Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

ΑΣΤΕΡΑΣ 2004

           Με το καλημέρα που η γνωστή παρέα ανέλαβε την σωτηρία της ΑΕΚ, ήμουν κάθετα αντίθετος. Κυρίως για τον μπροστινό της. Ούτε καλός και άγιος ήταν σαν ποδοσφαιριστής και σαν συνάδελφος, ούτε και είχε τα απαραίτητα προσόντα να κουμαντάρει τέτοιο καράβι. Εγώ στην ζωή μου και σε όλη την επαγγελματική μου πορεία, δέχομαι μόνο την αξιοκρατία που αποδεικνύεται με χαρτιά, ή άπειρο- δοκιμασμένο πάντα- ταλέντο, ή καντάρια πείρας.
         Το ελληνικό δημόσιο τότε είχε ποινικοποιήσει τα χρέη των ομάδων σε προσωπικό επίπεδο ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 44. ΕΚΕΙ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Ο ΤΟΤΕ ΕΝΟΧΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ FRONT MAN ΕΒΡΑΙΩΝ. ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΠΑΡΕΣΤΗ.
       Ήρεμα κι εγώ, αποχώρησα απο το γήπεδο. Μετά απο 33 χρόνια. Αντιπολιτευτική φωνή δεν χρειαζόταν στην κερκίδα. Τα χρήματα που ήθελα να δίνω, τα έδινα μέσω μπουτίκ. Φυσικά παρέμεινα μέλος στην ερασιτεχνική.Την στιγμή που μου ζήτησε ο SUGAR να τον βοηθήσω στο ψηφοδέλτιο του, σαν φίλος δέχτηκα - ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ -. ΘΕΣΜΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Για όσους δεν ξέρουν, εφορευτική επιτροπή σημαίνει τριμελής αντιπροσωπία για ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. Του είχα ασκήσει πολύ σκληρή κριτική για την προσπάθεια του αυτή χαρακτηρίζοντας την, " φτηνή αντιπολίτευση". Τα πάντα είναι γραμμένα και σε κείμενα μου στον Φίλαθλο. Δεν με άκουσε, ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ORIGINAL. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε. Ετελέσθη η κωλοτούμπα και σήμερα καραβοτσακίζονται και "οι δυο ΑΕΚ".
       Περί το 2005, δέχθηκα μια πρόταση να βοηθήσω το ερασιτεχνικό σωματείο Αστέρας 2004. Ένας φίλος απο τα παλιά, ο Νίκος ο Μάλλιαρης, είχε γίνει πρόεδρος του κι ήθελε ανθρώπους δίπλα του. Σημειώνω οτι ο Μάλλιαρης ήταν παλιός παίκτης του Εθνικού Αστέρα, εκ των ιδρυτικών στελεχών του ΠΣΑΠ, διαγραφείς απο το ΚΚΕ και έχοντας καταγγείλει την απόπειρα δωροδοκίας της ομάδας του απο τον Στράτο Γιδόπουλο ( ναι καλά ακούτε ) της Ρόδου μαζί με έναν άλλο δικό μας, τον Ιστόριο. Μιλάμε για καλωδιωμένους με κοριούς μέσα στα καφενεία. Το ποδόσφαιρο της Κυριακής, ειδικά το μεσημέρι, μου έλειπε. Γύρισα όλα τα γήπεδα των Αθηνών και γνώρισα τα πάντα. Όλη την ιεραρχία. Και κυρίως την πουστιά. Χάρηκα που είδα τα γαρμπίλια στα γήπεδα και τους γραφικούς, που εξακολουθούν να υπάρχουν και στην ομάδα μας σήμερα. Αυτούς που κάψανε το άλσος της Καισαριανής, παίζοντας τους φιλάθλους της Δόξας Βύρωνα. Ψάξτο Μάνο.
       Χρηματοδότης της ερασιτεχνικής ομάδας ήταν το παλιό σέντερ μπακ του Εθνικού Αστέρα, ο Γαβρήλος ο Παπαδόπουλος, αδερφός του Νίκου Παπαδόπουλου του προέδρου του Εθνικού Αστέρα.
Το σωματείο είχε προέλθει απο ένα σωματείο- σφραγίδα, το Αρκάδι, κι αγωνιζόταν στην Γ εθνική της Αθήνας. Ρόλος μου θα ήταν τυπικά γενικός αρχηγός, κυρίως η εγγραφή μελών και η εξεύρεση πόρων για την βιωσιμότητα της προσπάθειας αυτής. Είχα απορρίψει την πρόταση του Γιώργου του Πετρόπουλου ( τεράστιος Αεκτζής)  για το Χαλάνδρι,  παρόλο που εδώ μένω. Με την Καισαριανή με συνδέουν χιλιάδες πράματα, και ποδοσφαιρικά και πολιτικά, που δεν είναι του παρόντος.
      Σαν γενικός αρχηγός η ομάδα κατέκτησε δυο πρωταθλήματα και δυο ανόδους. Μετά βαρέθηκα, έγινα αντιπρόεδρος και η ομάδα ανέβηκε στην Α Αθηνών. Με 12 φοιτητές, η μόνη ομάδα με κάλυψη απο τον Σκαϋ, και με αθενοφόρο για τα παιδιά. Γράψαμε 600 μέλη με ετήσια συνδρομή, όλους τους πολιτικούς αρχηγούς επίτιμους θεατές και πλήθος καλλιτεχνών υποστηρικτές μας. Λειτούργησε μόνιμη δανειστική βιβλιοθήκη στο γήπεδο και σε όλα τα παιδάκια των ακαδημιών ( 8-15 ετών) όλη η ενδυμασία ήταν δωρεάν. 3000 κάρτες μαθητικές της Citibank μοιράσθηκαν στην φτωχογειτονιά με τα αντίστοιχα οφέλη για μας, η Interamerican κάλυπτε τα πάντα, κάναμε το πάρκο των διεθνών, δεκάδες πολιτιστικές εκδηλώσεις, μας βράβευσε ο πρόεδρος της δημοκρατίας και συσωρεύσαμε πλούτο πρωτοφανή για την ομαδούλα.
       Μετά βέβαια ξεκίνησε ο πόλεμος. Απο τους δημάρχους και την τοπική κοινότητα των δυο δρόμων που έχει 5 ομάδες. Και τι δουλειά έχει ένας Χαλανδραίος- δημότης Βουλιαγμένης ( τέτοιο είμαι) εδώ; Τα γνωστά ελληνικά μίζερα με την κακοβουλία και την μόνιμη καχυποψία. Παραιτήθηκα το 2008, ενώ η ομάδα δεν πήρε τελικά την άνοδο στην Δ εθνική. Την αφήσαμε μόνη.  Σήμερα η ομάδα αυτή υποβιβάζεται καθότι κι ο Μάλλιαρης παραιτήθηκε μια χρονιά μετά. Επέστρεψα στην ΑΕΚ μας φέτος ξανά.
      Θέλω να καταλάβετε το πνεύμα μου. Ειδικά εσείς που αναφέρατε την ιστορία αυτή σαν μομφή μου, και ειρωνικά μου είπατε να σώσω την ΑΕΚ. Οι λύσεις δεν είναι μονόδρομος. Αν θέλουμε βιωσιμότητα και διάρκεια, δεν είναι μόνο τα χρήματα. Είναι η Ένωση. Φυσικά χρειάζονται στόχοι κι αγωνιστικά επιτεύγματα, αλλά ο καθένας μας βλέπει αν γίνεται προσπάθεια ή αν ανεβαίνει, ακόμα και η αποτυχία, ένα σκαλάκι.Αυτά τα ολίγα για την ιστορία.
      ΥΓ. Ο Ατρόμητος Χαλανδρίου εξακολουθεί να έχει την προταση του ανοιχτή. Ο SUGAR έχει το πλάνο μου, με τις κατάλληλες αλλαγές χρωμάτων, κι είναι πρόθυμος. Αυτά, όταν και αν, κόψουμε την ΑΕΚ, διότι εκεί πάει το πράμα. ΚΑΙ ΦΙΛΕ MIKE, ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΩ.Αντίθετα τώρα, θεωρώ οτι στην ΑΕΚ, η μπαρουφολογία πάει σύννεφο κι αντέχεται η ελπίδα ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ. ΕΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΤΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ. ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΗΝ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ.
        ΥΓ. Όλοι στο γήπεδο σήμερα. Παίζουμε τον στόχο μας. Εναντίον της ομάδας, που πάντα διάλεγε επιλεκτικά αντιπάλους. Γουστάρω την Ξάνθη, όχι την ηγεσία της. Ακόμα κι αυτοί που θέλουν να φύγει ο προπονητής - ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ - ας κάνουν λίγη υπομονή. Η ΑΕΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ, ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ. ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΤΑΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ.   

30 σχόλια:

  1. treis to ladi ,treis to ksydi ,treis kai to ladoksudo

    ton prodosan ta paliopeda tis original kai twra to krataei maniatiko

    oute se nipiagwgeio auta

    kata t'alla dilwnei fanatikos AEKtzis

    gia tin istoria , athroizontas psifous kai stous 5 sunduasmous pou katevikan se keines tis ekloges , malon pire arketous psifous apo tin ORIGINAL alla frontise na min peisei kanenan allo mias kai itan fanero oti ekane aggareia o anthropos

    krima lene polloi giati xasame tin eukaireia na mas kanei gipedo o tigris n' na ksevrakwthei

    ki o filipou omos (pou noritera opos mas pliroforei kai o bloger ton eixe dioksei o mousias apo to basket ), irthe ki autos ws ekei na stiriksei to granitsa legontas malista pos vazei amesa kai metrita osa loipoune apo to sxedio granitsa to opoio aforouse gipedo mpala-bassket kai stegase ola ta athlimata

    krima gia mena pou den afisame to filipou na mas kanei gipedo n' na ksevrakothei ki autos , alla opos kai o SUGAR (kalitexniko ein auto,edw t'anakalupsa) ,ekane ki autos aggareia kai den epeise oute ton .....granitsa

    exw tromaskei apo tosous yperAEKres gyrw mou kai pali autos o XX vriskete sti mesi pou me ta magika tou anevase to volley , ksanaftiakse to handball, sintirei 3 xronia to basket
    (eno oi alloi thiktike o egoismos tous kai travixtikan) kai paei legontas kai oloi theloune ki apo panw na ton gamisoune (ti vrikane se tetoia antitouristiki fatsa de mporw na katalabw)

    mike kai oxi MIKE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mike,αγγαρεια λοιπον εκανε ο Μελισσανιδης {κι οχι SUGAR,αφου πρωτη φορα το ακους...!!!!}.
    Μεγαλε Mike,το γιατι δεν τον ψηφισε ουτε ο Γρανιτσας τοτε στις εκλογες,το ξερουν και οι πετρες ολων των κομματικων αποχρωσεων,το οτι δεν το ξερεις εσυ οφειλεται καθαρα μονο σε σενα,ισως δεν στο ειπαν.....Τωρα,αν θα ξεβρακωνοταν ο Μελισσανιδης δεν το μαθαμε ποτε,γιατι εσεις οι ιδιοι φροντισατε να ξεβρακωθουν οι δικοι σας ανθρωποι και ευχαριστουμε πολυ για την εξυπηρετηση που μας κανατε σε μας τους "αλλους" αλλα και στην ιδια την ΑΕΚ.Καθειστε τωρα με την μιζερια σας,και χαρειτε το εργο σας,σαν τα παιδια του νηπιαγωγειου που χαιρονται οταν ζωγραφιζουν τα πρωτα τους σπιτακια.Μονο που αυτα λειτουργουν αυτοβουλως και οχι με καποια καθοδηγηση οπως αλλοι μαντραχαλοι....Χαιρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pioi einai oi dikoi mas anthropoi ?

    oi ntemides?

    oi tigrides pou anoiksame ti kerkoporta kai tous ferame to 04?

    oi zoupideS?

    ksereis ti exw katalavei , oloi theloune na ginoune dikoi mas anthropoi stin arxi kai meta kanoun kra na mas gamisoune n' na mas agorasoune

    apo ta palia ta xronia auta


    stravoi - koutsoi ston agio panteleimona

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δικαίωμα του καθενός το ψώνιο.Το αγαπάει το ποδόσφαιρο ο Αβραμίδης.Και είναι προς τιμήν του.
    Πρώτα κοιτάει την παιδεία όμως και τον συγχαίρω γι'αυτό διότι τα τέκνα είναι η κληρονομία μας.
    Και δεν είναι κακό που δεν είναι τζάκι.Λίγα είναι στην πραγματικότητα.
    Διάβασα όσες αναρτήσεις δεν είχα διαβάσει και λυπάμαι που ένας άνθρωπος με παιδεία μετέρχεται ενός ξένου λεξιλογίου προς εμένα για να ισχυροποιήσει τις θέσεις του.Ίσως να οφείλεται στην προσωπική φόρτιση των ημερών.Είναι σκληρό να χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο.
    Όσον αφορά εμένα προσωπικά,έχεις παρανοήσει και έχεις εξάγει λάθος συμπεράσματα.Δεν επικοινώνησα μαζί σου, όχι επειδή σε απορρίπτω κοινωνικά,αλλά επειδή δεν υπάρχει λόγος.Και λυπάμαι αν σου έβγαλε πίκρα αυτό,δεν ήταν πρόθεση μου.Και δεν έχω καμία σχέση με τον Παντελή,ούτε με την Κύπρο.Είσαι παρορμητικός και ξεροκέφαλος γι'αυτό κρατάς πάντοτε την πρώτη κρίση.Λάθος αλλά και δείγμα αυτοδημιούργητου.
    Όπως λάθος και η αντιμετώπιση στα τζάκια.Εάν δε τα υπολόγιζες,δεν θα έκανες συγκεκριμένες επιλογές στη ζωή σου.Και για σένα και για την οικογένειά σου.Και ασφαλώς καλά κάνεις και δεν ξεχνάς από πού προέρχεσαι.Όμως είσαι κι εσύ υπηρέτης της φύσης: άνω θρώσκω.
    Σε ενοχλέι το ύφος μου.Είναι το ίδιο ύφος που απευθύνεις στους θαμώνες του χώρου που επέλεξες να επικοινωνήσεις.Η κολυμβήθρα του διαδικτύου είναι ευρύχωρη και μη σου κάνει εντύπωση.Αντιθέτως,θα έπρεπε να σε χαροποιεί η πολυσυλλεκτικότητα.

    Στην Α.Ε.Κ. δε χρειάζεται να αναφερθώ.Ας κρατήσει καθένας μας τη δική του φιλοσοφία και οπτική.Μετέχω ως αναγνώστης και πού και πού ως παρεμβαίνων στην κουβέντα.Επί προσωπικού ελπίζω να σε κάλυψε η απάντησή μου,έστω κατόπιν μακράς καθυστέρησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα παντα κρινονται σε αυτες τις περιπτωσεις απο το αποτελεσμα.Και το αποτελεσμα του 2004 της παρεας το ειδαμε,το καταλαβαμε,το εμπεδωσαμε...και συνεχιζεται απτοητο.Η προδοσια τοτε στοιχισε στον Μελισσανιδη και μετα στην ΑΕΚ.Σε βαθος χρονου {που ηρθε...}φανηκε σε ποιον στοιχισε περισσοτερο.Και αντι ολος ο κοσμος να ξεσηκωθει και να κανει οτιδηποτε για να φυγουν οι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και τα παραγωγα τους,καθονται και φιλισοφουν και μετρουν τι ΤΟΥΣ συμφερει για να ειναι παντα σε θεση να ειναι μεσα στα πραγματα.Ειναι οι δικοι σας ανθρωποι,οι ανθρωποι της ORIGINAL,οι οποιοι σαν ζωα ακουν τι τους λεει ο τσοπανης-σιχαμα χωρις να βλεπουν τι θελει να πετυχει για παρτη του και μονο.Φατε στην μαπα τωρα το σιχαμα,φατε στην μαπα και τους ΑΜΕΤΟΧΟΥΣ,φατε στην μαπα και αυτη την ΑΕΚ οπως την καταντησατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. STEVEN SEVOMAI TIS APOPSEIS SOU APOLYTA, ASXETA AN DEN SYMFONO GIA TON XX.

    THEORO TON XATZHXRHSTO AEKTZH AFIEROMENO OLOKLHROTIKA KAI ME ENOXLHSE H EPITHESH SOU, OMOS EINAI DIKAIOMA SOU.

    EXEIS THN ISTORIA SOU, DEN THELO NA SE KONTRARO.

    KALH SYNEXEIA SE AUTO POU KANEIS, MAKARI NA EXEI KALH KATALHKSH H AEK.

    STHN AEK POLLOI DEN SYMFONOUME, MAKARI KAPOIA STIGMH NA KATALABOUME OTI H AEK PREPEI NA MPEI PANO APO OLA.

    YG
    DEN SOU KRATAO KAKIA GIA TIPOTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tsekoyri kai fwtia sta kokkina skylia!
    Ante ton poulo paniblaka!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. monegascos είπε...
    Τα παντα κρινονται σε αυτες τις περιπτωσεις απο το αποτελεσμα.Και το αποτελεσμα του 2004 της παρεας το ειδαμε,το καταλαβαμε,το εμπεδωσαμε...και συνεχιζεται απτοητο.Η προδοσια τοτε στοιχισε στον Μελισσανιδη και μετα στην ΑΕΚ.Σε βαθος χρονου {που ηρθε...}φανηκε σε ποιον στοιχισε περισσοτερο.Και αντι ολος ο κοσμος να ξεσηκωθει και να κανει οτιδηποτε για να φυγουν οι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και τα παραγωγα τους,καθονται και φιλισοφουν και μετρουν τι ΤΟΥΣ συμφερει για να ειναι παντα σε θεση να ειναι μεσα στα πραγματα.Ειναι οι δικοι σας ανθρωποι,οι ανθρωποι της ORIGINAL,οι οποιοι σαν ζωα ακουν τι τους λεει ο τσοπανης-σιχαμα χωρις να βλεπουν τι θελει να πετυχει για παρτη του και μονο.Φατε στην μαπα τωρα το σιχαμα,φατε στην μαπα και τους ΑΜΕΤΟΧΟΥΣ,φατε στην μαπα και αυτη την ΑΕΚ οπως την καταντησατε.

    --------------------

    emeis ta trwme sti mapa parolo pou yparxei kai n eukoli lisi

    na ginoume asteras vurona kai doksa xalandriou


    mike

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα στους επώνυμους.
    Η τελευταία φορα που θα ασχοληθώ με το θέμα.
    Προσέξατε, όλοι αυτοί οι ανώνυμοι έχουν το ίδιο στυλάκι.
    Μαγκιά και κλανιά και greklish γιατί είμαι ευρωπαίος λαλάκης εισαγώμενος.
    Βέβαια τα άτομα δεν το κατέχουν το αντικείμενο Ελληνική γλώσσα,οπότε τους βολεύει το γρίκλις.Άλλωστε στο στάδιο ανάπτυξης που βρίσκονται δεν περίμενα και περισσότερα.
    Φυσικά και δεν καταναλώνω δευτερόλεπτο να διαβάσω τέτοια σχόλια,χαλώντας την αισθητική μου.
    Απόψεις στυλ ΔΧ τις ξέρουμε και τα ανώνυμα χατζιχριστάκια δεν μας λένε τίποτα παραπάνω.
    Φυσικά ποιοί είναι πρόβατα ή γενικός ζώα τα βλέπουμε κάθε κυριακή σκαρφαλομένα στα κάγκελα...
    Εμείς θέλουμε την ενότητα ,αυτοί όχι διότι δεν βόλεύει να γίνει η ΑΕΚ μεγαλύτερη.
    Νίκη οποσδήποτε σήμερα,με τον αντιπαθητικό Πανόπουλο να βγάζει ανακοινώσεις στο τέλος του αγώνα να γελάσουμε λιγάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Mike και ΜΙΚΕ: Αδέρφια, ελπίζω να μου επιτρέπετε, κατ' αρχάς δεν κάνω καμιά παρανόηση. Δεν είστε το ίδιο πρόσωπο και το γνωρίζω απο το σύστημα που παρακολουθώ, παρόλο που και οι δυο γράφετε στα ξένα. Επομένως δεν ταυτίζονται οι απαντήσεις. Επίσης είμαστε άνδρες και πιστεύω κάποια μπινελίκια να ακούγονται στην σωστή τους διάσταση. Εγώ σέβομαι όλες τις απόψεις απο όπου κι αν προέρχονται. Άρα και η δική μου πρέπει να τυχαίνει παρόμοιας αντιμετώπισης.
    Περιληπτικά, λέω ξεκάθαρα, οτι στο blog υτό δεν έχει γίνει καμία κωλοτούμπα. Επειδή καταλαβαίνω οτι δεν έχετε την χρονική πολυτέλεια να διαβάσετε τα παλιά, επαναλαμβάνω την πρόταση μου να βρεθούμε δια ζώσης. Με τον Μιχάλη απο την Χαλκίδα, θα επικοινωνήσω άμεσα. Από εσένα άλλε μου Μιχάλη περιμένω ένα τηλέφωνο και την παρουσία σου στο ουζάκι. ΞΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΑΙ: θΕΩΡΏ ΟΤΙ Ο ΔΧ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. ΣΑΝ ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. ΔΙΟΤΙ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΚΡΥΟ ΑΙΜΑ. ΟΙ ΤΟΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΙΚΟ , ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΒΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΝΑΙ, ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 80 ΜΥΡΙΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΧΑΝΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΩ "ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΚΟΖΩΝΗΣ."
    ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ, ΓΡΑΠΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ.
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ, ΤΟ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΩ ΕΥΚΟΛΑ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟΝ ΡΩΧΑΜΗ. ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΩ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΨΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Mike: Ξέχασα πριν, όχι οτι είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Το SUGAR δεν είναι καλλιτεχνικό καθόλου. Είναι κωδικός βαρύτατος σε κόσμο που μάλλον δεν τον έχεις γνωρίσει. Απο κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Mike: Είδα μετά το τελευταίο σχόλιο σου για τον Αστέρα. Αλλαξοπίστησα; Πήγα σε ένα ερασιτεχνικό σωματείο με παιδάκια μέχρι 22 κι έβλεπα μπάλα. Αφού δεν συμφωνούσα με τους μέτοχους, τι έπρεπε να κάνω δηλαδή; Να πλακώνομαι στην κερκίδα, να βλέπω ένα αηδιαστικό θέαμα ή να χειροκροτάω έναν τυπάκο ΠΟΥ ΕΚΟΒΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ; ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 33 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Η ΑΕΚ. ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΟΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΗΓΑ, ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΥΝΔΕΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΦΥΤΩΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΜΕ ΣΑΒΕΒΣΚΙ, ΤΣΙΑΡΤΑ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΠΑΟ- ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ CLUB ORIGINAL ΡΟΔΟΥ. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΜΠΛΕ ΕΠΑΙΖΕ, ΕΓΩ ΑΛΛΑΞΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΡΦΥΡΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. steven είπε...
    Προς Mike και ΜΙΚΕ: Αδέρφια, ελπίζω να μου επιτρέπετε, κατ' αρχάς δεν κάνω καμιά παρανόηση. Δεν είστε το ίδιο πρόσωπο και το γνωρίζω απο το σύστημα που παρακολουθώ, παρόλο που και οι δυο γράφετε στα ξένα. Επομένως δεν ταυτίζονται οι απαντήσεις. Επίσης είμαστε άνδρες και πιστεύω κάποια μπινελίκια να ακούγονται στην σωστή τους διάσταση. Εγώ σέβομαι όλες τις απόψεις απο όπου κι αν προέρχονται. Άρα και η δική μου πρέπει να τυχαίνει παρόμοιας αντιμετώπισης.

    ----------------


    to mpineliki einai sto programa mias kai n mpalitsa einai antriko spor kai den uparxei kamia pareksigisi

    apo kei kai pera to na tsouvaliazeis 100des anthropous me ti kotigoria oti einai prezakides n' vaporakia einai polu xazo , poso mallon otan de tous gnwrizeis n' den exeis idea gia to ti einai, opos ki egw den exw idea gia to ti presveuei to "SUGAR"

    mike

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Ανώνυμο: Με λες πανίβλακα χωρίς επιχειρήματα. Μη με διαβάζεις για να σώσεις το κουκούτσι που έχεις για εγκέφαλο. Όποτε θέλεις συγκρινόμαστε σε όποιο επίπεδο γουστάρεις. Και δεν είναι κόκκινα. Είναι το πορφυρό του Βυζαντίου μπουργκομαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. steven είπε...
    Προς Mike: Είδα μετά το τελευταίο σχόλιο σου για τον Αστέρα. Αλλαξοπίστησα; Πήγα σε ένα ερασιτεχνικό σωματείο με παιδάκια μέχρι 22 κι έβλεπα μπάλα. Αφού δεν συμφωνούσα με τους μέτοχους, τι έπρεπε να κάνω δηλαδή; Να πλακώνομαι στην κερκίδα, να βλέπω ένα αηδιαστικό θέαμα ή να χειροκροτάω έναν τυπάκο ΠΟΥ ΕΚΟΒΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ; ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 33 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Η ΑΕΚ. ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΟΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΗΓΑ, ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΥΝΔΕΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΦΥΤΩΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΜΕ ΣΑΒΕΒΣΚΙ, ΤΣΙΑΡΤΑ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΠΑΟ- ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ CLUB ORIGINAL ΡΟΔΟΥ. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΜΠΛΕ ΕΠΑΙΖΕ, ΕΓΩ ΑΛΛΑΞΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΡΦΥΡΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ.

    -----------------

    apostasiopoinmenos eimai ki egw apo to podosfairo apo to 05, logo nikolaidi kai logo servou

    opos kai para polloi alloi gipedikoi pou de goustaran auto to paramuthaki 2004

    kai asxoloume me ta erasitexnika tis AEK kai mono auta parakolouthw mexri na allaksei n katastasi sti mpala


    alla esy re aderfe me tsouvaliazeis oti o nikolaidis einai dikos mou anthropos kai de kserw gw ti allo

    mike

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Mike: Μα εδώ είναι η παρανόηση ακριβώς. Οτι δεν τσουβαλιάζω εγώ. Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ- ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ- ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ 21 ΚΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγόρια, αφήστε το μίσος και τον αλληλοσπαραγμό. Η καρδιά όλων μας σε λίγο θα χτυπά κιτρινόμαυρα. Ντυμένοι ή όχι. Φωνάζοντας ή παραμένοντας σιωπηλοί.Αυτό που μας ενώνει είναι η ΑΕΚ. Τα πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται.
    Τόσα λεφτά έχει πάρει από μας ο Πανόπουλος, αλλά όχι μόνο δε μας σέβεται, αλλά τρελαίνεται να μας κερδίσει. Έχουμε και τα χρωστούμενα του α΄γύρου....

    ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΩΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Mike: Επιμένω οτι δεν σε τσουβάλιασα. Η ανάρτηση σε παρέσυρε. Όταν ας πούμε λένε οι Ευρωπαίοι " οι Έλληνες είναι κλέφτες ", λες να τους εννόούν όλους; Τόσο παλαβός δεν είμαι, ούτε κατέβηκα απο τον Άρη. Το γράφω και στην ανάρτηση για τον Αστέρα, καλυμμένα σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αννα είπε...
    Αγόρια, αφήστε το μίσος και τον αλληλοσπαραγμό. Η καρδιά όλων μας σε λίγο θα χτυπά κιτρινόμαυρα. Ντυμένοι ή όχι. Φωνάζοντας ή παραμένοντας σιωπηλοί.Αυτό που μας ενώνει είναι η ΑΕΚ. Τα πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται.
    Τόσα λεφτά έχει πάρει από μας ο Πανόπουλος, αλλά όχι μόνο δε μας σέβεται, αλλά τρελαίνεται να μας κερδίσει. Έχουμε και τα χρωστούμενα του α΄γύρου....

    ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΩΣΙΣ

    ----------------------


    28 ola sto imixrono n AEK me ton nionio tis plateias

    makari na kerdisoume tous sixamenous

    mike

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Καζαμία: Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το ύφος και την ουσία σας. Πρέπει να έχετε σοβαρό προσωπικό κόλλημα με τα τζάκια. Σε κάθε σχόλιο σας τα αναφέρετε. Και μιλάτε και για τις επιλογές μου τις προσωπικές. Εννοείτε οτι είμαι προικοθήρας, εννοείτε οτι με συντηρεί κάποια οικογένεια; Εννοείτε οτι κινούμαι απο συμφέρον; Μας δουλεύετε κύριε Καζαμία; Έχετε ιδιαίτερη πληροφόρηση για μένα, και καλά κάνετε, αλλά πρακτικά δεν ξέρετε τίποτα. Και δεν θα ανοίξουμε τις ψυχές μας δημόσια, διότι εγώ γράφω επώνυμα ενώ εσείς παίζετε με γρίφους και κρύβεστε πίσω απο ωροσκόπια. Και να σας πω και κάτι: Δεν με ενοχλεί τίποτα απολύτως διότι ακριβώς, εξυπηρετώ την φύση. Άρα, το οτι δεν μου απαντήσατε, μου είναι εντελώς αδιάφορο σαν στάση ζωής, εταιρείας και δημοσίων σχέσεων. ΕΓΩ ΠΑΙΖΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΟΧΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.
    Ευχαριστώ για τα καλά, εν γένει, λόγια σας, αλλά το ελληνικό λεξιλόγιο το χειρίζομαι τέλεια. Και διαβάζω πίσω απο τις γραμμές. Παρά του πρακτικού, ήμουν καλός κι αλλού καθώς με ψάχνετε. Μην στενοχωριέστε λοιπόν διότι και το πεζοδρόμιο θέλει αναβάθμιση. Χούλιγκαν, υπάρχουν και μορφωμένοι, ειδικά αν είναι κι εναντίον κάθε κοινωνικής υποχρεωτικής συμβίωσης. Γι' αυτό λοιπόν, δεν δέχομαι τις αιχμές σας και σας τις επιστρέφω.
    Για την ΑΕΚ, ειλικρινά δεν ξέρω την φιλοσοφία σας. Δεν μας την έχετε πει ακόμα. Ως γνωρίζετε εκ των πονημάτων σας, φιλοσοφία σημαίνει αναζήτηση της αλήθειας ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΚΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΟΣΕΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΥΜΟΕΙΔΕΣ ΤΟΥ ( ΓΙΑΛΟΜ). ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ ΤΟΥ ( ΠΛΑΤΩΝ ). ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΖΑΜΙΑ; ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Η ΤΗΝ ΓΥΡΟΦΕΡΝΕΤΕ ΣΑΝ ΓΚΟΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΟΤΙ ΤΖΑΚΙ;
    Τέλος για την κοινωνική απόρριψη που αναφέρατε, θα σας πω οτι αυτοκαταρρίπτεσθε μόνος σας. Διότι είστε πολύ φοβισμένος άνθρωπος. Κρίμα για το χρήμα σας. Κρατάτε το κλειδί της εξουσίας και δεν ξέρετε τι να το κάνετε. Ίσως διότι είστε δεύτερη γενιά κληρονόμων και πρέπει να συντηρηθείτε μέχρι την τρίτη γενιά που θα το καταστρέψει. Φιλάκια και στη P1 εξ αποστάσεως. Φιλικά τα είπα όλα, αλλά ο ... σας έπιασε τον κώλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Mike: Τι εννοείς για το 28; Να ξέρω μήπως βρεθούμε. Θα είσαι στο γήπεδο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. steven είπε...
    Προς Mike: Τι εννοείς για το 28; Να ξέρω μήπως βρεθούμε. Θα είσαι στο γήπεδο;

    ------------
    auti ti stigmi paizoume basket sto elliniko me tous dragoumanous tis plateias

    eimaste 28-28 sto imixrono


    to exw kopsei to podosfairo logo tou servou pou einai sto pago (opos esy de goustareis ton sumpoliti mou to rwxami ,etsi ki egw de kanw ekptwsi se auta pou petakse o kokalis)

    tha katevaina athina gia to handball pou molis ksekinise sto menidi me ton PAOK alla me kratise edw n apografi pou prepei na teleiwsei mes'to savatokuriako


    kala na peraseis sto oaka alla nomizw oti les psemata otan les pos den sou arese to vameno kitrinomavro petalo
    egw gelasa polu me to skiniko ,ase pou edwse ena allo xrwma s'auto to axaro gipedo pou n asprila tou thymizei nosokomeio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 45 -31 mprosta n vasillisa !!!

    opoios gnwrizei peri basket, antilamvanete ton athlo

    makari na kerdisoume ton nionio simera kai de me noiazei tipote allo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Mike: Φίλε, να είσαι καλά και με τη νίκη για την ομάδα μας. Πότε βρε συ είπα οτι δεν μου άρεσε το πέταλο; Ίσα, ίσα που ανέδειξα το θέμα και sto blog αλλά και στην εφημερίδα, με ιδιαίτερα χιουμοριστικά κείμενα. Γέλασα κι εμφάνισα ΟΛΟ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑ. ΩΡΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. Η ΠΑΡΕΑ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Ανώνυμο: Μπράβο μας. Μια διόρθωση μόνο: Δεν είναι βασίλισσα, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΣΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τέσσερα πανό… προκαλούν νευρικότητα στην πολύπαθη ΑΕΚ, αφού η Αστυνομία φέρεται διατεθειμένη να κινηθεί εναντίον της διοίκησης! Κι αυτό επειδή κάποιοι τα έβαλαν στο γήπεδο… Στο κλειστό του Ελληνικού βρέθηκαν, πάντως, περίπου 150 άτομα, παρότι το ματς γίνεται «κεκλεισμένων των θυρών». Αν το πρόβλημα της αστυνομίας ήταν τα πανό, προφανώς η κίνηση της (αν γίνει τελικά) εκπλήσσει! Αν το πρόβλημα ήταν οι… 150 οπαδοί, αντί για 50 που έπρεπε να βρίσκονται εντός του γηπέδου είναι άλλο θέμα…

    Υβριστικό ήταν το περιεχόμενο του βασικού πανό, που υπενθύμισε την ποδοσφαιρική βεντέτα μεταξύ ΑΕΚ-Πανιωνίου , όταν οι οπαδοί είχαν αναρτήσει στη Νέα Σμύρνη πανό με ιστορικές ανακρίβειες κατά της ΑΕΚ. “To κόκκινο της προσφυγιάς, τι σημαίνει ρε μπ…. λα, ρουφιάνοι της προσφυγιάς, ντροπή της Σμύρνης, ομαδούλα της γειτονιάς, φουκαράδες αιώνιοι», γράφει το πανό του Ελληνικού, το οποίο η Αστυνομία ζήτησε δίχως επιτυχία να αποσυρθεί. Η «Ορίτζιναλ 21» με δικό της πανό, κάλυψε πάντως τη λέξη… «μπ… ο». Το μικρότερο κακό ήταν, πάντως, αυτή (η λέξη).


    55-36

    GEKO MINA STO GIORGOS MOSXOS PAIZOUME AKOMA MIA FORA




    telia kai pavla AEK eisai kavla




    mike

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Mike: Εσύ ρε φίλε, θα μας πας και στο μπάσκετ ξανά. Δεν το μπορώ διότι σε κάθε επίθεση, φρου και φρου η παράγκα του Γιαννακόπουλου. ( πιστεύω να διαπιστώσατε για τι νούμερο μιλάμε ).
    Κοίτα τώρα να δεις, τι δουλειά έχει η κόντρα του ποδόσφαιρου σε άλλο άθλημα; Να αυτά με τσαντίζουν.
    Αν γυρίσεις και διαβάσεις τα βρισίδια που έδωσα κι αυτά που έφαγα με όλους τους Πανιώνιους για το κωλοπανό τους, θα καταλάβεις. Για τότε μιλάω.
    Φυσικά και θέλουν χλευασμό οι τρεις συνοικίες που μιλάνε για πρσφυγιά. Και καλά να πάθουν. Πρώτοι εκείνοι ξεκίνησαν και θα το λουστούνε.
    Μια ερώτηση: Θυμάσαι τον Γκέκο, πώς πανηγύριζε εναντίον μας με την φανέλλα της αλογοτροφής; Αυτός, γιατί δεν θεωρείται προδότης πια; Μη με παρεξηγείς, αλλά έχω απορίες, στα πλαίσια της γενικότερης κουβέντας. Φεύγω για το κωλοΟΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κωστας-Φλωρινα06 Φεβρουαρίου, 2010 18:24

    Καλησπερα.Ρε γαμω την τυχη μου εχω μπερδευτει πια.Ποιος ειναι ο MIKE, ποιος ειναι ο mike, και ποιος ειναι τελικα ο Καζαμπούμπου που τα εχει με τα τζακια και αφηνει εντεχνες μομφες???Πως μεταλλαχθηκαν ξαφνικα οι Μαικ, και απο τα χιλια μυρια οσα εγραφαν, συζητουν ομορφα και ωραια??
    Ειναι τρελλοι αυτοι οι Ενωσιτες, οπως ελεγαν και οι Γαλατες.Μe gusta.....
    Υ.Γ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΞΑΝΘΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Η ΠΙΟ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΜΠΙΖΝΑ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς Κώστα- Φλώρινα: Δυο διαφορετικοί άνθρωποι με άποψη και κρίση. Αυτό είναι το κακό του διαδικτύου. Πανάνετα μπορείς να παρεξηγηθείς και να καβγαδίσεις χωρίς ουσιαστικό λόγο. Ο Μike μας ενημέρωνε για το μπάσκετ ( ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ), Ο MIKE μας περιμένει στην Χαλκίδα. Απο τον Mike δεν έχω στοιχεία επικοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κωστας-Φλωρινα είπε...
    Καλησπερα.Ρε γαμω την τυχη μου εχω μπερδευτει πια.Ποιος ειναι ο MIKE, ποιος ειναι ο mike, και ποιος ειναι τελικα ο Καζαμπούμπου που τα εχει με τα τζακια και αφηνει εντεχνες μομφες???Πως μεταλλαχθηκαν ξαφνικα οι Μαικ, και απο τα χιλια μυρια οσα εγραφαν, συζητουν ομορφα και ωραια??
    Ειναι τρελλοι αυτοι οι Ενωσιτες, οπως ελεγαν και οι Γαλατες.Μe gusta.....
    Υ.Γ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΞΑΝΘΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Η ΠΙΟ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΜΠΙΖΝΑ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ.

    -------------------

    mike = mixalis

    tha kanw ki ena account sto google simera aurio


    btw exw suggeneis sto armenoxori kai to episkeptome pou kai pou

    ΑπάντησηΔιαγραφή