλος και οχι ο μουσιας.Και οταν λεμε ασπιδα εννοουμε οπως ας πουμε επι ψωμιαδη.Που εφερε τον σερβο και αυτος χρεωνε τους φραπεδες κατι εκατομμυρια.Ετσι και οι σημερινοι παετζηδες ηλπιζαν να ξαναξεκινησει ο εμφυλιος με τον προδοτη για να μη παρει χαμπαρι ο κοσμος τα πραγματικα προβληματα οπως εμφανιστηκαν στην πορεια.Βεβαια δεν τους εκατσε το κολπακι γιατι ο χχ ειπε το ΑΟΡΑΤΟΣ και τους χαλασε τα σχεδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Όλα τα σφάζεις, όλα τα μαχαιρώνεις, Mike. Προπαγάνδα η ακαταλληλότητα των Θρακομακεδόνων?
    Μήπως ο Τζιμπούρ σε συνεννόηση με το Νοτιά, κάνει δηλώσεις περί ακαταλληλότητας και τραυματισμών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Οσο για τους θρακομακεδονες...οντως αυτο το παλιοχωραφο δεν βοηθαει την προσπαθεια του σερβου πολυνικη να κατακτησει τιτλους με την ομαδα της καρδιας του.Ο σαντος με τους μπουρμποκρασαδες και ο πατερ κωστε που εχασε το κατσαρολι στο κας προπονουσαν φαινεται την ομαδα στο μιλανελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Αννα είπε...
    Όλα τα σφάζεις, όλα τα μαχαιρώνεις, Mike. Προπαγάνδα η ακαταλληλότητα των Θρακομακεδόνων?
    Μήπως ο Τζιμπούρ σε συνεννόηση με το Νοτιά, κάνει δηλώσεις περί ακαταλληλότητας και τραυματισμών?
    -------------------

    apo to 2004 pou ksekinise n istoria proponitiko (stis lekanes axarnon tote) , akoume gia lakouves...

    as pernane merika sakia ammo na tis kalupsoune

    as pane sto pio ksepesmeno 5x5 gipedaki na rwtisoune tous idioktites tou, ti kanoune me to nero

    100 metra apo to spiti mou einai n akadimia podosfairou tou souli papa
    xionia kai kataigides na riksei , ta 3 gipeda pou exei , mesa se elaxista lepta afou stamatisei n vroxi , einai san kainouria
    oute 100.000e ypothesi

    autoi oi typoi edw kai 6 xronia milane gia 15.000.000 pou tha dwsoun sto proponitiko (lene episis pws tha anikei kai stin AEK) kai den exoun paei toso kairo na kleisoun mia lakouva sto vouno

    endiamesa , o paok,o asteras tripolis kai o panionios , entelws athoryva ftiaksane ta dika tous proponitika xwris na ginei tosos ntoros kai ksekatiniasma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. @steven

    Λες να ηθελα να σπαταλησω το σαβαττοβραδο μου πετωντας πεπονοφλουδες για να δω τι θα πεις μετα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ostoso Anna, exeis ksekinisei apo xtes na me krazeis , alla stis dikes mou apories den apantas,

    a)ti tha ginotane an enas opoiosdipote proponitis eixe tin AEK ektos stoxon apo ton oktombrio

    b)pote eides esu tin original na kanei polemo sto servo sto gipedo ,kata ti diarkeia tis tritis tou epistrofis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Αν ειναι να πληρωνουμε στον Νοτια 700χιλ (καπου εκει θα γραψει το κοντερ) ετησιως για να προπονειται η ομαδα σε 2 γηπεδα ποδοσφαιρου και να πλενουν τις κορμαρες τους οι παιχταραδες μας σε λουτηρες με αντιολισθητικα πλακακια,προτιμω να παμε να σκασουμε τα μισα και λιγοτερα χρηματα στις εγκαταστασεις του αγ.κοσμα ή καπου αλλου και να γλυτωσουμε ετσι ενα σωρο φραγκα.Αυτο ελειπε,να πληρωνει η ΑΕΚ τα γαμησιατικα του αμερικανου επειδη αυτος πιαστηκε κωτσος και αγορασε μια εκταση 3 φορες επανω απο την πραγματικη της αξια.Ηθελα να ξερα γαμω την πουτανα μου αυτοι οι τυποι πως διαολο εχουν βγαλει τοσα φραγκα στη ζωη τους με την μαλακια που τους δερνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Τολης είπε...
    Αν ειναι να πληρωνουμε στον Νοτια 700χιλ (καπου εκει θα γραψει το κοντερ) ετησιως για να προπονειται η ομαδα σε 2 γηπεδα ποδοσφαιρου και να πλενουν τις κορμαρες τους οι παιχταραδες μας σε λουτηρες με αντιολισθητικα πλακακια,προτιμω να παμε να σκασουμε τα μισα και λιγοτερα χρηματα στις εγκαταστασεις του αγ.κοσμα ή καπου αλλου και να γλυτωσουμε ετσι ενα σωρο φραγκα.Αυτο ελειπε,να πληρωνει η ΑΕΚ τα γαμησιατικα του αμερικανου επειδη αυτος πιαστηκε κωτσος και αγορασε μια εκταση 3 φορες επανω απο την πραγματικη της αξια.Ηθελα να ξερα γαμω την πουτανα μου αυτοι οι τυποι πως διαολο εχουν βγαλει τοσα φραγκα στη ζωη τους με την μαλακια που τους δερνει?

    ---------------------

    kai n plaka einai pos tha xrewthei pali n AEK kai tha einai omiri gia pano apo 10 xronia,enw o laos tis AEK , THA PANIGIRIZEI !!!!!!!

    pou einai ta 7 gipeda kai oi ksenones ?

    pou einai oi egatastaseis oi kaluteres apo tis paianias pou tha itane etoimes apo to 07?

    pou einai re to proponitiko pou THA ANIKEI STIN AEK opos exei pei o xafies se ena soro sunenteukseis typou ?

    an ksakinouse n AEK na dinei 1.000.000 to xrono apo to 04, twra tha eixe katadiko tis ypersuxrono proponitiko


    tosoi vlakes dimosiografoi pou grafoune gia lakouves , oute enas de mpike sto kopo na kanei ena reportaz gia to poso pou xreiazonte autes oi lakouves gia na kalufthoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. @mike

    Ρε τι ξενωνες μας ελεγαν,τι συνεδριακα κεντρα,τι υπερσυγχρονα γυμναστηρια με τσακουζια...μιλαμε το σωτο που εχει μοιρασει η κοντοκλικα κανει τον αγαπουλα να φαινεται ιησους απο τη ναζαρεθ.Και υπαρχουν ακομα αεκτζηδες να πανηγυριζουν και δημοσιογραφοι να μιλανε για ευεργετες απο την αμερικη που αγαπουν αδολα την ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Τολης είπε...
    @mike

    Ρε τι ξενωνες μας ελεγαν,τι συνεδριακα κεντρα,τι υπερσυγχρονα γυμναστηρια με τσακουζια...μιλαμε το σωτο που εχει μοιρασει η κοντοκλικα κανει τον αγαπουλα να φαινεται ιησους απο τη ναζαρεθ.Και υπαρχουν ακομα αεκτζηδες να πανηγυριζουν και δημοσιογραφοι να μιλανε για ευεργετες απο την αμερικη που αγαπουν αδολα την ΑΕΚ.
    --------------------------------


    ti mpinelikia eixe akousei autos o XX otan den ypegrapse ti prwti symvasi ?

    emetos milame , ton krazane oloi oi kathysterimenoi oti empodizei tin AEK na megalourgisei

    me 1.250.000 enoikio , pio akrivo diladi ki apo to kalatrava



    ypegrapse to twra re mousia na paei sto diaolo , pali esy tha ta akouseis etsi ki allios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. @mike

    ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧ

    Μιλαμε για την συμβαση με τα 312+900 ε?Και ηθελε το αμερικανο να βγαλει 900 απο το σημα η υποθεση του οποιου ειναι ακομα στα δικαστηρια και πρωτοδικως εχει δικαιωθει η κακια η ερασιτεχνικη που την διοικουν τα χατζηκωλοπαιδα.

    Απαπα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Αγαπητέ Mike, δε σε κράζω. Ερωτήματα θέτω. Και οι απαντήσεις που παίρνω είνα κάθετα κατά του προπονητή, ο οποίος θεωρείται υπεύθυνος για όλα τα δεινά της ομάδας. Οι ειρωνίες, τα απαξιωτικά σχόλια, τα κοσμητικά επίθετα, που χρησιμοποιούνται εναντίον του, τι θεωρούνται? Καλές σχέσεις? Πρέπει να του πετάτε πεντοχίλιαρα για να θεωρηθεί πόλεμος?
    Ουέφα πήγαινες με Σάντος και Φερέρ, Ουέφα θα πας και φέτος. Πόσες φορές έχεις πάει Πρωταθλητριών? Στατιστικά, σχεδόν κάθε πέντε χρόνια.
    Ποιος προπονητής κατά τη γνώμη σου θα έπερεπε να έρθει στη θέση του Ντούσαν και τι θα άλλαζε?
    Με το να φτύνεις το Ντούσαν, φτύνεις ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας σου. Και πιθανόν του μέλλοντός σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Προς Mike21hlk και Τόλη: Ο,ΤΙ ΛΕΤΕ, ΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ Ο,ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΑΝ ΚΑΖΑΜΙΑΣ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΟΝ ΔΧ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΟΣ. ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΙΚΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΑΕΚ.
    @ Τόλη: Φίλε μιλήσαμε ωραία και καλά και πιστεύω σε κόσμιο τόνο. Ο καθένας σχημάτισε την γνώμη του για τον άλλον. επειδή δεν ξέρω το "λοχαγό" ή "τον οδηγό του τανκ" ή τον "βαψομαλλιά", δεν σημαίνει οτι είμαι μαλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Αννα είπε...
    Αγαπητέ Mike, δε σε κράζω. Ερωτήματα θέτω. Και οι απαντήσεις που παίρνω είνα κάθετα κατά του προπονητή, ο οποίος θεωρείται υπεύθυνος για όλα τα δεινά της ομάδας. Οι ειρωνίες, τα απαξιωτικά σχόλια, τα κοσμητικά επίθετα, που χρησιμοποιούνται εναντίον του, τι θεωρούνται? Καλές σχέσεις? Πρέπει να του πετάτε πεντοχίλιαρα για να θεωρηθεί πόλεμος?
    Ουέφα πήγαινες με Σάντος και Φερέρ, Ουέφα θα πας και φέτος. Πόσες φορές έχεις πάει Πρωταθλητριών? Στατιστικά, σχεδόν κάθε πέντε χρόνια.
    Ποιος προπονητής κατά τη γνώμη σου θα έπερεπε να έρθει στη θέση του Ντούσαν και τι θα άλλαζε?
    Με το να φτύνεις το Ντούσαν, φτύνεις ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας σου. Και πιθανόν του μέλλοντός σου.

    ------------

    erwtimata theteis ,apantiseis den dineis

    ama o vatraxos mpainei kai diavazei edw mesa pou ton lew vatraxo , na to kopsw tote mi stenaxwriete o anthropos

    douleuomaste re sy Anna?

    mesa sto gipedo den exei ginei to paramikro ki exei kanei ti xeiroteri poreia olon ton epoxon


    proponites yparxoun dekades xiliades
    den einai dunaton to megethos AEK na eksartate mono apo enan prwin petyximeno proponiti!!

    ama pethanei ti tha kanete diladi ?

    tha to kleisete to magazi ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ki ante pes oti to krazoume to amfivio kai den mporei na apodosei .


    autos otan gyrise sti prwti epistrofi , den mas eipe nekrous ?
    prin kala - kala paei sto proponitirio tou, sti prwti tou dilwsi mas eipe pethamenous

    goustarate tote e?

    autos den itan pou prin kana mina kinigouse ena filathlo sta episima ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Προς Mike21hlk: Συγνώμη που παρεμβαίνω - τώρα γύρισα απο το νοσοκομείο - , αλλά αν διαβάσεις τις πρώτες αναρτήσεις του blog ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΦΥΤΩΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ. ΚΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΛΥΣΗ. ΞΑΝΑΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ: ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΙΣ ΕΚΑΠΙΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ. ΔΕΝ ΒΟΥΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΠΑΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΛΕΖ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΕΚ. ΚΙ ΕΜΑΘΕ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΚΙ ΑΡΧΙΔΙΑ. Η ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ. ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. oxi to allakse to papi

    pire ena scouteraki prin 2-3 xronia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Προς Mike21hlk: Κι αυτό το ξέρεις ακόμα; Αμάν πια, σε κοινόβιο είστε; Και το νέο πώς το λέει; φρόγκυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. mike,o prezakias hooligan original edw.ton eida agio eleu8erio proxtes me hrwa pisw sto scooter

    XATZICHRIST ARMY REEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή