Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

ΞΑΝΑ ΝΗΣΤΕΙΑ ;

           Το τέλος των Αποκριών πάντα φέρνει το κάψιμο του Καρνάβαλου. Την τρέλα δηλαδή του ανθρώπου που θέλει μόνιμα να απαξιώνει τον δυνατό και τον αξιο, που βέβαια ο ίδιος αναγόρευσε σε βασιλιά. Αυτό θα γίνει κι αύριο αφού η ανθρώπινη μαλακία έχει μια σταθερότητα. Θα εμφανιστεί ξανά και το κινέζικο έθιμο του αετού κι έτοιμος ο χαλβάς.
           Κυριακάτικο όμως πήρα μια μεγάλη χαρά. Η Καβάλα έκαψε μια μέρα νωρίτερα την καραναβαλίστικη αλογοτροφή. Μασκαρεύτηκαν όλα τα αποτελέσματα βέβαια αφού τα διπλά πέσανε σύννεφο, αλλά στο ΟΑΚΑ πραγματικά βγήκανε οι δονητές του Τύρναβου και κάτσαν όλα τα παιδάκια πάνω. Η απαίσια διοίκηση του, ο αντιπαθέστατος Νόμπλιας κι εκείνο το χάπατο ο Σισέ.
           Βέβαια δεν πολυελπίζω οτι θα χάσει τελικά το πρωτάθλημα, αλλά και τι είναι η ζωή; Πρόσκαιρες χαρές και προσδοκίες. Διότι πλέον ο ΠΑΟΚ μπορεί να κρατήσει την τύχη στα χέρια του. Δεν είναι κι ακατόρθωτο, άσχετα αν τον πιάνει ζαλάδα όταν μπαίνει σε στόχους και πίεση. Θεωρητικά μιλάμε πάντα, διότι αν στοιχημάτιζα για το παιχνίδι της Τούμπας θα πόνταρα στο διπλό. Για πολλόυς λόγους και αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικούς. Και μην πηγαίνει το μυαλό σας μόνο σε παρασκηνιακές κινήσεις.
             Όμως η ηδονή είναι απέραντη για τον πανικό που έχει ενσκύψει σε όλα τα επίπεδα στην ομάδα του στάβλου. Θα με ρωτήσετε βέβαια αν χαίρομαι που η δαφνοστεφανωμένη μπαίνει στην διεκδίκηση του τίτλου ξανά. Δεν τον θεωρώ ικανό μεν , αλλά χαίρομαι ιδιαίτερα δε. Διότι είναι ένας ανταγωνιστής που τον ξέρουμε στις πρακτικές του και στην πλήρη ανοργανωσιά του που θυμίζει την ελληνική πραγματικότητα. ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ ΑΕΚ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ. Κι είναι προτιμότερο να αγωνίζεσαι εναντίον ενός παρά εναντίον δυο κι όλοι θυμάστε τις σφαγές που πάθαμε όταν στην αρχή του πρωταθλήματος παίζανε κι οι δυο για το πάνω χέρι. Επίσης, διότι το καλοκαίρι αν η αλογοτροφή δεν πάρει την κούπα, έχει να γίνει μακελειό με το στρουμφάκι που σήμερα νοιώθει την ίδια χαρά με μένα. Και τέλος διότι στην δαφνοστεφανωμένη υπάρχει πολύς προσφυγικός κόσμος και την θεωρώ πιο λεβέντικη ομάδα απο την κλασσική ανταγωνίστρια μας.
         Θα μου κάποιος να κοιτάω τα χάλια μας. Αυτά κοιτάω και ξαναλέω  χωρίς υπερβολές, οτι με μια αντικειμενική διαιτησία μέχρι να μας ξεκάνει και με την προσοχή τεταμένη των σαχλών παικτών μας - που όμως λογικά διασπάσθηκε απο το κατεστημένο - θα είχαμε 12 περισσότερους πόντους και θα ήμασταν στους 48. Κάτι που ισχύει για τον ανταγωνισμό μας, αφού και οι δυο απατε(αι)ώνιοι έχουν πάρει και τις φλούδες και τα κουκούτσια των φρούτων απο την διαιτησία. Και οι γκέλες τους, δεν γίνεται να ήσαν λιγότερες.
          Πληρώνουμε την διοικητική ανυπαρξία και την μπαγιεβιτσική κοζωνιάδα. Και τον διχασμό μας σαν κόσμος που δεν προσελκύει σοβαρά funds. Τα τρία αυτά είναι τα κακά της μοίρας μας που γράφουν την ιστορία εις βάρος μας και χάνουμε συνέχεια νέους οπαδούς, τίτλους και συναίνεση. Θα μου πείτε βέβαια οτι μπορεί μετά το καλοκαίρι να μην υπάρχουμε αν αποτύχει ο Αδαμίδης να πείσει τον SUGAR να ξαναμπεΊ στην ΑΕΚ. Διότι γι' αυτό το λόγο γίνεται και η συγκέντρωση των μετοχών σε έναν και η αποχώρηση του Παπά απο τα κοινά. Δηλαδή ανθρώπων που τους είχε στην τσέπη του ο κοντός και δεν αντιδρούσαν για τίποτα, έχοντας σαν επιχειρηματολογία μόνο τα τζάκια. Που θα τα κοιτάμε σβηστά αλλά οργανωμένα.
          ΥΓ1. Σοβαρολογείς ρε φίλε οτι έχει 750 μετρητά; Τόψαξα αρκετά και πραγματικά βρήκα ένα νούμερο που έχει πολλά κουμπιά. Πιστεύω επίσης να βρήκες αν ήμουνα τότε εκεί.
          ΥΓ2. Αν θέλει κάποιος ας μου στείλει το τηλέφωνο του ταμείου της ερασιτεχνικής.

33 σχόλια:

  1. Δηλαδη,σαν να λεμε οτι ο Αδαμιδης ειναι ο εχων αναλαβει την πρωτοβουλια να πεισει τον SUGAR να ασχοληθει με την ΑΕΚ.....Στο τελος εκτος οτι θα μιλησουν και οι μουγκοι,θα ξαναβγαλει μαλλια και ο green presidend,ημαρτον που λεει και ο colgate ο Γεωργιου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Φεβρουαρίου, 2010 11:57

    Μονεγάσκε, αφού η ομάδα μπορεί να είναι ανταγωνιστική με 5 million το χρόνο. Δεν τον χρειαζόμαστε τον sugar, θα τα βγάλουμε από τα ημερολόγια της ερασιτεχνικής, τις συνδρομες, 25.000 διαρκείας και καπέλο από τα σάντουιτς-σουβλάκια-πίττα-καλαμάκια που πουλάνε μεταξύ τρένου-γηπέδου. Καλά, άμα ξαναεκδοθεί και το AEK -empire και πάρουμε και πίσω το Ρίμπο για να πουλήσουμε τις φανέλες του, τότε καλπάζουμε για τους 8 του CL κατ' ελάχιστον. Δεν τον χρειαζόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωστας-Φλωρινα15 Φεβρουαρίου, 2010 12:55

    Mαλιστα.Πουτανα εγινε το πρωταθληματακι.Και μην προεξοφλεις διπλο στην Τουμπα Στηβεν.Αν και παει για Αναστασιο Κάκο η παρασταση, εγω θα παω χωρις προκαταλειψη στο γηπεδο.Τα παρασκηνιακα σεναρια δεν μου λενε και πολλα, η μαλακια που διακατεχει τις ομαδες και οι ιδιαιτεροτητες της καθε μιας, ναι.Τρανταχτη αποδειξη το χθεσινο στο ΟΑΚΑ,εκτος εαν διαβασω και παλι κανενα ευφανταστο script.Θα φανει το εργο στο γκαζον απο νωρις.Ποντους σου εκλεψε η διαιτησια,ναι, αλλα οχι και 12 αδερφε.Χρεωσε και αρκετους στους αμυντικους σου,που εχουν κανει εφετος εαν ολοκληρο DVD με διδακτικη υλη για τα αμυντικα λαθη.Το γκολ του Πανθρακα περιλαμβανει τοποθετησεις αμυντικων που δεν συμβαινουν ουτε στα τοπικα που επαιζα, μαζι με αλλους χομπιστες.
    Απορω τοσα χρονια,τι στο διαολο τακτικη διδασκουν οι προπονητες σε αυτο το κωλοπρωταθλημα.Ενδεκα μαλακες, πληρωνονται σχετικα αδρα, τεχνικα τημ επισης,βρισκονται καθε μερα για προπονηση, και για να δεις κινησεις δουλεμενες πρεπει να κανεις ταμα.Διδασκεται μονο το δογμα παμε γερα, μη το φαμε, και οπου το πει.Καποτε μιλουσαμε για ποδοσφαιρο, τωρα εχουμε στραφει στα διοικητικα και τα παρασκηνια για να περναει η ωρα.Παντου τα ιδια, μηδενος εξαιρουμενου. Και δεν μπορω να κανω τον Κινεζο με τον αετο σημερα, γαμω τα χιονια μου.Καλημερα και να ειστε ολοι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Μονεγάσκο: Κι όμως έτσι είναι φίλε. Δεν υπάρχει άλλο πλάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Κώστα-Φλώρινα: Δίκιο έχεις σε όσα λες. Και για τους βαθμούς, που όμως τόγραψα ( " με την στοιχειώδη προσοχή των σαχλών..."). Τάριξα όλα στο ίδιο τσουβάλι διότι αν σε πετάξουν έξω απο στόχους, δεν θέλει και πολύ οι ανεγκέφαλοι που κλωτσάνε να το ρίξουν αλλού, να μην έχουν κέφι και να χαλαρώσει κι όλο το σύμπαν που τους περιτριγυρίζει ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Κωστας-Φλωρινα
    Θα χαρώ πολύ να πάμε μαζί στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ,αν βρούμε εισιτήρια.
    Να έχω και παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οχι μονο 750 αλλα καθε μερα τα καθαρα που μπαινουν στην τσεπη ειναι 60.000.Ολα αυτα με ξεπουλημενο στολο.Και εφτασε αυτος ο ανθρωπος να λεει με πικρα οτι ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ 04 ΤΟΝ ΜΟΥΣΙΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΤΑΠΑ.Τι να πεις?

    Οπως σου ειπα προχθες ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.Οχι βεβαια για τους λογους που αναλυεις στο κειμενο σου αλλα καθαρα για κοινωνικους.Η σνομπαρια-κατι σαν μανταμ Σουσου ενα πραμα-που ανεκαθεν εξεφραζε το πρασινο χαμαιτυπειο ειναι ο κυριοτερος λογος που τους σιχαινετε ολος ο κοσμος.Σε αγωνιστικο ομως επιπεδο τα κατορθωματα της ΑΕΚ ελαβαν χωρα σε περιοδους που το πανω χερι το ειχαν οι λαγοι.Αρα ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΥ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ.

    Σε αντιθεση με το σωματειο της τρουμπας που απ'οταν πηρε τα σκηπτρα επεβαλε την πιο σκληρη χουντα που γνωρισε ποτε ο ελληνικος αθλητισμος.Λες οτι η καλη ΑΕΚ δεν φοβαται τις καμπαρετζουδες γιατι ξερει τις πρακτικες τους.ΛΑΘΟΣ.Ο κατ'εξακολουθηση βιασμος της ΑΕΚ συνεβει οταν η ΑΕΚ ειχε ομαδαρα,οι ποντικηδες και οι δημητροπουλοι ηταν αδυνατον να αντιμετωπιστουν οση καλη ομαδα κι αν ειχαμε.Και φυσικα το σερβικο πανι που εχουμε στον παγκο παντα θα μας υπενθυμιζει ποσο λεβεντικη ομαδα ειναι ο συλλογος με τον πολυ προσφυγικο κοσμο.Ο οποιος πολυς προσφυγικος κοσμος του λιμανιου και των περιχωρων ηταν και ειναι ο μοναδικος στην Ελλαδα που ξεστομισε το ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΥΝΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ.

    Υ.Γ.Ακομα δεν βρηκα το ψηφοδελτιο αλλα δεν εχω λογο να αμφισβητω την ειλικρινια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Τόλη: Καταλαβαίνω τα βιώματα σου και τη μνήμη σου. Επειδή είμαι ελαφρώς παλιότερος ΘΑ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΑΝΔΡΩΘΗΚΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΔΕΝ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ. ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ. ΤΩΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΙΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ.
    ΒΕΒΑΙΑ Η ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΕΒΑΛΕ ΧΟΥΝΤΑ. ΚΑΡΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΑΛΩΣΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. ΣΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΙΤΣΙΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΑΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΛΑΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ. ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ; ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ; ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ.
    ΓΙΑ ΤΑ 750 ΣΕ ΧΟΝΤΡΟΚΟΝΤΡΑΡΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.
    ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΤΟΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΉΣΗ; ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΚΟΜΒΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΘΕΛΩ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΥ ΦΥΣΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΔΙΚΟ. ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Τόλη: Ο αδερφός Σάκης , που ανήκει στο club Κατερίνης, με έβγαλε και σε βγάζει απο τον κόπο να ψάξουμε. Έστειλε το ψηφοδέλτιο για την τιμιότητα μου και θα αναρτηθεί σε λίγο, καθότου εγώ είμαι άσχετος με την τεχνολογία. Σάκη ευχαριστώ. Σε σχόλιο θα βρίσκεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχω και τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια αν τα χρειαστείτε.
    Θα βγω για ποτάκι έξω τώρα.
    Αν θέλετε και τα υπόλοιπα,αφήστε μήνυμα στα σχόλια.
    Θα το διαβάσω μόλις γυρίσω κι αν θέλετε σας τα στέλνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Sakis: Τα άλλα τι να τα κάνουμε; Αυτό ήταν το σημείο αιχμής, που λέει ο λόγος. Αιχμή δεν υπάρχει ποτέ. Μόνο συμφόριση και πολύ δημοκρατία. Που είναι αλληλένδετα για να μην βγαίνει συμπέρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν η Βαζελινάρα φάει τούμπα στην Τούμπα, θα δούμε πόσα απίδια πιάνει το νεόκοπο παρακράτος - παράγκα της αλαγοτροφής. Παράγκα ορίτζιναλ ή γιαλαντζί;

    ΥΓ.

    Ο Σισές δεν είναι χάπατο προς Θεού. Είναι Μοϊκανός οικογενειάρχης με δερματοστικτικά παράσημα. :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Polsemannen: Φιλάρα, αφού τα αντιλαμβάνεσαι τι ρωτάς; Θα γίνει της πουτάνας εκεί - ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΠΟΤΑ - και θα έρθει διπλό. Ποιά παράγκα; ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ. ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ. ΑΛΛΑ ΚΙ Ο,ΤΙ ΥΠΗΡΞΕ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΤΑ ΔΙΠΟΛΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΧΑΠΑΤΟ ΤΟΝ ΕΙΠΑΜΕ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΟΙΚΑΝΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΣΗΜΑ. ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΙ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΣ; ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΙΣΕ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΣΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @steven

    Aφου σου ειπα ρε αφεντικο οτι δεν αμφισβητω την ειλικρινεια σου,προς τι η πιστοποιηση που μου λες?Μεσα στο 3ημερο της αργιας και με τα γραφεια της μανας κλειστα κομματακι δυσκολο να εβρισκα κατι.

    Παμε στα αλλα.Ο παλιος γαυρος εχει τοση σχεση με τους σημερινους μουλους του λιμανιου οση εχει ο παλιος λαικος αεκτζης με τη σημερινη τρεντοφλωρια που παει στον καλατραβα.Απλα για την ιστορια ανεφερα πως ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ οι ΠΡΩΤΟΙ που ξεστομισαν τον εμετο για την ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ηταν αυτοι οι λεβεντες με το εντονο προσφυγικο στοιχειο!!!Οπως ηταν οι ΠΡΩΤΟΙ που ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ απεκαλεσαν τους μακεδονες ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ και μας ΤΟΥΡΚΟΥΣ με το γνωστο ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΑΕΚ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ.Για να μη μπερδευτεις ξανατονιζω ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ με ΣΥΝΘΗΜΑ μεσα στο γηπεδο.

    Το Βαρδινογιαννεικο οντως ηταν το πρωτο συστημα που προσπαθησε να αλωσει τα θεμελια του ελληνικου ποδοσφαιρου αλλα ο καπετανιος μπροστα στον κατασκοπο ειναι αγγελουδι.Μη ξεχνας πως επι παντοκρατοριας Βαρδινογιαννη η βαζελα κατεκτησε 5 πρωταθληματα,4 εμεις και απο 1 ο παοκ,η λαρισα και ο γαυρος με τις απεργιες.Ο κροκους δεν αφησε ουτε τα τσοφλια να παρει καποιος αλλος!!!

    Με την χουντα ανοιγεις τεραστιο κεφαλαιο.Οι εχθροι της βαζελας εχουν να λενε για την ευνοια των συνταγματαρχων απεναντι στους λαγους με αποκορυφωμα την πορεια στο γουεμπλει,οι δικοι μας ασπονδοι φιλοι εχουν να λενε για το 68 και την αναμιξη των στρατιωτικων ωστε ο τελικος να γινει στο καλιμαρμαρο συν την παρεμβαση τους-σωτηρια τον γεναρη του 74 που εστειλαν τον θειο Λουκα σε μας σε μια εποχη που ημασταν στην 9η θεση και σε κατασταση διοικητικης αποσυνθεσεως ...οσο για τους γαυρους...και μονο που υπαρχει φωτο με την πλακετα που απονεμει ο ασλανιδης στον πεφο-τισμενο μπαρμπη εμενα μου φτανει.Γενικα η χουντα δεν αφησε κανεναν παραπονουμενο απο το τεως ποκ!!!

    Για τα 750 του Παππα υπαρχει δημοσιευμα στη ναυτεμπορικη.Αν το βρω στο σαιτ της θα το ανεβασω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Τόλη: Σε παρακολουθώ με τεράστια προσοχή για να φτιάξουμε τις βάσεις ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ μας. Ενα - ένα : Αφεντικό γιατί με φωνάζεις; Άστο αυτό. Εδώ είναι παρέα, δεν είναι εταιρεία.
    Εγώ ξέρω τις εμπειρίες μου αλλά και το οικογενειακό μου δράμα. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΤΑΤΑ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΑ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΕΣΥ. ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ. ΥΠΗΡΧΕ ΟΜΩΣ ΦΩΝΗ ΚΙ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ. ΠΡΟΣΕΞΕ: ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΞΑΝΑΛΕΩ. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ, ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Η ΔΗΘΕΝ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΠΛΑΤΩΝΙΚΗ ΑΡΕΤΗ ΚΙ ΟΧΙ ΕΠΙΒΟΛΗ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΦΙΛΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΟΥ. ΜΟΝΟ ΑΝΑΠΛΑΘΕΙΣ.
    Ο Βαρδινογιάννης, μας έχει κλέψει δυο τίτλους. Δεν ασχολούμαι με πόσα πήραμε ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΤΙ Ο,ΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ. Δικτατορική δημοκρατία ή δημοκρατική δικτατορία είναι για την ακαδημία των ογδοντάρηδων, όχι για μένα. Εγώ πιστεύω τα μάτια μου και για την χούντα άστα καλύτερα. Αφού λοιπόν θέλεις να μπεις στην ιστορία, σου λέω οτι επιλεγμένο πολίτευμα ήταν του λαού ερήμην εκλογών. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΟΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ.
    Η Ναυτεμπορική σε ποιό συγκρότημα ανήκει; Θέλεις αύριο να γράψω στην Καθημερινή ή στην Ελευθεροτυπία, οτι ο δήμαρχος της Αθήνας δεν τα έχει με μπασκετμπολίστα παλιό που το έπαιζε πρωτοπαλλήκαρο; Τι θα πίστευες; Έξυπνος είσαι, μην παρασύρεσαι. Φίλε, δεν υπάρχει Παπάς στο στερέωμα σαν επιχειρηματίας. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για να μπορεσει η κουβεντα μας να βγαλει καπου θα πρεπει να εστιασουμε πού διαφωνουμε.

    1.Διαφωνουμε σιγουρα στο θεμα της προσφυγιας.Εσυ λες για τις βαζελες,εγω για τους μουλους.Το αφηνω στην ακρη γιατι δεν προκειται να συμφωνησουμε.Σεβομαι τα δικα σου βιωματα αλλα σεβομαι επισης τοσο τα δικα μου οσο και παλαιοτερων αδερφων που τα λενε οπως στα περιγραφω.

    2.Χουντα.Προφανως,βαση ιστορικων γεγονοτων,συμφωνουμε.Συνολικα το ποκ ωφεληθηκε με διαφορους τροπους.

    3.Βαρδινογιαννισμος.Δεν ξερω αν μου κλεψε 2 πρωταθληματα (ανεφερε ποια εννοεις)αλλα ξερω σιγουρα πως μεχρι και η λαρισουλα δαγκωσε απο την πιττα.Κι επειδη τα γεγονοτα ειναι ακομα νωπα,ποντικηδες και δημητροπουλους δεν θυμαμαι να μου εστειλε ποτε ο καπετανιος μεσα στο ναο.Εναν μπακα θυμαμαι οταν ο μελ ειχε τελειωσει και την πουστια με τους βλαχο,γεωργαμλη αλλα μπροστα στην πουστια με τον σερβο καθε συγκριση ειναι περιττη.

    4.Παππας.Οπως καταλαβαινεις δεν εχω προσβαση μεσα στο λογιστηριο του οποτε βασιζομαι στα δημοσιευματα του οικονομικου τυπου.Αν γνωριζεις και εχεις στοιχεια σχετικα με το μεγεθος του επιχειρηματια και την προσωπικη του περιουσια θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως να το μοιραζοσουν με την παρεα εδω μεσα.

    Υ.Γ.Ειχες δικιο με το ψηφοδελτιο,σου βγαζω το καπελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ Τόλη
    Δε θυμάσαι φίλε το "Απόψε ο ΠΑΟ θα πεθάνει,στο φέρετρο θα βάλουμε και το Βαρδινογιάννη" το 1980-1981?
    Το πέναλτι του Κόβη στον Μπάγεβιτς που πήρε πίσω ο Κυφωνίδης μετά τις διαμαρτυρίες των παιχτών του ΠΑΟ?
    Και τα τραβήγματα του Μαύρου στα δικαστήρια,επειδή του την έπεσε μετά?
    Ή το Θανάση Ζαχαριαδη, που δεν έδωσε τέσσερα πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο το 1994?
    Τον Αιγαλεώτη !!!φόρτσα Ρότσα Μπουμπλή?
    Το 1986 τον ώμο του Μαυροδήμου και δίνει το πέναλτι στο 89 και μας ισοφαρίζουν?
    Τον Αγκουερόπολι που έπαιζε σαν Αργυρόπουλος και τον Αλφάρο,με το όνομα Μπιστάκης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @sakis

    Tα θυμαμαι.Μπορω να σου πω κι αλλα τοσα αλλα η ουσια δεν αλλαζει.Μεγαλωσα,οπως αλλωστε ολη η γενια μου,με το συνθημα για τον βαρδινογιαννη και που να βαλει τα λεφτα του.Μονο που τα χειροτερα,τα πολυ χειροτερα,δεν τα ειχαμε δει ακομα και ξερεις πολυ καλα που αναφερομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. O Bαρδινογιάννης ήταν πιο έξυπνος από το Κόκκαλη.
    Ο παππούς έγινε φαταούλας,επειδή έφαγε πολλές σφαλιάρες στην αρχή.
    Ο Βαρδινογιάννης άφηνε και καμιά Λάρισα ή ΠΑΟΚ να πάρουν το κατιτί τους,για να βουλώνει στόματα και να τους ελέγχει.
    Η Λάρισα τότε είχε καλή φουρνιά,αλλά οι προπονητές της πηγαίναν στο ΠΑΟ μετά,μετά το αγροτικό τους.
    Απορώ πως άφησαν τον Καραπιάλη να πάει στο γαύρο.
    Κι ο ΠΑΟΚ όμως έδινε αβέρτα στο βάζελο.
    Εμείς τα πήραμε όλα άξια κι ο γαύρος δε πήρε τίποτα.
    Τα δύο που μας πήρε ο Βαρδινογιάννης είναι το 95-96.
    Πιστεύω αυτά να εννοεί κι ο steven

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έχεις δίκιο για το γεγονός ότι συνεχώς νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα στη ζωή μας,αλλά συνεχώς βλέπουμε χειρότερα αλλά πολλές φορές και καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και για να κλεινει το θεμα επειδη πολυ το κουρασαμε...

    Για καθε 71 θα υπαρχει ενα 68,για καθε υποθεση λουλουδιων θα υπαρχει ενας χρυσοβιτσανος,για καθε πουμπλη θα υπαρχει ενας ραμπιδης κ.ο.κ.

    Η ΑΕΚ ποτε δεν ειχε τις αβαντες των απαταιωνιων αλλα τις πουστιτσες τις εχουμε κανει κι εμεις κι εγω προσωπικα καραγουσταρω.Οταν ο κοσμος και το ελληνικο ποδοσφαιρο γινει αγγελικα πλασμενο τοτε ας υψωσουμε την σημαια στον ουρανο στο ονομα της διαφορετικοτητας που ευαγγελιζοταν και ο ταπας και ας το παιξουμε ναζοραιοι.Αλλα μεχρι να συμβει αυτο εγω γουσταρω να κυλιεμαι στα σκατα και να τους πολεμαω με τα ιδια τους τα οπλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. sakis είπε...

    O Bαρδινογιάννης ήταν πιο έξυπνος από το Κόκκαλη.
    Ο παππούς έγινε φαταούλας,επειδή έφαγε πολλές σφαλιάρες στην αρχή.
    Ο Βαρδινογιάννης άφηνε και καμιά Λάρισα ή ΠΑΟΚ να πάρουν το κατιτί τους,για να βουλώνει στόματα και να τους ελέγχει.
    Η Λάρισα τότε είχε καλή φουρνιά,αλλά οι προπονητές της πηγαίναν στο ΠΑΟ μετά,μετά το αγροτικό τους.
    Απορώ πως άφησαν τον Καραπιάλη να πάει στο γαύρο.
    Κι ο ΠΑΟΚ όμως έδινε αβέρτα στο βάζελο.
    Εμείς τα πήραμε όλα άξια κι ο γαύρος δε πήρε τίποτα.
    Τα δύο που μας πήρε ο Βαρδινογιάννης είναι το 95-96.
    Πιστεύω αυτά να εννοεί κι ο steven
    ------------------------------------------------
    Το 95 τερματισαμε στην 5η θεση σε μια χρονια που ολα ειχαν χαθει απο την αρχη λογω ch.league.Το 96 αστο καλυτερα γιατι δεν εχω ορεξη τετοια ωρα να ασχολουμαι με τον σερβο και εκεινο το μαεστρικο κοουτσαρισμα που ειχε κανει με την βαζελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Τόλης: Φίλε, έτσι χτίζεται η ιστορία κι αν θέλεις την πιστεύεις. Είναι θέμα σου η παρελθοντολογία και τι θα λες για τα απωθυμένα σου. ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΥ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΩ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΩ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΚΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΝΕΩΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΧΕ ΟΡΓΑΝΟ. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. O AEKτζής για το ήθος του ξεχωρίζει.
    Αν θέλεις θύμισέ μου κάποια καραμπινάτη πουστίτσα.
    Να πολεμάς με το μυαλό φίλε μου κι όχι με τα ίδια όπλα τους.
    Δε γίνεται το ποδόσφαιρό μας τόπος αγίων,αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα βοηθήσουμε στο να ισοπεδωθεί, εμείς οι ΑΕΚτζήδες.
    Εμείς οφείλουμε στην ιστορία μας να προστατεύουμε την ομάδαν μας.
    Κάτι που έχουμε πολλά χρόνια να κάνουμε,με αποτέλεσμα να πολεμάει μόνη της.
    Πιστεύω να καταλαβαίνεις πως το εννοώ.
    Καληνύχτα σας.
    Τα λέμε αύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. έχεις δίκιο για το 95,τη χρονιά με τους ομίλους του τσάμπιονς λιγκ,μας πέρασε ο Απόλλωνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς Τόλη: Φίλε χάθηκε η απάντηση μου και την ξαναγράφω.
    1. Για την προσφυγιά, δεν επιμένω. Ξέρω οτι όσο πιο παλιός είσαι , τόσο πιο παλιά είσαι στην προσφυγιά. Έλα να περπατήσουμε στην Καισαριανή.
    2. Το ΠΟΚ ήταν πριν την χούντα και δεν ξέρεις τίποτα για την χούντα. Η χούντα ήταν η σιωπηλή απόφαση του λαού, που τον γουστάρεις πολύ διότι διαφωνείς με την πραγματικότητα.
    3. Η Λάρισα το πήρε απο μας και δεν θυμάμαι τίποτα παραπάνω διότι μισώ την ιστορία. ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ, ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΛΩ ΜΕ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ. ΟΠΟΤΕ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΥΘΑΡΙΑ ΤΟΥ. ΣΥΝΕΛΘΕ ΦΙΛΕ
    4. ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΤΙ ΛΕΕΕΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΘΥΜΙΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΛΟΣ ΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΆ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ. ΓΕΛΑΩ. ΑΠΟ ΤΑ 750, ΑΝ ΕΡΡΙΧΝΕ ΤΑ 40, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ; ΣΕ ΕΚΟΨΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΞΥΠΝΙΟ, ΕΚΤΟΣ;
    ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ; ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΕΛΕΙΣ; ΣΤΡΑΤΟ; ΝΗΣΙΑ; ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο μοναδικος αεκτζης,απο πλευρας παραγοντων,που ξεχωριζε για το ηθος του ηταν ο Γενερακης.Τους υπολοιπους μονο ηθικους δεν μπορω να τους πω.Και την γνωμη μου για τον κοσμο της ΑΕΚ την ξερει πολυ καλα ο στηβεν και εχω την εντυπωση πως συμφωνησε μαζι μου προχθες.

    Η πιο καραμπινατη πουστια που καναμε ηταν αυτη με τον χρυσοβιτσανο που πιαστηκε επ'αυτοφορω.Για τον ιδιο λογο οι γριες υποβιβαστηκαν ενω εμεις ξεκινησαμε το επομενο πρωταθλημα με -3 βαθμους.

    Συμφωνω πως στο ονομα της ιστοριας του συλλογου μας οφειλουμε να προστατευουμε την ΑΕΚ.Πιστευω κι εσυ να καταλαβαινεις πως το εννοω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @steven

    Απο τι να συνελθω ρε φιλε?Απο τη μια μου μιλας για κιτσιους και απο την αλλη μου λες οτι μισεις την ιστορια.Μου αναφερεις την χουντα και τον ερυθρο αστερα και μετα μου το γυρνας στο κοινωνικοπολιτικο.Εγω παντως δεν σου ζητησα να διαγραψεις τον παρελθον σου αλλα ουτε εγω σκοπευω να διαγραψω το δικο μου.Κρατα την αποψη σου κι εγω την δικη μου και τελος.

    Εγω σου ειπα για τον παππα τι εγραψε η εφημεριδα.Εσυ μου λες οτι εκανες ερευνα.Περιμενω να διαβασω τα στοιχεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς Τόλη: Ποιός ο Γενεράκης; Φυσικά το ήθος είναι συνυφασμένο στην Ελλάδα με τη μαλακία. Φαρμανίκ κι άλλα γέλια σαν βιομήχανος αμίλητος που αλώνιζε ο δικός σου ο Σέρβος. Ο Χρυσοβιτσιάνος εκτελούσε εντολές του Ζ κι είναι διαμάντι ΚΑΙ ΠΑΙΣΤΗΚΕ ΣΩΣΤΑ ΚΙ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΣΩΣΤΑ, ψάξε το ιπποδρόμιο. ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.
    ΕΙΠΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ;
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ; ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ; ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ; ΤΗ ΛΕΩ , ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΩ; ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΒΓΑΖΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ. ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο.Κ.
    Ο Γενερακης ηταν μαλακας.Και ποιος ηταν ο ηθικος?Ο Γιδοπουλος?Ο μελ?Ο καρρας?Ο Τροχανας?Ο Ζ?

    Εγω δεν ειπα οτι ο Χρυσοβιτσανος ενεργουσε αυτοβουλως.Η μαλακια του Ζ ηταν απλα το περιστατικο εχει καταγραφει και αποτελει για τους "ηθικους" μαυρη σελιδα στην ιστορια της ΑΕΚ.Εμενα προσωπικα στα κακαλα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. sakis είπε...
    O AEKτζής για το ήθος του ξεχωρίζει.
    Αν θέλεις θύμισέ μου κάποια καραμπινάτη πουστίτσα.

    -------------------

    xanoumia xoleres ,ti kanate stis seres

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Με αφορμή το Χρυσοβιτσάνο,που εξαιτίας του,μου έμαθαν να ντρέπομαι για το ότι είμαι ΑΕΚτζής και ποτέ δε τον πιάσαν με τα χρήματα πάνω του,άρα μιλάμε για έγκλημα δίχως τα πειστήρια που απαιτούνται για να καταδικαστεί κάποιος,αντίθετα με τις γριές,
    δεν αποδεικνύεται το γεγονός ότι δεν ήμασταν ηθικά στοιχεία.
    Αυτό το σύνθημα Μιχάλη,ποτέ μου δε το οικειοποιήθηκα,άσχετα αν για κάποιους έλεγε κάτι.
    Τέλος πάντων,αναλωνόμαστε και στεκόμαστε πολύ στο χθες και δε βλέπουμε το τι μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα και βάζω τον εαυτό μου πρώτο υπαίτιο γι' αυτό.
    Προτάσεις και λύσεις για το μέλλον (κι όχι μόνο της ΑΕΚ),μπορούμε να βρούμε για να τις συζητήσουμε?
    Δε σας το κρύβω πως αδυνατώ να κοιτάξω αυτή τη στιγμή το δέντρο,διότι δε ξέρω αν υπάρχει καν δάσος,για να σηκωθώ λίγο και να κοιτάξω παραπέρα.

    Υ.Γ.
    Επειδή ανέφερες χθες steven,ότι ανήκω στο κλαμπ Κατερίνης και είναι αλήθεια ότι είμαι απλό μέλος του και τίποτα άλλο,
    θέλω να διευκρινήσω,ότι εδώ,στο μπλοκ μου και όπου αλλού σχολιάζω,αντιπροσωπεύω μόνο τον εαυτό μου και κανένα κλαμπ.
    Το κλαμπ έχει διοίκηση κι όταν έχει κάτι να πει το κάνει επίσημα,όπως οφείλει να το κάνει.
    Το λέω προς αποφυγή παρεξηγήσεων και για τα υπόλοιπα μέλη του κλαμπ προς το πρόσωπό μου κι όχι μόνο από τους επισκέπτες αυτού του μπλοκ.
    Εξάλλου,συνήθως αυτόνομα λειτουργώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς όλους: Παιδιά μιλάμε για ποδόσφαιρο. ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΔΙΚΑ. ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΤΕ , ο Γιαννάκης πήγε να τα δώσει, κάποιοι μετά απο αυτόν, τα παίρνανε.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΙΜΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή