Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

OI ΚΩΛΟΙ

           Τελικά έκανα λάθος. Και δεν καταλαβαίνω σε τι έκανα λάθος. Στο κείμενο και στα λεγόμενα μου ή στην φωτογραφία;  Που την βλέπω ακόμα και τώρα - ο web master τις βάζει  κι όχι εγώ- και ψάχνω να βρω τι εθνικότητας είναι οι κοπελιές , σε ποιά χώρα βρίσκονται και τελικά τι πηδάει ο κάθε ισορροπημένος πολίτης και το παίζει γαμιάς και δημοκράτης. Ή και χουντικός. Ή και Πανιώνιος ή και ό,τι του κατέβασε η γκλάβα και η καύλα του. Και σωστά, αλλά τελικά την στύση του γιατί την χρησιμοποίησε για δεύτερη εθνική κι όχι για αντίστοιχο κώλο με της φωτογραφίας;
         Έχουμε άλλα θέματα, φυσικά σοβαρότερα. Πού ανήκει η πατρίς, πού πάει η νέα γενιά και πως ψήνεται η βασιλόπιττα. Να πουλήσουμε αποδείξεις μεταξύ μας, να δούμε τον Ζαγοράκη δήμαρχο της συμπρωτεύουσας και να λύσει η γυναίκα του το σκοπιανό, και να μας πει και μια ατάκα ο Τσουκαλάς για την πορεία του Σωκράτη - αρχαίος , νέος δεν έχει σημασία - και την πολυδιασπορά του κώνειου στο κορμί του. Τι αστείο και τι κοινό. Και οι δυο στην κυβέρνηση του βουνού. Ο ένας πρόεδρος κι ο άλλος φιλόσοφος. Πετυχημένοι κι οι δυο. Τι μας λείπει; Έξυπνα παιδιά είστε, παζαλάκια τα λύνετε μόνα σας. Πάντως σήμερα έχω κηδεία για την αδερφή του κουμπάρου μου στα Σπάτα. Πάει κι η αντρογυναίκα. Την ρήμαξε το ζώδιο.
            Τόσοι κώλοι και δεν σας λένε τίποτα; Κι ωραίοι κώλοι. Κι ασχολείσθε με την νοοτροπία και τον κοντό; Και το προπονητήριο και την σύμβαση κι αφήνετε την ζωή να φεύγει φέρνοντας κακάσχημους πάτους; Πρέπει να είσαι και πολύ μαλάκας για να κρύβεσαι πίσω απο την αντικειμενική προσωπική αποτυχία για να υπερασπίζεσαι την δημοκρατική διαδικασία του λεχρίτη, που την χρησιμοποιεί διότι σε κανονική αξιοκρατία δεν θα του έλεγες ούτε καλημέρα και σαλώνει τεμπέληδες που όλοι έχουν δουλειά αλλά είναι κοινοί μαχαιροβγάλτες ή χαφιέδες ή κουτσαβάκια που δεν έχουν την δύναμη να σφίξουν το χέρι. Και σχολιάζουν σημεία εκπαίδευσης ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΜΟΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΡΟΧΑΛΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΣΑΝ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ. ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΑΧΗ ΘΑ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΑΚΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΕΚΤΟΣ , ΑΝ Ο ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΜΑΓΚΑ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΙ ΟΧΙ  ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ.
            Τρελάθηκα και στρέβλωσα το blog; ΝΑΙ ΠΗΡΑ ΛΗΓΜΕΝΑ. Και δεν θέλω να έχετε την δική μου πορεία. Να παίρνετε κανονικά. Με μια λεπτομέρεια. Λόγω της δουλειάς μου, εύκολα στα προίόντα αλλάζω ετικέτες κι εύκολα πληρώνω ένα πρόστιμο, ενώ κάποιος σας πάει στο τρελάδικο αν επικαλεσθείτε λάθος ετικέτας. Είναι απλό να τυλίξεις τον άλλον σε μια κόλλα χαρτί. Κι όποιος διαβάζει εδώ πίσω απο τις γραμμές, καταλαβαίνει τι εννοώ. Την χάρη του ύψιστου δεν την χρειάζομαι. ΕΚΕΙΝΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΥΞΗΣΕΙ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΟΥ , ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑ.
            Εδώ είναι η ΑΕΚ. Και τα κείμενα είναι απλούστατα. Απλά είναι χατζημασκαρεμένα. Θέατρο σκιών έχετε δει όλοι. Δεν είναι ο Καραγκιόζης ο μεγάλος πρωταγωνιστής, αλλά ο Χατζιαβάτης. Κι όλοι καρτερούν τον Μπαρμπαγιώργο να τους πλακώσει . Γνήσια παράδοση που δεν κατάλαβα πώς οδήγησε στην δημοκρατία. Του ωραίου κώλου σαν της φωτογραφίας. Ενώ τώρα ζούμε όλοι τον άσχημο κώλο της Ντόρας ή του άλλου που την εξουσία δεν ξέρει τι να την κάνει. Αλλά μέχρι να το καταλάβει δεν θα πρέπει να μιλάει κανείς. Για 6000 άτομα, που ακριβώς σαν τον ΣΥΡΙΖΑ, το μόνο που κάνουν είναι να υπερασπίζονται την δολοφονία του Αλέξη. Πραγματική δημοκρατία του κώλου. Διαφωνείτε; ΟΚ. Δείτε τους κώλους τουλάχιστον.

27 σχόλια:

  1. @Στήβεν
    Περιμένω τηλέφωνο σου σχετικά με την συνάντηση.
    Φίλε η πίκρα και η απογοήτευση είναι τόσο μεγάλη μερικές φορές,που κομπιάζεις να γράψεις μια αράδα λέξεις.
    Στο μπορντέλο που ζούμε όλα είναι συνηφασμένα και ταυτόσημα με την δημοκρατία του κώλου που εμείς οι γνήσιοι ΑΠΌΓΟΝΟΙ κάθε μεσογειακής-και όχι μόνο-φυλής έχει περάσει από αυτό το ευλογιμένο χώμα,ψηφίζουμε.
    Και ασχολούμαστε με σιχάματα που δρουν σαν τα σκουλίκια που βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στο πτώμα που αρχίζει να σαπίζει ο ιστός του.
    Μετά μας μένει να βρούμε διέξοδο στο ωραίο κωλαράκι που η ωραιοτάτη κυρία το επιδεικνει προς ευχαρίστηση των οφθαλμών και να ονειρευόμαστε να γίνουμε ελαιοχρωματιστές σαν την οργάνωση, αλλά αντί για καθίσματα να βάφουμε σε ανθρώπινο καμβά σαν της φωτογραφίας.
    Φυσικά σε ατομικό επίπεδο στην δουλειά μου που δεν μετράει ο ''κουμπάρος''αλλά πόσο μεγάλα τα έχεις εκεί κάτω χαμηλά.
    Και το σκουλίκι στο χώμα και ο αετός ψηλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι αλλη πολιτικη που μοιαζει με την ΑΕΚ.Δηλαδη σαν μπουρδελο.
    Φερε μας κωλους.Κανεις θαυματα; Βλεπω τους πολλαπλασιαζεις μερα με τη μερα. Σαν τους αρτους στην επι του ορους ομιλια.
    Αυριο οι δικοι μας εχουνε Δ.Σ. Που θα δωσει παραταση κανα μηνα στην επομενη Γ.Σ. οπως και επισημα εχει ηδη ανακοινωθει.
    Να μπει ο Απριλης σιγα-σιγα δηλαδη.Χαλαρα. Να παμε και στους Χαιρετισμους.Να μυρισουμε ανοιξη.
    Η ομαδα στο ποδοσφαιρο κουτσοπερπαταει.Παιρνει βαθμουλακια. Καποιοι πεινασμενοι χορτασανε.Πολυ γκρινια δεν υπαρχει. Γιατι να βιαζομαστε και να σκοτωνομαστε τωρα με Δ.Σ. Μ.Κ. Γ.Σ. και ΓαμιΣε τα;
    Δανεια απληρωτα. Μοργκανα απληρωτη. Εφορια αδιακανονιστη. Προπονητικο στα παζαρια...
    "Δεν γαμιεται. Ας χαρουμε την ανοιξη που φθανει με βηματα γοργα.Και βλεπουμε. Αλλωστε οι αποφασεις ειναι αλλων πια."
    Ας τρεξουνε να πιασουνε τον Απριλη απο τα αρχιδια μετα απο κανενα μηνα. Μπρος οι αμετοχοι και ξωπισω ο δυναμει δικηγορος και εν δυναμει προεδρος.
    Που αν γινει προεδρος εστω και για μια μερα και βαλει εστω και μια υπογραφη καπου,εγω θα κατσω να με ...υπερασπιστει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αληθεια, το διπλο με την Καβαλα,δεν το υπολογιζαν Steven; Δεν το "προσεξαν" καλα το παιχνιδακι οι μετοχοι; Τους ξεφυγε; Απο αλλου την περιμεναν και απο αλλου την βρηκαν; Μαλλον.
    Για να δουμε σημερα με την καυλωμενη Ρομα.
    Και βλεποντας τις συνεντευξεις τυπου των δυο προπονητων,φανηκε και η διαφορα των πρωταθληματων που οι ομαδες τους συμμετεχουν.
    Ενας ηρεμος,αταραχος,ευγενης και αξιοπρεπης Ρανιερι και ενας Νιοπλιας,σαν μαθητης που απολογειται, με μονιμως γουρλωμενα ματια λες και βλεπει τον Σισε γυμνο. Ο οποιος και αυτος με την στοματαρα ανοιχτη πανιγυριζει τα γκολ λες και παιζει στη μικτη κοσμου, η ζωγραφισμενη μπαμπογρια.
    Βαρεθηκαμε το μπουρδελο. Βαρεθηκαμε τις κανες και τις ομοβροντιες του Μητρογλου με το μυαλο παπιας. Τον Σαλπιγγιδη να πανιγυριζει κανοντας τον χιμπατζη.Και του παει τοσο πολυ.
    Τις τσουλιθρες και τις τουμπες στα λασπωμενα σα σταβλους τερεν με τους μαλακες να πανιγυριζουν λες και παιζουν σε τελικο C.L.
    Τους προπονητας με σκυμενα κεφαλια και με περισυλλογη να περισυλλεγουν απο το παμπφτωχο λεξιλογιο τους μερικες λεξεις στις συνεντευξεις τυπου,λες και τους ζητανε να κανουν διαλεξη για τα κουαρκς και τα κβαζαρς.
    "...συγχαριτηρια στους ποδοσφαιριστας μου..."
    Μπαμπουινοι παιχτες που γρυλιζουν ασθμαινοντας μετα τον αγωνα μπρος στα μικροφωνα.
    Δι-αιτητες στρουμπουλους,με φουσκωμενα μαγουλα,ετοιμοι να πουν "οχι" στην συναλλαγη και τον εκβιασμο,εχοντας ο καθενας το δικο του παρτυ καθε Κυριακη.Οπως τα παιδια που βγαινουν στην παιδικη χαρα.
    Εξεδρες αδειες με που και που μερικα γεματα καθησματα και να μοιαζουν τα γηπεδα σαν το κεφαλι γερου με αλωπεκιαση.
    Καλοντυμενους ασχετους και αποτυχημενους σε οτι αλλο εκαναν τηλεπαρουσιαστες και καλεσμενους τους, σε πομποδη εκπομπες που τεντωνουν τα γεγονοτα σε χρονο και σημασια για να βγαλουν το ψωμακι τους και να κοψουν την δικη μας ορεξη.
    Ευτυχως που υπαρχει και η ψηφιακη. Και η καλωδιακη. Και βλεποντας πχ.-προσφατο παραδειγμα το 3-2 της Μ.Γιουναιτεντ, ερχεσαι στα ισα σου.Και λιγοτερο πεινασμενος πια, βλεπεις καθαρα το πλιγουρι και τον χυλο που σου προσφερουν καθε Κυριακη για αστακομακαροναδα κατι τρυφερες απο εμπειριες φατσες,εδω στο μπουρδελο των νοτιων βαλκανιων.
    Ας ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. s'auta pou leei o xristos na prosthesw kai ta eisitiria apo 20 ews 40 e se ola ta kologipeda

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να μη βαριέστε κάντε κάτι...

    Καμιά λύση στον ορίζοντα παιδιά ή τζάμπα καίει η λάμπα?

    Χαράλαμπε τα σκουλήκια είναι χρήσιμα για να αερίζεται η γη που δε μετράει πολιτικές και συστήματα,αλλά τρέφει και σιχάματα συν τοις άλλοις.

    @ Κώστας-Φλώρινα
    Δε μου απάντησες φίλε.
    Θα πάμε παρέα Τούμπα να δούμε την ΑΕΚΑΡΑ μας ή θα κατέβεις για ουζάκι Αθήνα?
    Έχω πολύ καλό φίλο κι αδερφό στη Μελίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. GAMW TON ESAKE KAI TI POLITEIA SAS

    DE THA MAS THAPSETE RE KOUFALES

    niki sti kavala kai megalo vima na ksefygoume apo ta xeirotera

    mpatsoi , korakes kai diorganotes tis malakias , pirane t'arxeidia mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Φεβρουαρίου, 2010 22:06

    Steven, μόλις γύρισα από το επαγγελματικόν της ζωής μου ταξίδιον στην κεντρική ελλάδα, εκεί που το νι είναι βαρύ νjjιιι (λχ ενjjηηημέρωση) και το λι λjjjι ενώ τα φωνήεντα αποτελούν περιττά πρόσθετα στην ομιλία που πρέπει να απορρίπτονται. Γουστάρω. Γουστάρω μαγαζί επ ονόματι "secret" με ροζ πινακίδα δίπλα στα εκκοκιστήρια βάμβακος, γουστάρω τρελή ποικιλία κρεάτων για δύο που θα τάιζε τρεις αθηναίους και ψημένη medium rare (όχι γκαγκανιασμένη) και στα καπάκια κέρασμα μπακλαβά βουτυράτο και ουχί υπερβολικά σωροπιαστό, γουστάρω ευγενικό επαρχιώτη κόσμο να σου δίνει οδηγίες για το πως θα πας κάπου για 10+ λεπτά, γουστάρω σκόνη και θόρυβο εργοταξίου και στα καπάκια ησυχία και καθαρό αέρα βουνού. Δε γουστάρω κανάλι με τσοντοτηλέφωνα που τα γκομενέτε δεν τα βγάζουν, δε γουστάρω αυτους τους χάπατους που πάνε και κλείνουν 5 χιλιόμετρα εθνικής οδού για εργοτάξιο 200 μέτρων και κάνουμε 1 ώρα εκεί. Δε γουστάρω το γαμημένο Γιουνάν μπεηλίκ που η μπίζνα δίνεται στον πάσα λαδερό, ασχέτως από το εάν εχει την παραμικρή ιδέα για το πως γίνεται η δουλειά. Steven μου, τα 2 τελευταία κείμενα σου, στα καπάκια με αυτό του Φλεβάρη με έχουν εξιτάρει. Γουστάρω. Και την ΑΕΚ, που θα της πάει, θα τη γουστάρω...καλά και τώρα τη γουστάρω, αλλά στο μαζοχέξ λίγο. Αλλά για να ζούμε στη "Δημοκρατία" των φαύλων του γιουνάν μπεηλίκ, το χουμε και λίγο το "όσο με πληγώνεις...". ΑΕΚ όπως Ελλάς, γουστάρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Χρήστο: Δηλαδή ο αργοναύτης, είναι χθεσινός; Ο Κόκαλης πόσα έχασε μέχρι να μάθει; Αλλά εδώ παίζει άλλη ιστορία. ΓΚΕΛΑ ΣΩΣΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ. Ήδη Σπάθας την Κυριακή. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Sakis: Λύση; Ποιός θέλει λύση; Κάτι γραφικοί μείναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Mike21hlk: Σωστός για τις τιμές για τα άλλα δεν καταλαβαίνω. Εννοείς οτι ο ΕΣΑΚΕ έχει πρόβλημα να βγούμε τρίτοι; Και μας κυνηγάει η πολιτεία; Όπως η παγκόσμια κοινωνία κυνηγάει την Ελλάδα; ΑΔΕΡΦΕ, ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΥΤΟ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΤΣΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Γιώργη: Με τέτοια οπίσθια, να μην εξιταρισθείς; Τι δηλαδή να σε συναρπάσει, το ύψος του Νόμπλια ή το όργανο του κοντού; Αλήθεια ξέρεις οτι όσο μικρός το δέμας, τόσο μικραίνουν όλα; Βέβαια ο Πάυλος πηδάει, αλλά μιλάμε για γυναίκες όχι για το νου του άλλου με όργανο άλλου και με τον κώλο αλλουνού.
    τελικά κρυφό σχολιό γίναμε. Να περνάμε τα απόκρυφα τοιουτοτρόπως. Αλλά τα σχόλια πέσανε ενώ η επισκεψιμότητα είναι ίδια. Είναι αυτό που λέω. Ο Έλληνας ντρέπεται να λέει οτι πηδάω ή οτι θαυμάζω έστω. Κλασσικός αγάμητος και δίκαια τελευταίος. Κι έχει μυαλό. Έντάξει, αλλά για να το πας μπροστά, χρειάζεσαι κι αρχίδια για να το αποδεικνύεις, αλλοιώς την πέφτεις σε ένα μπουρδέλο και το παίζεις ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΑΓΕΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Φεβρουαρίου, 2010 23:16

    Κοίτα, αφού ξεμείναμε με τον Καφέ να ηγείται του κιτρινόμαυρου κέντρου, τον Γιωργάκη του Γιουνάν μπεηλίκ, τον Θείο Σωκράτη του ελληνικού ποδοσφαίρου, την Έφη Θώδη του ελληνικού πανηγυριού, ή πρέπει να το ρίξουμε στα βαριά αντικαταθλιπτικά και τιγκανά από τη χώρα της φαιδράς πορτοκαλαίας για ξένους τόπους με φελάχες και ελβετόψυχους (το 2ο το δοκίμασα, όποτε τι μένει?) ή να επικεντρωθούμε στα σημαντικά πράγματα, που δίνουν σημασία...η ανάρτηση των 2 τελευταίων φωτό με τα καλλίπυγα ουρί σε αρμονική αντιδιαστολή με τα γραφέντα σου με έχει βάλει σε ενδιαφέρουσες ατραπούς. Κοίτα, ένας μεσοαστός είμαι που ζει με τα λίγα, αλλά το ενοχικό δεν το χω. Φταίει που δοκίμασα το κατηχητικό στα 11 μου και μετά από 3 συνεδρίες είπα "δεν είναι για ΕΜΕΝΑ αυτό"?. Φταίει ότι με πήγε ο πατήρ μου -καλή του η ώρα- σε φεστιβάλοπανήγυρι κομματικής νεολαίας και μετά του είπα "δεν είναι για ΕΜΕΝΑ αυτό"?. Φταίει ότι έβλεπα τις συμπεριφορές των κωλοχανείων του παλατιού και της Τρούμπας, με τους πρωταθλητάς οπαδούς τους και είπα "δεν είναι για ΕΜΕΝΑ αυτό"?. Προσοχή αναφέρομαι σε τι δεν είναι για εμένα. Η εις άτοπον απαγωγή αποτελεί αρχαιοτάτη (και ελληνικότατη) αναλυτική μέθοδο άλλωστε.
    Α, ναι, αν θέλεις να ανεβάσεις τα σχόλια πες τη μαγική λέξη: Δ.Χ. και δε χάνεις. Μήπως πρέπει να τον λες κι εσύ "ακατανόμαστο" όπως ο Πανούσης τον Ντ'αλάρα? Σου χω καλύτερο...Φάτσα Δ.Χ. σε σώμα λοχαγού SS...Ωωωωχ, θα τραβάς σε λίγο ότι και ο Δανός που σκιτσάρησε το Μεμέτη με τη μπόμπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ steven
    Όχι βρε αδερφέ δε το δέχομαι.
    Γραφικοί μπορεί να είμαστε,αλλά θέλουμε λύση και άμμεσα,τη καλύτερη.

    Αυτό το μπάσκετ ρε παιδιά σαν άθλημα στην Ευρώπη - κι όχι της ΑΕΚ - αξίζει να βλέπεις μόνο τα τελευταία 2 λεπτά σε κάθε αγώνα.
    Τότε έχει ενδιαφέρον.
    Το χάλασαν με τους κανονισμούς.
    Το φτάσανε σε τέτοιο σημείο απαξίωσης,που να μην ενδιαφέρει το θεατή αν θα ταπώσει ο τάδε ή αν ξέρει να καρφώνει.
    Όλο το ματς κρίνεται σε δύο λεπτά με τη Ρώσικη ρουλέτα των εκατέρωθεν βολών.
    Θυσιάζουν το θέαμα για την νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. steven είπε...
    Προς Mike21hlk: Σωστός για τις τιμές για τα άλλα δεν καταλαβαίνω. Εννοείς οτι ο ΕΣΑΚΕ έχει πρόβλημα να βγούμε τρίτοι; Και μας κυνηγάει η πολιτεία; Όπως η παγκόσμια κοινωνία κυνηγάει την Ελλάδα; ΑΔΕΡΦΕ, ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΥΤΟ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΤΣΑ ΜΑΣ.

    ---------

    apo ti prwti mera yparxoun provlimata sxetika me ton ESAKE , ta deltia ta dika mas kai tin ypopsifiotita tou panivlaka sti FIBA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Γιώργη: Όχι μπρε, που να βρει το δημόσιο το δίκιο του; Παράγει τίποτα; και να σου πω και κάτι άλλο. Συνήθως οι δημόσιοι υπάλληλοι διαφωνούν με τον ιδιωτικό τομέα. Κι είναι οι καλύτεροι εργαζόμενοι. Και τους τα παίρνει ο ιδιώτης. Μιλάμε για τρέλα. Φυσικά μοναστηριακή. Εν τω μεταξύ, όσοι είναι στην οργάνωση, είναι φοβερά πετυχημένοι επαγγελματίες επί παντός επιστητού. Απλά αρχηγό διάλεξαν χειρότερο απο αυτούς. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΒΑΛΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Sakis: Mε το μπάσκετ ασχολούνται μόνο οι κακομοίρηδες. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΕΒΑΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ NBA ΘΑ ΜΕ ΠΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΠΑΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Mikke21hlk: Αδερφέ, δεν ασχολούμαι με αυτά. Και διηπειρωτικό να πάρει το μπάσκετ, δεν είναι του γούστου μου πια. Μεγάλωσα βέβαια, αλλά ούτε παρηγοριά παίρνω κι ΟΥΤΕ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Άσε που το πάιζω στο γραφείο πετώντας τα σκουπίδια στον κάδο. Πολύ βαρετό άθλημα διότι είναι καθαρά διαιτητικό.
    Το τηλ περιμένω. Είπα, δεν θα ψηφίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Mike21hlk: Επίσης , επειδή ποτέ δεν απάντησες, να ξαναρωτήσω: Έχεις αναρωτηθεί αν τον Γκέκο τον βλέπω σαν προδότη που πήγε στον ΠΑΟ; ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚ. Τον θυμάσαι πώς πανηγύριζε όταν έβαζε καλάθια εναντίον μας; ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ; ΑΥΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΒΑΤΡΑΧΟ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΟΡ ΠΟΥ ΚΟΥΤΣΑΡΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ.
    ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΣΕΝΑ. ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ. Ο ΓΚΕΚΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. to geko ton ediokses kai pige meta opou pige

    «Δεν ήθελα να φύγω»

    Ο Γκέκος μίλησε και για την αποχώρηση του από την ΑΕΚ το 1991 και την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. . «Ο,τι έγινε, έγινε Πρέπει να πω, όμως, ότι δεν ήθελα να φύγω. Κανένας παίκτης που είναι τόσα χρόνια σε μια ομάδα και την αγαπάει όσο τίποτα δεν θέλει να φύγει» ανέφερε ενώ αναφέρθηκε και στο πρώτο ματς απέναντι στην Ένωση στο «Γεώργιο Μόσχος». «Ηταν κάτι πολύ συγκινητικό. Δεν θα ξεχάσω εκείνη τη στιγμή. Πήρα το κασκόλ και γύρισα το γήπεδο. Έτσι αισθάνθηκα. Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο» δήλωσε.


    asto steve , den mporeis na kaneis sygrisi anamesa s'auta ta duo prosopa


    __________________________________
    Τα γραφεία της Α.Ε.Κ. στεγάζονται στην Δεκελείας 138-140 (2ος όροφος).

    Τηλέφωνο : 210-2584582

    Fax : 210-2584584

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. a , kai gennithike AEKtzis sti kostantinoupoli
    oxi sti servovoznia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Την προσωπικότητα και τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου προπονητή της ΑΕΚ, μπορείς να τα εκφράσεις με τα εξής στοιχεία: Πρώτον, αθεράπευτος οπαδός της «Ένωσης». Δεύτερον, ευγενής και Κύριος (δεν είναι τυχαίο το κεφαλαίο «Κάπα») στη συμπεριφορά του. Τρίτον, άνθρωπος αγαπητός, που διαθέτει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ χιούμορ και οι φάρσες του στ’ αποδυτήρια, όταν ακόμα έπαιζε μπάσκετ έχουν μείνει στην ιστορία. Έχουμε όμως... χώρο να τα εξηγήσουμε όλ’ αυτά...

    Ο Μηνάς Γκέκος γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου του 1959 στην ελληνική συνοικία Ταταύλα της Κωνσταντινούπολης. Βεβαίως φοίτησε στο ελληνικό σχολείο της περιοχής και μάλιστα απέναντι απ’ εκείνο υπήρχε η έδρα του «Αθλητικού Συλλόγου Ταταύλα» στον οποίο ο Γκέκος γράφτηκε προκειμένου ν’ ασχοληθεί με τον αθλητισμό. Μάλιστα ο Μηνάς είχε αρκετό ταλέντο στα σπορ και ειδικά στον στίβο, στο πινγκ πονγκ και στο βόλεϊ, όμως ο ίδιος είχε... αποφασίσει ποιά ήταν η μεγάλη του αγάπη: Το μπάσκετ...


    Ο Μηνάς Γκέκος μαρκάρει τον Νίκο Γκάλη σε αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αρη το 1990 στο «Γεώργιος Μόσχος»
    Σε ηλικία 12 ετών, στις αρχές της δεκαετίας του ’70, ο Μηνάς Γκέκος αφιερώθηκε ολοκληρωτικά στην «πορτοκαλί» μπάλα. Δύο χρόνια μετά, η οικογένεια μετακόμισε σε σπίτι στη βόρεια πλευρά της Κωνσταντινούπολης και ο Μηνάς, μετά από παρότρυνση Τούρκων φίλων του στη νέα του γειτονιά έκανε το πρώτο του δελτίο στην I.T.U (Istanbul Tecknikal Universitasi) που ήταν από τις πλέον παραδοσιακές δυνάμεις στο Τούρκικο μπάσκετ (θα πρέπει να σημειώσουμε ότι απ’αυτή την ομάδα «βγήκαν» μεγάλοι Τούρκοι μπασκετμπολίστες όπως ο Κεμάλ Ερντενάι κι αργότερα ο γιός του, Χαρούν ενώ εκεί έκλεισε τη μεγάλη του καριέρα πέρυσι ο Ιμπραήμ Κουτλουάι).

    Ο Γκέκος άρχισε να δείχνει το ταλέντο του από τις πρώτες στιγμές του στην ομάδα και μάλιστα σε ηλικία 16 ετών, το 1975 αναδείχθηκε κορυφαίος νέος παίκτης στην Τουρκία. Όμως το κλίμα δεν τον σήκωνε άλλο... Η ένταση που υπήρχε στις ελληνοτουρκικές σχέσεις λόγω των τραγικών γεγονότων στην Κύπρο, υποχρέωσε τον Μηνά να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της αναχώρησής του για την Ελλάδα και της μόνιμης εγκατάστασης στην Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο αδελφός του, Γρηγόρης, είχε έρθει στην Αθήνα λίγα χρόνια πριν για σπουδές κι έστελνε ταχυδρομικώς στον Μηνά αθλητικές εφημερίδες για να ενημερώνεται. Μέσα απ’ αυτές ο Γκέκος όχι απλώς μάθαινε τα πάντα αλλά δεν δυσκολεύτηκε να επιλέξει και την ομάδα που θα υποστήριζε, την ΑΕΚ φυσικά (λόγω Κωνσταντινούπολης).

    Το καλοκαίρι του ’75 επισκέφθηκε τον αδερφό του στην Αθήνα κι έσπευσε για προπόνηση στην ΑΕΚ. Συμφώνησε με τον τότε προπονητή του εφηβικού τμήματος της «Ένωσης», τον Μιχάλη Αναστασιάδη, πως όταν θα ερχόταν για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα θα υπέγραφε το δελτίο του στην ΑΕΚ. Ένα χρόνο μετά, αυτή η συμφωνία έγινε... γεγονός! Ο Γκέκος έκανε προπονήσεις με την εφηβική ομάδα, τον είδε ο Βαγγέλης Νικητόπουλος και τον κάλεσε στα κλιμάκια των μικρών Εθνικών ομάδων ενώ ο τότε προπονητής της «Ένωσης», Κώστας Μουρούζης αμέσως τον... άρπαξε και τον έβαλε στην αντρική ομάδα.


    Με την Εθνική Νέων στο βαλκανικό πρωτάθλημα του 1977. Δίπλα του ο Παναγιώτης Γιαννάκης
    Ο Γκέκος έδειχνε το ταλέντο του και στα τέλη της δεκαετίας του ’70 έγινε στέλεχος στην πρώτη πεντάδα της ΑΕΚ με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας το 1981. Ο Μηνάς έγινε ο πλέον αγαπητός παίκτης των οπαδών, ο ίδιος λάτρεψε (και λατρεύει) την ΑΕΚ. Μάλιστα στα μέσα της δεκαετίας του ’80 ενδιαφέρθηκε σοβαρά ο ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει (στην προσπάθεια που έκανε να «κλέψει» τα πρωτεία από τον Άρη), η διοίκηση της ΑΕΚ είχε αποφασίσει να τον παραχωρήσει αλλά ο κόσμος είχε διαφορετική άποψη: Μαζεύτηκαν πάνω από χίλιοι οπαδοί της «Ένωσης» στη Νέα Φιλαδέλφεια κι... απείλησαν τη διοίκηση πως «αν παραχωρήσετε τον Μηνά, θα κάψουμε το γήπεδο»! Και ο Μηνάς δεν παραχωρήθηκε...

    Όμως το καλοκαίρι του ’91 επήλθε η ρήξη... Λίγους μήνες αφότου ο Γκέκος είχε «υψωθεί στα ουράνια» από τους οπαδούς της ΑΕΚ όταν με δικό του τρίποντο στην εκπνοή, η «Ένωση» είχε... πετάξει στο καναβάτσο τον μεγάλο Άρη στο «Γεώργιος Μόσχος» με 92-90! Την ίδια χρονιά, πάλι με κορυφαίο τον Γκέκο, η ΑΕΚ απέκλεισε τον Άρη στα προημιτελικά του κυπέλλου...

    Η αλήθεια είναι ότι από την ΑΕΚ ο Μηνάς δεν είχε βγάλει και πολλά χρήματα... Η διοίκηση δεν έδειχνε καμία διάθεση να τον κρατήσει και ο Παναθηναϊκός που τότε έκανε την μεγάλη του προσπάθεια να αναρριχηθεί στην κορυφή δεν έχασε την ευκαιρία. Τότε ο Γκέκος έβγαλε τα πρώτα του... σοβαρά χρήματα από το μπάσκετ. Η μοίρα, όμως, έπαιξε παράξενο παιχνίδι και η κλήρωση του πρωταθλήματος για τη σεζόν 1991-1992 έφερε αντιμέτωπους την 1η αγωνιστική στο «Μόσχος» την ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό! Το γήπεδο «έβραζε» με τους οπαδούς της ΑΕΚ να είναι... έξαλλοι καθώς δεν ήταν και ό,τι ευχάριστο για εκείνους που θα έβλεπαν τον Γκέκο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Όμως δεν τους έφταιγε ο Μηνάς, εκείνον ήθελαν να τον χειροκροτήσουν.


    Με τον Γιαννάκη συναντήθηκαν και στο Μαρούσι το 2005
    Με το που εμφανίστηκε ο Γκέκος για προθέρμανση συνέβη μιά ανατριχιαστική στιγμή... Ο κόσμος της ΑΕΚ σηκώθηκε κι άρχισε να τον αποθεώνει... Ο Μηνάς δεν άντεξε, όρμησε στην εξέδρα, άρπαξε ένα κασκόλ της ΑΕΚ κι άρχισε να κάνει τον γύρο του «Μόσχος» ανεμίζοντάς το κι ας φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Αθεράπευτα ΑΕΚτζής ήταν και είναι, το αναφέραμε πιό πριν... Λίγο μετά όμως έδειξε πόσο σέβεται τους ανθρώπους που τον εκτίμησαν και του έφτιαξαν τη ζωή, έκανε το συναίσθημα στην άκρη και με 28 δικούς του πόντους, ο Γκέκος εκτέλεσε την ΑΕΚ και οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε μεγάλη νίκη... Ο κόσμος άρχισε να του ζητά εξηγήσεις και ο ίδιος απάντησε: «Πείτε τα στη διοίκηση, όχι σε μένα»...

    Αν περνούσε από το χέρι του, ο Γκέκος δεν θα είχε φύγει ποτέ από την ΑΕΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Mike21hlk: πραγματικά δεν ήξερα τίποτα και λογικά σαν στάση ζωής. Ανήκω αλλού και δεν ανήκω στα ταλέντα που βαράνε μια μπάλα.
    Αλλά δεν θα το πάω σε καμία κόντρα. Απλά θα πω οτι όταν ο Αεκτζής κάνει αυτά, γιατί να μην τα κάνει κι ένας σέρβος; δεν βρίσκω καμία προδοσία πουθενά σε καμία περίπτωση και δεν με απασχολεί. Επίσης για μια διοίκηση μιλάει ο κατά φάτσα βάτραχος και για μια διοίκηση μιλάει κι ο κατά φαντασίαν βάτραχος. ΘΥΜΆΣΑΙ ΤΗ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΤΡΟΧΑΝΑ; ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΑΥΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΕΣ. ΚΙ Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΗΤΑΝ, ΚΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΟΣΦΠ ΚΙ Ο ΜΠΑΡΛΟΣ ΑΡΗΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΑΡΧΙΔΙΑ. Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ, Ο ΗΡΩΑΣ ΣΟΥ, ΠΗΓΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΔΗΞΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ.
    ΛΕΦΤΑ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΛΟΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    Ο ΓΚΕΚΟΣ ΗΡΘΕ ΔΙΟΤΙ ΠΗΡΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΠΑΤ ΡΑΊΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΟΥΜΕ. ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ. τΟ " ΠΡΟΔΟΤΗ" ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΙΑ ΛΕΞΗ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΧΑΠΑΤΑ. ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΧΩΡΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ Ο ΓΚΕΚΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΒΑΤΡΑΧΟ. ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. steven , den exei noima auti n kouventa

    pera apo to an thewrw n' oxi prodoti to servo , autos o yperoxos epagelmatias (otan feugei kai otan gyrizei ginete AEKtzis), sti prwti tou synenteuksi otan epestrepse , me eipe NEKRO .!

    esena sou arese auti n dilwsi ?
    tin ekane prin kan paei stous thrakomakedones gia ti prwti tou proponisi

    parakatw eipe oti tha me skotosei kai meta tha skotosei arxigo mou ,

    parakatw eipe oti tha mas gamisei sto peiraia

    ti mou pianeis auti ti kouventa loipon ?

    to eida to sxolio apo proxtes gia to geko , epitides den apantisa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. me ti troxana re file ti na thymame ?

    oti egw ton ekraza apo ti skepasti kai n 18 me moutzone ???

    ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. o gekos de pire ti paramikri diavevewsi kai fysika de pire kai dekara tsakisti giati den yparxei

    kai se anagnwrisimotita exei to 1/100 kai ligotero apo vatraxous kai roufianous

    kai st'arxeidia mou kiolas ti kanei o gekos, na swthw thelw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Mike21hlk: Δίκιο έχεις. Ας τα ξεχάσουμε λοιπόν όλα, κι ας σωθούμε. Χτες τα καταφέραμε έμαθα.
    ΥΓ. Για τον Τροχανά δεν έχεις δίκιο. Αν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στην οργάνωση ( υγιέστατο ), η 18 ήταν εντελώς ανοργάνωτη κι ο καθένας για την πάρτη του. ΕΓΩ - ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ - ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΘΥΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΟΧΑΝΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ Ή ΓΕΛΑΓΕ Ή ΜΙΛΑΓΕ. ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ.
    ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΦΑΓΕ ΚΑΙ 2 ΔΙΣ, ΤΟΤΕ ΗΡΘΕ , ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΓΑ " ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑ ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή