Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ

           Το τμήμα αυτό της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, είναι ακόμα σε μωρουδιακή κατάσταση. Όλη την χρονιά πέρσι αγωνιζόταν με την σφραγίδα του Γέρακα και κατόρθωσε να κερδίσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Την στιγμή που επρόκειτο να γίνει και η οριστική συγχώνευση με την ομάδα του Γέρακα, άρα  και η επίσημη μετονομασία σε ΑΕΚ Futsal, η ΕΠΟ το απαγόρευσε. Επέστρεψε λοιπόν στην δεύτερη κατηγορία, όπου και αγωνίζεται σήμερα.
          Αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση και διεκδικεί την άνοδο στην ανώτατη κατηγορία. Η φιλοσοφία του τμήματος είναι η ομάδα να αποτελείται απο παίκτες, προπονητές και παράγοντες που είναι γνήσιοι Αεκτζήδες. Και μιλάμε για ανθρώπους που δουλεύουν πέντε μέρες την εβδομάδα και μετά πάνε και υπερασπίζονται τον δικέφαλο αετό σε ένα καινούργιο σπορ. Δεν πληρώνονται, και το τμήμα το συντηρούν μόνοι τους. Δηλαδή την ενοικίαση του κλειστού του Γέρακα και τις μετακινήσεις για τα παιχνίδια. Η ερασιτεχνική ΑΕΚ δεν μπορεί να βοηθήσει και λογικά, αφού με κόπο συντηρεί τα βασικά τμήματα ( μπάσκετ, βόλλεϋ- ανδρών, γυναικών ). Δεν υπάρχει κάποια κόντρα, για να μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Προειδοποιημένοι ήταν οι άνθρωποι και ξέτρανε σε τι λούκι μπαίνανε. Είναι λοιπόν ένα τμήμα αυτοσυντηρούμενο και κυριολεκτικά αυτοχρηματοδοτούμενο.
           Πολλά πράματα δεν ξέρω παραπάνω και τα στοιχεία που σας παρουσιάζω, μου τα έχει στείλει στο ταχυδρομείο μου ο Δημήτρης Κουνταρας που είναι κι ο προπονητής της ομάδας. Που ζητάει την βοήθεια μας. Και όσο αναφορά την ηθική υποστήριξη , αλλά και την οικονομική, διότι οι άνθρωποι έχουν πιάσει ταβάνι.
     
Απο τη μεριά μου ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ:
     1. Θα κάνω την συνάντηση με τον υπεύθυνο για τα λογιστικά budgets.
     2. Θα κοιτάξω να βρω χορηγικά έσοδα με τα αντίστοιχα ανταποδοτικά οφέλη. Θέλω να δω τι επιτρέπει ο νόμος.
     3. Θα ψάξω τα δεδομένα του marketing και το κομάτι της πίτας που αναλογεί στο σπορ αυτό.
    4. Θα ερευνήσω το ευρωπαϊκό πλαίσιο και την δυνατότητα της υγιούς αυτοχρηματοδότησης και οικονομικής αυτοτέλειας.
    5. Θα αγκαλιάσω το τμήμα με τις γνωριμίες που υπάρχουν σε επίπεδο αγωνιστικό, δημοσίων σχέσεων και προώθησης της προσπάθειας. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω.
          Εσείς απο την πλευρά σας, μπορείτε να βοήθήσετε συμμετέχοντας στην πρώτη εκδήλωση του τμήματος, την άλλη Παρασκευή 26/02. Θα γίνει στο Στέκι του Ανδρέα κάπου στα Σπάτα. 25 ευρώ με φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική. Καταλαβαίνετε το φουλ κιτρινόμαυρο περιβάλλον σε επίπεδο χομπύστικο που ακόμα το υποστηρίζουν άνθρωποι σαν τον καθημερινό γείτονα ή τον εραστή της προσπάθειας.
       ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ - ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ - ΕΚΤΙΜΩ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ. ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ: 6981698698, 6941408889. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ.
          ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ
      ΥΓ. ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ.

40 σχόλια:

  1. Μπραβο και παλι μπραβο που εκανες αυτο το αρθρο, το αξιζουν τα παιδια.
    (το 2 καθιστο παιδι απο αριστερα ο Στρατης, ειναι ενας αριστος μαθητης και καλο παιδι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. synxaritiria steven kai gia to thema kai gia tin prothesi gia voitheia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. magkia sou k as mhn mas pas tous organwmenous k as exeis pei xontrades kata kairous se simeio na etoimazomaste gia kafrilikia.

    enas gnisios prezakias apo original.(kamia ypervolh sthn ypografh)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Ανώνυμο: Ποιός σου είπε οτι δεν πάω τους οργανωμένους; Τους πάω όσο πάω τους ανοργάνωτους. Δεν έχω διαχωρισμό.
    Ετοιμάζεστε για καφριλίκια; και μόνο που το λες τρέμω. Και γουστάρω να τα κάνετε, αφού αποδείξετε τις χοντράδες που έχω πει κι οτι ήταν άδικες.
    Επίσης, δεν βλέπω καμία υπογραφή στο μήνυμα σου παρά μόνο σε μένα και στο blog αυτό. Άρα δεν βλέπω καμία υπερβολή παρά μόνο ένα ανδραγάθημα ελληνικό, δηλαδή μια αόρατη απειλή στο σύμπαν. Είμαι μόνος κι εσύ πολλοί. Τόσο μάγκας είσαι, πριν ή μετά την πρέζα ( εσύ το είπες ). Επίσης να σου πω οτι την ξέρω λόγω εμπειρίας στην Αμερική και σου κλείνω το μάτι ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΔΥΣΣΕΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ; ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕ ΚΑΛΟΓΗΡΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ORIGINAL. ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ 2 ΓΡΑΜΜΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΠΟΛΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Mike21hlk: Θυμάσαι που σε ρώτησα. Βλέπεις την κριτική που γίνεται; Ήμουν ένοχος κι αθωώθηκα λόγω θέματος; Έλα στην θέση μου και πες μου αν θα συνέχιζες. ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΓΗΠΕΔΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ - ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ - ΑΠΟ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ; ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ; ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ; ΟΡΓΑΝΩΣΑ ΚΑΤΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ; ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς όλους: Αν θέλω να φτάσω στον αρχηγό, το κάνω μέσω Τάκη ή Φιλάθλου άνετα ή ΔΜ. Ή πάω στο σουβλατζίδικο δίπλα στο πατρικό μου. Καλοθελητές δεν χρειάζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. na pw oti exeis adiko ?
    olo to dikio exeis .

    mallon tha sunexiza kai mallon ki esu tha sunexiseis

    ki opote exeis xrono , pame kai mazi sto geraka kamia fora na doume ti diaolo einai auto to futsal

    podosfairo se parke leei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ston arxigo ftaneis kai monos sou ekseretika eukola

    kai kana poustirliki na tou rikseis , tha sou pei "geia sou ilia mou"

    AHAHAAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στηβεν,πιο ευκολα θα πιασουμε το joker,παρα θα μεταφρασουμε αυτα περι Λαυρεντιαδη,Ρεστη κτλ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Mike21hlk: Στη ζωή μου έμαθα να μην έχω και να μην αναγνωρίζω κανέναν αρχηγό. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΓΕΛΗ, ΣΕ ΚΟΠΑΔΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΚΑΤΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ.
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ. ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΕΣ. Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΚΕΥ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ, ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟ.
    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΑΣ, ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΓΗΠΕΔΑ. ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΓΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κωστας-Φλωρινα20 Φεβρουαρίου, 2010 10:39

    Ωραιο το ποδοσφαιρο σαλας.Στην υπολοιπη Ευρωπη και οχι μονο,ειναι πολυ ψηλα.Και μην ξεγελαει ο αγωνιστικος χωρος, απαιτει ταχυτητα-φυσικη κατασταση-τεχνικη σε υψηλες δοσεις.Μπραβο στα παλληκαρια.Μια προσπαθεια για αναδειξη του θα ηταν δωρο.Κτιριακες υποδομες υπαρχουν σχεδον παντου,με ελαχιστα εξοδα.Οργανωση λειπει και καλες προθεσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα σε όλους
    Το ποδόσφαιρο σε κλειστό μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια που το χειμώνα παιζαμε για προστασία από το κρύο και την βροχή.
    Η κατάντια των Ελλήνων είναι όταν γράφεις κάτι που αρέσει στους άλλους γίνεσαι ήρωας και εισπράτεις επαίνους.
    Εάν η γνώμη σου δεν τεριάζει με τον μικρόκοσμο τους και το μικρό μυαλουδάκι τους σε βρίζουν κι από πάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. steven είπε..
    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΑΣ, ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΓΗΠΕΔΑ. ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΓΚΕΣ.

    --------------

    auto to kleisto tou galatsiou ti exei apoginei telika?

    poulithike ? egine ekthesiako kentro?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Mike21hlk: Αδερφέ, δεν ξέρω. Αλλά όλα τα ολυμπιακά έργα δεν μαραζώνουν πια; Και τα έχουμε πληρώσει 10 τρις. Και ξέρεις οτι τα πληρώνουμε ακόμα; Ο οργανισμός 2004, ξέρεις οτι δουλεύει ακόμα; Κατά τα άλλα γταίει ο φορολογούμενος.
    Όμως ρώτησες για το συγκεκριμένο κλειστό. Εννοείς οτι θα μπρορούσε να χρησιμοποιηθεί απο το futsal για καλύτερη οικονομιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. steven είπε...
    Προς Mike21hlk: Αδερφέ, δεν ξέρω. Αλλά όλα τα ολυμπιακά έργα δεν μαραζώνουν πια; Και τα έχουμε πληρώσει 10 τρις. Και ξέρεις οτι τα πληρώνουμε ακόμα; Ο οργανισμός 2004, ξέρεις οτι δουλεύει ακόμα; Κατά τα άλλα γταίει ο φορολογούμενος.
    Όμως ρώτησες για το συγκεκριμένο κλειστό. Εννοείς οτι θα μπρορούσε να χρησιμοποιηθεί απο το futsal για καλύτερη οικονομιά;
    -----------------

    to kleisto tou galatsiou itan (de kserw se ti katastasi einai twra kathws einai toulaxiston 3 xronia kleisto) apo ta wraia gipeda

    eurixwro me megalo parking ,1 tsigaro dromos apo filadelfia kai katallilo na stegasei OLA ta athlimata tis erasiteniki + to basket

    paizame basket ekei tis 2 teleutaies xronies tou filipou

    sti sunexeia de kserw ti egine , nomizw eprokeito na poulithei se idiotes kai ksanagyrisame sto OAKA

    poulithike n' akoma anikei sta olimpiaka akinita?
    exei logo kai o dimos s'auto to gipedo?

    ti kathestws idioktisias exei auti ti stigmi

    oi omades tis erasitexnikis paizoun sto kleisto irakleiou to andriko volley
    to gynaikeio volley kai to handball paizoun sto menidi se ena teleios akatalilo gipedo
    kai to basket sto elliniko enw to futsal sto geraka'


    ola auta tha mporousan na xwresoun sto galatsi
    to opoio einai kalutero apo ta alla gipeda, sxedon isaksio me elliniko

    ypoleipete ligo se xwritikotita , alla einai dipla sti filadelfia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. nomizw oti to eixame zitisei paliotera gia to basket alla prepei na xei meinei ki ekei kapio fesi apo tin epoxi pou to xrisimopoiousame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. den paizei to galatsi,gia emporiko kentro to pigenane k xei kollisei me ton dhmo.

    Προς Ανώνυμο: Ποιός σου είπε οτι δεν πάω τους οργανωμένους; Τους πάω όσο πάω τους ανοργάνωτους. Δεν έχω διαχωρισμό.

    e ta toumpares ligaki apo tote pou vgales akrh me ton mike.pio prin gamouses xxristous k provatakia edw mesa averta kouverta.k ksekiliasmata kai pare kai dwse.logia tou surmou e?..alliws to lew egw alla telospantwn.

    Ετοιμάζεστε για καφριλίκια; και μόνο που το λες τρέμω. Και γουστάρω να τα κάνετε, αφού αποδείξετε τις χοντράδες που έχω πει κι οτι ήταν άδικες.
    Επίσης, δεν βλέπω καμία υπογραφή στο μήνυμα σου παρά μόνο σε μένα και στο blog αυτό. Άρα δεν βλέπω καμία υπερβολή παρά μόνο ένα ανδραγάθημα ελληνικό, δηλαδή μια αόρατη απειλή στο σύμπαν. Είμαι μόνος κι εσύ πολλοί. Τόσο μάγκας είσαι, πριν ή μετά την πρέζα ( εσύ το είπες ). Επίσης να σου πω οτι την ξέρω λόγω εμπειρίας στην Αμερική και σου κλείνω το μάτι ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΔΥΣΣΕΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ; ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕ ΚΑΛΟΓΗΡΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ORIGINAL. ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ 2 ΓΡΑΜΜΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΠΟΛΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ.

    Ετοιμάζεστε . lathos diatipwsi.prepei na varaga tpt dagkles ekeinh thn wra k to grapsa lathos..eisai monos k eimaste polloi,swsta,isws k enas logos pou den asxolithike ousiastika kaneis nanai k ayto.mporei k kapoios allos.gia ena na sai sigouros,mhn nomizeis oti masise k kaneis kiolas.ama pername sovara to katheti edw mesa,tha xame paei filaki.onomatepwnima den dinw etsi xuma,einai malakia sketh..episis den eimai aptous tupous pou kanoun pousties.an sta xa mazemena opws prin kairo k se petixena sto gipedo tha se arxiza stis grigores k tha sou lega k onoma k tha me vlepes kiolas-asxera an tis eixa faei i tis eixa riksei.magkas eimai panta prin thn preza,meta eimai thuma.
    (ti elege ameriki?kalo to praso?)

    Ετοιμάζεστε για καφριλίκια; και μόνο που το λες τρέμω. Και γουστάρω να τα κάνετε, αφού αποδείξετε τις χοντράδες που έχω πει κι οτι ήταν άδικες.

    ti na apodeiksoume,mas ksereis olous k tsouvaliazeis?ainte pes emena pes me kai zakia den trexei tpt.malakia diki sou einai pou sai 50 kai nomizeis oti h leksh prezakias einai vrisia..prosexe mono mhn to vreis mprosta sou to provlima ;)k mhn m arxiseis gia diapaidagwgish ktlp,den paizoun ayta,dn kanei diakriseis to thema.Ayta ta liga apo mena,variemai ta polla polla.Elpizw h prospatheia sou sto pod.salas na xei apotelesma.tha sinexisw na parakolouthw to blog,oxi gia ta fagopotia me ton zaxarenio,apla vgazei opadiliki wres wres k kavlantizw na diavazw..kai to paralirimata sou kapoies fores einai ola ta gkafra

    ps.xaralampe ta spas.eisai pio gama ta k apto vaio.

    ante arxizei o telikos na goustaroume,kati m leei oti tha xoume episodia,oi epistimones einai mesa

    (sorry gia ton axtarma sto grapsimo,den eimai sta kala mou,elpizw na vgalate akrh.an oxi e,sta @@ m)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. treno perase n omadara tou handball apo ta xania kai pleon einai ksana sto final 4 tou kupelou


    http://www.youtube.com/watch?v=ruUeKuLtz-M
    --------------------


    Σημαντική εκτός έδρας νίκη με 18-24 πήρε η ΑΕΚ εναντίον του Κύδωνα Χανίων για την φάση των «8» του κυπέλλου ανδρών.

    Η Ένωση είχε το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, και έδειξε καλό πρόσωπο απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα των Χανίων.

    Και σε αυτό το παιχνίδι οι Κυπελλούχοι είχαν τη συμπαράσταση του κόσμου τους.

    Περίπου 250 άτομα απο την Original Χανίων, αλλά και απο το Ρέθυμνο και το Ηράκλειo βρέθηκαν εκεί και ενίσχυσαν τις προσπάθειες των παικτών.

    Για ακόμη μια φορά κορυφαίοι παίκτες ήταν οι Καρφάτος και Μπακαούκας.

    *Χθες το βράδυ η ομάδα της ΑΕΚ τιμήθηκε στον ετήσιο χορό της Οringinal Χανίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. periergia.ta paidia tou tigrh einai kai ayta aek?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. mike tha to sikwsoume k fetos tha mai mesa na dw titlo pou xw na dw live apto 01 :D

    zamponotyropitas 21R

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι ζορι τραβας τωρα αν ο Γιωργος ειναι η δεν ειναι ΑΕΚ...Τα λυσαμε ολα τα αλλα,και ναχαμε να λεγαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @mike21hik
    Μπάγεβιτς: «Είμαι πάντα ΑΕΚτζής»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. file steven, eyxaristo poly gia to postarisma se ola osa sou eseteila...
    ayto pou theloume oloi osoi agapame tin AEK, einai na exoume parousia pantou, se osa perissotera athlimata einai dynaton, oste na metaferoume kai na metadidoume tin idea tis AEK mesa apo ton athlitismo, kai stin synexeia ton protathlitismo stous filathlous tis AEK, st amikra paidia, kai genika se olous osous aisthanontai aytin tin omada, to 2o tous spiti,...
    kapos etsi ksekinisame vasismenoi mono ston romantismo mas kai tin kapsoura mas gia ton dikefalo, na dimiourgisoume mia omada pou tha apoteleitai mono apo paixtes - opadous tis omadas mas...paidia ta opoia tha einai yperifana me ton dikefalo sto stithos, dinontas ton agona tous, oste na dinoun xara se olous autous pou tha einai stin kerkida na tous stirizoun, xoris idioteleies xoris symferonta...
    sas perimenoume olous ekei....
    kaneis den prepei na menei monos, mono oloi mazi, mporoume na kanoume tin kapsoura mas kai pali Bassilisa....
    eyxaristo kai pali, gia tin prospatheia sas..
    filika
    Dimitris...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Xaralampe sigkinithike olos o filathlos kosmos me ti dilwsi tou Dusan!Egw proswpika tremw...Kai eixa psithei re gamwto na paw aurio gipedo(logw arouli)
    alla me xenerwse apisteuta o typos.Den peirazei,apo makria ki agapimenoi na mi xaliomaste kiolas!bb

    Nikolas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Ανώνυμο: ( Δεν μπορώ να διαχωρίσω ζαμπονοτυρόπιτα η Νικόλα ή ο,τι άλλο θέλεις ). Μιλάς πολύ , δηλαδή παραμιλάς. Το κουβανέζικο δεν είναι πράσο. Πράσο παίρνεις εδώ πυργιώτικο κιόλας.
    Θα βρω το πρόβλημα λες πιθανόν μπροστά μου. Σωστά. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΑΘΩΩΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ; ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ: ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΜΕΤΑ - ΑΚΟΥ ΧΑΠΑΤΟ - ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΓΝΩΣΤΟΙ Η ΦΙΛΟΙ. ΚΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΖΩΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ ΒΡΙΣΙΑ. ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΔΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ.
    ΛΕΣ ΑΜΑ ΜΕ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΘΑ ΜΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ. ΣΩΠΑ ΡΕ. ΕΧΕΙΣ ΔΕΙΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ; ΣΙΓΑ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ; ΚΑΝΤΟ ΕΣΥ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΟ ΣΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΣΟΥ.
    ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΜΕ ΤΟ MIKE ΚΙ ΕΚΑΝΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ; ΑΛΉΘΕΙΑ; ΜΑΛΩΣΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ, ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΛΕΣ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙΣ ΜΕ @@, ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΑ, ΑΡΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΣ ΕΧΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΩ, ΑΛΛΑΞΕ ΧΩΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 50 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΕΥΧΗ: ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Μike21hlk: Συγχαρητήρια στα παιδιά λοιπόν κι ακόμα καλύτερα. Ψηλά ο δικέφαλος πάντα.
    ΥΓ. Το διασταύρωσα χθες. Η ιστορία του αεροπλάνου ( θυμάσαι ) μου περιγράφτηκε αλλοιώς απο συνεπιβάτη επίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς AEK FUTSAL: Έκανα αυτό που θα έκανε ο κάθε γνήσιος Αεκτζής. Φυσικά λοιδωρήθηκα ξανά αλλά δεν πειράζει για την προσπάθεια σας. Μακάρι να βγει άκρη με τα μαλακισμένα που είναι και περήφανα που είναι εξαρτημένα και δίνουν και συμβουλές. Σε λίγο θα αισθανθούμε κι ένοχοι που δεν είμαστε σε κέντρο αποκατάστασης ή επανένταξης. Το πρόγραμμα το αγωνιστικό να μου το στέλνετε και για να υπερασπίσω την ανάρτηση μου, ας επικοινωνήσει κάποιος μαζί μου. Τουλάχιστον να βοηθήσω κι ας μου έρθουν και τίποτα γρήγορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    @mike21hik
    Μπάγεβιτς: «Είμαι πάντα ΑΕΚτζής»

    ----------------------

    nten exw ypogkrapsei ston olimpiako

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΧΑΡΑΛΑΜΠE,

    «Ποτέ στον Παναθηναϊκό»

    Παράλληλα ο Μπάγεβιτς «έκλεισε» το κεφάλαιο Παναθηναϊκός, επιβεβαιώνοντας τις επαφές που είχαν μαζί του οι πράσινοι, λέγοντας όμως: «Δεν θα πάω ποτέ πια. Κάθε φορά που με ζητούσαν, ήθελαν να αφήσω την ομάδα που δούλευα. Τον Αστέρα, τον Άρη και να πάω εκεί.

    ________________________________

    mporeis na koimase isixos pia...

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAAHAHAHAHAHHAAHHA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. steven είπε...
    Προς Μike21hlk: Συγχαρητήρια στα παιδιά λοιπόν κι ακόμα καλύτερα. Ψηλά ο δικέφαλος πάντα.
    ΥΓ. Το διασταύρωσα χθες. Η ιστορία του αεροπλάνου ( θυμάσαι ) μου περιγράφτηκε αλλοιώς απο συνεπιβάτη επίσης.

    ----------------

    egw pali ,tin akousa tin istoria ki apo ton enan apo tous duo prwtagonistes , prin kana -duo xronia eksw apo to park sti leoforo

    kai itan sxedon idia me tis vyzantinis gwnias ki akoma pio proxorimeni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς Mike21jlk: Πρόσεξε με . ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ. ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΑ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΩ. ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ. ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΟΥ , ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ;
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΓΩΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ti na sou pw steven , o stelios pantos eixe pei pos tou eixe anevei to aima sto kefali tote

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς Mike21hlk: Προφανώς και δικαίως, δεν τον κατηγορώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. steven είπε...

    Προς Ανώνυμο: ( Δεν μπορώ να διαχωρίσω ζαμπονοτυρόπιτα η Νικόλα ή ο,τι άλλο θέλεις ). Μιλάς πολύ , δηλαδή παραμιλάς.(paramilaw?diavase kana arthro sou opws to fevrouarios ksana) Το κουβανέζικο δεν είναι πράσο. Πράσο παίρνεις εδώ πυργιώτικο κιόλας.(praso lene allo pragma,telospantwn)
    Θα βρω το πρόβλημα λες πιθανόν μπροστά μου. Σωστά.(nai,sto eipa ayto,gt polu eirwneuonte allous gia ta provlimata tous k otan ta vroun mprosta tous,trwne thn keramida.makari na mhn sou simvei,apla sou lew) ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΑΘΩΩΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ; ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ: ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΜΕΤΑ - ΑΚΟΥ ΧΑΠΑΤΟ - ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΓΝΩΣΤΟΙ Η ΦΙΛΟΙ. ΚΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΖΩΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ.(episis k mena) ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ ΒΡΙΣΙΑ.(to xrisimopoieis omws) ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΔΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ.(kakws.)
    ΛΕΣ ΑΜΑ ΜΕ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΘΑ ΜΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ.
    (allo eipa.eipa AN ithela na kanw kati tha se evriska monos m me thn fatsa m k to onoma mou.xwris tous pollous,opws eixes grapsei oti eisai enas k eimaste polloi.mhn les oti thes) ΣΩΠΑ ΡΕ. ΕΧΕΙΣ ΔΕΙΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ;(den exei simasia.k xw faei k xw riksei.) ΣΙΓΑ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ; ΚΑΝΤΟ ΕΣΥ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΟ ΣΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΣΟΥ.
    ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΜΕ ΤΟ MIKE ΚΙ ΕΚΑΝΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ; ΑΛΉΘΕΙΑ; ΜΑΛΩΣΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ, ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.(e ayto lew.apo kei pou ta xwnes,mexri k thn psifo sou en leuko tou dwses.se epeise dld,o mike o gnwstos apo original...polu to goustarw ayto) ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ.(swsta)
    ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΛΕΣ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙΣ ΜΕ @@, ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΑ, ΑΡΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΣ ΕΧΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ.(esy to vlepeis etsi.oti to paizw gamias k arxidatos.to oti den koteuw an kati me xalasei,dn simenei oti poulaw magkia)
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΩ, ΑΛΛΑΞΕ ΧΩΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ.(sou eipa,oti maresei to blog,to opadiliki k ta paralirimata soy.oti thes katalavaineis) ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 50 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.(eipa,oti gia thn ilikia sou einai mlkia na les gia prezakides ktlp,dioti einai arrwstia,opws eipes k sy.asxeta an dn kaneis parea m aytous..den eipa na mhn milas,ti eimai gia na sto pw ayto?) ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΕΥΧΗ: ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ.(na sai kala,gamaw oso mporw.elpizw k sy,einai k duskolh h ilikia)

    geia xara(e re gelia pou tha pesoun)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Προς Ανώνυμο: Σε διάβασα προσεκτικά. Αλλά δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Το κείμενο για τον Φεβρουάριο, σε τι σε χάλασε; Στα υπόλοιπα συμφωνείς. Ναι, ο Μιχάλης με έπεισε, εσύ τι πρόβλημα έχεις; και στο φινάλε ασχολείται με την ερασιτεχνική, εγώ απλά συνδράμω, δεν έχω χρόνο. Αν με ενδιέφερε θα έπρεπε να πηγαίνω. Στείλε μου το τηλ σου να επικοινωνήσω και να με πείσεις κι εσύ.
    Τις παρέες μου τις επιλέγω με δικά μου κριτήρια. Τώρα για τα γαμήσια, σε διαβεβαιώ οτι μια χαρά είναι τα 48. Αν τα φτάσεις θα με θυμηθείς. Και θα δεις πώς θα μιλάς κι εσύ τότε. Κι έχω καλή παρουσία στο σπορ. Όποτε θέλεις συγκρινόμαστε κιόλας.
    Επίσης κεραμίδες δεν τρώω εύκολα, μην άγχεσαι για μένα. Την πορεία σου κοίτα. Γεια χαρά κι εύχομαι τα γέλια να είναι πηγαία. Θα τα χρειαστείς στην Ελλάδα. Εγώ το θέμα μου το έχω λυμένο. Πάντως σήμερα που μίλησες διαπιστώνω οτι καλό λεκτικό έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. steven είπε...

    Προς Ανώνυμο: Σε διάβασα προσεκτικά. Αλλά δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Το κείμενο για τον Φεβρουάριο, σε τι σε χάλασε; Στα υπόλοιπα συμφωνείς. Ναι, ο Μιχάλης με έπεισε, εσύ τι πρόβλημα έχεις;
    (kanena,isa isa pou m arese oti egine k oti katalaves oti kapou eixes agnoia k eleges kapoia asxima pragmata) και στο φινάλε ασχολείται με την ερασιτεχνική, εγώ απλά συνδράμω, δεν έχω χρόνο.(magkia sou k pou sindrameis.egw oute kan eimai melos.eimai anergos k xw k kapoia provlimata ygeias.voithaw alliws.me thn parousia mou k to diarkeias m) Αν με ενδιέφερε θα έπρεπε να πηγαίνω. Στείλε μου το τηλ σου να επικοινωνήσω και να με πείσεις κι εσύ.
    Τις παρέες μου τις επιλέγω με δικά μου κριτήρια. Τώρα για τα γαμήσια, σε διαβεβαιώ οτι μια χαρά είναι τα 48.(to vlepw k apton patera m,akoma pidaei,gia na se sigklisw sto pa epeidh m pes aei gamisoy) Αν τα φτάσεις θα με θυμηθείς. Και θα δεις πώς θα μιλάς κι εσύ τότε. Κι έχω καλή παρουσία στο σπορ. Όποτε θέλεις συγκρινόμαστε κιόλας.(haha,den eimai se forma ayth thn periodo,next time)
    Επίσης κεραμίδες δεν τρώω εύκολα,(dld koufia h wra an dikos s anthrwpos eixe provlima paromoio me to diko m,den tha s rxotan "keramida"?) μην άγχεσαι για μένα. Την πορεία σου κοίτα.(ayto koitaw prwta ap ola) Γεια χαρά κι εύχομαι τα γέλια να είναι πηγαία. Θα τα χρειαστείς στην Ελλάδα. Εγώ το θέμα μου το έχω λυμένο. Πάντως σήμερα που μίλησες διαπιστώνω οτι καλό λεκτικό έχεις.(thanks,kalo kshmerwma)

    AEKtzhs pantws kairou entos ektos edras se ola ta athlimata-originalistas-smirnios-zakias(to tinaksa to AEKometro,haha)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς Ανώνυμο: Ειλικρινά σου εύχομαι να ξεπεράσεις το θέμα υγείας και το επαγγελματικό που αντιμετωπίζεις. Συγκρίσεις γίνονται μόνο όταν δυο άτομα βρίσκονται σε πλήρη δύναμη. Επίσης το άλλο ( ξέρεις ) είναι μόνο στο μυαλό. Σου μιλάει άνθρωπος που έχει γυρίσει.
    Τέλος δεν τσιγκλιέμαι με τίποτα και στην ερώτηση σου για την κεραμίδα, σου δηλώνω ξεκάθαρα πως όχι. Βλέπεις είμαι πυθαγόρειος και πιστέυω μόνο στο " αυθυπεύθυνον ". Συνέχισε την υποστήριξη στον δικέφαλο.
    ΥΓ. Ακούω και πείθομαι. Εσύ ακούς ή τα ξέρεις όλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. steven είπε...

    Προς Ανώνυμο: Ειλικρινά σου εύχομαι να ξεπεράσεις το θέμα υγείας και το επαγγελματικό που αντιμετωπίζεις. Συγκρίσεις γίνονται μόνο όταν δυο άτομα βρίσκονται σε πλήρη δύναμη. Επίσης το άλλο ( ξέρεις ) είναι μόνο στο μυαλό. Σου μιλάει άνθρωπος που έχει γυρίσει.
    Τέλος δεν τσιγκλιέμαι με τίποτα και στην ερώτηση σου για την κεραμίδα, σου δηλώνω ξεκάθαρα πως όχι. Βλέπεις είμαι πυθαγόρειος και πιστέυω μόνο στο " αυθυπεύθυνον ". Συνέχισε την υποστήριξη στον δικέφαλο.
    ΥΓ. Ακούω και πείθομαι. Εσύ ακούς ή τα ξέρεις όλα;
    22 Φεβρουαρίου 2010 1:37 μ.μ.

    na sai kala,eyxaristw...nai,sto myalo einai,gi ayto einai k toso duskolo..

    yg.panta akouw k an yparxoun ta swsta epixeirimata peithomai,an akouw aerologies vgazw kerata

    kalo ksimerwmaeK

    ΑπάντησηΔιαγραφή